Suauu toto toto: auala e filifili ai, iloiloga ma le tau o masini

O suiga i le toto suka e mafai ona faʻatasi ma le tele o faʻamaʻi, ae o le maʻisuka ua manatu o le togafitiga taatele. O se faʻamaʻi lea o le mea mulimuli, o loʻo faʻamatalaina i le faʻaleagaina o metabolic processes ona o le le lava o le inisalini poo le togafitia o ana gaioiga.

O le maʻisuka e manaʻomia le mataituina i aso uma. E tatau lea mea ina ia mafai ai ona tuʻuina le kulūkose i totonu o tapulaa talafeagai. O le mauaina o taui e taua tele mo le puipuia o le atinaʻeina o faafitauli masani ma tausia le maualuga o le soifuaga mo tagata gasegase.

I totonu o le fale suesue, o le maualuga o le glycemia e fuaina e faʻaaoga ai auʻiliʻili faapitoa, ma o loʻo i ai i totonu o le aso se tasi o aso. Fuaina o le suka i le fale e le o se faafitauli.

O le mea lea, o tagata gaosiga o mea tau fomaʻi ua o mai ma masini feaveaʻi - kiliva.

E faʻafefea ona filifili se glucometer ina ia fetaui ma taʻiala uma, e saʻo ma tumau mo se taimi umi, o le a tatou mafaufau i le tusiga.

Se vaega e uiga i le maʻisuka

E tele ituaiga o faʻamaʻi. I le ituaiga 1 (o le insulin-dependent), o le pancreas e le taulimaina le galuega na faia e le tino e gaosia ai le inisalini. O le inisalini e taua o le meaola gaosia o le homone e faʻauluina ai le suka i totonu o sulu ma 'ie, "tatala le faitotoʻa i totonu." I le avea ai o se tulafono, o se faʻamaʻi o lenei ituaiga e atiina ae i se talavou, e oʻo lava i tamaiti.

Tusa 2 togafitiga faʻaleagaina e masani ona tupu i tagata matutua. E fesoʻotaʻi ma le le talafeagai o le tino ma le ola le lelei, meaʻai. O lenei fomu o loʻo faʻamaonia i le mea moni o le pancreas o loʻo faʻapotopotoina se aofaiga o le hormone, ae o le tino o le tino e leai sona lagona.

O loʻo i ai se isi faʻatusa - faʻagaloga. E tupu i tamaitai i le taimi o le maitaga, e tusa ai ma le auala e foliga tutusa ai ma ituaiga e lua o togafitiga. A uma le fanau mai o se pepe, e masani lava ona mou ese atu na o ia.

Ituaiga o "faamai matautia" ma a latou faamatalaga puupuu

Taua! O ituaiga uma o le maʻisuka e ogatasi ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O tagata soifua maloloina o loʻo i ai faʻamatalaga manino i le va o le 3.33-5.55 mmol / L. I tamaiti, o nei fuainumera e maualalo ifo. I lalo ifo o le 5 tausaga le matua, o le tapulaa pito i luga e 5 mmol / l, e oo atu i le tausaga - 4.4 mmol / l. O tuaoi pito i lalo e 3.3 mmol / L ma le 2.8 mmol / L, i le faasologa.

O lenei masini feaveaʻi ua mamanuina e fuaina le maualuga o le glycemia e le gata i le fale, ae i le galuega, i le atunuu, ao femalagaaʻi. E manaʻomia sina avanoa, e laʻitiiti. I le i ai o se keli lelei, e mafai ona e:

E faapefea ona fua le suka i se glucometer

  • e iloilo e aunoa ma se tiga,
  • Faʻatoʻa le lisi o tagata taʻitoʻatasi e faʻatatau i iuga,
  • fuafua pe fia le insulin e manaʻomia
  • faamaoti le maualuga o taui,
  • puipuia le atinaʻeina o faʻalavelave faʻalavelave i le ituaiga o hyper- ma le hypoglycemia,
  • e faasaʻo ai gaoioiga faaletino.

O le filifiliga o se glucometer o se galuega taua mo tagata maʻi taitoatasi, talu ai o le masini e tatau ona faamalieina uma manaoga o le tagata maʻi, faʻamaoni, faigofie e tausia, galue lelei, ma fetaui ma lona tulaga galue i se isi tausaga o tagata gasegase.

O loʻo i ai ituaiga o glucometers nei:

  • O le masini o le ituaiga elemene - o suʻega faʻasolosolo o loʻo avea ma vaega o le masini, faʻaaogaina i ni fofo faapitoa. I le taimi o fegalegaleaiga a le toto o le tagata ma nei fofo, o le maualuga o le glycemia e maua i le suia o faailoga o le eletise eletise.
  • O le masini faʻapipiʻi foliga - o suʻega o nei glucometers o loʻo togafitia faʻatasi ma fua o le toto. Latou te suia la latou lanu e faʻalagolago i le maualuga o le kulukose i se mataʻu o le toto e faʻaaoga i se nofoaga atofaina o le fasi pepa.
  • O se galuega e pei o le glucometer e tusa ai ma le ituaiga Romanov - o le mea e leaga ai, e le o avanoa mo le faaaogaina. Latou te fuaina le glycemia e ala i le vaʻaia o le paʻu.

E gaosia e tagata gaosiga le tele o kulūkoso mo mea uma lava

Taua! O ituaiga muamua e lua o glucometers ei ai uiga tutusa, latou te saʻo lelei i fuataga. O mea eletise elekenelosi ua manatu e sili atu ona faigofie, e ui o la latou tau o se faasologa o le maualuga maualuga.

O le a le mataupu faavae o le filifilia?

Ina ia saʻo le filifiliga o le glucometa, e tatau ona e gauai atu i ona uiga. O le mea taua muamua o le faʻalagolago. E tatau ona tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga o tagata gaosi oloa faʻatuatuaina sa i ai i luga o le maketi mo le silia ma le tausaga ma faʻamaonia lelei i latou lava, faʻamasino i iloiloga o tagata faʻatau.

I le avea ai o se tulafono, o loʻo matou talanoa e uiga i mita o le glucose, Amerika ma Iapani. E tatau foʻi ona e manatua e sili atu le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga mo mita eletise mai le kamupani lava lea na faʻatuina atu le masini lava ia. O lenei mea o le a faʻaititia ai mea sese i taunuʻuga o suʻesuʻega.

E le gata i lea, o uiga masani o glucometers o loʻo faʻamatalaina, lea e tatau foi ona gauai i ai pe a faʻatau le mita mo le faʻaaogaina patino.

Mo le tele o tagata mamaʻi, o le tuʻuina atu o le tau o se tasi o mea sili ona taua pe a filifilia se masini feaveaʻi. O le mea e leaga ai, e le mafai e le toatele ona maua ni glucometers taugata, ae o le tele o tagata gaosi oloa ua foia lenei faafitauli e ala i le lafoai o le tala o le tupe, ao tumau pea le saʻo saʻo mo le fuafuaina o le glycemia.

E tatau ona e manatua e uiga i mea taumafa e manaʻomia ona faʻatau i masina uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, suʻega suʻega. I le maʻisuka ituaiga 1, o le tagata maʻi e tatau ona fuaina le suka i le tele o taimi i le aso, o lona uiga o le a manaʻomia e ia le 150 paʻi i le masina.

O faʻataʻitaʻiga o se vaega tele o meaʻai e manaomia e le maʻisuka.

I le maʻisuka ituaiga 2, o fua o glycemia e fuaina i le aso poʻo le 2 aso. O lenei, e moni, e teu le tau o mea taumafa.

Faʻaiʻuga Faʻamatalaga

O le tele o masini e mafai ona fuafua le maualuga o le suka e le gata i le toto toto, ae faapena foi i le vevela, i le fuafuaina faapitoa. I le avea ai o se tulafono, o le eseesega o le ai ai i le lautele o le 10-12%.

Taua! O lenei uiga e faʻataga ai oe e suitulaga i faʻataʻitaʻiga a le fale suʻesuʻe.

Glucometers e mafai ona faʻavasegaina le suka i vaega eseese:

Toto toto

Ina ia filifilia le taumatau saʻo, e tatau ona e mafaufau i le tele o le biomaterial e manaʻomia mo le siama. O le itiiti ifo o le toto e faʻaaogaina, o le sili atu lea ona faigofie le faʻaaogaina o le masini. E moni lava lenei mea mo tamaiti laiti, oeo loʻo faʻagasolosolo faʻamalosi tamatamai lima taʻitasi.

O le maualuga o le faatinoga e 0.3-0.8 μl. Latou te faʻatagaina oe e faʻaititia le loloto o le pipisi, faʻavaveina le faagasologa o le faʻamalosi o le manua, ia faʻaitiitia le tiga le faiga.

Taimi o Suʻesuʻega Taimi

E tatau foi ona filifili le masini e tusa ai ma le taimi e pa'ū ese mai le taimi o le a oʻo mai ai le pa'ū o le toto i le suʻega o le suʻega seia oʻo i luga o le lau o le mita le taunuʻuga o suʻesuʻega. O le saoasaoa o le iloiloga o taunuuga o faataitaiga taʻitasi e ese. Lelei - 10-25 sekone.

E i ai ni masini e faʻaalia ai fuainumera e tusa lava pe 40-50 sekone, lea e le faigofie tele mo le siakiina o le suka i le galuega, luga o femalagaaiga, i luga o se pisinisi, i nofoaga faitele.

O le umi o le siakiina o se tasi lea o faailo taua o loʻo tuʻuina atu i le taimi ole faʻatau o le suʻega

Vaevaega

O gaosi oloa, o se tulafono, e maua ai ni suʻega e talafeagai mo a latou masini, ae o loʻo i ai foʻi faʻalapotopotoga lautele. O fasi pepa uma e ese mai le tasi i le isi i le nofoaga o le sone o suʻega lea e tatau ona faʻaaoga ai le toto. I le faʻaopoopoga, o faʻataʻitaʻiga sili atu ona faʻataʻitaʻiina ua mamanuina i se auala e mafai ai e le masini ona faʻafoe ese toto totoga i le tele o manaʻoga.

Taua! O le fea masini e sili atu ona lelei e filifili ai o se filifiliga a le tagata lava ia. Mo faʻamaʻiina o tagata matutua, tamaiti ma tagata gasegase ei ai manaoga faapitoa, e fautuaina e faʻaaoga vave mita mita o le kulukose toto.

E mafai foi ona i ai ni lapopoa eseese o suʻega. O le faia o ni nai gaioiga atonu e le mafai ona maua mo nisi o tagata mamaʻi. E le gata i lea, o vaega taitasi o fasipepa ei ai se faʻailoga patino e tatau ona fetaui ma le ata o le mita. I le tulaga o le le tausisia, ua suia le code i le lima poʻo le auala faapitoa. E taua le faʻalogo i lenei mea pe a faia se faʻatauga.

Ituaiga o meaai

O faʻamatalaga o masini e aofia ai foʻi faʻamaumauga i luga o latou maʻa. O nisi o faʻataʻitaʻiga ei ai le eletise e le mafai ona suia, ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o masini e faʻafetai i paʻu masani. Sili atu le lelei e filifili se sui o le filifiliga mulimuli.

Mo tagata matutua po o na gasegase o loʻo faʻalogo i faʻafitauli, e taua tele le faʻatauina o se masini e faʻapipiʻiina ma se faʻalogo leo. O lenei mea o le a faafaigofie ai le faagasologa o le fuaina o le glycemia.

Glucometers mafai ona faamaumauina faʻamatalaga e uiga i fua fou fou i lo latou manatua. E talafeagai lenei mea ina ia mafai ai ona fuafua le maualuga o le suka i le toto i le 30, 60, 90 aso ua tuanaʻi. O se faʻatulagaga tutusa e mafai ai ona tatou iloiloina le setete o faʻamaʻi faʻamaʻi i le malosi.

O le mita pito sili ona maualuga o le tasi lea e sili ona manatuaina. E taua tele lenei mea mo na gasegase e le o tausia se tusi o le maʻisuka ae e le faamaumauina taunuuga o suʻesuʻega. Mo tagata matutua matutua, e le manaʻomia ia ituaiga masini. Ona o le numera tele o galuega tauave, ua avea ai glucometers ma "abstruse".

O tausaga matutua e manaʻomia ai se tagata taʻitoʻatasi i le filifiliga o le mita glycemia

Faʻamatalaga ma fesootaiga ma isi masini

Faʻafefea ona filifili se glucometer mo se tagata malosi e le o taulaʻi atu i lona maʻi ma e faifai pea? Mo ia ituaiga o gasegase, o masini e iai ni vaega laiti e talafeagai. E faigofie tele le felauaiga ma faʻaaogaina i nofoaga faitele.

Fesoʻotaiga ma se PC ma isi masini fesoʻotaʻiga o se tasi lea o mea e faʻaaogaina e le tupulaga talavou. E taua lenei mea e le gata mo le tausia o oe lava tusi o le maʻisuka i se faiga eletoroni, ae mo le mafai foi ona auina atu faʻamatalaga i lau fomaʻi.

Tufuga mo ituaiga uma o le maʻisuka

O le uila sili ona lelei mo le ituaiga 1 "maʻi manaia" o le ai ai uiga nei:

  • o le i ai o se paso mo le taitaia o punctures i isi vaega (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le taligalu) - e taua lenei mea, talu ai o le toto sampling e faia i le tele o taimi i le aso,
  • le gafatia e fua le maualuga o tino o le acetone i le toto - e sili atu pe a fuaina ia fuainumera i numera nai lo le faaaogaina o fasi pepa manino,
  • Ole laʻititi laʻititi ma le mamafa o le masini e taua ona o tagata e tausia le inisalini e latou te ave faʻataʻavale faatasi ma i latou.

O faʻataʻitaʻiga mo togafitiga o ituaiga 2 e tatau ona i ai galuega nei:

  • e tutusa ma le glycemia, e tatau i le glucometer ona fuafua le cholesterol, lea e talafeagai e puipuia ai le tele o faʻafitauli mai le loto ma toto toto,
  • tele ma le mamafa e le afaina tele
  • kamupani faʻamaonia faʻamaonia.

Taua! E i ai se glucometer e leai se osofaʻiga - Omelon, lea e faʻaaogaina, e fai ma tulafono, e tagata gasegase e lua ituaiga o togafitiga. O lenei masini e le gata e fuaina ai le maualuga o le glycemia, ae o loʻo fuafuaina ai foʻi le faʻamaoniga o le toto.

O mea nei o se aotelega o glucometers ma le mita e sili ona lelei e filifili ai (e tusa ai ma o latou uiga).

Gamma mini

O le glucometer o le vaega o masini e faʻaaoga e tusa ai ma le ituaiga eletise. O lona maualuga maualuga o le suka e 33 mmol / l. O faʻamatalaga faʻamaonia e iloa i le 10 sekone. O faʻamaumauga mulimuli e 20 e tumau pea i loʻu mafaufau. O se mea masini feaveaʻi lea e le silia le 20 g.

O sea ituaiga masini e lelei mo malaga faapisinisi, femalagaaʻi, fuaina o le maualuga o le glycemia i le fale ma i le galuega.

Tasi le paʻi palota

O se masini elekenelosi lea e lauiloa i le maʻisuka matutua. O lenei mea e mafua mai i le tele o numera, o le tino sili ona lelei mo le faʻasologaina o fasi pepa. O iuga mulimuli e 350 o suʻesuʻega e maua pea i le mafaufau. Fuainumera suʻesuʻe e foliga mai i le 5-10 sekone.

Taua! O le mita ua faʻapipiʻiina i le gaioiga o le fesoʻotaʻi i se komepiuta a le tagata lava ia, papa ma isi masini fesoʻotaʻiga.

O se tasi o filifiliga sili mo soo se vaitausaga

Wellion calla mini

O le masini o se ituaiga elemene e faʻaalia ai taunuʻuga tau faʻamaʻi i luga o le mata pe a maeʻa le 7 sekone. O le fatuga o le mea faigaluega e aofia ai faʻamatalaga i luga o le 300 fuataga mulimuli. O se mita aupito sili ona maualuga o le kulukose o le blood glucose, lea o loʻo faʻapipiʻiina i se lapoʻa telē, mamafa le mamafa ma faailo leo lelei.

Patient Reviews

Alevtina, 50 tausaga
"Talofa! Ou te faaaogaina le mita "One Touch Ultra". Ou te fiafia ia te ia, faafetai i le saoasaoa o foliga vaaia o taunuuga i luga o le lau. E le gata i lea, o le mita e teuina se tele o faʻamaumauga, ma e mafai ona ou faʻafesoʻotaʻi i le papa. O le le lelei o lona tau e le taugofie mo tagata uma "

Igor, 29 tausaga
"Na ou manao e tusi se toe iloiloga e uiga i laʻu mita suka - o le Accu-Chek Go." E lelei e mafai ona e suʻe toto mo suʻesuʻega mai nofoaga eseese, ma e taua tele ia te au, aua ou te fuaina le suka 3 taimi i le aso. "

Alena, 32 tausaga
"Talofa tagata uma! Ou te faaaogaina le Medi Sense. Afai e vaai se tasi i loʻu mita, e le mafai ona latou talitonu o le mita suka, aua e pei o se peni masani. O le mita e laʻititi ma malamalama, ma e manaʻomia sina toto. "

Filifilia o se glucometer taʻitoʻatasi e mafai ona fesoasoani i le tagata aoga endocrinologist. Faʻalogo lelei i iloiloga a isi tagata faʻatau. Pe a filifilia, o se faʻatasiina o na uiga e taua mo se mataupu faapitoa ile falemaʻi e tatau ona iloiloina.

Filifili se glucometer mo le fuaina o suka ma le cholesterol: faʻataʻitaʻiga lauiloa ma o latou tau

O le ola ma le maʻisuka e faigata tele i nisi o taimi, o lea o vailaau o loʻo taumafai e fausia se mea e faigofie ai.

Faatasi ai ma isi tulafono taua, e manaomia e siama ona mataʻituina le maualuga o le suka, ma o nisi taimi o isi faailoilo i le toto.

Mo lenei mea, na faia ai se masini multifunctional faapitoa - o se glucometer mo le fua o le suka ma le cholesterol.

E faʻafefea ona galue le mita o le glucose toto e fua ai le toto suka, cholesterol ma le hemoglobin?

O le mataupu faavae o le faatinoga o le glucometer mo le fuaina o le hemoglobin, suka ma le cholesterol i le toto e tutusa. Pau lava le mea e ese mai ai le manaʻomia ona faʻaaoga vaega eseese o suʻega.

Aʻo leʻi amataina le faʻagasologa, e tatau ona e mautinoa o loʻo galue le masini faaeletonika i le sao e mafai ai.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaaoga se vaega itiiti o se fofo faʻafoe i le suʻega, lea e aofia ai ma soʻo se mita. Ona tatau ai lea ona faʻamaonia faʻamatalaga na maua mai faʻamaonia aoga, lea e masani ona faʻaalia i luga o le afifi. Mo ituaiga uma o suʻesuʻega, e tatau ona faʻavasega ese.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le mita:

  • I le faia o se faaiuga i le ituaiga o siakiina, e tatau ona filifili le suʻega talafeagai talafeagai. A maeʻa ona aveeseina mai le mataupu, e tatau ona faʻaoga i le mita,
  • o le isi laasaga o le tuʻuina lea o se nila (lancet) i totonu o le peni peni ma filifili le loloto o le papa,
  • e tatau ona faʻalatalata le masini i le alofilima (e masani lava o le ogatotonu) o le tamatamailima ma taʻalo ai le faʻaoso.
  • pe a uma ona faia le pupuʻu, e tatau ona faʻaaoga se mataua o le toto i luga o le vaega o le suʻega,
  • A maeʻa ona faia uma gaioiga talafeagai, o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini. O le taimi mo le fuafuaina o le faʻaaliga e mafai ona ese i luga o glucometers eseese.

O tulafono faavae e tatau ona mulimulitaia aʻo lei faia ni fua o le kulukose ma le cholesterol:

  • Muamua lava, e tatau ona siaki le saʻo o faitauga e faʻaaoga ai le fofo faʻafoe,
  • afai e faʻatuatuaina ia faitauga, e mafai ona e faʻateleina fua,
  • tasi le laina siaki ua fuafuaina mo na o le tasi le fua,
  • tasi le nila e le mafai ona faʻaaogaina e tagata eseese.

Faʻamanuiaga o Faufautua o Multifunction

O le glucometer o se masini e faigofie ai le ola o maʻisuka ma, i le mataupu faavae, oi latou e manaomia le pulea o faailoga eseese.

I le amataga, sa na o le galuega o le fuafuaina o le kulukose i totonu o le toto, ae o le atinaʻeina o tekinolosi ua faaleleia. O le taimi nei i luga o le maketi o loʻo i ai faʻamatalaga multifunctional e mafai ai e oe ona fuaina ni faailoilo i le taimi e tasi.

O o latou tulaga taua e aofia ai:

  • le mafai ona pulea le maʻi o soʻo se faailo i le toto ma tali atu i suiga i se taimi talafeagai. O lenei mea o le a fesoasoani e puipuia le tele o faʻalavelave, e aʻafia ai i latou e avea ma faʻaosoosoga o le taʻavale ma le osofaʻi o le fatu,
  • faʻatasi ai ma le atinaʻeina o vailaau ma le oʻo mai o nei masini, e le toe manaʻomia se suʻesuʻega faifai pea i falemaʻi, e mafai ona e faia uma fua talafeagai ile fale,
  • le mafai gafatia fua faʻataʻitaʻiga i se masini e tasi e faʻaaoga ai fasi pepa o suʻega,
  • faigofie ona faʻaaogaina
  • taimi faʻapolopolo.

O le glucometer o se masini lea ua mamanuina e fua ai le kulukose, cholesterol ma isi faailoilo (e fuafua i le galuega) i totonu o le toto i le fale. E faigofie ona faʻaaogaina, fetaui ma fetaui lelei.

O le mea lea, o lenei masini e mafai ona feaveaʻi faʻatasi ma oe, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se fusi poʻo se taga masani masani.

O le pusa faʻatulagaina e aofia ai:

  • le masini lava ia
  • se ufiufi mo le teuina o le mita, faʻapea foʻi ma le uuina o se fusi poʻo totonu o se ato,
  • se penisini faʻapitoa, tusitusi faʻapitoa mo punch ma auiliiliga
  • fasi siaki mo fua. Atonu latou te eseese e faʻalagolago i le ituaiga mita. O a latou fuainumera e ono fesuisuiaʻi,
  • se seti o nila (lancets) talafeagai mo le tatui,
  • suavai faʻaaoga e faʻaaogaina ai le meafaigaluega,
  • tusi lesona.

EasyTouch GCHb / GC / GCU (Bioptik)

O Faʻamatalaga faigofie EasyTouch o loʻo i ai i le taugofie ona o le tau maualalo. E le gata i lea, latou te le maualalo le lelei i isi.

O mea taua o le polokalama EasyTouch e aofia ai:

  • tau maualalo
  • saʻo atoatoa o fuataga i le tausisia o faatonuga uma,
  • vave saoasaoa o le masini,
  • o le manatuaina faʻamanatu e aofia ai le 200 faʻasaʻoga o suʻega.

Vaega Taua:

  • O le a avanoa iʻuga pe a uma le 6 sekone.
  • manatuaga masini e 200 fua,
  • mamafa mamafa - 59 kalama,
  • o le malosiaga o le 2 AAA maa, volve 1.5V.

E tatau ona manatua o le masini e manaʻomia le faʻatau o suʻega e fuafua ai le maualuga o le kulukose, faʻapea foi ona faʻatau eseese mo le cholesterol ma le hemoglobin.

AccuTrend Plus

I le faʻaaogaina o lenei masini, e mafai ona siaki vave ma vave le maualuga o le toto toto, ma cholesterol, triglycerides ma le lactate. O le taimi faʻatino e 12 sekone.

Glucometer AccuTrend Plus

Faamanuiaga autu:

  • manatuaina mea masini 100 suega suega,
  • faigofie ona faʻaaogaina le masini.

AccuTrend Plus o se masini maualuga maualuga e mafai ona fesootai i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaoga ai le pusa infrared.

O le masini ua faʻapipiʻiina ia maʻa AAA e fa o se punavai eletise.

Faʻasalaga

O lenei masini na maua ai le lauiloa tele i tagata matutua, talu ai o loʻo i ai le lautele o le matapiuta ma faʻamaumauga o lo o faʻaalia i le lolomi tele.

O le pusa e aofia ai lalaga, lea e tatau ai ina ia tuia se tamatamailima e aunoa ma se tiga. Ma o le tasi sina mataua o le toto o le a lava lea e iloa ai le maualuga o suka, triglycerides ma le cholesterol i totonu o le toto.

Mai le 5 i le 30 sekone ua lava mo le masini e fuafua ai le iuga.

O mea taua e aofia ai:

  • maualalo mea sese
  • multifunctionality
  • aupito maualalo o le toto e fuafua ai le taunuuga,
  • teuina o le sili atu i le 500 fua lata mai,
  • le gafatia e fesiitai faʻamatalaga i se PC,
  • tele lapoa ma tele tusitusiga.

Wellion luna duo

O lenei masini ua fuafuaina mo le fuaina e le gata o le maualuga o le suka i le toto o le tagata, ae o le cholesterol foi. Wellion LUNA Duo e faigofie lava ona pulea ma faʻatusatusa.

Glucometer Wellion LUNA Duo

O le faʻaaliga e lautele ma faigofie ona faʻaaogaina. O faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma lana fesoasoani e vave ona faia ina ia iloa ai le maualuga o le cholesterol e 26 sekone, ma le suka - 5.

O le mita e gaosia i ni lanu eseese se fa, e faʻapipiʻi vave i le 10 suʻega o suʻega. O le mana manatuaina o Wellion LUNA Duo e tele, o le 360 ​​o fua o le kulukose ma le 50 - cholesterol.

O le fea mita e faʻatau mo le faʻaaogaina o le fale?

O le faʻatauina o se fuataga i o tatou taimi e faigofie lava, talu ai e tele faleoloa i luga o le initaneti ma falemaʻi pe a faʻatau atu e aunoa ma se faʻamaumauga. Ae ui i lea, aʻo lei faatauina mai e tatau ona suʻesuʻe ma le totoa ona meatotino.

O mea e tatau ona e gauai i:

  • faʻamatalaga faʻapitoa
  • faʻamaoniga
  • tulaga lelei o le gaosi oloa,
  • e tatau ona faigofie le faʻaogaina o le masini,
  • Faʻamaumauga o le tautua tautua i totonu o le taulaga o le a faʻatau ai le masini,
  • o le i ai o se laupepa ma se suʻega i totonu o le pusa.

A maeʻa le faʻatauina o le masini, e tatau ona siakiina mo le sao atoatoa, o se tulafono faʻapitoa foi lea ao lei faʻaaoga muamua.

E fautuaina le tuʻuina atu o le fiafia i se glucometer ma le faʻaogaina faʻamaʻiina o se fasi siaki.

Tau faʻaalu

E taua le iloa! I le gasologa o taimi, o faafitauli ma le maualuga o le suka e mafai ona oʻo atu ai i le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

Tau o faʻataʻitaʻiga lauiloa:

  • EasyTouch GCHb / GC / GCU (Bioptik) - e mafai ona suia le tau mai le 3,500 i le 5,000 rubles,
  • AccuTrend Plus - mai le 8,000 i le 10,000 ruble,
  • MultiCare-in - mai le 3,500 i le 4,500 ruʻu,
  • Wellion LUNA Duo - mai le 2500 i le 3500 rubles.

O tagata e tele naua ni faʻamatalaga e uiga i le faatauina mai o glucometers.

I le avea ai o se tulafono, latou te tuʻuina atu le faʻamoemoe i tau sili atu taugata ina ia faʻamautinoa le lelei aupito sili ona lelei, faʻagasologa umi o le masini, faigofie ma faʻamaoni o le taunuʻuga.

E sili ona lauiloa o le AccuTrend Plus.. Peitai, e tatau ona manatua i le mafaufau afai e taugata le masini, ona tutusa lea o le suʻega o le suʻega.

Ma o le a latou manaʻomia le faʻatauina i taimi uma. E le gata i lea, o le maʻisuka e fautuaina malosi lava le filifilia o masini multifunctional, ma o le mea mulimuli e le tatau ona e faia lenei mea.

O faʻataʻitaʻiga maualalo ma le taugofie, e mafai ona maua ai ni fua le saʻo, lea i le faaiuga e mafai ona afaina ai le soifua maloloina.

Vitio faʻatalanoa

Vaaiga lautele i le EasyTouch mulukulukose multifunctional glucose, cholesterol ma le siakiina ole hemoglobin:

O le mita o se masini faʻapitoa mo maʻisuka uma. Ae maise lava pe afai o loʻo i ai le galuega o le fuafuaina o mea e aofia ai le gaʻo, ae o le cholesterol, faʻapea foʻi ma isi faailo. Pe a filifilia, e aoga le tuʻuina atu o mea e fiafia i ai tonu i na ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia ni fuataga i le taimi e tasi.

Meafaigaluega mo le fuaina o le toto cholesterol i le fale

O le tausiga o le soifua maloloina e le gata o meaai lelei ma o se olaga ola malosi, ae o le siakiina e le aunoa o galuega a mea uma o le tino ma le tino. I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻatupulaia le tulaga o le faʻafitauli o le faʻaleagaina o le toto i le toto o le cholesterol toto. O le faʻateleina o lona faʻasalaga e faʻaalia ai le alualu i luma o ia maʻi ogaoga e pei o le atherosclerosis, angina pectoris, stroke ma le fatu fatu.

O nisi taimi o le faateleina o le faʻaogaina o lenei vailaau e le o faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga, o le mea lea, o le mataʻituina pea o lenei faailoga o le a laveaʻi mai le manaʻoga mo togafitiga ogaoga i le lumanaʻi. O le mea lea, pe a mafaufau e uiga i le fuaina o le cholesterol i le fale, e tatau ona e tuuina atu le fiafia i se masini lelei e mafai ona puipuia ai le maʻi mai le tele o faafitauli.

O ai e manaʻomia le pule o le cholesterol

Cholesterol o se mea faapitoa e faʻapipiʻiina e le ate. E puipuia ai sela mai le faʻaumatiaga, faʻamaonia le faʻaogaina o le tino, ma puipuia le tele o faʻamaʻi.

Ae ui i lea, o se maualuga maualuga o le toto i totonu o le toto e mafai ona faaosofia:

  1. Fomaʻi faʻapitoa,
  2. Faʻafitauli o vaʻa o le fatu.

E fautuaina e fomaʻi le mataituina o le toto mo tagata gasegase e sili atu ma le 30 tausaga. Mai lenei tausaga, e tatau ona siakiina e tagata soifua maloloina lo latou maualuga o le cholesterol i le lima tausaga.

I tulaga lamatia o tagata:

  • Tagata matutua
  • Obese
  • Faatasi ai ma maʻi o le tino cardiovascular,
  • Faatasi ai ma suiga i le paleni o hormonal,
  • Faatasi ai ma se vaisu o le kenera.

O sui o nei vaega e tatau ona mauaina i le ono masina.

I aso nei, e mafai ona e foai atu le toto e suʻesuʻe ai le tulaga o mea eseese i totonu o falemai ma fale suesue faapitoa. Ae ui i lea, o se auala sili atu ona faigofie o le faʻaaogaina lea o se masini mo le fuaina o le cholesterol i le fale. O suʻega eseese e faataga oe e siaki le maualuga o ituaiga cholesterol eseese: aoga ma leaga.

Auala e faʻaaoga ai le mita cholesterol

Afai e iloa le faʻamaʻi i le taimi, o loʻo i ai se maualuga maualuga o togafitiga lelei ma toe faʻaleleia mulimuli ane. O le fuaina o le cholesterol i le fale e faʻaalia ai le faʻatinoga o le tele o taʻiala, le usitaia o lea mea e mafua ai le vaeluaina o faailoga.

  • E tatau ona amata ona 'ai saʻo i le taimi muamua, faʻamavae meaʻai e maua ai le gaʻo manu ma gaʻo,
  • I le taimi o le suʻega, e fautuaina e lafoaʻi caffeine, ava malosi ma ulaula tapaa,
  • E faatagaina e fua fua i le 3 masina talu ona maeʻa soʻo se taotoga,
  • Ave se faataitaiga toto i se tulaga saʻo,
  • Aʻo lei faia le faʻatinoga, e tatau ona e siʻitia le lima e te fuafua e ave ai le toto,
  • Aʻo leʻi faʻaaogāina, e manaʻomia le faʻaitiitia o gaioiga faaletino,
  • Afai e tuufaatasia le fua o le cholesterol ma le siakiina o le maualuga o le suka i totonu o le toto, ona faʻasaina muamua lea o le taeao. O le afiafi i le afiafi e tatau ona faia i le sili atu ma le 12 itula aʻo lei amataina le toto.

Le mataupu faavae o le masini mo le fuaina o le cholesterol

O le masini mo le fuaina o le cholesterol o se iunite faʻapitoa mo suʻesuʻega o meaola. E oʻo mai e maeʻa faʻatasi ma fasi pepa o suʻega fuafuaina. Aʻo leʻi amataina le suʻega, e fautuaina e suʻe le sao o faitauga ma fofo faʻafoe.

O le faʻamaoniga lava ia lava e matua faigofie lava:

  • O le mataʻu o le toto mai se tamatamailima e faʻaaogaina i le fasi pepa,
  • O le suʻega o loʻo tuʻuina i le meafaigaluega,
  • A mavae ni nai minute, o le iuga o le auʻiliʻiliga e faʻaalia i le faʻaaliga.

O se faʻapitoa faʻapitoa e faʻaaogaina i fasi pepa o suʻega, ma o le masini e galue i luga o le mataupu faavae o se suʻega suʻega. E pei ona suia le lanu mai se tali ma le suka, o le mea lea o suiga o le masini e suia ai le lanu e fuafua i le maualuga o le cholesterol poo le suka.

Mo le mauaina o faʻamaumauga maumaututu, aua le paʻi atu i le pito o le suʻega ma ou tamatamailima. O fasipepa o loʻo teuina mo le 6-12 masina i le faʻapipiʻiina o mea na faʻapipiʻiina i totonu o se potu malulu.

Auala e filifili ai se masini

Ina ia maua faʻamaoniga saʻo pe a faʻatau se masini mo le fuaina o le cholesterol, e tatau ona e mafaufau i ni numera autu:

  • Le aoga ma le faʻatusatusa. O nisi taimi e maua ai e le tagata sailiili o le cholesterol ma le tele o isi filifiliga. E le o taimi uma latou te faʻaaogaina, ae latou te manaʻomia le toe faʻaaogaina o pamu. Faʻamatalaga sese, o le tele o le faʻaaliga e faʻaalia ai numera mulimuli e taua.
  • O aʻoaʻoga tuʻuina atu e tatau ona aofia ai tulaga faʻataʻatitia e manaʻomia ona e taulai atu i ai pe a faʻamatalaina auga. O le tele o tulaga talafeagai e faʻalagolago i luga o faʻamaʻi faʻamaʻi o le maʻi, o le mea lea e sili ai le siakiina ma le tagata suʻesuʻe le mea e manatu ai e masani ai mo se tino faapitoa.
  • O le i ai i totonu o le pusa ma le iai o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo le faʻatau atu, talu ai e leai se suʻesuʻega o le a le aoga. O nisi taimi e faaopoopoina le mita cholesterol i se palama palama e faafaigofie ai le faiga.
  • O le i ai o se masini faapitoa (manoa) mo le pa'ū o le paʻu. O le faʻaaogaina o lenei masini e faʻaitiitia ai le faʻavauvau ma faʻafaigofie ai le faʻatinoga.
  • Le saʻo o taunuuga. O lenei faailo e mafai ona maua e ala i le suʻesuʻeina o le au faʻatau e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga ole suʻega o le cholesterol.
  • Le mafai ona teu oloa i le mafaufau o le masini. O lenei galuega e mafai ai e oe ona suʻeina le faʻaogaina o faʻamaoniga.
  • Talosaga E tuʻuina atu i taimi uma se mea maualuga mo le fuaina o le cholesterol i totonu o le toto, o le mea lea, e tatau ona faʻatauina ia ituaiga meaʻai i falemaʻi poo vaega faapitoa o le faʻatau.

Se masini mo le fuaina o le suka toto. Auala e filifili ai se glucometer: fautuaga a le fomaʻi

Soifua Maloloina Mati 1, 2015

O se tasi o faʻamaʻi masani masani o le 21st senituri ua taʻua o le maʻisuka. Ma ina ia mafai ai ona le mafai ona faʻaaogaina lenei faʻamaʻi, e taua le mataʻituina o le maualuga o le suka o le toto.

Ina ia faafaigofieina le ola o se tagata ma faasaoina o ia mai asiasiga faifaipea i se fomaʻi, na faia ai se masini mo le fuaina o le suka toto, pe, e pei ona taʻua ai, o se glucometer.

I le tusiga o aso nei, o le a tatou mafaufau i mea e tatau ona e gauai i ai pe a filifilia lenei masini.

Talafaasolopito o lona tupu

O le mataupu o le mataʻituina o le maualuga o le suka toto ua popole i fomaʻi i le 50s o le seneturi talu ai.

Ona, mo lenei mafuaʻaga, sa faʻaaogaina ai ni faʻataʻitaʻiga faapitoa, lea na mafai ai ona faʻavae le aofaʻi o le kulukose i le urine ("Clinics system") poʻo le toto ("Detrostics system").

Ae o le mea moni e faapea, o le fuaina o le kulukose na tupu naʻo le vaai, o loʻo i ai se mea sese tele i le taimi o se maʻi.

O le mea lea, i le mavae ai o le 20 tausaga, na atiaʻe ai le masini muamua a le lalolagi mo le fuaina o le suka toto.

O lana gaioiga na faʻavae i luga o le liua o se faʻamalama, lea na atagia mai i lanu vali lanu, e avea ma faailoga o le aofaʻiga o le suka i le tino o le tagata.

Faatasi ai ma le le lelei o nei masini, e mafai ona iloa o fasi siaki o loʻo faʻaaogaina i totonu e manaʻomia ona fufulu pe a uma ona faʻaaoga.

Ina ua mavae lena, na amataina le faaleleia atili o nei fualaau faasaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaalia mai o masini e faʻaaogaina ai suʻega e le mafai ona faʻaaogaina mo se glucometer e mafai ona maitauina.

O se uiga iloga o nei masini o le gafatia e ave toto e le gata mai tamatamailima, ae mai le lima. I le faaopoopo atu, na o le tasi le mataua o le toto e lava lea e iloa ai le maualuga o le suka.

O le taunuʻuga, o se tulafono, e iloa i totonu o le 30 sekone.

I aso nei, ua vaevaeina glucometers i vaega nei:

  1. Mo tagata matutua ma e maua i le maʻi suka.
  2. Mo tagata e laʻititi le matutua ma faʻatasi foi ma se faʻamautuina o le maʻisuka.
  3. Mo tagata e ono maua lenei faʻamaʻi.

Faʻasoaga o glucometers

I aso nei, o ia ituaiga masini e:

  • Photometric, fuafua le maualuga o le suka i totonu o le toto, faʻalagolago i le lanu o vailaau o suʻega. Le suiga o le lanu e fuafua i le tali o le kulukose i le vailaau o loʻo tuʻuina i luga o le fasi pepa. Ae e taua le matauina o lenei tekonolosi ua manatu o se mea e le lelei tele.
  • Electromechanical. I nei masini, o le aofaiga o le suka e fuaina i le aofaiga o le taimi nei. O lenei avanoa e mafua ona o le fegalegaleaiga o gaʻo ma elemene faapitoa e faʻaaogaina i fasi siaki. Afai tatou te faʻatusatusaina nei masini i ni photometric, o le a saʻo le maualuga o le latou filifiliga i le tele o taimi.E le gata i lea, e tatau ona maitauina e le o aʻafia foi i latou i fafo. E le gata i lea, i le avea ai o se tulafono, o nei glucometers latou te faʻaaogaina le faʻataina o plasma.
  • Ramanovsky. O nei masini e fuafua ai le maualuga o le suka i totonu o le toto, e iloagofie ai mai fusi lautele o le paʻu. O lona uiga, o lenei faiga e matua le manaʻomia ai le toto sampling. E moni, i le taimi nei o loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe lenei tekinolosi, ae faʻamasinoina e suʻesuʻega lata mai, o ona taunuuga e sili atu i faʻamoemoega uma.

E faapefea ona fua le toto?

E le o se mea faalilolilo o taunuuga o fuataga e faia i le fale e ono ese mai si mea na faia i le fale suesue. O le mea lea, ina ia faia lenei eseesega e toetoe lava a le mafai, e tatau ona e tausisi i tulafono faigofie, e aofia ai:

  • Fufuluina ou lima i le vai mafanafana ona fufulu ese lea aʻo leʻi alu e suʻe suʻega.
  • Lafoaʻi o se tamailima po o isi vaega o le tino aʻo le i ave le toto.
  • Suiga faifaipea i nofoaga o sampling toto. O lenei mea o le a aloese mai le paʻu o loʻo faʻamauina i na nofoaga na faʻaaoga muamua.
  • Aua e te paʻu loloto.
  • Faʻaaogā na o au faga.
  • Aua nei faʻaaoga le mataua muamua o le toto. I le faaopoopo atu, ia mautinoa o le mataua e le faʻapalapala.

Manatua, e matua faasaina le uuina o ou tamatamailima, aua e mafai ona taʻitaʻia ai le toto ma le suavai. E le gata i lea, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i le puipuia o fasi siaki mai le susu. O le mea lea, e manaʻomia ona aveeseina aʻo leʻi faʻaaogaina.

Glucometer mo tagata matutua

O le masini mo le fuaina o le suka toto i tagata matutua o loʻo maualuga le manaʻomia. O le mafuaaga lena e tatau ai ona faigofie ma faatuatuaina.

O le faʻalagolago e aofia ai: le i ai o se mataupu malosi, o se vevela lapoa ma se numera aupito maualalo o masini feaveaʻi, lea e mafai ona le manuia i le faagasologa oa latou galuega.

O le faigofie e fuafua i le laitiiti ma le i ai i totonu o se fasi siaki faʻasolo mo le mita o loʻo galue i se vaʻa faapitoa, ae le o se seti faʻasologa o kuluma ma numera e te manaʻomia e te ulufale ai.

O le faʻaalia foi o foliga o lenei masini o lona tau taugofie ma le leai o ni mea faʻainisinia faʻapitoa, o le faʻamatalaga mo se tagata matua, e le pei o se laʻitiiti, e le o manaʻomia. O nei faʻataʻitaʻiga e aofia ai: le tele o le manatua, o le saoasaoa tele o le fua o le suka ma le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta.

E le gata i lea, o masini sili ona fiafia e aofia ai:

  • Glucometer "Tasi Taʻi".
  • Glucometer "Filifili Faʻamama".
  • Glucometer "Accu-Chek".

E tatau foi ona manatuaina pe a filifilia se ituaiga masini mo se tagata i le tele o tausaga, e tatau ona gauai atu i le faʻaaogaina o vaega o suʻega mo lenei faʻataʻitaʻiga, ma i le lumanaʻi e te le tau faʻaalu lou taimi i sailiga le manuia, ma le tele. E le gata i lea, e le fautuaina e faʻatau faʻatau laiti, lea e mulimuli ane na o le faʻamalosia ai o latou faʻaaoga mo tagata matutua.

Glucometer e fai ma mea autu tau

E pei ona faaalia i le faatinoga, o le tau muamua o se glucometer e toetoe lava a le faʻatusatusa i le aofaʻiga e manaʻomia ona faʻaaluina i le faatauina masani o fasi siaki. O le mafuaaga lena, aʻo leʻi faatauina se masini, e fautuaina e faʻatusatusa a latou tau mo lenei mea ma isi faʻataʻitaʻiga.

Ae e taua le maitauina o le tau taugofie o fasi pepa mo se glucometer e le tatau ona avea ma mafuaaga mo le faatauina o se masini e le lelei le lelei, o le saʻo e mafai ona tuua ai le tele o mea e manaomia.

Manatua o lenei masini e leʻo mo se siaki, ae mo lou soifua maloloina, ma e le gata ina puipuia ai nisi faʻafitauli faigata i le gasologa o le maʻisuka, ae ia faʻalautele ai foi le ola.

I se faaopoopoga, e pei ona faaalia i le faatinoga, e le o fautuaina e faatau ni suega i totonu o le afifiina o tagata taitoatasi, e sili atu le filifili mo i latou o loo faatauina atu i le "tuufaatasiga" afifi.

O lenei filifiliga e finauina e le mea moni e faapea, pe a uma le tatalaina o le "tuufaatasiga" o le afifiina, o le a totoe le vaega o suega o totoe pe a le faaaogaina i le taimi. O le mea lea, o lenei meatotino oi latou i se auala faapitoa e faʻaolaina ai le maʻi e siakiina e le aunoa le maualuga o le suka i totonu o le tino, lea e mulimuli ane i ai sona aafiaga lelei i le tulaga masani o le maʻi.

O le a se mea sili atu mo le autalavou?

Filifilia o se glucometer mo tagata talavou (12-30 tausaga le matutua), e sili atu le taofia o lau filifiliga i luga o mea e sili ona maualuga:

  • Glucometer "Accu Check".
  • Glucometer "Itiiti"
  • Glucometer "UltraIzi"

O lenei filifiliga e mafua mai i le mea moni e faapea, mo tupulaga talavou o mataupu o le faʻatusatusaga, o le saoasaoa o le fua ma isi logo faʻapitoa ma pulou e taua tele.

O se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona matou taʻua le ata Gmate Smart, lea o le aso nei o le ata aupito sili ona lelei, talu ai e fesoʻotaʻi atu i le telefoni feaveaʻi i le iPhone, ma o le fugamaʻu lava e tupu mai i se telefoni feaveaʻi.

E taua foi le matauina o le Accu Chek Mobile glucometer, o le uiga iloga o le faaaogaina o tamai mataua o le toto ma kaseti suega faapitoa e faaaoga ai se ata tifaga e talitutusa ma lena na faaaogaina i le tele o tausaga talu ai i lipine puʻe. O luga o lea mea o le a tatau ai ona faʻaaoga se tamai mataua o le toto.

O le vaitaimi o le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e lenei mamanu o le 5 sekone, ma o le numera o faʻasalaga talafeagai e lua afe. E le gata i lea, e le faʻaogaina e le Accu Chek Mobile glucometers le faʻasologa. O le masini lava ia ua uma ona faʻapipiʻi muamua i se penisini faapitoa, i totonu o ia mea o loʻo i ai se paʻu o loʻo i ai ni lanu miti.

O le faʻaaogaina o le peni, e tasi le kiliki e lava, o le mea muamua lava e lavea ai le tagata mai le tatalaina o afifi i fasi siaki ma toe faʻaopoopoina i le masini fua, faʻapea ma le faʻamamaina atoa o le manaʻoga mo le teuina o le pen-piercer ma le sui sui o laupepa. Pau lava le toe faafoi o lenei mita ei ai le tau o le masini lava ia ma kaseti suega faapitoa.

Fua o le kulukose o le toto mo fua o le kulukose taimi

Talu ai ona o le maualuga o le maʻisuka i le taimi nei, e tele fomaʻi e fautuaina tagata maʻi mai lea taimi i lea taimi siaki le maualuga o suka i totonu oo latou tino. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatinoina, sei tatou fai atu, faʻasolosolo le pulea:

  • Glucometer "SelectSimple".
  • Glucometer "TS Taavale".

O le saʻo o le filifiliga o nei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faʻamaonia i le tele o itu i le taimi e tasi:

  • Mo le faigofie faigofie o le toto glucose mita, o fasi siaki o 25 iunite ua faʻatau atu i le tasi fagu.
  • O fasipepa o loʻo faʻaaogaina i Kontur TS e vavae ese mai le fesoʻotaʻi ma le okesene ma mafai ona teuina mo se taimi umi.
  • E le gata i lea, e le manaʻomia e le masini e lua le fesuiaiga.

Le mataupu faavae o le faʻaaogaina o le mita

E pei ona taʻua i luga, o le mita o se mea e sili ona aoga mo tagata o loʻo mafatia mai faʻamaʻi e pei o le maʻisuka. O se tasi o uiga iloga o masini faʻaonaponei o le latou teuina se faamaumauga o fua muamua o le suka i totonu o le tino, lea e le gata ina mafai ai ona tilotilo i lau mea ua tuanai, ae ia faʻatusatusa foi faʻataʻitaʻiga.

O le faʻaaogaina o lenei masini fuafaatatau e le gata ina faigofie, ae e le manaʻomia foi se poto faapitoa i vailaau.

Pau lava le mea e manaʻomia o le tuiina lea o le tamatamailima (ua maeʻa le faʻaaogaina o le gaioiga) ma faʻaaogaina le paʻu o le toto i se vaega faapitoa, lea e taʻua foi o le suega o le glucometer.

E le gata i lea, o mea uma e totoe o le faʻatali na o ni nai sekone (i le taimi nei o loʻo faitauina le faʻamatalaga i luga o le suka) ma vaʻai i numera o loʻo faaalia i le faʻaaliga.

E le gata i lea, i le talanoa e uiga i le lelei o le faʻaaogaina o lenei masini, e le tatau i se tagata ona faʻagaloina le faʻafetai i ai, faʻaauau, vave ma, sili ona taua, faʻamautinoaina le faʻalagolagoina o le pulea o le kulukose o le toto.

I le faʻaopoopoga, aua nei galo e uiga i le maualuga o le saʻo o fuataga, lea o le a le gata ina mafai ai ona e maua le ata sili ona saʻo o le setete o lou tino, ae e aloese ai foi i foliga o eseesega faigata, lea, o se tulafono, i le tele o tulaga o satelite o lenei maʻi.

Glucometer "Tasi Taʻi"

Mafaufau i se tasi o masini sili ona lata mai mai le kamupani Lifescan, lea e tatau ona manaʻomia maualuga i le salafa o le lalolagi. O se tasi o ona tulaga sili ona lelei i luga o isi faʻataʻitaʻiga o le lisi atoa o Luga Luga, o nisi taimi e faʻafaigofieina ai le faʻataʻitaʻiina o oe lava i lana taʻiala o le taotoga.

E taua foi le matauina o le tulaga tulaga ese o lenei masini, e pei o le meaai meaai. Afai e mafai ona fai lenei galuega, ona mafai loa lea ona vaevaeina taunuuga o le kulukose - aʻo leʻi maeʻa ona 'ai.

O lenei tulaga e faigofie lava mo tagata o loʻo fia iloa pe faapefea ona 'ai, ma faʻamaonia meaai e aʻafia ai le faʻaitiitia poʻo le totoina o le suka suka.

I se faaopoopoga, faʻafetai i se lapataiga faʻalogo o se maualuga maualuga o le kulukose, e mafai ona e mautinoa pe o lou saogalemu atoatoa poʻo le faʻalavelaveina o le tulaga. O lenei mita o le suka o le toto, e pei ona masani ai, e aofia ai:

  • O le mita lava ia ma se maa.
  • Pepa o suʻega (10 iunite).
  • Peni mo le taina.
  • Lancets (10 pcs.).

O le isi mea fiafia na tupu, o le mea moni lava, talu ai nei lava, na amata ai ona tuʻuina atu pepa faʻataʻitaʻi na faʻaogaina i nei glucometers i le tulafono tutusa. Faʻafetai i lenei auala, na mafai ai ona seti le tulafono i se tasi taimi, e aunoa ma le toe faʻaaogaina.

Glucometer "TS Taavale"

Na faia i Iapani, o lenei masini e maualuga lona manaomia i le tupulaga laiti ma le matutua. Ae ona o le moni o le mea moni, e tatau ona maitauina e ui lava na maua e ia se tulaga lautele i tagata e sili atu i le 40.

O lenei mafuaʻaga ona o lona faigofie ona faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le "leai coding" tekonolosi, lea e le aofia ai le faʻaaogaina o soʻo se seti o le puipuia o tulafono poo le faʻaogaina o se numera numera.

Faafetai i lenei galuega, o mea sese e mafai ona tupu pe a fai e tatau ona e ulufale i se numera numera ua soloia uma. E taua tele le taua i le taimi nei e leai se manaʻoga mo le faʻamaonia tutoatasi o le numera o pepa faʻataʻitaʻiga, talu ai o mea uma lava ua faʻaaogaina uma i totonu.

Ou te fia faaopoopo atu foi ni nai upu e uiga i le saʻo maualuga o fuataga, lea na siakiina ma mulimuli ane faʻamaonia e fale suʻesuʻe falemaʻi a Europa.

O le lelei o le konekarate o le Contour TS o le:

  • Lapoʻa tele ma avanoa avanoa.
  • Faʻapipiʻi pala.
  • O se moli lanumeamata moli mo fasi siaki, ma faigofie ai ona vaʻavaʻai mo tagata e le lelei le vaai.

Mo se isi mafuaaga, o le "Contour TS" faʻataʻitaʻiga e lauiloa: o se glucometer, o le tau e talafeagai lelei mo tagata matutua,

Pau lava le mea e manatua pe a faʻaaogaina lenei masini o le faʻataʻitaʻiina lea o laupepa ma faʻataʻitaʻiga.

O le maʻisuka ua avea ma faafitauli e masani ona masani ai. I le uma, o le faʻalavelaveina o le masaniga o galuega a le pancreas e faigofie tele. E mafai ona tupu lenei mea ona o le ogaoga o mafatiaga, faʻaletonuina, leai se ...

Soifua Maloloina
E faʻapefea ona faʻaitiitia leua o le toto? Mafuaaga o le maualuga o sela o le toto. Fautua a le fomaʻi i le faʻaitiitia o le toto paʻepaʻe paʻepaʻe

I totonu o le tino o le tagata, e tele naua faiga faʻapitoa faʻakomepiuta. O se tasi o ia mea o le hematopoiesis, lea o le'aila o le paʻepaʻe e maua mai i le gaʻo o le ponaivi mumu, o se tasi lea o vaega sili ona taua ...

Malaga
Faletalimalo i Kaliningrad: o le fea e filifilia? Ata, fautuaga ma iloiloga

O le aai seia oo i le 1255 na faaigoa le igoa Twangste, Koenigsberg - seia oo i le 1946, ma ina ua mavae le maliu o le Soviet party ma le statesman M.I. Kalinin na avea ai o ia ma Kaliningrad. Le fusuaga o le gagana Rusia ma Siamani ...

Aʻa
O le a le mea e tatau ona i ai i le afi? Masaʻi Faʻamaumauga Mata

O le faʻalavelave i totonu o afi afi o lona uiga o le maualuga o le mamafa i totonu o le paʻu i le vaega mulimuli o le faʻamalosi, i le taimi tonu lava e sui ai le uila ma se tagata e faʻamalosi.

Aiga ma le aiga
Auala e filifili ai se masini mo le fuaina o le maualuga o le ea

Matou te malamalama uma i le taua o le faatumauina o le loto maualalo lelei i totonu, aemaise lava pe a nofo le tamaititi. Ma le mea uma, o lona soifua maloloina e faalagolago i ai. E tele naua allergens i le matutu, pefu pefu o fale, ma sisi ...

Soifua Maloloina
Le mata o le toto: pe faapefea ona filifili?

O tagata uma e mafatia i le maualuga o le toto, e le pine ae mafaufau pe faapefea ona maua se masini mo le fuaina o le toto. Faʻafetai i lenei masini, e mafai ona e mataʻituina le tulaga o le ...

Soifua Maloloina
O le a le maualuga masani o le suka o le toto mo alii?

O le tuufaatasiga o le toto e toetoe lava tutusa i tamaitai ma alii. Ae ui i lea, ei ai nisi o mea. O le masani o le toto i totonu o tane e iai ona tapulaa - i luga ma lalo. Faailoga masani i se tagata ...

Soifua Maloloina
O a meaai e maualalo ai le suka o le toto. Taumafa mo Tisuka

O le maʻi suka o se tasi o faʻamaʻi sili ona leaga i le lalolagi. E tusa ai ma fuainumera, i aso nei i le salafa o le lalolagi, e tusa ma le selau luasefulu miliona tagata e mafatia mai ai. O faʻalavelave o lea mea e masani ona oʻo atu i le oti ...

Aiga ma le aiga
Calcium mo fafine maʻitaga i laulau: o fea e filifili ma pe faapefea ona ave?

O le maʻitaga o se taimi sili mo tamaitai uma. Ae ui i lea, i le faaopoopo atu i le fiafia ma lagona fiafia, e tatau ona e mafaufau e uiga i le soifua maloloina o le lumanaʻi. Ma ina ia mafai ona fanau mai o ia i le soifua maloloina, e tatau ona i ai le tino ...

Aiga ma le aiga
O le a le masani masani o le suka o le toto aʻo maitaga

O se tasi o taimi sili ona taua i le olaga o soo se teineititi o le vaitaimi o le maʻitaga. Ae maise lava oa tatou tamaitai e le galo pe faapefea ona latou siitia ma ola, i se tulaga aoao, i le taimi o le maitaga, pe afai e pasi e aunoa ma se ituaiga ...

Tuua Lau Faamatalaga