Pene 1000: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, suālaʻau e tutusa

Metphogamma o le vailaʻau o le hypoglycemic lea o lona gafatia malosi autu o le metformin hydrochloride.

E masani lava ona faapuupuuina le igoa e pei o le metformin.

Mafaufau i le auala e galue ai tablets i le maʻisuka, faʻapea foi i isi mataupu, o le vailaʻau e faʻaalia.

Faʻatinoga o gaioiga

O le meafaigaluega e faʻamoemoe e faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. Metformin faʻalavelaveina le faagasologa o le gluconeogenesis, ona o lea, o le glucose mai le vaega o meaʻai e sili atu ona lemu ma vaivai. E le gata i lea, o le mea lea e faʻapupulaina ai le lagona o gaʻo i le inisalini, lea e oʻo atu ai i le faʻateleina o le faʻaaogaina o le kulukose.

Pulu fuatini 1000 mg

O le aoga sili o le metformin mo le maʻisuka o le le mafai ona aʻafia ai le gaosia o le inisalini, o lona uiga e le o aʻafia ai i le atinaʻeina o gaioiga o le hypoglycemic.

E tasi le taimi i totonu o le tino, e faasaʻoina ai e le Metommma lipidroteins, cholesterol ma triglycerides i faʻataʻitaʻiga o sela.

Vaega o le taliaina

O le masima e pei ona na o le pau lea o fualaau faasaina poo se vaega o togafitiga faafomaʻi o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata e sili atu i le sefuluvalu tausaga le matutua pe afai o gaioiga faaletino ma meaʻai e le maua ai le mea e manaʻomia i le tausia o le mamafa masani. Metomalu 500, 850 ma 1000 mg pepa o loʻo maua mo le faʻatau.

O loʻo i ai vaega nei o le fualaau faasaina:

  • mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafoega faʻapitoa faʻatasi ma le inisalini poʻo isi vailaʻau o le hypoglycemic,
  • o le fualaau faasaina e gaosia i ni eseesega eseese, o le filifiliga o le umi ma le fuataga e tatau ona faia e le fomaʻi, suʻesuʻeina le maualuga o le suka o le toto ma le talafaasolopito lautele,
  • i le tele o tulaga, o le tagofia o le fualaau faasaina e amata i tamai tootoo, ia aumaia malie i le togafitiga talafeagai,
  • o le vasega e masani ona umi. E tatau ona e inuina pulu i le taimi o le taumafataga i se ipu vai.

O le filifilia e le tagata lava ia o fuataga ma fuataga e tatau ona faʻamavaeina atoa.

Contraindications

E le o faʻaaogaina le paʻu pe a fai o iai oe faʻafitauli tau le soifua maloloina:

  • ogaoga faaletonu o le gaioiga po o le ate,
  • o le ava malosi malosi poo le ava malosi,
  • maʻi o le maʻisuka poʻo le sau muamua,
  • faʻaleagaina o le myocardial (vaega faʻapitoa),
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina,
  • maʻitaga ma lactation,
  • silia ma le 60 tausaga
  • respiratory or heart failure,
  • gaoioiga lata mai po o manuʻa matuia,
  • lactic acidosis, e aofia ai se talafaasolopito o
  • mamafa faaletino galue,
  • maualalo le kalori meaai e mulimuli mai le maʻi
  • soʻo se tuutuuga e faʻatasi ma le faʻalalauina, e aʻafia ai faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻa, vomiting, manava, ma isi,
  • soo se tuutuuga eo faatasi ma le hypoxia, mo se faataitaiga, maʻi bronchopulmonary, sepsis, ma isi.

Faʻasalaʻi totoʻa i le lisi o faʻasolega, pe afai e le amanaiaina, e mafai ona iai faafitauli ogaoga o le soifua maloloina.

Faʻafefe o le mamafa

O le tele o le mamafa o tagata e naunau e faia se mea e aveesea le mamafa. Ua faailoa mai e saienitisi suʻesuʻe e faapea o le metformin e fesoasoani i le leiloa o le mamafa - i le avea o nei faamatalaga o se faavae, tagata e leai se maʻisuka e amata ona tago i metfogram ma isi fualaau oona, o le elemene autu autu o le metformin. E faʻamaonia lenei mea?

O le a tatou taliina nisi o fesili taua:

  1. E fesoasoani le metformin i le paʻu mamafa? Ioe, o le masini eletise e faʻaitiitia ai le maualuga o le tui ile inisalini. Ole inisalini e le o faʻapipiʻiina i le tele o le aofaʻi, ma le gaʻo i le tino e le o teuina. Faʻateʻaina le faʻalauteleina o le manava ile vaega, lea e sili atu ona saofaga i le paʻu o le mamafa. O le vailaʻau, i le mea moni, e fesoasoani i le paʻu o le mamafa, ae e aoga le malamalama o loʻo fuafuaina mo tagata mamaʻi e iai se faʻamaoniga o le maʻisuka. Afai e leai sau faʻamatalaga, e le fautuaina e faʻataʻitaʻi i le soifua maloloina,
  2. Pe fesoasoani metformin i tagata uma? Faatasi ai ma le maʻisuka, o le fualaau faasaina e sili ona taua - e fesoasoani tele i le ausia o sini na faia e le fomaʻi. Faatasi ai ma i latou e le afaina i le maʻisuka, o iloiloga e fefinauai. O le tele o le faitioga e uiga i aʻafiaga o le aʻafiaga na mafua mai ma le le lava o se tali manuia i le uiga o le aveesea o le sili atu kilokalama,
  3. O le a le tele e te leiloa? O le maualuga o le taunuʻuga e mafai ona ausia ma se mamafa muamua mamafa mamafa o nai kilokalama. Ae mo lenei mea e tatau ona e alu i totonu mo taʻaloga ma faʻaitiitia le aoga o kalori. Ae ui i lea, o nei faiga o le ai ai se aafiaga lelei, e tusa lava pe leai se fualaau.

Afai e te lagona le fefe ao taoto i luga o se moega ma le lima lona lima i le aso, ma taumafai e aveesea le mamafa ma le fesoasoani a Metommma, ona e faia lea o se mea sese matuia. E na o meaai talafeagai, o le lava o le gaioiga faaletino, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o fualaau oona (i le tulaga o le maʻisuka) e mafai ona fesoasoani e ausia le mea e manaʻomia.

Aafiaga aʻafiaga

Aʻo leʻi amata ona e ave Methensmma, ia mautinoa ia faamasani oe lava i aʻafiaga o aʻafiaga.

O tali le lelei e mafai ona tupu e pei ona taua i lalo:

  • leai se manaʻo, gase, vomiting, manava manava, tiga o le manava - o se faʻalavelave o faʻamaoniga e talitutusa ma mea e tupu i meaʻai. O nisi taimi e mafai ona tupu se tofo o le uamea i le gutu. O nei aafiaga uma i le tele o tulaga e tupu i le amataga o le metformin, ma o le a mou atu pe a mavae sina taimi na o latou. O le faʻamavaeina o vailaʻau e masani lava e le manaʻomia,
  • i luga o le vaega o le paʻu, o mea e le afaina i le foliga o le vevela ma le vevela e mafai ona matauina,
  • o le hypoglycemia e mafai ona avea ma se tali atu i le faʻaaogaina umi o le metformin i mea maualalo i le faʻatasi ai ma isi fualaau oona,
  • lactic acidosis o se tulaga lamatia lea e manaʻomia vave le faʻamalolo o le vailaau faʻasaina, faʻapea foʻi ma le falemai o le maʻi. I le leai o ni fua talafeagai, o le alose acidosis e faʻaumatia,
  • isi: malabsorption o vitamini B12, measina megaloblastia.

O maʻi lesepese, faatasi ai ma le tiga o musika, faapea foi ma se faaitiitia o le vevela o le tino, e mafai ona faailoa mai ai le amataina o le lactic acidosis. O faʻamatalaga nei o le a faʻaalia ai lona alualu i luma: faʻavalea, faafitauli ma le manino o le mafaufau, vave le manava. O foliga vaaia o ia faailoga e tatau ona lipotia vave i le fomaʻi.

O le a le mea e manaʻomia ona iloa e le tagata maʻi?

E taua le iloa! Faʻafitauli i le maualuga o le suka i le gasologa o le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, ulia, gangrene ma faʻamaʻi pipisi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

Afai ua faatonuina oe i fualaau faasaina ina ia mafai ona faʻaleleia le maualuga o le suka o le toto, ma tumau pea le mamafa, e matua faasaina le sili atu nai lo le fualaau o fualaau na taʻu mai e le fomaʻi ina ia mafai ai ona maua se faʻamatalaga faʻapitoa.

Ua faamaonia ai o le faateleina o tui e le afaina ai le aoga o togafitiga, ae e matua faateleina ai le lamatiaga o aafiaga ogaoga ogaoga.

E matua faasaina le tuufaatasia o le metformin ma soo se mea inu ava malosi - o lenei mea e faateleina ai le lamatiaga o le atiina ae o se tulaga lamatia lamatia-lactic acidosis - e ala i le sefulu.

O le siakiina e le aunoa o le suka toto o se mea e manaʻomia muamua mo togafitiga uumi ma Metuaumma. O le isi faailo taua e tatau ona e mulimuli i le taimi atoa o togafitiga ma le metformin o le maualuga lea o le creatinine i le toto. Mo tagata ei ai fatuga maloloina, o se suʻesuʻega e tatau ona faia tasi i le 12 masina, ma mo isi (aofia ai tagata matutua uma) - a itiiti ifo 3-4 tasi i le tausaga.

A faʻaaogaina o se togafitiga e faʻaitiitia ai le kulūkose o le toto, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le paʻu tele i le suka o le toto, lea e mafai ona oʻo atu ai i le vevela, le mautonu ma faʻavaivai le mafaufau. E tatau ona amanaia lenei mea e avetaavale, faapea foi ma i latou uma o latou galuega e aofia ai galuega matautia poʻo le saʻo.

Soo se ituaiga o gasegase ma le bronchopulmonary e manatu e sili ona matautia i le taimi o le pulega o le metformin - o a latou togafitiga e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Tau ma mea tutusa

O le averesi mo Rusia i luga o fualaau o masima 500, 850 ma le 1000 mg. o le 250, 330, 600 rubles, taʻitasi.

O fualaau o fualaau oona ole analogues e aofia ai mea nei:

  • Metformin
  • Glocophage umi,
  • Siofor
  • Glucopeli,
  • Glyformin
  • Formin,
  • Sofamet
  • Laʻau,
  • Faʻasalalauga.

E uiga i le fualaau faasaina Metformin i le telecast "Soifua Maloloina!"

Metomuma o se taimi faʻaonapōnei ma saogalemu (i lalo o fautuaga uma a fomaʻi) vailaʻau o le hypoglycemic. E mafai ai e oe ona maua le pule i le suka o le toto, faʻapea foi ma le faʻamautuina o le mamafa i tagata gasegase. I le tulafono, mai i falemaʻi e tatau ona faʻatuina naʻo le faʻauluina.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

Palama vali ata paʻepaʻe, afaina, ma le lamatia, e le masani ai.

1 le
metformin hydrochloride1000 mg

Tagata faʻatau: hypromelilose (15000 CPS) - 35.2 mg, povidone (K25) - 53 mg, magnesium stearate - 5.8 mg.

Faʻavaeina Shell: hypelello (5 CPS) - 11.5 mg, macrogol 6000 - 2.3 mg, dioxide - 9.2 mg.

10 pi. - paʻu (3) - teuina o pepa pepa 10 pcs. - paʻu (12) - teuina o pepa pepa. 15 pcs. - paʻu (2) - teuina o pepa pepa.

15 pcs. - paʻu (8) - teuina o pepa pepa.

Vitio faʻatalanoa

E uiga i le fualaau faasaina Metformin i le telecast "Soifua Maloloina!"

Metomuma o se taimi faʻaonapōnei ma saogalemu (i lalo o fautuaga uma a fomaʻi) vailaʻau o le hypoglycemic. E mafai ai e oe ona maua le pule i le suka o le toto, faʻapea foi ma le faʻamautuina o le mamafa i tagata gasegase. I le tulafono, mai i falemaʻi e tatau ona faʻatuina naʻo le faʻauluina.

Faʻataʻitaʻiga

Failaʻau o le hypoglycemic. Metformin e aofia ai biguanides, e pei ona taua i lalo: e faʻatuai ai le gaosiga o le kulukose i le ate, aʻo faʻaitiitia lona faʻafefe i totonu o le manava. Faateleina le lagona o le tino ma maso i le kulukose, o lea e sili atu ona gauai i ai. O le aofaʻiga atoa o le kulukose ma le mea o loʻo maua i triglycerides ua faʻaititia. O le fualaau faasaina e le afaina ai le pulelasi o le inisalini i le pancreas, ma o le monotherapy o le a le taitai atu ai i le hypoglycemia. O se ponesi faaopoopo o le faʻaitiitia poʻo le faʻamautuina o le mamafa o le tino. O lenei mea e vaʻaia ai laulau uma e faavae i metformin.

Pharmacokinetics

O le faʻalavelave e tupu i le gastrointestinal tract. E maualuga le maualuga o le tausiga i le 2 itula talu ona uma le pulega. E faʻateleina i le faanatinati i se fesuiaiga e le suia. O le afa o le olaga e tusa ma le 4.5 itula. Afai ei ai ni faafitauli tau fatuga, ei ai le tulaga lamatia o le faʻapipiʻiina o le vailaau i le tino.

Tusa 2 le maʻisuka malosi.

Faatonuga mo le faʻaaoga (metotia ma metotia)

O le fualaau ua filifilia e le fomaʻi i luga o le faavae o molimau ma manaʻoga o tagata taʻitoʻatasi. Faatau i taimi o taumafataga ma le tele o vai.

Amata togafitiga ma le 500 mg o le vailaau faʻamaʻi 1-2 taimi i le aso. E faasolosolo lava, e mafai ona faʻaleleia le atunuʻu, ae faʻaeteete ina ia le faʻaosoosoina se tali le lelei mai le gastrointestinal tract. Ole fua pito i maualuga e 3 g (6 pusa o le 500 mg) i le aso.

Faʻaiʻuga

  • Naua, vili,
  • Tatala
  • Faʻailogaina
  • "Mumu" tofo i le gutu,
  • Le lava le fiaʻai
  • Faatasi ai ma se fuataga tuufaatasi - hypoglycemia,
  • Faʻatonuga a le Allergic (faʻalapotopotoga ma le faʻaleleia),
  • Lactic acidosis
  • Anemia
  • Hepatitis
  • Le tagofia o le vaitamini B12.

O faʻafitauli e mou atu pe ae faʻamalo le vailaau faʻasaina pe fetuunai le fualaau.

Metomime 500 tau, iloiloga ma avanoa

Fiafia e faatusatusa Metokalu 500 500mg papaa Nu. 30 O le sauniuni Metommma 500 papala o le vaega o antidiabetic agents - biguanides ma o loʻo aofia ai i le vaega o Vailaau ma meaʻai faaopoopo. E mafai ona e faatauina mai le Metokmma 500 i se tau talafeagai ile ElixirPharm. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai Metformin. O loʻo latou punouai i le gaosia o lenei vailaau ... E le o maua0 le meaʻai. Favorite compare Metomime 500 500mg lautusi Numera 120 O fualaau o fualaau oona Metotalu 500 e aofia ai le vaega ole vailabetic drugs - biguanides ma o loʻo aofia ai i le vaega o Vailaʻau ma meaʻai faaopoopo. E mafai ona e faatauina mai le Metokmma 500 i se tau talafeagai ile ElixirPharm. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai Metformin. O loʻo latou galulue i le gaosia o lenei vailaau ... E le o maua0 le meaʻai. O lau ofo sili atu Rinostop nasal 0.1% 15ml moli 99.50 suʻe. Normobact L 3G №10 595 suʻe. Bystrumgel 2.5% 50g gel 357 suʻe. Osinoloccinum 1g granules Numera 6 437 tusi. Claritin 10mg laulau numera 10 234.50 suʻe.

  • Tusi lesona
  • Analogs 12
  • Faamatalaga 0

Faʻasalaga

E mafai ona mafua ai le lactic acidosis. O ona faʻaʻailoga: o le tiga o le tino, le mautonu le mafaufau, naua ma le vomiting, manogi o le acetone mai le gutu ma isi. Faatasi ai ma a latou atinaʻega, e manaʻomia vave le falemaʻi. O le siama ma le faʻamaʻi togafitiga e faia.

Faatasi ai ma togafitiga faʻatasi ma le sulfonylurea, o le hypoglycemia e mafai ona atiaʻe. O ona faʻaʻailoga: vaivaiga, pallor o le paʻu, leisa ma le vomia, leai se malamalamaʻaga (faʻafeiloaʻi). Faatasi ai ma se foliga malu, e mafai e le tagata gasegase ona toe faʻaleleia se tulaga masani e ala i le 'ai o meaʻai suamalie. I le faʻaogaina ma le ogaoga, o le tuiina o le kalukago poʻo le vaifofo e manaʻomia. Ia mautinoa ia faʻasolo mulimuli ane i se fomaʻi mo le fetuunaʻi o fualaau faasaina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina ua faʻaleleia:

  • sulfonylurea meaola,
  • NSAIDs
  • acarbose,
  • MAO ma le au ACE,
  • inisalini
  • faʻataʻitaʻiga
  • peta blockers,
  • oxytetracycline
  • cyclophosphamide.

O le aʻafiaga o metformin e faʻavaivaia e:

  • GKS,
  • alofaga
  • faʻaiuga tautala
  • glucagon,
  • epinephrine, adrenaline,
  • thiazide ma le faasologa o togalaau,
  • nicotinic acid
  • vevela
  • afuaga o le phenothiazine.

O le lamatiaga o le acidosis lactic o le a faateleina e:

  • cimetidine
  • ethanol
  • nifedipine
  • fualaau faasaina.

Faatonuga faapitoa

E taua le faia e le aunoa o suʻega, aemaise lava i le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi. Afai e iai ni soliga i le galuega o gaʻo po o le ate, e taofi le masini.

O le tagata gasegase e tatau ona nofouta i uiga o le hypoglycemia ma le lactic acidosis. I le tulaga o la latou faʻaaliga, ia mafai ona tuʻuina atu le fesoasoani muamua ia i latou lava.

E tatau i tagata matutua ona togafitiga i lenei vailaʻau i lalo ifo o le vaavaaiga manino a se tagata poto faapitoa.

O le vailaʻau e mafai ona aʻafia ai le malosi e ave ai se taavale pe afai e faʻaaogaina faatasi ma isi vailaʻau o le hypoglycemic.

Afai ei ai ni siama o mama ma mea e fai ai meaʻai, e tatau loa ona vave logoina lau fomaʻi e uiga i lenei mea.

E mafai ona faʻaaoga uma e pei o le monotherapy ma faʻatasi ai ma isi vailaʻau.

O le fualaau faasaina ua na o le togafitiga.

Faatusatusaga ma analogues

O lenei vailaau e iai le tele o analogues e aofia ai foi le metformin. E aoga le faamasani ia i latou mo le faʻatusatusaina o meatotino.

E mafai ona maua i ni taotoga se tolu: 500, 750 ma le 1000 mg o mea ola. Faʻatupulaia le kamupani Merck Sante, Farani. Tau - mai le 270 rubles. E tutusa le gaioiga, e pei o le lisi o faʻasolega. Se sui lelei e mafai ona maua i le tau. E i ai se fomu ma se faaumiumi aafiaga.

E tau mai le 120 rubles. Faia e Gideon Richter, Hungary, Teva, Isaraelu, Canonpharma, Rusia, Ozone, Rusia. Faʻaauau le taugofie i le tau ma le faʻaauau i falemaʻi.

O le tuufaatasiga tuufaʻatasiga e mafai ai ona e maua se aafiaga umi ma lautele. O le gaosi - "Chemist Montpellier", Atenitina.O pepa e tusa ma le 160 rubles. E faʻasaina le talia o fafine maitaga, o latou matua. Metropgamma e sili ona lelei ona o le faaumiumi o aafiaga.

Na fausia e Akrikhin se vailaau maʻisuka i le fale. O le tau o papatusi e 130 rubles ma sili atu. Tino, faigofie ona maua i le fale talavai e aunoa ma le faʻatulagaga muamua.

Launches le kamupani "Menarini" poʻo le "Berlin Chemie" i Siamani. O le tau o le afifiina e tusa ma le 250 rubles. Taʻo taugata ma faʻamaoni. Avanoa i se tau faʻaititia. E mafai ona faʻaaogaina mo togafitiga, mo le togafitiga o tamaiti e sili atu ma le 10 tausaga (ae faʻaeteete). E tutusa tutusa le tui.

Totogi (mai le 70 ruulu i le pusa) o fualaau faʻasaina ua gaosia e Pharmstandard. O se aʻafiaga tutusa o le "Metomoli" (tasi ma le vaega taua lava). Faʻailoga i le faʻafeiloaʻiga, o aʻafiaga e tutusa.

O le toe tofiaina o le fualaau faasaina e faia e se fomaʻi. E faʻasaina le faʻamaloilo o le tagata lava ia!

I se tulaga aoao, o iloiloga e uiga i fualaau faasaina e lelei. O le vave ma le lelei e matauina. Aafiaga e le masani ai pe a maeʻa le faʻaitiitia o le fua poʻo le mou atu atoa. Mo nisi, e le talafeagai le vailaʻau.

Valeria: "E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2. Ua togafitia aʻu i le metformin. Talu ai nei, o fualaau o loʻo masani ona ou faʻaaogaina ua taofia le tuʻuina atu i le fale talavai. Na faatonuina e le fomai "Metonu". Na ou aveina mo le lua masina i le taimi nei, ou te fiafia e vave ona sologa lelei. Sugar e masani, e le maua foi le mamafa. Ua faamalieina aʻu. "

Leonid: "Sa ou aveina nei fualaau mo le afa tausaga talu ai, e pei ona ou maua. I le tuufaatasiga ma papa, sulfonylurea e maua ai se aafiaga lelei. E le tupu le hypoglycemia, e ui i le amataga o togafitiga na i ai faafitauli i le manava. Ae peitai, pe a faapaleniina e le fomai laʻu meaai ma suia le metotia laitiiti, ona toe foi mai lea o mea uma. Fofo lelei. "

Emma: "Sa ou tauivi ma le maʻisuka mo se taimi umi. Metphogamma na faatonuina e avea o se vailaau faaopoopo. Sa ou aveina mo le toeitiiti atoa le tausaga, ona amata ai lea o faafitauli tau fatuga, na tatau ona ou sui i le insulin. O se mea alofa, aua o le vailaau e lelei tele. "

Dmitry: "O nei fualaau e le fetaui ma au. E tusa lava po o le a le faigata o le fomai e taumafai e piki le fualaau, o aʻafiaga o loʻo aʻafia pea i le lanu atoa. Sa tatau ona ou vaavaai mo se isi vaifofo. "

Diana: "Ina ua uma le maitaga, na latou maua le maʻi suka. E lei vave faatonuina e le fomai le inisalini, o fualaau faatonuina. Na ia lapatai atu e tatau ona lafoaʻi susu-pepe; pe a faʻaaogaina le Metopsmma, e le tatau ona e fafagaina le susu ina ia le afaina ai le pepe. A leai, ua faamalieina au i le fualaau faasaina. Fesoasoani i le pulea o le suka i le aso atoa. Ma e le mafua ai le hypoglycemia, lea e sili ona fiafia. "

Faʻamataʻuga aʻafiaga Metopsmma 500

I le amataga o le faagasologa o togafitiga - o le anonexia, o le manava, gasea, vomiting, flatulence, tiga o le manava (faaitiitia i meaai), tofo masini, anemia megaloblastic acid, lactic acidosis (respiratory disorders, weaknesses, sleepiness, hypotension, reflex bradyarrhythmia, pain abdominal , faʻalupega, maalili o le maalili), hypoglycemia, rashes ma dermatitis.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

E tatau ona teuina le vailaʻau mai le mafai ona maua e tamaiti i le vevela e le sili atu i le 25 ° C. O le olaga faʻaleoleo e 4 tausaga.

Faʻamatalaga o le fualaau oona 1000 e faʻavae i luga o faʻatagaga faʻamaonia faʻamaonia mo le faʻaaogaina ma faʻamaonia e le gaosiga.

Na maua se pusa? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

O le fualaau faasaina atonu ei ai nisi o aafiaga. Faʻatasi ma isi vailaʻau mo le hyperglycemia, o le vailaʻau e mafai ona taʻitaʻia ai le hypoglycemia (faʻavavevave, maʻi vevela, le mafai ona gauai atu, malaise lautele). I le taimi o togafitiga, e sili atu ona lelei le aveina o taavale i le lapataiga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Avea le sulfonylurea, Acarbose, insulin, non-steroidal anti-inflammatory drugs, inhibitors MAO, Oxytetracycline, inhibitors ACE, Clofibrate derivatives, Cyclophosphamide and B-blockers leads to increased in the sugar-decreasing effect.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faʻavaivaia e ala i le faʻaaogaina o glucocorticosteroids, fomaʻi faʻafofoga tautala, adrenaline, vailaʻau adrenomimetic, hormones thyroid, thiazide ma le loopuretics, hormones e faʻafeagai i le gaioiga i le inisalini, mea e maua mai le phenothiazine ma le nicotinic acid.

E faʻavaivaia le aʻafiaga o le metona ma le faʻaogaina tutusa o glucocorticosteroids.

O le Nifedipine e faʻaleleia ai le faʻaleleia o le metformin. Cimetidine e faʻaitiitia ai le fua o le faʻamaʻiina o fualaau faasaina ma e taʻitaʻia ai i le lactic acidosis. Afai e tatau ai, e mafai ona e inuina le inisalini ma vailaau faʻasaina o vailaʻau faʻasaina i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. O le manogi 1000 e faʻaitiitia ai le aoga o fualaau faasaina e puipuia ai le thrombosis.

Ava malosi

E le faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma le ava malosi. O le inu malosi o le ava e faateleina ai le lamatiaga o le atiaeina o le hypoglycemic conditions.

I totonu o le fale talavai, e mafai ona e faʻatau faʻatau fua tutusa tutusa:

  • Laʻau,
  • Glycomet
  • Glucopeli,
  • Glumet
  • Dianormet
  • Diaformin,
  • Metamine
  • Metformin
  • Mifafuta
  • Panfort Wed,
  • Sinjardi
  • Siofor.

Meto 1000 faatonuga

Laʻau mimiti-metotia Metformin

Aʻo leʻi suia le faʻasologa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma faia se suʻega.

O le vailaau faʻasaina ua faʻatuina e ala i le faʻaulu.

Tau i Ukraine - mai le 150 UAH, i Rusia - mai 160 rubles.

Faʻatau

Dragenopharm Apotheker Püschl GmbH & Co. KG, Siamani.

Nikolai Grantovich, 42 tausaga, Tver

O le fualaau faasaina ua faamoemoe e taofia ai le gluconeogenesis. E aʻafia ai le kulūkose maualuga. O aʻafiaga e seasea ona aliali pe afai e te mulimuli i faatonuga.

Marina, 38 tausaga, Ufa

Ou te maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma mafatia i le mamafa o le mamafa. E pei ona faatonuina e le fomai, na faaaoga Diaformin, ae na le mafai ona ia taulimaina ana galuega. A maeʻa ona ave le masini, e sili atu le lelei o lagona. Sa tumau le suka i le toto ma e leai se hypoglycemia.

Victoria Asimova, 35 tausaga, Oryol

O le endocrinologist na faatonuina se fofo mo le meaʻai e faasaga i le maʻisuka. Pills e faaleleia atili le metabolism. O aso muamua e lua o nofoa vavalalata. Na vave ona mou ese atu faailoga. E mafai ona gau le 9 kilokalama, faʻamaonia le kulukose ma faʻaleleia le tulaga lautele. Ou te fiafia i le taunuuga.

Tosiga ma le pulega

Totonu, ao 'ai,' ai le inu atoa ma le inu i se vaega itiiti o le vai (se ipu vai).

Amata i le aso - 1-2 papa.

Meto maualuga 500 po o le 1.

Metphogamma 850 (e tutusa ma le 500-1000 mg poʻo le 850 mg o le metformin hydrochloride), i le lumanaʻi, o le siʻitia faʻaopoopoga o fualaau e mafai ona fuafua i luga o le aʻafiaga.

Tausiga o aso taitasi o 2-4 papa. (1000-2000 mg) Palu 500 pe 1-2 papa. (850-1700 mg) Metphogamma 850.

Le fua faatatau maualuga o aso e ono o le papa. (3000 mg) Metphogamma 500 poʻo le 2 papa. (1700 mg) Leo 850, o le tofiaina o maualuga maualuga e le saofaga i le faateleina o le aafiaga o togafitiga.

I tagata matutua, o le aso fautuaina ole fualaau ole tatau ona le silia le 850 mg.

Ole fua ole aso e fautuaina e ave ile 2 vaeluaina (taeao ma afiafi).

O le togafitiga e umi.

Pharmacodynamics

E taofia ai le gluconeogenesis i le ate, faʻaitiitia ai le faʻaaogāina o le kulukose mai le inumaga, faʻaleleia le faʻaogaina o le kulūkose, ma faʻalautele ai le lagona o le tino i le inisalini. Faʻaitiitia le maualuga o triglycerides ma le lipoproteins maualalo i le toto. E i ai sona aʻafiaga fibrinolytic (faʻalavelaveina le gaioiga a le inhibitor plasminogen activator), faʻamautu pe faʻaititia le mamafa o le tino.

Tosiga ma le pulega

Totonu, aʻo 'ai,' ai le inu atoa ma inu tele vai (se ipu vai). O le fualaau taʻitasi e faʻalagolago i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le fua muamua o le 500-1000 mg (1 / 2-1 papa) / aso, o se isi faʻagasolo malie o le faʻasolosolo e mafaia ona o le aʻafiaga o togafitiga.

Ole fua ole tausiga o aso taitasi ile 1-2 g (1-2 papa) / aso, le maualuga - 3 g (3 papa) / aso. O le tofiaina o tulaga maualuga e le faateleina ai le aafiaga o togafitiga.

O le togafitiga e umi.

Ona o le faateleina o le lamatiaga o le atinaʻeina o le lactic acidosis, o le fualaau o le fualaau faasaina e tatau ona faaitiitia i le ogaoga o le gasegase oona.

Tulaga o le teuina

I se mea matutu, pouliuli.

Poloaiga o le Faamanatuga

Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina 1000

Tusa 2 le maʻisuka (e le o le inisalini-e faalagolago) e aunoa ma se uiga o le ketoacidosis (aemaise lava i tagata mamaʻi ma le gaʻo).

Pusa 1000 Tuuina atu le pepa

1000 mg tablets, blister 10 po o 15 pcs., Se palama pepa o le 2.3 po o le 8 paʻu,

Pharmacodynamics

E taofia ai le gluconeogenesis i le ate, faʻaitiitia ai le faʻaaogāina o le kulukose mai le inumaga, faʻaleleia le faʻaogaina o le kulūkose, ma faʻalautele ai le lagona o le tino i le inisalini. Faʻaitiitia le maualuga o triglycerides ma le lipoproteins maualalo i le toto. E i ai sona aʻafiaga fibrinolytic (faʻalavelaveina le gaioiga a le inhibitor plasminogen activator), faʻamautu pe faʻaititia le mamafa o le tino.

Pharmacokinetics

Ole mea e le maua pe a uma le puleaina o le fua ole fua ole 50-60%, ole Cmax i le toto plasma e maua i le 2 itula. E le mafai ona fusia i masini plasma ma e le suia e fatuga. T1 / 2 e 1.5-4.5 itula. I le tulaga o le le atoatoa o le aoga, e mafai ona maua le faʻamaʻiina o fualaau faasaina.

Faʻaaogāina o le 1000 mita i le taimi o le maitaga

Faʻailoa i le maitaga. I le taimi o togafitiga e tatau ona taofi le susu.

Contraindications

maʻi o le maʻisukacidosis, maʻi o le maʻisuka ma le coma,

ogaoga faʻaleagaina o le tino ma le gasegase galuega,

loto ma le faʻalauleʻa,

se vaega laititi o le faʻaleagaina o le myocardial,

faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular,

lactic acidosis ma faʻamaoniga o le tala faasolopito, tulaga e mafai ona fesoasoani i le atinaʻeina o le lactic acidosis, e aʻafia ai o le ava malosi

Faʻaiʻuga

Mai i le cardiovascular system ma le toto (hematopoiesis, hemostasis): i nisi tulaga o le anemia megaloblast.

Mai le mea o loʻo i ai meaʻai: afu, veʻa, tiga o le manava, manava manava, leai se manaʻoga, tofo i le gutu.

Mai le itu o le metabolism: hypoglycemia, i se tulaga e le masani ai - lactic acidosis (manaomia le faamutaina o togafitiga).

Tali a le Allergic: paʻu paʻu.

O le televave ma le mamafa o aʻafiaga o loʻo aʻafia ai mai le vaega o meaʻai e mafai ona faʻaitiitia i se faʻagasolo malie i le fua o le metformin. I se mea e seasea tupu, o le a le toe i ai se faʻataʻitaʻiga o le ate po o le hepatitis pe a uma le faʻamavaeina o fualaau.

Metabolism: ma togafitiga umi-hypovitaminosis B12 (malabsorption.)

Tosiga ma le pulega

Totonu, aʻo 'ai,' ai le inu atoa ma inu tele vai (se ipu vai). O le fualaau taʻitasi e faʻalagolago i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le fua muamua o le 500-1000 mg (1 / 2-1 papa) / aso, o se isi faʻagasolo malie o le faʻasolosolo e mafaia ona o le aʻafiaga o togafitiga.

Ole fua ole tausiga o aso taitasi ile 1-2 g (1-2 papa) / aso, le maualuga - 3 g (3 papa) / aso. O le tofiaina o tulaga maualuga e le faateleina ai le aafiaga o togafitiga.

O le togafitiga e umi.

Ona o le faateleina o le lamatiaga o le atinaʻeina o le lactic acidosis, o le fualaau o le fualaau faasaina e tatau ona faaitiitia i le ogaoga o le gasegase oona.

Faʻasalaga

Faailoga: lactic acidosis.

Togafitiga: faʻailoga o togafitiga, faʻapipiʻi, faʻasologa o togafitiga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O mea e maua mai i le sulfonylureas, acarbose, insulin, NSAID, inhibitors MAO, oxytetracycline, inhibitors ACE, faʻamaʻi pipisi, cyclophosphamide, beta-blockers faʻapupulaina le hypoglycemic. O le aʻafiaga e faʻavaivaia e le corticosteroids, faʻamataʻu tautala, adrenaline ma isi sympathomimetics, hormones thyroid, thiazide ma le "loop" diuretics, o mea e maua mai le phenothiazine, acidic nicotinic. Cimetidine e faʻaitiitia le faʻaitiitia o le metformin ma faʻaititia ai le lamatiaga o le siako. Metformin faʻavaivaia le aafiaga o le faʻamalosia o meaola faʻamalosi. O le tuufaatasiga o le sulfonylurea o meaola ma le inisalini e mafai (e tatau ona mataʻituina lelei le maualuga ole kulukose toto).

Lapataiga A o Faaaogaina le Tausaga 1000

O galuega a Renal ma le kulukose o le toto e tatau ona mataitu i taimi uma. E le itiiti ifo i le 2 taimi i le tausaga, faʻapea foʻi ma foliga mai o laualgiagia, o le faʻamautinoa o le lactate lalasite plasma e tatau ona faʻatinoina.

Faatonuga faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le Puletini 1000

E le fautuaina mo gasegase afaina poʻo faʻateleina o faʻamaʻi pipisi o le gasegase ma faʻamaʻi, manuʻa, maʻi tumaʻi maʻi, aʻo leʻi faia le taotoga ma totonu o le 2 aso talu ona maeʻa ona faia, faapea foi i totonu o le 2 aso aʻo lumanaʻi ma a maeʻa suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga (leitio ma le leitio le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga faʻasalalau). E le tatau ona faʻaaogaina i tagata gasegase i luga o se taumafataga ma le faʻaitiitia o le caloric intake (itiiti ifo ma le 1000 kcal / aso). O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e le fautuaina i tagata e sili atu i le 60 tausaga le matutua o loʻo faia galuega mamafa mamafa (ona o le faateleina o le aʻafiaga o le atinaʻe o le lactic acidosis).

E mafai ona faʻaaogaina le vailaau faʻasaina faʻatasi ai ma le sulfonylurea o meaola poʻo insulin. I lenei tulaga, aemaise lava le mataituina ma le totoa o maualuga o le kulukose toto.

Aafiaga i luga o le gafatia e tietie ai taavale ma galue i auala. Leai se aafiaga (pe a faʻaaogaina e pei o le monotherapy). I le tuufaatasia ai ma isi vailaau oona (sulfonylurea, mea inosia, insulin, ma isi), o le atinaeina o tulaga o le hypoglycemic e mafai, lea e le mafai ai ona ave taavale ma auai i isi gaoioiga matautia e ono manaomia ai le gauai ma le vave o le psychomotor reactions.

Tulaga o le teuina

Lisi B .: I le vevela o le potu e le sili atu i le 25 ° C.

Pene 1000: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, suālaʻau e tutusa

O le maʻi suka o se faʻamaʻi pipisi lea e faʻalauteleina ai le hyperglycemia masani. O le maʻi suka o le 2 ituaiga - o le insulin-e faalagolago ma le le o le inisalini.

O se gasegase o le genetic, o se meaʻai le paleni, o le meaʻai po o patholi faʻapitoa e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o le maʻi. I togafitiga o le maʻisuka e le o le inisalini, o fualaau faʻapitoa e faʻaaogaina e iai le faʻaoga o le hypoglycemic pronoun.

O se tasi o fualaau sili ona lelei o lenei ituaiga o fualaau ole Metphogamma. O le vaega malosi o le vailaʻau o metformin. O le vailaʻau e maua i vailaʻau eseese. O le taatele o le 850 ma le 1000 mg. Metphogamma 500 o loʻo faʻatau atu foi i falemaʻi.

Tau ma le mataupu faavae o le gaioiga o le vailaʻau

E fia le vailaʻau? O le tau e faʻalagolago i le tele o le metformin i le vailaʻau. Mo le 1000 mita o le tau e 580-640 rubles. E tusa ma le 380-450 ru ma le maualuga o le pusa 500 mg. I luga o le mita 850 o le tau e amata mai le 500 rubles. E taua le matauina o fualaau faasaina e naʻo le taotoga e maua ai.

Latou te faia vailaau i Siamani. O le ofisa sui sui o loʻo i Moscow. I le 2000, o le gaosia o vailaʻau na faʻatuina i le aai o Sofia (Bulgaria).

O le a le mataupu faavae o le faʻataʻitaʻiina o vailaʻau faʻataʻitaʻiga? Metformin (vaega malosi o le vailaʻau) e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E maua lenei mea e ala i le taofiofia o le gluconeogenesis i le ate. Metformin faʻaleleia le faʻaaogaina o le kulukose i totonu o masini ma faʻaitiitia ai le faʻafefeina o le suka mai le vaega o meaʻai.

E taua tele pe a faʻaaogaina vailaʻau, o le maualuga o le cholesterol ma le LDL i le toto toto e faʻaitiitia. Peitai e le suia e le Metformin le maualuga o le lipoproteins. A faʻaaogaina vailaʻau e mafai ona e aveesea le mamafa. E masani lava, o le 500, 850, ma le 100 mg metotia e faʻaaoga pe a le oti e le fesoasoani e faʻaititia le mamafa o le tino.

Metformin e le gata ina maualalo ai le toto suka, ae sili foi le faʻaleleia o mea fibrinolytic o le toto.

E maua lenei mea e ala i le taofiofia o se inhibitor plasminogene ituaiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O a mataupu e faʻamaonia ai le faʻaogaina o le Metopomma 500 faʻatau fua? O faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai e tatau ona faʻaaogaina vailaʻau i togafitiga o le maʻisuka e le o le insulin-toto type 2. Ae o le 1000 mg, 500 ma le 800 mg e tatau ona faʻaaogaina i le togafitiga o gasegase e le o faʻamalosi i le ketoacidosis.

E faʻapefea ona ave le vailaʻau? O le metotia e filifilia e faavae i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E masani lava, ole fua muamua ole 500-850 mg. Afai e faʻaaogaina le vailaʻau e faʻamautinoa ai le maualuga o le suka, ona oʻo lea i le aso e oʻo i le 850-1700 mg.

E manaʻomia lou suʻeina o vailaʻau ile 2 vaeluaina. O le a le umi e tatau ona ou tago ai i le vailaʻau? Mo le Taimi 850, o le faatonuga e le faʻataʻitaʻiina le umi o togafitiga. O le umi o togafitiga e filifilia taitoatasi ma e faalagolago i le tele o mea.

I le 1000 mita, o faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻavaeina ai ia faʻailoga mo le faʻaaogaina:

  • Tetoacidosis o le maʻisuka.
  • Faʻafitauli i le galuega a gaʻo.
  • Loto o le fatu.
  • Faalavelave Cerebrovascular.
  • Faʻavaʻa faʻavalea
  • Faʻamalalaina.
  • O le vaega laititi o le faʻaleagaina o le myocardial.
  • Faʻasologa o le gaʻo.
  • Oona oona.
  • Lactic acidosis
  • Toto
  • Le vaitaimi o le lactation.
  • Alu i le metformin ma vaega o ausilali o le fualaau faasaina.

Faʻamatalaga a fomaʻi e faʻaalia ai e le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i taimi o taumafa-maualalo, e aofia ai le faʻaititia o le itiiti ifo ma le 1000 kalori i le aso. A le o lea, o le fualaau faasaina 1000 e mafai ona mafua ai ni faafitauli matuia, e oʻo atu i se maʻi o le maʻisuka.

O le vailaʻau e masani lava ona faʻasaina e tagata gasegase. Ae o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le ono mafai ona iai aʻafiaga e pei ole:

  1. Meemasiliia anaemia.
  2. Faʻaleagaina i le galuega a le vaega o meaʻai. Pene 1000 mafai ona mafua ai le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi, vailaina, vomiting ma manava. I le taimi foi o togafitiga togafitiga, e mafai ona i ai se tofo i le gutu.
  3. Hypoglycemia.
  4. Lactic acidosis.
  5. Tali atu i le Allergic.

O le atinaʻeina o le lactic acidosis e faʻaalia ai e sili atu le faʻalavelaveina o le togafitiga.

Afai e tupu lenei faʻalavelave, o togafitiga faʻapitoa e tatau ona vave ave.

Meto 1000: faatonuga mo le faʻaaogaina

E mafai ona faʻaleagaina oe lava i lou ola maloloina.
E tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, faʻapea foʻi ma faitau faʻasalaga aʻo leʻi faʻaaoga.

1 laupepa ufiufi e aofia ai: mea gaosi: metformin hydrochloride -1000 mg,

mea faʻapitoa: hypromelilose, povidone (K-25), magnesium stearate, titanium dioxide, macrogol

O le manogi o le manogi 1000 e faʻaaoga ai le gluconeogenesis i le ate, faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le kulukose mai le manava, faʻaleleia le faʻaogaina o le kulukose, ma faʻapupulaina ai foi le lagona o le tino i le inisalini.

Ae ui i lea, e le afaina ai le pule faanatura o le inisalini e peta peta o le pancreas. Faʻaitiitia le maualuga o triglycerides ma le lipoproteins maualalo i le toto. Faʻaleleia pe faʻaititia le mamafa o le tino.

E i ai sona aʻafiaga fibrinolytic ona o le taofiofia o se mea e fai ai le plasminogen activator inhibitor.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le Nifedipine e faʻapupulaina ai le absorption, Stach, faʻagesegese le faʻasalaga. O fualaau faasaina (amiloride, digoxin, morphine, procainamide, quinidine, quinine, ranitidine, triamteren ma vancomycin) e faalilolilo i tubules latou te tauva mo auala o felauaiga ma mafai ona siitia Stax i le 60% ma le umi o togafitiga.

Pe a faʻaaogaina i le taimi lava e tasi i le sulfonylurea, faʻamaʻi, insulin, non-steroidal anti-inflammatory drugs, inhibitors monoamine oxidase, inhibitors oxetetracycline, angiotensin-converting enzyme derivatives, • lofibrate derivatives, cyclophosphamide, glucose-accelerating agents, e mafai ona faʻaopoopoina le faʻaaogaina o glucocorticosteroids. , epinephrine, sympathomimetics, glucagon, hormones thyroid, thiazide ma ne Taumatau "diuretic, pogai phenothiazine, acid nicotinic e mafai ona faaitiitia ai le gaoioiga hypoglycemic o metformin.

Cimetidine faʻaitiitia le faʻaumatia o le metformin, lea e faʻateleina ai le lamatiaga o le siako acid. Metformin e mafai ona faʻavaivaia le aʻafiaga o siama faʻamalosi (faʻasologa o le coumarin). Faatasi ai ma le taumafa tutusa o le ava malosi, e ono tupu ai le acidosis lactic.

Talosaga faʻaoga

I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina le gaioiga faʻapitoa. E le itiiti ifo i le 2 taimi i le tausaga, faʻapea foʻi ma foliga mai o laualgiagia, o le faʻamautinoa o le lactate lalasite plasma e tatau ona faʻatinoina. E mafai ona faʻaaoga le Metopotone 1000 e faʻapipiʻi faʻatasi ai ma le sulfonylurea o meaola poʻo insulin. I lenei tulaga, aemaise lava le mataituina ma le totoa o maualuga o le kulukose toto.

Aafiaga i luga o le gafatia e ave ai taavale ma galue i mea e faʻaaogaina I le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le monotherapy, e le afaina ai le gafatia e ave taavale ma galue i auala.

Pe a faʻafefiloi le metformin ma isi vailaʻau o le hypoglycemic (sulfonylureas, insulin, ma isi.

) e mafai ona atiae tulaga o le hypoglycemics lea e mafai ai e le mafai ona ave taavale ma auai i isi gaoioiga matautia e ono lamatia ai ma gauai vave le mafaufau o le psychomotor.

1000 mg laupepa velanisi.

15 pusa i luga o le paʻu o PVC ata ma alumini alumini.

2 po o le 8 paʻu faatasi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa kata.

Tuua Lau Faamatalaga