Maʻisuka Nifropathy

E i ai ni auga o le maʻi, ae e le mafai ona e iloa le maʻi ma e te le iloa po o fea fomaʻi e faʻafesoʻotaʻi? O mamanu o le Project Information Information Project ua mamanuina e fesoasoani ai ia te oe e faia muamua se siakiina o lou soifua maloloina. O se faʻamatalaga faapena o le a fesoasoani ia te oe e tusa lava pe faʻamaonia le faʻamaʻi, pe vavalalata le tele o faʻamaʻi mafai. E tatau ona manatuaina e le fautuaina le togafitiga o le tagata lava ia! Filifili le uiga, faʻamaʻi mafai - ma i le fomaʻi.

O le atinaʻeina o le poloketi, o le a matou taumafai e faʻamatalaina uma faʻamaʻi tino o tagata ma a latou faʻaʻailoga.

I le taimi nei, ua tumu le 'upega tafaʻilagi i faʻamatalaga e uiga i faʻamaʻi sili o tagata ma a latou faʻaʻailoga. I le taimi lava e tasi, o le tele o le gauai e totogi i faʻamaoniga o le maʻi, ae le o lona togafitiga. I le faaiuga o le faʻamatalaga o le maʻi, e mafai ona e maua faʻamatalaga e uiga i le fomaʻi e tatau ona faʻatalanoa.

O le neuroma o le Spinal e faatatau lea i vailaau palapeti o loʻo faia i totonu o siama Schwann o neura. O le igoa lona lua o le maʻi o le schwannoma. O faʻataʻitaʻiga o se siama i totonu o sela e ufiufi ai le neura. O le fausaga o le paʻu e mafai ona faʻataʻamilomilo, faʻapipiʻi ma se atigi pusa.

O le faʻalavelaveina o le gallbladder - faʻaleagaina o le okeni, e mafai ona tupu i soo se vaega. O le anomaly e lua ituaiga o atinaʻe: physiological and pathological. I le tulaga muamua, faʻatasi ai ma meaʻai talafeagai, e leai se faʻamaoniga, o le faaletonu e le aʻafia ai le soifua o le tagata maʻi. I le lona lua, o loʻo i ai se soliga o le lelei o le faʻatinoga o le talo, osofaʻiga tiga ona o le faʻavaivai poʻo le iai o maʻa i totonu o le okeni.

Chondrodysplasia - o le manatu ua faaliliuina o le "le masani ai o le atinaʻeina o le cartilage." O le faaupuga e tuufaatasia ai se vaega atoa o faʻamaʻi pipisi e aʻafia i le faʻaleagaina o le tino i le atinaʻeina o le skeleton, pe a suia suiga i le faʻagasologa masani o le gaioiga o le gaioiga. O ia ituaiga mea e oʻo mai pe sili atu pe leai foi se aofaiga.

O le faamaʻi a Bruton o se ituaiga o faʻamaʻi faʻaleagaina e mafua mai i le i ai o le faʻamuamua. O se anomaly o le puipuiga o le tino ua mataituina, ona o lea ua i ai le faaitiitia o le gamma globulins i le toto. O le faʻamaʻi e masani ona faʻaalia ia lava i tausaga muamua o le olaga o se tamaitiiti. I lenei vaitau, o le pepe e masani lava ona maʻi, lua siama faʻamaʻi pipisi (atulasite media, sepsis, meningitis, sinusitis, pneumonia).

Bradilalia - o se faʻamaʻi e fesoʻotai ma le solia o le itu faaletino o le tautala o se uiga e le faʻamalosia, ua faʻaalia i se telegese lemu. O se tagata e iai se faʻafitauli e tautala umi mo le tautala. Afai e le amata ona togafitiga le faʻamaʻi i le taimi, o le a faʻapupulaina ia faailoga - o le a foliga mai o le a faʻaalia.

E ala i le faʻamalositino ma le faʻasalaga, o le toʻatele o tagata e mafai ona faia e aunoa ma vailaau.

O le edema o le pulmonary o se mea faʻaleagaina, o lona tupu e fesoʻotai ma le faʻasaʻolotoga o le faʻasolosolo o aʻafiaga e le afaina mai le capillaries i totonu o le faʻaoga o le tino, ona oʻo ai lea i le alveoli. O le taunuuga o lenei faagasologa o le faaitiitia o le aoga o le alveoli ma le fesuiaiga ole kesi, ua fausia ai hypoxia. O suiga taua foi e tupu mai i le gaosiga o le kesi o le toto, ona o le maualuga o le carbon dioxide. I le faʻatasi ai ma le hypoxia, o le tagata maʻi e malosi le taofiofia o le tino o le tino. O nei mea uma e manaʻomia vave togafitiga faafomaʻi, a faʻapea o taunuuga atonu o le mea e sili ona leaga.

I le oʻo mai o le malulu o le tau, o faafitauli eo faatasi ma i latou, e le gata i lea, e le na o le malulu lea e masani lava masani masani mo lenei taimi po o le maasiasi ona o tulaga leaga, ae o faafitauli, lea i nisi tulaga e sili atu ona ogaoga. O loʻo matou talanoa e uiga i le malulu, ma o le taimi lenei o le a matou mafaufau ai po o le a le fesoasoani muamua mo le malulu o pito i tua e tatau ona tuʻuina atu i le tagata na mafatia i ai.
.

Hepatic colic o se faʻaaliga faʻaalia e tupu i le gallstone maʻi. Hepatic colic, o le fesoasoani muamua lea e manaʻomia i taimi taʻitasi (e tusa ai ma fuainumera) i tagata taʻitoʻatasi uma sefulu ma tamaitai uma e lima, i le tele o mataupu e mafua ona o le i ai o maʻa e avea o se faʻalavelave i le paʻu o le talo.

Tuua Lau Faamatalaga