Salatisi Cabbage Chicken Salad

O le salalaʻau kapisi lenei ma faʻamafaʻilagi - kuminini, lime ma cilantro, lea e liliu ai se salati masani ile kapisi i totonu o se tamai mea teuteu. O le meaʻai vevela, fou, teuteu lelei, suamalie ma suamalie ma sili ona manogi - o mea uma lava e uiga ia te ia.

Meaʻai mo le fua:

  • 1 kāpeti laʻau e lapisi
  • 3 kolotilo ma le kāpeti kuka kāloti
  • 1 pepa lanu mumu mumu
  • 1/3 Art. sua suamalie fou
  • 1/2 sip eleele faʻasini
  • 2 cloves o le kalaka
  • Se fasi meaai sauʻai a Bobby Fly, poʻo lau sauʻai e sili ona e fiafia i ai
  • 1/2 tbsp. olive suauu
  • 1 lanu mumu lanu i totonu o mama manifinifi
  • 1/2 tbsp. gaosi mea fou cilantro
  • Peʻa suamalie masima ma eleele

Kuka:

  • Faʻaaoga mea uma mo le sauuga vine i totonu o se paluga ma paʻu seʻia oʻo ina lamolemole. Faʻafefilo le kapisi ma isi fualaau faisua i totonu o se ipu salati lapopoa, faʻafefiloi ma ofu, masima ma pepa e tofo ai.

Taumafa o mea taumafa mo le tasi e galue: calories 181, gaʻo 13.5 g, protein 2 g, carbohydrates 13 g.

Meaʻai - 1 galuega

Kepu paepae - 800 g

Toa moa - 2 fasi vaega

Lemoni - 1 fasi pepa

Uma adjika - 1 sipuni

Caraway fatu - ¼ teasisi

Olive olive - 50 ml

Pulu - 20 g

Luauu o fualaʻau - 50 ml

1. Faʻasalaina lelei le kapisi, faaopoopo le vai inu, faʻafefete le vai, masima, faʻafefiloi ma fatu o caraway ma le meaʻai ma le meaʻai.

2. I le taimi nei, vaevae le moa moa i ni vaega se fa ma sasa lemu, mo se faʻataʻitaʻiga, pito i lalo o le apa. Vaʻai le ogaumu i le 200 tikeri.

3. I totonu o le apa, faʻamausua le pata ma le suauʻu manogi, faʻapipiʻi se sipuniti o le adjika vaigogo iina, faʻafefiloi ma faʻi susu o moa i lenei sauʻai mo le tolu minute i itu taʻitasi. Ona faʻafeiloaʻi lea o le moa i se pepa tao ma talo atu mo le lima i le fitu minute i totonu o se ogaumu a muaʻi.

4. Aveese le salalaʻau tipi mai le pusaaisa, faʻafefiloi le suauʻu olive ma le sua o le tipolo. I ipu taʻitasi tuʻu se fasi moa ma se vaega o salati. Salu le moa ma le salati i se paluga o lemoni ma le suauu.

Kapata salata ma le moa vao vevela i lea laasaga ma lea laasaga

Faʻasalaina lelei le kapisi, faaopoopo le vai inu, faʻafefete le vai, masima, faʻafefiloi ma fatu o caraway ma le meaʻai ma le meaʻai.

I le taimi nei, vaevae le moa moa i ni vaega se fa ma sasa lemu, mo se faʻataʻitaʻiga, pito i lalo o le apa. Vaʻai le ogaumu i le 200 tikeri.

I totonu o le apa, faʻamausua le pata ma le suauʻu manogi, faʻapipiʻi se sipuniti o le adjika vaigogo iina, faʻafefiloi ma faʻi susu o moa i lenei sauʻai mo le tolu minute i itu taʻitasi. Ona faʻafeiloaʻi lea o le moa i se pepa tao ma talo atu mo le lima i le fitu minute i totonu o se ogaumu a muaʻi.

Aveese le salalaʻau tipi mai le pusaaisa, faʻafefiloi le suauʻu olive ma le sua o le tipolo. I ipu taʻitasi tuʻu se fasi moa ma se vaega o salati. Salu le moa ma le salati i se paluga o lemoni ma le suauu.

E te fiafia i le fua? Faʻasoa mai ia i matou i Yandex Zen.
E ala i le lesitalaina, e mafai ona e iloa nisi meaʻai lelei ma maloloina. Alu ma teu.

Tuua Lau Faamatalaga