O mea faʻamalolo o le fono a monastery o Tama George

A e leʻi alu i le fale talavai mo vailaʻau, tagaʻi i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia, faitau i iloiloga o tagata na faʻaaogaina le pusa o le monastery a Father George, suʻesuʻe le lisi o laau o loʻo faʻasolo ai le talavai, ma fuafua po oa faʻamaʻi e fesoasoani i ai. Masalo o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faavae ile kemisi e le talafeagai i lau mataupu faapitoa. O le tele o faʻamaʻi o loʻo faʻatagaina e le monastery prescription o Archimandrite Tama George i le taua, ua fuafuaina e suʻega o falemaʻi, ma le aoga o togafitiga ua faʻamaonia i le tele o tausaga o le aoga.

O le a le faʻapotopotoga o le monastery o tama George

O le tea o le monastery o Tama George o se mea masani o le togavao o mea e faʻamalolo ai e 16 o loʻo i ai se aafiaga lelei i faiga uma o le tino o le tagata. O le faʻaaogaina o le tīfe monastery e faʻaalia ai le toe faʻaleleia o gaioiga, o le puipuia o faʻamaʻi, e maua ai le malosi lelei i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi ma gasegase faʻamaʻi. Ua lauiloa o Tama George o le faitaulaga sili o le monastery Timashevsky, o le aoina mai o fualaau aina i se taimi faatulagaina lelei ma le tatalo. Na ia togafiti i mea inu vevela ma faifeʻau na maʻi tigaina i se lotu lata ane.

O le faavae autu o le faapotopotoina o monastery o Tama George o se faasologa o togalaau togafitiga o loo i ai se aafiaga faamalolo i totoga uma o le tino o le tagata. Faatasi ai ma togalaau faamaloloina:

  • birch buds
  • manogi
  • linden laau
  • wormwood
  • chamomile
  • Sage
  • rose lapisi
  • immortelle
  • Sushnitsa
  • buckthorn
  • fugalaau matutu
  • yarrow
  • se faasologa
  • laume
  • bearberry
  • tinawort.

E tusa ma le 16 mea masani. O vaega uma o le vai inu suamalie e faʻamaunuuina ai a latou galuega, ma le tausisia ma le mausali i vaega ua saunia mo le fua o loʻo faamatalaina ai le lelei o le faʻaaogaina o le lauti monastery.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le inu o le laʻau o loʻo fautuaina e Tama George e faʻaleleia le soifua manuia ma togafitiga faʻamaʻi tuga, e aofia ai tumutumu oona. Lelei tele le tuufaatasiga o:

  • togafitiga o le oncology
  • gasegase gasegase
  • toto maualuga
  • cystitis
  • afaina.

Aoina mai o le 16 laau a le tama George:

  • fufulu le tino o sela mama,
  • e puipuia ai le puipuiga
  • o loʻo i ai meatotino e tetee atu i mea leaga,
  • fufulu toto toto
  • faamaluluina osofaiga o le tale,
  • togafiti le malulu
  • aveese le tiga
  • faʻasolosolo faʻamaʻiina,
  • faamama le toto
  • galue e avea o se fualaau faasaina,
  • faʻamaonia le galuega a le manava.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le fonotaga a le monastery a Tama George

O le aʻafiaga o le aveina o le keke monastic o le a faʻaalia pe a maeʻa se togafitiga. O le kosi muamua e tatau ona tumau i le le itiiti ifo ma le tolu vaiaso, ae o le faʻaleleia lelei o le soifua manuia e mafai ona lagona pe a uma le vaiaso muamua. Afai e le ausia le mea e manaʻomia, e tatau ona toe faia le togafitiga. O le tea ua saunia lelei e tusa ai ma le fua, e naʻo le vevela, leai se suka, i le taimi lava e tasi, 3-4 kapu i le aso 30 minute aʻo leʻi 'aʻai. O lea la o mea taua o loʻo i totonu o lauʻau e lelei tele, e sili atu le pipii atu i se meaai mama i taimi o togafitiga.

E faʻapefea ona faʻaipoipo

E lua auala e vavaeina saʻo ai lenei vai faamalolo: i totonu o se ipu poo totonu o se pulou. E tusa ai ma le fua, e tatau ona e faʻaaoga se sipuni tele o le mutia i le 200 ml o le vai. O isi - e pei o le sauniuniga o soʻo se lauti ma le kofe. Mo le tele o itula e teu ai le fala o le vao, e mafai ona sasaaina i totonu o se vevela ma e tapunia ma se tapuni. O meatotino o le faʻasologa o loʻo faʻasaoina.

  • sasaa le tele o le mutia o le mutia i totonu o se ipu, sasaa vai inu, e le sili atu i le 15 minute,
  • sasaa le aofaiga tonu o le mutia i totonu o le paluga, sasaa vai malulu ma aumai i se vevela ile vevela vevela.

Auala e teu ai

Ina ia mafai ona faʻasaoina mea e faʻamalolo ai, ua fautuaina e teuina le togalaau o Tama George i lalo o nisi tulaga. O le ato na faʻatau ai le lauti o monastery e faʻatau mo le teuina sei vagana ua tatalaina. A uma ona tatala le afifi, ona tatau lea ona sasaa mea i totonu o se fagu vaigogo, tapuni ma se tapuni, tuu i se mea pogisa. O le maualuga o le malulu o le stove e 15-20 tikeri. Teu fale i se pepa palasiti e le fautuaina.

O le tau o le fono a monastery o Tama George

E mafai ona e faʻatau se fale monisi i totonu o se fale talavai poʻo se faleoloa i le initaneti. O le ofo i le fale talavai e taugofie, ae pe a saunia, o lenei lauti e leai se manogi lelei ma le manogi e pei ona faatauina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. O se poloaiga i luga o se faleoloa i le initaneti o le a taugata tele, ma mafaufau i le faʻatagaina e ala i meli mai Moscow poʻo St. Petersburg, ae o le maualuga o le inu o le a le faʻafefe. O le tau ofo i se fale talavai ma se faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi e mafai ona faʻaitiiti faalua.

Fomaʻi iloilo

Lerapist Elena Ivanovna, 48 tausaga. Mo le tele o tausaga sa ou tofia ai aʻu tagata gasegase o se vaega o togafitiga faigata i togafitiga o le maʻisuka. E tele ni iloiloga lelei ma tikeri 2 ma le 3 o le faʻamaʻi, o le maualuga o le suka o loʻo faʻamautuina. Tagata maʻi e 1 le tikeri e iloa ai se alualu i luma taua i le manuia. Ou te fautuaina le ave ma le popole ma le popole tele.

Cardiologist Viktor Vladimirovich, 37 tausaga Ou te fautuaina atu i oʻu tagata maʻi mo faamoemoega puipuia, ae ia faatonu faatasi ma vailaau i le taimi o le toe faaleleia pe a maea togafitiga. O le tuufaatasiga e maua ai se lagona filemu i luga o le tino o le tino, e faaitiitia ai le uiga o le faia o ni fusi o le toto vevela, faateleina ai le toto, ma faaleleia le aafiaga o fualaau.

Maria, 38 tausaga. Sa ou suesue i vaega o le monastery collection, faatauina e aveesea le mamafa. Vaʻa 3 ipu i le aso. O le tuufaatasiga e aofia ai le bearberry, o lea na inu ai i se vaomago. O le mea e le o le mea na ou mafaufauina - ua leiloloa le ulu o le ulu, ua mou atu le moe. Ou te lagona le lelei, ae leʻi paʻu le mamafa. E mafai ona iloa o le aoga o le keke monastic e le lava, e le mafai ona e faia e aunoa ma ni meaai ma aʻoga faaletino.

Arkady, 53 tausaga O fea e faʻatau ai le fonotaga a le monastery o Tama George? E tele faleoloa i le initaneti, ae pe faapefea ona malamalama i mea latou te faʻatau atu? Atonu e le o se faaputuga o Archimandrite George? Ae peitai - o le a le tau e tatau ona i ai? I falemaʻi, o le faʻatau o le a taugofie le tau, e tusa ma le 300 rupu, ae o le isi - o le tea lava lea? I le faʻamasinoga e ala i le afifiina, atonu o se mea sese, i falemaʻi e tupu foi lenei mea.

Elena Ivanovna, 48 tausaga Arkady, e sili atu le faatauina mai o le tea mai le gaosi oloa i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. E mafai foi ona e faitauina iloiloga a tagata o loo i ai iina. O le tau o le a faʻalagolago lava i le itulagi o loʻo e nofo ai, aua o le tau e aofia ai le tuʻuina atu. O le tuufaatasiga o le aofaʻiga e te vaʻaia i falemaʻi e mafai ona maua i totonu o le mea faʻapipiʻi, ae e faigata ona fai atu pe o le tuufaatasiga o sea faaputuga e lagolagoina.

Fua mai le Vaitausaga

O lenei aofaʻiga na tulaʻi mai mo se mafuaʻaga - o loʻo i ai lana lava tala faʻapitoa, na amata mai i le fia selau tausaga talu ai.

Na toe fausia i aso o Rusia Anamua, o se tasi o galuega masani a monks o le aoina mai o togafitiga eseese ma vailaau mo togafitiga, lea na saunia ai mai le tele o maʻi eseese, teas, mixtures ma pulu mai le tele o faamaʻi eseese.

Peitai, i le aluga o taimi, na leiloloa le fua o le monastery - e foliga mai, e le mafaamatalaina. Peitai, i seneturi mulimuli ane, na mafai ai ona toe faʻaleleia, puipuia le uluai fua ma le metotia i lona tulaga muamua. O lenei mea na tupu na faʻafetai ai ia Tamā Siaosi (i le lalolagi - Yuri Yurievich Savva), mo le faʻaaloaloina o ia na mauaina mulimuli ane lona igoa faaiu.

Na maua uma e le tama paia tomai uma ma tomai ao avea o ia ma se tagata talavou, galue malosi ma se tagata lauiloa o le herbalist-healer. I le tuufaatasiga o faiga faasaienisi ma tagata faʻamalolo, na faʻatautaia ai e Siaosi George le lauti o le monastery, tulaga ese i lona fatuga ma meatotino.

Foafoaga ma le mana faamalolo

O le a le vaega o le lauti, oa laʻau o loʻo i ai se aafiaga tele?

O le tuufaatasiga o le aoina o Tama George e aofia ai mea e 16, o ia mea taitasi o se fale faapitoa ma ni mea aoga aoga:

  1. Sage - mauoa i vitamini, vailaau faʻasolosolo o meaola, meaola faʻasaina. Faʻaleagaga faʻaleaganuʻu ma vailaau faʻamaʻi - o lona aʻafiaga o meaola e leai se faʻaitiitia i togafitiga tau falemaʻi. E i ai se aafiaga lelei i le faagaoioia o totoga o le gastrointestinal tract ma le cardiovascular system, e fesoasoani i le faʻamaoniaina o le tulaga o le maualuga o le manava o le tino - faʻaleleia le faʻamoemoe o le pipili ma poloka poloka.
  2. Nettle (laulaʻau) - ua lauiloa mo ana meatotino e tetee ai i le manava ma le toe faʻafouina, e faʻaleleia ai le gasegase, ma aʻafia ai foi totoga totoga - pe a faʻaaogaina, o le maualuga o le hemoglobin i le toto e maualuga tele.
  3. Togalaau - Siamupini i le anotusi o le vaitamini C. E faʻamalosia malosi ai le tino, faʻamalosia ai le puipuiga ma fesoasoani i le faʻafefe o le toto faʻafetai i le aafiaga o le hemostatic.
  4. Fugalaau fugalaau po o le oneone o le moa (fugalaau) - o se siosiomaga masani ma le antispasmodic. E le gata i lea, e na te togafitia lelei le mumu (e aofia ai i le tulaga o togafitiga o totoga o le tino - ma maʻi pipisi, gastritis, ma isi mea), ave masini eleʻele ma faateleina le puleaina o le urine.
  5. Laupapa (fugalaau) - o se fualaau faasaina o le gataifale. E fautuaina mo le ate ma le fatu fatu o le maʻi, faʻamaʻi o totoga urinary, faapea foi ma se antiseptic ma le anti-inflammatory agent. Aveese toxins mai le tino, faʻaititia le fula.
  6. Suʻega - faʻapitoa ona togafitia faʻamaʻi o le maskloskeletal system, o lona faʻaaogaina e faʻapitoa ona faʻaalia mo tagata o loʻo i ai le faʻaaogaina o galuega, galuega le galulue faatasi. E le gata i lea, o le laau e taofia le tuputupu aʻe o tumutumu o tino, toe faʻafoʻi le paʻu i faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o dermatitis ma psoriasis.
  7. Wormwood - vailaau malosi. E masani ona faʻaaogaina i le inuina o tupuaga eseese, aʻo faʻamamāina le tino mai siama ma vailaʻau.
  8. Yarrow - faʻaitiitia le faʻavaivai i le gallbladder, o loʻo i ai se faʻaogaina o le faʻaogaina ma le faʻamalosi.
  9. Chamomile - faʻaitiitia le faʻavaeina o le kesi, o loʻo i ai sona aafiaga faʻaleaganuʻu malu.
  10. Fugalaau fugalaau i tausaga taʻitasi - o lona faʻaaogaina ua faʻaalia mo tagata gasegase maualuga ma tagata e maua i gasegase o le gallbladder ma le talo.
  11. Thyme - faʻalavelaveina le atinaʻe o le malulu, faʻaleleia le tofo o le aoina, tuʻuina atu i ai o se mea faʻapitoa mulimuli ane.
  12. Buckthorn (paʻu) - toe faʻafouina le tala o le tagata maʻi, o loʻo i ai sona aafiaga lelei.
  13. Birch buds - faʻaleagaina mea faʻapitoa o pathogenic, o suauu taua ma resins ia latou mea e fesoasoani ai e faʻamalo vave ai le maʻi o gaʻo.
  14. Sushitsa - faʻaleagaina toto toto, faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atherosclerosis ma le faʻavaeina o pusa cholesterol.
  15. Tina - le numera tasi o vailaau faʻasaina i meaola, i se faaopoopoga, o lona faʻaaoga masani e faʻaleleia le toto o le thyroid, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻeina o ona gasegase tumau.
  16. Linden. Ua umi se taimi na iloa ai le tala o le tale, lea, e le gata i lea, e maua ai se lagona filemu ma le ola.

O se aofaʻiga faʻatasi ai ma ituaiga matagofie o meaola eseese e faʻatasi ma togafitiga faʻasoifua taʻitasi ua filifilia e tatau ona fesoasoani i le tagata maʻi i le foʻiaina o ona faʻafitauli maloloina. E le gata i lea, o le saʻo lelei o lenei inu o le a avea ma se filifiliga sili ona lelei mo le puipuia ma le puipuia o faamaʻi e mafai.

O a faamai e tatau ona ou faʻaaogaina?

O taunuuga lelei o togafitiga mai le faʻaaogaina o le aoina e mafai ona faʻamaonia i le tulaga o faʻamaʻi nei:

  • faʻamaʻi o le ate, gala ma le paile,
  • afaina o le tino (aemaise lava le maʻisuka)
  • atherosclerosis
  • faʻafitauli faʻaleagamoni i fafine
  • faʻafitauli e masani ona malulu
  • faʻamaʻi o le faʻaleleia o tino ma gaʻo urinary,
  • gastritis ma maʻi maʻi,
  • faʻafitauli i le tino hematopoietic,
  • faaitiitia le puipuiga,
  • faʻamaʻi o faʻalavelave faʻaleleia,
  • faʻamaʻi o le masukotaletal system,
  • moe i le moe
  • maʻi le lelei o le fiaai,
  • faʻamataʻu

Faʻatasi ai ma le faʻaaoga masani o le Monastic Tea i le saʻo tatau, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o vailaʻau ua faʻamatalaina e le fomaʻi (pe'ā tatau ai), o le a vave maua le maʻi ile vave mafai.

Faʻafefea ona talia ma pe faapefea ona teuina?

O le lelei o le Monastic Tea, i le faʻaopoopoga i lona agavaʻa ma lona aoga, e faigofie foi ona faʻaaoga:

  1. 1 sipuni o le kulimi faʻafefiloi o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa ua filifilia ma ua tumu i le 500 ml o vai inu.
  2. O le aoina e faʻaaoga mo le afa itula. Aua nei ufiufi i se tapuni!
  3. O le aoina e ave i le afa afa i le tele o taimi i le aso mo se vasega o le 1-3 masina.
  4. O le mea e mafua mai ai e teuina i le pusaaisa mo le silia ma le 2 aso. E leʻi vevela se mea fou fou muamua aʻo leʻi faʻaaogāina, ae na o le faʻaitiitia o sina vai inu.
  5. E mafai foi ona e tipi le la i totonu o se vai vevela - o le a laveaiina ai le tele o le taimi. I lenei tulaga, o le a sasaa ai laau i le vai inu ma tuu mo le afa itula po o le itula.

O le aoina e manaʻomia ai tulaga faapitoa e teu ai:

  • e tatau ona aveeseina i le mamao e mafai ai mai nofoaga e mafai ona maua i le susulu o le la - o se mea pogisa, lelei le filifiliga sili,
  • pe a uma ona tatala le afifi, ona sasaa lea o mea i totonu o se pusa ua faamauina,
  • o le aoina o loʻo teuina mo le silia ma le 2 tausaga talu ona tatala.

Manatu o tagata faatau ma tagata tomai faapitoa

O faʻamatalaga e uiga i tagata e masani ona faʻaaoga Monastic Tea, o le tele o le lelei ma e oʻo lava i le fiafia. E toatele e matauina lona aoga aoga i luga o le tino, tulaga lelei i togafitiga o faamaʻi ma, ioe, o se tofo lelei.

I le taimi muamua, mo se taimi umi e le mafai ona ou talitonu i mea taua o mea faavavega o lenei faaputuga. O le mea lautele, ou te le talitonu i na mea, aemaise lava i le taimi nei, pe a toatele le au palota ma i latou e mananao e manuia mai faafitauli o isi tagata. Ae ui i lea, na ia mauaina i luga o le fautuaga a se uo - ma sa matua ofo. O le mea moni, ou te le vave maua mai le faʻamalolo mai le tiga o loʻo faalavelave ia te aʻu - ae peitai, e foliga mai o le tulaga lautele ua faaleleia atili. E foliga mai na tele atu le malosi, ma le le lava o le manava ae o le aea i luga o faasitepu e le o mafatia. I le tulaga lautele, o le a ou taumafai atili.

Na aumai e laʻu uo ia te au se pili pe a uma lana malaga i le monastery. Sa ou mafaufau mo se taimi umi, upumoni po o le taufaasese, o nei laau uma. I le faaiuga, ou te inu i le taeao i le kofe (taumafai e aveese le masani o le caffeine) - seia ou matauina ni suiga lelei. Masalo e le lava le taimi na pasia - Ua na o le 3 vaiaso na ou aveina ai le aoina. Ae o le mea mautinoa, e mautinoa lava o le a le sili atu le leaga - o le tea e pei o le la, ma se mea manaia. Se lelei lelei ma le soifua maloloina i le kofe malosi ma isi meainu.

O aʻu o le maʻisuka ma le poto masani, e tele vailaʻau e le fesoasoani ia te au. Sa ou inupia i le taimi o le faapotopotoina o le monastery i taimi uma, faatasi ai ma faalavelave o le 1-2 masina, mo le tausaga i le taimi nei. Ua manino le tulaga o le faaleleia! Fofo lelei mo le maʻisuka. Ou te fefe e teʻi. Ua uma ona ou fautuaina au uo uma. Ou te vavaeina se aiga i se vaega pito i lalo mo le puipuia o isi faamaʻi. E maua foi se mea e le masani ai. Ma na faamaonia e laʻu fomaʻi lona faaaogaina.

O faʻamatalaga a fomaʻi e uiga i le aofaʻi o Monastic e sili atu ona mataala ma le faʻamaoni. Ae latou te malilie foi e mafai ona avea le tea ma se auala sili ona lelei e puipuia ai ma faaopoopo i le togafitiga autu.

Aʻo leʻi faʻaaogaina lenei ituaiga o tupe, ou te fautuaina maualuga le faufautua o se fomaʻi. E tasi le mea e manino: masalo, o se faʻataʻitaʻiga o pathoces e le ogaoga, o lenei aoina o le a aoga, ae mautinoa e le mafai ona feagai ma faʻamaʻi matautia. Aua le lamatia lou ola maloloina.

Andreeva K.M., endocrinologist

O le mea moni, mo le faʻaaogaina o vailaʻau masani.Na ou vaai patino lava i le tele o mataupu pe a latou fesoasoani sili atu nai lo le masani ma vaifofo masani. E uiga i lenei faʻatasiga faapitoa na ou faʻalogo i le tele o iloiloga lelei. Pau lava le mea o le talanoa lea i lau fomaʻi.

O fea e faʻatau ai?

O le mea e le tatau ona faʻataʻamilo i le au faʻamalolo ma mea sese, e sili atu ona lelei le faʻatau mai o le aoina saʻo mai le gaosiga - i le tane monastery o Krasnodar Krai poʻo mai ana faʻatau oloa faʻamaonia.

O le faʻatauina o le a sili atu le taugofie ma sili atu ona lelei, ma o le ae le masalomia lona moni.

O tau tonu lava o loʻo faʻaalia i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻatau, e mafai ona maua e se tasi.

O le faʻaaogaina o le aoina o le monastery o Tama George o se faʻamaʻi faʻamalolo e faʻamalolo ai le tagata maʻi i faʻamaoniga o le tele o maʻi ogaoga, ma, faatasi ai ma vailaau filifilia saʻo, tuʻuina atoa avanoa uma mo le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia.

E le tatau ona e faʻaaogaina naʻo le ituaiga autu o togafitiga, pe aunoa ma se uluaʻi talanoaga ma se tagata poto faapitoa - e mafai e le tagata gasegase ona faʻasaina (mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻamaoni i le tasi poʻo le sili atu vaega) poʻo aʻafiaga e le manaʻomia. Seiloga lava o le suʻega atoa o le tino ma le aoina o le emenesis, e mafai e le fomai ona fautuaina le faaaogaina o le aoina i se metotia ua filifilia patino mo se tagata faapitoa.

Faʻasologa poʻo aganuʻu auala

Sa masani ona iloa e tagata faʻamaʻi laau uma, lau o le mutia, laʻau uma. Na latou aoina nei mea uma ma faia ni mea faʻalolololo. Tina tina na tuuina atu mo le le lava, o le chamomile sa faʻaaogaina mo faʻamau tiga, ma o le mint na avea ma se togafitiga lelei mo le manava. I le taimi nei, faatasi ai ma le atinaʻeina o vailaʻau, e leai lava se tasi e mafai ona togafitia atoatoa le oncology, maʻi suka poʻo le maualuga o le gasegase i vailaʻau faʻapitoa poʻo isi fualaau. Ma o tagata atamamai iloga ua faateleina le malilie faatasi o gaogao o nisi taimi e sili atu ona lelei nai lo o meaʻai ma fualaau. O le tuufaatasiga faapatele o Tamā George i lenei vaaiga ua avea ma meafaigaluega laveai e fesoasoani i le tele o maʻi.

"O se vavega e ofoofogia ma ofoofogia"

O le fonotaga a le monastery o Tama George na pasia le tele o faamasinoga i le faaiuga o le 2014. O faʻataʻitaʻiga ma suʻega e aofia ai le 1000 tagata gasegase ma le tele o suʻega. Mo se masina, latou te faʻaogaina lenei vaifofo i foliga o se decoction ma se faʻasologa. Ma o taunuuga na maua e le gata i mataupu na latou lava, ae o fomaʻi. O le tuufaatasiga o patele a Tamā George o iloiloga sa faapotopoto ma le naunautai ma lelei. Tusa lava poo le a le faʻamaʻi ma lona ogaoga, e mafai e se tasi ona matauina se aafiaga lelei i tagata gasegase e aunoa ma se tuusaunoaga. O se tasi na faʻamalosea maʻi atoa (e oʻo lava i le "maʻamaʻi" le maʻisuka toe foʻi), o se tasi e na o le manaia o lona tino. Na o le tasi lava le faaiuga e mafai ona tosina mai: o le faapotopotoina o monastery o Tama George e aoga tele pei o vailaʻau malolosi. Ae o lona eseesega autu mai ia i latou, o le saogalemu atoa ma le leai o se mea.

O le potopotoga o le monastery o le tama George: o se fua mai le taimi faʻapitoa

O le muamua taua o lenei togafitiga e faʻatautaia ai le fesoʻotaʻiga ma le talafaasolopito o Rusia Anamua. O le taimi lena, i totonu o monasteries i mātū, na amata ai ona latou faʻaaogaina sea totogifuapauina e faʻaumatia ai faʻafitauli eseese. E oo lava i tagata mamaʻi na tulaʻi i luga pe a uma ona faʻaaogaina. O le fua, o le mea e leaga ai, na galo mo le tele o tausaga, ma na toe ola mai i le faaiuga o le 20 seneturi. Ma o lenei tagata e tatau ia Archimander George. E faatatau i le pule o le Agaga Paia o le monastery Timashevsky (Kalasnodar Territory). O le tagata lauiloa lenei o le Kuban, o le na liliu atu i le faitau afe o tagata mo le fesoasoani ma le faamalologa. Tama George e aoina ana mea masani anamua, na faia ai e ia lava ma faʻaaogaina lelei e faʻamalolo ai i latou oe o mai ia te ia i taimi o le atuatuvale. Ae aua nei galo e uiga i le mea autu: o le faapotopotoina o monastery a Tama George e le mafai ona fesoasoani e aunoa ma le faatuatua. E talitonu Arichmandrite o le lotomaualalo, salamo ma le taʻutaʻu atu e talafeagai foi. O otaota e aoina i nofoaga lata ane o le monastery, fesoasoani i le tuufaatasiga ma le tatalo.

O le potopotoga o le monastery o Tama George (16 gafa): mea masani

E faʻapefea ona fesoasoani lenei meafaigaluega? O le a le mea e tupu i le tino pe a uma ona ave?

  • Faʻaleleia le tulaga o le tagata maʻi, e tusa lava po o le a le mea e maua ai.
  • Faamamāina o le toto.
  • Faʻaleleia o le metabolism.
  • Tulaga masani o le galuega o gaioiga uma.
  • Faateleina le puipuiga, toefuataiga o le malosi i le taimi ua maeʻa.
  • Faʻailogaina o le ate.
  • Faatoagaina mai o polokalama o le enzyme.
  • Faamamaina o toxins ma gaʻo.
  • Faamalosia o vaʻa toto, fatu.
  • Tuufaatasia o le toto.
  • O le leiloloa o aafiaga o le atuatuvale.
  • Faaitiitia aafiaga leaga o fualaau faasaina pe a maeʻa ona faaaogaina.
  • O le tuʻuina atu o vitamini i le tino, o lona faʻafouina.
  • O le tuputupu aʻe o le faʻaaogaina o le antitumor.

O nei mea uma e uiga i vailaau faʻapitoa e pei o le faʻapotopotoga a le monastery o Tama George, o faʻamatalaga a fomaʻi e mafai ona faʻamaonia.

O a faʻamaʻi e mafai ona e faʻamalolo?

O lenei fofo ua faailoaina mo faafitauli o le ate, e pei o cholecystitis, cirrhosis, hemanioma. Ua faamaonia le i ai o se aafiaga lelei i mastopathy, atherosclerosis, maualuga o le toto maualuga, ma le faigata o le mamafa. O le faʻasalaga faʻasalalau a Tamā George e aʻafia i le maʻisuka e fesoasoani tele. E taua tele le faʻatau mai aua o le maʻi ma le catarrhal faʻamaʻi pe a uma ona faʻaaoga lenei fualaau faasaina. Faʻasalaga tamaʻitaʻi, faʻafitauli i le tino o le tino, prostatitis, ulu o le ulu - o nei mea uma e mafai ona fofoina se faʻapologaina faavavega. Fiafia tagata maʻi e alu ese mai iloiloga o suʻega pe a uma ona faʻaaogaina lenei vailaʻau mo faʻamaʻi pipisi. O le faʻafeagaiga o monastery a Tamā George mo le gastrointestinal tract e mafai foi ona avea ma se faʻamalologa avanoa. Ino, poisoning, insomnia, depression, vai vitamin - o nei mea uma o faailoga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau. Ma o lona faʻaaogaina i le suʻesuʻega o le oncology ua uma ona maua ai le sili atu ma le tasi le lelei o le taunuʻuga i tagata gasegase atoatoa.

O le tuufaatasiga o le faapotopotoina o le monastery

O lenei vaifofo ua maua ai na taunuuga ona o le tuufaatasiga o le faapotopotoina o monastery a Tama George e aofia ai le 16 laau. O a latou otootoga e sili atu nai lo le aoga o elemene taʻitasi taʻitasi. Seʻio tatou vaʻaia le ituaiga mutia?

  1. Nettle. Lauiloa mo le mafai ona faamama le tino o toxins. E aoga tele mo le gaosiga o le tino, e mafai ona faʻaleleia le maualuga o le hemoglobin, ma maua ai le aʻafiaga o le inflammatory.
  2. Sage. Leai se mea e taʻua ai o se vailaʻau faʻamaʻi. O elemene o loʻo aofia ai i totonu e mafai ona lisi mo se taimi umi lava. O le manganese, ma le chromium, ma le magnesium, ma isi. E matua aoga tele mo le meaʻai ma le fatu.
  3. Immortelle. O ana galuega e aofia ai le faʻaitiitia o le cholesterol, faʻateleina o le hepatocytes, ma le faʻataʻitaʻiga.
  4. Togalaau. O se meafaigaluega sili ona lelei pe afai e te manaʻo e faʻateleina le puipuiga, faʻamalieina le tino ma vitamini, malic acid, flavonoids, elemene elemene.
  5. Suʻega. E mafai ona ia faʻavaeina le faʻavaeina o le toto, faʻaleleia le faʻasolosolo, faʻagesegese le tuputupu ae o le tino. E aoga foi mo tafaoga.
  6. Laupapa. O le antioxidants ma flavonoids o loʻo aofia ai i totonu e mafai ona taofia le tupu aʻe o se maʻi vevela. Latou te puipuia le atinaʻeina o masini mumu.
  7. Yarrow. E iloagofie e le aʻafiaga o le inflammatory, toe faʻaleleia aafiaga.
  8. Wormwood. O le "paaga" lea o le tino ola pea, faʻaleleia lana gaioiga. E aoga tele mo le manava. E sili atu le anesthetizes, faʻamalolo le mumu, ma e iai sona aʻafiaga.
  9. Thyme. E iloga i mea faʻapitoa. E mafai ona taofi le tuputupu ae o le tino, e taua i le togafitiga o le oncology.
  10. Birch buds. Fesoasoani i le tino e tetee atu i maʻi oona. Ona o lona tuufaatasiga (manganese, boron, aluminium), o lenei elemene o se faaolataga moni mo se tino vaivai.
  11. Buckthorn. O se fesoasoani faʻamaoni lea i le vevela. Ma faafetai uma lava i le tele o iodine i le tuufaatasiga.
  12. Linden fugalaau. O le autu autu iinei o le kopa. E fesoasoani i le gaosia o hormones pituitary, faʻaleleia lelei le metabolism.
  13. Mushroom sushnitsa. Le vailaau saʻo mo gasegase maualuga. E puipuia ai le mai i le tuputupu ae, fesoasoani i le fausiaina o sela fatu.
  14. Tina. Faʻapitoa mo ona aʻafiaga aoga i luga o le pūga tutotonu. E maua ai foi le maualalo o le toto, e mafai ona faʻamalolo ai le tiga i le taimi o le tui, e taofi ai le tuputupu ae o le tino.
  15. Chamomile. Fesoasoani i allergies, puipuia le tumutumu o le tui mai le atinaʻe, puipuia le puipuiga.
  16. Fugalaau fugalaau (pusi o vae). E taofia ai le tupu aʻe o sela o le kanesa ma mea leaga faʻaleagaina. E afaina ai le galuega o le gastrointestinal tract ma le cardiovascular system.

Faʻaaogaina o Faatonuga

O le faapotopotoina o monastery a Tama George, e pei ona e vaai i ai, e mafai ona galue i vavega. Ma o lenei mea ua faamaonia e le poto masani o le tele o tagata. E taua tele le mafai ona faʻamaʻo saʻo. Mulimuli i faatonuga ma o le ae mauaina se meaʻai lelei ma maloloina i fualaau aina ma fua.

  1. E sili ona faʻaaoga se tamai ulo mo lenei mea. O le mea autu o le tausia lea o le tele. Mo le tasi ipu malamalama vai, e te manaʻomia se sipuni se lua o le oloa.
  2. Faʻasalaina le aoina, aua le ufiufi i se tapuni. E tatau ona faʻaaogaina le avanoa e maua ai le okesene.
  3. E mafai ona e teuina le lauti o loʻo i totonu o le pusaaisa, ae le sili atu i le 2 aso. Faʻalogo: e le tatau ona vevela mo le taumafa. Sili sili atu ona faʻaopopo sina vai inu.

Faʻafefea ona fai le fofo

O le potopotoga o le monastery o Tama George (16 laau afu) ua fautuaina ina ia faia e tusa ai ma se polokalame faapitoa. I le uma, o soʻo se, e oʻo lava i togafitiga faʻa-aganuʻu, e mafai ona mafua ai aʻafiaga i le sese. Ua fautuaina e le au fai togafitiga le faia o se mea teuteu e oo i le 4 taimi i le aso, o le maualuga o se sipuni sipuni. O le togafitiga, e tusa lava po o le a le faʻamalositino, e tatau ona le itiiti ifo ile masina. Taliaina mo le tolu masina i mataupu sili ona faigata. O le inuina o se teuteuga e sili pe tusa ma se itula ao leʻi faia se taumafataga. E mafai ona e faaopoopo le lemoni poo se sipuni o le meli i le meainu ua maeʻa e faaleleia ai le tofo. Afai e te faʻaogaina lenei vailaau i se vasega, o lona uiga e le manaʻomia le faʻaaogaina o isi laau afu faʻatasi. I se tulaga lautele, atonu e eseese le tui, mo maʻi taitasi e te manaʻomia e feutagai ma fomaʻi.

Fesoasoani i suʻesuʻega i luga o le mafaufau

O lenei faamai matautia - kanesa - e mafai ona taoto e faatalitali mo soo se tasi. E le o malamalama lelei le faiga o lona tupu. O le mea lea, o tagata le fiafia e ala i soo se auala latou te sailia se togafitiga faafomai lea o le a faasaoina ai le ola oi latou po o ē pele ia i latou. O le faapotopotoina o monastery a Tamā George e faasaga i le kanesa ua faʻaaogaina ma le faʻaaogaina, ma mafai ona faʻavaeina lelei lava i lenei tulaga. Ae e le gata e mafai ona ia faasaoina. Na fai mai le tama o Siaosi lava, i le i ai o ni maʻi matautia, e taua muamua lava le saunia o se taʻutaʻuga lautele. O lona uiga, e tatau i se tagata ona tautau atu i le ositaulaga, ma ia tofo foi i le Tino ma le Toto o Keriso. E tāua tele i taimi o togafitiga ma lenei mea faigaluega e le tatau ona taofi le matauina e se fomaʻi. Ole numera o kosi e le faʻatapulaaina - e ao ona aoina le aoina seia oʻo i ai se fofo. Aua neʻi galo e fai ni suʻega tulitatao (ultrasound, x-ray) e suʻeina ai pe o le a le tulaga o le tumo. Na fautuaina foi e le tama Siaosi pe afai e gaosia, faaopoopo vai paia (sili ona lelei - Epiphany) i le oloa maeʻa.

O fea e faʻatau ai se meafaigaluega ofoofogia

Pe a oʻo mai se vailaau faʻapitoa e mafai moni lava ona laveaʻiina ola, o le galala mo tupe mama e puna mai i pito sili ona leaga ma le pogisa o le agaga o le tagata. Ma e tele naua sikola i luga o le Initaneti. Ina ia aua nei faʻaaluina tupe ma le le aoga ma puipuia ai tagata matapeʻapeʻa mai le mauaina o tupe i luga o lou faʻavauvau, e aoga le mauaina o le totogi o le monastery a Tama George (16 gaʻo) e na o se sui faʻasalalau i Rusia. O lenei oloa e masani lava ona noatia i tulaga siitia ma faʻaititia. I le faʻamuamua, e mafai ona e maua le laki, ma e faʻatau e na o le 990 ruulu i le pusa.

A maeʻa ona e faitauina faʻamatalaga o tagata i luga o le upega tafailagi e uiga i lenei meafaigaluega ofoofogia, o loʻo faʻapupulaina oe i le faʻatuatua i se mea matagofie, fiafia ma mama. E fiafia le loto ma le naunautai pe a e iloa le tele o tagata leai se faamoemoe o le faapotopotoina o monastery a Tama George. Mai herpes, mai le maʻisuka, mai le kanesa, na o le faateleina o le puipuiga - e le afaina pe o le a le mea e mafua ai ona e faia lenei fofo matagofie. O le mea autu lava, o le mea sili, o le a foia lou faafitauli. E mafai ona fai lenei mea, e faʻavae i luga o manatu faaalia e le gata i le faʻafetai na faʻaolaina, ae faʻapea foi manatu o fomaʻi.

O le mea pito sili ona taua o le talitonu lea, ia faʻatumauina i lenei faʻatuatua i le siʻosiʻomaga itiiti o lou tino. I le uma, o le mana o le natura o loo i ai pea i ou autafa. O nisi atonu e le talitonu ma masalosalo i lenei tusiga. O le mea moni lava, o nei tagata e leʻi oʻo lava i ni faʻafitauli faigata tau soifua maloloina e aveesea moni ai le faʻamoemoe. Ae ua lava le na o le taumafai, e le faigata, ma o le a le manaʻomia se taumafaiga mai ia oe. Ma na o le taimi lena e te maua ai le aia e faʻamasino ai pe o fesoasoani le faʻasalalau o le monastery o Tama George i le faʻamalologa pe leai foi.

Immortelle

Mai aso anamua na manatu o se fesoasoani taua i le taua faasaga i le cholesterol. O le antioxidants lea o loʻo tele ai le laau e le gata ina faʻaleleia ai uiga lelei o le toto, ae e iai foi sona aafiaga faʻalealeti.

Faʻamaumauga faavaitaimi "vaitaimi". O le tele o elemene e pei ole chromium, manganese ma magnesium e mafai ai e le laau ona tauivi lelei ma faʻamaʻi o fatu ma gastrointestinal tract. O faʻamalositino o mea faʻamalosi e mafua ai le faʻaogaina o le togafiti e avea o se anti-inflammatory, o le sui faʻamalosia.

Yarrow

Ole mea saʻo ole vevela, lautele le sese mo se vao, e mafai ona togafitia uma faʻamaʻi tiga lua ma le laryngitis, faʻapea foʻi ma manuaga ogaoga o le respiratory tract and lungs - tuberculosis and pneumonia. O tamaʻitaʻi mataʻutia na faʻapipiʻiina i le paʻu o le paʻu, aua e afaina uma ai le itu i fafo o le maʻi ma mai totonu, faʻamaonia le metabolism ma toe faʻaleleia le microflora o le intestinal. Ona o lenei meatotino, ua maua ai e le laau le igoa o le fesoasoani mo le gastritis ma le gallstone stagnation i fatugaʻo.

Mushroom Cracker

Faʻamalamalama i tagata uma oe na feagai ma se faʻafitauli matautia e pei o le kanesa. Caterpillar e fesoasoani e puipuia le tuputupu ae ma taofi ai sela o le kanesa oi ai nei. O le anti-inflammatory and antitumor properties of the plant na fesoasoani i le sailia o le alofa ma le faʻaaloalogia i tagata o loʻo mafatia i le mumū o fusi faʻatasi.

Linden fugalaau

Ua leva ona faʻaaogaina i le togafitiga o le tale o faʻalaʻau eseese. Atoatoa e pei o se fesoasoani muamua mo le bronchitis ma le cou tooping. I le tino o le tino, o fugalaau linden e faʻaaogaina le gaosiga o le inisalini, lea e talafeagai mo le maʻisuka.

E masani ona faʻaaoga i fualaau oona ona o le tele o phosphorus ma iodine i lona tuufaatasiga kemikali. O sea ituaiga faʻasasiga e talafeagai e fofo ai faʻamaʻi pipisi, faʻamautu le tala masani o le hormonal ma le faapaleniina o le gastrointestinal tract.

E faʻaaoga i nofoaga uma i fafo ma totonu. Pe a faʻaalia i le tautala, e faʻaleleia le gaioiga o taalaʻau, faʻaleleia le tuufaatasiga ma le lelei o le toto, faʻagesegese le tuputupu ae o neoplasms, lea e mafai ai ona faʻaaogaina i le ausilali o le kanesa.

E faʻaaogaina ma le faʻaaogaina e avea o se mea faʻamalolo ma faʻamalolo ai le tiga e mafua mai i le faʻafitauli o le mafaufau ma le agavaʻa. Faʻatoʻa faʻavaeina o ia e avea ma se tauʻa ma se tamaʻi tamaʻi.

E le manaʻomia le avea o se immunomodulator. O le tagata e umia faamaumauga i totonu o laau mo le anotusi o le vitamini C, ei ai lona aafiaga antimicrobial. Fautuaina mo le hepatitis ma herpes o ituaiga eseese o mea.

E faʻaaogaina uma i fafo ma totonu. E amataina le faagasologa o le toe faʻaleleia o mea, o se mea e tetee i ai, antibacterial agent.

Birch buds

O lenei vaega o se mea faʻapitoa ole puipuiga ole puipuiga. O loʻo faʻaaogaina lelei i le tausiga ma le toe faʻaleleia togafitiga.

Aemaise lava le aoga i se tulaga tutusa ma le tino ola pea.I fualaau faʻalaʻau ua faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi. Faʻamālōlōina lelei tiga i le pito i tua, e taua i le togafitiga faʻaleagaina o hernias o vaega eseese o le tuilala.

Aloaia o se tasi o toto sili ona lelei. Ua faailoa mai mo le anemia, aua e faʻaleleia ai le maualuga o le hemoglobin. E i ai se faʻaaliga faʻaleagaina o le inflammatory, ua leva ona faʻaaoga e faʻaleleia ai le lelei o lauulu ma le paʻu.

E taofia le tuputupu ae o le tino, e faʻaaoga lelei i togafitiga o mastopathy. O le faʻaaogaina i aso taʻitasi o le lauti-based tea e aoga tele mo le faʻamautuina o le tala o le hormonal ma le faʻaleleia atili o le tulaga lautele o le tino.

O se faaputuga o laau e 16 e tusa ai ma le fua tulaga ese a le monike George - o se oloa tulaga ese lava i lona fatuga.O le tele o ituaiga o gaioiga, o le tuuina atu o se aafiaga agamalu i le tino i le tulaga o le cellular, e fesoasoani e laveai ai e le gata o faailoga o faamaʻi, ae ia fofo foi le maʻi lava ia.

Saili le tau tonu o le oloa i luga o le upega tafaʻilagi:

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina

Na maua e Tea o Tama George le faʻaaloalogia i maʻi uma ma fomaʻi. O fua o lauʻau e galue i luga o le aʻafiaga o le faʻafitauli, e le gata ina faʻataunuʻu ai, ae faʻamaonia foi le galuega a le tino atoa. O fomaʻi ma naturopaths e iloa ai le tele o faʻamaʻi e faʻaaoga lelei ai le aoina:

  1. O le maʻi suka.
  2. Faamai o le masukalokeletal system, e aofia ai le gasegase, arthrosis, hernia, osteochondrosis.
  3. O faʻamaʻi o le faiga o genitarianinary i tane ma fafine. O suʻesuʻega tau faʻataʻitaʻiga ua faʻamaonia ai le saofaga tele o le totogi o le Monastic i le togafitiga o le fausiaina o tamaʻitaʻi.
  4. Tetele o eseesega o mea eseese.
  5. Faʻailoga o le ate ma fatuga.
  6. Gallbladder maʻi.
  7. Liona o le pito i luga o le manava.
  8. Neurosis, neuralgia, tiga o le psychosomatic, vystonia vietovascular.
  9. Faʻailoga o le vevela.
  10. Loto o le fatu.
  11. Hormonal malfunctions male misa.
  12. Taumafa suamalie.

E ui lava i le faʻamalolo o meatotino, o le oloa o loʻo i ai le tele o faʻamaʻi:

  1. Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau.
  2. Toto
  3. Lactation.
  4. Tausaga i le 12 tausaga.
  5. Faʻafitauli matuia.

E faʻavae i luga o taunuʻuga o suʻesuʻega tau suʻesuʻega, o le faʻaaogaina o le lauti e leai ni aʻafiaga i le tino na mafua ona o le aʻafiaga o vaega i le tuufaatasiga ona o se mea maualuga.

Metotia o le faʻaaogaina o le aoina o le vao o Monastic

Fautuaga mo le sauniuniga o le faʻasolo ma le faʻatagaina o loʻo tuʻuina atu auiliili i faatonuga mo le faʻaogaina o loʻo i totonu o pusa taitasi. Matou te faʻamaonia vaega autu o le faʻavaeina o le faagasologa:

  1. I le amataga, e aoga le mafaufau o lenei lauti o loʻo tufatufa i le faʻamalosi, e manaʻomia ai le faʻasalaga faaopoopo. O lenei mea e mafua mai i le naunau e faʻaali atu i le tagata faʻatau le tele o elemene vitamin atoa ma gaʻo taua e mafai. O le mea lea, ao le i tataina le lauti, e tatau ona sili atu ona nutimomoia laau.
  2. Ina ia mafai ona saunia le fusi, sasaa meaʻai i vai inu e faʻavae i luga o le fua: 1 sipunni o le oloa i le 500 ml o le vai.
  3. E matua fautuaina lava e aua le "kuka" le aoina o faamalologa. I le mulimuli ai i le fua muamua, o meaʻai e faʻatau atu i le kuka e ala i le faʻamalosi mo le 30 minute.
  4. I le avea ai ma fagu, e fautuaina e filifili ipu tioata poʻo ipu maʻa, ma i le faagasologa o kuka e le ufiufi ai i se tapuni. E tatau ona faʻafoʻi le faʻafefete ma le okesene. Afai o se fagu manino, e le tatau ona faʻaalia i le susulu o le la.
  5. A maeʻa le lauti, sasaa i totonu o se vevela poʻo le faʻafefe i le vai vevela aʻo le i aveina.
  6. Teu le faʻamaunuʻuga ua uma ona fautuaina i totonu o le pusaaisa mo le silia ma le 48 itula. Faamolemole ia maitauina e fautuaina e teuina se pusa avanoa ma fualaau aina suamalie mo le silia ma le 2.5 masina.

Tausaga ma le taimi o le faʻaaogaina?

Ina ia ausia le tele o aafiaga, e fautuaina e inu lauti i vasega e tusa ai ma le fua faatonuina. Faʻalagolago i le malosi ma le faʻaleagaina o le maʻi, e mafai ona tumau togafitiga mai le masina i le tolu, e tusa ai ma fautuaga a le fomaʻi. O se malologa o le 2 masina e fautuaina i le va o vasega.

O le tele o taimi, e fautuaina e fomaʻi le inu o le monastery tea 3-4 taimi i le aso pe a uma le taumafataga ile 200 ml mo le 1-3 masina.

Manatua, na fautuaina e Siaosi Siaosi le tuufaatasiga o togafiti togafitiga ma le faʻamālōlōina o le agaga ma mafaufauga e ala i le Faʻatasi, Anapogi ma Faʻaleleia le Tatalo!

E mafai ona saunia le aoina oe lava

E faavae i luga o le maua o fua o meaʻai, e toatele o loo mafaufau: "E mafai ona faia le fonotaga o le monastery a Tama George i le fale?" Faatasi ai ma se faanaunauga malosi, e leai se mea e le mafai, ae o fomaʻi-phytotherapists, e pei o fomai o togafitiga masani, e le fautuaina e fai lenei mea. A maeʻa uma, o vaega na aofia ai i le tuufaatasiga e aoina i se vaega e mama i le vaʻaia, lea e taua e ausia ai le manaʻoga. Ma faapena foi i le gaosiga o le gaosiga, o le tausisia lelei o aiaiga o loo matauina. O le fesuiaiga mai le uluai faʻataʻitaʻiga e oo lava i le kalama e mafai ona suia ai meatotino o le fualaau faasaina. Ma pe aisea e faʻalavelave ai, aua e sili atu ona faigofie le faʻatonuina o se oloa maeʻa e ala i le 'upega tafaʻilagi aloaia.

O le a mafai ona e faia se faʻatau i ni nai kiliki e ala i le faʻatumu o le faatulagaga o le poloaiga pe na o le faʻafesoʻotaʻi o pule ile telefoni.

O se mea e ofo ai tagata faatau o le a faʻaleleia ma ofoina atu ponesi, e sili atu ona tuʻuina mai i luga o le initaneti o le kamupani faʻatau.

O le faʻapitoa e faia i fafo atu o Moscou ma St. Petersburg, ae faapena foi i Rusia.

Manatunatuga le lelei

Mikhail V., Ulyanovsk: "Na ou faatonuina se totogifuapauina e avea o se fesoasoani i se maʻi maʻi. Na taunuu le afifi, ma o iina na foliga ma tofo e pei o se chamomile masani. Fiafia tele, aua e te talitonu i lenei taufaasese! "

Arina F., Arkhangelsk: "E i ai loʻu loto tiga, toto toto. Na faasoa mai e se uo o loo ia inuina le faapotopotoina o Monastic, latou te fai mai, fesoasoani mai mea uma. Sa ou faatonuina. Ua ou inu i le vai mo le vaiaso, ou te le o lagonaina se faaleleia atili. Ioe, ma o ia o se auro. Mafaufau o le ae le faʻatagaina vailaau masani i le taimi lava lena, e taugata tele! "

Saienisi faasaienisi

O manatu faaalia o tagata o lo o aveina le monastic faapotopoto o Tama George e le na o le pau lea o le faamaoniga o le aoga o le fofo. I le 2014, na faʻatautaia ai suʻesuʻega i le Falemai Suesuega Faʻapitoa. O le suʻega sa auai ai le 1000 tagata volenitia e tele faʻamaʻi ma faʻamaʻi.

Na vaevaeina tagata auai i ni vaega se lua - o nei vaega e tutusa lelei i le tulaga o le itupa ma le matua, faapea foi i tulaga ma tulaga o le faamai. Mo le 30 aso, o tagata na auai i le suʻega, o le vaega muamua, na inu na o vailaʻau. O le afa lona lua e tatau ona ave le monastic collection o 16 laau a le tama George e tutusa ma sauniuniga. O taunuuga na sili ona manaia: o le faʻaopoopoga o togafitiga o lauti na i ai se aafiaga lelei i tagata uma na auai i le vaega lona lua. O le taliaina o le aoina e leʻi mafua ai se itu e tasi. O le lelei o mataupu sa matua sili atu ona lelei nai lo tagata na manaʻomia ona inu nisi vailaʻau. O le vaega lona lua o le faʻamaʻi (o le maʻisuka, toto maualuga, ma e oʻo lava i le uluai laasaga o le kanesa) lea na televave le vave, ma faʻagasolo i lalo ifo o faʻamaʻi le lelei. O lenei tulaga o mataupu ua faʻamaonia e ala i le toe iloiloina o fomaʻi.

Tali lelei

Elena D., Saratov: "Na ou iloa le aoina o le monastery o Siaosi i le uarota pe a ou tuua le isi fuga pe a uma le tafe. Sa talanoa se tausimai e uiga ia te ia, tuu se lola ile tuaoi. Fai mai o ia e fesoasoani i le tele o tamaitai. Sa tonu ia te au e faataitai, na ou faatonuina. Ma sa leʻi salamō i ai! O le le mautonu na le toe maua, na matauina e loʻu fomaʻi ua le toe i ai le afaina. Sa na o le lua vaiaso na ou inu ai! Ua sili atu le fiafia! O le a ou inuina! "

Marina B., Khimki: "Sa ou tigaina mai le mama mai loʻu laitiiti. Faʻasalagaina i taimi uma e le maualalo o le hemoglobin, faʻavaivaia, faʻavalea. Sa ou filifili e faataitai lenei lauti. E manaia le tofo ma ua sili atu ona lelei suʻesuʻega. O le a faaauau pea ona ou inu! "

Ksenia U., Bryansk: "O aʻu ma se tamaitiiti talavou e masani lava ona mafatia i le malulu. Mai le tasi ituaiga o vailaau faʻamaʻi ua leva ona maʻi, ma latou te leʻi fesoasoani, i le mea moni. Na fautua mai le tuaoi e ave le aoina o le monike Siaosi, talu ai e tele ni fualaau aoga e totoina ai le puipuiga. Sa ma taumafai ma fesoasoani tele! Mo le tausaga talu ai matou te leʻi maʻi lava! Latou te inu e pei lava o le lauti, latou te faʻaaogaina le afu nai lo lauti. Ou te aveina ia te au i le tulaga tumau o le pusa fesoasoani muamua!

Faamaonia e tagata

E tusa ai ma le iloiloga o tagata uma na taumafai e faʻatautaia le monastery a Tama George, e tatau ona ia matauina ni mafuaaga:

  • E naʻo le 100% mea totino o loʻo iai i le lauti, o faʻamalologa o meatotino e matua saogalemu lava.
  • Faʻailoga laiti ifo. O se faaputuga pasefika o le 16 gafa e le fautuaina mo na o tagata e afaina i nisi mea totino o loo maua i le lauti.
  • Taugofie le tau. E mafai ona faʻatau mai e tagata o soʻo se tupe maua - o le totogifuapauina mai le Tama George e tau mai i le 200 i le 900 ruble (pe faʻafefea le tau o tau e faalagolago i le afifiina). O le mea autu o le faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia (mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei sootaga).
  • Le faʻamanuiaina le mautinoa. E tusa lava pe leai ni meaʻai i le lauti, ae o le a aoga mo le faʻamalolo atoa o le tino, e ese mai i vailaʻau.
  • Faʻapitoa le faʻapitoa. Afai e te inuina le totogifuapauina o le Monastery e tusa ai ma faatonuga, o le a aliali mai se taunuuga o le a tupu pe a uma le vasega muamua.

I le 2014, o suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga o le faʻapotopotoina o le monastery sa faia i luga o se vaega o le 1000 tagata

Aafiaga autu

O le potopotoga o le monastery o Tama George o loʻo i ai nei aafiaga i le tino o le tagata:

  • Toe faʻafoʻisia malosiaga malolosi, faʻalautele le faʻafetaui i faʻamaʻi pipisi.
  • E faʻamautuina ai metabolic processes ma fesoasoani e aveesea le mamafa.
  • Aveese toxins ma toxins.
  • Faamalosia puipui o toto toto.
  • Fesoasoani i le faʻamalosi.
  • E i ai ona aʻafiaga faʻaleaga.
  • Faʻaitiitia le cholesterol ma le kulukose o le toto.
  • E i ai sona lagona filemu.
  • Faateleina le tele o iodine i le tino.
  • E i ai lona aʻafiaga.

E fesoʻotaʻi ma nei uiga, o le aoina o tama George mai le 16 gafa e mafai ona faʻatau ma faʻaaoga e fai ma faʻaopoopoga i togafitiga autu mo maʻi e 19 nei:

  • O le maʻi suka.
  • Mastopathy
  • Laasaga muamua o le kanesa (o le aoga faapitoa sa maitauina i le myoma uterine, faapea foi i le oncology o le gastrointestinal tract).
  • Atherosclerosis
  • Maualuga maualuga
  • Tau le masani
  • Tulu, tonsillitis.
  • Faʻaauau, popolega.
  • Migraines
  • Iodine le atoatoa.
  • Flammation o le tino.
  • Oona, masima.
  • Faʻatau.
  • Gastritis
  • Taumafa suamalie.
  • Leai le moe po o le manaʻo.
  • Paʻu o le paʻu.
  • Maʻa gasegase.
  • Hernia o le vine.

O laʻau e maua ai le lauti lalo ifo o le cholesterol ma le kulukose toto

E faʻafefea ona kuka

E lua filifiliga mo le inu o se togafitiga togafitiga. E mafai ona e vaelua 1 tbsp. l otaota mo le afa o le lita o le vai vevela, pe a maeʻa le itula o le faʻamalosi, ua saunia le oloa mo le faʻaaogaina. Ave se faaputuga otaota o le 150 ml tolu taimi i le aso, afa itula ao le i faia taumafataga.

O se gasegase tuga poʻo le kanesa o le kanesa e sili ona lelei ona togafitia i le mafaufau ile fale. Faʻatasi 2 sipuni tele o le faʻafefiloi ma le 2.5 lita o vai ua tunu. Aumai le paluga e tupu i le vevela, ona tuʻu lea e faʻapipiʻi mo le 2-3 itula (o le a faʻaalu ese le gaʻo - o le mea masani lea, e te le manaʻomia le faʻaopopo vai). Ona toso lea o le vai ma tuu i totonu o le pusaaisa mo se aso.

Mo le 2 masina, ia faia i aso taitasi le tasi sipuni sipuni ae leʻi 'ai (e sili atu le mafanafana ao leʻi faʻaaogaina). I tulaga ogaoga o gasegase (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e avea o se sui anti-kanesa), ave se sipuni 3-4 taimi i le aso. Mo le tausia o le soifua maloloina, ave se sipuni se lua mo le 20 aso pe faaopoopo se mea teuteu pe a faʻaaoga le teasite masani.

O le faʻaaogaina o togalaau e mafai ona faaleleia atili ai le soifua maloloina

I le va o vasega e masani ona faia se malologa - ia le itiiti ifo i le 15-26 aso. E taua lenei mea ina ia mafai ai e le tino o le tagata, lea e inu se tuufaatasiga o vaega e sefuluono, e le faʻaaogaina i aʻafiaga o mea gaosi i le lauti, a leai o le a faʻaitiitia lona aoga.

E ui i le tele o totogifuapauina o loʻo faʻatau atu i falemaʻi i lalo o le tauvaga o Monastic Tea, e lelei tele le faʻatau mai o le faʻafefiloi o sela mai se tufatufaina faʻapitoa, talu ai o togafitiga faafomaʻi ua faʻatau atu i le falemaʻi e faia e tusa ai ma suʻega e ese mai le uluai, o lona uiga latou te le aoga.

O le faʻaaogaina o togalaau poʻo le teas e faʻaleleia atili ai le soifua maloloina, faʻaitiitia faʻamaoniga, ma o nisi foi taimi o mafuaaga o le tele o faamai. Faʻamanatu lava e le mafai ona e faia e aunoa ma le tataina o mutia ma maʻi ogaoga.

Inu mai le tea o le monisi mai 16 vailaʻau faʻalaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau poʻo faʻaaoga faʻatasi ma faʻavae ua fautuaina e lau fomaʻi. O se faʻafeiloaiga faʻasalalau o le a mautinoa o le aoina o Tama George e mafai ona faʻaleleia lelei le aoga o togafitiga.

O le mea e leaga ai, o vailaʻau masani e le mafai i taimi uma ona fesoasoani i le tagata gasegase e feagai ma se gasegase tuga poʻo le faʻaitiitia o mafatiaga ma se faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia. Ona oo mai ai lea o togalaau vailaau i le laveai, lea e maua ai le malosiaga mai le natura lava ia. O fualaʻau e faʻaputuina i se tasi o faʻalavelave e mafai ona faʻatoʻilaloina faʻafuaseʻi le faʻamaʻi faʻatasi ma vailaʻau. O se tasi o tagata sili ona malolosi ma aupito sili ona lelei le mafaufau e mafaufau i le faapotopotoina o monastery a Tama George, lea e aofia ai le 16 laau filifilia faapitoa. I le taimi lava e tasi, na masani ai tagata ona o atu i se monastery e faatau lenei fofo, o lea ua iloa lelei lana fua, e mafai ona e vaʻai lau lauti i luga o le Initaneti i le upega tafaʻilagi aloaia, latou te le faʻatau atu i se fale talavai. Ae ui i lea, o le faapotopotoina o monastery o Tama George (o se fua o le 16 gafatia) e ese mai le tea mai le malo mai Belarus, lea e tatau ona amanaia pe a faʻatonuina i luga o le saite.

Se vaega o talafaasolopito

Monokes i Rusia Anamua e masani ona aoina fualaau aina i le teritori o latou monasteries, lea na i ai i nofoaga mamao mai tagata. Latou te saunia le fusi poʻo le lauti e togafitia ai a latou mai mai le tele o faʻamaʻi eseese. O fua taitasi na teuina faalilolilo mo le toeitiiti atoa le 19 seneturi, ae na faaalia i le faifeʻau mai le Monastery a le Agaga Paia i le Itumalo o Krasnodar, o le na faaaluina lona soifua atoa i le faamaloloina o tagata i laau.

O le laʻau manaia o le 16 laau, lea na tuʻuina ai le tele o gasegase i luga o ona vae, maua lona igoa e faʻaaloalogia ai le tamāloa taʻutaʻua o Tama George, o lea ua latou iloa e sili mamao atu i tuaoi o lenei eria.

O le mea e faanoanoa ai, o le toeaina na tuua lenei lalolagi, ae e oʻo lava i na gasegase oe na teena togafitiga aloaia o loʻo faʻaauau pea ona fesoasoani ia te ia. E le mafai e vailaʻau ona faʻafetaiaʻia faʻamaʻi ogaoga na oi latou lava. O se vaega tāua o togafitiga mo se tagata maʻi tigaina o le salamo, onosai ma le lotomaualalo. O otaota na aoina i le lauti ma le tatalo ma le alofa i le vaganā ma luga o le teritori o se faʻafetai alofa e sau i le laveaʻi i ia tulaga. O le mea lea, ua fautuaina foi e fomaʻi le faʻaaogaina o le fonotaga a le monastery a Tamā George mo tagata maʻi o le kanesa, ina ia faʻamalosia ai malosiaga e faʻataʻitaʻia ai se gasegase tuga.

Faʻavae ma meatotino

I le tuufaatasia o le aoina, o mea tau vailaau o laau taʻitasi na amanaia, o le tele o vaega na galue mo le tele o tausaga, seia oʻo ina filifilia se tulaga tulaga ese na mafai ai ona faʻaaoga lenei lauti e togafitia ai faʻamaʻi ma toe faʻafouina le malosi. O a nei mea e 16:

  1. O le togafiti vao o se viseptic plant, o loʻo i ai foi se faʻafefe-inflammatory, aʻamostatic aʻafiaga, faʻamaopoopoina le gaioiga o le vaega o meaʻai, ma faʻaosofia ai le galuega faalilolilo o vavao.
  2. Helichrysum fugalaau - o se choleretic ma le diuretic o loʻo faʻaaogaina i le cholecystitis masani e aunoa ma ni maa ma le mumū o fatugaʻo, ei ai sona aʻafiaga.
  3. Laʻau o Nettle - faʻaleleia togafitiga faʻasolosolo, o loʻo i ai se toe faʻaleleia, toe faʻafouina ma le aʻafia.
  4. O le vao masani - ei ai le faʻataʻitaʻiga, choleretic, mea tau toto, faʻaleleia le toto ma le paʻu o le paʻu i le eczema ma le dermatitis.
  5. O fugalaau o le Bearberry o se viseptic lelei, o le diuretic, anti-inflammatory and antimicrobial agent.
  6. Rosehips - o se faʻamalosiaga malosi ma le faʻamalosia lautele.
  7. O le vao o le Wormwood o se analgesic, antimicrobial ma le anti-inflammatory effects.
  8. Ole Thyme o se faʻaaogaina o vailaau e mafai ona puipuia le atinaʻe o kanesa.
  9. Vaomalo o le vao - hemostatic, choleretic ma anti-inflammatory effects.
  10. Linden fugalaau - faaleleia le metabolism cellular, faatulaga le maualuga o le hormonal, ei ai aafiaga o le antipyretic ma le diaphoretic, faapea foi ma le antiseptic, antiallergic, antioxidant, aafiaga o le gasegase, ma fesoasoani e aveesea ai toxins.
  11. Buckthorn - faʻasaʻo le manaʻoga, fesoasoani i faʻafitauli o le hormonal i le taimi o le menopause.
  12. O le anufe anufe o se vasodilating, o le aʻafiaga o aʻafiaga.
  13. O le Birch buds o se faʻasolosolo o le diaphoretic ma le diuretic, taofi le mumu ma faʻaumatia siama.
  14. O fugalaau Chamomile o se anti-inflammatory ma antispasmodic.
  15. Laʻau o Cat - anthelmintic and analgesic effect.
  16. Tina tina o se mea maʻa.

Nofoaga Faʻamatalaga

O se filifiliga filifilia lelei o le 16 laau afu ma se fua na tofotofoina i le gasologa o tausaga e mafai ai ona faʻaaogaina le aoina o monastery a Tama George mo le tele o faʻamaʻi, lea na faʻamaonia faʻamaonia.

O le tuufaatasiga o le aoga o vailaau faaleaganuu ma le saogalemu o mea masani e aofia ai i le Tama George o tea ua maua ai le tele o avanoa mo le togafitiga o faamai matuia i le fale.

Tea galue ma le itiiti ifo ma le 19 faʻamaʻi pipisi a le tagata:

  1. Maʻi o le ate ma le biliary system.
  2. Maʻisuka faʻasolosolo ma maʻi faʻafitauli.
  3. Atherosclerosis o toto toto.
  4. Faʻafitauli o le Hormonal i fafine (masiofo, afaina o le taamilosaga, mastopathy).
  5. Toto maualuga.
  6. O le malulu tele
  7. Tutu o le vascular ma isi tupuaga, migraine.
  8. Faʻafitauli i fafine.
  9. O faʻamaʻi o le genitaryinary system (cystitis, pyelonephritis, prostatitis).
  10. Gastritis o eseese etiologies ma taualumaga ulcerative i totonu o le vaega o meaʻai.
  11. Faʻatau ma inu.
  12. Cachexia (vaivai).
  13. Faʻafitauli i totonu o le tino faʻamalolo.
  14. Toe faʻaleleia le taimi pe a uma galuega.
  15. Faʻaletonu.
  16. Malosiaga o le tino.
  17. Faamai o le masukalokeletal system of different origin.
  18. Faanatinati
  19. Oncology.

O se tuufaatasiga o le 16 laau filifilia ma le faaeteete e masani lava ona faʻaaoga mo togafitiga faʻafetaui i nei ma isi tulaga faʻaleaga.

Mai le vitio o le ae iloa ai pe o le a le monastery lauti a Tama George e aofia ai:

Chamomile fugalaau

Aneti-inflammatory ma maaleale. E faʻamalositino le faiga faʻafesoʻotaʻi ma totogi ai le le lava o nisi o elemene.

O se aʻafiaga lelei, aʻafiaga i fatugaʻo ma urolithiasis, faʻaitiʻitia ai le taofiofi i le tamaʻi tama. Faʻaitiitia le mamafa o le toto.

E afaina ai le galuega o le cardiovascular system, gastrointestinal tract. E i ai sona aafiaga microlitic faʻalauiloaina, o le mea lea e faʻaaogaina ai mo faʻamaʻi o le tino. O loʻo i ai i le laau se faʻasolosolo ma le faʻamalosia.

I totonu o le monastery, e aoina ai otaota, faʻagogo ma gaosia faʻapitoa e le lima. O fualaau taʻitasi taitasi e aoina i le vaitau o le maualuga o le gaioiga, o lona uiga, pe a oʻo ona laʻau, fugalaau, pu, fualaau aina e maua ai le maualuga o fua o meaʻai. O le tele o le lauti e matauina lelei ma faʻapipiʻiina i ni afifi laiti.

O le faʻaaogaina o le tuufaatasiga o monastery e 16 otaota e mafai ona le gata mo le togafitiga o le oncology. O le aoina o loʻo faʻatulagaina e fai ma vailaau mo le kanesa, toto maualuga, maʻi o le maʻisuka, faʻamaʻi faʻamaʻi ma le tele o faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le puipuia. O suesuega faasaienisi o le aoga o le oloa o loo faaauau pea, ae o le tele o iloiloga e faamaonia ai lona manuia.


O vaega taʻitasi o le aoina o loʻo i ai lana lava vaega lelei i le isi

Le lisi o faʻamaʻi ma tulaga e mafai ai ma e tatau ona faʻaaogaina le totogifuapauina o le monastery:

  • faanoanoaga, vaivai, le mautonu, lagona, masani ona tiga,
  • vaivai faaletino pe a mavae gasegase, taotoga, galue malosi ma faaumiumi galuega faigata,
  • fualaʻau suamalie
  • maʻisuka malosi
  • mea oona, fualaau faasaina ma isi ituaiga o inupia,
  • gasegase o le tino
  • atherosclerosis
  • afaina o muselekeletal,
  • maualalo le hemoglobin ma isi faafitauli faʻavae toto,
  • toto maualuga
  • cirrhosis, cholecystitis ma isi faʻamaʻi ate,
  • faʻamaʻi o le faʻalapotopotoga faʻapitoa o tane ma fafine,
  • faamai o le gallbladder ma totoga o le manava,
  • malulu ma SARS,
  • oncology.

E le o le lisi atoa lea o aiaiga e faʻaaogaina ai le lauti. O le tulaga ese o lana gaioiga o loʻo taoto i le mea moni o ona vaega e afaina ai faʻaoga uma ma okeni a le tagata, o punavai o vitamini, minerale, isi vaega o le ola maloloina, faʻateleina le malosi ma le tino.

E le mafai ona e faʻaaogaina le lauti mo le maʻitaga ma le lactating o fafine, tamaiti, soʻo se tasi e maʻi ile afaina.

Auala e kuka ai ma ave

O le totogi o le monastery e faʻatau atu i totonu o se pusa. Ina ia saunia se vaiinu, ave le 1 tbsp. l aoina ma sasaa le 500 ml o le vai vevela, ae le o le vai inu. A maeʻa le 30 minute o le faʻafefeteina, ona fufulu lea o le la ma inu i totonu o 3-4 doses o le 100-150 ml i le va o taumafataga.

E mafai ona e saunia se fusi i totonu o se vevela poʻo totonu o se vai vai. Mo lenei, o loʻo totoe ia vaega tutusa. O le aoina o le a sasaa i totonu o se vevela, sasaa i le vai vevela, tuʻu le vaʻa ma na ona tapunia le tapuni. I totonu o le vai e malulu ai laau e tusa ma le 15-20 minute, ona vave maeʻa loa lea ma faʻamalieina ile vevela vevela. E le mafai ona vevela lea. Afai e malulu, e mafai ona e faʻaopopo sina vai vevela i le ipu. O le togafitiga e tusa ma le 3 masina.


I le lautele, o le lauti o se mea manaia lelei ma o se mea manogi lelei.

O mea suamalie ma isi mea e le mafai ona faʻaopopo i le ipu i le vaitau o togafitiga. E tatau ona mamā le faʻafefete. Faatasi ai ma le soifua maloloina masani ma le leai o ni faʻamaʻi matautia, ua inu le la ina ia puipuia, faʻamalosia le puipuiga ma faʻaleleia le tino i le 1-2 taimi i le aso, 100 ml mo le 1.5-2 masina.

Iʻuga mai le faʻaaogaina o lauti masani:

  • faamautuina o le gastrointestinal tract,
  • toe maua mai o malosiaga pe a uma le taotoga,
  • faaleleia atili o le moe ma le mafaufau,
  • toefuataiga ma le faateleina o puipuiga,
  • faamamaina o le tino (manaʻoga, toto, lymph),
  • faamalolosia o le muso o le fatu,
  • faʻasaina o le atinaʻe o neoplasms.

E masani lava, faʻaleleia atili le lelei ma le faʻaleleiina o faʻamaoniga o le maʻi e tupu pe a mavae le 7-10 aso. E tatau ona e mataituina ma le totoʻa lou lava soifua maloloina ma, i le tulaga o ni suiga le lelei, ave se malologa pe lafoai atoa le togafitiga.

Mai aso anamua, sa aoina togalaau i monasteries, lea na latou saunia ai sauniuniga mai le tele o faʻalavelave ma maʻi. Ma i le leai o fualaau faasaina, leaflets ma aʻa, na tuuina mai e le Tinā Nature lava ia, na fesoasoani mai i le tipiina o le manava, vaivaiga, fiva ma le pruritus. I le lalolagi faʻaonaponei, lea e tele atu fualaau faasaina i falemaʻi nai lo igoa o faʻamaʻi i le fomaʻi, e le galo laʻau. O le faapotopotoina o monastery a Tama George, e aofia ai togafitiga aoga o togafitiga, e lauiloa.

Na faapefea ona faapotopoto le monastery

E talitonuina o le tama lauiloa lauiloa o George na fatuina lenei faaputuga o togafitiga e 16. O ia o le faipule i se monastery i le Itumalo o Krasnodar. Mai lona talavou, sa ia fesoasoani i le tagata tuai na ola i le monastery, o le na muamua i lona maliu, ma taʻu atu ia Siaosi mea lilo o gaioiga faavavega. Ina ua avea le tama o Siaosi ma poma, sa ia faia se faaputuga, e aofia ai ma togalaau e sili ona aoga.

I le fitu tausaga talu ai, o Papa George lava ia na alu, ae o le fua mo lana aoina o loo teuina i totonu o le monastery. Ua faaputuputu vao vao iina e saunia ai lenei faaputuga. E maua ai se vai inu ma mea uiga ese. O tagata nofomau o le atunuʻu atoa ua mafai ona iloiloina le aoina, talu ai e faʻatau atu i le tele o faleoloa o le lotu.

16 otaota - soifua maloloina

O le tuufaatasiga o le tuufaatasiga o togafitiga e aofia ai laʻau e 16, o ia mea uma ei ai ana lava meatotino. O fuataga o le aoina e filifilia ina ia mafai e gaʻau ona i ai se aafiaga faigata i le tino o le tagata.

  1. Le lanu o le linden. O fugalaau linden lauulu e i ai se faʻamatalaga faʻapitoa. E mafai ona latou aveesea toxins, faʻaitiitia le vevela, faʻamaonia tulaga maualuga o le hormonal.
  2. Thyme. E i ai sona aafiaga faʻaleagaina, o se faʻafitauli faʻapitoa. Faʻaaoga mo tagata gasegase.
  3. Tina. O lenei vaovao suamalie e aoga mo tagata mamaʻi uma, e faʻaitiitia ai le ita, le popole, ma faʻasaʻo ai le le mautonu.
  4. Buckthorn. O le mutia e aoga mo le moapo, aua e afaina ai le tala o le tino, faʻaleleia le vaega o meaʻai.
  5. Nettle O laumei anufe ua i ai se aafiaga faʻafouina ma faʻafefe, e faʻaleleia faiga faʻava-o-tino.
  6. Laupapa. O fugalaau o lenei laau e le mafaamatalaina e aoga mo soo se mumu, faamai o le vevela, fatuga.
  7. Yarrow. E pei o le bearberry, o le herbal herb has a choleretic effect, itmostatic effect.
  8. Se faasologa o. O lenei mutia e iloa e matua uma, aua i se faasologa o pepe e fufulu. E i ai sona aʻafiaga faʻaleagaina ile paʻu. Ae o le laau e aoga foi mo totoga i totonu. O loʻo i ai sona uiga faʻapipiʻi ma le faʻamalosi.
  9. Chamomile O fomomile fugalaau faʻamalosi e faʻamalieina ai le tiga ma le mumu.
  10. Mushroom sushnitsa. O le aʻafiaga o le aʻafiaga o lenei laau e aoga i tagata uma lava, aemaise lava o tagata gasegase. E i ai foi sona aafiaga vasodila.
  11. Immortelle. E fautuaina le laau mo le cholecystitis masani, pyelonephritis. E i ai lona aʻafiaga ma le malosi.
  12. Sage. Fesoasoani e faʻaleleia ma faʻamalosi ai le mea o loʻo i ai meaʻai, faʻamalolo le afaina, taofia le toto.
  13. Toa o Cat. O se laau e iai lenei igoa e le masani ai ma e iai sona aafiaga anthelmintic.
  14. Rosehip. O fua mamago o le vao e faʻamalosi ai le tino, faʻaleleia le puipuiga o le tino, saturates le tino i le vaitamini C.
  15. Birch buds. E aveese e le laau siama siama, ei ai lona aafiaga e tetee ai, e poloka ai le mumū.
  16. Wormwood. O lenei vao vevela e faʻamalolo ai le vevela ma le tiga, aveese faʻamaʻi.

I nisi o aofaʻiga, o loʻo tuʻuina atu i lalo o le igoa "Collection of Father George," o nisi o meaʻai e suia e isi. Ae o lenei mea e le taofia ai totogifuapauina mai le le aoga tele.

O afea e faʻaaoga ai le aoina o Tama George

O le tuufaatasiga o patele e fesoasoani i le taulimaina o faailoga o le tele o faamai. Ae aua le faʻamoemoe faapitoa ile mutia, e le o se vailaʻau, ae naʻo se aoga faʻalauiloa ole ola lea e mafai ona faʻaleleia le tulaga lautele o tagata gasegase.

O se teuteuga e faia mai le 16 laau aoga e aoga, faatasi ai ma maʻi nei:

  • Atherosclerosis o toto toto.
  • Maga leaga.
  • Le vaivai o le tino.
  • Maualuga maualuga
  • Gallbladder maʻi.
  • Maʻi faʻamaʻi.
  • Faʻaleagaina o le tino.
  • Faanatinati
  • Faʻasologa o gasegase fafine.
  • Tigā.
  • Gastric ulcer processes.
  • O le maʻi suka.
  • Faʻasalaga tamaʻitaʻi.

Faʻafefea ona faia se vai inu lelei

O le faapotopotoina o monaseta e faigofie lava ona saunia. E tatau ona e ave se sipuniti o mutia, sasaa se ipu vai inu. A maeʻa le 10 minute o le faʻasolosolo i lalo o le tapuni, ua saunia le inu e inu.

E faigofie lava ona faʻapipiʻiina sea ituaiga i totonu o se vevela. Mo lenei mea e te manaʻomia e faʻatumu mea lago e le o le kuka, ae i le vai vevela (pe tusa o le 85 ° C). Ua saunia le inu ile itula.

O fusi o le kuka o piko i se vai vai e mafai ona faʻaogaina lenei metotia e saunia ai le nofoaga mo le monastery. O le mea sili e le o le tuʻuina atu o le faʻapipiʻina o le faʻapipiʻi.

Auala e ave ai le pili o le monastery

  • Soo se mutia mai le faaputuga e mafai ona fomaʻi, o le mea lea i le fua muamua e tatau ai ona fafaʻi le afa o le fualaau ma inu i sina vaega itiiti. I le le maua o le vevela, paʻu o le paʻu, goto o le isu, faʻavalea o mata, e mafai ona e faʻaauau pea ona fai se teuteuga.
  • Faʻatalanoa ma se fomaʻi e le afaina, o le a mautinoa ai e le afaina le tino ile teuteu.
  • E sili atu le kuka o le susu i totonu o se ulo faapitoa. Sili atu pe a fai o le laulau poʻo le karima. E le fautuaina e faaopoopo le suka poʻo le meli i le vaiinu.
  • Talu ai ona o le tuufaatasiga o le faapotopotoina o monastery e aofia ai le tele o afu, ma o nisi o ia mea e fautuaina ina ia inupia muamua, ma o nisi pe a uma se taumafataga, e sili atu le faaaogaina o se teuteuga i le gasologa o le aso, e tusa lava po o le a le meaʻai. O le fua fautuaina o le afa o le ipu 4 taimi i le aso.
  • E mafai ona toe fausiaina le susu, ae naʻo le tasi ma le taimi lava e uma ai le faʻamavae muamua.
  • E sili atu le aua nei teuina le gauga kuka. E ui lava i totonu o se vevela e matua puipuia atoa i le aso atoa.

O fea e faʻatau ai le lauti monastery

O le tea o le monastery a Tama George o loʻo faʻatau atu i faleoloa o le lotu, i monasteries, ma i nisi o penefiti-faʻamaʻi. A e faʻatau, e tatau ona e mautinoa o loʻo i ai i le pusa le faʻamatalaga atoa e uiga i le gaosiga ma le nofoaga o le aoina o laau.

E na o laau toto e ola i nofoaga mama o la tatou paneta e mamao ese mai fale gaosi oloa e maua ai le manuia.

E iloa e tagata uma lava le mana faavavega o meaʻai. Ae o le oʻo mai o fualaau oona i le tino o fualaau, e toʻatele na amata ona faʻalale i togafitiga faʻaleaganuʻu, e ui lava o le mea moni ma o loʻo tumau pea le tasi o auala sili ona saogalemu i le tau faasaga i teteʻi maʻi.

O se faʻataʻitaʻiga mataʻutia o se togafitiga faʻaleaganuʻu faʻapitoa o le faapotopotoina o monastery. O se taotoga mo le fualaau faasaina ua i ai talu mai le taimi o Rusia Anamua. E oo lava i na aso, ae na faalagolago le au monike ia i latou, na nonofo i monasteries i matu, i lona malosi. O le mea lea e sau ai le igoa. O laʻau faʻale-natura mo le latitū i le itu i mātū sa avea moni ma meafaigaluega faʻapitoa. O faʻatoʻaga vao na laveaiina ai olaga o le toʻatele o tagata i lena taimi.

Mulimuli ane, o le fua mo se togafitiga faafomai na leiloa. Ae ui i lea, faafetai i le tama o Siaosi (le monastery of the Holy Spirit), i le faaiuga o le 20 seneturi, sa faaaoga lelei le lauti o monastery e togafitia ai le tele o maʻi.

Faʻavae ma aoga aoga

O le faʻapotopotoga o monastery o se faʻafefiloi o togafitiga faʻalaʻaulaʻau e 16, lea e fesoasoani e faʻamalosia ai le puipuiga ma le ola maloloina. O le mea autu o lea ituaiga meafaigaluega o le maua lea o vailaʻau uma talafeagai i vailaʻau e tasi. O vaega uma o lona fatufatuga e fegalegaleai lelei ma le tasi ma e faigofie lava ona uu e le tino. O le meafaigaluega e mafai ona ave uma e tagata matutua ma tamaiti.

Vaega autu

O le aofaʻi o paluga faʻatoʻaga e aofia ai mea nei:

  1. Chamomile Tomai sili ona lelei i le kanesa. E fesoasoani i le faʻamalosiina o le puipuiga o le tino, osofaia allergies ma le lelava. E le gata i lea, o le chamomile e faʻaaogaina i le tele o faʻataʻitaʻiga. Ma o le mea pito sili ona taua - e leai se faʻasalaga mo le faʻaaogaina.
  2. Thyme (thyme). Togi i le uluai faailoga o se malulu. Ole faʻaaogaina o Thyme e le tele o kamupani faʻatekinisi. E faʻaopoopoina i faʻalaʻolaʻau ma talalala. O lau thyme ua faʻapipiʻi i le lauti e faʻasolosolo ai le tulaga o le mafaufau. Faʻasalaina i le maʻitaga ma le lactating women.
  3. Rosehip. Faateleina le puipuiga, faʻamalosia le faʻaaogaina o se fuainumera tele o vitamini ma minerale. Vailaʻau Faʻamataʻu C. E talafeagai mo tagata e maua i le maʻisuka ma faʻaoga o meaʻai.
  4. Nettle E faʻamamā le tino o toxins. Mafai ona faateleina le maualuga o le hemoglobin. Nettle e maua ai le lelei tele o le faʻaleagaina. Faʻaopoopoina lenei fale totō i meaʻai po o le lauti e fautuaina mo tagata e leai se vaitamini. E matua faʻamalosia ai le lauulu, faʻaopoopoina le maualuga ma le manaia, malamalama o le natura.
  5. Sage. O se fualaau faʻamaʻi masani. Fesoasoani e foia le tale e mafua ona o ona aʻa. E i ai se manogi manaia, le maluelue. Faʻapipiʻi atoatoa soʻo se lauti poʻo le teuteu. Sage e faʻaaoga e faʻamalosia ai le loto ma toto toto.
  6. Se faasologa o.O le meafaigaluega autu i le tau faasaga i le kanesa. Aveese toxins, faaleleia le toto. E i ai lona faʻaaogaina faʻaleagaina. O le faasologa e sili ona aoga mo tagata matutua.
  7. Tina. Siosiomaga faʻapitoa. Fesoasoani e foia le soona. Faaleleia le galuega o le cardiovascular system. O se faʻalavelave faʻapitoa i nei faʻamaʻi masani e pei o le fatu ma le taʻavale. O le tina e masani ona faaaoga i fualaau faasaina e mamanuina ai le neurosis, phobias ma osofaiga o le fefe. E tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete ma le faʻamaoni i vaega faʻatulagaina.
  8. Yarrow. E mafai ai e se tagata ona toe faʻaleleia vave pe a uma le taotoga. E faʻaopoopoina togafitiga o faʻamaʻi ate, faʻapea foi le tonsillitis, tonsillitis, pharyngitis, laryngitis. O le a fesoasoani i se tagata o loʻo mafatia i se faʻamaʻi o le manava, aemaise lava - gastritis. Yarrow faamama le paʻu mai le vevela ma le mumu. E lelei le faʻaaogaina mo le vave mu.

Vaega faaopoopo

Taua o le i ai o le mea o loʻo taua i lalo o laau:

O le laau e le sili ona manaia mo le tofo ma le lanu, ae e tele mea aoga. Wormwood e faʻaaogaina mo mea taumafa taumafa ma i le tulaga o faʻataunuʻu. E sili ona lauiloa i le cosmetology, vave ona aveese le mu. Antimicrobial agent. Wormwood ei ai mea faʻapitoa.

E le tatau ai ile togafitiga ole tino i soo se laasaga. E iai a latou galuega toe faʻaleleia. Mafai ona poloka atoa pe vaeluaina le kanesa. Birch buds e tele vitamini ma minerale. E faʻaaogaina e avea o se sui e tetee i le matua mo le paʻu.

O le mea malosi i le tau faasaga i le tale. E mafai ona faʻamaluluina uma le mafanafana ma susu susu. O loʻo i ai se aafiaga mamana malosi, o lea ua fautuaina ai e aua nei faʻaleagaina lenei laau. Linden fugalaau o se faaopoopoga lelei i le taele. O lenei mea o le a maua ai se paʻu lamolemole ma le lanu o le feusuaiga lelei. Linden fesoasoani e malolo pe a uma se aso pisi. O lona autu autu o le paʻu. E faʻamalosia ai le fausia o le inisalini, faʻaleleia ai le metabolism.

E talafeagai mo togafitiga o le kanesa. O loʻo aofia ai le tele o antioxidants. Latou te le faatagaina faʻamaʻi pipisi e faʻaauau pea ona atiaʻe ma faʻafefe. O loʻo i ai le lelei o le galuega i le ate. O le faʻaaogaina o lenei mea totino e faʻateleina ai le tino i le malosi faaletino ma suiga masani. O le suasusu o le Sherberry e aoga i le faʻamafanafana ae le o le masani masani.

Faʻaleleia le galuega o le inumaga, fatu ma toto toto. Puipuia meaola leaga mai le atinaʻeina. E fautuaina e faʻaaoga fugalaau māgo mo gallbladder maʻi. O le diuretic lelei. O lona uiga taua o le aveeseina o le sipuni ma le talo mai le mama. A maeʻa le tele o faʻaaogaina o fugalaau faʻagogo, e faigofie ona manava le tagata maʻi.

Le fesoasoani sili i le vevela. Buckthorn o loʻo i ai le tele o iodine. E mafai ona faʻaitiitia le manava, aveese toxini ma isi mea leaga mai le tino. O mea teuteu faʻamalosi e faia mai le buckthorn, lea e fautuaina e inupia e faʻamautu ai galuega a le manava ma le fatu. O faʻamanuiaga o lona paʻu e matua lelei lava.

Faʻafitauli sili mo gasegase maualuga. Faʻatupulaʻia le faʻaalia ma le atinaʻeina o sela fou. I le taimi lava e tasi, e le mafai ai ona alualu i luma le tino vaivai. Fesoasoani i se tagata ia malosi pe a mavae se gasegase. O lana gaioiga e le o vave, ae sili ona lelei. Ina ia ausia le sili ona lelei, ua fautuaina e faia se atoaga o togafitiga. Marshmallow, aemaise lava, fesoasoani i le taua faasagatau i siama.

O le tino olafua e matua taua tele mo le faʻaogaina o maʻi. Fesoasoani e foia le gastritis ma le maʻi maʻi. Faʻamamaina le faʻafefete faʻatasi, faʻamaonia le cholesterol. E tatau ona faia ma le lapataiga ma i vaega talafeagai.

Faʻamaʻi faʻamaʻi

O suʻesuʻega faasaienisi ua faʻamaonia e faapea o le faʻasalaga o le monastery e mafai ai e oe ona faʻamalolo se tagata mai le tele o maʻi. O ona afu ei ai sona aafiaga lelei i le tino, faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, ma faʻaleleia le galue o le faiʻai. O lenei lauti e taua tele i le toe faaleleia o le tino pe a uma le taotoga. O lenei fofo e mafai ona feagai ma toetoe o maʻi uma lava. E fesoasoani le pili pe'āfai e iai:

  • migraines (ulu o le ulu),
  • maʻisuka malosi
  • vaivai le puipuiga
  • urolithiasis,

O le a aoga foi i:

  • vave le mamafa o le mamafa
  • maʻi ate
  • faʻamaʻi faʻamaʻi
  • sosolo totoʻa,
  • maʻi leaga
  • maʻi faʻamaʻi
  • solia o le manava,
  • faʻamataʻu
  • maualuga le toto maualuga
  • moe i le moe
  • faaletonu mafaufau
  • se malulu
  • faʻatasi faʻamaʻi
  • gastritis, uligā (faʻamaʻi o le manava),
  • gasegase o le tino.

Ae e le tatau ona e faalagolago na o le tipu tilo. O lenei vailaʻau e le mafai ona fofoina se faamaʻi masani.

O le potopotoga o le monastery e fesoasoani e faʻaleleia ai le tulaga o vaʻa, toto toto, metabolism. E mafai foi ona ia faatoilaloina le faamaʻi i le amataga o lona atinaʻe. O le mea autu o le saunia saʻo lea o le fualaau faasaina ma faia le atoaga o togafitiga.

A maeʻa se malologa puupuu, e faʻaauau togafitiga. Ia manatua e na o le faʻaaogaina ma le faʻaeteete o le monastery potion e maua ai se taunuuga sili ona lelei.

Matou te fafaga saʻo le vao vao

E faʻavae i luga o mea o loʻo taua i luga o vaega, e mafai ona tatou faʻapea o le monastery collection o se meafaigaluega faʻapitoa mo togafitiga o faʻamaʻi eseese. O le aoina e aofia ai le tele o meaʻai, lea e matua faʻatupulaia ai lona aoga pe a faatusatusa i isi vailaʻau.

Ae peitai ina ia mafai e le tīfe o le monaseti ona maua le manaoga, lanu, manogi ma i le taimi e tasi e le maumau ai ona aoga aoga, e tatau ona mafaufau ma le totoa le faagasologa o sauniuniga.

  1. Mo le fausiaina o le lauti o le monastery, o le taapot masani poʻo le vevela e sili ona lelei.
  2. O vaega nei o loʻo taua i lalo: 1 teaspoon o le totogi o le monastery mo le afa-lita o le vai vevela vevela.
  3. O le tea e faoa mo le 30 minute. E sili atu le tuʻuina i se mea pogisa, faʻatasi ma se tapuni e matua tapuni.
  4. Ua saunia le inu e inu. E sili atu le vaeluaina o le sua o le moneti tea i vaega ma inu i le aso atoa. Mo se faataitaiga, 150 ml fa taimi i le aso.

O nei lauti tila e mafai ona teuina mo le silia ma le 2 aso ma naʻo totonu o le pusaaisa. Faatasi ai ma le faʻaaoga tatau, e le manaʻomia le faʻafefe o le susu. Ua lava lea e faaopoopo ai sina vai inu i le saunia o le lauti. E ui i lea, e sili atu le inu i le lauti tipi fou, ona o le tele o mea aoga i le taimi umi o le teuina o keke o monastery o le a mou atu.

Faʻaoga togalaau ma le faʻaeteete. O le togafitiga o togafitiga e faʻalagolago i ituaiga o faʻamaʻi ma lona malosi. Mulimuli i fautuaga uma ua fautuaina ma ia mataʻituina le tulaga lautele o lou tino. O le keke monastic e fesoasoani i le tasi i nai vaiaso, mo isi - na o ni nai masina. E taua tele le le lafoaia o togafitiga i le uluaʻi faailoga o le soifua maloloina. E tatau ona e inuina le ti o le lauti pe a uma lenei mea mo le isi 5-7 aso. O le mea lea, o le taunuuga o le a faʻaleleia atili ma faʻamalosia mo se taimi umi.

Afai e te alu i le tea mo se taimi umi (sili atu ma le masina), ona e manaʻomia lea o se malologa o le 7-10 aso faakalena.

Contraindications

I lea tulaga, e leai se faʻatagaina i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau masani. O le aoina o le tino e masani ai, e aofia ai vao mamago.

Afai ei ai se faʻafitauli faʻafefe i soʻo se vaega o le aoina, muamua e tatau ona siaki pe o le a tumau pea pe a ave le decoction. Ina ia faia lenei mea, na o le inu i se sipuni sipuni ti lauti. Faatasi ai ma se taunuuga le lelei, e mafai ona e ave ma le saogalemu le mea inu.

O mea taua o togafitiga faʻatoʻaga

E tusa ai ma le faʻamatalaga o lenei vailaʻau, e mafai ona e malamalama i le mafuaaga e aoga ai le lauti o le monaseri i tagata o soo se vaitausaga. O mea taua o le aoina o loʻo faapenei:

  1. 100% tuufaatasiga masani: o otaota uma e aoina ma maeʻa maeʻa. Leai ni lanu, manogi manogi ma manogi. Naʻo se mea mamā ma faʻaleaganuʻu ua fautuaina mo le faʻaaogaina.
  2. Le lava le faʻamaʻi. O le aoina e aofia ai le ono sefulu o laau, o ia mea uma o loʻo i ai sona aafiaga faʻamalolo tulaga ese. Afai e te maʻi i soʻo se vaega, e tatau ona e faʻamaonia lenei tali ae leʻi faʻaaogaina le tea. Afai o le taunuʻuga e faʻasaoina, ona lelei lea ona aloese mai le inuina o le ava.
  3. Taugofie le tau. O le meafaigaluega i lona tau e le mafai ona faʻatusatusa i le tau sili atu ona taugofie. O le mea autu lava e le afaina ai aʻafiaga.
  4. Aoga. O lea lauti o le a aoga i se tagata o loʻo manaʻo e faʻamalosi lona soifua maloloina, faʻamaʻi, faaleleia le galuega o le gastrointestinal tract, cardiovascular system, faatoilaloina le le mautonu ma nalu malulu.
  5. Faʻaaliga vaaia. I le noatia ma le fai fuafua i tulafono mo le sauniuniga, teuina ma le faʻaaogaina o lauti mimita, soo se tagata gasegase o le a vaai i se taunuuga lelei. Vaʻai na o mea tonu ma nisi aso o le ave o vailaʻau.

I le faaiuga

O le mafuaaga oo tatou maʻi uma o loʻo i le ulu. E mafai ona faʻamalolo mea uma - mai se malulu taatele i le kanesa. E le gata i lea, e le talafeagai le ave o fualaau taugata pe alu e moe i lalo o le naifi a le fomai tipitipi. Ua lava le talitonu ia te oe lava ma ou malosiaga, faapea foi i le gaioiga o tupe e te faia.

O fomaʻi faʻapitoa na aliali mai i le taimi o Rusia Anamua, sa faʻasaoina ma o loʻo faʻaaogaina i lenei aso. Afai e le maua e le faʻasalaga se iuga, o le a galo ia i latou, e pei foi o fualaau, lea, i nisi o taimi, taofi le faamatuu atu. O nisi taimi o vailaʻau e leai se malosi e tetee atu ai i le faʻamaʻi, ma e faigofie ona faia e le tea seisi se vavega ma o le tagata maʻi ua toe malosi.

E taua le taumafai e faʻamalosi lenei faʻamalosiga faʻamalosi e mautinoa ai le lelei o lona aafiaga i le tino o le tagata. A uma mea uma, e oʻo lava i le lauti e faʻalagolago i laʻau e sili ona taatele ma taʻutaʻua e sefulu ono ona mafai ona ofoofogia!

Tuua Lau Faamatalaga