Orsoten Slimming

Talu ai nei, o le manaoga mo pusa o Orsoten ua tele naua i falemaʻi. O le tusi lesona e aofia ai fautuaga mo lona faʻaaogaina, pe a tatau ai, ia le toe maua ni pauna faaopoopo. E faʻapefea ona faʻaaoga lelei vailaʻau, aisea e aoga ai ma e fia foi le tau? Sei o tatou taumafai e faʻataʻitaʻi, ma taulaʻi atu i faatonuga aloaia a le kamupanī.

Vaaiga lautele

E pei ona mafai ona iloa mai i faatonuga, pe a aveesea le mamafa, "Orsoten" e aoga ona o vaega patino e taofia ai le gaioiga o le enzymes lipase. O lenei mea e aafia ai le gaioiga o le digestive tract, fesoasoani i le faʻaumatia o paʻu faaopoopo, togafitia o meaʻai. O le meafaigaluega o aso nei, ua foliga mai i luga o fata i lata mai nei, ua manatu e sili ona aoga ma faatuatuaina, ma ua fautuaina le gaosi oloa mo le faʻaaogaina ona o aʻafiaga aʻafiaga o loʻo aʻafia ai ma le togafitiga. O le mea moni, ina ia aloese mai lagona le lelei, "Orsoten" e tatau ona faʻaaogaina e le gata i le ogatasi ma faatonuga, ae i lalo foi o le vaavaaiga a se fomaʻi togafitiga. O se fomaʻi e sili ona maualuga e fesoasoani ia te oe e filifili le auala sili ona lelei, talu ai o polokalame lautele o loʻo faʻamatalaina i faatonuga e le fetaui mo tagata uma.

O se tulaga iloga, e pei ona faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina o pusa o Orsoten, o le umi o le aafiaga o fualaau. O le oloa e ese lona aafiaga i le tino o le tagata, e pei o le vailaʻau Xenical sili ona lauiloa, ae e tosina atu ai le mafaufau i se tau sili atu tau taugofie - e tusa ma le lima afe rubles i le pusa. Avanoa mo tagata lautele, e fesoasoani i le faʻaumatia o paʻu faaopoopo, pe'ā tatau ai, e manaia mo lautele lautele. E mafai ona amata togafitiga i le taimi nei, e leai se manaʻoga e tuʻuina atu mo se taimi mamao pe a faʻaalia tupe maua fua. O lona uiga o le aʻafiaga o faʻafitauli ona o le mamafa o le mamafa o loʻo faʻaitiitia.

Faaaoga ma le atamai

E pei ona taʻu mai i iloiloga, o faatonuga, "Orsoten" o loʻo faʻaalia ai le sili ona lelei pe afai e te faʻaaogaina fualaau, faʻaauau i se paleni taumafa na atiaʻe e se fomaʻi agavaa e amanaʻia uiga o le tagata maʻi. O le manatu autu o le polokalama o mea taumafa o le faaitiitia lea o aafiaga o gaʻo manu e ulufale mai i le tino e ala i meaai. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma le faʻaitiitia o le kalori o le 'aina o meaʻai e faʻataga ai i matou e ausia se toesega o le mamafa i totonu o le ono masina, aʻo tumau pea i se tulaga tumau mo se taimi umi.

O le faʻaaoga tatau o le "Orsoten" e tusa ai ma faatonuga e le gata ina faʻamaonia ai le mamafa, ae ia ausia foi nisi suiga lelei i le tino. O le mea aupito sili ona taua, o le faaitiitia o le toto plasma concentrations o le cholesterol i le lautele, o le palafiti lipid o le tino maualalo. O lenei tuufaatasiga lea e taua o le "cholesterol matautia" i tusitusiga lauiloa faasaienisi ma e fesootaʻi ma le faateleina o le lamatiaga o le maʻi atherosclerotic. O le faʻaaogaina tatau o le "Orsoten" e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le maualuga o le toto, puipuia ai le fausiaina o le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le lamatiaga o le ola.

Aisea e fai ai lenei galuega?

E pei ona faʻaalia i faatonuga mo le faʻaogaina, Orsoten o loʻo aofia ai le lisi. O lenei tuufaatasiga ei ai sona aafiaga lelei i gaioiga o le kemikali o loʻo faia i le tino o le tagata, lea o le a mafua ai ona paʻu le mamafa o le tino. O le tuufaatasiga e tulaga ese moni lava, e leai ni mea tutusa i le faatinoga, e taofia ai le lipase enzymes, i le itu o le matafaioi o le hydrolysis o lipid composite o le matuia tele.

Orlistat na faʻamaonia lona aoga o se auala e faʻaauau ai le faasaʻoina o le mamafa o le tino. E pei ona mafai ona iloa mai i faatonuga mo le faʻaaogaina o Orsotene Slim, o le saʻo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ai e oe ona ausia muamua le mamafa o loʻo manaʻomia, ona tuʻuina lea o le faailo mo se taimi umi. Faaaoga lelei o le fualaau faasaina e taofia ai le toe faatulagaina o le mamafa mamafa. O faʻamalositino i le falemaʻi ua faʻamaonia manino ai o se polokalame togafitiga ma le aofia ai o lenei igoa o se puipuiga lelei lea o le tele o faʻamaʻi, tulaga aʻafia e mafai ona mafua ai tulaga ogaoga o le soifua maloloina. O mea sili ona taua, e taua le matauina o le puipuia o le maualuga o le cholesterol maualuga i le toto, maʻi suka, toto maualuga. Orlistat e fesoasoani i le puleaina o le inisalini i totonu o le tino, faʻamaonia le faʻavalea o le kulukose. O le mea moni, e mafai ona ausia se aafiaga lelei e ala i le mulimuli i faatonuga a le fomaʻi ma le gaosimea. I le mulimuli atu ia i latou, i le na o le ono masina e mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le gaʻo o le visceral ma ausia ai se toe faaleleia atoatoa o le tino.

Faʻafefea ona sui?

I nisi itu, o faatonuga a Orsoten ma a latou analogues e talitutusa lava:

E lua igoa talitutusa o loʻo tuʻuina atu i luga o fale o falemaʻi: "Orsoten" ma le "Orsoten Slim". O vailaʻau taʻitasi ua taʻua e faʻamoemoe e faʻaitiitia ai le mamafa o le mamafa, ua fuafuaina mo le faʻaaogaina i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, ma o loʻo maua i ni faʻafofoga tautala mo le faʻafofoga tautala. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, "Orsotin Slim" e ese mai le tulaga faʻasaʻoina i se tulaga maualalo ifo o le tino o loʻo aʻafia ai le lipase. O le aofaiga e itiiti ifo nai lo Orsoten, afa.

O le a le taimi e faʻaaoga ai?

O faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina - "Orsotene Slim" ma le "Orsoten" - o loʻo taʻu mai ai o vailaau ua fuafuaina mo tagata ua iloa e le fomaʻi o se mea tele. O le mamafa o se faʻamaoniga manino lea e amata faʻaaoga ai nei oloa. Ina ia iloa le lautele o le mamafa e aluese mai le masani, i le tofiga, e suʻe e le fomaʻi le tagata maʻi, ma fuafua le numera o le tino. Afai o maualuga le maualuga e maualuga atu i le 28 kilokalama i le sikuea mita o le tino, e mafai ona tatou talanoa e uiga i le tele o masini. E sili atu le mauaina o le 'ausiaina pe a sili atu le 30 iunite lenei parakalafa. E pei ona mafai ona iloa mai suʻesuʻega faʻasolosolo talu ai nei, e oʻo atu i le kuata oo tatou tagatanuu ua leva ona afaina i le tele o meaʻai, ma e sili atu ma le afa o tagata o le atunuu ua mamafa tele.

Faatonuga mo le faaaogaina o "Orsotene" mo le gau o le mamafa o loʻo aofia ai le taua o le fualaau oona i le faagasologa o togafitiga. O le umi o lea polokalame, o le vailaau e filifilia e le fomaʻi, e taulai atu i le tulaga lautele o le tino o le maʻi, pathotia e fesoʻotaʻi, ma isi uiga patino. Ua faamoemoe Ersoten mo togafitiga o le gaʻo o se vaega o se polokalame. O le fomaʻi e fuafua le lautele o le gaioiga faaletino mo le tagata maʻi, faʻamautuina tulafono o meaʻai, faʻalauiloa le tagata maʻi i se taumafa maualalo-kalori. O lona uiga e tatau ona e 'ai na o na oloa e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le gaʻo o fausaga o manu.

O a mea i falemaʻi?

E pei ona faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina, ua fuafuaina le Orsoten mo le faʻaogaina faʻafofoga. I nofoaga tau falemaʻi faʻatau e mafai ona e vaʻaia ni atigipusa pepa o loʻo i ai paʻu ma pulou. O le elemene malosi o loʻo faʻamalosi i le gelatin. O lanu e papaʻe ma samasama. Faʻaogaina i totonu - mea maʻaleʻale o le microscopic size poʻo le faʻafefiloi o ia meaʻai ma se mea eleelea.

E pei ona faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina o Orsoten, o le 120 mg o le vailaau o le vaega galue i le tasi pusa o fualaau faasaina. I le faaopoopo atu i le lisi, i le gaosiga o le sauniuniga, na faʻaaoga ai vailaʻau faʻamalosi - gelatin, lea na faia ai se faʻamalosiga faʻapitoa, vai, cellulose, cellulose, dioxide. Ae maise lava ma le faaeteete ma le lisi o mea o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o mea faʻapipiʻi e talafeagai mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le tino, le le gauaʻi i soʻo se vaega o loʻo faʻaaogaina i le falemaʻi. Afai ei ai se allergy, faʻaleleia se mea i se mea, e tatau ona lapataiina se fomaʻi e tuʻuina atu se faʻamalosaga mo "Orsoten" e uiga i lenei mea. O loʻo faʻapipiʻi capsules i paʻu o loʻo i ai mai le 7 i le 21 kopi. O le aofaiga patino o oloa i totonu o le afifi o loʻo faʻaalia i fafo o le pusa pepa.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

Faatonuga mo le faaaogaina "Orsotene" o loo i ai faatonuga manino e uiga i foliga o le faaaogaina o fualaau. E masani lava, e faʻaaoga lelei le vailaau ao lei faia le taumafataga, i le taimi o taumafataga pe a maeʻa ona oʻo mai le meaai i totonu o le tino. Ina ia faʻaleleia le lelei, faʻafaigofie le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e faʻamamaina i le tele o vai. I totonu o le tasi aso, e tolu taimi e ave ai Orsoten i le paʻu. Aua neʻi faʻaaogaina le sili atu i le 360mg o le kulupu malosi i le 24 itula. E pei ona faʻaalia e le aʻoga, o le faateleina o le mea e le mafai ona faʻaleleia le aoga o fualaau faasaina.

Faatonuga mo le faaaogaina "Orsotene" o loo faailoa mai ai le manaomia mo togafitiga. O le umi o le polokalama e le silia le 6 masina. Lagolago togafitiga faafomai. Afai a maeʻa le tolu masina mai le amataga o togafitiga e leai se faʻaleleia atili o le tulaga o le maʻi, o le mamafa o le mamafa o le a toesea pe eseese i totonu o le 5% o uluaʻi faʻataʻitaʻiga, e tatau ona faʻatalanoa se tagata fai meaʻai. I le avea ai o se tulafono, ua fautuaina e le fomaʻi le sui o le vailaʻau faʻatasi ma le isi, filifili se mea sili ona mataalia. Atonu o le a fautuaina e le fomaʻi le taofi atoatoa e faʻaaoga vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa ma faʻaaoga isi metotia o le faasaʻoina o le mamafa o le tino.

Fesoʻotaiga faʻatasi

Faatonuga mo le faaaogaina o "Orsotene" o loo i ai se faailoga o le manaomia ona faaaoga le fualaau faasaina i se tuufaatasiga ma se ituaiga faapitoa o meaai paleni. A aunoa ma se polokalama o mea taumafa, o le a le aoga le ausia o le lelei. E tatau ona e filifilia se mea taumafa e feutagai ma se tagata paleni. E le gata i lea, o le a tatau ona e faʻafetaui lou ituaiga olaga, faʻaauau ona faatino tino faʻaletino (i totonu o faʻatapulaʻa talafeagai). O fomaʻi e fautuaina e amata i faʻataʻitaʻiga mai le vaega o togafitiga faʻasoifua maloloina, ma faia e le aunoa, faʻagasolo malie le mafai ona faʻaaogaina o le tino i se ituaiga agavaʻa. O le tuufaatasiga o avega talafeagai ma le faatapulaaina o le faaaogaina o meaʻai gaʻo e le gata ina lagolagoina ai le aoga o Orsoten, o le a sili atu le poto e toe faʻaaoga i ai ao lei amataina le vailaau faʻamalositino, aua e maua ai se faavae lelei mo le soifua maloloina lelei e aunoa ma le afaina ai o tino.

E pei ona mafai ona iloa mai i iloiloga, faatonuga mo le faʻaogaina, Orsoten e maua ai ni faʻamanuiaga lelei pe a fai e pipisi le tagata maʻi i se mea taumafa ma sina vaega o le gaʻo o fausaga o manu. O le mea lea, o le alofa e tatau ona tuʻuina atu i na o oloa e le sili atu i le 30 g le lipid. E faʻamalosia e alu i tua atu o lenei tulaga. O le mea lea e tatau ai ona fai se meaʻai ina ia mafai ai e le lipids ona faʻaofuofu lelei le tino i le aso atoa, o lona uiga, o meaʻai gaʻo e tutusa lelei i taumafataga uma.

Faʻaiʻuga ma taunuʻuga

E tusa ai ma tagata atamamai, o se seti o tupe teu o suauʻu gaʻo i lalo o le paʻu e masani lava ona mafua mai i le tele o meaʻai gaʻo ma le lipids i totonu o le tino. O faʻamatalaga, o faatonuga mo le faʻaaogaina o Orsoten e tosina atu ai le manatu i le mea moni e faapea, o le vailaau e leai sona aoga i luga o isi mea faʻaopoopo sei vagana lipids. Afai o le tagata maʻi e faʻaitiitia le faʻaogaina o nei meaʻai i le taumafataga, ae faʻaaogaina le tele o laʻau suamalie, fua o le falaoamata, atonu e le mafai ona mafai e ia ona faʻaumatia ese le mamafa mamafa mamafa. Ina ia maua se taunuʻuga talafeagai, e tatau ona e faʻalatalata lelei i suiga o olaga. I le auala, mai le masaniga o tausaga lata mai, ua manino lava le iloa o le faafitauli o isi paʻu e le mafai ona aloese ai e oo lava i tagata vegetarian talitonu o loʻo taʻitaʻia se olaga soifua maloloina. O lenei mea e manino ai e masani ona le gata o oloa o meaola e mafua ai ona maua le mamafa.

E pei ona faʻaalia i iloiloga o le faʻaitiitia o le mamafa i le tau o le "Orsotene" (o faʻataʻitaʻiga mo le faʻaogaina o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le afifi i le vailaʻau), o le fofo e taugofie tele - e tusa ma le 550 ru ma pusa, ae le mafai ona foia le faafitauli i le ave faʻatasi o capsules. Faʻalogo lelei i lenei mea ma tagata faʻamaonia tomai faʻapitoa o loʻo taʻotoina fualaau e faasaʻo ai le mamafa o le kalani. Ina ia faatumauina le taunuʻuga, o le a tatau i le lumanaʻi ona tausisia se polokalame faʻapulaʻaina o mea taumafa, faʻamalositino gaoioiga faʻapitoa talafeagai. O le auala pito i sili ona lelei, maeʻaeʻa ma lelei, o le suiga i se olaga ola maloloina ma le faigofie o mea taumafa ao leʻi faia le fualaau faasaina, faʻaauauina o lenei faiga i le faaiuga o le vailaʻau faʻatau.

Sauniga faapitoa

E pei ona mafai ona e vaʻai mai i iloiloga, o faatonuga mo le faʻaaogaina, "Orsoten" e mafai ona faʻaaoga e aveesea ai le mamafa o le mamafa i le matua. O fualaau faasaina e talafeagai mo togafitiga o tagata o loʻo mafatia mai le tele o faʻafitauli faapitoa. O suʻega ua faʻaalia ai e le aʻafia le gaioiga ma fatuga o le tino o loʻo aʻafia ai, o le mea lea, o ia faʻafitauli o le soifua maloloina e le manaʻomia ai le fetuunaiga o fualaau oona e faʻaaoga i meaai. Ae ui i lea, mo soʻo se maʻi tuga ma le maʻi, e tatau i le tagata maʻi ona logoina le fomaʻi pe afai o faʻamatalaga faapitoa e faʻaalia ai se fetuutuunaiga o le tino poo le le talafeagai o le tuufaatasiga i le mataupu faavae.

Ma afai e tele naua?

E pei o analogues, o faatonuga mo le faʻaaogaina o Orsoten o loʻo i ai tulafono i le tulaga o le sologa lelei o le kulupu malosi. Afai, i se avanoa, o le tagata gasegase ua sili atu le tele o le vaega galue o se meaai, o le vaavaaiga faapolofesa o le soifua maloloina o le tagata e manaomia i le aso mai le taimi o le mea na tupu. E le gata i lea, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. I le isi lua aso e sosoo ai, latou te faʻaititia le faʻaaogaina o le lipase inhibitory i meaʻai, seia oʻo lava ina ave muamua le faʻamavae atoa mai le tino.

O faʻataʻitaʻiga i le falemaʻi ua faʻaalia ai e mafai ona faʻaosofia le aʻafiaga o le aʻafiaga o le tino e ala i le taofi o le gaioiga o enzymes o le manava, pancreas. O i latou uma e le o toe mamao ona faʻaumatia i latou lava, o suiga e matua mafai ona toe faʻafetaia. Afai o le fua fautuaina mo le aso e sili atu le taua tele, o le ono ono tulai mai se tali le lelei mai le tino e masani lava ona le faateleina e tusa lava pe a suʻesuʻeina taimi umi. O le taua o lenei mea o loʻo i totonu o faatonuga mo le faʻaaogaina o le paʻu o le mamafa "Orsoten", o mea tutusa e faʻavae i luga o le mea e tasi. O igoa o isi vailaau faasaina ua lisiina i luga.

O le a le mea o loʻo tupu i totonu o le tino?

E pei foi o isi lisi tutusa o igoa, Orsoten (iloiloga, faatonuga mo le faʻamaonia o lenei mea) e aʻafia ai le faʻatinoina o le tino o le tino. I lalo o le faatosinaga a le kulupu malosi, o gaioiga e tutupu i le tootoo laitiiti ma le liua o le manava. Orlistat e mafai ona faʻaitiitia le galuega o le lipid-splitting composite. I lenei tulaga, o le vaega e gaoioi ma le enzymes na faia e le pancreas, le manava. O le gaogao faʻamalosi e mafai ai ona taofi le galuega elekene. Ole mafuaʻaga tele lenei ona o le iai o nofoaga o fesoʻotaʻiga, e aofia ai lipases serine.

Enzymes o le a leiloa le gaioiga e toetoe lava a le mafai ona vavaeʻese faʻamaʻi i totonu o mea e tasi, o fua o le gaʻo e leai se totogi. O lona uiga e leai ni mea faigofie faigofie e mafai ona oʻo atu i totonu o puipui o le tino. O lipids e leʻi oʻo i lalo o le gasegase e le mafai ona faʻapipiʻiina, o le mea lea, o le tino o loʻo feagai ma le le lava o kalori, lea e faʻamalosia ai mea ua uma ona faʻapipiʻiina ina ia faʻaumatia. I le aluga o taimi, o lenei gaioiga e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le aofaʻi o gaʻo gaʻo.O le faʻaitiitia o le mamafa i le tele o mataupu e vave ona matauina.

Vaega o le faʻaoga

E pei ona faʻaalia e le falemaʻi, o le polokalame sili ona lelei mo le faʻaaogaina o vailaʻau o aso taʻitasi, tolu taimi i le paʻu. I le taimi lava e tasi, o fausaga o le gaʻo o loʻo i totonu o meaʻai o loʻo aʻafia ai le kuata e sili ona leaga. O le aoga e matua faʻapitonuʻu, o le vailaʻau e le o aʻafia, e le afaina ai le tino. O le aafiaga muamua e mafai ona matauina i le lua aso talu ona amata togafitiga. O lenei mea e mafai ona iloa i totonu o mea o loʻo i totonu o le inumaga, e sili atu ona sili atu ona sili atu le sili atu i le gaʻo nai lo le taimi muamua. Afai e te vaʻaia le fualaau faasaina, pe a mavae le isi aso e tolu, o le faʻaogaina o tino gaʻo i totonu o le faʻamalologa o le intestinal e toe foʻi mai i le masani. E pei ona mafai ona iloa mai i iloiloga ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina, o le slimming "Orsoten" e aoga ma saogalemu.

Faʻataʻitaʻiga faʻamaloilo

"Orsoten", i le tasi taimi i le tino o le maʻi, e toetoe lava a le faasalalauina. E valu itula pe a maeʻa le faʻapitoa i le maualuga o fuataga i le toto, e matauina se faʻaogaina le taua o le mea o loʻo galue malosi, ae e laʻititi lava e oʻo lava i auala sili ona sao i aso nei e le o taimi uma e mafai ai ona iloa. Orlistat e le faʻapipiʻiina i totonu o masini vailaʻau. O le meafaigaluega e leai se faʻaoga lelei, e 99% faʻatasi ma pulu plasma o le toto. I se laʻititi laʻititi, e mafai ona ulu atu i le toto mūmū toto. O le faagasologa o le faagasologa o lo o maua i totonu o puipui o le intestinal, tissu gastric, e oʻo atu ai i le fausiaina o metabolites e le o ola. E oʻo atu i le 67% o Orsoten latou te tuʻuina atu le tino i le faalilolilo, 83% - e le suia. E oʻo atu i le lua pasene e faʻamalosi e fatugaʻo. O le umi o le faʻamamaina atoatoa o le tino mai le mea galue malosi mai le tolu aso i le lima.

O nisi taimi e le mafai

O faʻamaoniga i le kosi o le le faapalepale, hypersensitivity i soʻo se vaega o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o vailaʻau, faʻapea foʻi ma le le talafeagai o le faʻaleleia o le talo, o le faʻamalosi, cholestasis. E le mafai ona e faʻaogaina le "Orsoten" ma le maualuga o le toto maualuga, maualuga le cholesterol i le toto, faʻapea foi ma le malabsorption syndrome o galactose, glucose.

Oʻuga le lelei: o le a le mea e sauniuni ai?

O aʻafiaga uma lava e mafai ona faʻamalosia ai fualaau faasaina o loʻo lisiina i faatonuga mo le faʻaaogaina. E iloa o le allergy i se vailaau e mafai, o nisi o gasegase e lagona le vaivai, ma o le togafitiga e o faatasi ma se tulaga o le vaivai, vaivaiga o le tino. Orlistat e mafai ona mafua ai se tali le lelei mai le manava, togafiti. Afai e faaaoga Orsoten mo le leiloa o le mamafa, e iai se tulaga lamatia o le tulaga o le nofoa, e aofia ai le le mautonu, e pei foi o le faalilolilo mai le inumaga. O nisi tagata na gasegase le tiga o le tino (i le vaega pito i lalo). Orlistat e mafai ona faatupuina le faateleina o le gaʻo susu i totonu o le nofoa, e masani ona faanatinati e faatoilaloina, faaosofia ai le gaosiga o le kesi, ma vavaeʻese le gas i ni vaega laiti. E i ai se tulaga lamatia o le faatupuina o le manava ao faʻaaogaina le fualaau faasaina. I le tulaga aoao, i lona tau, Orsoten (faatonuga mo le faʻaaogaina o mea tutusa e tutusa) e masani lava ona faʻafefe.

E seasea lava, "Orsoten" e faaosofia ai le gasegase saʻo. O lenei tulaga e aloaia e saogalemu, e le tatau ona mafua ai le atuatuvale. E iloa e iai mea e le masani ai, o le vailaʻau na mafua ai le vevela poʻo le amataina o le diverticulitis, o le hepatitis. E ese mai i tua o le faʻaaogaina o le oloa, e mafai ona aliali mai gallstones.

O le a le mea e tatau ona sailia?

O suʻesuʻega i fale suʻesuʻe ua faʻaalia ai o Orsoten (ma analogues, o faʻamaumauga e faʻamaonia ai lenei) e ono mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le prothrombin. O lenei mea moni e mafai ona faʻaalia i le suʻesuʻeina o ata o le toto i le fale suesue. I tulaga vavalalata, o loʻo i ai se tulaga lamatia o se faʻavevesi mataʻutia.

"Orsoten" e mafai ona faʻatasi ma vailaʻau eseese, ae tatau ona logoina le fomaʻi e uiga i vailaʻau uma e ave e le tagata maʻi. Aemaise lava, o le maualuga o le tino galue i totonu o le tino e mafai ona fetuunai pe afai e faʻaaogaina e le tagata maʻi vailaʻau e faʻaitiitia ai le viscosity o le toto. E faapitoa lava le faʻailoaina o lenei mea pe afai o loʻo faia e se tagata se togafitiga ma fualaau faasaina ile warfarin. Afai e faʻaaogaina e le tagata maʻi fualaau faasaina i le cyclosporine, e mafai ona faʻaitiitia le aoga o nei vailaʻau pe'ā faʻaaogaina faʻatasi ma Orsoten.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Vaega o fomaʻi ma falemaʻi: o fualaau faasaina mo le togafitiga o le oona - o se inhibitors o lipine gastrointestinal.

O se tulaga uiga ese tulagaese mo le vave alu o le mamafa o loʻo maua i le foliga o le capsule, lea e faigofie mo le mauaina. I totonu o pusa lanu samasama-paʻepaʻe paʻepaʻe o ni meaʻai ninii microscopic poʻo se faʻafefiloi o granules ma le paʻu o le mea galue.

  • 1 capsule e aofia ai le 120 mg o le eletise galue (lisi). I le avea ai ma vaega fesoasoani i le gaosiga o lenei falemaʻi, o le faamamaina o le vai e faʻaaoga ai gelatin, hypromelilose, cellualosite microcrystalline ma le dioxide.

O loʻo tuʻuina capsules i paʻu (iii fasi vaega poʻo 21 fasi vaega i le tasi).

O le a le mea e fesoasoani ia Orsoten?

Orsoten ua faatonuina mo togafitiga umi o tagata gasegase i le gaʻo ma se vaega o le tino (BMI) ≥30 kilokalama / m 2 poʻo le mamafa (BMI ≥28 kg / m 2), e aofia ai ma gasegase e iai aʻafiaga faʻalavelave e fesootaʻi ma le oona, faʻatasi ma le tausisia ma le talafeagai maualalo taumafa kalori.

E mafai ona faʻasinoina Orsoten i le taimi lava e tasi ma vailaʻau faʻamalolo ma le / poʻo se meaai maualalo-calorie mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le tele po o le mamafa.

Faamaumauga ile falemaʻi

O le Faalapotopotoga a le Lalolagi o Gastroenterologists e faʻavasega le lisi o igoa e avea o se fualaau talafeagai e puipuia ai le fualaau oona.

I faʻataʻitaʻiga o falemaʻi, o le fualaau faasaina ua mafua ai le paʻu tele o le mamafa o le tino i le 75% o tagata gasegase. Mo le 12 vaiaso o togafitiga, o gasegase na mafai ona leiloa le 5% o le mamafa muamua. Maualuga maualuga (e oʻo atu i le 10%) na matauina i latou na faʻapipiʻiina le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma se taumafa maualalo-kalori ma le gaioiga faaletino.

I taimi o suʻega, o isi aafiaga lelei o togafitiga sa maitauina. Aemaise lava, i tagata gasegase i le maualuga o le toto, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto maualuga na matauina:

  • sosoʻo ("pito i luga") - o se fuataga e 12.9 mm RT. Art.,
  • diastolic ("maualalo") - e 7.6 mm RT. Art.

O tagata volenitia uma na faʻaalia se faʻaleleia atili i le lipeta metabolism. 24 vaiaso talu mai le amataga o le togafitiga togafitiga, o le maualuga o le aofaʻi o le cholesterol ma le mea e maua i le lipoproteins maualalo (LDL) faʻaititia i totonu o le toto.

O nisi o suʻesuʻega ua faʻamaonia ai e fesoasoani le lisi o igoa e puipuia pe faʻagesegese ai le alualu i luma o le maʻisuka ituaiga II. I tagata gasegase ma le faʻavaivaia o le kulukose i le taimi e ave ai, o le faʻaleleia o le tino i le inisalini e faʻaleleia. I tagata gasegase ua maua i le maʻisuka, o togafitiga na mafai ai ona maualalo ifo i lalo ole vailaʻau o hypoglycemic.


Faʻataʻitaʻiga

O le aoga o Orsoten i le faʻaumatia o paʻu faaopoopo o loʻo faʻamatalaina e le gaioiga malosi i lona fatuga - igoa. O se vailaʻau lea e faʻaaogaina i vailaau ma meaʻai e patino lava mo le gau o le mamafa. O lona uiga, o le ulu atu i totonu o le gastrointestinal tract, o loʻo tauaveina uma galuega talafeagai i ai iina:

  • poloka le gaoioiga o le lipase - o se enzyme lea e gaosia ai gaʻo,
  • o se taunuuga, o gaʻo e le o aʻafiaina e le tino, aʻo latou tumau pea le faʻaogaina e lipase,
  • ua amata ona faʻaalu e le tino ia gaʻo ua leva ona iai, e aofia ai le visa, ua tolopoina "faʻaagaga",
  • leai se gaʻo i le tino - leai ni pauna faaopoopo.

O le faiga o le gaioiga a Orsoten e matua faigofie lava, ae o le faigofie lea e atamai ai o ia. O le paʻiina o se laʻititi o faiga e tutupu i totonu o le tino, e mafua ai ona faʻaleagaina.

Faatonuga mo le faaaogaina

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o le toʻese tasi fautuaina ole Orsoten e 1 pulou. (120 mg).

E faʻamamaina le pusa i le vai, faʻapitoa ona fai i luma o meaai taʻitasi, faatasi ai ma taumafataga pe leai foi i le sili atu i le 1 le itula pe a uma le taumafataga. Afai o se taumafataga ua faaseʻe pe afai e leai se gaʻo o meaai, ona mafai loa lea ona e misia le lisi.

  • O le tele o le fualaau e le faʻateleina ai le togafitiga. O faʻataʻitaʻiga i le falemaʻi ua faʻaalia ai o mea totoe o le gaioiga galue o loʻo faʻaaogaina i totonu ole 5 aso. O le umi o le vasega o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, masani lava e mai le 2-3 masina i le 2 tausaga. Afai i le 60-70 aso le leiloa o le paʻu e itiiti ifo ma le 5%, ua taofia le vailaʻau.

E le manaʻomia le fetuʻutuʻunaiga mo tagata matutua poʻo gasegase e maua i le ate poʻo le gaioiga galue. O le saogalemu ma le lelei o le igoa o le lisi mo le togafitiga o tamaiti ma tupulaga talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matua e leʻi faavaeina.

Contraindications

E tusa ai ma faatonuga, e le mafai ona tofia Orsoten i:

  • cholestasis
  • hypersensitivity i vaega o aofia ai i totonu o fualaau faasaina,
  • maʻi faʻasolosolo maʻi,
  • maʻitaga ma lactation

faʻapea foi i lalo o le 18 tausaga.

Faʻaiʻuga

E mafai e Orsoten ona tupu ni aʻafiaga o le itu - tele lava mai le gastrointestinal tract. I le faaitiitia o le faasologa o le tulaga o le latou faaaliga, e mafai ona:

  • afaina
  • fufulu
  • dyspepsia
  • faʻavalea faʻavalea mai le faʻasaʻo,
  • faanatinati masani e faatoilaloina,
  • feusuaʻiga le mautonu.

I nisi o tulaga e le masani ai, o vaivaiga lautele, tiga o le manava, tiga o le tino, mea e le masani ai, ma le gasegase o le tino (itching, urticaria) e mafai ona matauina. E masani lava, o aʻafiaga i le itu muamua o togafitiga, ona mou ese ai lea.

Faʻasalaga

O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi i Orsoten e le o aofia ai faʻamatalaga e uiga i mataupu o le faʻaogaina o lenei meafaigaluega.

O se tasi o fualaau o le lisi ile dose ole 800 mg poʻo le oʻo i le 400 mg tolu taimi i le aso mo le lua vaiaso e le o faʻatasi ma ni aʻafiaga matuia.

I le tulaga o le maualuga o ipu o Orsoten, o le siakiina o le tagata maʻi i le aso atoa ua fautuaina.

Faatonuga faapitoa

I le taimi o le togafitiga, e fautuaina e ave ni faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave ina ia mautinoa ai meaʻai talafeagai. E tatau i tagata maʻi ona tausisi i fautuaga o meaʻai. O meaai e tatau ona faapaleni, ia maualalo le kalori ma ia aofia ai le silia ma le 30% o kalori i le ituaiga o gaʻo. O le taumafa i aso uma o le gaʻo e tatau ona vaevaeina i ni taumafa autu se tolu.

Orsoten e aoga mo se umi umi o le puleaina o le tino (faʻaitiitia le mamafa, tausia i se tulaga talafeagai ma puipuia le toe faʻaopopoina o le mamafa o le tino). O le togafitiga e faʻaleleia ai faʻamatalaga o mea lamatia ma faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le manua (e aofia ai le faʻavaivaia o le kulukose, hypercholesterolemia, toto maualuga, hyperinsulinemia, ituaiga 2 o le maʻisuka), ma faaitiitia le aofaʻi o le gaʻo visceral.

O se taunuuga o le pa'ū o le mamafa i tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2, o se faʻaleleia atili o le gaosiga o le gataifale gaosiga masani e masani ona matauina, lea e ono mafai ai ona faʻaitiitia le fua o fualaau oona hypoglycemic.

O le aʻafiaga o aʻafiaga mai le faʻaogaina o meaʻai e mafai ona faateleina pe a ave Orsoten faasaga i se talaaga o mea taumafa lelei i gaʻo. E faalēaogāina le togafitiga pe afai, i totonu o le 12 vaiaso mai le amataga o le vailaʻau, o le mamafa o le tino e leʻi faʻaitiitia le sili atu ma le 5% o le uluaʻi faʻavae.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

A faʻaaogaina Orsoten i le taimi e tasi:

  • pravastatin - o lona tulaga o le bioavailability ma lipid-lowering effect increases,
  • vitamini gaʻo-soluble - K, D, E, A - o loʻo latou faʻavaivaia. O le mea lea, e tatau ona ave le vitamini ao le i momoe pe lua itula talu ona ave Orsoten.
  • warfarin ma isi anticoagulants - o le maualuga o le prothrombin ua faʻaitiitia, faʻatupulaia le INR, ma, o se taunuuga, ua suia le faasologa o mea aupito sili ona maualuga.
  • cyclosporine - o le faʻaititia o le cyclosporin i le plasma e faʻaititia. I lenei tulaga, o le siaki faifaipea o le maualuga o le cyclosporin i le toto ua fautuaina.

E tatau foi ona manatua i le mafaufau o le paʻu o le mamafa e mafai ona mafua ai le faaleleia atili o le metabolism i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O le mea lea, i lenei vaega o tagata gasegase, e mafai ona manaʻomia se faʻaititia o fualaau ole vailaʻau oona.

Faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa

E tusa ai ma le tele o iloiloga, o Orsoten e aveesea moni lava i le 30% o gaʻo mai meaʻai, ao faʻamaonia le cholesterol, galue i totonu o le inumaga ma e leai se faʻaogaina o se mea masani. O le iʻuga, o le mamafa o le tino ma le puʻu o le puʻu e faʻaititia (e ala i le faʻaitiitia o le gaʻo o le visceral), ae faʻaititia ai le lamatiaga o le atiaʻe o maʻi cardiovascular ma le maʻisuka ituaiga 2. O le mea lautele, o le vailaʻau e faʻaleleia ai le tulaga lelei o le olaga o tagata gasegase ma faʻaleleia ai o latou soifuaga faʻapitoa.

O nisi o iloiloga o tagata na le maua le mamafa i le fesoasoani a le fualaau faasaina:

  1. O lenei ua ou faatauina se tamai pusa o Orsoten mo se suega - ia iloa ai pe faapefea ma pe faapefea foi. Faʻafuaseʻi, e le fetaui ia te aʻu, ae ua ou faatauina se lapoa tele - o se mea alofa. Ia, lelei, na sau Orsoten ia te aʻu, o le a ou inu.
  2. O fualaau faasaina e tele naua aʻafiaga i le itu, e ui lava o mea uma lava e faʻamatalaina i faatonuga, ae pe faapefea ona e iloa pe oi ai oe pe leai foi. Latou te tuʻuina mai fautuaga faʻalototele pe afai, e te fai mai, e te maua se meaʻai maualalo, o le mea lea o le a alu uma uma aʻafiaga ... Latou te leʻi tuua aʻu. Mo le lua vaiaso na ou ave ai Orsoten, ma sa ou taumafai e latalata i le faletaele, e le mafai ona taofiofi le manava, e aofia ai tiga tiga. E mautinoa lava o le a le afaina le toe aveina.
  3. I le taimi lava na o le inu fualaau fualaau aina. Ma o Orsoten. Ina ua uma ona ave, o aʻu taumafaiga uma e leiloa le mamafa ma vai ua maeʻa. O le taimi nei naʻo meaai ma meaai talafeagai. Ou te le toe fia inu le tino.
  4. Ina ua ou sau i le fale talavai ma ou vaai i nei tau tau mo oloa paʻu o le mamafa mo le atoaga o le vasega, na toetoe lava a ou alu i ni fua. O le mea lea, i se tulaga aoao, na ou filifili e amata i le faamasinoga o Orsoten, o loʻo i ai se tau taugofie. Na foliga mai e matua fesoasoani lava le aveesea o le mamafa, o lea ou te leʻi fefe ai e ave le atoaga mulimuli ane, ou te leʻi faanoanoa i le aveesea o le mamafa e fitu kilos.
  5. Na ou amata i se vasega faataitai o le orsotene - Sa ou talitonu e aoga ma fetaui lelei ia te aʻu. I meaai, ou te lei faatapulaaina aʻu lava, ou te lei faatapulaaina au lava. Ma o le paʻu mamafa e oʻo mai. E fetaui lenei mea ia te aʻu, o lea o le a ou alu ai i le fale talavai mo le atoaga o le vasega lata mai.
  6. Avea se masina fualaau faasaina! O le taunuuga e itiiti ifo i le 4800 pasene mamafa, mea vevela, tiga faʻamalosi faifai pea! Na ou taofi le tigāina o au lava ia, ae o lenei, masalo, o le a amata oʻu faafitauli i le manava, ou te le manao e ai le leaga, lemu !! Girls, o laʻu fautuaga ia te oe o le puipuia lea o le natura matagofie ma o le ai ai le soifua maloloina.
  7. Le fiafia ia te ia. O suauʻu papaʻe tumau, o mea uma e vevela ma, o le mea e sili ona mataʻutia, o le faagasologa o le puleaina e le faigofie, vagana ai le teena o gaʻo atoa. Ae o lenei foi mea e le aoga, ona e totoina atoa lea o le gastrointestinal tract.

Ia manatua o le leiloa o iloiloga mamafa Orsotene Slim ma Orsotene faailoa mai o le sili ona aoga o le fualaau faasaina e matauina pe a tuufaatasia lona meaʻai ma se taumafa maualalo-kalori. Toeitiiti lava o faʻasalalauga uma mo le faʻaitiitia o le mamafa o loʻo aofia ai se talanoaga pe faʻafefea ona saogalemu lenei mea mo le aveesea o le mamafa. I le avea ai o se tulafono, ua maitauina o le fualaau faasaina e afaina ai itu pe afai e le faaitiitia e le tagata le aofaiga masani o le gaʻo i le taumafataga ao faagasolo togafitiga.

Orsoten ma se vailaau e 120 mg le lisi o igoa o loʻo maua i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Orsoten. O loʻo avanoa foi i le pepa faʻapipiʻi. E faʻaaogaina e togafitia ai le meaʻai i tagata ei ai le tino o faʻamaumauga sili atu nai lo le tutusa ma le 30 kilokalama.

O isi analogues o Orsoten o:

  • O loʻo maua i lalo o lenei igoa tau fefaʻatauaʻiga se vailaʻau o le eletise malosi 120 mg ma i lalo o le igoa Xenalten Light ma se vailaʻau e 60 mg. O loʻo faʻaalia foi mo le faʻaitiitia o le aofaʻi o le mamafa o tupe maua pe a maeʻa ona faʻaititia. Fausia i Rusia e Obolensky - kamupani faʻamaonia,
  • O Alli o se fualaau faasaina i totonu o le vailaʻau e 60 mg. Tuuina atu Nu. 21, 42 ma le 84. Fausia: GlaxoSmithKline Consumer Helthcare LP (USA),
  • O le faailoga lima e tutusa lava faailoga e pei o sui muamua o le inisinia lipase digestive.Vaʻaloga-Malamalama e i ai se vailaʻau (60 mg) 2 taimi e itiiti ifo nai lo le Lima. Ua faia e le kamupani Polpharma (Polani),
  • Lisi Listata ma Listata o loʻo maua i totonu o laupepa e i ai le fuataga o le 120 ma le 60 mg, i le faasologa. O se faʻamatalaga faaopoopo o Listata o le faʻaaogaina lea e tuʻufaʻatasia i vailaʻau faʻasaina oona mo le togafitiga o le oona i tagata gasegase e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka. Faʻalauiloa: Izvarino Pharma LLC,
  • Orlistat Canon o se fualaau faʻasaina lea e maua i se fua o le 120 mg. Faʻatau: Canonfarm Production.

Faʻalogo: o le faʻaogaina o analogues e tatau ona malilie faatasi ma le fomaʻi.

O le tau masani o ORSOTEN capsules i falemaʻi (Moscow) e 800 rubles.

Totogi mo insene i falemaʻi i Moscow

capsules120 mg21 pcs.≈ 776 suʻe.
120 mg42 pcs.≈ 1341 paʻu.
120 mg84 pcs.≈ 2448 tala.


Faʻamatalaga a fomaʻi e uiga i le leai o se mea

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Faʻasolo totoʻa, faʻaititia le gaʻo gaʻo. E talafeagai mo le masani ona faʻaaogaina i tagata gasegase o loʻo faʻateleina le kcal, ma "manaʻomia" (mo se faʻataʻitaʻiga, aso malolo). E i ai se faʻailoga i le tofiga. O le tofiaina o tamaiti e mafai ona fai.

E iai aʻafiaga mai le gastrointestinal tract, e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o vitamini gaʻo.

Tofiga pe a maeʻa ona feutagai ma se fomaʻi.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

E faʻaaogaina i le togafitiga o le oona ma le mamafa tele e faaopoopo atu i togafitiga faʻamalosi o le 'aiina o amioga, faʻamalositino ma gaioiga faaletino, o le tuufaatasiga e maua ai le sili ona lelei.

O aʻafiaga o loʻo i ai, e le faʻaaogaina i le tamaitiiti, e taua le lapataiga e uiga i aʻafiaga aʻafiaga e aʻafia ai ma le faʻaaogaina o vitamini gaʻo.

Faailoga 2.9 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O lenei fualaau faasaina o se mana malosi o le lipot gastrointestinal, i se isi faaupuga, ona o le mea moni e le o afaina le triglycerides, o le aofai o kalorie e ulu atu i le tino ua faaitiitia, ma o se tagata ua leiloa le mamafa. E tatau ona maitauina o le fualaau faasaina e le talafeagai mo tagata gasegase uma. E ui i lea, e matua taua tele mo tagata gasegase e masani ona togafitia ma taumafa meaai maualuga-kalori, aemaise i le taimi muamua o le paʻu o le mamafa, pe a faigata tele i se tagata maʻi ona fesuiai i se ituaiga ituaiga taumafa fou! Aua nei galo e mulimuli i fautuaga a lau fomaʻi, ona uma loa lea o mea uma!

Faailoga 2.9 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

I mea uma, o se fualaau lelei.

E masani lava ona i ai se itu i le tulaga o le gaogao (lelei mo tagata o loʻo mafatia mai le faʻamalosi), o laʻau vaivai i luga o le lino, e manaʻomia le faʻaaogaina o pads (mo tamaitai, mo alii, o lenei itu e matua faigata lava ona faʻafefe), o le tau o le fualaau faasaina e matua maualuga lava.

Faailoga 2.5 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

"Orsoten" e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o vitamini e mafai ona suauu A, D, E, K. Afai e 'ai le tagata maʻi i se aofaiga taua, ona oʻo lea i le taimi e ave ai le fualaau faasaina e masani ona tupu aʻafiaga.

E leai ni fualaau mo le mamafa o le mamafa. Orsoten e le foia lenei faafitauli. Faʻasaga i tua o le fualaau faasaina, e ono i ai se faʻaititia o le manava, naʻo le taimi lava e ave ai le fualaau faasaina.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O se fualaau lelei, i le noatia i tulafono o le taliaina.

O se faʻamaoniga lelei i le paʻu o le mamafa, faʻatasi ma le tausisia o tulafono o le lelei o mea taumafa ma le faʻalauteleina o le pulega afi. Maua i se tau. E masani ona faʻatau, toetoe lava o falemaʻi. O aʻafiaga e itiiti, pe afai e le faʻaleagaina meaʻai gaʻo.

Suʻega a tagata mamaʻi e uiga i le orsotene

Na faatonu aʻu e le tagata tausi meaʻai i lenei fualaau faasaina. O le fualaau muamua lea sa tatau ona fesoasoani ia te aʻu e aveesea ai le mamafa. Na ou alu atoa i le togafitiga, ma o le mea ou te manao e fai atu o le fualaau faasaina na fesoasoani tele ia te au e aveese ai nisi pauna na taofia ai aʻu mai le taitaia o se olaga malosi atoa. Afai e te manatu ua lava lea e faʻatau ai se togafiti togafiti ma nofo i tua e faatalitali mo le mamafa o le mamafa, ona e matua sese lava lea, e le o se mea lilo le lelei aupito sili ona lelei ma le lelei o le taunuʻuga ma le faʻamalosia o gaioiga faaletino, faʻamalositino lelei i le mamafa o le tino.

Sa faigata tele ia te aʻu ona amata le taua ma le mamafa tele. Sa i ai le tele o taumafaiga ma ua toilalo uma. O nisi taimi latou te tausia ai se taumafataga mo le vaiaso, ae ina ua maeʻa ona latou le iloa ai lea o le taunuuga ma malepe. Ae sa ou maua pea se ala e alu ese ai. O le fofo a Europa "Orsoten" na fesoasoani ia te aʻu, ina ua mavae le amataga o le meaʻai sa amata ona ou matauina ua vave alu ese le mamafa. I luga o le fautuaga a se fomaʻi, sa faaauau pea ona ia faaaogaina lenei fualaau faasaina. Ole fualaau faasaina e le taugofie, ae faʻamaonia atoatoa lona tau. Na ou faalogo mai i au uo e le fetaui mo tagata uma, ae ou te manatu e taua tele, ae ui i lea, taumafai e amata ona ave mo tagata uma oe mananao e ausia le taunuuga i se taimi vave e mafai ai. Ou te fautuaina!

Faʻaliliuina i le atoatoa, saili i taimi uma mo togafitiga lelei, taumafai ma e leʻi faʻafefe i ai! O le taunuuga e pagatia: 10 kilokalama i le masina na totoe e aunoa ma se faigata tele. E le taugofie, ae e tauamiotonuina lona aafiaga. Sa ou faʻaaogaina mo le tausaga, ou te fiafia na ou mauaina lenei vailaʻau faapitoa. Ma e leai ni aʻafiaga, e pei o le mimiti poʻo le paʻu paʻu. 100% loʻu fualaau faasaina!

O le manao e faamalie loʻu fiaai lelei e le o ese mai ia te au; ou te faatagaina aʻu lava e 'ai lelei i le ono tausaga ae le faatapulaaina le tele o meaai i taimi uma. I le aluga o taimi, na amata ona ia maitauina na ia maua le mamafa, na liliu mai au uo ia te aʻu ia te oe, na ou iloa ai e aoga le taofi. Ae ui i lea, o le tapulaa i meaai paleni e lei aoga, sa ita, ae sa faaauau pea le tauiviga. Na alu o ia e vaai se fomaʻi, na fautuaina aʻu e Orsoten, ma folafola mai o le faaitiitia o vaega e toetoe lava a le manaomia, ma o le taunuuga o le a maofa. Na amata ona ou aveina, ina ua maeʻa le vaiaso, o le fua na faaalia ai le mamafa o le mamafa, togafitiga faifaipea, o le tausisia o le faatonuina, o le a le pine ae agai atu le faailo i le masani. O lenei ou te faʻaaoga mea ou te fiafia ai, ma ou te le maua kilokalama.

Na ave le "Orsoten", e fiafia tele i lenei fualaau mo le togafitiga o le oona ma le mamafa o le mamafa. O le faafitauli i le mamafa o taimi uma lava, ae i luga o le fautuaga a le endocrinologist na filifili e taumafai, ma o le fualaau faasaina na foliga mai ua matua aoga lava. Na ia fetuunai ana meaʻai ma ave Orsoten. O ia o loʻu faaola, - na leiloa 15 kg. I le taimi o aso malolo, e te 'ave se tasi piliki ma faʻagalo e uiga i isi pauna. O le fualaau faasaina o se pomu ma, sili atu ona taua, e saogalemu, aua e le o totofia i le toto.

Orsoten, atoa ma se kalapu o le tino, na faatonuina ia te aʻu e loʻu finocrinologist. E tele loʻu maʻisuka + 2 mamafa. Lalo pito i lalo: o le le mautonu na i ai muamua, ma i aso o le faʻaleagaina o meaʻai gaʻo. Mai ia Iulai 2018 i le taimi nei, e 18 kilokalama na paʻu, e ui i le mea moni na mafai ona latou o atu i le malosi ma le vaitaele e le sili atu ma le 1-2 taimi i le vaiaso. O lea la, afai e talafeagai le fualaau faasaina mo oe, ona i ai lea o se aafiaga mai ai.

Na ave le "Orsoten" 2 masina ma le faʻamoemoe o le naiva o le "mea taulaitu" mo le mamafa o le mamafa. I le taimi lava e tasi, sa ou taumafai e tausisia le meaai, aua aʻafiaga aʻafia e aofia ai le faʻavalavaina, ogaoga o le manava ma afā, ma le le pulea lelei o le gaʻo. I le faaopoopo atu i aʻafiaga, e oʻo lava i luga o meaʻai mamago, e leai ni auga. -1kg mo le 2 masina e le o le iuga (ona mamafa lea o le mamafa i le 97 kg, 32 tausaga). E tasi le masina talu le maeʻa o le meaʻai, o le mamafa na faʻatupulaia e le 3 kilokalama ma le taumafa masani. Ou te le fautuaina e faia na o oe, e aunoa ma le faatonuina ma le siakiina o se fomai, e sili atu le na o le 'ai saʻo. O le tau mo le kosi e maualuga (inu 2-3 masina e malamalama ai pe a iai se aʻafiaga).

O laʻu iloiloga atonu o le a foliga mai e sili atu ona faamemelo ia te oe, ae ou te matua fiafia lava i lenei fualaau faasaina. Na amata ona ou aveina Orsoten ina ua mavae le fanau mai o laʻu tama lona lua. Sili atu, i le tausaga mulimuli ane, pe a uma ona ou taofia le susu. Ou te le iloa pe mafai ona faaaoga lenei vailaʻau e avea o se lacting one, ae ou te lei lamatia, ma na amata ona ou aveina pe a maeʻa ona ou toina atoa le pepe mai le susu. O le fualaau faasaina e matua aoga lava. Na fesoasoani ia te au ina ia ou foliga mo se vaiaso, e leai se faailoga o gaʻo tele. O nisi na faapea mai o nei vailaʻau e mafai ona i ai aʻafiaga, ae ou te leʻi matauina, o le leai o se mamafa e leai ni faafitauli ma afaina i le soifua maloloina.

Ina ua uma le taotoga, sa amata loa ona ou maua le mamafa, ma vave ona ou alu i le fomaʻi ma lenei faafitauli. Na ia ofoina mai ia te aʻu i le ono masina le mamafa o le mamafa o le physiological weight on the Orsotene fat blocker. Talu ai ou te masani lava, e ono masina na foliga mai ia te aʻu umi, ae sa musuia aʻu ina ua ou vaai i le taunuuga. O se taunuuga, 13 kilokalama na alu i le taimi lea e aunoa ma ni meaai, mea uma e pei ona ia fai mai ai.

O le mamafa o le mamafa o le mamafa o lo tatou aiga, ma afai ei ai se mea e fai muamua, e matua faigata lava ona taulimaina. Ua faʻaolaina aʻu e Ortosen, ou te inu i lea taimi ma lea taimi sei oʻo ina oʻo i loʻu maualuga - 65 kilokalama.

Ou te faʻatau pea se tamai pusa o Orsoten mo se vaiaso mo aso malolo, ina ia aua le gaʻo. Buffets i aso malolo ma aiga e maualuga tele i kalolo, ae o Orsoten e laveaʻiina au mai le gaʻo tele. Na o le poloka lava. I ni nai tausaga talu ai, sa ou nofo ai i luga mo se tausaga ma foliga mai ai.

Na tatau ona ou foliga ina ua uma le fanauina, ae e te maua moni se taimi mo taaloga ma lau pepe? A aunoa ma ni popolega e le tatau ai i le "Orsoten" na ave ai le 8 kilokalama i le 5 masina. O le a fai mai se tasi mo se taimi umi, ae o le toe foi vave mai o le mamafa i mea masani o le paʻu o le mamafa o le soifua maloloina. O nei nai masina na lava mo aʻu e faʻaleleia ai le metabolism, faatoa ou faʻaaogaina e 'ai saʻo.

Oi, teineiti, aua le taumafai Reduxine. O se mea mataʻu lenei, e le o se fofo. Na ou pau atu i se lagona faanoanoa mai ia te ia na ou fefe ai mo loʻu tulaga patino. Na toetoe lava a ou moe, ou te lei manao i se mea. Ona feanu lea o ia, taofi le ave, na ave aʻu e le fomai i Orsoten. Se mataupu e matua ese lava! O le lagona e lamolemole, pei o taimi uma, o le mamafa foi e alu lemu. I le lautele, ou te fautuaina tagata uma.

Sa ou taumafai e inu Xenical i le taimi e tasi, e ese le manaia. Ia, sa ou manatu o le tau o le a tauamiotonuina e ala i le lelei, ae leai. Mai ia te ia na ou matuai vaivai lava. Na fautuaina au e le fomaʻi e sui ia Orsoten, ma na fesoasoani ia te au e sili atu ona mamafa loʻu mamafa. A aunoa ma ni aʻafiaga.

Fai mai Fans o le HLS e na o le taaloga e fesoasoani e aveesea le mamafa, ae e mautinoa lava e le o laʻu. Alu i le faletaalo, sosolo i luga o nei masini, i luga o se taʻavale ... lelei, e le mafai! E faigofie ia te aʻu. Na ou filifilia Orsotin Slim mo au lava ia. Sa la fautuaina o ia i le fale talavai. Sa ou nofo i luga mo le masina lona lua, o le gaioiga e laiti lava, 3 kilokalama, ae o latou!

I le taimi o le taliaina o "Orsoten" na foliga mai ai ae ou te lei malamalama lelei i le tele o le gaʻo. Sa tatau ona ou faasaʻoina, ma ou te lei salamo i ai. O le dumped 11 kilokalama e leʻi toe foi mai. A uma mea uma, na ou susu mai le tino mai calori sili atu. Ou te faafetai i laʻu fomaʻi ma le gaosiga "Orsoten": o se vailaʻau lelei, aoga ma sili atu le tau nai lo analog: "Xenical" ma "Lisi".

E le pei o vailaʻau o loʻo galue i luga o le mafaufau, o Orsoten e naʻo le afaina o gaʻo - e poloka ai. Ou te lei taumafai lava i le Reduxine, na mafua ai le atuatuvale i laʻu uo teine, ma o le mamafa na toetoe lava a le faaitiitia. "Orsoten" na filifilia mo au ona e le mafai ona ou tausia se taumafa malosi - o le tino e le gafatia. 1.5 - 2 kilokalama i le masina e tuu ai au i luga o "Orsotene", ou te faaauau pea ona inu.

Le mea na ou le taumafai e aveesea le mamafa! Ma o le gaioiga faaletino e tumau (na o se lagona o le vaivai), ma meaʻai e ese lava (e lelei e leai se manava mai ia i latou), ma le vaileʻa (o se mea lelei lenei, e ui lava e le o le mamafa loʻu mamafa mai le taʻele). "Orsoten" na fesoasoani e aveese mea mai le eleele, o lea ua itiiti ifo le 2 kilokalama. O le taunuuga e faʻamalosia, leai ni aʻafiaga na matauina.

Sa ou tago i lenei fualaau mo sina taimi. O suiga i le paʻu mamafa o loʻo manino. E masani ona i ai se itu i le solia o le gastrointestinal tract. Na matua faʻaitiitia le manaʻo. Na fai mai loʻu supavaisa o Orsoten e faaitiitia le ave o vitamini, lea e lelei. Mo le 2 masina o meaʻai lelei, faʻatasi ma le faʻaaogaina o Orsoten, na leiloa 7 kilokalama., O le mea lea ou te manatu o se taunuuga sili ona lelei. Mo tagata o loʻo mulimulitai i le fuainumera, o lenei vailaʻau e talafeagai e faʻaaogaina aʻo 'ai meaʻai gaʻo.

E masani ona ou mataʻituina loʻu mamafa ma meaʻai. Ae i se tasi taimi faigata mo au, na ou maua ai le mamafa faaopoopo. Sa le mafai ona ou aumaia aʻu lava e leiloa ai le mamafa, o lea na ou filifili ai e teu i fualaau e faaoso ai au lava ia. Sa fautuaina e le faleoloa lenei vailaʻau ia te aʻu. Ae, e pei ona i ai, mulimuli ane, mo le gau o le mamafa, e le aoga uma, ae o le a fesoasoani e le toe maua le mamafa atili. E manaʻomia lou suʻeina o nei fualaau aina pe a 'aina le gaʻo, ona latou saogalemu lea e aveese le gaʻo i se auala masani, lea e fesoasoani ai i lenei gaʻo e le tatau ona teuina i itu ma le manava. Ae o le gaʻo ua i ai i nei vaega o le tino, latou te le alu i soo se mea. A e ai meaʻai e maualalo le gaʻo, e te le manaʻomia ona ave. E le faʻaitiitia le manaʻoga. Sa ou faʻaaluina vaiaso e tolu, o le aʻafiaga e leai se mea. O lenei ua uma ona paʻu le mamafa, amata ona 'ai saʻo, ou te' ave na o fualaau aina nei pe a ou 'aina se mea gaʻo i le taimi o aso malolo, ina ia le maua le mamafa.

O se vailaau sili ona lelei mo le gau, ma fomai e faamaonia, tauivi ma isi pauna, na ou talitonu mai oʻu lava aafiaga. Na le mafai ona ia taulimaina le mamafa o le mamafa, "Orsoten" na fetaui lelei ma lenei galuega. Ou te fiafia i le taunuuga.

Ina ua uma ona ou aveina, sa ou matauina suiga talafeagai i volumes ma i lavalava, ma i fafo na amata ona iloagofie, ao ou inuina le afa, na ou aveina le 42 papa. Ou te manatu o taunuuga o le a faafiafiaina ai au. I le taimi lava e tasi ou te taumafai e fai cardio i aso uma, pe afai e mafai, ma faʻapulaʻa aʻu lava i selu. I lenei laasaga, ou te fia fai atu o le fualaau faasaina e aoga. Faʻalua uma numera numera i luga o le fua!

Na taʻu mai e le fomai ia te aʻu, e na o le pau lava le ala o Europa e mafai ona talitonuina, o le mea lea mo le aveesea o le mamafa o le Europa Orsoten na fautuaina au. Ae o taunuuga e lelei, ua maeʻa le lima. O lea ou te fiafia.

Ou te inu Orsoten. Faʻafesoʻotaʻi e fomaʻi le fualaau faʻasaina a Europa - o lea e mafai ai ona e saogalemu ma le saogalemu le mamafa e aunoa ma le fefe i le totoina o se ate po o le faʻamaʻaina o lou manava. Ma o le mamafa, i tafatafa o le ala, e alu ese lava!

Na taumafai Orsoten i le taimi o aso malolo o le Tausaga Fou, sa teuina e lona uso. Ona lavea saʻo mai lea o aʻu! O lenei ua ou mafaufau e inu se ala, o lea na ou aveina ai le afifi mo se vasega faataitai.

Sa tuua o ia e aunoa ma se galuega ma mai le nonofo pea i le fale na maua ai nisi pauna. Sa tonu ia te au e aveesea le mamafa, ae o meaai na le fesoasoani. Na ou faitau e uiga ia Orsoten i luga o le Initaneti, sa ou manatu o se meaola togafiti, ae le mafai, o lenei vailaau e le fesoasoani ia te au. Na ou inuina uma le afifi e pei ona tusia i faatonuga, toe iloilo laʻu meaai ma alu i totonu mo taaloga, ma o le mamafa e toetoe lava a le alu ese, e 96, ma na avea ma 94 i le masina mulimuli ane, ae le o le taunuuga lea na ou faamoemoeina. E leʻi i ai ni oʻu aʻafiaga mai nei kapoti, ae leai se aoga lelei pe a.

Na ou pau mo lenei maunu i le sailiga o se ata matagofie ma matagofie. Talu ai ou te le mulimuli i se meaai ma e pei o le 'ai o meaai lelei ma le faamalieina, na ou filifili ai o lenei auala e aveesea ai le mamafa o le a fetaui lelei ia te au. Sa ou faitau muamua e uiga i le fualaau faasaina, na ou iloa ai e eseese lava iloiloga: e lelei, ae tele naua le leaga. O le tau maualalo na faia se vaega, na ou filifili loa e fai se avanoa. Na iloa lelei le capsules, e pei ona fautuaina, ae leai se mea faapitoa na tupu. Laei vavalo na faʻaalia ma o nisi taimi o le manava o le manava. O le fiaʻai e pei ona sa i ai ma tumau ai, e ui sa ou taumafai e 'ai sina mea itiiti nai lo le mea masani. Tumau ma au ma loʻu mamafa.

Sa ou faatauina lenei vailaʻau i le faʻamoemoe o le 'ai ma faʻaitiitia le mamafa. O le tau e taugofie tele - o tau e tusa ma le lua afe rubles, o le fualaau faasaina e tasi le capsule i le aso. Na te leʻi fetaui lelei ia te aʻu, masalo o le mafuaaga o loʻu mamafa e le maualuga - 67 kg. E mafai foi ona ia toto se ate "lelei", ou te le fautuaina le tagofia o lenei fualaau faasaina!

O le mamafa o le mamafa i loʻu tulaga o se faafitauli ogaoga i le soifua maloloina ma le olaga patino. Na pau mea uma, na o le le fia ola. Maʻi i le maʻisuka, o le mea lea e lelei ai, na o le tuputupu ae lautele. Sa ou taumafai i ituaiga uma o meaai, faatasi ai ma oʻu gasegase e toaitiiti i latou, ma e leai se tasi oi latou na aumaia ni aafiaga faapitoa. O vailaau mo mea e leiloa o le mamafa ua matua faʻasaina mai ia te au, e leai se mea na totoe na o le gaʻo. Ma i le taimi mulimuli, na fautuaina au e le endocrinologist Orsoten.I le masina na ou leiloa 2 kilokalama, e le tele, ae leai se tapulaa i le olioli, ma ou faaauau pea lemu ae e mautinoa lava le leai o se mamafa. E mafai e se tasi ona fai mai ou te le matauina soʻo se itu aʻafiaga.

Short description

Orsoten (gaioiga galue - lisi o igoa) o se vailaau mo togafitiga o le oona. I aso nei, o le taatele o le oona e maua ai mafuaaga e iloa ai pe a le o le tulaga o se faʻamaʻi, ona avea lea o se tasi o faafitauli ogaoga o tausiga faʻalesoifua maloloina faʻaonaponei. O le mea lea, e tusa ai ma le Global Database of Body Mass Index ua tuuina i le WHO website, o le mamafa i atunuu atiaʻe ua aafia i le 23% (Japan) i le 67% (Amerika). O le tino tele o le tino e faateleina ai le lamatiaga o le atiina ae o maʻi cardiovascular ma le maʻisuka, o nisi ia o mafuaʻaga autu o le olaga faitino. Aʻo tuʻuina atu i luga, o togafitiga lelei o le meaʻai e tatau lava ona i ai i le taulai atu o le cardiologists, endocrinologists ma fomaʻi o isi mea faʻapitoa. Gaoioiga e taulai i le faatea ese o gaʻo fausuala, e afaina ai le tele o faʻafitauli o le gasegase e fesootaʻi ma le gaʻo. E tusa lava pe itiiti ifo le mamafa o le mamafa o le 5-10% e maua mai faatasi ma se faʻaitiitia manino o le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi. Mafaufau i le mea moni e faapea o mafuaʻaga autu o le iniseti o le tele o le kalori o meaʻai faʻatasi ma le le atoatoa o le tino, o togafitiga e tatau ona faʻavae i luga o le fausiaina o se meaai ma le gaʻo "avega" e le sili atu ma le 25-30% o le aofaʻi o calorie i aso uma e faʻapitoa ma faʻamalositino e faia i le faʻaauau. Ina ia faʻaleleia le lelei o ia togafitiga, o loʻo faʻaaogaina le 'pharmacologist' fesoasoani, o le tasi lea o le vailaʻau o Orsoten. O se mana malosi o lipine gastric ma pancreatic o le gaioiga umi, taofia le faagasologa o le lipid breakdown and absorption by about 30%. I le taimi lava e tasi, o le assene e faʻaitiitia ai le aofaʻi o gaʻo gaʻo maualalo ma monoglycerides i le moli o le intestinal, lea e aʻafia ai le faʻaitiitia o le solubility ma le absorption o le cholesterol ma le faʻaitiitia o lona faʻasalaga i le plasma toto. O se tasi o mea lelei o le orsotene o lona filifilia maualuga mo enzymes i totonu o le gastrointestinal tract ma faʻamaeʻaina le "solitū" e tusa ai ma proteins, carbohydrates ma phospholipids.

O le fualaau oona e naʻo totonu lava o le gastrointestinal tract, e aunoa ma se faʻaoga masani. O taunuʻuga o le tele o suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai e le gata o lona malosi e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino, ae faʻapea foi le toe faʻafoʻiina o le maualuga o le toto i luga o le tino. Na faaalia ai o le faʻaaogaina o le 12 masina faʻatasi ma le faʻasaoina o le olaga (faʻamaloloina o mea e fai ai meaʻai, gaioiga faaletino) faʻamautinoaina le faʻaitiitia o le mamafa o le tino e 5% pe sili atu i le 35-65% o maʻi ma e 10% pe sili atu i le 29- 39% o tagata gasegase. O le vailaau mai le Slovenian pharmaceutical company "Krka" o se tuufaatasiga o le uluai xenical mai ("F. Hoffman La Roche Ltd." (Suitiselani). Sa faatusatusa e saienitisi Rusia mai le Federal State Institution "Endocrinological Research Center" (Moscow) le lelei e faatatau i le faaitiitia o le mamafa o le tino o fualaau faasaina. xenical ma orsotene: O taunuʻuga o le suʻesuʻega na faʻaalia ai le fetaui lelei o vailaau faʻasaina, o latou tutusa tutusa i tagata gasegase, ma le tutusa o latou talaaga saogalemu. I lenei suʻesuʻega, o le togafitiga ma le orsotene na faatagaina ai le toatele (e tusa ma le 52%) o tagata gasegase e maua ai le paʻu o le mamafa o le tino i le sili atu ma le 5% i le maeʻa ai o le 3 masina o le pharmacotherapy.The o le lafoaia o le tino gaʻo i le taimi o togafitiga ma le orsotene e sili ona aʻafia ai tulaga lamatia mo cardio -vela fatu ma le maʻisuka ma faʻaleleia le lelei o le ola o tagata gasegase.

Orsoten o loʻo maua i capsules. E tusa ai ma fautuaga lautele, o le tasi fualaau o le vailaʻau e 120 mg. E ave le Orsoten ao leʻi 'aʻai (o lona uiga o se taumafataga mautu, ae le o ni meaʻai mama), i le taimi poo totonu ole itula e tasi pe a uma. Ua faʻamaluluina le pusa i se vai ua lava. Afai e te fuafuaina se meaʻai "vela," ona mafai lea ona e faʻafefe le inseten o le meaʻai. O fualaau o le vailaʻau e sili atu i le 120 mg 3 taimi i le aso e le faʻaleleia ai lona aoga.

Pharmacology

O se tasi o le inhibitor o lipine gastrointestinal with a long-lasting effect. O loʻo i ai se aafiaga faʻaleagaina i le lumenese o le manava ma le tootoo laiti, o loʻo faia ai se vailaʻau tuʻufaʻatasia ma le vailaau faʻamalosi o gasegase gastric ma le intestinal. O le le faʻaaogaina i lenei auala, ua le mafai ai e le enzyme ona gasegase gaʻo meaʻai i foliga o triglycerides i gaʻo gaʻo faʻaogaina fua ma monoglycerides. Talu ai ona e le o aʻafia i le faʻasolosolo, e leai se mea e faʻaaoga ai calories i le tino, lea e mafua ai ona faʻaitiitia le mamafa o le tino.

O le togafitiga o le fualaau faasaina e faia e aunoa ma le gauai i totonu o le taamilosaga masani. O le gaioioiga o le lisi o igoa e mafua ai le faateleina o le gaʻo i totonu o feces i le 24-48 itula i le maeʻa ai o le fualaau faasaina. A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le gaʻo i totonu o feces e masani lava ona toe foi i lona tulaga muamua pe a uma le 48-72 itula.

Pharmacokinetics

E maualalo le faʻaaogaina o le lisi. 8 itula i le maeʻaina o se vailaau togafitiga, o le le suia o le lisi i le plasma o le toto e le o fuafuaina (faʻamasinoga e itiiti ifo i le 5 ng / ml). E leai ni faʻailoga o le faʻamaʻi, lea e faʻamaonia ai le maualalo o le fualaau oona.

In vitro, o le lisi o igoa e sili atu i le 99% faʻamalosi i pulu plasma (tele lipoproteins ma albumin). I se vaega itiiti, o le lisi e mafai ona ulu i totonu o sela mumu.

Orlistat o loʻo faʻaaogaina i totonu o le puipui o le intestinal faatasi ai ma le faʻavaeina o vailaau faʻasolosolo e le o faʻamalositino: M1 (faʻafanoina o lectone e fa) ma M3 (M1 ma totoe N-formylleucine).

O le auala autu o le faʻamaʻiina o le faʻamaʻiina lea e ala i le inumaga - e tusa ma le 97% o le fualaau o le fualaau faasaina, lea e 83% - e le suia.

Faʻasalaga masani o fatugaʻo o mea uma e faʻatulagaina ma le lisi, e itiiti ifo nai lo le 2% o le avega. O le taimi mo le faʻamamaina atoatoa o le 3-5 aso. Orlistat ma metabolites atonu e faʻasalaina i le talo.

Faiga faʻapolopolo

Capsules mai le paʻepaʻe papaʻe ma le paʻu samasama, o mea o loʻo i totonu o le kapulele o vailaʻau ninii poʻo le faʻafefiloi o paʻu ma microgranules o le paʻepaʻe poʻo le papaʻe lanu paʻepaʻe, o le i ai o le agglomerates mumū, faigofie ona malepe i lalo o le mamafa.

1 pulou.
vailaʻau tuʻufaʻasalaina tuʻufaʻatasi *225.6 mg
e fetaui ma mataupu o le lisi120 mg

* 100 g o pusa penisini ua maea ona maeʻa ona iai: listings - 53.1915 g, microcristalline cellulose.

Tagata faʻatau: microcrystalline cellulose.

Le tuufaatasiga o le tino ma capsule caps: hypromelilose, vai, dioxide (E171).

7 pcs - pepa faʻaola (3) - teuina o pepa pepa.
7 pcs - afifi paʻu (6) - pepa o pepa pepa.
7 pcs - pusa tioata (12) - teuina o pepa pepa.
21 pcs. - pusa tioata (1) - teuina o pepa pepa.
21 pcs. - afifi paʻu (2) - pepa o pepa pepa.
21 pcs. - pepa faʻaipoipo (4) - teuina o pepa pepa.

O le tasi fuataga fautuaina ole 1 pulou. (120 mg).

E faʻamamaina le pusa i le vai, faʻapitoa ona fai i luma o meaai taʻitasi, faatasi ai ma taumafataga pe leai foi i le sili atu i le 1 le itula pe a uma le taumafataga. Afai o se taumafataga ua faaseʻe pe afai e leai se gaʻo o meaai, ona mafai loa lea ona e misia le lisi.

O mea e sili atu i le 120 mg 3 taimi / aso e le faʻaleleia ai lona malosi. O le umi o togafitiga e le sili atu ma le 2 tausaga.

E le manaʻomia le fetuʻutuʻunaiga mo tagata matutua poʻo gasegase e maua i le ate poʻo le gaioiga galue.

O le saogalemu ma le lelei o le igoa o le lisi mo le togafitiga o tamaiti ma tupulaga talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matua e leʻi faavaeina.

Tina ma le lactation

E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega tuusaʻo, o le tauatofiaga ma le inumaga na le mafai ona matauina pe a fai e le auai. E leai ni faʻamatalaga faʻamatalaga i le faʻaaogaina o le igoa i le taimi o le maitaga, o le mea lea, e le tatau ona faʻamautuina le vailaʻau i lenei vaitau.

Talu ai e leai ni faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina i le taimi o le lactation, e le tatau ona faʻamaonia le lisi ile laumei.

Tuua Lau Faamatalaga