O fea e sili atu: Faʻifaʻola 600 pe Detralex? Faatusatusaga auiliili

  • O uiga o le tuufaatasiga o fualaau faasaina
  • O le togafitiga o fualaau faasaina: o le a le mea sili?
  • E faʻapefea ona vave galue le vailaʻau, faʻasalaga
  • Faatusatusaga o faʻamatalaga ma faʻailoga: o le a le mea sili?
  • Talosaga faʻaoga
  • Suʻega faʻatusatusa o aʻafiaga o aʻafiaga
  • Faatonuga faapitoa
  • Isi uiga o tupe

Flebodia 600 ma Detralex o tagata faʻasalalau - faʻamalosi mo le togafitia o le fatu ma faʻamaʻi pipisi. O nei fualaau oona e faʻaaogaina mo le gasegase o le gasegase: gasegase tigaina ma le gasegase, vailaau vevela ma le afaina.

E leai se tali faanatinati ma faigofie i le fesili e sili atu ona lelei le fualaau faasaina - phlebodia 600 poo detralex, talu ai o faʻamatalaga, faʻasologa o togafitiga ma le tele o meatotino o ia mea e matua fetaui lava. E ui o loʻo i ai ni eseesega laiti i le faʻasaina ma le tulafono, faʻapea foʻi ma eseesega i togafitiga faʻapitoa o togafitiga o aʻafiaga (lea e aʻafia ai le fua faatatau o le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina), lea o le a tatou mafaufau atili ai.

O lenei tusiga o se faʻatusatusaga o nei vailaʻau e lua e ala io latou uiga. I le avea ai o se faavae mo le faʻatusatusaga, sa ou faia faatonuga aloaia mo nei fualaau. O lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani e te malamalama atili ai i aʻafiaga o fualaau, o lea e mafai ai ona e talanoaina mulimuli ane lau fomaʻi.

Gaioiga galueDiosmin - 600 mgDiosmin - 450 mg

Hesperidin - 50 mg

ContraindicationsE i aiVaʻavaʻavega
FaʻaiʻugaE i aiE i ai
TotoE pei ona faatonuina e le fomaiLe faʻapipiʻi
AafiagaTelefoniFaʻasalaga
Le maualuga maualuga o le totoA maeʻa le 5 itulaA maeʻa 2-3 itula
FuaE le manaʻomiaE le manaʻomia
Tau faʻatatau900 solo mo le 30 papa800 tusi mo le 30 tafaʻi.

Ina ia faia le filifiliga saʻo, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O le a ia fuafuaina le mea e sili ona lelei mo oe, e faʻavae i luga o le emenesis, o suʻega suʻesuʻega ma le i ai poʻo le leai o ni faʻasolega.

I se taligalu ma se fomaʻi

E ese mai i le tusiga o le ae iloa ai pe faapefea ona eseese le phlebodia 600 ma detralex angioprotectors, o a latou mea tutusa, foliga o lo latou faaaogaina i veins varicose, ma le tele o mea e faatatau i le pulega o nei sui.

O uiga o le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le vailaʻau oona. O le isi vaega faaopoopo i le detralex e le o toe faʻalavelave. Mafaufau ia latou mea tau togafitiga.

Hesperidin

O Hesperidin o loʻo maua i citrus peels. I totonu o se fagu - mumusu mai le paʻu mai laulaʻau matagogo

O le Hesperidin o se laau bioflavonoid (bioflavonoid - o se vailaau faanilolilo), lea e tele ona aafiaga ile tino. Faatasi ai ma ona togafitiga faafomaʻi i le setete toto ma le toto, o mea nei e iloga:

  • malosi faʻavae
  • toso
  • faaitiitia o gaʻo gaʻo ma cholesterol,
  • faʻaleleia atili o mea totino o le toto (viscosity ma fluidity),
  • faʻaitiitia le faʻapala
  • le tuuina atu o se aafiaga o le antioxidant.

O le Diosmin e masani lava ona maua i le vaega o fualaau moli (o isi igoa mo le moli o le moli moli po o le Sibyl orange). I totonu o se fagu - diosmin ole paʻu mai arani matagogo

O Diosmin foi e aʻafia i le vaega o flavonoids. O le pharmacological preparation diosmin o loʻo faʻaaogaina i taimi uma. O lona faʻaogaina o aʻafiaga nei:

  • faateleina le fesuiaiga o le vasoconstrictor o norepinephrine - o lea ua faaitiitia ai le faalauteleina ma le gafatia o toto toto,
  • se faʻaopoopoga o le numera o feteenaʻiga o vaʻa vailaʻau,
  • faateleina le tele o feteenaiga o vaa inu,
  • vaivai o le gafatia o sela o le paʻepaʻe e pipii i le puipui vascular, faʻaitiitia le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tino.

O le tuufaatasiga o le diosmin ma le hesteridin e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino, faʻaitiitia le lumenia o vaʻa vailaʻau, faʻamalosia ai le capillaries ma faʻasaʻo le microcirculation o le toto ma le lymph.

O le togafitiga o fualaau faasaina: o le a le mea sili?

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o fualaau faʻamaʻi uma ua faʻaalia ai mea totino. Latou te fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻaogaina o veins, faʻaitiitia le faʻaogaina o le puipui vascular o capillaries, faʻateleina lo latou tetee atu i le faʻalavelave faʻainisinia.

O le phlebodia 600 ma le detralex e toe faʻafoʻi ai le tafe o le lymph.

O le mea lea, o faʻamalologa o meatotino o vailaʻau e tutusa.

Le taunuʻuga o le faʻaaogaina o vailaʻau mo veins varicose: Faʻavave vave ona faʻaaogaina le vailaʻau, faʻamalosolo

E mafai ona iloa i le toto le Phlebodia 600 tagata e lua itula pe a uma le talosaga. O le maualuga o le faʻatonuga e tupu pe a ma le lima itula. O le maualuga o le detralex i totonu o le toto ua fuafuaina i le 2-3 itula talu ona faʻaaogaina le vailaʻau.

O le vave faʻaaogaina o detralex e mafua mai i le tulaga ese o le togafitiga faafomaʻi o le mea galue. O le Diosmin ma le hesperidin, o se vaega o le detralex, e micronized - o se faagasologa lea o le oloina o le tuufaatasiga, lea e mafai ai e microparticles ona ulu atu i le toto i se saoasaoa vave. Ona o lenei mea, o le aafiaga o le detralex e vave ona tupu.

O faiga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ese. O le Phipodia 600 e mafua mai i fatugaʻo (79%), naʻo le 11% o le vailaʻau e pasi atu i le manava. O le aveeseina o le detralex e masani ona tupu i feeseeseaʻiga, ma e na o le 14% o mea na gaosia i le urine.

Faatusatusaga o faʻamatalaga ma faʻailoga

O le filifiliga o fualaau faasaina mo veins varicose e faalagolago foi i faailoilo ma le solia. Faatusatusaga o le phlebodia 600 ma detralex faitau i totonu o laulau o loʻo i lalo.

Luga mamafa++
Lagona le vaivai i vae++
Tigā vae++
Fuʻa++
Le mautonu o capillaries++
Vaʻa vevela++
Faiva++
Susunuina i vae++
Hemorrhoids++

E pei ona mafai ona iloa mai le laulau, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le phlebodia 600 ma detralex e matua tutusa lava.

Faʻasalaga Faʻatonu++
Lactation++
Toto+Le faʻapipiʻi
Tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga+Le faʻapipiʻi

O se aʻafiaga le lelei i le fomaʻi e leʻi maua i le suʻesuʻega o le faʻaaogaina o vailaʻau. Ae o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le fautuaina i le tolu masina muamua o le maitaga. I le lona lua ma le tolu piliona, o le aveina o le phlebodia 600 ma le detralex e tatau ona faamaopoopoina ma se fomaʻi ma se fomaʻi-fomaʻi.

Faatusatusaga o mea faʻaaoga

O vailaau uma e lua o loo faaaogaina i le tautala.

E tusa ai ma faatonuga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faalagolago i le taumafataga ma le taimi o le aso. Fepuari 600 e tatau ona ave i luga o se manava gaogao i le taeao. Ma o Detralex e tatau ona faʻaumatia i le taimi o le aoauli ma le afiafi, ma o le mea e tatau ona tatau ona fetaui lelei ma se taumafataga.

O le fua o nei angioprotectors e ese foi. O le aofaʻi o Phlebodia 600 na faʻaaluina i le aso o le tasi papafa, o lona uiga, 600 mg o le mea galue (diosmin) i le aso. Ole fua ole tasi o Detralex e tasi foi le papa maa, ae, ona o le lua, o le aofaiga atoa o flavonoids i le aso e 1000 mg (900 mg - diosmin).

E faavae i luga o eseesega i le auala o le talosaga, e mafai e tagata uma ona filifili poo le a le vailaau e sili ona lelei mo ia.

O le umi o togafitiga i tulaga uma e lua ua fuafuaina e le fomaʻi aoga. Na ia faʻamautuina foi le manaʻoga mo le toe togafitiga. O le tele o taimi, o le umi o le togafiti togafitiga o fualaau faʻasaina i le tulaga o veins varicose e tusa ma le lua masina.

Ona o le mea moni e faapea o vailaʻau uma ei ai le eletise tutusa, o le phlebodia 600 ma detralex ei ai aʻafiaga tutusa e tasi:

  • vavao
  • tiga o le ulu
  • taʻavale
  • toso
  • tiga o le manava
  • vave
  • vevela paʻu.

O le tele o taimi, mai nei aʻafiaga, maua ai le gastrointestinal disorders. Ae ui i lea, i se tulaga lautele, o fualaau uma e le masani ona mafua ai faafitauli, aemaise lava o latou aafiaga o se taunuuga o le lagona faateleina o le tino. Afai e tulai mai ni aʻafiaga leaga, faʻapea foi ma lo latou faʻamalosi pe a tagofia le vailaʻau, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. O se toe iloiloga o le togafitiga o le taimi ma le tofiaina o se isi tagata e mafai ona manaomia.

I faatonuga mo le faʻaaogaina, o faʻamatalaga patino e uiga i veins varicose ua faʻamatalaina na o le detralex. O fua faʻatatau nei i le vaitau o togafitiga o le a faʻateleina ai le faagasologa faʻamalolo mo veins varicose:

le faʻaaogaina o totini faapitoa,

aloese mai potu mafanafana ma se taimi uumi i le la,

faaitiitia taimi vae

aveese le mamafa o le mamafa.

O faʻamaʻi pepe e faʻateleina le faagasologa o le faʻamalologa mo veins varicose

E ui o faʻamatalaga mo le Phlebodia 600 e le o aofia ai ia fautuaga, o le a talafeagai le manatu e tatau ona mulimulitaia fua tutusa i togafitiga faʻatasi ai ma lenei fualaau.

Faatusatusaga o isi uiga o fualaau faasaina

Na ou faʻatusatusaina foi uiga faaopoopo o fualaau faasaina: faʻasologa o faʻamaoniga, fegalegaleaiga ma isi vailaʻau, faʻatauga o le faʻatau ma le teuina, ma isi.

Faiga faʻapolopoloLaupapa

15 po o le 30 pcs. i le teuina

Laupapa

30 pe 60 pi. i le teuina

Faʻasalaga aʻafiagaE leʻi faamatalainaE leʻi faamatalaina
Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasainaFaʻamatalagaFaʻamatalaga
Aafiaga i le pulega o felauaigaLeaiLeai
Ava malosiLe fautuainaLe fautuaina
Vaitaimi o le faʻatauFaʻasalagaFaʻasalaga
Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina3 tausaga, i le vevela e le silia le 30 tikeri4 tausaga, e le manaʻomia ni tulaga faapitoa
Tau faʻatatauina o pili o 30 pusa900 rubles800 rubles

Sa ou fuafuaina le tau o fualaau faasaina i Rusia e faavae i luga o faamaumauga o faamatalaga o falemaʻi. Talu ai ona o vailaau faʻamaʻi uma lava e tutusa ma tutusa ma faʻamaoniga tutusa, e mafai ona e fuafua po o le fea vailaʻau e sili atu mo lau paketi (sili atu ona lelei). Ona o le mea moni o le phlebodia 600 e tatau ona ave i le tasi le laulau i le aso, ma le lua detralex - phlebodia e sili atu le taugofie pe a ma le afa.

(1 palota, fua faʻatatau: 5.00)

O le a le mea sili atu Detralex poʻo Flebodia 600

O veins vevela o se faʻamaʻi ogaoga ogaoga ma e manaʻomia togafitiga taimi. I le tele o tulaga, e faʻaaoga vailani mo lenei faʻamoemoe. E masani ona fesili le tagata maʻi: o le a le mea e filifilia Phlebodia 600 poʻo Detralex, o le a sili atu mo veins veinose?

O le filifiliga e faalagolago i le lavelave o le faʻafitauli o le faʻamaʻi ma uiga o tagata maʻi.

Vaega o togafitiga ma fualaau

Venotonics e masani ona faʻaaogaina mo le togafitiga o veins veinose, ona o latou aʻafiaga.

I le tele o tulaga, o loʻo faʻamatalaina mai tagata maʻi Detralex poʻo Phlebodia 600. E faʻaaogaina i le togafitiga o le veinsose veins..

E le gata i lea, o laupega e faʻaaogaina lautele i le taimi o sauniuniga o tagata gasegase mo togafitiga faʻapitoa

Faatasi ai ma le fesoasoani a Detralex ma Phipodia, aveeseina o faailoga o veins varicose. O laulau e faʻaaoga lautele e taofi ai le alualu i luma o le maʻi.

O le faʻaaogaina o laʻau i taimi mulimuli mai o le faʻamaʻi o loʻo faia ina ia faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le maʻi. E aoga tele i le puipuia o faʻafitauli.

Faʻaaliga manino

I le fesili: o le a le mea e sili atu Detralex poʻo le Flebodia 600 e mafai ona tuʻuina mai ai se tali manino naʻo le faʻavae i manatu faaalia o fomaʻi. Talu ai o vailaau taʻitasi e iai ona lava lelei ma faʻafitauli.

I le va o latou lava, o fualaau oona e ese si ese i le tuufaatasiga.

Flebodia 600 ua atiaʻe i luga o le faavae o le diosmin.

I le faʻaopoopoga i lenei vaega, o Detralex e aofia ai le le mautonu.

Ae, o le muamua o fualaau faasaina e tele mea e sili atu ona aoga.

Faʻataʻitaʻiga faʻalelei

O vaaiga iloga foi o loo i totonu foi o le faasologa o fualaau. E faʻafai ona faʻafeiloai Falebodia i lea aso ma lea aso, ma le toʻalua o Detralex. O fualaau oona o loʻo faʻaalia e toetoe lava tutusa le aafiaga.

Detralex ua faʻaaogaina faʻaaoga tekinolosi faʻapitoa.

O le mafuaaga lena o ona gaioiga malosi e ulufale atu i le faasologa lelei o le taamilosaga vave tele.

O le isi eseesega - faʻatasi ai ma le fesoasoani a Phpodia, faʻaleleia alavai vaʻaia.

Afai tatou te faʻatusatusa Detralex ma Phipodia, ona faʻamalamalamaina lea toetoe lava tutusa tutusa ma faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu. Talu ai o Phlebodia o loʻo i ai lona tuufaatasiga o se aofaiga sili atu o le vaega galue, o loʻo faʻaalia i le faateleina o le faʻasaʻo.

Faamanuiaga o fualaau faasaina

Detralex e faʻavae i bioflavonoids. O le mafuaʻaga lea e mafua ai ona aʻafia le lautele. E faʻaaogaina i:

  • faateleina le masini vascular ma faʻaitiitia ai lo latou faʻalauteleina,
  • faaitiitia le mafai ona gafatia,
  • faʻaitiitia le faʻaaoga,
  • toe faʻafouina le toto toto,
  • aveese le ono mafai ona mumu.

O mea gaioiga o Detralex e faʻapipiʻiina e micronization, lea e mautinoa ai o le saoasaoa vave i totonu o le toto.

O le vailaʻau e faʻamatalaina i le vave o le absorption, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le tulaga o le maʻi.

Mo le togafitiga o veins varicose, e manaʻomia ile suʻega 2-3-masina.

Talu ai ona o le phlebodia e faʻavae foi i luga o le diosmin, e tutusa lona aafiaga.

Talu ai ona o le mafai ona faʻaleleia le faʻaitiitia o le suavai, e sili atu ona masani ona faʻamatalaina i tagata gasegase o loʻo maua i le le atoatoa o le le atoatoa.

Afai e maua se tagata i veins varicose, ona tatau lea ona faia le vailaʻau i vasega tutusa ile 2-3 masina. O latou toe fai soo e faia i le 6 masina.

Faʻaiʻuga

Aʻo faʻaaoga Detralex aʻafiaga e tulaʻi mai i mataupu e le masani ai. E le masani ona matauina ni faʻafitauli faʻafuaseʻi poʻo ni aʻafiaga o le neurovegetative.

E matua faʻasaina le faʻaaogaina o vailaʻau i le tolu tolu masina o le maʻitaga. E faʻasaina foi mo tagata taitoatasi le le faapalepale i vaega.

Mo tamaitai i le taimi o le susu, o le fualaau faasaina ua solia.

I le taimi o le talosaga a Phipodia 600 o aʻafiaga o loʻo mataʻituina i ni tulaga e le masani ai. E tutusa i latou ma mea leaga na tutupu i Detralex. Faʻasalaga ile vaega ole vailaʻau, o lona pulega e matua faasaina.

Afai o le tagata maʻi e itiiti ifo ma le 18 tausaga le matutua, o le mea lea e le faʻasinoina ia Phipodia. Sui o faiva sili ona vaivai o loʻo i ai se pepe, faʻapea foʻi ma fafine e iai susu o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua matua faasaina.

I tulaga e faʻaaogaina

O le faʻaogaina o fualaau faʻatauina e tatau ona faia e tusa ai ma faʻamatalaga. O le tele o taimi latou te faʻataʻitaʻiina ai veins varicose. Afai e maua se tagata i le gasegase o le vevela masani, ona latou manaʻomia foi lea o le venotonics.

O nei vailaʻau o loʻo faʻamaonia e le maualuga o le mafai ona maua, e aofia ai i le taimi o togafitiga o faʻavevesi o le afaina.

Afai e faʻalavelave le toto o le tagata maʻi, ona mafai loa lea ona faʻamatalaina ia te ia se tasi o nei fualaau.

Folauli 600 poʻo Detralex ua lava lelei e faʻamalo ai faʻamaoniga o le le atoatoa o le tino.

O le tele o gasegase oe na faʻaaogaina Phpodia poʻo Detralex mo le togafitiga o faʻamaʻi eseese, ma tuua a latou iloiloga e uiga ia i latou, o le tele o mea lelei:

Igor, 39 tausaga:

"Faatasi ai ma le tele o le vevela o le afaina, na faatonuina ai au e le fomai Detralex.

Ou te matua fiafia lava i le mea moni e faapea na le toe i ai ni faailoga o le faamaʻi toetoe lava ina ua uma ona ave le vailaau.

E ui lava i le mea moni e masani lava ona masani ona ou maua ni mea e afaina ai, ae ou te lei matauina ni aafiaga i le vaitaimi o le aveina o vailaau faafomai. "

Margarita, 27 tausaga le matua:

"Sa ou togafitia ni veins varicose i ou vae ma Detralex.I le taimi muamua, na ia fesoasoani mai ia te au i le lelei, ae, faatasi ai ma se tiga tele o le faamaʻi, o lona aafiaga na le mafai ona maitauina.

O le mafuaʻaga lea na faatonuina ai e le fomaʻi le Phipodiaila e 600 ia te aʻu. E ui lava i le mea moni o le vailaau faʻasaina e umi atu lona manava, o lona aoga e sili atu le maualuga.

Sa ou fiafia i lana gaioiga, ao faaleleia loʻu tulaga. "

Maria, 44 tausaga:

"Mo le togafitiga o le le atoatoa o le vevela, na ou faaaogaina ai le Phpodia 600. Ou te fiafia lava i lenei fualaau faasaina. Talu ai faatasi ai ma lona fesoasoani, na mafai ai ona ou faʻaumatiaina e le gata o faʻamaoniga o le faʻamaʻi, ae le gata ai foi i lona faigata tele. "

Faaiuga

E naʻo fomaʻi e iloa lelei le auala e ese ai Detralex mai Fepodia 600 ma o le fualaau faasaina e saʻo mo oe.

O le mafuaʻaga lena, ao leʻi faʻaaogaina se vailaau faapitoa, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi faapitoa o le a faia muamua le suʻesuʻega talafeagai.

Afai e manaʻomia e se tagata ona faʻamalo ese faʻamaloilo le vave i le vave vave, ona sili lea ona faʻaaoga le Detralex.

Faatasi ai ma se aafiaga filemu o le aafiaga o lenei fualaau, ua faatonuina ai Phipodia. E tusa lava pe tutusa le faiga o fualaau o fualaau, o loʻo faʻamalamalamaina i le i ai o ni mea taua. O le mea lea, o la latou filifiliga e tatau ona faʻatinoina e faʻatatau i uiga o le faʻafitauli o le maʻi.

O fea e sili atu, Phlebodia poʻo Detralex: tamaoaiga ma le mafaufauga, uiga faʻatusatusa

O loʻo iloa e masani ona iai faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o le ogaoga o le tiga, fulafula i le alalaʻau talatala, vaivave vaivai ma le gasegase o le lymph, ma o le iʻuga, o se faʻaopoopoga i ni afaina hemorrhoidal.

Fai mai le Proologists e mafai ona feagai ma faailoga iloga o faʻamaʻi hemorrhoidal ma le fesoasoani a fualaau o le vaega o angioprotectors.

O vailaʻau e le mafaamatalaina iinei o Detralex ma Phlebodia.

E toʻatele tagata gasegase e popole i le fesili: o fea e sili atu nai lo Phlebodia poʻo Detralex? O a vailaau e fesoasoani i le ausia o se mea tumau ma tumau?

Faatusatusaga uiga o le tuufaatasiga

Muamua lava, e tatau ona maitauina o Phlebodia ma Detralex e tutusa lelei, o vailaʻau faʻatau uma e maua i Farani. E masani ona faʻaaogaina i togafitiga faʻasolosolo mo vevela veinose o vae ma le afaina i le taimi laititi poʻo le taimi masani.

E ui lava i se aafiaga talitutusa, o fualaau oona e ese mai le tasi i le isi i le tuufaatasiga:

  • O vaega autū o Detralex o diosmin i le 450 mg poʻo le 950 mg, e fuafua i le tui, ma le heseridin ile 50 mg. O nei vailaau o vailaau faʻamalosi ma faʻaleleia le gaioiga a le tasi.
  • O le elemene aoga autu o laupepa o Phlebodia o le diosmin, lea e aofia i le aofaiga o le 600 mg.

E le pei o laupepa o Phiopodia diosmin, o Detralex e faʻapitoa i togafitiga faapitoa - micronization. Ona o lenei mea, o vailaau i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, e le pei o Phlebodia, e sili atu ona vave ona galo mai le manava, ua gauai atu i le tino, ma amata ona galue vave.

O le maualuga pito i luga o se mea i le plasma toto ua matauina i le 4 itula talu ona ave Detralex. E i ai foi se taimi umi o le biotransformation, lea o le taimi lea e faʻasaʻo ai meaola faʻapitoa; o le afa o le ola o le diosmin ma le hesperidin e tusa ma le 11 itula.

Talosaga faʻaoga

O le togafiti o togafitiga e maua mai e fualaau faʻamalosi e tuusaʻo lava i le tui.

I faʻamaʻi pipili e tusa ai ma faatonuga e ave:

  • Palameri tablets 3 taimi i le aso mo le 1 pc. mo le 7 aso, ona tasi lea o le laulau i le aso, o le umi o le pulega e faalagolago i le ata o le atinaʻeina o le maʻi hemorrhoidal. E mafai ona ave Pills e tusa lava po oa taumafataga, i soo se taimi o le aso,
  • Fua faʻataʻetaʻe mai le 4 i le 6 pi. i aso taitasi mo le 7 aso, ona 2 pcs. i le aso, o le umi o le pulega e faʻalagolago foi i le tikeri o le atinaʻeina o otaota. E tatau ona ave laulau i meaai, inu tele vai. Faʻaaogaina o le 1000 mg, ave le 1 laulau i le aso.

E mafai ona faʻaaoga uma vailaʻau e togafitia ai ma taofia faʻamaʻi pipisi. Ole laʻititi ole togafitiga ile lua masina, ona tusa ai lea ma faʻamatalaga.

E maua le Detralex i totonu o pusa o le 30 ma le 60 pauna, o lona tau e 700-800 rubles (30 pcs) Ma 1400-1500 rubles (60 pcs.). Ua maua foi le Detralex i se fua faatatau o le 1000 mg, i le faasologa, o le tau mo le 30 pauna e 1250-1300, mo le 60 - 2250-2300 rubles.

E ono maua le Flebodia 600 i pusa o le 15, 30 ma le 60 papa. O le mea lea, o le tau o le fualaau faasaina: 500-600 rubles (15 pi) ma 800-900 rubles (30 pcs) Ma le 1400-1450 (60 pcs.).

I nai fuainumera faigofie, ona o le tuʻuina atu i faatonuga mo le faʻaogaina, o le tau o le togafitia o afaina faʻamaʻi pe faʻasolosolo faʻatasi ma Detralex papaa o le a tau toeitiiti 2 taimi sili atu.

O vailaʻau uma e lua e le auai i le vaega o tupe paketi, ae o tagata e masalosalo o Phlebodia poʻo Detralex e sili atu ona lelei e tatau ona iloa o fualaau uma e maualuga ma aoga umi mo le tele o tagata gasegase. O vailaau faafomai e tausisia tulaga uma o Europa i ona po nei, maua tusi faamaonia ma pasi uma suega manaʻomia ao le i faʻatau atu.

Afai e le mafai e le tala o le tupe ona faʻatagaina oe e faʻaaogaina nei fualaau taugata, ia gauai atu i mea taugofie, ae leai ni tagata e sili atu le lelei ile fale, mo se faataitaiga, Venarus. E i ai se foliga tutusa ma tutusa lava faailoga e faʻaaogaina.

Faailoga ma le faʻailoga

Detralex poʻo Phipodia, o le a sili atu mo hemorrhoids ma veins varicose? E tusa ai ma faʻamatalaga, o pepa o le Phlebodia ma Detralex e tutusa o latou faʻamatalaga mo le faʻaaoga:

  • vevela vevela poʻo vevela vevela o pito i lalo,
  • gasegase ogaoga poʻo le faʻasolosolo, faatasi ai ma le verombosis vein thrombosis, faʻaolaina o nodes, totoga, faʻanoanoa o tiga ma le mumunia,
  • togafitiga faʻapitoa mo faʻalavelave o le microcirculation ma le lolovaia o le tino.

Tuʻuina atu faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma iloiloga o tagata gasegase ma fomaʻi, o vailaau faʻamalosi uma e aoga i le togafitiga o faʻamaʻi ma veins varicose.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o le Detralex e na o le hypersensitivity i le diosmin poo le hesderidin.

O le lisi o faʻasatauga o fualaau faasaina o Phlebodia 600 e sili atu. E faasa ona faʻaaoga:

  • aʻo fai susu
  • i le laʻitiiti ma le talavou (e oʻo atu i le 18 tausaga),
  • i le 13 vaiaso muamua o le maʻitaga,
  • faʻatasi ai ma le vaʻaia o le tino i le diosmin.

O aʻafiaga, o vailaʻau uma e ono mafua ai faʻafitauli nei:

  • fulafula, afu, tiga o le manava,
  • siama o le paʻu: tamai vevela, urticaria, mumu,
  • tiga o le ulu, valea, moe i le moe.

E tatau foi ona manatuaina o le 80% o fualaau faasaina o Phlebodia e afaina i fatugaʻo, ma 86% o Detralex i le ate, e tatau ona amanaia pe a filifilia se tasi fualaau faasaina ma faatasi ai ma faafitauli i le taimi nei i le galuega a nei totoga.

E tatau ona manatuaina pe afai e tupu ni faʻafitauli leaga pe a ave ni pili, e tatau ona faʻagata le togafitiga ma suʻe fautuaga faufautua.

E leai se aoga o Phlebodia ma Detralex i le gauai ma le tali atu. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina e sui o le sili atu le malosi o feusuaiga, galulue i galuega mamafa ma matautia, pe a taulai atoa le faagasologa.

Manatu o tagata gasegase ma fomai

I le taimi nei, e tele ni iloiloga lelei o tagata gasegase ma fomaʻi e uiga i le togafiti togafitiga e maua uma e fualaau faasaina.

I le faʻatusatusaina o nei vailaʻau, e mafai ona finau e faapea o Detralex ma Fepodia 600 uma ma veins varicose o pito i lalo e fesoasoani e faʻaumatia vave ai le tiga i vae ma le fulafula, faʻamaloloina le lagona o le vaivai ma le vaivai, ma faʻaumatia le vailaau mataga. Faʻatasi ai ma le afaina o fualaau oona, o fualaau e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le toto i totonu o le vavae faʻamaʻi, faʻamalolo le afaina, tiga, fulafula, faʻaitiitia le afaina ma faʻamalosi puipui puipui, ma faʻaitiitia ai le toe faʻafoʻi.

E tusa ai ma fuainumera, o aʻafiaga leaga e ui lava i le faʻaʻupuʻu faʻaaogaina o papamaʻa na tutupu i ni tulaga e le masani ai.

Flebodia 600 poʻo Detralex: o le a le mea sili mo veinsic veins, faʻatusatusaga, vaega, lea e sili ona lelei

O veins vevela o se mea e masani ona masani ai faʻamaʻi, aemaise i matua. E taua tele i uluai faailoga o le soliga o le setete o vaʻa e faia ni auala e toe faʻaleleia ai lo latou ola maloloina.

Talu ai e aunoa ma le talafeagai o le toto i totonu o le tino, lea e mautinoa ai le ola maloloina o le tino, e le mafai ona fesiligia le atoaga o le tino o le tagata.

Faʻatasi ai ma le faʻaleleia ma le tausiga o le leo, o le gafatia ma le vaivai o le vascular system, o fualaau e taʻua o le angioprotectors e sili ona matagofie i ai. O le a talanoaina i lenei tusiga.

Seʻio tatou tilotilo ia Flebodia 600 (Folala 600) poʻo Detralex - o le fea e sili atu i veins varicose?

Le faiga o le gaioiga a Phlebodia 600 ma Detralex

O fualaau oona, e pei o Detralex ma Flebodia 600, ua mamanuina e toe faʻaleleia ma puipuia le soifua maloloina lelei o vaʻaia, vevela, capillary ma faʻaleleia le tafe toto e ala atu ia i latou. O le aʻafiaga o le angioprotectors e faʻamoemoe e faʻasaina ai le hyaluronidase, anti-bradykinin, ma le faʻasaina o le biosynthesis prostaglandin. Detralex ma le Flebodia 600 e foliga tutusa, ma o le mea lea o le mataupu faavae o le faʻamalosi i le tino.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga a angioprotectors Phlebodia 600 ma Detralex:

  • Faatoagaina mai o metabolic processes i totonu o toto, e mafua ai ona toe faʻafouina le totoina o toto toto o le toto ma ua faʻamautuina lo latou tetee.
  • Faaleleia atili o mea taua o le toto, o lona uiga, o lona "fluidity". O le faʻaleleia o le tafe o le toto e fesoasoani i le: faʻaitiitia o le faʻatautaia o le platelet, o le faʻalauteleina o le galasticity of cell cells, o le faʻaitiitia o le viscosity o le toto toto.
  • O le toe faʻafoʻiina o le faʻavaveina o le toto e tafe i totonu o vaʻa, e mafua ai ona faʻaleleia atili le metabolism o le toto e tafe ma masini.
  • O le masani o le vascular tone e maua ona o le gaoioiga antispasmodic o angioprotectors Flebodia 600 ma Detralex. Faatasi ai ma le faateleina o le leo, e faateleina ai vaa, ma faaitiitia ai le vevesi o puipui lapoa. Ma faʻatasi ai ma le faʻaititia o le leo, i lalo o le faatosinaga o fualaau o le capillaroprotective, o le vavalalata o vaʻa ua ausia ina ia faʻaititia ai le mamafa o puipui.

O faʻafitauli o vailaʻau o loʻo i ai se uiga o le alualu i luma, lea o se taunuuga e mafua ai suiga e le mafai ona suia i totonu o vaa, lea e mafai ona fofoina i taʻaloga i taimi mulimuli. E pei o Flebodia 600 ma Detralex ua faamaonia i latou i le togafitiga o le togafitiga o pathoces vascular.

Ae masani ona i ai i le tagata gasegase se fesili saʻo pe o le faʻaaogaina o le Flebodia 600 poʻo le Detralex e sili atu mo veins varicose.

O le tali i lenei fesili e mafai lava ona maua pe afai e te suʻesuʻeina lelei uma ia angioprotectors ma faʻatusatusa tulaga o le falemaʻi o Detralex ma Flebodia 600.

Fale faʻatau faleoloa o Detralex

O Detralex o loʻo faʻaaogaina le faʻamalositino ona o bioflavonoids, o vaega o loʻo faʻavaeina i le vailaʻau o loʻo maua mai i vine, fualaau aina ma fualaʻau. O le mea lea, o le diosmin, lea i totonu o le laulau o le vailaau faʻasaina e aofia ai le 450 mg ma le tuai i le aofaʻiga tele o le 50 milligrams.

O le Diosmin i le faʻatasi ma le hesperidin e fesoasoani e faʻaitiitia ai le taofiofia o le taofiofi ma faʻaitiitia le limite o capillaries lymphatic.

O le tulaga ese o Detralex o loʻo i totonu o tekonolosi o le gaosia o nei mea, lea e taʻua o le micronization.

Faʻafetai i lenei faiga faʻapitoa, o le faʻavave ma le atoatoa o le faʻaaogaina o vaega taua o le angioprotector ua faia.

Faʻailoga e faʻamatalaina ai Detralex:

  1. Vailaau vevela, e aofia ai lona amataga muamua, lea o loʻo faʻaalia e pei o foliga vaaia o vailaau vaʻaia i luga o le tino, masani i pito i lalo.
  2. O le le atoatoa o le vevela (CVI), faʻatasi ma se lagona o le tiga ma le mamafa o vae.
  3. Hemorrhoidal pathology.

Detralex e aoga mo vailaʻau eseese o le tikeri muamua ma le lua.

Ma afai o le gasegase vevela o loʻo tutupu i le taimi masani e leai se faʻalavelave e pei o le fesuiaʻiina o le toto (reflux), ona o le maualalo o le vaʻa vevela.

Afai e tupu mai le reflux, ona faatonuina lea o Detralex i le tuufaatasiga o togafitiga ma fualaau faasaina o se mataupu faavae ese o le gaioiga.

O le tulafono mo le aveina o Detralex e matua faigofie lava - e na o le 2 taimi i le aso e alu ai i taimi tutusa ma meaai.

O le togafitiga faʻatasi ma lenei meafaigaluega e mai i le lua i le tolu masina. Ina ia ausia le maualuga o le aoga, e mafai ona toe faia le taamilosaga o fualaau faasaina.

Ae o le taitaia o se togafitiga e tolu-masina e le fautuaina i le sili atu ma le lua vasega atoa i le tausaga.

  • Faʻaleleia o masini vascular.
  • Faʻaitiitia le faʻavalava oona.
  • Faamalosi puipui o maʻa, veins, capillaries.
  • Tulaga masani o le faʻavaveina o le toto.
  • Faʻaitiitia le faʻaleagaina o faiga i totonu o le tino.
  • Faʻamālōlōina alavai ma tafega o le tino.

O aʻafiaga i togafitiga o Detralex e seasea lava, e mafua mai i le mafai ona faʻaaogaina i se taimi uumi. Ae ui i lea, e le mafai ona faʻalavelave le faʻaleagaina o le tino, faʻaalia e pei o le vevela poʻo le malaise.

O nisi taimi e le mautonu ai maʻi le mautonu, e pei o le vaivai i totonu o le manava, vave vave ona le mautonu, o se lagona o le atoatoa, o le nofoa vaivai, o le aisa, o le fatu.

E le gata i lea, i tulaga tulaga ese, e ono tupu le le faapalepale i Detralex, lea e faigofie ona masalomia pe o le paʻu o le paʻu po o le vevela e aliali mai.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Fepuari 600

O le fualaau faasaina o Phlebodia 600, e pei ona taʻu mai e lona igoa, e aofia ai le 600 miligrams o le laulau o le mea autu autu o le microioszed diosmin. I le avea ai o se mea faaopoopo i le aofaiga o le 900 mg, o le microcrystalline cellulose o loʻo i totonu o le papalama o Flebodia 600.

Faʻaaliga i le Peleme 600:

  • Aumai o vaa i se leo maloloina.
  • Faaleaogaina o faiga le lelei i totonu o vaa.
  • Faaleleia atili o le tetee.
  • Faatonutonuina o le toto toto.
  • Faʻasaʻoina le faʻasologa o prostaglandins ma thromboxane.
  • Faʻaaoga aʻafiaga.
  • Toe faʻafoʻisia o le faʻavaivai ma le vevela.

E tusa ai ma meatotino, o le fualaau faasaina Flebodia 600 ua faʻamaonia pe afai:

  1. Faʻasalaga le taʻavale mata.
  2. E i ai vailaʻau veisela.
  3. O loʻo i ai le le atoatoa o le tigaina o vae.
  4. Helamorrhoidal suiga faʻapitoa sa faʻaalia.

Ona o vaega masani o le Flebodia 600, o le vailaʻau e leai sona aʻafiaga.

E faʻatagaina ona faʻaaogaina e tusa lava pe maitaga (manaʻomia pe a uma ona faʻatalanoa ma se fomaʻi), ae le fautuaina i le taimi o le lapataiga.

O le angioprotector Flebodia 600, e pei o le Detralex o le tagata, ua solia i le tulaga o le le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina. Detralex ma Fepodia e le tatau ona faʻaaogaina i le 600 tagata i lalo o le matua o le matua.

E faʻaaogaina le Flebodia 600 e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga masani i le tasi taeao i le taeao ao lei faia le taumafataga muamua. Ae faʻalagolago i le faʻaleagaina o le tino, o le fua o le angioprotector ua faʻateleina.

E tutusa foi le umi o le faʻaaogaina o le Folaula 600, o le umi o le faʻatagaga e ausia ai se togafitiga faʻasolo mai le lua ma e mafai ona oʻo atu i le ono masina.

Suʻega faʻatusatusa o Detralex ma Flebodia 600 ma le faʻapitoa

O le mea lea, e mafai ona tatou aoteleina o fualaau uma e lua o le Phlebodia 600 ma Detralex e lelei le togafitiga i togafitiga o pathoces vascular, matou te fautuaina le choledol masani. I le tulaga lelei, o le suia o Detralex ma Phlebodia 600 agioprotectors e mafai ona fautuaina mo se aafiaga lelei atoatoa i luga o le faigamalaga.Ae o le tulaga autu mo le filifilia o le Detralex poʻo le Phpodiaodia 600 o loʻo tumau pea le faapalepale o tagata faʻapitoa, e faaopoopo i le dioxin.

O fea e sili atu: Faʻifaʻola 600 pe Detralex? Faatusatusaga auiliili

Flebodia 600 ma Detralex o tagata faʻasalalau - faʻamalosi mo le togafitia o le fatu ma faʻamaʻi pipisi. O nei fualaau oona e faʻaaogaina mo le gasegase o le gasegase: gasegase tigaina ma le gasegase, vailaau vevela ma le afaina.

E leai se tali faanatinati ma faigofie i le fesili e sili atu ona lelei le fualaau faasaina - phlebodia 600 poo detralex, talu ai o faʻamatalaga, faʻasologa o togafitiga ma le tele o meatotino o ia mea e matua fetaui lava.

E ui o loʻo i ai ni eseesega laiti i le faʻasaina ma le tulafono, faʻapea foʻi ma eseesega i togafitiga faʻapitoa o togafitiga o aʻafiaga (lea e aʻafia ai le fua faatatau o le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina), lea o le a tatou mafaufau atili ai.

O lenei tusiga o se faʻatusatusaga o nei vailaʻau e lua e ala io latou uiga. I le avea ai o se faavae mo le faʻatusatusaga, sa ou faia faatonuga aloaia mo nei fualaau. O lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani e te malamalama atili ai i aʻafiaga o fualaau, o lea e mafai ai ona e talanoaina mulimuli ane lau fomaʻi.

Ina ia faia le filifiliga saʻo, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O le a ia fuafuaina le mea e sili ona lelei mo oe, e faʻavae i luga o le emenesis, o suʻega suʻesuʻega ma le i ai poʻo le leai o ni faʻasolega.

E ese mai i le tusiga o le ae iloa ai pe faapefea ona eseese le phlebodia 600 ma detralex angioprotectors, o a latou mea tutusa, foliga o lo latou faaaogaina i veins varicose, ma le tele o mea e faatatau i le pulega o nei sui.

O le togafitiga o fualaau faasaina: o le a le mea sili?

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o fualaau faʻamaʻi uma ua faʻaalia ai mea totino. Latou te fesoasoani i le faʻaitiitia o le faʻaogaina o veins, faʻaitiitia le faʻaogaina o le puipui vascular o capillaries, faʻateleina lo latou tetee atu i le faʻalavelave faʻainisinia.

O le phlebodia 600 ma le detralex e toe faʻafoʻi ai le tafe o le lymph.

O le mea lea, o faʻamalologa o meatotino o vailaʻau e tutusa.

Le iʻuga o le faʻaaogaina o fualaau mo vailaau vevela

E faʻapefea ona vave galue le vailaʻau, faʻasalaga

E mafai ona iloa i le toto le Phlebodia 600 tagata e lua itula pe a uma le talosaga. O le maualuga o le faʻatonuga e tupu pe a ma le lima itula. O le maualuga o le detralex i totonu o le toto ua fuafuaina i le 2-3 itula talu ona faʻaaogaina le vailaʻau.

O le vave faʻaaogaina o detralex e mafua mai i le tulaga ese o le togafitiga faafomaʻi o le mea galue.

O le Diosmin ma le hesperidin, o se vaega o le detralex, e micronized - o se faagasologa lea o le oloina o le tuufaatasiga, lea e mafai ai e microparticles ona ulu atu i le toto i se saoasaoa vave. Ona o lenei mea, o le aafiaga o le detralex e vave ona tupu.

O faiga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ese. O le Phipodia 600 e mafua mai i fatugaʻo (79%), naʻo le 11% o le vailaʻau e pasi atu i le manava. O le aveeseina o le detralex e masani ona tupu i feeseeseaʻiga, ma e na o le 14% o mea na gaosia i le urine.

Faatusatusaga o faʻamatalaga ma faʻailoga

O le filifiliga o fualaau faasaina mo veins varicose e faalagolago foi i faailoilo ma le solia. Faatusatusaga o le phlebodia 600 ma detralex faitau i totonu o laulau o loʻo i lalo.

E pei ona mafai ona iloa mai le laulau, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le phlebodia 600 ma detralex e matua tutusa lava.

O se aʻafiaga le lelei i le fomaʻi e leʻi maua i le suʻesuʻega o le faʻaaogaina o vailaʻau.

Ae o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le fautuaina i le tolu masina muamua o le maitaga.

I le lona lua ma le tolu piliona, o le aveina o le phlebodia 600 ma le detralex e tatau ona faamaopoopoina ma se fomaʻi ma se fomaʻi-fomaʻi.

Faatusatusaga o mea faʻaaoga

O vailaau uma e lua o loo faaaogaina i le tautala.

E tusa ai ma faatonuga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faalagolago i le taumafataga ma le taimi o le aso. Fepuari 600 e tatau ona ave i luga o se manava gaogao i le taeao. Ma o Detralex e tatau ona faʻaumatia i le taimi o le aoauli ma le afiafi, ma o le mea e tatau ona tatau ona fetaui lelei ma se taumafataga.

O le fua o nei angioprotectors e ese foi.

O le aofaʻi o Phlebodia 600 na faʻaaluina i le aso o le tasi papafa, o lona uiga, 600 mg o le mea galue (diosmin) i le aso.

Ole fua ole tasi o Detralex e tasi foi le papa maa, ae, ona o le lua, o le aofaiga atoa o flavonoids i le aso e 1000 mg (900 mg - diosmin).

E faavae i luga o eseesega i le auala o le talosaga, e mafai e tagata uma ona filifili poo le a le vailaau e sili ona lelei mo ia.

O le umi o togafitiga i tulaga uma e lua ua fuafuaina e le fomaʻi aoga. Na ia faʻamautuina foi le manaʻoga mo le toe togafitiga. O le tele o taimi, o le umi o le togafiti togafitiga o fualaau faʻasaina i le tulaga o veins varicose e tusa ma le lua masina.

Faatonuga faapitoa

I faatonuga mo le faʻaaogaina, o faʻamatalaga patino e uiga i veins varicose ua faʻamatalaina na o le detralex. O fua faʻatatau nei i le vaitau o togafitiga o le a faʻateleina ai le faagasologa faʻamalolo mo veins varicose:

  1. le faʻaaogaina o totini faapitoa,
  2. aloese mai potu mafanafana ma se taimi uumi i le la,
  3. faaitiitia taimi vae
  4. aveese le mamafa o le mamafa.

O faʻamaʻi pepe e faʻateleina le faagasologa o le faʻamalologa mo veins varicose

E ui o faʻamatalaga mo le Phlebodia 600 e le o aofia ai ia fautuaga, o le a talafeagai le manatu e tatau ona mulimulitaia fua tutusa i togafitiga faʻatasi ai ma lenei fualaau.

Faatusatusaga o isi uiga o fualaau faasaina

Na ou faʻatusatusaina foi uiga faaopoopo o fualaau faasaina: faʻasologa o faʻamaoniga, fegalegaleaiga ma isi vailaʻau, faʻatauga o le faʻatau ma le teuina, ma isi.

Sa ou fuafuaina le tau o fualaau faasaina i Rusia e faavae i luga o faamaumauga o faamatalaga o falemaʻi.

Talu ai ona o vailaau faʻamaʻi uma lava e tutusa ma tutusa ma faʻamaoniga tutusa, e mafai ona e fuafua po o le fea vailaʻau e sili atu mo lau paketi (sili atu ona lelei).

Ona o le mea moni o le phlebodia 600 e tatau ona ave i le tasi le laulau i le aso, ma le lua detralex - phlebodia e sili atu le taugofie pe a ma le afa.

O le fea e sili atu - "Falefaiala" poʻo le "Detralex"? Faatusatusaga o fualaau faasaina: aoga, itu, tau

I le faʻaopoopoga, i tausaga talu ai, o faʻamaʻi pipisi e aʻafia ai tupulaga laiti. O le tele o taimi, e tatau ona feagai tamaitai ma veins varicose.

O le mafuaʻaga mo lenei mea atonu e le saʻo ma le le lelei le seevae, seevae maualuga, fanau pepe ma se mea na tupu. Hemorrhoids e mafai ona taʻua o le sili atu o male maʻi.

E masani lava ona feagai ma sui o le vavalalata malosi, e taitaia le olaga sese, ma tagata na o latou tomai faʻapitoa e fesoʻotai ma le umi o le nofo.

E le gata ina mafai ona togafitia ituaiga faʻamaʻi, ae e tatau foi.

A leai, o le a mafai ona taʻitaʻia ai le manaʻomia mo togafitiga faʻapitoa ma aʻafiaga le lelei.

Mai lenei tusiga o le ae iloa ai po o fea e sili atu - "Falefaiala" poʻo le "Detralex". E taua le tautala e uiga i le lelei ma le faʻamalosi o fualaau faʻasaina ma faia se faaiuga e uiga i le aoga.

O le gaioiga malosi o fualaau faasaina

O le fea e sili atu - "Falefaiala" poʻo le "Detralex"? A o lei taliina lenei fesili, e taua le malamalama i le tuufaatasiga o vailaʻau.

O le mea aoga autu autu lea e aofia ai le fualaau faasaina "Detralex" o le diosmin. O lona aofaiga i le tasi papapu e 450 milligrams. E tusa ma le 90 pasene o le tuufaatasiga atoa.

E i ai foi le le mautonu i totonu o capsules. O lona aofaiga e na o le 50 miligrams.

E le gata i lea, o palatini o loʻo i ai glycerol, solo papaʻe, talc, magnesium stearate, gelatin ma isi vaega.

O le fualaau faasaina "Phipodia" e aofia ai vaega nei: diosmin i se aofaiga o le 600 milligrams. O lenei vailaau o le mea autu lea e aoga.

O pusa e iai se faʻaopoopoga o le tuufaatasiga, lea ei ai foi sona aoga aoga i le tino o le tagata.

Ae ui i lea, o nei vaega e le o se togafiti.

Le aoga o fualaau faasaina ma o latou aafiaga i le tino o le maʻi

O le fea e sili atu - "Falefaiala" poʻo le "Detralex"? e leai se maliega i lenei taimi.

O nisi tagata atamamai e fiafia e faʻamaonia se vailaau faʻamaonia ma tuai (Detralex). O isi e fiafia i le fou fou ma lelei sili o Phlebodia.

O le a le aʻafiaga o nei vailaʻau i luga o le tino o le tagata?

O le vailaau "Detralex" ma le "Phipodia" e tutusa le aafiaga i veins ma vaa o le tagata maʻi. A maeʻa ona faʻaaogaina fualaau oona, e mataʻituina se faʻaogaina o le faʻamalosi. O puipui o le toto toto ma veins e sili atu ona umi ma tumau. Ua faaitiitia e le au capillaries lo latou mafai ma ua le mafai ona malepelepe.

O vailaau faʻamaʻi uma e vevela le toto ma saofagā i lona tuliesea mai veins o pito i lalo. O le fulafula ma le tiga o vae e vave ona aveeseina.

Afai e faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai le afaina, ona fesoasoani lea i le toe faʻaaogaina o nifo ma faʻaitiitia le tiga i taimi o gaioiga.

O le fea e sili atu - "Falefaiala" poʻo le "Detralex"? Mafaufau i mea lelei ma fualaau o nei fualaau faasaina.

Le aoga o Detralex

O le fualaau faasaina e amata ona galue i totonu o ni nai itula talu ona uma le pulega. E mafua lenei mea i le mea moni o ona vaega e vave ona faʻaaogaina i totonu o le gastrointestinal tract ma ulufale i le toto.

O le vailaau faʻasaina ua faʻateleina i feces ma urine mo le tusa ma le 11 itula mai le taimi o le pulega. O le mafuaaga lena e fautuaina ai e faʻaaoga faʻamaʻi faalua i le aso.

O lenei polokalame e mafai ai ona ausia le lelei o le fualaau faasaina.

Mo se faʻamatalaga iloga pe a uma togafitiga, e tatau ona ave Detralex (papa) mo le tusa o le tolu masina.

O loʻo faʻamatalaina foʻi i le faatonuga e mafai ona fautuaina le vailaʻau mo le puipuia.

I lenei tulaga, o le umi o le faʻaaogaina ua faʻaitiitia, ae o vasega e tatau ona toe faaluaina i le tausaga.

Le aoga o Phlebodia

E faʻafefea ona galue papamaa o le Flebodia? Fai mai le faatonuga, o le vailaau oona e faʻafefiloi i le toto i totonu o le lua itula. I lenei tulaga, o le maualuga o le maualuga o le sooupu e ausia pe a uma le lima itula.

O le gaioiga malosi e alu ese mai le tino o le tagata maʻi e le vave pei o Detralex. O lenei faiga e tusa ma le 96 itula.

I lenei tulaga, o le ate, gaʻo ma le vavalaʻau e avea ma totoga sili ona fiafia.

Ina ia ausia le maualuga o aafiaga mai togafitiga, e tatau ona ave le vailaʻau mai le lua masina i le ono masina. I lenei tulaga, o le polokalame i mataupu taʻitasi e filifilia tagata taitoatasi.

O aʻafiaga o fualaau

Talu ai ona o le mea autu o loʻo galue malosi i sauniuniga e tutusa lava, o vailaʻau o Detralex ma Phlebodia e iai foʻi aʻafiaga tutusa. E aofia ai vaega nei:

  • o le faʻaalia o le vaʻaiapalaina i le vili,
  • vevesi, vomiting ma tulaga o le fale,
  • tiga o le ulu, tinisitus, tigā.

E seasea ona i ai le leai o se malosi, o le le mautonu ma vaivaiga lautele. E taua le matauina o le fualaau faasaina "Flebodia" e mafua ai na tali e tele atu nai lo le "Detralex".

Taumaʻi faʻatau

O le a le tau o Detralex? E faʻalagolago lava pe o le a le tele o le faʻamau e te filifili e faʻatau. E taua foi le faapea atu o le tau o se vailaau faafomai e mafai ona ese i vaega taitasi ma vailaau mo togafitiga.

O lea, mo Detralex, o le tau e mai le 600 i le 700 rubles. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻatauina 30 capsule.

Afai e te manaʻomia se afifi tele (60 pusa), e tatau ona e totogiina pe a ma le 1300 rupu.

O le tau o Phipodia o se mea e ese ai. E mafai foi ona e faatau se pusa tele pe laitiiti. O le numera o capsules i le afifi o le a 15 po o le 30. Mo se tamai pusa o le "Falebodia" o le tau e tusa ma le 500 rubles. O se afifi lapoa o le a faʻatauina ai oe mai le 750 i le 850 rubles.

Metotia e faʻaaoga ai fualaau faasaina

O le fualaau faasaina "Detralex" e faʻaogaina faalua i le aso. O le mea muamua lava o le capsule e tatau ona i le ogatotonu o le aso. E sili le inu i fualaau taumafa ao 'ai. O le fua lona lua e tatau ona faia i le afiafi. E mafai ona e faia lenei mea i le 'aiga o le afiafi. Afai e togafitia le afaina, ona tatau lea ona e inuina le fualaau faasaina laitiiti.

I le tele o taimi ma le faʻamalosia, e fautuaina e ave le 6 capsules i le aso. I lenei tulaga, e mafai ona e vaevaeina se togafitiga faafomaʻi i ni atopaʻu. A maeʻa le 4-5 aso, pe a iai se toomaga, e tatau ona faʻaaoga vailaʻau 3 pulu i le aso. O sea fuafuaga e fautuaina e tausisia mo le isi 3-4 aso.

O le uiga o le "Phipodia" e pei ona taua i lalo. I le taeao i le taumafataga o le taeao, e tatau ona e inu i le tasi pusa. A maeʻa lena, e le toe faʻaaogaina le fualaau faasaina i le aso.

I le togafitiga o lapopoʻa lapoa, o le fualaau o aso taʻitasi o le fualaau faasaina e 2-3 capsules. E tatau ona mulimulitaʻia lenei fuafuaga mo le vaiaso e tasi.

A maeʻa lena, e tasi le laulau e faʻaaoga i le aso mo le lua masina.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e sili atu le faigofie o Flebodia, ae o le togafitiga e umi.

Faaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma aʻo susu susu

O le a se mea e mafai ona fai e uiga i le aʻafiaga o fualaau oona i le pepe ma le pepe fou? O le tasi ma isi vailaau e le fautuaina mo le faʻaaogaina i le fafaga faanatura.

E leai lava se faʻamatalaga manino i luga o le aafiaga o le oloa i luga o le maualuga o le susu susu.

Ae ui i lea, sa maua e saienitisi o le mea galue malosi e ulu i le toto ma ulufale atu i le susu susu.

A oʻo mai i veins varicose i le maʻitaga, e fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o Phlebodia.

E mafua mai i le mea moni e leai se faʻamaumauga saʻo i le faʻaaogaina o Detralex i lenei vaitau.

Ae ui i lea, ona o le mea moni o le vailaʻau e fou, e tele fomaʻi e le o faʻatonuina, ae sili e manaʻo e fautuaina ni analogues.

Aotelega ma se faaiuga puupuu

Mai i nei mea, e mafai ona tatou faʻataunuʻuina nei fualaau. O le uiga o le "Phipodia" e faigofie tele ona faʻaaoga. E sili atu ona vave galue ma sili atu ona alu malie mai le tino. O le mafuaaga lena e mafai ai ona tatou fai atu e uiga i le sili atu ona lelei o le fualaau faasaina.

O le vailaʻau "Detralex" e tatau ona itiiti ifo le taimi. Mai lenei mea e mafai ona tatou faʻapea atu o togafitiga o le a taugofie se taugofie. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua sili atu ona faamaonia nai lo lona tulaga fou.

Afai e te leʻi filifilia se vailaʻau e inu, ona tatau lea ona e faʻatalanoa se fomaʻi. I tulaga taʻitasi, e filifilia e le faʻalapotopotoga o le vailaau taʻitasi se auala i le tagata gasegase ma a latou togafitiga. Aua le faatonuina nei fualaau mo oe lava ia. Faafofoga i le fomaʻi ma ia ola maloloina!

O veins vevela o se faʻamaʻi ogaoga ogaoga ma e manaʻomia togafitiga taimi. I le tele o tulaga, e faʻaaoga vailani mo lenei faʻamoemoe. E masani ona fesili le tagata maʻi: o le a le mea e filifilia Phlebodia 600 poʻo Detralex, o le a sili atu mo veins veinose?

O le filifiliga e faalagolago i le lavelave o le faʻafitauli o le faʻamaʻi ma uiga o tagata maʻi.

Faʻataʻatia o le Taʻaloga

O mea autu e aoga ai lenei Detralex o diosmin ma hesperidin (laau flavonoids). O le mea muamua e nafa ma le faʻalauteleina o le leo o veins, mo le faʻaitiitia o le maualuga o le tino ma lona voluma. O le Diosmin foi e faateleina ai le tetee o capillaries (o loo tatou talanoa e uiga i le gafatia o capillaries e faatumauina ai le faamaoni o puipui o le toto ma tetee atu i le tele o mea e faaleagaina ai le masini), faaleleia atili le toto ma le suavai mama, ma faaitiitia ai foi le vaivai ma le gaogao o capillaries.

Hesperidin faʻamalosi puipui o toto toto, faʻaititia le toto maualuga ma faʻaleleia le tafe o toto i totonu o vaʻa toto. I le tuufaatasiga, o le diosmin ma le hesteridin e iai le aafiaga o le veveton (faateleina o le masini vascular ma faaitiitia ai lo latou faanatinati) ma le malosi o le tino (faamalosia o le vascular wall and improving the microcirculation blood), faaitiitia le faaogaina ma le gaogao o veins, capillaries, ma faateleina lo latou leo. O nei flavonoids e faʻamalosia ai le tasi ma le isi, o le 450 mg o le diosmin, o le 50 milikalama o le le mautonu ma le itiiti o isi mea faʻafefeteina o loʻo i totonu o le tasi papalama o Detralex.

Faʻafetai i le tekinolosi uiga ese o togafitiga o le diosmin - micronization - o le fualaau faasaina ua vave ona gaogao i le meaʻai (digestive tract) ma ua amata ona vave galue vave pe a faatusatusa i le phlebodia 600. Ua ave le 86% e le ate i le ate 10-11 itula ina ua uma ona ave le pulu.

O le taʻi masina o lenei fualaau faasaina e tau 1550-1600 rubles. O le tau lenei o le 60 papa (e lua laulau e tatau ona faʻaalu i aso uma e aunoa ma le faalavelaveina). Afai tatou te talanoa e uiga i le tau o le 30 pauna, ona suia lea mai le 800 i le 850 rubles. E foliga mai e sili atu ona lelei le faʻatau 60 pusa e sili atu ma le 30 papa.

Manatu o tagata

O le mea lautele, o faʻamatalaga e uiga i lenei fualaau faasaina e lelei, ma e faʻaaogaina atoatoa lana galuega. Ae ui i lea, o nisi tagata latou te maitauina le le mautonu o le manava i le maeʻa ai o le Detralex, lea e tatau ona amanaia, aemaise lava pe ai ai ni faafitauli gastrointestinal.

O le vailaʻau faʻamalosi lelei e faʻavaivaia ai le mamafa i vae, tiga, fulafula ma e oʻo lava i le taofiofia i ni laumei agamalu ma le lelei o veins varicose. O nisi fafine latou te maitauina foi le tulaga lelei o le tagofia o vailaau (vela e lafi). O le mea sili ona leaga o le fualaau faasaina o lona tau lea, pe ae inu Detralex lua i le tausaga (tasi le vasega mo le 2 masina), ona oʻo lea i le 6500 afe rubles o le a faʻaaluina i lona faʻatau, lea e masani lava e le taugata mo tagata uma.

Faʻavae phlebodia 600

E pei o Detralex i le phlebodia 600, o le mea aoga autu autu o le diosmin, ae ua le toe i ai le le mautonu i lenei vailaau, lea e taua. E tasi le pusa phlebodia e aofia ai le 600 miligrams o le diosmin ma isi mea e maua ai.

O le fualaau faasaina ua vave tele ma e 100% gauai i totonu o le fualaau oona. O lona maualuga pito i luga o le tino e tupu i le 5 itula. 80% o le vailaau faʻasaina ua faʻaaogaina e ala i fatugaʻo.

O le tasi auala o lenei togafitiga e tau e tusa ma le 1000 - 1050 ru (30 papa). O le fualaau faasaina e tasi le laulau i le aso, e le pei o le dose lua o le Detralex. O le tau o papa e 15 e eseese mai le 600 i le 650 rubles. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le mauaina o papa e 15 e le aoga, ae maise lava i taimi o togafitiga togafitiga.

O le eseesega tele i le va o le detralex ma le phlebodia 600

O le a le filifiliga o le detralex poʻo le phlebodia? O le a se mea e sili atu mo veins varicose ma sili ona taua, o le a le taugofie? Muamua lava, e taua le maitauina o nei fualaau oona e talitutusa tutusa ma o latou aʻafiaga ma i totonu o le mea aoga autu autu. Ae ui i lea, o le phlebodia 600 e tatau ona tasi le laupepa i aso uma, ae faalua faaluaina le papa maa. E aliali mai o le fua ole aso o le diosmin (o le eletise autu autu) pe a ave le phlebodia o le 600 miligrams, ma pe a ave Detralex 900 (papa maa e 450 miligrams o le diosmin). Ma ia aua neʻi galo o le detralex o loʻo i ai foi se faʻaopoopoga faaopoopo o le flavonoid - heseridin.

E taua foi le taʻua o le phlebodia 600 e tele lava ina sosolo mai i fatugaʻo, aʻo faʻasaʻo le ate. E mafai ona taua tele lenei mea mo tagata o loʻo i ai faafitauli i le tasi poʻo le isi tino. I le faaopoopo atu, e tatau ona maitauina o le diosmin o le micronized i papa detralex, ae le o le phlebodia. E masani ona faʻamatalaina Phlebodia i le taimi o le maitaga, ae le o Detralex.

Afai tatou te talanoa e uiga i aʻafiaga, ona matua seasea lava lea i vailaʻau uma lava, o faʻamatalaga tali tutusa o loʻo faʻaalia i totonu oa latou faatonuga (i le detralex, latou te faia sina mea itiiti). I le faʻatusatusaina o le tau, e mafai ona e iloa o Detralex e toetoe 50% sili atu le tau nai lo le phlebodia 600 (pe a faʻatusatusa le tau o se kosi faalemasina).

I le faaputuputuina, e mafai ona tatou fai atu o Detralex o se tasi e sili ona fiafia i nei fualaau e lua e ala i ona uiga ma iloiloga, ae le o le tau. O le mea lea, o tagata uma mo ia lava e tatau ona filifilia le fomaʻi sili ona talafeagai i lona tulaga, faʻalogo lelei i le tau, pe a maeʻa ona faʻatalanoa lona muaʻi faʻasolosolo.

Ua iloa e masani ona fesootaʻi veinsose veinose ma le atinaʻeina o le edema, tiga, faʻaleagaina o le microcirculation ma le gasegase o le lymp. Fai mai fomaʻi o fualaau oona mai le vaega o venotonics ma angioprotectors o le a fesoasoani e foia nei faafitauli uma.

O maʻi na feagai ma le faʻafitauli o veins varicose e masani ona faʻataʻitaʻiina le faʻaaogaina o fualaau oona mai le vaega o angioprotectors. O sui mamalu o lenei vaega o togafitiga o vailaʻau o le diosmin.

E masani ona fiafia tagata maʻi i: Detralex poʻo Phipodia, o le fea e sili atu i veins veinose? E tatau ona vave matauina o nei vailaʻau o ni analog ma e faʻaaogaina i togafitiga masani mo veins varicose, gasegase masani o le vevela ma isi pathoces vascular.

Aʻo leʻi taumafai e tali le fesili: Detralex poʻo le phlebodia, lea e sili ona lelei mo veins veinose, faʻalogo i le mea moni e faapea o vailaau faʻasaina uma e gaosia e kamupani French pharmaceutical French.

Faailoga mo le faʻaaogaina o vailaʻau

Ina ia saʻo le fuafuaina o le Detralex poʻo le phlebodia, lea e sili ona lelei mo veins veinose, e taua le iloa o faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau.

O vailaʻau uma e lua: Detralex phlebodia 600 e masani ona faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi ma tulaga nei:

  • Vaʻa vevela.
  • O le le lava o le le atoatoa.
  • O togafitiga faʻapitoa o le le atoatoa o le tino, lea e faʻaalia ai i le tino o le tiga, vaivai ma le vaivai i pito i lalo, edema, taeao vaivai i vae.
  • Faʻaopoopoga o otaota.
  • Detralex ma lona tutusa e mafai ona faʻaaogaina i le taimi o togafitiga faʻapitoa o faʻafitauli o le microcirculation.

O fualaau oona e maua ai se aafiaga lelei i le tino o le tino ma e fesoasoani lea i le faateleina o le malosi o capillaries, o le faalauteleina o le lapisi lapisi ma le soloia o le vavao.

Tagata maʻi e fiafia i ai: sili atu Detralex po o le phlebodia e tatau ona amanaʻia faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina, faʻapea foʻi manaoga ma uiga o le tino.

O le suʻesuʻeina o faʻamatalaga e uiga i le Detralex poʻo le phlebodia e sili atu mo veins veinose, e tatau ona malamalama o le tulaga lenei, e faʻalagolago lava i le maualuga o le faʻafitauli o maʻi. I le laasaga muamua o le atinaʻeina o veins varicose, o nei fualaau oona o le ai ai le togafitiga talafeagai: Detralex phlebodia 600. Afai ua oʻo i le 3 po o le 4 vaega o le atinaʻe, o le a leai se malosi o Phlebodia poʻo detralex ma atonu e manaʻomia le faʻaogaina o togafitiga laiti pe faʻamalositino.

O aʻafiaga e ono aʻafia ai ma faʻailoga

E ui lava ile lelei o lona faapalepale, ae o le Phlebodia 600 ma Detralex e mafai ona faaosofia ai le atinaʻe o aʻafiaga e le manaʻomia. Ua lauiloa e mafai uma e fualaau faasaina ona tupu le atinae:

  • Faʻasalaga o le gastrointestinal tract i le foliga o le fatu, vevela, tiga i totonu o le manava.
  • I nisi o tulaga e le masani ai, o le atinaʻeina o gasegase o le tino i foliga o le vevela, vevela, mumu, urticaria ua lipotia mai.
  • E iloa e mafai e fualaau faasaina ona faʻaosoosoina le atinaʻe o le maʻi tigaina, vaovao ma se setete o le malaise lautele.

O le tagata maʻi e tatau ona manatuaina, afai, e le o aʻafiaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Detralex, o le atinaʻeina o nei mea poʻo isi itu aʻafiaga e matauina, e tatau ona taofi le ave o laupepa ma suʻe fautuaga faʻapitoa. O le itu pito sili ona ogaoga o aʻafiaga o le atinaʻe lea o le angioedema, lea e mafai ona oʻo atu ai i le oti.

I le taimi o togafitiga o veins varicose, e mafai e le fomaʻi ona toe teuteuina le togafitiga faatonuina, faʻaititia le metotia ua faatonuina pe filifili se fualaau mo le sui.

O vailaʻau uma e lua e le faʻaaogaina i le taimi o togafitiga o tagata gasegase ma le le gauai atu i le gaioiga poʻo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, faapea foi i le taimi o le lactation.

Faʻamatalaga o maʻi ma fomaʻi

O manatu o tagata maʻi i lenei mataupu na vaevaeina: o nisi e finau e faapea o Detralex e sili atu, o isi e fai mai o le Flebodia 600. Ae ui i lea, a aunoa ma le faataitaiina o lenei fualaau faasaina, e le mafai ona faia se sao saʻo i lenei mataupu. I mataupu taʻitasi, o le fualaau oona o le a faʻaalia pe faapefea ona talafeagai pe le fetaui mo se tasi poʻo le isi vaega o tagata gasegase.

O tagata maʻi na faʻaaogaina Detralex i le amataga o le atinaʻeina o le faamai na maitauina ai le faʻamalosia o togafitiga, lea e faʻaaogaina ai lenei fualaau faasaina i le taimi o le togafitiga o laasaga 1 ma le 2 veins varicose. O lenei vailaʻau e mafai ona fautuaina mo tagata mamaʻi i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, talu ai o le tele o mea e maua i le diosmin i totonu o ia mea o loʻo maualalo ma o le papafa o loʻo i ai le malosi i luga o le manava, e aunoa ma le faʻaleagaina o aʻafiaga. O le tau o lenei fualaau faasaina na amata mai i le 750 i le 800 rubles mo le 30 vaega ma le tusa ma le 1400 rubles mo le 60 vaega.

O tagata o loʻo faʻamoemoe e sili atu le vave togafitiga faʻapitoa e fautuaina e faʻalogo i fomaʻi Flebodia ona o le mea moni o mea o loʻo i ai i totonu o nei papaa e maualuga atu ma o le mea e faʻamoemoeina o le faʻasologa o togafitiga e televave le tupu. O le tau o lenei vailaʻau mo papa e 15 mai le 520 i le 570 rubles, mo le 30 papa - mai le 890 i le 900 rubles.

O faʻamatalaga a fomaʻi i luga o faʻamatalaga fesoʻotai o vailaʻau e lelei. O fualaau nei o fualaau oona e filifilia ona o le maualuga ma lelei le togafitiga. Ina ia faʻaleleia ai le togafiti o togafitiga, o fualaau oona e faʻaaogaina i togafitiga e faʻapipiʻi faʻatasi ma vailaau o isi vaega o vailaʻau.

O le a le eseesega i le va o Terela ma Pepodia?

  • o se laulau ua ufiufi lea e puipuia ai mai le faʻaumatia e le suka gaosia. O le tuufaatasiga o fualaau e aofia ai le 600 mg o le diosmin.

  • 500 ma le 1000 mg pepa faʻalanu
  • Taofia (lelei le paʻu, soluva i le vai) mo le faʻafofoga tautala o le 1000 mg.

I le taimi lava e tasi, o le tuufaatasiga o vailaau faʻaleleia i totonu o le fale e aofia ai vaega taua e lua: diosmin (90% o le masini) ma le tuai (10%). O le mea lea, o le sauniuniga o le a maua ai nei atunuʻu:

Pepa 500 mg:

  • 450 mg diosmin,
  • 50 mg o le le mautonu,

1000 mg tablets ma le tumau e aofia ai:

  • 900 mg o le diosmin,
  • 100 mg o le le mautonu.

Faʻataʻitaʻiga

E vave lava ona taʻitaʻi atu e Diosmin ni suiga lelei i totonu o vaa:

  • Faateleina le leo o le puipui,
  • Faʻaitiitia le faʻavaeina o mea afaina,
  • Faʻaleleia le tafe toto.

Hesperidin e avea o se "fesoasoani" mo le vaitamini C, faʻaleleia lona aoga aoga. O le vitamini C lava ia e faʻaosofia ai le fausia o le palakene, o le faʻalauteleina o le palatini i totonu o le puipui lapisi ma faʻaogaina ai siaki e sili atu ona aʻafia i aʻafiaga leaga o aʻafiaga le lelei.

Faatusatusaga o faʻamatalaga ma le faʻasaʻologa Detralex ma Phlebodia

Afai tatou te faʻatusatusa Detralex ma Phipodia e tusa ai ma faʻamatalaga ma le faʻasaʻoina, o le a la le eseesega i le va oi latou e le mafai ona maua. O vailaʻau uma e lua e faʻaaogaina mo faʻamaʻi eseese o veins, i se faaopoopoga, o le tuufaatasiga o Detralex ma lona sui mai fafo e toetoe lava tutusa.

O fualaau faasaina e faaaoga mo:

  • Vailaau vevela o pito i lalo (faʻasolosolo, fulafula ma vevela veins i luga o vae),
  • O le aano o le toto (faʻalauteleina o veins around the anus),
  • O le gasegase o le gasegase po o le gasegase o pito i lalo (solia o le tafe o le toto ma le foliga o le edema, tiga, lagona o le vaivai ma le vaivai i vae).

O faʻamaoniga mo nei vailaʻau e fetaui lelei foi:

  • O le gasegase (allergy) i vaega o le vailaʻau,
  • Tina ma le lactation,
  • Faʻasalaga - i tagata gasegase i lalo o le 18 tausaga.

O fea e sili atu - Phlebodia poʻo Detralex?

Afai e te faʻatusatusa le mea e sili atu le aoga: o le vailaʻau o Detralex 500 mg poʻo le Phlebodia 600 mg, o faʻafitauli e ono tulai mai. O le faʻaaogaina o vailaʻau e sili atu le taugofie ma o loʻo aofia ai ni vaega se lua e fefaʻasoaaʻi lelei ma faʻalagolago le tasi i le isi. Farani fomaʻi e sili atu ona taugata ma e le o iai se faʻalavelave, ae o lona uiga, pei o le lelei o isi vailaau mai fafo, e leai se masalosalo. E tusa ai ma tagata atamamai, o Detralex e sili atu ona aoga le faʻaogaina: e lua mea gaosia i le taimi e tasi ma sili atu le taugofie.

Afai e te filifilia le mea sili i le va o Detralex i 1000 mg ma Phlebodia i le 600 mg, ona manino lea o le filifiliga. O sauniuniga Rusia e aofia ai vaega e sili atu ona aoga, e le gata i lea, e le gata na maua ai le diosmin, ae e le gata foi i le le mautonu. O se tau e sili atu le maualuga atu e sili atu nai lo le tauia e se fua tele, lea e talafeagai i le togafitiga o ituaiga ogaoga o siama vein (veinsose veins, hemorrhoids).

Afai tatou te mafaufau i mea e tutusa ai, ona faʻatasi ai lea ma le mea tutusa e mafai ona e mauaina Venarus, Vazoket, Flebaven. O nei vailaau uma e mafai ona avea o se sui le tumau, ae mo soo se mafuaʻaga e leai se avanoa i Detralex poʻo Phipodia.

E mafai ona ou inu i le taimi lava e tasi?

O le mea moni, e leai se mea leaga e tupu pe afai e faʻatasi faatasi le Detralex ma le Phpodia, ae leai se manatu i lenei mea. O vailaau faafomaʻi e foliga tutusa ma e tutusa lelei lava i faailoaga, faʻailogaina, aʻafiaga itu. Afai e foliga mai e le lava le lelei, ona e taumafai lea e faʻafesoʻotaʻi se sooupu faaopoopo i le togafitiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se suauu ma le heparin (faʻaitiitia toto), Troxevasin (faʻaleleia toto i vaʻa laiti) poʻo se isi lava mea.

Fomaʻi iloilo

  • O le fualaau faasaina e leai sona aafiaga taua. E naʻo le faʻauiga e mafai ona faʻamatalaina e avea o se sui o le adjuvant,
  • E tele taimi e fefefe ai tagata mai le tau o Detralex ma le umi o lona faʻatagaina, ona o le a latou teena uma togafitiga,
  • O taunuuga lelei e masani lava ona iloa i le meafaigaluega o suʻesuʻega o veins (faʻaitiitia o le malosi o le tino, faʻasologa o le toto e tafe mai i le loloto o veins), ae latou te le o fafo mai fafo. I le taimi mulimuli, e masani ona laveaʻiina oe mai taotoga, ae "iinei ma le taimi nei" e le lagona e le tagata maʻi se faʻalautelega.

  • Faatasi ai ma togafitiga saʻo, o le aafiaga pe a maeʻa le vasega o loʻo tumau pea mo se taimi umi,
  • O aʻafiaga e seasea tutupu,
  • O nisi taimi e faigata tele ona faʻamaonia le tagata maʻi e faʻaaogaina se fualaau taugata, ae a maeʻa le faʻaleleia o togafitiga, o le a mou atu na faafitauli,
  • E ui i le lelei atoatoa, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau e avea o se vaega o togafitiga faʻataʻitaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga