Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl

Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl - lenei. E masani lava ona faatonuina e fomaʻi se tasi oi latou e maua i faamai o le cardiovascular system oe ua i ai le fatu fatu poʻo se tagata matua matutua o se puipuiga o osofaiga o le fatu ma le tafe.

E ui lava i se tutusa tutusa o le gaioiga, o fualaau oona e tele ni feeseeseaiga ma ua faʻataʻatitia e faʻavae i luga o uiga o le faʻamaʻi i tagata maʻi taitoatasi. O vailaʻau uma o loʻo i ai le numera o faʻasalaga, o le faʻaaogaina o soʻo se tasi oi latou e tatau ona amata ina ua maeʻa ona suʻe se fomaʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le elemene galue i le aspirin cardio ma Cardiomagnyl o le acetylsalicylic acid. I le taimi lava e tasi, o le magnesium hydroxide o se vaega foi o Cardiomagnyl. O le mafuaʻaga lea e masani ona faʻamatalaina ai le fualaau faasaina i tagata maʻi o ona faʻamaʻi e faigata i faʻaaliga o le maualuga o le toto.

Acetylsalicylic acid, o se vaega o le fualaau faasaina, faʻaitiitia le toto, puipuia le faʻapipiʻiina o fusi toto ma fesoasoani e faʻaleleia le toto i le mafaufau. O vailaʻau uma e mafai ona aʻafia ai le galuega a le fatu muso.

E le gata i lea, o le Aspirin cardio e iai sona aʻafiaga o le anti-inflammatory ma le agamalily. O le aspirin cardio e aʻafia i le vaega o faʻataʻitaʻiga e leai ni nakoti.

Faʻamatalaina le cardio Aspirin e avea ma faʻasologa o se fatu osofaʻi i tagata mamaʻi o latou talafaasolopito ua mamafa i faʻamaʻi:

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faatonuina e avea ma puipuiga o le pipili, e faaleleia ai le gasegase o le gasegase o tagata matutua ma puipuia ai le thrombosis.

O Cardiomagnyl ua faatonuina pe a uma le taotoga i luga o vaa e puipuia ai le thromboembolism.

Cardiomagnyl o loʻo faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi nei:

  • faamai o le cardiovascular system,
  • ogaoga o le fatu
  • e le faʻavaivai le faʻalelei,
  • faʻaleagaina o le myocardial
  • thrombosis.

Cardiomagnyl, o se vaega o le tuufaatasiga, e taofiofi ai le taofiofia o le taʻavale, puipuia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi. O tagata o loʻo mauaina le cardiomagnyl e mafai ona puipuia le mucosa gastric mai aʻafiaga leaga o le acetylsalicylic acid.

Laulau o vailaʻau e mafai ona suia Cardiomagnyl ma Aspirin cardio:

IgoaFaiga faʻapolopoloFaailogaContraindicationsGaioiga galueTau, siaki
Polokard pusa tioatapuipuia o le fatu fatu, thrombosis, embolismfale ma falemaʻi faʻamaʻi pipisi, faʻamalata paʻu, polyps i totonu o le isu, faʻafitauli o le totoacetylsalicylic acid250-470
Magnerot pillsfatu fatu, angina pectoris, fatu fatu, arrhythmiafaʻaleagaina o le tino, urolithiasis, cirrhosismagnesium oletate dihydratemai le 250
Aspeckard pillsulu o le tino, neuralgia, fatu fatu, arrhythmia, thrombophlebitis, toothacheloto vaivai, ate ma fatu fatuga, maitaga, maʻi o le manavaacetylsalicylic acidmai le 40
Asparkam papa, tuihypokalemia, faʻalavelave fatu, arrhythmia, toilalo fatuo le gaioiga o le resal function, hyperkalemia, faamalolomagnesium vavalalata, paluga palapasamai le 40
CardiASK pillspuipuia o le fatu fatu, stroke, thromboembolism, angina pectorispaʻu o le peptic, faʻamala o le bronchial, faʻamaʻi fatuga, maitaga, lactationacetylsalicylic acidmai le 70

O le a le eseesega i le va o fualaau faasaina

O faʻamaʻi o le fatu cardiovascular o le mafuaʻaga autu lea o maliu i le lalolagi atoa. E mafai ona e faʻaleleia fuainumera faʻamamaina faatasi ai ma le fesoasoani i auala puipuia, e aofia ai le avea ma sui o le antiplatelet agents.

O vailaʻau uma o fualaau faasaina. Ae o Aspirin cardio foi ei ai ana faʻafitauli ma faʻafefe-inflammatory properties. Ina ia malamalama pe o le a le eseesega i le va o fualaau oona, ua lava lea e suesue ma le totoʻa faatonuga e oʻo mai i fualaau faasaina. Ae ua matou saunia se laulau. E faigofie lenei mea mo le faʻatusatusaina o fualaau faasaina ma mo le iloa lelei o aoga o fualaau faasaina. I luga o le faavae e mafai e tagata uma ona iloa ai a latou eseesega.

FualaauCardiomagnylAspirin Cardio
Mea gaosiAcetylsalicylic acid ma le magnesium hydroxideAcetylsalicylic acid
Tagata faʻatau1. Mago o le 'au,
2. MCC,
3. magnesium stearate,
4. masini pateta,
5. hypromelilose,
6. propylene glycol,
7. talc.
1. Cellulose,
2. maso o sana,
3. se kopi o le methacrylic acid ma le ester ethyl o le acikoni (1: 1),
4. polysorbate-80,
5. sodium lauryl sulfate,
6. talc,
7. Triethyl citrate.
Faʻasologa75/150 mg 1 taimi i le aso.100/200 mg i le aso poʻo le 300 mg i isi aso uma.
FaʻaaligaPepa vali ata vali o le 75 po o le 150 mg, 100 fasi pepa i totonu o se fagu.Pepa o totonu o le Entic-coated o le 100 poo le 300 mg, 20 iunite i totonu o se pulu.
Faʻataʻitaʻiga faʻaleleiE mafai ona fufulu pe faʻasese i totonu o le vai. Tasi le papa (75 pe 150 mg) i le aso, mo le puipuia o maʻi cardiovascular matua: i le aso 1, 150 mg, i le isi - 75 mg.Half itula ao lei faia taumafataga, e aunoa ma le ulaina. Faia mo se umi umi o togafitiga. Ole fua ole tausiga pe a maeʻa ona aʻafia ile 100 mg i le aso.

Ioe, o le filifiliga o tupe e faalagolago ile tau. O le tau o Aspirin Cardio e tusa ma le 250 rubles mo le 56 pusa o le 100 mg. O le tau o Cardiomagnyl e tusa ma le 210 rubles mo le 30 papa o le 150 mg.

Tupe tutusa tutusa

O le tutusa o fualaau faasaina e faavae i luga o le vaega lava e tasi oa latou tuufaatasiga - acetylsalicylic acid. E i ai sona aʻafiaga o le antiplatelet, ae faʻasaina i le taimi o faʻatelega o faʻamaʻi ma le faʻamaʻi faʻamaʻi o le tino. I le taimi o le faamagaloga, e mafai ona faaaoga fualaau faasaina, ae e ui lava o le Aspirin cardio ei ai se atigi puipuiga, ma o Cardiomagnyl o loo i ai se aitema i lona fatuga, o tagata e maua i le maila, gastritis ma isi pathocese e tatau ona matuai faaeteete pe a filifilia se fualaau faasaina e puipuia ai le cardiovascular system.

O fualaau uma e faaaoga e puipuia ai le thrombosis, angina pectoris, faalavelave o le cerebrovascular, infarction myocardial. O faʻamaoniga o faʻamaʻi pipisi, o le fomaʻi, totoga o le loto, gaogao toeititi, diathesis ma le fatu vaivai.

Lenei e sili atu ona filifili

O le a se mea sili atu e ave i se tagata maʻi faapitoa mo le puipuia ma le faʻaitiitia o le toto, e tatau i se tagata poto faapitoa ona filifili. E masani lava e sili ona fiafia i ai Cardiomagnyl, ona o lona tuufaatasiga, e faaopoopo atu i aspirin-thinning thinning, e aofia ai le magnesium hydroxide, lea fuafua e puipuia le mucosa gastric. Afai o le sini autu o le faʻaleleia lea o le fatu, e fautuaina Cardiomagnyl mo le faʻaaogaina mo se taimi umi.

Aspirin Cardio sili atu ona lelei mo le faʻamautuina o le viscosity o le toto: puipuia o pupuni toto. O le tele lava o taimi e faʻamatalaina e le mo le umi o le faʻaaogaina, ae mo se vasega puupuu. Mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa taotoga i luga o fatu ma toto toto, o le Asipirin cardio lea e masani ona faʻaaogaina ona o ana mea faʻapitoa ma mea e le faʻaleagaina. Ua fautuaina foi e fomaʻi nei fualaau mo le puipuia o maʻi tuga o le tino vascular system o le tino e tetee atu i le maʻisuka malosi, oona tele. Ae afai ei ai se talaʻaga o le maʻisuka, e taua le mafaufau o mea maualuga o le acetylsalicylic acid e mafai ona mafua ai se aafiaga o le hypoglycemic.

Pe a faatonuina le togafitiga o fualaau faasaina, e tatau foi i le fomaʻi ona amanaia le faʻasaina: o vailaau faʻasaina uma e le fautuaina mo gaioiga ogaoga i luga o le mucosa gastric ma duodenal. Ae afai ei ai se manaʻoga mo le faʻaaogaina o antiplatelet agents (faʻatasi ai ma le faʻateleina o le mamafa ma le maualuga o le viscosity), ma o le tagata gasegase e leai se afaina ma se maʻi i le tumutumu pito i luga, e mafai ona ave faʻamalosi fualaau ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

O aʻafiaga ma fesoʻotaʻiga faʻamalositino, o vailaʻau uma lava e lua tutusa ma le mea moni o le mea galue malosi e foliga tutusa i tulaga uma e lua.

E oʻo lava i le faʻamatalaga masani o le ala e ese mai ai Cardiomagnyl mai le cardio aspirin, e le mafai ona filifili faʻapitoa po o fea fualaau mo le loto e aoga mo tagata taitoatasi. Ina ia filifili le mea e tatau mo le tagata maʻi, e tatau i le fomaʻi ona suesue suʻesuʻega o le toto, anamnesis ma se lisi o fualaau ua uma ona faʻaaogaina. O le mea lea, o le faʻafesoʻotaʻi atu i lau fomaʻi mo se suʻega taʻitasi, faʻapea foʻi ma se tulafono, o le filifiliga sao lea mo se tagata e fiafia i lo latou ola maloloina.

Auala e fai mo le puipuiga

O fualaau uma e lua e ave ao le i ai taumafa ma le tele o vai.

Taua! Afai e te masalomia se tulaga muamua o le faʻasalaga, 1 le papatini o le Asipirin cardio e tatau ona tatuʻaina lelei ona fufulu lea ile vai.

Acetylsalicylic acid o le a amata ona galue i totonu o le 15 minute. O lenei mea o le a faʻaitiitia ai taunuuga le lelei ma faʻatali saogalemu mo se falemaʻi.

Mo le puipuia o le fatu fatu ma le thrombosis, e tatau ai ona ave le 0.5 ipu o Cardiomagnyl i aso uma, o le 75 mg. aspirin.

Mea Fai Fomai e uiga i le Maualuga

Fomai o Fomai Faʻafomai, Polofesa G. Emelyanov:

Sa ou togafitia le toto maualuga mo le tele o tausaga. E tusa ai ma fuainumera, i le 89% o mataupu, o le maualuga o le toto maualuga e maua i le fatu fatu poʻo le stroke ma maliu ai se tagata. E tusa ma le lua vaetolu o tagata gasegase ua maliliu nei i le 5 tausaga muamua o le maʻi.

O le mea moni lenei - e mafai ma tatau ai ona faʻasaʻo le mamafa, ae e le fofoina ai le maʻi lava ia. Naʻo le vailaʻau faʻasaʻo ua fautuaina aloaia e le Matagaluega o le Soifua Maloloina mo le togafitiga o le maualuga o le toto maualuga ma ua faʻaaoga foi e le cardiologists i la latou galuega o lenei. O le vailaʻau e afaina ai le mafuaʻaga o le maʻi, lea e mafai ai ona faʻaumatia uma le toto maualuga. E le gata i lea, i lalo ole polokalama a le malo, e mafai e tagata uma o le malo o Rusia ona maua NO .

Faatonuga mo le faaaogaina

Aspirin o se tasi lea o fualaau lauiloa ma masani ona faʻaaogaina i togafitiga faʻaonapo nei. Faʻailo i vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory (NSAIDs), salicylates. O le gaioiga malosi o le acetylsalicylic acid (ASA), na muamua mauaina i le silia ma le selau tausaga talu ai. Na muai faaaogaina o se vailaʻau antipyretic, ma i na o le 90 na suʻesuʻe ai isi meatotino. I le taimi nei, o le aspirin e faʻaaogaina e avea o se faʻamalosi (faʻaitiitia o tiga), sui anti-inflammatory ma antiplatelet. O le tulafono auro mo le puipuia ma togafitiga o faʻafitauli o le loto ma cerebrovascular. O le Aspirin Cardio o loʻo gaosia ma gaosia e le kamupanī Siamani Bayer.

O le autu autu o Aspirin o le taofi lea o le synthesis o le arachidonic acid ma prostaglandins (PG). O nei meaola o loʻo faʻaaogaina e faʻamalolo i le toetoe lava o mea uma o le tino, ma e sili atu ona aʻafiaga i luga o le mamafa, vasospasm, mumu, fulafula ma foliga vaaia o le tiga. Acetylsalicylic acid pe a oʻo i totonu o le toto e faʻalavelaveina ai le faʻasalalauga o GHG, ma faʻaitiitia ai le mafai ona gafatia o toto laiti, ma faʻaitiitia ai foi le vevela ma le faʻaogaina o le faʻaoga.

I le gaioiga o le cardiological, ua maua ai e le aspirin lona faʻaaogaina e avea ma sui sui o le alofilima. O lenei mea e mafua ona o lona aafiaga i le vailaʻau o le thromboxane, lea e faʻaleleia ai le faagasologa o le tuufaatasia o sela mumu (faapipiiina o laulau i totonu o paʻu ma le faʻavaeina o pupuni toto). O le vailaau e faʻamalo ai le vasa masima, e faʻateleina ai le paʻu o arteries, veins ma capillaries. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaaoga Aspirin Cardio e avea o se fomaʻi togafitiga faʻasolosolo ma le gasegase mo le thrombosis.

I le avea ma auala e faʻaitiitia ai le lamatiaga:

  • faʻamaʻi ma le oti i tagata o loʻo iai muamua le faʻaleagaina o le myocardial (AMI),
  • mo le puipuia o le masalomia o le gasegase o le coronary syndrome, AMI,
  • faatasi ai ma se tulaga mausali ma le le mausali o angina,
  • i le siakiina o le faʻasolosolo mai o mea faʻasolosolo (TIA) o le faiʻai, o le stroke i se tagata maʻi i le TIA,
  • mo le faʻaleagaina o le myocardial i tagata ei ai faafitauli faʻalavelave: o le i ai o le maʻisuka, toto maualuga, dyslipidemia, gaʻo, ulaula i matua / matua.

I le avea ai ma se faʻasologa:

  • faʻataʻitaʻiga (faʻapipiʻiina o le lumanaʻi vascular), e aofia ai le gaʻo o le pulmonary, pe a uma le taotoga, faʻataʻapeʻapeʻa, faʻasolo togafitiga,
  • vein thrombosis o pito pito i lalo, isi vaa pe a uma le taotoga poʻo le faʻalauteleina o le faʻaletonu (le lavavavave),
  • mo le puipuiga lona lua mai le faʻamaʻi (cerebrovascular accident) i tagata gasegase e maualuga le lamatiaga, ma faʻamaʻi o le cardiovascular, cerebrovascular systems.

Contraindications ma aʻafiaga itu

O le asipirin cardio e le o faʻamaonia mo tagata e maua i gasegase o le gastrointestinal tract, o le toto toto mai nofoaga eseese. I lenei tulaga, e sili atu le talafeagai le suia o le vailaau faʻasaina ma Cardiomagnyl ona o lona faʻaleagaina o lona malosi i luga o le mucosa gastric.

O isi mea e teteʻe ai ma le tasi ma le isi vailaau e tutusa:

  • bronchial asthma,
  • toe le manuia
  • tamaiti ei lalo o le 15 tausaga
  • maʻitaga
  • ogaoga leaga o le fatu.

Taua! Acetylsalicylic acid, o se vaega o fualaau e lua, e mafai ona tali atu i le ava malosi. O le mea lea, ao ave le fualaau faasaina e tatau ona aloese mai le faʻaaogaina o ava malosi e aofia ai le ava.

O le mea masani, o vailaʻau uma lava e faʻasaina lelei, ae o nisi tagata gasegase e mafai ona iai nisi o aʻafiaga. O faʻafitauli o le maʻi e masani lava ona tulai mai ona o le faʻaleleia o le maʻi i se tasi o vaega fesoasoani. Faʻaalia i foliga o le urticaria, sosolo ma mumu, fulafula. I se tulaga e le masani ai, o le aveina o se tasi o vailaau e mafua ai le afaina anaphylactic.

Taua! Ona o le gaioiga tutusa, o le Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl e le o fautuaina e ave i le taimi e tasi, ina ia aloese mai le maualuga o acetylsalicylic acid.

O le gastrointestinal tract e mafai ona tali atu i vailaau faʻamaʻi ma le gasea, tiga o le manava, manava, ma le vomiting. Leai, maʻi o le manava ma le maʻi leʻo.

I le faaopoopo atu, o se taunuuga o togafitiga ma se tasi o vailaau faafomai, totogo, faaitiitiga o mea vaaia vaaia, lagona le lelei, lagona le mautonu ma le le malamalama.

I le faaiuga, e mafai ona tatou fai atu o sauniuniga o Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl i le tele o itu tutusa. Ae ui i lea, e iai a latou eseesega eseese ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina. E faʻavae i luga o nei foliga i le gaioiga o vailaʻau e filifili ai e le fomaʻi se mea e sili atu ona talafeagai mo se tagata maʻi faapitoa pe suia se tasi fualaau faasaina ma le isi pe afai e le lava le faʻamaonia o le togafitiga.

Pe a filifilia se tasi o fualaau mo le puipuia, e tatau ona e faitauina ma le totoa ia contraindications ma ia malamalama po o le fea o nei vailaʻau e sili ona talafeagai mo oe.

Taua! E tusa ai ma le Decree No. 56742, seia oo i le aso 17 o Iuni, e mafai ona maua e le maʻisuka se togafitiga tulaga ese! O le suka toto e faʻaitiitia i le 4.7 mmol / L. Faʻasao oe ma au pele mai le maʻisuka!

I le tele o taimi, o maʻi na maua i maʻi fatu cardiovascular ua faʻamatalaina le cardio Aspirin poo Cardiomagnyl. O nei fualaau oona e faʻaaogaina uma mo togafitiga ma mo le puipuia o faʻamaʻi ma e talitutusa tutusa ma o latou aafiaga, ae e iai foi a latou eseesega. O le a le eseesega i le va o Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl, ma o le a le fualaau e sili atu ona lelei e filifili ai mo togafitiga faigata? Ina ia malamalama i lenei mea, e tatau ona e iloa po oa nei fualaau oona.

Faʻavaeina o Cardiomagnyl ma Aspirin Cardio

Cardiomagnyl o se vailaau faʻasaina o vailaau faʻasaina lea e aʻafia i le kulupu o fualaau faasaina e puipuia ai faʻamaʻi pipisi cardiovascular ma eseesega faʻafitauli e fesootaʻi ma i latou. Aspirin Cardio o se analgesic e leai ni nakoti, non-steroidal anti-inflammatory ma antiplatelet agent.A maeʻa ona tago i ai, ona faʻaitiitia loa lea o le faʻalauteleina o le platelet, ma e iai foi sona aafiaga antipyretic ma le analgesic. O le mea autu e vaʻaia ai Cardiomagnyl mai Aspirin Cardio o le faʻapena. O le gaioiga malosi o nei vailaʻau e lua o le acetylsalicylic acid. Ae o le cardiomagnyl foi e iai le magnesium hydroxide - o se mea e maua ai meaʻai faaopoopo i fatu fatu. O le mafuaʻaga lea e sili atu ona aoga lenei vailaʻau i le togafitia o faʻamaʻi tuga ma faʻafitauli faʻapitoa.

E le gata i lea, o le eseesega i le va o Cardiomagnyl ma Aspirin Cardio o loʻo i ai se talatala. Faafetai i lenei vaega, o le mucosa gastric ua puipuia mai aafiaga ole acetylsalicylic acid pe a uma ona faʻaaogaina le vailaʻau. O lona uiga, o lenei fualaau faasaina, e tusa lava pe masani ona faʻaaoga, e le afaina ai.

Le faaaogaina o Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl

Afai tatou te faatusatusa faatonuga a Cardiomagnyl ma Aspirin Cardio, o le mea muamua lava e matauina o nei fualaau oona ei ai o latou meatotino faapena. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te faʻaitiitia lelei le lamatiaga o le paʻu toto ma le osofaʻi o le fatu, ma avea foi o se fuataga o le puipuia o fasi. Ae o faailoga mo le faʻaaogaina e ese si ese. O le fea vailaʻau e sili atu - Aspirin Cardio poʻo Cardiomagnyl, e mautinoa e le mafai ona fai. O mea uma e matua patino. O le filifiliga o fualaau faasaina e faalagolago i le siama ma taunuuga o se suʻega toto.

E tatau ona faʻaaogaina le aspirin mo togafitiga faʻasaʻo ma:

  • tuinanau i le thromboembolism,
  • afaina
  • cerebrovascular accident.

O nisi fomaʻi e fai mai pe a maea le taotoga, e sili atu le ave o Aspirin Cardio, nai lo Cardiomagnyl poʻo Cardiomagnyl Forte. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o le Aspirin e i ai se mea e faʻaogaina ai ma le faʻaleagaina o aʻafiaga. Ona o lenei mea, ua faʻaititia ai le lamatiaga o faʻafitauli ma e mafai e le tagata gasegase ona toe malosi vave pe a uma le taotoga.

Cardiomagnyl i le ituaiga o laupepa e tatau ona faʻaaogaina pe'āfai e iai:

  • e le faʻavaivai le faʻalelei,
  • gasegase o le myocardial,
  • hypercholesterolemia,
  • o loʻo i ai se faʻafitauli o le toe-thrombosis.

E le gata i lea, o lenei vailaʻau e sili atu le lelei e filifili ai mo le puipuia o soʻo se faaletonu o le totoga i totonu o le faiʻai ma faʻamaʻi pipisi ogaoga o le cardiovascular, e pei o le maʻi gasegase tuga.

Contraindications Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl

O tagata cardiologists uma lava, pe a fai o le maʻi o loʻo i ai se maʻi o le manava, fai mai e sili atu le aua le ave Aspirin Cardio, ae Cardiomagnyl poʻo ona faʻalogo. I nisi tulaga, e le o se fautuaga, ae o se faʻaaliga manino. O le mea e faapea o le talatala o loʻo i totonu o Cardiomagnyl lelei e puipuia ai le manava mai le ita. O le mea lea, afai e leai sau faʻataʻitaʻiga o se ulutala, o le fualaau faasaina o le a le afaina, ae le pei o Aspirin.

Cardiomagnyl ma Aspirin Cardio: o le a le eseesega i le va o nei fualaau faasaina ma e sili atu

O fomaʻi e masani ona faʻamatalaina fualaau e pei o Cardiomagnyl ma Aspirin Cardio i tagata maʻi o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le cardiovascular system. O nei oloa tau vailaau mo togafitiga e aoga uma mo le togafitiga ma mo le puipuia o mea sese ma mea leaga o le cardiovascular system ma e faapena foi i latou aoga aoga. Ae o loʻo i ai eseesega i nei vailaʻau.

O le a le tasi e sili atu ma o le a le eseesega i le va o Cardiomagnyl ma Aspirin Cardio? O le a tatou taumafai e saili le tali i lenei fesili i lenei tusiga ma amata i le mea moni o loo tatou maua se auiliiliga auiliili o nei vailaʻau.

Faatusatusaga o le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le a se mea tatou te iloa e uiga i Cardiomagnyl ma Aspirin Cardio? Muamua e iai le kulupu o vailaʻau e mafai ona maua ai se puipuiga lelei tele ma puipuia ai le atinaʻeina o togafitiga faʻaleagaina i le cardiovascular system, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o aʻafiaga o faʻafitauli faigata. E tusa ai ma le gaioiga a Cardiomagnyl - faʻatau fualaau faʻasa.

Aspirin Cardio o se vailaau o se vaega e matua ese lava. O lenei vailaʻau ua vavaeina e avea o se sui e tetee i le faʻaaogaina o tui ma se vaega e le o le faʻamalosi, o le mea lea e taua o le a le o le faʻamaʻi faʻasolosolo. O le faʻaaogaina o Aspirin Cardio i togafitiga e maua ai le malosi o le analgesic effect, aveesea ai le maualuga o le vevela o le tino, ma faʻaititia ai foi le fua faatatau o le atinaʻe o paʻu toto.

O le eseesega autu i le va o Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl o lona tuufaatasiga. O le mea taua (ma le malosi) i vailaʻau uma o le acetylsalicylic acid. Ae o Cardiomagnyl, i le faaopoopo atu i lenei vailaau, e aofia ai foi le magnesium hydroxide, lea e mafai ona fafagaina ai maso ma tissu o le fatu ma toto toto. O le mea lea, o Cardiomagnyl lea ua faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase i maʻi tuga o le cardiovascular system. E iai foʻi i le cardiomagnyl o loʻo i ai se faʻamaʻi - o se vailaʻau e puipuia ai le mucosa gastric mai le faʻaleagaina ma le leaga o aʻafiaga o acetylsalicylic acid, ma o le mea lea o lenei fualaau faasaina e mafai ona ave soo, e aunoa ma le fefe e faʻaleagaina le tino o le tino ma le manava.

Afai e te faitau i faatonuga mo Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl, e mafai ona e maitauina o nei fualaau oona e tele naua mea e aoga tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o vailaʻau faʻataʻitaʻi e mafai ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faatupuina o fatu fatuga ma le thrombosis; latou te avea o fualaau o le aoga aupito sili ona aoga i le puipuia o mai. Ae ui i lea, o le eseesega i le va o fualaau oona o le a matauina pe afai e te faitau i faʻamatalaga mo le faʻaaogaina.

O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, o Aspirin Cardio o loʻo iai i ana molimau:

  1. Puipuiga o le thrombosis ma le thromboembolism.
  2. Togafitiga o pathoces cardiovascular i le maʻisuka malosi.
  3. O fualaau faasaina e mafai ona faatonuina mo le tele o meaʻai ma mea e le masani ai i le soifua maloloina o le mafaufau.

Fai mai le au atamamai o le faaaogaina o Aspirin Cardio e sili ona taua pe a maeʻa galuega i luga o toto, talu ai ona o le fualaau faasaina, e faaopoopo atu i le aoga aoga aoga, ua i ai se malosi e tetee atu ai i le afaina o le Aspirin Cardio, o le lamatiaga o faafitauli e matua faaitiitia.

Cardiomagnyl e masani ona faʻamatalaina i tulaga nei:

  1. E le faʻaaogaina angina pectoris.
  2. O se faʻalavelave faʻapitoa o le faʻaleagaina o le myocardial.
  3. Faʻatasi ai ma le tele o aʻafiaga o le toe faʻafouina o pupuni toto.
  4. Faatasi ai ma le tele o cholesterol i totonu o vaa.

Ua fautuaina e le Cardiologists le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e fai ma faʻasologa i soʻo se faʻafitauli o le cardiovascular system, faʻapea foʻi ma le puipuia o faʻalavelave i le vaega o le gasegase.

E le mafai ona tali le tali le fesili o le a sili atu le fualaau faasaina - Aspirin Cardio poʻo Cardiomagnyl. Faʻaiʻuga e mafai ona faia pe a uma ona pasia se suʻega faafomaʻi atoatoa, pasia uma suʻega ma se auiliiliga auiliili ma se cardiologist.

Faʻailoga talafeagai i Aspirin Cardio ma Cardiomagnyl

Aspirin Cardio ua faʻasaina faasaina mo le faʻaaogaina i le i ai o se tagata maʻi i le maʻi o le peptic ma isi maʻi o gastrointestinal. I lenei tulaga, o le a fautuaina e suia lenei vailaau faʻasaina ma Cardiomagnyl poʻo ona analogues. E le gata i lea, o le faʻailogaina o le ave o Aspirin Cardio e:

  • Falemaʻi
  • Taumafa
  • Manua ogaoga o fatu

Cardiomagnyl e faʻasaina foi mo le faʻaaogaina i le fulu, o le faʻasolosolo i le mamafa o le toto, ma le le atoatoa, faʻateleina o le muscle fatu.

I le faaiuina o le tusiga, matou te maitauina o le faaiuga e ave soʻo se tasi o nei vailaʻau e le mafai ona tutoʻatasi: e mafai ona e ave Cardiomagnyl ma Aspirin Cardio e pei lava ona faatonuina e se fomaʻi.

A o lei filifili po o le fea e sili atu - "Cardiomagnyl" poo "Aspirin Cardio" - e tatau ona e faamasani ia oe lava i le tuufaatasiga, faailoga ma le solia o fualaau faasaina. "Cardiomagnyl" o se sui aloaʻia e puipuia ai le faʻafuaseʻi o faʻamaʻi o le fatu ma toto toto ma faʻafitauli. Aspirin ma le Aspirin Cardio e faʻamaʻi-inflammatory, analgesic, ma le toto-thinning non-steroidal vailaʻau lea e mafai ona fesoasoani le fiva. E tolu ni sauniuniga e eseese i le tuufaatasiga: latou te aofia ai le acetylsalicylic acid, ae o vaega eseese o ausilali. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Cardiomagnyl o loʻo iai le magnesium hydroxide, lea e mafai ai ona ave le vailaʻau mo se vaitaimi umi e aunoa ma le afaina o le mucosa gastrointestinal.

Feʻau

I le faaiuga o le 19 senituri, na mafai ai e saienitisi ona faia se fomaʻi mo se fualaau faasaina ua taua o le acetylsalicylic acid, o loo faamatalaina ai le igoa tau fefaatauaiga Aspirin mo ia. Sa latou togafitia le ulu o le ulu ma le agavaʻa, na faʻataʻitaʻiina e pei o fualaau faʻasaina mo le gout, ma faʻaitiitia le maualuga o le vevela o le tino. Ma e na o le 1971, na faamaonia ai le matafaioi a le ASA i le taofiofia o le faʻasalalau o le thromboxanes.

O le gafatia o le acetylsalicylic acid, e avea ma vaega autū o Cardiomagnyl, Aspirin Cardio, ma Aspirin, e faʻaaogaina e puipuia ai le faʻapipiʻiina o pusi - toto toto. O vailaʻau e fautuaina mo le vevela toto e ala i le faʻaitiitia o le viscosity, o le mea lea, e faʻaaoga lautele e puipuia ai le atinaʻe o:

  • faʻaleagaina o le myocardial
  • gasegase o le cerebral
  • maʻi faʻamaʻi faʻamaʻi.

Contraindications ma aʻafiaga aʻafiaga

O le gaʻo, lea o se vaega o le vailaau faʻasaina, e faʻaumatia le mucosa gastric.

O le fale o le fualaau faasaina e vevela ai le toto, mafua ai le gasegase i totonu o le gastrointestinal tract. Mo lenei mafuaʻaga, ou te le fautuaina atu i tamaitai maʻitaga ma aʻo fai susu. E pei foi o isi elemene, e afaina ai le mucosa gastric, lea e le mafai ai ona faʻaaogaina i faʻamaʻi e pei o le gastritis poʻo le maʻi o le manava ma / poʻo le maʻi ulutala. Atonu ei ai le tiga i le manava, atonu e te lagona le maʻi. O le mea tonu e filifilia ai pe a filifilia se fomaʻi o lona gafatia e mafua ai le faʻafefe o le faʻafefe i foliga o se vevela poʻo le edema. O le mea pito sili ona matautia o le tulaga lea o le upusii a Quincke. E mafai e le ASA ona faʻaosooso le bronchospasm, o le mea lea e solia ai i latou o loʻo maua i le fomaʻi. Tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga o loʻo i ai le lamatiaga o le atiaʻe o le syndrome o Reye, o le mea lea, e le o faʻamaonia fualaau.

O le a le eseesega: Cardiomagnyl versus Aspirin Cardio

O le faavae o fualaau o loʻo taʻua i luga e mafua mai i le aspirin masani, ester salicylic o le acetic acid. O sauniuniga a le fatu cardiac e i ai le eseesega o le ASA, ma o le eseʻesega i mea faʻapitoa e mafai foi ona iloagofie. Cardiomagnyl o loʻo i ai se fua faʻatatau ole ASA o le 75 mg (Cardiomagnyl Forte - 150 mg), magnesium hydroxide - 15.2 mg. E le gata i lea, o loo i ai i le Cardiomagnyl se talatala, lea e tuueseina ai le gaʻo i totonu o le vaega o meaʻai. O le vailaʻau vailaʻau o Aspirin Cardio o se sili atu o le acetylsalicylic acid - o le sauniuniga e aofia ai le 100 mg poʻo le 300 mg. O le faaitiitia i le leai o le itu o le ave o le pepa "Cardio" o le galuega a le membrane, lea, pe a pasi atu i le gastrointestinal tract, e taofia ai le papaa mai le solo i luma atu o le taimi. O le eseesega lea i le va o Cardiomagnyl ma Aspirin Cardio.

O le vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina e fai ma fesoasoani muamua mo le faʻaleagaina o le myocardial.

O le faʻaitiitia o le vevela e faʻatasi ma le malulu pe faʻaititia le tiga, afai o le tagata maʻi e matua atu i le 15 tausaga ma e leai ni faʻasolega, e sili atu le faʻaaogaina o le "Aspirin" i se vailaʻau e le sili atu i le 3000 mg o le ASA i le aso. A o leʻi 'ai ma le vai masani. O le inu o se isi vai aʻo aveina e le fautuaina. I le va o le tagofia o fualaau faasaina mo le 4 itula. E tatau ona manatuaina o le vaitaimi o le faʻatagaina e tapulaʻa i le 7 aso mo le faʻaaogaina o le "Aspirin" faigofie e pei o se mea faʻapitoa, ma e le manaʻomia ona e aveina mo le sili atu ma le 3 aso e fesoasoani ai i se malo. Afai e iloa e leai se maʻi, e mafai ona faʻaaogaina le 300 mg e avea ma fesoasoani muamua mo le faʻaleagaina o le myocardial, faʻatau ma inu i le vai.

Faamatalaga lautele

Fofo o le fatu Aspirin Cardio poʻo Cardiomagnyl: o le a le mea lelei mo le tagata maʻi e faʻaaoga? E lua nei fualaau oona e masani ona faatonuina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻi fatu. O la latou eseesega taua o le sauniuniga o Aspirin Cardio e aofia ai se mea taua e pei o le acetylsalicylic acid. Ae mo le fualaau faasaina "Cardiomagnyl", ona, i le faaopoopo atu i le vaega ua taʻua, e aofia ai foi le magnesium hydroxide. E le gata i lea, o na vailaau e maua i eseese eseesega. I lenei tulaga, e masani lava ona fautuaina e fomai se tasi, pe o le isi fofo, e fuafua i le fualaau manaomia.

Le fualaau faasaina "Aspirin Cardio" poʻo le "Cardiomagnyl": o le a le mea sili e faʻaoga mo le tagata maʻi mo le puipuia o afaina ma fatuga o fatu? I le puipuia o ia suiga, e fautuaina e fomaʻi le uluai vailaau. A uma, o Cardiomagnyl e sili atu ona talafeagai mo le faatumauina o le fatu maso. E mafua lenei mea i le mea moni o se vaega e pei o le magnesium e taua tele mo le masaniga o le galueaina o toto toto ma veins.

Ina ia malamalama i le auala e ave ai fualaau oona, o faʻamaʻi, ma isi mea, e tatau ai ona vaʻavaʻai lelei i meatotino o nei fualaau faasaina.

Fomaʻi "Cardiomagnyl"

Le fualaau faasaina "cardiomagnyl" - o fualaau o le vaega o le non-steroidal. O le aoga o lenei meafaigaluega e mafua ona o lona tuufaatasiga. Ona o se mea taua e pei o le acetylsalicylic acid, o lenei vailaʻau e mafai ona poloka le faaputuga platelet. A o le magnesium hydroxide, e le gata ina faʻapipiʻiina ai siaki i meaʻai, ae puipuia ai foi le mucosa gastrointestinal mai aafiaga o aspirin.

Le fualaau faasaina "Cardiomagnyl": faailoilo mo le faʻaoga

E tusa ai ma faʻatonuga, o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa faʻamau ma lenei oloa, o le Cardiomagnyl e masani ona faʻaaogaina mo togafitiga ma le puipuia o le thrombosis vascular, toe faʻafouina fatu, ma maʻi cardiovascular. E le gata i lea, o loʻo faʻamatalaina i na gasegase o loʻo lamatia (ulaula, hyperlipidemia, maʻi suka, maualuga maualuga, gaʻo ma le matua).

O le a se isi mea e manaʻomia e Cardiomagnyl? O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o lenei sooupu e aofia ai le puipuia o le thromboembolism pe a maeʻa le taotoga vascular (o le uluaʻi faʻamalosia o le coronary e alo ese ai i le faapipiiina, o le angioplasty coronary, ma isi mea), faapea foi ma le angina le toʻa.

Faʻailoga i le ave o Cardiomagnyl

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, matou te iloiloina i luga. Ae ao le i tagofia lenei fualaau faasaina, e tatau ona e masani faamasani ia te oe lava i ona togafiti. O le mea lea, o le Cardiomagnyl medication (tablets) e le o fautuaina mo tagata mamaʻi i le gasegase o le toto (mo se faataitaiga, o le diathesis hemorrhagic, thrombocytopenia ma le vaivaiga K), faapea foi ma le mai le bronchial, ulcerative ma erosive leions o le gastrointestinal tract, le le atoatoa ma le gau G6PD . I le faaopoopo atu i ai, o le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega e le mafai i le 1st ma le 3 o vaevaega o le maitaga, aʻo susu ma tamaiti i lalo o le 18 tausaga.

Auala e uia ai

Faʻaaoga lenei vailaau i se tasi fualaau poʻo se isi, e fuafua i le faʻamaʻi:

  • I le avea ai ma faʻasologa o faʻamaʻi cardiovascular (primary), ave 1 le papa (ma le aspirin 150 mg) i le aso muamua, sosoo ai ma le ½ fuamoa (ma le 75 mg aspirin).
  • I le avea ai o se faʻasolosolo o le faʻasolosolo pea o fatu fatu ma le thrombosis vascular, ave le 1 poʻo le ½ le papa (75-150 mg aspirin) i le aso.
  • Le puipuia o le thromboembolism pe a uma le taotoga i vaʻa - ½ poʻo le 1 papalama (75-150 mg o aspirin).
  • Faʻatasi ai ma le faʻaiʻuina o le angina pectoris, ave le afa ma le laulau atoa (faatasi ma aspirin 75-150 mg) i le aso.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vailaau faʻasaina e maua i le tautala, i se fua o le 100 pe 300 miligrams o le acetylsalicylic acid. E le gata i lea, o le laulau e aofia ai: suauu, paʻu cellulose, talc ma isi vaega. O le afifi o loʻo i ai ni fualaau papaʻe i totonu o se atigipusa ata o se matagi. O le uiga ese o le fualaau faasaina o le ituaiga o meaola, lea e faaitiitia ai le aafiaga o le mucosa gastric.

Pe a faʻaalia i le tautala, o le vailaau faʻasolosolo e vave ona gauai i totonu o le vaega o meaʻai, ma liliu atu i le metabolite autu - salicylic acid. Ole maualalo ile maualalo ile 20 i le 40 minute.Ona o le faapitoa o le membrane, e le o le siosiomaga oona o le manava, ae i totonu o le pH alkaline o le inumaga, ona o le taimi o le absorption e oʻo atu i le 3-4 itula e faʻatusatusa i le Aspirin masani. I le faagasologa o le inu, o le vailaau e vave ona fusia i masini plasma, e mafai ona ulu i le pa puipui, pasi i susu o susu.

O le faagasologa o le metabolism o le suamalie o le tino e tupu i totonu o le ate. Enzymatic reactions e maua ai le faʻamalosi o fualaau faasaina, e masani lava i fatugaʻo ma le urine. O le taimi e faalagolago i le avega, i le averesi e manaʻomia ile 10 - 15 itula ile fua ole 100 mg.

Tosiga ma le pulega

O le Aspirin Cardio e tatau ona tautalagia faʻaletalanoa, faʻamamaina i se vai na lava, e aunoa ma le mumu. Fautuaina e faaaoga le afa itula poʻo le itula aʻo leʻi 'ai, i le aso. E tusa ai ma faʻatonuga, e le o faʻamaonia mo tamaiti, aemaise i lalo o le 16 tausaga le matutua ona o le maualuga o aʻafiaga o aʻafiaga. Taiala ma fautuaga mo tagata matutua o loʻo lisi atu i lalo:

  1. O le puipuiga muamua o le AMI e 100 mg i aso uma, i le afiafi, poo le 300 mg i aso uma e lua. O le mamanu lava lea e tasi e faʻaalia mo tagata i le maualuga o lamatiaga mo faʻafitauli o le matelaina o maliu ma gasegase.
  2. O le puipuia o se osofaʻiga o le fatu faifaipea poʻo le togafitiga o le tulaga tumau / le mausali o angina pectoris o le 100-300 mg.
  3. Faatasi ai ma se auala le mautonu o se osofaiga a angina pectoris ma masalomia fatu fatu, latou te ave le 300 mg i se tasi taimi, taofi se laulau ma inu se ipu vai i le faatalitali i se falemaʻi. O le masina na sosoo ai, o le fua o le tausiga mo le puipuia o le AMI faifaipea e 200 pe 300 miligrams i lalo o le vaavaaiga masani a le fomaʻi.
  4. I le avea ai o se lapataiga e uiga i le atinaʻeina o se paʻu e faasaga i tua atu o osofaʻiga o mea faʻasolosolo taimi (transient), 100-300 mg i le aso ua faʻaalia.
  5. A maeʻa le taotoga, 200-300 mg i le aso, po o le 300 mg i aso uma e lua, o loʻo faʻatulagaina. E le gata i lea, o le vailaau faʻapitoa e faʻamoemoe mo le faʻaaoga e tagata gasegase, poʻo tagata pe a uma togafitiga ma le faʻamalosia o le ola tumau (faʻaitiitia le faʻaititia o le locomotor activity).

Faʻaiʻuga

I le vaega o le fualaau oona, o le mea taatele o le le mautonu, o le foliga mai o le reflux o mea e gaosia ai (gaogala ma le belching acidic). Paʻu i le tumutumu pito i luga poʻo le ogatotonu atonu e faʻalavelave. Afai ei ai se talaʻaga o le maʻi o le manava, maʻi faʻamaʻi ma le gasegase o le vaega o meaʻai, o le faʻalavelave tele o le maʻi, tiga ogaoga, gasegase e mafai. I le tulaga o le gase o le gaio, o loʻo i ai le solia o le fatuga o enzymes, o le faateleina o vaivaiga lautele, lanu samasama o le paʻu, le lelei o le 'ai, flatulence. Faateleina le lamatiaga o le gasegase o le fatu ma le ate.

Mai le faʻasalaga. O le aveina o Aspirin Cardio e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le toto i tagata e maualalo le hemostasis, talu ai o le salicylates e i ai se aafiaga tuusao i le faaputuga platelet. Masalo o le atinaʻeina o nifo, uterine poʻo le toto o le gastrointestinal. O le tele o le leiloa o le toto i le taimi o le faʻasologa o fafine i le taimi o le faʻasologa, lea e taʻitaʻia uma ai i le anemia. I se tulaga e le masani ai, e mafai ona maligi mai le paʻu o le tino, o le mucous membranes o le urogenital tract. Faateleina le lamatiaga o le afaina i totonu o le faiʻai pe a fai e le talafeagai i tagata gasegase le maualuga o le maualuga.

Faʻasalaga faʻapitoa i aspirin poʻo mea mai le vaega NSAID o vailaʻau, faʻamaʻi faʻamaʻi o le eseʻesega ogaoga e ono tupu: faʻalavelave faʻalavelave faʻaanatura (puupuu o le manava ma le tale ma le vavalalata o le paʻu ma le manava ma le manava i le tino ma le maʻi, ma le matelaina o le okesene), faʻafefe i le paʻu o foliga, tino ma tino ma vae, faʻamalosi o le tino, fulafula o le mucous membranes. I tulaga ogaoga, o le osofaʻi anaphylactic ma le teteʻi e mafai ona atiaʻe.

I le vaega o totoga o le tino, o loʻo i ai le faʻamaoniga o le faʻaali mai o se ulu tiga, vevela, taoto, ma le maasiasi pe a savali.

Analogs ma sui

I le taimi nei, o le taulaʻi faapitoa e totogi i le filifilia ma le faʻaaogaina o se vailaʻau e puipuia ai le thrombosis, ae le solia le hemostasis ae le faateleina le lamatiaga o le toto. I le falemaʻi faʻafomaʻi faʻapitoa, o loʻo i ai vailaau tutusa, e aofia ai maelega ma isi ituaiga o salicylic acid. O le mea lea, i le faaopoopo atu i le aspirin cardio, o le fofo o le iniseti i luga o le maketi ei ai le tutusa o Cardiomagnyl, lea e aofia ai le magnesium o se faʻaopoopoga faaopoopo. Ma isi sui: Magnikor, Cardisave, Trombo ACC, Lospirin.

Cardiomagnyl poʻo Aspirin Cardio: o le fea e sili?

O le eseesega taua i le va o nei vailaʻau e lua o loʻo tuʻuina atu i parakalafa o loʻo i lalo:

  1. I le tuufaatasiga o Cardiomagnyl o loʻo i ai se elemene magnesium hydroxide, lea e fai o se faʻataʻitaʻi, puipui puipui o le manava. O le anotusi o le acetylsalicylic acid o le 75 mg, lea e sili atu ai ona talafeagai le vailaau mo le puleaina o le galalaʻi umi.
  2. O le aspirin Cardio e mafai ona 100 poo le 300 mg, ae o peleti e iai se membrane faapitoa mo le faʻamamaina i totonu o le lino. I le maua ai o mea maualuga o le ASA, o le fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina i tulaga ogaoga ma faʻalavelave faʻafuaseʻi pe mo togafitiga ma le puipuia o faʻalavelave i tagata taʻitoʻatasi o loʻo lamatia tele i le atiaʻe o le fatu / stroke, gaʻo vevesi. E masani ona tofia mo se taimi pupuu.
  3. E ui i faamaumauga saogalemu mo le manava, o fualaau uma e lua e mafai ona afaina i le mucosa gastrointestinal, e mafua ai ona faailoa mai faailoga i le lisi o tali le lelei, lea e manaomia ai le taliaina ma le totoa o fautuaga ma fautuaga a se fomaʻi. I le i ai o le tagata le faapalepale, allergies poʻo le faʻaalia o aʻafiaga, o vailaʻau e faʻaseseina.

O le faʻaaogaina o Aspirin Cardio e avea o se sui faʻasolosolo ma togafitiga faʻapitoa e iai ni tapulaa. Talu ai ona o le lamatia o le toto ma le maʻi o le hemostasis, e tatau ona ave le fualaau faasaina e pei ona faatonuina e fomaʻi - cardiologist poʻo le fomaʻi. O togafitiga o Antiplatelet ua faʻamaonia mo tagata mamaʻi ma faʻamaʻi fatu ma gasegase ma maualuga le lamatia o le thrombosis. O le puipuia o le atinaʻeina o ni mea le lelei po o le alualu i luma o le tino, ao lei ave le acetylsalicylic acid, e tatau ona e faamasani i faatonuga ma talanoa i lau fomaʻi.

O punaoa o faʻamatalaga nei na faʻaaogaina e saunia ai mea.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O nei analogues o sui ia o vailaau faʻamaʻi-fomaʻi e leai ni fomaʻi faʻatasi ma se mea taua masani (ASA). O fualaau oona e foliga tutusa i le mataupu faavae o le gaioiga, ia i ai le ituaiga lava e tasi o le faʻasaoina (papa), faʻamatalaga tutusa ma le faʻailoga. Ae ui i lea, o loʻo i ai a latou feeseeseaiga, o lona uiga la, e tatau ona malilie i latou i le fomaʻi.

O vailaʻau uma lava e tutusa lelei mo togafitiga o tulaga nei:

  • faʻalavelave toto
  • togafitiga faʻapitoa,
  • e le faʻavaivai le faʻalelei,
  • maualuga le toto maualuga
  • togafitiga o gaioiga lautele,
  • naunau i le thrombosis,
  • thromboembolism (o se faʻalavelave e mafua mai i se siama siama).

Cardiomagnyl ua faʻamaonia mo le tafe o le toto ma faʻamaʻi faʻamaʻi.

I lalo o le faatosinaga a le eletise autu autu (ASA), ua faʻaleagaina ai erythrocytes, lea e puipuia ai a latou coalescence ma faatagaina ai le faʻaaogaina o le toto e ala i veins ma capillaries. Faʻafetai i lenei faiga o gaioiga, o soʻo se vailaʻau e faʻaitiitia ai le viscosity o le toto ma maua ai se togafitiga faʻapitoa.

O fualaau faasaina na faʻaalia ai le faʻamaoniaina o faʻamaoniga, e pei o le:

  • allergy i aspirin poo isi vaega,
  • paʻu peptic o le manava ma duodenum,
  • toilalo o le fatu i totonu o le laititi o le faʻaaliga,
  • faʻasolosolo ma le faʻasologa o le hepatic,
  • gaioiga toto
  • fomai diamorrhagic,
  • maitaga
  • lactation.

Faatasi ai ma nei vailaʻau, e tatau ona e faʻaeteete mo tagata o loʻo maua i togafitiga o le tino, faʻafefe o le toto, gasegase o le tino, ma le maʻisuka.

O le a le eseesega?

O le eseesega tele i le va o nei fualaau oona o le faʻaogaina lea o ASA i le 1 papa ma le tuufaatasiga o isi vaega:

  1. O le voluma o le ASA i Cardiomagnyl e 75 poo le 150 mg, ma i lona tutusa o le 100 poo le 300 mg.
  2. O le magnesium hydroxide o loʻo i Cardiomagnyl. I le faaopoopo atu i le galuega puipuia, o lenei vailaʻau (aofia ai le magnesium) e maua ai meaʻai faʻapitoa i le fatu maso, puipui o veins ma toto toto.
  3. I le ituaiga Aspirin Cardio, ua atiae se atigi faapitoa faapitoa o le atigi pusa e puipuia ai le tuufaatasiga o le laulau mo se taimi umi, ma e naʻo le taimi lava e ulu atu ai i totonu o le inumaga. E puipuia ai le manava mai aafiaga leaga o le ASA.

O fea o taugofie?

O le tau o vailaau e faalagolago i le afifiina, o le fua ma le gauai o le mea galue.

  • 75 mg Numera 30 - 105 rub.,
  • 75 mg Numera 100 - 195 tusi.,
  • 150 mg Numera 30 - 175 solo.,
  • 150 mg Nu 100 - 175 rubles.

Tau mo Aspirin Cardio:

  • 100 mg Numera 28 - 125 rub.,
  • 100 mg Numera 56 - 213 rub.,

  • 300 mg No. 20 - 80 rubles.

Le Cardiomagnyl e mafai ona suia i le Aspirin Cardio?

O vailaʻau tuʻufaʻatasia e mafai ona suia le tasi ma le isi e le afaina ai le soifua maloloina, pe a faʻamautuina mo le faʻamoemoe o le puipuiga:

  • fatu fatu
  • afaina o le tino,
  • afaina
  • maʻega o le toto
  • le tupu mai o pusa cholesterol,
  • pe a maeʻa vaʻa.

O le fea e sili atu - Cardiomagnyl poʻo Aspirin Cardio?

O le fea meafaigaluega e sili atu ona lelei - o le a faalagolago i luga o se numera o faailoilo:

  • faʻamaʻi
  • suʻesuʻega o suʻega toto suʻesuʻe,
  • faʻamaoniga a tagata taʻitoʻatasi,
  • lona maʻi,
  • maʻi ua mavae
  • itu aʻafia.

Cardiomagnyl ua lauiloa o se meafaigaluega sili atu ona lelei ile togafitiga faʻapitoa ole maʻi fatu cardiovascular. O se aganuʻu le filifilia e puipuia ai soʻo se faʻalavelave i le gaioiga o le cerebral ma aemaise lava faʻamaʻi tuga o le fatu ma toto toto (mo se faʻataʻitaʻiga, i se maʻi pipisi o maʻi). O lenei fualaau faasaina ua faailoa mai mo le gasegase o le tino, faalavelave o le microflora o le manava, mimitiina o le mucosa, talu ai o le i ai o le magnesium hydroxide e mafua ai le malosi le malosi i le tino. E sili atu ona masani ona faʻamaonia pe afai o le tagata maʻi e lamatia le:

  • e le faʻavaivai le faʻalelei,
  • gasegase o le myocardial,
  • hypercholesterolemia,
  • toe faʻasolosolo.

Cardiomagnyl e le tatau ona ave i:

  • taufaasese ogaoga o le loto,
  • totoga
  • ogaoga ogaoga,
  • bronchial asthma.

Aspirin Cardio e lelei tele i le puipuia o le thromboembolism muamua. O lenei vailaau faʻasaina ua faʻaalia foi mo tulaga e manaʻomia ai le aveeseina o faʻamatalaga inflammatory ma le faʻamafanafanaga o le tiga (aemaise lava pe a maeʻa taotoga taotoga). O lona metotia ma se maualuga o le acetylsalicylic acid (300 mg) o le a fesoasoani vave:

  • toe faʻafoʻi le tino pe a uma le taotoga,
  • aveese le tiga ma le mumu,
  • faaitiitia le lamatiaga o faafitauli faigata,
  • faatelevave le faagasologa o le faamalologa.

Ae e sili atu le musu e talia lenei vailaau pe afai oi ai ni faʻamaʻi e pei o:

  • fulu
  • ogaoga o le fatu
  • diathesis.

Le manatu o fomaʻi

Tatyana, 40 tausaga, fomaʻi, St. Petersburg

O nei fualaau oona o se mataupu tutusa o le gaioiga, e masani ona faatonuina mo maʻi o le cardiovascular system. Ae o le tele lava o Cardiomagnyl e fautuaina mo le faʻaaoga, e faʻavae i luga o le faʻaopoopoga o gaioiga o le magnesium e aofia ai i lona fatuga.

Marina, 47 tausaga, cardiologist, Novokuznetsk

E tatau ona manatua i le mafaufau e le gata i nei, ae o isi foi acetylsalicylates (Magnikor, Trombo ACC, Ecorin, Lospirin, ma isi) ua faailoa mai mo le taliaina i le afiafi, aua o le taimi o le moe, o faagasologa o le thrombus e faʻaaogaina i le tino, ma le lamatiaga o faʻafitauli (paʻu, fatu fatuga poʻo isi gaʻo).

Sergey, 39 tausaga, cardiologist, Tambov

O nei fualaau oona e tutusa lelei ma se tupulaga fou. E le pei o Aspirin sili ona lelei, o vailaau faʻaonapo nei ua puipuia e ala i mea faaopoopo mai le malosi o gaioiga o le suka i luga o le gastrointestinal tract. O lo latou aʻafiaga tele i le mauaina o faʻamaʻi pipisi o le toto toto. Ae aua le faʻaleagaina ma faitau faʻasalaga aʻo leʻi faʻaaoga.

Patient Reviews for Cardiomagnyl and Aspirin Cardio

Elena, 56 tausaga, Ivanteevka

Aspirin poʻo acetylsalicylic acid o le fofo lava lea e tasi na faʻaaoga talu mai le taimi atoa. Ou te le manatu e tatau ona faʻatau vailaau fou i isi igoa. Ua faamaonia i le aluga o le taimi e fesoasoani ai le ASA i le vevela lelei, ae i le i ai o le faʻamaʻi totoʻa i le faiʻai Ou te le faʻaaogaina, o loʻo i ai isi vaifofo.

Stanislav, 65 tausaga, Moscow

Cardiomagnyl na faatonuina e se fomaʻi i le siakiina o le ECG. Sa ou faaaogaina i loʻu olaga atoa, o se aso, i le taeao pe a uma ona 'ai. Mo mafuaaga o le tamaoaiga, o le aspirin faigofie na amata ona inupia, ae o le vaiaso mulimuli ane, na mafua ai le tiga i le manava. Na ou sui i le vailaau faatonuina ona o lenei itu itu. Ou te le matauina le tiga i le taimi lenei.

Alena, 43 tausaga, Magnitogorsk

E lua uma aspirin. Ae mai le acetylsalicylic acid ou te tele le vevela. E le mafai ona e faia i le taeao, aua ae e te lei alu e faigaluega, ua susu uma lou tua ma tua. O le isi pito lua o le leai lea o ni mea e faʻafeiloaʻi i totonu o le laulau, o le manava na faia pe a maeʻa le vaiaso. E aunoa ma le faatalitali mo le maʻi o le ulugalii, na ia le toe aveina. Mulimuli ane, na suia e le fomaʻi vailaau faʻasaina i le Thrombo ACC, lea e 2 taimi e le o malosi (50 mg).

Fomaʻi "Aspirin Cardio"

O le fualaau faasaina "Aspirin Cardio", o le tau e eseese i le va o 100-140 Russian rubles (mo papa e 28), o se vailaʻau e le o le toto, o le antiplatelet agent ma le analgesic non-narcotic. A maeʻa le puleaina, e iai sona faʻafitiga ma le antipyretic, ma faʻaititia ai foi le faʻalauteleina o le platelet.

O le gaioiga malosi o lenei vailaʻau (acetylsalicylic acid) e fatuina ai le le faʻaaogaina o le iniseti o le cyclooxygenase, ma o le taunuuga o le faʻasoesa o le thromboxane, prostacyclins ma prostaglandins. Talu ai ona o le faaitiitia o le gaosiga o le vaega mulimuli, o lona uiga o le pyrogenic i luga o nofoaga o le thermogulation ua faaitiitia. E le gata i lea, o le togafitiga Aspirin Cardio e faʻaitiitia ai le lagona o aʻafiaga o le nasu, lea e mafua ai ona oʻo atu i se faʻalogiga faʻamalosi.

E le mafai ona le amanaiaina lena mea, e le pei o le Aspirin masani, o pusa Aspirin Cardio o loʻo ufiufiina i se pusa vevela puipui e puipuia i aʻafiaga o le sua oona. O lenei mea moni e faʻaitiitia ai le tele o taimi o aʻafiaga o le itu mai le digestive tract.

O fualaau faasaina "Cardio aspirin": o le faaaogaina o tupe

O vailaʻau tuʻufaʻatasia ua faʻamaonia mo faʻaeseesega nei:

  • faatasi ai ma le le fiafia,
  • mo le puipuia o le faʻaleagaina o le myocardial, faʻapea foi i le i ai o se tulaga lamatia (faʻataʻitaʻiga, maʻi suka, gaʻo, matua, hyperlipidemia, ulaula ma le maualuga),
  • mo le puipuia o le fatu fatu (toe),
  • mo le puipuia o le gasegase i le mafaufau,
  • mo le puipuia o le paʻu,
  • mo le puipuia o le gasegase i le maea ai o osofaʻiga osofaʻi ma gaoioiga vascular (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa le aortocoronary poʻo le faʻasolosolo taotoga o le taotoga, endarterectomy poʻo le angioplasty o le galari),
  • mo le puipuia o le pulmonary embolism ma le loloto o le thrombosis.

Fua ma faatonuga mo le faʻaaogaina

O le vailaau "Aspirin Cardio" e tatau ona naʻo totonu. O lona faʻatatau e faʻalagolago i le faʻamaʻi:

  • I le avea ai o se faʻamuamua o se fatu fatu faʻafuaseʻi - 100-200 mg i aso uma poʻo le 300 mg i isi aso uma. Mo le vave faʻaaogāina, o le laulau muamua e fautuaina e faʻatau.
  • I le avea ai ma togafitiga mo se osofaiga fou o le fatu, faʻapea foi i le i ai o se tulaga lamatia, 100 mg i le aso poʻo le 300 mg i isi aso uma.
  • I le avea ai ma puipuiga mai le fatu (re), o le stroke, o le gasegase o le tino i totonu o le faiʻai, o le le toʻa ma le togafitiga o faafitauli o le thromboembolic pe a uma ona taoto i vaʻa - 100-300 mg i aso uma.
  • O se puipuiga o le pulmonary embolism ma le loloto o le thrombosis - 300 mg i isi aso uma poʻo le 100-200 mg i aso uma.

O faʻamaoniga i le ave o fualaau

O lenei vailaʻau e le fautuaina mo le faʻaaogaina i faʻamaʻi nei:

  • bronchial asthma,
  • fomai diamorrhagic,
  • foia le ate
  • fesuiaiga o lauroid,
  • aʻo aveina ma Methotrexate,
  • 1 ma le 3 o faʻasalaga o le maitaga,
  • ogaoga maualuga
  • ogaoga o le fatu
  • angina pectoris
  • toe le manuia
  • lactation
  • hypersensitivity i le acetylsalicylic acid.

E tatau foi ona maitauina e le tatau ona ave vailaʻau mo tamaiti ei lalo ifo o le 15 tausaga le matua ma faamai pipisi e mafua mai i siama viral. E mafua mai i le mea moni o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atiaeina o le syndrome Reye i le tamaititi.

E tauaofai

O fualaau faasaina "Aspirin Cardio" po o "Cardiomagnyl": o le a le mea e sili ona lelei e faatau ai? O lenei ua e iloa le tali i le fesili. E tatau ona matua iloga lava o le fualaau faasaina "cardiomagnyl", lea e tau e tusa ma le 100 Russian rubles i le 30 pusa, ma o fualaau "Aspirin Cardio" ua na o le umi le faaaogaina. Ae ui i lea, o le umi o le togafitiga ma nei fualaau faasaina e tatau ona faavaeina na o le fomaʻi o loʻo auai. O ia vailaʻau e fautuaina ina ia faʻamautinoa lelei aʻo leʻi faia se taumafataga, faʻamaʻu i le tele o vai mafanafana.

Tuua Lau Faamatalaga