O le a le mea e filifilia: suauu poo Solcoserla gel?

Solcoseryl o se vailaʻau e le o le faʻamaloloina lea e faʻaaogaina e faʻaleleia atili ai le metabolism, faaosofia ai le metabolism i afaina ua afaina. I aso nei, o le tuʻuina atu o le fualaau faasaina i ituaiga eseese. E iai avanoa mo le faʻaaogaina fafo ma mo totonu. O le suauʻu ma le gel e faʻaaogaina i fafo, togafitia i latou i vaega o le gasegase o le gaʻo, o manua faʻalavelave, mumu, aʻafiaga, manuʻa, siama, uluaʻi, vaega e aʻafia i le radiation dermatitis.

Solcoseryl gel

O le gel ua manatu o se meafaigaluega aoga i le togafitiga o le muai gangrene, o le tui o le pusa, fesoasoani i le faamaloloina o manua uma e le o malolo mo se taimi umi, e aofia ai le malosi o le malosi, vevela, vevela, vevela. O le gel e faʻaaogaina seia maeʻa le manua, aʻo leʻi faʻamalolo le maualuga pito i luga. Ona e manaʻomia lea e sui i le suauu. A aʻafia manuʻa, e faʻapipiʻi le togafitiga o vailaau oona i le gel. E ui o le pisa o loʻo i le manua, o le faʻaaogaina o le gel e le taofia.

Solcoseryl Ointment

O lenei fualaau faasaina e afaina ai le metabolism i sela. Latou te gaosia mai le toto o tamaʻi povi, lea na aveesea ai le porotini. Ole aʻafiaga autu o le suauʻu o le fesoasoani lea e faʻaleleia atili le faʻaaogāina o le okesene i siama, ma faʻamalosia ai le gataifale suka. A maeʻa togafitiga ma lenei meafaigaluega, o le toe faʻafouina o mea ua faaleagaina, o loʻo faʻateleina, o vaʻa fou ua faia e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le toto i le saite.

I lalo o le faatosinaga a lenei meafaigaluega, o manuʻa faʻavave vave. E le o matauina sikuea. Ina ia maua lenei taunuʻuga, e amata ona faʻaaogaina le suauu pe a uma le fufuluina o le pito i luga seia maeʻa le toe faʻaleleia. E faatagaina e faʻaaoga le oloa i laei o se semi-tapuni.

O le gel ma le suauu e iai le mataupu masani o gaioiga i luga o mea na aafia: o le vailaʻau e puipuia ai i latou pe afai latou te i ai i se tulaga o le matelaina o le okesene, faʻavaveina le faʻaleleia ma toe faʻaleleia auala, faʻaosofia le toe gaosia o le tino, ma faʻaleleia le faʻalauteleina o le collagen.

O le kulimi ma le gel e tutusa lava le faʻaaoga. Latou te togafitia le nofoaga ua faaleagaina 1 - 2 taimi i le aso. O le togafitiga o le fualaau faasaina e faavae i luga o se mea e tasi e galue malosi ma tutusa le puipuiga. O latou nei:

  • O le toto toto o le toto toto o se mea malosi.
  • E 218 (methyl parahydroxybenzoate), faʻaaoga e avea o se mea e puipuia.
  • E 216 proppy parahydroxybenzoate) - o se mea puipuia.

E mafai ona faʻaaogaina uma le suāuʻu ma le gel i le taimi o maitaga ma le lactation. Faʻailoga lautele - le faʻamaonia i vaega o loʻo i totonu o le tuufaatasiga.

Eseesega e i le lautele. E faalagolago i le ituaiga o mea ua faaleagaina, e filifilia ai se gel poo se suauu. O le gel e le o iai ni suauʻu, o isi vaega elemene, o le mea lea, e i ai se laupepa mama. O le faavae e suavai, vaivai. O le gel e faigofie ona faʻaoga. Togafitiga o manuaga faigata e amata i se gel. E taua i le togafitiga o manua o le tagi, faʻaleagaina fou, manua ma le faʻamatuʻu susu. O le gel o le a fesoasoani i le aveesea o le suavai (o le vai lava lea e tasi e faia e tamai vaa) ma le fausia o ni meaola fesoʻotaʻi.

O le eseesega tele o le gel o le tele lea o le mea galue o le 4, 15 mg o le dialysate o le deproteinized, ma i le suauu e na o le 2, 07 mg.

O le suāuʻu o se fua o le tino, viscous, mama. E faʻaaogaina i le tulaga o le faamalologa lea ua amata, pe a le toe susu le manua:

  • Pe a amata ona amata le epithelialisation i pito o le manua.
  • A maua uma le manua e ala i le faʻaaogaina.
  • Ina ua le ogaoga le manua (o magiati, mumu, vevela vevela, I, II tikeri).

O eseesega e faʻaaoga e fesoʻotaʻi ma eseesega i le tuufaatasiga. O vaega o ausilali mo nei pepa eseese e ese.

  • Ceyl alcohol.
  • Paʻu suamalie paʻu paepae.
  • Cholesterol.
  • Suavai.

  • Lactate o le Calcium
  • Propylene glycol.
  • Sodium carboxymethyl cellulose.
  • Suavai.

Le tutusa o le suauu ma le gel Solcoseryl

Laʻau O le solcoseryl o se mea e le o se faʻamaloilo ua fuafuaina e faʻavave le faagasologa o le toe faʻaleleia o le paʻu pe a mavae ni manua. O le sauniuniga i le foliga o se gel e faʻaaogaina loa pe a uma le manua, pe a matauina le faʻaaogaina o capillaria faaleagaina. O le kulimi e fautuaina mo le faʻaaogaina i le laasaga o le atinaʻeina o le faasologa o le epithelialization o le paʻu ua paʻu.

O le vaega autū o ituaiga uma o vailaau faʻasaina o le dialysate o le tino, e maua mai i le toto totoina o le toto e faʻasaʻolotoina mai le faʻalaʻautini.

I totonu o le suauʻu, i le faʻaopoopoga i le vaega autū, o loʻo i ai isi mea faʻaopoopo:

  • faʻatela alcohol
  • petrolatum paʻepaʻe,
  • cholesterol
  • vai.

I le lisi o fualaau oona e faʻaaogaina mo le faʻamalologa, o le suauʻu Palaseryl poʻo le gel e le o le mea mulimuli.

O vaega o loʻo taua i lalo o loʻo faʻaalia ai se matafaioi a le ausilali i le faʻatulagaina o gel:

  • calcium lactate
  • propylene glycol
  • sodium carboxymethyl cellulose,
  • saunia ma faamama vai.

O ituaiga uma e lua o le fualaau oona e fesoasoani i nei soliga:

  1. Le tupuga o mumu.
  2. Laʻau faʻasolo o le paʻu e tupu i veins vevela.
  3. Faʻaleagaina o mea faʻapitoa i le faʻaogaina o le vevesi ma le faʻaaogaina.
  4. O foliga vaaia o le tino, o le malosi o le tino ma isi paʻu o le paʻu.

Ua fautuaina le vailaʻau mo le faʻamaloloina o faaletonu i:

  • le faʻavaeina o sana,
  • psoriasis
  • meli
  • dermatitis.

Ua faamaonia e Solcoseryl ia lava i le togafitiga o le afaina o le afaina ma avea o se auala e faalauiloaina ai le faamaloloina o le tino o le mucous membrane i le mea e tupu mai i vavaega i le sphincter o le anus.

O le faʻaaogaina o se suauʻu poo le Solcoserla gel e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi aoga. O le fomaʻi e fuafua le umi ole togafitiga fualaau.

O ituaiga uma o vailaau i mea e le masani ai e mafai ona faaosofia ai le foliga mai o gasegase afaina.

O le faʻaseseina o le faʻaaogaina o le i ai i le tagata gasegase o le le faʻamaoni i le autu poʻo isi vaega o le vailaʻau.

I le avea ai ma aʻafiaga mai le faʻaaogaina o ituaiga eseese o fualaau faasaina, o mea nei e le manaomia e tatau ona aliali mai i le nofoaga o le faʻaaogaina o le gel poʻo le suauu:

  • fuga,
  • lagona o le manaia
  • mumu
  • regional dermatitis.

Ona o le faʻaaogaina o le Solcoserla gel, e mafai ona tupu ai.

Afai e tulai mai nei mea leaga, o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e tatau ona taofi vave.

E mafai ona faʻaaoga uma fualaau o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma le taimi o le fafagaina pe a maeʻa feutagaʻi ma le fomaʻi.

O togafitiga faʻapitoa, i le faaopoopo atu ia Solcoseryl i foliga o se suauʻu poʻo se gel, e mafai foi ona aofia ai isi vailaʻau e fesoasoani i le faʻafouina o le toe faʻafouina o le paʻu i le vaega ua aafia.

Tusa lava pe o le a le faʻatagaina o le fualaau faasaina, o lona aafiaga i luga o le nofoaga ua faaleagaina o le paʻu o le a tutusa lava. O vaega o le vailaʻau e puipui ai sulu ma faʻafefeteina i latou i le okesene, lea e taʻitaʻia ai le faʻafouina o faiga faʻaleleia ma faʻavaveina ai le fausiaina o sela fou. O togafitiga faʻatasi ma Solcoserla faʻateleina le faʻavaeina o filatini.

O ituaiga uma o vailaʻau e tutusa lava le faʻaaogaina. O le faʻaaogaina o le vailaau oona e faia i le 1-2 taimi ile aso. Afai e talafeagai, i le tulaga o le leaga o le paʻu, e fautuaina e le fomai le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le nofoaga ua afaina.

O le a le eseesega i le va o le suauʻu ma le Solkyeryl gel?

O le eseesega i le va o ituaiga 2 o vailaau o le gaioiga o le vaega galue ma ituaiga eseese o le tuufaatasiga faaopoopo.

E i ai le eseesega i le va o vailaau vailaau i totonu o le fanua o le talosaga. O le faʻavae o le gel o le vai, e leai ni mea faʻapitoa, ma o le fua o le oloa e mama. O le taitaia o togafitiga faʻapitoa e tatau ona amatalia i se faʻamalo.

O lenei vaega o le fualaau faasaina e talafeagai mo le togafitia o manua mumu, liona fou loloto o le paʻu, lea eo mai faatasi ma foliga vaaia o le vevela susu. O le faʻaaogaina o le gel e mafai ai ona aveese faʻamalosi faʻasese ma faʻamalosia le faagasologa o le fausia o se mea fou fesoʻotaʻiga.

O vailaau i le foliga o se suauʻu e iai le faʻafefeteina ma le vaʻaia. O lona faaaogaina e fautuaina mai le taimi o le faamaloloina o le manua, pe a matauina le atinaʻeina o le faagasologa o le epitheli i pito o le vaega ua afaina.

O le faʻaaogaina o vailaʻau i foliga o se suauʻu e le gata ina i ai se faʻamalologa, ae o se faʻalogona faʻamalieina foi.

O se ata tifaga puipuia pe a uma ona faaaogaina le suauu e taofia ai foliga vaaia o mea e gaogao ma fue i luga o le manua, lea e faagesegese le faagasologa o le faamalologa.

O le faʻaaogaina o Solcoserla i le foliga o se suauu e mafai ona le gata o se faʻamalologa, ae o se faʻavaivai faʻapitoa.

O le tau o se fualaau faasaina e faalagolago i le ituaiga faʻamalolo o le vailaau faʻasaina ma le faʻaogaina o le vaega galue i totonu. O le tau o le suauʻu e tusa ma le 160-220 rubles. mo le afifiina i le ituaiga o se pipili e aofia ai le 20 g o le vailaʻau. O se vailaau i foliga o se gel i totonu o se mea faapena e iai le tau e 170 i le 245 rubles.

O le foliga gel o le Solcoseryl e pito sili ona aoga i togafitiga faafomaʻi o maʻi o gaʻo ma le umi o manuʻa e le faʻamalolo ai e mafua mai i le atinaʻe o le maʻisuka, poʻo faʻafitauli i le alualu i luma o veins varicose.

Faʻaaogaina o le vailaʻau o le vailaʻau e fesoasoani e tau ai:

  • ma manuʻa e faigata ona faʻamalolo,
  • faʻatasi ai ma moe
  • faatasi ai ma mumu o se vailaʻau poʻo vailaau faʻaauau.

E fautuaina e faʻaaoga le gel seia oʻo ina faʻamago ma faʻamaloloina le pito i luga o le manua amata. O le faʻaaogaina o le gel e tatau ona faʻaauau pea seia oʻo ina tuʻuina atu i luga ole manua.

O se vailaau i le foliga o se suauʻu e fesoasoani e saturate sulu i le okesene ma e iai se aafiaga lelei i metabolic processes in tissues, faʻavavevave le toe faʻafouina. O le kulimi e faʻaleleia ai le toto i vaega e aafia ai le paʻu.

I lalo o le faatosinaga o vaega o le fualaau faasaina, o le faamaloloina ua faatelevaveina, ma o le taulaina ua toetoe lava a le faia. Ina ia maua se aafiaga lelei mai le togafitiga, o le suauʻu e tatau ona faʻaaoga mai le taimi o le faʻamālōlōina o le pito i luga i le atoaga o le toe faʻaleleia o le faʻavaa.

Faʻamatalaga a fomaʻi e uiga i suauʻu ma le gel Solcoseryl

Vrublevsky A.S., fomai tipitipi fomai, Vladivostok

O fualaau faasaina i le foliga o se gel ma le suauu e malosi tele le faamalologa. E mafua ai tulaga lelei mo le faʻamaʻiina o le peʻa pe a uma le taotoga, saunia le faʻamamaina o faʻamaʻi, ma faʻaleleia le faʻavaeina o meaʻai. E le o faia ai ni mea. E masani ona faʻaaogaina i vaega uma o taotoga o tamaiti, i mea e manaʻomia ai le faʻamalositino lelei, aemaise lava i tulaga o le vaivai o le tino.

O le le lelei o le fualaau faasaina o le le mafai ona faaaogaina i le i ai o le le faapalepale i vaega o le vailaʻau.

Mergasimova A. A., fomai tipitipi, Ekaterinburg

Lelei lelei. O le faʻamaloloina o le malosi o Solcoserla i le foliga o le gel mata e faʻaalia i le faateleina o le toe-epithelialization o le tino pe a maeʻa faʻamalosi faʻamalosi (alkali), faʻaogaina o le inflammatory ma manua. Ma le isi, o le vailaau faʻasaina ua i ai se faʻalogiga faʻagutu ma e fesoasoani e faʻagasolo le faiga o le faafouina o mea.

Ou te fautuaina lenei fualaau mo le faʻaaoga. O le le lelei o le fualaau faasaina e le mafai ona faʻaaogaina mo togafitiga faʻamalosi i totonu o maʻitaga ma fafine lapatai, lea e fesoʻotaʻi ma le i ai o se faʻataʻitaʻiga keratolytic.

Balykin M.V., fomaʻi, Arkhangelsk

O se vailaau sili ona lelei, i le faatinoga, ua faaalia lona itu sili, fesoasoani i le faatelevaveina o le togafitiga, e faigofie ma faigofie ona faaaoga, faailoa atu itu, o mea e le afaina, e faigofie ona faatau i soo se fale talavai e aunoa ma se taotoga. O se nai minute itiiti o le tau, mo nisi tagata gasegase e taugofie.

Musolyants A. A., fomai nifo, Novomoskovsk

Solcoseryl o se keratoplasty lelei lea e fesoasoani i le faatelevaveina o le togafitiga. E mafai ona faʻatau le vailaʻau i le fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga. E leai ni aʻafiaga faʻalauiloa, faʻamaʻi o le tino. E fetaui ma faigofie ona faʻaoga, e mafai ona faʻaaoga i le fale.

Patient Reviews

Ksenia, 34 tausaga, Volgograd

Uu manogi e faʻaaoga mo le faʻamālōlōina o le tino. Mo se taimi umi, o le manua ile luga o le paʻu e leʻi faʻamalolo, na na o le ufiufi lava i se paʻu. Na fautuaina e le fale talavai lenei suāuʻu. Na televave le faagasologa, e leʻi pine ae pauu ese mai i lalo, ma o lo latou tulaga na foliga mai o se paʻu piniki fou. Na ou faitauina o le suauʻu e mafai ona faʻaaoga i le cosmetology. O lenei meafaigaluega e faʻamālōlōina lelei ai pepe laiti ma aveesea ai le paʻu vevela. O le kulimi o loʻo i ai nei i totonu o le vailaau vailaʻau, faʻaaogaina lea taimi pe a talafeagai ai. Sa faʻaaoga foi Solcoseryl e togafitia ai le oti o se tamaititi, o mea uma na faʻamalolo vave.

Natalia, 35 tausaga, Taganrog

Lelei o le suauu faamalolo. Sa ou feiloai ia te ia mo se taimi umi, i le avea ai ma se tausimai tausi, sa i ai se faafitauli o le malepelepe i le pepe, o le va i le va o feedings e laitiiti, ma o le taʻavale i taimi taitasi ma le tele ma amata ona tafe.

Sa amata ona ia faʻaaogaina Solcoseryl, ma na faʻaleleia lona tulaga. O manua na mafai ona faʻamalolo, ma o le tiga e le ogaoga. O se mea tele e faaopoopo atu i ai o le suauu e le afaina ai le tamaititi, e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se afaina. E tele ituaiga o suauʻu, lea e faʻalautele ai le fusi o lona faʻaaogaina. I totonu o le aiga, o le fesoasoani muamua lea mo manuʻa eseese - mūmū, vevela, mumu ma luni eseese i luga o le mucosa.

Sergey, 41 tausaga, Astrakhan

Ou te galue i le fale gaosimea, e tusa ai ma tulafono o le atinaʻe, e na o le ofuvae ma seevae e mafai ona e faia, e tusa lava pe vevela. I le aluga o taimi, na amata ona ou lagona le le toʻa i le va o vae i oʻu sulugatiti. O le mumu ma le manogi na aliali mai.

Na ou alu i le fomaʻi, ma na foliga mai o le faasea lenei. O le tagata tomai faapitoa na fautuaina e faʻaaoga Solcoserla i foliga o se suauu, pe a maeʻa se vaiaso faʻalalōlōina o le vaiaso, ou te leʻi matauina. Sa ou filifili e faatau Solcoseryl gel. Na amata ona ou matauina le eseesega na i ai i le aso lona tolu o le talosaga, ua mavae atu le paʻu, ma ua amata ona mou atu le mumu. O le gel e faʻamalosia ai le faʻamalolo ma fesoasoani e faʻamago ma momotu le paʻu.

Elena, 52 tausaga, Stavropol

Sa ou faʻaaogaina Solcoseryl mo se taimi umi, talu ai ou te maua se paʻu o le paʻu, ma suauu, gels, vaifofo i totonu o laʻu fale teu vailaʻau e le faʻafefe. Mo aʻu lava, ou te filifilia lava Solcoseryl i le tulaga o se gel. Ou te le fiafia i le suauu, ae o faamanuiaga o le gel e sili atu ona faalauiloaina.

Uiga o le Solcoseryl

Gel Solcoseryl ei ai lona laumei tele, lanu manino. O le suauʻu e tuʻuina atu i le tulaga o se toniga, o le manogi, paʻepaʻe poʻo le samasama. Talu ai ona o lenei tulaga tutusa, e faigofie ona tufatufaina ile paʻu.

O togafitiga e lua e lelei le taulimaina o faafitauli o le paʻu e pei o: tigā o le paʻu, maʻi o le gaʻo, faʻasalaga ogaoga, faʻaogalua ma laiti. O le oloa o loʻo faʻaalia mo le vevela ma le vevela o le vevela o le I ma le II tikeri, faʻapea foʻi ma le malulu malu.

O le auala o le talosaga mo le suauu ma le gel e talitutusa lava. E faʻaaogaina le meafaigaluega i nofoaga na aʻafia e oʻo i le 2 taimi i le aso. O le togafitiga o le fualaau faasaina e faavae i se tasi o mea galue (deproteinized dialysate) ma vaega o ausilali.

Faatusatusaga o le Solcoserne Gel ma le Suauu

E ui lava i mea tutusa, o nei sooupu ua faatonuina mo togafitiga o manua o tupuaga eseese. O le gel e aoga i le togafitiga o maʻi o le gaʻo ma aʻafiaga e le lavea ai, aemaise lava i mea e momoe ai, gasegase ma vevela vevela, faʻaleagaina o le radiation. O le gel e tatau ona faʻaaogaina seia faʻamago le manua ma faʻamalu le pito i luga o le paʻu, ona mafai lea ona sui le fulu i le suauu. O manua pipisi e tatau ona togafitia i le Solcoseryl gel i le faʻatasi ai ma vailaʻau faʻasaina. O ia manua e togafitia seia maeʻa le pisa.

E faʻaleleia e le Solcoseryl le metabolism i le telefoni feaveaʻi. O le suauʻu na faʻaaoga ai le toto o tamaʻi povi, lea na aveesea ai le porotini. E fesoasoani i le faʻaleleia atili o le okesene i totonu o sela, e faʻamalosia ai le gaosiga o le suka. A maeʻa ona faʻaaogaina le suāuʻu, toe faʻaleleia le tino, e faʻaleleia ai le toto i nofoaga faaleagaina.

A maeʻa ona faʻaaogaina le suauʻu Solcoseryl, faʻafouina le toe faʻafouina o le tino, faʻaleleia le toto i nofoaga faaleagaina.

I lalo o le malosi o le gel, o manuʻa e vave ona faʻamalolo, o le maʻila e le faʻaogaina. Ina ia ausia se aafiaga lelei, pe a maeʻa le faamaloloina o luga o le papa, ia tatau ona suia le gel i le suauu. E faʻaaogaina seia maeʻa atoatoa. E mafai ona e faʻaaogaina lenei mea faigaluega i ni ofu e lua-tapuni.

O ituaiga uma e lua o Solcoseryl o loʻo i ai le mataupu masani o le gaioiga. O le fualaau faasaina e puipui ai masini, aveese ai le matelaina o le okesene, faʻalauteleina faiga faʻafouina. O se taunuuga o le faʻaaogaina, faʻalauteleina o le telefoni, ua faʻalauteleina le gaosiga o le gaosiga.

O fualaau faasaina e talitutusa lava i fuaitau o le faaaogaina. E faʻaaogaina i nofoaga faʻatauvaʻa 1-2 taimi i le aso. O le vaega autu o le suauu ma le gel o se tasi o mea galue malosi o le hemoderivative mai le toto o le tamai povi ma tagata tausi maʻi E 218 ma le E 216.

O vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina i le taimi o maitaga ma le lactation. O faʻamaoniga mo nei fualaau oona e talitutusa lava: o le le faapalepale i mea o loʻo faia ai le tuufaatasiga.

O le a se mea sili atu e faʻaaoga ai le Solcoser Gel poʻo le suāuʻu

O se suauʻu e sili ona lelei e faʻaleleia ai paʻu matutu pe paʻu. Ona o lona tuufaatasiga malie, e fafaga lelei ai le paʻu. E fautuaina e faʻaaogaina ao lei moe. O le gel e fautuaina mo tagata ei ai faafitauli pe o le paʻu o le paʻu. E vave ona gaogao ma faʻapala, aʻo faʻamalosi le paʻu. Ina ia aloese mai lenei mea, sina susu susu ile mata i le vai aʻo lei faia le taotoga.

O fualaau suamalie po o se kulimi suamalie e mafai ona faʻaopoopoina i le gel ma faʻaaogaina e fai ma masini mata.

E fautuaina le solcoseryl gel mo tagata ei ai le faafitauli poʻo le paʻu o le paʻu.

Faʻaaliga i fomaʻi e uiga i gel ma le suauu solcoseryl

Galina, fomaʻi, 42 tausaga

Solcoseryl o se fofo sili ona lelei e aʻafia ai le vaʻaiga o le paʻu ma abrasions, e aofia ai le faigata ona faʻamalolo. Faʻamālōlōina atoatoa gaʻo moe. E faʻaalia i le i ai o manua faʻamamaʻa, o le suauu e sili atu ona faʻaogaina e togafitia ai manua mago, faʻamaloloina, pe a uma ona aveʻesea solo. A maeʻa le faʻaaogaina, o se ata puipui e faia i luga o le paʻu, o loʻo i ai se faʻamalologa, aʻafiaga faʻapitoa.

Tamara, dermatologist, 47 tausaga

O Solcoseryl ua faʻamaonia mo faʻamaʻi faʻamaʻi e mafua mai i vevela ma vailaʻau. Faʻamatala se fofo mo paʻu papaʻu ma tipi. E le gata i lea, o le aafiaga pe a uma le talosaga e ofoofogia, talu ona faʻamalolo le manuʻa i le 2-3 aso. E masani lava, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo tamaitai ei ai faafitauli o le gynnecology ma mo gasegase o loo mafatia mai le afaina o le toto.

O le a le eseesega?

O ituaiga sili ona lauiloa o le Solcoseryl brand e tumau pea le suauu poo le gel. O le mea autu i totonu ia i latou o le mea e tutusa-fualaʻau-leai se fua, e maua mai i le toto toto o tamai povi ma e toe faʻafouina meatotino. O ituaiga uma e lua e gaosia i totonu o fatu o le 20 g i le kamupani Suetisi Suetise e faapitoa lava i le gaosiga o mea teuteu i totonu o le laufanua teuteu.

E na o le lua ni eseesega i le va o le gel ma le Solcoserla o le suauu:

  1. le faʻaogaina o le mea autu i le aofaiga tutusa o le vailaʻau
  2. se seti o vaega o ausilali e mautinoa ai le natura o le gaioiga a le autu

I le gel, o le aofaiga o le dialysate e 2 taimi sili atu - 10% e tusa ma le 5% i le suāuʻu. E le o aofia ai se mea gaʻo, faʻapipiʻi vave ma faʻafuaseʻi i totonu o le paʻu ma e mafai ona suauu i le vai (faigofie ona fufulu). O le suauʻu o loʻo i ai le petrolatum paʻepaʻe, lea pe a uma le talosaga ona fatuina se ata puipui i luga o le fogaeleele ma faʻagesegese ai le faʻafefe, e mafai ai ona umi le toe faʻafoʻiina o le aafiaga ile nofoaga o le faaleagaina.

O le mea lautele, o lona uiga o le Solcoserla gel e sili ona faʻaaogaina vave pe'ā uma ona fufulu ma faʻamaʻi le manua ao leʻi faʻamago, faʻaaogaina se mea lamolemole 2 pe 3 taimi i le aso, poʻo le faʻamaʻi maʻi. O le vave faʻaaogāina o le mea autu i le faʻaluaina o le faʻauluuluga ma le leai o ni faʻaopoopoga le talafeagai o le a faʻavaveina ai le faʻatoʻaina ma le faʻavaeina o le pito i luga.

E fautuaina e faʻaaogaina le suauu i isi vaega o le faʻamalologa (pe a uma ona faʻavaeina le mea e teu ai meaola), o le taimi lava e muta ai le faaleagaina poʻo le mumu e "susu" 1 pe 2 taimi i le aso. E lima pasene o le faʻatalanoaga o le dialysate ua uma ona lava, ma o le gaʻo gaʻo e puipuia ai le matua faʻamago ma le faʻavaeina o se siʻusiʻu maualuga. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻaaoga se fusi i luga.

Laulau faʻatatau
Uu manogiGel
Mafaufauga
5%10%
O afea e faʻaaoga ai?
pe a uma le faʻamagovave lava ona uma le faaleagaina
O le a le tele e faʻafefete ai?
1-2 r / aso2-3 r / aso
E mafai ona ou ufiufi i se fusi?
ioeleai

Pau lava le faʻailoga mo ituaiga uma e lua, o le tupuga mai o mea na afaina i le lotoifale, o le mea lea ao lei amataina le talosaga e fautuaina e siaki le aafiaga i se vaega maloloina o le paʻu. I le taimi o le maitaga ma le lactation naʻo le faʻatagaga a se fomaʻi.

I le tau, o le gel forms o Solcoseryl o le a tau e tusa ma le 20% sili atu ona lelei.

Faʻaalia o fualaau faasaina Solcoseryl

O lenei vailaʻau e aʻafia i se vaega o vailaʻau e taʻua o le toefaʻailogaina, o lona uiga, o le faʻateleina o le faʻamālōlōina o masini ua faʻaleagaina ona o le tele o manuʻa, faʻapea foi ma le faʻaleagaina o faiga (faʻataʻitaʻiga, i le hypoxia poʻo le inupia).

I le faagasologa o le toe faaleleia, fofo o le necrosis ua suia e fomaʻi maloloina poʻo fomaʻi faʻapitoa.

E tatau ona faʻaleleia le pipiʻi o le RNA, elemene elemene, eletini ma phospholipids, ma isi mea e manaʻomia mo le vavaega masani o le tino. Ae i le faʻatinoga, e ono i ai isi galuega a le au tusitala.

O le faagasologa o le toe faʻaleleia o mea, o le faʻapipiʻi o proteins ma phospholipids o le malosi malosi. Solcoserla ma isi fualaau (mo se faʻataʻitaʻiga, Actovegin) e manaʻomia na o le tuʻuina atu o le malosi mo le faʻalauiloaina o taualumaga.

Faatusatusaga o le suauʻu ma le gel Solcoseryl

O le gel ma le Solcoseryl o le suauu o loʻo faʻaaogaina o loʻo i ai le vaega autū autu. O loʻo taʻua o Solcoseryl, ma o le faʻaogaina o le toto (o lona uiga, le palatini) e maua mai le toto toto o tamai povi.

O mea tau vailaʻau o lenei vailaau e faʻamatalaina naʻo se vaega, ae i le taimi lava e tasi, ua faʻapupulaina e le fomaʻi le tele o le poto masani i lona faʻaaogaina, o foliga o le faʻaogaina o le ointments ma le gel, ma o aʻafiaga e ono aʻafia ai ua lelei ona suʻesuʻeina.

O le uiga masani lautele o se gel ma se suauʻu o le faʻaaogaina lea o le mea lava e tasi, o le hemoderivative mai le paʻu o le povi, o se vaega. Ona o meatotino o lenei vaega, o itu uma e lua o le faʻasalaga e tutusa lava le aafiaga.

Solcoseryl o uiga nei:

  • talafeagai mo le faatumauina ma le toe faʻaleleia o le malosi o le malosi o le vailaʻau faʻasaina, o lona uiga, ia mautinoa le faʻafouina o faiga faʻavae, faapea foʻi ma le phosphoprylation faʻamalolo o na suauu e le lava meaʻai,
  • faʻaititia le aofaʻi o le okesene e faʻaleleia, faʻaleleia le felaʻuaiga o kulukose i totonu o masini e mafatia mai le okesene pe leai foi,
  • faatelevaveina le faagasologa o le toe faaleleia o le tulaga ua faaleagaina,
  • faʻaopoopo le faʻasologa o le collagen,
  • e maua ai le faʻateleina o le cell,
  • e puipuia ai le tulaga maualuga o le faʻaleagaina o manu.

E puipuia e Solcoserla ni masini e mafatia i le leai o se okesene. E faʻaaogaina e faʻamalolo ai vavave ma isi liliuga toe faʻafouina, toe faʻafoʻisia ai galuega masani masani.

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o le a tutusa. E aofia ai:

  • mu o le 1 ma le 2 tikeri, i le sola ma le vevela,
  • fugalaau
  • mea leaga faʻaleagaina o manu, e aofia ai le vavae ese mai le afaina ma le afaina o manuʻa,
  • faʻamaʻi le lelei o faʻamaʻi (e mafai uma ona faʻaogaina uma ia togafitiga e togafiti ai maʻi o le gaʻo).

E iai isi vaega o le faʻaaogaina o tupe, mo se faʻataʻitaʻiga, vae o le maʻisuka, faʻaaogaina mo nisi o mea faʻalelei.

O le auala o le talosaga i itu uma e lua o le a tutusa. E leai lava se faʻasalaga mo le faʻaaogaina. O auala e le mafai ona faʻaaogaina naʻo le i ai o le vaʻaia o le gasegase i le mea galue poʻo vaega o ausilali.

O aʻafiaga pe a faʻaaogaina fualaau faasaina. O nisi mea e mafai ona tutupu i nisi taimi. Muamua, o le mumu lea o le paʻu, urticaria po o se mumu mumu, ma i itu uma e lua o loʻo i ai se faʻaʻamuʻu pe pupuʻu. Afai e le pasi ia meaola, ona tatau lea ona e lafoaia le faʻaaogaina o suauu ma gel.

E tatau ona faʻaaoga uma fualaau faasaina ma le lapataiga i le taimi o le maitaga. Sa faia suʻesuʻega saogalēmū i luga o manu. Latou te leʻi faʻaalia se aʻafiaga leaga ile fetus. Ae e talitonuina o le faʻaaogaina o ituaiga uma o le faʻamalolo i le taimi o le maitaga ma le lactation e mafai na o na tulaga e maualuga ai le aoga o le vailaau faʻasaina i le tina nai lo taunuuga le talafeagai o le fetus.

O aʻafiaga pe a faʻaaoga fualaau faasaina Solcoseryl e seasea tupu.

Lenei e taugofie

O kulimi uma ma Solcoeryl gel e matua aoga lava. O a latou tau e eseese ona o loʻo i ai se eseesega o le vaega galue i lona tuufaatasiga.

O le mea lea, o le 10% gel tau e tusa ma le 650 ru. (i le pusa 20 g). I le taimi lava e tasi, o le 5% Soliveryl o le manogi e tutusa le tau e tau e tusa ma le 550 ruuga. Lafoaia ma gel mata e faavae i luga o lenei vailaʻau i totonu o le 5 g. O lona tau e 450 rubles.

O le fea e sili atu - suauʻu poʻo Solcoseryl gel

E ui lava o le lautele o itu e lua o le faʻasaʻoloto e tutusa lava, i le faʻatinoga o loʻo i ai le eseesega i le va oi latou e fesoʻotaʻi ma mea o loʻo i ai le mea galue.

O le solcoserla gel e talitonu e sili atu le aoga i le togafitia o manua ma le susu susu pe tagiauʻu maʻi. O le mea lea, e faʻaaogaina e togafitia ai otaota, e faʻaaogaina i le setete o le pregangrene, faʻatasi ai ma faʻamaʻi pipili o le paʻu.

O le poto masani ua faaalia ai o le Solcoserla gel e faapitoa lava le talafeagai mo manuʻa ma le faʻamamaina susu poʻo le maila i le faʻamamaina o aʻafiaga, ae o le suauu e mo faʻamaʻi mamago. O le gel e mafai ona faʻaaoga mo le vevela ma le vevela. I le taimi lava e tasi, e faʻaaogaina i taimi masani, ae sei vagana ua mamago vaega o loʻo aʻafia ma o loʻo i luga o le paʻu o le tino.

A maeʻa ona e faʻaaogaina le suauu. E sili ona lelei pe a amata le epitherisation i pito o le manuʻa (poʻo luga o le lautele).

E le gata i lea, o le suauu o Solcoseryl e faʻaaoga i le cosmetology. O le faʻatela alcohol, o se vaega o lea mea, e faia mai le suauʻu popo. Faʻatasi ai ma le pelo o le penisini, o lenei vaega e fesoasoani e tausia le paʻu. Ae e le lelei le galue o Solcoseryl e pei o le suluʻumi, e ui lava e faʻaolaina ai le gaosiga o le faʻapalapala, talu ai o oloa faʻapitoa e aofia ai isi vaega o le tausiga e maua ai se faʻalavelave faʻalavelave.

E sili ona lelei le suāuʻu Solcoseryl pe a amata le epitlerisation i pito o le manua (poʻo luga o le lautele).

Manatu ole maʻi

Alisa, 30 tausaga le matua, Moscow: "Ou te faaaogaina le suauu Solcoseryl i tulaga na faamatuu ai le manua. Ona toe vave faʻafou lea o le paʻu ma e tusa lava pe a maeʻa le la / vevela fale pe tipi foi e leai se mea e totoe. E leʻi i ai lava se allergy, ou te leʻi matauina isi uiga leaga. "

Sergey, 42 tausaga, Ryazan: "Sa ou faaaogaina Solcoserla gel e togafitia ai se vevela kemisi. A uma ona faʻamalolo sina paʻu i le paʻu, ona sui lea i le suauu. O lenei ua toetoe lava a le mafai ona iloa e iai se mu i lenei eria, ua toe lelei ona toe faaleleia le tino. "

Yuri, 54 tausaga, Voronezh: "Ina ua taoto loʻu tama mo se taimi umi talu ona uma le pa, na fautuaina ai e le fomai Solcoseryl gel mo le togafitia o le malosi o le mamafa. O le fofo na aoga, na te faamaloloina lelei na ituaiga oona ma e le afaina ai ni gaioiga leaga. "

O le a le eseesega i le va o le gel ma le suauu solcoseryl

Atonu e iai se manatu o se tagata fai poto e le o ese le suauu solcoseryl mai le gel. O le mea moni, o loʻo i ai se eseesega taua.

  1. O le gel e aofia ai le 4.15 mg o le mea galue (dialysate deprotenised) mo 1 g o oloa.
  2. I le suāuʻu, o lona faʻaogaina o mea e maua mai le toto o tamai povi e le sili atu i le 2.07 mg i le 1 g o le mea e fai.

E i ai eseesega e tutusa ai: o le gel ei ai le laumei malamalama ma se vai vaivai, vai, ao o le suauu o se mea e vaivai, viscous ma o le tino o fualaau. O se masini e tumu i le mamanu ua fuafuaina mo le faaumiumi o le taimi, faamaluluina o le epithelial layer ma le toe ulu atu i le liona. O le gel o loʻo ulu atu i totonu o le faʻafitauli e latalata lava i le taimi lava lena.

E manino lava o foliga taʻitasi o loʻo i ai ona vaega i le tuufaatasiga, lea e aʻafia ai le fanua o le faʻaaogaina o vailaʻau. O nei manatu e tatau ona amanaia pe a filifilia se vailaau faʻasaina i se tasi ituaiga po o se isi.

Tulafono mo le filifilia o se metotia

Ina ia faia le faaiuga mulimuli pe o le kulimi poo le solcoserlalala e sili atu, e taua le faʻamautuina o le lautele o le oloa faʻamaʻi. I ni upu faigofie, pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi, e tatau ona maua le maʻi i se faʻamaʻi faapitoa. I le amanaʻiaina o foliga o le faʻaleagaina o le paʻu, ua filifilia ai le fomu sili ona talafeagai.

O le suauu e lelei tele mo le faʻaaogaina o manua ma se faʻamalositino lelei, e aunoa ma se faʻanoanoa o le tagi:

  • o le pito i tua o le faʻafitauli o loʻo puʻeina e se '' anufe 'malogo,
  • o le maualuga o le manua ua ufitia i le epithelization,
  • vevela vevela (e oʻo atu i le 2 tikeri aofia ai), magia, abrasions ma isi manua papaʻu.

O le uiga ese o le pepa lea e fesiligia ai, e le na o le saoasaoa o le faʻamalolo o le manua, ae faʻamaluluina ai foi le faʻailoga fou o epithelial. Talu ai ona o lenei mea, o vavave ma mea e le gaogao e le faia i luga o le fogaeleele. O le faʻalavelave faʻafitauli o loʻo ufiufi i se ata tifaga, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le manua faʻamamago.

O le togafiti togafiti o faʻamaʻi paʻu faigata e fautuaina e amata i se gel. O le filifiliga aupito sili lenei mo le faʻamalolo o manua susu, faʻapea foʻi ma le loloto ma le loloto o leona, mai le mea e vavae ese ai le susu.

Faamanuiaga o le gel:

  • aveese faʻamalosi mai nofoaga faʻafitauli,
  • faʻafouina gaioiga faʻafouina i le tulaga o le cellular,
  • faia se faʻafouga fou o mea faʻafesoʻotaʻi (e talafeagai i aso muamua pe a uma le taotoga, taotoga).

Afai e toe iloa le tagi i luga o le manua, e sili atu ona saogalemu le suia o le suauʻu i se gel.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

Solcoseryl o se mea e faaosofia ai le faʻafouina o le tino. O le vailaʻau e maua mai i le paʻu o le toto o le tamai povi (faʻavae mole molepila ma sosoo ai ma le faʻaaogaina o le faʻamalosi). O le vaega autu o le talosaga o le toe faʻaleleia lea o le saʻo o le paʻu pe a maeʻa le faʻaaogaina o masini ma faʻaleaga. Ole fesoasoani ole vailaau i faafitauli nei: ogaumu, gaʻo, togafiti, abrasions, siama, siaki, ma isi.

Tusa lava pe o le a le faʻamalolo o le vailaʻau, o le mataupu o le faʻaalia i vaega o faʻafitauli o le tino e masani lava: o vaega e puipuia ai siama faʻamaʻi ma ola maloloina, faʻafefiloi ma le okesene, faʻafouina le toe faʻafouina ma le toe faʻaleleia o gaioiga, faʻaosofia le faʻapipiʻi o mea fou i le maualuga o le masini, ma faateleina le malosi o le faʻavaeina o kulupu.

Ae o eseesega, o le suauu e ese mai le gel i le tuufaatasiga o mea taumafa fesoasoani ma le faʻaogaina o le mea galue malosi a.

Faʻataʻitaʻiga ma vaega

O Solcoseryl e aʻafia i le faʻalapotopotoga o meaola faʻamalosi. O le fualaau faasaina ua vave iloa i nisi vaega o vailaau faasaina:

  • resitala ma tagata e toe faʻatonutonu,
  • microcirculation correctors,
  • antioxidants ma antihypoxants.

O le faʻaaogaina o fualaau oona e faʻamaonia ai lona natura - cytoprotective, faʻamautuina o le membrane, angioprotective, faʻamaʻi manu, antihypoxic ma toe faʻafouina.O lisi lisi e mafai ai e le vailaau ona vave foia faafitauli sili ona faigata o paʻu.

O le mea aoga autu o le vailaau oona o le dialysate, e pei foi o se numera o mea fesoasoani. O lo latou aʻafiaga autu o le faʻaaogaina lea o le metabolism faʻataʻitaʻi, faʻamaonia le faʻamautuina o le gaosiga o le phosphorylation. I le faʻatulagaga o suʻesuʻega in vitro, o meatotino nei a le sui sooupu e faʻaaogaina vailaau faʻasaina na faavaeina:

  • faʻaagaoioia faʻasologa o le collagen,
  • taofi faʻamalositino faagasologa, faʻatasi ma tali, puipuia lo latou salalau atu i fomaʻi maloloina,
  • faʻapupula le malosi o le faʻafouina ma le toe faʻaleleia i vaega ua aafia,
  • Faʻasalaina mea taumafa intracellular, e aofia ai pe a maeʻa le matelaina o le okesene.

A maeʻa ona faʻaaogaina le vailaʻau i se mea manifinifi ile luga o le vaega na faaleagaina o le paʻu, o le tino e puipuia ai le fausaga o le cellular, e fesoasoani i le vave vave ona toe faʻaleleia, faʻafouina.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vaega malosi o le fualaau faasaina, e tusa lava po o le a le ituaiga, o se vaega mai le toto o se tino susu. O le a la le eseesega i le va o le gel ma le suauu? -I le faʻaogaina o le autu autu ma mea e fesoasoani i ausilali.

O le kulimi sosolo e aofia ai le tele o vaega laiti:

  • vai faʻamamaina
  • vailaau o le suauu faafomai,
  • cholesterol
  • faʻatela alcohol.
Ausetalia gel mea e aofia ai:
  • vai tui
  • propylene glycol
  • sodium carboxymethyl cellulose,
  • calcium lactate.

O ituaiga uma o fualaau faasaina e maua i totonu o le aluminium tubes o le 20 g. O "tube" taitasi o le oloa tau vailaau oona o loo i totonu o se pusa kata eseese, ua maeʻa ma se faamatalaga ma faatonuga mo le faaaogaina.

Faatonuga mo le faaaogaina

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o le suauʻu ma le solcoseryl gel e faʻaaogaina na o fafo i ni vaega itiiti ma le tufatufaina o toniga i le nofoaga o le liona. O se aganuʻu le faʻaaogaina o le gel i le taimi lava pe a uma le manuʻa i le paʻu, pe a faʻasaʻoloto mai le pala o le pala. O le suāuʻu o se meafaigaluega sili atu ona lelei i le tulaga o le faʻataʻitaʻiga o le manua (e aofia ai le vave faʻamalolo o vaʻa).

O le suauʻu Solcoseryl e faʻaaogaina i le vaega ua afaina i se fasi manifinifi mai le 1 i le 3 taimi i le aso Faatonuga mo le faʻaaogaina:

  1. O le manua o loʻo togafitia lelei i se visepisi.
  2. O se fualaau faasaina e faʻaaogaina i luga ole vaega o loʻo aafia.
  3. Mai le 1 i le 2 g o vaiinu e lava e togafitia ai se vaega laitiiti o le paʻu.
  4. O le tuufaatasiga e tufatufa atu i luga o le vaega o le leona e aunoa ma le soloina mulimuli ane.
  5. O le faagasologa e toe faalua 2 i le 3 taimi i le aso.

Faʻasalaga ogaoga, faʻatagaina le faʻaaogaina o talosaga faafomaʻi, pe afai o le faafitauli o loʻo faʻasaga i foliga, fai se masini mo le po. O le aoga sili o le suauu o le faʻaleleia ma le faʻaleleia o le saʻo o le paʻu, e aunoa ma le faamamaina o le tino. E leai ni faʻamaʻi ma sikuea i le nofoaga o togafitiga.

Faailoga ma le faʻailoga

O le kulimi ma le solkyeryl gel ua faatonuina mo le togafitia o manuʻa, toe faʻaleleia ma vave faʻamalolo o nofoaga e aafia, ma le puipuia o le necrosis. O le vailaau faʻamalosi e faʻaaoga lelei i togafitiga faʻapitoa mo pathologies ogaoga o le tino.

Faailoga mo le tuʻuina atu o fualaau faasaina:

  • Faʻaleagaina le amio saʻo o le epidermis,
  • igoa maʻoti
  • psoriasis
  • vavave i le aus, afaina o le afu (i le togafitiga o le afaina),
  • meli
  • dermatitis
  • malogo poʻo le faʻaleagaina o le mucosa muʻa,
  • malosi malosi
  • maʻi pipili.

I nisi tulaga, o le togafitiga faʻasoifua maloloina e faaopoopoina i le solcoseryl gel (mo faʻamaʻi o le mama, nasopharynx ma le gutu).

E tusa ai ma faʻamaumauga aloaia o loʻo tuʻuina atu i le faʻamatalaga i le vailaʻau, soloxoeril e le afaina ai se tali. E ui i lea, e faʻasalaina mo le faʻaaogaina ma le le faʻamaoni i soʻo se mea e manaʻomia, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le tino i vaega o le tuufaatasiga. E taua mo tamaitai le tulaga e fefaʻatauaʻi muamua i se fomaʻi.

Tosiga ma le pulega

A o leʻi faʻaaogaina fualaau, e tatau ona faʻatuina le faʻasologa o le faʻamaʻi. Faʻalagolago i le mamafa o le faʻaleagaina o le togafitiga, ua faatonuina ai e le fomaʻi se gel poo se suauu solcoseryl, o se fetaui lelei ma le tele o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Fautuaina doso ma auala mo le faʻaaogaina o fualaau:

  1. Laona mumu (2 ma le 3 tikeri) - i le laasaga muamua, ua faatonuina se gel. Latou te togafitia ia vaega na afaina i le 3 taimi i le aso. O le faʻatulagaga ua fuafuaina taitoatasi. O le lelei o le togafitiga o loʻo faʻaalia i le faia o se paʻu piniki paʻu o le paʻu i luga o le faʻafitauli o le paʻu. I le taimi o le epithelialisation, e faʻaaogaina le suauu 1 taimi i le aso seia oʻo i le faʻamalolo mulimuli o le manua.
  2. O le maʻi suka - o se vaega faʻatasi ai ma se togafitiga faʻaleagaina e togafitia i le 2 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e mai i le 1 i le 1.5 masina.
  3. Paʻu o le tui ma le maʻi o le gaʻo - faʻaaogaina le gel i le taulaʻi o le vaega faʻaleagaina, ma o le suauu e faʻaaoga i pito. O le faʻatinoga e faʻatino i aso taʻitasi 2 taimi. O le umi ole togafitiga e 21 aso.
  4. Sunburns - o le suauu ma le gel e faʻaogaina i le 2 taimi i le aso. O togafitiga e oʻo atu i le 30 aso.
  5. Laʻau ma mea papaʻu - gel togafitia se faʻamaʻi fou 2 taimi i le aso. A maeʻa le epithelization - suauu. Faʻaauau le faʻaauau seia oʻo ina toe faʻafoisia atoatoa le saʻo o le paʻu.

I le fomai nifo, o le alo o le solcoseryl i le foliga o se paʻu ua faʻaaogaina ma le faʻaaogaina. E faʻaaogaina e pei lava ona faatonuina e le fomaʻi. O le vailaʻau e faʻamaonia e ala i le faʻailogaina o mea faʻapitoa. A maeʻa ona faʻaaoga i luga o le mucous membrane poʻo le kuki, o le a fai ai se ata vevela, lea e puipuia ai le eleele mai le faʻaaogaina o mea e le saogalemu.

O aʻafiaga ma faʻamatalaga faapitoa

E le fautuaina le faʻaaoga o le solcoserla gel mo mata, talu ai o loʻo faʻamalamalamaina i se gaioiga faʻamalosi ma tuusao i le vaega o le talosaga. Mo faamoemoega faʻamalositino, o mea manogi e sili ona lelei, talu ai latou te tuʻuina atu se faaumiumi aafiaga.

Ole fualaau o loʻo fesiligia e le afaina ai aʻafiaga. Faatasi ai ma le le faapalepale taitoatasi i vaega o le tuufaatasiga, o faaaliga o mea e afaina i le foliga o le susunuina, suamalie po o le mumu e mafai. O faaaliga mai fafo e mou ese atu i le 10-20 minute ma e le manaʻomia togafitiga.

Faatonuga faapitoa:

  • E faʻaaogaina le fualaau faʻamalosi pe a faʻaaoga le inisinia ACE, diuretics, fualaau oona.
  • Afai o aʻafiaga e tupu, e taua le sailia o togafitiga faafomaʻi. E tatau i le fomaʻi ona toe iloilo le tulafono faʻapitoa.
  • O le ola o le fualaau faasaina e oʻo atu i le 5 tausaga i se tulaga malulu.

O le tofiaina ma le faalēaogāina o se vailaau faʻa-vailaʻau e naʻo le fomaʻi e auai. O le faʻamalositino e mafai ona faʻaleagaina le ala o le faʻamaʻi, mafua ai faʻalavelave faʻalavelave.

Solcoseryl o se oloa faʻapitoa faʻatekinisi, ma o le mea lea o le tau e masani ona sili atu le maualuga nai lo aiga. Faatasi ai ma mea o loʻo avanoa, o vailaau nei e tatau ona i ai le faʻapitoa faapitoa:

  • "Redecyl" o se vaifofo mai fafo mo dermatitis, eczema, psoriasis ma le atrophy o le paʻu.
  • "Sagenit" o le vailaʻau aupito sili lea mo le togafitiga o suiga o le degenerative ma le soliina o le faamaoni o le siama.
  • O le "Actovegin" o se sui lauiloa mo Solcoseryl, ua faatonuina mo mu, maʻi ma manuʻa, tusa lava po o le a le latou tala.

O le tagata maʻi e tatau ona manatua e naʻo le fomaʻi o loʻo faatonuina se sui e sui atoa pe faʻalogologo foi mo se faʻamaʻi faapitoa.

Solcoseryl o se tagata masani i totonu o se falemaʻi falemaʻi fale, ona o loʻu lava poto masani ia mautinoa o le kulimi e lelei le faʻaitiitia o aʻafiaga o mumu vevela. E vave lava ona toe faʻaleleia le paʻu, ae i luga o le eleele e leai se uiga mumu, faʻafefe. Ua ou fuafua e faʻaaogaina mo maunu. E mafai ona e faʻamatalaina le aafiaga?

Valentina, 43 tausaga, Stavropol

Lera, aua le mafaufau e uiga i le faaaogaina o suauu i ou foliga! A oe faitau i iloiloga i luga o nofoaga, fonotaga, ona togafitia lelei lea o lou isu, muaulu, auvae ma alafau - o vaega uma o faafitauli. Sa ia faia se masini mo le po. I le taeao, o le pau o le paʻu na matua gaʻo, e tatau ona fufuluina ma fufulu mo se taimi umi. O loʻu paʻu ua magoto i le itu o le peri-ocular, faapea foʻi ma le gutu. Faaaogaina le suauu mo le 3 aso. Ina ua ou toe foi mai i le fale mai le galuega i le aso 3 ma aveese laʻu ata, sa ou matua fefe lava - na amata ona mafiafia loʻu paʻu ma ua matuai matago lava. Afai e te tilotilo mai le itu, atonu e foliga mai ou te maʻi i nisi faʻamaʻi tuga.

Tuua Lau Faamatalaga