Siofor 1000 - o se auala e faʻafefe ai le maʻisuka

I le maʻisuka ituaiga II, endocrinologists e mafai ona faatonuina Siofor 1000 i o latou maʻi. E faʻaaogaina e faʻavasegaina ai le maualuga o le suka toto, e aofia ai i mataupu e le atoatoa ai le sulfonylureas ma o le maʻi e mafatia mai le gaʻo. O lenei vailaau o le hypoglycem e aofia ai biguanides.

Faiga faʻavae, afifiina, tuʻufaʻatasia

O le vailaʻau Siofor 1000 o loʻo faia i ni pepa, e ufiufi i se atigi paʻepaʻe. Latou te aofia ai le metformin i se aofaiga o le 1000 mg. E tofu le laupepa ma se fasi 'afaina' e faʻalauteleina i le tasi lima ma ono lamatia ai le isi.

O le tuufaatasiga o le Siofor e aofia ai le metformin hydrochloride ma mea e maua mai: povidone, magnesium stearate, hypromelilose.

O fualaau faasaina ua gaosia e le kamupani Siamani Berlin-Chemie. E saunia e le gaosiga 15 pama i le paʻu. ma teuina i pusa pepa.

Faʻataʻitaʻiga

Siofor 1000 ua faatonuina mo tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga II. E fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻavae ma le togiina o le suka. Ae o fualaau e le mafua ai le hypoglycemia, talu ai latou te le faaosofia le gaosia o le inisalini. O le faavae (basal) maualuga o le suka e fuaina i luga o se manava gaogao, tolopoina - pe'ā uma ona 'ai.

A faʻaaogaina le metformin, o le hydrochloride e faʻaalia ai:

  • faʻaititia le glucose faasela i luga o kela ate - ua ausia lenei mea ona o le le faʻamaina o le glycogenolysis ma le gluconeogenesis,
  • faʻapupula le muscle lagona i le inisalini: faʻaleleia le faʻaaogaina o le kulukose i fusi, faʻateleina le faʻaaogaina,
  • e faʻaleagaina ai le taumafa o le suka i totonu o le manava.

Metformin hydrochloride galue ile lipid metabolism. E fesoasoani lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol (aofaʻi ma le maualalo), triglycerides. O le vailaʻau e afaina ai glycogen synthetase ma faʻaosofia ai le gaioiga o le faʻaogaina o le glycogen intracellular. O le felauaiga o le glucose proteins ua faateleina.

O pills e le gata ina faaitiitia ai le maualuga o le suka, ae e fesoasoani foi i le paʻu o le mamafa ma le faaitiitia o le manao. O lenei meatotino a Siofor e faʻaaogaina e tagata e le afaina i le maʻisuka, ae mananao e aveesea le mamafa.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

Na o le pau lava le auala na tuʻuina atu ai e le kamupanī vailaʻau vailaʻau. O latou lanu e paepae ma o latou foliga e matua mamao lava. E tofu i latou ma mea lamatia - faatasi ai ma lana fesoasoani, e vaevaeina le laupepa i ni vaega tutusa se lua: i lenei faiga e sili atu ona faigofie ona ave. I luga o le laulau o loʻo i ai se atuatuvalega o le tina.

Ona o le i ai o le metformin hydrochloride, o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga tau togafitiga. O lenei vailaʻau o loʻo galue, o papa taʻitasi e aofia ai le 1000 mg. Tuʻu i le tuufaatasiga ma isi vaega e faʻaleleia ai le togafiti.

O le gaosimea e teuina ia laupepa i le paʻu - 15 vaega i le tasi. Ona tuʻuina lea o pusa i pusa pepa - 2, 4 poʻo le 8 fasi (30, 60 poʻo 120 paʻu). I lenei pepa, Siofor alu i falemaʻi.

Contraindications

Contraindications i le faʻaaogaina o Siofor 500:

  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • faʻaaogaina o le gaosiga o le hormone pancreatic i le maʻisuka ituaiga 1,
  • maʻetoacidosis o le maʻisuka (o se faʻalavelave o le maʻisuka lea e le mafai ai e siama o le tino ona maua le kulukose), maʻi o le maʻisuka,
  • gaioiga o le fatu fatu,
  • gaioiga o le ate,
  • togafitiga faʻapitoa o le cardiovascular system, maʻi o le fatu o le ischemic,
  • togafitiga o le faʻaleleia o le tino,
  • anemia (anemia),
  • Faʻafitauli matuia e fesoasoani i le faʻauluuluga o le galuega (faʻalavelave, maʻi pipili, faʻamaʻavaʻaina, faʻapipiʻi o iodine-o loʻo aofia ai soʻo seisi),
  • manuʻa, taotoga,
  • ava malosi
  • lactic acidosis,
  • maʻitaga ma le fafagaina masani (lactation),
  • tausaga o tamaiti
  • faʻaauau i mea taumafa maualalo-kalori,
  • hypersensitivity i mea o vailaʻau o Siofor 500.

Togafitiga o le mamafa

I luga o le Initaneti, e tele ni iloiloga lelei ma faʻamatalaga a tagata o loʻo faʻaaogaina lenei fualaau mo le mamafa o le mamafa. O le faatonuga mo le fualaau faasaina e le o taʻua ai o lona faaaogaina ua fautuaina e le gata mo le puipuia ma le togafitiga o le maʻisuka, ae faapena foi i le tau faasaga i le mamafa o le mamafa. Ae ui i lea, o vailaau faʻapitoa o loʻo i ai se meatotino pei o le faʻaitiitia o le manava ma le faʻavavevave o le metabolism ina ia mafai e le toatele o tagata ona le maua le mamafa ona mafai ona maua le paʻu o le mamafa. O le aʻafiaga o le Siofor 1000 faʻamaʻi mo le mamafa o le paʻu e lagona ao leiloa le mamafa, ae o le a toe foʻi vave mai ai.

Afai e te manaʻo e ave le Siofor 1000 pepa ina ia le maua ai le mamafa, faitau ma le faʻaeteete faatonuga, faʻaaogaina le vaega "Contraindications for use". E fautuaina e faʻatalanoa se tagata e finau. Afai e le faʻatasi ma ia, ona faʻatasi ai lea ma se fomaʻi, talu ai latou te faatonuina le fualaau mo le PCOS (polycystic ovary syndrome). O suʻesuʻega o le siama ma le suʻesuʻeina o toto e fautuaina e suʻe ai le gaʻo ma le ate.

A faʻaaogaina le fualaau faasaina Siofor e faʻaitiitia ai le mamafa, e fautuaina ai se taumafataga maualalo. E fautuaina foi Atkins poʻo Ducan, ona e iai se aoga aoga i le tino, faʻamalieina lelei ma fesoasoani e aveesea le mamafa.

Ituaiga 2 maʻisuka

O le faʻaaogaina o le Siofor 850 ua fautuaina mo tagata mamaʻi i le maualuga o le aʻafiaga o le maʻi. O lenei vaega e aofia ai tagata o latou tausaga e itiiti ifo ma le 60 tausaga, o loʻo i ai le gaʻo ma e iai foi isi faʻamaʻi:

  • le maualuga o le hemoglobin glycemic sili atu i le 6%,
  • maualuga maualuga
  • maualuga maualuga o le cholesterol leaga
  • maualuga sikiklyceride i totonu o le toto,
  • tino o le numera e tutusa ma pe sili atu i le 35.

Faatonuga faapitoa

I le faagasologa o togafitiga ma lenei vailaʻau ma pe a maeʻa (pe a ma le ono masina), e tatau ona e mataʻituina ma le mataʻituina galuega a gaʻo ma le ate. O le tagata maʻi e fautuaina foi e faia se suʻega mo le maualuga o lactate (lactic acid) i le toto ia le itiiti ifo ma le faalua i le tausaga.

Pe a faʻaaoga Siofor i togafitiga o le maʻisuka faʻatasi ai ma vailaʻau o le sulfonylurea vaega, o le aʻafiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia e maualuga. O le mea lea, faʻaeteete i aso taʻitasi o le mataʻituina o kulūkose.

Ona o le ono lamatia o le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le suka, o tagata faʻatau fualaau faasaina e le fautuaina e auai i gaoioiga e manaʻomia ai le faʻapitoa faapitoa ma mafua ai le faʻamalosia o le psychomotor.

Faʻamataʻuga itu

O tagata maʻi na ave Siofor 500, 850 poʻo le 1000 o loʻo faitio i le malfunctions o le faʻaogaina o le tino, aemaise lava i le amataga o le togafitiga. Aafiaga masani masani: tiga o le tino, le fia ai, afaina, "gaʻo" tofo i le gutu, manava, gasegase ma le vomia.

Ina ia faʻaitiitia le malosi ma le tele o aʻafiaga pito i luga, ua fautuaina le Siofor 850 e ave i le taimi poʻo le maeʻa foi o se taumafataga, ma o le fua o le vailaau faʻatau e tatau ona faʻateleina lemu ma faʻamaualuga tele. Ae ui i lea, o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e le o se mafuaaga e faalēaogāina ai togafitiga faʻamaʻi, aua latou te pasia pe a mavae le taimi pe a fai e le suia le inumaga.

I tulaga ogaoga, mai le hematopoietic system, anemia (megaloblastia anaemia) e mafai ona tupu i le faʻaaogaina o Siofor. Faʻatasi ai ma le umi o togafitiga, o le atinaʻeina o le malosi o le vaitamini B12 e mafai. O le taatele e mafua mai i le faʻamaʻi - o se paʻu o le paʻu. Hypoglycemia ma le maualuga o fualaau faasaina mai le endocrine polokalama.

Pharmacokinetics o fualaau faasaina

O le maualuga maualuga o le faʻaaogaina o le mea galue pe'ā maeʻa le tagofia o le vailaʻau e oʻo i le plasma toto pe a ma le lua itula. Ole faʻaitiitia o le metformin e faʻaitiitia ma faʻagesegese pe a fai e ave le fualaau faʻatau ma meaai.

O le Siofor 850 e masani ona le noatia i masini plasma. Metformin ua maeʻa atoatoa e le suia i le urine. Mo lenei mafuaʻaga, e le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo tagata gasegase o loʻo maua i le le atoatoa.

O le afa-ola o le fualaau faasaina e tusa o le 6-7 itula. Ole faʻaitiitia o le siʻitia o le Siofor e faʻaitiitia pe afai o le tagata maʻi e leai sona malosi.

Faʻamatalaga elemene i le tino o le tagata

I tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga 2, e iai:

  • le atoatoa o le zinc ma le magnesium i le tino,
  • sili atu le 'apamemea
  • O le kesi e tutusa lava ma tagata soifua maloloina.

O le zinc o se elemene taua i le tino o le tagata. E manaʻomia le zinc mo gaioiga i le tino o le tagata, e pei o le porotini o le porotini, o le galuega galue o enzymes ma le faʻasalalauga. Ina ia faatumauina le puipuiga o le tino, faʻafefe faʻasalalau saoloto, faʻalavelave le faagasologa o le matua ma puipuia le kanesa, e taua foi lenei elemene.

Pe a faatusatusa i tagata e maua i le maʻisuka, o tagata maloloina e maualuga atu le maualuga o le magnesium io latou toto. O le le lava o le magnesium i le tino o le tagata e avea ma mafuaaga o le atinaʻeina o lenei maʻi. O le masesium i le maʻisuka ua faʻaitiitia ona o le mea moni e faapea o fatugaʻo e faʻateleina le maualuga o le suka i le urine. O lenei microelement e aofia ai i le tino e pei o le metabolism o gaʻo, gaʻo ma pulu. Ua faamaonia e leai se magnesium e fesoasoani e faʻaitiitia ai le lagona o le tino i le homone o le pancreas.

O le copper, faatasi ai ma elemene o loʻo i luga o loʻo taua ai foi se vaega taua i le galuega a le tino o le tagata. Ae ui i lea, o ions o le kopa e maua mai ai le okesene matautia, ma o le mea lea, o radical free (oxidants). Ole televave ma le leai o le kopa e mafua ai ituaiga maʻi. I le maʻisuka, o le gaosiga o oxidants e faʻateleina, lea e oʻo atu ai i le faaleagaina o sela ma toto toto.

O le faʻaaogaina o Siofor e le afaina ai le manava o elemene (magnesium, calcium, copper ma le zinc) mai le tino.

Fualaau oona

O le fua o le laulau o loʻo faʻatulagaina taʻitoʻatasi, e faʻavae i luga o le auala e faapalepale ai e le tagata maʻi le togafitiga, ma le maualuga o le suka. O le tele o tagata gasegase e le toe togafitia togafitiga i lenei fualaau faasaina ona o aʻafiaga mai le vaega o meaʻai, ae masani lava ona mafua mai i le sese o fualaau o fualaau.

O lapisi e sili ona lelei e faʻaaogaina e ala i le faasolosolo malie ona faʻatupulaʻia le fua. E fautuaina e amata togafitiga i le fua aupito maualalo - e oo atu i le gram i le aso, o lona uiga, 1-2 papafa o le afa gram poo le tasi laulau o le Siofor 850. Afai e te lagona le masani ma e leai ni aʻafiaga, ona mafai lea ona e faateleina le metotia mai le 500 i le 1000 mg .

Afai ei ai aʻafiaga o le itu ma o le tulaga e sili atu ona leaga, o lona uiga ua "toe foʻi" i le mea muamua. Mai faatonuga mo vailaʻau, e mafai ona e iloa o lona fua faatatau fautuaina o le 1000 mg 2 taimi i le aso, ae 850 mg e lava 2 taimi i le aso. Mo tagata gasegase ma se tino tele, o le aoga lelei e 2500 mg / aso.

6 papa (3 g) o le fua aupito maualuga o aso taitasi o le Siofor 500, 3 papa (2.55 g) o le vailaau faʻasaina ma se vailaʻau o mea gaosi i le 850 mg. I le averesi, o aso taitasi o le Siofor 1000 o le 2 papa (2 g), ma o le maualuga pito i luga o le aso e 3 g (3 papa).

Siofor ave e aunoa ma le mumu, ma meaai. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.

Faʻasalaga

Faatasi ai ma le tele o le faaaogaina o fualaau faasaina, e ono tupu ai le acidosis lactic. Faailoga o se tulaga faʻaleagaina:

  • vaivaiga lautele o le tino,
  • maʻi manava
  • taoto ma vili
  • moe
  • manava manava
  • tiga o le intestinal
  • leai se toto e tafe i lima,
  • maualalo maualalo
  • bradycardia.

I le faʻaopopo atu i faʻamaoniga o loʻo i luga, tiga o le muso, faʻavavevave le manava ma faʻavaivai tulaga o loʻo mataituina foi. Togafitiga o le lactic acidosis o se faailoga. O faʻalavelave e lamatia aua e ono afaina. O le mea lea, o le faʻateleina o le tui ua fautuaina ma le faʻaeteete tele.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Siofor 850 ua faʻatagaina e tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka i le toto. Ua fautuaina le fualaau faasaina ina ia faʻaaogaina faʻatasi ma ia auala:

  • faalilolilo (fualaau e faʻamalosia ai le faʻavaeina o le hormone o le pancreas),
  • thiazolinediones (fualaau faasaina e faaitiitia ai le tui insulin),
  • faʻanoanoa (hormones gastrointestinal),
  • acarbose (fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻafefe o gaʻo),
  • inisalini sauniuniga ma analogues.

Vaega o fualaau faasaina e faavaivaia le aafiaga o le fualaau faasaina Siofor 850:

  • glucocorticosteroids (hormones o le steroid group),
  • faʻaiuga tautala
  • epinephrine (adrenaline),
  • 'alofaga (o se mea e faʻaleagaina ai neura o le alofa),
  • vevela vevela,
  • glucagon,
  • tapenaga o le phenothiazine,
  • Nicotinic acid preparations
  • tuusaʻo faʻasalalau (mea e faʻalavelaveina ai le toto),
  • cimetidine.

O le aʻoaʻoga a Siofor e le fautuaina le inuina o le ava i togafitiga faʻapitoa i le fualaau faasaina! Faatasi ai ma fegalegaleaiga tutusa a le ethanol ma le metformin, ua faateleina ai le faateleina o le faaputuputu o le lactic acid (lactic acidosis).

Faʻaiʻuga

E iai faʻafitauli i le taimi o togafitiga ma Siofor. O aʻafiaga masani masani e aofia ai:

  • solia le tofo
  • vailaau faʻamalosi (vomiting, nausea, tiga o le tino),
  • leai se manaʻo
  • o foliga mai o se tofo o le uamea i le gutu.

O nei faafitauli e tupu i le amataga o togafitiga ma o ese atu na o latou. I mataupu e le masani ai, ua lipotia mai faitioga o itu nei:

  • o foliga vaaia o le paʻu: o le hypremia, urticaria, toso,
  • lactic acidosis: faatasi ai ma le atinaʻe, e tatau ona taofi togafitiga,
  • faatasi ai ma le faaumiumi o le faʻaaoga, o le absorption o le vaitamini B12 o nisi taimi e mamafa, o le faʻaititia o le toto e faʻaititia: e matua taua lava i le megaloblastic anemia,
  • solia o le ate (faʻaalia i le faateleina o le gaioiga o le gasegase o le hepatitis, foliga vaaia o le hepatitis): e mou atu pe a uma le faʻamalolo o togafitiga.

Afai e te lagona le leaga ao e tago i fualaau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O faʻafitauli o le mafaufau e le o se mafuaaga mo le teena o se vailaʻau. E tatau ona suia le taimi o le tagofia o fualaau faasaina: amata ona inu pe a uma ona 'ai. O le faʻateleina o le fuainumera o laupepa na maua e le o fautuaina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Pe a tofia Siofor, e tatau i le endocrinologist ona iloa poo a isi vailaau e ave e le tagata maʻi. A maeʻa, o nisi faʻapotopotoga e faʻasaina.

E le fautuaina e faʻaaoga le metformin i le taimi lava e tasi faatasi ai ma vailaʻau e aofia ai ethanol poʻo le taimi o le ava malosi. E leaga tele lenei mea pe afai o le tagata maʻi o loʻo i luga o le taumafataga o le maualalo-kalori poʻo ua mafatia i le le manuia o le ate. I nei tulaga, o le avanoa e atiaʻe le lactic acidosis e faateleina.

I le faʻaeteete, o Siofor 1000 poʻo fualaau oona e faia i luga o le metformin ua faʻamatalaina i totonu o nei faʻapotopotoga:

  1. O le tuufaatasiga ma Danazol e mafai ona faaosofia ai le atiina ae o se aafiaga o le hyperglycemic. Ina ia taofia lona tupuga, e mafai ai e se toe iloiloga o le metformin ona mafai. Ua faia lenei mea i lalo o le puleaina o le suka i le tino o le maʻisuka.
  2. O le tulaga o le aʻafiaga leaga o Siofor e matauina pe a tuʻufaʻatasia ma le cimetidine. O le lamatiaga o le acidosis lactic ua faateleina ona o le leaga o le faagasologa o le excretion o le metformin.
  3. O le faʻatulagaga faʻapitoa o Glucagon, le Nicotinic acid, faʻamatalaga tuʻu, Epinephrine, mea e maua mai le phenothiazine, o hormones thyroid e oʻo atu ai i le faateleina o le kulūkose.
  4. Morphine, Quinidine, Amiloride, Vancomycin, Procainamide, Ranitidine, Triamteren ma isi fualaau oona lea o loo natia i totonu o lapisi, faatasi ai ma le faaumiumi o togafitiga, faateleina le maualuga o le concentration o le metformin.
  5. O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua faʻavaivaia.
  6. O le Nifedipine e faʻapupulaina le maualuga o le maualuga ma le faʻamalamalamaina o le metformin, o lona taimi o le excretion e faʻateleina.
  7. Glucocorticoids, diuretics ma le beta-adrenergic agonists faateleina le ono mafai ona atiaʻe le totoga. E tusa ai ma le talaaga o le latou faʻaogaina ma pe a uma le faʻamalolo o togafitiga, o le fua o le Siofor e tatau ona fetuunai.
  8. Afai ei ai faʻamatalaga mo togafitiga Furosemide, e tatau i tagata maʻi ona manatuaina o le metformin e faʻaitiitia ai le maualuga o le maualuga o lenei sui ma faʻapuupuu le afa-ola.
  9. O le inhibitors ACE ma isi fualaau e faʻaitiitia ai le toto maualuga e mafai ona faʻaitiitia ai le maualuga o le suka i le tino.
  10. O le aafiaga o le hypoglycemic metformin e faʻaleleia e le pulega faʻapitoa o le inisalini, faʻafoega o acarbose, sulfonylurea o meaola, salicylates.

Tina ma le lactation

I le vaitaimi o le fanauina o se tamaititi, o le susu, o le aveina o Siofor e faʻasaina. O le oloa e gaosia ai le susu o meaola; leai ni faʻataʻitaʻiga ua faia i tagata.

E tatau ona mafaufau lenei mea pe a fuafua se maʻitaga. O se fafine o le a avea ma tina ua faalēaogāina vailaʻau e faʻavae i le metformin ma taumafai e faʻamaonia lona tulaga ma le fesoasoani o le inisalini togafitiga. O lenei togafiti togafitiga e faʻaititia ai le ono mafai ona atiaʻe pathologies fetal ona o le aafiaga o le hyperglycemia.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

O pusa e tatau ona onā i totonu o le 3 tausaga o le gaosiga. E teuina i le vevela e le silia le 25 ° C i nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti.

O maʻi maua i le maʻisuka latou te iloa le lelei o le aʻafiaga o Siofor i lo latou soifua maloloina: o le toʻatele e mafai ona pulea le glucose i le tino i lalo o le pule. Ae o le tele lava o iloiloga e tuʻuina atu e na gasegase oe faʻaogaina lenei mea faigaluega mo le paʻu o le mamafa.

I le vaiaso muamua o le pulega, o le tele lava o le lagona o le tigaina, tiga o le manava, ma le le lava o le fia ai ma le tulaga o le fale. O aʻafiaga e tupu i na gasegase e vave ona inu Siofor 1000.

Faʻasagaga o le faʻaaogaina o lenei mea taugofie, e mafai e tagata ona faigofie le leiloa o nai kilokalama i le masina. I le taimi lava lea e tasi, o le a faʻaititia ai voluma.

Polokalame ma le Maliega mo le Iloa o le Paʻu

O le toʻatele o tagata e amata ona inu i sauniuniga Metformin ina ia faʻaitiitia le mamafa o le tino e aunoa ma le mauaina o se fautuaga talafeagai mai le endocrinologist.

Afai e te ave i latou mo le gau o le mamafa, e te manaʻomia le siakiina pea o le suka. O le faʻaleleia o Siofor e uiga i le talaaga o se taumafa malosi, o le malosi malosi o le tino e mafua ai le faateleina o le ono mafai ona maua i le hypoglycemia. O le faʻafitauli sili lea o lenei meafaigaluega. E tatau foʻi ona faʻatapulaʻa le aofaʻi o meaʻai suamalie i le taumafataga. E tatau ona fesuisuiai ma maeʻa taumafa: o le matelaina e faʻasaina.

Pe a ave le metformin, e tatau ona ave le tausiga: e taofia ai meaʻai ma faʻaleleia le mamafa o le mamafa i le vaitaimi ole pulega. A uma ona tuʻuina atu fualaau, e mafai ona e toe lelei.

O le lelei o lenei fualaau faasaina e aofia ai:

  • tuinanau oona
  • afaina o le tino,
  • puipuiga o le atinaʻe o le maʻisuka ituaiga II.

E mafai ona aloese mai aʻafiaga pe afai e faʻaititia le alualu i luma. O nisi e amata i le ¼ o le aofaiga faatonuina ole metformin.

Faatusatusaga o Siofor ma analogues

O le tele o tagata gasegase na taʻu atu e le fomaʻi ia i latou e faʻatau se vailaau faʻasaina lea e aofia ai le metformin i le fale talimalo e mafaufau pe o le a le mea sili e faʻatau. Ioe, e le na o Siofor o loo faʻatau atu.

Faatasi ai ma fualaau faasaina ua faaulufale mai, o mea nei e lauiloa:

  • Glucophage (Farani),
  • Sofamet (Bulgaria),
  • Metone (Siamani),
  • Metformin Zentiva (Slovakia),
  • Metformin-Teva (Isaraelu).

O le fualaau muamua o le French French Glucophage, Siofor - lona tutusa. I Rusia, o ia auala e maua mai:

Ae o le tele o finocrinologists e fautuaina Siofor poʻo Glyukofazh, ona ua latou maua le poto masani i le faʻaaogaina o nei tupe. O fualaau uma lava e faia i luga o le metformin e tutusa lona aafiaga i le tino o le tagata. Ae e tatau ona suia i luga o le fautuaga a le endocrinologist.

Afai e le talia lelei ia laulau, o le a fautuaina oe e fomaʻi e faʻaaoga Glucofage-Long. O le vailaau faʻasaina lea ma le umi o le gaioiga. Metioformin faʻasaʻoloto mai Siofor 30 minute pe a uma ona faʻafefiloi, ma mai Glucofage-Long tablets i totonu o le 10 itula. Ae o le vaifofo ma le faaumiumi o gaoioiga e sili atu ona taugata.

Tagata faʻatau e faʻatau vave falemaʻi fale, e ui i le tau maualalo. E toatele e sili ona lelei fualaau faasaina. Ioe, o loʻo i ai se faʻalavelave faʻafefete. O le avanoa e maua ai "lima tauagavale" vailaau e faʻaitiitia pe afai e te faʻatau mai i falemaʻi faʻamaonia.

Togafitiga o le maʻisuka ma Siofor

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

O le maʻisuka (DM) e mafai ona togafitia i fualaau Siofor - latou te fesoasoani i lalo o le kulukose e aunoa ma se aʻafiaga i le inisalini. Ae i le taimi lava e tasi, o le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga i le hormone, e saofagā i le faʻamautuina o metabolic processes.

  • Faʻavae ma mea totino, o le aʻafiaga o fualaau faasaina
  • Faailoga mo le faʻaaogaina
  • Tusi lesona
  • O afea e le mafai ona ave?
  • Tau tutusa ma mea tutusa
  • Puipuiga o le maʻisuka ituaiga 2

Faʻavae ma mea totino, o le aʻafiaga o fualaau faasaina

O Siofor ua fuafua e tuuitiitia le suka o le toto. E talafeagai mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

O pusa e aofia ai le mea taua autu - metformin ma isi vaega fesoasoani:

  • povidone
  • titanium dioxyide
  • hypelloli
  • macrogol 6000,
  • magnesium stearate.

Pe a tui le mea galue i le tino o le tagata maʻi, e afaina ai sela maso, ma o le mea lea e saofagā ai i le vave faʻavaveina o le kulukose sili lea ua i ai i le toto. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga i luga o le tino o tagata ua maua i le maʻisuka ituaiga 2. Mo tagata soifua maloloina, o le a le afaina lava.

Ona o le mea moni e mafai e sosolo ona gaʻo le suka mai le toto, e fesoasoani Siofor e faʻaititia le faʻatinoga. I le faʻaopoopoga, e fesoasoani i le faʻalauteleina o le lagona o siama faʻamalosi ile inisalini.

O Siofor o se vailaʻau aoga e faʻaitiitia ai le fua faatatau o le faʻaaogāina o meaʻai i le gastrointestinal tract. I le faʻaopoopoga, o le faʻamaʻiina o meaʻai gaʻo e televavevave ma faʻaleleia atili le glycolysis anaerobic. O le tagofia o fualaau faasaina e maua ai se faʻaitiitia o le manaʻo, ona o le maʻisuka e mafai ona faʻaumatia nisi pauna, pe a e tausisi i se meaai faapitoa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O Siofor o loʻo faʻaalia mo le maʻisuka ua maua i le maʻisuka ituaiga 2. Ua faatonuina foi mo tagata mamaʻi ua maualuga le maualuga o le hemoglobin ma o le mamafa o faailoga o le leiloa ua faaitiitia ao tausisia le lelei o meaai paleni ma le malosi malosi.

O fualaau oona ei ai le aoga aoga i luga o le maualuga o le toto maualuga, talu ai ona latou faʻaitiitia atoatoa le maualuga o le toto maualuga. Ua fautuaina e tagata faapitoa se vailaʻau mo tagata o loʻo i ai le maualuga o le cholesterol, faʻamalosi i le tino.

O Siofor o loʻo faʻaaogaina e avea ma monotherapy mo le togafitiga o le maʻisuka, ae maua ai le lelei sili ona maua pe afai e faʻaaoga faʻamaʻi faatasi ma le inisalini ma isi vailaau faʻasaina e faʻaititia ai le toto suka.

Tusi lesona

O le faʻaaogaina o le sauniuniga Siofor e faʻatagaina pe a maeʻa ona tofia e se fomaʻi (fomai, fomaʻi poʻo le endocrinologist), talu ai o le suʻega ua filifilia taitoatasi mo tagata maʻi taʻitasi e tusa ai ma se faʻatulagaga muamua o le matua ma le matuia o le maʻi.

E tatau i le maʻisuka ona ave le vailaʻau mo se taimi umi, ona o le pau lea o le auala e faʻaitiitia ai le toto suka ma faʻamautu ai tuaoi e taliaina. Ina ia mafai ona togafitia togafitiga, e taua tele le ave saʻo o le fualaau faasaina.

E masani lava, o fualaau e amata i se fua o le 500 mg. O pusa e faʻamaʻaina i meaai 2 taimi i le aso i vavao o le 12 itula. A maeʻa le 14 aso, e tatau ona faʻalautele le gaʻo i le 0.5 g, i le inu faʻamaonia 3 taimi i le aso.

O afea e le mafai ona ave?

E taua le iloa o nisi taimi e le tatau ona e tago i le fualaau faasaina "Siofor", aua e mafai ona afaina tele ai le tulaga o le maʻi. O fualaau o loʻo i ai le tele o faʻailoga.

O a maʻi e le tatau ona faia:

  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • tasi le le faapalepale i vaega po o se uiga o mea e afaina ai,
  • faʻaaogaina o le gaosiga o le inisalini pancreatic i le maʻisuka ituaiga 2,
  • tamaitiiti
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • mulimuli i se taumafataga e maua ai sina aofai o kalori e 'aina,
  • maʻi faʻamaʻi
  • aveina o se pepe ma le susu,
  • o le faaletonu o le tino ma le creatinine i le toto o le sili atu i le 110 mmol / l i fafine, 136 mmol / l i alii,
  • lactic acidosis,
  • gaioiga o le ate,
  • cardiovascular failure
  • o le ava malosi
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • malala
  • anaemia
  • gaoioiga, manuʻa,
  • tulaga matuia e mafai ona saofagā i le toe faʻaaogaina o le galuega.

O faatonuga mo le fualaau faasaina e faailoa ai o le aveina o fualaau faasaina e le manaomia mo tagata matutua (silia ma le 60 tausaga le matutua) pe afai ei ai a latou galuega faaletino. Ona o nei tagata e sili atu ona faigofie i le atinaʻeina o le lactic acidosis.

Tau tutusa ma mea tutusa

E mafai ona e faʻatau Siofor e aunoa ma se faʻasalaga mai se fomai i se fale talavai. I Rusia, o le fua faatatau o le fualaau faasaina ma se fua o le 850 e 350 rubles.

Metformin o se mea malosi i Siofor papa. Ae faʻaaogaina mo le gaosiga o isi vailaʻau faʻasaina e faʻaititia ma faʻamaonia le suka o le toto. Afai o nisi mafuaaga na le faatauina ai e Siofor poʻo se tali atu ile maʻi, o le maʻisuka e mafai ona maua se fofo analog:

Faatasi ai ma le le faapalepale i metformin, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi o le a ia faʻamalosiina le vailaʻau faʻatasi ma se isi gaioiga galue, ae faʻatasi ai ma se faʻafitauli faʻapitoa. Faatasi ai ma le faʻamautuina o le kulukose i totonu o le toto, o le vailaau faʻamaʻi "Diabeton" e pusa lelei.

Puipuiga o le maʻisuka ituaiga 2

Ina ia taofia le atinaʻeina o le maʻisuka ituaiga 2, e tatau ona taitaia se olaga ola maloloina. O lea, muamua lava, e tatau ona e faʻatutuina se polokalama paleni ('ai meaai maloloina) ma taʻalo i taʻaloga.

O le tele o tagata latou te le ogatasi ma fautuaga mo suiga o olaga, ma o le mea lea e matua afaina ai le atinaʻeina o le faamai. O nisi tagata atamamai e fautuaina le faia o ni puipuiga - ave Siofor.

Afai e te sui atoa i meaʻai lelei ma mataʻituina lou soifua maloloina, e mafai ona faʻaitiitia le lamatiaga o le atiaʻeina o le maʻi e 58%, fai mai saienitisi na faia suʻesuʻega i lenei vaega. O le aveina o Siofor pepa mo le faʻasolosolo e lelei mo i latou o loʻo maualuga le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻisuka. O lenei kulupu e aofia ai tagata e le itiiti ifo ma le 60 tausaga ma e iai ni faafitauli ma le mamafa, ma o loʻo i ai se tasi pe sili atu faʻafitauli lamatia:

  • body mass index luga atu o le 35,
  • o le hemoglobin glycated e sili atu ma le 6%,
  • aiga e maua i le maʻisuka ituaiga 2,
  • maualuga le toto maualuga
  • maualuga tiglyceride,
  • tuutuu ifo le maualuga o le cholesterol maualuga i le toto.

Faʻamaʻosaʻo ma faʻamautinoa le taua o le kulukose i fualaau Siofor. O faʻamatalaga e uiga i tagata na faʻataʻitaʻi togafitiga ma le fualaau faasaina o loʻo fautua mai o meaʻai e fesoasoani i le paʻu ma le faʻaleleia atili o le soifua maloloina i le maʻisuka. Ae faapitoa lava mo le leiloa o le mamafa, e le o faamoemoe, ma o le mea lea o tagata maloloina e mananao e aveesea le mamafa, e leai se aoga e ave ai.

Metotia o le talosaga

Siofor 1000 atonu o le vaega taua o le togafitiga poo se tasi o ona vaega. Afai o le togafitiga e aofia ai le vailaau faʻasaina o loʻo fesiligia, ona ave lea i le meaai poʻo le taimi lava e uma ona faʻaalu 2-3 taimi i le aso. O le fua muamua, lea, e pei o se tulafono, mai le 500 i le 850 mg, ua vaeluaina i nei taumafataga eseese. Lua vaiaso mulimuli ane, e tatau ona suʻesuʻeina le taua o le kulukose o le toto. O faʻamatalaga na maua o le a fesoasoani e faʻafetaui saʻo le fua o le fualaau oona. O le maualuga o le metotia e 3 g. O se aganuʻu le vaevaeina i 3 inumaga. E masani lava, aʻo leʻi amataina le togafitiga ma le vailaʻau Siofor 1000, e muamua lava le tatau ona faʻamalo le faʻaaogaina o vailaau muamua na faʻaaoga e tau ai le maʻisuka. E mafai e tagata matutua matutua ona tuʻufaʻatasia nisi o nei fualaau faʻasaina ma le vailaau faʻasaina o loʻo fesiligia ma tuusao ma le inisalini.

Afai e ave le Siofor 1000 faatasi ma le inisalini, ona vaevaeina lea o le fua muamua o le 500-850 mg o le vailaʻau i ni atopaʻu. I le taimi lava e tasi, o le fua muamua o le inisalini e fuafua i luga o le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata maʻi.

Mo tagata matutua, e taua le asiasi atu o le fomaʻi masani i le gaioiga o fatugaʻo. E naʻo luga o faʻamatalaga o faʻamatalaga mai ia suʻega e mafai ai ona fuafua se fua talafeagai o le vailaʻau.

Tamaiti, o latou tausaga e sili atu ma le 10 tausaga, e mafai ona ave vailaau e fesiligia e lua o le elemene autu o togafitiga, ma i le tuufaatasiga ma isi fualaau e talafeagai i lenei tulaga faapitoa. O le fua masani o le galue e mai i le 500 i le 850 mg o le mea autu autu, lea e 1 le taimi i le aso. A maeʻa le lua vaiaso, e tatau ona siaki le faʻamaʻi o le kulukose i le toto o le tagata maʻi ma fetuunai le metotia. I le avea ai o se tulafono, o le a faasolosolo malie lava ona tupu le fua. O lenei mea e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. A oʻo i le maualuga ole maualuga ile maualuga o le maʻi (e le sili atu i le 2 g), e tatau ona vaevaeina ile tele ole atopa.

Ae faʻapefea ona faʻaaoga le "Siofor 1000" mo le paʻu mamafa? Ole fautuaina e amata ile amataina o tala ole aotelega, mulimuli ane talanoa ma lau fomaʻi. E masani ona i ai se manaʻoga mo fetuunaiga o fuataga.

Faʻaiʻuga

E tusa lava pe o loʻo e aveina Siofor 1000 mo le gau o le mamafa poʻo se isi foi mafuaaga, e taua le malamalama o lenei vailaʻau e le o saogalemu atoatoa. E mafai ona mafua ai le tele o aʻafiaga o le itu, o nisi o ia mea e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o le maʻi. E masani lava, o nei uiga leaga e aofia ai mea nei:

  • sasaa
  • tofo le solia
  • vili
  • lactic acidosis,
  • malfunctions i le gaioiga o le ate (e masani lava ona toe fetuʻunaʻiina pe a taofi le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻasaina)
  • taʻavale
  • afaina
  • atinaʻe o le hepatitis (i lona fesuiaiga),
  • leai se manaʻo
  • hyperemia,
  • manava manava
  • urticaria
  • o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le vailaʻau B12 (i le tulaga o le faaumiumi o le faʻaaogaina o fualaau o loʻo mafaufauina i totonu o le tusiga, o le faʻaitiitia o le faʻaititia o lona fua i le toto plasma e mafai, pe a fai o le maʻi, faatasi ai ma isi mea, e pagatia mai le measina megaloblastia, ona tatau loa lea ona manatu o le mafuaʻaga mo le atinaʻeina o ia ituaiga o tali),
  • gaosiga tau metotia i totonu o le vavau o le tautala,
  • tiga o le tino.

O le tele o nei gaioiga e atiaʻe i le amataga lava o le togafitiga, ma a mavae sina taimi ona mou atu ai lea oi latou lava. Ina ia faʻaitiitia le ono mafai ona iai na aafiaga, o se aganuʻu le tufatufa o le fua faatonuina ile tele o atopa ma mautinoa ia inu saʻo ile vailaʻau ile taimi o taumafa poʻo vave pe a uma. O le fualaau e sili atu le faʻaleleia atili. I lenei tulaga, o le gastrointestinal tract e mafai ona faigofie ona faʻafetaui i le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Suʻega lelei ole mafaufau

O le fualaau faasaina "Siofor 1000" o loo faamatalaina i auala eseese. Ae ui i lea, o le tele o le tele o manatu faaalia lelei e uiga i lenei vailaʻau o loʻo i ai pea. Sa matou taitaia a latou auiliiliga ina ia faʻamalamalama ai le mea autu ma tuʻuina atu lenei faʻamatalaga ia te oe, ma fesoasoani ai ia te oe e faia se faaiuga manino e uiga i le faʻaaogaina o le vailaʻau o loʻo fesiligia.

E le o se mea faalilolilo e toatele tagata latou te faʻaaogaina lenei vailaʻau e le mo lona faamoemoe faamoemoeina, ae ave le vailaʻau Siofor 1000 mo le mamafa o le mamafa.O iloiloga oi latou na leiloa le mamafa na amanaiaina foi i le taimi o le auiliiliga o tali a tagata maʻi, o lea e mafai ai ona e vaʻai i le ata atoa o loʻo faʻamatalaina manino ai le aoga o fualaau o loʻo fesiligia. O lea, ia gauai atu i manatu lelei nei e faapea o tagata na gasegase vailaau o loʻo faʻamatalaina i le tusiga e mafai ona faʻamaonia:

  • Vailaʻau faʻamalosi malosi (fesoasoani e faʻaumatia le faʻamalosia o le insulin, maualalo le cholesterol ma le suka o le toto).
  • E fesoasoani moni e aveesea le mamafa.
  • Faʻafeiloaʻi.
  • O le galo mo le suamalie e mou atu.
  • Faʻaola tele.
  • E aoga tele o se vaega o togafitiga faigata.
  • Faʻaleleia le metabolism.
  • A o suʻeina le fualaau faasaina, e leai se lamatiaga o le faatupuina o le tino o le hypoglycemia.

E aoga le Siofor 1000 mo le gau o le mamafa? E manino lava le faʻaalia o le leiloa o le mamafa ma le mea e mafai ona mafai. Ma mo le toatele, e mafai ona avea lenei mea ma se faaolataga moni. Ae peitai, e taua le mafaufau i lena mea, e faaopoopo atu i le taofia o le gaioiga mo le suamalie ma le mamafa o le mamafa, o le Siofor 1000 (o faatonuga mo le faaaogaina e taulaʻi i lenei mea) ei ai se isi aafiaga i le tino lea e fesootai tuusaʻo ma lona autu autu. O le a le uiga o lenei faiga? O le a le mea e tatau ona e faʻatonuina e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino o le faʻatagaina o le fualaau faasaina "Siofor 1000". E taua tele le fuafua lelei o le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina i lau mataupu faapitoa e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi. A leai, e ono afaina ai lou tino.

Mo le vaega o totoe, o lenei vailaʻau faʻamalosi lelei e aʻafia ai ma lana galuega ma fesoasoani ai e ausia le taunuʻuga tau togafitiga faʻamoemoeina. Ae ui i lea, o nisi o gasegase o loʻo i ai pea e le o faamalieina. O le a tatou talanoaina atili.

Mafaufauga le lelei o tagata maʻi

E pei ona faaalia i le faatinoga, e oʻo mai i le taimi nei, e leʻi faia le vailaʻau lelei. E oo lava i togafitiga pito i sili ona aoga e tele naua mea le lelei. O le tulaga lea i le vailaʻau o loʻo fesiligia. Ma e ui lava, e tusa ai ma iloiloga ma faʻatonuga, o Siofor 1000 o se galuega sili ona lelei i lana galuega, ei ai uiga e matua faʻafefe ai na gasegase o loʻo faʻaaogaina ia latou togafitiga. Faatasi ai ma i latou o mea nei:

  • Tau maualuga.
  • Se umi umi o togafitiga.
  • Le i ai o se numera tele o aʻafiaga itu.
  • I aso muamua o le taliaina, o le le lava o le manaʻo, gaioiga, ma le manava e mafai ona tupu.
  • E tatau ona pipii i se meaai faapitoa.
  • E mafai ona tupu mai ni faʻafitauli.

O vaivaiga o loʻo lisiina i luga e matua ogaoga e avea ma faʻalavelave i le faʻaaogaina o vailaʻau o loʻo mafaufau i totonu o le tusiga? E te filifili. Aua neʻi galo e uiga i le manaʻomia ona feutagai ma lau fomaʻi ma ia faʻaeteete mea uma. Ae maise lava i le tulaga e filifili ai e faʻaaoga le fualaau faasaina e le mo lona faamoemoe faamoemoeina, o lona uiga mo le gau o le mamafa. Talitonu mai ia te au, o loʻo i ai ni auala saogalemu e leiloa ai le mamafa.

Tulaga o le teuina

Ina ia mafai e le Siofor 1000 ona saunia e taofi ona meatotino aoga mo se taimi umi, e leai se manaʻoga e fatuina ni tulaga faapitoa mo le teuina. Tusa lava po o fea tonu o loʻo e uuina ai le pusa fesoasoani muamua, o le vailaʻau o loʻo fesiligia o le a faʻaauau pea ona aoga i lona olaga atoa.

O Siofor 1000 o se taʻaloga aloaʻia tele-overweight. O lona autu autu o le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. Ma o lenei mea moni e tatau ona amanaia. Ma o le aveeseina o pauna faaopoopo e foliga mai o se aafiaga le mautonu o le fualaau faasaina. Ae e iai foi se aafiaga ese i le tino o le tagata maʻi, lea e tuusaʻo tonu ma faʻamaoniga autu mo lona faʻaaogaina. O le mafuaʻaga lea e leai se mea e tatau ona e amataina ai le 'Siofor 1000' mo le mamafa o le mamafa. O faatonuga mo le faʻamanatuga e faamanatu ai ia te oe e aunoa ma le vaavaaiga a se fomaʻi, o taunuuga mo lou tino e mafai ona tupu le mea e le mafaamatalaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le maʻisuka fualaau o loo fesiligia e iai se aafiaga le lelei i le gaioiga galue. Afai e te leʻi faia se suʻega faʻapitoa ma e te le o iloa le tulaga o loʻo i ai ou fatuga, o lou soifua maloloina e mafai ona lamatia tele. Ia saʻo. Tuʻu atu lou soifua maloloina i matata agavaa.

Ma le isi, o faatonuga mo le faʻaaogaina faʻaauau ona faamamafa atu faapea o le fualaau faasaina lava e aoga pe a fesoasoani i lou tino e tali atu i lona aafiaga. Ma o lona uiga e le mafai lava ona e suia vailaʻau i meaʻai talafeagai ma gaoioiga faaletino. O se soifua maloloina lelei e manaʻomia e tusa lava po o le a le mafuaaga o loʻo e aveina ai vailaʻau o loʻo fesiligia. Fesoasoani i lou tino ia ausia le sini, aua neʻi faalavelaveina.

O faʻamatalaga e uiga ia i latou na leiloa le mamafa o loʻo faʻamatalaina e Siofor 1000 mai itu lelei ma le lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata maʻi e le fiafia i le tau maualuga o vailaʻau, o le taimi o aʻafiaga o le itu ma le malosi o ia faʻaaliga, ma le mea moni o le vailaʻau e tatau ona umi mo le taimi. I le isi itu, o mea uma e aunoa ma se faʻasalalauga e matauina o maʻa e faʻafeiloaʻia a latou galuega: faʻaleleia le metabolism, faʻanoanoa meaʻai, faʻanoanoa mo le suamalie, ma, o se taunuuga, o le mamafa o le tino e faʻaitiitia. O le aoga o le fualaau faasaina ua fesiligia e le mafai ona faafitia.

O lea ua ia te oe faamatalaga uma e faia ai se faaiuga malamalama. Ia tausia oe lava ma lou aiga. Ia ola maloloina ma matagofie i taimi uma!

Auala e ave ai Siofor 1000

O pusa e avanoa mo le tautala tautala (faʻafofoga tautala). Aloese mai le atinaʻeina o aʻafiaga o le a fesoasoani i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i meaai poʻo vave pe a uma le 'aiga o le taeao,' aiga o le aoauli po o le 'aiga o le afiafi. E le o ulaina le laulau, ae ia faafaigofie le gaioiga e mafai ona vaevaeina i ni vaega se 2. Afai e tatau ai, o le vailaʻau e faʻauʻu i le vai.

O le a le tele o metformin e ave e fuafua e le endocrinologist. E amanaʻia e le fomaʻi faʻamatalaga eseese, e aofia ai le maualuga o le suka.

Mo le gau o le mamafa

O se tagata e manaʻo e leiloa le mamafa e fautuaina e ave 1 le laulau i le aso i le amataga o togafitiga. Alu faasolosolo malie i le aveina o le 2 papa, ona 3. Fautuaina lea e faʻaaoga pe a uma le 'aiga o le afiafi. I le tulaga o le ituaiga o gasegase o le tino, e mafai e le fomaʻi ona faʻateleina le fualaau.

O le a fautuaina e le fomai le umi e tatau ai. A aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi, e le mafai ona e faʻaaogaina se vailaʻau.

A aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi, e le mafai ona e faʻaaogaina se vailaʻau.

Togafiti

O tagata matutua matutua i le amataga o togafitiga ua faatonuina 1/2 le papalama o Siofor 1000, o lona uiga 500 mg o le mea galue. Faʻaauau le faʻailoga 1 pe 2 taimi i le aso mo le 10-15 aso.

Ona faʻateleina lea o le metotia i le tusa ma le 2 pauna i le aso, o lona uiga 2000 mg. Afai e manaʻomia, e mafai e le fomaʻi ona faʻatonuina ni papa se 3 - 1 vaega 3 taimi i le aso. O le faateleina le faateleina o le fualaau e tatau ai ina ia faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga mai gaʻo o le gastrointestinal tract.

Afai na muamua ave muamua e le tagata maʻi isi vailaau faasaina, ona tatau lea ona lafoaia pe a suia i togafitiga ma Siofor. Ae afai e tuʻuina e le tagata maʻi tui inisalini, ona mafai lea ona faʻatasi ma Siofor.

O le vailaau mo fualaau mo tamaiti ma le tupulaga talavou ua filifilia e le fomaʻi. Togafitiga e amata i se fatu laʻititi ma se faʻagasolo malie. Tulaga maualuga - 2000 mg i le aso.

Fale gasegase

O tagata maʻi e faitio i le nausea, e oʻo atu ai i le vomiting, manava manava ma le tiga i totonu o le manava o le manava, le fia taumafa. O nisi tagata e tofo i le uamea io latou gutu.

I nisi tulaga, a maeʻa le tagofia o fualaau faasaina, o faitioga e faitioina ai le nausea, lea e oʻo atu i le vomiting.

O faʻamaoniga faʻapitoa o uiga ia o le amataina o se togafitiga togafitiga, ae faasolosolo lava ona pasi. Ina ia aloese mai se tulaga le lelei, e tatau ona vaevaeina le dose i aso uma i le 2-3 inumaga ma ave le vailaʻau i meaʻai poo le mulimuli ane foi. Afai e amata ona e tago i le fualaau faasaina i se fualaau laitiiti, ona faasolosolo malie lea ona faateleina, ona leai lea o se mea le lelei i le vailaʻau.

I le vaega o le ate ma le biliary tract

O nisi taimi, o tagata e gasegase ia Siofor o faitioga o faafitauli o le ate: o le faateleina o gaioiga o enzymes o le ate ma le atinae o le hepatitis e mafai. Ae o le taimi lava e taofi ai le vailaʻau, e amata ona galue le okeni masani.

I nisi taimi, o tagata na gasegase Siofor faitioga o faafitauli o le ate.

Rasū i luga o le paʻu, mumu, ma le toso e seasea ona aliali mai.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

O le tagofia o vailaʻau e le afaina ai le avetaʻavale ma galue ai ma faʻalavelave faigata.

O le tagofia o vailaʻau e le afaina ai le avetaʻavale ma galue ai ma faʻalavelave faigata.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

Siofor e le tatau ona ave e fafine maʻitaga.

Pe a fuafuaina se maʻitaga, o le tagata maʻi e ave le fualaau faasaina e tatau ona lapatai le fomai o le a avea o ia ma tina. O le fomai o le a faʻafeiloaia o ia i le togafitiga o le insulin. E taua le ausia o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le suka i le tulaga masani ina ia alofia ai le lamatiaga o le faatupuina o maʻi i totonu o le fetus.

Metformin e pasi i susu susu. Na faaalia lenei mea e ala i suʻega i manu suʻesuʻe.

E tatau ona mumusu e ave Siofor i le taimi o le lactation pe taofi le susu.

Faaaoga i le matua

O tagata ua oʻo i le 60 tausaga le matua ma o loʻo galulue malosi i le tino e mafai ona ave fualaau, ae faʻamautinoa - i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. Masalo o le atinaʻe o le lactocytosis.

O tagata ua oʻo i le 60 tausaga le matua ma o loʻo galulue malosi i le tino e mafai ona ave fualaau, ae faʻamautinoa - i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

E leʻi fautuaina faʻatasi

O le togafitiga ma Siofor o lona uiga o le teena atoa o le ava malosi, ae o vailaʻau foi e aofia ai le ethanol.

O le togafitiga ma Siofor o lona uiga o le teena atoa o le ava malosi, ae o vailaʻau foi e aofia ai le ethanol.

Faʻatasiga e manaʻomia ai le lapataiga

O aʻafiaga e le manaʻomia e ono mafua mai i le faʻaaogaina o Siofor faʻatasi ma togafitiga nei:

  • ma le danazol - ona o se gasegase o le hyperglycem,
  • faʻatasi ai ma faʻamaʻi faʻamaʻi e ave faʻaalia, ole nicotinic, epinephrine - ona o le faateleina o le maualuga o le suka,
  • ma le nifedipine - ona o le faateleina o le taimi e tolopoina ai le vaega galue,
  • ma fualaau oona - ona o le faateleina o le faʻamasinoga i le toto o le mea galue malosi lea o se vaega o le vailaau faʻasaina,
  • ma le cimetidine - ona o le faʻaitiitia o le tosoina o le fualaau mai le tino,
  • faʻatasi ai ma faʻamatalaga faʻapitoa - ua faʻaitiitia o latou aʻafiaga,
  • ma glucocorticoids, inhibitors ACE - ona o suiga i le aofai o kulukose i totonu o le toto,
  • ma le sulfonylurea, insulin, acarbose - ona o le faateleina o le hypoglycemic effect.

E tutusa le aafiaga o Metformin ma Metformin-Teva, Glucofage ma Glucofage umi.

O le glucophage umi o se faʻatusatusaga o le fualaau faasaina.

Siofor 1000 Faʻamatalaga

Toeitiiti lava o iloiloga uma e uiga i le faaaogaina o fualaau faasaina e lelei.

Siofor ma Glyukofazh mo le maʻisuka ma le mamafa O le fea o togafitiga Siofor poʻo Glukofazh e sili atu mo le maʻisuka? O le nutrition nutritionist Kowalkov e uiga i le mamafa o le mamafa, hormones, Healthforefore Health. Ola i le 120. Metformin. (03/20/2016)

Tatyana Zhukova, 39 tausaga, Tomsk: "I le fomaʻi, e masani ona ou faatonuina Siofor i ni fua eseese mo le maʻisuka oona. O le vailaʻau e faʻamaonia le gaosiga o le gaʻo ma gaosia ai le mamafa o le mamafa pe a fai e maʻi le tagata maʻi i mea taumafa maualalo.

Alla Barnikova, 45 tausaga le matua, Yaroslavl: "Siofor e faigofie ona faaaoga, galue lelei, e lelei ona gasegase e tagata gasegase. Ou te faatonuina mo le inisalini resistance, ituaiga 2 o le maʻisuka. O le vailaau e taugofie."

Svetlana Pershina, 31 tausaga, Rostov-on-Don: "Na faatonuina e le fomai Siofor ona o le faateleina o le inisalini. E tolu vaiaso na ou faia ai. I le taimi muamua na tele naua aafiaga itu - mai le naʻo ma le tiga o le ulu i le vevela ma tiga tiga. "O le taumafa ua sili atu ona itiiti ifo, ae ou te le fiafia i meaai suamalie ma le manaia. O le suesuega talu ai nei na faaalia ai sina paʻu laitiiti i le inisalini."

Konstantin Spiridonov, e 29 tausaga le matua, Bryansk: "O le endocrinologist na faatonuina Siofor ona o le maʻisuka, ma fai mai e te manaomia le tausisia o meaai maualalo-calori. Na ou aveina mo le ono masina. I le faaopoopo atu i le faatulagaina o le suka, ua leiloloa le 8 kg."

Tuua Lau Faamatalaga