SensoCard Plus Talimalo Glucometer (SensoCard Plus)

E le o se mea faalilolilo o tagata e maua i le maʻisuka e le na o le tauaso po o le vaʻai mata. Latou te le maua i taimi uma le malosi e pulea ai le toto o le suka, lea e masani ona avea ma mafuaʻaga o faʻafitauli. Ina ia faafaigofieina le olaga mo le maʻisuka matala, o le Hungarian company 77 Elektronika Kft ua atiaeina se mita faapitoa tautala mita, SensoCard Plus.

O lea ituaiga masini e mafai ai e tagata ei ai le faaletonu o le vaai ona fai le auʻiliʻiliga i le fale, e aunoa ma se fesoasoani mai fafo. O laʻasaga taʻitasi o le suʻeina o le toto mo le kulūkose e tuʻufaʻatasia ma le puʻeina o leo e faʻaaoga ai se faʻasalalauga tautala. Faafetai i lenei mea, e mafai ona faia fua le fua.

O suʻega faapitoa a le SensoCard e faʻatau mo le mita, lea, ona o foliga faʻapitoa, fesoasoani i le tauaso e faʻaaoga le toto i le suʻega suʻesuʻe ma le saʻo maualuga. O le faʻaogaina o loʻo faʻatinoina i le lima poʻo le faʻaaogaina o se kata faʻamaonia ma se code lea o loʻo tusia i le Braille. Ona o lea mea, tagata tauaso e mafai ona faʻapipiʻatasi le masini.

Iloiloga Faamatalaga

O le mita tele SensoCard Plus Talking e lauiloa i Rusia ma e iai ni iloiloga lelei o tagata e le atoatoa le mafaufau. O lenei masini faʻapitoa e tautala i iuga o le suʻesuʻega ma isi ituaiga o feʻau i taimi o faʻatinoga, ma faʻalogo foi i galuega uma o le lisi i le gagana Rusia.

E mafai e le tagata suʻesuʻe ona tautala i se leo lelei o le tamaʻitaʻi, e foliga mai o leo e uiga i se seti seti le saʻo poʻo se faʻasologa o le suʻega. E le gata i lea, e mafai e le tagata maʻi ona faʻalogo ua uma ona faʻaaogaina oloa ma e le toe faʻaaogaina, e uiga i le le lava o le toto na maua. Afai e tatau ai, toe sui le maa, o le masini o le a logoina le tagata faaaoga.

Ole taleni ole SensoCard Plus e mafai ona teuina ile 500 suʻesuʻega lata mai ma le aso ma le taimi o le suʻega. Afai e tatau ai, e mafai ona e maua le fuainumera o fuainumera o tagata maʻi mo le 1-2 vaiaso ma le masina.

I le taimi o le suʻeina o le toto mo le suka, e faʻaaogaina ai se metotia o le faʻamalositino. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona maua pe a uma le lima sekone i le va o le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. O le talatalanoa o le kulukose toto mo le tauaso e faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai fasipepa code.

O le maʻisuka e mafai ona faʻafeiloaʻi uma faʻamaumauga e teuina mai le suʻega i se komepiuta patino i soo se taimi e faʻaaoga ai le pusa infrared.

E manava le masini e faʻaaoga ai pusa CR2032 e lua, ia e lava e ave ai 1,500 suʻesuʻega.

O le fua o le fuataga o loʻo i ai le telefoni faʻatusatusa o le 55x90x15 mm ma e naʻo 96 g na maua ai maa. E tuʻuina atu e le kamupanī se tusi faʻamaonia i a latou lava oloa mo le tolu tausaga. E mafai ona galue le mita i le vevela o le 15 i le 35 tikeri.

O le pusa iloiloga e aofia ai:

  1. Mea mo le fuaina o le suka toto,
  2. O se seti o lalaga i le aofaiga o vaega e 8,
  3. Lui tui
  4. Tuʻuina o le pulou,
  5. Tusi lesona a le tagata aoga faʻataʻitaʻiga,
  6. Maea talafeagai mo le aveina ma le teuina o le masini.

O le lelei o le masini e aofia ai uiga matagofie nei:

  • O le masini e faʻamoemoe mo tagata e le lelei le vaai, o se mea tulaga ese.
  • O feʻau uma, galuega faʻatulagaga ma faʻamaumauga o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia foi faʻaali faʻaoga leo.
  • O le mita ei ai se faʻamanatuga leo o se mea maualalo.
  • Afai e le lava le toto, o le masini e logoina oe i se leo.
  • O le masini e faigofie ma faigofie ona faʻatonutonuina, o se mata tele ma manino.
  • O le masini e mama i le mamafa ma le faʻamau i le lapoa, o lea e mafai ona ave faʻatasi ma oe i lau taga po o le ato.

Glucometer Test Strips

O le masini fua e galue ai ma se vaega faapitoa o suega a SensoCard lea e mafai ona faʻaaogaina e tagata tauaso. Faʻatulagaina i totonu o le sola e vave ma aunoa ma ni faafitauli.

O suʻega o suʻega e mafai ona suʻeina tutoatasi i le tele o le toto manaʻomia mo le suʻesuʻega. E mafai ona vaaia se vaega faʻaalia i le pito o le fasi pepa, lea e faʻamaonia ai pe ua lava le mea e maua ai le meaola mo le auʻiliʻili e faʻaalia ai le saʻo.

Faʻaaogaina o se mea lelei, lea e matua faigofie lava ona iloa e ala i le paʻi. E mafai ona e faʻatau ni faʻataʻitaʻiga i soo se falemaʻi poʻo faleoloa faapitoa. I luga o le faʻatau, o loʻo i ai afifi o 25 ma le 50 fasi vaega.

E taua le iloa o nei mea taumafa o loʻo aofia i totonu o le lisi o oloa e sili ona fiafia i ai mo le maʻisuka, lea e mafai ona maua e aunoa ma se totogi pe a faʻapipiʻi pepa talafeagai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le masini

E mafai e le SensoCard Plus glucometer ona faʻaaoga savali leo i le gagana Rusia ma le Igilisi. Ina ia filifili le gagana e manaʻomia, ia kiliki le UI OK ma uu seia oʻo i luga o le faʻaaliga le faʻaaliga o le tautala. A maeʻa lena, e mafai ona faʻasaʻo le faamau. Ina ia tape le failauga, o le OFF function is selected. Ina ia faʻaogaina fuataga, faʻaoga le pātene OK.

Ae e te leʻi amataina le suʻesuʻega, e tatau ona siaki pe o loʻo iai uma mea e manaʻomia. E tatau ona i luga o le laulau le suʻesue, faʻataʻitaʻiga o fasi pepa, glucose mita mita ma gaʻo kuluma.

O lima e tatau ona fufuluina i le fasimoli ma faʻamaʻaina lelei i se solo. E tuʻuina le masini i luga o se mafolafola mama. O le siaki o le siaki ua faʻapipiʻi i totonu o le sola o le mita, ma ua maeʻa ona alu i luga le masini. I luga o le lau e mafai ona e vaʻavaʻai i le numera ma le ata o le fasi siaki ma se paʻu paʻu o le toto.

E mafai foi ona e faʻaaoga le faamau faapitoa e toe faʻaali ai. I lenei tulaga, pe a uma ona suʻeina, o le seti seti o numera ma le faailoga o le faʻamaloilo o le laupepa e tatau ona i luga o le faʻaaliga.

  1. O numera o loʻo faʻaalia i luga o le lau e tatau ona faʻamaonia i faʻamaumauga na lolomiina i luga o le afifiina ma faʻatau. E taua foi le faʻamautinoa e le uma le maeʻa o le suʻega.
  2. Afai e fuli le masini i se ki, ona ave lea o le fasi siaki i le pito o le uʻamea ma faʻaofi i totonu o le taga seia maeʻa. E tatau ona faʻamautinoa o le itu lanu uliuli o le laupepa o loʻo tilotilo i luga, o le logo a le kamupani gaosi oloa e tatau ona tu i tafatafa o le amataga o le potu.
  3. A maeʻa faʻapipiʻi lelei, o le a aliali mai se paʻu matala o le toto i luga o le faʻaaliga. O lona uiga ua sauni le mita e maua le aofaʻiga manaʻomia ole pa'ū toto.
  4. O le tamatamailima e faʻaaogaina e faʻaaoga ai se peniscercer ma, faʻafefe lemu, maua sina mataua o le toto ma se voluma e le sili atu i le 0.5 μl. E tatau ona faalagolago le fasi siaki i le pa'ū ma faatalitali seʻia oʻo i le suʻega o le suʻega e aʻafia ai le voluma manaʻomia. O le toto e tatau ona faʻatumu atoa ai le laufanua ma le reagent.
  5. O le pa'ū pa'ū i lenei taimi e tatau ona mou ese atu mai le faʻaaliga ma o le a foliga mai le ata, pe a maeʻa ona amata le suʻeina o le toto. O le suʻesuʻega e le silia ma le lima sekone. O fua o fua e faʻaalia e ala i se leo. Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faʻalogoina faʻamaumauga pe afai e te lolomiina se faamau faapitoa.
  6. A maeʻa faʻamaʻi, ona aveese lea o le avega mai le fusi e ala i le kiliki o le ki e lafoai. O lenei faamau o loʻo i le itu o le laulau. A mavae le lua minute, o le a otometi le tapuni.

Afai ei ai ni mea sesē e tupu, faitau le tusi faʻaaoga. O se vaega faapitoa e aofia ai faʻamatalaga i luga o le uiga o le uiga o se savali maʻoti ma le auala e faʻaitiitia ai se faʻaletonu. E le gata i lea, o le tagata maʻi e tatau ona suʻesuʻe faʻamatalaga pe faʻapefea ona faʻaaoga le mita ina ia maua ai faʻataʻitaʻiga saʻo.

O le vitio i lenei tusiga o loʻo faʻamatalaina le auala e faʻaoga lelei ai le mita.

Mea faʻapenei

  • Faʻamatalaga
  • Uiga
  • Faʻamatalaga

Glucometer SensoCard Plus - O se tautalaga faʻapitoa e tautala ai na fuafua faapitoa mo tagata e le lelei le vaai. E mafai e le masini ona faʻailoa le fua o fua, faʻapea foʻi isi feau ma menus i le gagana Rusia. O le faʻapitoa o le vaega o le suʻega e faigofie ai ona faʻaaogaina mo se tagata tauaso. O le mea lea, o lenei mita o se filifiliga lelei mo tagata o loʻo i ai se vaʻai leaga.

O le Sensocard Plus e tautala i se leo lelei o le tamaititi, e iloa ai pe ua le saʻo le faʻasalalau o le code code pe afai foi na faʻafuaseʻi ona faʻaaogaina le siaki. Faʻamatalaina pe a le lava le toto mo le auiliiliga pe a oʻo i le taimi e sui ai maʻa.

500 fuataga i le aso ma le taimi, faapea foʻi ma fua faatatau mo le 7, 14 ma le 28 aso, o loʻo teu i le mafaufau. E ui lava i lona tulaga gafatia tau tomai faʻapitoa, o le masini e matua faʻatusatusa lava. O lona mafiafia e na o le 15 mm.

Talu ai ona o le tele o tulaga faʻapitoa, o tagata e maualalo le vaʻaia e sili atu latou te manaʻo e faʻatau le Sensocard Plus mita mo le suʻeina o le toto mo le suka. O lea ituaiga talatalanoa tautala e mafai ona faʻaaogaina e tagata tauaso, talu ai o loʻo faʻasagaina e faʻaaoga ai faʻamatalaga faʻamaonia faapitoa.

O lenei mita e faʻaaoga ai numera o suʻega a SensoCard.

Faʻapitoa:

  • O le masini e faapitoa lava le mamanuina mo tagata e le lelei le vaai.
  • Faʻafofoga leo o le iuga, lisi ma savali i le gagana Rusia
  • Laititi leo faamanatu o le leo
  • Faʻailoga leo e uiga i le le lava o le toto i luga o le suʻega suʻega
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie
  • Mata tele ma manino
  • 500 suʻega manatua ma fuainumera faʻamaumauga fuainumera
  • Laititi laititi ma le mamafa

Filifiliga:

  • Glucometer SensoCard Plus
  • Faʻasalaga Aunoa
  • 8 vailaau mama
  • Lua CR2032 maa
  • Tusi lesona i le gagana Rusia
  • Sapalai
  • Puleaina

Faʻamatalaga:

  • Metotia o fuataga: elekenelosi
  • Taimi fuafuaina: 5 sec.
  • Laina Faʻamau: 1.1-33.3 mmol / L
  • Manatua mea: mo 500 fua
  • Iloiloga o fuainumera: o le tau aofaʻi mo le 7, 14 ma le 28 aso
  • Faʻailoga o le Uili: Faʻaaogāina o se Faʻailoga Faʻamau
  • Fesootaiga ma se komepiuta e ala i le infrared (e manaʻomia le adapter LiteLink)
  • Tuuina atu o le eletise: 2x CR2032 (mo le 1500 fua)
  • Faʻamau: 55 x 90 x 15 mm
  • Pauna: 96 g (ma maa)
  • Talosaga a le Faʻatonu: 3 Tausaga

Faʻafefea ona filifili se glucometer mo tagata tauaso?

O le faʻavae o ia glucometers o loʻo i ai se galuega faigofie - siakiina o galuega autu na faia e se tagata i le faagasologa o sampling ma mulimuli ane sailiiliga o toto.

O lenei mea, o le mea moni, e faigofie ai le maʻisuka i le tele o mea faʻaletonu (glaucoma, cataracts, retinopathy, ma isi mea), ae e le faigofie tele mo i latou ua uma ona tauaso, aua o le a latou manaʻomia fesoasoani i fafo atu: tui le tamatamai lima i se uila, sao faʻaofi le fasi siaki, sui le lalaga ma se mea fou, faʻavasega le masini, e oʻo lava i le toe faʻaaogaina.

O le mea lea, e aoga le vave ona malamalama e le o talatalanoa uma e fetaui mo tagata tauaso.

O vaega autu o glucometers mo le faʻaletonu mata

Lau lapopoa ma susulu ma ni mataitusi lapoa, faailoga, faailoga, ma isi.

Le numera aupito maualalo o koni.

E taua le tuʻufaʻatasia o se glucometer ua faʻapipiʻiina i naʻo le tasi le ki, lea e nafa ma le liliu, alu ese ma faatulaga le lisi.

Faigofie le faʻaaogaina o suʻega

O loʻo i ai ni kamupanī mo tagata tauaso e le manaʻomia ni faʻataʻitaʻiga (o kaseti faapitoa e faʻaaogaina), ae e taugata ma e leai ni oloa Lūlani i luga o le maketi a Rusia. E i ai ni faʻalogona, ae o le a matua le talafeagai lava mo tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaaoga ai.

Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o filifiliga lelei i luga o le maketi, mo se faʻataʻitaʻiga, o fasi pepa ma Braille e lolomiina i luga, ia e mafai ai ona e saini saʻo se fasipepa i le mita.

Polokalama e fetaui lelei, faʻapitoa e faigofie ona feaveaia.

Latou te faia auiliiliga i le tulaga o se taulima lima, ae e le mafai ona tatou fai atu se mea e uiga i le lelei ma le saʻo. E oʻo mai i le taimi nei e leai se avanoa e tofotofoina ai. Afai ei ai sou auiliiliga, ona mafai lea ona e fesoasoani ia matou au faitau ma auina atu faʻamatalaga e uiga i ai poo lau finagalo faaalia ile matou meli: [email protected].

Taiala o le leo.

O le mea e taua o le "talanoa glucometers" e le gata ina mafai ona e faʻailoaina le iuga lava ia, ae e mafai ai foʻi ona e faʻasalalau i la latou lisi. O taga uma e faigofie ona fai, ia faʻalogo ma le totoa i le mea o fai mai ai le masini.

O le lautele o le leo e galue, o le tele foi lea o avanoa mo le faaletonu o le vaai.

E tatau ona e faitauina ma le faaeteete ia faatonuga e saili ai e uiga i ona tapulaa. E le o masini uma e faʻaalia nisi o faʻafitauli na tutupu i le mita i le taimi o lona taotoga, mo se faʻataʻitaʻiga: ua vaivai le pulu, e manaʻomia le faʻasoasoaga, e leʻo saʻo le tuʻuina o le siaki, o se mea sese na tupu e manaʻomia ai le toe faʻaleleia, ma isi.

I le tele o tulaga, ua fausia le failauga i totonu o le mita, ae o iai foi avanoa pe a fesootai le failauga i le masini ina ia mafai ai ona faalogo i le taunuuga, ma e mafua ai ona sili atu faafitauli nai lo lona toesea moni lava.

Le tau o mea taumafa.

O le tele o glucometers e le taugata, ae tutusa lava suega o suʻega, o le a faigofie ona iloa i totonu o le taga, ona e tatau i tagata taʻitasi ona siaki le maualuga o le suka mai le tasi i le 5 taimi i le aso, ma o nisi taimi e tele taimi.

Faʻamaumauga o tusi faamaonia. Lagolago tech tech .

E taua tele pe a maeʻa le faʻatauina o se glucometer e mafai ona e valaʻau i taimi uma i luga o le laina taʻavale e leai se totogi ma maua se fautuaga faʻapitoa faapitoa pe afai ei ai ni faʻafitauli i le faʻaogaina o masini.

O nisi o gaosi oloa e tuʻuina atu faʻatalatalanoaga i le faasologa o taimi faʻatasi ma tagata faʻatau, faʻapea foʻi ma taʻaloga faʻapitoa e sui ai masini tuai ma mea fou ma se totogi maualalo pe leai foʻi se totogi. Ae, i le avea ai o se tulafono, e le o iai ni taga i itu uma ma o le tele o oloa e faʻamapulaʻaina. E le gata i lea, e mafai ona e resitalaina le masini faʻatau i luga o la latou upega tafaʻilagi ina ia mafai ai ona aoao atili e uiga ile gafatia, talatalanoa ma isi tagata faʻatau, ma isi.

Lisi o glucometers mo le faʻaletonu mata

E toaitiiti lava e talanoa i glucometers i le maketi a Rusia. I le lautele, e ui lava e taua i latou o talanoa, o le leo o le taʻitaʻia o le leo e faʻatapulaʻaina i le mea moni e faʻaalia le iuga mulimuli o le fuaina o le toto. E le gata i lea, i nisi masini, o le taunuuga e le faaleoina e se leo, ae o se faailoga faapitoa ua tuuina atu po o se faasologa o faailoilo lea e mafai ai ona faamasinoina le aofaiga o le kulukose i le totoga o le toto na tofotofoina.

O mea uma lava e faigata ona o le mea moni e faapea, o suʻega suʻega mo ia ituaiga masini e sili atu le taugata nai lo le mea masani.

E le gata i lea, o le polokalama a le feterale mo le fesoasoani i tagata e maua i le maʻisuka latou te le amanaia uma manaoga o tagata maualalo le vaai, aua o le glucometer lea na tuuina mai o se vaega o le lagolago lautele mo tagata mamisuka e le o se mea e talafeagai mo tagata e le lelei le vaai po o tagata tauaso, ma sili atu foi ina ia maua se kiliaina saoloto mo mea na e faatauina o le talanoaga mita o le a le aoga. E oo lava ile seti masani o le maʻisuka e le faigofie ona maua, sei vagana ai na tulaga le masani ai.

E masani ona matou lafoina talosaga i vaega eseese o le maʻisuka, ina ia mafai ai ona auai i le lagolagoina o le iloiloga o le pili, lea e mafai ai e tagata mamai ona maua isi fesoasoani lautele, lea o le a maua ai le maʻisuka tauaso i se glucometer faapitoa ma sapalai. Ae na o ni nai tagata na faʻalogo mai ia i matou ma e le lava lea mea.

O le maʻisuka tauaso o se laʻitiiti laʻitiiti, o le mea lea, o ona manaʻoga e le aʻafia i le faʻavae o le Federal Law of the Russian Federation "On State Social Assistance".

O le mea lea, matou te taʻua ai o le a matou feagai ma le tulaga na oi matou lava.

Vaega ma galuega autu

Clover Siaki "talanoa" o se mita ma se failauga ua fausia i totonu. E faigofie ona faʻaaoga, aʻo faʻapipiʻiina ma na o le 1 le tele le button i luga o le mataupu, ma e mafai foi ona faʻaalia nisi o taga ma le taunuuga o le suʻeina ole toto.

O lenei masini e mafai ai ona e maua ni faʻamatalaga saʻo, talu ai e le aʻafia le auiliiliga i le "itu" mea faʻapitoa na maua i le toto o le maʻisuka ona o maʻi faʻaleagaina e fesoʻotaʻi ma le ituaiga o faʻamaʻi (hypoglycemia poo hyperglycemia, lea e mafai ona mafua ai se paʻu).

Ae ui i lea, o le maualuga o numera o lelaula mumu e tutusa lava ma le maualalo o le hematocrit e mafai ona oo atu ai i le vaeluaina o taunuuga.

O suʻega e mafai ona faʻatino e ala i le suʻe toto mai isi nofoaga e suʻe ai suʻega (AMT):

  • ogavae
  • pama
  • paʻu
  • muai, ma isi.

E faigofie tele i nisi o tulaga, mo se faataitaiga, o tamatamai lima e sili atu ona maaleale nai lo le alofilima, talu ai i totonu o lenei sone o loʻo i ai se faʻaopoopoga tele o faʻaaliga e nafa ma le tuʻuina atu o se manaʻoga namu. O le mea lea, o le tele o le maʻisuka e le mafai ona faʻaaogaina i tiga i aso uma pe a ave le toto mai se tamatamailima, lea e mafai ona faatupuina atili ai le popole. I se isi lava auala e faʻaitiitia ai le mamafa o le mamafa, o le tele o endocrinologists e fautuaina le aveina o le toto mai isi vaega o le tino, e pei o le suilapalapa. Ae 'aua neʻi galo o le maualuga o le toto (o lona vailaʻau faʻasolosolo) e maua mai le AMT o le a ese lava mai le toto na aveesea mai le tino o le tamatamailima.

Ona o lenei meatotino, o nisi tagata taʻavale e mataʻituina le tulaga o latou tino e ave toto mai se tamatamailima aʻo leʻi taʻalo taʻaloga, ma a maeʻa faamalositino mai le AMT. O le mea moni o le toto i tamatamailima "e faafou" sili atu le vave nai lo isi vaega o le tino. O isi suʻega o suʻega o le a mafai ai ona faʻatusatusa faʻataʻotoga o fesuiaiga faʻapitoa i le taimi lava e maeʻa ai le faʻamalositino. Afai tatou te faatusatusa faailoga o le sampling toto mai se tamatamailima ma, fai mai, mai se susulu, ona tatou faamasinoina lea o le maualuga o le kulukose e ala i le vevela o maso o le muscle ina ia mafai ai ona iloa vave le tikeri o le gaosiga o le gaosiga o le gaʻo.

E le gata i lea, o le Clever Chek TD glucometer e auina mai se faailo leo pe a lolomi se faamau se tasi, e faailoa ai ua saunia le mita mo le taotoga.

A maeʻa ona ia faʻamatalaga i ni vaega o suʻega:

    • faʻaofiina se fasi siaki (sosoo ai ma se filifiliga o tulafono laiti, lea o le a faʻaalia foi i se fuainumera, numera)
    • ua saunia le masini mo le faʻaaoga (o le a taʻuina atu ia te oe e tatau ona faʻaaoga le toto ile fasi pepa)
    • logoina atoatoa le iuga (numera, iunite)
    • pe afai e le mafai le fua (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a oʻo i fafo le kulūkose i fafo atu o le fuataga o le 20 - 600 mg / dl)
    • pe a fua le vevela o le potu (pe afai o le vevela o le potu i tua atu o tapulaa faatagaina, o le a lipoti mai e le masini lenei mea)
  • o le a lagona le leo o le faititili pe a liliu ma faaauau

Soo se meter e manaʻomia ai ni faatulagaga ina ia mafai ai ona maua le sili ona saʻo. Clover Check e sau ma se solution faapitoa a TaiDoc, lea e talafeagai mo le faʻatinoga o suʻega faʻatonutonu aʻo leʻi mafai ona faʻaaogaina.

O ia fetuutuunaiga e manaomia ina ia faia i le maea ai o se vaitaimi o lona faagaioiga, ina ia faamautinoa ai le faagaoioiga o le masini ma vaega faataitai mo ia, mo se faataitaiga:

    • ao le i faaaogaina muamua
    • pe a uma ona tatalaina se pusa fou o fasi siaki
    • mo le faʻamoemoega o le puipuiga faʻatasi i le vaiaso
  • pe a pa'ū le meafaigaluega ile fola

E tatau ona suia le vaifofo i le 90 aso pe a uma ona tatala le vial.

Clover Check e mafai ai e oe ona maua se saʻoga saʻo i le mavae ai o le 7 sekone, mulimuli ane e mafai ona e aveesea le suʻega o le suʻega ma o le masini lava ia o le a maeʻa le galuega, tape. E taua le manatuaina o le taimi faʻatali mo le masini faʻaaoga e 3 minute. Afai o le taimi lea o le a le faʻaofiina se fasi siaki ma se toto toto i totonu o le masini, o le a otometi lava ona tapeina ma o le faagasologa atoa o le a toe faia.

O lenei faʻataʻitaʻiga ua maua ai le gaioiga o le faasaoina o taunuuga o se suʻega toto. I latou manatua, na o le 450 o loʻo teuina i le aso ma le taimi o le suʻega. E faavae i luga o nei faʻamatalaga, o le averesi o le glycemia mo le tele o aso, vaiaso poʻo masina (oʻo atu i le 90 aso) e atagia.

E tusa ai ma faʻamatalaga o loʻo i luga, e mafai ona tatou faʻamaonia o lenei Clever Chek TD-4227 mita faʻatasi ai ma le leo o le galuega e le fetaui lelei ma manaoga o tagata tauaso. Ina ia mafai e le masini ona tautala, e tatau ona e faʻaauau ma fetuunai le taʻitaʻia o leo (filifili se gagana, fetuunai le leo). E le gata i lea, o le masini e manaʻomia ai le faʻaaogaina o laupepa, vaega faʻataʻitaʻiga ma se fofo faʻafoe, lea e matua faigata lava ona faʻaoga tatau mo le taimi muamua e aunoa ma se fesoasoani. Ae ui i lea, mo tagata matutua ma maʻi matala, o Clover Check e lelei.

Matou te faanatinati e taʻu atu ia te oe o lenei mamanu o le mita ua le toe faʻaaogaina, ae mafai pea ona maua i luga o le faʻatau saʻo, e pei o le suʻega o le mita.

Tau faʻatau

O le a matou talanoa eseese e uiga i le tau o lenei mita.

Na matou iloiloina le maketi ma maua ai le tau e matua tele lava mai le 1300 rubles. e oo atu i le 3500 tusi.

O le tau o fefaʻatauaʻiga e tele lava ina faalagolago i le faʻamuamua, mo se faʻataʻitaʻiga, na o le masini e faʻatau atu e aunoa ma se faʻatau, pe faaopoopoina i ai, 25 pepa faʻataʻitaʻiga ma 25 aisa o le a aofia i totonu o le pusa.

O lea, o le tau:

  • Clever Chek TD 4227 - mai le 1300rub.
  • suʻega faataitai 0 le 600 pa. / 50 pi.
  • lancets mai 100 rubles / 25 fasi pepa

Isi mea faaopoopo

Matou te taumafai e faʻapipiʻi faatonuga i masini taitasi matou te faʻamatalaina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ona e siiina pe ae manaʻo ai. O le a maua le faila pe a e kiliki i le lanumeamata lanumeamata.

Tautalaga Leo

Vaega ma galuega autu

O le failauga o loʻo faʻapipiʻiina foi ma le leo leo ma e toetoe lava o tutusa ia galuega e pei o le glucometer o loʻo faamatalaina i luga.

E faʻatusatusa, mama, faʻatasi ma se failauga na fausia. I le mataupu 1 o se kuluma malosi.

Pe a tofotofoina, e mafai ona ave le toto mai isi vaega o le tino: vae i lalo, ogavae, pama, ma isi. Ae aua nei galo o le toto i tamatamailima e sili atu le vave ona faafouina nai lo isi AMTs. Mo faʻamoemoega faʻamaoni, toso toto mai se punavai se tasi.

I luga o le upega tafailagi e mafai ona e maua ai le tele o iloiloga leaga e uiga i Diaconte glucometers, lea e fai mai o lenei masini o loʻo taoto pea, o ona taunuuga e le faʻatuatuaina ma toetoe lava o taimi uma e sese.

Manatua o soʻo se glucometer e amata faʻaletonu ile taimi!

E mafua ona o le mea moni o le tele o tagata e faʻaaogaina le mea taua e pei o le siakiina o le glucometer mo lona tumau. Ina ia saʻo lelei le masini, e tatau ona fai se siaki e faʻaaoga ai se faʻafoega faʻafoe faapitoa, lea e faʻaaogaina i le fasipepa ma faʻaofiina i totonu o le masini e pei o oe na faia se suʻega toto, ae le o le toto i luga o le fasi, o se mataua o le vaifofo. O lenei tuufaatasiga e mafai ai e oe ona fuafua pe faapefea ona faatuatuaina taunuuga o se masini faapitoa.

Siaki le mita i mataupu nei pe afai:

  • ua paʻu le meafaigaluega
  • o loʻo i ai masalosaloga o le mauaina o iuga sese
  • o le masini poʻo le vaega faʻataʻitaʻiga i luga o le afi na faʻaalia i le maualuga o le vevela (i le susulu o le la, e ono le mafai ona faʻaaogaina fasi pepa pei o le mita)
  • faʻapea foʻi i le taimi muamua faʻaaoga poʻo pe a sui foʻi maʻa

E fautuaina e faʻaaoga le masini i totonu o se potu e teuina ai le vevela mai le 20 ° C i le 25 ° C.

E mafai foʻi e le masini ona taulotoina i le 450 fuataga. O loʻo i ai se fesoʻotaʻiga i luga o le mataupu mo le tuʻuina atu i se PC. I le taimi o le fesoʻotaʻiga, o le masani masani faʻaaoga e faʻaaoga.

I totonu o le 6 sekone, e faia ai se suʻega toto ma maua ai le iuga mulimuli.

E galue i luga o papa AAA e lua.

E leo ese mai o ia mai faatinoga uma na faia ma ia. O le ae mautinoa le iuga mulimuli, o se vaega foi o le lisi mai le lisi autu.

Tau faʻatau

Mo le tau o Diacont Voice, o mea e sili atu iinei. O nei mea taugofie. O le tau o le masini e 850 rubles. e oo i le 1200 tusi.

  • Diacon Vois mai le 850 suʻe. ma sili atu
  • fasi siaki mai 500 rubles / 50 pi
  • Lancets mai le 250 pepa. / 100 pcs.

I le aotelega, matou te maitauina o lenei mita e le talafeagai mo le faʻaaogaina tutoʻatasi o tagata e le maua le faʻaaliga. E ui lava mo le faʻaletonu o le visa ma le faʻataunuʻuina o le mea e sili ona lelei.

Isi mea faaopoopo

O fea e mafai ona ou faʻatauina ai glucometers mo tauaso

E pei ona e malamalama i ai, o le maketi Rusia e leai se tele o filifiliga o ia au suʻesuega. Ae paga lea, o le toʻatele oi latou e le ausia uma mea e manaʻomia. E tusa lava pe faigofie tele ona latou faʻaaogaina, ia i ai se laupepa telē e faʻaalia ai ata tetele, saʻo le fuaina o le maualuga o le glycemia e aunoa ma ni faʻaopoopoga faʻailoga ma tulaga, e le o faʻamafanafanaina i latou mo tagata tauaso. O loʻo i ai ni vaega o le talanoa i glucometers, ma e ui lava i lenei mea o loʻo faʻamauina pea mai le faʻatau atu, e aunoa ma le ofoina atu o ni analogues i tagata faʻatau.

O le mea lea, e matua faigata lava ona faʻatau faʻatau i ia mea i totonu o fesoʻotaʻiga o falemaʻi faʻatau faleoloa. E sili atu ona faigofie le faia o lenei mea i luga o le Initaneti, o lona uiga e tatau ona e faʻatau ni oloa i luga o faleoloa tumaʻoti e le masani ona faia fefaʻatauaiga saʻo.

E sili ona lelei le tuʻuina atu o le fiafia i nofoaga o maʻisuka faapitoa, o faʻamatalaga e mafai ona maua i luga o faʻasalalauga lona tolu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na e mauaina se oloa i luga ole upega tafaʻilagi, ona faʻaalu lea o le taimi e faitau ai faʻamatalaga e uiga i lenei faleoloa, fai mai, luga o le maketi Yandex. O lenei 'auʻaunaga o loʻo i ai se tele o faʻamaumauga tuʻufaʻatasiga o iloiloga o le tele o kamupani pisinisi, ioe, ma o iinei e mafai ona e sau i iloiloga faaleaganuʻu, ae e faigofie lava ona iloa mai mea moni.

I le telē o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona e maua ai le tele o faʻamatalaga aoga i le auala e faʻatau ai le maʻisuka oloa i luga o le initaneti saʻo ma taugofie.

Afai e te maua se mea sese, faamolemole filifili se fasipepa ma kiliki Ctrl + Enter.

Ituaiga togafitiga faafomai mo le fuaina o le suka toto i le fale ma mataupu faavae oa latou faatinoga

O fale faʻapitoa e ofoina atu le tele o faʻataʻitaʻiga e faigofie ona faʻaaogaina. O ai e maua i le maʻisuka ituaiga 1, latou te fuafuaina le aofaʻi o insulin latou te manaʻomia, ma oi latou e maua i le maʻi o le ituaiga 2 latou te matauina le malosi o suiga o le setete.

O le augatupulaga aupito lata mai o glucometers e faʻatusatusa, faʻapipiʻiina ai se faʻaaliga e faʻaalia ai iuga o le suʻesuʻega, faʻapipiʻiina i fasi faʻataʻitaʻi, lancets. Faʻasaoina faʻamaumauga, tuʻuina atu i se PC.

O le ituaiga masini e faalagolago i le kamupanī, e ese mai le tau, mataupu o le faʻaogaina:

. E saʻo, lelei mo le faʻaaogaina o le fale. O le aʻafiaga o le metotia o le fegalegaleaiga a le au reagents i luga o se fasipepa o le kulukose toto. O le masini e fua i le aofaiga o le taimi nei e tupu i le taimi o se gaioiga faʻafefe,

Lelei le saʻo, ae toatele e tosina mai i latou e mafai ona gafatia. O le vailaau oona i totonu o le masini i lalo o le faatosinaga o le kulukose o loʻo valiina i se lanu e tasi, e iloagofie ai le meaʻai o le suka,

. I lalo ifo o le paʻu i le suʻega faʻasalalau, e le tatau ona faaleagaina. E fetaui lelei ia masini aua o le fulufulu ma isi vai ola e talafeagai mo le auiliiliga. E le taugofie, e ono le maua i le faʻatau.

Faʻafetai i le metotia o le thermospectroscopic, o se glucometer e le ova e mafai ona fuafua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E taua tele lenei mea mo le maʻisuka, aua e tatau ona latou siakiina pea le suka. Glucometers e aunoa ma le tuiina o se mea lelei - e le manaomia le toto o le tagata maʻi, o le taualumaga e leai se aoga.

O le maualuga o le kulukose o le toto i totonu o le maʻisuka (faʻafesoʻotaʻi toto mita glucose) e aunoa ma le tiga ma neura i se tagata maʻi e mafai ona iloa ai le suka toto. O se mea sili lenei i se mita o le kulukose toto. O le pulea o kulukose e vave ma faigofie. O le mita toto kullukose e aunoa ma le totoina o le toto o se alalafaga mo i latou e le mafai ona taliaina le toto.

O le taimi nei o loʻo i ai le tele o fualaʻau e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma se fusi lima.

Glucometers e aunoa ma ni suʻega e aofia ai:

  • valu monitor LCD monitor,
  • paʻu faʻamalosi, lea e faʻapipiʻi i le lima.

Ole glucometer e le faʻafesoʻotaʻi ile Omelon A-1 e faʻapipiʻi i mataupu faavae ole galuega:

  1. I luga o le lima o le tagata maʻi, e tatau ona faʻamautu le paʻu ina ia lelei. Ona faatumulia ai lea i le ea, ma fagua ai le toto i pulupulu.
  2. A maeʻa sina taimi, o le masini e faʻaalia se faailoga o le suka o le toto.
  3. E taua tele le faʻaogaina o le masini e tusa ai ma faatonuga ua tuʻuina atu ina ia sao ai taunuuga.

Fuaina o fua i le taeao ao leʻi oʻo i le taeao. A uma ona 'ai, faʻatali mo le lua itula.

O le taunuʻuga lelei o le 3.2-5.5 iunite. Afai o le taunuuga e sili atu i nei tapulaa, ona tatau loa lea ona e faafesootai se fomaʻi.

Mo le sili ona saʻo, e tatau ona e mulimuli i nisi tulafono:

  • ave se tulaga mafanafana
  • faatea ese le leotele,
  • taulai atu i se mea matagofie ma, e aunoa ma le fai atu o se mea, faʻatali mo le fua e maeʻa.

Ua faia lenei faailoga i Isaraelu. E foliga mai o se kiliva masani. E tatau ona faʻapipiʻi i le talipupuni. Iloiloga o le kulukose e faia i taimi uma.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o molimau i le fale

O faailoga suauu e pulea e se pupuʻu o se tamatamailima (poʻo se lima i le itu tauʻau), faʻaaogaina o le pa'ū maua mai o le toto i se vaega o le suʻega. I le itiiti ifo i le minute, o le a aliali mai i luga o le faʻaaliga. A oʻo ina sili atu le maualuga o faʻamaufaʻailoga pe maualalo ifo nai lo le masani, o le faʻalogo leo.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le masini:

  • saunia sapalai
  • fufuluina lima i le fasimoli, faʻamago,
  • tuuina atu le masini i se fasimea,
  • lulu le lima e tatau ai mo auiliiliga, faia se punopilo i luga o le tamailima,
  • faaaoga se mataua o le toto i le fasimea,
  • faatali mo le taunuuga o le auiliiliga.

Faʻamaonia le siakiina o le toto glucose toto

O le mita o le kulukose toto mo le tauaso - ua fuafuaina e fuafua ai le maualuga ole glucose (suka) i totonu o le toto i le fale mo tagata e le lelei le vaai ma tagata tauaso. O le autu autu o le mafai lea ona fesoʻotai le fua o le leo. O le mita ua mamanuina faapitoa mo tagata e le lelei le vaai.

E matua faigofie lava ona faʻaaoga, e iai ni lapopoa tetele ma se vevela lapoa ma numera manino ma faʻamaoniga malamalama. O loʻo i ai se lapataiga e uiga i le mea e mafai ona tupu o tino o le ketone, faʻapea foi ma se faʻaaliga faigofie e iloilo ai le tikeri o le faʻamaliega lelei.

Vaega:

  • lipoti le fua fua o le leo (i le gagana Rusia).
  • lapataiga e uiga i le mea e ono tupu mai o tino o le ketone.
  • tele faaaliga (faʻaaliga tele: 44.5 × 34.5 mm).
  • faigofie 1 pule i le button.
  • faʻapipiʻi faʻapipiʻi pe a fai ni suʻega faʻataʻitaʻiga.
  • tapunia aunoa ma le 3 minute o le toaga.
  • vevela vevela.
  • fuataga o fuataga: 1.1-33.3 mmol / l (20-600 mg / dl).
  • faʻamaoniga o galuega - "emoticons" faʻaalia le maualuga o le kulūkose o le toto, maualuga ma masani ai.
  • faʻaleleiina i le plasma toto.

Faʻamatalaga:

  • Galuega leo: ioe.
  • Fua faʻatatau: glucose.
  • Metotia Metotia: Faʻatekonolosi.
  • Faʻavasegaina o le iuga: i le plasma toto.
  • Fua o le toto (μl): 0.7.
  • Fua faʻatatau (sec.): 7.
  • Manatua (numera o fuataga): 450 faʻatasi ma le taimi ma le aso.
  • Fuainumera Faamauina (fua mo aso X): 7, 14, 21, 28, 60, 90.
  • Lisi o fuataga (mmol / l): 1.1-33.3.
  • Suʻega o Suʻega Faʻailoga: faʻatasi ma kulini.
  • Faailoga e uiga i meaai: leai.
  • Pauna (g): 76.
  • Umi (mm): 96.
  • O le lautele (mm): 45.
  • Maʻi (mm): 23.
  • Fesootaiga PC: keea.
  • Afi Battery: AAA Pinky.

Mea e Fesootai ai

O le tonometa o loʻo tautala vave, o se mea faʻapitoa o le i ai o se faʻamatalaga tele faʻamatalaga faʻaalia, fua vave, faʻapitoa ma le faigofie ma faʻaogaina. O lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona galue uma mai se mea fai fesoʻotaʻiga ma mai maʻa. Atunuu na afua mai: Rusia. Talosaga: 1 tausaga.

Glucometer lancets, mūmū faʻaogaina toto mo le faʻaleleia. E fetaui lelei mo pupuʻu e sili ona togi (atigilima), pei o: CleverChek, One Touch, Satellite. Foafoa: TD-THIN (Taiuani).

O faʻataʻitaʻiga masani o Clover Check e faʻaaoga i le siaki siaki siaki e fua ai le kulukose toto. Used with TD-4209 and TD-4227A.

O le mita o le kulukose toto mo le tauaso - ua fuafuaina e fuafua ai le maualuga ole glucose (suka) i totonu o le toto i le fale mo tagata e le lelei le vaai ma tagata tauaso. O le autu autu o le mafai lea ona fesoʻotai le fua o le leo. O le mita ua mamanuina faapitoa mo tagata e le lelei le vaai.

TOP 7 lelei sili ona lelei mo le faʻaaogaina o fale, iloiloga

O le fea mita e sili atu ona lelei le faʻatau, toe iloiloga, tau 2018-2019? O lenei fesili e tulaʻi mai i le tele o tagata.Ina ia taliina e tatau ona e iloa ona ituaiga.

O le glucometer, faʻalagolago i le auala e galue ai, e mafai ona:

photometric (fuafua le maualuga o le suka o le toto i le valivaliina o le vaega o suʻega),

eletise (galue faatasi ma le fesoasoani o fasi pepa),

Romanovsky (latou te faia se suʻesuega o le paʻu ma tuʻuina atu le kulukose mai iina),

laser (faia se pupuʻu i luga o le paʻu ma se laser, ei ai se tau e silia ma le 10,000 rubles)

le faʻafesoʻotaʻi (e le manaʻomia le faʻamaʻi o le paʻu ma vave faia le suʻega).

Glucometers e mafai ona fuaina e le gata i le aofaiga o suka i totonu o le toto, ae faapena foi le toto toto.

I le lalolagi atoa e leai se faʻataʻitaʻiga lelei o se glucometer, e tofu lava ma ona lava mea lelei ma le lelei. Ina ia faigofie ia te oe ona fai lau filifiliga, ua matou saunia e tuʻuina atu se fuataga o kiliva mo le faʻaaogaina o fale mai tagata gaosi tetele ma le faʻatuatuaina.

Taʻaloga Bayer TS

Ua faʻaaoga e fomaʻi fomaʻi lenei faʻataʻitaʻiga mo le tusa o le sefulu tausaga. I le 2008, na faʻamavae muamua ai le bio-analyzer o lenei ituaiga. E ui i le mea moni e faapea o lenei faʻataʻitaʻiga na tuʻuina mai e se kamupani Siamani, o loʻo faʻapipiʻi uma meafaigaluega i Iapani, lea e leai se mea e maua i le tau o oloa. O tagata faʻatau, mo se taimi umi e faʻaaogaina, na talitonuina o le Kontur technique e faʻatuatuaina ma maualuga.

O le tau e 500-750 rubles, o le isi 50 fasi fasipepa 500-700 rubles.

Taʻaloga Bayer TS

Faʻaiʻuina i le maualuga o le palasitika ma pito i luga, e foliga lelei ma faʻaonapo nei. E i ai sina mamafa ma tutusa le tele, o loʻo nofo lelei i totonu o le lima. O le pito i luma e na o se pupuni ma ni faailoga e lua o loʻo faaalia ai maualuga ma maualalo le suka o le toto. O le pito i tua o loʻo i ai se ufiufi mo le batalia CR2032. O mea uma lava e faia faigofie ma faigofie, lea e mafai ai ona faʻaaogaina masini e oo lava i tagata matutua ma maualalo le vaʻaia.

O le tau e tusa ma le 1000 rubles.

Matou te ofoina atu nisi faʻamatalaga mai le vitio.

Lelei fetaui, lelei ma aoga e faʻaaoga. O le taimi o le 5 sekone, o mea uma lava e faʻaalia i luga o se faʻaaliga tele ma mafai ona toe faʻaalia i foliga o faʻataʻitaʻiga faʻamaonia, faʻamautinoa le sao atoatoa o iuga.

O le tau o le mita e mai le 600 rubles, fasi siaki mai le 900 ruʻu, faʻataʻitaʻiga ole fofo mai le 450 ru.

O se ata vitio o lenei mita o loʻo tuʻuina atu i lalo.

O se mita lelei kullukose mai Roche e faʻamaonia le faʻaogaina o le masini mo le 50 tausaga. O le asō o lenei masini o le tekonolosi sili ona maualuga. E le manaʻomia le faʻamaonia, pepa o suʻega, faʻaaoga kaseti suʻega.

Tau mai le 3500 rubles

Le pito sili ona lelei i totonu o analogues. E talafeagai mo tagata e iai faʻamaʻi eseese. E mafai ona faia se suʻega toto mo le suka ma le cholesterol ma le hemoglobin.

Matou te ofoina atu faʻamatalaga auiliili mai le vitio.

Bioptik Technology Easy Touch

O le glucometer photometric o loʻo i ai se laititi laʻititi ma se fausaga lauiloa. Faʻafetai i le faʻaaliga tele backlit, e faigofie ona faʻaaoga.

O le tau e mai le 1,500 rubles.

Na taumafai tagata atiae ma latou amanaʻia na taimi na fafaguina ai faitioga a tagata o loʻo faʻaaogaina muamua glucometers. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaitiitia le taimi e suʻe ai faʻamaumauga O le mea lea, Accu chek e lava le 5 sekone mo le taunuuga o se suʻesuʻega laiti e faʻaalia i luga o le mata. E faigofie foʻi mo le tagata faʻaaogaina mo le faʻatalanoaina lava ia e le manaʻomia ai le faʻaulu - o le masini na aumaia toetoe lava i le atoatoa.

Tuua Lau Faamatalaga