Faatusatusaga o Phlebodia 600 ma Detralex

Afai e filifili le mea e tatau ona faʻatauina - Venarus poʻo Detralex, poo le Flebodia 600 - latou te suʻesuʻeina le fatuga. O le ituaiga mea galue malosi e fuafua ai uiga o fualaau faasaina. Faatusatusa fualaau faasaina e tusa ai ma itu autu: faailoga, faʻailoga. I le puipuia o le atinaʻeina o se tali atu i le hypersensitivity, o aʻafiaga o loʻo aʻafia pe a faʻatau fualaau.

Afai e filifili le mea e tatau ona faʻatauina - Venarus poʻo Detralex, poo le Flebodia 600 - latou te suʻesuʻeina le fatuga.

Le tutusa o le tuufaatasiga

E mafai ona e faʻatau togafitiga i le ituaiga o laulau. O Venarus, Detralex ma Plebodia o loʻo i ai le mea tutusa - diosmin. O Detralex ma Phlebodia o loʻo i ai se isi mea taua - o le le toe faʻalavelave. O vaega uma e lua e fesoʻotaʻi ma flavonoids.

O mea autu o fualaau faasaina: angioprotective, venotonic.

O fualaau ua filifilia e fesoasoani i le faʻalauteleina o toto toto, ona o le mea lea ua toe faʻafoʻiina ai le microcirculation i vaega e suia ai le fausaga o puipui o veins. I le taimi lava e tasi, o le tetee o capillaries i le aafiaga o tulaga le lelei e faateleina. O meaola faʻaleleia o loʻo faʻaitiitia le mamafa i luga oo latou puipui. Ua maitauina le faaleleia atili o meatotino o le toto.

Diosmin ma le hesperidin e fesoasoani e faʻaitiitia le faʻanoanoa, aua i le taimi o togafitiga, o le a le toe i ai le vevela vevesi. I le taimi lava e tasi, o faiga faʻasolosolo i totonu o siama e faʻapitoa. Ona o nei meatotino, o fualaau oona ua faʻaaogaina mo le tele o pathoces vascular. Pe a faʻaaogaina nei vailaʻau, o le a tulaʻi le leo o toto toto. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻamalosia le taunuuga lelei, lea na maua mai ona o le aʻafiaga o aʻafiaga o vaega o loʻo galue.

E faʻaaogaina Flebodiu mo faʻafitauli eseese faʻapitoa.

Faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia o galuega faʻavae, lymphostasis ua faʻaumatia, o loʻo faʻalelei atili le faʻaleleia o alavai. E mafai ona faʻaaogā sauniuniga faʻavae Diosmin e puipuia ai le toto, e fai ma faʻataʻitaʻiga, i le taimi e tasi ma le faʻaaogaina o se masini intrauterine.

O le taliaina lelei o fualaau ua filifilia e mafai ona faʻaitiitia ai le malosi o faʻamatalaga leaga ma le le atoatoa o le tino.

Afai o le diosmin ma le heseridin e faʻaaogaina i le taimi lava e tasi, o le a faʻaalia ai se aafiaga antioxidant. O lenei faʻasalalauga e faʻalavelaveina ai le faʻamaʻiina o vailaau faʻamanuiaina e maua mai i le mea moni, faʻapea foʻi ma mea faʻapitoa e ulu atu i le tino e ala i meaʻai. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻamautinoa le satu o gaʻo i vitamini, minerale.

O le metabolism e faʻapitoa i le tulaga faʻapitoa. O taualumaga ua faamatalaina e fesoasoani e faateleina ai le gaioiga o vaʻa toto, talu ai ua toe faʻaleleia le gaʻo o le tino, o le leo e tausia i se tulaga talafeagai. O le iʻuga, o le malosi o faʻamatalaga le lelei i faʻamaʻi o veins e faʻaitiitia.

Faʻafetai i vailaau faʻamaoni o loʻo aofia ai i le tuufaatasiga o nei vailaʻau, o le faʻalogoina o leukocytes i puipui o toto toto ua faʻagesegese. I le taimi lava lea e tasi, o le faagasologa o la latou femalagaiga i puipui pupuni. Ae ui i lea, o faailoga o le mumu o le mumu. O fualaau o loʻo faʻaaogaina i le tele o mataupu, o:

  • otaota i ituaiga eseese,
  • leai se atoatoa
  • lymphostasis
  • o le amataina o faʻamaoniga: tiga o le vae, faʻasalaga faʻamalosi i totonu o masini mūmū, suiga i le tino o manu, faʻaleleia i le taeao ma se lagona o le mamafa i le afiafi.

Ua fautuaina le Detralex mo tagata e le atoatoa le malosi.

O se maualuga maualuga o le diosmin e fesoasoani e faatelevave le toe faʻaleleia i le tulaga o le gasegase vascular function. Peitai, o taunuuga lelei e maua foi i le taimi o le togafitiga ma sauniuniga e aofia ai se tuufaatasiga o le 2 vaega galue. E aofia ai Venarus, Detralex. O fualaau faasaina e fesiligia e eseese lava i le tulaga o le faasaoloto. Fepodia 600 ma Venarus e na o pepa laulau e gaosia.

O le Detralex e mafai ona faʻatau i le tino o laupepa ma faʻamalo le tautala.

O sauniuniga e eseese i le ituaiga o vaega. O Venarus e 450 mita o le diosmin ma le 50 mg o le tigā. I le aofaiga lava e tasi, o mea gaioiolosi o se vaega o Detralex. E ese Phlebodia i le na o le diosmin i le maualuga o le 600 mg.

E le gata i lea, o tupe uma na suʻesuʻeina, naʻo Venarus e maua i totonu o laulau e puipuia e se atigi. Ona o lenei mea, o le faʻamalolo o vaega taua i le manava o le a faʻagesegese. O se taunuuga, o mea e sili atu le aoga o loʻo faʻafefiloi i totonu o le tino o le mucous membranes, ona ua faʻaumatia lemu.

Le fea e sili atu - Venarus, Detralex poʻo Pepodia

O meafaigaluega taitasi e maua ai se tulaga talafeagai lelei. E eseese i latou i mea tutusa, o le mea lea, faʻaalia ai ia lava meatotino. Hesperidin ma diosmin o mea ia e aofia ai le vaega o flavonoids. O le faiga o la latou gaioiga e tali tutusa, o le mea lea, pe a tuufaatasia nei vaega, o le faateleina o le lelei o le fualaau faasaina ua matauina.

O Venarus o loʻo i ai le tuai ma le vili, lea e faʻateleina ai le aoga o fualaau oona i le togafitiga o toto toto.

Venarus ma Detralex e aofia ai le 500 mg o vaega ninii flavonoid. Mo le faʻatusatusaga, o Phpodia o loʻo i ai le 600 mita o le diosmin. O lenei flavonoid o loʻo faʻatino galuega tutusa e pei o vaega na faʻaaogaina i le tuufaatasiga o Venarus ma Detralex. Talu ai ona o lena diosmin o loo i ai i se fua tele, e sili atu ona lelei lona galue. E ui i lea, faatasi ai ma le tuufaatasiga o ituaiga e lua o vaega o le flavonoid, o le aafiaga o le antioxidant e sili atu ona faalauiloaina.

O le mea lea, i tulaga o le lelei, o tupe uma o loo i luga o le tulaga tutusa. Mo suʻega taʻitasi, o le mea aupito sili lava o le fualaau faasaina e le faʻaosofia ai le atinaʻeina o aʻafiaga. Mo lenei mafuaʻaga, afai e te vaʻavaʻai i allergies, e tatau ona e siaki pe faapefea ona avea le Phpodia ma le tuufaatasiga o le diosmin, o le hesperin o le a aafia ai le tino.

E mafai ona ave i le taimi e tasi

Tuuina atu e faapea o oloa uma e aofia ai le mea tutusa - diosmin, e le aoga le faʻaaogaina i le taimi e tasi. O lenei mea o le a faʻapupulaina ai metotia i aso taitasi. Afai e te manaʻo e suia le togafitiga faʻatasi ma se tasi o fualaau oona ona o le maualalo o lona aoga, ua lava lea e faʻaititia ai le numera o le sui filifilia. O lenei mea o le a faʻaleleia ai le togafitiga faʻapitoa.

Afai e te faʻaaogaina fualaau faʻasaina i le taimi lava e tasi (Venarus, Detralex, Flebodia), o le fua faatatau o aso taitasi e 3200 mg (i le amanaia o le mea e lua e tatau ona faia i le aso e tusa ai ma le polokalame).

O togafitiga uumi e tusa ai ma lenei polokalame e mafai ona mafua ai le foliga mai o ni uiga le lelei, e mafua mai i le malosi o le diosmin ma le heseridin e aafia ai mea o le toto ma le tulaga o mea masini.

Contraindications pe a faʻaaoga Venarus, Detralex ma Phipodia

O nei fualaau faasaina e le o faaaogaina i nisi tulaga:

  • faatasi ai ma le atinaʻeina o aʻafiaga le lelei o le gasegase i soʻo se vaega o le tuufaatasiga,
  • i le taimi o le lactation, ona e leai se faʻamatalaga e tusa pe o loʻo aʻafia le gaʻo o le tina,
  • mo tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

I le taimi o le maʻitaga, e mafai ona faʻaaoga Venarus ma Detralex pe a fai o le faʻamoemoega ua sili atu e sili atu nai lo le ono afaina. Ae ui i lea, e le faʻaaogaina le phlebodia ile 1 masina. O nei tapulaa e mafua mai i le mea moni o lenei vailaʻau e aofia ai le tele o diosmin.

Faʻaiʻuga mai Venarus, Detralex ma Phipodia

I le taimi o le togafitiga ma Venarus ma Detralex, o aʻafiaga leaga e tutupu:

  • vavao
  • tiga o le ulu
  • solia le nofoa
  • taʻavale
  • vili
  • vaivaiga lautele
  • musele maso
  • togafiti o le inflammatory i totonu o le manava,
  • solia o le manava o le tino: tiga o le pusa, tiga o le ua,
  • allergy i lenei tulaga e mafai ona faʻaalia o dermatitis, urticaria, angioedema.

E fesoasoani le Phlebodia i se faʻafitauli o le hypersensitivity, o le maʻi lesepese (fatu vaivai, leisa, tiga o le tino). E leai se faʻamatalaga i luga o mataupu o le faʻatupega sili atu nai lo le aofaiga fautuaina o tupe. Ae ui i lea, faatasi ai ma se suiga taua i togafitiga, e iai se tulaga lamatia e faʻaleleia ai aʻafiaga o lisi.

Auala e ave

O le togafitiga e filifilia e tusa ai ma le ituaiga o faʻamaʻi ma le ituaiga o fualaau faasaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Venarus ma Detralex e faʻaaogaina i le auala lava e tasi, ona o le iloagofie o le tuufaatasiga:

  • mo le tele o faʻamaʻi pipisi: 2 pusa i le aso, faatasi ai ma le fua muamua na faia i le aoauli, le lua i le afiafi,
  • ma le faʻaaogaina o vailaʻau i le taimi o le faigata: 6 pusa i le aso, ma le vailaʻau i le taeao, o le lona lua i le afiafi, a maeʻa le 4 aso o le aso faʻaititia o le vailaʻau e faʻaititia i le 4 papa, o le umi o le pulega i lenei laasaga o togafitiga e 3 aso.

Ua ave Plebodia e tusa ai ma se isi fuafuaga. O le aso fautuaina ole aso ole 1 le papa i aso taitasi. Faaaoga lelei le fualaau faasaina i le taeao. Afai e atiina ae le afaina o le suamalie, o le aofaiga o aso taitasi o le fualaau faasaina e faateleina i le 2-3 papa. O le umi o le vasega e 1 le vaiaso.

Faʻatasi ma veins varicose

E tusa ai ma le faiga o gaioiga, o vailaau e tutusa, ma o lenei faʻamaʻi, e mafai ona e faʻaaoga Venarus, Phlebodia poʻo Detralex. E taua le mafaufau i le tali a le tino i togafitiga.

O le mea lea, o Phlebodia e faʻaitiitia ai aʻafiaga, o lenei vailaʻau e sili atu ona talafeagai mo togafitiga, talu ai na o le tasi le papalama e lava e ave i le aso.

O le lelei o Venarus ma Detralex o le tuufaatasiga o le diosmin ma le hesperidin, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻamaʻiina o faʻasologa o mea aoga, lea e taua foi mo veins varicose, talu ai ona o lenei mea, o le metabolism ua faasolosolo malie ona toe faʻafouina ma o le tulaga o le puipui o le vaa e faʻapitoa.

Uiga o Flebodia 600

O le tuufaatasiga o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai le vaega o le mea o loʻo galue malosi, lea ei ai mea e maua mai le veveton. E i ai ona aʻafiaga, faʻaleagaina ma faʻaleagaina.

O le vailaʻau faʻapitoa e fesoasoani i:

  • faʻaititia o le faʻamaʻi i totonu o veins,
  • faateleina le tetee malosi,
  • faatoaagaina o le toto microcirculation,
  • faʻaleleia alavai faʻafefe.

Pe a faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, e tele faʻamalositino e matauina:

  • vevesi leo faateleina
  • o le mamafa i le lymph ua faaitiitia,
  • toto le toto ua faʻaumatia,
  • afaina le faaitiitia.

O le fualaau faasaina e afaina ai le tulaga o toto toto, e faaitiitia ai lo latou tetee ma le mafai ona toe faaleleia o puipui.

Pe a faʻaaogaina fualaau, o lona vave faʻaleleiaina e le tino ma le tufatufa atu i totonu o vein tissues e matauina. O le togafitiga o le fualaau faasaina e tumau pea mo ni nai aso.

Folaula 600 ua faatonuina pe afai:

  • faʻafitauli o le microcirculation,
  • veinsose veins
  • suiga o solo i totonu o fusi o pito i lalo,
  • otaota
  • lagona o le vaivai i vae
  • togafiti
  • faailoga o le le atoatoa o le tino.

O le faʻatulagaga ma fuataga faʻavae e faʻalagolago i le siama.

Vailaau vevela e aofia ai le faʻaaogaina o le 1 papalama i le aso. O le umi o le faʻatagaina e mafai ona oʻo i le 6 masina.

Faʻatasi ai ma le afaina, e oo atu i le 3 papamaʻa ua faatonuina i le aso. O le umi o togafitiga e 7-10 aso. Afai e tatau ai, o le togafitiga e faalauteleina i le 1-2 masina.

O Phlebodia o loʻo i ai se aafiaga lelei i le setete o toto toto, faʻaititia ai lo latou malosi ma le mafai ona gafatia o puipui.

I le le atoatoa o le vevela i le 2 ma le 3 o le tolu masina o le maitaga, e tasi le papalama i aso taitasi e faʻaaogaina. Ua faalēaogāina le meafaigaluega 10-20 aso aʻo lumanaʻi le fanau mai.

E i ai le tele o tapulaa i le faʻaaogaina o fualaau.

  • tasi le le faapalepale i mea aoga,
  • susu
  • tausaga e 18 tausaga.

E faʻamalieina e le tagata gasegase papalama, e seasea ona matauina aʻafiaga.

I le taimi o togafitiga, e mafai ona tupu se faʻafitauli o le maʻi, faʻaalia i le paʻu o le paʻu, fulafula, sosogi, ma le mumu.

Mai le itu o le faʻalavelave, e ono tupu ai le ulu o le ulu ma le vevela.

O nisi o faʻaaliga faʻaleagaina o loʻo matauina i foliga o le gasea, vomiting, tiga o le manava, o foliga mai o le hanosis.

Detralex Āiga

O fualaau faasaina e mafua mai i vailaʻau o le phlebotropic aoga. O loʻo aofia ai mea e lua o loʻo faʻaaogaina ma e le o faʻalavelave. O vailaau faʻasaina e maua ai le veveton, faʻaleagaina ma le faʻaaogaina o mea leaga.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafua mai i le gafatia o ona vaega:

  • faʻaitiitia le faʻalauteleina o veins,
  • faateleina lo latou leo,
  • faʻaosoina le microcirculation toto:
  • faʻasolosolo faʻamalosi totoga,
  • faamalosia toto toto
  • faʻaitiitia le faʻavevesi ma le fula.

O le fualaau faasaina e fesoasoani e toe faʻaleleia meaʻai lelei o le gaʻo ma faʻafefeteina i le okesene. E taofia ai le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto i totonu o le toto.

Hesperidin e avea ma vaega o fualaau faasaina e maua ai le malologa o vaʻa toto ma se aʻafiaga o le antibacterial. E le faatagaina e le vailaau le faʻasinomaga o le histamine.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o Detralex o tulaga faʻaleaga nei:

  • gasegase masani ole gaʻo,
  • otaota
  • vaivai i maso o le tamai povi.

O vailaau faʻasaʻo e faʻatonuina i le taimi o sauniuniga mo taotoga pe faʻaaogaina i le togafitiga mulimuli ane o le le atoatoa o le vevela.

O vailaʻau faʻapitoa o Detralex e maua mai i le veveton, mea faʻamalosi ma faʻamaʻi-inflammatory properties.

O fualaau e fuafua mo le faʻaogaina faʻapitoa. Ole fua ole aso ma le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taʻitoʻatasi taitoatasi, ma mafaufau ile ituaiga o togafitiga.

I le tulaga o le solia o le gasegase o le gasegase, 1 le papaa e faatonuina 2 taimi i le aso.

O le togafitiga o le afaina o le toto e aofia ai le faʻaaogaina o le 6 palasisi i aso taitasi, vaevaeina i le 2 atumaga. O le umi o togafitiga o le 5-7 aso. Afai e manaʻomia, faʻaʻosoʻosaʻo togafitiga.

Detralex e le o faʻaalia mo le faʻaoga pe afai:

  • ogaoga vevela vevela o vae, faʻatasi ai ma maʻi pipili,
  • tasi le le faapalepale o vaega taua,
  • gasegase toto.

E le aofia ai i le faagasologa o togafitiga i le taimi o le susu ma le togafitiga o tamaiti.

Faatasi ai ma itu o le fualaau faasaina:

  • afaina o meaʻai, faʻaalia i le tiga i totonu o le vailaau o loʻo aʻafia ai, faʻalavelave, faʻaleleia le faʻaleleia o le kesi i totonu o le manava, maʻi leʻo,
  • atinaeina o vaivaiga
  • faʻaitiitia le toto maualuga
  • tiga o le ulu ma le vevela.

E mafai ona tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le foliga o se vevesi, hypremia, faʻapalaina ma susunuina.

Faatusatusaga o Phlebodia 600 ma Detralex

Aʻo leʻi togafitiga, e tatau ona e faʻaeteete ma le faaeteete oe lava i uiga o vailaau ma foliga o le faʻaaogaina.

O vailaʻau uma e lua o le vaega o flavanoids. O le mea lava lea e tasi o loo i ai i totonu o la latou tuufaatasiga, ona o le mea e tutusa ai le aafiaga.

O faʻamatalaga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina o vailaau e tutusa.

O vailaʻau e maua ai nai aʻafiaga, o le mea lea ua faatagaina ai i latou i le 2 ma le 3 o vaevaega o le maitaga. Ae i le vaitaimi lenei e tatau ona tofia e na o se fomaʻi poʻo se fomaʻi. I le amataga o le maʻitaga, e le faʻaaogaina vailaʻau.

O vailaau faafomaʻi e tutusa lava foliga o le faasaolotoina, e maua mai i ni pepa.

O a eseesega?

O le Detralex o loʻo i ai se vaega galue malosi, o se mea e faʻalavelave, lea e faʻamalosia ai le lelei o le fualaau faasaina.

O le maualuga o le maualuga o le phlebodia i le toto e matauina 5 itula i le maea ai o le talosaga. O se maualuga maualuga o Detralex ua maea ona faamauina i le 2 itula talu ona maeʻa lana pulega. O le vave faʻaaogāina o lenei vailaʻau e mafua mai i le gaosiga o vailaʻau faʻasaina. Latou te aʻafiaina le faʻaʻauʻau, e mafua ai i faʻalavelave nutimomoia e mafai ona vave oʻo i totonu o le toto. O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o Detralex e vave.

E i ai foi uiga o le tagofia o fualaau. E fautuaina le Flebodia 600 e ave i le taeao ao leʻi oʻo i taumafataga. O le Detralex e masani ona faatonuina i le aso ma le afiafi, o meaʻai e ave ma taumafa.

E ese le faʻafesoʻotaʻi i le vailaʻau.Afai o le togafitiga o Phlebodia e aʻafia ai le faʻaaogaina o le 1 papa (600 mg) i lea aso ma lea aso, ona faʻaaogaina lea o Detralex i le faalua i le aso, ma o lona fua ole aso e 1000 mg.

Fomaʻi iloilo

Igor (fomai tipitipi), 36 tausaga, Verkhniy Tagil

E aofia ai le Detralex i le togafitiga o le thrombosis o le hemorrhoidal nodes ma le le atoatoa o le vevela. Faʻasaga i tua o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le tino, o le tiga ma le fula. A faʻaaogaina, e mafai ona maua aʻafiaga. O suiga i le fualaau oona ma le tali atu o le maʻi e matauina. Ole mea le lelei o le fualaau faasaina o lona tau maualuga.

Svetlana (fomaʻi), 44 tausaga, Bratsk

O le Phlebodia 600 e fesoasoani lelei i faʻamaʻi o le faʻalavelave leaga. O le meafaigaluega e faigofie ona faʻaoga ma mafai ai e oe vave ona maua le mea e manaʻomia. Pe a faatusatusa i isi analogues, o le fualaau faasaina e leai ni aafiaga taua. Faʻaaogā e tatau ona faʻamaonia e se fomaʻi, aua o le togafitiga e masani lava ona taʻitasi ma e faalagolago ile ata ole falemaʻi.

Patient Reviews for Phlebodia 600 ma Detralex

Anna, 45 tausaga, Samara

Faatasi ai ma le malosi tele o le taofiofia o le toto, na faatonuina ai e le fomai suʻesuʻe Detralex e aveese ia faailoga. Na fesoasoani le vaifofo, o le tiga na faaitiitia, na alu ese atu le sua. O lenei ou te masani ona faʻaaogaina lenei fualaau faasaina o se mea e puipuia ai 2 taimi i le tausaga. O togafitiga faapena e fesoasoani e aloese ai i le vevesi. O mea le lelei e aofia ai le le lava o le gasegase o le fualaau faasaina e le tino. I le taimi o le taumafa, e masani lava ona aliali mai faafitauli faʻafefete.

Irina, 39 tausaga, Alupka

O Detralex na faʻaaogaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa ina ua uma le taotoga e aveese veins. Na faʻaaogaina le vailaʻau mo le 2 masina, o le aafiaga o lona pulega e le o matauina. O tau o pills e taugata, na ou faʻaaluina se aofaiga tele e le aoga.

Nina, 47 tausaga, Rostov-on-Don

Na inu Pepodia ma veins varicose. E ui o tau o togafitiga e taugata, e aoga ma faigofie ona faʻaaoga. Na ou ave le 1 papalama i le taeao. Ina ua maea le togafitiga, sa ou lagona le lelei, na alu ese le fula, na ou lagonaina le malamalama i ou vae, na amata ona ou sili atu le onosaia o gaoioiga faaletino ma ou le vaivai ai.

Faʻamama

Faʻateleina e Phlebodia ni aʻafiaga o aʻafiaga. O lenei meafaigaluega e le faʻavevesiina le gaioiga i luga o le inumaga, lea e taua mo otaota. I le faʻaopoopoga, o le vailaau faʻasaina e aofia ai le tele o le diosmin, ma e mafai ai e oe ona faʻavavevave le toe faʻaleleia. Detralex ma Venarus e mafua ai le soli o le fale, faʻamalama i totonu o le manava. I lenei tulaga, o le tulaga o le fusi ma le afaina i le taimi umi e mafai ona faatetele.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

O tupe uma na manatu e aofia i le vaega ole OTC o fualaau faasaina.

Detralex, Venarus - o nei fualaau faasaina e mafai ona faatauina i se tau i le va o 700-1600 rubles. E maua le Phlebodia i se tau maualuga atu - e oo atu i le 1900 rupu. O le eseesega i le tau e mafua mai i le eseesega i le tulaga o mea aoga, o le ituaiga o faʻamalolo o vailaʻau.

Tuua Lau Faamatalaga