Novopen 4 tui tui, o le inisalini e talafeagai?

Mo lou faigofie, matou te faʻapipiʻiina i luga o le laulau se tasi o peni ma nila o loʻo maua i luga o le faʻatau. Ma na latou faaopoopoina faʻamatalaga - mo le inisalini ua faʻamoemoeina. O peni tui uma ei ai le voluma o le 3 ml ma le faʻamaualuga o le inisalini i totonu o faʻataʻaʻiga - U100. O kuluma taitasi o inisalini e naʻo le tasi le pine tui (po o le tele o ituaiga o lenei peni). E masani lava, o peni ma inisalini e mai le mea lava e tasi. E le mafai ona faʻaaogaina le inisalini mai se isi vaega ile peni tui mai le tasi vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona ulufale Lantus e faʻaaoga ai le peni NovoPen, ma isi.

I le isi itu, o togi mo peni tui o le lautele ma e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se tootoo. O le Insupen, MicroFine ma NovoFine o loʻo faʻaoʻoina i luga o manoa, ma o le PenFine clicks. O le uumi o le nila ua filifilia e faalagolago i le matua ma le matua o le tagata, ma o le gaosi oloa ua i luga o le fautuaga a se fomaʻi poʻo se mea e fiafia i ai le tagata lava ia.

Novo Nordisk (Tenimaka)

Faʻasalaga (Italia)
4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm. 12 mm

MicroFine (Amerika)
4 mm, 5 mm, 8 mm, 12.7 mm

NovoFayn (Tenimaka)
6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm


PenFine (Suitiselani)
6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm

O le a le ituaiga inisalini o le NovoPen 4 tui tuila talafeagai?

O tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1 e tatau ona faia pea le inisalini. A aunoa ma latou, e le mafai ona faʻasalalau le glycemia.

Faʻafetai i nei faʻalauiloa faʻaonapo nei i totonu o le vailaʻau o vailaau e pei o se tui tui, o le faia o inisua ua toetoe lava a leai se leaga. O se tasi o mea sili ona lauiloa o NovoPen faʻatusa.

O peni togafitiga e sili ona lauiloa i tagata e maua i le maʻisuka. Mo le tele o gasegase, ua avea i latou ma masini faʻapitoa e faafaigofie ai ona tui i hormones.

O le oloa e i ai se pitonuʻu i totonu lea e faʻaoga ai le fagu vailaʻau. Faʻafetai i se tufatufa faapitoa i luga o le tino o le masini, e mafai ona taitaia le fualaau o le vailaʻau talafeagai mo le maʻi. O le peni e mafai ai ona faia se tui e aofia ai le 1 i le 70 iunite o le hormone.

  1. I le pito o le peni o loʻo i ai se pu faʻapitoa e mafai ona e tuʻuina ai le Penfill cartridge faʻatasi ai ma vailaʻau, ona faʻapipiʻi lea o le nila e fai ai se punipi.
  2. O le pito i tua ua faʻapipiʻiina ma se vaʻaia e iai se laasaga o le 0.5 poʻo le 1 le iunite.
  3. O le amataga o le button mo le vave faʻaleleia o le hormone.
  4. O le faʻaaogaina o nila e faʻaaogaina i le tui e faʻaaogaina i le silicone. O lenei mea faʻapipiʻi e tuʻuina atu ai le leai o ni meaʻai.

O le gaioiga a le peni e talitutusa lava ma tui masani o inisalini. O se uiga iloga o lenei masini o le gafatia lea ona faia ni iniseti mo ni nai aso seʻia oʻo ina taʻavale le vailaʻau i totonu o le kesi. I le tulaga o se filifiliga sese o le fua, e faigofie lava ona fetuʻunai e aunoa ma le tuʻuina atu o vaevaega ua uma ona tuʻu i luga o le fua.

E taua le faʻaaogaina o le oloa a le kamupani e maua ai le inisalini fautuaina e le fomaʻi. E tatau ona faʻaaogā uma penisini poʻo peni e le tasi tagata maʻi.

Āiga NovoPen 4

NovoPen penisini insulin o se atinaega faʻapitoa e tagata tomai faapitoa ma taʻitaʻi taʻitaʻia. O le pusa faʻatasi ma le oloa o loʻo i ai faʻamaumauga mo ia, lea e atagia ai se auiliiliga auiliili o le faagaoioiga o le masini ma le taualumaga mo lona teuina. Ole penisini o le inisalini e faigofie tele ona faʻaaoga, o le mea lea e manatu ai o se masini faigofie mo tagata matutua ma tagata gasegase.

I le faaopoopo atu i tulaga lelei, o nei oloa e iai foi ni faaletonu:

  1. E le mafai ona toe faʻaleleia manoa i le tulaga o le faʻaleagaina poʻo le faaleagaina matuia. Pau lava le filifiliga o le sui lea o le masini.
  2. O le oloa e sili atu le taugata faʻatusatusa i suauu masani. Afai e tatau ona taitaia le togafitiga o le inisalini mo le tagata gasegase i le tele o vailaʻau, o le a manaʻomia ai le faʻatau mai a itiiti mai o le 2 peni, lea e mafai ona aʻafia ai le paketi a le tagata maʻi.
  3. Ona o le mea moni o nai tagata gasegase e faʻaaogaina ia ituaiga masini, o le tele o le maʻisuka latou te le lava le faʻamatalaga e uiga i foliga ma tulafono faʻavae o le masini, o lea latou te le faʻaaogaina ai togafitiga fou i togafitiga.
  4. E leai se avanoa e faʻafefiloi ai fualaau faasaina e tusa ai ma faʻamaumauga faafomaʻi.

NovoPen peni e faʻaaogaina faʻatasi ma cartridges mai le kamupanī NovoNordisk o loʻo i ai hormones ma nila faʻaoga NovoFayn.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e iloa le ituaiga insulin e talafeagai mo. E saunia e le gaosiga ni lanu eseese o peni e taʻu mai po o le a le vailaau o loʻo faʻamoemoeina mo.

O oloa lauiloa mai lenei kamupani:

Vaega o le faʻaogaina o le lima o Novopen 4:

  1. O le maeʻaina o le pulega o le hormone e faʻatasi ma se faailo leo faʻapitoa (kiliki).
  2. E mafai ona fesuiaʻi foliga e tusa lava pe ua maeʻa ona faatulaga le numera o iunite, lea o le a le afaina ai le inisalini faʻaaogaina.
  3. O le aofaʻi o fualaau oona e faʻatinoina i le taimi e tasi e mafai ona ausia le 60 iunite.
  4. O le fua e faʻaaogaina mo le seti o le dose e i ai le laasaga o le 1 le iunite.
  5. O le masini e faigofie ona faʻaaogaina e tusa lava pe matutua matutua ona o le tele o ata o fuainumera i le tufatufaina.
  6. A maeʻa le tui, e mafai ona aveese le nila pe a uma le 6 sekone. E manaʻomia lenei mea mo le faʻatonuga atoa o le vailaʻau i lalo o le paʻu.
  7. Afai e leai se hormone i totonu o le kesi, e le tusi le tufatufa.

Faʻaaliga manino o le NovoPen Echo pen:

  • o loʻo i ai se mea e manatuaina - faʻaalia le aso, taimi ma le aofaʻi o le hormone i le faʻaaliga,
  • laasaga o laasaga e 0.5 unite,
  • o le sili ona faatagaina o pulega o fualaau faasaina i le taimi e 30 iunite.

O masini na tuʻuina atu e le kamupanī NovoNordisk e umi, e tu i fafo i la latou mamanu ma e sili ona faʻatuatuaina.

O tagata e faʻaaogaina nei oloa latou te iloa e toetoe lava leai se taumafaiga e manaʻomia e faia ai inisiua. E faigofie le taʻalo i le amataga o le button, o se mea e sili atu nai lo ata o peni na muamua atu.

O le oloa faʻatasi ma le kesi ua faʻaaogaina e faigofie ona faʻaoga i soʻo se nofoaga, o se mea taua mo tamaʻi maʻi.

Vitio ma uiga faʻatusatusa o peni tui mai kamupani eseese:

Faatonuga mo le faaaogaina

Taulimaina le peni o le inisalini e tatau ona faʻaeteete. A leai, o soʻo se mea leaga e mafai ona aafia ai le saʻo ma le saogalemu o le injector. O le mea autu o le faʻamautinoa o le masini e le faʻavaivai i luga o se mea faigata ma e le pa'ū.

Tulafono faavae o le faagaoioiga:

  1. E tatau ona sui ia nila pe a maeʻa tui taʻitasi, ia mautinoa ia fai se pulou faapitoa i luga ia i latou ina ia le faʻaleagaina isi.
  2. O se masini e aofia ai se kilika atoa e tatau ona i totonu o se potu i le vevela masani.
  3. E sili atu le teuina o le oloa mai tagata ese e ala i le tuʻuina i se mataupu.

Le poloaiga o le tui:

  1. Aveese le pulou puipui ile tino ile lima mama. Ona e tatau lea ona fetuʻunaʻi le vaega masini o le oloa mai le tausi maʻi Penfill.
  2. O le piston e tatau ona tuleia i totonu (i le auala atoa). Ina ia mautinoa o loʻo saʻo lelei i totonu ole vaega ole masini, e tatau ona e taomi le faamau o le pa puipui i le pito.
  3. O le poroketi na fuafuaina mo le inisiua e manaʻomia ona asiasia mo le amio saʻo, ma ia siaki pe talafeagai mo lenei peni pe leai foi. E mafai ona fuafua lenei i luga o le faavae o le lanu lanu, lea o loʻo i luga o le pusa Penfill ma fetaui ma se ituaiga o vailaau.
  4. Ua faapipii le kesi i le o lo o uu ina ia toe agai i luma le faavaa. Ona avea lea o le masini masini ma se vaega ma Penfill e fesootaʻi, e faatalitali mo le faʻaalia o se kiliki faʻamata.
  5. Ina ia faia se pupuʻu o le a e manaʻomia se nila faʻaaogaina. O loʻo faʻapipiʻi faapitoa. Ina ia aveesea, e tatau foi ona e aveese le fasi pepa. O le nila ua nonoa faʻatasi i le vaega faapitoa i le pito o le au. A uma lena, ona aveese lea o le pupuni puipui. O nila mo le faia o se pupuʻu e eseese ona uumi ma eseese i le lautele.
  6. Aʻo le i faia le iniseti, e tatau ona e faʻasalalau le tufatufa i ni nai laasaga ma tafe le ea na faia. E tatau ona faʻavae le metotia o le hormoni pe'ā uma ona faʻaalia se matāua o vailaʻau e mulimuli i le ea.
  7. A maeʻa ona tuʻuina le nila i lalo o le paʻu, kiliki le faamau i luga o le mataupu ina ia mautinoa le tafe o vailaʻau.

Aoaoga vitio mo le sauniaina o se penisini insulin mo se tui:

E taua le malamalama e tatau ona filifilia taitoatasi ia nila faʻaaogaina, ma mafaufau i tausaga ma uiga o le tino.

Togi tui NovoPen 4

Togi tui NovoPen 4 (NovoPen 4) - faaauauina o le lauiloa lauiloa a Novopen penisina mai NovoNordisk, o le fatuga o le Novopen 3 pen i le lalolagi. Novopen 4 ua sili atu ona faigofie ma aoga.

Ua faʻaleleia le inisinia o le peni, ma o le mamafa ma le faʻaofiina o le inisalini na faʻaitiitia ai le tusa ma le tolu taimi. O le faʻataʻitaʻiga o le penisini o le tui NovoPen 4 e ese mai faʻataʻitaʻiga muamua e ala i le faʻaititia o le tolu-tolu i le tele o numera fua.

O se fua tele, faigofie ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona faʻaogaina le faʻaogaina o lenei masini faigofie ma faigofie e tusa lava pe faʻalavelave matala, ae o le faʻamalama lava ia na faʻalauteleina. Faʻaauau le vaaia ma le leo faʻatasi ma se seti o iunite taitasi o inisalini.

I le faaiuga o le iniseti, o le peni e lafoina se kiliki e faʻamaonia ai le atoatoaga o le puleaina o le tui o le insulin. E mafai ona solo le fualaau. E mafai ona faʻaaogaina le peni suauu ma le atoaga o pepa o penisini Penfill na gaosia e Novo Nordisk.

O le NovoPen 4 e faʻaaoga 3 ml cartridges ua faʻatumu i Pronafan insulin ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi o iniseti lautele e faʻatalanoaina lanu mo le faigofie faʻalogo. Suʻeina o se kilikalama e faia ni nai sekone.

O le foliga lelei o le au e mamanuina e faamamafaina ai le ata o lē e ona, o le mea uamea e maua ai le maualuga o le tumau o le lima.

O le a le ituaiga inisalini o le tui NovoPen 4 e talafeagai mo?

Vaega:

  • NovoPen 4 ua faamoemoe mo le faʻaaogaina na o Novo Nordisk insuline i le 3 ml cartridges. inisalini
  • O le laʻititi laʻititi o se fua o le insulin o le 1 le iunite. Ole maualuga ole fua ile seti e tasi e 60 iunite.
  • Vaaia le leo ma le leo pe a faʻamaʻo vaega taʻitasi o inisalini
  • Malosiaga e faalēaogā ai le fua
  • Kiliki mo le fuataga atoa
  • Tele, manino manino numera i le fua o le fua

Filifiliga:

  • sosoʻo tui Novopen 4
  • mea e teu ai
  • aoaoga i le gagana Rusia
  • pepa faʻamaonia

Tusi faʻamaonia mo NovoPen 4 Faʻailoga Pen:

Afai ua faaleagaina le penisini NovoPen 4, o le a suia e Novo Nordisk pe afai e te toe faafoi atu NovoPen 4 i le kamupani mo le asiasiga i totonu ole 3 tausaga mai le aso o le lisiti ma faaali atu le lisiti na mauaina ma le NovoPen4 injector. O le numera o peni tui tui NovoPen 4 e mafai ona maua ile vaega ole masini.

Iloiloga o le faʻatau i luga o le eBay: NovoPen 4 Pene Penisini Insulin

Mo loʻu tina, o le na tuiina le inisalini mo le tele o tausaga, sa ou faatonuina se peni tui tui NovoPen 4 i luga o le eBay.

O peni tui o loʻo gaosia e Novo Nordisk (Novo Nordisk), Tenimaka.

O le afifi e aofia ai: peni tui, se mataupu mo le teuina o se peni, faatonuga ma se seti o nila se 7.

O peni tui nei ua fuafuaina mo le puleaina o inisalini ma o se mea tatau mo tagata ei ai faʻamaʻi e pei o le maʻisuka.

E mafai ona faʻaogaina lenei tui mo tamaiti ma tagata matutua. O lenei peni-syringe o se mea taua mo tagata uma ua maua i le maʻisuka. Tina e le fiafia i sea meaalofa, aʻo ia faʻaaogaina lenei penisini 4 taimi i le aso i aso uma.

I totonu o le peni-syringe o loʻo i ai se faʻaaliga (aoga o fua), lea e iloa ai le fua o le insulin. Ina ia faia se iniseti ma ulufale i le tui o le inisalini, ia na o le kiliki i luga o le pito o le peni-serve, o le ae faalogoina se kiliki o le a faailoa ai ua maeʻa le iniseti ma ua tui le inisalini.

A e liliuina le uili i tuʻusaʻo taʻitasi 1 le inisalini, e faʻalogoina se kiliki. Faʻafetai i lenei mea, e tusa lava pe o se tamaititi faʻaletonu vaivai e mafai ona faigofie le faitauina o kiliki ma maua ai le saʻo (tatau) ole inisalini.

E faigofie foi lenei penisini ona e te le manaʻomia le aoina o le inisalini i taimi taʻitasi aʻo leʻi tuiina, ae ia na o le faʻaofiina o le kapaila ma vailaau ma faʻagasolo malie ma faʻamalosi lau masani.

Ina ia mafai ona suia le capsule ma vailaau, e tatau ona e fetuunai le vaega o le peni-serve lea e faʻapipiʻi ai le capsule, ave se mea leai se mea ma faʻaofi se mea fou i le inisalini. O le mea lautele, o mea uma lava o loʻo mafaufau i totonu o lenei peni. O mea uma lava e faigofie ona vavalalata, i le tasi le lafo.

E aofia ai le penisini peni o se faʻavaa mo le teuina.

O le penisini o le tui NovoPen 4 e mafai ai ona e seti le fuainumera ole inisalini mai le 1 i le 60 iunite i faʻaopoopoga o le 1 le iunite. O le fualaau e mafai ona faigofie ona suia e aunoa ma le leai o se inisalini.

Na faaaoga e Tina ituaiga eseese o ia ituaiga masini, ae o le a le mitamita lenei. E le pei o "peni" ua mavae, o le NovoPen 4 peni tui ua i ai se mea e sili ona malosi e fai ma mea e tetee i le tele o itu taua. E taua lenei, ona ua malosi, ma o le mea lea - sili atu le tumau.

Pe a faʻatusatusa atu i le penisini muamua (NovoPen 3), ei ai i loʻu tinā nei manatu:

+ O le mamafa o se peni suauu ma le NovoPen 4 insulin capsule o le 55.2 g., Ma NovoPen 3 e 60.0 g.

+ O le tagata o loʻo umia le capsule ma le inisalini i le penisini o le tui NovoPen 4 e laʻititi ifo nai lo le NovoPen 3, o le taimi nei o loʻo tumau ai le capsule i totonu.

+ I NovoPen 4 le tootoo piston, ma i le suauu tui NovoPen 3 o le piston e le maluelue, palasitika.

+ O le piston i le NovoPen 4 toga o le tuilaina e faamamaina vave lava pe a uma ona faalauteleina, ma i NovoPen 3 e tatau ona taʻalo le piston.

+ O le fua o le fua ua avea ma mea sili atu.

+ Ua faatulagaina le mea saʻo. O le lavea o le peni no le tui NovoPen 4 e sili atu ona sili atu nai lo le peni NovoPen 3.

Faamolemole ia matau o le penisini lenei e fetaui ma le 3 ml o cartridges inisalini.

O le syringe pen e fetaui ma Novo Nordisk insulin (Novo Nordisk):

Inisalini Totogifuapauina NM Penfill (Failautusi HM Penfill) cartridge 3 ml.

Inisulin Mikstard 30 NM Penfill (Paʻu 30 Sini Penfill) kata 3 ml.

Inisalini Novomix 30 Penfill (Novomix 30 Penfill) kata 3 ml.

Insulin Novorapid Penfill (Novorapid Penfill) kiliiti 3 ml.

Inisalini Protafan NM Penfill (Ppotaphane HM Penfill) cartridge 3 ml.

Inisalini Levemir Penfill (Levemir Penfill) kilika 3 ml.

Faʻapitoa: faigofie ona faʻaaoga, leai se mea, umi ma faigofie mo tagata o loʻo i ai se faʻamaoniga o le maʻisuka.

Mea le lelei: ae le lelei, i totonu o le pine sulu ua leai se vaevaega o le 0.5 iunite.

Sa ou faatonuina se peni tui mai se tagata faatau mai Polani. O le faʻatau e faʻatau atu faʻatau sapalai. Talu ai e le o se mea taugofie lenei mea, na ou tusi atu ai i le tagata faʻatau le tusi muamua, lea na ou fesili auʻiliʻili ai mea uma e fiafia i ai aʻu e uiga i le oloa ma le faʻatagaina.

Ina ua uma ona maua tali, sa ou faia se poloaiga. O le faʻatau na tuʻuina atu se numera o le siakiina e siaki ai oloa.

O se afifi na i ai se peni tui na taunuu mai Polani i le 14 aso. Na tapena ma le faaeteete mea uma ma o mai i se tulaga sili ona lelei.

Ou te fautuaina lenei tagata faʻatau ma lenei faʻataʻitaʻiga o le NovePen 4 peni tui i tagata uma o loʻo tuiina inisalini.

I totonu o la matou faleoloa e mafai ona e faʻatau se penisini penisini Novopen 4 ma faʻauluina i Rusia - diamarca

O le NovoPen 4 syringe pene o le faʻaauau pea o le lauiloa Novopen o pene mai le kamupani NovoNordisk, o le fatuga o le Novopen 3 le sili ona lauiloa i le lalolagi. Novopen 4 ua sili atu ona faigofie ma aoga.

Le lelei o le NovoPen 4 peni

Ua faʻaleleia le inisinia o le peni, ma o le mamafa ma le faʻaofiina o le inisalini na faʻaitiitia ai le tusa ma le tolu taimi.

O le faʻataʻitaʻiga o le penisini o le tui NovoPen 4 e ese mai faʻataʻitaʻiga muamua e ala i le faʻaititia o le tolu-tolu i le tele o numera fua.

O se fua tele, faigofie ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona faʻaogaina le faʻaogaina o lenei masini faigofie ma faigofie e tusa lava pe faʻalavelave matala, ae o le faʻamalama lava ia na faʻalauteleina.

Faʻaauau le vaaia ma le leo faʻatasi ma se seti o iunite taitasi o inisalini. I le faaiuga o le iniseti, o le peni e lafoina se kiliki e faʻamaonia ai le atoatoaga o le puleaina o le tui o le insulin.E mafai ona solo le fualaau.

E mafai ona faʻaaogaina le peni suauu ma le atoaga o pepa o penisini Penfill na gaosia e Novo Nordisk. O le NovoPen 4 e faʻaaoga 3 ml cartridges ua faʻatumu i Pronafan insulin ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi o iniseti lautele e faʻatalanoaina lanu mo le faigofie faʻalogo. Suʻeina o se kilikalama e faia ni nai sekone.

O le foliga lelei o le au e mamanuina e faamamafaina ai le ata o lē e ona, o le mea uamea e maua ai le maualuga o le tumau o le lima.

O le a le ituaiga inisalini o le tui NovoPen 4 e talafeagai mo?

  • Novomiks
  • Novorapid
  • Protafan
  • Levemir
  • Faʻapitoa
  • Mikstard

  • NovoPen 4 ua faamoemoe mo le faʻaaogaina na o Novo Nordisk insuline i le 3 ml cartridges. inisalini
  • O le laʻititi laʻititi o se fua o le insulin o le 1 le iunite. Ole maualuga ole fua ile seti e tasi e 60 iunite.
  • Vaaia le leo ma le leo pe a faʻamaʻo vaega taʻitasi o inisalini
  • Malosiaga e faalēaogā ai le fua
  • Kiliki mo le fuataga atoa
  • Tele, manino manino numera i le fua o le fua

  • sosoʻo tui Novopen 4
  • mea e teu ai
  • aoaoga i le gagana Rusia
  • pepa faʻamaonia

Tusi faʻamaoniga mo NovoPen 4 Faʻailoa Peni

Afai ua faaleagaina le penisini NovoPen 4, o le a suia e Novo Nordisk pe afai e te toe faafoi atu NovoPen 4 i le kamupani mo le asiasiga i totonu ole 3 tausaga mai le aso o le lisiti ma faaali atu le lisiti na mauaina ma le NovoPen4 injector. O le numera o peni tui tui NovoPen 4 e mafai ona maua ile vaega ole masini.

Foafoa: Novo Nordisk A / S - Tenimaka

Matou te le faʻatau atu le sili atu ma le 2 fasi vaega i le 1 order.

Togi tui NovoPen 4 Faamaonia mo le faʻatau atu i Rusia. O ata o oloa, e aofia ai le lanu, e ono eseese mai foliga moni. O loʻo i ai foʻi le suiga i totonu o le pusa e aunoa ma se faʻaaliga. O lenei faʻamatalaga e le o se ofo lautele.

Togi tui NovoPen 4 - tau 1780.00 rub., Ata, faʻamatalaga faʻapitoa, tulaga tuʻuina atu i Rusia. Faʻatau Togi tui NovoPen 4 i luga o le upega tafaʻilagi https: diamarka.com, na o le faʻatumu i luga o le initaneti poo le valaau: +7 (3452) 542-147, +7 (922) 483-55-85.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le tui tui Novopen 4

Novopen 4 peni tui o loʻo gaosia i Saina e ala i le faʻatonuga a le kamupani Baggswerd, e nofo i Tenimaka. Ua mamanuina e faaititia ai le le mautonu e fesootai ma le pulega masani o le insulin.

O lenei tagata faʻatau e faʻatau faʻatasi ma faʻamatalaga auiliili i le gagana Rusia, lea e fautuaina e le kamupanī e suʻesuʻe aʻo leʻi faʻaaogaina le masini.

O se tulaga talafeagai e aofia ai le masini, lea e mafai ai ona e uuina le masini ma isi vaega uma e faʻapipiʻi i ai ile vavae ese mai isi mea a le fale.

E mafai ona faʻaaoga le masini mo se taimi umi. O loʻo i ai se masini e tuʻuina atu ma se mea faʻapitoa. Ole laasaga o le 1 le iunite, o le maualuga pito i luga e 60 iunite. O le masini e talafeagai mo ituaiga uma o inisalini na tuʻuina e Novo Nordisk.

Faʻafefea ona faʻaaoga le masini i le olaga i aso uma

O le tusi lesona o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili e uiga i le faʻaaogaina o le masini. O loʻo faʻaalia le masini i se mea e le o toe faʻaleleia, o laasaga e faʻamatalaina ai sauniuniga mo galuega ma le faʻaogaina o se peni. Ina ia mafai ona manino mea uma i le mafai, o fautuaga e o mai faatasi ma ata. O le gaosi oloa o loʻo faʻamatalaina le mafuaʻaga o faafitauli sili ona taatele ma fautuaina auala e foia ai.

  1. E tatau ona faʻaaogaina le masini ma vaega sui e sui ai ina ia mautinoa ai lona saogalemu.
  2. 3 ml Pusa ma le 6 po o le 8 mm NovoFine nila e talafeagai mo le masini. Latou te faamalieina uma manaoga mo ia masini.

O le faʻaaogaina o se peni tui mo le faʻatinoga o le inisalini Novopen 4 e tatau ona avea ma tagata taitoatasi mo tagata taitoatasi. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻaititia i le leai o se faʻamaʻi pipisi o faʻamaʻi pipisi e faʻapipiʻiina i vai ola.

Afai e faʻaaogaina e le maʻi le tele o ituaiga o inisalini, ona tatau lea mo fualaau taʻitasi e te manaʻomia e iai se isi injector. Ina ia taofia le leiloa po o le malepe o le masini, e tatau ona i ai i totonu o se faʻatau se masini faʻaopoopo e mamanuina ai le mea galue malosi.

O le injector ua mamanuina mo le saʻo ma le saogalemu o le pulea o fualaau faasaina i le aofaiga tatau. E malosi tele, ae, e pei lava o mea uma, e mafai ona motusia. Ina ia mafai e le penisini ona galue mo se taimi umi, e tatau ona e taulimaina ma le faaeteete, aloese mai le pa'ū i luga o luga o luga o luga.

  1. E fautuaina ina ua uma le faʻaaogaina o le masini, ia aveese le nila i taimi uma ma tuʻu i lona tulaga se pulou faapitoa e faʻamautinoa ai le faʻamalosi.
  2. O le injector e tatau ona puipuia mai le susulu o le la, e faʻamamatia ai le mea e faia ai le masini.

Novopen 4 ua fautuaina ina ia teuina i se mataupu pe afai e lava le avanoa e tuʻuina faatasi ai vaega uma e mafai ona faʻaaogaina mo le pule ile inisalini ma se masini faʻaoleo.

E le manaʻomia le tausiga faʻapitoa e le injector. E mafai ona vele ma faamamaina e faʻaaogisi le fulufulu mamoe i le mea faʻapipiʻi ma le pulumu mago.

O le ola o le masini e 3 tausaga. Ua folafola mai e le kamupanī e toe sui pe afai e le mafai ona totogi ona o lona sese muamua nai lo lenei taimi. O le sui e noatia i se lisiti.

Togi tui Novopen 4

E faʻamoemoe mo le faʻaaogaina o Novo Nordisk insulin i le 3 ml penigill cartridges (Novorapid, Novomiks, Aktrapid, Protafan, Levemir, Mikstard). E mafai ai ona e seti le fualaau mai le 1 i le 60 iunite i totonu o le 1 unite.

O le fualaau e mafai ona faigofie ona suia e aunoa ma le leai o se inisalini. E faigofie ma faigofie ona faitau le fua o metotia. E lafoina se kiliki i le pito o le iniseti, faʻamaonia le faʻamautuina atoatoa o le fua o le insulin.

O loʻo i ai se mea malosi malosi, e teteʻe atu i le tele o aʻafiaga i fafo atu.

Lafu mea faaputuputu

Faʻasologa o le Faʻatauina o Peni Pen

Faatonuga i le gagana Rusia

Tau o le tau: 350 rubles

Ua matou FAST LIFE i Yekaterinburg ma Chelyabinsk.

Tau o le tau: 200 rubles

O tau faʻaalu e faalagolago i le aofaiga o le poloaiga.

Mo nisi poloaiga 5,000 rubles - tuʻuina atu 0 ruʻu

Mo poloaiga e itiiti 0 ruʻu - tuʻuina atu 300 rubles

Mo nisi poloaiga 5,000 rubles - tuʻuina atu 0 ruʻu

Mo poloaiga e itiiti 0 ruʻu - tuʻuina atu 200 rubles

Mo nisi poloaiga 5,000 rubles - tuʻuina atu 0 ruʻu

Mo poloaiga e itiiti 0 ruʻu - tuʻuina atu 400 rubles

Matou te vave momoli atu i Rusia. O le a filifilia e le pule mo oe le tulaga sili ona lelei e tuʻuina atu ai e faʻavae i luga o laina o lau faʻatonuga. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le tuʻuina lea o se faʻatonuga ma faʻatali se valaau mai le pule. Faʻasalaga taimi e 1-5 aso.

Nefteyugansk, Nizhnevartovsk, Surgut, Khanty-Mansiysk

Tau o le tau: 530 rubles

E mafai ona e suʻe oloa i la matou faleoloa i le 184 Volgogradskaya Faamolemole tuʻu lau orderi luga o le upega tafaʻilagi. Pe aumai ia i matou se valaau ina ia mafai ona matou faʻaagaga le oloa mo oe. Matou te galulue mo: mai le Aso Gafua i le Aso Faraile 10.00 - 19.00 i le Aso Toonai 10.00 - 18.00

Leai se toe iloiloga. E mafai ona e tuua muamua

NovoPen Faʻatasi le Pen 4 Laasaga 1 Unit

O le NovoPen 4 o se tui fou o inisalini e tuʻuina atu ai, o se faʻaleleia atili o le NogaPen 3 peni.

NovoPen 4 o se masini faʻaonaponei mo le tuiina o le inisalini, o se faʻaleleia atili o le pine sisiva NovoPen 3-o le suauu sili ona taatele i le lalolagi.

O le penisini o le NovoPen 4 e mafai ai ona e seti le fualaau mai le 1 i le 60 iunite ma se seti seti o le 1 le iunite. O le penisini o le NovoPen 4 e tele ona lelei pe a faatusatusa i le peni NovoPen 3: O le tele o numera o laina ua faateleina i le 3 taimi mo le tulaga tonu o le tui o le inisalini.

Se faailo leo leo tele e faʻamaonia ai le faʻatonuga atoatoa o le fua o le insulin. O le lolomiina o le ala amata e manaʻomia ai le 50% le itiiti o le taumafaiga. E toe foi mai le tootoo i lona tulaga muamua i le na o le faapipiiina o le ulu o le uila - e leai se mea e tatau ona toe faafoiina ai le masini faafoi. Malosiaga e faalēaogā ai le fua.

O loʻo faia i se mea uʻamea e mafai ona tuʻuina atu ai avega mamafa. Faʻalelei foliga vaaia.

Peni peni ma se avanoa faaopoopo e teu ai mo le isi NovoPen 4 injector, penisill blunk cartridge ma NovoFine nila.

Vaʻaia ma le puleaina NovoPen 4 O le tuiina o le Pen e na o le faʻaaogaina i le Novo Nordisk insuline - 3 ml Faʻasologa o le Penfill (Failautusi HM Penfill solution d / in. 100 IU / ml cart.d / penfil 3 mili pa 5 E leai se mea e faʻaaogaina, e leai se mea e mafai ona e faʻaaogaina. / penfil. 3 mili paʻu.

5 NovoNordisk A / O, Novomiks 30 Penfill Susp. d / i. s / c 100 IU / ml 3 ml atinaʻe tasi. 5 Avanoa A / O). O le noveFen 4 peni tui ua mamanuina mo le faʻaaogaina o nilala NOVOFINE e oʻo atu i le umi o le 8 mm: NOVOFINE 31G ola 0.25x6 mm. 100 NovoNordisk A / O.

A o leʻi faʻaaogaina, o le talo NogaPen 4 e faʻapipiʻi i le faʻaofiina o le penisini penisini i le mea faʻailo ma le pulou faʻatasi ma le lanu lanu ma faʻapipiʻi le vaega faʻapipiʻi i le mea e faʻaaogaina ai le kiliva ma le faʻagasolo se tasi seia oʻo ina kiliki, tuʻu i luga o se nila fou, aveese ia pito i fafo ma totonu o le nila, le injector i le nila, aveese faʻamalo mai le kesi. Aʻo faʻatulagaina le metotia, muamua ia mautinoa o le tagata filifilia o loʻo i le tulaga eleelea, ona faʻaali atu lea i le numera o vaega talafeagai mo le iniua (numera numera e faʻaalia e ala i le tele o kesi i le va o numera). Ulufale le masini e ala i le faʻapipiʻi lemu o le ki i le auala uma seia oʻo ina kiliki. A uma le iniseti, e tatau ona tumau le nila i lalo o le paʻu mo le 6 sekone, lea e mautinoa ai le faʻamautu atoatoa o le inisalini. Afai e le lava le inisalini e tuua i totonu o le faʻailo, o le numera e misi o iunite e tatau ona tusia mai le Penisini fou Penfill o le a faʻaalia i le faamalama o le faʻaaliga.

A uma le tui, ia faʻapipiʻi ma le faaeteete le pulou puipui i luga o le nila, ia vavae le nila i le fesuiaʻiina, tuu le pulou o le pen-injector. Na ona lafoese le nila i totonu o le pulou puipui.

O le pusa penisini NovoPen 4 e aofia ai: Faʻailoga peni. Peni peni ma se avanoa faaopoopo e teu ai mo le isi NovoPen 4 injector, penisill blunk cartridge ma NovoFine nila.

I le afifi 1 seti ma faatonuga mo le faʻaoga.

Novo Pen 4.0 Inisalini Sringe Pen

O le faaleleia o NovePen 4 syringe peni o le faʻaauau pea o le nusipepa o le tuilaina o le insinsine sili ona lauiloa a Novo Nordisk. O le NovoPen 3 penupeni syringe mai Novo-Nordisk ua avea ma mea e sili ona taatele i le lalolagi, ma o le NovoPen 4 peni tui e sili atu ona aoga.

O le syringe pen NovoPen 4 e matua faigofie ma aoga.

Ae ui i lea, e foliga matagofie lava. O le tino o le pine peni e faia i le uʻamea faʻalanu. I le syringe pen NovoPen 4 faʻaaogaina le masini faʻaleleia, lea ua avea ma sili atu ona umi ma tumau. O le faʻaofiina o se tui o le inisalini e manaʻomia ai se taumafaiga itiiti. Aʻo tumau pea se mamanu i luga o le peni, o loʻo faʻapupulaina igoa mo faailoga o fua.

- Lisi kalaka: 3 ml

- Laʻau maualuga e faʻatonuina: 60 iunite.

- O le laʻititi laʻititi o le insulin: 1 le iunite.

- Fausia: Novo Nordisk

O le a le ituaiga inisalini o le tui NovoPen 4 e talafeagai mo?

Vaega:

- NovoPen 4 ua faʻamoemoe e faʻaaoga e na o Novo Nordisk insulin i le 3 ml cartridges. inisalini

- O le laʻititi o le laʻasaga ole fua ole inisalini e 1 le vaega. Ole maualuga ole fua ile seti e tasi e 60 iunite.

- Vaʻaia le leo ma le leo pe a faʻamaʻo vaega taʻitasi o inisalini

- Malosiaga e faalēaogā ai le fua

- Kiliki faʻailoa le faʻamaʻi atoa

- Tele, manino manino numera i luga o le fua o le fua

Filifiliga:

- sosoʻo tui Novopen 4

- mea e teu ai

- aʻoaʻoga i le gagana Rusia

E i ai faʻamaoniga! Faitau faʻasalaga aʻo leʻi faʻaaogaina.

Tuua Lau Faamatalaga

NovoPen 3 3 ml1 iuniteCartridges Penfill 3 ml: Actrapid, Protofan, Novorapid, Novomikst3faigofie ma faʻatuatuaina