Faʻaopoopo atili faʻamatalaga

O le Accutrend Plus ua fuafua e fuafua vave le maualuga o le cholesterol, triglycerides, glucose ma le lactic acid i le toto toto. E faʻaaogaina mo faamoemoega faʻapitoa ma le tagata lava ia, lea e mafai ai ona suʻe ala talafeagai e aunoa ma le tuua o le fale.

O le mea moni, o le tagata faatau e fiafia i le tau a Accutrend plus. Faatau nei masini i totonu o se faleoloa faapitoa, o lona fausaga e patino lava i mea tau fomaʻi. Faʻatau i se isi mea, i le maketi poʻo ou lima - o se lotoa. E le mafai ona e mautinoa atoatoa le uiga o le masini i lenei tulaga.

I le taimi nei, o le tau o maketi mo le Accutrend Plus mita o le aofaiga lea o le 9,000 rubles. Faʻatasi ma le masini, faʻatau faʻataʻitaʻiga, o le tau e tusa ma le 1000 rubles (o le tau e faʻalagolago i le ituaiga o fasi pepa ma a latou galuega).

Accutrend Plus Analyzer Features

  • Faʻasagaga, mamafa o le mamafa, malosi o le tagata lava ia, lea e mafai ai e oe ona ave le masini ma faʻagaoioi i soo se mea. Malosiaga e maua mai i le 4 elemene o suiga a AAA.
  • Lelei maualuga mo masini feaveaʻi e faʻavae i luga o tekinolosi faʻamalositino eletise, saʻo saʻo. Pe a faʻatusatusa i metotia falesuesue, o le mea sese e le sili atu i le ± 5%.
  • O le mafaufau o le mafaufau o le masini e mafai ona teuina e oʻo atu i le fa selau suʻega o suʻega, lea e mafai ai ona mataituina suiga o suiga i le toto.
  • Faailoilo o le kulukose e fuafuaina i le 12 sekone, triglycerides / cholesterol - i le 180 sekone, lactate - i le 60 sekone.

O le Accutrend Plus e taua tele mo le faʻamaʻiina o faʻamaʻi / post-stroke, tagata taʻaloga faʻapolofesa.

Accutrend Plus e lelei mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka, tagata e maua i le maʻi fatu, faʻapea foʻi tagata taʻaalo ma fomaʻi faʻapitoa o loʻo faia suʻesuʻega aʻo latou ave.

E faʻaaogaina le masini pe afai ei ai ni manua poʻo se tulaga teteʻi e iloilo ai le tulaga lautele o le tino. O le Accutrend Plus glucometer e mafai ona faʻasaoina fua mulimuli e 100 i le taimi ma le aso o le auiliiliga, lea e aofia ai le cholesterol.

O le masini e manaʻomia ai faʻataʻitaʻiga faapitoa, lea e mafai ona faʻatau i se faleoloa faapitoa.

  • O sikola a Accutrend Glucose e faaaoga e fua ai le suka o le toto,
  • O faʻataʻitaʻiga a Accutrend Cholesterol e manaʻomia e fuafua ai le cholesterol toto,
  • Accutrend Triglycerides faʻasolosolo suʻega e fesoasoani e iloa ai toto toto,
  • O faʻataʻitaʻiga a BM-Lactate suʻega o le a lipotia ai le faitau o le tino lactic acid.

A fuaina, o le toto fou o loʻo ave mai le tamatamailima e faʻaaoga. O le fuataga ma le mita Accutrend Plus mai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita mo le kulukose, mai le 3.8 i le 7.75 mmol / lita mo le cholesterol.

E le gata i lea, e mafai ona fuafua le maualuga o triglycerides ma le lactic acid. O faʻatagaga faatagaina o faʻamaʻi faʻamaʻi mai le 0.8 i le 6.8 mmol / lita. Lactic acid - mai le 0.8 i le 21.7 mmol / lita i le toto masani ma mai le 0.7 i le 26 mmol / lita i le plasma.

Le faʻatautaia o le masini aʻo leʻi suʻeina, e tatau ona e faʻavasega. E tatau lenei mea ina ia mafai ona galue saʻo le masini. E le gata i lea, o lenei faagasologa e tatau pe a fai e le faʻaalia le numera code poʻo ua suia ia maʻa.

Mo le siakiina o le mita, ua fesuiaʻi ma ua aveeseina se taʻaloga faapitoa faapitoa mai le afifi. O le laupepa o loʻo faʻapipiʻi i se fusi faapitoa i le itu e tusa ai ma laʻau na faʻaalia, faʻasaga i luga.

A maeʻa le lua sekone, ona ave ese lea o le laupepa mai le sulu. I le taimi lea, e tatau i le masini ona maua se taimi e faitau ai faailoga faailo ma faʻaali atu i luga o le faʻaaliga. I luga o le faitauga manuia o le faitauga o le tulafono, o le au suʻeli e faʻamatalaina e uiga i lenei faʻaaogaina o se leo faʻalogo faapitoa, mulimuli ane e mafai ona e vaʻaia numera i luga o le lau.

Afai e maua se mea e faʻaaogaina ai, o le tapuni o le masini e tatalaina ma tapunia. E le gata i lea, o le faʻasologa o taualumaga e toe faʻafouina.

E tatau ona tumau pea le taʻaloga faʻasolosolo seia oʻo ina uma ona faʻaaoga uma ia vaega o suʻega mai se pu.

Taofi ese mai le afifi autu, ona o le vailaau o loʻo i luga o le eletise e mafai ona tosoina ai le suʻega, o le mafuaaga lea o le a faʻaalia ai e le mita ni faʻamatalaga sese.

O suʻega e manaʻomia ai se toto itiiti. O le masini e faʻaalia ai faʻamatalaga i se lautele lautele. Mo le suka e maua mai le 1.1 - i le 33.3 mmol / l, mo le cholesterol - 3.8-7.75 mmol / l. O le taua o lactate e eseese i le va o le 0.8 i le 21.7 m / l, ma le maualuga o triglycerides 0.8-6.8 m / l.

O le mita e pulea e 3 kuluma - lua oi latou o loʻo i luga o le pito i luma, ma lona tolu i le itu. 4 minute i le maeʻa ai o le taotoga mulimuli, faʻaauau le malosiaga faʻafuasei. O le tagata suʻesuʻe e iai se faʻalogologo faʻalogo.

O faʻatulagaga o le masini e aofia ai mea nei: faatulaga le taimi ma le taimi, fetuunaiga o le aso ma le faatulagaga o aso, faatulaga le excretion o lactate (i plasma / toto).

O le masini e lua ni filifiliga mo le faʻaaogaina o le toto i le vaega o le suʻega. I le faʻasalaga muamua, o le lipine faʻamau i totonu o le masini (o le auala o le talosaga o loʻo faʻamatala atu i lalo i faatonuga). E mafai lenei mea i le faʻaaogaina e le tagata o le masini.

O le faʻaogaina o lipine faʻataʻitaʻiga e tupu fua. O le masini ua i ai se fatuga o le mafaufau, lea ua fuafuaina mo le 400 fua (100 fuataga o loʻo teuina mo ituaiga suʻesuʻega taitasi). O taunuʻuga taʻitasi e faailoa ai le aso ma le taimi o le suʻega.

Mo faailoga taʻitasi, o le taimi o le suʻega o:

  • mo glucose - e oo i le 12 s,
  • mo cholesterol - 3 min (180 s),
  • mo faʻamaʻi - 3 min (174 s),
  • mo lactate - 1 minute.

O maʻi maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina pea o le kulūkose o le toto. O le auala pito sili ona lelei o le faia o se auʻiliʻiliga i le falemai, ae o le ae le faia i aso uma, ona o se masini feaveaʻi, faigofie, saʻo saʻo - o se glucometer e oʻo mai i le laveai.

O lenei masini e maua ai se iloiloga o le togafitiga faʻaauau o togafitiga: o le tagata maʻi e tilotilo i itu o le masini, e tusa ma ia mea ma vaai pe o le togafitiga e pei ona faatonuina e le fomai. O le mea moni, o le maʻisuka e tatau ona taulaʻi atu i le soifua lelei, ae o le saʻo lelei o fuainumera ua faʻaalia ai o se iloiloga sili atu lea.

O le faʻaaogaina o le mita o le kulukose toto e tatau ona tatau muamua aʻo leʻi faʻaaogaina se gasegase faafomai. O le masini e tatau ona faʻatulaga muamua i tau o loʻo faʻamatalaina e le vaega o suʻega (aʻo leʻi faʻaaogaina se afifi fou). O le sao o fua faʻatatau o loʻo mulimuli mai, e faalagolago i lenei.

Faʻafefea ona e faʻavasegaina oe lava:

  1. Liliu le gadget, aveese le siaki code mai le afifi.
  2. Ia mautinoa ua tapunia le tapuni.
  3. Aumai ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete faʻapipiʻi le laina eletise i totonu o le fusi i luga o le masini, e tatau ona faia i le auala uma i le itu e taʻu mai e ufanafana. Ia mautinoa o le pito i luma o le laina o loʻo feagai ma luga, ma o le lanu uliuli uma lava e alu i totonu o le masini.
  4. Ma, i le mavae ai o ni nai sekone, aveese le taʻaloga code mai le masini. O le tulafono lava ia e faitauina i le taimi o le faʻaofiina ma le aveeseina o le fasi pepa.
  5. Afai e saʻo le faitauina o le code, ona tali lea o le metotia i se faailo leo, i luga o le mata o le a e vaʻai ai i numera faʻamaumauga ua uma ona faitauina mai le taʻavale lava ia.
  6. E mafai e le gadget ona faʻamaonia oe i se mea e faʻamaonia ai, ona e tatalaina lea ma tapuni le ipu a le masini ma filemu, e tusa ai ma tulafono, toe faia le toe faʻaleleia o taualumaga.

Tausia lenei taʻaloga seʻia oʻo lava ina faʻaaoga uma fasi pepa faʻataʻitaʻi mai se tasi mataupu. Ae naʻo le teuina faʻatasi mai pusa masani o suʻega: o le mea moni o se vailaau i luga o se fausaga faʻavae i le mafaufau e mafai ona faʻaleagaina ai luga o vaega o suʻega, ma o le a aʻafia ai le fua o fua.

Accutrend Plus: iloiloga o tau, iloiloga ma faʻatonuga mo le faʻaoga ma le fua

O le masini ei ai le aoga aoga o le faasaoina o le fua mulimuli o le 100 gaʻo ma le cholesterol ma se faʻamatalaga o le aso ma le taimi, lea e faigofie tele mo le sailiga. O le Accutrend Plus glucometer e vave ona faʻafetai i le metotia o le photometric ma maua ai faʻamatalaga manino: o le aofaiga tonu o le kulukose i totonu o le toto pe a mavae le 12 sekone, o le cholesterol content after 2 minutes.

O le faʻatautalanoaga faʻapitoa e aofia ai se suʻesuega o meaola ma vailaʻau. O faʻataʻitaʻiga, faʻamalosi, ma le masini tui e faʻatau eseese.

O le masini e manaʻomia ai le faʻaaogaina o fasipepa mo faamoemoega nei:

  • glucose fuafuaina
  • iloa le aofai o le cholesterol
  • fua faʻatatau
  • fuafuaina le aofaiga o lactate.

O le telefoni mai Accutrend Plus mai se tagata lauiloa Siamani o loʻo i ai le mita glucometer ma le cholesterol i le masini e tasi, lea e mafai ona faʻaaoga i le fale e fuafua ai le maualuga o le suka ma le cholesterol i le toto.

O le Accutrend Plus mita ua manatu o se mea saʻo ma saʻo tele. Na te faʻaaogaina se metotia o fuataga photometric ma faʻaalia ai taunuuga o se suʻega toto mo le sugar pe a mavae le 12 sekone.

Mo le fuafuaina o le cholesterol i le tino, e umi se taimi e alu ai, o lenei faagasologa e tusa ma le 180 sekone. O taunuʻuga o le auʻiliʻiliga mo faʻamatalaga o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini pe a mavae le 174 sekone.

O le AccutrendPlus glucometer mai le kamupani lauiloa Roche Diagnostics o se tagata e mafai ona feaveaʻi ma faigofie-i-le-suʻega o meaola e mafai ona fuafua e le gata i le maualuga o le kulukose, ae o faailoga foi o le cholesterol, triglycerides, lactate in the blood.

O le suʻesuʻega e faʻatino e se metotia faʻataʻitaʻiga photometric. O fua fua e mafai ona maua 12 sekone pe a uma le amataina o le masini. E manaʻomia le 180 sekone e fuafua ai le maualuga o le cholesterol i le toto, ma o faʻataʻitaʻiga triglyceride e faʻaalia i le faʻaaliga pe a maeʻa le 174 sekone.

O le masini e mafai ai i le fale ona faia se suʻesuʻega vave ma le sao o le toto capillary. E le gata i lea, o le masini e masani ona faʻaaogaina mo faamoemoega faʻapitoa i le falemaʻi mo le suʻesuʻeina o faʻamaoniga i tagata gasegase.

Accutrend faaopoopo o se glucometer faʻaonaponei ma foliga sili atu. E mafai e le tagata faʻaaoga ona fuaina le cholesterol, triglycerides, lactate ma le kulukose.

O le masini e fuafua mo tagata faʻatau e maua i le maʻisuka, maʻi le lipid metabolism ma le maʻi gasegase. O le siakiina o taimi o faailoga o le a mafai ai ona e pulea le togafitiga o le maʻisuka, faʻaitiitia le faʻafitauli o le atherosclerosis.

Fuataga o laʻasaga lactate e tatau lava i le taʻaloga taʻaloga. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o loʻo lamatia ai aʻafiaga o le tele o galuega, ma o le a mafai ona faʻaitiitia le faʻaleagaina o le tino.

E faʻaaogaina le tagata suʻesuʻe ile fale ma i falemaʻi. E leʻi faʻamoemoe mo le faʻamaonia. O taunuʻuga na maua e ala i le faʻaaogaina o le auiliiliga manino e faʻatusatusa i faʻamatalaga fale suʻesuʻe. E faʻatagaina se laʻititi laʻititi - mai le 3 i le 5% pe a faatusatusa i faʻataʻitaʻiga o fale suʻesuʻe.

O le masini e toe gaosia lelei lelei fua i se taimi pupuu - mai le 12 i le 180 sekone, e faʻatatau i le faailoilo. E maua e le tagata faʻapitoa le avanoa e tofotofoina ai le faagaoioiga o le masini e faʻaaoga ai mea e pulea.

O le mea autu - e le pei o le faʻataʻitaʻiga muamua i Accutrend Plus, e mafai ona e fuaina uma faʻailoga e 4. Ina ia maua mai iʻuga, e faʻaaogaina le metotia o fuataga photometric. O le masini e galue mai le 4 pulu mumu (type AAA). Ua fuafua le ola o le Baturi mo le 400 suega.

O le faʻataʻitaʻiga e faia i le paʻu paʻukeke. O loʻo i ai se lauulu laʻitiiti, o se tapuni faʻapipiʻi o le vaega o fuataga. E lua ni kulini - M (manatua) ma le On / Off, o loʻo i luga o le pito i luma.

I le pito i luga o le Set set. E faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le masini, lea e faʻatonutonuina e le M button.

  • fua - 15.5-8-3 cm,
  • mamafa - 140 kalama
  • o le toto manaomia e oʻo i le 2 μl.

O le gaosiga e tuʻuina atu le faʻamaonia mo le 2 tausaga.

O le afifi e aofia ai:

  • meafaigaluega
  • tusi lesona
  • lancets (25 fasi vaega),
  • toso tui
  • mataupu
  • siaki siaki
  • -4 pcs pamu

Manatua! O le pusa e le aofia ai faʻamaufaʻailoga. O le tagata faʻaaoga e tatau ona faʻatau faʻatau.

A fua, o ata nei e faʻaalia:

  • LAC - Lactate
  • GlUC - glucose,
  • CHOL - cholesterol,
  • TG - triglycerides,
  • BL - lactic acid i le toto atoa,
  • PL - lactic acid i plasma,
  • codenr - faʻamatalaga faʻasologa,
  • am - faʻamatalaga aʻo leʻi oʻo i le aoauli,
  • i le afiafi - faailoga o aoauli.

O faailoga taʻitasi o loʻo i ai ana lava faʻamaufaʻailoga. O le suia o le tasi ma le isi e faʻasaina - o le a oʻo atu ai i le vaeluaina o le iuga.

Faʻasalalau Accutrend Plus:

  • Gaucose sugar test test - 25 fasi pepa,
  • fasi siaki mo le fuaina o le cholesterol Accutrend Cholesterol - 5 vaega,
  • pulu suesue mo triglycerides Accutrend Triglycerid - 25 fasi vaega,
  • Faʻataʻitaʻiga faʻatautaia Lactat lactic acid - 25 pcs.

O pusa taʻitasi faʻatasi ma faʻamau faʻataʻitaʻiga ei ai le laulau faʻasologa. A faʻaaogaina se pusa fou, e faʻapipiʻi le tagata suʻesuʻe i le faʻaaogaina. A uma ona faʻasaoina le faʻamatalaga, e le toe faʻaaoga le ipu. Ae e tatau ona puipuia aʻo leʻi faʻaaogaina se vaega o fasi pepa.

Accutrend Plus - e tusa ma le 9000 rubles.

Gasegase suega a Accutrend Glucose 25 fasi vaega - pe tusa o le 1000 rubles

Itumalo 5 a Accutrend Cholesterol - 650 rubles

Accutrend Triglycerid 25 fasi vaega - 3500 rubles

Faʻasalalau Lactat 25 fasi vaega - 4000 rubles.

O le faʻatau mai o se glucometer o se mea faigofie. Afai e te sau i le fale talavai, ona fai atu lea o oe i le taimi e tasi, o ni faʻataʻitaʻiga, mai i gaosiga eseese, o tau, foliga o galuega. Ma e le faigofie tele mo se tagata amata ona malamalama i nei mea uma o le filifiliga.

Afai o le pili tupe e tele, ma o loʻo i ai se galuega e teu ai, ona mafai lea ona e faʻatau le masini faigofie. Ae afai e mafai, e tatau ona e gafatia se masini e sili atu le taugata: o le a avea oe ma pule o se glucometer ma se numera o galuega aoga aoga.

Glucometers e mafai ona:

  • Faʻatulagaina se faʻaagaga o le manatua - o lea, o le a tuʻuina atu nai fuataga mulimuli i le mafaufau o le masini, ma e mafai e le tagata gasegase ona siaki mea taua o loʻo i ai i le taimi nei,
  • Faʻaleleia e se polokalame e fuafua ai le maualuga o le kulukosesese mo se aso, vaiaso, masina (e te setiina se vaitaimi patino, ae mafaufau le masini),
  • Ua faʻauʻuina i latou i se leo faʻalogo faapitoa e lapatai ai i le taufaʻamataʻu o le hyperglycemia poʻo le hypoglycemia (o lenei mea o le a aoga mo tagata e leai ni mafaufau),
  • Faʻatulagaina ma se galuega o se vaʻaiga masani o faʻamaumauga masani a tagata taʻitasi (e taua tele le tausisia o se tulaga patino, lea o le a tali atu ai masini ma se faailo leo faʻalogo).

Muamua lava, o le tau e aafia i le tele o telefoni feaveaʻi o masini masini, faʻapea foʻi le lanu o le gaosimea.

O lenei masini o se oloa lauiloa a se tagata gaosi Siamani ma se talaaga mautinoa i le maketi o oloa faafomai. O le eseʻesega o lenei masini, o le faʻaogaina atili e le gata ina fuaina le taua o le kulukose i totonu o le toto, ae faʻaalia foi le maualuga o le cholesterol.

E saʻo le masini, e vave galue, e faʻavae i luga o le metotia photometric o fua. E mafai ona e iloa pe o le a le maualuga o le suka i totonu o le toto i totonu o le 12 sekone pe a uma le amataga o le manipulation. O le a sili atu le taimi e fua ai le cholesterol - pe a ma le 180 sekone.

O ai e mafai ona faʻaaoga le masini?

  1. E lelei le masini mo tagata e maua i le maʻisuka,
  2. E mafai ona faʻaaogaina le masini e iloilo ai le tulaga o tagata ei ai maʻi faʻapipiʻi cardiovascular,
  3. O le glucometer e masani ona faʻaaogaina e fomaʻi ma tagata afeleti: o muamua na faʻaaogaina aʻo aveina tagata maʻi, aʻoga aʻoga aʻo leʻi aʻoga aʻo leʻi faia ni tauvaga e mataʻituina ai tafaoga.

E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le suʻega a le Accutrend plus biochemistry pe afai oe i se tulaga o le faateia, pe a uma le manua - o le a faʻaalia e le masini le ata atoa o faailoga iloga o le ua afaina i le taimi o le fua.

I le taimi muamua, na faigofie ona tusia e tagata i lalo fuaitau taitasi i se api: latou te faaalu le taimi, leiloloa faamaumauga, fefefe, masalosalo le sao o faamaumauga, ma isi.

Pusa masiniO se masini e fuafua ai le maualuga o le cholesterol, glucose, triglycerides ma lactate in blood capillary
FaataitaigaAccutrend faaopoopo
Auala fuaPhotometric
Tulaga faʻavasegaO le toto atoa (lactate - toto atoa ma le plasma)
Mamanu TypeFou toto toto atoa
Fuaina o lainaGlucose: 1.1 - 33.3 mmol / L,
Cholesterol: 3.8 - 7.75 mmol / L,
Triglycerides: 0.80 - 6.86 mmol / L,
Lactate: 0.8 - 21.7 mmol / L (i le toto), 0.7 - 26 mmol / L (i plasma),
Laititi Toto o le Toto1-2 μl
Fuataga o le umiGlucose: 12 sec
Cholesterol: 180 sec
Triglycerides: 174 sekone
Lactate: 60 sec
Faaali atuMata tioata
Malosiaga o mafaufauga400 fuataga (100 fua o ituaiga taitasi)
Pamu4 maa lithium 1.5 V (AAA)
Soifua o le BatteryE tusa ma le 400 fua
Puʻeina le malosiaga faʻaoʻoA maeʻa le 4 min
PC portTaavale infrared
Suʻega o Suʻega o SuʻegaAunoa
Pauna140 gr
Faʻasologa154 x 81 x 30 mm
Galuega faaopoopoMalosiaga o le vaaia atili o le tino pe a uma ona maua ni faʻamaʻiliga o le kulukose
Talosaga2 tausaga
Vaevaega mo le fuafuaina o le maualuga o cholesterol Accutrend Cholesterol, 25 pcs / pack (Art 11418262012), SiamaniVaega o suega Accutrend Cholesterol No. 5, SiamaniVaega o suega Accutrend Glucose No. 25 (Art. Accutrend Glucose No. 25), Siamani
tau: 3 500 suʻe.tau: 1 400 rub.

E faʻapefea ona faʻamauina le masini?

O le Accutrend Plus mita e tatau ona faʻataʻitaʻia ina ia fetaui lelei ma fasi pepa fou, o ia mea uma ei ai ona lava uiga. Afai e faʻaaogaina le mita mo le taimi muamua, e leʻi oʻo i totonu o lona mafaufau se kaini pe leai foi se faʻaaogaina o masini eletise, o le a aoga le faʻaleleia. Fetuunaiga e faʻamaonia le saʻo o fua. O le faʻavasegaina o loʻo tuʻuina mai ma faʻamatalaga auiliili:

  1. Muamua, e tatau ona fesuiaʻi le mita, ma ia mautinoa ua tapunia le tapuni, ona aveese ai lea o le kiliaina mai le afifi.
  2. O le masini e faʻapipiʻiina i ai se pu e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai le faʻailoga ma le pito uliuli i lalo ina ia matua faatofuina i totonu o le sulu.
  3. E tatau ona e toso ese mai i le taimi lava e tasi, pe a uma le 2 sekone - ua lava lenei taimi mo le faitau ma toe faatulaga i le mafaufau.
  4. O le numera o le faʻamatalaga o le a faʻaalia i luga o le lau i foliga o fuainumera pe a uma le faailoilo.
  5. Afai e le mafai ona faʻaleleia, e tatau ona toe tatala ma tapuni le tapuni suʻesuʻe ma taumafai toe amata mai le laasaga 1.

O le faʻaogaina o le masini e tatau ai ina ia mafai ai ona fetuʻunaʻi le mita mo uiga o loʻo i totonu o le suʻega faʻataʻitaʻiga pe a faʻaaoga se afifi fou. O lenei mea o le a mafai ai ona ausia le saʻo atoatoa o fuataga i le lumanaʻi, pe afai e manaʻomia ona e iloa le maualuga o le cholesterol.

E faʻataunuʻuina foi le faʻamaonia pe afai e le faʻaalia le numera code i totonu o le masini masini. E mafai ona avea lenei ma taimi muamua e teu ai le masini poʻo pe afai e leai ni maʻa mo le silia ma le lua minute.

  1. Ina ia mafai ona faʻavasega le mita Accutrend Plus, e tatau ona e liliuina le masini ma aveese le taʻaloga code mai le afifi.
  2. Ia mautinoa ua tapunia le ufiufi le masini.
  3. O le siaki laititi e tuʻuina lelei i totonu o se pu faapitoa i luga o le mita seivagana ua tu i le itu e taʻu mai e ufanafana. E taua le faʻamautinoa o le itu pito i luma o le laina o loʻo feagai ma luga, ma o le lanu uliuli e alu atoa i le masini.
  4. A maeʻa lena, pe a maeʻa le lua sekone, e tatau ona e aveese le taina code mai le masini. O le tulafono o le a faitauina i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le aveeseina o le fasi pepa.
  5. Afai o le numera e lelei ona faitau, o le mita o le a logoina oe i se faailo leo faʻapitoa ma o le faʻaalia o le a faʻaalia ai numera o loʻo faitau mai le taʻaloga code.
  6. Afai e lipoti mai e le masini se mea e fai ai le faʻamaonia, tatala ma tapuni le tapuni o le mita ma toe fai le toe faʻataʻitaʻiga uma o le faʻavae.

E tatau ona teuina le siaki faʻasalalau seia uma ona faʻaaoga uma vaega o suʻega mai le mataupu.

E tatau ona teuina eseese mai fasipepa o le suʻega, talu ai o le vailaʻau o loʻo tuʻuina i luga e mafai ona faaleagaina ai le pito i luga ole fasi siaki, ma mafua ai ona le saʻo faamaumauga pe a maeʻa suʻesuʻega mo le cholesterol.

Accutrend Plus Analyzer Specifications

O le suʻesuʻega e manaʻomia ai togafitiga faʻaeteete ma le faʻaeteete.

  1. Aʻo leʻi suʻeina, fufuluina lima ma fufulu mama.
  2. Aveese le fasi siaki mai le mataupu ma tapuni vave ina ia puipuia ai le susu ma le ave o le UV mai le ulufale atu i le mataupu. Mai a latou faatosinaga, o le a faasolo ina leaga.
  3. Liliu le tagata suʻesuʻe e ala i le uomiina o le "senituri" ma le mautinoa o faʻamaoniga uma e tatau ona faʻaalia i le lau e tusa ai ma faatonuga. O le toesea o le tasi o le a taitai atu ai i se taunuuga le saʻo.
  4. O le aso ma le taimi o le auiliiliga o le a aliali mai i luga o le mata, faʻapea foi ma le numera - o fuainumera uma e tatau ona ogatusa ma tulaga faatauaina i luga o le suʻega.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le vaeluaina, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga o loʻo aofia i totonu o le pusa e faʻamalamalama ai oe i tulafono mo le faʻaaoga ma le teuina o le masini, aua e mafai ai ona e filifilia le maualuga o le cholesterol i le taimi o le maitaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatonuga tonu o le masini o le a manaʻomia iinei.

  • Ina ia faia le suʻega o le cholesterol, e tatau ona fufuluina ou lima i le fasimoli ma faʻamago mai se solo.
  • Aveese ma le faʻaeteete le faʻamaumauga o le suʻega mai le mataupu. A maeʻa lenei mea, e taua le tapunia o le mataupu e puipuia ai le aafia i le susulu o le la ma le susu, a leai o le a le mafai ona faʻaaogaina le siaki.
  • I luga o le masini e te manaʻomia e taomi le ki e faʻaaoga le masini.
  • E taua le mautinoa. o faailoga uma talafeagai e tusa ai ma faatonuga o loʻo faʻaalia. Afai e le i lalo ifo le tasi le elemene, e ono le saʻo le fua o le suʻega.
  • A maeʻa lena, o le numera code, date ma le taimi o le suʻega toto o le a faʻaalia. E tatau ona e mautinoa o numera o tulafono e fetaui ma numera o loʻo faʻaalia i luga o le siaki o le siaki.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoʻa faatonuga mo le faʻaaogaina. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea, i pusa fou fou o suʻega a le Accutrend 25 cholesterol. e manaʻomia le faʻasoasoaga.

E na o le pau lenei o le auala e ausia ai le saʻo ma le saʻo, aemaise lava pe a manaʻomia e le tagata le mataituina masani:

  1. Aʻo leʻi faia le suʻesuʻega, e tatau ona e mulumulu lelei ou lima i se fasimoli, faʻamago i se mea faʻaaoga poʻo solo pepa ma tuia lou tamatamailima i se peni faapitoa.
  2. O le mataua muamua o le toto e tatau ona aveʻesea i le sipuni o le cotton, ma le lona lua e tatau ona faʻaaogaina i se vaega faapitoa o le vaega o le suʻega.
  3. O le toto e tatau ona lava, a leai o le a le amanaiaina ma le loto i ai.
  4. E faʻatagaina le faʻaopopo mea faʻalaʻau, e sili atu le toe faia o le auʻiliʻiliga.

E tatau ona teuina ni fasi siaki i totonu o se mataupu tapuni. Faʻasaga le susulu o le la ma le susu e le tatau ona faatagaina. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai lo latou le mafaʻatasia ma maua ai ni faʻasalaga le saʻo.

O le Accutrend analyzer mo le fuafuaina o le toto cholesterol maualuga e na o ni iloiloga lelei. O se masini saʻo, faigofie, multifunctional o le a fesoasoani i le taofiofi o mea taua i totonu o le toto, e oʻo lava i le fale.

O le kopiina o meafaitino mai le upega tafailagi e mafai e aunoa ma le faʻatagaina pe afai o le faʻapipiʻiina o se fesoʻotaʻiga faasinoupuina faasinoupu i luga o la tatou 'upega tafailagi

Faʻalogo! O le faʻasalalauga faʻasalalau i luga o le 'upega tafaʻilagi mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se fautuaga mo le faʻaaogaina.

Ia mautinoa e talanoa i lau fomaʻi!

Polokalame faʻaleleia Accutrend Plus e atoatoa mo le maʻisuka, tagata faʻamaʻi o le cardiovascular system, tagata afeleti ma fomai e faʻamaonia ai tagata gasegase i le taimi o le tofiga.

E mafai ona faʻaaogaina le mita e iloa ai le tulaga masani o se manua poʻo se tulaga faʻafuaseʻi.

E i ai le manatuaina e le suʻesuega mo le 100 fuataga, ma o le aso ma le taimi o le auiliiliga o loʻo faʻaalia. Mo ituaiga suʻesuʻega taʻitasi, e tatau ona i ai ni faʻataʻitaʻiga faapitoa o loʻo faʻatau atu i soʻo se fale talavai.

  • O faʻataʻitaʻiga a Accutrend Glucose e faʻaaogaina e iloa ai le suka o le toto,
  • O faʻataʻitaʻiga a Accutrend Cholesterol e fua ai le toto cholesterol,
  • E maua i le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga a Accutrend Triglycerides.
  • E manaʻomia faʻamatalaga o BM-Lactate suʻega e suʻe ai le lactic acid count.

O le auiliiliga e faia e ala i le faaaogaina o le toto capillary fou, lea e aveesea mai le tamailima. O fua o le kulukose e mafai ona faʻatino i le va o le 1.1-33.3 mmol / lita, o le vailaau o le cholesterol e 3.8-7.75 mmol / lita.

I le suʻeina o le toto mo vaega o le triglyceride, e mafai ona i ai le fuainumera o le 0.8-6.8 mmol / lita, ma i le iloiloina o le maualuga o le lactic acid i le toto masani, 0.8-21.7 mmol / lita.

  1. Mo suʻesuʻega e tatau ona maua ai le 1.5 mg o le toto. O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i luga o le toto atoa. E fa maʻa AAA e faʻaaogaina e pei o maa. O le auiliili e iai lona 154x81x30 mm ma o lona mamafa e 140 g. Ua saunia se atigi infrared mo le fesiitaiga o faʻamaumauga tuʻuina i se komepiuta a le tagata lava ia.
  2. O le meafaigaluega, i le faaopoopo i le mita Accutrend Plus, e aofia ai se seti o maa ma se gagana Rusia. E maua e le kamupanī se faʻamaoniga mo ana lava oloa mo le lua tausaga.
  3. E mafai ona faʻatau le masini i falemaʻi faʻapitoa faʻapitoa pe falemaʻi. Talu ai e le maua i taimi uma se ituaiga faʻataitaiga, e fautuaina e faʻatau le masini i totonu o se faleoloa faʻapitonuʻu faʻatuatuaina.

I le taimi nei, o le tau o le suʻega e tusa ma le 9000 rubles. E le gata i lea, ua faʻatau mai ni vaega faʻataʻitaʻi, tasi le pusa i le aofaiga o le 25 fasi tau o tau e tusa ma le 1000 rubles.

A faʻatau, e taua le gauai atu i le i ai o se pepa maliliega.

Faʻapefea ona faʻaaoga le mita? O le suʻeina o le toto e naʻo lima mama ma mama. O le suʻega o le suʻega e aveeseina ma le faaeteete mai le afifi, pe a uma ona tapunia le mataupu. Ina ia amata galuega, e tatau ona e suʻeina le suʻega e ala i le kilikiina o le ki.

E manaʻomia lou siakiina o faʻamaumauga talafeagai uma o loʻo faʻaalia i luga o le mata. Afai e le itiiti ifo ma le tasi le faʻailoga o loʻo misi, e ono le saʻo le suʻega.

I luga o le mita, tapuni le tapuni, pe a fai e tatala, faʻapipiʻi le fasi siaki i se sisi faapitoa seia maeʻa. Afai ua manuia le faitau tusi, o le mita o le a logoina oe i se faailo leo.

  • Ona toe tatalaina lea o le tapuni o le masini. A uma ona faʻaalia le numera code i luga o le faʻaaliga, siaki ia numera e fetaui ma faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fasi siaki.
  • I le faʻaaogaina o se peniscer, e faia se pu i luga o le tamatamailima. O le mataua muamua e soloina i le filo, ma le lona lua e faʻaaoga i le lau suʻe samasama.
  • A maeʻa le faʻaaogāina atoatoa o le toto, faʻapipiʻi le tapuni o le masini ma suʻesuʻe. Faatasi ai ma se le lava o meaola o meaola, o le auiliiliga e mafai ona faaali ai le le saʻo o taunuuga, lea e tatau ona amanaia. Ae i lenei tulaga, e le mafai ona e faaopoopo i ai le toto ua misi, ona o lenei mea e mafai foi ona taitai atu ai i faamatalaga sese.

A maeʻa le auʻiliʻiliga, e faʻaaogaina le mea faʻapitoa a Accutrend Plus, e tatalaina le tapuni o le auiliili, ona aveese lea o le siaki, ma toe tapunia le tapuni.

O le faatonuga mo le Accutrend Plus mita o loʻo tuʻuina atu i le vitio i lenei tusiga.

O le suʻega o le biochemistry Plus Accutrend Plus o le Roche Diagnostics masini lea e mafai ona fuaina ai 4 faailoilo: glucose (suka), le tele o le cholesterol, triglycerides ma lactate (lactic acid) i le toto.

Tusi Faamaonia & Totogi

Talosaga aloaia mai le gaosi oloa.

• fuaina le cholesterol toto - Apalai o le cholesterol test

• faʻaaogaina toto triglycerides - faʻasolosolo faʻataʻitaʻiga Faʻaleleia triglycerides

• fuaina o le toto lactic acid - Faʻaaogaina lapatitis lactic acid

• faʻaaliga lapoa tele ma numera tele ma faatusa

• le mafai ona faʻaaoga se mataʻu o le toto i se suʻega i fafo atu o le masini

• tele o fuataga

• taimi pupuu puupuu

• manatua mo le 100 fuataga i le taimi ma le aso

• o le povi e le ogatasi ma vaega faʻataʻitaʻi mai glucose masani mai le Roche Diagnostics

• o le povi e faʻaaogaina i vailaʻau taʻavale

& povi e faʻaaogaina i tagata taʻaloga aloaʻia

& bull recommended for Football Club

• Fua faʻatatau: Photometric

• Glucose: 12 s.

• Cholesterol: 180 s.

• Faʻamataʻi: 174 s.

• Lactate: 60 s.

• Tau toto: 5 μl.

• Glucose: 1.1-33.3 mmol / L

• Bull Cholesterol: 3.88-7.75 mmol / L

• Faʻamataʻi: 0.8-6.86mmol / L

• Lactate: 0.8-21.7 mmol / L

• Glucose: 100 fuataga ma le taimi ma le aso

& puru Cholesterol: 100 tulaga taua ma le aso ma le taimi

• Faʻaiʻuga: 100 fua faʻatasi ma le taimi ma le aso

• Lactate: 100 fua ma le taimi ma le aso

& povi Fuainumera: leai

• Faʻapitoa: o le mafai ona faʻaaoga se mataʻu o le toto i se suʻega i fafo atu o le masini

• Paʻu o le Faʻatonu: Faʻaaogaina o se ki sili

& bull Switching mmol / L mg / dL: Leai

• 18 - 30C (mo cholesterol ma triglycerides)

& fesootaʻiga PC pipi: leai

• Pamu: faatulagaga AAA 1.5 V - 4 vaega

• Itu: 154 x 81 x 30 mm

• Faʻamatalaga faʻapitoa mo tagata faʻapitoa - 1 pc.

E mafai foi ona e mauaina i matou: o se suʻega o meaola, suesuega o le cholesterol, se masini mo le fuaina o le cholesterol, faʻateleina atili, sailiiliga o le cholesterol.

O le masini komepiuta faʻaonaponei o le Accutrend Plus o se suʻega malosi o le toto ma e faʻaaogaina se fua faʻatatau o faʻailoga e fa i le taimi e tasi, e aofia ai cholesterol, glucose, lactate, ma le triglyceride.

I le amataina o se auiliiliga tuusaʻo, o le a na o le tasi le mataua o le toto e te manaʻomia mai se tamailima. O le tui o le tui e matua maoaʻe ma e iai se foliga faigofie, lea e lava tele e faʻaitiitia ai lagona le lelei uma e mafua mai i se pu.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le suʻega a Accutrend Plus, e tatau ona fufuluina lelei ou lima, ona fufulu mama lea i se solo. O le faʻaaogaina o lenei masini e faigofie ma faigofie, o lona uiga e mafai ona e faia le fuaina oe, e aunoa ma se fesoasoani.

E ui lava i le maualuga o le saoasaoa o le auiliiliga feaveai, o le saʻo o ana fuataga e le o se mea itiiti ifo i taunuuga o auiliiliga na maua mai i masini e sili ona lata mai nei. O le mea lea, o le tele o le taimi o le a manaʻomia ai e le masini le fuaina o le maualuga o le toto o le tagata maʻi e naʻo le sefululua sekone, triglycerides ma le cholesterol - e le itiiti ifo ma le tolu minute, o le lactic acid - e itiiti ifo ma le minute.

Suʻega

  1. E tatau ona fuli le mita ma tapuni le tapuni, ona mafai lea ona e tuʻuina se fasi siaki i totonu o le fusi o loʻo faʻaalia e pere. O le masini o le a logoina oe i le faʻailoga o le faitau tulafono.
  2. O lea e mafai ona e tatalaina le masini. O le a faʻaalia se faailo i luga o le lau, lea e tatau ona fetaui lelei ma le fasi pepa.
  3. O le paʻu ua tu i se peni faapitoa ma se nila i le pito, ona soloi lea o le mataua muamua, ma le lua o pa'ū i luga o le nofoaga ua faailoga samasama i luga o le fasi pepa.
  4. E totoe na o le vave tapuni le masini ma maua le suʻega o le suʻega.

O le tele o le toto e mafai ona aʻafia ai le sao o le Accutrend: afai e le lava, o le faatinoga e ono faʻaititia.

E mafai foi ona e faia se auiliiliga e ala i le mataʻituina o suiga o le la, lea o le a faʻaalia ai le tulaga o le mataupu. O le laulau ma lanu ma faʻamau tutusa e faʻaalia i luga o le mataupu, e ui i lea, e mafai ona naʻo le faʻatulagaina o faʻatusatusaga, e le lava mo le faʻamautinoaina ma le auʻiliʻiliga o faʻalauiloa. Ina ia aua nei afaina le masini, e tatau ona tapunia le tapuni aʻo leʻi aveeseina le toto.

O le faʻamatalaga e tuʻuina atu mo faʻamatalaga lautele ma e le mafai ona faʻaaogaina mo fualaau faʻapitoa. Aua e te mafaufau ia oe lava, e ono lamatia. Ia talanoa i taimi uma i se fomai. I le tulaga o le vaeluaina poʻo le atoatoa o kopi o mea mai le 'upega tafaʻilagi, o se fesoʻotaʻiga malosi e manaʻomia.

Mo le masini e galue ai, o faʻataʻitaʻiga faapitoa e faʻatau mo ia. Latou te manaʻomia le faʻatau i se fale talavai poʻo se faleoloa o le tautua. Ina ia faʻaaoga lelei le masini, e tatau ona e faʻatau ni ituaiga o ituaiga fasi pepa faapena.

O a fasi pepa o le a manaʻomia mo le mita:

  • Accutrend Glucose - o fasipepa ia e iloa tonu ai le maualuga o le kulukose,
  • Accutrend Triglycerides - latou te iloa ai le toto triglycerides,
  • Accutrend Cholesterol - faʻaalia pe o le a le taua o le cholesterol i totonu o le toto,
  • Faalauiloa BM-Lactate - o loo faailoa mai ai le taua o lactic acid o le tino.

O le tele o mea e mafai ona faʻaalia o tulaga faatauaina e tele: mo glucose o le 1.1 - 33.3 mmol / L. Mo cholesterol, o le tele o taunuuga o loʻo mulimuli mai: 3.8 - 7, 75 mmol / L. O le tele o tulaga faatauaina i le fuaina o le maualuga o le triglycerides o le ai ai lea i le 0.8 - 6.8 mmol / L, ma le lactic acid - 0.8 - 21.7 mmol / L (na o le toto, ae le o le plasma).

Accutrend faaopoopo o se kulukose masani ma le cholesterol meter

I le taimi nei, o le talanoa o le cholesterol ua sili atu ona masani. E mafua lenei mea i le mea moni o le toʻatele ua uma ona feagai ma le faʻafitauli o le faateleina o le cholesterol i le tino o le tagata, lea e mafai ona oʻo atu ai i faʻamaʻi tuga ma maʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le stroke poʻo le fatu oso.

Ae o le mea sili ona lamatia o le le mafaia lea e se tagata ona lagona le maualuga o lenei tulaga. Ina ia foia lenei faafitauli, e tatau ona e faʻatau se masini mo le fuaina o le cholesterol, o lona uiga, faʻalavelave.

O se vaega o sea ituaiga masini mo le fuaina o le cholesterol e mafai ona faʻaaoga i le fale. E masani ona fautuaina e le au faapitoa le siakiina o le tulaga mo tagata uma o se taula.

Ae o lenei mea e sili ona talafeagai mo tagata matutua o loʻo mamafa tele, ava malosi ma tagata ulaula tapaa. I le faʻaopoopoga, e mafai ona faʻafeiloaʻi ma faʻaleagaina mai le maʻisuka poo le anemia.

O lea ituaiga masini mo le fuaina o le cholesterol, accoutrend, e mafai ona faʻaaogaina e fomaʻi ma gasegase oe lava e mafatia i le gasegase o le gasegase. O lea la, o suʻega o faʻataʻitaʻiga o le a tuʻuina atu ai ia te oe faʻamatalaga atoa e uiga i suiga ua tutupu i lou tino, faʻapea foʻi ma le tele o mea e aafia ai le faʻafitauli o le maʻi.

Faʻafesoʻotaʻi mai! Faʻatasi o le a matou filifilia mo oe ni masini talafeagai e mafai ai ona e maua le matagofie, mafanafana ma le soifua maloloina!

O lenei tagata suʻesuʻe auiliiliga o loʻo i ai se manaʻoga tele. O le mea lea, o le mauaina o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i le Initaneti e le faigata tele. I le suʻesuʻeina o faʻasalalauga iloga lea e faʻasoa ai e tagata o latou lagona i le faʻaaogaina o vailaʻau faafomai, o le a talafeagai le sii mai o nisi o iloiloga.

O le mea e lelei ai, i le aso, o le a tele se filifiliga a le tagata faatau, ma o le avanoa e maua ai se maliega fetuutuunai e toetoe lava o taimi uma lava. Mo le toatele, o lenei filifiliga o le a na o le faʻaopoopoga o le Accutrend Plus i le taimi nei.

O fea e maua ai le masini

Glucometer Accutrend Plus e mafai ona faʻatau i se faleoloa faʻapitoa e faʻatau atu mea tau fomaʻi. I le taimi nei, o ia ituaiga masini e le maua i taimi uma, mo le mafuaaga lea e sili atu ona faigofie ma aoga e faʻatau ai se mita i se faleoloa i le initaneti.

I le aso, o le tau o le Accutrend Plus masini e 9,000 rubles. E taua tele le gauai atu i le i ai o fasi siaki, lea e manaʻomia foi ona faʻatau, o le tau mo i latou e tusa ma le 1 afe rubles, e fuafua i le ituaiga ma le galuega.

Aʻo filifilia se mita faʻaleleia atili i luga o le Initaneti, naʻo oe e tatau ona filifili ni faleoloa faʻalagolago i luga o le upega tafaʻilagi e iai a latou iloiloga. E tatau foi ona e faʻamautinoa o loʻo i lalo o le tusi saisai le masini.

JS Ukraine LLC

25 fasi vaega i le pusa. Faʻafesoʻotaʻi ma le suʻeina o suʻe toto: Accutrend Plus

25 fasi vaega i le pusa.

Fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le suʻeina o toto toto: Accutrend Plus (Accutrend Plus), Accutrend GC (Accutrend GC) ma Accutrend GCT (Accutrend GCT),

O faʻataʻitaʻiga a Accutrend Glucose e faʻaaogaina e fuafua ai le maualuga o le suka. E fetaui lelei ma mea nei e suʻeina meaola: Accutrend Plus, Accutrend GC ma Accutrend GCT.

O laina taʻitasi e faʻapipiʻiina i se vailaau o suʻega ma se reagent e faʻaaogaina e fuafua ai le maualuga o le kulukose toto. A maeʻa ona e faʻaaogaina se mataua o le toto, o le a amataina se gaioiga faʻaalia, lea o le a taʻitaʻia ai se suiga i le lanu o le vaega o suʻega.

O le faʻaleleia o le masini e fuafuaina le suiga o le la, ma le faʻaaogaina o faʻamatalaga e uiga i le numera o pepa o suʻega (aʻo le i faʻamaonia le masini e faʻaaoga ai le taʻaloga laititi poʻo le lima) e liua ai le faailo i le suʻega suʻesuʻe, o loʻo faʻaalia i le faʻaaliga.

Vaevaega mo Polokalame Faaopoopo (Accutrend Plus) Accutrend GC (Accutrend GC).

Le fuaina o le kulukose toto.

25 fasi vaega i le pusa.

Production Roche Diagnostics. Accu-Chek (Accu-Chek) (Siamani)

Faʻasologa o Meafaigaluega

O le suʻega o le biochemistry Accutrend Plus o se masini feaveaʻi ona e laʻititi i le tele ma sili atu le malamalama i le mamafa, e na o le 140 g.

Le fuafuaina o tulaga eseese (cholesterol, glucose, triglycerides, lactic acid), o laasaga talafeagai e fai ai suega. O le masini e mafai ai ona maua vave le taunuuga:

  1. E na o le 12 sekone e fuafua ai le faitau kulūkose.
  2. Mo le cholesterol, sina umi - 180 sekone.

E le gata i lea, o faʻamatalaga na maua e sili ona saʻo, e pei ona molimauina e le tele o iloiloga lelei o tagata gasegase ma e faʻapitoa tagata tomai faʻapitoa, o loʻo taulaʻi atu i taunuʻuga pe a faʻamaonia se tulafono faʻapitoa.

O le masini ua faʻapipiʻiina ma se faʻasalalauga e faʻaalia ai faʻamaumauga o faʻamaumauga. O se mea iloga o le suʻega a Accutrend Plus o le tele o le mafaufau loloto lea e faamaumauina ai taunuʻuga mulimuli e 100. I lenei tulaga, o le aso o le auiliiliga, taimi ma iuga ua faailoa mai.

Mo le fuafuaina o le maualuga o le cholesterol i le toto, vaega o suega faapitoa E manaomia le cholesterol faʻailoa, lea e mafai ona faʻatau eseese. I lenei tulaga, e naʻo faʻatauvaʻa faʻapitoa mo lenei tagata suʻesuʻe e tatau ona faʻaaogaina, talu ai o isi o le a le galue.

Mo le fuafuaina o faailoilo, e te manaʻomia le toto toto atoa, o lea e mafai ai ona e galulue ma le suʻega i le fale.

Faʻaaogāina o meafaigaluega e fua ai le cholesterol

Ua faʻaaoga lelei e le au faitau Aterol i lalo ifo o le cholesterol. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

I aso nei, o le toʻatele o tagata e mafatia i le maualuga o le cholesterol ma le lipoproteins maualalo. Ole maualuga o nei faailoilo e mafai ona oo atu ai i faamai o le cardiovascular system, stroke, fatu fatu ma le atinae o isi maʻi. E le o tagata uma e maua le avanoa ma le naunau e alu i le falemaʻi i vaiaso taitasi ina ia mafai ai ona suʻe suʻega toto. O se mita ole cholesterol ole aiga e mafai ai ona vave vave ma fuafua lelei lou maualuga o le cholesterol toto. O masini faapitoa e faigofie tele ma faigofie ona faʻaaogaina. E le sili atu i le 2 minute e maua ai le suʻega o le suʻega.

E fautuaina e le au atamamai le siakiina lelei o le maualuga o le cholesterol i le toto pe a uma le 30 tausaga, ma o tagata matutua o le matutua e manaʻomia le faia o se faiga faapena.

Ua matauina e tagata popoto e faapea o le masini mo le fuaina o le cholesterol e tatau ona i ai i totonu o falemaʻi falemaʻi o tagata o loo lamatia. O le:

  • O i latou e mamafa tele
  • I tagata matutua,
  • I le tulaga o le maʻi o loʻo i ai se talaʻaga o faʻafitauli o le cardiovascular system,
  • Faʻatasi ai ma se faʻasologa o mea e maua i le totoina o le cholesterol toto,
  • Tagata gasegase o loʻo i ai faʻafitauli o le hormonal, e pei o le maʻisuka.

O le a le mea e te suʻeina pe a e filifilia

O le meafaigaluega mo le fuaina o le cholesterol o se mea e faʻaaogaina suʻesuʻega o meaola o loʻo galue faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga faapitoa. Ina ia fuafuaina le maualuga o le cholesterol, o le ae manaomia na o le 1 le toto o le toto, lea e tafe i luga o le siaki, tuu i le masini ma a maeʻa ni nai minute ona maua lea o iuga o suega.

O a mea e tatau ona e gauai i ai pe a filifilia se masini:

  • Faʻatusatusa ma le faigofie tele o le faʻaaogaina o le masini mo le fuaina o le cholesterol. Afai o le meafaigaluega ua faʻapipiʻiina ma le tele o galuega faʻaopoopo, e ono manaʻomia le tele o le suia o le pamu ma le tausiga.
  • A e faʻatau, e tatau ona e gauai atu pe faʻapipiʻi faʻamalosi faʻamalositino faapitoa ma le masini e mafai ai e oe vave ona suʻesuʻe lelei. O le afifi e mafai ona aofia ai se pusa palasitika faapitoa, lea e matua faigofie ai le faʻaogaina o le masini.
  • Se peni faapitoa e tuia ai lou tamatamailima ma mafai ai e oe ona suʻe se suʻega toto. O lea ituaiga masini e mafai ona fetuutuunai le loloto o le poloka, lea e faaitiitia ai le le fiafia ma mafai ai e tagata uma o le aiga ona faaaoga le masini.
  • Maualuga maualuga saʻo.
  • E manaʻomia e faʻapea o le meafaigaluega e fuaina ai le toto cholesterol o loʻo i ai le gaioiga o le faʻasaoina o suʻega o suʻega muamua. I lenei tulaga, e mafai ona suʻeina le malosi o le gasegase o le faʻamaʻi ma, pe a tatau ai, sui le fuafuaga o togafitiga.
  • E tatau foi ona e gauai atu i le gaosi oloa o le oloa ma le tusi saisai ua tuuina atu. O le a le sili atu le vave ona vave iloa po o fea e i ai nofoaga autu o tautua lata ane.

E taua le taulaʻi atu i le mea moni o le masini mo le fuaina o le cholesterol e maua ai se manatu e uiga i le maualuga o le cholesterol i le toto ma e le maua ai taunuuga o le fua o le lipoproteins maualalo ma maualuga. O faatonuga o loʻo faʻaalia ai faʻamaumauga autu ma o latou tulaga taua, lea e mafai ai ona iloa le masani mai soʻo se soliga.

Meafaigaluega i ona po nei

Aʻo leʻi faʻatau se masini mo le fuaina o le cholesterol, e fautuaina e faʻalogo lelei i uiga faʻatusatusa o nisi o faʻataʻitaʻiga. O faʻataʻitaʻiga taatele o Easy Touch, Accutrend +, Multicare i, Element Multi.

I aso nei, o loʻo i ai ni mea faʻapitoa, faʻapipiʻi masini e mafai ai e oe ona fuafua e le gata i le maualuga o le cholesterol. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Easy Touch device e aofia ai le tele o galuega i le taimi e tasi: o se glucometer ma se meafaigaluega mo le fuaina o le cholesterol ma le hemoglobin. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e mafai ai ona e fuafua le maualuga o le cholesterol, ma le hemoglobin, ma le kulukose. O se mea faapitoa 3 i le 1 masini o le a mafai ai ona e faia ni ituaiga se tolu o suʻega i le taimi e tasi e aunoa ma le tuua o lou fale. I le faʻaaogaina o le metotia suʻesuʻe suʻesuʻega, o le masini e faia ai le faʻamaoniga o faʻataʻitaʻiga tatau i se mataupu o sekone. A maeʻa le 5-7 sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau, o loʻo teuina i luga o le kalama o le masini. O lenei mea e mafai ai e oe ona faia se faʻatusatusaga i le taimi tatau.

Faʻamataʻu faigofie

O le masini Multicare-in siaki kulukose, cholesterol, ma triglycerides. O le pusa o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga, se vaʻaia faapitoa, ma se mea e tu ai. O le auiliiliga e afa minute. Ua lipotia mai foʻi e le kamupanī o le saʻo atoatoa o taunuʻuga o lenei masini e sili atu i le 95%. O le mamafa o le masini e tusa ma le 60 g. E iai foʻi isi faʻaopoopoga: o se uati faʻapolologo faapitoa e faamanatu ai le taimi o le siakiina o le maualuga o le cholesterol, le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta. O le vaega aveeseina o le mataupu e faʻatagaina ai oe e vave fufulu ma faʻamaʻi le masini.

Faʻasalaga

O tomai o le suʻega o suʻesuʻega o meaola o le Accutrend ma le masini e mafai ai e le tasi ona fuafua le maualuga o le lactate content in plasma toto. O nei masini faʻapitoa foi ei ai se atunuʻu faapitoa e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta ma lolomiina faʻamaumauga talafeagai. Ua mamanuina le mea faigaluega mo le tusa ma le 110 fuataga.

Accutrend + cobas

Ole tele ole masini eletise e mafai ai ona e pulea le gaʻo ma le lipid metabolism, o le tasi sampling samples e faʻatagaina ai oe e suʻe suʻega vave faʻailoga e 4. O le masini e mafai ai e oe ona fuafua le maualuga o le kulukose, le aofaiga o le cholesterol, lipoproteins maualalo ma le maualuga, faapea foʻi ma triglycerides. Ma le isi, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta komepiuta.

Element multi

Faʻafefea ona ausia le sili ona sao

I le fua muamua, e fautuaina ina ia gauai atu i le tele o mea taua o le a fesoasoani i le maua o faʻamaumauga saʻo:

  • Pe a ma le masina muamua i le fua muamua, e tatau i le tagata gasegase ona vavae ese mai le taumafa se aofaiga tele o meaʻai gaʻo, gaʻo manu ma gaʻo. O taumafa taumafa e fuafua i le faʻaaogaina o se fualaʻau fualaau faisua ma fualaau aina e mafai ai ona e mauaina le suʻega sili ona saʻo o suʻega.
  • Natura Nicotine ma le taumafaina o le ava e afaina tele ai le toto cholesterol.
  • I le tulaga na faia le taotoga o le tagata gasegase pe na mafatia i ni faʻafitauli ogaoga o nisi faamaʻi, ua fautuaina e tolopo le fua mo le 2.5-3 masina. I le i ai o le fatu fatu, e tatau foi ona tolopo le suʻega mo se vaitaimi e 15 i le 20 aso.
  • Le tulaga o le tino maʻi. Afai e ave ni fua ao taoto i lalo, e ono iai ni suiga i voluma plasma i le toto, lea e aʻafia ai le iuga faaiu (e ono le maualalo e 10-15%).
  • I le taimi lava aʻo leʻi faia le faʻatinoga, e tatau ona malolo le tagata maʻi ile tulaga o le nofo i le 10-15 minute.

E fautuaina e faʻamaonia maʻi faʻamaʻi taimi, aemaise lava i mataupu o loʻo i ai se tulaga lamatia. A uma, e sili atu le faigofie ona foia le faafitauli i se taimi vave nai lo le tulaga maualuga o le maʻi.

04/28/2015 i le 16:33

Ituaiga ituaiga o Choleraerol Test Strips

I le lalolagi faʻaonapo nei, pe a taua le taimi i luga o punaoa uma, e le mafai e tagata uma ona maua se tasi pe lua itula e pasia suega talafeagai. Mo le faʻaogaina o tagata gasegase ma fomaʻi e manaʻomia se auala vave vave e suʻesuʻeina ai, na faia ai i le afa lona lua o le 20 senituri ni tagata suʻe suʻega ma suʻe suʻega mo le cholesterol. O le faigofie o le auʻiliʻiliga, o le faʻaalia o le taunuʻuga e mafai ai ona faʻaogaina e fomaʻi ma tagata e leai ni tomai faapitoa. O le taimi mo le suʻeina o le toto e faʻaaoga ai fasi siaki mo le fuaina o le cholesterol e 60-180 sekone - 1-3 minute.

Ituaiga o Tagata Faʻamaʻotoʻoto Tausi

E tele ni faʻataʻitaʻiga o le cholesterol ma le aufaʻataʻitaʻitusi o le lipid:

  • EasyTouch (faʻaaogaina faʻamatalaga faʻataʻitaʻi Easy Touch cholesterol)
  • Faʻasalalau (faʻaaogaina i le Accutrend Cholesterol Test Strips)
  • MultiCareIn (faʻaaogaina ma le Multicore I Cholesterol Test Strips).

I lalo ifo, tatou te mafaufau i foliga o la latou galuega i nisi auiliiliga.

EasyTouch analyzer, na gaosia e Taiwanaese Bioptik Corporation (Bioptik), o loʻo galulue faʻatasi ma EasyTouch cholesterol test strips. O suiga eseese o le masini e mafai ona faʻaaogaina e fuafua ai le maualuga o le kulukose, hemoglobin, uric acid (o vaega taʻitasi o loʻo i ai a latou lava faʻataʻitaʻiga, EasyTouch e iloagofie ai).

E fautuaina se tagata e siakiina le siakiina mo le fuafuaina o fale o le toto toto. O meafaigaluega faʻapitoa e aofia ai:

  • faigofie faigofie faʻamalamalamaga mo le faʻaaogaina,
  • peni mo le leai o se afaina, seti o le 25 aisa,
  • 2 AA maʻa,
  • siaki mataʻitu
  • pusa faʻapipiʻi faigofie mo le teuina, femalagaaʻi,
  • siaki
  • seti muamua o fasi siaki (2 mo le fuafuaina o le cholesterol).

O le fuafuaina o le maualuga o le ava malosi i le toto capillary e faaaoga ai le masini e 150 sekone (2.5 minute). Ina ia mafai e le suʻega ona faʻaalia le sao, e tusa ma le 15 μl o le toto e manaʻomia. O le tau o le masini Izitach e mai le 3400-4500 r.

EasyTouch cholesterol strips e faʻatau eseese. Latou te tau 1200-1300 p. (10 fasi vaega). E taʻitasi faʻamau taʻitasi e faʻaaoga. O le masini e maualuga le maaleale, o le tele o ituaiga o gaioiga: o le fuafuaina o le cholesterol e tupu mai i le 2.60-10.40 mmol / l.

  • tau maualalo o le masini, mea taumafa,
  • fua faʻatusatusa, mamafa maualalo (59 g e aunoa ma ni maa),
  • le mafai gafatia le fuaina o fuainumera o meaola faʻasolosolo i le tasi masini i le taimi e tasi,
  • (Faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga muamua (EasyTouch e faʻaaogaina ai le eletise e fuafua ai le maualuga o le cholesterol, e le afaina le tagata suʻesuʻe i le maualuga o le malamalama o le potu, e le o iai ni mea faigaluega e manaʻomia ai le tausiga faapitoa),
  • le mafai gafatia le faʻamagaloina o faʻamaumauga mulimuli e 50 o le cholesterol ma le mafaufau o le masini ma le resitalaina o le aso, taimi o le suʻega,
  • gaosiga a le au gaosi oloa i le olaga atoa (pe a maeʻa ona resitala i le upega tafaʻilagi aloaia),
  • le mafai ona siaki le sao atoatoa o le masini e faʻaaoga ai reagents faʻatonutonu (ofo atu e aunoa ma se totogi e tagata faigaluega a le ofisa).

O le le lelei o le masini e aofia ai le pasene maualuga o mea sese - e tusa ma le 20% (talia mo tagata suʻesuʻe o lenei vasega). E le faʻaogaina le masini mo le faʻamaʻiina o le tagata lava ia, faasaʻo le togafitiga ua faatonuina. I le tulaga o fesuiaiga mataʻutia i le maualuga o le ava malosi e tusa ai ma le masini, ia mautinoa e feutagai ma se fomaʻi.

Accutrend ma Accutrend Plus o ni tagata suʻesuʻe suʻega alofilima faʻapitoa na gaosia i Siamani mo le fuafuaina o le cholesterol ma matāʻupu faʻapitoa o meaola faʻapitoa:

E mafai ona faʻaaogaina i le fale e tagata gasegase e gaʻo ai le gaʻo gaʻo, fomaʻi faʻapitoa mo se suʻega suʻega suesue. O le fuafuaina o le cholesterol e faia i le faʻaaogaina o le metotia photometric (o le taunuuga e faalagolago i le tele o le malamalama o le laasaga o loʻo aʻafia ma se matāua o le toto e faʻaaoga i ai). O lenei mea e manaʻomia ai se uiga sili atu ona faʻaeteete i le masini faʻapipiʻiina meafaigaluega. O suʻega i totonu o se potu malulu e fautuaina foi.

I le faaopoopoina i le masini lava ia, meafaigaluega faʻapitoa e aofia ai faatonuga, pepa faʻamaonia, 4 maʻa AAA, se mea e teu ai. O le tau o se masini feaveaʻi e 6400-6800 p.

O faʻamanuiaga a le Accutrend analyzer o:

  • maualuga le saʻo: o le vavaeesega mai auiliiliga na faia i le fale suesue ua na o le 5 pasene i luga pe lalo,
  • lelei: o le taimi mai le tuʻuina o le suʻega o le suʻega i le suʻega seia oʻo mai i luga o le lau e le silia le 180 sekone,
  • o le mafai ona faʻasaoina suega mulimuli e 100 e faʻaalia ai le aso ma le taimi ole suʻega,
  • laititi ma le mama: o le umi umi o Accutrend e le sili atu i le 15 cm, ma o le mamafa e aunoa ma ni maa e itiiti ifo i le 70 g),
  • maualalo o le eletise: fa o maʻa laʻititi AAA e sili atu mo le sili atu i le 1000 suʻega.

O masini o le masini e aofia ai:

  • mea leaga: o fasi siaki, e pei o le pen pen, o le a tatau ona faʻatau eseese,
  • maualuga tau pe a faatusatusa i tauva.

O fua mo le fuaina o le maualuga o le ava malosi e mai le 3.88 i le 7.70 mmol / L. O latou faʻatauga o le a tau e tusa ma le 500 p. (mo le 5 vaega).

Faʻasalaga

O le tagata suʻesuʻe ma le taugofie o le Multicanre (MulticareIn) e maua i Italia ma e lauiloa foi i tagata Rusia. E faigofie le faʻaogaina o le masini, e oʻo lava i se tagata matua e mafai ona malamalama i tulaga. MultiCareIn e mafai ai ona e faia se auʻiliʻiliga i le fale e fuafua ai:

O le masini e faʻavae i luga o tekinolosi o le mafaufau e iloa ai le maualuga o le cholesterol.

Meafaigaluega faʻapitoa e aofia ai:

  • faʻaalia le tagata suʻesuʻe
  • 5 suʻega suʻesuʻe mo le fuafuaina o le toto cholesterol toto,
  • auto piercer,
  • 10 vailaau faʻamaonia (tuʻuina),
  • 1 suʻe suʻe (ia faʻamaonia le saʻo ole masini),
  • 2 CR 2032 pamu,
  • avanoa talafeagai
  • faatonuga mo le faʻaaogaina.

O le masini e naʻo le faʻaaogaina o le fale, e le tatau ona faʻaaoga e faʻamaonia ai tulaga ogaoga, suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga. E leʻi tuʻuina atu e le kamupanī ni faʻamatalaga i mea sese na feagai i le taimi o le suʻega. O le tau o le masini i falemaʻi e mai le 4200 i le 4600 p.

O faʻamanuiaga o lenei ituaiga o auiliiliga e aofia ai:

  • compactness, mamafa mama - na o le 65 g,
  • faigofie ona faʻaaogaina
  • lautele faaaliga ma numera tele,
  • saoasaoa: o le cholesterol o le toto capillary o le a fuafuaina i le na o le 30 sekone,
  • afai e te faʻaofi se faʻamaumauga, o le masini e fuafua lelei le ituaiga o siama (cholesterol, glucose, triglycerides) faʻafuaseʻi,
  • tele le manatua: Multicar lavea e oʻo atu i le 500 taunuuga lata mai,
  • le mafai ona vavae ese le vaega pito i lalo o le masini mo togafitiga faʻamaʻi,
  • faʻapipiʻi faʻafuasei o le taʻaleʻale pe a uma le kesi "Toefaʻamau".

O se toe iloga iloga o le auʻiliʻili manino o le manaʻoga lea e faʻaaoga se mataua o le toto i se fasipepa ua uma ona tuʻuina atu i le masini. O lenei tulaga e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le faaleagaina o le fale ma vaega i totonu o le Multicar, e solia ai tulaga mama. O le mea lea, e manaʻomia e le masini togafitiga masani faʻapitoa.

Ua faʻaaoga lelei e le au faitau Aterol i lalo ifo o le cholesterol. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Lelei o le Manua I le cholesterol e fuafua le maualuga o le ava malosi i le va o le 3.3-10.3 mmol / L. O le tau masani o se afifi o le 10 fasipepa o le 1100 p.

Tuutuuga o le faaaogaina

O faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaogaina o le suʻega o meaola o loʻo maua i le masini. Mafaufau i mataupu faavae o le taualumaga i le fale:

  1. Saunia mea e te manaʻomia: faʻaalia le auiliiliga, fasi siaki, peni puno, lancets.
  2. Liliu le masini. Faʻaofi le laupepa i totonu o le pu faapitoa i le suʻega suʻega.
  3. Tausia le tamatamailima lima i le ava malosi, faʻamago.
  4. Faʻaofi le lalaga i totonu o le manua, faʻalagolago i le tamailima. Kiliki le ki.
  5. Aveese le mataua muamua o le toto i se mea mamago.
  6. Faʻaaogā se lua mataua o le toto mo le suʻega. Faʻamama lou tamatamailima mo le faʻaleleia sili atu.
  7. Tuu le toto i luga o le suʻega e ala i le faʻaaoga saʻo i le manua poʻo le faʻaaogaina o le vai ola faʻatasi ma se pulou capillary.
  8. Faatali mo taunuuga o le auiliiliga. E manaʻomia le 30 i le 180 sekone.

Laulau: Tulaga masani o le cholesterol

O le maualuga o le maualuga o le ava malosi o le a faateleina ai le lamatiaga o le atherosclerosis ma le faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi: faʻaleagaina o le myocardial, stroke. O lona maualalo maualalo e faʻaalia ai faʻafitauli o le tino. Toe faʻafoʻisia tulaga masani o le fusi o le lipid toto o le galuega a le fomaʻi, cardiologist.

Elena, 28 tausaga, Novosibirsk:

"O le tina o loʻu tina e maualuga lona cholesterol, ma ao lei alu i le falemaʻi i masina uma e suʻe suʻega. E matua le talafeagai lava lenei mea. Na tonu ia i matou e faatau se masini mo le fuaina o fale. Ina ua maeʻa se filifiliga umi, matou te nofo i luga o le polokalama Accutrend.

Na ausia e le au suʻega mea tatou te faʻamoemoe i ai: mama, compact, faigofie e faʻaaoga (o le tina o le tamaititi na ia malamalama i le auala e faʻaaoga ai le masini i le taimi muamua). O faʻatusatusaga na faʻatusatusa i suʻesuʻega suʻesuʻe - e fetaui lelei. Pau lava le toe taui o le faʻaaogaina vave lea o fasi siaki. E le taugofie. "

Pavel, 49 tausaga, Krasnodar:

"Ou te le o mautinoa o nei tagata faʻanatinati faʻapitoa e faʻaalia se sao saʻo. E ui o se ata talafeagai e mafai ona vaaia. O aʻu o le maʻisuka, o loʻo ou faʻaaogaina le masini fua o le suka i Izitach mo le tele o tausaga, ma talu ai nei lava na ou filifili ai e faʻaaogaina ni fasipepa mo le filifilia o le cholesterol. O le masini na faaalia ai le sili atu o le masani, e tatau ona ou faafesootai se fomai mo se fautuaga. Na foliga mai ua i ai ou faafitauli tau fatu. O lea la, o se mea faigofie mo le filifilia o le cholesterol na laveaiina ai aʻu mai se maʻi matautia, lea na ou masalomia foi. "

Victor Mikhailovich, 67 tausaga, Nizhny Novgorod:

"O le a le maualuga o le cholesterol, e tatau ona ou iloa pe a uma ona aveeseina aʻu ma se fatu fatu i se falemaʻi. O lenei ua avea le falemai ma fale, ma e tatau ona faia soo se suesuega. Na taʻu mai e se cardiologist ia te aʻu o le cholesterol o le fili aupito leaga lea o se fatu maloloina. O sina siitaga itiiti e lamatia ai le ola maloloina.

O le pulea o le maualuga o le cholesterol e faigofie, na ou faatauina ai se auiliiliga faapitoa: o le taunuuga e mafai ona maua i ni nai minute i soo se taimi. Ia, afai ou te iloa o loʻo fetolofi mai faailoga, ou te nofo i se meaai malosi ma ia mautinoa e vaʻai i laʻu fomaʻi - i le mea tonu. "

Fuafuaina o le maualuga o le cholesterol oe lava, faʻaaogaina le auʻiliʻili manino o se auala vave faigofie mo le faʻamaonia o faʻafitauli o gaʻo gaʻo. E mafai ai e tagata gasegase ona mataʻituina le tulaga. O suiga faafuasei i tulaga taua o le masini o se taimi e faafesootai vave ai se fomaʻi.

Meafaigaluega mo le siakiina o le cholesterol i le fale

O gaʻo faʻapitoa, lea e sili atu e mafai ona faʻamaʻi ai toto toto ma lamatia ai le tele o vailaʻau cardiovascular, e mafai ona pulea e ala i le iloa pe faapefea ona siaki le cholesterol i le fale. O suʻesuʻega o le toto suʻesuʻega o se faʻamaoniga sili lea o mea o loʻo iai ituaiga ituaiga o gaʻo i totonu o le toto, ae mo tagata pisi eoi le falemaʻi lata ane e le o taimi uma e faigofie.

Tagata faʻapitoa poʻo e manaʻomia le siakiina o le cholesterol

E le o tagata uma e maua le avanoa ma le manao e suʻe suʻega i vaiaso taʻitasi, asiasi i le falemaʻi.

O le siaki mo le puipuia ma le pulea o le tulaga e mafai ona faia i le fale e faaaoga ai meafaifaʻaili. Ina ia iloa le maualuga o le cholesterol i le taimi nei, e mafai ona e faʻaaogaina se masini feaveaʻi ma se atinaʻe faigofie.

O ai e manaʻomia le fuaina o le cholesterol masani i le fale?

O lenei aofia e aofia ai:

  • tagata e maualuga le BMI (mamafa), faapea foi ma tagata uma e le amanaiaina ni soifuaga maloloina: e 'ai meaʻai gaʻo, manaʻoina mea taumafa, meainu, mea leaga leaga,
  • tagata matutua matutua
  • tagata uma o lona talaʻaga e aofia ai pathologies cardiovascular,
  • tagata e iai se vailaʻau i le hypercholesterolemia, fuafua i le genetically,
  • tagata gasegase i faʻafitauli o le hormonal i le tino (ma le maʻisuka).

Fomaʻi fautuaina e faʻapea o tagata uma ua oʻo i le 25 tausaga e fai le tulafono: e taʻitasi i le tolu tausaga, e tusa lava po o le a le itupa, foaʻi toto mo mea o loʻo i totonu o le cholesterol i totonu.

Faiga Faʻavae Filifilia

O le puipuia o oe lava ma e pele ia te oe mai le atherosclerosis, o le alualu i luma o faamaʻi matautia, o masini e mafai ai ona e fuaina le cholesterol, faapea foi le tuufaatasia o le aoga o le siakiina o le aofaiga o le kulukose ma isi mea i totonu o le toto o le tagata.

Ae e te leʻi fuaina le cholesterol i le fale, e tatau ona e faʻatauina soʻo se tasi o nei masini, ae ia manatua:

  1. Le aoga ma le faigofie o le faaaogaina. O le i ai i totonu o se fuataga eseese o fuataga e taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le faʻaleleia o le taimi faatulagaina ma le faʻaaogaina o masini e sui ai.
  2. Faʻatumu i fasi fuataga faʻasolosolo suʻesuʻe mo se suʻesuʻega lelei. O nisi taimi o se pusa palasiti o loʻo aofia i totonu o le pusa, lea e faʻafaigofieina ai le galuega ma le masini, ae faʻatupulaia ai lona tau.
  3. Mo le siakiina o le cholesterol, o le seti atoatoa e tatau ona i ai se peni mo le tuiina o se tamailima i le nofoaga o le sampling toto e pulea ai lona loloto ma tofotofo ai le taunuuga.
  4. Le saʻo ma le taulotoina o faʻamatalaga.
  5. Faʻalagolagoina o le gaosiga ma le faʻamaonia auaunaga i le nofoaga autu lata ane.

Folafolaga faʻapitoa faʻataʻitaʻi: pito i luga 3 sili ona lelei

O mea sili ona lauiloa mo le fuaina o le toto cholesterol o:

  • Faʻamau Faʻamau pe Faigofie Touch.
  • MultiCare-i totonu poʻo le "Tausiga Lautele i totonu".
  • Accutrend Plus po o Accutrend Plus.

O masini multifunctional e matua faigofie tele lava i le faʻaogaina, o faʻamatalaga o loʻo faʻamatala manino au tulafono mo le taulimaina, e tusa lava pe malamalama tamaiti aʻoga.

Easy Touch e mafai ai e oe ona mataʻituina le maualuga ole toto ole: cholesterol, sugar, hemoglobin, lea e tolu ituaiga suega eseese. Afai e te manaʻomia le iloa o le maualuga o triglycerides, ona fai lea o le "Multi Care In."

O le tele-mea faigaluega, fuaina o mea uma o loʻo i luga ma le lactate level, o le Faʻaaogaina atili. O le taitai o avanoa e fesoʻotaʻi i se komepiuta poʻo se mataʻituina (ua aofia ai le uaea), manatua e oʻo atu i le faitau selau o taunuʻuga.

Aʻo leʻi faia se suʻesuʻega ile fale, e tatau ona e mulimuli i mea e manaʻomia e pei o luma ole fale suʻesuʻe. A uma ona fufuluina ou lima i le fasimoli, e tatau ona e suʻeina le suʻega ma atigi le paʻu i se paʻu. O le mea e maua ai le biomaterial e faʻaaogaina i luga o le suʻega o le fasi pepa pe tuu i totonu o se pu faapitoa.

Tuua Lau Faamatalaga