Dibikor: iloiloga e uiga i le talosaga, faatonuga, pe fia

O le meaʻai o se vailaʻau faʻamalosi malosi e faʻasolosolo ai fualaʻau e fesoasoani i le faʻaleleia atili o metabolic processes i totonu o le tino ma gaʻo. O le mea aoga autu o lenei fualaau faasaina o le tau. O lenei mea natura e aofia ai vailaʻau amino-sulfur e pei o cysteine, methionine ma cysteamine.

O faʻamanuiaga o le vailaau faʻasaina e molimauina i le tele o iloiloga. O le faʻaaogaina o le vailaʻau e faʻateleina ai le fesuiaiga o le calcium ma le potassium ma le faʻaogaina o nei mea i totonu o sela o le tino. O le meaʻai e faʻamautuina le paleni phospholipid, ma faʻaleleia ai le gaioiga o totoga i totonu.

O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le faagaioia o le tino, ona o se mea e le o le toto. O lenei vailaʻau ua faʻaalia mo tagata mamaʻi e maua i le fatu ma le maualuga o le toto maualuga. Ae le o le lisi atoa lea o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

O lenei vailaau faʻasaina o loʻo avanoa i le pepa laulau. E tumu i paʻu e 10 fasipepa i le tasi. Paʻu papago e papaʻe. I le ogatotonu o se mea lamatia.

O le tasi papa laupepa o loʻo i ai mea nei:

  • taurine - 250 poʻo le 500 mg,
  • microcrystalline cellulose,
  • malo
  • gelatin ma isi mea faʻapitoa.

Faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo a Dibikor

O lenei fualaau faasaina ua faatonuina faapitoa mo le:

  1. soʻo se ituaiga o maʻisuka
  2. faamaʻi cardiovascular po o le fatu o le fatu,
  3. i le tulaga o le 'ona o vailaau faʻasaina o loʻo i ai vailaʻau mai le vaega o glycosides fatu.

Togafitiga ma le fualaau faasaina e faavae i luga o le membrane-puipuia ma osemagulatory properties o le taula. O ia ituaiga meatotino e mautinoa ai le gaioiga masani o totoga uma, faapea foi ma le faatulagaina o metabolic processes i le telefoni feaveaʻi.

O fomaʻi ma gasegase oe latou te le o toe iloiloga, ia maitauina aafiaga aoga o le afaina i le ola puipuia o le tagata, osiga o le ponaivi ma le setete toto. O lenei vailaau e taua tele mo le galue masani o le fatu. E faʻaleleia ai le toto ma le metabolism i lenei totoga.

Afai e leiloa le tino o le tino, ona i ai lea i lenei tulaga e mafai ona mafua ai le leiloa o ions konatela, lea e oo atu ai i le fatu o le fatu, faapea foi ma isi faiga e le mafai ona suia.

Taurine ei ai mea e faʻaaogaina ai le neurotransmitters, o lona uiga e mafai ona faʻaaoga e avea o fualaau faasaina e faʻaitiitia ai aʻafiaga o popole ma le atuatuvale. O lenei vailaʻau e faʻatagaina ai oe e pulea le gaosiga o le adrenaline, prolactin ma isi hormones, faʻapea foʻi le tali a le tino ia i latou.

Taurine e aofia ai i le gaosia o puipuiga mitochondrial. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻaosofia le faiga o le faʻamaʻiina, aʻo maua mai meatotino a antioxidants ma faʻatonutonu le metabolism o xenobiotics.

Isi meatotino a Dibikor

O faʻamatalaga a fomaʻi ua faʻaalia ai se faʻaleleia atili i le tulaga o totoga i totonu pe a faʻaaoga lenei fualaau faasaina. O le meaʻai e fesoasoani i le faʻaleleia atili o metabolic processes e tupu i le ate, fatu ma isi totoga.

O fualaau faasaina i le togafitiga o fesuiaiga o suiga i le ate e fesoasoani e faaleleia ai le tafe o le toto i le okeni ua afaina, lea e mafua ai le faaitiitia o faailoga ma faailoga iloga o le cytolysis.

Tomaʻi e tagofia le vailaʻau mo faʻamaʻi fatu cardiovascular, matau se faʻaitiitia o le faʻalavelave faʻalavelave faʻapipiʻi. O fesoasoani e fesoasoani e faʻaitiitia ai le ono gasegase o le myocardial ma faʻaitiitia ai le faʻamalosi i le lautele ma le laiti o liʻo toto. O faʻamatalaga e uiga ia i latou na latou tagofia lenei fualaau faasaina ua faailoa mai ai togafitiga lelei mo nisi o faamaʻi fatu.

Ae ui i lea, e tatau ona maitauina e leʻo faʻamaʻi uma o le cardiovascular system, o le fualaau faasaina e tutusa lona aafiaga. O le faʻatautaia o Dibikor e le faʻapenaina ai le faʻasaʻoina o le toto pe a faʻaitiitia pe pe a fai o le tagata maʻi e maualuga lona maualuga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina o loʻo i ai faʻamatalaga e faʻaaogaina le fualaau (sili atu i le 6 masina), e lagona ai e se tagata le faʻaleleia atili i le tulaga masani o le tino, totoina o le toto i le tino vaaia.

O le faʻaaogaina o le Suka i ni atigi popo e fesoasoani e faʻaitiitia ai le le manaʻomia o faʻalavelave e tupu pe a ave isi vailaʻau e puipuia ai laina o calcium, glycosides cardiac, ma faʻaitiitia ai le lagona o le ate i le tele o vailaau faʻamalo.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tulaga maualuga e mafai ona faʻaititia le maualuga o le kulukose o le toto i totonu o le lua vaiaso.

E tusa ai ma taunuʻuga o suesuega a suʻesuʻega, o le faʻaitiitia o le cholesterol, triglycerides ma isi vailaʻau sa maitauina i tagata gasegase.

Pharmacokinetics o fualaau ma vailaau faasaina

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o le laupepa o le Dibicore ma le gaioiga gaosi o le 500 mg e amata ona galue i totonu o le 20 minute talu ona uma le taumafa.

O le vailaau e oʻo atu i lona maualuga maualuga i le pe a ma le 100-120 minute pe a uma ona tago i le fualaau faasaina. E faʻamavaeina le meaʻai mai le tino o le tagata i le mavae ai o le 24 itula,

Ole fualaau oona Dibikor e le fautuaina mo le faaaogaina e tagata gasegase ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua, faapea foi ma tagata ei ai le faapitoa faapitoa i vaega o le fualaau faasaina.

Faaaoga fualaau

O le meaʻai e faʻaaogaina i totonu, faʻamalu i lalo i se ipu vai mama. O le fualaau o le fualaau faasaina e faalagolago i ituaiga o faamaʻi ma lona ogaoga.

O maʻi e maua i le fatu ma le faaletonu o le fatu, e fautuaina e ave Dibikor, faʻatasi ai ma se mea taua i le 250-500 mg, faalua i le aso, o le kuata o le itula ao lei faia se taumafataga. O le taʻavale o le 1-1.5 masina. Afai e tatau ai, o le fualaau o le fualaau faasaina e mafai ona fetuutuunai e se fomaʻi.

I le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1, e fautuaina le suʻiina e ave i le taeao ma le afiafi e faʻatasi ma inisalini e aofia ai. O le tagofia o fualaau faasaina ua fautuaina mo le 6 masina.

I le maʻisuka o le ituaiga lona lua, o se vailaau faʻasaina o loʻo i ai le fatu o le 500 mg e tatau ona faalua 2 aso i le aso e faʻatasi ai ma fualaau oona.

I le tulaga o le ogaoga o le hypercholesterolemia, naʻo le faʻaaogaina o le Dibicore e faalua i le aso e faʻaitiitia ai le kulukose toto.

O le umi o le vasega e fuafuaina faʻapitoa mo tagata maʻi taitoatasi. O suʻega o maʻi e faʻaalia ai tulaga lelei i togafitiga o le maʻisuka.

Faʻapitoa o le faʻatoga ma le teuina o tulaga

O loʻo iloa i nisi tulaga, o loʻo faʻaaogaina e le au gasegase le mamafa o le tino. E tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o le vailaau mo le paʻu o le mamafa e tatau ona i lalo o le vaavaaiga faifaipea a le fomaʻi faʻamafaʻi ma e tusa ai ma lona faʻasologa.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le fautuaga e ui aʻo ave le Taʻilaʻau, e fautuaina e faʻaititia le faʻaaogaina o fualaau oona ei ai glycosides cardiac ma vailaʻau e poloka ai alalaupapa calcium.

E tatau ona teuina le dibikor i se mea malulu, puipuia mai le malamalama. E le tatau ona sili atu le mamafa i le 26ºС. E tatau ona faʻapulaʻa le avanoa o tamaiti i le nofoaga e teu ai vailaʻau.

O le fualaau faasaina ua teuina mo le 3 tausaga. I le faaiuga o le taimi e teuina ai Dibikora o lona faaaogaina e faʻasaina.

O analog a Dibikor

E i ai le tele o analogues a Dibikor. Faatasi ai ma i latou, o togafitiga uma ma togalaau. O le tau o analogues e eseese e fuafua i le atunuu o gaosiga, o le vailaau o le uaina ma vailaʻau o ausilali o vaega o fualaau faasaina.

Faatasi ai ma analogues, o vailaʻau nei e sili ona lauiloa:

Faatasi ai ma tapenapenaga masani, o le tau e taugofie tele, o laʻau o le hawthorn, fugalaau ma lau o lenei laau e iloga.

Tuua Lau Faamatalaga