Tuutuuga o le faaaogaina o fualaau faasaina Siofor mo le gau o le mamafa: pe faapefea ona fai, o le a le leaga e uiga i iloiloga lelei e uiga i vailaau?

Na ou aveina i le 2009. 1 laulau 3 taimi i le aso. Sa ou gaoioi ma vomia mo le 2-3 itula i le maea ai o mea taitasi. O lenei mea e matautia. Ina ua mavae se vaiaso o mafatiaga, sa ou toe foi atu i le endocrinologist, fai mai ou te lagona le le fiafia pe a uma ona ou aveina fualaau. Fai mai o ia e manaʻomia e le tino ona faʻaaogaina. Na ou tigaina mo le isi 2 vaiaso ma togi atu fualaau i totonu o lapisi. Ou te lei toe taliaina. Ma ou te le manaʻo (((

Le aso lelei. Ina ua uma le fanau mai, sa amata ona ou malosi. Ma e oo lava foi na ia taofia le susu, ma o isi tupe faaopoopo uma e lei aluese. Sa tatau ona ou alu i le fomai. Na ia faatonuina au i nei fualaau e inu. Half o se laulau i le taeao ma le afiafi mo le ono masina. Mo le tau e le taugata tele. Sa ou inuina i latou mo le tusa o le masina le mea e tasi na mulimuli ia te i latou ou te le manao ai e 'ai le fiaʻai ua maeʻa. Sa na o le 1 kilokalama na mafai ona ou maua le mamafa. Ina ua maeʻa le masina o le faʻaauau ona faʻaaogaina, na amata loa se mea mataʻutia. O nisi lanu mumu na alu i luga o le tino, ma i se faaopoopoga o se mea matuia tele. O nei fualaau na ou le fiafia ai. Ma ou te manatu o le a ou le faataitai i se isi lava auala poʻo ni pini. Soifua Maloloina o le a faʻaaluina atili i luga ia i latou. Sa tonu ia te au e sui i meaʻai lelei mo aʻu ma a uma le ono e le 'ai.

O le a le pepelo, o tagata uma o loʻo toesea le mamafa mai Siofor, ou te inu 1000 mg 2 taimi i le aso i le gasologa o le tausaga, ma o loʻu mamafa e tusa ma le 100 kalama le itiiti. Afai e te leʻi lagona le fiaai, e masani ona manaʻo le tagata e fia 'ai. E na ona ou inu mai le mea moni na faapea mai le endocrinologist afai ou te le inuina, o le a tupu le maʻisuka, ae leai se tautalaga e uiga i le leiloa o le mamafa. Ma na faafuasei lava ona ou iloa o tagata uma o lo o aveesea le mamafa ia te ia. Faʻasalaga!

O le Scoper 850 na faʻatonuina e se endocrinologist. Le aso muamua o le taliaina - Ou te le iloa po o le fea itu e liliu i le faletaele. O le inu ma le manava o loʻo manaia. E foliga mai sa saʻo ona latou tusia e tatau ona i ai muamua se laʻasaga itiiti, na o le mafuaʻaga na le faʻamatala mai ai e le fomaʻi ia te aʻu. Aua le faʻamalolo, ae faʻavaivai.

O nei fualaau aina e leʻi fetaui ma aʻu. Pau lava le mea na mafai ona ou lagona o aʻafiaga i le itu (manava manava, leisa ma le tiga i le manava). Sa tonu ia te au e leiloa le mamafa i le auala tuai: taaloga ma meaai.

Tina, a maeʻa ona faʻasaʻo mai le falemai, o le mea muamua lava ou te manaʻo e fai, o le lapatai atu lea ia te oe mai le leiloa o le mamafa i lenei fualaau faasaina.

O loʻu talaaga. I le lua tausaga talu ai, na ou toe malosi ai i le 15 kilokalama, lea mo au, ma loʻu tuputupu aʻe, na matua taua. O le manatu muamua lea na oʻo mai i le mafaufau (pei o le toatele oe mananao e aveesea le mamafa) o le DIET. Na o loʻu tino na le ola. Toa, Atkins, Kremlin, Na o le matelaina .. O le aafiaga, ae puupuu. Na tetee le tino. O se taunuuga, o loʻu naunau e aveesea le mamafa na aumaia ai au i le ofisa o se endocrinologist. Ina ua maeʻa suega o le hormone, o le suʻi (lea sa masani ai) ma se suʻega o le toto, na tusi mai ai e le fomaʻi se meaʻai auiliili ma faʻasolo mai le fluoxetine (i le "FAʻAALIGA" le manaʻo e "faoa faamalosi") ma le Siofor 1000, 1 le tab. / 2 taimi i le aso. O le meaai sa matua tumu, na o le faaitiitia o vaega. O lea na amata ai ona ou fufulu.

Na lelei le masina muamua. O le mamafa na alu ese lava. Ua leiloa 6 kilokalama. Sa ou faaopoopoina mea taumafa vai i meaai, aua ou te fiafia tele i le vai, ma o le vaitaele e saʻo i lalo o le fale. Na amataina faafitauli i le masina lona lua.

Tasi se aso manaia matagofie, e pei ona masani ai, na ou sau i aoaoga. Aʻo lei faia ni meaʻai, sa ou filifili e aau i sina mea. I le vaitaele toto na amata ona tafe mai le isu. Ma o le taimi lava ou te alu ese ai mai le vaitaele, na faafuasei lava ona ou le fiafia. Ina ua ou sau, ua ou i ai i le potu faafomai. Pressure 140/90, pulupili 98. O lona ulu na faʻaalia le fefefe. Na ou maua i le fale. O le fale ua sili atu ona leaga, pala, vomia. Na valaau e le tane se falemaʻi. O le taʻavale a le falemaʻi, ina ua uma ona faʻalogo mai ia te aʻu, na faia se ECG ma se faʻamaoniga manino mo le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ona ou maua ai lea o se TULAGA (pei o fomaʻi falemaʻi)! O le suāuʻu maualuga e 1.5 mmol / l ma le seti 4.8 mmol / l (pito i lalo). E ui lava, na manatu tagata uma sa i ai se paʻu e oso i le mamafa. Sa aveina aʻu i se falemai ma se feeseeseaiga (pe a ou pasi i fafo ma oso lou ulu i luga o se tui) ma se uiga pepelo. O le taunuʻuga e 6 aso i le falemai + 2 vaiaso i aso maʻi. O le fomaʻi i le falemaʻi ma manino ma manino le faʻamatala mai ia te aʻu o SIOFOR E LE MAFAI MO LE SLIMMING. O le mea lenei o loʻo tusia i faatonuga: "FAʻAMATALAGA - ituaiga 2 o le maʻisuka (e le o le inisalini), aemaise lava i le tuʻufaʻatasiga ma le oona ma le togafitiga o meaʻai e leai se aoga." O loʻo faʻamatalaina mo i latou e maua i le toto maualuga, o lona uiga. DIABETES! Ma o le leiloa o le mamafa o se taunuuga o le tagofia o fualaau faasaina, AE LEʻI FAʻATASI MULIMULI !! E faʻasaina mo se tagata soifua maloloina e maualuga le maualuga o le suka o le toto, aua e mafua ai ona faʻaitiitia le suka o le toto ma i na taunuuga, pei ona i ai i laʻu mataupu!

Ina ua uma ona faʻatuʻa mai le falemai, sa ou alu i lenei faʻaiʻuga endocrinologist ma faʻaalia ai taunuuga o ana tofiga. Ina ia fai mai o ia o se mea leiloa o le leai se tala. Tofia SIOPHORA, e foliga mai, na tuʻuina i luga o le avetaavale. I le aoina o iuga ma le toe faamautinoa o le suka o loʻo i totonu o le NUSI, ua ou galo le ala i le faavavau.

Tina, pele, matou te mananao uma ia maloloina ma matagofie! Ae e sili atu pe a tupu lenei mea e aunoa ma le faʻaituau i la matou soifua malolo maloloina! Talosia ia ou lapatai atu ia te oe e uiga i sea laasaga faigata! Tausia oe lava ma lou ola maloloina!

Toe iloiloga

O le a le mea e le mautonu. Talu mai le a le taimi o Siofor o se fualaau mo le paʻu mamafa? Faitau faatonuga.

Sa ou ita mai ia te ia, e ui lava e leʻi i ai muamua o ia. E mafai ona ou inu i le vaiaso o le pulu ma taofi, aua e faigata ona gafatia. Na afaina loʻu manava, na tiga loʻu ulu, na ou lagona le maʻi. Ae tasi le mea e mafai ona ou fai atu, e aoga. Na ou togi le tolu kilokalama i le vaiaso.

Hi) Na faatonuina foi au i se fomaʻi ma le Siofor 850 taumafa. Na ou vaʻai i se mea mo le masina, leiloa le mamafa - ioe, ae mai ia te ia? )) Meaʻai + soʻo se gaoioiga) Ma o le a ou inu ma inuina seia ou oo i se isi fomaʻi o le na fai mai ina ia aveesea le mamafa, E LĒ TATAU ONA FAIA. Ma o lea na ata ai o ia i le fomai o le na faatonuina muamua o ia ia te aʻu.

O lenei ua ou mafaufau ia te aʻu pe tatau ona inu pe leai))

Na ou alu e faitau iloiloga e uiga i le fualaau faasaina na ou inuina mo le toeitiiti atoa le ono masina ma sa matua faateia aʻu ona o le avea o se fualaau mo le mamafa o le mamafa! Ioe, e mafai (ae LE MAFAITUA), o se taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ae le o se faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O Siofor o loʻo faʻatonuina i se tasi. E afaina ai le inisalini. Afai ei ai mea uma e masani ai ma le suka ma le inisalini, e leai se maʻisuka, o le a le mea e te manaʻomia ai Siofor. E faitau selau isi fualaau oona e taulai faapitoa i le gau o le mamafa. Sa ou inuina i se taimi umi e pei ona faatonuina e le endocrinologist, talu ai ona ua faateleina le faasinoupu o le inisalini ma ua itiiti lava le tolu tausaga talu ona maeʻa (o hormones ma ultrasound). I le ala, e leai se mea e taʻua i faatonuga e uiga i ovaries, ou te le iloa pe aisea ua togafitia ai i latou mo le polycystic.

Ou te inu i le 850 mita le papa i le afiafi. E tau 320 r 60 papa. Ou te le matauina e taofia ai le manaʻoina po o le isi mea latou te tusia. Ina ia faamaoni, ou te le matauina se mea. Ou te le lagonaina ni aʻafiaga. O le mamafa o le mamafa e faasolosolo lava ina leiloloa (o le tasi lea o le Explicit Plus), ae o se mea lelei lenei FAR NOT ONLY a siophor ae le o se mea moni o se siophor lautele. Ma e leai foi taimi. E faigata tele ia te aʻu ona iloilo lenei fualaau faasaina pe fautuaina foi, aua e le o aʻu o le maʻisuka. E umi se taimi, ae le o sina taimi (ou te talitonu pea e faʻamaonia aʻu CD). I le avea ai o se fualaau mo le gau o le mamafa, e mautinoa lava ou te le fautuaina, aua e le mo lenei, ae le mafai ona ou tuu se iunite. O le mea lea, o le a ou tuʻuina 3. Faitau faatonuga (faʻamaoniga ma le faʻailoga). Ma afai e te manaʻo e teu 100re, faʻatau METFORMIN, e tutusa lava.

O le finau o le aoga na faatonuina ai se siofor ia te aʻu .. Na leiloa le 3 kilokalama i le lua vaiaso ... ae ou te leʻi iloa ua leai se mea ou te manao i ai, ae ese ... Ou te le fiafia i sitaili ae o lenei ua ou tosina atu i ai .. ma o lenei ua ou toe maua loʻu mamafa ... Ou te le iloa po o ai e talitonu ma o ai e faʻalogo i ai. Ou te fefe e le o le lelei au ...

E manaia tama teine, ae aua nei galo e le mafai ona e nofo i lenei vailaʻau mo se taimi umi. Amata ona ave i le fua pito sili ona maualalo, sili atu le gauai atu i faailo o loʻo tuʻuina mai e le tino. Afai e faʻafuaseʻi ona aliali aʻafia itu-taofi le ave. Afai e leai ni aʻafiaga, ona mafai lea ona e faʻatupulaia le fua. Afai e te inuina se kosi, ma le mamafa o le mamafa, e sili ona lelei le taofi le ave. Masalo e le o lau fualaau lea.

O le mulimuli i se taumafataga e fesoasoani i le mamafa o le mamafa e alu vave.

Le tele o aʻafiaga i itu.

O nei pusa na faʻamaonia mai ia te au e se fai meaʻai-endocrinologist pe a ou oʻo i le faafitauli o le mauaina o le mamafa mamafa pe a uma le susu. Ae ao leʻi amataina le tofiga, sa i ai se suʻesuʻega ma le faʻasalalau o le toto, hormones, ma isi. Na faʻavaeina se polokalame faapitoa mo mea taumafa ma sa tofia Siofor + i le taumafataga e faʻaitiitia ai le cholesterol ma faʻasaʻo le maualuga o le suka.

Ou te matauina i le taimi lava lena e avea o se meafaigaluega tutoʻatasi (e aunoa ma se taumafataga ma faʻamalositino), o lenei fualaau oona o le a le fesoasoani e aveesea ai lou mamafa, aua le taumafai. MA LE MANATU e tatau ona faʻatonuina e se fomaʻi, talu ai o Siofor e le o se faʻaopoopoga meaʻai, ae o se vailaau faʻamalosi. Tele faʻamaʻiloga ma aʻafiaga o aʻafiaga.

Na ou maua le manava, gase, ma se tofo i taimi uma i loʻu gutu mai aafiaga i le vaega muamua o le pulega (lea ou te matauina e matua le toʻa).

I le mulimuli ai i se taumafataga na fuafua lelei mo aʻu e se fomaʻi ma ave le 1 papalama o Siofor 500 i aso uma i le taeao ma le afiafi, na leiloa 14 kilokalama i le 3 masina. Muamua, o le mamafa na alu vave, ona faʻagesegese ai lea, ae masani lava. Ona oo mai lea o le taumafanafana: tafaoga, keke, malologa. O le mea lautele, o le taumafataga na solia i lea taimi ma lea mea na taofia ai le mamafa, e ui sa faaauau pea ona ave e Siofor. Ina ua mavae le 6 masina o le taliaina, na "taofia" e Siofor le ave, ona sa faatonuina o ia e le fomai mo se 6 masina. Mo se taimi, o le mamafa na "tu", e ui lava sa ou taumafai e pipii i se taumafataga, ae le tutusa le mamafa e pei ona i ai i le amataga. Ona amata lea ona tupu le mamafa ma sili atu le vave nai lo le taimi muamua.

I le tulaga lautele, o se faaopoopoga i le taumafataga, ma i lalo o le tulaga ua faatonuina e le fomai, Siofor e galue tele, ae e te le tau manaomia ona e faatonuina mo oe lava ma inu o ni fualaau o mea "togafiti": o le a leai se aoga, ae mafai ona tele lou afaina i lou soifua maloloina . O i matou uma lava o tagata matutua ma matou malamalama e leai ni "faʻapitoa" faʻamalosi e 'ai i soʻo se mea lava e te manaʻo ai, e taoto i luga o le moega ma le mamafa le mamafa - naʻo meaai ma taaloga.

Ma e tatau foi ona e manatuaina LE leai se ava malosi ao avea nei fualaau o se mea matautia tele mo lou ola maloloina ma le ola.

Ou te faʻamoemoe o laʻu iloiloga o le a aoga i se tasi. Le manuia i le ausia o au sini!

Tali lelei

Na leiloa 11 kilokalama i le masina i Siofor. Ou te fia taumafa, vave ona ai, ae ou te 'ai mea uma, leai se itu, ae na ou maua le insulin resistance, o lea na ou faatonuina ai lenei vailaʻau 1 pc 500 MG 2 taimi i le aso. I le taimi nei, ua amata ona faʻaitiitia le mamafa i le maeʻa ai o le masina, ae o loʻo ou fiafia pea.

Faatasi ai ma nei fualaau oona, ou te le fiafia i le aina o suti. Ina ua ou tilotilo atu ia i latou, na amata ona ou lagonaina le maʻi. Ou te le iloa le mea o le a tupu pe a ou 'aina. O le mea moni, sa i ai ou aʻafiaga i le itu: manava manava ma o nisi taimi o le vomiting. E ui lava na ou faʻatusatusa sao le metotia. Masalo e tatau ona e faʻaitiitia le gaʻo gaʻo. Ae o le taunuuga na foliga mai, na ou togi pe a ma le 8 kilokalama i le masina, ma e tele naua!

O Siofor o se fomaʻi ua faʻamaonia e German, o le mafuaʻaga lea na tu ai tonu le filifiliga o se auala mo le paʻu mamafa. E toʻatele o le a fai mai e taugofie le faʻaogaina o se analogue (Glucophage), ae na te leʻi fesoasoani mai ia te aʻu. O le glucophage na inu mo le tusa ma le lua vaiaso, ma e aunoa ma le iloa o se mea e maua, o le mea atoa o loʻo i totonu o le fua, 500 i le pusa - lelei, ou te manatu o la tatou atunuʻu e sili atu lona taua. O Siofor o loʻo faʻaalia ni faʻaleleia lelei i le taimi o le faʻatagaina.

E mafai ona ou fai atu ina ia maua le aʻafiaga na ou faia e faʻafetaui ai meaʻai i se mea itiiti, ae o le fualaau faasaina o le galuega autu. Talu ai e vaivai le maualuga o le suka i le Siofor, e faʻafefe ai le cholesterol faatasi ai, ma e fesoasoani lea e faʻaitiitia ai osofaʻiga masani o le fiaʻai. E masani ona ou maua lenei mea, aemaise lava pe a uma le moe. A ou ala i le ogatotonu o le po, o loʻo i ai se manaʻoga faʻanoanoa e 'ai. Ma talu ai o laʻu moe e le mautonu (o se tamaititi, fafagu soo), na ou 'ai i le po. O lenei afai ou te inu 2 capsules i le po, o le a leai se fiaʻai, e tusa lava pe ou te ala i le tolu i le taeao. O capsules e sili ona taatele, ou te leʻi matauina soʻo se itu, e ui na tiga loʻu ulu, ae a leai Siofor. I le masina e 6 kilokalama, o le a faaauau pea ona ou mauaina.

hi E 4 masina na ou mauaina. ma faaauau. o le taunuuga mo le 2 masina 12kg. ae i le taimi lava e tasi na fai mai ai laʻu G.E, ia vavaeeseina atoa lauusiusi ma meaʻai mataga ... e ui lava ou te le o se alofa. tofia patino e amata ai le faaosofia. E leʻi tele ni au paʻu faaopoopo ae o loʻo tumau pea. o lea aua le fefe. ma ia amata, inu pulu 500 1 papalama i le aso .. i le maea ai o le 2 vaiaso i le 2 pusa .. ma le 850 o se fua tele.

Ua faatonuina e laʻu fomaʻi fualaau mo le gau o le mamafa. Sa i ai faafitauli i le taamilosaga. Sa ou inu i le 3 masina, ma pa'ū 8 kg. I le taimi nei ou te leʻi inupia mo le afa tausaga, o le mamafa e aoga. Ou te manatu o le a ou inu i isi tolu masina.

Siofor na tofia se endocrinologist i laʻu tama teine ​​- 13 tausaga, mamafa 90kg, maualuga 165, suka e masani, ma o le insulin e maualuga. Ou te inu faʻatasi ma ia mo le kamupani (E 175cm ma le 93kg, ae ou te leʻi suʻeina). O aso muamua e tolu sa i ai le manava, o lea ua lelei mea uma, o nisi taimi o le moe - sa amata ona ou inu kofe faalua i le aso. Fai le 500mg pe a uma le talisuaga i le aso. Mo se vaiaso -2.5 kilokalama, alu i le 500 x 2 taimi. (e ui lava na vave ona faatonuina e le fomaʻi le tamaititi 850 x 2, ae o le a ou amata lemu) Ou te le manao i selu, ma o laʻu tama teine ​​ua tataʻi pea, atonu o le a tatou faateleina le fualaau - o le a sili atu.

Mai lona laʻitiiti, sa mamafa tele o ia. Ma o lenei ua maua le maʻisuka i loʻu faafitauli. Na fautuaina e le fomaʻi le aveina o le Soifor 500. O le mea moni, o le maualuga o le sukū na tumau, ma amata ona faʻaitiitia le mamafa. Ua uma ona leiloa le 4 kilokalama.

O le mamafa e alu ese malie, tau talafeagai, afifi faigofie, poloka o mea mo le suamalie, toto maualuga o le cholesterol, ola umi, toetoe lava leai ni aʻafiaga, faʻaitiitia o le manaʻo

Ina ua uma ona ou fananau mai, sa ou maua se mamafa taua. Faʻasolosolo le mamafa, ona toe faʻaogaina lea, liʻo mataʻutia. Sa le mafai ona ou ola e aunoa ma ni laulaau, o le pito i lalo o Stess sa pipii i laʻau suamalie. Na ou alu i le fomai ma na ia faatonuina Siofor 500 ia te aʻu. Sa ou inuina le fualaau faasaina ao lei moe, e pei ona ou faamatalaina i se tagata o loo leiloloa le mamafa i se miti. Sa ou inu Sophor 500 mo le lima masina. I le taimi muamua, na mou atu le manava o lauusiusi, ma i le aluga o taimi e mafai ona ou 'ai ma le filemu se lole ma sa toʻa. I le mea faigata, na leiloloa le sefulu kilokalama mamafa. O le Siofor e lima selau o loʻo i ai se faʻaoga o le hypoglycemic. O le gaosiga o le kulukose i le ate ua faʻaitiitia, ua le toe gaʻo le kulūkose e le intestines.

O Siofor 500 e taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le aofaʻi o le cholesterol. O le vailaau faʻasaina ua faʻateleina i le urine. O le Siofor 500 e faʻaaogaina mo le: oona ma e le o le aoga o togafitiga o meaʻai o laʻu mataupu. Faatasi ai ma Prema, na amata ona ou le fiafia ma o nisi taimi ou te le manao e ai, ae e seasea tupu. Sa i ai aʻafiaga i le itu i le foliga o le siva, manava, ae e leʻi umi ae alu ese mea uma. O le olaga ola o le fualaau faasaina ua umi. I se tau Siofor 500 e taliaina. E le pine ae ou alu i le fomaʻi, o le a ou faia ni suʻega ma filifili pe inu le vailaʻau i le lumanaʻi. Ioe, o loʻu suka toto e masani lava. Paʻu le mamafa, ou te manaʻo e leiloa le mamafa, ae o le a se mea o le a fai mai ai le fomai. O ia lava ua le toe i ai i le faʻaumatia o meaʻai, e aunoa ma le fesoasoani a tagata tomai faapitoa, e mafai ona e mafua ai le leaga tele o le soifua maloloina ma le olaga i le lumanaʻi. O le gaosi oloa o Siamani ma o le vailaʻau ua faʻatagaina e pei ona faatonuina e le fomaʻi. Ou te fautuaina tagata uma ia leiloa le mamafa i luga o laʻu faataitaiga, ae a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

E pei o Siofor o se fualaau faasaina, e leai soʻu masalosalo i le taimi nei. Ina ua faatonuina e le fomai e ave mo le gau o le mamafa, sa ou vaai vave i iloiloga e uiga i se meafaigaluega.I se isi itu, na latou fefefe ai ia te au, aua sa fai mai sa i ai ni aʻafiaga matuia. Ae tusa lava pe manatu o le Siofor mo le gau o le mamafa e maua ai foi ni iloiloga le lelei, o lea na amata ai ona ia ave fualaau. Ma o le taunuuga na le i ai se mea e le fiafia ai. Ina ua mavae le 4 masina, o le mamafa o le mamafa o le 12 kilokalama. O le mea moni, o taimi uma lava na nofo ai o ia i luga o se taumafataga maualalo. Na fai mai le fomai e tatau ona faia lena mea. I le taimi nei, ua le toe foi mai kilokalama, o lea ua ou matua faamalieina i le fualaau faasaina.

Faʻaaogaina o vailaau faasaina

Siofor - papaa na fuafuaina mo le maʻisuka e maua ai le maualuga o le insulin toto. Ona o mea o loʻo iai le metformin i lona tuufaatasiga, o lenei faailoga e mafai ona matua faʻaitiitia e tusa lava pe ua leva ona 'aina e se tagata se mea suamalie. O tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka i le tele o tulaga e masani ona maua nisi pauna. Ona o le maualuga o le suka o le toto, o le gau o le mamafa e ala i taʻaloga poʻo meaʻai laiti-caloni o le a le aoga. Ona o lenei mea, e taua le taulimaina o le faafitauli i le tulaga. Pe a faʻaalia lenei mea o le a masani, o auala masani o le leiloa o le mamafa o le a aumaia ai taunuuga.

I le faʻaopopo i le faʻaitiitia o le inisalini, Siofor fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol leaga i le tino ma faʻafefe ai le fiaaai. E fesoasoani i se tagata e atiina ae le aga masani o le taumafaina o meaʻai laiti nai lo le 3 taimi i le aso. O le mea lea, o metabolic processes e matua faatelevaveina.

Faaaogaina o fualaau faasaina mo le gau o le mamafa

Iloiloina e ala i iloiloga o tagata na faʻataʻitaʻiina lenei vailaau faʻasaina ina ia faʻaitiitia ai lo latou mamafa, 87% oi latou e lelei. Tagata e tusitusi e tusa ma le fua o le plumb i le masina i le 10 kilokalama. I tala uma, o le vailaʻau e fesoasoani e pulea ai lou manaʻo, tuulafoaia le faʻaaogaina i aso uma o laʻau suamalie, tusi saʻo mea masani o aso uma ma fetuutuunai au meaai i aso uma.

Ona o aʻafiaga o vaega malosi i le tino, ua i ai i se tagata le manao e 'ai meaʻai suamalie. E amata ona ia taumafai mo se soifua maloloina lelei, faateleina le tele o fualaau faisua, fualaau aina ma togalaau fou i le taumafataga. Faatasi ai ma se faaitiitia o le numera o fualaau suamalie ma falaoamata o taumafa i aso taitasi, o le numera o kalori ua uma ona faʻaitiitia ua faʻaititia.

Matou te ofoina atu ia te oe e faitau le fuaitau "Diet 1000 calories", lea e maua ai se lisi mo le lelei o le gau o le mamafa.

Faʻatau ma faʻasoa

Siofor, e pei lava o isi fualaau faasaina e maua ai le maualuga o le insulin toto, ei ai malosiaga uma ma vaivaiga.

Faʻapitoa:

  1. Big plumb i se taimi puupuu.
  2. Faʻaitiitia le suka toto.
  3. Faʻavaveina o metabolic process due to regulatory of appetite.
  4. O le atinaʻeina o masaniga lelei e fesoʻotai ma se vaega itiiti o meaai papaʻu i le taumafataga ma se vaega itiiti.
  5. E leai ni faʻailoga o le paʻu o le paʻu i luga o le paʻu.

Faʻafitauli:

  1. Ina ia le afaina ai lou tino, e tatau ona e faia se suʻega faafomaʻi ma maua se faatagaga a se fomaʻi e faʻaaoga ai lenei fualaau. I le taimi o lona taliaina, e fautuaina ia matauina i vaiaso uma ile falemaʻi.
  2. O le Sioform o se fomaʻi faapitoa mo le togafitiga o le maʻisuka. E lei fuafuaina na o le mamafa o le mamafa.
  3. E tele faʻasolega ma aʻafiaga itu.

Faatonuga mo le faaaogaina

E tolu ituaiga o fualaau faasaina, e fuafua i le aofaiga o mea faaopoopo - 500/850/1000 mg. Ole fualaau faasaina e faatoa faatonuina pe a maeʻa ona maua mai se suʻega faafomaʻi.

Fautuaga! Ina ia aloese mai aʻafiaga e fesootaʻi ma le galuega o le fualaau oona, e tatau ona faʻaaoga le fualaau faasaina pe a uma ona 'ai.

Afai matou te talanoa e uiga i ni metotia talafeagai, ona tatau lea ona e iloa le eseesega i le va o Siofor 500 mo le gau ma le Siofor 1000 mo le gau o le mamafa. O la latou eseesega autu o le numera o vaega faaopoopo i le tuufaatasiga e faaopoopo i le metmorphine.

Faatonuga mo le faaaogaina Siofora 500:

  1. O vaiaso muamua e lua e manaʻomia e inu ai pusa e lua i le aso. Pe a oʻo mai i le fualaau faasaina 850 po o le 1000 mg, e tatau ona faʻaitiitia le aofaiga i le tasi papatini i le aso.
  2. A maeʻa vaiaso e lua, e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi. Afai o le faagasologa o le leiloa o le mamafa e alu i se tulaga masani ma e leai ni aʻafiaga itu, e faaluaina le fua.
  3. E tatau ona oʻo i le 6 pauna i le aso pe a sau i le Siofor 500.

O lenei ua e iloa le auala e ave ai Siofor mo le gau o le mamafa. O le mea mautinoa, o le tui e tatau ona filifilia e se fomaʻi poto. E faalagolago tele i le suʻega ma faʻaaliga e fesootaʻi ma le tino.

E mafai ona faatauina le fualaau faasaina i ni auala se lua:

  1. Tuu se poloaiga i luga o le initaneti. Aua nei faʻatulagaina pusa i luga o punaoa lona tolu. Ina ia le feiloai i se mea sese, faaaoga na o le upega tafaʻilagi aloaia po o mea e faalagolagoina. O le tau o se fualaau faasaina ile faleoloa i le initaneti e mafai ona amata mai i le 200 rubles ma faaiʻu i le 400 rubles. I le taimi lava lea e tasi, e le tatau i se tasi ona galo le tau o le faʻasalaga i lau eria.
  2. E mafai ona e faʻatau mai taulaiti taugofie e ala i le alu i le falemaʻi lata ane i lau 'aʻai. O le tau masani e 250 rubles. O le a faateleina e fuafua i le metotia na filifilia. O le fua o le Siofor mo le gau o le mamafa o le pau lea o mea e aʻafia ai le tau.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Siofor ei ai nisi o aʻafiaga leaga. E faasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tulaga nei:

  1. I le maʻisuka ituaiga 1.
  2. Afai ei ai ni faʻafitauli e fesootaʻi ma le atigi vaʻalele, māmā, gutu.
  3. Cancer, neoplasms, taʻaloga ua mavae ma fatu fatuga.
  4. O le vaitaimi o le faʻavavevaveina o faʻamaʻi faʻamaʻi.
  5. I le taimi ua maeʻa ai.
  6. Faʻatasi ma faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi.
  7. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le ava malosi.
  8. Afai ei ai faafitauli e fesootaʻi ma le galuega a gaʻo ma le ate.

O le maʻitaga ma le lactating tina e manaʻomia ona feutagai ma la latou fomaʻi.

O aʻafiaga e faʻavae i luga o iloiloga o tagata na faʻataʻitaʻiina, amata i fualaau faʻapitoa, o se faʻaopoopoga o gasegase ina ia mafai ai ona maua se malosi tele, i aso muamua o le amataina o fualaau. O aʻafiaga e ono aʻafia ai:

  1. Faʻaleagaina o le nofoa.
  2. Vomiting, vavao, leisa, ulu o le ulu.
  3. Le iloa le mafaufau, vaivaiga.

Analogs ma faʻatusatusaga ma i latou

E tele fualaau oona e tutusa ma latou aafiaga ia Siofor:

Le fesili sili ona taatele e tulaʻi mai i le au faʻatau, o le a le sili atu o Siofor poʻo Glukofazh?

O nei fualaau oona e talitutusa ma o latou aafiaga i le tino. Ua faatonuina e le fomaʻi, e faalagolago i taunuuga o se suʻesuʻega faafomaʻi poo le i ai o uiga o le tino. Ae peitai, o Glucophage umi o loʻo i ai ni faʻamanuiaga i luga o Siofor. E manaʻomia le faʻasolosolo ina ia faʻaumatia naʻo le tasi i le 24 itula. E i ai sona aafiaga sili atu le malosi i le gastrointestinal tract. Talu ai ona o lenei mea, ua faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga.

Afai e faʻatusatusa i isi analogues, e masani ona faʻaaoga e sui ai Sioforu. O la latou sini masani o le togafitia o le maʻisuka ituaiga 2.

Siofor mo gau gau - iloiloga

Ona o le maʻisuka, na ou maua ai se aofaiga tele o tupe faaopoopo. E le mafai ona ou galo le aveesea o le mamafa faatasi ai ma le fesoasoani a le mono-meaai naʻo aʻu. Ina ua maeʻa ona ou asiasi atu i le tausinisi, sa ou iloaina le faafitauli. Faʻaaoga fualaau e faʻaitiitia ai le maualuga o le inisalini, na ou taulimaina ai le maʻi. O le faʻaleleia o meaʻai lelei ma le faʻamalositino faaopoopo, na mafai ai ona faʻaititia le mamafa e le saʻo saʻo. Mai le fualaau faasaina e leai se aafiaga. O le mamafa i le 30 aso e silia ma le 10 kilokalama.

Victoria 37 tausaga:

O le maʻi suka o se faʻalavelave matuia i le mauaina o se ata tusi. Mo le lima tausaga e le mafai ona aveesea le mamafa aua ou te leʻi malamalama i le ute o le faafitauli. Ina ua uma ona ou talanoa ma uo a fomai, na ou iloaina ai e tatau ona tuuitiitia le maualuga o le toto suka ma o aʻu amioga o le a aumaia ai taunuuga. Faatasi ai ma le faatonutonuina o suka, sa fesoasoani Siofor ia te au. O le fualaau faasaina e le gata ina aoga i le faaitiitia o le maualuga o le inisalini. Na ia fesoasoani mai ia te aʻu e tufatufaina au meaai i aso taitasi, tuu le lagisa e faavavau.

O nei fualaau maualuga e pele tele ia te aʻu ma o latou aafiaga e tele i luga o le tino. Ma o le lagona o le fiaaai ua faaitiitia, ma ua tuuitiitia le inisalini, ma o le tulaga lautele ua faaleleia. O laʻu palama i le 40 aso o se mine o le 15 kilokalama. Ae ui i lea, ina ia mafai ai ona ausia le manaʻoga, na ou alu i totonu mo taaloga ma 'ai lelei.

E mafai i le hepatitis C?


O Siofor e le mafai ona ave i ni viral forms o le hepatitis.

O le maʻisuka ma le gasegase o satelite o le gasegase gaʻo. I lenei tulaga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le a tauamiotonuina.

Faatasi ai ma lenei suʻesuʻega, ua faatonuina e le fomai Siofor 1700 mg i le aso. O le fua muamua o le -500 mg faalua i aso uma.

A maeʻa ni nai vaiaso, ona faʻatupulaia, faasolosolo malie lava i le 2000 mg, pe'ā tatau ai, vaevaeina i ni atopa se lua.

Siofor fesoasoani e togafitia le gaʻo o le ate, mulimuli i fautuaga a se fomaʻi i meaʻai ma tausia se soifua maloloina lelei.

Auala e ave ai le mamafa o le mamafa

A o lei aveina Siofor, e tatau ona e asiasi atu i se fomaʻi o le a faatonuina se suʻega toto ma faʻamaonia se togafitiga togafitiga. O le fua muamua mo le dieters o le 500 mg i le aso. A maeʻa le lua i le tolu vaiaso, ona faʻatupulaia lea, oʻo atu i le iuga o se tolu masina o togafitiga o le 3000 mg.

E mafai ona e mauaina le maualuga o le aoga ile leiloa o le mamafa pe afai e te mulimuli i nei fautuaga:

  1. ave le fualaau faasaina mo le sili atu ma le tolu masina e le talafeagai,
  2. meaʻai e inu i le taeao i meaai,
  3. e le mafai ona e faʻateleina le fua o le fualaau faasaina oe lava,
  4. e tatau ona mulimulitaia se taumafataga maualalo maualalo.

I le faʻatulagaga o le aso, o se tagata maʻi e manaʻo e leiloa le mamafa e tatau ona aʻafia i taaloga. E talafeagai le teena o le ava malosi i taimi o togafitiga.

Afai e te misia se fualaau, aua le totogiina mo le leai o le fualaau faasaina e ala i le faateleina o le fualaau. O vailaʻau e tatau ona inu tele e tusa ai ma le poloketi na faatonuina e le fomaʻi.

Faʻasologa ma le faʻaaogaina

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

Siofor o loʻo avanoa i totonu o fualaau o se fua o le 500, 850 ma le 1000 mg. E faigofie lenei mea mo le faasolosolo malie le faateleina o le fualaau o vailaau e tele le maʻisuka e manaʻomia mo se taimi umi.

Siofor 850 papa

I le taimi muamua, e 500 mg o le vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina i le aso. O le faʻasolosolo ua faʻapupulaina i le 1000 mg ma latou inu pusa 2 taimi i le aso. A mavae le 2 vaiaso, e tolu taimi e ave ai Siofor. Ole maualuga ole metotia e le tatau ona silia ma le tolu kalama.

E faʻaaogaina pusa e aunoa ma le tunu, fufulu i le tele o vai, e sili ona lelei ma meaai. Afai e faʻasolo mai se fualaau e tasi, ona sili atu lea ona inu le vailaʻau i le afiafi. E lua faʻasologa o loʻo faʻaaogaina i le va o le 12 itula.

A e ave le togafitiga faʻatasi ma Siofor, e tatau ona e suʻeina e le aunoa ia suʻega e faʻaalia ai le galuega o le ate ma fatuga.

A faʻaaogaina se tele o vailaʻau, o faʻalavelave faʻafuaseʻi e tupu:

  • hypoglycemia,
  • fatu fatu
  • lima vaivai,
  • le tupu mai o le lactic acidosis,
  • soona inu tele
  • faʻanoanoa
  • se lagona malosi o le fiaaai.

Afai o le tagata gasegase e malamalama, ona maua ai lea o se sua suamalie poo se fasi suka. I le tulaga o le leiloa o le mafaufau, ua tuʻuina atu ia te ia se tui malosi o se tali o le kulukose.

A maeʻa le faʻamautuina, e manaʻomia le tuʻuina atu o meaʻai gaʻo maualuga e puipuia ai se osofaʻiga lona lua o le hypoglycemia.

Ina ia aloese mai le faaaogaina i Siofor, e le tatau ona ave mo le silia ma le tolu masina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le faʻaaogaina tutusa o Siofor ma isi vailaʻau e mafai ona suia ai lona togafitiga faʻasolosolo. Faʻaeteete ma le vailaau faʻasaina ma le simetidine ma mea e le faʻaogaina. O a latou faʻapotopotoina e mafai ona mafua ai le hypoglycemia.


E le mafai ona e aveina le meafaigaluega:

  • ma le oxytetracycline,
  • faʻatasi ai ma vailaʻau faʻamalolo,
  • faatasi ai ma peta-blockers,
  • faʻatasi ma MAO ma le ACE.

O le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le suka e tupu aoe tago atu i le glucocorticoids, diuretics, faʻamataʻu tautala, omoni o le thyroid. A faʻaoga faʻatasi ma Buserelin, o le lelei o le Siofor ua faʻaitiitia.

Tau fualaau faʻatau

O le tau o le afifiina o Siofor e eseese mai le 220 i le 400 rubles. I totonu o falemaʻi i luga o le initaneti, e tau le maualalo, ae atonu o le a le maua se mea sese, lea e sili ona matautia mo le soifua maloloina.

Metformin o se vaega o le auala e faʻaitiitia ai le suka o le toto. O fualaau oona umi e ave i le aso.


Analogs a Siofor:

O sauniuniga o loʻo i ai le mea e tasi o loʻo galue malosi, e eseese i le atunuu na afua mai ai ma tau. A filifilia se vailaʻau, e tatau ona e taulai atu i fautuaga a le fomaʻi.

O le tele o iloiloga a Siofor e faamaonia ai lona lauiloa, aemaise lava i tagata o loʻo mamafa tele.

O le tele o tagata faʻatau fualaau o fafine e iai le maʻisuka ituaiga 2.

Na latou matauina ua leai se mamafa pe a uma le amataga o le togafitiga. O nisi e matauina o le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le manava, lea e aoga mo i latou e mananao e aveesea le mamafa.

E le o tagata uma e faʻaaoga Siofor mo le gau o le mamafa. Ua faamalieina le maʻisuka i taunuuga o le falemaʻi e faʻaitiitia ai le suka o le plasma. Faʻamatalaga o fafine faʻaaoga Siofor mo togafitiga o le polycystic, lelei. Na ia fesoasoani i nisi oi latou e avea ma tina, fanauina ni pepe soifua maloloina.

O nisi o gasegase e matauina ei ai se lagona o le gaioiga pe a ave le vailaau, ma o loʻo i ai foi le faaletonu i le vaega o meaʻai. E afua mai i le mea moni e faapea o le taimi muamua sa latou faʻalavelave i le gaioiga o totoga i totonu ma le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi.

Vitio faʻatalanoa

E uiga i togafitiga Siofor ma Glucofage i le vitio:

O Siofor o se fualaau faasaina o le hypoglycemic e tau i le faʻaitiitia o le suka o le toto. O loʻo faʻaalia mo le maʻisuka ituaiga 2. Faʻamatala togafitiga i tagata gasegase, pe afai o le taumafataga ma faamalositino e leʻi aumaia ai le faʻamoemoega na faʻamoemoeina. O le vailaau e mafai ona avea o se vaifofo tutoatasi, ae mafai ona tuʻuina atu i isi vailaʻau o le hypoglycemic ma le inisalini.

O Siofor e le gata na maua e tagata maʻisuka, ae faʻapea foʻi ma na gasegase e manaʻo e aveesea le mamafa. Ua faʻamaonia le vailaau mo tagata taʻaalo e faʻaitiitia le laulau o gaʻo o le gaʻo, o loʻo faʻaaoga foi i le gynnecology. O fualaau faasaina e iai le tele o faʻasolega mo le faʻaaogaina, e pei o le fatu, fatuga o fatugaʻo ma le ate. O le tele o tagata gasegase e tali lelei ia Siofor i le togafitiga o le maʻisuka ma le gaʻo.

Le tuufaatasiga ma mea aoga o fualaau faasaina

E pei o soʻo se laʻau, o Siofor o loʻo aofia ai vaega faʻamalosi ma ausilali.

O le eletise autu autu Siofor o le metformin hydrochloride.

O le eletise autu autu o le metformin hydrochloride.

I le faʻaopoopoga i le vaega autū, o vailaʻau nei o se vaega o laulau:

  • povidone
  • hypelloli,
  • magnesium stearate.
  • macrogol 6000,
  • hypelloli,
  • titanium dioxide (E171).

Aisea e aoga ai Siofor mo le gau o le mamafa, o lona aafiaga i le tino

O le vaega malosi o le Siofor sauniuni tuusao e afaina ai le faiga o gasegase o le tino. A aunoa ma le suia o le maualuga o le inisalini na gaosia i le toto, Siofor suiga tele ona uiga taua, faʻasaina le gaioiga o le inisalini e taofi ai le gaʻo.

E le gata i lea, i lalo o le faatosinaga a le vailaau faasaina, o le mea e maua i le glycerol ma le fatty acids saoloto e faateleina, o le gaosiga o le masose e gasegase musika e faaosofia, ona o le faagasologa o le taumafaina o le gataifale faasao.

O le faʻaitiitia o le galu glucose gaosiga, e fesoasoani foi Siofor e faʻagesegese le faʻaaogaina o le suka. le tino.

Siofor 500 fualaau taumafa: iloiloga talanoa e uiga i aʻafiaga aʻafia

O se mea taua o le fualaau faasaina o se faaitiitia o le manava, ona o le mulimuli i se taumafataga, e sili atu le faigofie ona mulimuli i le meaai fautuaina ma teena meaai e gaʻo ai le carbohydrate.

O manatu o tagata fai meaʻai i le aoga o fualaau faasaina

O manatu o tagata fai meaʻai e uiga i le faufautua o le faʻaaogaina o Siofor mo le mamafa o le mamafa e le lelei.

O lea o nisi tagata atamamai latou te le faafitia se aafiaga lelei i le paʻu o le mamafa pe a faʻaaoga nei papa. Peitai, i le taimi lava e tasi, latou te lapatai atu o nisi taimi i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e leai se mea e maua ai pe oʻo lava i le mamafa o le maua.

Ma o le ono iai ni aʻafiaga ogaoga i luga o le faʻatinoina o se tino ola maloloina e oʻo lava i le fesiligia o le manaʻomia mo se tulaga lamatia.

Peitai, i le isi itu, o nisi o meaʻai fualaau o loʻo talitonuina o le leai o ni faʻamaoniga poʻo le mauaina o le mamafa o le mamafa ao tagofia le fualaau faasaina e mafai ona faʻamatalaina e mafuaʻaga faʻapitoa.

I le maualuga o le faʻamoemoe mo le faʻamauaina o fualaau, o nisi o lo o leai se mamafa e taofia ai le puleaina oa latou meaʻai ma, e le amanaiaina ei latou lava, amata ona maua le mamafa.

ole fua ole aso o fualaau ole Siofor 500 e tatau ona vaevaeina i ni atopaʻu i taimi masani, e gauai atu i ai ile iloiloga.

Faʻalogo lelei! E fautuaina malosi e le aufailaʻau taumafa aʻo leʻi faʻaaogaina Siofor, faʻafesoʻotaʻi se tagata poto faapitoa e mafai ona ia faʻamalamalama lelei uiga masani o le tagata maʻi i le auiliiliga ma atiaʻe se mea e sili ona saogalemu ma sili ona lelei ma le auala e ave ai fualaau faasaina.

Fomaʻi iloilo - e aoga le aveina o Siofor

O fomai e le mautonu i la latou filifiliga. O le aveina o Siofor papaa e avea o se auala e aveesea ai le mamafa, e matua le fautuaina, talu ai o le aʻafiaga o le paʻu o le mamafa e mafai ona matauina o se itu itu.

I se tagata soifua maloloina, o lenei vailaʻau e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli matuia o le tino, e aofia ai:

  1. Faʻaleagaina o gaioiga faʻasolosolo.
  2. Faʻaleagaina o le natura endocrine.
  3. Le mautonu o le vaega o meaʻai.
  4. Le amataga o le lactic acidosis.

Faʻalogo lelei! O lea faʻafitauli pe a faʻaaoga Siofor e pei o le lactic acidosis i le 80% o mataupu e oʻo atu ai i le oti.

Ae i le taimi lava e tasi, afai o le mamafa e fesootai tuusaʻo ma se maʻi suka, ona faʻaaogaina lea o le fualaau faasaina.

O le a le eseesega i le va o Siofor mai analogues (Glucofage ma Metformin) mo le gau o le mamafa

Siofor e tele analogues. O fualaau sili ona lauiloa o Glucofage ma Metformin.

I a latou taga, Glucophage ma Metformin e ese mai ia Siofor. O le eseesega i le va o fualaau nei e mafai ona matauina i le faiga o le taumafaina ma le togafitiga fautuaina. O se uiga tulagaese e na o le fualaau faasaina Glucofage ma le faaopoopoina o se faaumiumi umi.

O lenei mea faigaluega o loʻo i ai meatotino e mafua ai le faʻaaogaina o le vailaau malosi i le tino. O sea gaoioiga faifaimalie ma fuatia e fesoasoani e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻalavelave i le gaioiga o le vaega o meaʻai, ma faʻafaigofieina ai foʻi le faagasologa o le tagofia o fualaau faasaina, e ala i le faʻaitiitia o le numera o atumaga.

Auala e ave ai Siofor 500 Diet Pills

O le Siofor 500 o loʻo i ai le aofaʻiga maualalo o mea galue, lea e lava tele e faʻatulagaina ai le maualuga o le suka ma faʻagasolo le faagasologa o le susunuina o le tele o tupe teu.

Ole maualalo o fualaau o fualaau faasaina e mafai ona maua ai le gaioiga o le leiloa o le mamafa e aunoa ma le lamatiaga e afaina ai le tino.

Faatonuga ma le tusi talosaga

Muamua e fautuaina e le sili atu i le tasi le papalama i aso taitasi. O le ave o le meaʻai e tatau ona paʻu i fafo o le taumafataga poʻo le taimi lava e maeʻa ai. E le gata i lea e mafai ona faateleina le numera o laupepa e ave i le 6 i le aso.

I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona vaevaeina i aso taʻitasi i le tele o atopa i taimi masani.

Fautuaga faaopoopo ma faatonuga mo le faaaogaina o fualaau faasaina:

  1. E matua faasaina le faʻaaogaina o fualaau mo le sili atu ma le 3 masina i se laina.
  2. E fautuaina ina ia faateleina le atopaʻu pe a uma le 2 vaiaso ma naʻo pe afai e leai se aoga o le taofia o le manaʻo.
  3. Mo le umi o le vasega atoa, e tatau ona lafoai atoa le faʻaaogaina o le ava malosi.
  4. E fautuaina le Siofor 500 mo le faʻaaogaina faatasi ma se taumafa maualalo-kalori.

Faʻamatalaga taua! Faʻaaogāina o fualaauʻai Siofor 500, e matua malosi le faʻavaivai e faʻalagolago i fautuaga lautele ma iloiloga faitau i le Initaneti. O le fua saʻo ma le fuataga o fuataga e tatau ona fuafuaina e na o le fomaʻi, ma ia mafaufau i vaega taʻitasi ole maʻi.

O aʻafiaga e aʻafia ai

Aua neʻi galo e uiga i aʻafiaga e ono aʻafia ai fualaau oona, e faʻaaoga ai fualaau o le Siofor 500.

O faʻamatalaga e uiga ia i latou o loʻo tagofia nei fualaau o loʻo taʻu mai ai le ono mafai ona tutupu mea leaga nei:

  1. Faamai o le gasegase (e tusa ai ma iloiloga, o mea e sili ona masani ai faʻalavelave masani pe a faʻaaoga fualaau o le Siofor 500).
  2. Faʻafitauli pipisi (lactic acidosis, hypovitaminosis B12.
  3. Faʻaiʻuga i le faʻatinoina o le tino hematopoietic.
  4. Faʻaaliga Allergic.

Tina ma le lactation

O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i le taimi o le maitaga ma le taimi o le fafagaina e matua faasaina. E fautuaina e faapea i le taimi o le fuafuaina o le maitaga, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o mea e le masani ai i le atinaʻeina o le tamaititi, faʻaaogaina atoa le faʻamaʻi.

O fafine e mafatia i le maʻisuka e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka, pe'ā tatau ai, ua tuʻuina atu i togafitiga insulin.

Faatonuga faapitoa ma itu taua

Talu ai ona o le fualaau faasaina e matua ogaoga ma e tele faʻasolega ma aʻafiaga e le manaʻomia, i le taimi e faʻaoga ai, e tatau ona e mafaufau ma le totoa i lou soifua maloloina ma ia amanaʻia taimi e pei o:

  1. E tatau ona mataitu le gaioiga o fatugaʻo, e tusa lava pe leʻi muai leai ni faafitauli na matauina.
  2. E fautuaina e ave se suʻega lactic acid. ia le itiiti ifo ma le 2 taimi i le tausaga, faatasi ai ma le faʻaalia o faʻamaoniga o laualgia - vave.
  3. E taua aloese mai le faia o fualaau mo ni maʻi pipisi, manua, maʻi tumaʻi maʻi ma le lamatiaga o le faʻamalaina.
  4. Ua faalēaogāina laulau i le 2 aso muamua ma pe a uma le taotoga.
  5. Ole lapataiga faapitoa o loʻo faʻaalia i le tofiaina o fualaau faasaina i tagata matutuaaofia ai i galuega matuia faaletino.
  6. Faʻatasi ma le sulfonylurease tatau ona o gatasi ma le siakiina masani o le maualuga o le suka.
  7. O le faʻaaogaina o papamaʻa ma le inisalini e naʻo totonu o le falemaʻi e faia ai., i lalo o le vaavaaiga a fomaʻi.

O le lelei ma le faʻamalosi o le tagofia o fualaau mo le mamafa o le mamafa

O fualaau o Siofor 500 e maua uma i le lelei ma iloiloga le lelei. Aʻo leʻi faʻaaogaina nei fualaau, e tatau ona e suʻesuʻe i mea lelei uma ma faʻasoa e uiga i le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega.

Faʻatau mo le faʻaaogaina o le Siofor 500 paʻu Le faʻaaogaina o le Siofor 500 paʻu
E tusa ai ma iloiloga i le faʻaaogaina o papamaʻa, e faavae i luga o le uluai mamafa, e mafai ona e leiloa 3-10 kg i le kosiFaʻatasi ai ma le maualuga o le inisalini, o le le lava o le mamafa o le mamafa e mafai.
E talafeagai mo le paʻu o le mamafa o le mamafa.O le faaaogaina o fualaau faasaina e manaomia ai le vaavaaiga faafomai
Leai se faʻaopoopoga o gaoioiga faaletino manaʻomiaO aʻafiaga e masani ona matauina.
O le galo mo meaʻai gaʻo-o loʻo faʻaitiitia.Se lisi ofoofogia o le faʻasaʻo
Faʻaitiitia le manaʻoE mafai ona maua tupe mama i le faaiuga o le kosi.

E tele mea moni e faʻamaonia ai e mafai ona faʻaitiitia le mamafa e ala i le aveina o fualaau o fualaau o Siofor 500 (iloiloga o tagata fai meaʻai, fomaʻi, teineiti na ave le piliki). Ae o iinei e taua le mafaufau o lenei mea o se vailaau matautia, ma o lona faaaogaina e le fautuaina e aunoa ma se mafuaaga faapitoa.

O le a le Siofor 500, 850 ma le 1000

O Siofor o le igoa e sili ona lauiloa mo papa maʻalaʻau ma le metformin. Ua mamanuina faapitoa e faʻaititia ai le toto suka i le maʻisuka ituaiga 2. Ole ituaiga lona lua e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka, pe a osofaia e le pancreas le gaosia o le inisalini, ae e le mafai ona maua e sela mo le gaosiga o le kulukose.

O le tele o taimi, o le maʻisuka e amataina i le talaaga o le oona ona o le mea moni e poloka ai le insulin i totonu o siama. I lalo o le faatosinaga a Siofor, o le kulukose e faʻamavaeina e lona lava inisalini ma ua faʻamautu le maualuga o le suka. Aʻo mulimuli i le suka, o faʻamaoniga o le cholesterol, o le galuega o le cardiovascular and hormonal systems e toe foʻi i le masani. Ona o le mea mulimuli, o le siofors ua faʻataʻitaʻiina mo le faʻaleagaina o le gynnecological o le endocrin (mafuaʻaga o faʻamaʻi faʻamaʻi, leai se fanau, ma isi)

Siofor - o se fualaau mo togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i ni vaega se tolu: 500, 850 ma le 1000 mg. O le filifiliga o le tui e mautinoa lava e tuʻuina atu i le fomaʻi, talu ai o Siofor o se vailaʻau malosi. Mo le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa, e tatau ona e taulai atu i le pito sili ona maualalo i lou tulaga.

Le aʻafiaga o fualaau faasaina ile mamafa

O Siofor e tosina mai le mafaufau o le mamafa o tagata ma na o le aveesea o le mamafa ona o le faiga o gaioiga i luga o metabolism. O le faʻamautuina o le maualuga o le suka o le toto o se tagata atoatoa i totonu ia te ia lava e taʻitaʻia ai se gau o le mamafa. I le faʻaopoopoga, i le tele o tagata gasegase, o le naunau mo le suamalie e faʻaititia pe ua matua leiloloa, e oʻo atu i soʻo se suiga i meaʻai. Ua amata ona sili atu le faigofie ona pulea le fiaai ma le tele o le tausiga.

Ae e tusa lava pe 'aina le suamalie, e le faatagaina e Siofor le sili atu o le kulukose e tuʻuina i totonu o le toto. O suga uma e ulu i totonu o le manava, ae le o ou sulu e pei o le gaʻo. E moni, o le a le pine ae amata ona feʻaveaʻi, mafua ai le faʻaleleia o le kesi ma isi faʻafitauli mai le gastrointestinal tract. Ae o se tasi lea o aafiaga sili ona leaga o le fualaau faasaina.

Faʻatasia le faʻaaogaina o Siofor, o le taumafa maualalo ma le faʻamalositino, e mafai ona e leiloa le 15 kg i le 3-4 masina. Afai e le o mulimulitaina le taumafa, o le mamafa o le mamafa e tusa ma le kilokalama i le masina pe itiiti foi. Ae ui i lea, o totoga taitasi e tulaga ese. O nisi ua faitioina le faateleina o le naunau mo le suamalie po o le leai o se aafiaga i luga o le mamafa.

Auala e ave ai le mamafa o le mamafa

O Siofor o se vailaau faʻamalosi mo le maʻisuka, ae le o se vailaʻau mo le paʻu mamafa. O le mamafa o le paʻu o se mea masani, ae le o se mea e manaʻomia. I aso nei, ua faamaonia ai o Siofor e fesoasoani i le puipuia o le maʻisuka, o lea e faatonuina ai e fomaʻi i tagata i se vailaau o le preditebetes pe o se uiga o le maʻisuka. Faatasi ai ma faailoga o lenei mea o le mamafa.

Afai o le vaitau o mea ua fai ma vaisu i le vailaau e pasi e aunoa ma le faʻaalia o faʻamaoniga e manaʻomia ai lona tosoina, ona oʻo lea i le taʻi 3-6 masina.

Afai o le tagata maʻi o loʻo i luga o se meaʻai laiti, e taʻoto se papa maa i le aso ao leʻi oʻo i le taimi o taumafataga. Mo i latou e le mafai ona ola e aunoa ma sisiva pe 'aʻai i soʻo se mea latou te mananaʻo ai, o le numera o faʻasalaga e faʻaopopo i le lua pe tolu, e faalagolago i le suʻa. O le isi fesili pe mafai pe a talafeagai ma tatau ona leiloa le mamafa. E oʻo lava i le maʻisuka Siofor faʻamaonia pe a le manuia le taumafa i le fetuunaiga o le suka.

Fautuaga lautele: amata i se fualaau itiiti i lea aso ma lea aso, ma faasolosolo malie ona faateleina i le faatonuina e le fomai. O lenei mea e faʻalavelave pe faʻaitiitia aʻafiaga. Mo le faʻamoemoe lava e tasi, e mafai ona e vaeluaina le fua ole aso. O le faʻatulagaga o fuataga o le mea e faalagolago i ai. Le fua faatatau maualuga o fualaau oona e 3000 mg.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga masani masani e aofia ai mea e faʻaogaina ai meaʻai: tiga faʻapitoa, taoto, vomiting, manava, leai se manaʻo. E masani lava, e aluese lenei mea i aso muamua poʻo vaiaso, ma e le o se mafuaaga e faʻagata ai le fualaau faasaina.

E masani ona masani ona suia le tofo, paʻu o le paʻu, poʻo le hepatitis i le ate. O nei mea uma e pasia pe a uma le soloia o Siofor.

O le Siofor e faʻavaivaia ai le aʻafiaga o le faʻailoga faʻasalaga, ma faʻapupulaina ai le lamatiaga o se maʻitaga e lei fuafuaina.

Faʻasolosolo umi, Siofor faʻaitiitia le faʻaaogaina o vitamini B12, e faʻaitiitia ai lona faʻamaualuga i le toto. E taua lenei mea pe afai o le tagata maʻi ei ai le anemia measina.

O le mea sili ona mataʻutia ae matautia le lamatia o le atinaʻeina o le lactic acidosis. O le igoa lenei o le tulaga o le toto supersaturation ma le lactic acid, lea e mafai ona alu i le tulaga o le "susu coma". A aunoa ma le fesoasoani muamua, o se tagata i lenei tulaga e maliu i totonu o le 2-3 itula. O le lamatiaga o le acidosis lactic o le a faateleina i tagata mamaʻi e itiiti ifo ma le 1000 kcal i aso taitasi, e auai i aʻoga faaletino poo galuega faaletino, poo le sili atu ma le 60 tausaga. O le le saʻo le tui o se tasi lea o tulaga lamatia.

Le manatu o fomaʻi e uiga i vailaau mo le gau o le mamafa

E ui lava o le lauiloa o Siofor i le leiloa o le mamafa, ua lapatai mai fomai i le lamatiaga o lona le pulea lelei. Siofor - o fualaau faasaina e faia ai suiga tetele i le malosi o le tino i le tino. Mo se maʻi suka, o nei suiga o lona uiga o le toomaga poʻo le toe faʻaleleia.

O se tagata soifua maloloina e lamatia le faaleagaina o le gasegase ma le gaioiga o totoga taua e pei o le ate ma fatuga. O le lamatiaga faaletino o lactic acidosis e taua foi.

E leai se fomaʻi faʻamaonia o le a faatonuina Siofor mo le gau o le mamafa pe afai o le tagata gasegase e maualuga lona suka ma e leai ni mea e manaʻomia mo le maʻisuka. Afai e te le maʻi i le maʻisuka ma e le maualuga le lamatiaga, ma ua faatonuina e le fomai Siofor o se auala mo le aveesea o le mamafa, suia le fomai. Ma le tagofia o le vailaau faʻamalositino na o oe ma le le pulea, e te lamatia le ola maloloina ma le ola lava ia.

Faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa

O Siofor e susulu ma le manaia lana matafaioi o le suʻi stabilizer i le maʻisuka. Ae pe faʻapefea ona fesoasoani le vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa, e mafai ona e mauaina ni iloiloga pola. O nisi e matauina o isi paʻu paʻu ua liusua i le taimi o le taumafa ma e leʻi toe foi mai. Isi - o le mamafa na toe faʻafoʻi atoa pe o se vaega e leʻi leva ona faʻaumatia Siofor. Ae o isi latou te matauina le ita tele i le taimi atoa o le vasega atoa. I le taimi lava e tasi, oi latou na mulimuli ma le faʻamaoni i le maualalo o le taumafataga o meaʻai e masani lava ona tuʻuina atu iloiloga faʻalauiloa e pei o le "mamafa na alu 3-4 kilokalama i le masina, na leiloa 15 kilokalama". O i latou e leʻi faasaʻoina meaʻai e sili atu ona tauagafau i latou fua faʻatatau - mai le "latou mafai ona leiloa ni nai kilokalama" i le "leai se aoga i le mamafa". Ma o se molimau taua lenei mai se tamaitai na mafatia mai Siofor ona e leai sana molimau ia te ia:

Tina, a maeʻa ona faʻatuʻa mai le falemai, o le mea muamua lava ou te manaʻo e fai, o le lapatai atu lea ia te oe mai le leiloa o le mamafa i lenei vailaʻau ...

... O le masina muamua sa lelei. O le mamafa na alu ese lava. Ua leiloa 6 kilokalama. Faʻaopopo vailaʻau vai i le taumafataga. Na amataina faafitauli i le masina lona lua.

I se tasi taeao lelei, e pei ona masani ai, na ou alu i le faletaalo. Aʻo lei faia ni meaʻai, sa ou filifili e aau i sina mea. I le vaitaele toto na amata ona tafe mai le isu. Ma o le taimi lava na ou tuua ai le vai, na faafuasei ona ou lelava ... Ina ua ou sau, ua ou i ai i le meli. tofi. Pressure 140/90, pulse 98. O le taʻavale a le falemaʻi, ina ua uma ona faʻalogo mai ia te aʻu, na faia se ECG ma se faʻamaoniga manino mo le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ... Ona oʻo ai lea ia te aʻu se SHOCK (pei o le taʻavale a le falemaʻi)! Sugar maualuga o le 1.5 mmol / l ma le seti 4.8 mmol / l (pito i lalo!) ...

cosmomania tagata faʻaaoga

http://irecommend.ru/content/vsem-zhelayushchim-tolko-pokhudet-ot-siofora-syuda

O le iloiloga lenei e faʻaalia uma ai lapataiga a fomaʻi: O Siofor e le o se vailaʻau mo le mamafa o le mamafa ma e le fetaui mo tagata ei ai le maualuga o le suka suka. O se vailaau faʻamalosi, ma e le o se mea e sili atu ona leaga meaʻai.

Pe a filifilia metotia mo le aveesea o le mamafa, e tatau ona e amanaʻia le afaina o se metotia patino, lea e mafai ona sili atu nai lo faamanuiaga uma o le toe maua mai o le filemu. O le tagofia o fualaau faasaina e masani lava o se lamatiaga, ma filifili i lenei mea, o oe e nafa ma lou soifua maloloina. Ae peitaʻi, afai o le mamafa o se faafitauli faafomaʻi mo oe, o mea e mafaufau lelei i ai ma se auala talafeagai e togafitiga ai na o le pau lea o le auala sao. Ae ui i lea, o le faaiuga pe tatau ona e aveina Siofor mo le gau o le mamafa e mafai ona faia e se fomaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga