Analogs of ampoules Berlition 300

Taʻu fefaʻatauaʻiga o sauniuniga: Berlithion

Talosaga faava o malo le igoa: Acoa thioctic

Faiga o foliga: Pusa, capsules, apmules.

Mea aoga: Acoa thioctic

Pharmacotherapeutic group: Metabolic agent.

Faʻaaogaina o mea tau vailaʻau faʻamaloilo: O le paluga e aofia ai le eletise alpha-lipoic) i le ituaiga o le ethylene diamine masima, o se vioxidant oona lea e fusifusia ai radical free ma se coenzyme o le alpha-keto acid decarboxylation process.

O le togafitiga ma le pipiʻi fesoasoani e faʻaitiitia ai le kulukose o le plasma ma faateleina le maualuga o le glycogen o le hepatic, faʻavaivaia le faʻamalosia o le inisalini, faʻamalosia ai le cholesterol, faʻasalalau le lipid ma le carbohydrate metabolism. O le vailaʻau thioctic, ona o lona gaioiga o le antioxidants, e puipuia ai le tino o le tino o le tagata mai le faaleagaina na mafua mai i latou mea leaga.

I maʻi e maua i le maʻisuka, o le thioctic acid e faʻaitiitia ai le faʻatuina o polotini glycation finishes i vela nerve, faʻalauteleina le microcirculation ma faʻaleleia le tafe toto, ma faʻalauteleina le faʻasalaga faʻapitoa o le antioxidant glutathione. Ona o lona malosi e faʻaitiitia ai le kulūkose o le plasma, o loʻo aʻafia ai se isi auala o lona metabolism.

O le vailaʻau o le thioctic e faʻaitiitia ai le faʻateleina o le polyol metabolites, ma fesoasoani ai e faʻaitiitia le fula o le tino o le tino. Faʻataunuʻuina le faʻasalalauga o aʻafiaga o le nerve ma le malosi o le gaosiga o le tino. Auai i le gaʻo gaʻo, faʻaleleia le biosynthesis o phospholipids, ma o le taunuuga o le faʻaleagaina o le fausaga o le siakiina o siama. Faʻaitiitia le aʻafiaga o mea taumafa o le ava (pyruvic acid, acetaldehyde), e faʻaitiitia ai le faʻasaʻolotoina o le okesene mai le okesene, ma faʻaitiitia ai le siama ma le hypoxia i le muta, mitotia ai faailoga o le polyneuropathy, faʻaalia i le paresthesias, lagona o le mu, faʻalavelave ma tiga i pito.

E tusa ai ma le mea na muamua atu, o le thioctic acid o loʻo faʻaalia i lona hypoglycemic, o le neurotrophic and antioxidant activity, faʻapea foi ma se gaioiga e faʻaleleia ai le metabolism lipid. O le faʻaaogaina o le elemene galue i le ituaiga o masima o le ethylenediamine i le sauniuniga e faʻaititia ai le matuia o aʻafiaga aʻafiaga aʻafiaga ole gase o le thioctic.

Aʻo faʻaaogaina faʻamalosi, o le gaioio o le gasegase vave o le a gasolo vave ma gaogao uma mai le vaega o meaʻai (mea taumafa e tutusa ma le faʻaitiitia o le absorption). TCmax i plasma e eseese i le va o le 25-60 minute (ma le iv pulega o le 10-11 minute). Plasma Cmax e 25-38 mcg / ml. O le leai o se avanoa e tusa ma le 30%, Vd pe a ma le 450 ml / kg, AUC e tusa ma le 5 μg / h / ml.

O le gaioio o le thioctic e mafai ona aafia i le "muai pasi" i le ate. O le faʻamavaeina o oloa gaosia i le gasegase e ono mafai ona mafua mai i le faʻasalaga ma le faʻamalosiina o auala o le filifili o le itu. O le manava i le ituaiga o metabolites e 80-90% na faia e fatugaʻo. T1 / 2 e tusa ma le 25 minute. Ole faʻamaonia ole plasma ole 10-15 ml / min / kg.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

Ole fualaau o le Berlition e masani lava ona faʻaaogaina mo togafitiga o gasegase e maua i le maʻisuka ma le ava polyneuropathy, lea e tuʻuina atu ma le paresthesia. E mafai foʻi ona faʻamautuina le vailaʻau i tagata gasegase o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le ate e ese le mamafa.

Contraindications:

E le o faʻamalamalamaina i le tagata gasegase le siakiina o le gaʻo i le alpha-lipoic acid ma isi vaega o le fualaau faasaina.

O tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga, faapea foi ma tina maitaga ma fafine lapatai, e le fautuaina e faatonuina le fualaau faasaina Berlition.

Fualaau 300 E leʻo faʻaaogaina pulu maʻalaʻau mo le togafitia o tagata gasegase o loʻo mafatia i le gasegase o le glucose-galactose, le lava ma le galactosemia.

E le fautuaina i latou o loʻo gasegase le palau.

O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia ma le faʻaeteete i tagata gasegase e maua i le maʻisuka (o le siaki masani o le glycemia e tatau ai).

Fesootaiga ma isi fualaau faasaina:

E faʻasaina le faʻaaogaina o le alcohol ethyl i le vaitau o togafitiga faʻatasi ai ma le faʻamalosi.

Alpha lipoic acid e faʻaititia ai le aoga o le cisplatin pe a faʻaogaina.

O fualaau faasaina e mafai ona faʻaleleia atili ai le aafiaga o vailaʻau o le hypoglycemic. Pe a faatonuina le fualaau faasaina, o tagata mamai e maua i le maʻisuka tatau ona mataʻituina a latou kulukose o le toto ma, pe a tatau ai, fetuunai le fualaau o fualaau faasaina.

O le vailaʻau o le thioctic o loʻo faʻapipiʻiina ai faʻalavelave faʻalavelave ma le calcium, faʻapea foʻi ma metals, e aofia ai le magnesium ma le uʻamea. O le taliaina o fualaau oona o loʻo i ai nei elemene, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o meaʻai susu e faʻatagaina e le sili atu nai lo le 6-8 itula ina ua maeʻa le tagofia o fualaau faasaina Berlition.

Faʻamatalaga ma pulega:

Faʻapipiʻi pulou ma fualaau:

Fautuaina mo le faʻaaogaina tautala. E faʻatagaina le 'ula pe faʻafefe solo capsules ma fualaau. Ole fua ole aso o le thioctic acid o loʻo faʻatulagaina i le taimi e tasi, ua fautuaina e ave le vailaau togafitiga i le 30 minute ao leʻi faia se taeao. Ina ia ausia le togafitiga talafeagai, e tatau ona e usitaia fautuaga mo le tagofia o fualaau faasaina. Ole fualaau e masani ona ave mo se taimi umi, o le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.

O tagata matutua ei ai le polyneuropathy o le maʻisuka e masani ona fautuaina e ave le 600 mg o le thioctic acid (2 pusa o le fualaau o le Berlition Orral poo le 2 capsules o le fualaau faasaina Berlition 300 poo le 1 capsule o le fualaau faasaina Berlition 600) i le aso.

O tagata matutua ma faʻamaʻi o le ate e masani ona fautuaina e faatonuina le 600-1200 mg o le thioctic acid i le aso.

I faʻamaʻi ogaoga, ua fautuaina e amata togafitiga faʻamalositino ma le faʻaaogaina o matua matua.

Faʻalautele mo le fofo mo le faʻafugaina:

O mea o loʻo i totonu o le ampoule ua fuafuaina mo le sauniuni o se fofo faʻasolo. I le avea ai o se solvent, na o le 0.9% sodium chloride solution e faatagaina. O le fofo ua uma ona faia i se auala vavalalata, tapunia le fagu i le alumini pepa ina ia puipuia ai le aafia i le susulu o le la. 250 ml o le vaifofo ua maea ona faia mo le itiiti ifo ma le 30 minute.

O tagata matutua ei ai faʻafitauli ogaoga o le polyneuropathy o le maʻisuka e masani ona fautuaina e faatonuina le 300-600 mg o le thioctic acid (1-2 ampoules o le vailaau faʻataʻitaʻi o le Berlition 300 poʻo le 1 ampoule o le fualaau faasaina Berlition 600) i le aso.

O tagata matutua ei ai faʻalavelave ogaoga o faʻamaʻi o le ate e masani ona fautuaina e faatonuina le 600-1200 mg o le thioctic acid i le aso.

O togafitiga faʻatasi ai ma ituaiga o faʻamatalaga faamatua e faia mo le sili atu i le 2-4 vaiaso, a maeʻa ona latou liliu atu i le faʻafofoga tautala o le gaioiopi.

Faatasi ai ma le afaina o fualaau faasaina, ei ai le lamatiaga o le afaina o anaphylactic, faatasi ai ma le atinaeina o le vevela, vaivaiga po o le gaioiga, e tatau ona taofi vave le fualaau faasaina. I le taimi e faʻasolosolo ai, e tatau ona mataʻituina le tagata maʻi e tagata fomai.

O maʻi e maua i le maʻisuka polyneuropathy e tatau ona faatumauina se maualuga maualuga o le kulukose i totonu o le toto (e aofia ai, pe a manaʻomia, fetuunai le fua o fualaau oona).

Faatonuga faapitoa: O tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ile suʻeina o vailaʻau oona ma le inisalini i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma le faʻamalositino e manaʻomia le suʻesuʻeina faifai pea o le kulūsese o le plasma (aemaise i le amataga o togafitiga) ma, pe a tatau ai, fetuunai (faʻaitiitia) le faʻatulagaina o fualaau o vailaau faʻasaina.

I le faʻaaogaina o vailaʻau faʻaogaina o le penefiti, o le mea e tupu ai le vaʻaia o le hypersensitivity e mafai. I le tulaga o ni aʻafiaga le lelei, e mafua mai i le tosoina, palasi, leisa, e tatau ona taofi vave le puleaina o le vasega.

E tatau ona puipuia le faʻamalosaga fou o sauniuni e faʻapipiʻiina mai le faʻafefe i le malamalama.

Pe a faʻatulagaina pusa Fualaau, e tatau i le fomaʻi ona mafaufau i mea o loʻo sauniuni i le lactose i lenei pepa, lea atonu e taua mo tagata mamaʻi e le maua le suka.

Faʻafitauli:

Mai le taivai taumafa: afu, vulu, tulaga o le sulu, faailoga o le dyspeptic, suiga i lagona o le tofo.

I le vaega o le fatugalemu ma le vaʻaia o le tino: i le maeʻa ai o le faʻaosoosoina o pulega, o le atinaʻeina o lagona o le mamafa i luga o le ulu, faʻasalaga ma le diplopia sa maitauina.

Mai le cardiovascular system: i le maea ai o le vave osofaia o le tino, o le atinae o tachycardia, lanu mumu o foliga ma le tino pito i luga, faapea foi ma tiga ma lagona o le mau i totonu o le fatafata na matauina.

Tali a le Allergic: o le paʻu o le paʻu, o le pulumu, urticaria, eczema. I nisi o tulaga, aemaise lava i le faʻaofiina o mea maualuga o le fualaau faʻasaina, e mafai ona faʻamalosia anaphylactic.

Isi: O faʻaʻailoga o le hypoglycemia e mafai ona tupu, e aofia ai le vevela tele, maʻi vevela, le lelei o le vaai, ma le vevela. I nisi tulaga, o le faʻaaogaina o le thioctic acid, puupuu o le manava, thrombocytopenia, ma le purpura sa maitauina.

I le amataga o le togafitiga o fualaau oona i tagata gasegase e maua ai le polyneuropathy, atonu o le a iai le faateleina o le paresthesia ma se lagona o le "goose bumps".

Faʻasalaga

O le aveina o ni maualuga o le tui e mafai ona oʻo atu ai i le ulu o le ulu, gaioiga, ma le vomia. Faatasi ai ma se isi faʻaopoopoga o fua, o le fenumiai ma le psychomotor agitation e atiina ae. O le taliaina o sili atu ma le 10 g o le alpha-lipoic acid e mafai ona oo atu ai i le soona inu, e aofia ai le oti. O le malosi o le oona i le alpha-lipoic acid e mafai ona faateleina i le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻamalosi faʻamalosi ma le alcohol alcohol. Faʻasalaga ma le gasegase o le gasegase o le gasegase, o le faʻaitiitia o le glucose o le toto, hemolysis, rhabdomyolysis, faʻaitiitia o le gaʻo o le ponaivi, ma le faʻasalalauina o le coagulation intravascular, le tele o meaʻai ma le teʻi.

E leai se vaifofo faapitoa. Pe a ave le maualuga o tui o fualaau faasaina, o le falemaʻi ua faʻaalia. I le tulaga o le tagofiaina o fualaau oona, o le gasegase ma le puleaina o vailaʻau oona ua faatonuina. I le tulaga o le vevesi tele o le fualaau oona, o le togafitiga malosi e fautuaina, ma o le togafitiga o togafitiga e faia foi pe a iai ni faailoga.

O le aoga o le vevela ma le hemofiltration i le tulaga o le aluma alpha-lipoic oona e leʻi suʻesuʻeina.

Aso faʻauma:

O le faʻamoemoe mo fofo mo le faʻasusu e talafeagai mo le 3 tausaga. Lisi sauniuni mo le afu e talafeagai mo le 6 itula.

Pepa lalaga, Berlition 300 Oral e talafeagai mo le 2 tausaga.

O le paleni 300 capsules e talafeagai mo le 3 tausaga, o le Berlition 600 capsules e talafeagai mo le 2.5 tausaga.

Tuutuʻuga o faʻatagaga mai falemaʻi: Faʻamatalaga.

Foafoa: Jenahexal Pharma, EVER Pharma Jena GmbH, Haupt Pharma Wolfratshausen (Siamani)

Analogs o le fualaau faasaina Berlition 300

O le analogue e taugofie mai 162 rubles.

O Oktolipen o se tapenaina o laulau e faʻavae i luga o le thioctic acid. Faʻailoaina mo le faʻaaogaina o le polyneuropathy ma le ava polyneuropathy. O le Oktolipen e le o faʻamatalaga ao le i 18 ona tausaga, i le taimi o le maitaga ma le susu.

O le analogue e taugofie mai le 448 ru.

Lipoic acid - o se tau faʻaaogaina o le vailaʻau Berlition 300, e aofia ai le lipoic poo le thioctic acid, i se vailaau e 25 mg i le papa. E aʻafia ai vitamini ma se faʻamaʻi togafitiga, ei ai le aʻafiaga o le tino i le lautele i le tino, faʻaleleia le galuega o le ate, ei ai sona aafiaga ile inisalini. Le fautuaina mo le faʻaaogaina o le ava.

O le analogue e taugofie mai 187 rubles.

Foafoa: Biosynthesis (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Faai. amp. 30 mg / ml, 10 ml, 10 pcs., Tau mai le 308 ru
Tau mo Tiolipon i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Marbiopharm (Rusia) Lipoic acid - o se faʻatau tutusa tau fualaau o le Berlition 300, e aofia ai le lipoic poʻo le thioctic acid, i se vailaʻau e 25 mg i le papa. E aʻafia ai vitamini ma se faʻamaʻi togafitiga, ei ai le aʻafiaga o le tino i le lautele i le tino, faʻaleleia le galuega o le ate, ei ai sona aafiaga ile inisalini. Le fautuaina mo le faʻaaogaina o le ava.

O le analogue e taugofie mai le 125 rupu.

Marbiopharm (Rusia) Lipoic acid - o se faʻatau tutusa tau fualaau o le Berlition 300, e aofia ai le lipoic poʻo le thioctic acid, i se vailaʻau e 25 mg i le papa. E aʻafia ai vitamini ma se faʻamaʻi togafitiga, ei ai le aʻafiaga o le tino i le lautele i le tino, faʻaleleia le galuega o le ate, ei ai sona aafiaga ile inisalini. Le fautuaina mo le faʻaaogaina o le ava.

Faʻaiʻuga aʻafiaga

Tali mo tui: o nisi taimi o se lagona o le vaivai i le ulu ma le le manava o le manava (faatasi ai ma le saoasaoa i le pulega). E mafai ona maua ni tali mai le Allergic i le nofoaga o inisiua ma foliga mai o le urticaria poʻo se lagona mu. I nisi o tulaga, faʻavevesi, diplopia, afaina o le paʻu ma mucous membranes.

Pepa lalaga: i nisi tulaga, tali o le paʻu paʻu.

O se faʻaitiitia o le suka toto e mafai.

Igoa atoa: Berlition 300, ampoules

Igoa Suafa:
Berlin-Chemie

Atunuu o Amataga:
Siamani

Tau: 448 suʻe

Faamatalaga:

Fualaau 300, ampoules 12 ml N5

Gaioiga faʻamaloilo:

Hepatoprotective, hypolipidemic, hypocholesterolemic, hypoglycemic. I le avea ai o se coenzyme o complexes mienchondrial multienzyme, o loʻo auai i le faʻaitiitia o le oxidative decarboxylation o le pyruvic acid ma le alpha-keto acid. Fesoasoani e faʻaitiitia le kulukose o le toto ma faʻalautele le glycogen i totonu o le ate, faʻapea foi ma le manumalo i le tui o le insulin.
E tusa ai ma le natura o le gaioiga o meaola, e latalata i vitamini B. Auai i le faatonutonuina o le lipid ma le metabolism, o le a faʻaosofia ai le gaosiga o le cholesterol, ma faʻaleleia le galuega o le ate. O le faʻaaogaina o le trometamol masima o le thioctic acid (maua ai se tali le mautonu) i ni fofo mo le puleaina o le tino e mafai ona faʻaitiitia ai le matuia o gaioiga leaga.

Pharmacokinetics:

A faʻaaogāina i le tautala, e televave ma faʻamalosi atoa mai le gastrointestinal tract (o le taumafa i meaai e faʻaitiitia ai le faʻamago). O le taimi e oʻo atu ai i Cmax o le 4060 minute. O le leai o se avanoa e 30%. E i ai le aafiaga o le "uluaʻi fua" e ala i le ate. O le faʻavaeina o metabolites e tupu mai o se taunuuga o le faʻamaʻiina o le kuluga o le itu ma le faʻamalosi. O le tele o tufatufaga e tusa ma le 450 ml / kg. O ala tetele o loʻo faʻaaogaina ai le faʻamaʻiina ma le faʻamalosi. O le vailaʻau o le thioctic ma ona metabolites e faʻamalosi e gaʻo (8090%). T1 / 2 - 2050 min. Aofaʻi plasma Cl - 1015 ml / min.

Faʻaaliga:

Maʻisuka ma le ava malosi polyneuropathy, steatohepatitis o eseese etiologies, gaʻo susu, gasegase faifai pea.

Contraindications

:
Ole gasegase, maʻitaga, susu susu. Aua le faʻatonuina i tamaiti ma tamaiti (ona o le leai o se poto masani i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau).

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation:

Faʻailoa i le maitaga. I le taimi o togafitiga, e tatau ona taofi le susu (e le lava le poto masani i nei mataupu).

Faʻafitauli:

Pepa ua maeʻa: i nisi tulaga, tali o le paʻu paʻu.
O se faʻaitiitia o le suka toto e mafai.

Fegalegaleaiga:

E faʻavaivaia le aʻafiaga o le cisplatin, faʻamalosia ai fualaau oona.

Faʻasalaga

Faailoga: maʻi tigaina, taoto, vomia.

Togafitiga:

faailoga faʻapitoa. E leai se vaifofo faapitoa.

Faʻamatalaga ma pulega:

Togafitiga e tatau ona amata i le / i le folasagaina o se tali o le Berlition 300 IU mo le 2-4 vaiaso. Mo lenei, 1-2 ampoules o le sauniuniga (12-2 ml o vaifofo), e tutusa ma le 300-600 mg o le alpha lipoic acid) e faʻamaluluina i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride vaifofo ma faʻafofo ile mataʻu ile 30 minute. I le lumanaʻi, latou te fesuiaʻi i le lagolagoina o togafitiga umi mo togafitiga faʻasolosolo i le vailaau Berlition 300 oral i le ituaiga o fualaau i le fua ole 300-600 mg / aso.

Lapataiga:

I taimi o togafitiga, e tatau i se tasi ona aloese mai le inuina o le ava malosi (ava malosi ma ona oloa e faʻavaivaia ai le malosi o le tino).
Pe a ave le fualaau faasaina, e tatau ona e siakiina e le aunoa le maualuga o le suka i totonu o le toto (aemaise i le amataga o togafitiga). I nisi o tulaga, e puipuia ai faailoga o le hypoglycemia, atonu e tatau ona faʻaitiitia le fua o le insulin poʻo se sui o le antidiabetic oral.

Faʻasologa o Faʻailoga

I totonu, in. I ituaiga ogaoga o le polyneuropathy oona, 12-24 ml (300-600 mg o le alpha-lipoic acid) i le aso mo 2-4 vaiaso. Mo lenei, 1-2 ampoules o fualaau faasaina ua faʻafefeteina i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride vaifofo ma faʻafofo malie ile 30 minute. I le lumanaʻi, latou te fesuiaʻi i le faʻaleleia o togafitiga ma le Berlition 300 i le pepa o fualaau i le dose ole 300 mg i le aso.

Mo togafitiga o le polyneuropathy - 1 laulau. 1-2 taimi i le aso (300-600 mg o le alpha-lipoic acid).

  1. Setete Resitara o Vailaau
  2. Faʻamatalaga Faʻapitoa o Vailaʻau Mataʻitusi (ATX),
  3. Faʻavasegaina o Nosolog (ICD-10),
  4. Faatonuga aloaia mai le gaosi oloa.

E fia le cardsiomagnyl

Yarina tau i falemaʻi

Cytotec tau i se faleoloa

Berlition faatauina e faaleleia le tulaga masani. O lagona le lelei na i totonu o le ate. O le mea moni, o le vailaau faʻamalo e fufulu mama le tino, na ou matauina o le ate na amata galue i se auala fou pe a maeʻa. Ou te leʻi maua ni aʻafiaga i itu. O loʻo i ai loʻu maʻisuka aʻo ou mafatia i le atoatoa, ae a maeʻa le fualaau faasaina, na ou matauina se faʻaleleia atili, ma faʻaititia foi le mamafa. Tau lelei mo se ituaiga o fualaau.

Sa masani ona faia le suʻesuʻega, o le suka e galue vave. Ona oʻo mai ai lea o sina paʻu itiiti. Na afaina ai cholesterol, lea na faʻasauāina ai aʻu mo le tele o tausaga ma amata ai ona faʻaitiitia le kulukose. O le mea moni, a maeʻa ia togafitiga na faigofie. Ou te le fai atu o le tau e taugata tele, o lea e fetaui lelei mea uma ia te au. Sa ou faatauina i le tele o taimi, o le a faaauau pea ona ou faia e tusa ai ma faatonuga a le fomai.

I le isi suʻesuʻega faafomaʻi, na ou maua ai i loʻu toto se suʻe maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le fai atu, o le le fiafia ia te au o le leai o se tala. O le fomaʻi na faia se meaʻai faapitoa mo aʻu, ma le fualaau faasaina "Berlition 300". E ui i le mea moni e le o tele se taimi ou te ave ai fualaau, ae ua ou lagona le tele o le alualu i luma, na taofia loʻu ulu, na pa'ū loʻu toto suka. Ua ou fuafua e faauma le vasega atoa ma faaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i tulaga talafeagai. I le auala, o le tau e maualuga, ei ai fualaau oona mo le maʻisuka ma sili atu le taugata, ae le o le mea moni o le a aoga tele pei o le "Berlition 300"

E leʻi leva talu ona ou iloa o loʻo ou maua le maʻisuka, ina ia faʻaitiitia ai faʻamaʻi ma toe aumaia le tino i le masani, na faatonuina aʻu e le fomai i auala eseese. Sa amata ona ou siaki le suka. Na faʻatagaina au i le vasega. Fofo i se tau fefaʻatauaʻiga. Lactose, o se vaega o le tuufaatasiga, ou te faigofie ona ou onosaia. Leai se tali faʻafuaseʻi na iloa. Ae o le tulaga pe a uma ona ave le fualaau faasaina ua toe foi i le masani.

Na tuʻuina atu i le tane lana faʻatagaina e togafitia ai le inu ona o le ava malosi. Ole tau e le laʻititi, ae o le vasega e fetaui lelei. E leai se mea e sili ona lelei i le tuufaatasiga, o le fualaau faasaina ua vave ona faia. E leʻi umi talu ona maeʻa se vaiaso, ae amata ona toe malosi lona toʻalua ma sa lelei lona lagona. Talu ai o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le kulukose, matou te inuina i se isi auala e toe faʻaleleia pe a uma.

Tuua Lau Faamatalaga