Sui - ofisa * faatonuga mo le faʻaaogaina

O le phytopreparation e faʻateleina ai le malosi o le tino i le le lava o le okesene (hypoxia) aemaise lava o le faiʻai. Faʻamaʻosaʻoina le gaioiga o le cerebral ma le lautele, aʻo faʻalelei totoʻa o le toto. Faʻavaivaia le faʻavaeina o mea oona poʻo le faʻasolosolo cerebral edema. E i ai sona aafiaga lelei i le vascular system of the body: faʻateleina le manogi ma faʻaitiitia ai toto toto. Toto ifo i lalo faasologa matuaE ala i le taofia o le faʻamautuina o le lipid, le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto. Faʻamaonia catabolismgauaʻi, faʻasaʻo neurotransmitters (acetylcholine, norepinephrine, dopamine) Faʻamaonia metabolism i totonu o le tino, o le faaputuputuina o macroergs cellular, faʻapupula le metabolism glucose.

Fale faʻamaloilo

O vaega autū o le vailaau o fualaau e mafua mai. O le vailaau e faʻateleina ai le malosi o le toto i le ova o le okesene, aemaise lava i luga o fatu i totonu ole mafaufau. O le kulupu malosi o le fualaau faasaina e faʻaititia ai le atinaʻeina o le maʻemaʻega o vevela ma le vevela i totonu o le faiʻai. O se taunuuga o togafitiga, faʻaleleia toto toto.

E le gata i lea, o le vailaau e maua ai se aafiaga lelei i luga o le vascular system, ona o le faʻalauteleina o laititi laititi ma le faateleina o leo oona. O le faʻaaogaina o faʻamaʻi saoloto e faʻaititia i totonu o le tino, o lipids i totonu o le siama faʻamalo e le o faʻaalia i le faʻamalolo. I totonu o masini ma totoga, o le fesuiaiga o le kulukose ma le okesene ua faʻaleleia, lea e aʻafia ai lo latou faʻaleleia atili, o faʻataʻitaʻiga faʻasalalauga e faʻasalaina i le totonugalemu o le tino.

Talu ai o le vailaau faʻasaina e aofia ai le tuufaatasiga o le tele o vaega o le vailaʻau, o suʻesuʻega o le pharmacokinetic e faigata ona faʻatinoina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaʻau e faʻamaonia mo maʻi nei:

  • O faʻamaʻi o le taliga i totonu, lea e faʻaalia e pei o le tino, vavao, ma le faaletonu,
  • Suiga le lelei i le gaioiga lautele (faʻamaʻi pipisi o vae i ni faʻamaufaʻailoga faapitoa e pei o se lagona o le malulu ma le paʻu i pito pito i lalo (aemaise lava i vae), faʻasolosolo taimi, afaina o Raynaud),
  • Suiga le lelei i le gaioiga o le faiʻai, lea e fesootaʻi ma le matua ma ua faʻaalia i le le lelei o le mafaufau, faʻaitiitia le malosi o le mafaufau ma le gauai atu, maʻi tiga, maʻi mama ma le tigā.

Faʻasologa o mea

Pe a togafitia suiga le lelei i le toto totoga o le faiʻai, e fautuaina e ave mai le 40-80 mg tolu taimi i le aso. Togafitiga e masani ona faia i le itiiti ifo ma le 8 vaiaso.

I le tulaga o suiga faʻapitoa i le gaioiga lautele, e fautuaina e ave 40 mg 3 taimi i le aso poʻo le 80 mg 2 taimi i le aso. O le togafitiga e le itiiti ifo ma le 6 vaiaso.

I le togafitiga o maʻi vailaʻau i le taliga i totonu, e fautuaina e ave 40 mg 3 taimi i le aso. O le togafitiga e tusa ma le 8 vaiaso.

O le togafitiga o togafitiga e filifilia taitoatasi e le fomaʻi, ma mafaufau i le lavelave o le maʻi o le neurology, o uiga o le tino ma faʻataʻitaʻiga o tausaga o le maʻi.

Contraindications

Ole fualaau e le tatau ona faʻamatalaina i tulaga nei:

  • Faiga faʻavae o le toto: o le faʻaitiitia o le tui toto, o nisi taimi o le totoga o loʻo matauina i latou na gasegase i vailaau e tutusa ma le faʻalavelaveina o le gaioiga o le toto,
  • CNS: faʻalogologo faʻalogo, vavao, maʻi tiga,
  • Faʻaaliga faʻafitauli: faʻavave, vevela i luga o le paʻu, mumu o le paʻu, fula o le paʻu,
  • Isi: faʻalavelave i totonu o le mea oona i le foliga mai o le manava, vomiting ma le gaioiga.
  • Maualuga maualuga i soʻo se vaega o le vailaʻau,
  • Mo vailaau o le 120 ma le 80 mg, o le matua o le matua e oʻo atu i le 18 tausaga,
  • Mo se fuataga o le 40 mg, o le matua o le matua e oʻo i le 12 tausaga,
  • Suiga le lelei i le toto i totonu o le faiai i totonu o le gaioiga mamafa,
  • Gastritis erosive,
  • Faʻaleagaina o le myocardial i totonu o le laasaga laʻititi,
  • Pepela ulcer o le duodenum ma le manava i totonu o le laasaga laititi,
  • Teteeina o le faʻavaeina o le toto.

Foafoa:

Dr. Willmar Schwabe GmbH & Co .G
Willmar-Schwabe-Strasse, 4
76227 Karlsruhe, Siamani
Dr. Wilmar Schwabe GmbH & Co.KG
Wilmar-Schwabe-Strasse, 4
76227 Karlsruhe, Siamani
Telefoni: +49 (721) 40050
Fax: +49 (721) 4005 202

Sui i Rusia /
Faʻalapotopotoga o tagi mo tagata faatau:
117513, Moscow, st. Ostrovityanova, 6

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O loʻo maua i le ituaiga o laupepa e ufiufiina i se ata felanulanuai o se lanu uliuli-lanu mumu, lapotopoto, biconvex. I le malologa, o laumei ei ai lanu mai le lanu samasama i lanu samasama. Faʻatumu i paʻu mo le 10, 15 ma le 20 fasi vaega.

Palama vali ata1 le
Dry Ginkgo biloba leaf extract EGb761 (35-67: 1)40, 80 po o le 120 mg
Flavonglycoside9.6, 19.2 poo le 28.8 mita
Terpenlactone2.4, 4.8 poo le 7.2 mg
Tagata faʻatagaina: lactose monohydrate, faʻamalositino o le kulimi dioxide, masini suauu, cellulose microcrystalline, magnesium stearate, sodium croscarmellose.
Laulaina o le Shell: macrogol 1500, hypromelilose, dioxide (E171), lanu moana lanu moana (E172), talc, emulumaina SE2, uila uʻamea (E172).
Ava - 60% acetone

Tosiga ma le pulega

O le sui ua fuafuaina mo le faʻafofoga tautala. E tatau ona foloina atoa ia vai i le vai. O le 'ai e le afaina ai le aoga o fualaau faasaina.

Fautuaina tulaga masani o le Manatua 40 mg:

  • Faʻasologa o le gaioiga (togafitiga faʻataʻitaʻi): 1-2 papaʻa 3 taimi i le aso. O le umi o le umi o togafitiga e 8 vaiaso,
  • Vaʻaia o le vaeluaga eleele: 1 laulau 3 taimi i le aso poʻo le 2 pusa 2 taimi i le aso. O le umi ole vasega o togafitiga e le itiiti ifo i le 6 vaiaso,
  • Faʻafitauli faʻapitoa poʻo le faʻasaina o le taliga i totonu: 1 papa maʻa 3 taimi i le aso poʻo le 2 papafa 2 taimi i le aso mo 6-8 vaiaso.

Fautuaina tulaga masani o le Manua i se pepa o le 80 mg:

  • Tigā faʻavae (togafiti faʻataʻitaʻi): 1 le laulau 2-3 taimi i le aso. O le umi o le umi o togafitiga e 8 vaiaso,
  • Vaʻaia o le vaeluaga eleele: 1 papafa 2 taimi i le aso. O le umi ole vasega o togafitiga e le itiiti ifo i le 6 vaiaso,
  • Faʻafitauli faʻapitoa poʻo le faʻasaina o le taliga i totonu: 1 le papafa 2 taimi i le aso mo 6-8 vaiaso.

O le siama i se fualaau o le 120 mg ua faatonuina 1 papafa 1-2 taimi i le aso. O le umi o le togafitiga e faalagolago i le ituaiga ma le matuia o le gasegase o le maʻi, ae e le itiiti ifo ma le 8 vaiaso.

Afai a maeʻa le 3 masina o togafitiga e leai se faʻaleleia atili e matauina, e tatau i le fomaʻi ona iloilo le aoga o le faʻaaoga atili o le fualaau faasaina.

Afai e te misia se isi piliki, o le isi fualaau o le vailaʻau e tatau ona faʻatinoina e tusa ai ma polokalame na faʻamatalaina, e aunoa ma ni suiga.

Faʻaiʻuga

  • Faʻatonuga o le Allergic: faʻafefete, vevela, mumu ma fulafula o le paʻu,
  • Polokalame o le totoina o le toto: faʻaitiitia o le toto coagulability, i le tulaga o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina lea e faʻaitiitia ai le toto toto - totoga,
  • Faʻamatalaga faʻaogatotonu: e seasea lava - faʻalogo le faʻalogo, tigā, maʻi vevela,
  • Faiga faʻaogaina: e seasea lava, o le gastrointestinal upsets (manava, vomiting, nausea).

Faatonuga mo le faʻaogaina o le Mano (metotia ma metotia)

Faʻaaloalo, tusa lava po o le a le taumafataga. E tatau ona foloina atoa ia lapisi, e le o tunu ma fufulu i lalo i sina aofaiga itiiti o le vai.

Tomai fautuaina: 1 le taʻaloga. 1 - 2 taimi i le aso.

O le togafitiga e faʻalagolago i le ogaoga o le maʻi ma e le itiiti ifo ma le 8 vaiaso. Afai e leai ni faʻamoemoega i totonu o le 3 masina o togafitiga, e tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi ma filifili pe faaauau pea ona e aveina.

  • Mo togafitiga faʻapitoa o maʻi cerebrovascular: 40 - 80 mg 2 - 3 taimi i le aso. Le faagasologa o togafitiga: a itiiti ifo ma le 8 vaiaso.
  • I le tulaga o faʻafitauli lautele lautele: 40 mg 3 taimi i le aso poʻo le 80 mg 2 taimi i le aso. Le faagasologa o togafitiga: a itiiti ifo i le 6 vaiaso.
  • Faʻatasi ma togafitiga vascular ma faʻaosoina o le taliga i totonu: 40 mg 3 taimi i le aso poʻo le 80 mg 2 taimi i le aso. O le togafitiga: 6 i le 8 vaiaso.

Afai e te lafoaʻi le isi tofo poʻo le taimi e ave ai le le lava o le fualaau, o le isi fualaau e tatau ona faia e tusa ai ma faatonuga.

Faʻaiʻuga

A faʻaaogaina le Memoplant, o itu nei e mafai ona mafai:

  • Ogatotonu o le manava o le tino: vevela, maʻi vevela.
  • Polokalame o le totoina o le toto: o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faʻaitiitia o le toto coagulability, i tulaga e seasea tupu, o le totoga lea e tupu i tagata mamaʻi o loʻo faʻaaogaina fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le totoina o le toto.
  • Faʻaaliga faʻafitauli: faʻaleleia ma le mumu o le paʻu, paʻu, faʻafefe e mafai.
  • Isi: seasea - faʻalavelave faʻalavelave ole gasegase (gaioiga, manava, vomiting), faʻalogo le faʻalogo.

I tulaga o aʻafiaga itu, e tatau ona taofi le faʻaaogaina o vailaʻau ma faʻatalanoa se fomaʻi.

Faatonuga faapitoa

  • Afai e tele taimi e te maua ai le tino ma le galala, e tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi. I le faʻafuaseʻi o le leiloa faafuasei po o le leaga o le faʻalogo, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.
  • O le faʻamaoniaina o vailaʻau e le fautuaina mo tagata gasegase oeo loʻo faʻaaogaina pea le tui (ole tuusaʻo ma le tuusaʻo), acetylsalicylic acid, faʻapea foʻi ma isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le totoina o le toto.
  • Faʻatasi ma le talaaga o le faʻaaogaina o le Ginkgo bilobar sauniuniga i tagata mamaʻi ma le mailei, o loʻo i ai se lamatiaga o se faʻaopoopoga i le faʻalavelave faʻaleagaina.
  • Aʻo faʻaaogaina, e tatau ona faʻaeteete faapitoa pe'ā faia ni gaoioiga matautia e manaʻomia ai le tele o le gauai o le mafaufau (galue i masini faʻaosolosi, taavale afi).

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E le tatau ona faʻamatalaina i tagata gasegase o loʻo faʻaauau pea ona maua le acetylsalicylic acid, faʻamalosaga (faʻamalositino tuusaʻo ma le le faʻaaoga) ma fualaau e faʻaitiitia ai le totoina o le toto.

O le faʻaaogaina faʻatasi ma le efavirenz e mafai ona faʻaititia ai lona faʻasalaga i le plasma toto ona o le faʻavaeina o le CYP3A4 i lalo o le aafiaga o le ginkgo biloba.

Tau i falemaʻi

O le tau o le Manoa mo le 1 afifi e amata ile 540 rubles.

O le faʻamatalaga o loʻo i luga o lenei itulau o se faʻamaumauga faigofie o le faʻasalalauga aloaia o le faʻamatalaga fualaau faasaina. O loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se taʻiala mo le faʻamalositino. Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa ma faamasani oe lava i faatonuga ua faamaonia e le kamupanī.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Memoplant

Mo le togafitiga o le le atoatoa o le mafaufau, o le 40-80 mg o loʻo faʻatulagaina faʻatolu i le aso. O le vaitaimi o togafitiga e le itiiti ifo ma le valu vaiaso.

Mo faʻamaʻi pipisi maʻi (lautele): 40 mg tolu taimi i le aso poʻo le 80 mg faalua i le aso. Ole laʻasaga o le ave o le Memoplant e le itiiti ifo i le ono vaiaso.

I le tulaga o le faʻasalaga, faʻalavelave faʻavavelala o le taliga i totonu: 1 papafa 40 mg tolu taimi i le aso. O le gasologa o le togafitiga e oʻo atu i le 8 vaiaso.

O le aʻoaʻoga mo le Faʻatonu o se mea e masani ai mo tagata uma, e ui i lea, o le a suʻesuʻeina e le neurologists le togafitiga faʻapitoa mo tagata maʻi taitoatasi, e fuafua i le ogaoga o le maʻi o le neurology, le tali a le tino i togafitiga, ma faʻamaumauga o tausaga.

Faʻamatalaga i luga o le faʻasologa

I luga o le Initaneti, i luga o faletusi faapitoa pe a fesootai ai tagata, e masani lava ona i ai ni iloiloga lelei e uiga i le Memoplant. I luga o fonotaga, e faasoa atu e matua o latou aafiaga lelei ma le faʻaaogaina o togalaau mo togafitiga o le neurology i tamaiti. Faʻamatalaga a fomaʻi e uiga i le Faʻatonu: e toʻatele tagata atamamai e tautala lelei e uiga i togafitiga faʻapitoa o le vailaʻau. Ae ui i lea, i le ogaoga o soliga o togafiti o le mafaufau, e fautuaina e fomai le faaaogaina o fualaau faasaina o se vaega o togafitiga faigata.

Pharmacodynamics

O le fualaau o se tasi lea o sauniuniga o laʻau. Fesoasoani e faʻalauteleina le tetee o le tino, aemaise lava i le faiʻai o le tino, i le hypoxia, faaleleia o le cerebral ma le toto toto, faʻagesegese le atinaʻeina o le vevela poʻo le vevela o le cerebral edema, ma faʻaleleia ai le faʻaleagaina o le toto.

Isi aafiaga mai le faʻaaogaina o le Manatua:

  • le faʻamalosia o tulafono i luga o le vascular system (o le fualaau-faalagolago i le natura), lea e faʻaalia ai ia lava, aemaise lava, i le tulaga o le faʻalauteleina o laʻau laiti, faʻateleina o le leo,
  • le taofia o le fausia o sulu fua saoloto ma le lipid peroxyidation o silasila,
  • faʻasologaina o le faʻasaʻolotoga, faʻasaʻoina ma le catabolism o neurotransmitters (norepinephrine, dopamine, acetylcholine) ma o latou gafatia e faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaleleia,
  • faaleleia atili o metabolism i totonu o masini ma totoga,
  • i le faʻamalosia o le faʻamautuina o faiga o le puluvaga i le ogatotonu o le tino, faateleina le faʻaaogaina o le kulukose ma le okesene, o le faaputuputuina o macroergs i sela.

Manatu Faʻamatalaga

O iloiloga o tagata e sili ona lelei. E maitauina o taunuʻuga pito sili ona lelei e maua i le togafitiga o faʻafitauli o le neurology laiti (faʻafitauli le mafaufau, divave) ina ia faʻasaʻo ai le gaioiga o le cerebral. Faatasi ai ma le sili atu ona ogaoga o pathoces, o le fualaau faasaina ua faatonuina o se vaega o togafitiga faigata.

Manatua: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

MEMOPLANT 40mg 30 pcs. pills

Faʻailoga 40 mg ata faʻamalama-paʻu 30 pcs.

Manatua 40 mg 30 pusa

Manatua 80 mg moli ata e vali ai ata 30 pcs.

MEMOPLANT 80mg 30 pcs. pills

Manatua tbl p / o 40mg Nu. 30

MEMOPLANT 40mg 60 pcs. pills

Faʻailoa le faʻamau. 80mg n30

Manatua tbl p / o 40mg Nu. 60

Manatua 40 mg ata-vali ata-60 pauna.

Manatua tbl p / o 80mg Nu. 30

Manatua 80 mg 30 fua

Manatua 40 mg 60 papa

Manatua 120 mg moli ata vali-pusa 30 pcs.

MEMOPLANT 120mg 30 pcs. pills

Faʻailoa le faʻamau. 120mg n30

Manatua 120 mg 30 pusa

Manatua tbl p / o 120mg Nu. 30

Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

E tusa lava pe le o le fatu o se tagata, e mafai lava ona ola pea mo se taimi umi, e pei ona faaali mai e le faifaiva Norwegian Jan Revsdal ia i matou. O lana "afi" na taofi mo le 4 itula talu ona leiloloa le faifaiva ma moe i le kiona.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

E fa ituaiga o sukalati pogisa e tusa ma le lua selau kalori. O lea, afai e te le manaʻo e lelei atili, e sili atu ona lelei le le sili atu i le lua lobili i le aso.

O fomaʻi ua foliga mai talu ai nei lava. I tua i le 19 seneturi, o le tiute o se tagata lauulu lauulu masani e toso mai ai nifo mamaʻi.

E sili atu ma le $ 500 miliona i le tausaga e faʻaalu i fualaau faʻamaʻi na o ia i le Iunaite Setete. E te talitonu pea o le a maua se auala e faʻatoʻilaloina ai allergies?

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

O tagata e masani ona fai le 'aiga o le taeao o le tele lava o le mea e le mafai ona maua.

E mafai e a tatou fatuga ona fufulu tolu lita o le toto i le minute e tasi.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai faatau, e le ona o ona faʻamalologa.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

O le ate o le sili lea o le totoga i totonu oo tatou tino.O lona mamafa o le mamafa e 1.5 kilokalama.

O le mamafa o le faiʻai o le tagata e tusa ma le 2% o le mamafa o le tino, ae na te faʻaumatia pe a ma le 20% o le okesene ulufale atu i le toto. O lenei mea moni e mafua ai le faiʻai o le tagata i mea leaga e mafua mai i le leai o se okesene.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

E mafai e tagata uma ona feagai ma se mea na tupu ai se nifo. Atonu o se faiga masani lea e faia e fomaʻi, poʻo se taunuuga o se manuʻa. I totonu ma.

Tuua Lau Faamatalaga