Cardiochek PA - suʻesuʻeina o le suʻe toto

E na o CardioChek PA le suʻega suʻesuʻega. O suʻega e fua i le maualuga o toto toto e lua i totonu o se toto na maua mai le tamatamailima o le maʻi poʻo le vein. O nei: le aofaiga o le cholesterol ma le kulukose. O se pa'ū laʻititi o le 30 μl o le toto e faʻatagaina ai oe e faʻatino vave ma saʻo le suʻega.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga:
Suega o fuataga:
Aofaʻi cholesterol (TS) - 100-400 mg / dl poʻo le 2.59-10.36 mmol / l.
Glucose (GLU) - 20-600 mg / dl poʻo le 1.11-33.3 mmol / L.
E le tatau ona teuina ni suʻega i totonu o le pusaaisa.
Taimi o suʻega:

Cardiochek test test: faatonuga mo le faaaogaina mo le fuaina o le cholesterol

Afai e maua i le maʻisuka, e taua le mataʻituina o le toto suka ma le cholesterol i aso uma. Ina ia mafai e le tagata gasegase ona fua fua i le fale, ei ai masini feaveaʻi faʻapitoa. E mafai ona e faʻatau i latou i soo se fale talimalo poʻo se faleoloa faapitoa, o le tau o se ituaiga masini e faʻalagolago i le galuega ma le gaosiga.

E faʻaaogaina e le au suʻisuʻi se faʻamaʻitaʻiga mo le aofaʻi o le cholesterol ma le kulukose i le taimi o le taotoga. O se isi lava faiga e mafai ai e oe ona maua ni suʻesuʻega i ni nai sekone po o minute. I le faatauina atu i le asō o ni masini eletise e mafai ona fuaina ai le maualuga o acetone, triglycerides, uric acid ma isi mea i totonu o le toto.

O faila sili ona taʻutaʻua faigofie EasyTouch, Accutrend, CardioChek, MultiCareIn ua faʻaaogaina e fuaina ai le faʻailoga lipid. O i latou uma e galulue ma ni faʻataʻitaʻiga faapitoa, lea e faʻatau eseese.

E faʻapefea ona faʻatalositino le galuega?

O vaega o suʻega mo le maualuga o le lipid levels o loʻo ufiufiina i se vaega faʻapitoa faʻapitoa ma mea eletise.

O se taunuuga o le mea moni o le glucose oxidase ua ulu atu i se vailaʻau faʻasaina i le cholesterol, o le malosi ua faʻasaʻolotoina, lea e iu lava ina liua i faʻamatalaga i luga o le faʻaaliga o le auiliiliga.

Teu ni sapalai i le vevela o le 5-30 tikeri, i se mea matutu, pouliuli, mamao ese mai le la susulu. A maeʻa ona aveese le fasipepa, ona tapuni loa lea o le mataupu.

E masani lava ona tolu masina mai le aso na tatalaina ai le afifi.

O faʻamafanafanaga ua maeʻa ona faʻaaogaina, e le fautuaina e faʻaaogaina, aua o le a le saʻo mea e iloa ai.

  1. Aʻo leʻi amataina le siama, e tatau ona fufuluina i le fasimoli ma faʻagogo ou lima i se solo.
  2. O le tamatamailima e mama le masaa e faateleina ai le tafe o le toto, ma ou faia se pupuʻu e faaaoga ai se peni faapitoa.
  3. O le mataua muamua o le toto ua aveeseina e faʻaaoga ai le fulufulu o le fulufulu poʻo se fusi faʻamalosi, ma o le vaega lona lua o meaola ola e faʻaaoga mo suʻesuʻega.
  4. Faatasi ai ma se fasi siaki, faʻapipiʻi le paʻu o le pa'ū e maua mai ai le toto manaʻomia.
  5. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga o le masini mo le fuaina o le cholesterol, e mafai ona iloa atu i luga o le mata o le masini i luga o le mata o ni nai sekone poʻo minute.
  6. I le faaopoopo atu i lipids leaga, o penisini o le Cardiochek e mafai ona fuaina le cholesterol atoa, lea e taua tele mo le maʻisuka.

Afai o le suʻesuʻega na faʻaalia ai le maualuga o numera, e tatau ona faia se suʻega lona lua e tausisia ai tulafono uma ua fautuaina.

Pe a toe fai le iʻuga, e tatau loa ona faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi ma maua se suʻega atoa o le toto.

Faʻafefea ona maua ni faʻamoemoega o suʻega

Ina ia faʻaitiitia le mea sese, e taua i le taimi ole suʻesuʻega e faʻalogo i mea taua.

O fua o le glucometer e aʻafia i le le talafeagai o mea taumafa a le tagata maʻi.

O lona uiga, a maeʻa le taumafataga o le aoauli, o le a ese le faʻamatalaga.

Ae e le o lona uiga e tatau ona e mulimuli i se taumafataga malosi i le afiafi o le suʻesuʻega, e fautuaina e 'ai e tusa ai ma le faiga masani, e aunoa ma le inu ma le le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo ma gaʻo maualuga.

I totonu o tagata ulaula, gasegase gaʻo, e faʻavaivaia foi, ina ia maua ai ni fuainumera mautinoa e te manaʻomia e tuʻuina atu sikaleti a itiiti ifo ma le afa itula aʻo leʻi faia le suʻega.

  • E le gata i lea, o le a faʻavasegaina ia faailoilo pe afai ua faia se taotoga, se maʻi gasegase pe o loʻo i ai ni faʻafitauli faʻafitauli. O faʻamaumauga moni e mafai ona maua i le lua i le tolu vaiaso.
  • O faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega e aʻafia foi i le tulaga o le tino maʻi i le taimi o le suʻega. Afai na te taoto mo se taimi umi aʻo lei faia le suʻesuʻega, e mautinoa lava e pa'ū ifo i le 15-20 pasene le faʻalauiloa o le cholesterol. O le mea lea, o le suʻesuʻega e faʻatinoina i se tulaga o le nofoa, ao le i tatau i le tagata maʻi ona i ai i se nofoaga toafilemu mo sina taimi.
  • O le faʻaaogaina o steroids, bilirubin, triglycerides, acid ascorbic e mafai ona faʻasaʻo ai faailoga.

Aemaise lava, e tatau ona manatua i le mafaufau pe afai e taitaia le auiliiliga i le maualuga, o le a le saʻo le fua o le suʻega. E mafua mai i le mea moni o le maualuga o le okesene ile toto e faʻaititia.

O le fea mita e filifili

Bioptik EasyTouch glucometer e mafai ona fuaina le kulukose, hemoglobin, uric acid, cholesterol. Mo ituaiga uma o fuataga, e tatau ona faʻaaogaina fasi siaki faʻapitoa, lea e faʻatauina faʻapitoa i le fale talavai.

O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai se peni penisina, 25 aisa, lua AA maʻa, se siaki e siakiina le tagata lava ia, se ato mo le aveina o le masini, se seti o fasi siaki mo le filifilia o le suka ma le cholesterol.

O ia ituaiga auiliiliga e maua ai lipid diagnosis results i le 150 sekone, 15 μl o le toto e manaʻomia mo fua. E tutusa le tau o masini i le va o le 3500-4500 rubles. Faʻaaoga faʻatasi le cholesterol i le aofaiga o le 10 fasi tupe tau 1300 rubles.

O faʻamanuiaga o le Glucometer EasyTouch e aofia ai mea nei:

  1. O le masini e faʻatusatusa ma e na o le 59 g e aunoa ma ni maa.
  2. E mafai e le mita ona fuaina le tele o laina i le taimi e tasi, e aofia ai le cholesterol.
  3. O le masini e faasaoina ai le mulimuli 50 fuataga i le aso ma le taimi o le suʻega.
  4. O le masini o loʻo i ai se tusi faʻamaonia i le olaga atoa.

E mafai e le Siamani Faʻapitoa ona suʻe sugar, triglycerides, acid lactic ma cholesterol. Ae o lenei masini e faʻaogaina ai le metotia o le photometric, o le mea lea, e manaʻomia ai le faʻaoga ma le faʻaeteete ma le teuina. O le pusa e aofia ai maa AAA e fa, o se mataupu ma se pepa faʻataonia. O le tau o le glucometer lautele o le 6500-6800 rubles.

O le lelei o le masini e:

  • O le maualuga o le faʻamaoni, o le faʻasalalauga e na o le 5 pasene.
  • E le sili atu i le 180 sekone le faʻamalositino.
  • O masini masini i le manatua e oo atu i le 100 o fuataga mulimuli ma le aso ma le taimi.
  • O se masini faʻatusatusa ma le mama i le maualalo o le taumafa taumafa, lea ua fuafuaina mo le 1000 suʻesuʻega.

E le pei o isi masini, e manaʻomia e Accutrend se faʻaopoopoga faʻatau o se peni tui ma meaʻai. O le tau o se seti o fasi faʻataʻitaʻiga e lima vaega e tusa ma le 500 rubles.

O le Italia MultiCareIn ua manatu o se masini faigofie ma le taugofie, o loʻo i ai ni mea faigofie, o le mafuaʻaga lea e lelei ai mo tagata matutua. E mafai e le glucometer ona fua le kulukose, cholesterol ma triglycerides. O le masini e faʻaaogaina ai se faiga faʻamalositino faʻataʻitaʻi, o lona tau o le 4000-4600 rubles.

O le pusa o le auiliiliga e aofia ai fasi pepa o le cholesterol e lima, 10 lalaga ua faʻaaogaina, se penisini e aunoa ma se masini, se tasi maʻauni mo le siakiina o le saʻo o le masini, lua masini CR 2032, se tusi faʻaoga ma se taga mo le aveina o le masini.

  1. O le glucometer eletise e maualalo le mamafa o le 65 g ma le fua faʻatusatusa.
  2. Ona o le i ai o se faʻaaliga lautele ma le tele o numera, e mafai e tagata ona faʻaaoga le masini i tausaga.
  3. E mafai ona e maua iuga o suʻega pe a uma le 30 sekone, lea e vave tele.
  4. O le auiliili e teuina le tusa ma le 500 fua lata mai.
  5. A maeʻa le suʻega, e otometi lava ona aveese mai le vaega o le suʻega.

O le tau o se seti o fasi siaki mo le fuaina o le toto cholesterol e 1100 rubles i le 10 fasi vaega.

O le American analyzer cardioChek, i le faaopoopo atu i le fuaina o le kulukose, ketones ma triglycerides, e mafai ona tuʻuina atu ai faʻamatalaga o le gata o loʻo leaga ae lelei foi lipids HDL. Ole periota suʻesuʻe e le silia le minute. Pepa o suega a le Cardiac mo le aofaiga atoa o le cholesterol ma le kulukose i le aofaiga o le 25 fasi vaega ua faatauina eseese.

O faamatalaga e uiga i le cholesterol o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Faamatalaga o le mita Cardioce

E masani lava, o nei masini e faʻaaogaina i falemaʻi suʻesuʻeina suʻesuʻega a falemaʻi o falemaʻi eseese. I lenei tulaga, o se suʻega vave ma saʻo e mafai ona faʻatino saʻo i le ofisa o le fomaʻi ma, sili atu ona taua, i le fale e le tagata maʻi. E faigofie lava ona taulimaina le masini, ua manatu le au atinaʻe se auala faigofie ma faigofie. O uiga taua o le tagata suʻesuʻe na faʻaalia ai le lauiloa i le au faʻaoga. Ae, e taua le taʻua i le taimi lava lena e faapea o le metotia e aofia i le vaega o mea taugata e le mafai ona taugofie mo tagata maʻi uma.

O a aoga o lenei mita:

  • O le auiliiliga e faia i totonu o le 1-2 minute (ioe, o le tele o kulukose toto o le toto e sili atu ona vave, ae o le saʻo o Cardiocek e taua tele se faʻaopoopoga o faʻamaumauga),
  • O le faʻatuatuaina o le suʻesuʻega e oʻo atu i le 100%,
  • O le metotia o fuataga o le kemikisi ua taʻua o le kemisi,
  • Faʻamatalaga e tasi le mataʻu o le toto na ave mai tamatamailima o le tamatamailima o le tagata faʻaaoga,
  • Fua faʻataʻitaʻi
  • Manatu na fausia-e ui lava e atagia ai na o taunuʻuga mulimuli e 30,
  • Leai se faʻaogaina e manaʻomia
  • Faʻaauau e ni maa se lua,
  • Puʻeina le malosiaga faʻaoʻo.

O nisi tagata gasegase e logoina lelei o le a latou faapea mai o lenei masini e le o se mea lelei, talu ai o loʻo i ai ni mea taugofie e sili atu le vave. Ae o loʻo i ai se faʻaaliga iloga: o le tele o gaioiga sili ona taugofie na o le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O mea e mafai ona e aʻoaʻoina faʻatasi ma le masini

O le metotia e galue i luga o fuafaatatau o le fuaina o le fuataga o le photometric. E mafai e le gasegase ona faitau nisi faʻamaumauga mai le faʻamaufaʻailoga pe a uma ona faʻaaogaina le paʻu o le toto o lē e ona. A maea le tasi poʻo le lua minute o le gaosiga o faʻamatalaga, e faʻaalia e le masini le iuga. O pusa taitasi o fasi siaki o loʻo i ai lana lava puʻupuʻu, lea e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le igoa o le suʻega, faʻapea foʻi ma le numera o fasi pepa ma se faʻamatalaga o le fale ola o mea taumafa.

Cardio e mafai ona fuaina tulaga:

  • Aofaʻi cholesterol
  • Ketones
  • Triglycerides
  • Creatinine
  • Laʻau maualuga lipoprotein,
  • Laʻu vaivai lipoprotein,
  • O le kulukose saʻo.

O faʻamaufaʻailoga ua tuʻufaʻatasia ma le faʻaogaina o lenei masini: aua le taumafai e faʻaaoga fasi pepa Cardio i isi masini, e leai se mea e tupu.

O le tau o Kardiochek e 20,000-21,000 rubles. O sea taugata e mafua ona o le multifunctionality o le masini.

Aʻo leʻi faʻatau atu, e tatau ona e mafaufau pe e te manaʻomia se gaioiga taugofie. Afai e faatauina mai mo le faʻaaogaina e le aiga, ma o ana galuega uma o le a matua manaʻomia lava, ona faʻatau ai lea o le faʻatau. Ae afai e na o le fuaina o le kulukose, e leai se manaʻoga mo sea taugata taugata, e le gata i lea, mo le faamoemoega lava e tasi e mafai ona e faʻatau se masini e 20 taimi sili atu le taugofie nai lo Kardiochek.

O le a le mea e ese ai Cardiochek mai Cardiochek PA

O le mea moni, o masini e toetoe lava a tutusa, ae o le tasi faʻataitaiga e matua ese lava mai le isi. O lea la, o le Kardiochek masini e mafai ona galue i na o luga o monopods. O lona uiga o le tasi e aveeseina le tasi palota. Ma o Kardiochek PA o loʻo i totonu o ana 'auupega e tele e mafai ona fuaina le tele o laina i le taimi e tasi. O lenei mea e mafai ai e oe ona fai se tasi o le faʻaoga e faʻaaoga ai le faailo sili atu faʻamatalaga. E le manaʻomia ona e togiina lou tamatamailima i taimi e muamua e siaki ai le kulukose, sosoo ai ma le cholesterol, ketones, ma isi.


O le Cardiac PA o loʻo iloa le maualuga o le creatinine ma le lipoproteins maualalo.

O lenei faʻataʻitaʻiga sili atu e iai le tomai e faʻamaopoopoina ai ma se PC, ma lolomiina foi iuga o le suʻesuʻega (faʻaoga le masini i se lomitusi).

Fuataga o le cholesterol i le fale, masini mo le fuaina o le cholesterol i le fale

Aiga Cholesterol Instruments ma Tagata Faʻamatala

Afai e tatau ona pulea le maualuga o lipoproteins i totonu o le toto, o se masini mo le fuaina o le cholesterol i le fale e sau i le laveai. O lenei faagasologa e fai sina taimi ma e mafai ai ona vave tali atu i tulaga o le cholesterol i le toto. O le atinaʻeina o saienisi ma tekonolosi ua matua faʻafaigofieina olaga o tagata o loʻo i ai faafitauli faʻalesoifua maloloina.

O ai e fautuaina mo le fuaina o fale?

Muamua lava, o gasegase ua leva ona maua i le faateleina o le lipoproteins maualalo ma le faʻaitiitia o lipoproteins maualuga.

Ole vaega aʻafia e aofia ai tagata gasegase:

  • anaemia
  • hypercholesterolemia,
  • maʻisuka malosi.

Mea faʻaonaponei faʻaonaponei ma e maualuga le taunuʻuga. I le faʻaopoopoga, o suʻega e faia i totonu o sekone.

O le i ai o le mita cholesterol i le fale e mafai ona faʻapolopolo se taimi:

  1. E leai se manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi le falemaʻi mo se faʻamatalaga mo suʻega.
  2. Asiasia le fale mo le foai toto.
  3. Faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi mo se tusitusiga.

O se mea faigaluega mo le fuaina o le cholesterol e maua vave ai se taunuuga, ma e teu ai foi faamaumauga i le mafaufau. O taunuʻuga vave e saofaga atu ai i se tali vave i faʻamatalaga le lelei.

O le tagata gasegase e mafai ona amata loa ona faasaʻo taunuuga:

O le masini e mafai ai ona e fuaina:

  • glucose
  • lipoproteins,
  • uric acid
  • hemoglobin.

Ioe, e le o masini uma e faia nei suʻesuʻega, ae o le toʻatele oi latou e sili atu ma le tasi le galuega. Filifili se tagata suʻesuʻe e fesoasoani ia te oe e pulea au faʻamaʻi.

Tofotofoga ma meafaigaluega

E mafai ona faʻaaogaina sikola vailaau e fua ai le cholesterol. O le auala sili lea ona vave ma sili ona faigofie i le lipoproteins toto. Latou te le manaʻomia se masini. O a latou taʻiala o le faʻatusa e tutusa ma se suʻega faʻamalosi. O le suʻega faʻasoasoa e mafai ai e oe ona fuafua le tulaga agavaa ma le maʻoti o le suʻesuʻega suʻesuʻe i le toto.

O le afifi e aofia ai:

O le fasipepa o loʻo i ai se mea faapitoa, o lona uiga, o le tali atu i le toto, faʻapipiʻi i se lanu. E lua vaega i ia fasi pepa: tasi mo le auiliiliga ma le tasi mo le iloiloga faatusatusa. O le suʻega e matua faigofie ona faʻaaoga.

Mo le mauaina e le gata o se agavaa, ae o se taunuuga tele foi, e tatau ona faʻaaoga faʻapitoa e auʻiliʻili. O le suʻesuʻega e manaʻomia ai se toto itiiti, lea e aveesea mai le tamatamailima.

O le puncture o loʻo faʻatinoina e se matata faapitoa ma se faʻamalosi e mafai ona aveeseina. E tafe mai le toto mai se tamatamailima i luga o se fasi siaki ua tuu i totonu o se masini mo le fuaina o le cholesterol. E tatau ona faʻatumu atoa se pu faʻapitoa, lea e fesoʻotaʻi i se afifi vaiti.

O le tagata suʻesuʻe e amata fua i le fua o le cholesterol. O le suʻega suʻega e aliali mai i le faamalama i le mavae ai o le 5-7 sekone O suʻega suʻega o oloa, e tatau ona faʻatau i taimi uma. E taua le iloa e manaʻomia e tagata suʻe suʻeina a latou lava fasipepa, ao le isi e le talafeagai. E tatau ona i ai i le cholesterol le ituaiga tutusa e pei o le fua o le masini lava ia.

O le alamanuia e maua ai le tele o fuainumera faʻatusatusa e mafai ona fuaina lipoproteins:

  1. E mafai e le ultrasound analyzer TACH ona mataʻituina le kulukose, cholesterol, hemoglobin.
  2. CardioChek fuatia lipoproteins maualuga, lipoproteins maualalo, ma glucose.
  3. EasyTouch GCU fua o cholesterol, uric acid, glucose.
  4. E faigofie lava EasyMate C mo le faʻatulagaina o le cholesterol.

O le toʻatele o tagata latou te iloa o papa o le atherosclerotic e oʻo atu ai i fatu fatuga, strokes, paʻu toto. O lea latou te le faia ai, e tatau ona mataʻituina le tulaga aoao o lipoproteins i totonu o le toto. O le filifiliga ole fale e tuʻuina mai ai ni taunuuga lelei.

Aiga Cholesterol Instruments ma Tagata Faʻamatala

Afai e tatau ona pulea le maualuga o lipoproteins i totonu o le toto, o se masini mo le fuaina o le cholesterol i le fale e sau i le laveai. O lenei faagasologa e fai sina taimi ma e mafai ai ona vave tali atu i tulaga o le cholesterol i le toto. O le atinaʻeina o saienisi ma tekonolosi ua matua faʻafaigofieina olaga o tagata o loʻo i ai faafitauli faʻalesoifua maloloina.

O ai e fautuaina mo le fuaina o fale?

Muamua lava, o gasegase ua leva ona maua i le faateleina o le lipoproteins maualalo ma le faʻaitiitia o lipoproteins maualuga.

Ole vaega aʻafia e aofia ai tagata gasegase:

  • anaemia
  • hypercholesterolemia,
  • maʻisuka malosi.

Mea faʻaonaponei faʻaonaponei ma e maualuga le taunuʻuga. I le faʻaopoopoga, o suʻega e faia i totonu o sekone.

O le i ai o le mita cholesterol i le fale e mafai ona faʻapolopolo se taimi:

  1. E leai se manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi le falemaʻi mo se faʻamatalaga mo suʻega.
  2. Asiasia le fale mo le foai toto.
  3. Faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi mo se tusitusiga.

O se mea faigaluega mo le fuaina o le cholesterol e maua vave ai se taunuuga, ma e teu ai foi faamaumauga i le mafaufau. O taunuʻuga vave e saofaga atu ai i se tali vave i faʻamatalaga le lelei.

O le tagata gasegase e mafai ona amata loa ona faasaʻo taunuuga:

O le masini e mafai ai ona e fuaina:

  • glucose
  • lipoproteins,
  • uric acid
  • hemoglobin.

Ioe, e le o masini uma e faia nei suʻesuʻega, ae o le toʻatele oi latou e sili atu ma le tasi le galuega. Filifili se tagata suʻesuʻe e fesoasoani ia te oe e pulea au faʻamaʻi.

Tofotofoga ma meafaigaluega

E mafai ona faʻaaogaina sikola vailaau e fua ai le cholesterol. O le auala sili lea ona vave ma sili ona faigofie i le lipoproteins toto. Latou te le manaʻomia se masini. O a latou taʻiala o le faʻatusa e tutusa ma se suʻega faʻamalosi. O le suʻega faʻasoasoa e mafai ai e oe ona fuafua le tulaga agavaa ma le maʻoti o le suʻesuʻega suʻesuʻe i le toto.

O le afifi e aofia ai:

O le fasipepa o loʻo i ai se mea faapitoa, o lona uiga, o le tali atu i le toto, faʻapipiʻi i se lanu. E lua vaega i ia fasi pepa: tasi mo le auiliiliga ma le tasi mo le iloiloga faatusatusa. O le suʻega e matua faigofie ona faʻaaoga.

Mo le mauaina e le gata o se agavaa, ae o se taunuuga tele foi, e tatau ona faʻaaoga faʻapitoa e auʻiliʻili. O le suʻesuʻega e manaʻomia ai se toto itiiti, lea e aveesea mai le tamatamailima.

O le puncture o loʻo faʻatinoina e se matata faapitoa ma se faʻamalosi e mafai ona aveeseina. E tafe mai le toto mai se tamatamailima i luga o se fasi siaki ua tuu i totonu o se masini mo le fuaina o le cholesterol. E tatau ona faʻatumu atoa se pu faʻapitoa, lea e fesoʻotaʻi i se afifi vaiti.

O le tagata suʻesuʻe e amata fua i le fua o le cholesterol. O le suʻega suʻega e aliali mai i le faamalama i le mavae ai o le 5-7 sekone O suʻega suʻega o oloa, e tatau ona faʻatau i taimi uma. E taua le iloa e manaʻomia e tagata suʻe suʻeina a latou lava fasipepa, ao le isi e le talafeagai. E tatau ona i ai i le cholesterol le ituaiga tutusa e pei o le fua o le masini lava ia.

O le alamanuia e maua ai le tele o fuainumera faʻatusatusa e mafai ona fuaina lipoproteins:

  1. E mafai e le ultrasound analyzer TACH ona mataʻituina le kulukose, cholesterol, hemoglobin.
  2. CardioChek fuatia lipoproteins maualuga, lipoproteins maualalo, ma glucose.
  3. EasyTouch GCU fua o cholesterol, uric acid, glucose.
  4. E faigofie lava EasyMate C mo le faʻatulagaina o le cholesterol.

O le toʻatele o tagata latou te iloa o papa o le atherosclerotic e oʻo atu ai i fatu fatuga, strokes, paʻu toto. O lea latou te le faia ai, e tatau ona mataʻituina le tulaga aoao o lipoproteins i totonu o le toto. O le filifiliga ole fale e tuʻuina mai ai ni taunuuga lelei.

  • 1. O ai e fautuaina mo fua o fale?
  • 2. Suʻega ma masini
  • 3. Lisi o fualaau faasaina ma iloiloga atamai
  • 4. Vitio fesootai
  • 5. Faitau faʻamatalaga

Afai e tatau ona pulea le maualuga o lipoproteins i totonu o le toto, o se masini mo le fuaina o le cholesterol i le fale e sau i le laveai. O lenei faagasologa e fai sina taimi ma e mafai ai ona vave tali atu i tulaga o le cholesterol i le toto. O le atinaʻeina o saienisi ma tekonolosi ua matua faʻafaigofieina olaga o tagata o loʻo i ai faafitauli faʻalesoifua maloloina.

Faʻapefea ona suʻeina

Muamua, e tatau ona faʻaofi i totonu o le vailaau oona le puipuia. Faasolo le masini amata o le masini. O le numera numera o le numera o le a faʻaalia i luga o le lau, lea e fetaui ma le numera o le fusi o mea faʻaalia. Ona tatau loa lea ona ulufale le siaki siaki i le gaioiga.

Faʻailoa le suʻega algorithm:

  1. Faʻamau le suʻega o le suʻega i le pito i luga o laina uila. O le isi pito e tuʻuina atu i totonu o le gaioiga seia maeʻa. Afai e alu mea uma pe a tatau, i luga o le faʻaaliga o le a e vaʻai i le savali "APPLY SAMPLE" (o lona uiga o le faaopoopoina o se faʻataʻitaʻiga).
  2. Fufuluina lima i le fasimoli ma faʻagogo. Ave le uila, aveese le pupuni puipui mai ia. Tui lou tamatamailima i se vavae seʻia e faʻalogoina se kiliki.
  3. Ina ia maua le mataua talafeagai o le toto, e tatau ona e siʻosiʻomalie lou lima. O le mataua muamua e aveʻesea ma le sipuni o le cotton, o le lona lua e manaʻomia mo le suʻega.
  4. Ona e manaʻomia lea o se pulou capillary, lea e tatau ona teuina pe faʻatapulaʻa faʻasaga, pe i lalo ifo foi o le malulu. E tatau ona faʻatali seʻi oʻo ina tumu le paipa i se toto faataitai (aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga o le ea). Nai lo o se faʻamaʻi pipisi, e masani ona faʻaaogaina se pipette pipisi.
  5. Faʻaofi le fuafuaga lanu uliuli i le pito i tua ole pulou capillary. Aumai i le vaega o le suʻega i le nofoaga e faʻaalia ai, faʻaaoga le toto i le faʻailoga ma le mamafa.
  6. E amata e le tagata suʻesuʻe ona faʻapipiʻi faʻamaumauga. I le tasi poʻo le lua minute o le a e vaʻaia ai iuga. A maeʻa le auʻiliʻiliga, e tatau ona aveese le taʻavaʻava mai le masini ma lafoaʻi.
  7. A maeʻa le tolu minute, o le a faʻaaogaina le masini. E taua lenei mea e faʻasaoina ai le mana o le afi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai ni faigata faʻapitoa. Ioe, o Cardiocek e le faʻamaonia le faʻaogaina o se peni pipili, ae le o le faʻaonapo nei faʻaonaponei o pulou capillary e faʻaaogaina. Ae o le pau lea o uluaʻi faʻataʻitaʻiga e ono le masani ai, o sina mea le lelei. Mulimuli ane, e mafai ona e faʻavasega vave ma manino.

Multi-complex analyzer

Faʻapea ua e filifili e te manaʻomia na o se gaioiga lea e fuaina ai le tele o faailo toto i le taimi e tasi. Ae o le a la latou uiga?

  1. Laʻau o Cholesterol. Cholesterol o se mea inu malosi. Laʻau maualuga-lipoproteins o le mea lea e taʻua o le "lelei" cholesterol e faʻamamaina ai gaʻo. Le lipoproteins maualalo maualalo o le "leaga" cholesterol, lea e fausia ai ni atherosclerotic plate ma mafua ai ona solia le toto i totoga.
  2. Laga o le Creatinine. O le metabolite lenei o gaioiga o meaola o le fesuiaiga o protein ma amino acids i le tino. O le faateleina o le creatinine e mafai ona faaletino, pe masalo foi.
  3. Vaega o Triglyceride. O fua nei o le glycerol. O lenei suʻesuʻega e taua mo le suʻesuʻega o le atherosclerosis.
  4. Pene Ketone. Ketones o se taunuuga o se gaioiga o le kemisi e pei o le faʻaumatia o mea faʻapipiʻi. E tupu lenei mea i se tulaga o le le lava o le inisalini i totonu o le tino. O le Ketones e faʻafefe ai le paleni o le toto, ma e matautia tele i le ketoacidosis o le maʻisuka, o se tulaga e lamatia ai le ola o se tagata.

E mafai e le fomaʻi ona talanoa faʻamatala atili e uiga i le taua o nei suʻesuʻega ma o latou gafatia.

O le tele o taimi e te manaʻomia ai le faia o ia suega o se fesili a le tagata lava ia, e faʻalagolago lava i le maualuga o le faʻamaʻi, faʻamaʻi maʻi, ma isi.

Iloiloga a le e ona

Afai e te iloiloina nisi o faʻasalalauga taʻutaʻua, e mafai ona e maua ni iloiloga eseese - mai mea puʻupuʻu ma le itiiti e faʻamatalaina, faʻamatalaina. O nisi nei o na mea.

Kardiochek PA o se mea taugofie telefoni feaveaʻi e ono mafai ona vave iloiloina soʻo se mea taua i le taimi e tasi. O le faʻatau pe leai o se mataupu o filifiliga a le tagata lava ia, ae o le faʻatauina, o oe moni lava na te umiaina se fale laititi i fale.

E faʻapefea?

O le mita cholesterol o se masini multifunctional lea e foliga mai e fai ma sui o se atigipusa uliuli po o se lauulu paʻepaʻe ma se lauulu ma meaʻai e aofia ai i le pusa. O nei mea e aofia ai faʻataʻitaʻiga ma nila mo le tuiina o le paʻu. O le tagata maʻi na te faʻapipiʻi faʻapitoa i latou ma le puʻe lea e faamaumau ai polokalama i le masini fua. Faʻaaogaina elekene poʻo photometric metotia, o le eletise eletise e iloa suiga o meaola o le toto i le toto.

Aisea e manaʻomia ai se suʻega?

E faʻaaogaina se suʻelaʻau o le cholesterol mo faamoemoega nei:

O se tasi o galuega a le masini o le fuaina lea o le maualuga o le hemoglobin, lea e nafa ma le saturation o le tino ma le okesene.

  • Fuafuaga o le maualuga o le hemoglobin. O nei totola toto mumu e ave ai le okesene i totoga ma fusi. Faʻatasi ai ma le le lava o le faʻatonuina, o le anemia e atiaʻe - anaemia.
  • Fuataga o lipoproteins maualuga, maualalo ma maualalo le mamafa, triglycerides ma molekenela. O le le atoatoa o nei mea e mafua ai le tupu o se atherosclerotic faagasologa. O nisi masini ua faʻapipiʻiina e faʻavae ai le aofaʻi atoa o le cholesterol.
  • Faamauina o le hyperglycemia poo le hypoglycemia. O nei fomaʻi o lona uiga o le toto maualuga poʻo le maualalo o le toto (glucose). O se suʻesuʻega faifaipea o faʻalautelega o le faʻamaoniga e talafeagai mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2.
Toe foʻi i le laulau o mea

E faapefea ona aoga?

Le fuafuaina o le maualuga o lipoproteins, triglycerides, hemoglobin, glucose poʻo isi faailo i le toto, e faʻaaogaina ai auala eseese. O le suʻesuʻega vave o le cholesterol i totonu o le toto ua faʻaaogaina e faʻaaoga ai photometric poʻo metotia kemikisi. Mo le mafuaʻaga lenei, o vailaʻau faʻapitoa e tali atu i le laumei faʻatasi ma se mataʻu o le toto na tuʻuina i luga ia i latou, ua tuʻufaʻatasia i le matrix o le masini.

Eseesega ma uiga

Fuaina o le cholesterol i le fale e faia e faʻaaoga ai mea nei:

O meafaigaluega e iloagofie ai latou galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, Easy Touch o loʻo mafai ona taulotoina taunuʻuga.

  • Faigofie Touch. O lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona fuaina le tele o faailoilo ma taulotoina taunuʻuga na maua e ala i le ulufale atu i totonu o se kalena eletise.
  • Akutrend. O masini a lenei kamupani e sili atu le taua o lipid record. Ma o faʻataʻitaʻiga fou ma le muaʻi faʻataʻitaʻiga "+" o loʻo faʻamatalaina ai isi vaega o meaola.
  • "Multi multi." O le igoa lenei o le masini, o loʻo galue i luga o le mataupu faavae o "tolu i le tasi." E fesoasoani i le fuaina o LDL, VLDL, glucose ma triglycerides.
  • "Cardio". O lenei ituaiga o molimau faavavevave e faamaumau ai mea uma o meaola oona, sei vagana ai le bilirubin. O le kulūkose, lipid ma le hemoglobin e faʻapipiʻiina i le fua o le creatinine ma ketones.
Toe foʻi i le laulau o mea

Fomai Faamaonia Tagata gaosiga

O tufuga mo le fuafuaina o le cholesterol e tele lava ina gaosia i Saina ma Korea. O nisi oi latou na faia foi e atunuu o Europa ma le Iunaite Setete o Amerika. Ae o ia oloa e seasea faaulufale mai ma o ia masini e sili atu ona taugata. Soʻo se meafaigaluega i totonu o le fale e iloa ai mea taua o meaola o meaola e manaʻomia le siakiina e le aunoa. Mo lenei mea, o loʻo tuʻuina atu i ai se pepa faʻataonia, i le taimi o le aoga lea e mafai ai ona faia se suʻega e aunoa ma se totogi mo le le lava o le galuega poʻo le toe faaleleia talafeagai.

Accutrend faaopoopo

O lenei masini mo le fuaina o le cholesterol ma le suka e mafai ai ona maua i le maʻisuka, tagata gasegase ma le gout ma tagata e maua i le atherosclerotic vascular occlusion e pulea ai o latou tulaga. Le fuaina o mea sese mai le masani, e faʻaaogaina se metotia faʻatatau. E i ai se isi fasi siaki faʻasolo mo faailoga taʻitasi. Ua i ai se mea faʻapitoa.

O ai e fautuaina mo le fuaina o fale?

Muamua lava, o gasegase ua leva ona maua i le faateleina o le lipoproteins maualalo ma le faʻaitiitia o lipoproteins maualuga.

Ole vaega aʻafia e aofia ai tagata gasegase:

  • anaemia
  • hypercholesterolemia,
  • maʻisuka malosi.

Mea faʻaonaponei faʻaonaponei ma e maualuga le taunuʻuga. I le faʻaopoopoga, o suʻega e faia i totonu o sekone.

O le i ai o le mita cholesterol i le fale e mafai ona faʻapolopolo se taimi:

  1. E leai se manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi le falemaʻi mo se faʻamatalaga mo suʻega.
  2. Asiasia le fale mo le foai toto.
  3. Faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi mo se tusitusiga.

O se mea faigaluega mo le fuaina o le cholesterol e maua vave ai se taunuuga, ma e teu ai foi faamaumauga i le mafaufau. O taunuʻuga vave e saofaga atu ai i se tali vave i faʻamatalaga le lelei.

O le tagata gasegase e mafai ona amata loa ona faasaʻo taunuuga:

  • meaai
  • sauniuniga faafomai.

Glucometers mo nisi o tagata gasegase ua leva ona avea ma meafale fale. O masini faʻaonapo nei ua maua le multifunctionality. Na lagolagoina i latou e se suʻelaʻau o le cholesterol.

O le masini e mafai ai ona e fuaina:

  • glucose
  • lipoproteins,
  • uric acid
  • hemoglobin.

Ioe, e le o masini uma e faia nei suʻesuʻega, ae o le toʻatele oi latou e sili atu ma le tasi le galuega. Filifili se tagata suʻesuʻe e fesoasoani ia te oe e pulea au faʻamaʻi.

Faʻasalaga

O lenei auʻiliʻili manino mo faʻamatalaga mataʻitu e mafai ona fuaina ai le siama o le toto e ala i le faʻaaogaina o le amperometric ma le refractometric. O lenei mea e mautinoa ai faʻamaoni saʻo e tusa lava pe faʻaitiitia mea laiti mai le masani. Tagata faʻamaʻi e faʻaaogaina ia maitau le saogalemu o le masini ma le faigofie o le taotoga. Ma o le mataupu faavae o le "3 i le 1" e mafai ai e oe ona maua se ata sili atu ona atoatoa o le maʻi.

Tofotofoga ma meafaigaluega

E mafai ona faʻaaogaina sikola vailaau e fua ai le cholesterol. O le auala sili lea ona vave ma sili ona faigofie i le lipoproteins toto. Latou te le manaʻomia se masini. O a latou taʻiala o le faʻatusa e tutusa ma se suʻega faʻamalosi. O le suʻega faʻasoasoa e mafai ai e oe ona fuafua le tulaga agavaa ma le maʻoti o le suʻesuʻega suʻesuʻe i le toto.

O le afifi e aofia ai:

  • siaki
  • Lancet - 2 pcs.,
  • pipette
  • solo
  • faatonuga.

O le fasipepa o loʻo i ai se mea faapitoa, o lona uiga, o le tali atu i le toto, faʻapipiʻi i se lanu. E lua vaega i ia fasi pepa: tasi mo le auiliiliga ma le tasi mo le iloiloga faatusatusa. O le suʻega e matua faigofie ona faʻaaoga.

Mo le mauaina e le gata o se agavaa, ae o se taunuuga tele foi, e tatau ona faʻaaoga faʻapitoa e auʻiliʻili. O le suʻesuʻega e manaʻomia ai se toto itiiti, lea e aveesea mai le tamatamailima.

O le puncture o loʻo faʻatinoina e se matata faapitoa ma se faʻamalosi e mafai ona aveeseina. E tafe mai le toto mai se tamatamailima i luga o se fasi siaki ua tuu i totonu o se masini mo le fuaina o le cholesterol. E tatau ona faʻatumu atoa se pu faʻapitoa, lea e fesoʻotaʻi i se afifi vaiti.

O le tagata suʻesuʻe e amata fua i le fua o le cholesterol. O le suʻega suʻega e aliali mai i le faamalama i le mavae ai o le 5-7 sekone O suʻega suʻega o oloa, e tatau ona faʻatau i taimi uma. E taua le iloa e manaʻomia e tagata suʻe suʻeina a latou lava fasipepa, ao le isi e le talafeagai. E tatau ona i ai i le cholesterol le ituaiga tutusa e pei o le fua o le masini lava ia.

O le alamanuia e maua ai le tele o fuainumera faʻatusatusa e mafai ona fuaina lipoproteins:

  1. E mafai e le ultrasound analyzer TACH ona mataʻituina le kulukose, cholesterol, hemoglobin.
  2. CardioChek fuatia lipoproteins maualuga, lipoproteins maualalo, ma glucose.
  3. EasyTouch GCU fua o cholesterol, uric acid, glucose.
  4. E faigofie lava EasyMate C mo le faʻatulagaina o le cholesterol.

O le toʻatele o tagata latou te iloa o papa o le atherosclerotic e oʻo atu ai i fatu fatuga, strokes, paʻu toto. O lea latou te le faia ai, e tatau ona mataʻituina le tulaga aoao o lipoproteins i totonu o le toto.O le filifiliga ole fale e tuʻuina mai ai ni taunuuga lelei.

  • 1. O ai e fautuaina mo fua o fale?
  • 2. Suʻega ma masini
  • 3. Lisi o fualaau faasaina ma iloiloga atamai
  • 4. Vitio fesootai
  • 5. Faitau faʻamatalaga

Afai e tatau ona pulea le maualuga o lipoproteins i totonu o le toto, o se masini mo le fuaina o le cholesterol i le fale e sau i le laveai. O lenei faagasologa e fai sina taimi ma e mafai ai ona vave tali atu i tulaga o le cholesterol i le toto. O le atinaʻeina o saienisi ma tekonolosi ua matua faʻafaigofieina olaga o tagata o loʻo i ai faafitauli faʻalesoifua maloloina.

Cardiochek

O lenei mea masini feaveai e maualalo le lipoproteins maualuga, maualalo, sugars, creatinine, ketones ma hemoglobin glycosylated. O nei galuega e lava lea e maua ai faʻamatalaga faʻamaonia i luga o le tulaga o tagata gasegase o loʻo mafatia i le atherosclerosis o puipui puipui, vasini ma le le atoatoa o le tino, gasegase o le maʻisuka ma le anemia. Cardiochek e masani ona faʻaaoga i se falemai.

Faaaogaina o le fale

O iloiloga e maua mai ai ia fua e tatau ona faʻatuatuaina. O le mea lea, o fomai popoto latou te fautuaina le faia o fuataga ma le ulu atu i taunuuga i se faigamalo faaeletoroni po o se pepa. O loʻo faʻavae i nei faʻamaumauga e sili atu ona filifilia le vailaʻau e manaʻomia mo togafitiga.

I le fale, o tagata na muamua toleniina e mafai ona fuaina i latou lava ia lipoproteins maualalo ma maualalo le mamafa, triglycerides, cholesterol, glucose ma le hemoglobin. E mafai ona faʻasalalau faʻamaumauga e ala i le i-meli pe ulufale i totonu o se laulau faapitoa. O isi auiliiliga e tuʻuina atu i le togafitiga o fomaʻi aiga, cardiologist poʻo le endocrinologist. E faavae i luga o faaiuga ua faia, e fetuutuunai e le fomaʻi le togafitiga o togafitiga, faʻafetaui le fua o vailaʻau i le suiga o le siama o meaola o le maʻi.

Le masini "Faigofie Touch"

Na te faʻapitoa i iloiloga a le kulupu lipid. Ua faʻapipiʻi le masini i se taimi e faamanatu ai i le tagata maʻi le manaʻoga e toe faʻatonutonu le suʻega. Faʻamatalaga faigofie LDL ma le VLDL e faʻaaoga ai le auala spectrophotometric. E manaʻomia foʻi e le iunite siaki masani ma siaki.

EasyTouch GC glucose lima ma le analyzer o le cholesterol

Faʻatau Faʻatau i le 1 kiliki Add to favorites Go to favorites + Compare + I le lisi faʻatusatusa

  • Faʻamatalaga
  • Uiga
  • O faʻamaumauga
  • Mataupu
  • Faʻamatalaga
  • Mea e Fesootai ai

O le EasyTouch GC analyzer o se meafaigaluega tulaga ese mo le fuaina o kulukose ma le cholesterol. O faʻaaliga e faʻaalia i luga o se faʻamatalaga numera tele. Ole taimi ole auiliiliga o le kulukose e le sili atu i le 6 sekone, cholesterol - e oʻo i le 150 sekone. O le masini e faigofie tele ma faʻaogaina e faʻaoga, ma ona o lona laʻititi laitiiti e faigofie ona ave faʻatasi ma oe. O le EasyTouch GC o loʻo i ai se galuega o le teuina o fuataga i le mafaufau (200 suʻega), lea e mafai ai e oe ona mataʻituina suiga o suiga i le kulukose ma le cholesterol i le toto. O le afifi e aofia ai: EasyTouch GC meter, instruction in Russian, glucose test strips (10 pcs.), (CMS) - Vaega o le Cholesterol (2 pcs.), lancets (25 pcs.), taʻavale a le aunoa, siakiina o le tagata lava ia, faʻamaumauga, fasi siaki, ato, maʻa (AAA - 2 pcs.) Faʻatatau: • Fua o le kulukose ma le cholesterol, • Manatu mo le 200 suʻega (glucose) ma le 50 suʻega (cholesterol), • Maualuga maualuga fua, • Tele faʻaalia numera

E le pei o isi glucometers o loʻo tuʻuina atu i le vaega, o le EasyTouch GC analyzer e manatua mo le itiiti ifo o fua (200 results (glucose), 50 results (cholesterol) ma e le fuafuaina le tau aofaʻi.

E mafai ona e faʻatau se glucometer EasyTouch GC i se tau fefaʻatauaʻiga i luga o la tatou faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi poʻo se tasi o MED-MAGAZIN.RU salons.

FaʻamatalagaFaʻatauFilifiliga mo kamupani femalagaiga
Auala fuaFaiga eletise
Taunuʻuga o le FaʻatulagagaPusa plasma
Taimi o fua, secmai le 6 i le 150 (faʻalagolago i le fua faʻatatau)
Tele le mafaufau (numera o fua)200 mo le kullukose / 50 mo le cholesterol
Suʻega o Suʻega o SuʻegaAunoa
FaʻatauTekinolosi a Bioptik
Atunuu na afua maiTaiuani
Talosaga a le Faʻatauga24 masina
Faʻaopoopo le maualuga cm20
Paʻu lautele lautele lautele20
Faʻaleleia le Umi, cm10
Vaa Totogi, g600

E faapefea ona filifili se glucometer?

Na fefefe le fomai ia te au ma tagata o nei aso e le lava le gauai atu i le molimau o le cholesterol i le toto, ma e taua tele ma e sili atu foi le faaletino e tupu mai i le maualuga o le cholesterol.

I se tulaga lautele, sa ou mafaufau i ai ma faatau se masini e pei o lenei i totonu o loʻu aiga - o lea matou te faʻaaoga faatasi mea uma - o aʻu, o laʻu tane, o le tinā o laʻu ma le tinā o loʻu toalua. O tagata uma ua matutua ma soifua maloloina e tatau ona mataituina. Na matou aʻoaʻoina le faʻaaoga vave, o faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina auʻiliʻili mea uma.

O le lau o le masini e tele, o faailoga uma e mafai ona vaaia e aunoa ma ni tioata. E tasi le masina i le taimi nei tatou te fuaina le suka ma le cholesterol.

E na o le pau lea o le masini e fua ai le maualuga o le uric acid i totonu o le toto. O se mea sese, e moni, e tupu, ae e matua leai lava se faʻalavelave. E le gata i lea, e fuaina ai foi le cholesterol ma le suka. O faʻataʻitaʻiga e faʻatau atu i soo se falemaʻi. Ma o le tau mo lea mea e maualalo, ou te manatu, o le tele lava o mea, manatu o le a vave lava ona fuaina ni faailoilo e tolu o le toto!

Tuua Lau Faamatalaga