Glyformin papa

Gliformin o se vailaau hypoglycemic mo le faʻaaogaina tautala. E faigofie lava ona taumateina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e manaʻomia ona "faʻamalo" e le maʻisuka. I togafitiga faafomaʻi, o lenei vailaʻau e faʻaaoga faapitoa mo togafitiga o le maʻisuka. E faʻapefea ona fesootaʻi lona faʻaoga ma le leiloa o le mamafa?

Mo le taimi muamua, na amata ona latou aafia ai i le aufaipese e faaaloalo tele e uiga io latou maso ua "gaogao" ua latou saunia mo soʻo se suʻega faʻapitoa e taofi ai le tino i totonu o se setete "maualalo".

Latou te taumafai e suʻeina mo i latou lava ituaiga vailaʻau faʻamalosi, o le taliaina lea e faapaleina i se "itu lelei" lelei e pei o le vave o le paʻu.

Gliformin o se fualaau faasaina e maualalo ai le maualuga o le kulukose ma le "leaga" cholesterol i le toto, faʻagesegese ai le faʻaleleia o gaʻo, faʻamalosia ma faʻamautuina le faagasologa lautele, ma taofia ai le manaʻo. Mo lenei mafuaaga, na sili ona alofagia o ia e tagata taaalo ma tamaitai o loo saili e ausia le toesea vave o le mamafa.

Analogues o fualaau faasaina Gliformin - Metformin, Glucofage, Bagomet, Metoo. O nisi oi latou o loʻo faʻatau atu i falemaʻi i luga o le fale, ma o le mea lea ua aofia ai i le avanoa faʻapitoa i totonu oi latou e leiloa le mamafa. O fualaau oona e pei o hypoglycemic e leai ni faafitauli ogaoga, o le toatele o tagata e o atu ma le le fefe i lo latou mauaina. Ma e leai se aoga.

E fautuaina e fomaʻi se vailaʻau e igoa ia Gliformin ia latou uarota. Ae ui i lea, latou te maua uma a latou faʻamatalaga ina ia faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻamaʻi tuga ao ave le fualaau.

Afai e te naunau e suʻe ni "fualaau taulaitu" mo le paʻu o le mamafa, ma filifili e liliu i fualaau oona, e taua le iloa o aʻafiaga oa latou vaega galue ma le auala e faʻaogaina ai Glyformin, faʻaaogaina mo le gau o le mamafa, e mafai ona aafia ai lou soifua maloloina.

O pusa e taʻua o Gliformin e aofia i la latou tuufaatasiga le vailaau galue - metformin hydrochloride. E faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ituaiga 2. O tagata maʻi ei ai se faʻafitauli e manaʻomia moni lava lenei vailaʻau, ma mo nisi o loʻo faʻamatalaina o se togafitiga o le olaga atoa.

O le faiga o lana gaioiga e faigofie: e taofia ai le gaioiga malosi o le kulukose i totonu o le ate, e puipuia ai lona vave faʻaaogā i le toto. O le fualaau faasaina e faaosofia ai le vave galo o le suka i maso, ma o le taunuuga lea o le a vave ai ona tupu le maso, ma e vave ona mu ese le gaʻo gaʻo.

Ae o le mea sili ona taua o le vailaʻau o Gliformin mo le paʻu o le mamafa, o lona gafatia e faʻaitiitia ai le maualuga o le inisalini - o le hormone lea e liua ai le malosi i suauʻu gaʻo. O le mea lea, o le kulimi gaʻo e amata ona faʻafefiloi ma faʻamalosi i se auala e matua ese lava, o le taumafa i le kalori e vave ona faʻaumatia, ma e le auina atu le tele o le kapalai i "meaola gaʻo".

O le faʻaitiitia o le kulūkose o le toto, e faʻamalositeteina ai e le papa maʻa le fiaai, faʻaitiitia le manaʻo tele. O luga o lenei faʻalavelave o aʻafiaga o le manatu o le tagofia o fualaau faasaina o le slimmer.

O le aveina o le vailaau oe lava e matua le fautuaina. Muamua, e aunoa ma le maʻisuka, atonu e te le iloa mautinoa lou maualuga o le suka suka. Mo le toʻatele o tagata, ua i lalo ifo o le masani. O lea la, e te taumafai e osofaia le hypoglycemia.

Lona lua, pe a faʻaaogaina se oloa faʻatasi ma ni mea aoga malosi, e taua le i ai o se faʻamaoniga 100% e leai ni faʻalavelave. E leai se tasi oi tatou e mafai ona faʻamaonia le le taliaina o vaega o le fualaau faasaina, ma ia mautinoa mautinoa e leai ni maʻi faʻaali i le tino e le ogatusa ma le faʻaaogaina o nei fualaau.

O le mea lea, i soo se tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Ma o le mea pito sili ona taua, e le tatau ona e faʻagaloina - o le lion's share of problems related to being overweight e tupu mai i le le lava o le malosi ma le masani o le taʻitaʻia o se olaga i le "pulega" o le le toaga.

Mafaufau - e na o le 10% o tagata gasegase uma lava e iai ni faʻafitauli i genetics, metabolism ma isi mea e le pulea.

O le mea lea, afai e te filifilia o lou mamafa tele ua faamaonia e mafua ona o se "faʻavavega o le gaioiga", e mafai ona matou faʻamautinoa oe 90% e le saʻo lenei mea. Ma e mafai faʻapefea ona vave faʻavavevave pe afai e faʻaaogaina oe i le faʻaaluina o ou taimi avanoa uma i luga o le otoman ma se fasi pisa i lou lima?

Manatua - e mafai ona vave faʻatupulaia au metabolic faagasologa i ni auala sili atu ona maloloina. O le sili ona lelei oi latou o gaoioiga faʻaauau faifaipea (e tusa lava pe o se faʻamalositino i le fale) ma meaʻai paleni meaʻai. E te manaʻomia ni taufaʻatau matautia ma aʻafiaga o vailaʻau pe'āfai e mafai ona foʻia vave le mataupu, sili atu le lelei ma sili atu ona saogalemu?

Matou te faamamafa atu: e oo lava i tagata paleni meaʻai e malilie e leai se malosi o Glyformin i le faʻaleagaina o le gaʻo e aunoa ma le oti ma le faʻaauau aʻoaʻoga. O le mea lea, afai o le mafuaʻaga o le faʻaalia o le mamafa o le mamafa i totonu o oe o loʻo i lalo o le faʻamaʻiina ma le le toaga, o le avea o fualaau mo oe o le a le gata ina matautia, ae le aoga foi.

I le taimi lava e tasi, o se polokalama faʻaititia o le mamafa o le mamafa, lea e aofia ai le soifua maloloina ole laʻau ma gaioiga masani, faʻatasi ma le faʻaaogaina o le oloa, o le a fesoasoani ia te oe e faʻavave vave le 8-10 kilokalama o gaʻo gaʻo mai lou tino. O le mea lea, ao leʻi fesili ifo ia te oe lava pe faapefea ona ave saʻo Gliformin, sauniuni e mulimuli i se taumafataga ma faʻamalositino i soo se tulaga.

O le tagofia o fualaau faasaina e tatau ona faʻaeteete lelei:

  • O le faagasologa atoa o le "togafitiga" e le tatau ona sili atu i le 22 aso i le umi,
  • E tatau ona faʻataʻitaʻiina se fuataga a se tasi o le vailaau e ala i lou matauina o le endocrinologist,
  • O fualaau e ave faʻatasi poʻo pe a maeʻa se taumafataga faatasi ai ma se aofaʻi o vai mama.
  • Ole fua ole fualaau ole vailaʻau e le tatau ona silia le 500-600 mg i le aso. O nisi tagata e manaʻo e momotu le aofaiga lenei i ni laasaga,
  • I le laasaga muamua o le vasega, e mafai ona e lagona aʻafiaga e aʻafia ai ma faʻaaliga o le toxicosis - faʻalavelave, leai se fia 'ai, le mautonu ma le le fiafia. E masani lava o latou uma lava e faʻamautu i totonu o le 3-5 aso.

Manatunatu i le faʻamaonia o le faʻasaʻoina i le aveina:

  • Lactic acidosis (lactic acidosis),
  • O maʻi tuga o gaʻo ma le ate,
  • Maʻi i le Cardiovascular,
  • Faʻasalalau faʻapitoa ma le vaʻaia,
  • Faʻavaʻa faʻavalea po o le ava malosi muamua,
  • Tina ma le lactation
  • Ole gaioiga ile vaega.

Afai e te mulimuli i tulafono ma faʻatulagaga, Gliformin o le a fesoasoani ia te oe e vave faʻavave le faagasologa o le leiloa o le mamafa e 2-3 kg i le masina.

Afai, a o e aveina Gliformin, oe maua aafiaga o loʻo i lalo, ia vave ona e talanoa ile fomaʻi!

  • Vomiting leaga
  • Talia le manava
  • Laʻau suamalie i le gutu
  • Faʻaleagaina tulaga
  • Lulu vevela
  • Paʻu o le tino
  • Paʻu o le paʻu le iloa mai le amataga.

Mai se vaaiga faafomaʻi, o le le faʻatagaina o le faʻaaogaina o vailaʻau mo tagata mamaʻi faʻamaʻi ma le sini o le aveesea o le mamafa o le mea moni lava.

Ma matou te lagolagoina atoatoa lenei tulaga o fomaʻi. Taumafai e leiloa le mamafa i ni auala soifua maloloina ao leʻi oʻo atu i le faʻavaivai ma liliu atu i le soʻo faʻamalolo.

Faʻafefea ona faʻaaoga Glyformin i le sili atu le lelei, le suʻesuʻeina o fomaʻi ma le maʻisuka

Gliformin o se faʻasolo Rusia o le uluai Farani fualaau oona Glucofage. O le mea taua o loʻo maua i le tutusa o le metformin.O vailaʻau sili ona taʻutaʻua ma faʻaaloalogia ma se faʻamaoniga taua o le aoga ma le saogalemu e faʻaaoga i le monotherapy ma i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ituaiga 2.

Gliformin e itiiti lava aʻafiaga o aʻafiaga ma e lelei tele ma isi suāuʻu ole gaʻo, faʻapea foʻi ma le inisalini.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

I totonu o le tufatufaina atu o fesoʻotaiga, o loʻo tuʻuina atu vailaau faʻasaina i ni pepa. E lauiloa i le lanu ma le mamafa: i le paepae 0.5 g o le vaega faavae, i le kulimi - 0.85 po o le 1 g. Glyformin ua afifiina i le 60 vaega. i totonu o penitala peni peni ma se pulou sikulima.

O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le metformin hydrochloride. Atiae ma faaumiumi lomiga o Glyformin - Glyformin Prolong.

Faʻaaogaina glyformin

O le vailaʻau o le hypoglycemic e mafua mai i le vaega o faʻasalaga. O le faʻaaogaina o lona aʻafiaga e faʻavae i luga o le faʻalauteleina o le lagona o le faʻaaogaina o le toto i le insulin.

Faatasi ai ma aafiaga lautele o le fualaau faasaina:

  • O le faʻaitiitia o le tuputupu aʻe o le suamalie o le suavai ona o le pulea o le glycogen ua faʻamalolo,
  • Faʻasaina o le gaosiose gaosia mai gaʻo ma pulu,
  • Lenaina o le intininal glucose absorption,
  • Faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini,
  • Faʻateleina le suiga o le kulukose i le lactate,
  • Faʻatoagaina o le glucose felaʻuaiga i maso, i le mea o loʻo uma ona faʻaaogaina,
  • Faaleleia atili o le lipid composition o le toto: o se faateleina i le HDL, o se faaitiitia o le maualuga o le cholesterol, triglycerol ma le LDL.

O le taua o le Glyformin o le le faaluaina o le uta i luga o le pancreas, e le faaosofia ai suauu e nafa ma le faia o latou lava inisalini, aua o le maʻisuka ituaiga 2 ua uma ona 50-60% ua faaleagaina.

Ole fualaau faasaina, e le pei o isi vailaʻau faʻasaina ma inisalini, e le saofagā i le mamafa o le gaioiga, ma o le umi faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. Mo maʻi suka ma le ituaiga 2 faʻamaʻi, o se mea taua tele, aua o le mea sili ona taua o se tasi lea o mafuaʻaga autu o le maʻisuka.

Mo Gliformin, o faatonuga mo le faʻaaogaina ia maitau foi o le fualaau e faʻafefeina ai le toto ma taofia ai le faʻaaloalo i le platelet. A maeʻa ona ulu atu i le meaʻai, o le metformin e faʻavave vave ona maua i le 60%.

O le pito i luga o lona faʻatonuga e matauina pe a mavae le 2 itula. Ole fualaau faasaina e le tuiina i aʻafiaga toto. Ua faʻaumatia faʻasolosolo e fatugaʻo fatuga.

O ai ua faʻamatalaina Gliformin

Glyformin e le na o se suka e maualalo ai le suka mo le maʻisuka: i le faaopoopo atu i endocrinologists, fomaʻi suʻesuʻe, cardiologists, fomaʻi ma tagata suʻesuʻe oncologists o loʻo faʻaaogaina.

O fualaau faʻavaomalo o le a aoga mo:

  1. Tusa 2 maʻisuka, pe afai o le fesuiaiga o le olaga e leʻi uma ona maua ai le manaʻoga,
  2. Ituaiga 1 maʻisuka, faʻaopoopoga i sauniuniga o inisalini,
  3. Polycystic ovary,
  4. Metabolic syndrome
  5. Puipuiga o le matua
  6. Tino na faia i taaloga ma le mamafa o le mamafa.

Metformin e faʻaaogaina foi e togafitia ai tamaiti ma le maʻisuka ma le maʻisuka ituaiga 2 matutua nai lo le 10 tausaga. I tausaga talu ai nei, o lenei faafitauli, aemaise lava i atunuʻu ua atiaʻe, ua taua tele.

O le faʻaaogaina o le glycemia, Glyformin e galue o se antioxidant lea e faʻagesegese ai le soifua matua o le tino: faʻamautuina le toto, faʻaleleia le gaioiga lautele, e puipuia ai le atiaʻe o le atherosclerosis ma le toilalo o le fatu.

Talu ai o le metformin ua faʻamalosi e fatugaʻo, e taua le siakiina pea o latou tulaga, aemaise i le matua ma i le iai o soʻo se faʻafitauli i lenei itu. E tasi i le ono masina, e siaki foi le lactate.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le fualaau faʻamaʻi ma le lelei tele

E tusa ai ma faʻamatalaga ma vailaʻau mo togafitiga o Gliformin, e tatau ona faʻaaogāina i meaʻai poʻo vave pe a uma. O le fua ma le taimi o le pulega e filifilia e le endocrinologist, i le amanaia o le ogaoga o le maʻisuka, faʻamaʻi faʻamaʻi, soifua maloloina lautele, tali atu i le fualaau faasaina.

O laumei e faʻatalanoa paʻu i le lanu malamalama ma maua ai le eletise gaosi metformin.

Isi vaega: sorbitol, povidone, macrogol (polyethylene glycol), calcium phosphate dihydrate, vailaʻau vaʻa.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O lenei vailaʻau faʻamalolo i le vaega biguanides, faʻamoemoe mo le faʻaogaina i totonu. E mafai ona ia faʻagesegese gluconeogenesis i totonu o le ate, faʻaitiitia le faʻafefe o le kulukose mai le gastrointestinal tract, faʻaleleia lona faʻaoga faʻaoga, faateleina le lagona i le inisalini.

Ole fualaau faasaina e le afaina ai le gaosiga inisalini i peta pene o le pancreas. Faʻaitiitia le maualuga o LDL ma faʻailoa i le tuufaatasiga toto. Faʻatonuina o le faʻamautinoaga poʻo le faʻaitiitia o le mamafa o le tino.

O se fibrinolytic aafiaga na matauina e ala i le taofiofia o se pusa plasminogen activator inhibitor.

Totonu o le tino metformin vave vave ona faʻaaogaina mai le vaega o meaʻai. O le maualuga o le faʻatonuga i le tuufaatasiga plasma toto siaki pe a mavae le 2-2.5 itula

O le bioavailability o le vailaʻau e tusa ma le 50-60%. Ole fualaau faasaina e le mafai ona fesootai ma pulu plasma. Ua matauina le faatupulaia metformin i vaovao, gaʻo ma le ate.

Mai le tino, o le meaola lea e mafua mai i fatugaʻo, toetoe lava a le suia.

Contraindications

E le fautuaina e ave lenei fualaau faasaina i:

  • maʻi faʻamaʻi ma tulaga muamua,
  • ketoacidosis,
  • faʻamaʻi pipisi
  • liʻo o le ate ma fatugaʻo,
  • cardiovascular po o le faaletonu o le cardiopulmonary,
  • gasegase o le myocardial,
  • lactation, maitaga.

Faatonuga mo le faʻaogaina o Gliformin (Metotia ma fua)

E pei ona faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina o Gliformin, o loʻo faʻaaogaina faʻamafolafola. I lenei tulaga, o aso muamua e 3, o maʻi ua faatonuina le 500 mg i le 3 pusa tasi i le aso, i le taimi e tasi pe a uma foi taumafataga. Ona faasolosolo malie lea ona tupu le siitaga i le 1 g. E masani lava, o le tausiga o aso taitasi o le 0.1-0.2 g.

Faʻasalaga

I mataupu o le sologa lelei e mafai ona tupu lactic acidosismataʻutia. O le mafuaaga autu mo lona atinaʻe o le faatusatusa. metformin ona o le faaletonu o le galuega.

I se taimi amata e aliali mai: taoto, vomia, manava manava, vaivaiga lautele, faaitiitia le vevela, tiga o le tino ma le muso, faaitiitia le mamafa, bradyarrhythmia.

Ona manava vave lea vavao le malamalama lelei ma le atinaʻe coma.

Pe a aliali foliga lactic acidosis e tatau ona e vave taofia le aveina o Gliformin.

O isi togafitiga e faia ile falemaʻi, o lea e manaʻomia ai e le tagata maʻi le falemaʻi, faʻamautuina le maualuga o lactate, faʻamaonia le faʻamautinoaga.

Taunuʻuga lelei fomaʻifesoasoani e aveese mai le tino lactate ma metformin. O isi togafitiga faʻapitoa e faia foi.

Fegalegaleaiga

Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa o fuaitau sulfonylureas, acarbose, inisalini, NSAIDs, MAO inhibitors ma ACE, oxytetracyclinefaʻavae ufiufi, cyclophosphamidebeta-blockers e mafai ona faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycemic o Glyformin.

Le tuufaatasiga o lenei vailaʻau ma GKS, faʻaiuga tautala epinephrinealofaga Glucagon, vevela, thiazides ma "Totogi" diuretics, phenothiazine ma Nicotinic acid e mafai ona faaitiitia lona aafiaga o le hypoglycemic.

Cimetidine faʻalavelaveina le faʻaumatia metforminlea e faateleina ai le lamatiaga o le atinae lactic acidosis.

Gliformin faʻatasi ma siama e maua mai le coumarin e mafai ona faavaivaia ai o latou aafiaga.

Gliformin's analogs

O faʻataʻitaʻiga masani a Gliformin o loʻo faʻatusalia e fualaau faasaina Glucophagus, Dormin, Diaberite, Diabetosan, Metformin, Diabexil, Diguanil, Gliguanid, Melbin, Mellitin, Glukoran, Metiguanid, Modulan ma isi.

O le faʻaaogaina o le ava malosi ma isi oloa o le ethanol e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻe lactic acidosis.

Faʻamatalaga e uiga ia Gliformin

E pei ona faʻaalia e le Gliformin, e mafai ona avea o ni tagata gasegase e mafatia mai maʻisuka, ma faʻafitauli eseese ole gasegase. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e masani lava ona faia e tamaitai e fia vave aveese le mamafa o le mamafa.

Ae ui i lea, o nisi tagata na ave Gliformin mo le paʻu o le mamafa, ia maitauina na mafai ona latou toe faʻafouina le tulaga o le hormonal ma faʻalauiloa le mamafa o le mamafa.

Faʻatasi ai ma lenei, e tele lipoti o lapatai atu o le aveina o Gliformin mo le mamafa o le mamafa e le fautuaina pe afai e leai se faʻaaliga mo lenei mea.

E mafai foi ona e faʻasalalau tala o togafitiga faʻatasi ai ma lenei vailaʻau e taʻitaʻi atu ai i le atinaʻeina o aʻafiaga, mo se faʻataʻitaʻiga, manua, vaivaiga, maʻi tiga ma isi.

E pei ona e iloa, o Gliformin o se fualaau faasaina lea e mafai ona i ai se eseesega i le tino, ma e le o taimi uma e lelei. O le mea lea, i le vaitau o togafitiga, o le mataʻituina faifaipea o le tulaga lautele o tagata gasegase ma fegalegaleaiga ma se tagata tomai faapitoa e manaʻomia.

Tau a Gliformin, o fea e faatau ai

O le tau o Glyformin 1000 g e amata mai le 280-350 rubles.

E mafai ona e faatauina ni pusa o le 500 poʻo le 800 mg i le tau o le 120 i le 290 ru.

  • Gliformin papa 500 mg 60 pcs Akrikhin
  • Gliformin 500mg No. 60 fualaauAkrikhin HFK OAO
  • Gliformin 850mg No. 60 fualaauAfrika HFK OAO
  • Gliformin 1000mg No. 60 tabletsAkrikhin HFK OAO
  • Gliformin Alu 1000mg Numera 60 o faʻamalologa tuʻufaʻatasiaAkrikhin HFK OJSC

TAIMI FAATASI! O faʻamatalaga i luga o vailaʻau i luga o le 'upega tafaʻilagi o se faʻamatalaga faʻapitoa, e aoina mai faʻalapotopotoga lautele ma e le mafai ona avea o se faavae mo le filifili i le faʻaaogaina o vailaau i le taimi o togafitiga. Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau o Gliformin, ia mautinoa e faʻatalanoa lau fomaʻi.

Mataupu faavae o aafiaga ola

O le vailaau faʻasaina o le hypoglycemic. O lona uiga, o lana galuega autu o le tuuitiitia o le suka o le toto. O le mafuaaga autu lea ua faʻamatalaina ai Metformin o le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma se setete.

Ae ui i lea, o le auala e fai ai e mafai foi ona aoga mo le mamafa o le mamafa.

O le vailaau e afaina ai le tino i ni auala autu se tolu, e mafai ona fesoasoani ia mea uma e aveesea ai le mamafa.

  1. Faaitiitia le gaosiga o le kulukose i le ate.
  2. Faateleina le aofaʻi o le kulukose o loʻo faʻaaogaina e musika.
  3. E faaitiitia ai le fua o le lipolysis (o nisi taimi e aoga mo le aveesea o le mamafa, aua e faaitiitia ai le gaosiga o suga).

O lenei aafiaga o le fualaau faasaina e mafua ai le faaitiitia o le tetee o tui o le tino i le inisalini (o se tasi o mafuaaga autu mo le mauaina o le mamafa o le mamafa, aemaise lava i totonu o le manava o le manava), faapea foi ma se faaitiitia o le manao.

E fesoasoani tele le aveesea o le mamafa?

O i latou e mananao e aveesea le mamafa i lenei vailaʻau e masani lava ona mananao e faitau le toe iloiloga o le leiloa o le mamafa i le faʻaaogaina o le metformin. E le o saʻo atoatoa lenei mea. Talu ai o "iloiloga moni o le leiloa o le mamafa" e masani lava ona tusia e le au gaosi oloa o meaʻai e faʻaitiitia ai le mamafa ma e leai se mea e aofia ai ma le moni.

O le mea lea, e sili atu le taulai atu i faʻamaumauga a saienitisi latou te mauaina i latou i faamasinoga. Metformin na faʻaaogaina mo se taimi umi, e aofia ai le mamafa o le mamafa. O le mea lea, o loʻo i ai se vaega tele o faʻamatalaga faʻasolosolo suʻesuʻega mo lenei vailaʻau.

O a ni iloiloga moni o tagata atamamai? Ua faʻamautuina e fesoasoani le metformin e aveesea le mamafa, ae le faia lelei tele.

A faʻaaogaina i le gasologa o le tausaga e aunoa ma le suiina o meaai ma ituaiga olaga, e mafai ona e le toe toesea le 3 kilokalama.

Afai e te fesuiaiga i meaʻai talafeagai, ona mafai lea ona e pasi 5-7 kg i le 6 masina.

O lona uiga, e tusa ai ma le aafiaga o le gau o le mamafa, o le fualaau faasaina e sili atu nai lo taunuuga lelei. E le gata i lea, o loʻo ia faʻaalia le sili atu ona malosi i le talaaga o se soifua maloloina lelei ma le malosi malosi. E le gata i lea, o le aʻoga e taua tele, e pei o le metformin e aʻafia ai le faʻaaogaina o le kulukose e maso. Ae mo le faʻagaoioia o lenei gaioiga, e tatau ona galue maso.

E manino lava, e mafai ona e maua le mamafa e ala i le 'ai lelei ma le faʻamalositino e aunoa ma ni fualaau.E le gata i lea, pe a uma le faʻamavaeina o fualaau faasaina, o le mamafa e masani lava ona toe foi atu i ona tau muamua.

Faatonuga mo le faʻaaoga mo le gau o le mamafa

Metformin o loʻo maua i ni faʻaliliuga se lua: faʻatinoga vave ma i le faʻalauteleina le fomu.

  • O le uluai pulega ole vailaʻau faʻamalosi e tusa pe 500 mg faalua i le aso, pe 850 mg i le aso.
  • O le mea lea, e ave le fualaau mo le 1 vaiaso i aso uma.
  • O le vaiaso na sosoo ai, o le fuainumera e faateleina i le 500 mg.
  • E faasolosolo malie (faʻaopoopoga i le 500 mg i le vaiaso), o le a suia le dosiga i le 2000 mg i le aso. Ole fua maualuga ole 2550 mg.

Mo le metformin i le umi faaumiumi, o le faatonuga e foliga faapenei:

  • ave 500 mg i le aso mo le vaiaso muamua,
  • ona faʻateleina lea o le fualaau ile 500 mg i le vaiaso seia oʻo i le faʻamaʻi mulimuli o le 2000 mg.

Fautuaga lautele

  1. E fautuaina e vaevae le aofaiga o le vailaʻau e sili atu ile 500 mg i le 2-3 pusa.
  2. Ave ma meaai e maualalo i kalori pe a mafai.
  3. Inu i se ipu vai atoa.

Gliformin, ula, poʻo le metformin: o le a le mea sili? E tutusa lava. Gliformin ma formine o isi igoa faapisinisi mo le oloa lava e tasi.

Le taufaamataʻu o le lactic acidosis

O le itu pito sili ona ogaoga o aʻafiaga o metformin o le siako lactic, lea e atiina ae i luma o se togafitiga o fatugao i totonu o se tagata, o se tulaga o le faamalalauina o le tino, faaletonu o le fatu, ma le folasia o inumaga tele o le ava malosi.

O le mea lea, o le metformin ua matua faasaina ona ave ma:

  • ogaoga o fatugaʻo,
  • i se tulaga o le ketoacidosis o le maʻisuka.

Ma le faʻaeteete foi e tatau ona faʻaaoga pe a:

  • afaina ate
  • fatu faʻamaʻi, aemaise lava oso faʻafuaseʻi fatu,
  • senile (sili atu i le 80) ma tamaiti (lalo ifo o le 10 tausaga),
  • ava malosi
  • faʻamaʻi pipisi.

I nei tulaga uma, aʻo leʻi amata ona e tago i le vailaau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

O le tulaga o le lactic acidosis, lea e mafai ona atiaʻe aʻo ave le fualaau faasaina, e mate. O le mea lea, e tatau ona e vave sailia se fesoasoani faafomaʻi pe afai, a maeʻa ona e tago i fualaau, o mea nei ua tupu:

  • tiga o le musika po o vaivaiga ogaoga,
  • afaina poʻo se lagona o le malulu i lima ma vae,
  • puupuu le manava
  • vevela ma le faʻavaivaia,
  • tiga o le manava ma le gaioiga ma le vomia,
  • tuai ma le faaletonu o fatu fatu.

Isi aʻafiaga

I le faʻaopoopoga i le lactic acidosis, o le vailaʻau e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaleleia o isi aʻafiaga, e masani ona aʻafia ma faʻamaoniga le lelei mai le gastrointestinal tract. O le manava, gasegase, ma le tiga o le manava.

Metformin o loʻo i ai le isi itu itu. O le vailaʻau vitamin B12 le maua. E ui i le mea moni e faapea, o lenei aafiaga le lelei o le fualaau faasaina ua faʻamaonia faʻasaienisi, latou te le tele ni tala e uiga i ai. Naʻo le mea e seasea maua ona maua. O le mea moni e faapea o nai fomaʻi e faatonuina se auiliiliga mo lenei vaitamini io latou maʻi, e tusa lava pe iai a latou faitioga talafeagai.

O faʻamaoniga muamua o le vaitamini B12 vaivai o faigata e faigata ona faʻalauteleina ma faaletonu le mafaufau, vaivaiga o le musika, ma le vaivai le tumau.

Aisea e ave ai metformin?

Metformin o le igoa o le elemene galue i vailaʻau e faʻaitiitia ai le toto suka. Metformin galue i le tino e pei ona taua i lalo:

  • faʻaosofia le lagona o le insulin i sela,
  • faʻaitiitia le inu o le kulukose o le intestinal,
  • faaleleia atili le glucose siama o sela.

Metformin e le faaosofia ai le gaosia o lona lava inisalini, ae na o le faʻaleleia o le tali o sela i lenei hormone. E tatau ona malamalama o le maʻisuka ituaiga 1, e mafai ona ave le metformin, ae le suia ai le inisalini i aso uma.

O lenei vailaʻau e faʻaleleia ai le metabolism o le carbohydrate i le tino o se maʻi e maua i le maʻisuka. O sauniuniga Metformin e faʻaalia mo togafitiga o tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 ma le sini e:

  • faaitiitia le fiaai
  • faʻasologaina o le gaʻo gaʻo,
  • paleni mamafa
  • maualalo le maualuga o le toto toto.

O le vailaau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o faʻafitauli mai le maʻisuka.Ua faʻamaonia pe afai ei ai se faʻafitauli o le maʻi cardiovascular.

E faapefea ona aoga?

O vailaʻau taʻitasi ma metformin eseese e ese i le umi o gaioiga ma fuataga. O loʻo i ai le metformin faʻagasolo galuega. O lona uiga o vailaʻau e le vave galue, ae faasolosolo lava, i luga o se vaitaimi patino, faʻapea foi le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. I le avea ai o se tulafono, o fualaau oona ei ai le upu "umi" i le igoa, mo se faataitaiga, Glucofage Long.

O le tagofia o fualaau e pei o le Glucofage Long e fesoasoani i le faʻasaʻoina o metabolic processes ma le maualalo o le toto suka, ma faʻasaʻo ai foi le metabolism ma le bilirubin. Ae peitai, e le o lona uiga o le vailaʻau e sui uma ai le taumafa mo le maʻisuka.

Metformin sauniuniga

O fualaau sili ona lauiloa o metformin o Glucofage, Glybomet poʻo Siofor. O nei vailaʻau e tolu ua masani ona faʻataʻitaʻiina mo le maʻisuka e faʻamaonia ai o latou tulaga.

O le tele lava o taimi, e fiafia tagata maʻi pe a fai ua faatonuina i latou Glibomet, Glyukofazh poʻo Siofor - pe o le a le mea e sili atu ona lelei ae o le a le vailaʻau e tuʻuina atu ai le fiafia.

E tatau ona malamalama o Glybomet, Glucophage ma Siofor o igoa tau fefaʻatauaʻiga o vailaʻau. O le gaioiga malosi i totonu o ia mea e tasi ma tutusa - metformin o se vaega o Glibomet, Glucofage tablets ma Siofor, ma o le aofaiga o lenei mea e tutusa.

E masani ona i ai le fesili lea e tatau ona ave i ai fualaau faasaina-metformin, Glybomet poʻo Glucofage, lea e sili atu ma lelei.

O fomaʻi e mautinoa o metformin, Glybomet poʻo Siofor - o se filifiliga e le tatau ona faia, ma o le fea e sili atu - e le mafai ona fai atu, aua o le vailaʻau e galue tutusa. Glucophage Long galue tutusa lava ma Metformin Long - o le mea lava e tasi.

O le mea na fautua mai e le fomaʻi, e sili atu le ave, e tusa lava po o le a le igoa - e mafai ona avea ma Siofor poʻo Glucofage Long po o se isi fualaau faʻasaina ma le metformin, e fautuaina mo le maʻisuka ituaiga 2.

E faʻapefea ona filifili se vailaʻau?

E tele fualaau oona e iai igoa eseese, ae tutusa lava mea e fai, o le filifilia o vailaʻau e sili ona lelei i le fomaʻi. Pau lava le eseesega i le va o papamaʻa e iai o nisi vailaʻau o loʻo faʻasaolotoina. E masani lava o lenei faʻamatalaga o loʻo taʻuina i le igoa, o fualaau oona ua faailogaina i le upu "umi."

O fualaau e mafua ai le tele o aʻafiaga itu. Ina ia aloese mai lenei, e taua le tausisi i tulafono nei:

  • Faʻaaloalo i le taumafa fautuaina
  • faiga masani faaletino,
  • ave le fualaau faasaina e pei ona fautuaina mai e se fomai.

E mafai ona afaina ai le ola maloloina o le tagata ia te ia lava, o lea afai o loʻo i ai se manaʻoga e pulea le suka i fualaau, e tatau ona e faʻalagolago i lau fomaʻi pe a filifilia se vailaʻau.

Fesili masani e uiga i le auala e eseese ai Glucofage, Glibomet, Gliformin poo Siofor ma metformin ma o fea o ia mea e sili ona lelei, e fautuaina ai e le fomai ni fualaau e filifili ai, ina ia mafai ai e le tagata maʻi ona suesue i iloiloga ma filifili le vailaau na o ia lava.

Auxiliary drugs

O fualaau suamalie o le suka e maua ai le tele o aʻafiaga e le manaʻomia. Ina ia faaitiitia le lamatiaga o taunuuga e le manaomia, e masani lava ona faatonuina e fomaʻi fualaau faasaina i le fatuga, mo se faataitaiga, o le Togi.

E mafai ona avea le taoto e avea ma togafitiga fomaʻi mo soʻo se ituaiga o maʻisuka. O pusa e i ai se aafiaga lelei i luga o le fatu cardiovascular, o le mea lea e masani ona faʻataʻitaʻiina le Tino pe a iai se tulaga lamatia o le atiaʻe o le thrombosis i le maʻisuka.

O faʻamalosi foi e faʻafaigofieina le bilirubin, o lona faateleina e masani ona matauina i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka i le i ai o le oona.

O se laasaga tāua i le togafitiga o le maʻisuka o le faʻamautuina o le mamafa o le maʻi. O le 'aiʻese naʻo le faʻateleina ai le ala o le faʻamaʻi.

E masani ona e faʻalogo e fomaʻi e fomaʻi le Reduxin i tagata gasegase, o se fualaau faasaina e faʻaleleia ai metabolic processes ma fesoasoani e faʻamaonia le mamafa o le maʻi.

E na o le fomaʻi e pei ona faatonuina e se fomaʻi.I lenei tulaga, e mafai foi e le tagata gasegase ona ave Dibicor, pe afai e leai se faʻailoga.

Faʻafefea ma faatasi ai ma mea e mafai ona e faʻatasiina Dibikor - o lenei faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i faatonuga. A aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi, e le o aveina Dibikor ma Reduxin, e ui lava o le mea moni e mafai ona faatauina mai vailaʻau e aunoa ma se faʻasalaga i soo se fale talavai.

E masani ona e faʻalogo i le fesili e sili atu - Fualaʻau poʻo le kalapu. O sea ituaiga fesili e matua sese lava. E leʻo pulea e Dibikor le maualuga o suka, e le pei o fualaau o le Glucofage, ae faʻamalosia ai le cardiovascular system. O lenei vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma vailaʻau oona, ae na o le faʻasolo lava e le fomaʻi.

Lisi Paʻu ma Metformin

O fua faʻatau Metformin e mafai foi ona ave e tamaitai soifua maloloina o loʻo mamafa tele. O lenei vailaʻau e fesoasoani i le faʻaleleia atili o metabolic processes i totonu o le tino, o le mea lea, e sili atu ona tauivi le mamafa o le mamafa. O faʻamatalaga e faʻaalia ai le gau o le mamafa pe a ave Reduxin, Glibomet, Gliformin papaa e oʻo i le sefulu kilokalama i le masina.

Ae peitai, iinei e tatau ona malamalama, ae e te leʻi amata metformin ma Siofor, faʻapefea ona galue nei vailaau ma pe o le a le eseesega i le va o le mamafa o le mamafa o le tino ma le mamafa o le mamafa e ala i le faaosofiaina o metabolic process with medicines.

O le mea moni e mafai ona vave faʻaitiitia le mamafa i fualaau, ae e tatau lava ona e mulimuli i se taumafataga ma faamalositino. O i latou e mananao e aveesea le mamafa e tele lava ina latou fiafia i mea e filifili ai - Metformin, Glucophage Long or Siofor, ma mea e sili atu ona iloa e le tino. O le tele o taimi, toe iloilo fautuaga e ave Glucophage Long.

E mafua lenei mea i le mea moni o le vailaau faʻamaʻi e aafia ai le gastrointestinal tract, e le faʻaosofia ai le leʻo ma e le afaina ai le bilirubin.

Mo le gau o le mamafa, e toatele e fiafia i le Glyformin poʻo le Glucofage, ma afai e le masalosalo, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomai o le a fai mai e sili atu le ave o se tagata maʻi.

E taua le manatua o nei fualaau oona ua faamoemoe mo le togafitiga o le maʻisuka ma o vailaʻau. Latou te mafua ai le tele o aʻafiaga o loʻo aʻafia ai ma manaʻomia ai le faʻatulaga lelei o vailaʻau. O le mea lea, afai e te manaʻo e leiloa le mamafa e faʻaaoga ai le metformin, e tatau ona e feutagai muamua ma se endocrinologist ma le tagata paleni.

Glucophage ma Siofor papa mo le togafitia o le mamafa e toetoe lava a leai se eseesega, na pau le eseesega o le gaosiga ma le igoa. O le isi mea e ese mai Glucopesa mai Siofor o lona faʻaogaina i falemaʻi, o le muamua fualaau faasaina e sili atu ona taʻutaʻua ma masani ai.

O le isi vailaʻau lelei mo le mamafa o le mamafa o le Redulu. E masani ona faʻamatalaina mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka e le mafai ona aveesea le mamafa e ala i taumafa ma faamalositino.

O le Redulu ua iloagofie e lona tau taugofie ma se auala faigofie o le faʻasaʻolotoga. Faʻaaoga Reduxin 1 taimi i le aso, i le taimi o le taeao o le taeao muamua.

E maua le uila i totonu o capsules, lea e faigofie ona foloina ma e manaia e le tino.

Afai e te manaʻo e faʻailoga le glucophage na faʻaaogaina mo le puleaina o le mamafa, o le auala sili e sui ai vailaʻau o le Redulu.

Tulaga lautele o fualaau faasaina ma faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi aofia ai le fualaau oona Gliformin i le tulaga masani o togafitiga, e tatau ona suʻesuʻe ona uiga masani ma tulafono faʻaaoga. Glyformin ua lauiloa e avea o se fualaau tuusaʻo lea o lona gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaitiitia o le suka o le toto i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. E maua i le 2 faʻapipiʻi: laupepa ma le pusa vela. O le gaosiga autu o le vailaʻau o le metformin hydrochloride.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau o tulaga nei:

  • ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka
  • hypoglycemia-faʻapipiʻi gaʻo.

I le avea ai o se tulafono, e mafai ona faʻaaogaina Gliformin e faʻamalolo ai nei faailoga e lua o se vaega o le monotherapy ma o se vaega o togafitiga faʻapitoa.

O faʻamaoniga i le tagofia o fualaau faasaina Gliformin atonu o mea nei:

  • tasi le le faapalepale i mea oona o le fualaau faasaina,
  • tulaga maʻisuka gasegase: muamua, coma, hypoglycemic ketoacidosis,
  • gasegase faʻaleagaina o le ate, fatugaʻo ma meaʻai fualaau, masini cardiovascular,
  • o le ava malosi,
  • maʻitaga ma lactation,
  • tausaga e silia ma le 60 tausaga.

A o le i aveina lenei vailaʻau, e manaʻomia e le tagata maʻi se faʻamatalaga auiliili, lea o le a fesoasoani e iloa ai le mafai ona tali atu le tino i le vailaʻau. I le tulaga na iloagofie ai le setete o le tino e tusa ai ma le faʻamaonia, o mea tutusa o Glyformin (Glucofage, Diguanil, Fortmetin, ma isi) o loʻo faʻamatalaina i le tagata maʻi. Afai o le suʻesuʻega na manuia ma na tuʻuina mai e le fomaʻi le malamalama lanumeamata i le faʻaaogaina o Gliformin, e tatau ona faia e tusa ai ma se fuafuaga patino mo le tagata maʻi.

Faatonuga mo le faaaogaina o fualaau faasaina Gliformin e faapenei:

  1. O fualaau Gliformin e tatau ona ave uma i le meaʻai poʻo le maeʻa foi o se taumafa i le vai.
  2. Ole fua ole aso ole fualaau e le tatau ona sili atu i le 3 g. O lea, o le fuaina o le fualaau i le muamua 10-15 aso o togafitiga e mafai ona ese mai le 0.5 i le 1 g o le mea galue i le 24 itula ma eseese e fuafua i le maualuga o le suka i le toto o le tagata maʻi.
  3. I le taimi o le togafitiga, o le fualaau o le fualaau faasaina e mafai ona aofia ai le 1.5 i le 2 g ma ua vaevaeina i le 2-3 inumaga.
  4. O tagata matutua ua faatonuina 1 g o Gliformin i le aso.
  5. I le tulaga o le le atoatoa o le tino, e fautuaina togafitiga e taofi le tumau pe faaitiitia le tulaga o aso taitasi.

E taua le manatuaina o lenei fualaau faasaina e tatau ona na o lalo lava o le vaavaaiga a le fomaʻi aoga ma e naʻo luga o lana fautuaga. Le lelei le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona oʻo atu i le fatu fatu, ate ma le gastrointestinal.

Talu ai nei, ina ia faʻaitiitia ai faʻafitauli o le togafitiga le talafeagai, o Gliformin i falemaʻi na amata ona faʻasaʻoina naʻo le faʻauluina.

Tulaga lautele ma faʻatonuga mo le faaaogaina o Glyformin Prolong

O se tasi o ituaiga o fualaau faasaina o loo i ai le fualaau faasaina Glyformin Prolong. O lenei vailaau e faatatau i fualaau faʻasao faʻasao. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o mea o loʻo i totonu o le mea o loʻo galue malosi e maualuga atu nai lo le tulaga masani o le vailaʻau. O le vaega o le metformin hydrochloride i le tasi iunite o le 1000 mg. Faʻasalalauga faʻapipiʻi: papa maʻa ma le makaina o se malologa.

I le avea ai o se tulafono, o faʻamaoniga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina o le Glyformin Prolong e tutusa ma le tulaga masani o le vailaʻau. Peitai, e tasi le eseesega taua. O lenei vailaʻau ua faʻamaonia mo le faʻaaogaina e tamaiti mai le 10 tausaga le matutua, i se tulaga tutoatasi ma o se vaega o togafitiga faʻapitoa.

Faatonuga mo le aveina o Glyformin O loʻo i lalo:

  1. E tatau ona ave le vailaʻau i le taimi o le taumafataga, inu tele vai.
  2. Faatasi ai ma le monotherapy, o le uluai fua mo tagata matutua e tatau ona 500 mg (afa o le papa) 1-3 taimi i le aso pe 850 mg 2-3 taimi. Afai e tatau ai, o le a faasolosolosolo malie ona suia le dosiga i le 1000 mg, ma faʻaopoopoina le faʻapulaaina o le mea e 2-3 g i le 24 itula.
  3. I le tuufaatasiga o togafitiga, e tatau ona e inu Glyformin Prolong 500-850 mg 2-3 taimi i le aso.
  4. I le monotherapy pediatric, e tatau ona e ave le 500-850 mg 1 le aso i le aso, pe vaevae 1000 mg 2 taimi (500 mg i le tasi fua). E tatau ona faateleina le fualaau o le vailaʻau 2-3 g i le 24 itula mo vaiaso uma.

E taua le manatuaina pe a uma le 10-15 aso o togafitiga, e tatau ona fetuutuunai le fua o le metformin hydrochloride e faavae i luga o le insulin i totonu o le toto. E naʻo le fomaʻi e tatau ona sui le fuafuaga togafitiga.

Consumer Reviews

I le faaopoopo atu i le masani ma uiga masani ma faatonuga mo le fualaau faasaina, mo le sili atu le lelei togafitiga e fautuaina foi e suesue i iloiloga a isi tagata faaaoga. O nisi nei.

Alexandra, 45 tausaga.

"Na latou mauaina talu ai nei le uluaʻi laasaga o le maʻisuka, ona o lenei mea na matua fefe lava. Sa ou manatu o le a latou tusia uma se fualaau oona. Na faatonuina e le fomai Gliformin 2 taimi i le aso, 0.5 mg ia taitasi. Ua ou lagona le sili atu ona lelei. Na amata ona paʻu le mamafa. Suga i le taimi o le faʻatagaina o loʻo teuina i totonu o tapulaa masani. Ou te le o lagonaina se faatosinaga malosi o aafiaga i luga ia te aʻu, ae o le taimi nei ua matua tigaina oʻu vae. "

"Mo le silia i le 10 tausaga, ua ou maʻi i le maʻisuka ituaiga 2. Ou te aveina Gliformin Taimi mo le 2 pusa i le aso e pei ona faatonuina e se fomaʻi mo le 2 masina. I se tulaga lautele, ou te lagona le lelei, e ui o nisi taimi o loʻo i ai ni mea e faʻaogaina ai meaʻai ma le fia ai. E maua foi e loʻu tuagane le maʻisuka, ae e mafatia o ia i le pancreatitis. O le fualaau faasaina e le fetaui ma ia. I le tulaga lautele, afai ei ai ni soliga i le galuega a fatugaʻo, ou te fautuaina e faʻaaoga ia analogues. E matua aafia ai a latou galuega. "

Tatyana, 23 tausaga.

"E le afaina aʻu i le maʻisuka, na ou filifili ai e faʻaaoga Gliformin e avea o se fualaau mo le paʻu o le mamafa. Faʻailoaina e ala i le vave ona oʻo mai o lona malosi. O le mamafa na amata ona vave alu vave, ae i le taimi lava na amata ai le veʻa ma le manava. Ou te le iloa pe faapefea ona maua mai le maʻisuka, ae o loʻu tino na matua leaga lava. I le tulaga lautele, o le fualaau faasaina e le talafeagai mo le gau o le mamafa. "

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e mafua mai i se tulaga sili atu ona lamatia nai lo le mea e ono foliga mai i le taimi muamua na tilotilo ai. O le fualaau oona Glyformin o le a fesoasoani e faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga o le faʻamaʻi i le tino. Ae ui i lea, ao lei faia lenei vailaau i se togafitiga faafomaʻi, feutagai ma lau tausi soifua maloloina. O le faʻataʻitaʻiga mo le maʻisuka e mafai ona lamatia ai le ola. Vaʻaia oe lava ia ma ola maloloina!

O le kopiina o mea e faaaoga i luga ole laiga e mafai ona fai e aunoa ma se faatagaga i le tulaga o

setiina o se fesoʻotaʻiga faʻasino igoa i luga o la matou 'upega tafaʻi

Faʻalogo! O le faʻasalalauga faʻasalalau i luga o le 'upega tafaʻilagi mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se fautuaga mo le faʻaaogaina. Ia mautinoa e talanoa i lau fomaʻi!

  • E uiga i le tuatusi
  • Fesili i le tagata atamai
  • Faʻamatalaga faʻamatalaga
  • Mo tagata faasalalauina
  • Maliega a le tagata

O le maʻi suka o se faʻamaʻi matautia lea e faʻatasi ma le tele o faʻamaoniga le lelei. O le tagata maʻi e faigata ona moe, paʻu faʻatasi ma le galala. E tatau foi ona e mulimuli i se meaai malosi ma faamalositino. Ae ei ai taimi e le lava ma e manaʻomia le fesoasoani faafomaʻi. Gliformin O le tasi lea o vailaʻau e faʻamautuina ai le maualuga o le suka. Mafaufau i ai.

Talosaga

Glyformin Prolong le faʻaleleia o le faʻaaogaina o le kulukose e le maso, faʻagesegese ai le faʻafefe o gaʻo i totonu o le manava. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faateleina ai le lagona o le tino i le inisalini.

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • Tusa 2 o le maʻisuka faʻamalosi. Faʻaaogaina i mataupu e le o aumaia ai le mea e manaʻo ai le taumafa ma le gaioiga faaletino.
  • Ituaiga 1 maʻisuka. Faʻaaogaina e fai ma faʻaopoopoga i le inisalini.

Mo le monotherapy. Faʻaaogaina ma isi vailaʻau faʻasolosolo e tutusa lona aʻafiaga e faʻatagaina.

E le faatagaina le vailaʻau e faʻaaogaina e aunoa ma se suʻega faafomaʻi: o faatonuga glyformin mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai le tele o faʻailoga.

Gliformin togafitiga e umi. I le taimi o togafitiga, e tatau ona e faia i taimi uma suega e faʻaalia ai le tulaga oi ai nei o gaioiga ma le ate. Aʻo leʻi faia suʻega, e tatau ona e taofia le ave o vailaau mo le itiiti ifo ma le 48 itula. Afai e te le mulimulitaia lenei tulafono, o le a le saʻo le taunuʻuga. O le vailaʻau e faʻatagaina e toe amata i nai aso pe a maeʻa taualumaga.

E le faatagaina e ave se tele o ava malosi ao faagasolo togafitiga. E tatau foi ona e aloese mai fualaau oona ei ai le ethanol.

E lē gata i lea, e leʻi faia suʻesuʻega mo tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. A o faagasolo lenei vaitau, e tatau ona vaʻaia ma le faʻaeteete le vailaʻau, i lalo o le vaavaaiga faʻalefitiga faafomai

Glyformin Taimi e le fautuaina mo le mamafa o le mamafa, sei vagana ai se masalosaloga o le atinaʻeina o le maʻisuka.

Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai ni faafitauli, mafaufau i vaega:

Faʻafitauli pipisi. Lactic acidosis e mafai ona tupu, lea e manaʻomia ai le faamutaina o togafitiga. Afai o le vailaau e ave mo se taimi umi, ona ono iai lea o faafitauli i lona avega ile tino.

Faʻafitauli i le faʻaogaina o le tino. I nisi tulaga, e mafai ona mataʻituina le anemia megaloblast.

O aʻafiaga e fesootaʻi ma fulu i luga o le paʻu e mafai foi ona tupu. Faatasi ai ma i latou, o se vevela ma le mumu ua iloga.

Afai ei ai ni aʻafiaga itu, ona tatau ai lea ona faʻaitiitia le fua o le fualaau faasaina. I nisi tulaga, tolopo le tofiga mo se vaitaimi ua malilie i ai le fomaʻi.

Afai e le lelei le lagona o le tagata maʻi, e tatau ona vave valaʻau i se falemaʻi. E le faʻatagaina le faʻamalositino ia te oe lava.

O le tau e 60 pauna o Gliformin, faʻalagolago i le anotusi o le mea galue:

Gliformin Alu 1000 mg o le a tau 479 ru.

I falemaʻi eseese, o le tau e mafai ona fesuisuiai.

Manatunatu i suiga o Gliformin:

  • Glucopeli. E aofia ai metformin. E le faʻateleina le faʻamalosia o le inisalini. Faʻaititia le sao o le suka i totonu o le tino. O le tau mo le 30 pauna e 500 mg.
  • Glucophage Long. Toeitiiti tutusa lava ma le fualaau muamua. E faʻaalia i le i ai o se faʻagasologa faaumiumi (faʻagasolo malie le faʻasaʻoina o le vailaʻau). O le tau mo le 60 pauna o le 500 mg o le 452 rubles.
  • Metformin. E le suia ai le inisalini totonu o le toto. Faʻateleina le maua o le kulukose. E masani ona fesiligia po o ai Gliformin poʻo Metformin e sili atu. O vailaʻau uma o loʻo i ai le malosi o le mea e tasi ma le taʻiala o le faʻaaogaina, ae o le tau o le mea mulimuli e maualalo - 103 rubles. mo le 60 pusa o le 500 mg.
  • Formin. Faʻaleleia le tagofia o le toto ile kulukose. Faateleina le lagona o le receptor insulin. O le gaioiga malosi o le metformin. E sili atu le taua i le isi analogues, - 92 ru. mo le 60 pusa o le 500 mg.
  • Siofor. Fesoasoani e faʻaaoga le kulukose. E leai se suiga mai le tino. Siofor e tutusa ma Gliformin i le mataupu faavae o le gaioiga. O le tau i falemaʻi e 255 rubles. mo le 60 pusa o le 500 mg.

Analogs latou te leʻi tuʻuina atu a latou tui i lenei faʻatonuga. O le suiga mai le tasi vailaau i le isi e tatau ona faia ma le faʻaeteete. Aʻo leʻi faʻaoga, e tatau ona feutagai ma lau fomaʻi.

Faʻamatalaga e uiga i "Gliformin (papa)" mai fomaʻi ma tagata gasegase:

O loʻo maua faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi mo faʻamatalaga. Ia mautinoa e feutagai ma se tagata tomai faapitoa.

Afai e te maua se mea sese i le tusiga, o se iloiloga le saʻo po o se faamatalaga le saʻo i le faʻamatalaga, ona matou fai atu lea ia te oe e logo le pule o le nofoaga e uiga i lenei mea.

O iloiloga na lafoina i lenei 'upega tafaʻilagi o manatu patino o tagata na tusia i latou. Aua e te mafaufau ia oe lava!

Gliformin: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Gliformin

ATX Code: A10BA02

Mea gaosi gaosi: metformin (metformin)

Tagata gaosi: JSC Akrikhin (Rusia)

Faʻamatalaga faʻamatalaga ma le ata: 10.20.2017

Tau o falemaʻi: mai 106 rubles.

Gliformin o se sui ole vaʻaia o le hypoglycemic.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faʻasologa o foliga o Gliformin:

  • Pusa: fola faʻalanoa i le laina vaeluaina ma le chamfer, paepae pe toetoe lava a paʻepaʻe (10 fasi fasipepa i totonu o pusa tioata, 6 taga i totonu o se pusa faʻailoga),
  • Pepa lanu meamata-paʻepaʻe: paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe ma se fulufulu poʻo le kulimi, biconvex, foliga o le oval (60 pi.) I polyethylene poo polypropylene cans, i se pusa cardboard 1 mafai).

O le elemene aoga o metformin hydrochloride:

  • 1 papalama - 0.5 g
  • 1 le papa i totonu o se pusa ata - 0.85 g po o le 1 g.
  • Pusa: caliteum stearate poʻo le vailaʻau vaʻa, sorbitol, povidone (polyvinylpyrrolidone), calcium phosphate dihydrate, macrogol (polyethylene glycol),
  • Ata vali-valiina: povidone, masini pateta, vailaʻau vaʻa.

O le tuufaatasiga o le membrane film: macrogol (polyethylene glycol 6000), hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose), talc.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le metformin e faʻaogaina atoatoa mai i le meaʻai. O lona tino olaola e oʻo ile 50-60%. O le maualuga o le faʻaogaina o se vailaʻau i le plasma e oʻo ile tusa ma le 2.5 itula pe a uma le pule ma e 15 μmol, poʻo le 2 μg / ml. Pe a ave le metformin i meaai, o le a faʻaitiitia lona faʻaitiitia ma faʻagesegese. E vave ona tufatufa atu i totonu o le tino o le tino, e masani lava e le fusifusia i masini plasma.

O le Metformin e faʻapitoa ona faʻafefeteina ma faʻavave i le urine. O lona faʻatagaina i volenitia soifua maloloina e 400 ml / min (lea e 4 taimi sili atu le maualuga nai lo le kiliaina o le creatinine), lea e faʻamaonia ai le i ai o le malosi faʻamalosi tino. O le afa-ola e tusa ma le 6.5 itula. Faʻatasi ai ma le le atoatoa, e faʻaleleia ai, lea e mafua ai le lamatia o le faʻamalosia o fualaau faasaina.

Faatonuga mo le faaaogaina o Gliformin: metotia ma metotia

O fualaau Glyformin e faʻaalia i le taimi o taumafataga poʻo le taimi lava e maeʻa ai, e aunoa ma le mumu, ma le tele o vai.

Ua faatonuina e le fomaʻi le fua ma le taimi o le pulega taʻitoʻatasi, ma mafaufau i le maualuga o le kulukose i le toto.

I le amataga o togafitiga, o le muamua, o le fualaau e mafai ona maua mai i le 0.5 i le 1 g i le aso, ona, e faalagolago i le maualuga o le suka i totonu o le toto, e mafai ona faasolosolo lemu. O le fua o le tausiga, o se tulafono, e 1.5-2 g i le aso, e vaevaeina i le 2-3 inumaga.

Ole fua maualuga ile aso ole Gliformin ile 3 g.

Mo tagata matutua, o le maualuga o tupe faatagaina o le vailaʻau e 1 g i le aso.

I le tulaga o faʻafitauli matuia o le gataifale, e fautuaina le fua ole faʻaitiitia, ona o le aʻafia o le acidic lactic.

Faʻaiʻuga

  • Mai le endocrine system: i le tulaga o se mea maualuga - hypoglycemia,
  • Mai i le fualaau oona: leai se manaʻo, tiga o le manava, gasea, tofo malosi i le gutu, manava, vomiting, flatulence (o nei uiga o uiga lelei mo le amataina o togafitiga, o lona uiga o le tulaga e masani ai)
  • Mai i le siama o le tino: o nisi taimi - o le megaloblastia anemia,
  • Mai le itu o le metabolism: faatasi ai ma togafitiga faaumiumi - hypovitaminosis B12, i se tulaga e seasea tupu, o le siako lactic,
  • Tali a le Allergic: paʻu paʻu.

Afai o aʻafiaga e tulaʻi mai, e tatau ona faalēaogāina Glyformin mo se taimi le tumau ma talanoa i se fomaʻi.

Faatonuga faapitoa

O togafitiga e tatau ona o gatasi ma le siakiina faifai pea o le kulūkose o le toto.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona faia suʻesuʻega i masina uma e ono e fuafua ai le maualuga o lactate ma le creatinine i le plasma toto. O le gaosiga o le tino e faapitoa lava le mataituina i tagata matutua. Glyformin e le tatau ona faʻataʻitaʻiina i tagata e maualuga le maualuga o le creatinine i luga atu o le 135 μmol / L, mo tamaitai - 110 μmol / L.

O aʻafiaga mai le faʻaogaina o meaʻai e mafai ona faʻaititia e ala i le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga poʻo antispasmodics.

I le taimi o togafitiga e tatau ona aloese mai le inu ava malosi ma oloa e aofia ai le ethanol.

Faatasi ai ma le monotherapy, Gliformin e le afaina ai le mafai ona aveina taavale ma galue i auala.

Aʻo aveina Gliformin ma isi mea faʻamalolo, e aofia ai le inisalini, sulfonylureas, e tatau ona faʻaeteete i le avetaʻavale taavale ma faia ni gaoioiga matautia e manaʻomia ai le televave o le gaioiga o le psychomotor ma le faʻatupulaia o le gauai.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E mafai ona faʻaleleia le gaioiga a Glyformin i le faʻaoga tutusa ma le inisalini, beta-blockers, sulfonylureas, non-steroidal anti-inflammatory drugs, acarbose, inhibitors monoamine oxidase, angiotensin liliu mai inhibitors enzyme, oxytetracycline, cyclophosphamide, ma isi.

O le aʻafiaga o Gliformin atonu e faaitiitia ao faʻaaogaina le glucagon, glucocorticosteroids, fomaʻi faʻafofoga tautala, hormones thyroid, epinephrine, sympathomimetics, "loop" ma thiazide diuretics, o mea e maua mai i le nicotinic acid ma le phenothiazine.

O le faʻaaoga faʻaaoga o ethanol e aofia ai mea e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o le acidic lactic.

O le faʻaitiitia o Glyformin e faʻagesegese pe a faʻapipiʻi ma simetidine, o le a mafai ona faʻatupulaia le lactic acidosis.

Faatasi ai ma le faʻatulagaina faʻapena e tasi ma faʻamaloiloga, faʻasolosolo, o le a faʻaitiitia ai lona aafiaga.

O tala a Gliformin o: Glucofage, Glucofage Long, Glukoran, Gliguanid, Dformin, Diaberit, Diabetos, Diabexil, Diguanil, Metformin, Melbin, Mellitin, Metiguanid, Modulan, Formmetin.

Le tau o Gliformin i falemaʻi

O le tau faʻatusatusa o Gliformin 0.5 g papa i vailaʻau faʻamaʻi e 86-130 rubles (o le pusa e 60 pusa). E mafai ona e faatauina ni pusa i totonu o se pusa ata e iai le 0.85 g mo le 191-217 rubles, ma se fua o le 1 g mo 242-329 rubles (ia pusa e 60 pusa).

Gliformin 500mg No. 60 pusa

Gliformin 500 mg n60 laupepa

Gliformin papa 500 mg 60 pcs.

Gliformin Tab. 500mg n60

Gliformin Tab. p.p.o. 850mg n60

Gliformin Taunuuga Tafaʻi. faaumiumi. taga fai. n / a pagota. 750mg No. 30

Gliformin tablets 60 pcs.

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

Faatasi ai ma se asiasiga masani ile moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford se faasologa o suʻesuʻega, lea na latou oo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona faaleagaina ai le fai meaʻai i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona faaitiitia lona tele. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi e le tatau ona vavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

I le taimi o le olaga, o le averesi o tagata e le itiiti ifo i le lua vaituloto tetele o le suavaia.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

I le faaopoopo atu i tagata, e na o le tasi le mea ola i luga o le lalolagi Earth - taifau, e pagatia mai le prostatitis. O a matou uo sili ona faamaoni.

O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

O le ate o le sili lea o le totoga i totonu oo tatou tino. O lona mamafa o le mamafa e 1.5 kilokalama.

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

O le afaina o se maualuga maualuga o le "leaga" cholesterol e manino i le tino.Ua uma ona faamaonia o lenei tulaga e oʻo atu ai i le atherosclerosis ma, o le mea lea, e faʻapupulaina ai le lamatiaga.

Pills paʻepaʻe pe toetoe lava a sinasina, paʻu palanikisi, ma le paʻu ma le vaʻalele.

Tagata faʻatau: sorbitol, calcium phosphate dihydrate, povidone (polyvinylpyrrolidone), macrogol (polyethylene glycol), stearate o le calcium poʻo le vailaʻau vaʻa.

10 pi. - afifi paʻu (6) - pepa o pepa pepa.

Palama vali ata paʻepaʻe pe paʻepaʻe ma se lanu paʻepaʻe pe fulufulu, oval, biconvex.

Tagata faʻatagaina: pateta pateta, povidone (polyvinylpyrrolidone), o le vailaʻau.

Le tuufaatasiga o le atigi ata: hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose), macrogol (polyethylene glycol 6000), talc.

60 pcs. - polypropylene cans (1) - teuina o pepa pepa.

60 pcs. - Polyethylene Cans (1) - Papa o pepa pepa.

Palama vali ata paʻepaʻe pe paʻepaʻe ma se lanu paʻepaʻe pe fulufulu, oval, biconvex.

Tagata faʻatagaina: pateta pateta, povidone (polyvinylpyrrolidone), vailaʻau vaʻa.

Le tuufaatasiga o le atigi ata: hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose), macrogol (polyethylene glycol 6000), talc.

60 pcs. - polypropylene cans (1) - teuina o pepa pepa.

60 pcs. - Polyethylene Cans (1) - Papa o pepa pepa.

Fualaau faasaina o le hypoglycemic mo le fofogaina ole fofoga mai le vaega o biguanides. Glyformin e faʻalavelaveina le gluconeogenesis i le ate, faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le kulukose mai le iniseti, faʻaleleia ai le faʻaogaina o le kulūkose, ma faʻapupulaina ai foi le lagona o gaʻo i le inisalini. Ae ui i lea, e le afaina ai le pule faanatura o le inisalini e peta peta o le pancreas. Faʻaititia le maualuga o triglycerides ma LDL i totonu o le toto. Faʻaleleia pe faʻaititia le mamafa o le tino. E i ai sona aʻafiaga fibrinolytic ona o le taofiofia o se mea e fai ai le plasminogen activator inhibitor.

A maeʻa ona tago i le vailaau faʻataʻitaʻi, ona faʻafefe lea o le metformin mai le mea oona. Fmax metformin i plasma e oʻo i le 2-2.5 itula. A maeʻa ona faia se fua faʻasologa, o le bioavailability o le 50-60%.

E masani lava e le tuiina i masini plasma. E faʻapupulaina i vaovao, ate ma gaʻo.

T1/2 O le 1.5-4.5 itula. E leʻo suia e fatugaʻo.

Pharmacokinetics i mataupu faapitoa ile falemaʻi

Faʻasalaga le toe faʻaaogaina o le fualaau faasaina, e mafai ona faʻaaogaina le fualaau faasaina.

- ituaiga 2 o le maʻisuka faʻatasi ma le le atoatoa o togafitiga o meaʻai (aemaise lava i tagata mamaʻi ma le gaʻo) e pei o le monotherapy poʻo le faʻatasi ai ma isi fualaau oona.

- maʻi o le maʻisuka, coma,

- faʻaleagaina le galuega,

- faʻamaʻi faʻalavelave ma se faʻafitauli o le faʻavaivaia o le gaioiga galue: faʻamalaina (ma le manava, vomiting), fiva, faʻamaʻi pipisi, hypoxia (faʻafuaseʻi, maʻi vaʻa, fatu faʻamaʻi, maʻi o le bronchopulmonary),

- faʻamaoniga faʻapitoa o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o hypoxia (e aofia ai le fatu poʻo le faʻailoga o le tino, faʻalavelave faʻaleagaina o le myocardial, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular),

- ogaoga o taotoga ma manua pe a faʻaalia le inisalini togafitiga,

- galuega ole ate,

- faʻamaʻi pipisi, ava malosi oona,

- lase acidosis (e aofia ai le talafaasolopito),

- faʻaaoga mo le itiiti ifo i le 2 aso muamua ma i totonu o le 2 aso talu ona faia le leitiope po o faʻataʻitaʻiga x-ray ma le faʻaofiina o le iodine,

- faʻaauau i le maualalo o le kalori (lalo ifo o le 1000 cal / aso),

- lactation (fafagaina),

- Faʻaaogaina o le vailaʻau.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi i tagata gasegase e sili atu ma le 60 tausaga o loʻo faʻatino galuega mamafa mamafa, lea e fesoʻotaʻi ma le tele o aʻafiaga o le atinaʻeina o le lactic acid ia i latou.

O le fualaau o le fualaau faasaina e setiina e le fomaʻi taʻitasi, e fuafua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Ole fua muamua ole 0.5-1 g / aso poʻo le 0.85 g 1 taimi / aso. O se isi faʻagasolo maliega o le fualaau e mafai ona fuafua i le maualuga o le glycemia. Ole fua ole tausiga o le fualaau faasaina e masani ona 1.5-2 g / aso. Ole maualuga ile dose ole 3 g / aso. Ina ia faʻaitiitia le leaga o gaioiga mai le digestive system, e tatau ona vaeluaina le fualaau o aso taitasi i 2-3 inumaga.

I tagata matutua, o le fua fautuaina ole aso ole aso e le tatau ona sili atu i le 1 g.

I faʻamaʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le fualaau o le vailaʻau Glyformin e tatau ona faaitiitia ona o le faateleina o le aʻafia o le siako acid.

O pepa Glyformin e tatau ona ave e aunoa ma le vevela, i le taimi poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga, inu tele vai.

Mai le fualaau oona: vevela, vomia, tofo malosi i le gutu, le lava le fiaʻai, manava manava, afaina, tiga o le manava. O nei faʻamaoniga e masani ona taatele i le amataga o togafitiga ma e masani lava ona o ese i latou lava. O nei faʻamaoniga e mafai ona faʻaititia e ala i le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga, fua o le atropine poʻo antispasmodics.

Mai le itu o le metabolism: i se tulaga e seasea tutupu - faʻamaʻalo lactic acid (e manaʻomia le faʻaumatiaga o togafitiga), ma togafitiga umi-hypovitaminosis B12 (malabsorption).

Mai le polokalame o le hemopoietic: i nisi tulaga - measina megaloblastia.

Mai le faiga o endocrine: hypoglycemia (pe a faʻaaogaina i ni mea e le talafeagai).

Tali a le Allergic: paʻu paʻu.

I le tulaga o aʻafiaga o le itu, e tatau ona faʻaitiitia pe faʻagata le taimi.

Faailoga gasegase lactic acid mafai ona tupu. O le mafuaʻaga o le atinaʻeina o le lactic acidosis e mafai foi ona avea ma faʻamaopoopoina o le fualaau faasaina ona o le le atoatoa o le galuega. O le amataga o le lactic acidosis o vaivaiga lautele, o le gasea, vomiting, manava, faaitiitia o le vevela o le tino, tiga o le tino, tiga o le muscle, faaitiitia o le toto, bradyarrhythmia, i le lumanai atonu e faateleina le manava, totogo, mafaufau le atoatoa ma le atinaeina o le coma.

Togafitiga: i le tulaga o faʻamaoniga o le acidosis lactic, o le togafitiga faʻatasi ma Gliformin e tatau ona taofi vave, e tatau ona vave faʻamaʻi le tagata maʻi, ma, i le fuafuaina o le maualuga o le lactate, faʻamaonia le suʻesuʻega. O le fua sili ona aoga e aveese ai le lactate ma le metformin mai le tino o le fomaʻi. O togafitiga faʻapitoa e faia foi.

Faʻatasi ma le sulfonylurea, faʻamaʻi, insulin, NSAID, inhibitors MaO, oxytetracycline, inhibitors ACE, clofibrate derivatives, cyclophosphamide, beta-blockers, e mafai ona faaleleia le aafiaga hypoglycemic o le fualaau oona Glyformin.

Faʻatasi ma le cortico-coroids, fomaʻi faʻafofoga tautala, epinephrine, sympathomimetics, glucagon, hormones thyroid, thiazide ma le "loop" diuretics, mea na tutupu i le phenothiazine, mea e maua ai le acidic nicotinic, e mafai ona faʻaititia le faʻaoga o le hypoglycemic o le fualaau oona Glyformin.

Cimetidine faʻaitiitia le faʻaitiitia o le fualaau oona Glyformin, o se taunuuga o le aʻafiaga o le atinaʻeina o le siako acidosis.

E mafai e Gliformin ona faʻavaivaia le aʻafiaga o faʻamalosi (anticamorulants) (faʻamatalaga o le coumarin).

Faatasi ai ma le taumafa tutusa o le ethanol, o le atiina ae o le acidosis lactic e mafai.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataituina galuega tau fatuga: e tasi i le 6 masina, e manaʻomia le puleaina o le gaosinine (aemaise lava i tagata matutua). Gliformin e le tatau ona faʻamaonia pe afai o le maualuga o le fatu o le creatinine i le toto e maualuga atu i le 135 μmol / L i tane ma le 110 μmol / L i tamaitai.

E le itiiti ifo ma le 2 taimi i le tausaga, faʻapea foi ma foliga mai o le laualgia, o le lactate content in the plasma e tatau ona fuafuaina.

48 itula muamua ma i totonu o le 48 itula i le maeʻa ai o se suʻesuʻega faʻatusatusa i le X-ray (urography, iv angiography), e tatau ona e taofia le tagofia o fualaau oona Glyformin.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona e aloese mai le inu ava malosi ma fualaau oona ei ai le ethanol.

Glyformin e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma sulfonylurea. I lenei tulaga, aemaise lava le mataituina ma le totoa o maualuga o le kulukose toto.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

A faʻaaogaina e pei o le monotherapy, e le afaina ai Glyformin i le mafai ona ave taavale ma galue i auala. A faʻafefiloi Gliformin ma isi vailaʻau o le hypoglycemic (e aofia ai le sulfonylurea, mea inisalini), e ono tulaʻi mai tulaga o le hypoglycemics e mafai ai ona ave taavale ma auai i isi gaoioiga matautia e ono manaʻomia ai le faʻaauau o le gauai ma vave vave ona tali atu i le psychomotor.

Faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le taimi o le lactation (susu) e faʻasaina.

Pe a fuafuaina le maʻitaga, faʻapea foi i le tulaga o le maitaga aʻo aveina Gliformin, e tatau ona faʻamalolo le vailaau faʻasaina ma faʻamalosia le inisalini.

E le o iloa pe o le metformin ua alu i le susu o le susu, o le mea lea, o le gliformin ua solia i le susu. Afai e tatau ona faʻaaoga le fualaau oona Glyformin i le taimi o le lactation, e tatau ona faʻagata le susu.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi i tagata gasegase e sili atu ma le 60 tausaga o loʻo faʻatino galuega mamafa mamafa, lea e fesoʻotaʻi ma le tele o aʻafiaga o le atinaʻeina o le lactic acid ia i latou. I tagata matutua, o le fua fautuaina ole aso ole aso e le tatau ona sili atu i le 1 g.

Lisi B. E tatau ona teuina le vailaʻau mai le mafai ona aapa atu tamaiti, i se mea matutu, pogisa i se vevela e leai se maualuga e maualuga atu i le 25 ° C. O le ola papa mo papa o le 500 mg o le 3 tausaga, mo paʻu o 850 mg ma le 1 g - 2 tausaga.

Ina ia fai se fesili e uiga i le galuega o le poloketi pe faʻafesoʻotaʻi faatonu, faʻaoga lenei pepa.

Faatonuga mo le faʻaaogaina:

Tau o falemaʻi i le initaneti:

Gliformin o se vailaau oona oona.

Faʻaiʻuga

Gliformin o se tasi lea o vailaau e sili ona saogalemu i le hypoglycemic; o le tele o tulaga le mautonu e alu ese atu i luga o latou lava taimi, e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. Ma o na aʻafiaga e le manaomia, e le faʻaititia, e tatau ona fetuunai le fuainumera faasolosolo malie pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi le tino i tulaga fou.

Mo biguanides, o le itu pito sili ona aʻafia o le solia lea o le vaega o meaʻai:

  1. O faʻafitauli faʻafuaseʻi,
  2. Tatala
  3. Le lava le fiaʻai
  4. Suiga i le tofo (o le tino o le tofo).


Faamasinogaina e gliformin i le maʻisuka faafomai e tusa ai ma iloiloga, ona masani lea o le taimi e fetuunai ai le 2-4 vaiaso. Glucose e pipisi i totonu o le inumaga e tuʻuina atu i faiga faʻamalosi ma le tuʻuina atu o carbon dioxide. O le mea lea o faitioga o le vevela, afaina, manava.

Afai o le maʻi o le dyspeptic eo mai faatasi ma le tiga faʻamalosi ma e le alu ese i totonu o le masina, e mafai ona e taumafai e faʻaititia le fualaau poʻo le sui o le fale i le uluai Falani Glucophage, o lona tuufaatasiga, e aofia ai mea faaopoopo faaopoopo metformin, ua suesueina mo le 10 tausaga.

Faʻaalia mai o le allergic i foliga o erythema, vevela, paʻu o le paʻu e seasea lava, ae i tulaga faapena e masani lava ona suia vailaʻau. O le hypoglycemia e mafai ona naʻo togafitiga faʻapitoa, faʻatasi ai ma le soona inu o fualaau faasaina, le lelei o taumafa, galue malosi faaletino.

O ai e le fetaui ma Gliformin

O le lisi o faʻamaoniga mo vailaʻau uma e faʻavae i le metformin e taatele. I le faʻaopoopoga i le le atoatoa, o se faʻalavelave matautia o le faaleagaina o mea e faʻaleagaina, e le o faʻamaonia le vailaʻau mo:

  • Maʻi faʻamaʻi
  • O faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi,
  • Talu ai nei,
  • O le eleeleaina o mea taua o le fua,
  • O le maʻitaga ma le susu (o lenei vaega o le maʻisuka e tatau ona i luga ole inisalini)
  • Maʻisuka i tamaiti ei lalo o le 10 tausaga le matua - e leai se faʻamaoniga o le aoga ma le saogalemu,
  • I tulaga e lamatia ai le ola lea e faʻaosofia ai le lactic acidosis.

O le faaputuputuina o le lactic acid (o le gaosiga o le lactic acidosis) e faʻalauiloaina e ala i le faʻamaʻiina o le tino, faʻamaina o le ava, faʻamaʻi e faigata ai ona manava (infections, heart attacks, pathologies o le pulmonary), maʻi ketoacidosis, matelaina ma le manava, fiva, ma le vomiting. Seia vagana ua toe faʻafoisia atoatoa le homeostasis, ua faalēaogā Glyformin i mataupu uma.

I taimi o gasegase, faʻatasi ai ma manua ogaoga, faʻamaʻi pipisi, suʻesuʻega radiopaque, metformin ua suia mo le tele o aso ma sauniuniga inisalini.

I le le lelei o taumafa, matelaina matelaina, pe a maua e le tagata maʻi le itiiti ifo i le 1000 kcal / aso, o le tino o soupeti. O lenei tulaga e matautia e ala i le atinaʻe o ketoacidosis metabolic.

Taunuuga o Fegalegaleaiga Faʻatau

O le avanoa e faʻaleleia le gasegase o le hypoglycemous o Glyformin e faʻateleina i le faʻaaogaina o le inisalini, NSAID, drug sulfa-urides, ma β-blockers.

O tagata faʻatagaina o le gaioiga o le metformin e mafai ona avea ma glucocorticosteroids, faʻamataʻu tautala, hormones thyroid, mea e maua ai le acidic nicotinic, togafitiga thiazide.

Le tau ma le teuina o fualaau

Mo le teuina o Gliformin, e le manaʻomia tulaga faʻapitoa: o le uluai afifiina, tulaga o le vevela e oo i le 25 ° C, o se nofoaga e puipuia mai le radiation ultraviolet ma tamaiti. E fuafua e le gaosiga mo paʻu i totonu o le atigi se vaitaimi o le tusi poloaiga 2 tausaga, e aunoa ma - 3 tausaga. I le faaiuga o lona ola, e tatau ona lafoaʻi vailaʻau.

I Gliformin, o le tau mo le tele o le taugofie:se pusa pepa i totonu o se ata malupuipuia e mafai ona faatauina mo 300 rubles, aunoa ma - mo le 150 rubles. (o le metformin o le 0,5 mg).

Faʻafefea ona suia le gliformin

E tele mafuaʻaga e sui ai le fualaau faasaina - mai avanoa tau tupe mo tagata taʻitoʻatasi, ae i soo se tulaga lava, e tatau i le fomaʻi ona filifili ni mea e tutusa mo Gliformin e faʻatatau i suʻesuʻega a le maʻi ma le soifua manuia. I feutagaiga, e tatau ona e faʻamatala auiliili e uiga i uiga leaga, ma lisi uma vailaau e te faia faʻatasi.

Mai le kulupu, e naʻo le tasi le vailaʻau e faʻaaogaina - metformin, i le analogues o Glyformin ma le mea e tasi o loʻo galue malosi e sili ona lauiloa:

    French Glucophage, Gliformin mo paʻu mamafa

O le faafitauli o le leiloa o popolega mamafa 23% o le faitau aofaʻi. O le manaʻoga e puʻeina le matauʻa ma le mataʻutia o mata, taumafai i ni atinaʻega fou e aunoa ma le afifiina o ni taga e leai se tino, e mafai ai e teine ​​ona lamatia lo latou ola maloloina e aunoa ma le mafaufau moni i taunuuga. E faapefea ona galue metformin i lenei tulaga?

E tusa ai ma fomaʻi, ma le tele o mea, o le inisalini o faʻamalosia e tatau ona i ai. Afai e tapunia le leʻo i le fatsule gaʻo, e le oʻo atu i ai le lagona o le faʻaitiitiga ma le kulukose. O le pancreas e faʻaleleia ai le gaosiga o le inisalini, o le faʻapipiʻiina o le sili atu ei ai sona aafiaga leaga i le gaʻo gaʻo.

O se tasi o mafuaʻaga autu mo le faʻamalosia o le inisalini o se mea e le lelei le taumafa ma le tele o meaʻai gaʻo. O le tele o le inisalini e le o galue e faʻatupeina e le tino, o le itiiti foi lea o le fiafia mo ia. O le taunuuga o le iniseti, hyperinsulinism. O le vailaʻau e toe faafoi atu ai le hormone i le gafatia galue, ma pe a masani ona faʻaaogaina le kulūkose, e le tupu le lapoʻa.

Gliformin: faatonuga mo le faʻaaoga mo le gau o le mamafa

Afai e mautinoa lava e te le maua le mamafa i fualaau, e tatau lava ona e faia saʻo. Glyformin e le o se faafitauli e faʻatau, e ui lava o vailaau faʻamaina o vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina o vailaʻau faʻasaina. Pe a suʻesuʻe i faʻatonuga, ia faʻaeteete faapitoa i le faʻamaʻi ma le aʻafiaga o le tino - anemia, gastritis, neuritis.

Amata le vasega ma se faʻataʻitaʻiga maualalo (0.5 g), faʻasologa o mea e aʻafia ai ma soʻo se suiga i le soifua lelei. Afai e te amata i isi atopa, o le fiafia o aʻafiaga o le itu (aemaise lava le ita) e le taofia ai oe.

E faʻaaoga muamua laulau pe a maeʻa foʻi taumafataga, ae mafai foi ona faʻaaoga i le po - e le feteenai ma a latou meatotino. I totonu o le lua vaiaso, e mafai ona e iloiloina le aoga e fetuunai ai le dose i le 2 g / aso. pe suia le fualaau faasaina.

Fuainumera Gliformin e fomaʻi ma le maʻisuka

Faʻataʻitaʻi e fomaʻi le togafitiga o le Gliformin e ala i lona mafai ona faʻaleleia le faʻaleleia o le inisalini, faʻaleleia le pulea o le tino, faʻalauteleina le microcirculation i totonu o masini, faʻaitiitia le toto toto ma le mimiti o le endothelial, ma afaina ai le dyslipidemia ma le atherogenesis. O le faʻaaogaina o Gliformin mo le mamafa o le mamafa, faʻamasinoina e suʻega a fomaʻi, e le talafeagai.

Iloiloga Faʻataʻitaʻiga o le Gafatia o le Glyformin ma Isi Metformin Taunuuga mo le Pau o le Paʻu - i luga o lenei vitio

Faʻataʻitaʻiga

Glyformin mo le maʻisuka e tatau ona faia na o le tautala tautala. O le faiga o le gaioiga o fualaau faasaina i luga o mamanu o totoga i totonu e le o malamalama lelei i ai.

O le oʻo atu i totonu o le tino, o le gaioiga galue malosi o loʻo aʻafia i faiga nei:

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Glyformin" mo le maʻisuka ma le gasegase e aofia ai le faʻaitiitia o le manava ma le mamafa o le tino. O faatonuga e taʻu mai ai o vailaʻau e faʻateleina ai le faʻamavaeina o fusi toto ma taofia ai le faʻaaloalo i le platelet.

O le metformin hydrochloride e vave ona gauai i sulu o le vaega o meaʻai. O le maualuga o le maualuga o le gaioiga galue malosi e faʻatulaga pe a uma le lua itula mai le taimi o le pulega. O lona bioavailability e tusa ma le 50-60%. O le vailaau e le mafai ona fesootaʻi ma masini plasma, e faasolosolo malie ona faʻaopoopo i totonu o mamanu o totoga. Mai le tino, o le meaola lea e toetoe lava a le suia.

Tosiga ma le pulega

O se fualaau patino o Gliformin e fuafuaina e le fomaʻi maʻi mo tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi, ma mafaufau i le maualuga o le kulukose i le toto, o le matua ma le mamafa o faʻamaʻi o le maʻi.

Ole fua muamua e ono mai le 500 mg i le 1 gram o le metformin. Faʻaaoga faʻamaʻi i lea aso ma lea aso faatasi ai ma meaai poʻo le taimi lava e uma ai ona 'ai. Faʻalagolago i le maualuga o le glycemia pe'ā uma le amataga o togafitiga, o le a mafai ona faasolosolo malie le alualu i luma. Ole fua ole tausiga, o se tulafono, e 1.5-2 lita i le aso, o le maualuga e mafai ona faatagaina ile 3 g. Ina ia faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga mai le gastrointestinal tract, e tatau ona vaeluaina le dose ile 2-3 doses.

O tagata matutua e le fautuaina e sili atu i le fua o le 1 g. O le faaitiitia o le fua faatatau o aso taitasi e talafeagai foi mo tagata mamaʻi e iai ni faaletonu tuga o le tino, aua latou i ai le tele o aʻafiaga o le atinaʻeina o le lactic acidosis.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Teu i se mea matutu, mago i le vevela e oo i le 25 ° C. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Soifua o le tamaʻi: papaʻa - 3 tausaga, ata vali ata - 2 tausaga.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

Faʻamatalaga e uiga ia Gliformin

E tusa ai ma iloiloga a Gliformin, e aoga uma i le tulaga o le maʻisuka ma i le tele o faʻafitauli o le tino. E le gata i lea, e masani lava ona faʻaaogaina e gasegase o loʻo taumafai e aveesea le mamafa, ma o nisi tagata latou te faʻaaogaina mo nei faamoemoega ua latou fai mai ua mafai ona latou iloa lelei le mamafa o le mamafa ma faʻavasega le maualuga o le fuamoa. Ae ui i lea, e toʻatele tagata atamamai e lapatai atu i le faʻaaogaina o Gliformin mo paʻu mamafa, pe afai e leai ni faʻamaoniga manino mo lenei mea.

O nisi o tagata gasegase na latou taʻua aafiaga le lelei o le fualaau faasaina, e aofia ai le ulu tiga, vaivaiga, faaletonu o le mafaufau. Talu ai e mafai ona faʻamalosia uma aʻafiaga lelei ma aʻafiaga i luga o le tino, e fautuaina le faia o se togafitiga i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Le tau o Gliformin i falemaʻi

O le tau faʻatusatusa o Gliformin 0.5 g papa i vailaʻau faʻamaʻi e 86-130 rubles (o le pusa e 60 pusa).E mafai ona e faatauina ni pusa i totonu o se pusa ata e iai le 0.85 g mo le 191-217 rubles, ma se fua o le 1 g mo 242-329 rubles (ia pusa e 60 pusa).

Gliformin 500mg No. 60 pusa

Gliformin 500 mg n60 laupepa

Gliformin papa 500 mg 60 pcs.

Gliformin Tab. 500mg n60

Gliformin Tab. p.p.o. 850mg n60

Gliformin Taunuuga Tafaʻi. faaumiumi. taga fai. n / a pagota. 750mg No. 30

Gliformin tablets 60 pcs.

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

Faatasi ai ma se asiasiga masani ile moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford se faasologa o suʻesuʻega, lea na latou oo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona faaleagaina ai le fai meaʻai i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona faaitiitia lona tele. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi e le tatau ona vavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

I le taimi o le olaga, o le averesi o tagata e le itiiti ifo i le lua vaituloto tetele o le suavaia.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

I le faaopoopo atu i tagata, e na o le tasi le mea ola i luga o le lalolagi Earth - taifau, e pagatia mai le prostatitis. O a matou uo sili ona faamaoni.

O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

O le ate o le sili lea o le totoga i totonu oo tatou tino. O lona mamafa o le mamafa e 1.5 kilokalama.

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

O le afaina o se maualuga maualuga o le "leaga" cholesterol e manino i le tino. Ua uma ona faamaonia o lenei tulaga e oʻo atu ai i le atherosclerosis ma, o le mea lea, e faʻapupulaina ai le lamatiaga.

Pills paʻepaʻe pe toetoe lava a sinasina, paʻu palanikisi, ma le paʻu ma le vaʻalele.

Tagata faʻatau: sorbitol, calcium phosphate dihydrate, povidone (polyvinylpyrrolidone), macrogol (polyethylene glycol), stearate o le calcium poʻo le vailaʻau vaʻa.

10 pi. - afifi paʻu (6) - pepa o pepa pepa.

Palama vali ata paʻepaʻe pe paʻepaʻe ma se lanu paʻepaʻe pe fulufulu, oval, biconvex.

Tagata faʻatagaina: pateta pateta, povidone (polyvinylpyrrolidone), vailaʻau vaʻa.

Le tuufaatasiga o le atigi ata: hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose), macrogol (polyethylene glycol 6000), talc.

60 pcs. - polypropylene cans (1) - teuina o pepa pepa.

60 pcs. - Polyethylene Cans (1) - Papa o pepa pepa.

Palama vali ata paʻepaʻe pe paʻepaʻe ma se lanu paʻepaʻe pe fulufulu, oval, biconvex.

Tagata faʻatagaina: pateta pateta, povidone (polyvinylpyrrolidone), vailaʻau vaʻa.

Le tuufaatasiga o le atigi ata: hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose), macrogol (polyethylene glycol 6000), talc.

60 pcs. - polypropylene cans (1) - teuina o pepa pepa.

60 pcs. - Polyethylene Cans (1) - Papa o pepa pepa.

Fualaau faasaina o le hypoglycemic mo le fofogaina ole fofoga mai le vaega o biguanides. Glyformin e faʻalavelaveina le gluconeogenesis i le ate, faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le kulukose mai le iniseti, faʻaleleia ai le faʻaogaina o le kulūkose, ma faʻapupulaina ai foi le lagona o gaʻo i le inisalini. Ae ui i lea, e le afaina ai le pule faanatura o le inisalini e peta peta o le pancreas. Faʻaititia le maualuga o triglycerides ma LDL i totonu o le toto. Faʻaleleia pe faʻaititia le mamafa o le tino. E i ai sona aʻafiaga fibrinolytic ona o le taofiofia o se mea e fai ai le plasminogen activator inhibitor.

A maeʻa ona tago i le vailaau faʻataʻitaʻi, ona faʻafefe lea o le metformin mai le mea oona. Fmax metformin i plasma e oʻo i le 2-2.5 itula. A maeʻa ona faia se fua faʻasologa, o le bioavailability o le 50-60%.

E masani lava e le tuiina i masini plasma. E faʻapupulaina i vaovao, ate ma gaʻo.

T1/2 O le 1.5-4.5 itula. E leʻo suia e fatugaʻo.

Pharmacokinetics i mataupu faapitoa ile falemaʻi

Faʻasalaga le toe faʻaaogaina o le fualaau faasaina, e mafai ona faʻaaogaina le fualaau faasaina.

- ituaiga 2 o le maʻisuka faʻatasi ma le le atoatoa o togafitiga o meaʻai (aemaise lava i tagata mamaʻi ma le gaʻo) e pei o le monotherapy poʻo le faʻatasi ai ma isi fualaau oona.

- maʻi o le maʻisuka, coma,

- faʻaleagaina le galuega,

- faʻamaʻi faʻalavelave ma se faʻafitauli o le faʻavaivaia o le gaioiga galue: faʻamalaina (ma le manava, vomiting), fiva, faʻamaʻi pipisi, hypoxia (faʻafuaseʻi, maʻi vaʻa, fatu faʻamaʻi, maʻi o le bronchopulmonary),

- faʻamaoniga faʻapitoa o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o hypoxia (e aofia ai le fatu poʻo le faʻailoga o le tino, faʻalavelave faʻaleagaina o le myocardial, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular),

- ogaoga o taotoga ma manua pe a faʻaalia le inisalini togafitiga,

- galuega ole ate,

- faʻamaʻi pipisi, ava malosi oona,

- lase acidosis (e aofia ai le talafaasolopito),

- faʻaaoga mo le itiiti ifo i le 2 aso muamua ma i totonu o le 2 aso talu ona faia le leitiope po o faʻataʻitaʻiga x-ray ma le faʻaofiina o le iodine,

- faʻaauau i le maualalo o le kalori (lalo ifo o le 1000 cal / aso),

- lactation (fafagaina),

- Faʻaaogaina o le vailaʻau.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi i tagata gasegase e sili atu ma le 60 tausaga o loʻo faʻatino galuega mamafa mamafa, lea e fesoʻotaʻi ma le tele o aʻafiaga o le atinaʻeina o le lactic acid ia i latou.

O le fualaau o le fualaau faasaina e setiina e le fomaʻi taʻitasi, e fuafua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Ole fua muamua ole 0.5-1 g / aso poʻo le 0.85 g 1 taimi / aso. O se isi faʻagasolo maliega o le fualaau e mafai ona fuafua i le maualuga o le glycemia. Ole fua ole tausiga o le fualaau faasaina e masani ona 1.5-2 g / aso. Ole maualuga ile dose ole 3 g / aso. Ina ia faʻaitiitia le leaga o gaioiga mai le digestive system, e tatau ona vaeluaina le fualaau o aso taitasi i 2-3 inumaga.

I tagata matutua, o le fua fautuaina ole aso ole aso e le tatau ona sili atu i le 1 g.

I faʻamaʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le fualaau o le vailaʻau Glyformin e tatau ona faaitiitia ona o le faateleina o le aʻafia o le siako acid.

O pepa Glyformin e tatau ona ave e aunoa ma le vevela, i le taimi poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga, inu tele vai.

Mai le fualaau oona: vevela, vomia, tofo malosi i le gutu, le lava le fiaʻai, manava manava, afaina, tiga o le manava.O nei faʻamaoniga e masani ona taatele i le amataga o togafitiga ma e masani lava ona o ese i latou lava. O nei faʻamaoniga e mafai ona faʻaititia e ala i le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga, fua o le atropine poʻo antispasmodics.

Mai le itu o le metabolism: i se tulaga e seasea tutupu - faʻamaʻalo lactic acid (e manaʻomia le faʻaumatiaga o togafitiga), ma togafitiga umi-hypovitaminosis B12 (malabsorption).

Mai le polokalame o le hemopoietic: i nisi tulaga - measina megaloblastia.

Mai le faiga o endocrine: hypoglycemia (pe a faʻaaogaina i ni mea e le talafeagai).

Tali a le Allergic: paʻu paʻu.

I le tulaga o aʻafiaga o le itu, e tatau ona faʻaitiitia pe faʻagata le taimi.

Faailoga gasegase lactic acid mafai ona tupu. O le mafuaʻaga o le atinaʻeina o le lactic acidosis e mafai foi ona avea ma faʻamaopoopoina o le fualaau faasaina ona o le le atoatoa o le galuega. O le amataga o le lactic acidosis o vaivaiga lautele, o le gasea, vomiting, manava, faaitiitia o le vevela o le tino, tiga o le tino, tiga o le muscle, faaitiitia o le toto, bradyarrhythmia, i le lumanai atonu e faateleina le manava, totogo, mafaufau le atoatoa ma le atinaeina o le coma.

Togafitiga: i le tulaga o faʻamaoniga o le acidosis lactic, o le togafitiga faʻatasi ma Gliformin e tatau ona taofi vave, e tatau ona vave faʻamaʻi le tagata maʻi, ma, i le fuafuaina o le maualuga o le lactate, faʻamaonia le suʻesuʻega. O le fua sili ona aoga e aveese ai le lactate ma le metformin mai le tino o le fomaʻi. O togafitiga faʻapitoa e faia foi.

Faʻatasi ma le sulfonylurea, faʻamaʻi, insulin, NSAID, inhibitors MaO, oxytetracycline, inhibitors ACE, clofibrate derivatives, cyclophosphamide, beta-blockers, e mafai ona faaleleia le aafiaga hypoglycemic o le fualaau oona Glyformin.

Faʻatasi ma le cortico-coroids, fomaʻi faʻafofoga tautala, epinephrine, sympathomimetics, glucagon, hormones thyroid, thiazide ma le "loop" diuretics, mea na tutupu i le phenothiazine, mea e maua ai le acidic nicotinic, e mafai ona faʻaititia le faʻaoga o le hypoglycemic o le fualaau oona Glyformin.

Cimetidine faʻaitiitia le faʻaitiitia o le fualaau oona Glyformin, o se taunuuga o le aʻafiaga o le atinaʻeina o le siako acidosis.

E mafai e Gliformin ona faʻavaivaia le aʻafiaga o faʻamalosi (anticamorulants) (faʻamatalaga o le coumarin).

Faatasi ai ma le taumafa tutusa o le ethanol, o le atiina ae o le acidosis lactic e mafai.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataituina galuega tau fatuga: e tasi i le 6 masina, e manaʻomia le puleaina o le gaosinine (aemaise lava i tagata matutua). Gliformin e le tatau ona faʻamaonia pe afai o le maualuga o le fatu o le creatinine i le toto e maualuga atu i le 135 μmol / L i tane ma le 110 μmol / L i tamaitai.

E le itiiti ifo ma le 2 taimi i le tausaga, faʻapea foi ma foliga mai o le laualgia, o le lactate content in the plasma e tatau ona fuafuaina.

48 itula muamua ma i totonu o le 48 itula i le maeʻa ai o se suʻesuʻega faʻatusatusa i le X-ray (urography, iv angiography), e tatau ona e taofia le tagofia o fualaau oona Glyformin.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona e aloese mai le inu ava malosi ma fualaau oona ei ai le ethanol.

Glyformin e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma sulfonylurea. I lenei tulaga, aemaise lava le mataituina ma le totoa o maualuga o le kulukose toto.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

A faʻaaogaina e pei o le monotherapy, e le afaina ai Glyformin i le mafai ona ave taavale ma galue i auala. A faʻafefiloi Gliformin ma isi vailaʻau o le hypoglycemic (e aofia ai le sulfonylurea, mea inisalini), e ono tulaʻi mai tulaga o le hypoglycemics e mafai ai ona ave taavale ma auai i isi gaoioiga matautia e ono manaʻomia ai le faʻaauau o le gauai ma vave vave ona tali atu i le psychomotor.

Faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le taimi o le lactation (susu) e faʻasaina.

Pe a fuafuaina le maʻitaga, faʻapea foi i le tulaga o le maitaga aʻo aveina Gliformin, e tatau ona faʻamalolo le vailaau faʻasaina ma faʻamalosia le inisalini.

E le o iloa pe o le metformin ua alu i le susu o le susu, o le mea lea, o le gliformin ua solia i le susu. Afai e tatau ona faʻaaoga le fualaau oona Glyformin i le taimi o le lactation, e tatau ona faʻagata le susu.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi i tagata gasegase e sili atu ma le 60 tausaga o loʻo faʻatino galuega mamafa mamafa, lea e fesoʻotaʻi ma le tele o aʻafiaga o le atinaʻeina o le lactic acid ia i latou. I tagata matutua, o le fua fautuaina ole aso ole aso e le tatau ona sili atu i le 1 g.

Lisi B. E tatau ona teuina le vailaʻau mai le mafai ona aapa atu tamaiti, i se mea matutu, pogisa i se vevela e leai se maualuga e maualuga atu i le 25 ° C. O le ola papa mo papa o le 500 mg o le 3 tausaga, mo paʻu o 850 mg ma le 1 g - 2 tausaga.

Ina ia fai se fesili e uiga i le galuega o le poloketi pe faʻafesoʻotaʻi faatonu, faʻaoga lenei pepa.

Faatonuga mo le faʻaaogaina:

Tau o falemaʻi i le initaneti:

Gliformin o se vailaau oona oona.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O foliga o Gliformin o papa maʻa.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le metformin hydrochloride. O lona faʻaogaina i le tasi papafa e mafai ona 500 mg, 850 mg poʻo le 1 gram.

O vaega o ausilali o pepa e 500 mg o le calcium phosphate dihydrate, sorbitol, povidone (polyvinylpyrrolidone), vailaʻau vaʻaia poʻo le konateko stearate, macrogol (polyethylene glycol). 60 fasi vaega ua faatauina atu. i pusa pepa (6 pusa tioata e aofia ai 10 pusa taʻitasi).

O vaega faaopoopo o le Glyformin 850 mg ma le 1 gram fuamati o le pateta pateta, o le suauu acid, povidone (polyvinylpyrrolidone). I nei vailaʻau, e 60 papalama ua faʻatau. i polypropylene cans.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Glyformin, e tusa ai ma faatonuga, ua fuafuaina mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, aemaise lava i tagata gasegase. O lenei fualaau faasaina ua faatonuina pe afai e le aoga le togafitiga o mea taumafa.

Contraindications

E tusa ai ma le faʻamatalaga i le fualaau faasaina, o le faʻamaonia o le faaaogaina o Gliformin o:

  • Tetoacidosis o le maʻisuka
  • O le maʻisuka precoma ma le coma
  • O gasegase gasegase, gasegase ogaoga ma isi tulaga pe a manaʻomia le togafitiga o le inisalini,
  • Faʻasologaina o galuega,
  • O gasegase gasegase e mafai ona mafua ai le le toe maua o le galuega: faamaʻi (e aofia ai le vomiting, manava), fiva, faʻamaʻi pipisi, hypoxia (faʻamaʻi fatu fatu, sepsis, maʻi bronchopulmonary, faʻalavelave),
  • Oona inu ava malosi,
  • Faʻavaʻa faʻavalea
  • Lactic acidosis (lactic acid coma), e aofia ai se talafaasolopito o
  • Faʻaaloalo i se taumafataga o le hypocaloric (pe a fai e le itiiti ifo i le 1000 calories / aso le tagata e taumafaina),
  • Gaioiga o le ate,
  • Maʻi gasegase ma faʻasolosolo e mafai ona oʻo atu ai i le tino o le hypoxia (e aofia ai le afaina o le myocardial, o le fatu poʻo le faʻailoga o le tino, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular)

I le faaopoopo atu, Gliformin, e tusa ai ma faatonuga, ua solia:

  • I le taimi o le maitaga
  • Fafine susu
  • Faʻatasi ai ma le gasegase ile metformin poo soʻo se vaega fesoasoani.

E le fautuaina le vailaʻau mo tagata gasegase e sili atu i le 60 tausaga o loʻo faʻatino galuega mamafa, aua i lenei tulaga, o le tulaga lamatia o le atinaʻeina o le lactic acidosis e maualuga.

Tosiga ma le pulega

O se fualaau patino o Gliformin e fuafuaina e le fomaʻi maʻi mo tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi, ma mafaufau i le maualuga o le kulukose i le toto, o le matua ma le mamafa o faʻamaʻi o le maʻi.

Ole fua muamua e ono mai le 500 mg i le 1 gram o le metformin. Faʻaaoga faʻamaʻi i lea aso ma lea aso faatasi ai ma meaai poʻo le taimi lava e uma ai ona 'ai. Faʻalagolago i le maualuga o le glycemia pe'ā uma le amataga o togafitiga, o le a mafai ona faasolosolo malie le alualu i luma.Ole fua ole tausiga, o se tulafono, e 1.5-2 lita i le aso, o le maualuga e mafai ona faatagaina ile 3 g. Ina ia faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga mai le gastrointestinal tract, e tatau ona vaeluaina le dose ile 2-3 doses.

O tagata matutua e le fautuaina e sili atu i le fua o le 1 g. O le faaitiitia o le fua faatatau o aso taitasi e talafeagai foi mo tagata mamaʻi e iai ni faaletonu tuga o le tino, aua latou i ai le tele o aʻafiaga o le atinaʻeina o le lactic acidosis.

Faʻaiʻuga

O mea faʻalavelave taatele e matauina i le Gliformin e le o iai i le faʻaogaina o le tino, e pei o le tiga o le fatu, le afaina, le tofo i le gutu, vomiting, leu, manava, ma le le fia ai. O nei faailoga e masani lava ona tupu i le amataga o togafitiga ma o le tele o tulaga e alu ese na o latou. E le gata i lea, o lo latou malosi e mafai ona faʻaititia e ala i le faʻaaogaina o antispasmodics, antacids or derropine derivatives.

I nisi tulaga, o nei itu o Gliformin ua lauiloa:

  • Mai le itu o le metabolism - lactic acidosis,
  • Mai le siamisi o le tino - melamblastia anemia,
  • Tali a le Allergic - vevela paʻu ma le vevela.

Faʻasolosolo le faʻaaogaina o le Gliformin, e mafai ai e le hypovitaminosis B12 ona atiaʻe, aʻo ave le vailaʻau i le le atoatoa o tui - hypoglycemia.

Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, o loo i ai se avanoa e atiina ae ai le acidic acid, i nisi tulaga ma se taunuuga matautia. O le isi mafuaaga o le lactic acidosis atonu o le faaputuputuina o le metformin ona o le le atoatoa o le galuega. O uluai faailoga o le lactic acidosis o le nausea, vaivaiga lautele, vomiting, faaitiitia o le vevela o le tino, manava manava, tiga o le tino ma le muscle, bradyarrhythmia, ma le faaitiitia o le toto. I le lumanaʻi, faʻaalia le vevela, faʻavavevave manava ma faʻaletonu le malamalama, coma e atiina ae.

I le tulaga o le maualuga ma le faʻaalia mai o faʻamaoniga o le acidosis lactic, e tatau loa ona faalēaogā loa le puleaina o Gliformin ma faʻamaʻi vave ile falemaʻi. O le auala aupito sili ona lelei e faʻaitiitia ai le metformin ma le lactate mai le tino o le faʻamaʻi. I le lumanaʻi, e faʻaalia ai togafitiga faʻamaʻi.

Faatonuga faapitoa

I le faʻaaogaina o Glyformin, e tatau ai:

  • Taofi le inu ava malosi ma vailaʻau o loʻo i ai le ethanol,
  • E le itiiti ifo i le 2 taimi i le tausaga, faapea foi ma foliga vaaia o faailoilo o le minealgia, e fuafua ai le mataupu lactate plasma,
  • Mataʻituina le galuega faʻapitoa: tasi taimi i le ono masina, fuafua le maualuga o le fatu fatu fatu.

Afai e tatau ona faia se suʻesuʻega X-ray poʻo le radioisotope ma le faʻaofiina o se mea e faʻaogaina ai le iodine, e tatau ona e taofia le aveina o Gliformin 48 itula aʻo le i fuafuaina le faʻatulagaga ae aua le faʻaaogaina mo le isi 2 aso pe a maeʻa.

E tusa ai ma le gaioiga galue, o Gliformin o tala ia o fualaau nei:

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Gliformin o se vailaʻau faʻasaina.

E tatau ona teuina i se nofoaga malulu, e le mafai ona gaogao le susulu o le la, i le vevela e oo atu ile 25º. I le teuina lelei, o le ola o le pepa e 500 mg o le 3 tausaga, 850 mg tablets ma le 1 gram - 2 tausaga.

Na maua se mea sese i le tusiga? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter.

Gliformin 500mg No. 60 pusa

Gliformin 500 mg n60 laupepa

Gliformin papa 500 mg 60 pcs.

Gliformin Tab. 500mg n60

Gliformin Tab. p.p.o. 850mg n60

Gliformin Taunuuga Tafaʻi. faaumiumi. taga fai. n / a pagota. 750mg No. 30

Gliformin tablets 60 pcs.

Lazolvan o se mucolytic ma fualaau faʻatau fua. Pepa c. nisi auiliiliga

Diazolin o se antihistamine o loʻo i le kulupu. nisi auiliiliga

Helomirtol o se fualaau faasaina e faaaoga mo. nisi auiliiliga

Atoxil - o se vailaʻau e maua i le bacteriostatic, manua. nisi auiliiliga

Amixin o se vailaʻau faʻasaina ma le le faʻamalosi. F. faaopoopo

Lincomycin o se vailaau antibacterial. Pepa. nisi auiliiliga

Gliformin mo paʻu mamafa

O le faafitauli o le leiloa o popolega mamafa 23% o le faitau aofaʻi.O le manaʻoga e puʻeina le matauʻa ma le mataʻutia o mata, taumafai i ni atinaʻega fou e aunoa ma le afifiina o ni taga e leai se tino, e mafai ai e teine ​​ona lamatia lo latou ola maloloina e aunoa ma le mafaufau moni i taunuuga. E faapefea ona galue metformin i lenei tulaga?

E tusa ai ma fomaʻi, ma le tele o mea, o le inisalini o faʻamalosia e tatau ona i ai. Afai e tapunia le leʻo i le fatsule gaʻo, e le oʻo atu i ai le lagona o le faʻaitiitiga ma le kulukose. O le pancreas e faʻaleleia ai le gaosiga o le inisalini, o le faʻapipiʻiina o le sili atu ei ai sona aafiaga leaga i le gaʻo gaʻo.

O se tasi o mafuaʻaga autu mo le faʻamalosia o le inisalini o se mea e le lelei le taumafa ma le tele o meaʻai gaʻo. O le tele o le inisalini e le o galue e faʻatupeina e le tino, o le itiiti foi lea o le fiafia mo ia. O le taunuuga o le iniseti, hyperinsulinism. O le vailaʻau e toe faafoi atu ai le hormone i le gafatia galue, ma pe a masani ona faʻaaogaina le kulūkose, e le tupu le lapoʻa.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Gliformin"

Pusa mo le faʻaaogaina o faʻatauga e ave ai maʻi i faʻamaʻi nei:

  • O le maʻisuka ituaiga II, pe afai e le aoga le togafitiga o togafitiga ma le sulfonylurea.
  • Tusa o le maʻisuka meli (e faaopoopo atu i le faʻasologa o inisalini).

I taimi o togafitiga, e manaʻomia le mataʻituina pea o fatugaʻo, e tasi i le ono masina e fautuaina ai e siaki le lactate i le plasma toto.

Faʻaiʻuga

Pe a faatonuina e se fomaʻi "Gliformin" mo le maʻisuka, o iloiloga o tagata gasegase moni e mafai ona iloiloina le aoga o le fualaau faasaina. E pei o isi vailaʻau, e mafai ona mafua ai le tele o aʻafiaga i itu:

  • Finosini: hypoglycemia.
  • Taʻaloga toto: anemia.
  • Tali a le Allergic: rashes, urticaria.
  • Metabolism: hypovitaminosis.
  • Gastrointestinal system: leai se manaʻo, inu, tofo o le uamea i le gutu, vomiting, manava manava.

Afai e tulai mai ni faʻafitauli leaga, e tatau ona mumusu e ave faʻamaonia mo sina taimi ma faʻatalanoa se fomaʻi.

Tulaga o tau ma mea e teu ai

O le vailaʻau e tatau ona teuina i le vevela e oʻo i le 25 tikeri i se nofoaga e puipuia mai tamaiti. E tolu tausaga le ola o le taligalu, ma mo pusa i totonu o se pusa ata - 2 tausaga.

O le a le tele o tau a Gliformin? I le maʻisuka, o le tau o fualaau oona e taua tele mo le tele o tagata gasegase. O fualaau o loʻo faʻamatalaina i le tusiga e taugofie lava. Mo le afifiina o laupepa i se pusa ata e tatau ona totogia sina sili atu i le 300 rubles. Pills o loʻo i ai se faʻamavaega (0.5 g o mea gaʻo) e taugofie - e tusa ma le 150 rubles.

A faʻatau le fualaau faasaina "Glyformin", faʻaaoga, faʻatonuga, iloiloga - o le mea muamua lenei e gauai i ai tagata gasegase. Talu ai ona o le tele o faʻamaʻi, o vailaʻau e le talafeagai mo le toatele. E mafai ona e filifilia se vailaau faʻasaina e tutusa lelei ma mea tau falemaʻi pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi.

Faatasi ai ma analogues e sili ona fetaui ma Gliformin e tusa ai ma mataupu o le mea galue, o mea nei e iloga: Diaberite, Metformin, Glucoran.

Faʻamatalaga o maʻi ma fomaʻi

O le tele o gasegase ua uma ona faatonuina lenei fualaau faasaina mo togafitiga e lipotia ai se tulaga maualuga o se mea e sili atu. I le tele o tulaga, e mafua ona o le faʻaaoga sese o fualaau. O se mea maualuga e mafai ona faʻaosoosoina ai le mea na tupu o le sooga lactic acidosis. O lona uiga autu o le: tiga o le muso, vomiting ma le nausea, le malamalama le mafaufau. Afai ei ai ni faailoga o le tagata maʻi, e fautuaina e taofi le tagofia o fualaau ma saili le fesoasoani mai se fomaʻi.

I le vaega o tagata tomai faapitoa, o iloiloga i le tele o mataupu e lelei. O le mafuaaga lea e masani ona faatonuina ai Glyformin mo le maʻisuka. O le tau o vailaʻau e maualalo, e mafai ona faʻatauina i le toetoe o falemaʻi uma. Afai e te mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga, o le tulaga e mafai ona i ai aʻafiaga e maualalo. Faʻasalalau fomai i le gasologa o togafitiga e tatau ai ona faia suʻega mo le fatulaini fatulaini 2-3 taimi i le tausaga.I le taimi o le togafitiga, e tatau ona lafoai le ava malosi ma vailaau o iai le ethanol.

E tauaofai

O le maʻisuka o se faʻamaʻi pipisi masani, lea o loʻo faʻateleina ona maua i le tupulaga talavou i aso nei. Mo togafitiga, o fomaʻi e faatonuina ai vailaʻau eseese. "Glyformin" e faasino foi ia i latou. Ole vailaau oona lea e nafa ma le faʻalauteleina o le lagona lelei ole gaʻo ile inisalini. Afai e te aveina e tusa ai ma faatonuga ma e pei ona faatonuina e lau fomaʻi, e le tatau ona i ai ni itu taua. E tutusa le taua le mafaufau i le solia o le fualaau faasaina.

Faamatalaga lautele

Gliformin o se sui o le hypoglycemic e fuafua mo le faʻaaogaina i totonu. Fautuaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O se paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo se kulimi.

E maua le meafaigaluega i Rusia. O lona Latina igoa o GLIFORMIN.

O lenei vailaau faʻatau e faʻatau naʻo le faʻamaʻi, aua e le talafeagai mo maʻisuka uma - i nisi tulaga, o lona faʻaoga e mafai ona afaina. O le mea lea, e le taliaina le amata togafitiga na o ia lava ma lana fesoasoani.

O le elemene autu autu i Gliformin o Metformin. O se vaega o le fualaau faasaina i le tulaga o le hydrochloride.

I le faaopoopo i ai, o vailaau o loʻo aofia ai vaega fesoasoani:

  • povidone
  • polyethylene glycol,
  • sorbitol
  • vailaʻau vaʻa
  • calcium phosphate dihydrate.

Glyformin o loʻo gaosia i laulau e iai mea eseese o le vaega galue. O loʻo i ai ni meaʻai e iai le 500 mg, 800 mg ma le 1000 mg (Gliformin Longlong). O le tele o taimi, o le vailaʻau o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o sela, o ia mea uma e aofia ai le 10 iunite o fualaau faasaina. O le afifi e aofia ai 6 sela. E i ai foi se faʻamalolo i totonu o pusa polypropylene, pe a tuʻuina ai le 60 pusa o fualaau faasaina.

Pharmacology ma vailaau mo togafitiga

O le vailaʻau e aʻafia i le vaega o biguanides. O le gaioiga o le metformin o le taofia lea o le gluconeogenesis. E faʻamaʻafia ai foi gaʻo ma faʻaleleia ai le faʻavaeina o meaʻai gaʻo maualalo.

I lona faʻaaogaina, e sili atu ona nofouta le faʻaleleia o le inisalini ile inisalini, ma faʻavave vave ai le kulūkose, ma faʻaitiitia ai lona aofaʻi.

I lalo o le faatosinaga a Metformin, o le inisalini e aofia ai mea e le suia. E i ai suiga i vailaau mo togafitiga o lenei hormone. O le vaega malosi o Glyformin e faʻaleleia ai le gaosiga o le glycogen. Pe a tago i lenei vailaau, o le faʻaogaina o le glucose e faʻavave lemu.

O le faʻaaogāina o vaega malosi e tupu mai i le vaega o meaʻai. E tusa ma le 2.5 itula e oʻo ai i le maualuga maualuga o Metformin.

O lenei vailaau e toetoe lava a le aʻafia ai ma palatini masini. O lona faaputuputu e tupu i totonu o fatugaʻo ma le ate, faapea foi ma le ogatotonu o le meaola faaola. Metabolites pe a le aveina Gliformin.

Excretion of metformin e maua mai i fatugaʻo. Mo le afa-ola, e tusa ma le 4.5 itula. Afai ei ai ni faaletonu i fatugaʻo, e mafai ona tupu le cumulation.

Faailoga ma le faʻailoga

O le faʻaaogaina o Gliformin e aunoa ma le manaʻoga ma le tausiga o tusi mo faatonuga e mafai ona lamatia ai le soifua maloloina ma le ola. O le mea lea, e le tatau i tagata gasegase ona faʻaaogaina e aunoa ma le tofiaina o se fomaʻi.

E talafeagai le amanaia o faʻamatalaga ma le faʻasalaga - na o le togafitiga o le a aumaia ai taunuuga talafeagai.

Tofia lenei mea faigaluega i mataupu nei:

O vailaʻau e mafai ona faʻaaoga e tagata matutua ma tamaiti mai le 10 tausaga. O le tuueseeseina o le fualaau faasaina ma le faaaogaina o se vaega o togafitiga tuufaatasi o loo faatinoina.

Aʻo leʻi faʻatagaina se vailaʻau, e tatau i le fomaʻi ona suesue i le falemaʻi, talu ai o nisi faʻamaʻi o se mafuaaga lea mo le teena o togafitiga ma lenei vailaʻau.

E aofia ai:

  • ketoacidosis
  • faʻamaʻi pipisi
  • maʻi faʻamaʻi
  • tuutuuga e latalata i le va
  • ogaoga leaga o le ate,
  • faigata faʻamaʻi fatuga
  • loto vaivai
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • fatu fatu
  • ava malosi po o le ava malosi,
  • taotoga vaʻaia ma manuaga matuia,
  • lagona lelei i vaega o le vailaʻau,
  • maʻitaga ma lactation

I nei tulaga uma, ua fautuaina e filifili se isi vailaau faʻatasi ma le tutusa foi o le faʻafitauli, ae le faʻapogai ai ni aʻafiaga.

Manatu o maʻi

Mai le iloiloga o tagata gasegase o loʻo aveina Gliformin, e mafai ona tatou faʻamaonia o le vailaʻau e faʻaititia lelei le kulukose i le maʻisuka, ae ua faʻaalia aafiaga faʻaleagaga, lea e le talafeagai ai le ave e aunoa ma se mafuaaga (mo le gau o le mamafa).

O le fomai na ou mauaina lata mai nei i le maʻisuka ma fautuaina Glyformin. Ou te inuina faalua i le aso i luga o se laulau. O le soifua lelei ua faʻaleleia ma le manino, ua toe foʻi le suka i mea masani, ma na mafai foʻi ona le maua se mamafa.

Sa ou maua le maʻisuka mo le 8 tausaga, o lea na ou taumafai ai i le tele o fualaau. Ou te faʻaoga Gliformin mo le 2 masina, ou te lagona lelei. I le taimi muamua, sa i ai le manava o le tino ma le gaioiga, ae ina ua mavae ni nai vaiaso sa masani ona faaaoga e le tino ma na pasi. Ae o lenei vailaʻau e leʻi fesoasoani i loʻu tuagane - e tatau ona ou musu, ona o lona pancreatitis.

E leai sou maʻisuka, sa ou taumafai ia Gliformin ina ia le maua le mamafa. O le taunuuga na faateia ai aʻu. O le mamafa, o le mea moni, na faʻaitiitia, ae na faʻaleagaina aʻafiaga. Tetee e faʻaaoga.

Iloiloga Vitio o le mea gaosi Metmorfin mai Dr. Malysheva:

I falemaʻi i vaipanoa eseese, e ono iai ni eseesega i le tau o lenei vailaʻau. E i ai foi se eseesega i tau mo Gliformin faatasi ai ma mea eseese o le mea galue malosi. I le averesi, o tau o loʻo i lalo: 500 mg tablets - 115 rubles, 850 mg - 210 rubles, 1000 mg - 485 rubles.

Tuua Lau Faamatalaga