E faʻapefea ona togafitia le le atoatoa i le maʻisuka?

Le malosi o togafitiga, pe mo le maʻisuka pe leai foi, e manaʻomia i soo se tulaga. A o le maʻisuka, o lenei maʻi faamai e manaʻomia ai le faʻasologa faafomaʻi faifaipea, ma, lona lua, afai e te le o gauai atu i faafitauli ma le malosi, e mafai ona mafua ai le le atoatoa o le gafatia o le tagata.

E faʻapefea ona aʻafia le malosi o le maʻisuka

O le toʻatele o tagata e mafatia i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2 e i ai ni faʻafitauli i le gafatia. Ua fautua mai le au atamamai o le maʻisuka ua sili atu le faateleina o le lamatiaga o le atiaeina o le erectile i le tusa ma le tolu taimi pe a faatusatusa i alii na maua le maualuga o le toto suka.

Aisea ua tupu ai lenei mea? E faʻapefea ona aʻafia le malosi o le maʻisuka, ma o a suiga faapitoa i le tino e mafua ai le faʻaitiitia o le tisaʻiga o feusuaiga?

O le maʻisuka ma le le lava o ni mea e fesoʻotai i ai. O le faʻaitiitia o le faʻamalosia i le maʻisuka e tupu i lalo ole aʻafiaga o mea nei:

  • o le faasolosolo o le toto toto e faatumuina ai le totoga i le toto,
  • faʻaleagaina o neura lea e pulea ai le faʻavaeina, ona o le atinaʻe o le neuropathy o le maʻisuka,
  • o se faaitiitia o le gaosia o le tamaʻitaʻi o hormones ona o se faʻafitauli o faʻafitauli o le gasegase e mafua mai i le maʻisuka,
  • ma faʻamautinoaina fualaau faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka (non-selective beta-blockers, antidepressants, antipsychotics, ma isi mea),
  • faateleina le mamafa o le tino ma le maʻi gasegase, lea e masani ona masani ai faʻamaʻi pipisi. Afai o le mamafa o le tino o le tagata o le maualuga le maualuga e sili atu i le 90 kilokalama, ona faʻaitiitia le maualuga o le testosterone i le tino, ma o le ono tulai mai o faafitauli ma se fausaga e faateleina tele,
  • o le faatosinaga o mea tau mafaufau, e pei o le popole e uiga i le soifua maloloina o le tagata lava ia, faʻaleagaina o le soifua manuia, ma faʻaitiitia lagona.

O le mea lea, o le tele o mea e aʻafia ai le tino o le tagata i le maʻisuka fesoasoani e mafua ai le faʻaitiitia o manaoga tau feusuaiga. Ae e tatau ona maitau o le mataupu i togafitiga talafeagai, suʻesuʻega masani ma le faʻaeteete i lou soifua manuia, e mafai ona e faʻamalosia le malosi o le gaioiga i se tulaga talafeagai, e aunoa ma le faatali mo se maʻi le atoatoa. O le mea lea, o le erectile i le maʻisuka o se masani faifaipea, ae le o le faʻamalosia le soa mo le atinaʻeina o lenei maʻi faamai.

Le mafutaga i le va o le maʻisuka ma le le atoatoa

O le maʻisuka na te aʻafia ai le tulaga o le tino ma le toto toto, faʻaleleia ai lo latou mafai ona faʻamalosia ma faʻaleagaina ai toto. I lenei tulaga, o le penis e le o maua i le toto, talu ai e le maua e le ogaoga i totonu o le aofaiga tonu. O se taunuuga, o le penis e le faateleina le voluma pe e le lava foi lona malosi e faia ai le manava.

O le maʻisuka e mafai ona faaosofia ai le le atoatoa i le tulaga o le atinaʻeina o le polyneuropathy - faʻaleagaina o neura lautele i pito. E matautia foi ona e mafai ona mafua ai le fesuiaiga o vaʻa toto, o le atinaʻeina o fomaʻi, angina pectoris, maualuga maualuga ma le tele o isi faʻamaʻi e uiga i le fatu. Mo lenei mafuaʻaga, o le ono mafai ona faʻalavelave i le tafe o le toto, lea e lamatia ai le le lava o le tafe i le penis, e masani ona faateleina.

Faatasi ai ma le faateleina o le maualuga o le suka, e masani lava ona pagatia glands ma le thyroid tio, e oʻo i le atinaʻeina o le hypothyroidism ona o le maualalo o le mafaufau o le tino i le inisalini. O lenei mea e afua ai le faaleagaina o le tino, ona o nei totoga e aafia ai le gaosia o le testosterone male hormon. Faʻatasi ai ma lona faʻaletonu, faʻalavelave faʻafuaseʻi, e masani ona oʻo atu i le leai o se fausiaina i totonu o se tamaloa.

E tatau ona taulaʻi faapitoa le ave o le tele o ituaiga vailaau, o se masani masani mo le maʻisuka ituaiga 2. O vaivaiga o feusuaiga e mafai ona mafua mai, mo se faataitaiga, faʻaleagaina o vailaau faʻasaina ma antipsychotics.

O le tulaga ua faateteleina i amio leaga - ulaula ma le inu malosi. O faʻalavelave faʻavaivai, o le moe umi o le moe, o se olaga le galue ma le le maloloina o mea taumafa ma le tele o meaʻai gaʻo ma gaʻo manu i le taumafataga o loʻo i ai foi se aafiaga leaga.

E faʻapefea ona togafitia le le atoatoa i le maʻisuka?

Afai o tatou talanoa e uiga i le natura o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, o le mea lea, atonu o le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻavae i luga o testosterone o le a manaʻomia. E mafai ona faʻatonuina i le tino (Sustanon 250, Nebido poʻo lana analog Omnadren), e faʻaaogaina i le penisini i le foliga o se kulimi (Androgel) poʻo le tautala faʻalanu. I le mataupu mulimuli, o fualaau a Andriol o le a talafeagai. Le faʻaleleia o le gaosiga o lau lava testosterone, Parity poʻo Tribulus e mafai ona faʻaaogaina.

Sauniuniga mo le vasodilatation ma le le atoatoa ma le maʻisuka

O le mea muamua lava, o faʻatautau o le calcium, o le muamua, lona lua ma le tolu augatupulaga, e tatau ona faapitoa le maitauina iinei. Latou te malolo puipui puipui o maso ma faʻafefeteina ai le lumen i totonu o vaa, ona o le toto e tafe atu i le peni ua faʻaleleia ma e maua ai meaʻai talafeagai mo le faʻaopoopoga masani o le voluma.

Sei o tatou toe iloiloina fualaau sili ona aoga o lenei ituaiga:

    Nifaipine. O loʻo faʻamatalaina i se tuufaatasiga o le le atoatoa ma le maʻisuka i le maualuga maualuga poʻo le angina pectoris. O togafitiga e le o faia i le tulaga o le afaina o le toto ma le gasegase i vaega o le tuufaatasiga. E aofia ai le nifedipine ma mea e sili ona aoga gaosi - gelatin, soa maso, glycerin, cellulose ma isi mea. Pusa e ave ai 2 pcs. i le aso i le taeao ma le afiafi ma se iloiloga masani o le tui. O analogs o le Nifedipine o Cordipine Retard ma Corinfar.

Diazem. O faʻamatalaga mo le aveina o lenei taʻavale o le calcium o le maualuga o le maualuga ma le angina pectoris, e aofia ai ma mafuaʻaga o le maʻisuka. Ole fualaau faasaina e le talafeagai mo togafitiga o le masalomia, vavalalata i le faʻauʻuina o le myocardial, le ate ma le fatu fatu, faʻapea foʻi ma le matua. A maeʻa ona faʻaaogaina, e mafai ona maua aʻafiaga o le itu - gasegase, vomia, faʻalauteleina o le manaʻo, vevela le paʻu ma isi. O Diazem o loʻo maua i totonu o fualaau, o lona toʻatasi e 30 mg. Ave i latou 3-4 taimi i le aso, solo i lalo i sina vai itiiti. I lalo o le faapalepale masani, ua faateleina lenei aofaiga, ma 2-3 masina talu ona faʻamautu, ua faʻaitiitia. Analogues o fualaau faasaina o Diazepam-M ma Diazepex.

  • Nisoldipine. O se meaola o le calcium o loʻo i ai aafiaga aoga i luga o ipu toto, faʻateleina ma taofia ai le vaʻa. O le fualaau faasaina e aoga mo le le atoatoa, faatasi ai ma le angina pectoris. E i ai le tele o faʻailoga, mai le tachycardia i le lactation, faʻapea ai ma le tele o aʻafiaga o le itu - o le vavalaʻau, leu, hyperemia o le paʻu, ma isi. E maua le Nisoldipine i le laulau i totonu o pusa o 20, 50 ma le 100 pi. Ua faatonuina mo le togafitiga mo se taimi uumi (e tusa ma le 3 masina). Ole fua ole aso e tatau ona le silia ma le 20 mg. E ave laulau i luma o meaai, faʻamalu i lalo i le vai ma faʻamalo atoa, e aunoa ma le ulaina. O analogues o fualaau faasaina e felodipine ma isradipine.

  • Auala mo le faʻaleleia o le toto i le vaivai ma le maʻisuka

    E mafai ona faʻatulagaina mo le le tumau ma tumau le faʻaaogaina ina ia mafai ai ona faʻamalo i maʻi le mama i le i ai o le maʻisuka. I le tulaga o le aso mulimuli, o le fua masani o aso taitasi e masani ona vavaeina. Togafitiga o le le atoatoa i le maʻisuka ua maeʻa ona faia i vasega mo le 2-4 vaiaso, ina ia mafai ai ona taofia le faʻaauau pea ona faʻaaogaina nisi fualaau.

    O le lisi o fualaau lauiloa e aofia ai:

      Cavinton. O se mea taua, e faʻaaogaina i totonu o le kululu ina ia faʻaleleia ai le microcirculation, lea e faʻafefe ai i le saline. Ole fua muamua o le aso e 20 mg mo le 500 ml, taʻitasi (pulea e se fomaʻi!), O sese i le dilution e le taliaina. O le umi o le taimi o togafitiga e mai i le 2 i le 3 vaiaso, e fuafua i le tulaga. I nisi tulaga, o aʻafiaga e mafai ona mafai - fefe, tinisitus, le lava le malosi, ma isi. Cavinton o loʻo faatauina i ampoules o le 2 ma le 5 ml, o lona tutusa o le Vinpocetine. E maua i Hungary e Gideon Richter.

    Cardiomagnyl. O se tasi lea o fualaau sili ona taatele o loʻo faʻamalosia e faʻaleleia ai le toto i le vaivai, faatasi ai ma le maʻisuka. O le faavae o lona tuufaatasiga o le acetylsalicylic acid, e faaopoopo atu i ai e aofia ai talc, magnesium stearate, cellulose. E tuʻuina atu i foliga o paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe, faʻapipiʻi i fagu o le 60 ma le 100 pi. Cardiomagnyl ua faailoaina mo le puipuia ma le faʻamamaina o paʻu toto e faʻalavelave i le saturation o le penis i le toto. E le mafai ona tupu i le tulaga ogaoga o le fatu, fatu ma le fatu fatu, faapea foʻi ma le maʻesa ma le diathesis. E tusa ai ma faatonuga, e le tatau ona e inuina e sili atu ma le tasi le papa i aso taitasi. E faʻamalolo e le fomaʻi le fualaau faasaina e pei ona faʻaalia. E tele ana faʻatusatusaga - Magnikor ma Combi-Fesili.

  • Aspirin Cardio. E aʻafia i vailaʻau antithrombotic ma e faʻavae i luga o le acetylsalicylic acid. E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi, e mafai lava ona suia i latou i se sili atu taugata, Cardiomagnyl. I le maʻisuka, o nei fualaau o loʻo faʻataʻitaʻiina mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi mai le cardiovascular system - hypertension, sechemia, angina pectoris, fatu fatu, ma le taʻavale. Aspirin Cardio e le mafai ona aofia i le tulafono mo le togafitiga o tagata o loʻo mafatia mai fatugaʻo, ate ma le fatu fatu. O le amata amataina i le tele o doses (mai le 100 i le 300 mg i le aso), faʻaitiitia le faʻaititia o latou mea pe a maeʻa le faʻamautuina o le tulaga ma e aunoa ma le faalēaogāina o le togafitiga e tausia ai se tulaga faamalieina. Afai e sili atu le aofaʻi, e mafai ona maua le televave, lea e mafai ona oʻo atu ai i mea oona (faʻalavelave, vaivaiga, ma isi). O le fualaau faasaina ua gaosia i Siamani e le kamupani Bayer Bitterfeld GmbH ma e le manaomia se taotoga mo se tafaoga i se fale talavai. I totonu o se pusa pepa, 2 po o le 4 paʻu mo le 14 pauna e faʻatau uma. O se analog o Aspirin Cardio o Akard ma Anopyrin.
  • Faʻasaoina o meaʻai mo togafitiga o le le atoatoa i le maʻisuka

    E tatau ona taulai i le faʻaitiitia o le toto toto ma le faʻaleleia atili o le toto, e aofia ai i totoga o le pelvic. I lea tulaga, e matua gaʻo, mea vevela, falai, meaʻai suamalie e tatau ona tuʻuese mai le taumafataga. E leai se mea e tatau ona e inuina ava malosi ma le kofe, lea e faʻalavelaveina ai le tulaga o puipui o toto toto.

    Nai lo o le puaa, e fautuaina e faʻaaogā faga vela ma le paʻepaʻe moa, ma na o le fuā ma le vaʻa. E tatau ona faaitiitia le taumafataga o le kuluga i le tasi i le aso, ma e tatau ona e faagaloina e uiga i ni sausaisi eseese. E faʻaaoga tutusa lava i ituaiga uma o ulaula ulaula.

    Talu ai e le aoga le togafitia o le maʻi o le maʻisuka i vailaau na o ia, o meaai e maualalo le faʻaogaina o le faʻasologa e tatau ona faʻaopopo i lau meaʻai e fesoasoani ai e maualalo le kulūkose. Faatasi ai ma i latou, o le sili ona lauiloa o tamato, oatmeal, kukama, apu oona.

    E tatau ona totogi lelei le totoa i le soya, faʻapea foʻi le sisi, susu, yogurt e faia. E leai se aoga o le a avea ma isi pi - pi ma lentils. Ae o le mea pito sili ona taua mo tagata o loʻo mafatia i le le atoatoa ma le maʻisuka o le greens.
    O se vaega taua i le togafitiga e faia e nati - o paina, almonds, peanuts, pistachios. O loʻo aofia ai vailaʻau faʻamalosi faʻalavelave, lea e faʻagesegese ona gauaiina e le tino ma e le oʻo atu ai i le faʻateleina o le maualuga o le suka i totonu o le toto.

    Faʻaauau le kulukose i le maʻisuka

    Afai tatou te talanoa e uiga i le maʻisuka ituaiga 2, ona mafai lea ona pulea lelei ma le fesoasoani o vailaau faapitoa, supplements dietary and remedies folk. Ina ia faʻaleleia le tulaga, o nei mea uma e mafai ona tuʻufaʻatasia i se togafitiga e tasi. Faʻatasi ai ma se maʻi o le insulin, e le mafai ona e faia e aunoa ma le faʻaofiina o se inisalini filifilia e le fomaʻi.

    O le a tatou faʻatalanoaina auala uma e mafai ai:

      Faʻaopoopoga mea taumafa. O se oloa sili ona lauiloa o Inulin-M mai Amrita. E fesoasoani tele i le faʻamautuina o le toto toto ma lagolagoina ai le galuega o le cardiovascular system, lea e le o se mea o loʻo avea ma mea taua i togafitiga manuia. O se sui sili atu mo lenei fesoasoani faaopoopo e mafai ona avea ma Inisalini, e faia mai laulaau o lauti ma le momordiki. E maua i capsules e 60 pcs. i totonu o se pusa e inu 2 pcs. faatolu i le aso. O le umi o togafitiga e tatau ona le itiiti ifo i le lua vaiaso.

    Vailaau. O lenei filifiliga e naʻo tagata e maua i le maʻisuka o le lona lua, ae le o le insulin-dependent dependent. O se tasi o sili ona mataalia ma gafatia o lona uiga o le maʻi suka. I le maualuga maualuga o le kulukose, e tasi le papa e faʻataʻitaʻiina. i le aso, faatasi ai ma se faʻamaonia o le faʻamaʻi, e masani lava o le afa o le maʻi, e lava. E tasi le 'upega tafaʻi 60 pusa, 20 fasi vaega i le tasi. i vailaau uma. Atunuu na afua mai i le fualaau faasaina o Farani.

  • Fofo faʻapitoa. E sili ona lauiloa o le faʻafefeteina o pi pi, lea (200 g) e tatau ona sasaa i vai inu (0.5 l) ma le matua mo le 5 itula. Ona tatau ai lea ona fufulu le tuufaatasiga, o le oloa maeʻa e ave 100 ml i le aso i luga o se manava gaogao. E leai foi ni aʻafiaga o vaega o le paʻu, e 50 g lea e tatau ona sasaa i le vai inu (300 ml) ma tuʻu mo se aso i lalo ole tapuni. I le taeao e tatau ona fufulu ma ave le 30 ml i aso uma.

  • O vailaʻau e faʻalauteleina ai le faʻamalosia ma le le atoatoa ma le maʻisuka

    I le kulupu o nei vailaʻau, e tatau ona faʻasoa muamua ituaiga o inhibitors 5 phosphodiesterase, lea e faʻateleina ai le toto i totonu o le penis ma faʻapea ona saofagā i lona siʻitia o le voluma. E masani lava e ave faʻatasi ma fualaau e faʻamalosi ai vaʻa toto ma maualuga le maualuga o le suka.

    Lalo o loʻo tatou faʻamatalaina fualaau sili ona lauiloa i le maketi:

      Viagra. E na ona faasino atu i le ituaiga 5 inhibitors o le phosphodiesterase ma faʻasaʻo ai le oxide nitric i totonu o vaʻa o le penis, lea e fesoasoani i lona faʻaopoopoga. O le aafiaga e aliali mai e tusa ma le 30 minute talu ona ave le pulu. Tuuina atu lona tino gaosi meafaigaluega - sildenafil. O se fualaau e tasi ua fautuaina e mai le 25 i le 100 mg. Le fualaau faasaina e le o fuafuaina mo le faʻaauau ona faʻaaogaina, aua e mafai ona i ai se itu e aʻafia ai - mafua ai le tausea, tachycardia, paʻu paʻu. O analog o Viagra o Adamax-100 ma Alti-Met.

    Cialis. O se mumu moli lanu mumu na faia mai tadalafil, lactose, magnesium stearate ma isi vaega. O le vailaau faʻasaina e maua i lua inumaga - 2.5 mg ma le 5 mg. E le tatau ona faʻaaogaina i tagata e maua i le maʻi fatu. Cialis, fufulu i le vai, e tatau ona 30 minute aʻo leʻi faia le feusuaiga i se vailaau e 10 mg. E le talafeagai mo togafitiga uumi, ona o le tele o aʻafiaga, e afua mai i le tinisitus i tachycardia. O le pusa o loʻo aofia ai le 28 papa, lea e faʻatau atu e ala i le faʻauluina. E i ai le tele o analogues, o le sili ona tautaua o le Up High ma le Erectadil.

    Levitra. I le taʻiala o le gaioiga, e tele lava lona tutusa ma Viagra ma Cialis, ae i le taimi lava lea e ese mai ia i latou i le tuufaatasiga. E le o tadalafil, ae vardenafil. O lona faaaogaina e fetaui ma le le atoatoa o le ausia o se fausaga. Latou te amata togafitiga ma le 10 mg o le fualaau faasaina afa afa itula ao lei faia feusuaiga, i tulaga ogaoga, e mafai ona e inu i se papa ma 5-6 itula. Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faʻaleleia le fuainumera mai le 5 i le 20 mg, e faalagolago ile tulaga. O alii matutua e masani lava ona faatonuina se aofaiga itiiti e aloese ai mai le faateteleina o le tulaga.Levitra e faʻaalia i le tele o aʻafiaga o le aʻafiaga - faʻamalo, maʻi tiga, foliga fulafula, vailaau vaaia ma isi numera, aemaise lava, o le mafuaʻaga ua na o le faʻatauga e faʻatau ai. E maua mai i Siamani i le Faletalimalo o le Bayer Pharma AG. E pei o faʻatusatusaga, e mafai ona e ofoina Vekta ma Vivaira.

    Peruvian poppy. E le o se vailaʻau, ae o se vailaau faʻapitoa e maua i le faleopathic ua atiaʻe i luga o le faavae o mea totino faʻapitoa. O loʻo faʻatusalia mai e se paʻu enaena, lea e tatau ona faʻafefe i le vai i le tele o 1 tbsp. l i le 100 ml ma faʻaaoga i lenei aofaiga 1-2 taimi i le aso mo le 1-2 vaiaso. Ina ia vave faateleina le mafai, e mafai ona siitia le dosiga i le 2 taimi, e aunoa ma le toe iloiloina o le tele o le vai.

  • Impaza. O se vailaau faʻapitoa lea e faʻaogaina mo le faʻaaogaina i le erectile. O le tulaga autu mo togafitiga e masani ona faʻaaoga - i aso uma 1 papalama, taofi i le gutu seia maeʻa maeʻa, mo le lua vaiaso. O le taimi sili ona lelei mo le faʻatagaina o le afiafi, 2-3 itula aʻo leʻi momoe. Impaza e talafeagai foi mo le faʻaaogaina muamua aʻo le i faia feusuaiga, i le tulaga lea e tatau ona onā i le 1-2 itula ao lei faia feusuaiga. O le meafaigaluega na faia i Rusia i le aai o Chelyabinsk.

  • E faʻafefea ona aʻafia le maʻi suka i le maʻisuka - mataʻituina le vitio:

    Le aʻafiaga o le maʻisuka i luga o le malosi

    E tusa ai ma fuainumera, o le atiaʻeina o le le atoatoa i le maʻisuka e tupu i le 55% o mataupu. Muamua lava, e mafua ona o le le tausisia o tulafono o togafitiga. O le maʻisuka ituaiga 2 o se maʻi maua. O faʻataʻitaʻiga e faʻaalia mai i le vaivai o le kulukose. O se taunuuga, o le suka e le o aʻafia e sela maso, ae e faʻaputu i totonu o le toto. O maualuga maualuga o le suka e mafua ai le atinaʻeina o faʻafitauli eseese:

    • cardiovascular disease
    • tiga o le endocrine,
    • faʻafitauli faʻaleagamoni
    • togafitiga o neuro.

    O le maʻisuka e aafia ai le olaga o le tagata maʻi. O le tagata gasegase e tatau ona tausisia ia fautuaga paleni ma ave vailaʻau faapitoa. Ae peitai, o le maʻisuka ituaiga 2 e le o se faasalaga. O suiga o le soifuaga e mafai ai ona maua se taui gafatia mo lenei maʻi, lea e faaitiitia ai le lamatiaga o faafitauli.

    O le mafuaaga autu mo le atiaʻeina o le malosi i le maʻisuka o le le amanaiaina o togafitiga ma le le tausisia o fautuaga a le fomaʻi. O tane e faʻaauau pea ona taʻitaʻia le ituaiga olaga e tasi aʻo lumanaʻi le faʻamaʻi. O se taunuuga, e le faaitiitia le maualuga ole kulukose. E faasolosolo lava, o le faateleina o le suka i le toto e faateleina, lea e mafua ai ona soli le leo o vaituloto. O le taunuʻuga o le solia lea o le toto i le tino i lalo, e aofia ai totoga o le pelvic.

    O le maʻisuka e mafua ai le faʻalavelave faʻaleagamoni ma faʻamaʻi pipisi, lea e le mafai ona aʻafia ai le malosi

    E tusa ma le afa o tagata gasegase o le a faʻaalia ai le le atoatoa po o le le lava i le maʻisuka ituaiga 2. I le tele o mataupu, o loʻo matou talanoa e uiga i le le mautonu o le gasegase. O lenei ituaiga o le faʻaaogaina o le erectile e mafua mai i le le lava o le toto i totonu o le tino po o le solia o le toto totoina auala i le taimi e ausia ai se fausaga. I nisi o tulaga, suiga o le patho i totonu o vaʻa ma arteries o le penis e tupu, ma le togafitiga faʻapitoa e manaʻomia e toe faʻaleleia ai se fausaga.

    I le maualuga o le suka o le toto, o le gaosiga o hormones o feusuaiga ua faʻalavelaveina. Ole gau o le testosterone e masani lava ona maua i tane maʻisuka, ma e mafai ona mafua ai le le atoatoa.

    Faailoga ma Faailoga

    O le iloaina o le faaleagaina o le erectile ma le maʻisuka e le faigata. O faʻamaoniga o le le atoatoa o le tino e aofia ai i lenei ituaiga o vaivaiga faaletonu:

    • faavaivaia po o le le atoatoa o le fausiaina,
    • vave ejaculation ao le i amataina feusuaiga,
    • vaivai o le penisina i le taimi o feusuaiga,
    • le lava le faʻasaoina mo feusuaiga,
    • le leai o se aoauli.

    O le i ai o se tasi o faʻamaumauga ua lisiina i le maʻisuka malosi e mafai ona faʻaalia ai le le atoatoa poʻo le amataga o lona atinaʻe.

    O se uiga iloga o le le atoatoa o le tino o le vave ona mou atu o se fausaga. O se tamaloa e lagona le faitaaga, ma toto e ulufale atu i le penis. I se taimi, o le okeni ua amata ona lava lelei e fai ai feusuaiga, ae e vave ona alu ese. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona oʻo mai le feʻaveaʻi, ae ui i lea, o le taimi mo se feusuaiga atoatoa e le lava. E afua ona o le soliga o auala e puipuia ai le tafe mai o le toto mai le penisini pe a uma ona tumu i le toto.

    O se uiga iloga o le natura masani o le le atoatoa o le le mafai lea o le faaumiumi o feusuaiga

    O le leai atoa o se fausaga e ono mafua ona o le vavalalata o vaʻa toto i totonu o le penis. E le mafai ai e le toto ona ulufale i totonu o le penis ma ausia ai se fausaga.

    Vaega o togafitiga mo le maʻisuka

    Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o tulaga leaga e faia mo togafitiga o isi maʻi. E mafua ona o le mea moni e tatau ona e matua faʻaeteete i le filifilia o fualaau. Togafitiga o faʻamaʻi eseese e aʻafia ai le maʻisuka e le tatau ona aafia ai le metabolism, a leai o loʻo i ai se maualuga maualuga o le faateleina o le toto toto poʻo le faʻaitiitia o le aoga o fualaʻau maualalo o le suka, lea e lamatia ona o le atinaʻe o faʻafitauli.

    Mo le togafitiga o le le atoatoa i le maʻisuka ituaiga 2, o le mea muamua e tatau ona maua ai taui gafatia mo le maʻi maualalo. O lona uiga o le umi o togafitiga mo le maʻisuka, e tusa ai ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto o le tagata maʻi e tatau ona teuina i totonu o tapulaa masani. E mafai ona maua se taui tumau i:

    • o se taumafa malosi e faʻamoemoe e faaleleia ai le metabolism,
    • fualaau faasaina
    • Faʻasalalauga o le mamafa o le tino
    • gaoioiga masani masani.

    A tumau le tulaga o le maʻisuka ma e leai se lamatiaga o faʻafitauli, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e uiga i metotia o togafitiga o le le atoatoa.

    I le togafitiga o le le atoatoa, e tatau ona faaauau pea ona e mulimuli i se meaʻai, faamalositino ma mataʻituina lau oe lava mamafa - e taua lenei mea ina ia faatumauina ai le maualuga o le toto suka.

    Androgens mo togafitiga

    Auala e fofo ai le le atoatoa i le maʻisuka - e faalagolago i le mafuaaga o lona atinaʻeina. O le toto maualuga o le suka e afaina ai le tino atoa. O suiga faʻapitoa i le maʻisuka e aʻafia ai le faʻaogaina o le hormone production.

    Ina ia fuafua le tala o le hormonal, e tatau ona pasia se auiliiliga i le maualuga o androgens. Afai e leai se testosterone o se tamaloa, o le togafitiga e sui ai le homone e faʻamatalaina. E le gata i lea, o le togafitiga o le asrogen e faʻamaonia ai le cholesterol toto, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli faʻapitoa o le maʻisuka.

    Ole vailaʻau mo se tagata faapitoa e tatau ona filifilia e se fomaʻi. O le pulea e le tagata lava ia o androgens e matua lamatia lava, talu ai ona o le le tausisia o tui e mafai ona oo atu i ni taunuuga matautia.

    O vailaau faafomai o lenei vaega o loo avanoa i ituaiga eseese. I totonu o le maʻisuka, o le inisiua o le hormone e tele lava ina faʻatulagaina.

    O le maʻisuka e faʻatulagaina ai nisi faʻasalaga i togafitiga o isi faʻamaʻi

    Alpha Lipoic (Thioctic) Acid

    O le maʻi suka o le mafuaaga o le atinaʻeina o faʻafitauli o le neurogenic. Faʻasaga i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻalavelave le faʻamaʻi, ma o le neuropathy o le maʻisuka e atiaʻe. O le faʻamalositino o faʻamaʻi o le nerve e mafai ona mafua ai le le lelei o tane ma le maʻisuka.

    Alpha lipoic acid e faʻaaoga mo togafitiga. O le igoa lona lua o le fualaau faasaina o le gaioio gaioiolosi. Faʻaaogaina o fualaau faasaina:

    • Faʻasalalauga o le faʻaosoina o le faʻaosoina o le nerve,
    • malosi faʻavae
    • se aafiaga lelei i le metabolism,
    • toe faʻaleleia o le tafe o le toto.

    O le vailaʻau o le thioctic o se vailaau masani ma e le faʻamaonia. E masani ona faatonuina mo le maʻisuka e faʻaleleia ai le metabolism. E le gata i lea, o lenei meafaigaluega e mafai ai e oe ona lelei le aveesea o le mamafa. Ona o le mea moni, o le thioctic acid e faʻaleleia ai le tulaga o fusi namu ma toto toto, e fautuaina e ave mo tagata e maua i le maʻisuka mo togafitiga ma mo le puipuia o le le atoatoa. O le mea e malie ai, e tusa ma le afa o tagata o loʻo i ai se faʻamautinoaga e na o le alpha lipoic acid e faʻamautuina ai le malosi.

    O le vailaau faʻasaina e faia i ni gaʻo tetele. O le fua saʻo e faalagolago i le mamafa o le tamaloa. Ole fua pito i lalo ole togafitiga e 600 mg o fualaau faasaina, o le maualuga ole 1800 mg ole gaioiopi.

    O le Lipoic acid monotherapy e faʻasaʻo ai le le atoatoa o tagata maʻi uma

    Viagra ma analogues

    E le fautuaina le togafitia o le le atoatoa i le ituaiga 2 o le maʻisuka faafesootai ma fualaau mo se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le malosi. I le faʻaopoopoga i le tele o aʻafiaga o le itu, ona o le tele o meaʻai o le maʻisuka, o fualaau pei o Viagra e vave ona le toe aoga. Ua mavae 2-3 popo, ua tupu ai mea ua fai ma vaisu.

    O vailaau faʻamaʻi faʻamalosi mo le le atoatoa e mafai ona faia i ni faʻalavelave faʻapitoa, ae e le fautuaina e faʻaaogaina mo togafitiga.

    E le faʻatagaina e fomaʻi le ave o nei vailaʻau, ae e mafai ona e faia lenei mea e sili atu ma le tasi i nai masina uma. E le gata i lea, ole Viagra, Levitra ma Cialis e le togafitia le le atoatoa, ae naʻo le mafai ona e toe maua ai se lagona maloloina i se taimi le tumau.

    Afai e le mafai ona e faia e aunoa ma ni fualaau oona ma ua fuafua le tagata e faatau se vailaau mo le le atoatoa o le maʻisuka, e lelei tele le tuuina atu o le fiafia i uluai fualaau faasaina - Viagra, Levitra ma Cialis. E tusa ai ma fuainumera, Viagra o loʻo faaalia ai le lelei o le i ai i le 80% o le maʻisuka.

    E faʻapefea ona aloese mai faafitauli ma le gafatia?

    O le maʻi suka o se gasegase tuga, ma e mafai ona e aʻoaʻo e ola ai. I le maitauina o faailoga o le le atoatoa i le i ai o le maʻi suka, e tatau ona vave amataina togafitiga. E masani lava, e amata le togafitiga i le thioctic acid ma androgens. O le tausisia o fautuaga uma o le a fesoasoani e puipuia le atinaʻeina o se faafitauli. O le taugofie mo taui mo le maʻisuka o le a mafai ai e se tagata ona ola i le olaga atoa ma puipuia o ia mai le atinaʻeina o faafitauli, e aofia ai le le atoatoa.

    Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tausisia lelei meaai paleni, aua o le taumafataga lea e avea o se laina autu o togafitiga mo le mauaina o le maʻi. Afai e le aoga le togafitiga o mea taumafa, o le tagata maʻi ua faatonuina togafitiga faʻapitoa i lalo o le kulukose.

    Ia mautinoa e faia taʻaloga. O lenei mea e faʻaleleia ai le gasegase ma taofia ai le atinaʻeina o le faʻamalosi i totonu o totoga o le pelvic. Ole gaioiga faifai pea o le a puipuia mai i faʻafitauli o se vateatea e faʻaleagaina ai le ala o le maʻisuka.

    Soʻo se faʻamaʻi ma faʻafitauli e tatau ona togafitiga i le taimi. O le puipuia o le atinaʻeina o faʻafitauli i le maʻisuka e mafai ona faia naʻo le faʻamalosia o le faʻaaogaina o faatonuga a le fomaʻi.

    FAʻATASI! ACTION! Tesema 31 i le aai o Rusia Ole vailaʻau faʻasaina e maua NO , tagata uma o nonofo i le taulaga ma le itulagi!

    Fuafuaina mafuaaga o le faʻaitiitia o le malosi

    Faatasi ai ma se faaitiitia o manaoga tau feusuaiga, o le mea muamua e tatau ona faamautuina mafuaaga o lenei solia. O le mea lea, faatasi ai ma foliga o ni faʻaʻailoga e pei o le masani ai, o le sosolo o le paʻu, le galala tele, e fautuaina e suʻesuʻeina e se endocrinologist ma fuafua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

    Afai e maualuga le maualuga o le suka, o le a fautuaina e le fomai ni suega faaopoopo, e aofia ai le ultrasound o le pancreas ma isi totoga, suesuega o le fatu, ma isi.

    A maeʻa ona iloiloina le tulaga o le tino, e aofia ai le faʻamalositino, o le a filifilia e le fomaʻi po o fea mea na aʻafia ai le faʻaititia o le malosi i se tulaga sili atu: physiological (mo se faʻataʻitaʻiga, le setete o vaʻa) poʻo le faʻaaogaina o le erectile o le mafaufau. O isi togafitiga togafitiga o le a faalagolago tele i lenei mea.

    O se suesuega auiliili mo le maʻisuka e tatau ona faia e le gata ina ia fuafuaina mafuaaga o le faaitiitia o le malosi, ae ia fuafua foi le maualuga o le faaleagaina o totoga eseese ma le faamoemoega o togafitiga. Ma le mea uma, e iloa o le maʻisuka e mafai ona mafua ai faʻafitauli i le loto, mata, gaʻo ma isi faiga ma okeni, ma e le o se mea e sili atu ona lamatia nai lo le faʻaitiitia o malosiaga gafa o se tamaloa.

    Ina ia iloiloina le tulaga o le gaosia o le maʻisuka, o ituaiga o suʻega nei e mafai ona faʻataʻitaʻiina i se tamaloa:

    • Ata o le vaʻaia o vaʻa ola. Ua faia e fuafua ai le tulaga o vaa e nafa ma le toto i le penis.
    • Suesuega o vailaau mo togafitiga faʻafesoʻotaʻi: e aofia ai le faia o le tuiina o se vailaau faʻapitoa e faʻafilemu ai vaʻa toto ma fuafua ai le i ai poʻo le leai foi o se fausaga.
    • Penile vascular angiography: aofia ai le faʻaofiina o se sui soʻotaga i totonu o le toto ma faʻaalia se x-ray.
    • O se suʻega toto e fuafua ai le maualuga o le testosterone ma isi hormones.

    E le gata i lea, e tatau i le tamaloa ona pasia se numera o suʻega e talafeagai mo le siama o le maʻisuka. E tatau foi ona manatua i le mafaufau o le malosi o le maʻisuka ituaiga 2 atonu e le faaitiitia vave pe a uma ona aliali mai muamua faailoga o le maʻi, ae pe a mavae sina taimi, o le mea sili lea, e sili ai le amataina o le taofia o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o manaʻoga i feusuaiga i le vave e mafai ai.

    Togafitiga o le gasegase ulutala i le maʻisuka

    Afai o le malosi o le maʻisuka faʻaititia ma le iloga, ona faʻaitiitia lea o se faʻaaliga le manaʻomia o le maʻi maualalo, o auala nei e faʻaaogaina:

    • Tulaga masani o le kulukose o le toto e ala i le faʻaaogaina o fualaau faʻapitoa. E tatau ona maitauina o togafitiga mo le maʻisuka e tatau ona faʻatonuina e le fomaʻi, ma e le manaʻomia le faʻaitiitia o le suka i le tulaga tutoʻatasi ona o le lamatiaga o le atiaʻe se tulaga lamatia - hypoglycemia, lea o le glucose o loʻo paʻu ai i se tulaga sili ona taua, ma e ono le iloa e le tagata.
    • Faʻaaloalo i le taumafataga, aemaise lava - o se faʻaitiitiga taua i le taumafaina o vailaau faʻamalosi (suauu, keke, falaoa, falaoa falaoa papaʻe, keke keke, keke, ma isi). E le tatau ona e matelaina: o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i se faʻalavelave matuia o le soifua lelei. O le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻamaopoopoina lea o mataupu faavae o le taumafa ma lau fomaʻi.
    • Faʻatinoina togafitiga faʻafouina i hormones o feusuaiga (e masani ona faia le testosterone). Ioe, o fualaau oona e mafai ona faia naʻo lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi ma i lalo o le suʻega masani.
    • Faʻamatalaina le aano o le alpha-lipoic i le atinaʻeina o le neuropathy o le maʻisuka ina ia mafai ai ona toe faʻaleleia fiva namu.
    • Le faʻaaogaina o vailaau faʻamalosi e pei o le 5 masini inhibitors o le phosphodiesterase, poʻo le PDE-5 i luga o le maualuga. I lalo o lenei igoa faʻapitoa ua natia ai vailaʻau faʻamaonia e faʻalauteleina ai se fausaga, pei o Levitra -40 poʻo Cialis.

    A faʻaaogaina Viagra, o se tamaloa e maua i le maʻisuka e mafai ona galo ona o popolega e uiga i le feusuaiga faʻafeusuaiga mo sina taimi. O le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina e maua ai se fale mautu. E lava le ave o se Viagra pill mo le afa itula poʻo le itula ao lumanaʻi le taimi fuafuaina o feusuaiga, ma e mafai ona e talitonu i au tama tane.

    E tatau ona manatuaina o le maʻisuka, o le fua o Viagra e mafai ona siʻitia faʻaititia pe a faʻatusatusa i le tulaga masani, ae e le mafai ona e faʻateleina oe lava: e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. E le gata i lea, afai ei ai ni ou masalosaloga, e mafai ona e faʻamalamalama ma se fomaʻi pe o le maʻisuka e aʻafia ai le malosi ma o le a le uiga mo le malosi e aunoa ma ni aʻafiaga e mafai ona faʻaaogaina.

    O tamaʻitaʻi e fia iloa pe faʻapefea ona toe faʻafoʻisia le malosi i le maʻisuka, e fautuaina foi e gauai atu i le fualaau faasaina Levitra 40 mg, o le autu autu o le vardenafil.O le aʻafiaga o le Levitra e lagona lava i le i ai o se mea mo le faʻamalosi, ma le umi o le vailaʻau e tusa ma le 12-16 itula. Toeitiiti lava o fale uma i le taimi o feusuaʻiga e faʻatasi ma se penefiti. O le umi o le toe faʻaleleia o le tino tane seia oʻo i le isi atinaʻe e mafai ona 20-30 minute.

    O le tuʻuina atu o le faʻalauteleina o le avanoa e maua i la tatou 'upega tafaʻilagi. Soo se tagata asiasi mai o le a mafai ona faamasani ia i latou lava i le sooga ma filifili ai le fualaau talafeagai.

    I le faaopoopo atu i togafitiga faafomai mo le togafitia o le maʻisuka ma le faateleina o le malosi, o le a fesoasoani metotia o le mafaufau e faaleleia atili ai le tulaga o le soifua maloloina o tagata ma faavasega ai le metabolism. E le o se mea faalilolilo o le faavae autu o le tele o faamai, aemaise lava i le gaosia ma le endocrine, o mea faigata ma aafiaga umi. Afai e te aʻoaʻo e pulea oe lava, aua e te popole ma aua le ita i se mea itiiti lava, e mafai ona e faʻaleleia atili lou soifua lelei ma faʻaitiitia le faʻaalia o soʻo se maʻi, pe faʻaumatia foi.

    Blog »Atinaʻeina o le faʻafitauliinaʻeseʻeseʻAogaina i le maʻisuka - auala autu o togafitiga

    Tuua Lau Faamatalaga