Vaega o le faia o pancakes mo le maʻisuka

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le maʻisuka ituaiga 2 o se faʻamaʻi lea e masani ona atiae e avea o se taunuuga o se olaga le talafeagai. O le mamafa tele o le mamafa ma le leai o faamalositino o mafuaʻaga autu ia o le faaletonu o le kulukose ma le faʻaalia o le faʻamalosia o le inisalini.

O le mafuaaga lena e taua tele ai le taumafa i le togafitiga o le maʻisuka e le o le insulin. O se tasi o tulafono autu o fualaau faafomaʻi ma le maualuga o le suka o le toto, o le lafoai atoa lea o falaoamata, aemaise lava o mea faʻavela. Mo lenei mafuaaga, o pancakes e masani ona aofia ai i le lisi o oloa faʻasaina mo le tagata maʻi.

Ae e le o lona uiga o lenei maʻisuka e tatau ona lafoaʻia lenei mea taua o meaʻai Rusia. E na o le taua le iloa pe faapefea ona saunia ni pancakes maloloina mo le maʻisuka ituaiga 2 ma o ana fua o le a tuuina atu i ni aofaiga tele i lenei tusiga.

Faʻaaoga pancakes mo le maʻisuka

O le paluga pancake masani o loʻo tapunia i le falaoamata o le falaoa, faatasi ai ma le faʻaopoopoga o fuamoa ma le pata, lea e faʻapupulaina ai le faasino igoa o lenei ipu i se mea taua. Fai se pancake o le maʻisuka o le a fesoasoani i se suiga atoa o vaega.

Muamua, e tatau ona e filifilia se falaoamata o loʻo i ai se fuainumera maualalo maualalo. E mafai ona avea ma saito, ae le o se togi aupito maualuga, ae le o se mea e sili ona mamafa. E le gata i lea, o vailaʻau e faia mai le cereals e le sili atu ma le 50 le sili atu i le 50, e aofia ai le buckwheat ma le oatmeal, faʻapea foʻi ma ituaiga o legumes. O falaoamata falaoa e le tatau ona faʻaaogaina ona o le tele o le paʻu.

E le tatau ona taulai atu i le faʻatumu, lea e le tatau ona mamafa pe mamafa, aua o le a fesoasoani lea ia maua atili pauna. Ae e taua tele le kukaina o panikeke e aunoa ma le suka, a leai e mafai ona e faateleina le maualuga o le kulukose i totonu o le tino.

Glycemic index of flour:

  1. Buckwheat - 40,
  2. Oatmeal - 45,
  3. Rye - 40,
  4. Pea - 35,
  5. Lentil - 34.

Tulafono mo le faia o pancakes mo le maʻisuka ituaiga 2:

  • E mafai ona e faʻatauina le falaoamata panicake i totonu o se faleoloa pe fai foi ia oe lava e ala i le fufulu o grits i se mea e teu ai le kofe,
  • O le filifilia o le filifiliga lona lua, e sili ona lelei le tuʻuina atu o mea e sili ona fiafia i ai le buckwheat, lea e le aofia ai le kulutena ma o se meaʻai fua tele,
  • O le tosoina o le paluga i totonu, e mafai ona e tuʻuina ai manoa moa ma suamalie i le meli po o le fructose,
  • O le siʻisiʻisi o le siʻisiʻisi falaoisi, musika, fuālaʻau fuālaʻau, nati, vine, ma fualaau fou ma tao tao e lelei e pei o faʻatumu,
  • E tatau ona 'aina ia Pancakes ma le meli, sina kulimi suamalie gaʻo, yogurt ma le syrup.

Ina ia aua neʻi afaina ai le tagata maʻi, e tatau ona e mulimulitai i le fua masani. Soʻo se suiga e mafai ona taʻitaʻia ai le toto o suka ma le atinaʻe o le hyperglycemia. O le mea lea, e le fautuaina e faʻafesoʻotaʻi vave oloa pe sui le tasi i le isi.

I le taimi o le seleselega, na o fuālaʻau manogi e tatau ona faʻaaogaina. O le sili aoga mo le maʻisuka o le olive. O loʻo i ai se lisi atoa o mea aoga ma e le faʻaosofia ai le faateleina o le cholesterol.

E ui e le afaina i le maʻisuka ituaiga 2 suka kuka, ae e tatau ona 'ai i ni vaega laiti. E mafai ona maualuga le kalori, o lona uiga e mafai ona latou faʻalavelave i le mamafa o le mamafa. Ae o le lafoaia atoa o le latou faaaogaina, ioe, e le aoga.

O lenei ipu e lelei mo le 'aiga o le taeao. Buckwheat o le maualalo o le kalori oloa e maua i vitamini o le vaega B ma le uʻamea, o le mea lea ua mafai ai ona 'ai le pancakes mai le falaoamata o le buckwheat ma le maʻisuka ituaiga 1.

  1. Suavai suamalie mafiafia - 1 ipu,
  2. Suauu pati - 0.5 tsp
  3. Buckwheat falaoamata - 2 ipu,
  4. Vineva po o le sua o le tipolo
  5. Olive olive - 4 tbsp. sipuni.

Faafefiloi falaoamata ma vai i totonu o se pusa e tasi, tape le soda i le sua o le tipolo ma faaopoopo i le paluga. Sasaa le suauʻu iina, faʻafefiloi lelei ma alu i le vevela vevela mo le kuata o le itula.

Pipi pancakes e aunoa ma le faaopoopoina o gaʻo, pei o le paluga ua i ai nei le suauu olive. E mafai ona 'aina taumafa faʻatasi ma le faʻaopoopoga o le kulimi kulimi e maualalo le gaʻo po o le meli moa.

Puki na faia mai le falaoa falaoa ma lanu.

O lenei mea suamalie e le afaina mo tagata e maua i le maʻisuka, aua e le oi ai le suka, ae o le fructose. O le falaoamata paʻu e maua ai le lanu tilatila ese, ma o le moli e sili ona lelei ma sina lanu.

  • Susu susu - 1 ipu,
  • Fructose - 2 tsp
  • Rye falaoamata - 2 ipu,
  • Onamamoni
  • Olive olive - 1 sipuni,
  • Chicken Egg
  • Lanu moli tele
  • Yogurt ma se gaʻo gaʻo o le 1.5% - 1 le ipu.

Vae le fuamoa i totonu o se pesini loloto, faaopoopo le fructose ma faʻafefiloi ma se paluga. Liligi le falaoamata ma faʻafefiloi lelei ina ia leai ni lumupa. Liligi i le pata ma le vaega o le susu, ma faʻaauau pea ona sasaina le paluga faʻaopoopo le faaopoopo o le susu.

Faʻafe keke i totonu o se pusa vevela. Uʻu le moli, vaevae i fasi pepa ma aveese le septum. I le ogatotonu o le pancake, tuu se fasi keke, suamalie yogurt, fufuluina i le kinamona ma afifi lelei i se teutusi.

O le faia o pancakes mai le oatmeal e matua faigofie lava, ma o le taunuuga o le a aʻafia ai i le maʻisuka ma e pele ia i latou.

  1. Oatmeal - 1 ipu,
  2. Milu ma se gaʻo gaʻo o le 1.5% - 1 le ipu,
  3. Chicken Egg
  4. Salt - 0.25 teaspoons
  5. Fructose - 1 tsp
  6. Laʻau faʻamalosi - 0.5 tsp.

Vae le fuamoa i totonu o se pesini tele, masima, faaopoopo le fructose ma taia i se paluga. Liligi i le falaoamata lemu, faʻaosoosoina pea lava pea e aloese ai mai le lumanaʻi. Faʻamataʻu le fafie ma faʻafefiloi. Faʻasagaina le masini ma se sipuni, sasaa i totonu o se vai lanu o le susu ma toe taia ma se paluga.

Talu ai e leai se gaʻo i le paluga, e manaʻomia ona falai i le suauʻu palupa. Liligi 2 tbsp i totonu o se pusa muamua. punetuni o le suauu manogi ma sasaa le 1 lapa o le pancake mass. Faʻafefiloi le paluga i lea taimi. Auauna i le meaʻai faʻatoʻa faʻatasi ma le tele o meaʻai ma saula.

O lenei fua mo pancakes mo le maʻisuka o le a aioi atu i tagata e fiafia i faʻalapotopotoga faʻapitoa ma mea e le masani ai.

  • Lentils - 1 ipu,
  • Turmeric - 0.5 tsp
  • Laʻau vevela vevela - 3 ipu,
  • Susu susu - 1 ipu,
  • Chicken Egg
  • Salt - 0.25 teaspoons.

Gusu lentils i se kofe kofe ma sasaa i totonu o se ipu loloto. Faʻaopopo le vai, faaopoopo vai ma faʻafefiloi lelei. Faʻaavanoa mo le 30 minute e faʻatagaina le sima e faʻaaoga uma le vai. Uʻu le fuamoa i le masima ma faʻaopopo i le paluga. Liligi i totonu o le susu ma toe faʻafefiloi.

Aʻo sauni le pancakes ma faʻamafanafana lelei, tuʻu i le ogatotonu o meaʻai taitasi o aano po o iʻa ma afifi i se teutusi. Tuu i totonu o le ogaumu mo ni nai minute ma mafai ona tuʻuina atu mo le 'aiga o le afiafi. O nei panikeke tao e sili ona manaia i le kulimi kulimi e maualalo.

Pakepa na faia mai le falaoamata oatmeal ma le rai

O nei meaʻai suamalie e aunoa ma le suka o le a aʻafia i tagata matutua ma tamaiti e maua i le maʻisuka.

  1. Lua fuamoa moa
  2. Laʻu susu gaʻo - o se ipu malamalama ua tumu i le gutu,
  3. O le falaoamata o Oatmeal o se tioata e le atoatoa,
  4. Rye falaoamata - itiiti laitiiti ifo nai lo se ipu malamalama,
  5. Laʻu suauʻu - 1 sipuni,
  6. Fructose - 2 tsp.

Vaevae fuamoa i totonu o se pesini tele, faaopoopo le fructose ma paʻu i se paluga seʻia oʻo mai le afu. Faʻaopopo uma ituaiga o falaoamata ma faʻafefiloi lelei. Sasaa i le susu ma le pata ma toe faʻafefiloi. Ova pancakes i totonu o se pusa vevela. O lenei ipu e faapitoa lava le suamalie ma le tumu o le siʻosiʻomaga gaʻo.

Palu falaoamata kulimi ma le tumu o pipi

I le mulimuli ai i lenei fua, e mafai ona e faia se suamalie manaia e aunoa ma le suka, lea o le a apili atu i tagata uma, e aunoa ma se tuusaunoaga.

  • Chicken Egg
  • Fatisi e leai se gaʻo - 100 g,
  • Suauu pati - 0.5 tsp
  • Lemoni suamalie
  • Titi i luga o le pito o se naifi
  • Olive olive - 2 tbsp. sipuni
  • Rye falaoamata - 1 ipu,
  • Stevia aveese - 0.5 tsp.

Liligi le falaoamata ma le masima i totonu o se ipu tele. I totonu o se isi pesini, sasa le fuamoa i totonu o se nofoaga ma le siʻisiʻi sisi ma le stevia extract, ma sasaa i se pesini ma falaoamata. Faʻaopopo le soda, faʻamaina i le sua suamalie. Tipi le paluga i le faaiuga e ala i le liligiina o le suauʻu manogi. Faʻafe keke i luga o se pani e aunoa ma se gaʻo.

I le avea ai ma se faʻatumuga, soʻo se fua e talafeagai - strawberries, fugalaau, blueberries, currants poʻo gooseberries. Ina ia faʻaleleia atili le tofo, e mafai ona e fufuluina ni fatu nutimomoia i le faʻatumu. Tuu ni fua fou po o ni tioisa i le ogatotonu o le pancake, afifi i se teutusi ma mafai ona tautua i se siva-yogurt saulalo.

Paʻukeke faʻasalaga i strawberries ma sukalati.

O lenei meaʻai fiafia e suamalie ma manaia, ma i le taimi lava e tasi e leai se afaina.

Oatmeal - 1 ipu,

Susu susu - 1 ipu,

Oona inu vai - 1 ipu,

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Olive olive - 1 tbsp. se sipuni

Strawberry - 300 g

Pogisa Laulu - 50 g

Liligi le susu i totonu o se atigipusa tele, tataʻi le fuamoa iina ma taia i se paluga. Faamasima ma sasaa se vai vevela o le vai vevela e le toe taofi ina ia leai se fua o le fuamoa. Liligi i falaoamata, faaopoopo le suauʻu ma faʻafefiloi lelei.

Faʻafei keke i totonu o se pusa faʻamago mago vevela. Fai ni laʻau, ma tuʻu i luga pancakes ma taʻavale i totonu o masini.

Liligi le sukalati suamalie i luga.

Fautuaga aoga

Mo le faia o pancakes mo le maʻisuka ituaiga 2 e sili atu ona aoga, e mafai ona e faʻaogaina nei fautuaga faigofie. O lea e tatau ai ona e tao ni panikeke i totonu o se paʻu e leai ni pa, o le a faʻaitiitia ai le tele o le suauu.

I le taimi o le kuka, e tatau ona e mataʻituina ma le totoʻa ana mea i le kalori ma faʻaaoga fua naʻo le gaʻo. Aua neʻi faaopoopo le suka i le paluga poʻo le toso ma sui i le fructose poʻo le stevia extract.

Aua nei galo e faitau pe fia ni iunite falaoa i totonu o le ipu. O keke falaoa o le Pancake e faʻalagolago i le tuufaatasiga, e mafai ona avea ma meaʻai ma sili ona leaga mo tagata mamaʻi maua i le maʻisuka. O le mea lea, o tagata e maualuga le suka e tatau ona nofouta e faapea, mo meaai e maualalo le faʻaogaina o le faasinomaga, o le taua o le x e maualalo foi.

E ui lava i le mea moni o loʻo i ai pusa pancake mo tagata mamai e maua i le maʻisuka, e le tatau ona e ave faʻamalosi nei ipu. O le mea lea, e le fautuaina e kukaina lenei ipu nai lo le 2 taimi i le vaiaso. Ae e seasea lava ona maua le panikeke e maua ai e tusa lava pe mamaʻi maʻisuka e masalosalo pe mafai ona 'ai mea taumafa i latou.

O le a le ituaiga o tao mo le maʻisuka sili ona aoga o le a taʻu atu i le tagata atamai i le vitio i lenei tusiga.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Vaega o le faʻaoga

I le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona e 'ai i pancakes, peitaʻi, e tatau ona e mulimuli i nai tulafono. O le mea autu mai tulafono o le sauniuni lea o se ipu e aunoa ma le faaopoopoina o falaoamata (saito) o le maualuga maualuga, talu ai e le fautuaina lenei oloa mo lenei maʻi. E taua foi le gauai ma le totoa i le faʻatumu, lea o le a faʻaaogaina mo pancakes mo le maʻisuka. O le faʻaaogaina o soʻo se oloa e aofia ai le tele o suka (fua suamalie, siamu, ma isi mea) ua faʻasalaina i maʻi.

  1. Mo le maʻisuka ituaiga 2, e sili atu le kuka o panikeke mai le tino.
  2. Pakekeke mo le maʻisuka e faia mai le pata, oat, rye poo le falaoamata o sana.
  3. Pancakes mo le maʻisuka e le tatau foi ona faaopoopo le pata masani. E fautuaina e suitulaga i se lapoʻa maualalo.
  4. Faʻatasi ma le maʻisuka ituaiga 2, e tatau ona e mafaufau ma le totoa i mea faʻaopopo (faʻatumu). Soʻo se oloa faʻaaoga e tatau ona faʻatagaina e le tagata maʻi.
  5. Mo le maʻisuka ituaiga 2, o le maualalo o le taumafaina o sea ituaiga meaai e taua, faapea foi ma lona kalori.

Afai e te faʻaaoga pancakes i tagata mamaʻi o loʻo mafatia i le maʻisuka i se aofaiga faatapulaa ma mulimuli i fautuaga uma o loʻo lisiina, ona mafai lea ona e fiafia i le ipu ma le toʻafilemu, e aunoa ma le popole ile taunuuga.

E faʻafefea ona kuka

Atonu e sili atu palakake meaʻai mo le maʻisuka nai lo tagata soifua maloloina. E mafai ona e saunia se ipu mai le falaoamata o ituaiga eseese, ma e mafai ona e faʻatumuina i se tele o meaʻai suamalie. E taua tele le malamalama o meaʻai mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka ua atiaʻe e mafaufau i uiga patino o le tino o le maʻisuka, o lea e mafai ai ona e 'ai e aunoa ma le fefe i le faateleina o le kulukose. Ae ona o le mea moni e faapea o nei tagata gasegase ei ai a latou tapulaʻa, e fautuaina e fefesoʻotai se fomai aʻo leʻi filifilia le filifiliga o le saunia o se ipu.

  • fuga keke keke i totonu o le keke grinder 250 gr,
  • vai mafanafana 1/2 tbsp;
  • sof slaked (i le pito o se naifi),
  • suauu gaʻo 25 gr.

O vaega uma lava e faʻafefiloi seia maua se vaega tutusa. Tuu le paluga mo le kuata o le itula i se nofoaga mafanafana. O sina paluga paluga (1 tbsp. L) e liligi ifo i luga o se paʻu Teflon (e aunoa ma le faaopoopo o suauu). O keke pisakes e falai seia oʻo i le enaena auro i itu uma e lua.

O a mea e mafai ona e faia pancakes mai

E le mafai ona e taʻua le fua masani mo fuakeke keke a Rusia na faia mai le falaoamata o le falaoamata o le saito: o le faasinomaga glycemic o le ipu e sili atu i le masani, ae le o le taʻua o le kalori. E le gata i lea, na o le taoina mai le falaoamata laititi e talafeagai mo le maʻisuka.

A maeʻa ona suʻeina suʻega eseese, e mafai ona e iloa po o fea meaai e talafeagai mo le faia o meaai pancakes mo le maʻisuka:

  1. Buckwheat, rice, rye poʻo le falaoamata oate,
  2. Sweeteners (sili ona lelei - stevia poʻo le erythrol),
  3. Faleisi aiga,
  4. Fuamoa (sili atu - naʻo proteins)
  5. Laʻau eleele.


I le faaopoopo atu i pancakes taitasi, e taua foi le paipa piecake, lea e teu ai se faaputuga pancakes i soo se mea e tumu ai, tumu i le kirimigi suamalie ma tao i totonu ole ogaumu.

I le vitio https - o se vasega matua i le taoina o pancakes mo le maʻisuka.

Pancake-friendly pancake toppings

O pīpī mo le maʻisuka o le 1st ma le 2 ituaiga e 'aina e pei lava o lena, ma le pata, kulimi kirimoli, meli, sukalati poʻo le tele o meaʻai: aano o manu, iʻa, ate, cheese cheese, cabbage, mushroom, jam ... E faigofie ona filifili mea saogalemu mai lenei lisi ma le maʻisuka filifiliga.

  • Fuga o le vao. O le paluga kulupu e fai i le fale e mafai ona suamalie i le stevia ma le 'ava ma le vanilla (ua i luga o le lisi o mea manogi faʻasaina) poʻo le faia o se meaʻai lelei i masima ma gusi.
  • Manua o fualaʻau. O na fualaau faisua e ola i luga aʻe o le eleele, e le o tagata uma e maua i le maʻisuka vagana ai se pauka. O mea uma e totoe e mafai ona tuʻuina atu i lou tofo: kapisi, musipolo, aniani, kāloti, pi ...



E faʻafefea ona fai le pancakes

  1. Suauu Maple Faatasi ai ma lenei suka e suitulaga ai, e mafai ona e sosolo uma i le tolu pancake i se faaputuga ina ia maua e le ipu le manogi ma se tofo faapitoa.
  2. Yogurt O le yogurt papaʻe laititi-paʻu e leai se gaʻo e aunoa ma le suka ma isi mea faʻaopopo e tuʻu ese ai le tofo o pancakes e faia mai ituaiga eseese o falaoamata. Afai e te le talitonu i le kamupanī, e sili atu le faʻaaogaina o kulimi kulimi fale e maualalo le gaʻo. E masani ona faʻaaogaina eseese.



Buckwheat pancakes

E mafai ona e faia le falaoamata mai pati i totonu o se mea e fai ai le kofe. Ona luluina lea, faʻafefete i le vai, tuʻu le suamalie, faʻasaina i le vailaʻau, ma le suauu. Faʻamauina mo le afa itula. Faʻamamaina se paluga mafiafia (faʻapitoa faʻatasi ma Teflon e faʻaleleia) gaʻo faʻatasi ma se sipuni o le suāuʻu naʻo le tasi. Mo le taoina, o le a lava le suauu o loʻo iai i le paluga.

Oatmeal pancakes

I luga o le falaoamata mai fulufulu oatai, maua mai ai panikeke suamalie mo le maʻisuka ituaiga 2. Mo le taoina o le a e manaʻomia:

  1. Milu - 1 le tioata.,
  2. O le falaoamata o le oatmeal - 120 g,
  3. Tofo e tofo ai
  4. Sweetener - fuafua e pei o le 1 teaspoon o le suka,
  5. Egg - 1 pc.,
  6. Palu faʻamalosi mo le paluga - o le afa o le sipuni.


E mafai ona maua le oatmeal i luga o se suilati Hercules. Salu le falaoamata, solo le fuamoa, masima ma le suauu. Taʻu le fuamoa ma faʻafefiloi ma falaoamata. Faaopopo le paʻu tao. Liligi le susu i se paluga tutusa i vaega i totonu o se vaitafe manifinifi, faʻaosoosoina pea i se vaʻa. E mafai ona e faʻaogaina se mea faʻapipiʻi.

E leai se suauʻu i le fua, e tatau ona lūlū le pan. Aʻo leʻi oʻo i pancake taitasi, e tatau ona palu le paluga, talu ai o se vaega o lea mea e faʻafefe. Pipi i itu uma seia oʻo i le lanu enaena.Auauna atu i le meli, kulimi kirimoli ma soo se sauʻai masani.

Faʻafefiufi falaoamata falaoa ma vine vavave

Mo lenei fua o le a e manaʻomia mea nei:

  • Egg - 1 pc.,
  • Gasegase lanu - 100 g
  • Soda - afa o le sipuni,
  • E tele lava le masima
  • Olive poo le suauʻu suauu - 2 laulau. l.,
  • Rye falaoamata po o saito - 1 faaputuga.,
  • Stevia - 2 ml (afa o le sipuni).

I totonu o se pesini telē, tuni le falaoamata (poʻo le kuka i luga o se kofe kofe mai fatu), tuʻu le masima. I totonu o le isi pesini, sasa le kusi falaoʻai ma le fuamoa ma le stevia. Faʻafesoʻotaʻi oloa, faaopoopo i ai le kulimi-tumu ma le suauʻu.

Lubricate le pan i se taimi. O paopao e matua manifinifi lava e faigata ona fesuiai, aua e le mafai ona latou gaoioi. Sili atu le tuʻuina atu o nisi mea. I totonu o teutusi, e mafai ona e tuʻuina vine, currants, vine ma isi vine.

Lentils

Mo pancakes, e tatau ona e kukaina oloa:

  • Lentils - 1 tioata.,
  • Suavai - 3 ipu.,
  • Turmeric - afa o le sipuni,
  • Egg - 1 pc.,
  • Milu - 1 faaputuga,
  • Tofo e tofo ai.

Tasi le sima i se mea e fai ai le kofe, faʻafefiloi ma le elemene ma faʻafefe i le vai. Tuu le paluga mo le itiiti ifo ma le 30 minute, seia oʻo ina tumu le gaʻo i le vai ma faʻafefe. Ona liligi lea o le susu, o se fuamoa ma le masima ma e mafai ona e tao. Tuu le faʻafuina i luga o paʻukeke mafanafana ma tafe i luga. Afai e talafeagai, e mafai ona e tipi i le afa.

Auauna atu i susu susu (e aunoa ma ni meaʻai ma isi mea faʻaopopo).

Vaitaisa aisa Initia

Tortillas e manifinifi, ma pu. Taumafa i fualaau faisua. Risi mo le falaoamata e sili atu ona lelei ile enaena, enaena.

Mo le suʻega o le a e manaʻomia nei oloa masani:

  1. Suavai - 1 tioata.,
  2. Risi falaoamata - afa o se faaputuga.,
  3. Cumin (Zira) - 1 sipuni,
  4. Tofo e tofo ai
  5. Pasili - 3 laulau. l.,
  6. Asafoetida - o se pine
  7. Ginger root - 2 laulau. l


I se pesini tele, faʻafefiloi le falaoamata ma le zira ma le asafoetida, masima. Fufulu i le vai ina ia leai ni lumanaʻi e totoe. Grate le aʻa i luga o se mea lelei ma tuʻufaatasi ma isi oloa. O le gaʻo se pusa falai ma lua punetini o le suāuʻu ma tao keke.

E leai se mea e popole ai i lenei mea:

  • Cumin - toe faʻafoʻi le metabolism ma le faʻatinoga o le vaega o meaʻai,
  • Asafoetida - faʻaleleia le faʻafefeteina, faʻamalosia le galuega o le endocrin system,
  • Ginger - faaitiitia le glucometer, aveesea le "leaga" cholesterol, maua ai se aafiaga antibacterial, faamalosia le puipuiga o le tino.


E faʻapefea ona faʻaoga pancakes i le aofaʻiga maualuga

Ina ia mafai ona maua mai le lelei o mea taumafa, e taua le mulimuli i fautuaga a endocrinologists:

  1. Puleaina o le tele o ituaiga. I le averesi, e tasi le pancake e mafai ona faʻatusatusa i le tasi le areto. O le mea lea, i se tasi taimi e fautuaina e le sili atu i le lua panikeke. I ni nai itula mulimuli ane, pe a manaʻomia, e mafai ona toe faia. E mafai ona e kukaina sea ituaiga ipu 1-2 taimi i le vaiaso.
  2. O le kalori ihi o le ipu ua fuafua i le faagasologa o ana sauniuniga. I lona faʻamatalaga, o le kalori menu mo le aso ua fetuunai.
  3. Suga ma ona fua (jam, jam, jam) e le tatau ona faʻaaogaina i le paluga po o le faapipii. I le lelei o le suka suka, e mafai ona e suʻe fua, ma le leaga - stevia poʻo le erythrol.
  4. O le apa e leai se meaʻai o le a fesoasoani e faʻaitiitia le fua o le gaʻo i fua o fua.
  5. O tagata uma e faʻafeiloaʻi i mataupu faavae o meaʻai maualalo-mauvaʻa, oatmeal, buckwheat poʻo le falaoa falaoa e tatau ona suia i almond, flax, cedar, popo.
  6. Pe a faʻaaogaina ipu, faʻaopoopoga i fatu, sima, paukini poʻo fuālaʻau manogi e faʻaaogaina.

Pe a filifilia se fua, ia taulai atu i le faʻasologa o fuainumera o oloa:

  • Buckwheat falaoamata - 40 iunite.,
  • Mai le oatmeal - 45 iunite.,
  • Rye - 40 iunite.
  • Mai peas - 35 iunite.,
  • Mai lentils - 34 iunite.

Latou te le finau e uiga i meaʻai fiafia. O i tatou uma o tagata soifua, ma e tatau ia i tatou taitoatasi ona i ai se filifiliga o oloa ma metotia o sauniuniga. Ae e sili atu le filifilia o le maʻisuka mai le lisi o ipu faatagaina ma saunia i latou i se malamalamaaga o le faagasologa. E naʻo le tulaga lenei, e le gata ina e fiafia i lau mea e sili ona e fiafia i ai, ae ia tausia pea le soifua maloloina.

E mafai e pancakes ona maua i le maʻisuka - tagata popoto i lenei vitio

E mafai ona ou 'ai le panikeke mo le maʻisuka?

Pancakes mo le maʻisuka e mafai ona 'aina i ni tulaga se lua: afai e maua le faʻamaʻi e aunoa ma ni faʻafitauli, e masani ona faʻatagaina e' ai se tasi pe lua panikeke mai se paluga masani, ma i isi tulaga, e tatau ona ese mea o le ipu mai mea masani i le itu o meaʻai. O le mea lea, i le tele o tulaga, e tatau ona galo i le maʻisuka le falaoamata masani o le falaoamata mo le paluga, o le faʻaaogaina o fuamoa, susu ma pata, faʻapea foʻi ma le faaopoopo o le suka i le fua. Talu ai o pancakes o se falaoamata o le falaoamata lea ua faʻasaina mo le maʻisuka, e tatau ona e faia se filifiliga e fiafia i isi suʻega i le faʻaleagaina o le masani ma le foliga mai o le ipu.

E mafai ona 'ai le panikeke mo le maʻisuka, ma afai o lea, o le a le tele ma i le a le ituaiga? E masani lava ona fuafuaina e le fomaʻi maʻi, aua o pancakes mataʻutia e mafai ona afaina tele ai lou soifua maloloina, aua o la latou kalori o loʻo i ai ma faʻamatalaga faʻapitoa e le tu i faitioga. E sili atu lenei mea moni pe a faʻamaunuʻu pancakes i kulimi suamalie e sili ona fiafia i ai tagata uma, poʻo le faʻamautuina o le maualuga o le kalori fillings. I soʻo se tulaga, e tatau lava ona faʻaaogaina falaoamata falaoamata i luga o le vai ma le falaoamata-e leai se falaoa e tatau ona faʻaaogaina i ni tapulaa faʻapulaʻa (e le silia le 150 kalama i le taimi ae le silia ma le tasi i le vaiaso).

Sugar-Free Pancake Recipes

Ole pisakes mo le maʻisuka e mafai ona kuka i le susu, pe afai e leai sona gaʻo (e oʻo atu i le 1% gaʻo), faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o fuamoa moa, ae faʻatasi ma le faʻatagaina o se tagata poto faapitoa, ona o loʻo faʻasalaina ai suauu moa mo nisi o suka suka.

O meaʻai e aofia ai le suka o le a lafoaia, ae ui i lea, o lenei mea e mafai ona suia i le analogic free-glucose, e pei o stevia po o le xylitol, lea e le maumau ai a latou meatotino pe a maeʻa togafitiga vevela.

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻi suka o le a alu i totonu o le 10 aso pe ae inu i le taeao. »Faitau atili >>>

Ae o le filifiliga aupito sili ona taua e tatau ona avea ma paluga, poʻo le falaoamata o le a faʻafefiloi. O le a faasolo ina leaga le maʻi suka mai le saito masani ma se maualuga o mea gaʻo. O le oso oso i le toto kulukose o le a taʻitaʻi atu ai i le hyperglycemia, o lea e tatau ai ona e liliu atu i ni ituaiga faapitoa o falaoamata e maua mai i meaʻai e pei ole:

O nei ituaiga o mea totō o loʻo maualalo i le kalori o mea e maua mai i le kalori ma le maulalo o faʻamaumauga, lea e vaʻaia ai latou mai le saito, araisa, karite ma sana.

Fafaga meaʻai falaoamata

Pakekeke e faia mai le falaoa o le suka mo le maʻisuka e na o tulaga e taua e taua, aua o lenei falaoamata e le o manatu i meaai, e ui lava e itiiti mea e maua mai ai le suka nai lo le saito. Ae ui i lea, o le fua faatatau o lenei vaega o le 100 g. falaoamata e oʻo atu i le 40%, ma o le kalori e oʻo atu i le 250 kcal, lea e le talafeagai lelei ma se maʻisuka malosi. I le faaopoopo atu i ai, e taua le manatuaina o le faateleina o le suamalie o le rai, ona e le o fautuaina e faʻaaoga lenei tao mo tagata mamaʻi e tutusa lelei togafiti o le manava.

A leai, o pancakes mo le maʻisuka ituaiga 2 mai le falaoamata o le falaoamata e mafai ona saunia e tusa ai ma se fua faigofie, e tusa ai ma le mea e te manaʻomia e sisi ai 200 gr. falaoamata ma faʻafefiloi ma se pine o le masima ma le 50 gr. suamalie. Ona e manaʻomia lea e faʻaopoopo le afa tsp i le falaoamata. palu le susu, tineia i le vinika poo le sua o le tipolo, ona liligi lea o le 200ml o le susu i totonu, tuufaatasi ma taia le fuamoa se tasi. Faʻaauau pea le faʻafefiloi ma se fala, faaopoopo i ai le 300 ml o susu ma lua kulimi. l suauu manogi, ona tuu ai lea mo le 15 minute i le vevela o le potu. E sasaa le kulupu i vaega i luga o se mea e faʻafefiloi lelei ai le suāuʻu manogi e faʻaaoga ai se laʻau, a maeʻa ona tunu i le aga masani seia faʻasua.

Buckwheat pancakes

Pakekeke e aunoa ma le suka mai le falaoamata taoti e le sili atu le taua i le suauu i kalori ma le glycemic index, o fautuaga mo lo latou faaaogaina e mafai ona mafaufauina e tutusa (e sili atu ma le lua pe tolu i le taimi). O le falaoamata o lenei ituaiga e vaʻaia lelei i se maualuga maualuga o le uʻamea, calcium ma vitamini, faʻapea foi le i ai o le lysine ma le methionine i faʻamalosi, ina ia lelei le gauaiina e le tino. O le mea lautele, o le falaoamata buckwheat, e pei o le kuka kuka, o se mea faamalieina lea e faamalieina ai le fiaʻai mo se taimi umi.

E mafai ona e saunia se meaʻai mai le pancake mai le teu e tusa ai ma le fua o loʻo i lalo, mo le faʻatinoga lea e te manaʻomia e ave:

  • lua tbsp. susu 1%,
  • fuamoa e tolu
  • 20 gr. fefete
  • tasi le kulimi. l suka suia
  • lua tbsp. falaoamata buckwheat
  • fuālaʻau manogi
  • le masima.
.

O sauniuniga e amata i le mea moni e faapea, i totonu o se pusa telē e faguina ai le susu o le susu ma le fefete, ona maeʻa ai lea o le falaoamata uma iina ma faʻafefiloi lelei. E tatau ona ufiufi ipu i se solo ma tuʻu i se nofoaga mafanafana mo le itula e tasi, ona faʻaopopo lea o le susu o totoe, sui suka, masima ma fuamoa. O le kulimi atoa e tatau ona faʻamamāina ma toe totoe mo le itula ma le afa, ma musumusu atu i le taimi nei ia tagata moa fua i se setete o pulufana, lea e faʻapipiʻi foi i le vaega. Aʻo leʻi taoina, faʻafefiloi le paluga malie mai le pito i luga i lalo, ona faasolosolo ai lea ole fusi i totonu o se fagu ma le suauʻu seia oʻo i le auro.

Oatmeal pancakes

E taua tele le Oatmeal i le salafa o le lalolagi ona o le faigofie o le digestibility ma le maualuga o le palatini e maua ai le amino oona, o le mafuaʻaga lea ua manatu ai le oatmeal ma ona mea e taʻua o meaʻai moni. Pancakes e faigofie ona saunia ma saturate mo se taimi umi, tuʻuina atu le malosi o le tino ma vitamini lelei, e le o se faʻalavelave mo le maʻisuka ituaiga 2. O le faagasologa atoa e fetaui i ni laasaga faigofie se lima. Muamua e tatau ona e faʻafefiloi ia ipu tioata e lua, o le piniki masima ma le tolu tsp. suamalie. I le faʻatusatusaga, lua fuamoa o loʻo faʻamaluina, afa-lita o le susu ma le afa tbsp. l fuālaʻu manogi, sasaina mea uma seia oʻo i se tulaga tutusa. O le laasaga lona tolu o le sasaa lelei lea o lenei paluga i totonu o se atigi pusa i mea mamago, ona tuu lea o le apa i le afi ma vevela le suauu i luga.

O le panatakes oatmeal e falai i itu uma e lua mo le 30-40 sekone, ona o le oatmeal e matua vevela lava.

O le a le mea e mafai ona talia e le maʻisuka

I le maʻisuka ituaiga 2, e sili atu le aloese mai soʻo se mea e faʻaaogaina ma laei mo pancakes, aua o lenei mea o se meaʻai maualuga-kalori, e leai se mea e manaʻomia e faʻaopoopo ai le faʻaoʻo pe manaia i ai. Ae afai o iai pea sou manaʻo, e matua faasaina le faʻaaogaina o le pata poo le kulimi kulimi. O ituaiga uma o siamu, jams ma le meli o loʻo i lalo ifo lava o le maualuga o le kulukose ma le fructose.

Mo le maʻisuka ituaiga 2, o mea e sili ona filifilia e sili ona filifilia ina ia le afaina ai le manaia o le togafitiga, ae o le a aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e kukaina ni keke pancakes ma le siʻosiʻomaga o meaʻai maualalo pe faʻaaoga ai aano moa gaʻo mo le faʻatumu - i lenei tulaga, o le ipu o le a suia ai se taumafataga e tusa ai ma le taua o meaʻai. O le isi filifiliga ua saunia-pancakes ua tumu i fualaau fou e lei faia, e aofia ai cherries, fugalaau, gooseberries, currants ma strawberries.

Pancakes mo le maʻisuka, faapea foi ma se fua mo se meaai manaia

Ua faateia fomai Rusia i le faamatalaga a Mikhail Boyarsky, o le na fai mai na ia faatoʻilaloina le maʻisuka na o ia!

O le maʻisuka ituaiga 2 o se faʻamaʻi masani i sosaiete faʻaonapo nei, o se mafuaʻaga masani o le mamafa. O se meaai malosi e leai se nofoaga mo laʻau suamalie, meaʻai, pies ma pancakes o le faavae autu lea mo le faʻamautuina o le tulaga o le maʻi. O le maʻisuka ua faʻamalosi e faʻatino ni tulafono faigata se tolu i lona olaga atoa:

  • gaʻo gaʻo
  • fualaau faisua o le faavae o le taumafataga,
  • e oo lava i le tufatufaina atu o gaʻo i le gasologa o le aso

Pe mafai pancakes mo le maʻisuka?

O le fua faasaina e masani lava ona sili ona manaia. O nisi taimi o maʻi e maua i le maʻisuka, faʻagaloina fautuaga, talepe, 'ai meaʻai faasaina, ma faʻaleagaina ai le lelei o latou maʻi. O faʻalavelave faifai pea o meaʻai e masani ona tupu i le taimi o tausamiga fiafia e mafai ona oʻo atu ai i aʻafiaga matuia, le mafaʻasalalauina ma faigata ogaoga o le maʻi.

Ae afai e te faʻaogaina le faafitauli oi ai nei, e mafai ona e maua ni keke pancake mo maʻisuka e le afaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, buckwheat, lea e talafeagai lelei i le lisi o le maʻisuka i taumafa i aso taitasi ma o le a le mafai ona e lagona le le fiafia i le taimi o le faamanatuina o le Shrovetide.

Pomake Recipe mo le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 Tisuka

O lenei fua e lelei mo le 'aiga o le taeao po o le laauli mo tagata e maua i le maʻisuka. A uma mea uma, e le o iai le falaoamata o le saito, suka, susu gaʻo - oloa e aʻafia ai i le maʻisuka. E le gata i lea, o le tekonolosi baking baking mo le maʻisuka e le aofia ai le faʻaaogaina o gaʻo po o suauʻu, lea o le a faʻaola ai i latou mai calories gaogao ma le leaga.

Andrei: "Ou te faaitiitia le toto suka i le faaaogaina o igoa i luga o loʻu manava. Mea manogi - suka ua pa'ū! "

  • Buckwheat kernel, eleele i se kofe kofe ma salu i totonu o se sieve - 250 gr.,
  • Suavai suamalie - 0.5 kapu,
  • Soda na tui i le pito o se naifi
  • Laʻau o le suauʻu - 25 gr.,

Metotia o le sauniuniga: faʻafefiloi mea uma seia oʻo ina lamolemole, tuu mo le 15 minute i se nofoaga mafanafana ma tao ai keke pancakes (o se sipuni sipuni o le paluga) i totonu o se ipu vevela vevela vevela. E i ai le suauu i le paluga, o lea e le tatau ona pipii i luga o le apa. E le falai keke, ae tao, o lea e taua ai le mautinoa o le apa e le mafai ona faʻafefe. Afai e amata le mumu o le ipu, tape le vevela. Pryakes e falai i itu uma seia oʻo i le lanu auro ma tautua i luga o le laulau vevela poʻo faʻamafanafanaina o se mea tutoʻatasi poo le sipisi ma le salati fuamoa.

Afai e te manaʻo e faʻasalalau au meaai o le maʻisuka i keke suamalie, e mafai ona e faʻaopoopo se sipuni sipuni poʻo le meli linden i le paluga. suamalie po o le fructose. E mafai ona faʻaaogaina ni panikeke suamalie i luga o le kulini poo le apu i luga o le xylitol poʻo le kulimi kulimi e maualalo.

Natalia: "O laʻu mealilo mataʻina o le auala vave ma vave foʻia le maʻisuka e aunoa ma le alu ese mai luga o le moega. "

Faʻaaliga ma faʻamatalaga

Valentina Snizhaeva - Nov 26, 2014 12:27

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2-e le o le insulin e faalagolago. O se uo na fautuaina le faaitiitia o le maualuga o le suka toto e faaaoga ai le keke monastic mo le maʻisuka. Sa ou faatonuina 2 pusa. Amata ave se teuteuga. Ou te mulimuli i se meaai malosi, i taeao uma ou te savali e 2-3 kilomita i luga. I le lua vaiaso talu ai, ou te matauina se paʻu malie i le suka i luga o le mita i le taeao ao leʻi oʻo i le taeao mai le 9.3 i le 7.1 iunite! Ou te faaauau pea le auala puipuia. O le a ou pauu i tua i le faamanuiaina mulimuli ane.

Natalya - Aokuso 27, 2016, 18:18

Talofa, Svetlana. O le taimi nei o loʻo ou sauniuni le paluga e tusa ai ma lau fua, ae ou te le maua pancake, ae pupuu le paluga. O le a laʻu mea sese?

Olga - Mati 24, 2015 10:12 PM

Rye falaoamata pancakes mo le maʻisuka

E te iloa le taeao pe a vave, ma ua tamoe le tamamatua mo le susu, ua saunia e le tinamatua a matou taumafataga o le taeao, lea o loʻo faatalitali nei i luga o le laulau? Ae ua pasi ane le tamaitiiti, ua amata ona matou kuka ma kuka i matou lava, ma mo nisi tulaga faamalosi, matou te ave le faamuamua rye pancakes mo le maʻisuka. O le manogi e ese mai i tinamatua, ae e le maualalo ifo ia i latou, e oʻo lava ina manumalo i le aoga, ma o se fiafiaga le kukaina.

Ma talu mai la matou toe foʻi mai i le laʻitiiti, taumateina se talatala: o le a le mea e sasaa atu i totonu o se fagu, ona faʻaiʻu fa fa? Ioe, o se pancake Rusia, lea e lelei i luga o falaoamata.

Fuga falakisi falaoamata pancakes

"O le muamua pancake o lumpy" e mautinoa lava e le o tatou pancakes mai le falaoa o le falaoa mo le maʻisuka. Le itiiti ifo o oloa, o le maualuga o le fiafia e tusa lava pe i ai se "faasalaga" a fomaʻi.

  1. Palu le vai, faaopoopo le stevia i ai, manaia.
  2. Faʻaopopo le sisi kulimi, fuamoa i vai inu malulu, faʻafefiloi.
  3. Sulu le falaoamata i totonu o se isi ipu, masima ma faʻafefiloi le sipisi kulumu ma le fuamoa iinei.
  4. Faaopopo le soda, faʻafefiloi, sasaa i totonu o le suauʻu, faʻafefiloi
  5. Matou te tao ni pancakes i itu uma, i totonu o se ogaumu vevela.

E sili atu le kuka i totonu o se pusa faapitoa ma se paʻu e le toe totoina, ona leai ai lea o ni faafitauli i le taoina.

O popo na faia mai le falaoamata o le falaoa mo le maʻisuka o lo oi ai se tofo suamalie, o le mea lea, e ui lava o tagata popoto e talitonu o le mea sili ona lelei o loʻo faʻatumuina le kapeti, tatou te ofoina atu pea se faʻaopoopoga matagofie i pancakes. Faʻaaoga fualaau lanu fou po o le malulu, currants, lingonberries, honeysuckle. E mafai ona e tipiina vine i totonu o se mea faʻafefeteina ma faʻafeu ai pancakes i totonu, pe afifi uma le pusi i se keke keke.

E te manaʻo i se mea mai le masani? Ona faaopoopo saʻo lea o vine i le paluga, ona tao lea.

Afai e te faʻaaoga le kisisisi, susu, yogurt, ona tatau ai lea ona i ai uma se gaʻo maualalo. Ma e tusa lava pe faʻasaina le suamalie, e le mafai ona e faasaina le ola matagofie, ma masani ona e manaʻo e 'ai se panikeke ma se mea e sili ona suamalie, e aunoa ma ni mea e sui ai.

Fiafia i luga! E mafai ea apu ma le meli - o le a le mea e le faamalieina? E le mautinoa pe faapefea ona fai? E leai se mea faigata, o le a tatou uia uma laʻasaga i lea laasaga.

Apple ma le meli o loʻo faʻatumu pancakes mo le maʻisuka

O lenei mea suamalie e mafai ona le gata ina faʻamalieina, ae faʻapea foi ma se faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi, lea o le a alofa ai tagata uma.

Fafaga le apu ma le meli

  1. Otioti apu i ni fasi vaega laiti.
  2. Faʻamuʻu le pata i luga o se palupa vevela.
  3. Tuu apu i le pata ma faʻapipiʻi seia latou faʻamaluluina.
  4. Faaopopo le meli, faʻaauau pea ona faʻafesoʻotaʻi ile 2-3 minute.
  5. Lafo malie ma afifi i se pancake.

O ai e fiafia i le poto, faaopoopo i ai le nai paina, ma ua i ai se tofo fou.

Na matou taʻu atu ia te oe pe faapefea ona fai pancakes mai le falaoa falaoa mo le maʻisuka. O le fua e le o se mea mulimuli, ma na o oe e mafai ona faʻapitoa e ala i le faaopoopoina o mea eseese. Aua e te manao e fai, sasaa le meli, pe teuteu siva. Ma manatua o mea uma lava ei ai se fuataga. Ia soifua maloloina!

Faʻasalaga o Portal "Lau Cook"

Mo mea fou (tusiga, tusiga, faʻamatalaga faʻamatalaga), faʻaalia lau igoa muamua ma imeli

Pancakes mo maʻisuka - meaʻai suamalie ma ola maloloina ma faʻatumu

O togafitiga pancreatic e taʻua o le maʻi suka, lea eo mai faatasi ma le solia o le gaosiga o le insulin i tamaʻitaʻi a Langerhans-Sobolev. O tagata e mafatia i se faʻamaʻi e manaʻomia le mataʻituina pea oa latou meaʻai. E i ai se numera o oloa e tatau ona lafoai pe faatapulaa i le maualuga o le aofai.

E mananaʻo tagata uma e togafitia i latou i se mea lelei, aemaise lava pe a fuafua se taumafataga po o se aso malolo. E tatau ona e maua se maliega fetuutuunai ma faʻaaoga recipes e le afaina ai le maʻisuka. O se meaʻai fiafia i le tele o tagata o pancakes. Talu ai ona o le fefe i le falaoamata ma suamalie, ua taumafai ai tagata e teena se mea taumafa. Ae e le o tagata uma e iloa e mafai ona e maua ni meaʻai mo meaʻai manaia mo le maʻisuka.

O a mea e mafai ona faʻaaoga mo ipu

O le auala masani o le kukaina e le faʻaaogaina ona o le maualuga maualuga o le faʻaogaina o le ipu ua maeʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fuamoa o loʻo faʻaaogaina i le fua o le pancake o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga o le 48, pata - 51 i le 100 g o oloa. E le gata i lea, o le tele o le susu ma le suka e faʻaaogaina.

I le aoina mai o ituaiga uma o keke pancake mo le maʻisuka, e mafai ona tatou faʻamaonia po o le a le mea e tatau ona faʻaitiitia e meaai tuʻufaʻatasia o le fualaau aina o le gaosiga ma ia mafai ai e tagata gasegase ona fiafia i se taumafataga. O fua nei e faʻaaogaina e saunia ai le paluga:

  • falaoamata buckwheat
  • oatmeal
  • suka suia
  • rye falaoa
  • kusi falaoa
  • lentils
  • falaoamata araisa.


Buckwheat falaoamata - o se nofoaga lelei ma saogalemu mo pancakes

Pancakes e mafai ona 'aina uma i le masani masani, ma faʻataunuʻu uma. O tamaitai e fiafia e faaaoga ituaiga eseese o aano o aano o manufasi, musipolo, kisisi, moa fualaau aina ma faʻasao, fufulu laʻau kuka. I totonu o lenei lisi o loʻo i ai faʻamaʻologa lelei mo tagata mamai e maua i le maʻisuka.

O se mea e maualalo le gaʻo o se mea lelei tele. Ma afai e te afifiina lelei i se pancake, o le ae maua se meaai e mafai ona saunia mo le faʻaaogaina i aso uma ma le laulau o aso malolo. Mo le faia o le sipisi sili atu ona pala, nai lo le suka, e mafai ona e faaopoopo ni mea suamalie faalenatura poo se suamalie. O se filifiliga manaia o le a avea ma se vaega itiiti o le fusiu po o se pine o le stevia laulaʻau.

O ai e le manatuaina le tofo o le pai ma le kāpeti, lea na saunia e loʻu tinamatua ao laʻitiiti. O le suka gaʻo ma le kapeti gaosi o se mea e sili ona lelei. E sili le lelei o le fufuluina o le fualaau faisua e aunoa ma le faaopoopoina o le suauʻu, ma i le faaiuga e faʻaleleia le tofo ma sina siʻosiʻoti gaosi ma aniani.

Fuga ma fua

Aiseā e le faʻaaogaina ai ni ituaiga o apu e le faʻasalaina ina ia mafai ai ona tuʻuina atu i pancakes le faʻamaʻi ma le manogi. Ava, e mafai ona e faaopoopoina se mea suamalie po o se pine o le fructose i le fua. O afifi ua afifiina i pancakes e le gata i le laʻau ma le moa. E mafai foi ona e faʻaaoga:

Taua! O oloa uma ua fuafuaina ua i ai se fuainumera maualalo maualalo, e aofia ai le aofaʻi o le acid ascorbic, fiber, pectin ma le potassium - e le gata na faʻatagaina, ae faapena foi mea e tatau ai mo le tino o le maʻi.

E mafai ona tuʻufaʻatasia le oloa gaosi ma le siʻisiʻisi o le siʻi, fualaau aina po o vine.

E mafai ona faʻaaoga se vaega itiiti o ituaiga o nati nei:

  • peanuts - fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol, e aʻafia i le faʻamautuina o metabolic processes (e le silia le 60 g o le oloa i le tuʻituʻi),
  • almonds - faatagaina mo le maʻisuka ituaiga 1, e oʻo lava ia i latou o loʻo iai faʻamaoniga o le nephropathy,
  • Pine nut - ei ai lona aoga aoga i luga o le gaioiga o le pancreas, ae ua faatagaina mo le faʻaaogaina i lona lava foliga (e le silia le 25 g i le aso),
  • alotini - faʻaleleia le galueaina o le cardiovascular system, fatugaʻo ma le gastrointestinal tract,
  • fulino - faatagaina i ni vaega laiti i se ituaiga poʻo se mea e faʻaaoga,
  • Pasila nut - tumu i le magnesium, lea e fesoasoani i le faʻaaogaina o le kulukose e le tino (e le silia le 50 g i le aso).


Nati - o le mafai ona faatumauina le tino masani ma faʻaleleia le soifua maloloina o se tagata maʻi i le maʻisuka

E le o tagata uma e fiafia i pancakes i foliga o se mea suamalie. O nisi tagata latou te filifilia le tofo salima o le ipu. E mafai ona e faʻaaoga le moa poʻo le aano o manufasi mo lenei mea. E mafai e le pou ona faʻaitiitia le aofaʻi o cholesterol lamatia i totonu o le toto, lea o le a aoga ia i latou o loʻo mafatia i ituaiga 1 ma ituaiga 2 faʻamaʻi.

O le faʻaaogaina o le lafumanu e faʻamalosia foi, ona e mafai ona ia pulea le tele o le kulukose i totonu o le tino. Soʻo se aano o manufasi e tatau ona filifilia e aunoa ma le gaʻo ma veins, muamua le suʻu, faʻapipiʻi pe uʻu ma se numera itiiti o mea manogi.

O le a se isi mea e mafai ona tuʻuina atu i ai se meaʻai gaosiga?

O le kuka o le afa o le taua. E tatau ona tautua ina ia lelei, manava ma saogalemu mo tagata e maua i le maʻisuka.

O lenei oloa e faʻaaogaina e avea o se mea suamalie. Faatasi ai, e le mafai ona e faaopoopoina se mea suamalie i le paluga. I le taimi o le kuka, e mafai ona faʻafefiloi uma panikeke i le faaputuga i le sipuni. O lenei mea o le a mafai ai e le oloa ona sosolo ma maua ai se manaia manaia ma le manogi.


Suauu Maple - A Sufuluga Suuga Suuga

O le tele o mea manogi o lenei oloa e faʻaatoatoaina ai le tofo o pancakes e faia mai ituaiga eseese o falaoamata. E sili atu le faʻaaoga o le yogurt paʻepaʻe e leai ni mea faʻaopopo. Ae mai le gaʻo gaʻo kulimi fale e tatau ona e musu. E mafai ona suia i se faleoloa maualalo-calorie. A o le i ai, sasaa i luga o ni nai sipuni tele o kulimi mumu malu poʻo yogurt, pe na o le tuʻuina o se pusa i le oloa e sosoo ma pancakes.

O sina vaega itiiti o le meli e faaopoopo i le pito i luga o le ipu e le afaina ai le tino o le tagata maʻi. E sili atu le faʻaaogaina o se oloa na aoina i le taimi o le vavalaʻau o le acacia. Ona faʻamaoaigaina lea i le chromium, e tatau ai mo le maʻisuka, aemaise lava i latou o loʻo i ai le faʻamaʻi 2.

O ai e le fiafia i le sami. E le mafai e le maʻi ona 'ai caviar ma pancakes ma sipuni, ae ia teuteuina le ipu ma ni nai fuamoa - pe aisea e leai. E ui o nei oloa e le o meaʻai.

Maʻi Suka

O fua uma e faʻaaoga e saogalemu ma taugata. O le faiga o kuka e le tele se taimi e alu ai, ma o ipu e talafeagai lava mo se taumafataga tele.

Ina ia saunia le ipu, e tatau ona e faia mea nei:

  • buckwheat groats - 1 ipu tioata,
  • vai - ½ ipu,
  • soda - ¼ tsp,
  • vinisini e tineia soda
  • moa fualaʻau - 2 tbsp.

Grits e tatau ona togiina i se kofe kofe pe i totonu o se mea e fai ai meamea seʻia oʻo i le falaoamata ma sieve. Faaopopo vai, suasusu faamama ma fuālaʻau manogi. Tuu le paluga i se nofoaga mafanafana mo le 20 minute.

E tatau ona faʻamafanafana lelei le palu. Faʻaopopo le gaʻo i le apa e le manaʻomia, i le suʻega ua uma ona lava le suāuʻu. Ua saunia mea uma mo le kukaina o panikeke. Meli, fua o fua, nati, vine e lelei mo le ipu.

O se fua mo pancakes e faʻavae i luga o le oatmeal o le a faʻatagaina ai oe e kuka se pulumu suamalie, suamalie vaivai ma le susulu. Saunia mea e aofia ai:

  • falaoamata o le falaoamata - 120 g,
  • susu - 1 ipu
  • moa moa
  • se pine o le masima
  • suamalie po o le fructose i fua o le 1 tsp suka
  • taofi paluga paluga - ½ tsp


O panatakes Oatmeal o se mea mama ma vave, ma pe a uma ona teuteuina, e matua lelei lava

Faʻamuʻu se fuamoa i le masima ma le suka i se pesini. Faʻamalie le muamua o le oatmeal, faʻamalosia pea le paluga ina ia leai ni mūmū. Faʻaopopo le paʻu palu ma faʻafefiloi lelei.

Liligi le suasusu i totonu o le paluga e maua mai i se vaitafe lemu, sasaʻo mea uma i se paluga seʻia oʻo ina fausia se masini tutusa. Talu ai e leai se suauu i totonu o le suʻega, sasaa 1-2 leotele punetini i totonu o se pusa vevela. fualaau faisua ma mafai ona tao.

Ae e te leʻi pikiina se paluga ma se paluga, o taimi uma lava e te manaʻomia e faʻafefiloi ai, sii aʻe mea mamafa mai le pito i lalo o le paʻu ua paʻu i totonu o le palapala. Pipi i itu uma e lua. Auauna atu i le auala tutusa e pei o se ipu masani, e faʻaaoga ai le faʻamalieina po o le faʻafeusuaʻi.

Rye teutusi ma vine ma stevia

Ina ia saunia le paluga, e tatau ona e saunia:

  • moa moa
  • lafasi gaʻo-maualalo - 80-100 g,
  • soda - ½ tsp,
  • se pine o le masima
  • gaʻo fualaʻau - 2 tbsp.,
  • rye falaoamata - 1 ipu,
  • Aveese Stevia - 2 ml (½ tsp).

Faʻafefiloi falaoamata ma masima i totonu o le ipu e tasi E ese lava, e tatau ona e sasaina le fuamoa, fufulu vavave ma le kuka. O le isi mea, faʻafesoʻotaʻi le lua masini ma faʻaopopo i ai soda. I le mea mulimuli, ia faaopoopo le suāuʻu manogi i le paluga. E mafai ona e kuka. E te le manaʻomia le faʻapipiʻi le gaʻo i le pusa, e lava i le suʻega.

O Rye pancakes e lelei ma fua o fualaau aina, e mafai ona tuʻu faʻatasi ma ni fatu. Maualuga faʻasuina i le kulimi kulimi poʻo le yogurt. Afai e manao le talimalo e faʻaali lana taleni kuka, e mafai ona e faia ni teutusi mai pancakes. O fualaʻau e tuʻuina i totonu (gooseberries, fugalaau, currants, blueberries).

Lentil Cristmas

Mo le ipu e tatau ona e saunia:

  • lentils - 1 ipu,
  • turmeric - ½ sipuni,
  • vai - 3 tioata,
  • susu - 1 ipu
  • se fuamoa
  • se pine o le masima.

Fai le falaoamata mai lentils, solo i le maa e olo ai meaʻai poʻo le kofe. Faʻaopopo le manogi ma sasaa i le vai aʻo faʻanofo. O isi faʻaogaina i le paluga e tatau ona faʻataunuʻuina muamua nai lo le afa itula mulimuli ane, pe a fai o le cereal o le a faia i le susu talafeagai ma faʻalauteleina le telē. Le isi, faʻafeiloaʻi le susu ma se moa muamua na sasaina ma le masima. Ua saunia le paluga e tao ai.


Lisi papacakes ma le aano o manu - e le gata e aoga, ae saogalemu foi

O le taimi lava e saunia ai le pancake, e tatau ona e faʻaliliu malie, ona tuʻuina atu lea o aano o manu poʻo le fafaga i le ogatotonu o le oloa i le gaʻo ma gaugau i foliga o taʻavale poʻo ni teutusi. Luga ma se kulimi suamalie e maualalo le gaʻo po o le yogot e aunoa ma se meaʻai.

Alalaisa araisa Indian pancakes

O le meaʻai gaosiga o le a faʻaaogaina le laumei, e maofa ma matua manifinifi. E mafai ona faʻaaogaina fualaʻau fou.

  • vai - 1 ipu tioata,
  • falaoamata araisa - ½ ipu,
  • kumumu - 1 tsp,
  • se pine o le masima
  • se pine o le asafoetida
  • pasela fasimanu - 3 sipuni,
  • totoa - 2 sipuni tele

I totonu o se atigipusa, faʻafefiloi falaoamata, masima, mini minini ma asafoetida. Ona sasaa lea o le vai, faʻaosooso pea, ina ia leai ni lumupa. Ua faaopoopoina le togafiti vao. 2 sipuni tele ua sasaa i totonu o se apa vevela. fualaau faisua ma kuka keke.

O le tele o maʻisuka, pe a uma ona faitau le fua, o le a fiafia pe mafai ona 'ai uma mea manogi e faʻaaogaina. E le gata ina mafai, ae e manaʻomia foi ona faʻaaogaina i le taumafataga, talu ai e tofu i latou ma mea nei e mafai ona fai:

  • cumin (zira) - faʻasalalau le galuega o le gastrointestinal tract ma faʻagasolo ai faiga faʻavae,
  • asafoetida - faʻavaveina le faʻapalapalaina o meaai, ei ai sona aoga aoga i luga o le system endocrine,
  • faʻamaʻi - faʻaitiitia le suka o le toto, aveesea le cholesterol sili atu, ei ai le aʻafiaga o le antimicrobial, faʻamalosia ai le puipuiga o le tino.


Meaʻai - fesoasoani faʻapitoa i le tau faasaga i faʻamaʻi

O loʻo i ai fautuaga, o le tausisia lea o le a mafai ai ona e fiafia i lau mea e sili ona e fiafia i ai, ae le afaina ai le tino:

  • Maitau le tele o le tautua. Leai se mea e tatau ona faʻailoa i luga o se faaputuga tele o keke pancakes. E tatau ona 'ai 2-3 fasi. E sili le toe foi atu ia i latou pe a mavae ni nai itula.
  • E tatau ona e faʻatusatusa mea o loʻo i luga o le kalori o se ipu e oʻo lava i le kuka.
  • Aua nei faʻaaogaina le suka mo le paluga poʻo le faapipii. E i ai mea sili ona lelei i le ituaiga fructose poʻo le stevia.
  • E sili atu ona lelei le taoina o mea taumafa i totonu o se pusa tiola. O le a faʻaitiitia le aofaʻi o gaʻo o loʻo faʻaaogaina.

O mea e fiafia i ai manu e fai ma mea e patino mo tagata uma. E tatau ona atamai e tusa ai ma sauniuniga ma le tuʻuina atu o ipu. O le a le gata ina fiafia i lau oloa e sili ona e fiafia i ai, ae ia tausia foi le tulaga manaomia o le kulukose i le tino, lea e taua mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Strawberry

O le faʻatumu mo keke sukalati ua saunia muamua. Mo le faʻatumu o oe o le a manaʻomia 50 gr. lelati kulimi (mafanafana) ma le 300 gr. sasaina i se fualaʻau suamalie (malu).

  • susu 1 tbsp;
  • fuamoa 1 pc
  • vai 1 tbsp;
  • moa fualaau 1 tbsp. l
  • oatmeal 1 tbsp,
  • le masima.

o le paluga ua saunia i le auala lava lea e tasi mo pancakes masani. O le susu ua sasaina i se fuamoa. A maea ona faaopoopo le masima. Ona sosolo lemu lea o le vai vevela. Taumafai e le aunoa e puipuia le fuamoa mai le taamilosaga. Mulimuli, faaopoopo le suauʻu ma le falaoamata. Uʻu le paluga i se apa mago. I le pancakes ua maeʻa, faʻaopopo le faʻatumu ma gagau i latou i se pu. Teuteu i le sasaa o sukalati.

Pikinakes ua tumu i le kusi falaoa e manaia ma maloloina.

  • falaoamata 0.1 kilokalama
  • susu 0.2 l
  • 2 fuamoa,
  • suamalie 1 tbsp. l
  • pata 0,5 kg,
  • le masima.

O le faʻatumu e saunia mai le 50 gr. fugalaau mamago, fuamoa e lua, 40 gr. pata, 250 gr. meaʻai tausisi, ½ tsp. suamalie ma le manaia o le moli e tasi.

E fautuaina e faʻaaoga le falaoamata ua vane. Fuamoa, suka, masima ma le 0.05 l. sasaa le susu ma se pulu. Ona faaopoopo lea o le falaoamata ma sasa le paluga i le lima. Ona faaopoopo lea o le suauʻu ma le 0.05 lita. susu. Pipi le paluga i luga o se eleele malulu.

Mo le faʻatumu, faʻafefeteina le moli moli ma le pata ma faʻapipiʻi le kusi falaoamata, cranberries ma yolks i le paluga. O squirrels ma le suka ma sui o le vanilla ua sasa ese. A uma ona faʻafefiloi mea uma.

O le paluga falaoa ua kukaina ma tumu ma afifi i tamai masini. O le a mafua mai ai faʻamaʻi i luga o se pepa tao ma lafo i le ogaumu mo le afa itula i le vevela i le 200 tikeri.

Pancakes mo le maʻisuka e lelei mo se taumafataga o le taeao. E mafai foi ona e 'ai i le ituaiga o meaʻai. Afai e manaʻomia, e mafai ona e saunia isi mea faʻatumu, e faʻalagolago lava i mafaufauga ma, ioe, i luga o le gafatia o mea e gaosia mo le maʻisuka.

Tuua Lau Faamatalaga