Omez analogues i le maketi Rusia: sui taugofie

O le mea taua autu "Omez" -. Analogs ma suia ai le "Omez" e tatau ona filifilia faatasi ma le mea e tasi e galue malosi (o fualaau oona ua taʻua o ituaiga o fualaau faasaina)

Folasaga: gelatin capsules o loʻo i ai pusa papaʻe paʻepaʻe. E i ai foi se paʻu e fai ai se vaifofo mo tui tui. E faʻaaogaina pe afai e le mafai e le tagata maʻi ona faʻaaogaina le vailaau faʻamalosi.

Faʻalapotopotoga India. O le tau o Omeza e mai le 168 ruulu i le pusa ma mai 70 ruulu i le paʻu pepa.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faavae i luga o le faaitiitia o le galuega faalilolilo o le manava. O le aafiaga e aliali mai i totonu o le itula talu ona faʻaaogaina le "Omez" ma e tusa ma le aso.

O le "Omez" o loʻo faʻatulagaina ma e tusa ai ma faʻamatalaga nei: pepise ma faʻamaʻi le maʻi o le manava ma le duodenum, mastocytosis, i togafitiga faʻafefete e faʻafefe ai Helicobacter pylori. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e aoga i togafitiga o gasegase o mafatia mai le syndrome o Sollinger-Ellison.

O nisi o analogues taugofie a Omez

Omeprazole - paketi "Omez". Maua i totonu o pusa e 20 capsule pe sili atu. O le fua o le omeprazole e 20 mg. E mafai ona faʻaoga tutusa ma le 'ai. E le afaina ai le togafitiga. O le vailaʻau e faʻaseseina i fafine maʻitaga. O le tau e amata i le 32 ru.

Gastrozole - tau mai le 82 ruulu i le pusa. E i ai sona aafiaga tuai. E le pei o Omez, e taofia ai le puleaina o le gastric e le 50%, ma e malosi mo se aso pe a uma le pulega.

"Ranitidine" - e le o se Omeza lautele. O le mea malosi o le ranitidine hydrochloride. Faʻasalaga: pepa faʻapipiʻi. O loʻo i ai se vaitaimi faʻapuupuu, pe a ma le 12 itula. Tau mai le 31 ruuga i le pusa.

Orthanol - Faʻalavelave le galuega faalilolilo o le manava i totonu o le 24 itula i le 50%. O Omez e le taugofie. O le tau i falemaʻi e amata mai le 92 kalapu.

O Ranitidine e le o se tagata faʻamaonia pomu, e pei o le Omeprazole, ae o se vailaau mai le kulupu o histamine responsor blockers o le ituaiga 2. E faʻaaogaina foi e faʻaitiitia ai le maualuga o le eletise hydrochloric i taimi o faʻalavelave o gastritis gasegase, ulupia, ma faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi.

O Ranitidine e tatau ona togafitia ma le faaeteete, talu ai ona o le taofiofia o lona aoga e mafai ona faʻaleagaina ai le maʻi o le peptic. E na o le fomaʻi e faatonuina ma faʻalēaogaina lenei analog ile Omez.

Faʻamatalaga i togafitiga:

  • tausaga o tamaiti
  • maʻitaga (amataga vave),
  • lactation
  • maʻi ate
  • allergy i vaega o le fualaau faasaina.

A e togafitiga i lenei vailaʻau, e tatau ona e iloa o isi vailaʻau e faatagaina e ave i le itiiti ifo ma le 2 itula. Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaititia le aoga.

Pe a faʻatusatusaina fualaau e lua, e tatau ona sili atu le lelei o Omez. Ranitidine o se vailaau e sili atu ona "tuai" i le tele o tagata ua atiaʻe le tetee. Ae ui i lea, e tele fomaʻi ua latou faʻaaoga lelei e togafitia ai faʻamaʻi o le duodenum ma le manava.

O Ranitidine foi e iai ana analogues:

O se tali le mautonu i le fesili o le a sili atu le lelei o le a le mafai. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea, o vailaʻau uma e lua e faʻamalosi ma faʻamaonia le faʻamaonia.

O fea analogues e sili atu

E toatele e teena togafitiga ma Omez ona o lona foliga o le tino (capsule). Mo le toʻatele, o se mea sili lenei. O tala faʻatusa talafeagai o Omez i le maketi a Rusia o Nolpaza, Sanpraz.

Ole vailaʻau ua tuʻuina atu e lelei le faʻafeiloaʻiina e tagata, e iai se mea e teu ai meaʻai ma a latou faʻailoga:

  • maʻitaga
  • togafitiga tamaititi
  • le faʻamaoni i vaega oi ai.

O le fualaau faasaina Losek o loʻo maua i le tino o laupepa e le mafai ona fufulu ma nutimomoia. E tatau ona e ave 1 le laulau i le taeao i luga o se manava gaogao. Mo tagata o loʻo i ai ni faʻafitauli faʻafefe, ua faatagaina Losek e olo ma faʻafefiloi i le vai aʻo leʻi faʻaaogaina. O le vaifofo ua uma ona maeʻa e tatau ona vave faia pe a uma sauniuniga.

O le isi Omez analogue, Nexium, lea o loʻo maua i le laulau, e iloga i le tutusa faigofie o le faaaogaina. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaumatia, faʻafefiloi ma le vai. O le togafitiga fautuaina e 1 le laulau i le aso, lea e faigofie ona faʻaaoga.

O le taimi nei o Nexium o se tasi lea o fualaau faʻaonapo nei, o lona aoga e le maualalo ifo i le mea na mafua ai.

Ina ia mafai ona foia faailoga o gasegase gastrointestinal, e mafai ona e faʻaoga Maalox, lea e fautuaina e faʻatau. E maua le meafaigaluega i le tulaga o le faʻamalolo. E tatau ona onosaʻi ona faia. O isi faʻaopoopoga o vailaʻau o se manogi manaia ma le tofo.

Emanera poo Omez: o le fea e sili atu

Emanera, lea o le mea o loʻo galue malosi o le esomeprazole, o le augatupulaga aupito lata mai o le faapaologa o le pamu. Talu ai ona o lona fausaga, e itiiti le faʻafesoʻotai i le hydroxylation i totonu o potu o le ate, ei ai le bioavailability maualuga ma le umi o le umi o gaioiga. Emanera - o se meafaigaluega fouvale i le togafitiga o faamaʻi pipisi o le manava o le manava, lea e maualuga atu ia Omez.

E taua le iloa!

  • A o leʻi amataina le vaitaimi o togafitiga, e tatau ona faia se suʻesuʻega faʻapitoa maeʻaeʻa, lea o le a vavaeeseina ai le i ai o le tele o faiga leaga, talu ai o lenei vailaʻau e mafai ona natia ai le i ai moni o le faʻamaʻi,
  • O le taumafa faatasi e le afaina ai le aoga o fualaau faasaina,
  • O le aʻafiaga i luga o le tagata gasegase o loʻo faia se galuega taua, aemaise lava le avetaʻavaleina o se taavale, poʻo isi faʻalavelave faigata, e le o faʻatinoina.

O le a le uiga e taugofie

A filifilia se vailaʻau mo maʻi, o se taua taua o le tau. O le faʻamaonia o le pamu (PPI) o loʻo avanoa i falemaʻi e eseese tau.

O le fualaau fualaau o le Omez, o le togafitiga aupito sili lea ona taugata, e tele naua tagata gasegase e filifilia, aemaise lava pe a faʻalautele le faʻaaogaina o le faʻaaogaina. E mafai ona faʻatauina mo le tusa ma le 150 rupu i le pusa o 30 capsule ma se vailaʻau e 20 mg omeprazole, ma o le tau o le tasi capsule e na o le 5 rubles. O Omeprazole o le gaosiga a Rusia e tau tutusa le tau. Gastrozole (Rusia) ma le Orthanol (Suiselani) o le a sili atu i le 30%. O le lisi o analogues taugata e aofia ai vailaʻau faʻasaina (Ultia (Slovenia), Losek (Great Britain) ma Gasek (Suitiselani), 3-5 taimi le tau o se fofo a Initia.

I le sui o Omez, o PPI e aofia ai isi mea gaosi (pantoprazole, rabeprazole, esomeprazole) e mafai ona iloiloina. O i latou uma o le a taugata tele. O le tamaʻitaʻi sili ona taugofie o Russian Esomeprazole ma Rabeprazole, Indian Razo ma Slovenian Emanera, o le tau e tusa ma le 3 taimi maualuga atu nai lo Omez. O tala sili ona taugata mai lenei vaega e aofia ai Nexium (UK) ma Pariet (Iapani), o le tau e silia ma le 20 taimi le maualuga. O se tulaga vavalalata o loʻo nofoia e Bereta, Noflux, Zulbeks (40-60 rubles i le laulau).

E mafai ona e filifilia le fualaau sili ona lelei mo le togafitiga o le ulutala pe a maeʻa ona e talanoa i se fomaʻi, ma mafaufau i uiga o le tagata maʻi ma le fesoʻotaʻiga ma isi vailaau. E le fautuaina le togafitiga o le tagata ia te ia lava, aua o lenei mea e mafai ona mafua ai le le lelei o le soifua maloloina.

Se filifiliga o tau e le taugata ae aoga lelei mo Omez

O le maketi a Rusia o loʻo i ai le tele o vailaau faʻasaina e faʻasaga mai i faʻamaʻi o le manava ma le manava. I le avea ai o se fualaau faasaina, e galue Omez®. E ui lava i le aoga atoatoa o le oloa, ae o se mea taua tele - faʻaititia. O le mea lea, e fautuaina e saili mo ia tupe i se tau e sili atu le taugofie.

Faʻaiʻuga

  • Malfunctions o le faʻaogaina o meaʻai - manava o le maʻi, le mausali, tiga i le itu faʻatele, le manaʻoga e vomiti, afaina,
  • Aafiaga le lelei i luga o le tino o le tino - tiga o le ulu, lagona o le le mautonu, atuatuvale,
  • Eseesega faʻaalia ma faʻaaliga i luga o le paʻu - vela, rashes, urticaria. O le faʻafuaseʻi o le faʻalavelave o le anaphylactic e le faʻatea.

Omeprazole Teva - (Sepania)

O lenei vailaʻau faʻapitoa Sipaniolo e fesoasoani i le togafiti o le manava o le manava faapea foi ma le duodenum, e aofia ai le atuatuvale ma isi gaʻo erosive.

O le aloese mai le tagofia o lenei vailaʻau e tatau ona avea ma tagata gasegase e le faʻaaloalo i mea o loʻo iai, o fafine o loʻo i ai i se tulaga poʻo se vaitaimi o le lactation. E le gata i lea, e le o faatonuina le Omeprazole-Teva mo tamaiti.

O le saogalemu o togafitiga, o lenei vailaau e ono le mitamita. I le taimi o togafitiga, o aʻafiaga o aʻafiaga e le faʻatea. O le mea sili ona taatele o le faʻaleagaina lea o le gastrointestinal tract, maʻi o le ulu, faʻalavelave moe ma allergies (vevela, itching ma urticaria).

Orthanol - (Slovenia)

O loʻo faʻamatalaina o se togafitiga mo le maʻi o le duodenum ma le manava. E le gata i lea, e mafai e le vailaau ona faʻataʻitaʻia faailoga o le manava ma le paʻu, lea e mafua mai i le tuʻuina atu o mea o le manava i totonu o le esophagus.

E faʻasaina le faʻaaogaina o le Orthanol allergic to its composition, o gasegase i lalo o le 18 tausaga.

O le eseesega i le va o lenei meafaigaluega o se numera o lapataiga ao le i aveina. E talafeagai le faʻatalanoaga a le fomaʻi pe afai o loʻo iai i le tagata maʻi ni faʻafitauli i le gaioiga o gaʻo ma le ate, faʻapea foʻi ma faʻamaoniga e pei o le paʻu faafuaseʻi o le paʻu, vomiting ma fecesi i le toto, faʻafitauli i le foloina o le pala.

I le tulaga o aʻafiaga faʻaleagaina, o le tagata gasegase e masani lava ona oʻo i le tiga o le manava, faʻafitauli i le gaogao masani - fia maua ma le manava. E iai foi se aafiaga le lelei i le ogatotonu o le tino. E masani lava ona avea i latou ma tiga tumau i le ulu.

Omeprazole - (filifiliga i le fale i tau taugofie)

O faʻamatalaga e talitutusa ma isi oloa tau vailaʻau faʻatauina o loʻo faʻamoemoeina i le tusiga. O nei mea e aʻafia ai le ulutala o le fualaau oona, o le tumutumu o le pancreas, ma isi faʻalavelave solo.

E le o faatonuina le Omeprazole mo le le faapalepale i vaega o loʻo galue malosi poʻo isi ausilali o le vailaau faʻasaina, i tamaitai i tulaga ma tina o loʻo i le vaitau o le susu. E le gata i lea, e faʻaaogaina foi i lalo o le 18 tausaga.

O se tulaga le lelei o lenei mea faigaluega o se lisi lautele o aʻafiaga le lelei i le tino. Ae e le masani, ae ui i lea, e mafai. O lenei mea o le faʻamalositinoina o le gaioiga o le manava ma le manava, lea e faʻaalia ai lava i le i ai o vomiting reflexes, faʻateleina le gaosiga o le kesi, ma e oʻo lava i le taʻavale poʻo le manava. O le omeprazole e fesoasoani i le atinaʻeina o ulu o le ulu, vavao. I tagata gasegase tuusaʻo, o le atinaʻeina o se faʻafefe i le paʻu e le faʻaesea - o se tamaititi vaivai, urticaria.

Famotidine - (o le laina sili ona taugofie Rusia)

O le avea ma sui sili ona taugofie mo Omez, Famotidine e tutusa lava faailoga. O loʻo faʻamatalaina e uiga i le faʻamaʻi o le tino o ituaiga eseese, faʻapea foʻi ma puipuiga e puipuia ai lona atinaʻeina.

O faʻamaoniga o lenei fualaau faʻatau Rusia taugofie e aofia ai le maualuga tele o le faʻalogo i vailaʻau faʻamalositino lea e aofia ai, faapea foi ma le vaitaimi o le maʻitaga ma le susu.

I le taimi o togafitiga, e mafai e le maʻi ona faʻaalia aʻafiaga leaga. E matua seasea lava. O nei mea e aofia ai ulu o le ulu, vaivai, gutu malolo, le lava le fiaʻai, manava manava, faigata le gaogao, ma le paʻu vaivai.

Faaiuga i luga ole tau faʻatusatusa

O le vailaau oona ua fesiligia ei ai se tau maualalo. I luga o fata o falemaʻi e mafai ona e maua ai Rusia tutusa ma oloa faʻaulu mai ma se gaioiga tutusa ma gaioiga, o le ai ai se tau maualalo ifo.

Faiga Faʻafofo
20mg capsule

Gaosiga
Dr. Reddy's Laboratories Ltd. (Initia)

Poloaiga o le Faamanatuga
Talosaga Maua

Faʻavae
O le mea malosi o le omeprazole.

Faʻataʻitaʻiga
E i ai sona aʻafiaga. Faʻasala i totonu o selatini o le mucosa gastric, faʻapipiʻi i totonu ma faʻaaogaina i le tau o le pH acid. O le metabolite malosi, sulfenamide, e taofiofi ai le H + -K + -ATPase o le siaki faalilolilo o sela o le parietal (proton pump), e taofia ai le faamatuu atu o vailaʻau oona i totonu o le manava o le manava, ma poloka ai le vaega faaiu o le eletise eletise hydrochloric. O le faʻataʻitaʻitūina-faʻaititia ma le faʻalagolago le maualuga o le puleaina ma le faʻamalosia, o le aofaʻiga atoa o le gaosia o le gastric ma le tuʻuina atu o le pepsin. E matua aʻafia ai le gaosiga o le suka i le ao ma le ao. A maeʻa le toʻatasi (20 mg), o le faʻamaina o le gaioiga gastric e tupu i totonu o le itula muamua ma ausia le maualuga pe a uma le 2 itula. O le aafiaga e tusa ma le 24 itula. O le gafatia o potu o le parietal e gaosia ai le kulimi hydrochloric e toe faʻaleleia i totonu o le 3-5 aso i le maeʻa ai o le togafitiga. Faʻailoga faʻamuamua i Helicobacter pylori. Faʻavave ma toetoe lava a gaogao atoa mai i le mea o meaʻai, o le bioavailability e le sili atu nai lo le 65%. E maualuga le maualuga o le faʻamoemoega i le 3-4 itula. E mafua ona o fatugaʻo i le ituaiga o metabolites ma le gaʻo.

Faailoga mo le faʻaaogaina
Paʻu pepeti o le manava ma duodenum i le vaega laititi, afaina o le gastroesophageal, e aofia ai fesuiaiga i togafitiga ma H2 antihistamines, reflux esophagitis, e aofia ai o le gasegase o le gastrointestinal caused by Helicobacter pylori, gastroenteropathy NSAID, erosive ma le gastrointestinal ulcers (syndrome Zollinger-Ellison, polyendocrine adenomatosis) i tagata mamaʻi pipisi i le HIV, o le dyspepsia e leai se maʻi.

Contraindications
Ole gasegase, maʻitaga, susu susu.

Faʻamataʻuga itu
Mai i le mea o loo i ai meaʻai: maso le manava, leai o le manaʻo, gasea, vomiting, afaina, tiga o le manava, manava, papū, i nisi tulaga - suiga i le tofo, stomatitis ma le gastrointestinal candidiasis, gastric fundus polyposis, gastritis atrophic, faateleina le gaioiga o le enzymes . Mai i le faʻalavelave o le tino ma aʻafiaga o le tino: ulu tiga, e seasea lava - malaise, asthenia, vevela, faʻavevesi o le moe, momoe, pagatia, i nisi o tulaga - popolega, atuatuvalega, atuatuvalega, atuatuvalega mafaufau, faaletonu o le mafaufau, itula lē mafai ona faʻafitia. Mai le maskotakeletal system: i nisi tulaga - faʻasolosolo, vaivaiga maso. Mai le cardiovascular system ma le toto: i nisi tulaga - thrombocytopenia, leukopenia, neutropenia, eosinopenia, pancytopenia, leukocytosis, anemia. Mai le faiga o meaʻai: e seasea ona maua - hematuria, proteinuria, lematika lautele, urinary tract infection. Mai le paʻu: i nisi tulaga - ata pueina, erythema multiforme, alopecia. Tali atu i le Allergic: e seasea lava - o le paʻu o le paʻu, urticaria, o le vevela, i nisi o tulaga - bronchospasm, angioedema, nephrital interstitial, teteʻe anaphylactic. Isi: i nisi tulaga - tiga paʻu, gynecomastia.

Fegalegaleaiga
Suiga o le bioavisi o soo se fualaau faasaina lea e faalagolago i le pH (ketoconazole, sima uʻamea, ma isi). E faʻaitiitia ai le faʻaitiitia o fualaau faʻasaina i le ate e le oxidal oxidation (warfarin, diazepam, phenytoin, ma isi). E faʻamalosia le aʻafiaga o moe ma le diphenin, e le suia - NSAIDs. Faateleina (felagolagomaʻi) le faʻaogaina o le clarithromycin i le toto. E mafai ona faʻaititia aafiaga ole leukopenic ma le thrombocytopenic o vailaʻau e taofia ai le hematopoiesis. O le vailaau mo le afaina o mea e afaina ai e na o le saline ma le solution ole fofo (pe a faʻaaogaina isi soli, o le faʻaitiitia o le tulaga o le omeprazole e mafai ona o se suiga i le pH o le faʻaogaina).

Faʻasalaga
Faʻailoga: o le gutu gutu, o le gasea, o le vaʻaia o le vaʻai, o le ulu, o le vevela tele, vevela, tachycardia, moe, le mautonu. Togafitiga: o le faʻamaʻi, o le gasegase e le aoga.

Tosiga ma le pulega
I totonu, 20 mg / aso mo le 2-4 vaiaso. I tulaga ogaoga - 40 mg / aso mo le 4-8 vaiaso. Zollinger-Ellison syndrome: o le fualaau e filifilia taitoatasi seia oʻo i lalo ifo o le 10 mmol / h le gaosite o le acid basal. I le faʻaumatiaina o Helicobacter pylori ma le togafitiga o le gastroesophageal reflux: o le fua o le togafitiga faʻalavelave e 40 mg / aso.

Faatonuga faapitoa
Tapulaʻa i luga o le faʻaoga. Maʻi faʻafuaseʻi o le ate, faʻapea foi ma le laʻitiiti (sei vagana ai le maʻi o Sollinger-Ellison). Aʻo leʻi amataina togafitiga, o le iai o se neoplasm leaga i totonu o le gastrointestinal tract e tatau ona faʻateʻaina, aemaise lava i le gaʻo o le gaʻo (ona o le mafai ona faʻamamaina o faailoga ma faʻateleina le taimi seia oʻo i le faʻafitauli). E le mafai ona togafitia togafitiga faʻapitoa i togafitiga faʻasolosolo. Faatasi ai ma le pulega tutusa o warfarin, o le mataituina o le maualuga o le tui puipuia i le toto po o le fuafuaina masani o le taimi o le prothrombin faatasi ai ma le faasoasoaina mulimuli o fualaau o togafitiga ua fautuaina.

Tulaga o le teuina
I se mea matutu, pouliuli i le vevela e leai se maualuga e sili atu nai lo le 25 C.

O Omez e faatatau i fualaau faasaina. O lona gaioiga malosi o le omeprazole, lea e maua i gelatin, paluga faʻamalolo. O lenei ituaiga o faʻamalolo e fesoasoani e faʻamautinoa ai o le a faʻamavaeina le vailaʻau pe a oʻo atu i le inumaga. A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ona toe faʻaleleia lea o le mea faalilolilo o mata o le manava pe a uma le 3-5 aso.

Ae o a analogues o Omez e mafai ona faʻatau mai le taugofie? O sui uma i luga o le maketi, e 8 o le sili ona talafeagai i le tuufaatasiga ma falemaʻi faʻapitoa e faʻamaonia. Toeitiiti lava o vailaʻau uma o loʻo i lalo o loʻo i ai se mea e tutusa lelei ma fesoasoani i le tagata gasegase e taulima lelei le maʻi pipisi.

O Omeprazole o le tau sili ona taugofie o Omez, o lona tau e mai le 30 rubles. O le mea lea, afai e te filifilia le tau, Omez poo Omeprazole, e tuʻuina atu e tagata gasegase le fiafia ile lua. O loʻo maua i foliga o gelatin malosi ma capsules. Aʻo leʻi faia lenei vailaʻau, e tatau ona e gauai atu i se tasi o mea, e le mafai ona faʻaaoga pe afai ei ai se avanoa e ono maua ai e se tagata maʻi se maʻi tigaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faatonuga mo le faʻaaoga o loʻo taʻu mai ai o le vailaʻau o loʻo galue malosi i le tau faasaga i faʻamaʻi nei:

  1. Se ulutala o le duodenum ma le manava.
  2. Pancreatic adenoma.
  3. Oona o le manava erosive ma uluaʻi mea i le natura.
  4. Faʻamālōlō maʻi.
  5. Uluaʻi maʻi na faʻaosoina e ala i le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory.

O ai e solia ai le omeprazole?

Aʻo leʻi faʻatau le faʻasologa lenei, e tatau ona suesue i faʻasalaga e faʻamautinoa ai e le afaina ma o le a aoga i le togafitia o se maʻi na mauaina. O le lisi o faʻatagaga mo le faʻaaogaina e pei ona taʻua i lalo:

  • e faasa ona faʻaaoga i tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga, sei vagana ai nisi mataupu, o loʻo faʻamatalaina auiliili e ala i faatonuga mo le fualaau faasaina,
  • taimi o le susu ma le maʻitaga,
  • faʻatasi ai ma aʻafiaga o le faʻamaʻi i le mea gaosi omeprazole.

O Nolpaza o se sui o Omez, lea e mafai ona faʻatau i le tau e 135 rubles. O le ituaiga faʻamalolo o le vailaʻau o fualaau oona. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina, pantoprazole o loo aofia ai o se mea galue malosi. O le togafitiga e masani lava e le sili atu i le 14 aso, ae mafai ona faʻalautele pe a maʻi le maʻi mai se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maʻi maʻi.

O a aʻafiaga e ono tupu?

Faitauina o iloiloga, e mafai ona e iloa o le tele o faʻasolosolo o loʻo faitio i faʻasesega nei:

  1. Tatala
  2. Paʻu o le paʻu.
  3. Ootia.
  4. Naua ma vili.
  5. Laʻau.
  6. Gutu gutu.

I tulaga e le masani ai, o le faʻaleagaina o le ate, leukopenia, faʻavauvau, urticaria, faʻalavelave anaphylactic, vaivaiga lautele, poʻo le maʻi o Lyell e matauina o aʻafiaga.

Contraindications

O tagata e le mananao e ave le Nolpase e aofia ai tagata mamaʻi ma le le gafatiaina ole vailaau, vailaʻau o le neurotic etiology, ma tagata e le o atoa le 18 tausaga.

Faʻalogo lelei! O fafine maʻitaga ma tina o loʻo fananau mai e mafai ona faʻaaogaina generics i na o mataupu sili ona ogaoga ma i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi. O le mea lea, afai e te filifilia le vailaʻau Nolpaza poo Omez, i lenei tulaga, o le muamua e sili atu le agamalu mo le tino o le maʻi.

Aʻo mafaufau le au maʻi pe sili atu le Ranitidine poʻo le Omez, latou te masani ona filifilia le filifiliga muamua, aemaise lava pe a oʻo mai i tagata matutua, talu ai o Ranitidine o se fualaau taugofie, e ui lava o le mea moni o loʻo faia i Initia.

O a faamai e tatau ona ou aveina Ranitidine mo?

Ranitidine o se fualaau lelei lea e malosi i le tau faasaga i faʻamaʻi nei:

  • ulutala peptic o le duodenum ma le manava,
  • afu suamalie gase
  • faʻamaʻaʻa le maʻi suka i le taimi o faʻasologa,
  • toto faʻasaina i le pito i luga o le gastrointestinal tract.

O ai e le tatau ona faʻaaogaina le nol?

O lenei sui e faatoa mafai ona faia pe a maeʻa se suʻega maeʻaeʻa ma le tofia mulimuli mai o se fomaʻi. Aʻo leʻi amataina togafitiga, e aoga le suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga, ona o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ei ai ni tapulaa faʻagata, e aofia ai:

  1. Tamaiti matutua e oo i le 4 tausaga.
  2. Eseesega i le galuega a gaʻo ma le ate.
  3. O le gasegase ile vaega ole vailaʻau.
  4. Faʻasalaga o Renal.
  5. Tina ma le susu.

Taua! O se tasi o aʻafiaga sili ona taatele o le aveina o vailaau o le tiga o le manava, leisa, faamalosi, manava, paʻu o le paʻu, sulu, ma le vevela.

Losek Maps

O tagata masani e masani ona mafaufau, Losek Maps poʻo Omez, o le fea e sili atu? I le suesueina o iloiloga, ua manino ai e leai se manatu le mautonu, o le aafiaga o le tasi ma le isi e sili atu ona faalagolago i le ogaoga o le faamaʻi ma uiga patino o le tino o tagata mamaʻi taitasi. O le vailaau faʻasaina o le mea lava lea e tasi e galue malosi - omeprazole, lea e aʻafia ai le faʻavaeina o le kulimi chloride i totonu o le manava.

O a faʻamaʻi e faʻaaogaina?

O le lisi o faʻamaʻi o Losek Maps o loʻo tauivi ma le taua o loʻo taua i lalo:

  • Zollinger-Ellison maʻi,
  • esophagitis
  • pepatic ulcer
  • faailoga o le reflux gastroesophageal illnesses,
  • dyspepsia, faʻaosofia e le maualuga o le eletise,
  • ulutala peptic ma le 12 ulutala duodenal,
  • maʻi pipili ma le pala i totonu o le manava ma le manava.

E mafai ona tupu se mea e sili atu?

Afai o le tagata maʻi e sili atu i le faʻasologa na faatonuina e le fomaʻi, e ono lamatia o ia i le lagona o ia mea sese e pei:

  • vili
  • tiga o le ulu
  • Tachycardia
  • fenumiai,
  • le le fiafia
  • afaina
  • vavao.

I lenei tulaga, o le a faatonuina e le fomai togafitiga e taulai i le aveeseina o aafiaga. O le tagata maʻi o le a fufuluina i totonu o le manava ma faʻamalosia le malala o le a faʻamatalaina.

Faamatalaga mo tamaitai! E sili atu le faʻavae lenei nai lo Omez i le lagona e faapea i le taimi o faʻataʻitaʻiga, e leʻi faʻaalia ai se tulaga lamatia i le pepe i le taimi o le maitaga pe mo le pepe ao faagasolo le lactation. O vailaʻau e mafai ona ulu atu i le susu o le tina, ae afai e tausia le vailaʻau, e leai se aafiaga leaga.

O le sui sui o Omez e mafai ma le fesoasoani a se isi fualaau faasaina - o Emanera lenei. Ae mo le tau, i luga o falemaʻi i luga o le initaneti ua seti i le 405 rubles. Emanera o loʻo maua i ni inumaga se lua - 20 ma le 40 kalama. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le esomeprazole magnesium. O le analogue e matua saogalemu mo le tagata maʻi, o le mea lea, e le seasea lava ona tupu se mea e le masani ai ma e mafai ona vaivai i le tulaga o vaivaiga po o ni faʻalavelave laiti i le galuega a le vaega o meaʻai.

O a faʻamaʻi na faatonuina e le fomai mo Emanera?

Ina ia malamalama pe aisea ua faatonuina ai Emanera, ua lava mo le tagata maʻi ona suesue ma le totoa ia faatonuga mo le fualaau faasaina, lea e faapea mai o le analog o loo galue i faamaʻi nei:

  1. Manua o le gasegase.
  2. Erosive reflux esophagitis.
  3. O le faʻasalaga faʻasalaga faʻapitoa.
  4. Puipuia o le mea oona.
  5. O faamai na mafua mai i le siama Helicobacter pylori.
  6. Zollinger-Ellison Syndrome.

O ai e le tatau ona ave Pariet?

E tusa ai ma le au atamamai, e le tatau ona ave e le fafine le Omez D i le taimi o le susu po o le taimi o le maitaga, e ui lava e leʻo tuʻuina atu le faʻamaoniaina o le faʻamaonia ma le aʻafiaga o fualaau faasaina.

O isi gasegase o loʻo faʻasaina i Pariet e aofia ai:

  • tamaiti laiti
  • gasegase o loʻo mafatia mai le tasi le le faʻalogo i le vailaau faʻasaina poʻo le faʻamaʻi atu i ona vaega,
  • tagata e mamaʻi maʻi.

Analogs omeza i le maketi Rusia. Omez analogue - o se mea e suitulaga lelei

O le mea taua autu "Omez" -. Analogs ma suia ai le "Omez" e tatau ona filifilia faatasi ma le mea e tasi e galue malosi (o fualaau oona ua taʻua o ituaiga o fualaau faasaina)

Folasaga: gelatin capsules o loʻo i ai pusa papaʻe paʻepaʻe. E i ai foi se paʻu e fai ai se vaifofo mo tui tui. E faʻaaogaina pe afai e le mafai e le tagata maʻi ona faʻaaogaina le vailaau faʻamalosi.

Faʻalapotopotoga India. O le tau o Omeza e mai le 168 ruulu i le pusa ma mai 70 ruulu i le paʻu pepa.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faavae i luga o le faaitiitia o le galuega faalilolilo o le manava. O le aafiaga e aliali mai i totonu o le itula talu ona faʻaaogaina le "Omez" ma e tusa ma le aso.

O le "Omez" o loʻo faʻatulagaina ma e tusa ai ma faʻamatalaga nei: pepise ma faʻamaʻi le maʻi o le manava ma le duodenum, mastocytosis, i togafitiga faʻafefete e faʻafefe ai Helicobacter pylori. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e aoga i togafitiga o gasegase o mafatia mai le syndrome o Sollinger-Ellison.

O anafea na faatonuina ai Omez

E masani ona tofiat Omez, Omeprazole poo ona sui ma nei faʻamaʻi:

  • uluaʻi taualumaga o le manava, duodenum,
  • gastritis
  • pancreatitis poʻo isi mumu i totonu o le pancreas,
  • esophagitis po o le mumū i totonu o le esophagus.

E le tatau ona e amata ave lau vailaau, talu ai e naʻo le fomai e mafai ona filifilia le vailaau saʻo ma le saʻo saʻo. E na o le auala lenei e mafai ona e foia ai le faafitauli. E tusa lava pe na o lou manava masani, e le o se mea moni e mafai ona e faʻaaogaina oe lava. Talu ai e mafai ona avea ma mafuaʻaga o isi faamaʻi poʻo le tulaga o le faʻamaʻi ua matua lafoaia.

Malamalama lelei Omez analogues

E sili atu le taugofie ia sui o le Omeprazole, ae le sili atu nai lo le uluai, aua o le itiiti ifo o le tupe o loʻo faʻaaluina i luga oa latou suʻesuʻega faʻataʻitaʻi. Mafaufau analogues e lelei le suia o le omeprazole:

  • Nexium
  • Sili,
  • Soars
  • Emanera:
  • Losek MAPS,
  • Orthanol,
  • Nolpaza
  • Ranitidine ma isi

Pe a filifilia filifiliga saʻo tatau ona gauai atu i luga oa latou vaega ma mea totino:

  • pe a o le a le umi e amata ai ona i ai le mea e manaʻomia,
  • aafiaga malosi
  • o le maua o filifiliga o fuataga ma ituaiga eseese o le faʻamalolo,
  • tau maualalo
  • mausali o le aafiaga ao faagasolo le aso,
  • umi o le gaioiga.

O le a matou suesue atili i auiliiliga o tagata sili ona lauiloa o Omez .

E mafai ona tupu aʻafiaga?

  • vili
  • taʻavale
  • susu ma le ulu
  • mimiti.

Afai e te filifilia Pariet poo Omez, o le muamua e sili atu ona faʻaola mo le tino, ae i tulaga o le tau, o le lona lua o loʻo i ai se avanoa.

Sanpraz o se isi lea tala e mafai ona sui ai Omez. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le pantoprazole. O se analogue e gaosia i ni pepa, ma se mea faapitoa e teu ai le fale ma i le foliga o se faʻamalosi mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻasusu. Sanpraz o se oloa mai se gaosiga a Initia o loʻo galue i le taua faasaga i le faʻamaʻi mai o siama mai Helicobacter Pilori.

Nolpaza ma lona tutusa

O Nolpaza e faatatau antiulcer drugs . E faaitiitia ai le mea oona i totonu o le vai gastric ma o lea e faʻamausaliina ai le tulaga o se tagata maʻi. Ma o lana analog Sanpraz e tutusa lona aafiaga. O foliga o le pepa o loʻo i totonu o pepa ma se vaifofo mo tui. O lo latou aafiaga ua uma ona matauina i le maeʻa ai o le 1 itula, ma ua talia lelei e le tino. O le gaioiga malosi o le Pantoprazole. E le afaina ai le aoga o le fualaau oona o le tino ma e lelei le faʻafefiloi ma isi fualaau.

Faaaoga mo faafitauli:

  • tiga i le taimi e folo ai
  • puipuiga ma le togafitiga o faʻamaʻi pipisi maʻi,
  • o mea leaga na tutupu pe a uma ona ave fualaau faasaina-anti-inflammatory,
  • toso
  • maualuga gaʻo i totonu o le vai gastric.

E tatau ona ave ripoti Sanpraz poʻo Nolpaza 1-2 taimi i le aso ao leʻi faia taumafataga ma inu sina vai. A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le galuega faalilolilo o le gastrointestinal tract e toe foʻi i le tino pe a mavae le 3 aso.

Faʻaaoga e pei ona faʻatonuina e lau fomaʻi. E le manaʻomia i le taimi o le maitaga ma le lactation, faʻapea foi i lalo o le 18 tausaga le matutua, e amata ona e ave oe lava.

O analogues laiti omeza ma tau i rubles

O Omez o se auupega aoga ma i le taimi lava lea e le taugata, ae e fiafia tagata i le tau o analogues. E taua tele lenei mea mo na gasegase e le mafai ona faʻaaluina le tele o tupe i togafitiga.

O le a sili ia i latou le mafaufau i le auala e suia ai le omez. O le mea moni, pe a faʻaaogaina se isi fualaau, e tatau ona e faʻalogo i le manatu o se tagata atamai.

A maeʻa, e le o vailaau taʻitasi e faia i se gaioiga tutusa o le a fetaui ma se tagata patino. E taua foi le mafaufau i le faʻailogaina o fualaau oona. Masalo ona o latou e le mafai ona e faʻaaoga le analog e te fiafia i ai.

Manatua o tau o le omez e tusa ma le 170 ruuga, e ui lava o lona tau e ono fesuisuiai e fuafua i le falemaʻi, vailaʻau ma le ituaiga faʻamalolo. Ae, i soo se tulaga, o lona tau e laʻititi, ae o loʻo i ai foʻi auala sili atu ona taugofie. Mafaufau i se lisi o analogues o omez e sili atu ona taugofie nai lo le fualaau faasaina.

O a meafaigaluega e mafai ona faʻaaoga:

  1. Omeprazole. Ua faʻamaonia mo le togafitiga ma le puipuia o le maʻi o le peptic e mafua mai i le faateleina o le gaosiga o le suka o le hydrochloric. E le faatagaina i le taimi o le maitaga ma le lactation. O le tau e amata mai le 50 rubles.
  2. Ranitidine. O lenei meafaigaluega ua faatonuina foi mo ulupia. E le tatau ona faʻaaoga i le taimi o le maitaga, faʻapea foi i le taimi o le lactation. Contraindications o faafitauli laiti ma ate. E tau e tusa ma le 55 ru.
  3. Losek. E faʻaaogaina e tagata ua maua i le maʻi suka ma le pala. E le o faʻamatalaina mo le susu ma i le tulaga o le paʻu mamafa. Suetena e maua ai vailaʻau, i le averesi e mafai ona faʻatauina mo le 120 rubles.
  4. Sili. Fausia Rusia, Potukale ma Slovenia. O le vailaʻau e faʻaalia mo le faʻaleleia o le isophagitis, ulia ma le afaina. Aua nei faʻaaogaina i tagata gasegase i le le lava o le faʻalepaleina i le tuufaatasiga, faʻapea foi ma le taimi e fafagaina ai ma le mamafa o le mamafa. O le tau e amata i le 95 rubles.
  5. Zhelkizol. Ma le isi, e mafai ona faʻaaogaina mo gastritis ma maʻi mamate, ae i le taimi o le maitaga ma le lactation sili atu ona lelei le aloese. O se tasi lea o oloa pito sili ona taugofie na faia e Saina. O lona tau amata mai i le 29 ru.

E tatau ona malamalama, afai o le fualaau faasaina e taugofie tele, ona mafai lea ona sili atu ona maualalo le lelei ile fualaau faasaina. O le mafuaaga lena e tatau ai ona togafitia ma le faaeteete filifiliga, o le a sili ona talafeagai le faafesootai o se fomaʻi ina ia fesoasoani se fomai e saili se sui. E mafai lava ona iai ni tulaga pe a sili atu le fetaui lelei o se tagata. I lenei tulaga, e tatau ona e mafaufau pe e te manaʻo e teu lou soifua maloloina pe afai o sea faʻatau e mafai ai e oe ona faia se paketi a le tagata lava ia.

List of Low Cost Omez Substitutes?

O le mea moni, o le tagata gasegase e faigofie lava ona faʻatau atu togafitiga sili atu taugofie. E tutusa o latou faailoga ma e toetoe lava a tutusa uma.

Analogues e taugofie nai lo OmezApteka.ru price i rubles.Piluli.ru price i rubles.
MoscowSPbMoscowSPb
Omeprazole-Teva (foliga faʻapipiʻi)146156146133
Orthanol (pulou.)10010411096
Omeprazole (pulou.)35412834
Famotidine (faʻamau.)27274839

Losek MAPS ma ona sui

E masani ona faʻaaogaina pe afea ulutala, siaki o le esophagitis, le afaina . O ona sui o le Ultop ma le Orthanol. O le fualaau faasaina e faigofie ona onosaia e le tino, pe a uma le itula, o le faaitiitia o le pulelasi ua uma ona maitauina, ma a maeʻa le 4 aso e mafai ona e maitauina le maualuga o le aoga. E faʻaitiitia ai le faasee i soo se taimi o le aso. O le vailaʻau e faʻapipiʻiina atoatoa i le ate ma e toetoe lava a vavalalata uma i fatugaʻo, ma le vaega e le manava.

Losek MAPS o loʻo faia i ni pepa, ma Orthanol ma Ultop - i foliga o capsules. O le mea malosi o le omeprazole. Faʻaaoga i le taeao, fufuluina i le vai. Losek MAPS e tatau ona solo i totonu o le suavai poo le vai 30 minute ao lei faia se taumafataga, Orthanol - i soo se taeao, ma le Ultop - aʻo le i ai.

Faʻailoaina i tagata maaleale i vaega o fualaau faasaina. E ui o le susu ma tamaiti e le manaʻomia foi e faʻatau. Afai e te vaʻaia le fesuiaiga ma le paʻu toto pe faʻafuaseʻi ona paʻu, ia mautinoa e feutagai ma se fomaʻi ma faia se suʻesuʻega. I le tulaga o le le faapalepale i le fualaau faasaina, e fautuaina e sui i le isi.

Vailaʻau faʻapitoa na aofia i le vaega esomeprazole

O fualaau nei o loʻo i ai le mea oona - esomeprazole. E aofia ai:

E sili atu le taugofie nai lo isi mea, ma e sili atu le umi i le tino, talu mai lena taimi E telegese le esomoprazole metabolism . Ona o lenei, Emanera ma Neusium ua taofia le gaosia o le kulimi i totonu o le manava sili atu ona lelei.

E maua i foliga o capsules, tablets ma lyophilisate. 1 le laulau e ave i le aso i luma tonu o le taumafataga ma fufulu ile suavai. Afai e manaʻo ai, e mafai ona nutimomoia pe solo i totonu o le vai e faafaigofie ai le pulega. E manatu le au atamamai Nexium le fualaau faʻaonapo nei ma le sili ona lelei i lona fanua.

E faʻatagaina le ave o nei vailaau i tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, maʻitaga ma tina lacting. A maeʻa le togafitiga, aua nei galo e mataʻituina uma suiga i le tino.

Kvamatel - 3 vailaau faafomai

E faatatau foi i antiulcer drugs . O le mea galue malosi o le aiga. E i ai ituaiga ituaiga o fualaau o fualaau:

  • otaota - e aofia ai le 20 mg poʻo le 40 mg o famotidine,
  • lyophilisate - 20 mg.

Kvamatel e amata ona i ai se aafiaga pe a mavae le itula, ma a maeʻa le 3 itula ona ausia lea o le maualuga. Faʻaauau i le tino mo le 12 itula. Faatasi ai ma le pule malosi, o le fualaau faasaina e galue pe a uma le 30 minute. Ua fautuaina e fomaʻi le Kvamatel mo le maʻi o le peptic, o le toto i totonu o le mea e afaina ai pe mo le puipuia. E le tatau ona e faʻaaogaina i taimi uma, ao faasolosolo malie ona faʻaaogaina le tino i le gaioiga a le aiga, ma o le isi taimi o le a faʻaitiitia ai lona aafiaga.

I maʻi ma faʻamaʻi o gaʻo ma le ate ave le vailaʻau faʻamalosi i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, ma faʻasaina tamaitai e maitaga e faʻaaoga i le taimi o le lactation.

Ranitidine - o se vailaʻau faʻamalosi lelei

E vave ona gaoioi vave mai le vaega o meaʻai, ma le puleaina o le fualaau faasaina - i totonu o le 15 minute. E maua mo le maʻi o le manava ma le duodenum, e mafai foi ona faʻaaoga mo le faʻamaʻi i se vaega maualalo. E le mafai ona e:

  • tamaiti
  • ma le gaʻo maʻi ma le gaioiga galue,
  • i le taimi o le maitaga ma le lactation,
  • faatasi ai ma allergies i vaega o Ranitidine.

Faatasi ai ma togafitiga soofaatasi ma nisi fualaau oona, e taua le faatumauina o se vaeluaga pe a ma le lua itula mo le lelei atili o le tagofia o fualaau faasaina. Ranitidine e mafai ona faʻasese ai taunuuga o suʻesuʻega.

Faʻatau i le gastroenterology

Ua vaʻaia Pariete o se vailaau faʻasaina , lea e faʻaitiitia ai mea o loʻo i ai i le suka o le hydrochloric i totonu o le vai gastric. O le Rabeprazole sodium o se mea gasegase e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o siama faʻaleagaina ma o lea e faasaoina ai le manava mai le mumū. O le gaioiga o le fualaau faasaina e amata i le 30 minute ma e le o ese mai le tino pe a ma le 2 aso. O se vailaʻau e leai se afaina, e le afaina ai totoga.

Faʻaavanoa i le pepa laupepa:

  • lanu piniki - maua le 10 mg o le remaxol sodium,
  • samasama - 20 mg o lenei vailaʻau.

E tatau ona usitai i faatonuga ma leai ni aʻafiaga o le a tupu. Ae o loʻo i ai faʻamaoniga, e pei o fualaau uma.

Maalox - o se sui taugofie mo Omeprazole

Faʻaleagaina o le antacid i totonu o le mea oona. Fomaʻi e manatu o se vailaau sili ona lelei. E le gata i lea, e tofo lelei ma e le afaina ai le manava ma le faʻamalosi. E faigofie ona faʻaaoga, e pei ona avanoa i ia ituaiga:

Faʻailoa atu i faʻafitauli o le uluaʻi maʻi, gastritis chronic, o le vevela, o le fatu. Fesoasoani lelei i le inu oona, o le tele o le kofe, nicotine. Leai se mea e tatau ona e aveina maalox ma togafitiga o fatuga, allergies i ai.

Aua e te taumafai e taugofie le faatauina o vailaau faʻamalosi. Suʻe lelei muamua muamua ma faʻafesoʻotai lau fomaʻi.

O le ae aoao atili e uiga i Omez mai lenei vitio.

E leʻi maua se tali i lau fesili? Fautua atu se autu i tusitala.

I aso ua leva, na amata ai ona ou matauina ina ua uma ona 'ai, na amata le fatu. Ma pe a ou alu e moe - o le a gaoioi le acid i loʻu faai. I le masani ai, sa ou tamoe i le fomai, o le na auina mai au mo le gastroscopy. Na foliga mai o loʻo i ai loʻu faʻamaʻi pipisi. Faʻatau faʻapipiʻi - o le faʻaleleia o le kulimi mai le manava i totonu o le isophagus. Faatasi ai ma fualaau faatonuina o Omez. Ma o le mea moni, o le fomaʻi ua fautuaina maualuga. I aso ua leva, na amata ai ona ou matauina ina ua uma ona 'ai, na amata le fatu. Ma pe a ou alu e moe - o le a gaoioi le acid i loʻu faai. I le masani ai, sa ou tamoe i le fomai, o le na auina mai au mo le gastroscopy. Na foliga mai o loʻo i ai loʻu faʻamaʻi pipisi. Faʻatau faʻapipiʻi - o le faʻaleleia o le kulimi mai le manava i totonu o le isophagus. Faatasi ai ma fualaau faatonuina o Omez. Ma, ioe, na fautuaina malosi e le fomai se meaai. Ae ou te nofo toatasi, o ai o le a kuka mo au? Ioe, ma i le galuega ou te le tele ni meaʻai ma falaoamata - matou te momoe i se cafe i le lotoifale) Na 'ou inu i le taeao i le taeao se afa itula ao leʻi faia le taeao. Sa 'ai o ia e pei ona masani ai, e mafai ona gaosi nifekeke, paluga, soisi, palu falai. Na o ni nai aso talu ona amata le togafitiga, ua mou ese atu ai faailoga o le reflux! Na ou inu Omez mo le 2 vaiaso ma tuu ai mo le fiafia. Ae, o le mea e leaga ai, na toe foʻi mai mea uma ina ua mavae ni nai aso ((ou te manatu ua tatau nei ona ou pipii atu i se meaʻai, ma Omez o le togafitiga faʻapitoa.

E tele mea e fesoasoani ai. O se tasi o nai fualaau oona e aoga moni 100%. Faʻamalo lelei, pe a oʻo ina gaʻo, pe a toe malosi le tino ma amata ona faʻafefe meaʻai.

Faʻasalaga le tagata faʻasalalau le iloiloga

Ua leva ona ou aveina Omez mo se taimi umi ma le pancreatitis. E fesoasoani tele ia te au ma e ese mai i lenei vailaʻau ou te le iloa ai isi vailaau. O Omez e tele ana analogues, ae o le vaifofo pito sili ona aoga ma sili ona aoga o Omez. Naʻo aʻu mo aʻu.

O avega o Omez e ave e le tina o loʻu tina i le maʻi o le manava. Sa maʻi o ia mo se taimi umi ma na ia alu i taimi taʻitasi i vasega o Omez, e pei ona faatonuina e le fomaʻi. Fai mai o ia e fesoasoani lelei ia te ia, o le mea autu o le ave lea o ia i le taimi, ae le o le faatali mo le faigata e amata ai. E asiasi atu o ia i se tagata gastroenterologist i le tele o taimi i le tausaga, faia se suʻega, ma faia se ata o le ultrasound. I le lautele. O avega o Omez e ave e le tina o loʻu tina i le maʻi o le manava. Sa maʻi o ia mo se taimi umi ma na ia alu i taimi taʻitasi i vasega o Omez, e pei ona faatonuina e le fomaʻi. Fai mai o ia e fesoasoani lelei ia te ia, o le mea autu o le ave lea o ia i le taimi, ae le o le faatali mo le faigata e amata ai. E asiasi atu o ia i se tagata gastroenterologist i le tele o taimi i le tausaga, faia se suʻega, ma faia se ata o le ultrasound. I le tulaga lautele, e pulea lenei faʻamaʻi, e togafitia i le taimi.

Ou te fiafia e 'ai i mea taumafa, ae pe a mavae lena, e masani lava ona i ai loʻu fatu. Ina ia taulimaina, ou te ofuina i laʻu pusa Omitox, o se fofo lelei. Ou te fautuaina.

Na faatauina aʻu e laʻu tane i se vailaau mo le manava o le manava, o lea o loʻu faafitauli masani lea. E taʻua o le Omitox! Ou te fautua atu ia te oe ina ia e vave aveeseina le manava o le manava ma le fatu

I le avea ai o se tulafono, ou te togafitia le manava i vaifofo agavaivai: ituaiga uma o togalaau ma mea faapena. Ia, ou te taumafai e le faʻaleagaina. Ae ui i lea, o loʻo tutupu pea faʻatelega ma o le a ou ave ese i latou ma Omitox - o se vailaau lelei tele e aunoa ma ni aʻafiaga, ma ua mou atu le faigata ina ua uma le uluaʻi piliki. Ona fai ai lea o ni isi molimoli Omitox mo. I le avea ai o se tulafono, ou te togafitia le manava i vaifofo agavaivai: ituaiga uma o togalaau ma mea faapena. Ia, ou te taumafai e le faʻaleagaina. Ae ui i lea, o loʻo tutupu pea faʻatelega ma o le a ou ave ese i latou ma Omitox - o se vailaau lelei tele e aunoa ma ni aʻafiaga, ma ua mou atu le faigata ina ua uma le uluaʻi piliki. Ona fai ai lea o ni nai molini o Omitox e faʻamalosia ai le aʻafiaga - ma ou toe foi atu ai i vailaau masani. O le a sou manatu i lenei auala?

O matou uma o se aiga atoa o loʻo mafatia mai le fatu. Na ave e Tama ia Omitox, ma o lona tina, na le mautonu, na ia aveina se isi fualaau faasaina, e pei o se faatusatusaga, lea na fautuaina o ia e se tasi o ana uo. Ona alu ese ai lea o lona fatu, ae o taimi uma lava o lona manava, faanoanoa, ma le le fiafia. O lea sa mafatia ai o ia i ni nai masina, ma na suia foi i aʻu vailaau faafomai. Ma o lenei mo le taimi nei. O matou uma o se aiga atoa o loʻo mafatia mai le fatu. Na ave e Tama ia Omitox, ma o lona tina, na le mautonu, na ia aveina se isi fualaau faasaina, e pei o se faatusatusaga, lea na fautuaina o ia e se tasi o ana uo. Ona alu ese ai lea o lona fatu, ae o taimi uma lava o lona manava, faanoanoa, ma le le fiafia. O lea sa mafatia ai o ia i ni nai masina, ma na suia foi i aʻu vailaau faafomai. Ma o le taimi nei, aʻo mea uma lava ua faatulagaina, e le faitio.

Ou te momoli atu laʻu faafetai loloto i laʻu fomaʻi mo lona gauai atu i ai. I le taimi lava na ou iloa ai oʻu faafitauli i le manava, sa ou tago i fualaau saʻo na vave ona fesoasoani. O le mea autu o le Omitox - o se mea moni maua! E tasi le capsule ua uma ona faʻamaluluina le tiga ma le fatu.

Na i ai se tasi na faalogo ia Omitox? Na ou faʻalogo i au uo o talanoa i ona vailaau faʻaleagaina, lea e vave ona fesoasoani i le fatu ma le tiga i le manava.

E faʻapefea ona ave le pito sili?

E faʻaaogaina le analogue aʻo leʻi 'ai, 1 le papa mo 1-2 masina, faʻasaina i sina vai itiiti. E fautuaina e aua le faʻaaluina ni tupe i le taimi o taumafataga, aua o le a taofia ai le faʻaaogaina o mea e gaosia.

E faʻaaoga le fofo pe a fai e le mafai ona faʻafofoga tautala. E tatau foi ona faʻaaogaina se analogue i le aso ma se fua o le 40 mg.

Taua! O le vailaau ma togafitiga o togafitiga e faʻamoemoeina e le fomaʻi auai. E sili atu ma le tasi le togafitiga o le tagata ia te ia lava i ni mea le lelei e aʻafia ai ma le faʻaleagaina o faʻamaʻi maʻi.

Fualaau faasaina

O le Omeprazole o se mea malosi i Omez, o lona aofaiga e eseese i fua eseese o fualaau faasaina:

  • i se vaifofo mo le afuafu (afaina oona) - 40 mg i le fagu,
  • i le paʻu mo le faʻamalologa - 20 mg i le sachet,
  • i capsules - 10, 20 po o le 40 mg.

O faʻamaʻi o le pamu faʻasa, lea e aofia ai le omeprazole, e aʻafia ai le gaioiga o le gaosiga o le gaʻo eletise e pito i lalo o le manava. Pe a ave le vailaʻau, o le faʻasolosolo e faʻagesegese lemu, ma o se taunuuga, o le a faʻaitiitia ai le elemene o le gastric juice. O le togafitiga faʻapitoa e faʻaalia vave, i totonu o le tasi i le lua itula, ma e tusa ma le aso. O lenei mea e mafai ai e oe ona ave le fualaau faasaina na o le faatasi i le aso, i nisi tulaga - faalua i le aso.

Omez e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina ma analogues e faʻaaoga e tusa ai ma faʻamatalaga nei:

  • maʻi pipisi o le tino o meaʻai - o le esophagus, stomach and duodenum,
  • o le mumū o le sosolo e mafua mai i le faʻaleleia o mea o loʻo i totonu o le manava - o le reflux esophagitis,
  • le afaina ma le gasegase mafua ona o le faaumiumi o le faaaogaina o fualaau faasaina e le o le toto,
  • faateleina le eletise o le gastric juice e mafua mai i tulaga faʻalavelave, maʻi mama ma isi mea le lelei,
  • puipuiga o le Mendelssohn syndrome - o mea o loʻo i totonu o le manava o loʻo ulufale i totonu o le manava o le tino i lalo o faʻamaʻi lautele i taimi o taotoga
  • faʻaumatiaina, o lona uiga, o le faʻaleagaina o le gasegase mafuaga o le maʻi o le peptic o le duodenum ma le maʻi o le tino - Helicobacter pylori.

Faʻaiʻuga

O mea le lelei e ono tutupu i le omez e seasea ma o le fualaau faasaina e lelei le taliaina i le tele o tulaga. Na matauina i nisi taimi:

  • afaina o meaʻai, e pei o le manava po o le taʻavale, faʻalauteleina le kesi i totonu o le manava, taʻavale,
  • ulu o le ulu poʻo le vaivai,
  • allergy, masani i le ituaiga o urticaria - paʻu o le paʻu (ma le le gauai i le fualaau faasaina).

Faiga faʻapolopolo ma tau

Ua faia Omez i Initia e Dr. Reddy's Laboratories Ltd. "i le tele o ituaiga o fualaau:

  • capsules 10 mg, 10 fasipepa - 79 rubles.,
  • 20 mg, 30 vaega - 166 rubles,
  • 40 mg, 28 fasi vaega - 266 rubles,
  • capsules faatasi ai ma le telefoni e faʻaleleia ai le lelei o fualaau (10 + 10 mg), 30 vaega - 351 rubles,
  • o le paʻu lea ua saunia ai le taofiga, 5 pepa o le 20 mg i le - 85 rubles.,
  • lyophilisate (paʻu) mo le sauniuniga o se vaifofo mo le fausiaina, 40 mg i le vial - 160 rubles.

Omez: analogues ma sui

O Omeprazole o se meafaigaluega saogalemu ma le saogalemu e faʻaitiitia ai le elemene o le gastric environment. O le mea lea, o sauniuniga e faʻavae i luga o lea mea e maua mai e kamupani vailaʻau faʻapitoa (i fafo atu ma i Rusia), ma e tele naua mea tutusa a Omez i le maketi a Rusia. Latou te le gata i igoa tau fefaʻatauaʻiga, ae faʻapea foʻi i le tau.

O le fesuiaʻiga ma se isi vailaʻau e faia e faʻavae i luga ole manaʻo ole tagata maʻi ma fautuaga faʻafomaʻi. E mafai foʻi ona e faʻaaogaina fualaau oona pe a fai e ese le vailaau oona, ae o le vaega o vailaʻau faʻapitoa o le PPI (proton pump inhibitors) ma o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina tutusa. Ae mo togafitiga ma togafitiga faʻa-aganuu nai lo Omez, o se sui e le gata e le manaʻomia, ae e ono lamatia ai foʻi le ola maloloina. O fualaau faʻamaʻi e mafai ona faʻaaogaina e pei o se faʻaopoopoga.

Lisi o mea taumafa o omez

O Omez e tutusa lona uiga (faʻatulagaina analogues) o le gaosiga mai fafo, lea e sili atu le taugata nai lo le uluai kopi. E iai foʻi isi mea e faʻaopoopo i ai, ae faʻatasi ai ma se faʻatatauga tutusa:

  • O le Orthanol o le Suiselani i le omeprazole capsules. E maua e le Sandoz lauiloa le popole, o le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le inumaga ma lona aofaiga i totonu o le afifi. O le mea lea, 28 vaega 40 mg i tau taitasi e 380 ru.
  • Ultop, lea e maua i Slovenia, e aofia ai foi le omeprazole e avea ma vaega taua. O se pusa e 40 mg capsules, e 28 vaega o loʻo faʻatau atu i vailaau faʻamaʻi i le tau e 461 rubles.
  • Losek MAPS o se faʻaaliga faʻapitoa ma e tutusa uma lava i le vailaʻau faʻasolosolo i le Initia.
  • Nolpaza o le tutusa tutusa Slovenian i totonu o fualaau aina, o lona gaioiga malosi o le isi poma paiotiso - pantoprazole. O le tau e 28 pauna o le 40 mg o le 475 rubles.
  • O Emanera o se fualaau faasaina mai le IPP vaega (o le vaega galue o le esomeprazole). E maua foi i Slovenia, o se pusa o loo i ai le numera tutusa o le 40 mg capsules e tau e tusa ma le 550 ruuga.
  • Pariet - faia i Iapani ma o ia o le taʻitaʻi i le taua i faʻataʻitaʻiga uma o Omez. O le tau maualalo mo se fomaʻi (7 pusa o le 10 mg) o le 1037 rubles, ma o le maualuga o le 4481 rubles (28 vaega 20 mg). O lenei tau tau e faʻamatalaina e le gata i le atunuu na afua mai ai, ae faʻapea foi i le mea moni e faapea, o le poma faʻamalama popo o le tupulaga fou, rabeprazole, o se vaega malosi. E sili atu le saoasaoa, ma le togafitiga faʻapitoa pe a maeʻa ona tuʻuina se tasi fualaau mole lua aso.
  • De-nol i totonu o fualaau o le 120 mg ua faatonuina mo faailoga tutusa, ae o le isi vaega o vailaau faafomai - gastroprotectors. E maua i totonu o Netherlands, o le tau o le afifiina ma le itiiti ifo o le fualaau faasaina (32 vaega) e 346 rubles.

Omez - analogues e taugofie

O Omez ei ai analogues ma taugofie, o le lisi e aofia ai vailaau mai fafo ma Rusia. Faatasi ai ma le faaulufale mai i le fale talavai e mafai ona e faʻatau:

  • Omeprazol-Teva - capsules taugofie e faʻavae i luga o le omeprazole tutusa, lea e faʻamalolo e le lauiloa faʻapitoa a Isaraelu o le "Teva". E i ai foi a latou vailaau tutusa e pei o le fomaʻi Initia, ae e mafai ona e faʻatau mo sina mea itiiti. O le mea lea, o capsules o le 40 mg o le a tau na o le 141 rubles i le pusa o vaega e 28.
  • Omitox o se isi tau e le taugofie mo Omez mai Initia ma le mea taua e tasi i le tuufaatasiga.I luga o le faʻatau, e na o le tasi lava le faʻataʻitaʻiga o le vailaʻau mai le kamupani "Shreya". Capsules 20 mg (i totonu o se fasipepa 30 fasi vaega) faʻatau atu mo le 155 rubles.

Failotu Rusia Lotu ole Omez

O mea e le masani ai mo le Omez Initia o le gaosia o fale e mafai ona avea uma ma faʻatulagaga faʻavae (synonyms e faʻavae i luga o le omeprazole), ma faʻaaoga i isi vaega o vailaʻau. Afai e te manaʻo e teu, e fautuaina e filifili fualaau talafeagai mai le lisi o loʻo i lalo:

  • O le Omeprazole-obl o se laina Rusia o loo i ai le mea lava lea e tasi e pei o le vaega galue, e pei ona taʻu mai e le igoa. O se oloa o le atinaʻe Obolenskoye FP ma o loʻo maua i capsules e 20 mg ia taʻitasi. O le tau o se ato 28 fasi vaega e na o le 92 laulau.
  • Gastrozole o se isi faʻavae tutusa o fualaau faasaina, lea e maua i Rusia (Pharmastandard pharmaceutical company). E 10 mg capsules e faʻatau atu i le tau e 75 ruulu mo vaega e 14 ma le 20 mg, lea o le tau e 87 rubles mo le aofaʻi tutusa o fualaau faasaina i totonu o le pusa.
  • O le Ranitidine o se faʻalautele taugofie i totonu o maʻa, o le gaosiga malosi lea o le taamilosaga o le senetonist histamine o le igoa lava e tasi. E ui i le mea moni e faapea o vailaʻau e maua mai i le isi vaega o vailaau faʻamalositino ma e ese galuega, o le togafitiga faʻapitoa e tutusa. E taofia ai foi le tele o le gaosiga o le eletise o le eleele ma e faʻaaogaina mo faʻamaumauga tutusa. I mea uma e sui ai le Omez, o Ranitidine o le taugofie - mai le 22 i le 40 ru ma le pauna o pepa e 150 mg (20 ma le 30 vaega, i le faasologa).

E pei ona mafai ona iloa mai faʻamatalaga o loʻo i luga, o le lisi o fualaau oona e mafai ona suitulaga ai Omez e lautele tele. O le vailaʻau e filifili ai, e tatau i le tagata maʻi ona filifili ma le fomaʻi. O se fualaau taugata e ono afaina ai, ma o se fualaau taugofie e le maua ai le manaʻoga manaomia, o lea ao lei faatauina se mea tutusa (aemaise lava mai le isi vaega o le pharmacological) e sili atu ona lelei le faʻafesoʻotaʻi i se fomaʻi.

O fea e sili atu le filifilia omez poo omeprazole

Pe a filifilia se analogue, e masani ona liliu atu tagata i le omeprazole. O se tasi o auala sili ona taugofie, ma e aoga tele i le tulaga o se ulutala.

E i ai se eseesega tele i le gaosi oloa, aua o omez na gaosia e Initia, ma o le omeprazole e gaosia e Rusia. E taua foi le malamalama i le tuufaatasiga, aua ei ai foi eseesega.

O le sui Rusia ua na o le mea autu autu. E i ai uma ona lelei ma mea le lelei. O uiga lelei, e mafai ona maitauina o le meafaigaluega e mafua ai le itiiti o aʻafiaga o aʻafiaga ona o le faigofie faigofie. O mea le lelei e aofia ai le mea moni o le fualaau faasaina e leai se aafiaga faʻapitoa ma e mafai ona sili atu le leaga, ona e leai ni vaega fesoasoani.

O Omez, i le isi itu, ei ai se mea e sili ona faigata, aua e tele atu ona mea.

Latou te fesoasoani e faʻaitiitia le leaga o aʻafiaga o le ave, faʻatagaina le vaega malosi e galue lelei, ma faʻateleina foʻi le aveʻeseina o le vailaʻau. O le mafuaaga lena e tatau ai ona e mafaufau pe o le fea mea e sili ona lelei.

Ae o aʻafiaga i itu, o se fofo faʻaleleia i le lotoifale e mafai ona mafua ai gaioiga o le toto, gasegase, vomia, atuatuvale, ma le malosi o le muso. O le vailaʻau Initia e iai foʻi aʻafiaga leaga e tasi, e ui lava e le tele naua.

E le faigofie tele le fai atu po o le fea e sili atu, omez poo omeprazole. Ioe, mo nisi tagata o le mea autu o le tau, ma mo isi, lelei. O le mea moni, o se oloa mai fafo o le a sili atu ona lelei le fesoasoani, ona o loʻo aofia ai le tele o vaega. Ae peitaʻi, afai e le faʻatagaina oe e le paketi, e mafai ona e faʻaaogaina fualaau faʻasaina.

O le a se mea sili atu ona lelei e faʻatau, nolpazu poʻo omez

Nolpaza o se fualaau lauiloa e sili ona lauiloa lea e faʻaaoga mo tiga i le manava ma le manava. E masani ona faʻaaoga pe a maua e se tagata le gastritis i se foliga masani, poʻo se ulutala.

Ae ui i lea, o se tagata masani e le mafai ona iloa po o fea e sili, nolpaza poo omez. O le mea lea, e tatau ona e mafaufau i nei fualaau oona, ona leai ai lea o fesili.

O nei fualaau oona ua i ai faailoga lautele, ona o la latou galuega autu o le taofia lea o le gaosiga o le eletise. O auala e faʻaaogaina mo gastritis, pathologies ulcerative, faʻapea foi i le tulaga o le faaleagaina o Helicobacter pylori. O le taunuuga e mafai ona maitauina vave pe a uma ona ave e le tagata le fualaau faasaina. E mafai ona faʻaaoga uma vailaʻau i le afa itula ao lei faia taumafataga, ma e le mafai ona e faʻaogaina le silia ma le 40 mg i le aso.

E leai ni eseesega i le nolpase ma omez. Muamua lava, o loʻo i ai i vaega taua o loʻo faia ai fualaau faasaina. O le Pantoprazole o loʻo i ai i le mea faʻasolosolo, ma le omeprazole i se isi fualaau faasaina.

O le analogue e faia i Europa, tuusao i Slovenia. E pei ona e iloa, o le omez na faia e Initia.

Manatua o le eletise e lelei le faʻaleleia ma e sili atu ona maualalo i luga o le gastrointestinal tract, o le mea lea e itiiti le lamatiaga o le fefinauaʻi ma aʻafiaga.

Ae ui i lea, o lenei meafaigaluega e sili atu ona talafeagai mo le puipuia, aua e mafai ona umi se taimi. E mafai e tagata ona le fiafia e sili atu le taugata le nolpaza, aua o lona tau e amata mai le 200 rubles ma le maualuga. E taua le mauaina pe a mafai e se tagata ona gafatia ma e manaʻo e ausia le sili ona lelei.

Lenei e sili atu le lelei, ranitidine poo omez

O Ranitidine e masani ona faʻaaogaina pe afai e mafatia se tagata i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. O lo o matou talanoa e uiga i le maʻi o le manava ma le maʻi ulutala.

O ia ituaiga maʻi e mafua ona o le le lelei o taumafa, faapea foi ma meaai maualalo ma masani leaga. A manaʻomia togafitiga, e tulaʻi le fesili, e sili atu, ranitidine poo omez.

O vaifofo taitasi ei ai ona lava uiga, mo se faataitaiga, o le ranitidine ua faatonuina mo le adenomatosis, o le dyspepsia gastric, gastritis gasegase, faapea foi ma le faamaligiina o le toto i totonu o le mea oona. O le vaega autū o le ranitidine hydrochloride. E faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga i luga o le membrane mucous, ma fesoasoani foi i le maʻi suka. Ae mo le faʻasaʻoina, i totonu o lenei faʻatasi le faʻasologa faʻatasi ma omez.

Rhinitidine e taugofie, o lea e masani ai ona filifili e tagata mo togafitiga. Ae, e taua le malamalama o le omei o le a sili atu le lelei, ma sili atu le fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le elekene elekene hydrochloric. O le mea lea, pe a filifilia, e amata mai le tau e le gata, ae o le aoga foi o le oloa.

Le fea e sili atu, soars poʻo omez

A aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi, e sili atu le aua nei suia vailaʻau pe afai e te le manaʻo e lamatia lou ola maloloina. E faatoa mafai e se tagata ona faamasani i mea o loʻo suitulaga iai.

Ae peitai, e le aoga le filifili i le faʻaaogaina o se isi auupega na o oe.

O Omez ma le pariet e iai feeseeseaiga, ma o latou fatuga. O le fofo Initia e aofia ai omeprazole, ma o se vaega o le rabeprazole analog. O Iapani e fai se sui, e maua mai i ni pepa. O vailaau faʻasaina e aʻafia ai le gaosiga o le suka o le hydrochloric, o lea latou te faatagaina ai le gastritis ma le patope pathology.

O le tautalagia po o fea e sili atu, soars poʻo omez, e taua le taʻua o le tau. O fualaau faasaina Iapani e sili atu le taugata nai lo le fofo a Initia. O lona tau amata i le tusa ma le 700 rupu, o lea e le mafai e tagata uma ona gafatia. O lenei sui e fetaui lelei i se tulaga e manaʻo ai se tagata e faʻatau se oloa lelei ma e le faʻasaoina tupe mo lenei mea.

O le vitio o loʻo talanoa e uiga i le vave togafitia o se malulu, pulu poʻo le SARS. Le manatu o se fomaʻi atamai.

Tuua Lau Faamatalaga