Glucometer Glucocard: tau ma iloiloga, aʻoaʻoga vitio

I le taimi o loʻu maitaga lona lua, na latou mauaina au i le maʻisuka faʻasele. O se taunuuga, o le siaki faifai pea e se fomaʻi, ultrasound, o se taumafa malosi ma le fuaina o le suka toto. E talafeagai le fuaina o le suka i totonu o le tolu taimi i le aso ma tusi i lalo ia iuga i se api ina ia faʻaali atu ai i latou i le endocrinologist. Ma o lona uiga e te manaʻomia se glucometer. Mo fafine ua maitaga, latou te mafai ona tuʻuina atu le mita mo le saoloto, o le mea lea, mo le fale, mo se taimi le tumau, ae pei ona i ai i laʻu mataupu, e na o le tasi le vaiaso e mafai ai ona totogi laʻu fale, ma o le taimi lea e tatau ai ona ou alu i le fomaʻi ma le iʻuga. O le taimi tonu lea na ou filifili ai e alu i luga o laʻu lava mita suka))). Ma sa ou matua teteʻi lava ona e le tatau ona ou alu e momotu aua na ou faatauina se sigma glucometer glucose mo na o le 676 rupu.

Filifiliga:

O lenei mita na foliga mai o se mea e sili ona lelei, faʻapitoa, i se tamai lanu uliuli. E manaʻomia sina avanoa i le fale i luga o se fata ma e masani lava ona fetaui e ave faʻatasi ma oe, e oʻo lava i totonu o se tamai taga lima e fetaui i se pusa!

O le pusa e aofia ai: se mea e tuʻi ai, se fagu faʻatasi ai ma ni faʻataʻitaʻiga, sela ma nila, ma le lauulu lava ia.

Mea tau tuiE pei o se peni, o vaevaega i luga o le pulou e oʻo atu i le 7 laau, faʻatasi ai ma lenei mea e mafai ona e fetuutuunai le loloto o le pupuʻu tamatamai lima. O le vaega e tulei saʻo, e pei o le vevela, ma o le toto e sau malie lava ma e tatau ona e sasaina. Ae o le tamaʻi paʻu paʻu e le mafai ona atigiina. O le vaega aupito maualuga o le fitu, e pei o au, e matua tiga tele, o lea ou te tuu ai i luga luga lima, ae le o loloto, ma o le toto e vave ona oo mai.

O le suʻega10 vaega i se seti, o faatonuga e fai mai e 10 laupepa ma nila foi, ae e 12 o aʻu, o se ponesi lelei, talu ona ou taloina ni nai laupepa pe a faaaogaina sese (lelei, le mafai ona ou iloa pe faapefea ona galue lenei mea i le taimi muamua)) )

Lancets:12 moli eletise, faatasi ai ma tamai nila.

Tulaga lautele o le mita:

- fua faʻatusa 0.5 μl.

Faatonuga mo le faaaogaina.

Ioe, e mafai ona e faitauina faʻamatalaga i luga o le pepa i totonu o le pusi, ae foliga mai ia te aʻu o mea uma lava na tusia i se auala taufaasese, ave se laupepa ma faʻaofi i ai. Ioe, i lena taimi sa ou le iloa po o le a le laupepa ma pe faapefea ona tuu i ai seoli. I le tulaga aoao, sa ou mamao ese mai le manatu o le maʻisuka ma pe faapefea ona fuaina, ma le ala e ola ai tagata ma tau ai. O lea, puʻe se tautalaga puupuu mai se tagata masani)).

Muamua lava, mo se faʻamatalaga saʻo, fufulu ou lima i le fasimoli ma faʻagogo. Ave se masini tui e foliga mai o se peni, i le pito i luga o le pulou lanumoana, filifili le vaeluaga mo le loloto o le puncture, e pei ona ou fai atu, e sili atu ona tuu se lima.

Afai e saʻo mea uma, o le a faʻamalamalamaina le mata ma o se mataua o le toto o le a susulu ai, o lona uiga ua saunia le masini mo le auiliiliga.
Ona matou fetaomi atu lea i luma, faʻamalamalama manino o le masini tui i le tamatamailima na e filifilia e avea o se tagata manua ma kiliki i luga le polo lanumoana. Na latou faia se pupu, faatali seʻi oʻo mai le toto i le foliga o se matāua, e le o lea e tafe sao ai, e pei o se paʻu mata. Matou te ave le mata ma faʻafefe le fasi siaki i luga o le laina i totonu o se mataua o le toto. Manatua o loʻo i ai masini pe a faʻamaligiina le toto i luga o se fasipepa, ae i la matou tulaga, ou te tuʻuina ifo i totonu o le toto e pei o lenei:

Matou te tilotilo pe faapefea ona tumu le faamalama i le toto, o le 7-faalua lipoti o loo faaalia i luga o le lau, pe a uma ona mafai ona e aveese le fasipepa mai lou tamatamailima, ma voila, o le maualuga o lau suka o loo faaalia i luga o le lau.

E i ai pere i luga o le lau e mafai ona e suʻe i ai, e tatau ona e kiliki i le aū ma taofi, o le mita o le a faʻaalia ai lau iuga mulimuli, ma afai e te vaʻavaʻai atu i nei ufanafana, o le ae vaʻai i au mea fou, o le manatua o le masini e lavea ai i le 50ʻuga mulimuli.

Ia, o laʻu faatonuga lenei, atonu e le malamalama i se tasi, ae valea i se tasi, ae atonu e aoga i se tasi. I se tasi taimi, sa le lava au upu: "Ei, ave lenei lapisi moli, tuu i totonu o lenei fasi pepa e pei o se suauu"))) I le ala, na ou mautinoa seia oo i le taimi mulimuli? o le lau lava ia e tatau ona ave le toto, ae le o le mea e tui ai!

O laʻu faaiuga e uiga i le oloa:

Na faamalieina au i le faatau. O le mini glucometer na foliga mai e faigofie ona faʻaaoga, o le mea autu o le suʻeina o le a le mea. Fua vave ma e le afaina. Lenei e taua tele ia te au, aua o au o se tagata palaai matautia ma ou te fefe i le inisiua e oo i le oti, ona tatau ai lea ona ou tuiina aʻu. O le mea lea, muamua na ou tamoe faataamilo i le fale mo loʻu toalua ina ia mafai ai ona ou iloaina uma ia te ia, ma na o le taimi lena, a ou faaauupegaina i le amonia, sa ou taumafai ai i lenei glucocone ia te au. Na foliga mai e le afaina ma faigofie.

Faaaogaina o le siklucometer Sigma Glucocard

Glucometer Glyukokard Sigma o loʻo gaosia i Rusia i se pisinisi soʻotaga talu mai 2013. O se mea fua fua lea ei ai tulaga masani e manaʻomia e fai ai se suʻega toto. O le suʻega e manaʻomia ai se mea itiiti ole meaola ile vaega ole 0.5 μl.

O faʻamatalaga le saʻo mo tagata faʻaoga atonu o le leai o se faʻamatalaga i tua. I le taimi o le auʻiliʻiliga, naʻo suega faʻataʻitaʻiga mo le Sigma Glucocard glucometer e mafai ona faʻaaogaina.

A fua, e faʻaaogaina le metotia o suʻesuʻega suʻesuʻe. Ole taimi e fuaina ai le kulukose toto e na o le 7 sekone. O le fuataga e mafai ona faʻatino i le va o le 0.6 i le 33.3 mmol / lita. E le manaʻomia le faʻaogaina o fasi siaki.

O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 250 mea lata mai i le mafaufau. O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i le plasma toto. E le gata i lea, e mafai ona fesoʻotaʻi le tagata suʻesuʻe i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻafetaui ai faʻamaumauga teuina. O le glucometer e tusa ma le 39 g, o lona maualuga e 83x47x15 mm.

O le pusa masini e aofia ai:

  • O le glucometer lava ia mo le fuaina o le suka toto,
  • CR2032 pamu,
  • Vaevaega Glucocardum Sigma i le aofaiga o 10 fasi pepa,
  • Tele-Lancet Device
  • 10 Lancets Multilet,
  • Tulaga mo le aveina ma le teuina o le masini,
  • Taʻiala e faʻaaoga ai le mita.

E i ai foi i le analyzer se matala tele, o se faamau e aveese ai le suʻega, o loʻo i ai se galuega talafeagai o le makaina muamua ma le maeʻa ona 'ai. O le sao o le mita e maualalo. O se lelei tele lea o le oloa.

Faaaoga se glucometer e suesue ai toto fou atoa. E tasi le pati e lava mo le 2000 fuataga.

E mafai ona e teuina le masini i le vevela o le 10-40 tikeri ma se faʻafefe faʻafefe o le 20-80 pasene. E faʻapopetope le osofaʻi o le suʻega pe'ā tuʻuina se fasi siaki i totonu o le fusi ma faʻafuaseʻi ona liliu ese pe a aveeseina.

O le tau o le masini e tusa ma le 1300 rubles.

Taiala galue

I luga o le faʻatau, e mafai ona e mauaina uma glucometers Rusia ma kopi na faaulufale mai. O le taʻiala o le faʻaaogaina mo le tele o ia mea e tutusa. Mo le suʻesuʻega, ua faia ai se paʻu o le paʻu ma ua ave le toto paʻu. Mo nei faʻamoemoega, e faʻaaoga ai se "peni" faʻapitoa, lea e faʻaogaina ai ni vavao faʻamaonia. Mo suʻesuʻega, e naʻo sina laʻititi laʻititi e manaʻomia, lea e faʻaaogaina i le laasaga o le suʻega. E taʻu mai ai le nofoaga e tatau ai ona tafe le toto. E mafai ona faʻaaogaina taʻitasi faʻataʻitaʻiga taʻitasi. Ua tumu i se mea faapitoa e tali atu i le toto ma mafai ai ona maua se faʻamautinoaga mautinoa.

Ae o atinaʻe faʻaonapo nei ua latou faia se masini fou e le faʻaleagaina e mafai ai ona e iloa le maualuga o le kulukose. E leai ni ana suʻega, ma mo le suʻesuʻega e leai se mea e manaʻomia e faia ai se faʻamaʻi ma ave toto. O le glucometer e leai se osofaʻiga o le gaosiga a Rusia e maua i lalo o le igoa "Omelon A-1".

Faataitaiga "Elta Satellite"

I le avea ai o se tulafono, oi latou e naunau e faʻafefe le gauai atu i mea tau fale. Ae e le o lona uiga e tatau ona latou teuina le lelei. O le glucometer o le gaosiga a Rusia "Satelite" e sili atu ona faigofie ona maua nai lo ona itu i sisifo. Ae ui i lea, na te tuuina mai ni faaiuga saʻo.

Ae e iai foi ona faaletonu. Ina ia maua le iuga, o se mataua lapopoa o le toto ma se voluma e tusa ma le 15 μl e manaʻomia. O mea le lelei e aofia ai se taimi umi e fuafua ai le taunuuga - e tusa ma le 45 sekone. E le o tagata uma e toʻa i le mea moni e na o le taunuʻuga e tusia i le mafaufau, ma o le aso ma le taimi o le fuataga e leʻo faʻaalia.

O le mita o le kulukose o le fausaga Rusia "Elta-Satellite" e fuafua ai le maualuga o le suka i le range mai le 1.8 i le 35 mmol / l. I lona manatuaina, e 40 taunuuga o loʻo teuina, lea e mafai ai e oe ona mataʻituina uiga. E faigofie tele le pulea o le masini, o loʻo i ai se tele lapoa ma ni faʻataʻitaʻiga tetele. O le masini e faʻamalosia e le 1 CR2032 pamu. E tatau ona lava mo le 2000 fuataga. O le lelei o le masini e aofia ai le tele ma le mamafa o le mamafa.

Manatu mo Tagata Uma ma Fautuaga Filifilia

O le toatele, i le vaaia o le maualalo o tau o masini ma mea taumafa, ua fefefe e faʻatau mai glucometers faʻanatura "Satellite". O le iloiloga o le tele o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka e taʻu mai ai mo se tau maualalo e mafai ona e faʻatau se masini lelei. O tulaga lelei latou te aofia ai mea taugofie e le taugofie. O le masini e faigofie foi i lena numera tele i luga o le faʻaaliga e mafai ona maimoa i ai tagata matutua ma le le lelei o latou mata.

Ae le o tagata uma e fiafia i nei mita o le kulukose toto. O masini a Rusia mai le kamupani "Elta" ei ai le tele o mea le lelei. O le tele lava o taimi, e fai mai le maʻisuka e matua tiga lava i le pupuʻu ma laupepa e sau ma le masini. E sili atu ona fetaui lelei mo tagata matutua ma le paʻu o le paʻu. Ae talu ai le tuʻuina atu o tupe taua, e mafai ona toe faʻaleleia lenei toe foʻi.

E ui i le maualalo o le tau, o nisi e talitonu e sili atu le tau. I le uma, o tagata e faalagolago i le insulin e manaʻomia le pulea o latou suka i le tele o taimi i le aso.

(Elta). - Fua o le glucose o le toto i fasi pepa tofotofo

Glucometer satelite ma le auina atu i Rusia. ... E naʻo le pau lenei o le kulupu o le kulukose o le Rusia e faʻafetaui ... http: //www.glukometers.ru/elta-satellit.html

Mea e le faʻaleagaina

Mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ma ua faʻamalosia e siakiina pea le tele o le suka i totonu o le toto, o se glucometer faapitoa o le gaosiga a Rusia "Omelon A-1" na atiaeina. E mafai ona fua tutusa le mamafa ma le kulukose. O le taualumaga e matua leai se leaga ma saogalemu.

Ina ia faia se suʻesuʻega e faʻaaoga ai se glucometer, e tatau ona fua le mamafa ma le vascular tone i le taumatau ma le lima tauagavale. O le taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga o le mea moni e faapea o le kulukose o se mea e faʻaaoga ai le malosi e aʻafia ai le tulaga o vaʻa o le tino. A maeʻa ona fuaina, o le masini e fua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le Omelon A-1 masini ua faʻapipiʻiina ma se malosi eletise malosi, ma o loʻo i ai foi se masini faʻapitoa lea e mafai ai ona sili atu ona galue saʻo nai lo isi siakiina toto.

Le lelei o se faʻaletonu o le glucometer i totonu ole fale

O le mea e leaga ai, e le fautuaina lenei masini mo tagata e faalagolago ile inisalini. E sili atu ona lelei le faʻaaogaina o mita toto o le kulukose o le toto e osofaʻi a Rusia e siaki ai a latou sukū. O faʻamatalaga e uiga i tagata ua uma ona suia nisi masini e faʻamaonia ai e le sili atu le leaga o masini faʻaletonu i lo latou itu i sisifo.

O le mita e le o gaosia, ao o loʻo taumafai e suʻe suʻega. ... Faʻataoniaina o ... Glucometers ma suʻega faʻataʻitaʻiga o gaioiga faʻaleleia ... http: //medprofy.pro/

Glucometer "Omelon A-1" ei ai lona lava uiga faʻaaoga. O lea la, o le siama e tatau ona faia i le taeao i luga o se manava gaogao pe 2.5 itula pe a uma ona 'ai. A o le i muamua le fua, e taua le malamalama i faatonuga mo le masini ma filifili saʻo le saʻo. I le taimi o suʻesuʻega, e taua le faʻaalu o se tulaga malolo ma malolo mo le itiiti ifo i le 5 minute.

O lea e mafai ai ona e faʻaogaina ma le saogalemu lenei glucometer o le gaosiga a Rusia, e mafai ona faʻatusatusa lana faatinoga i faʻamaumauga mai isi masini. Ae o le toatele e mananao e faatusatusa i latou i taunuuga o suega suʻesuʻe i potu suʻesuʻe.

Glucometer Satellite: faatonuga mo le faʻaaogaina

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma ...

I le taimi nei, o falemaʻi faʻatau atu le tele o ituaiga o ituaiga masini. E eseese i latou i le lelei, saʻo ma le tau. O nisi taimi e faigata ai ona filifili se masini talafeagai ma taugofie. O le tele o tagata gasegase e filifilia le mita glucose e le taugofie Elta Satellite. E i ai nisi o mea o loʻo talanoaina i totonu o mea.

E tolu ituaiga o mita o loʻo maua i lalo o le Satellite brand, lea e eseese siʻosiʻomaga i galuega, foliga ma tau. O masini uma lava e le taugata ma e lava le saʻo e pulea ai le kulukose mo le maʻi vaivai.

  1. Glucometer Satellite faaopoopo (poʻo se isi faʻataʻitaʻiga) faʻatasi ma se maa,
  2. Pusa faaopoopo
  3. Vaevaega mo le mita (25 pcs.) Ma le laupepa tusi,
  4. Paʻu manu
  5. Lancets mo le satelite ma le mita (25 pcs.),
  6. Puleaina
  7. Tulaga mo le faʻapipiʻiina lelei o le masini ma mea faʻaaoga,
  8. Faʻamaumauga - pepa faʻamaonia, faatonuga mo le faʻaogaina,
  9. Faʻapipiʻi pepa.

Po o le a lava le ata, e gaoioi masini e tusa ai ma mataupu faavae eletise. O lona uiga, o vailaʻau e fesoʻotaʻi ma le kulukose i le faʻataʻitaʻiga ma le faʻaliliuina atu o nei faʻamaumauga i le masini e faʻaaogaina i le fasi pepa. O le laulau o loʻo faʻaalia ai le eseʻesega o ituaiga ituaiga.

Faatusatusa uiga o mea satelite

FeʻauGlucometer Satellite faʻaaliaSatelite faaopoopoELTA Satellite
Tau1450 suʻe.1300 tusi.1200 tusi.
Manatua60 iuga60 iuga60 iuga
Taimi faigaluega7 sekone20 sekone20 sekone

Satellite Express glucometer e sili atu le tau ma sili atu ona aoga. Fai mai faʻamatalaga ua umi atu le ola o le ola. Mai le tasi pati, e oʻo atu i le 5,000 suʻesuʻega e mafai ona faia.

Āiga ma Faʻamanuiaga

  1. O le kamupanī e tuʻuina atu se faʻamaonia o le ola i luga oa latou masini,
  2. O le tele o faʻamatalaga e mai le 1.8 i le 35 mmol i le lita (e mafai ona maua i le lita le ogaoga o le hypoglycemia ma le hyperglycemia),
  3. E mafai ona teuina i luga le 40 fua o fuataga,
  4. O le mamafa o le masini e 70 grams, o le siʻosiʻu 11x6x2.5 cm,
  5. Filifili i le gagana Rusia,
  6. Punaoa faigaluega - e tusa ma le 2000 fuataga,

E fautuaina e teuina le masini puipuia mai le la ma i le vevela o le 5 i le 30 tikeri. E taua foi le teuina i se nofoaga matutu e aloese ai mai le faʻamaʻiina o elemene galue. O le masini e fetaui lelei mo tagata e le lelei le vaai ma tagata matutua, aua o loʻo faʻapipiʻiina i se lauulu tele-eseʻesega, ma o tusiga uma e faia i le gagana Rusia.

  1. E ui lava i le moni o le Satellite Express mita ua saʻo atoatoa, e le aoga ona faʻaaogaina i se maʻi ogaoga o le maʻisuka poʻo se faʻalavelave matuia, talu ai e le lava le saʻo o le masini,
  2. O le taimi o suʻesuʻega e umi lava - pe a ma le 55 sekone (aʻo mea faʻalogo mai fafo e "faʻafetaui" ile 5 - 8 sekone),
  3. O le masini masini i le manatuaina o fuataga e 40, aʻo fefaʻatauaiga i fafo mai le tau tutusa - e tusa ma le 300,
  4. O le soifuaga o le soifuaga e laʻititi - ua mamanuina le masini e na o le 2000 iloiloga.

O fautuaga a tagata e fautua mai e le faigofie tele le mamanu o masini. O ata o mea o le a mafai ai e oe ona iloilo le mamanu ma le tele o masini.

Faaaoga

  1. Liliu le masini i le masini faʻapipiʻiina i le kilikiina o le ki,
  2. Aveese mai le afifiina o fasi pepa o faʻataʻitaʻiga lea e taʻu mai ai "Code",
  3. Faʻaofi i totonu o le masini,
  4. O se numera numera o le a faʻaalia i luga o le lau,
  5. Ave se fasi siaki faigofie ma liliu i lalo agai i lalo i le vaega faataitai faataitai,
  6. Faʻaofi uma i le masini,
  7. Se matagi matagi ma se numera i luga o le lau,
  8. Siaki pe afai o le kiliaina o le kiliki i luga o le lau e fetaui ma le pepa o lo o lolomi i tua o le afifiina o fasi pepa (e masani lava ona fetaui, ae fautuaina e le kamupanī ia faia se siaki),
  9. Tui lou tamatamailima i se tui ma faʻaaoga toto i le nofoaga o suʻega,
  10. Afai e saʻo mea uma, o le aofaʻi mai le fitu i le zero e faʻaalia i le faʻaaliga,
  11. I le faaiuga o le faitau, o le fua o le a faʻaalia i luga o le lau.

O le mea lea, e leai ni faʻafitauli faʻapitoa i le faʻaogaina o le mita Satellite. Ae ui i lea, o le i ai o se fesuiaiga e mafai ona faʻalavelave ai le faagasologa mo tamaiti ma tagata matutua. E iai masini e aunoa ma le fesuiaiga. Aoao atili e uiga i le faʻaaogaina o le masini i le vitio o loʻo i lalo.

Mo lenei masini, e pei lava o se isi glucometer, e tatau ona faʻatau faʻatau ituaiga e lua o mea taumafa - faʻamau mo le tuiina o le paʻu ma le suʻega. O le tele o tagata gasegase o loʻo mafaufau pe o fea laʻau e talafeagai mo nei masini?

E mafai foi ona e faʻaaogaina isi ituaiga o laupepa tetrahedral lancets.

O le tulaga e sili atu ona faigata i faʻamaʻi. O nei mea faapitoa faapitoa. Satellite Plus mita mita o kulukose e le talafeagai mo Elta poʻo le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le isi itu. O lona uiga, e tatau ona faʻatau faʻatau tino mo lau masini faʻalelei.

Glucocard II vaega o suʻega 50 vaega (Glucoc II poʻo le 2)

O le faʻatonutonuina o lenei masini e faigofie tele ma faigofie e mafai ai ona e maua vave le maualuga o le suka i totonu o le toto, e aunoa ma se fesoasoani mai fafo. O lenei faʻataʻitaʻiga o le mita ona o lona tulaga uiga ese, e matua faʻalelei lava i totonu o le alofilima o lou lima. I luga o le lapoʻa tele o le masini, e faigofie ona e matamata i ona faitauga uma.

Glucocard e naʻo le tasi le mataʻu o le toto e alu, ma se voluma e 3 μl, e fua. O le mea lea e faʻaitiitia ai le glucocard i le suʻega e le gata i lagona le lelei, sili i le taimi lenei, ma le paʻu o le paʻu. O le glucometer Glucocard ua lava lona mafaufau e teu i luga i le taimi e tasi.

O loʻo i ai foi se auala sili ona talafeagai iinei, lea e mafai ai ona e fuafua le averesi o le kulukose i totonu o le toto mo se taimi patino.

E taua tele lenei mea mo na suʻega. I le tolusefulu sekone mulimuli ane, e mafai ona e maua se taunuʻuga e sili ona faatuatuaina ma sao. E oʻo lava i se tagata e masani ona le malamalama i vailaʻau e mafai ona ia faia lenei fasipepa.

Ole laʻititi o le glucard glucocard e mafai ai ona e faʻaaogaina i taimi uma. O le mea moni, e aunoa ma ni faʻatauga, e le mafai ona galue se mita e tasi. E matua taua lava le faʻatau saʻo ia vaega o suʻega e fetaui ma le faʻataʻitaʻiga o lau masini. Glucocard test strips e lelei mo le Glucocard glucometer.

Glucocard Test Strip II Suʻega o Suʻega

E aofia ai le 7, 14, 30 fua mulimuli. E mafai foi e le tagata faʻaaoga ona solo uma taunuʻuga.

O le fatuina o le mafaufau e mafai ai e oe ona faʻapolopolo e tusa ma le 50 o fua mulimuli. O loʻo faʻaaoga e le tagata faʻapitoa le fetuunaiga o le iuga, taimi ma le aso. O le mita e liliuina pe a faʻapipiʻi se lipine faʻamau. O le tapeina o le masini e otometi. Afai e le faʻaaogaina mo le 3 minute, e maeʻa le galuega.

Afai e tupu mea sese, o loʻo faʻaalia savali i luga o le mata.

Faatonuga mo le faʻaaogaina O le suāuʻu e tatau ona amata i laasaga nei: Aveese se tasi faʻamaumauga mai le pusa ma lima mamā ma faʻagogo. Faʻaofi i totonu o le meafaigaluega. Ia mautinoa ua saunia le masini - o se pa'ū pa'ū e aliali i luga o le lau.

Glucometer glucocone 2

I le taimi o le maitaga, na faatonuina aʻu ile inisalini. E masani lava, o le suka o loʻo pulea nei i le tele o taimi. E faʻapefea ona faʻaaogaina se atigi fale ou te leʻi fiafia i ai. Ae o le faʻaofiina o vaega faʻataʻitaʻiga e faigofie ma faigofie.

Ou te matua fiafia lava i mea fou fou e teu ai fasipepa, e leai se mea e tatau ona i ai. O le mea moni, sa i ai ni faigata i le latou faatau, e na o sina taimi na ou mauaina. O faʻamatalaga e vave lava ona faʻaalia, ae o le saʻo o le fesili.

Tuua Lau Faamatalaga