Iloilo le aoina o le ate e fufulu ai le ate ma tau ma iloiloga

Talofa Ou te le fiafia i fualaau oona ma taumafai e aua le maʻi. Puipuiga ma naʻo puipuiga)))

Ou te fiafia lava i le tele o togalaau ma totogifuapauina. Ua uma ona tusia tala e uiga i le auala ou te faʻaaoga ai laau e faʻaumatia ai cystitis ma taumafai faamalosia le lauulu.

Sa ou tusia ni iloiloga e uiga i loʻu aafiaga i le ave Ovesola ma Toe faʻamalosia Ovesola e faʻamama ai le ate o toxins.

Talu ai nei, na ou matauina ai na i ai le tele o pimples i luga o oʻu foliga ma filifili ai e fufulu mama loʻu ate, aua ou te iloa o le taimi lava ou te fufulu ai loʻu ate, o le a mou atu laʻu siama!

Sa ou faatauina mai ni aʻu togalaau se lua ma o laʻu iloiloga i aso nei ua tuuto atu i se tasi oi latou!

Tea vai №15 Ogaʻau mo le ate

O taga mama e le gata i totonu o se pusa kata manaia, ae o loʻo tuʻuina foi i totonu o se taga pepa mo le faʻasaoina sili atu ma puipuia ai le manogi leaga mai le ulufale atu.

I tua o le atigipusa o se faʻamatalaga o laʻau o se vaega tuusao o:

Faʻaalia foi ile pusa auala e faaaoga ai:

O le tagata lava ia, ou te gaugau se ato se tasi i se tagavai masani, faatalitali mo le 10-15 minute ma inu mea o loʻo i ai i le aoauli ma le taeao.

Smell o le mea e maua ai le lauti oona o loʻo i ai se vai vaivai. I luga tofo o ia o se tamai tart, e le oona ae e le suamalie, masani masani a laʻau. E inugofie tele!

O le fusi e foliga mai o se malosi enaena uliuli enaena:

Afai ou te inuina ni ipu se lua o le lauti, ona lava lea o le tasi pusa mo le lua vaiaso.

Sa ou faʻaaogaina mo le toeitiiti 2 vaiaso i le taimi nei ma o nisi nei iuga Na ou matauina i luga o foliga, ia faapea ona tautala.

Talu ai ou te manaʻo faapitoa e faʻaumatia le paʻu i luga o oʻu mata, o le mea lea na ou faʻamoemoeina lenei aafiaga! E mafai ona ou fai atu, o le a matua vaivai lava le paʻu! Ma le mea uma, e iloa e tagata uma o le ate o se "faamama" io tatou tino ma o le mamā ma le ola maloloina o lenei okeni e afaina ai le soifua maloloina o le tino, le matagofie o le paʻu o le lauulu!

Na ou matauina foi le faateleina o le malosi ma le le gafatia) Ou te le iloa pe afaina saʻo lenei mea i le inu o le tea, ae faafuasei

Sa amata ona foliga lelei foliga, ma le paʻu i lalo ma susulu!

Tina, a ia faʻaeteete pe afai ei ai ni faʻafitauli o le ate, ia iai maa, poʻo se isi mea! Afai e te filifili e inuina le kosi o lenei lauti, ona faʻafesoʻotai lau fomaʻi muamua!

Sa ou tuu fetu e 4 ma fautuaina mai!

Faafetai mo lau gauai!

Laʻau, totogifuapauina ma latou faʻaaogaina

Laʻau ma vailaau faʻamaʻi e faʻamaʻo lelei le ate e sili ona lelei i vailaʻau faʻapitoa faʻamatalaga faʻapitoa. O lo latou faʻaaogaina e sili atu ona aoga, latou te sili atu ona faigofie, e ui lava, o le mea moni, o latou foʻi o vailaau. O le mea moni, o laulau e faigofie ona faʻaaoga, ae o laʻau, e le pei o vailaʻau faʻamalosi, e masani lava e le maua ai aʻafiaga. O le faʻamamaina faʻatasi ma la latou fesoasoani e sili atu, o le faʻaaoga e toetoe lava a le afaina.

O laʻau sili mo le faʻamamaina o le ate o:

  • Milu vao.
  • Taleni.
  • Immortelle.
  • Fuga o le ua.
  • Rosehip.
  • Chicory.
  • Mint ma celandine.
  • Faʻasusu ma upega.
  • Plantain ma yarrow.

O fualaau faʻalaʻaulaʻau e aoga uma i a latou lava auala, e faia i vaega eseese o le ate, o le mea lea e fautuaina ai e fomaʻi le inu o togalaau, lea e aofia ai le numera pito i maualuga o vailaau faʻamaʻi, e toe faʻafoisia lelei ai galuega a lenei tino.

E maua togafitiga i togalaau i le fale talavai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e iloiloina auiliili le aoina o le ate mo le fufulu o le ate, o laʻau e filifilia i le fua faatatau o le 1: 1. E mafai ona e faatauina i totonu o se fale talavai, o lenei togalaau o le a fesoasoani i le vave ona fufulu le ate ma faatulaga, faatasi ai ma le galuega a le pancreas ma le vevela, o ana gaoioiga e vavalalata vavalalata:

  • Immortelle o oneone. E avea o se antispasmodic, faʻaleleia le pulelasi o talo (faʻamamaina ma le faʻaeteete ma le faʻamalosia o le gallbladder ma maʻa).
  • Elecampane (aʻa). Faʻateleina le faʻamamaina o le ate ma le talo.
  • Chamomile officinalis. Malosiaga malosi e tetee ai le inflammatory.
  • Pepalama. Faʻaaoga atoa i lalo ifo o le muscle i totonu o le biliary tract.
  • Fuga o le ua. Faʻaaogaina e avea o se sui o le diuretic ma le choleretic.

O le taua tele o le mutia o loʻo ola i le vaomatua, ae i ai ni mea faʻapitoa. O faʻamatalaga e uiga i lona faʻaaoga e toetoe lava a lelei i taimi uma, o le tau i falemaʻi e taugofie.

O le susu, vao siliva, na faaaogaina i aso anamua i togafitiga o faʻamaʻi ate. O le vaomago e fesoasoani e fufulu le ate, faʻatasi ai ma le faʻamautuina o le galuega o le pancreas ma le gall vladder, ma pe a maeʻa faʻamamaina le manava ma le tino atoa e amata lelei ona lelei.

O mea faʻamamaina o vao vavalalata o le i ai o le tolu flavolignans e maua ai le silymarin, lea e mafai ona faʻaaoga e togafitia ai faafitauli o le ate e aunoa ma ni aʻafiaga. O le kulupu vaovao e manaʻomia e toe faʻaleleia ai le ate, e faʻaosofia ai le hepatocytes ma faʻavaivaia aʻafiaga o mea leaga. Faafetai i nei meatotino, o le vaovao susu o loʻo aofia ai i le toetoe lava o mea uma (papa, moli) e faʻamama ai le ate.

O faʻamatalaga e uiga i ona meatotino e naʻo le lelei, o fomaʻi e manaʻomia le faamamaina ma lana fesoasoani.

Laʻau fesoasoani e fesoasoani i le ate e taulima lelei ma lana galuega

  1. Tea mo le ate. Mo faʻamalamalamaga, e mafai ona e inu ti ua tipi ese mai le mutia po o le vaomago. O se sipuni sipuni o le oloa e gaosia i se ipu vai inu, tausia mo le 20 minute ma faʻapipiʻiina. O le vaovao o le vaovao e muamua lava i le tofo, e tatau ona inu le vai i le taeao, i le taeao i luga o se manava gaogao, lemu, i sipuni laiti, ma i le afiafi pe a uma le 'aiga o le afiafi ao lei momoe.
  2. Milu vao i fatu. E le aoga tele mo le toe faʻaleleia o le ate, 30 g o fatu o le eleele e avea ma "pefu" ma le 0.5 lita o le vai ua faaopoopoina. O le susu e teu i luga o le vevela seia oʻo ina vaeluaina le lapisi, faamamaina ma inu 1 tbsp. I le aso e sosoo ai. l itula uma.

Ona o ona foliga vaaia, o le ate e seasea lava ona iloa, ae pe a manaʻomia moni se fesoasoani mai fafo. I le lalolagi faʻaonaponei, pe a tumu le ea i faʻamaʻi leaga, o meaai e aofia ai le tele o faʻatoʻaga, vailaʻau faʻasolosolo ma isi mea faʻaopopo, o le ate o loʻo i lalo o se faʻalavelave matautia. Ma afai e te faaopoopo i ai le olaga sese, o le le mautonu ma le tele o togafitiga o vailaau, e le tatau ona e maofa ona o le ate e vave ona faaputuputu fua oona, ma e faaleagaina ai le tino atoa ma faaoso ai le gallstones.

Se totogifuapauina faʻapitoa lea e fesoasoani e ola maloloina

O le tuufaatasiga o monastery, lea na oʻo mai ia i tatou mai le loloto o le seneturi, o loo i ai vailaʻau e fesoasoani e tausia ai le ate, o le pepe ma isi totoga o le vaega o meaʻai. Ole malosi malosi o le tino e oʻo atu ai i faafitauli ogaoga, ae mafai ona faasaʻoina pe afai e te inuina le totogifuapauina o le monastery, lea e suitulaga ai laʻau faʻaonapo nei i lona aoga. O le mea lautele, o le faʻamamaina o le ate ma le vao e le o se mea faʻafou fou; o tagata atamamai faʻaonapōnei na manatuaina o le togafitia i laau e sili atu le aoga nai lo fualaau.

O le paluga faʻatoʻaga faʻatoʻaga e puipuia ai le atinaʻeina o tulaga faʻaleagaina nei:

  • Lelava vaivai.
  • Suiga o le paʻu.
  • Faʻaleagaina o le mea oona (intestines, ma isi).
  • O le mamafa.
  • Alu ma le le faapalepale i oloa taʻitasi.
  • Maualuga maualuga ma sili atu.

E taua le manatuaina o faʻamaʻi o le maʻi e leʻo vave mai, o lea e te manaʻomia ai le inu o fualaʻau (hepatic) e puipuia ai le soona inu ma le faʻaleagaina o le tino. O se popo monasusu o le faʻaleleia o togalaau aina o mea ia e manaʻomia e tagata faʻaonapo nei. E fesoasoani e suia le tele o vailaʻau ma galue i luga o le tino ma le toʻa ma le agavaʻa.

O le paluga faʻatoʻaga faʻatoʻaga e puipuia le atinaʻeina o le tele o tulaga faʻaleaga

Aʻo leʻi amataina le faʻapotopotoina o le monastery, e fautuaina e le au atamamai se suʻega atoa, o se inumaga faʻamalosi. E le afaina le soifua maloloina o le togalaau, o lona tau e taugofie, e faʻamama lelei ai le ate, i le ala, afai e te faitau i iloiloga, o le monastery drinking drinks e aoga tele i tagata soifua maloloina atoatoa o se mea e puipuia ai.

O le keke monastic (faʻafefe o le ate) e aofia ai se mea filifilia ma le faaeteete o laau e faʻaleleia ai le tasi ma le isi ma gaosia ai le tino o le tagata ma minerale ma vitamini.

Manatu o tagata tomai faapitoa

E tusa ai ma suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga, o le aoina o le hepatic e sili ona aoga i le vaitaimi o le toe faʻaleleia o soʻo se faʻamaʻi e fesootaʻi ma le faʻaleagaina o le ate. O faʻamatalaga e uiga i tagata gasegase ma fomaʻi e uiga i lauti o le laʻau e sili ona lelei, latou te maitauina e leai se mea e sili atu nai lo le lagolagoina o le tino faʻapitoa i se fofo masani.

E leai se manaʻoga e lafoaʻi vailaʻau na faatonuina e lau fomaʻi, e mafai ona e faʻaopoopoina le ate, o loʻo fufulu ai le ate, i le taumafataga i aso uma. E naʻo le 2-3 ipu i le aso o se vailaau faʻamalositino, ma o le aotelega o le soifua manuia ma le aoga o le togafitiga autu o le a faateleina tele.

O a mea aoga e aoga mo? Pelu monastic (collection):

  • Faia le "faamama autu" maloloina.
  • Faaitiitia le ono mafai ona inupia.
  • Aveese faʻamafanafanaga i aso uma, faʻamaonia le faʻamaʻiina.
  • E faʻamalosia ai le pancreas ma le vevela, faʻasaʻo le iniseti mai toxins ma toxins.
  • Faʻaauau le puipuiga o le tino, faʻaleleia lelei le soifua manuia.

O faaputugatupe uma e faavae i luga o laau toto e masani lava ona maua mai se taunuuga sili ona lelei ma maualalo le pasene o aʻafiaga i itu. O pusa tioata e lelei foi, ae e le o taimi uma e aoga ma, ona o la latou tuufaatasiga, atonu e aafia ai le inumaga ma isi totoga o le gastrointestinal tract.

O le keke monastic e faʻamaonia ai le faʻafefeteina, faʻamalosia ai le puipuiga o le tino

Muamua taunuuga ina ua maeʻa le faʻaaogaina o gaʻo mo le faʻamamaina o le ate pe a mavae ni nai aso, ma ua maeʻa le toe faʻaleleia o le vasega mo le 1-2 vaiaso. O le tau o le ate o loʻo maua e oo lava mo se tagata maualalo maualalo, ma le aafiaga o le a ia lagona pe a uma ona ia inu muamua ipu inu. E mafai ona faʻatau faʻataʻitaʻiga faʻamaʻi faʻamaʻi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, pe a faʻapea o le tau o loʻo i totonu o le 1000 rubles. E tatau ona e fefe i faʻailoga, pe afai o laau e talafeagai mo le fufulu o le ate ua faʻatau atu i se tau maualalo, e tatau ona e musu e faʻatau. O le mea sili, o le a leai se aoga; o le mea sili ona leaga, o le a latou faia na o mea leaga.

Faʻamatalaga e uiga i le aoina o le ate, toe iloiloga o tau

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

O le natura na faia ma le atamai, faʻaaogaina le tele o polokalama i totonu o le tino o le tagata: mata, taliga, lima, māmā, gaʻo. Afai tatou te talanoa e uiga i le ate, ona ese lea o le tulaga, ma a leai, o le ola o le tagata. O lenei okeni tulaga ese o se fale suesue lea e faia ai le metabolism.

O le mea autu o le mataʻituina lea o lona tulaga ma ia le faʻagaloina le puipuia, toe faʻaleleia, taumafa ma le faʻamamāina o lenei okeni. O le mea e sili ona lauiloa o le monastery collection mo le ate, faʻaogaina mo le puipuiga ma faʻaleleia le soifua manuia i faʻamaʻi.

O le uiga autu o le ate o lona toto. I le faaopoopo atu i le tafe o le tafe toto ma arteries e ave ai le okesene ma veins, o le fesuiaʻiina o le "faaaogaina," o le ate o loo i ai le puna sili ona taua o le totoina - o le vein vein.

O lona mafuaʻaga o le toto, e sili atu i le 72% faʻamaoaigaina ma le okesene, "aumaia" mea leaga ma aoga i le tino mo le gaosia ma le lafoaʻi i le lumanaʻi. Faʻamaʻaina ma faʻamalosia ma mea e tatau ai, e auina atu le toto i isi totoga.

Auala e taulima ai faʻamaʻi ate

E manaʻomia le mataʻituina e soʻo se faiga i totonu o le tino, aemaise lava le ate, e aofia ai le gaʻo, carbohydrate ma le faʻasaina o le porotini. A maeʻa ona gaosia, o mea oona e maua mai le toto, lea e ulu atu i le fatu ma isi totoga taua. O le gaosiga o le talo ma le talo. Soo se faʻamaʻi e oʻo atu ai i le mea moni o le tele o galuega tauave ua solia, ma o se toilalo e tupu i totonu o le tino.

O mafuaʻaga mo le gaioiga masani o le ate e mafai ona avea ma masini. O nei mea e aʻafia ai: gasegase (cytomegalovirus, hepatitis viral, Epstein-Barr) ma siama siama (salmonellosis). Alu, fualaau faasaina ma le mamafa tele e afaina ai le ate.

O le mea e leaga ai, toetoe o vailaʻau uma ua faatonuina e fomaʻi i taimi o togafitiga e leaga tele i le ate, ma le tele o iloiloga e aofia ai lapataiga e uiga i aʻafiaga. O le faʻamaʻiina o meaʻai i vailaau faʻasaina o le mafuaaga taatele lea o le atinaʻeina o maʻi. I le le maofa, o le tele ma sili atu o tagata e filifilia togafitiga o togalaau.

Pipi monastic mo le ate ma mea masani (otaota, laau totő, fualaau aina), e faaopoopo atu i le faʻamamaina, fesoasoani e toe faʻaleleia galuega o le ate. O laʻau faʻatoʻaga o se faʻapitoa tulaga ese lea na fatuina e faifeau anamua e patino lava le faʻamautuina o le galuega a se okeni taua.

Faʻaauau ona fai le lauti o le monastery mo le ate, e mafai ona e faʻateʻaina le tele o faʻamaʻi ma puipuia ai le atinaʻeina o faʻalavelave ogaoga.

O faʻamaʻi matua e togafitia e le tīfe monasoni

Hepatitis i soo se ituaiga o maʻi sili ona taatele. O loʻo faʻaalia i le faateleina o le ate, lanu samasama o le paʻu ma le suamalie i mataupu sili. O le gasegase o le faamai ua mafua ona o le faateleina o le vaivai, vaivaiga ma le vaivai.

I le tulaga o suʻesuʻega falesuesue, o loʻo vaʻaia ai le tele o vavaega o faailoga. O le faʻamaʻi e sili ona matautia, talu ai o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atiina ae o le faʻalavelave matuia o le maʻi - cirrhosis o le ate. O le keke monastic o loʻo fai iinei o se auala e puipuia ai.

Cirrhosis o le ate. O se uiga lelei o le mumu o le ate. O le iʻuga, o le toto na tuʻuina uma lava i totonu o le tino o le tino e faʻalavelaveina. O faʻapogai autu o:

  1. vaitaimi taimi
  2. vailaina, faʻalavelave,
  3. vaivaiga
  4. fufulu
  5. vaivai
  6. tiga o le tino.

Ma o iinei o le ate o le ate e fesoasoani e taulimaina ai faailoga ma le maʻi lava ia faatasi ai ma vailaʻau.

Steatoosis (vavao oona). O le autu o le faʻamaʻi o se okeni tele. O lenei tulaga e maua i le suʻega a le fomaʻi ma i le faagasologa o le suʻega ultrasound (ultrasound).

O le paʻu e leaga. I le taimi nei, o le toatele o tagata o vaitausaga eseese e afaina i le faamai. O se maʻi leaga ma le mama e faʻamoemoeina e ala ile ultrasound.

Aʻo o le ate. O le mafuaʻaga mo le atinaʻeina o le faʻamaʻi o le i ai o siama ma parasite, lea na mafai ona ulu i totonu o le lua o le okeni. Mo faʻamaoniga, o loʻo faʻamaonia se agavaʻa taʻutaʻua. O le tagata maʻi e maualuga le vevela lea e umi ni aso, ma lagona ai le tiga.

O le vaivai o le okeni e tupu tele i le taimi o le paʻu. I le avea ai o se puipuiga, e tele fomaʻi na fautuaina le faʻaaogaina o le laisa monastery, e aoga mo le ate. O le faʻasologa o faʻamaʻiloga e mafua ai le faʻateleina o le faʻamaʻi, ma le faʻaleagaina o le tino ile tino ua faʻaititia. I nisi tulaga, e mafai ona i ai se aoga aoga i luga o le fesuiaiga o suiga i le ate, pe o le a le totonugalemu o faamai o totoga i totonu, e mafai ona e maua i totonu o la matou upega tafaʻilagi.

E toʻatele e fiafia i le fesili i le auala e togafitia ai faʻamaʻi, pe a toetoe lava o vailaʻau uma e iai le tele o faʻamaʻi.O fualaau e masani ona afaina i lenei totoga.

Ae peitai, e tusa ai ma fomai, o le puipuiga o le auala aupito sili lea i taimi uma. O le ono mafai ona atiae faʻamaʻi e faʻaititia tele pe afai e te faʻaaogaina le ate, lea e faia e le au Peretania Belarusian. I le taimi lava e tasi, e le talafeagai le faʻaitiitia o le taua o se soifua maloloina lelei ma le lelei o mea taumafa; o faʻamatalaga i luga o sea ituaiga auala e sili ona lelei.

O tau mo toto monasosa i luga o le Initaneti e mai i le 500r i le 1500r e fuafua i le tuufaatasiga o laau o loʻo faʻaaogaina.

Malamalama faʻamatalaga e uiga i le phytonodactyl

O loʻo i ai punaoa faʻalagolago e faʻamatalaina ai le maualuga o le togafiti o togafitiga o le monastery. O le fua mo le faʻasusu o lauʻau na atiaʻe e monokotu Orthodox anamua mai le faʻalapotopotoga lotu lotu a Solovetsky. O le tonu ma le igoa o laau totoga e lei faʻaalia i soo se tasi. Sa ola uma le au monoma uma mea aoga talafeagai mo le togafitiga faafomai i lo latou lava atunuu. Latou te talitonu ma le faamaoni i mea ofoofogia o totō masani ma laʻau uma o mutia.

E leai se tasi na te iloa le na foia le fua anamua mo lenei oloa, ae o lenei ua tatou maua le avanoa e faataitai ai le aoina o le ate i luga o le monastery. O laʻau faʻatoʻaga ua faʻatau atu i falemaʻi tuʻufaʻatasi ma faleoloa i le initaneti i Rusia ma Belarus. E tusa ai ma le au Ayurverds ma fomaʻi, faatasi ai ma le atoatoa o togafitiga, e mafai ona faʻalelei atili lou soifua maloloina.

Popo monaselu: tuufaatasiga o vailaʻau faʻasaina

O loʻo gaosia e le au gaosiga le auala e gaosia ai ma mea e aofia ai, ae o mea tonu lava e tumau pea le lilo. E le afaina ai le gaosia o se mea masani, saogalemu ma sili ona aoga. Ua faʻamaonia le faʻamaonia o le faʻafefiloi lelei o vailaʻau faʻamaʻi e maua ai le faʻamalosia lautele o le faʻamalosia, faʻamaonia, faʻamaʻi, faʻamaʻi-inflammatory ma antitoxic meatotino. O le tuufaatasiga o le aoina o le ate o le monastery e matua tulaga ese lava, e aofia ai togafitiga e sefulu e faʻamalolo ai mai le vaʻalogia mama o Rusia:

- Elecampane aʻa - ei ai se tonic, faʻamamaina ma le anthelmintic,

- oneone moa - ua maua i antispasmodic, anti-inflammatory and antibacterial properties,

- chamomile - poloka poloka o siama, faateleina le puipuiga,

- sulu fou oso aʻe - faʻatonutonu le gaoioiga o le mea e gaosi ai meaʻai, faʻaalia ai le faʻamalosia,

- se faasologa - faʻaitiitia ai toxins,

- stigmas o sana - o se diuretic,

- moli - faʻamama le ate,

- fennel - faʻaleleia le toe faʻafouina o le ate ma toe faʻafoʻi galuega failautusi,

- Kalaula o se laʻau faʻasaina faʻapitoa,

- faʻapipiʻi - faʻaumatia mea faʻaleagaina o meaola, faʻasaina le fausia o le calcula i le vevela ma gaʻo.

O fualaau filifilia lelei o le a fesoasoani i le ausia o taunuuga maualuga. O loʻo faʻaalia mo le faʻaaoga i le taimi o le toe faʻaleleia pe a maeʻa galuega mamafa. E fautuaina e le au togalaau le faʻaaogaina o tagata mumusu e faʻafefe i le atuatuvale.

Mo le ata vaaia

I lo tatou seneturi, tumu i vailaʻau ma mea faʻaopopo, o isi vailaʻau e le maumau le eleele ma fautuaina malosi le aoina o le ate ma le maualalo o le vaʻaia, o le faʻasolosolo na faʻaosoosoina pea. O fualaau aina ma le umi faʻaaogaina e iai sona aoga aoga i le retina. Ua faʻamaonia e 90% o mataupu, ua toe faʻafoʻisia le faʻaaliga, e leai se mea e manaʻomia ai le faia o tioata.

Lapatai mai le lapatai mai maʻi eseese

O le faʻasalakeke pulu manogi e mafai ai e oe ona faatumauina le mamafa o le toto. O le faʻaaogaina o le oloa e puipuia ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le fatu ma le fatu fatuga. E faʻamalosia le musika o le fatu, gaʻo vevela ma pulea le cholesterol. Tofia faʻatautau o le hepatic mo pathologies o le paʻu, manopause ma maʻi faʻamaʻi.

O le tuufaatasiga o laau toto ua filifilia e ni tagata tomai faapitoa, o le lauti e lelei mo togafitiga o le maʻisuka. E faʻatonutonuina le aofaʻi o le kulukose i le plasma, faʻamaonia le faiga o le gataifale ma le lipid, ma faʻaosofia ai le faʻamalositino o le pancreas. E le gata i lea, o otaota e faʻaleagaina ai faʻamaʻi matautia, toxins mai le tino, faʻamaoaigaina ma vitamini ma minerale. E fautuaina e le aufailaʻau taumafa le aoina i le taumafataga i taimi o le paʻu o le mamafa. A aunoa ma se taumafaiga, e mafai ona e toe maua mai sela ate i ni nai vaiaso.

I le faagasologa o sailiga suʻesuʻega suʻesuʻega, sa maua ai e saienitisi le faaiuga o le tīfe o monasita e faʻateʻa ai prostatitis, adenoma, adnexitis. Faʻaitiitia le tiga, faʻasaʻo le mumu. E tusa ai ma nisi o tagata atamamai, o le ava e faʻaleleia ai le malosi ma faʻamālōlō ai le leai o se tamaʻitaʻi. Aafiaga aoga i luga o le faiga faʻavae o fafine ma alii. E fesoasoani foi i le taulimaina o mea ua fai ma vaisu: ava malosi ma le vaisu o le nicotine. Faʻaitiitia faʻamaoniga o le inupia, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino ma le puipuiga. O le vasega o le faʻatagaina e 21 aso.

Metotia faʻaaoga

E faapefea ona faʻaaoga leuti o le ate? O le tuufaatasiga (o le tau o le oloa e mai i le 1,000-2000 rubles). E mafai ai e oe ona ausia ni tulaga lelei i ni nai aso. Laveina le sua i le vai inu - o se sipuni suamalie o le mutia i se ipu vai. Inu le afa itula ao lei faia se taumafataga. Faaaoga ia le itiiti ifo i le tolu vaiaso.

Manatu o tagata ma tagata tomai faapitoa

O togafitiga o lauʻau e sili ona lauiloa i tagata masani. O le faʻamasinoina e ala i iloiloga a tagata gasegase, o le inu malosi e fesoasoani moni e faʻamautu ai le soifua manuia. O le malosi o le toe faʻaleleia ua uma ona matauina i le aso lona lua: o le malosi e toe foʻi i le masani, tiga, le faʻaleagaina o lagona, faʻaleleia lagona.

I se auala lelei, o fomaʻi latou te talanoa e uiga i le aoina o le phyto. E iai mea aoga a Tea, e le afaina ai le tino ma e le afaina ai aʻafiaga. O le mea autu o le mulimuli tonu i faatonuga, ia maitauina tulaga talafeagai ma aua le faalavelaveina le vasega.

Faʻamatalaga mo le oloa Hepatic (togafiti), 100 g

Sa ou faatonuina nisi o vailaau faafomai ma mea faaopoopo i lenei faleoloa. Na ou faatonuina i luga o le Initaneti, ae na ou filifilia na o aʻu, i Novogireevo. E tatau ona maitauina na ou faatonuina ia totogifuapauina e faigata tele ona maua, ona taugofie lea-o tau e matua manaia lava, na ou alu i le falemaʻi i le aso ananafi, na ou vaai i le totogifuapauina lava e tasi, ae FOUR taimi sili atu ona taugata. Ou te fia faafetai ma faʻafetai atu i tagata faigaluega faleoloa i aso malolo ma moomoo ia manuia i latou ma manuia i le Tausaga Fou. Ma le faamaoni, A. Grigoriev.

Faʻamatalaga mai fafo o faafitauli o le ate

Faatasi ai ma itu leaga e le o iai se aafiaga sili ona lelei i le ate, e tatau ona matauina:

  • Ava malosi malosi,
  • Meaʻai (le lelei ma lē lelei). I le lalolagi i aso nei, e pisi tele tagata ma latou te le faʻaaogaina le mataituina oa latou meaʻai,
  • Le faʻaleagaina o meaʻai suamalie, meaʻai vevela ma ulaula,
  • Le faaaogaina o fualaau faasaina. O fualaau, e aofia ai meaʻai faʻapitoa o taumafa, e iai se aafiaga leaga i le ate,
  • Mea oona e ulu atu i le tino e ala i meaʻai (faʻaopoopoga, eleelea, faʻamalosia atili o meaʻai, mea faʻamalosi).
  • Tiga i le meaʻai,
  • O keke e faia e tagata tafafao
  • Iniseti ma faʻamaʻi,
  • Le i ai o masani leaga.

E faʻafefea ona tipi le kofe monastery (aoina) i le ate

Manatua o le aoina mai o le hepatic. e pei o le togavao mo le pancreas, e le na o le puipuia o le okeni. I lenei tulaga, o galuega masani a le ate o loʻo lelei ona toe faʻaleleia. O le tele o fomaʻi o vailaau faʻapitoa e fautuaina ai le aoina o fualaau e faʻaaogaina e le gata mo puipuiga, ae o se auala foi e faʻaleleia atili ai le soifua maloloina i faʻamaʻi ate, ma o le fualaau oona e sili ona lelei.

Faʻatasi ai ma aʻafiaga autu o le tīfe monastery i luga o le ate o mea nei:

Faamamaina o toxins ma mea leaga,

Faaleleia le galuega puipuia,

  • Tulaga masani o femalagaaiga toto o mea aoga,
  • Toefuataiga o le natura masani o le talo,
  • O mea aoga (tannins, microelements, acids, vitamins) o se vaega o le lauti monastery e fesoasoani i le toe faʻaleleia o hepatocytes, lea e avea o se "fale" mea mo le ate o le ate,
  • Mea taumafa o le ate ma mea e tatau ai, ina ia faʻamaonia lona gaioiga,
  • Faʻaleleia le setete o le soifua maloloina i le lautele, ma o iinei o le keke monastic e le faʻavalea.

I le 2012, na faʻatautaia ai suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga lea na maua ai le faʻasologa o le hepatic. Sa latou auai i le taitaia o kamupani inisinia. E tusa ai ma taunuʻuga, na maua ai o le aoina o faʻataʻiloga o le tino e aoga tele mo le ate, faʻamamaina lelei, tuʻuina atu i vitamini talafeagai ma minerale e faʻamautinoa le faʻatinoga.

Gasegase Tisuka

Faia galuega mo le maʻisuka? Ioe, latou te faia, ae o le tagata gasegase e manaʻomia le sauniuni lelei mo le taotoga. O le faigata e taʻoto i le mea moni o le maʻi e aʻafia ai le solia o le gaʻo ma le gasegase faagasologa, lea e mafai ona tupu ai ni aʻafiaga ogaoga.

  • Sauniuniga mo taotoga
  • Vaʻaia pancreatic mo le maʻisuka
  • Ophthalmologic operations
  • Prostatitis ma le maʻisuka
  • Toto Taina o le Spinal mo Tagata mamai

O le faʻamalolo i le maea ai o taotoga mo le maʻisuka e umi se umi, faʻatusatusa atu i tagata mamaʻi e aunoa ma le maʻisuka. E le gata i lea, o le lamatiaga o le atiaeina o se mea e le lelei, e faateleina, lea e mafai ona faaumiumi le taimi o le toe faaleleia ma faatetele ai le tulaga o le soifua maloloina i le lautele. Afai e maʻi le maʻi mai se maʻi o le maʻisuka, pe a uma le taotoga, e mafai ona tupu se fesuiaiga i le pepa.

E faʻapefea ona faia e le maʻi suka? Afai ei ai se faʻamatalaga tuusaʻo mo togafitiga faʻamalosi, ona latou faia lea. Ae o le tagata gasegase o loʻo faʻaalia se aʻoaʻoga faʻapitoa e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le soifua maloloina

Sauniuniga mo taotoga

O le ki i le manuia o se taotoga o soʻo se faʻalavelave o se seti o fua faatatau e faʻamatau ai le faʻamaʻi. Ona o le natura o le gasegase o le faamai, e oo lava i taotoga faigofie i togafitiga e tatau ona faia i totonu o le potu taotoga, e le taliaina ia togafitiga i le falemai.

Afai o matou talanoa e uiga i se fuafuaga fuafuaina, ona tolopoina lea seia maua se taui lelei mo le maʻisuka. I le tulaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e faia se suʻesuʻega lamatiaga mo le olaga ma faia se faaiuga e faʻavae i luga.

O mataupu faavae autu o togafitiga faafomaʻi:

  • e le mafai ona faʻatuai le taotoga - e manaʻomia le faʻamautuina o le tagata maʻi ma faʻatinoina i se taimi vave e mafai ai,
  • E le fautuaina e faia le taotoga i le vevela vevela,
  • o gaioiga uma e faia i lalo o le puipuiga o vailaau.

I le lautele, o le sauniuniga a le tagata maʻi e amata i taimi uma i se suʻega toto mo le kulukose. I le taimi lava aʻo leʻi faia le taotoga, e manaʻomia le togafitiga o le hormone - i le aso ua tuanaʻi na tuʻuina atu ai le maʻi o fuamoa mo le 3-4 injections. Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o foliga o le faʻamaʻi, o le lima o le injection o se vailaʻau faʻamaʻi e mafai ona manaʻomia.

Aʻo saunia se tagata maʻi i le maʻisuka mo taotoga, ia fautuaina e faʻaaogaina le inisalini puupuu, aua o le taimi muamua aʻo leʻi faia le taualumaga, o le a manaʻomia se fetuunaʻiga o le hormone i totonu o le vailaʻau. O se vaega taua o le sauniuniga o se taumafataga maloloina.

I le taimi lava aʻo leʻi faia le taotoga, o taga nei e faia:

  • puleaina o le 0.5 o le insulin,
  • le folasaga o le kulukose i le sili atu i le afa itula pe a uma le inisalini.

O faʻataʻitaʻiga nei e taʻu mai ai ua saunia le tagata maʻi mo taotoga mo le maʻisuka ituaiga 2:

  • toto kulukose o le 8-9 iunite. O le tuusaunoaga o tagata gasegase ua maua i le maʻisuka mo se taimi umi, i lenei tulaga e 10 iunite ua faatagaina,
  • o le mamafa o le toto e masani pe laʻititi foi nai lo le masani,
  • o le faʻataʻitaʻiga e leai se tali lelei i le acetone ma le suka.

Vaʻaia pancreatic mo le maʻisuka

O se taotoga e mafai ona faʻatulagaina i le maʻisuka e faʻaleleia ai lona tulaga masani. O sea filifiliga e faia pe afai o isi auala o togafitiga o le maʻi e le aoga pe le mafai. Ma o se faʻataʻitaʻiga faʻamalositino lea o loʻo manatu nei i aso nei o le sili ona lata mai ma aoga.

Ina ia mafai e le fomaʻi ona filifili i le fesuiaiga mai togafitiga faasao i togafitiga faafomaʻi, e tatau ona i ai ni faʻamatalaga manino. O mafuaʻaga mo taotoga o:

  • o se faʻafitauli faʻapitoa mo le faʻaleagaina o le tino e mafua ai se lamatiaga tuusaʻo i le soifua o le tagata maʻi,
  • faʻamaoniga o faʻafitauli matuia o le maʻisuka,
  • itiiti le aoga o togafitiga faasao,
  • faʻailoga mo injections laiti o le hormone.

Ae vagana ai o isi totoga ma suauu o le tagata maʻi e leai ni faʻamaʻi tuga, ua leva ona maeʻa le taotoga, o le pancreas o loʻo galue masani. O le atoaga o le faʻaleleia auala e tusa ma le lua masina.

Ophthalmologic operations

O le taotoga mo le leai o se vaaiga mamao i le maʻisuka e le o se mea e tasi, talu ai o mea leaga i mata laiti o mata o se tasi lea o faʻafitauli o le maʻi. O le aʻafiaga o se vaega pe leai foi le vaaiga mamao, o tagata gasegase e sili atu le poto masani i le "maʻi manaia" e sili atu ona faigofie.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le mea lea, e matua taua lava le faʻaauau ona faia suʻesuʻega fuafuaina e se fomaʻi. O se suʻega atoa e aofia ai le suʻega o le suʻega, suʻega o le tino ma le fuaina o mata.

Ae le o taimi uma o se mataua o le mea faitino vaaia e tuusaʻo saʻo lava ma se faʻamaʻi faʻamaʻi. E i ai isi mafuaʻaga pe a manaomia le togafitiga o taotoga ina ia faatumauina le malosi e iloa ai.

E i ai se mea e pei o le faʻasologa o le maʻisuka - faʻafefeteina o mata o le mata faasaga i le talaaga o le gasegase o le maʻi. Mo tagata mamaʻi e aunoa ma se faʻamautinoaina o le maʻisuka, e mafai ona tupu togafitiga faʻasologa i luga o se falemaʻi.

Ae o tagata ei ai maʻi faʻafitauli ole tino e tatau ona mautinoa le suʻeina o suʻega faafomaʻi, tapenapenaga sauniuni ma faia le taʻaloga e tausisia ai le faʻamaonia tele. O le faatagaga mo le taotoga na tuʻuina atu e le fomaʻi, o loʻo faʻatusatusa le lamatiaga o le leiloa o le vaʻaia ma le lamatiaga o le leiloa o le ola.

Prostatitis ma le maʻisuka

O maʻi maʻisuka ma prostatitis o faʻamaʻi pipisi e fesoʻotaʻi vavalalata. Muamua e le afaina ai le tino o le tagata, ma o le lona lua o loʻo faʻaalia mai le tala o le faʻaitiitia o le puipuiga o le lotoifale. Ona o le faʻaauau pea o le faʻaleagaina o le gaʻo, lea e faigata ona maua ona o tapulaʻa i luga o vailaau faʻasaina, e masani lava o faʻamaʻi uma e amata ona alualu i luma.

E le o se mea e le masani ai pe a avea le prostatitis ma mafuaaga o se gasegase sili ona ogaoga - o se siama leaga. Faʻatasi ai ma le kanesa prostate i le maʻisuka, o le taotoga e aofia ai le tele o lamatiaga ma faatoa mafai ona faatino pe afai e maua atoa le taui mo le maʻisuka.

Toto Taina o le Spinal mo Tagata mamai

O le taotoga o le toto mo le maʻisuka, e oo lava i le tulaga oi ai nei o le atinaʻe o faasaienisi ma vailaau faafomai, o loo tumau pea le faafitauli. E le gata i lea, o faafitauli e le mafai ona tulai mai i le taimi o le taotoga, ae i le taimi o le toe faaleleia. O le mea pito sili ona faigata e mo tagata gasegase o loʻo iai le ituaiga o maʻisuka-o le 78% o tagata gasegase, o faʻafitauli o le tasi poʻo le isi ituaiga o maʻi na faʻaalia.

I le faaiuga, e mafai ona tatou fai atu o soʻo se taotoga mo gasegase ua maua i le maʻisuka e mafai ona mafai. Ma o le manuia o togafitiga faʻamalositino e tele lava ina faalagolago i le sao o le fomaʻi faʻaleleia o le maʻi ma le tulaga o le maʻi ma taui o le maʻisuka taui.

E le gata i lea, o le au fomai tipitipi ma le tagata suʻesuʻe e tatau ona lava le tulaga o tomai faapitoa e galulue ai ma le maʻisuka.

O le vailaʻau faʻapitoa o le tea mo le maʻisuka, toe iloilo

O le ti o le maʻisuka monastic e maua mai i fualaau faʻamaʻi. O le inu e faʻaleleia ai galuega faʻapitoa, faʻamalosia le gaosia o le inisalini masani. O le keke monastic e fesoasoani e faaitiitia le mamafa o le tino.

Ae ui i lea, ao leʻi faʻaaogaina le Monastic Tea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi mo le vaʻaia o le inu i vaega o le vaiinu.

Faʻasologa o Meaʻai Tau Monastic mo le Maʻisuka

E tele fomaʻi e popole e uiga i mea nei: o le numera o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ua faʻapupula i tausaga uma.

E masani ona le gauai tagata maʻi i faailoga muamua o se maʻi: vaivaiga lautele, paʻu o le paʻu, faʻavavevave o le mamafa o le tino. Ae o le tuai i le togafitiga o le maʻisuka e le tatau ona avea. O le tagata maʻi e manaʻomia ona inuina vailaʻau ma vailaau faʻalaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, o le monastery tea, lautele lauiloa i tagata.

A leai, e mafai e se tagata ona aʻafia i faʻafitauli nei:

  1. Faʻafitauli leaga
  2. Faʻaitiitia le mafai
  3. Faʻatauga o fatu
  4. Faʻailoga o le faʻaogaina o le tino,
  5. Faʻafitauli faʻapitoa.

O le tea monastic mo le maʻisuka e faʻaitiitia ai le ogaoga o faʻamaoniga o le maʻi, e le o se vaisu.

Mea inu malosi Meaʻai

Monastery Tea mo le maʻisuka e aofia ai lanu lanu moana. O loʻo aofia ai meaʻai e faʻaleleia ai le soifua manuia o se tagata o loʻo maua i le maʻisuka. O lau lanu lanu e aoga tele i le faʻaaliga.

O le laau e fesoasoani i le faʻaitiitia o le suka toto, faʻavaveina le faagasologa o le faʻamalosi o manua i luga o le paʻu, masani ona tupu mai i le maʻisuka. O laulaau laulaau ua faateleina ai le tetee o le tino i maʻi eseese.

I totonu o le Monastic Tea mo le maʻisuka o loʻo aofia ai foi aʻa aʻa. Ua ofoina atu i ai mea matagofie. Dandelion e faʻasaʻo faʻafitauli i le faʻalavelave popole. O le aʻa o le laau e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atherosclerosis, lea e masani ona atiina ae i le faateleina o le kulukose toto.

O le keke monastic mai le maʻisuka e aofia ai isi vaega:

  • Eleutherococcus. E faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga o le maʻisuka. O le aʻa o le laau e mauoa i meaʻai e faʻateleina ai le gaioiga faaletino o le maʻi. Eleutherococcus e fesoasoani e toe faʻaleleia le faʻaaliga, faʻateleina le faʻaoga, faʻamaonia le faʻaogaina o le tino.
  • Bean Pods. Latou te fesoasoani lelei i le amataga o le maʻisuka, faʻaleleia le pancreas.
  • Maota o Fale. O lenei laufanua faʻapitoa e aofia ai vailaʻau oona, glycosides, tannins, faʻamaʻi faʻamaʻi ma alkaloids. E fesoasoani le goatskin e aveese le cholesterol mai le tino, e faʻamalosia ai muso mumu, faaleleia le tulaga o vaʻa toto.
  • Vaʻalele. O lenei laau maloloina e maualalo ai le kulukose toto. E fesoasoani le Horsetail e faʻamaʻaʻaina ai le toto o vailaʻau matautia.
  • Burdock. O le laau e faʻaleleia le gaʻo gaʻo i le tino o se tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka. Na te talepeina le tino o le tino, o lona uiga o le tagata maʻi o le a faʻaumatia ni paʻu faaopoopo. Burdock o se mea sili ona lelei i le maʻisuka. O le tuufaatasiga o le laau e aofia ai suauu taua, tannins, carotene. O le Burdock e aofia ai le inisalini masani. O le mea lea, o nisi tagata atamamai e atiina ae ni mea faʻapitoa mo tagata e maua i le maʻisuka e faaopoopo atu aʻa i fualaʻau fualaʻau.
  • St. John's wort. O se vailaʻau faʻamalositino e faʻaleleia le galuega o le ate, o loʻo i ai ni mea totino ma ni mea faʻaleaga.
  • Chamomile O lenei togafitiga o vailaau e taua o se panacea mo le tele o faamai. O vailaʻau o loʻo i ai le chamomile e faʻaumatia ai mea leaga e faʻaosofia ai foliga o faʻafitauli eseese o le maʻisuka. O le laau e faʻaleleia le tulaga o totoga o le cardiovascular system.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le lauti mimita i le i ai o le maʻisuka i se tagata maʻi

Mo faʻamatalaga puipuia, e tatau ona e suʻeina le 5 ml o le moneti tea i le aso. E tatau ona inu i le afa itula ao le i faia taumafataga. I le faagasologa o togafitiga, e le fautuaina e ave isi togafitiga togafitiga.

E inu le vai i le taeao, o le fofo e tatau ona onā i sina sipuni i le aso atoa. O le vailaʻau aupito sili ona lelei o le monastery tea mo le maʻisuka e tusa ma le 600-800 ml.

E faʻapefea ona fai se meainu?

O le totogi o le monastery sauniuni mo le maʻisuka e faʻapenei:

  1. E tatau ona sasaa le 5 kalama o le meaola 0.2 lita o vai inu,
  2. Ona afifi lea o le tapot i se solo solo,
  3. E tatau ona faʻaogaina le fofo mo le itiiti ifo i le 60 minute,
  4. O le lauti o le monastery e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa, e le silia le 48 itula. Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina e faʻaitiitia le vai inu ma sina vai inu vevela.

Tulafono mo le teuina o vao

O le keke monastic mai le maʻisuka e tatau ona teuina saʻo, a le o lea o mea aoga o vailaʻau faʻamaʻi ua leiloloa:

  • O le vevela i totonu o le potu e le tatau ona sili atu i le 20 tikeri,
  • E tatau ona teuina le vailaau faʻasaina i totonu o se potu e puipuia mai le faʻavaveina o le susulu o le la,
  • Tatala lauti tipeti e tatau ona sasaa i totonu o se tamai fagu ma se tapuni ua maeʻa faʻamaufaʻailogaina. E le fautuaina e faʻaaoga se polyethylene bag mo le teuina o fualaau faʻatau.

O le soifuaga ola o tea manogi mai le maʻisuka e tusa ma le 60 aso.

Se fua faigofie mo se vai inu

E mafai ona e faia se vai inu maloloina mai laau na aoina e ou lava lima.

O mea nei o loʻo i ai i le tuufaatasiga o le keke a Monastic:

  • 100 kalama o sipuni o le rose,
  • 10 kalama o elecampane aʻa,
  • 10 kalama o oregano,
  • 5 kalama o aʻafiaga lelei o aʻa,
  • 10 kalama o le hypericum.

Muamua, o laʻau o le rosa ma le eleele elecampane maeʻa ua tuʻuina i totonu o le apa. O le faʻafefiloi e sasaa i le 3 lita o le vai ma kuka i luga o le vevela vevela mo le lua itula. A maeʻa lena, oregano, St. John's wort, aʻa o le rosehip ua faaopoopo i le oloa. A uma le lima minute, ona tape lea o le vai, 10 ml o le uliuli uliuli e leai ni mea e faaopoopoina i ai.

O le oloa e maua ai e tatau ona faʻaaoga mo le itiiti ifo i le 60 minute. E fautuaina e te le inu i le sili atu nai lo le 500 ml o monastery e fai i le fale i le aso. O le vai inu e mafai ona fafagu faʻafia, ae le sili atu ile lua taimi.

O faʻamaoniga i le faʻaogaina o togafitiga faafomaʻi

O le keke monastic mai le maʻisuka e faʻasaina le inu ma le faʻaaloalo i ona vaega. O nisi tagata latou te aoina mea e gaosia e fai ai se vai inu maloloina na oi latou lava.

E le fautuaina e sili atu i le fua fautuaina o vailaʻau faʻamaʻi:

  1. O le Rosehip e fesoasoani i le faateleina o le malosi o le sua suamalie. E le o fautuaina mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi masani o gaʻo oona ma o latou gaʻo.
  2. Faatasi ai ma le faʻaʻumiʻumi o le faʻaaogaina o le lauti monastery, lea e aofia ai le St. John's wort, o le fiaʻai e iloagofie ai, e tupu ai le maʻi.
  3. O Oregano e mafai ona mafua ai le feusuaʻiga i feusuaiga malolosi. E le tatau ona faia e tagata e iai faʻamaʻi masani o le manava po o le fatu.

O le keke monastic, o loʻo faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2, e seasea tupu ona mafua ai aʻafiaga. O nisi tagata gasegase e afaina i le paʻu.

E faʻapefea ona maua se lauti mimita?

E mafai ona faʻatonuina togafitiga anamua i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa. O le talosaga tutusa e tatau ona taʻu mai le igoa ma le numera telefoni faafesootai. Mulimuli ane, na faʻafesoʻotaʻi e le tagata faʻatautaia le tagata e mafai ona faʻatau.

E mafai ona fesiligia o ia e uiga i tulafono mo le faʻaaogaina o le fofo. Tupe totogi mo oloa ua faia pe a uma ona mauaina. O le tau faʻatatau o le tasi pusa o Monastic Tea e tusa ma le 990 rupu.

Faʻasologa Taua

Ina ia faʻaleleia le lelei o togafitiga o le maʻisuka ma le Monastic Tea, e tatau ona e mataʻituina le maualuga o le suka i le toto. E fautuaina le tagata maʻi e faʻaalu le tele o le taimi i le ea fou, e faia ai togafitiga faʻafomaʻi. O gaioiga faaletino e faʻaleleia le toto i totonu o le tino, fesoasoani e faʻaititia le mamafa.

I le faaopoopo atu, e tatau i le tagata maʻi ona aloese mai le le fiafia. I lalo o le atuatuvalega, o loʻo i ai le faateleina o le kulukose i totonu o le tino.

Tuua Lau Faamatalaga