Wobenzym papa: faatonuga ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina i pancreatitis

Wobenzym mo pancreatitis o loʻo faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa e faʻamalo ai uiga o le mumū, faʻaleagaina o le tamaititi. Wobenzym papa, ona o mea o loʻo i totonu o enzymes oi ai, o loʻo i ai se aoga aoga i luga ole tino ole tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O faʻamatalaga mo le tuʻuina atu o vailaʻau o faʻamaʻi faʻamaʻi lea e mafai ona tupu i le pancreatitis. Wobenzym ua faʻamaonia mo ituaiga faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai:

  • dysbiosis,
  • hepatitis
  • mumū i le manava ma le gaʻo,
  • cholecystitis.

E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻaaoga mo:

  • pyelonephritis,
  • togafiti
  • dermatitis
  • gasegase (afaina o le gaʻo tautotolo)
  • mastopathy
  • prostate
  • cystitis
  • sinusitis (mumū o agasala)
  • bronchitis
  • pneumonia ma isi faʻamaʻi pipisi o tino eseese o tino.

Ona o le i ai o enzymes, o le fualaau faasaina e faʻaaoga pe a uma le taotoga ina ia puipuia ai faʻafitauli. O le vailaʻau ua faʻataʻitaʻiina o le togafitiga o le hormone mo faʻamaʻi pipisi: retinopathy, autoimmune thyroiditis.

Tosiga ma le pulega

I le foliga masani ma le faʻamaonia o le pancreatitis, ma faʻamaʻi pipisi o isi totoga ma mamanu, e masani ona faatonuina e le fomaʻi se vailaʻau 1 papafa 3 taimi i le aso. O le fualaau faasaina e ave ile 2 itula pe a uma se taumafataga poo le 1 itula aʻo lei faia se taumafataga.

Ole laʻititi ole metotia mo tagata matutua o le 3 papa i le aso, ma le maualuga e 10 papa. O le fuainumera o fualaau oona o le a faasolosolo malie lava. I le aso muamua, e le sili atu i le 3 fasi vaega ua faʻamatalaina. Ona faasolosolo malie lea i le 6 pauna i le aso. Aʻo faʻaleleia le tulaga, o le a faʻaititia le fuainumera i le 3-4 pauna i le aso. O le meafaigaluega e amata ona galue i le afa itula pe a uma ona ave le pulu.

Faiga faʻavae, tuufaatasiga ma faʻataʻitaʻiga

Wobenzym o loʻo avanoa i ni pepa e iai se lanu mumu lanu mumu. O pulu vailaau e ufiufi ma maua se lamolemole lamolemole. E lapotopoto, biconvex ma maua se uiga masani.

O pusa e maua i ni fasi pepa se lua i le 2 po o le 10 pepa i totonu o se pusa paʻu, pe 800 vaega i totonu o se fagu polyethylene. O le tasi piliki o loʻo aofia ai mea taua e pei o Pancreatin, Papain, Amylase, Lipase, Chymotrypsin, Rutoside faʻateʻa, Trypsin ma Bromelain.

I le avea ai o vaega fesoasoani i le vailaʻau faʻaulu:

  1. mea inu
  2. resin
  3. solo
  4. magnesium stearate,
  5. talisa paʻu
  6. lactose monohydrate,
  7. triethyl citrate
  8. macrogol 6000,
  9. povidone
  10. methacrylic, suauu vailaʻau ma isi.

O le tuufaatasiga ua faaalia ai o le sauniuniga e aofia ai meaola ma meaola elemene. A aʻafia le tino, pe a ulu atu i totonu o le tino, o le a gauai i totonu o le tootoo laiti e ala i le toe faʻaogaina o fuamoa mumu. O le isi, o le enzymes e fusifusia i aʻafiaga o le toto, e ulu i le toto.

Ona agaʻi atu lea o le enzymes i totonu o vaa, oʻo atu i le eria lea e tupu ai le togafitiga. I le taimi lea, o loʻo i ai le tele o faʻasologa o togafiti - immunomodulatory, analgesic, anti-inflammatory, faʻatauvaʻalea, faʻamaoni, ma le fibronolytic.

O vaega malosi o Wobenzym e maua ai le hematomas, e mafai ona latou toe faʻaleleia le maualuga o le toto ma faʻaleleia atili le mafai ona puipuia o puipui puipui. Enzymes e faʻamamafa le tino i le okesene ma mea taua, faʻamaonia le galuega a le tino atoa.

O le togafitiga o le fualaau faasaina e le muta iina. O lona mauaina o le a aoga i lena vailaʻau:

  • faaosofia ai le lipid metabolism,
  • faaitiitia le maualalo o le cholesterol leaga i le toto, puipuia le foliga mai o le atherosclerosis,
  • aveese le toxins
  • faʻaleleia le gaosiga o fesoʻotaʻiga.

Faailoga ma le faʻailoga

O le tamaoaiga o le Wobenzyme ua avea ma fofo lautele e mafai ona ave ese pe tuu faatasi ma isi vailaau. O le vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai le tele o faʻamaʻi pipisi. I le gastroenterology, o le faʻaaogaina o laupepa o loʻo faʻaalia mo pancreatitis, faʻamaʻipatitis, cholecystitis, dysbiosis ma isi faiga le tumau o le mumusu o loʻo tupu i totonu o le vaega o meaʻai.

I faʻasologa o mea, o fualaʻau e aofia ai enzymes masani na faʻataʻitaʻiina mo le tele o le sclerosis, faʻalavelave o le cerebrovascular, ma le uiga o le pyelonephritis ma le glomerulonephritis. I le fatuga, o le vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai le ita ma le faʻaleagaina o le myocardial.

I le faʻaaogaina o mea, o le faʻaaogaina o Wobenzym o loʻo faʻaalia mo le atherosclerosis o vae, thrombophlebitis, endarteritis, fualaʻau ma le post-thrombophlebitis. I totonu foi o faatonuga mo le fualaau faasaina ua tusia ai e tasi le mea e faaaoga i:

  1. dermatology - o le sasaina o le paʻu, siama, lematamata dermatitis,
  2. gynecology - faʻamaʻi, faʻanoanoa, gestosis, endometritis, puipuia o mea leaga na tutupu i le taimi o togafitiga o hormonal, faʻamaʻi pipisi, salpingoophoritis, mastopathy ma vulvovaginitis,
  3. pediatric - faʻasologa o le postoperative, dermatitis, pathologies respiratory,
  4. togafiti
  5. otorhinolaryngology - sinusitis,
  6. Urology - cystopyelitis, faʻamaʻi pipisi, cystitis, prostatitis,
  7. ophtalmology - puipuia o faʻafitauli pe a uma le taotoga, iridocyclitis, retinopathy, uveitis, glaucoma, hemophthalmus,
  8. rūmato - maʻi oona, osteoporosis,
  9. pulmonology - bronchitis, pneumonia, tuberculosis,
  10. fomaʻi - faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi.

O mea faaopoopo e faʻaaogaina foʻi i le taotoga e puipuia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le puipuia o le atinaʻeina o le postmotal and lymphatic edema. I le finocrinology, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo le autoimmune thyroiditis, maʻi o le maʻisuka ma le retinopathy. I le oncology, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua faailoaina mo le faapalepaleina o le chemotherapy ma le togafitiga o le radiation ma faʻaitiitia ai le ono mafai ona maua i le faʻamaʻi lona lua.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o laupepa - e oʻo atu i le 5 tausaga le matutua, o le totogia ma le le faapalepale i vaega o le vailaʻau.

E oʻo lava ia Wobenzym e le o faʻamaonia mo faafitauli e maua i le toto (coagulability ole maualalo o le platelet, hemophilia, gasegase) ma solitulafono ogaoga o fatugaʻo.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le vailaʻau ma le umi o togafitiga Wobenzym e filifilia e le fomaʻi. O faatonuga mo le vailaʻau o loʻo i ai fautuaga mo le tagofia o fualaau mo nisi faamaʻi.

O le mea lea, i le mumu o le pancreatic, e tatau ona e inu se paluga e 3 i le aso pe a uma le 2 itula pe'ā uma ona 'ai, pe 1 le itula ae leʻi' ai. Togafitiga e le silia le 30 aso.

I le tulaga lautele, o le aofaʻi ma taimi o le Wobenzym faʻaaoga e faalagolago i le ogaoga o le maʻi. Ole fua faʻatatau mo tagata matutua o le 3 papa i le aso, ma le maualuga e oʻo ile 10 capsule. E fautuaina le faateleina o le tele o le tupe, mo se faataitaiga, i aso muamua e tolu, inu le silia ma le 3 papa.

Faʻasolosolo faʻamaʻi, e fautuaina e ave mai le 5 i le 6 papaʻa faatolu i le aso. O le umi ole togafitiga e tusa ma le 14 aso. A o faʻaleleia le soifua maloloina, o le a faʻaitiitia le fua, e oo atu i le 3-5 pauna i le aso.

I le taimi laititi o le togafitiga, o le aofaʻi o enzymes masani ua faʻapupulaina i le 7-10 papa. E tolu taimi i le aso e ave i le aso mo le 14-21 aso. Mulimuli ane, o le aofaiga e faʻaititia i le 5 papa i le aso. O le umi o le faʻatagaina e oʻo atu i le 3 masina.

I le taimi masani o le faʻamaʻi, Wobenzym ua faia i vasega o le 90 i le 200 aso. Isi fautuaga mo le faaaogaina o fualaau oona:

  • Pe a taitaia togafitiga o fualaau oona e puipuia ai le dysbiosis, o mea taumafa taumafa e onā i le faagasologa atoa o togafitiga i se fua o le 5 maa i le aso. A maeʻa le faʻaaogāina o vailaʻau, e toe faʻafoʻi le microflora o le intestinal, e ave le eletise e le enzymes i le tolu taimi i le aso mo le 14 vaiaso.
  • Mo le puipuiga, Wobyzym ua onā i se auala talitutusa tutusa, e 45 aso talu ai ma le vaeluaga 2-3 masina.
  • Pe a taitaia le chemotherapy, o le fualaau faasaina e 3 taimi i le aso mo le 4 papa.
  • A o laʻitiiti (5-12 tausaga), o le aofaʻi o le vailaʻau ua filifilia e faʻavae i luga o le mamafa o le tino o le tagata maʻi - 1 papalama mo le 5 kilokalama o le mamafa. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.

I soo se tulaga, e tatau ona inu le inu a Wobenzym i le itiiti ifo ma le afa itula ao le i ai. I lenei tulaga, e le muina ma fufulu fualaau aina i le vai i le 200 ml.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga ma le lactation e tatau ona matua pulea e se fomaʻi. A maeʻa, suʻesuʻega maeʻaeʻa ma iloiloga o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o le vailaau faʻamalosi i le tino o se fafine ma lana tama.

Ae o iloiloga a fomaʻi ma tagata gasegase e fai mai o le tele lava o faʻafitauli pe a uma ona ave pills aʻo leʻi fafaguina le susu ma le fanauina o se pepe.

E le gata i lea, o Wobenzym e masani ona faatonuina mo le taufaamatau o le le mautonu.

O aʻafiaga ma faʻamatalaga faapitoa

E masani lava, o mea leaga na tutupu pe a maeʻa le aveina Wobenzym. Enzymes o loʻo faʻaleleia i lalo o tulafono uma e faʻatatau i latou faʻaaoga.

Mai lea taimi i lea taimi, o mea leaga e aliali mai. O le mea lea, a maeʻa ona tago i fualaau, atonu e te lagona le maʻi, o le vomiting, manava manava, mamafa i totonu o le manava, o le manogi ma le tumau o feces suiga.

Afai e tupu se allergy i le vailaʻau, ona faʻaalia lea e le rashes (urticaria). Ina ia faʻaumatia faʻamalologa le lelei, e tatau ona faʻaitiitia le metotia, ma i le leai o ni faʻaleleia, faʻaaoga le vailaʻau.

E leai se tuumuli ese ma le faʻamaʻi o mea ua fai ma vaisu, e tusa lava pe a maeʻa le faʻaaogaina o papamaa i le maualuga maualuga. E le gata i lea, e le o faamaumauina se faʻamalosaga o le fualaau faasaina.

E tusa ai ma fefaʻatauaiga faʻamalositino, ua fai mai faatonuga o Wobenzym e mafai ona ave ma isi vailaʻau. Ae ui i lea, o le enzymes e faʻaleleia ai le togafitiga o isi fualaau, ae faʻaitiitia ai le ono mafai ona aʻafia ai aʻafiaga. O le mea lea, pe a ave vailaʻau mo pancreatitis, e taua le mataʻituina le tulaga o le ate ma, pe a tatau ai, inu vai o le hepatoprotectors.

O loʻo faʻalogo le fomaʻi i le mea moni e faʻapea, e le mafai e Wobenzym ona avea ma sui soʻo o sui o le antimicrobials ma isi vailaʻau faʻamalosi, e ui lava i le mea moni o le enzymes e faʻaleleia ai a latou togafitiga. E le gata i lea, i le amataga o togafitiga, o enzymes e mafai ona mafua ai se faʻalavelave tele o le faʻamaʻi. Faatasi ai ma le faateleina o faailoga, e tatau ona faaitiitia le fualaau.

Na maua ai o Wobenzym e le afaina ai le malosi e ave ai taavale ma faiga faʻalavelave, o lea e mafai ai ona faia pe a fai le galuega o ni mea faigata.

Uiga malosi

O le faʻalavelave ogaoga o le faʻamaʻi o loʻo faʻatonuina ai tulafono. E le mafai ona 'ai tagata maloloina mo le masina. O meaai masani e suia e matua. O se ituaiga o faʻamaʻi e matautia i le foliga mai o se ituaiga meaola e leai ni mea. Aʻo le i faʻatuina togafitiga mo le pancreatitis, o loʻo faia se suʻesuʻega.

Ina ia fuafuaina le fomaʻi o le faʻamaʻi, faʻaaogaina le faʻamatalaga. Ole ituaiga o suʻesuʻega komepiuta e aofia ai le faʻaogaina o se faʻatusatusaga. O faʻafitauli faʻapitoa o le a avea ma faʻamatalaga mo le mataʻituina faifaipea o fomaʻi.

E faasaina i le taimi o le ogacreatitis ogaoga o vasoconstrictor. I le uluaʻi taimi, o le tele o le suavai o loʻo faʻasaga i totonu o le tino o loʻo tausia i lalo o le pule malosi. I le tulaga o le leiloa, o le suavai ua tumu i le liua. O le laʻasaga maualuga e 6 lita pe sili atu.

Faʻaititia le vai e aafia ai le gaioiga o fatugaʻo, faʻaaogaina togafitiga.

E faapefea ona galue le fualaau faasaina?

Wobenzym o se faʻafefiloi o enzymes eseese o meaola ma meaola. O nei enzymes ei ai le malosi o le tino, e aʻafia ai faiga o meaola o meaola o loʻo tutupu i totoga ma gaʻo.

Wobenzym ei ai se faʻamalositino, faʻalumaina, aʻafiaga o le tino, e puipuia ai le taliaina o le platelet i totonu o le toto, ma faʻamalosia ai foi le vavaeina o toto. O enzymes o loʻo faia ai le fualaau faasaina e mafai ona tafe solo i vaʻa toto,

toto e tuʻuina atu ai i latou i le tele o okeni ma masini, lea ei ai le aoga aoga i le togafitiga o gaioiga mumu i le tino. O le aʻafiaga o Wobenzym o le mafuaʻaga lea e faʻaaogaina ai lenei vailaʻau i vailaʻau faʻapitoa, mai le gynnecology i taotoga.

Pe a ulufale atu le enzymes o Wobenzym i le tino, o le a gauai i le puipui o le intestinal, e tupu lenei mea ona o le laulau e puipui i se mea faapitoa faapitoa e taofia ai i latou mai le taoto i totonu o le manava. A maeʻa le faʻaleleia, o le vaega o enzymes e ulufale atu i le toto, pe a fai e fusifusia ai i fesuiaiga o felauaiga o le toto,

ua faʻamalosia nei ma ua tuʻuina atu i ai le avanoa e pulea ai tagata faufautua e aafia ai le intercellular avanoa, mea tutupu i le toto ma mea e tutupu i le hormone. Ona o lenei masini, o le enzymes e aofia ai Wobenzym ei ai le aafiaga e tetee ai, le faʻaleleia o metabolic process in tissues, faʻafaigofie le faʻaogaina o puipui o lapisi ma faʻaitiitia le fula o le tino.

O aʻafiaga o loʻo i totonu o Wobenzym e fesoasoani i le toe faʻafouina o totoga ua faaleagaina, o le fausia o mea fesoʻotaʻi ma le faʻavaeina o sikisa, ma e iai foi se aafiaga faʻaleagaina - e faʻaleleia ai le toe faʻaleleia o puipui i totonu o toto toto.

Ma o le vaega o le enzymes o loʻo totoe i le gastrointestinal tract e fesoasoani i le gaʻo fatuina meaai, faʻaleleia le faʻaaogāina o gaʻo eletise polyunsaturated ma fesoasoani i le tino e toe faʻaleleia le microflora o le intestinal aoga.

Wobenzym foi ei ai lona aoga aoga i le faiga o le totoga, faasaʻoina le viscosity o le toto, faaitiitia le maualuga o le platelet, fesoasoani e faaleleia atili le gasegase toto ma le toto toto, ma faaleleia ai le gataifale.

E le gata i lea, o le fualaau faʻasaina e faʻamaonia ai le gasegase o le lipid, e faʻaitiitia ai le faʻasologa o le cholesterol. E iai le Wobenzym ma le faʻamalosia o le aʻafiaga - e faʻateleina ai le puipuiga o le puipuiga, faʻateleina le gaosiga o le interferons, ma faʻaititia ai le numera o faʻamaʻiloga faʻamalosia i le toto.

E moni, e iai manatu eseese e uiga i le aoga o Wobenzym. O le mea muamua e fenumiai ai fomaʻi o le le lava lea o faʻamasinoga faʻapitoa tau suʻesuʻe, o suʻesuʻega na avanoa e faia i ni vaega laiti o le 30-40 tagata, pe na i ai se feeseeseaiga.

Ma, e ui lava o loʻo agai i luma le Wobenzym i le falemaʻi faʻamalositisi, e aofia ai ma fualaau faasaina mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi, e na o le lima suʻesuʻega suʻesuʻega i lenei mataupu ma e matua leai lava se masalosalo.

E leai ni suʻesuʻega o le aafiaga o Wobenzym i fafine maʻitaga. E taua le faaopoopo atu o le vailaau ua faamauina e fai ma vailaau faafomai i totonu o le Soviet space, i Europa ma Amerika, ua faatauina atu e avea o se fesoasoani faaopoopo mo le au taaalo.

O enzymes uma o aofia ai i le tuufaatasiga ua filifilia i se auala e mafai ai e le fualaau faasaina ona maua ai le tele o le tele o aafiaga o le falemaʻi. O meatotino lelei a Wobenzym e faapenei:

  • O fualaau faasaina e iai le anti-inflammatory, antimicrobial, aafiaga o le immunomodulatory, faateleina ai le fibrinolytic o le toto, e faatonutonuina ai masini metabolic, faaleleia atili ai le tino ma gafatia ai i le okesene.
  • Wobenzym faʻapupulaina le fua o le palatini (faaleagaina) mai le mea mumū ma faʻavaveina ai le faʻaumatia o toxins, fetuʻunaʻi le numera o lymphocytes, ma faʻaitiitia ai le faʻasalalau o le thromboxane ma isi vevela antibodies.
  • I lalo o le faatosinaga a Wobenzym, o le hematomas e vave ona solo, o le a soloia le fausaga o le tino mai le tino, ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia.
  • O le tuufaatasiga o enzymes e faaitiitia ai le ogaoga o aafiaga o le itu ma le hypercoagulation (faateleina le totoina o coagulation) i luga o le togafitiga o le hormone, faateleina le aoga o fualaau oona.
  • O le masani ona faʻaaogaina fualaau e fesoasoani i le faʻaitiitia o le cholesterol leaga, faʻateleina le paʻu o le toto mumu toto, faʻamaonia le aofaʻi o platelet, faʻasalaina le viscosity viscosity o le toto, ma faʻamaonia ai le gaogao o vaʻa toto.
  • E i ai le aoga o le Enzymes i le fualaau oona, faʻasaʻo le lipid metabolism, ma faʻaleleia le faʻaaogaina o gaʻo eletise polyunsaturated.

Fualaau faasaina

I le faamautuina o le tulaga, foliga o le faamai, ua faatonuina e le fomai ia fualaau manaomia mo pancreatiti:

  • O faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu mo le pepa lapopoa. E manino le gaioiga - faʻaitiitia le tiga. Leai-shpa po o le papaverine ua manatu lelei.
  • O vailaau e aofia ai le Enzyme e faʻamoemoe e faʻaitiitia ai le avega. O le pancreas faʻatasi ai ma le fesoasoani a mezim poʻo le fatuga e maua ai se tulaga toafilemu.
  • Faʻatatau mea faʻapitoa mo le faʻaitiitia o faʻalavelave eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, kulusu).
  • I le togafitiga o pancreatitis i mataupu faigata, e faʻaaogaina e le fomaʻi se vailaʻau. Ia manatua mafaufauga o le vailaʻau.

O togafitiga talafeagai ma le faʻaaogaina o fualaau faʻamalositino e faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi poto, e faʻavae i se suʻesuʻega o le maʻi o le maʻi!

Togafitiga o pancreatitis ma fualaau o le tagata lava ia. Soo se maʻi lava e manaʻomia se auala taʻitasi, e faʻavae i luga o faʻamaʻi ma foliga o le maʻi. I le tulaga o se faʻalavelave faʻapitoa o le faʻamaʻi, e faʻasaina meaai, ua faatagaina e inu vai. Ona faʻaaogaina lea o le meaai.

I le pancreatitis e masani ai, o le taumafataga e faasolosolo malie, pe a maeʻa ona faʻaleleia. E iai meaʻai faʻamaonia o loʻo puipuia. E pei o soʻo se faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, faʻasaina e gaʻo, suamalie, oona ma vevela.

I le avea ai o se tulafono, mo le malosi o le togafitiga, e manaʻomia le ave Wobenzym mo se vaitaimi umi, o le umi e fuafuaina e le ogaoga o le maʻi, o le togafitiga ma le fualaau faasaina e mafai mai le lua vaiaso i le tasi ma le afa poʻo le lua masina foi.

O le vailaau o le vailaau faʻasaina e faʻalagolago i le maʻi. Wobenzym e ave leotele, afa itula ao le i taumafa. E tatau ona foloina le laulau e aunoa ma le tunu, ona fufulu lea i lalo i se ipu vai.

Wobenzym mo tagata matutua. Mai i le 3 i le 10 papaʻa faʻaselau faatolu i le aso. Ole fua muamua o le vailaʻau e 3 paluga 3 taimi i le aso.

Afai o le faʻasolosolo o le maʻi, o le fualaau oona e ave i le 5-7 paluga tolu taimi i le aso, o le togafitiga e lua vaiaso. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻaauau togafitiga, ae tatau ona faʻaititia le fua faatatau i le 3-5 papaʻe 3 taimi i le aso. Ave le fualaau faasaina e manaʻomia foi mo le lua vaiaso.

Afai e ogaoga le faʻamaʻi, o le lua muamua i le tolu vaiaso o togafitiga, o le fualaau oona e ave i le fua o le 7-10 papa e tolu taimi i le aso. A maeʻa lenei mea, e fautuaina e ave Wobenzym mo le isi lua i le tolu masina, na o le togi e faʻaititia i le 5 papaʻe faʻaselau i le aso.

Le faʻaaogaina o Wobenzym ma vailaʻau. Ina ia puipuia le dysbacteriosis pe a ave vailaʻau o Wobenzym, ave ni papa e lima i le aso, o le faagasologa o le pulega e pei lava o le togafitiga o fualaau.

Le faʻaaogaina o Wobenzym i le faʻamalositino togafitiga ma togafitiga. O le fualaau faasaina e ave i le 5 fualaau 3 taimi i le aso seia oo i le faaiuga o le kosi o le radiation poo le chemotherapy.

Puipuiga Wobenzym ave 3 papaa 3 taimi i le aso mo le masina ma le afa. O le togafitiga e fautuaina ina ia faaluaina i le faatolu i tausaga taʻitasi.

Wobenzym mo tamaiti.

Mai le 5 i le 12 tausaga: o le fuataga e fuafua faʻapitoa, 1 papalama mo le 6 kilokalama o le mamafa o le tino.

A mavae le 12 tausaga: tutusa ma tagata matutua.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pe a faʻaaogaina, o pusa o Wobenzym e ulufale i totonu o le iniseti, lea o loʻo i ai i totonu o le vailaʻau le puipui o le intestinal.

E tusa ai ma le Medical Wikipedia (MedViki), Wobenzym o se faʻalavelave o meaola malosi ma meaola elemene (enzymes). O nei enzymes ua filifilia ma le faaeteete, ua sili ona tuufaatasia ma ua aofia i totonu o fualaau a Wobenzym, lea ua latou maua ai le tele o ituaiga o suesuega faafomaʻi.

O le faʻailogaina o Wobenzym e aʻafia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le mimita, faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o faʻafitauli o le immunocomplex ma le autoimmune reactions, e aʻafia ai le faʻafoʻisia o le tino o le tino.

I lalo o le gaioiga o mea aoga o fualaau faasaina, o le numera o faʻalavelave puipuia o loʻo tafe i totonu o le toto ua faʻaitiitia ma o latou siaki matagata ua aveesea mai le tino. O le fualaau faasaina e faʻamaonia ai ma faʻamaonia le gaioiga o kilu masani (lymphocytes) ma macrophage monocytes, e faʻamalosia ai le gaioanocy cell cell, cytotoxic T-lymphocytes ma le antitumor immunity, lea e masani ona faʻatulagaina ai Wobenzym o se immunomodulator.

O le togafitiga ma Wobenzym e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le plasma cell o mea faʻapipiʻi, faʻateleina le soloina o fibrin ma le protein mai mea mai le nofoaga mumū, faʻateleina le lysis o toxins metabolic ma le oti o fausaga o tino, faʻaitiitia le fulafula, faʻavave le resorption o hematomas, ma faʻasalalau le permeability o puipui puipui.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o mea e maua mai i le vevela, o le faʻaitiitia o le faʻalauteleina o le platelet, le faʻamautinoaina o le taliaina o le toto, o le faateleina o le eletise o le toto mumu ma lo latou gafatia e sui ai o latou lava foliga, faʻasologa o le platelet count ma le faʻaitiitia o le numera o vaega ninii o loʻo galue, tulafono faatonutonu o le viscosity toto ma le faʻaitiitia o le numera o microaggregants.

Faʻafetai i nei aʻafiaga, ua faʻaleleia le maualuga o le toto ma lona microcirculation, lea e fuafua ai le gaosiga masani o gaʻo ma totoga o le tino o le tagata ma meaʻai ma okesene.

Wobenzym faʻaitiitia le faʻaaogaina o cholesterol faʻamalosi, faʻamautuina le metabolism lipid, faʻaleleia ai concentrations o le HDL, faʻaititia le mea o le lipoproteins atherogenic ma faʻaleleia ai le faʻaaogaina o gaʻo gaʻo polyunsaturated.

O le tofiaina o Wobenzym e faʻaleleia le aoga o togafitiga faʻamaʻi faʻamalosi e ala i le faʻateleina o le eletise faʻamalosi i le taulaiga o le mumū ma o latou plasma concentrations, amataina le faagasologa o le puipuia o le tino (gaosia o le interferons), ma faʻaalia ai le antimicrobial ma le antiviral, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o faailoga o le dysbiosis.

Pe a faʻaalia i le tautala, ona o le toe faʻafoʻisia ole mole molemone, o mea gaioiolosi o Wobenzym e faʻaaogaina mai i le tootoo laiti e fausia ai poloka palatini ona ulufale ai lea i le moega lapisi.

E le mafai ona togafitia pancreatitis e aunoa ma ni enzymes. O nei vailaʻau e le o faʻamaonia mo naʻo le togafitiga o le pancreatitis. O auala sili ia e faʻafefe ai le cholecystitis. O le gaioiga o le faaitiitia o le pulelasi o le pancreas, e lagona ai e le tagata le itiiti ifo o le tiga.

E toatele tagata latou te maitauina itu lelei o le fualaau faasaina. Fai mai tagata maʻi e na o le wobenzym e mafai ona tausia le mea e masani ai. Ona o le lelei o le fualaau faasaina, e le manaʻo tagata maʻi e sui i isi fualaau e togafitia ai le pancreatitis.

Wobenzym e faigofie ona onosaia e gasegase. O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e le mafua ai ona aʻafiaga poʻo mea ua fai ma vaisu. Wobenzym e aofia ai enzymes e tutusa ma tagata soifua. O le filifiliga e faatonu le fualaau faasaina e naʻo le matafaioi a le fomaʻi auai.

O fualaau faʻasolosolo faʻasolosolo e faʻaaogaina faatasi ma isi o le faʻailoga. O le vailaau faʻamaʻi e talepe ai gaʻo, gaʻo gaʻo ma proteins ona o lipolytic, amylolytic ma proteolytic faatinoga. E faʻaaogaina le fualaau faasaina mo se taimi umi.

Manatua e naʻo se fomaʻi e fautua mai po o le fea o enzymes e sili ona lelei e filifili i tulaga taʻitasi.

Faʻafouina i totonu o vailaʻau faʻataʻitaʻi

O lea na taʻua ai enterosgel. O le vailaʻau "'ai" toxins e lamatia ai le soifua maloloina o tagata, o lea e masani ona faʻaaogaina mo pancreatitis.

O le suʻesuʻega o toxins e le taua, o le enterosgel e aveesea ai soo se meaola. O le faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma mea oona, vailaʻau, siama, tele allergens. O le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina faʻatasi ma isi fualaau oona i le togafitiga o faʻamaʻi e fesootaʻi ma le inupia.

O le gel e leai sona manogi po o se tofo, ua alu ese mai le tino i lona uluai foliga. Le togafitiga o pancreatitis i tagata matutua e ese mai togafitiga ua faʻamatalaina mo nai maʻi. Le itiiti ifo o le faʻasaʻoina e faatagaina ai le faʻaogaina o Enterosgel i le tele o tagata, tamaitai i tulaga, tamaiti.

Feʻau e fesoasoani ai

O pi o ni mea aoga, latou te o mai e laveai e oʻo lava i le pancreatitis. Iniseti e maua mai ai se fualaau faʻamalosi faʻamaloloina, faʻasaoina o pollen i honeycombs. O le tuufaatasiga ma le nectar, o le enzymes o le pi ma le meli o le a avea ai le falaoa pusi ma se fesoasoani sili i le taua faasaga i pancreatitis.

O se vaifofo lelei mo le tauina o le tele o faamai. O le tele o vitamini, elemene elemene ma isi mea e afaina ai le faʻafouina o le pancreas. Mo le totoga ma le meaʻai, o le falaoa pipi o se oloa talafeagai.

O loʻo faʻamalosia le faʻaaogaina o le tino ma le tino e ala i le faʻamaonia o le sili atu o le sogasolo togafitiga. E mafai ona ave i soo se taimi - o le purga e le afaina ai le suka toto, e puipuia ai le puipuiga, ma faʻaumatia le vaivai.

Faʻasologa o foliga

O le fualaau faasaina ua afifiina i lapotopoto lapotopoto ma se paʻu mumu, e mafai ona suluina i totonu o le inumaga. O papa maa ei ai lona uiga masani. O le malosi o la latou lanu e mafai ona eseese mai le lanu mumu i ata o mumu ma moli.

O paʻu ma pusa o loʻo tumu i pusa pepa. E le gata i lea, e mafai ona faʻapipiʻi pepa i totonu o fagu palasitika.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o fualaau o Wobenzym ma isi fualaau o fualaau o fualaau eseese, e leai se fegalegaleaiga leaga na maua.

E tatau ona maitauina i le taimi lava lena, o soʻo se togafitiga, tagofia o fualaau, ma e oʻo lava i le talaaga o le soifua maloloina atoatoa, ava malosi, aemaise i le tele o mea, e le mafai ona manuia le tino o le tagata.

I le mafaufau ai i le fetaui o togafitiga a Wobenzym i le ava malosi, e tatau i se tasi ona amanaʻia le mea moni o lenei fualaau faasaina e seasea ona faatonuina, ma o le vaega tele lea o togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi eseese, lea e faʻaalia ai le tele o aʻafiaga faʻapitoa o togafitiga faʻapitoa i le tino atoa ma ona totoga taʻitasi.

O se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻatasi ma vailaau faʻamaʻi, vailaau faʻamalosi, vailaʻau faʻamalosi, vailaʻau faʻasaina, faʻamalositino, ma isi faʻalapotopotoga o fualaau faasaina, o lona faʻaoga e le manaʻomia ma i le tulaga sili ona lelei e mafai ona faʻaitiitia ai le aoga o le togafitiga, ma i le sili ona leaga mafuaʻaga ogaoga faigata.

E leai ni faʻafitauli o Wobenzym faʻalavelave faʻatasi ma isi vailaʻau.

Antibiotics. Wobenzym faʻalauteleina le aoga o vailaau faʻamaʻi, faʻateleina lo latou gauai i le plasma toto ma faʻaitiitia ai o latou aʻafiaga, faʻatulagaina le togalaau oona.

Hormonal fualaau. Wobenzym faʻaitiitia le mamafa o aʻafiaga o aʻafiaga o fualaau oona.

Wobenzym e fetaui lelei ma le ava malosi i ni mea laiti ma e mafai ona fesoasoani i le tino e taulimaina le aso malolo, i le fea itu e ave ai le fualaau faasaina i le tele o itula ao le i atofaina le taimi. Ae ui i lea, e sili ona aloese mai le pulega faatasi. E le gata i lea, o Wobenzym e mafai ona faʻataʻitaʻiina i le tau faasaga i le faʻasolosolo maʻi.

Soifua maloloina o le Cell

O le tagofia o fualaau faasaina e le o iai i iloiloga o le puleaina o le puipuia ma e le afaina ai le avetaʻavale poʻo le galue i ni auala faigata. O fualaau e le mafua ai le moe, ae i le amataga o le togafitiga e mafai ona faʻamalosia ai le faʻamaʻi o le maʻi.

O le umi o togafitiga mo tulaga faʻalelalolagi e 14 aso, i le taimi e fautuaina ai le tagata maʻi e ave Wobenzym ma se fualaau e 15 i le 21 pauna i le aso. Mo le faʻaogagofie, e tatau ona vaevaeina ia voluma ua taʻua i ni auala.

I faʻafitauli faʻapitoa o togafitiga, o le fualaau oona e ave mo le 2-3 vaiaso, e oʻo atu i le 10 palasia i le taimi faʻatolu i le aso. Ona faasolosolo malie lea ona faʻaitiitia le fua i le 15 pauna i le aso, lea e vaevaeina i ni atumaga se tolu.

O faʻasolosolo taimi ma nisi faʻamaʻi pipisi i tagata matutua e togafitia i le umi o vasega 3-6 masina. E filifilia e le fomaʻi le vailaʻau sili ona lelei o Wobenzym mo tagata maʻi taitoatasi. Mo tamaiti e maua i taimi uma faʻamaʻi pipisi, o le 2-3 vaiaso ma le aveina o le 2 papafa 2 taimi i le aso ua fautuaina. Ina ia maua le faʻamagaloina faifai pea, o le umi o togafitiga e mafai ona suia i le faitalia a le fomaʻi.

O le fualaau faasaina e masani ona fautuaina mo le pule-faʻatasi ma vailaʻau. O vaega taua o le vailaʻau e faʻamalosia ai le aoga o togafitiga faʻamaʻi ma avea ma faʻasologa o le inisinal dysbiosis. I le faagasologa o le vasega, e fautuaina le inuina o le papa e 5 i le aso, ma pe a maeʻa le togafitiga, ia faaauau togafitiga e toe faʻafoʻi ai le microflora, ae faʻaitiitia i se tasi fualaau i le 3 papa.

Ina ia puipuia ni faʻalavelave faʻalavelave, sili atu le faapalepale i togafitiga faʻamalolo poʻo le faʻamalositino, ia faʻamalosia le soifua maloloina o le tagata maʻi, o fualaau a Wobenzym ua faʻamaonia mo tagata mamaʻi. I le taimi o le vevela poʻo le taimi e ave ai vailaʻau, e 5 laulau e faʻataʻitaʻiina 3 taimi i le aso seʻia oʻo i le maeʻa o le togafitiga.

Pancreatitis tablets ua faatonuina e se fomaʻi. E taua le filifilia o se fomaʻi atamai o le a filifilia se togafitiga patino. E tele fualaau. O se fofo faʻapitoa mo togafitiga o le maʻi o Essentiale. Faaaoga vailaʻau e pei ona faatonuina e le fomai.

Tulaga o le teuina

E sili ona lelei le teuina o Wobenzym i le vevela o le potu (15 ° i le 25 °), e ese mai le susulu o le la ma le maualalo o le suavai, e le mafai e tamaiti ma fagafao ona maua.

O le vailaʻau e tuʻuina atu i le falemaʻi fesoʻotaʻiga e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi. Faleoloa Wobenzym i se nofoaga matutu e mafai ona maua e tamaiti, i le vevela mai le 15 ° i le 25 ° C. O le faʻaaogaina o fualaau e faʻamapulaʻa faʻapulaaina e lona ola ola - lua tausaga mai le aso o le gaosiga.

Wobenzym o se vailaau e sili atu i luga o le tau.

O le tulaga vevela o le teuina o laulau e 15-25 ° C.

Le faʻatulagaina o galuega a le toto

O le faʻamalositino o le inisinia e manaʻomia ai foʻi le fesoasoani i le faʻamaʻi. Trimedate o se vailaʻau lea e faʻafoeina ai le galuega afi i le gastrointestinal tract. O fualaau faasaina ei ai aafiaga eseese i luga o le manava. Afai e manaʻomia, faʻaleleia le gaioiga poʻo, i se isi itu, e taofia ai le gaioiga o maso o le intestinal.

O mea taumafa o loʻo i totonu o le manava mo se taimi umi e mafua ai se faʻagasologa o le faʻamalosi. O le vailaʻau faʻasaina e faʻaleleia ai le tosoina o meaai i le taimi. O fomaʻi e matau isi uiga lelei. E ala i le faʻaaogaina o vailaʻau, e faigofie ona faʻaitiitia le faʻavave.

Pe a faʻaaogaina mea e faʻaaoga ai meaola

E masani ona faʻaaogaina togafitiga faʻamaʻi i togafitiga o pancreatitis. O le faʻaaogaina i nisi tulaga e faʻamaonia e le lavelave o le faʻamaʻi, pe a le mafai ona tufatufa vailaau faʻamaʻi. E masani ona sau le metronidazole i le laveai.

O le mea autu o le i ai i le taimi. Faaaoga le metronidazole i se taimi talafeagai. Faatasi ai ma togafitiga talafeagai, e mafai ona e faʻaumatia le maʻi. A maeʻa ona pasia le suʻesuʻega, o le a faatonuina e le fomaʻi le lisi o fualaau oona e manaʻomia i le atinaʻeina o le laasaga.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

E tasi le laupepa o Wobenzym o loʻo i ai vaega autu taua nei:

  • pancreatin - 300 au. Unite FIP * (100 mg),
  • bromelain - 225 PIECES.FIP,
  • rutoside - 50 mg,
  • papain - 90 iunite o le FIP,
  • chymotrypsin - 300 PIECES FIP,
  • amylase - 50 PIECES.FIP,
  • lipase - 34 iunite FIP,
  • trypsin - 360 U.FIP.

O vaega o le vailaau faʻasaina o mea faʻapitoa foi: masini suauu, lactose, mea vaʻa, magnesium stearate, sucrose, talc, vai faamama.

Pani Pharmacy

Wobenzym paʻu pepa Wobenzym numera paʻu Nu 40 Siamani, Mucos Emulsionsgesellschaft

Wobenzym paʻu pepa Wobenzym o loʻo lalagaina Numera 800 Siamani, Mucos Emulsionsgesellschaft

Wobenzym paʻu pepa Wobenzym o loʻo faʻapipiʻiina numera Numera 200 Siamani, Mucos Emulsionsgesellschaft

Wobenzym ma le numera 200. Po. Mucos Emulsions GmbH (Siamani)

Wobenzym faaopoopo le numera 40. Po. Mucos Emulsions GmbH (Siamani)

O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le numera o laulau, pe a fai e 40 vaega e tau 400 rubles, o lona uiga e 200 eka o le a taugata ai le 1700 ru. O le pito sili ona taugata o le 800 papalama - 5180 rubles.

Tau, faʻamaumauga ma iloiloga

E foliga tutusa lava i le tuufaatasiga o fualaau faasaina e le oi ai, ae o loo i ai vailaau e faatatau i le vaega lava lea e tasi. O analogues sili ona taatele o: Anaferon, Immunal, Imudol, Ribomunil, Vax. Afai tatou te faatusatusa i le tuufaatasiga, ona mafai lea e Wobenzym ona suitulaga:

  • Wobe-mugos E - o loʻo i ai mea tutusa e le o ni mea totino faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le numera lua. O le tau masani e 950 rubles.
  • Flogenzim - faʻaleleia atili le viscosity o le manava faalilolilo, e fesoasoani i le faʻaaogaina o le faʻamalolo. O lona tau e 2900 rubles.

  • Phloenzyme
  • Serrata

E tutusa foi le vailaʻau o le pharmacological e pei o le Wobenzym o loʻo faʻatusalia e le lautele o lisi o vailaau faʻasaina ma e masani ona faʻatulagaina mo se tasi pe lua tuʻutuʻuga tiga, ae o le faamoemoega o Wobenzym e aofia ai maʻi o le tele o tino ma okeni o le tino o le tagata

O analogues sili ona lauiloa o fualaau faasaina: Anaferon, Broncho-Vaxom, Galavit, Immunal, Imudon, Wobenzym, Neuroferon, Ribomunil, Cycloferon, Engistol.

I le amanaia ai o le tutusa o le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma le tufatufaina atu oo latou aafiaga i le tino o le tagata, e mafai ona iloa lelei fualaau e lua e tutusa lelei - Wobe-mugos E ma Flogenzim.

Ole tau o Wobenzym (40 papa) (faʻaaoga faʻataʻitaʻiga o nei vailaʻau pito sili ona lua) e laʻititi maualuga mo Flogenzim - 950 ru ma sili atu le maualuga mo Wobe-mugos E - 2900 ru, mo le numera tutusa o laupepa.

O vailaau Enzymone: Evanzyme, Ronidase, Proenzyme, Enzyme strong, Movinase, Serrata, Fibrinase, Phlogenzyme.

E le faʻamaonia sauniuniga e faʻavae i luga o mea faʻapitoa o fualaau toto: Imupret, Tonsilgon, Immunal.

Le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le tino ma lona fatuga


O vailaʻau faʻapitoa e aofia ai meaola ma meaola elemene. O vaega taua o:

I le avea ai ma elemene faaopoopo, o le oloa e aofia ai le suauu, calcium carbonate, talc, titanium dioxide ma le shellac, vai, vanillin, masini masini, lactose, vai mama ma povidone.

Wobenzym o loʻo aʻafia i puipui o le intestinal ma i totonu o le toto lautele. I totonu o le tino o loo i ai le itu nei:

  1. E taofi le mumū.
  2. Faʻaauau le resorption o le edema.
  3. Anesthetizes.
  4. Faʻaauau le puipuiga o le tino i le lautele, ma faʻaleleia ai foi le puipuiga o gaioiga o meaola.
  5. Faaleleia toto toto.
  6. Faʻaitiitia le viscosity toto, faʻaauau le tafe toto.
  7. E taofia le fausia ma le faapipiiina o platelets.
  8. Faʻaauau le resorption o fusi toto, hematomas.
  9. Faʻateleina le faʻaogaina o puipui puipui.
  10. E taofia ai le atinaʻeina o faigamalo.
  11. Faʻaleleia felauaiga o le okesene ma meaʻai i gaʻo.
  12. Faʻaititia le aʻafiaga o aʻafiaga o le aʻafiaga mai le aveina o homone.
  13. E faʻaosoosoina ai le gaosiga o fesoʻotaʻiga, ma maua ai se antimicrobial, aʻafiaga faʻasili.

I le gasologa o suʻesuʻega, na maua ai e le vailaʻau le faʻamalosia o le gaioiga o mea faʻamaʻi, ma i le taimi lava lea e puipuia ai le microflora o le intestinal mai o latou aʻafiaga.

Tau faʻatatau ma faʻasologa faʻapitoa

O vailaʻau faʻapitoa e gaosia i foliga o lapisi lapotopoto o le lanu moli. O pills ei ai sina manogi manogi.

Faʻatau i totonu o faʻamaumauga 40, 100, 200 ma le 800 fasipepa. O le tau o vailaʻau faʻalagolago i le numera o laupepa: amata mai le 500 rubles, 1030 rubles, 1780 rubles. ma le 5630 rubles. i pusa taitasi.

O le gaosi oloa o vailaau o Siamani.

Aafiaga i luga o le pancreas

O le vailaʻau e fesoasoani i totoga o meaʻai i le vaeluaina ma le faʻaaogaina o fiva, protein, gaʻo, gaʻo, ma fesoasoani i le faʻamaopoopoina o le gaʻo gaʻo. O lenei mea e sili ona faafaigofieina ai le galuega a le okeni e le afaina.

O le Wobenzym mo le pancreas o le a avea foi ma se fesoasoani sili i le faaleleia o le felauaiga o elemene oona i le duodenum, o le tau faasaga i le mumusu, ma le gasegase. O le vailaʻau e fesoasoani e taofi ai le faʻaogaina o mea leaga, faateleina ai galuega puipui a le tino e faatatau i siama siama, faʻamaʻi pipisi, ma vailaʻau.

O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le fula o le gland, pancreatic ducts. E fesoasoani lea i le faʻamalosiina o le gaosiga o enzymes digestive ma a latou femalagaiga i le manava.

Mo le pancreas, e taua tele le ulufale atu o enzymes pancreatic i le duodenum i le taimi. A leai, ua faʻaaogaina i totonu o le gland ma amata ona eli.

Wobenzym i le pancreatitis e masani ai ona faʻaleleia le aoga o vailaau faʻamaʻi e faʻaaogaina ma i le taimi lava e faʻaitiitia ai o latou aʻafiaga i totoga o meaʻai, e puipuia ai le atinaʻe o dysbiosis i totonu o le manava. I le faʻaopoopoga, o le vailaʻau fesoasoani e faʻafouina ai le gaʻo ma sela e aafia i le faʻamaʻi.

Enzymes o meaola na maua i totonu o le vailaau faʻasaina o le tetee atu i le faʻaleagaina o le parenchyma pancreatic, o le atinaʻeina o uluaʻi tino, tumo processes i totonu o le okeni. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e faʻaititia ai le lamatiaga o le atiaeina o ia faʻafitauli o le pancreatitis masani e pei o le endocrin gland deficiency, biliary fibrosis.

Faailoga avanoa mo le taliaina

O le vailaau e leʻo se faʻamaoni tutoatasi ma e faʻaaogaina na o se vaega o togafitiga faʻapitoa. E tusa ai ma faatonuga, e faʻaaogaina le fualaau mo:

  • Trombophlebitis, edema lymphatic, faʻaleagaina o vae i le atherosclerosis, mo le puipuia o le toe foʻi mai o le phlebitis.
  • O le afaina o le faiga o genitourinary, fatuga (cystitis, prostatitis, pyelonephritis), o latou gaʻo pipisi.
  • Faʻamatalaga masani o le faʻailogaina i le vaega o le gynnecological.
  • Mastopathy.
  • Pancreatitis
  • Hepatitis.
  • Maʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi.
  • Tele sikuea.
  • Atopic dermatitis.
  • O faamai pipisi ma le afaina o le manava.
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a maeʻa togafitiga (faʻafeiloaʻiga, fula, faʻamalolo umi le faʻamaʻi, suppuration).
  • Paʻu, mūmū vaivai o le tino, gasegase tumau o maʻi faʻamaʻi, mo le vave faʻamalolo o manua.

O le vailaʻau e faʻaaogaina e puipuia ai faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi pipisi, faʻafitauli o le toto, faʻavaeina o le thrombosis, mea faʻasolosolo fibrotic, o le faʻaalia o le faʻaleagaina o mea mai hormones ma vailaʻau faʻasaina, o le atinaʻeina o inflammatory, adhesions after surgery.

E mafai ona ave Wobenzym i le pancreatitis e faalagolago i le tulaga ma le ogaoga o le maʻi, o le i ai o faʻasagaga. E tusa ai ma faatonuga, o le pancreatitis o se tasi lea o faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau. I le togafitiga faafomaʻi, e masani lava ona faʻataʻitaʻiina i le taimi o le faʻamagaloga, pe a uma le taofiofia o se osofaiga faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi, faʻapea foi i le togafitiga o le mumu o le pancreatic inflammation.

O ai e le tatau ona ave le vailaʻau

E faʻasaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina i:

  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i vaega.
  • Le manaʻoga mo le maʻi.
  • Levavalea o le toto.
  • Faʻalavelave faʻamaʻi.
  • O le gasegase o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract.
  • Tuʻu faʻatasi ma se faʻalavelave maualuga o le faamaligi toto.
  • E le oʻo atu i le tamaitiiti e tolu ona tausaga.

I totonu o le pancreatitis, e faʻasaina le faʻaaogaina o vailaʻau.

E tusa ai ma le maitaga ma le susu, e leai se faʻagata i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i ia tulaga. Ae ui i lea, o lenei mataupu e tatau ona talanoaina ma le fomaʻi ma ave fualaau o loʻo i lalo o lana pule.

O ni faʻafitauli le talafeagai

E masani lava, i le faʻaaoga lelei, o le vailaʻau e lelei ona tuʻuina e le tino. I tulaga e seasea ona tupu, ua matauina itu taua nei:

  1. Nausea
  2. Vomiting
  3. Faʻaleagaina o le nofoa.
  4. Paʻu o le paʻu o le paʻu o le tino, sulu, toso, mumu.
  5. Suia le tumau ma le manogi o feces.
  6. O mataupu nofofua o le faʻalavelave anaphylactic e mafai.

I le tulaga o se faʻalavelave, o le gasea, vomiting, flatulence, bloating, ma le manava e mafai. I le avea ai o se tulafono, pe afai e faʻaititia le fualaau o le fualaau faasaina, pe a maeʻa le tasi i le tolu aso o na tali na pasia. Afai o le fualaau o fualaau oona e manaia, e sili atu le vaeluaina i se tele tele o mea e malolo ai.

E i ai ni tulaga pe a faʻapeteʻene le faʻaalia o pancreatitis i le amataga o le aveina o vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e toʻatele tagata latou te lipotia o loʻo i ai o latou tiga i le faʻaipoipoina o Wobenzym i le popo fou o togafitiga. Faʻamatala e fomaʻi o le mafuaaga atoa lava o le faʻagaoioia o le aufaasālalau anti-inflammatory ma suiga ile faiga o faʻamalosi.

Afai o se faʻalavelave faʻafuaseʻi ua tupu, e tatau ona faʻaitiitia le fualaau o le vailaʻau. Afai i totonu o nai aso o le ave o vailaʻau i se metotia faʻaitiitia, e leʻi faʻaleleia le tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

O le vailaʻau e le afaina ai le faʻatoga ma le fua faʻatatau.

Fuafuaina o le vasega ma le fua o Wobenzym


O le vailaʻau ma le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi i tulaga taʻitasi, e fuafua i le ogaoga o le faʻamaʻi ma isi mea taua.

Tulaga

Siata o faʻamatalaga

Faʻasologa masaniO le dosiga e 5-7 pcs./day mo 14 aso, ona 3-5 pcs./day mo isi 14 aso. Maualuga maualuga o togafitiga ma le i ai o faʻafitauliAve le 7-10 pcs./day mo le 2-3 2-3 vaiaso, ona 5 pcs./day mo le 3 masina. I faʻamaʻi masani3-5 pcs. / Aso mo 2-3 masina. Mo faamoemoega puipuiaO le faʻasologa o le prophylactic is 3 pcs / day, ua vaevaeina le tali i ni auala se tolu. O le taimi e 1.5 masina. O togafitiga e mafai ona faʻatinoina i le 2-3 taimi i le tausaga. I le togafitiga o mea faʻamaʻi5 pcs / aso i le faagasologa o le aveina o vailaau faʻamaʻi, ona 3 pcs / aso mo le 14 aso talu ona faʻaumatia. I le tamaitiitiE tusa ai ma le faʻamatalaga i faʻamatalaga, o le faʻasoifua togafitiga mo tamaiti e sili atu i le 12 tausaga e mafai ona fesuiaʻi mai le 3 i le 10 pusa i le aso, vaevaeina i ni auala se tolu. Mo tamaiti mai le 3-12 tausaga le matua, o le fualaau ole seti ile seti o le pill i le ono kilokalama o le mamafa o le tino.

O le togafitiga e mafai ona tumau mai le lua vaiaso i le tolu masina. I tulaga taʻitasi, o le taimi o togafitiga ma malepe i le va o vasega o loʻo faʻaalia e le fomaʻi.

O laulau e faʻaaogaina le afa itula ao leʻi oʻo i taumafataga. O le fualaau oona o le a tofatumoanaina uma e aunoa ma le tunu, fufulu i lalo i se ipu vai. O le numera faatonuina ole laulau i aso taʻitasi e fautuaina ina ia vaevaeina i ni atopa se tolu - i le taeao, i le aoauli ma ao le i faia le taumafataga o le afiafi.

E faʻapefea ona ave Wobenzym ma pancreatitis e faalagolago i le ogaoga o le faʻamaʻi, tali a le tino i le fualaau faasaina ma le manuia o lona faʻaaogaina. I tulaga taʻitasi, o le vailaʻau ma le umi o togafitiga e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi. O le masani lava, o le togafitiga o le faasologa o togafitiga e pei ona taua i lalo: 5 lapalai i le aso e ave i le 3 vaevae tuʻuina mo 2-3 vaiaso.

E tatau ona manatuaina o le vailaʻau e faʻateleina ai le faʻaogaina o vailaau faʻamaʻi i totonu o le toto ma le taulamua o le mafaufau, faaleleia ai o latou aʻafiaga. Ae ui i lea, e le suitulaga i vailaau.

Analogues o fualaau faasaina


O vailaau faafomai e pei o Wobenzym mo togafitiga e aofia ai:

O fualaau o loʻo taʻua i luga ua i ai le aʻafiaga o le faʻamaʻi, le saofaga i le vave faʻamalolo, toe faʻafouina o le tino ma faʻaleleia le lelei o faʻamatalaga faʻamaʻi. E tutusa o latou faʻamaoniga ma le faʻailoga. Ae peitai, o Wobenzym ei ai le tele o itu tau togafitiga ma talosaga.

O faʻatusatusaga sili ona taugofie o le vailaʻau o Serrata ma Serox.

I faʻamatalaga mo le tupe o loʻo i luga, o le pancreatitis e le o faʻamatalaina o se faʻamaʻi lea o loʻo faʻaalia ai lo latou faʻaaogaina. Ae ui i lea, talu ai o le pancreatitis o se maʻi mumusu, ma o vailaau o loʻo i ai le faʻamaʻi-inflammatory, faʻamalolo, o le faʻaaogaina i lenei mataupu e faatagaina.

Aʻo le i suia le vailaʻau, faʻapea foʻi ma lona faʻapipiʻiina ma isi vailaʻau, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi.

Faʻaaogaina Faʻamatalaga


Anna: Na ou tago i lenei fualaau faasaina e pei ona faatonuina e le fomai i le vaitaimi o le faamagaloga pe a mavae le isi osofaiga o le tino pancreatite. Wozenzym ua faʻamaoaigaina i enzymes ma le togafitia o pancreatitis faʻatasi ma lea mea e le o se tiga e pei o muamua. Na le toe i ai tiga, na toe foi mai le gaogao i mea masani, ma ua mou atu se lagona o le atoatoa i le manava.

Elena: Na faatonuina au Wobenzym o se vaega o le togafitiga faigata o le pancreatitis. Sa ou inu i le tele o mea i lena taimi, ona e le mafai ona ou fai atu mautinoa o le fomai e sili ona fesoasoani i ai. O le mea moni, i aso muamua e lua o le faʻaaogaina o Wobenzym, na faʻaleagaina aʻu i le nausea. Ina ua faaititia le fua, na pasi.

Cyril: Wobenzym e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le 'ailaina, faʻamafieseina le faʻalavelave mamafa mai le pancreas ona o le saturation o le tino faʻatasi ai ma enzymes digestive talafeagai. I le taimi lava e tasi, e tatau ona e malamalama o lenei vailaau e naʻo se ausilali tasi ma e le mafai ona fofoina faʻapitoa le maʻi. O le mea lea, o le fualaau faasaina e aoga lava i lalo o le tulaga o se togafitiga atoatoa o le maʻi. E le suitulaga i vailaau.

Anastasia: Na fesoasoani Wobenzym ia te au e faavae le gaosiga ma le nofoa. O le manava na taofi e pa ma vevela, na pasia le paʻu. Na o le lua vaiaso o le ave o le fualaau faasaina na faia ai se mea leaga laitiiti i luga o le paʻu o lima. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona faaitiitia le fua o le vailaʻau. I ni nai aso talu ona faʻaitiitia le fualaau, na alu ese loa le faʻavave. O le vailaʻau na ave i le masina.

  • Le faʻaaogaina o se pili mo le monastery mo togafitiga o pancreatitis

O le a e maofa pe vave vave ona tupu le maʻi. Faʻaeteete i le pancreas! E sili atu ma le 10,000 tagata ua matauina se tulaga lelei o le alualu i luma i lo latou soifua maloloina e ala i le inu i le taeao ...

E mafai ona ave le lepela i le pancreatitis ma i le a le metotia

O le gaioiga o le vailaʻau e fesoasoani e faʻaleleia ai togafitiga o meaʻai, faʻaitiitia le tiga, e puipuia ai le atinaʻeina o flatulence ma le totoina

E faʻafefea ona aʻafia e Hofitol le pancreas ma e mafai ona ave i le pancreatitis

O le vailaʻau faʻamalositino e faʻafaigofie le galuega a le pancreas ma mafai ai e oe ona taofi le faiga o le inflammatory, faʻaitiitia le tiga

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Pancreoflat mo pancreatitis

E fesoasoani i le aveeseina o le tele o gasegase mai le tino, e puipuia ai le atinaʻeina o faʻamaoniga o le faʻaogaina o meaola e pei o le afaina ma le gaʻo

Faʻaogaina ma le faʻaaogaina o fualaau o le Trimedat mo togafitiga o pancreatitis

Trimedat, ona o le aveeseina o spasms mai maso mumu o le okeni, e mafai ona faʻaitiitia ai osofaiga ogaoga o le tiga ma faʻaleleia ai le tulaga o le maʻi

Wobenzym o se sauniuniga lelei o le enzyme. E fesoasoani ia te aʻu e faʻamaonia ai le faʻalaumalieina ma le faʻavave o le pancreas. Mo le sili atu ma le lima tausaga, sa ou mafatia mai le pancreatitis masani.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Wobenzym e mafai ona faʻatulagaina faʻatasi ma isi vailaʻau. Enzymes e faʻapupulaina le malosi o isi vailaʻau ma faʻaitiitia le ono mafai ona faia ni mea leaga. I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina le galuega o le ate, pe a tatau ai, ua faʻamaonia le faʻaleleia o le hepatoprotectors. E leai se fesoʻotaʻiga ma le ava malosi i lenei vailaʻau. O lenei vailaau e le afaina ai le puleaina o le taavale ma isi masini.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

I falemaʻi, o vailaau faʻatau e faʻatau e aunoa ma se faʻamaumauga.

  • Le faʻaaogaina o le Trichopolum ma le pancreatitis
  • Le faʻaaogaina o le Iberogast mo le pancreatitis: foliga o togafitiga

Ua ou mafatia i pancreatitis mo le 4 tausaga. Talu ai nei lava na i ai se isi faʻataʻitaʻiga o le faʻamaʻi, tuʻu i se falemaʻi. O se suʻesuʻega na faʻaalia foi le prostatitis. I le faaopoopo atu i fualaau mai le pancreas, na faatonuina ai Wobenzym mo le afaina o le prostate. Ave ia te ia i le 2 vaiaso. Ua fesoasoani le togafitiga.

Talu ai nei, o tiga i le pito i lalo, o le faifai pea o le aliali mai.Sa ou alu i le fomai. Ina ua maeʻa suʻega, na latou maua le cystitis. Tofiaina Wobenzym. Sa togafitia mo le 10 aso. Vaʻa 1 le laulau 3 taimi i le aso. E lelei le fualaau faasaina! Na paʻu tiga, na faaleleia le tulaga. Ou te fautuaina lenei vailaau i tagata uma.

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e tau ai le feʻau. Saili pe faʻapefea ona faʻasoa lau faʻamatalaga faʻamatalaga.

Contraindications

E le fautuaina le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina i le taimi o le maʻi, pei o tulaga nei:

  • ma le onosai o le tagata lava ia i vaega o Wobenzym,
  • faʻamaʻi o lona atinaʻe e mafua mai i le maualuga o le toto, e pei o le thrombocytopenia, hemophilia,
  • o le tagata maʻi e lalo ifo o le 5 tausaga.

Aʻo leʻi faʻaaogaina Wobenzym, e matua fautuaina e faʻatalanoa se tagata gastroenterologist.

Faʻaiʻuga

O togafitiga faafomaʻi umi e leʻi faamaumauina ai aʻafiaga taua ona o le faia o Wobenzym. I se mea e le masani ai, o suiga i le manogi ma le faifai pea o feces, faapea foi ma faailoga o le urticaria, e mafai ona matauina. O nei faailoga e mou atu pe a uma le faʻamavaeina o fualaau poʻo le faʻaitiitia o fualaau.

O le tagofia o fualaau e le faʻaitiitia ai le maualuga o le gauai o le mafaufau, o le saoasaoa o lagona o le psychomotor ma le gafatia e faatino ai taga e manaʻomia ai le faʻatupulaʻia o le faʻamalosi, mo se faataitaiga, ave taavale.

Tuua Lau Faamatalaga