Faʻafeiloaʻiga Mumu: faatonuga mo le faʻaaogaina o le aloese

Ole fua ole laʻau fautuaina ole 1 le papa e aofia ai le 850 mg o le metformin ma le 1 capsule e aofia ai le 10 mg o le sibutramine. O pusa ma capsules e tatau ona ave i le taeao i le taimi e tasi, e aunoa ma le inu ma inu tele vai (1 ipu vai) faatasi ai ma se taumafataga.

E tatau ona e mataituina suiga o suiga i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma le malosi o le gau o le mamafa. Afai a maeʻa le tasi poʻo le lua vaiaso ole maualuga ole maualuga ole maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e tatau ona faateleina le fua ole metformin i le 2 papa. O le fua masani o le tausiga o le metformin e 1700 mg i le aso. Ole fua maualuga o le metformin i aso taʻitasi o le 2550 mg. O le faʻaitiitia o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract, o le fua o le metformin i aso taitasi e mafai ona vaevaeina i le 2 inumaga. Mo se faataitaiga, ave 1 le papa i le taeao ma le 1 papa i le afiafi.

Afai i totonu o le 4 vaiaso mai le amataga o togafitiga, o le faaitiitia o le mamafa o le tino o le 2 kilokalama e lei ausia, ona faateleina lea o le dose o le sibutramine i le 15 mg / aso. Togafitiga ma Reduxin® Metotia e le tatau ona sili atu i le 3 masina i tagata mamaʻi e le tali lelei i togafitiga, o lona uiga. lea i totonu o le 3 masina o togafitiga e le mafai ona ausia se paʻu o le mamafa o le tino o le 5% mai le faʻamau muamua. E le tatau ona faʻaauau togafitiga pe afai, faatasi ai ma nisi togafitiga pe a maeʻa le faʻaititia o le mamafa o le tino, o le maʻi e faʻaopopoina le 3 kilokalama pe sili atu i le mamafa o le tino. O le umi o togafitiga e le tatau ona sili atu i le 1 le tausaga, talu mai le umi o le taimi e ave ai le sibutramine, e le maua faʻamatalaga aoga ma le saogalemu.

Togafitiga ma Reduxin® Metotia e tatau ona faia faatasi ma se taumafataga ma faamalositino i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi ma le poto masani i le togafitia o meaʻai.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O loʻo maua le vailaʻau i ni seti se lua (papaʻitusi + capsules).

O le tuufaatasiga o fualaau oona e aofia ai le 850 mg o le vailaau oona o loʻo suitulaga i le metformin hydrochloride. O isi vailaʻau o loʻo iai foi:

  • Povidone
  • Vaʻa saunia
  • Steinic Acid Mg
  • MCC.

E tofu vaega taʻitasi ma vaega e lua - MCC ma le sibutramine hydrochloride monohydrate i le aofaiga o le 158.5 mg ma le 10 mg. O isi mea faaopoopo ua tuuina mai:

  • Titanium dioxide
  • Mea lanu
  • Faʻasalaga vaega.

O le seti lona lua o loʻo aofia ai laʻau o le mea lava e tasi e pei o le seti muamua. O capsules e aofia ai le 15 mg o le sibutramine hydrochloride monohydrate, ma le 153.5 mg o le vaega lona lua - MCC. Mea faaopoopo o kapula: Ti dioxide, gelatin, vali lanumoana.

O fualaau paʻepaʻe ma le i ai o tulaga lamatia o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa paʻu e 10 pcs., I totonu o le pusa e lua pe 6 paʻu.

O capsules o le paolo lanu uliuli ma le lanumoana ma mea paʻepaʻe paʻepaʻe ma se paolo malulu e tuʻuina i totonu o se vailaʻau e 10 pcs., O se pusa e aofia ai le 1 poʻo le 3 paʻu.

O le pusa e mafai ona aofia ai le 20 poo le 60 papa. ma 10 poo le 30 pulou.

Faamalologa meatotino

O le mumu o le mumu o se tasi lea o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai le uluai laasaga o le oona, lea na atiaeina ona o le alualu i luma o le maʻisuka ituaiga 2. E fautuaina le inuina o fualaau faasaina i le taimi o le taeao o le taeao ma se faʻaopopo faaopoopo o le vai. I totonu o le fagu o loʻo aofia ai le metformin i fualaau, faapea foi le MCC ma le sibutramine i capsules.

Tau: mai le 655 i le 4007 tusi.

Metformin e manaʻomia e faʻaititia ai le fua o le hypreglycemia. Pe a ave lenei mea, e le o matauina le atinaʻeina o le hypoglycemia pe a faatusatusa i fualaau oona tutusa. I lenei tulaga, e leai se faʻaosofia o le gaosiga o le inisalini, o le faagasologa o le absorption o gaʻo, ua faʻagata, ma ua faʻaleleia le faʻaaogaina o le kulukose. E le gata i lea, o le faailo o le plasma o le cholesterol e faaitiitia. Faʻafetai i le faʻaaogaina o le metformin i le tino, e mafai ona faʻamautinoa le mamafa ma faʻavave le faagasologa o lona faʻaititia.

Sibutramine e faʻamalosia le faʻaagagaina o le faʻalogologo o le serotonin, ona o lenei mea e mafai ona vave lagona lelei ao 'ai.

E taua foi le maitauina o le faateleina o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga, o se aafiaga faapitoa ile gaʻo paʻu ua faaalia, lea e avea ma vaega malosi i lenei faagasologa. I le taimi o le faʻaaogaina o vailaau o le sibutramine, o le mamafa o le mamafa ma le vave faʻavaveina o mea. O le tagata gasegase e faasolosolo lava ona suia lona faia o ni vaega laiti.

Cellulose i foliga o le microcrystalline e avea o se mea e gasegase. Ona o ona meatotino faapitoa, o le faagasologa o le faʻaaogaina o mea oona ma mea leaga e faʻaleagaina ai le gaioiga o le gastrointestinal tract ua faʻateleina. Faʻatasi ai ma metformin, faʻapea foi le sibutramine, e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino, talu ai o i latou e tuʻuina le vailaʻau faʻamalosia le aafiaga o le tasi ma le isi, lea e aafia ai le aoga o le togafitiga.

Faatonuga mo le faaaogaina

Muamua e tatau ona e ave le fualaau mo le 1 le laulau. ma 1 pulou. 24 itula i le taimi, e ui e tatau ona inuina fualaau faʻasaina ma le lava o le suavai. I le lumanaʻi, o le ae manaomia le pulea o le mamafa. A maeʻa le 14 aso. togafitiga, o se faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa o le tino e le o faʻamaumau pe o le malosi o le tino e matua vaivai lava, o le tulaga o le 2 faʻateleina le faateleina o le suʻega e le faʻamaʻaloina.

Auala e faʻaaogaina ai vailaʻau

E le mafai ona fautuaina pe o le a le ituaiga o gaioiga o le tino o le a faʻaosofia ai le tagofia o fualaau faasaina. E ono mafai ona atiaʻe faʻamalologa leaga i le tulaga o le le usitaia o le polokalame na faatonuina e le fomaʻi. Afai e te inuina le fualaau saʻo, o le a le oʻo mai ni uiga leaga. E le tatau ona amata togafitiga togafitiga e ala i le faʻaaogaina o le tele o metotia, o le 1 pulou o le filifiliga sili lea. ma le 1 le. i le aso. Mo le puipuia o le solia o le gastrointestinal tract, ole fuainumera o fualaau faasaina e le tatau ona sili atu nai lo le 3 pcs., E tatau ona onā le fualaau e tusa ai ma taimi ole taimi.

Contraindications ma Puipuiga

E le fautuaina e ave pills ma capsules i:

  • Matua (onosaʻi ile 65 tausaga)
  • Faailoga o gasegase tumau e mafua mai i le faaletonu o le tino
  • Tigā toto maualuga
  • Faʻasalaga le toe galue
  • Suʻega Glaucoma
  • Tina fanau, GV
  • O le tupu o le anorexia nervosa
  • Faailoaina o le maʻi o Gilles de la Tourette.

E taua le iloa o le fualaau faasaina e le faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻi tamaiti.

Fesootaiga i fualaau faʻasaina

E le tatau ona ave le televise i iodine e maua ai fualaau faasaina i le taimi o togafitiga fualaau faasaina, talu ai ona o le faaletonu o le tino i tagata e maua i le maʻisuka, o le a mafai ona faateleina le acidic lactic acid. Metformin e manaʻomia ona maeʻa i le 2 aso. aʻo leʻi faia se suʻega X-ray e faʻaaoga ai iodine-faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faia i le 2 aso. faʻatasi ai ma le faʻamaoniga o le gaioiga masani.

E tatau ona faʻaesea le faʻaaogaina o le ava i taimi o togafitiga.

Faʻasalaga, e aoga le ave faʻatasi GCS, Danazole, Chlorpromazine, diuretics, ma le beta2-aʻoga faʻapitoa, faʻatoʻaga ACE.

E le o faʻamaonia le atinaʻeina o le hypoglycemia pe a ave le inisalini, sauniuniga salicylate, acarbose, fualaau faʻatau e faʻavae i le sulfylurea.

O vailaʻau faʻasolosolo ma le faʻaliliu e mafai ona faʻaosofia ai le faateleina o le maualuga o le metformin.

O le faʻatagaina o le faʻaogaina o le oxidation system e mafai ona mafua ai le faateleina o le plasma level o metabolites sibutramine. O le saoasaoa o le metabolism o le sibutramine e matauina i le faaaogaina tutusa o le Dexamethasone, Rifampicin, antibacterial agents mai le macrolide group, phenobarbital, Phenytoin, faapea foi ma Carbamazepine.

Pe a faʻaaogaina fualaau faʻatele e siitia ai le maualuga o le plasma o le serotonin, o fualaau mo le togafitiga o migraine, o mea e mafai ai, o le atinaʻeina o le serotonin syndrome e le faʻamaʻaloina.

I le taimi faʻaaogaina o fualaau faasaina lea e aafia ai le hemostasis poo le platelet, o le a faateleina le aʻafia o le toto.

I le tulaga o le mauaina o tupe e faʻavae i le ephedrine ma le pseudoephedrine, e tatau ona faia se tausiga faapitoa.

E le fautuaina le tuʻufaʻatasia o le tagofia o fualaau faʻasaina i fualaau oona lea e aʻafia ai le faʻaogaina o le tino.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

E le gata i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, e ono oʻo mai faʻaaliga leaga le lelei:

  • Faailoga o le lactic acidosis
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le meaʻai
  • Tetee i le tofo
  • Le foliga mai o le paʻu i luga o le paʻu
  • Se osofaʻi malosi i le toto maualuga
  • Tachycardia osofaʻiga
  • Telefoni sili atu
  • Le atinaʻeina o le faʻamaʻi maʻi
  • Paʻu faʻatau
  • O le tulaʻi mai o mafaufauga o le ola
  • Tatalaina o le uterine toto
  • Mafaufauga mafaufau
  • Faʻalavelave moe
  • Le tupuga o maʻi o le ate.

Pe a ave le maualuga o doses o le metformin, e mafai ona tupu le acidosis lactic. I le tulaga o le faʻaaogaina o supa o le sibutramine, o le faateleina o faailoga vaaia o loʻo matauina. Faatasi ai ma le faʻaalia o faʻaaliga le lelei, e tatau ai ona faʻamaeʻa vave le vailaʻau.

Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻamalamalamaina le Maea. Pe a faʻatulagaina le Reduxin ma Reduxin Met, e le o tagata uma e iloa le eseesega. O le eseesega autu o le i ai lea i le siama mulimuli ma le metformin.

Tau mai le 470 i le 1835 ru.

Se fualaau faasaina lea e taofia ai lipine gastrointestinal. Faʻaaogaina i le togafitiga o le mamafa. O le autu autu o le lisi. I le taimi o togafitiga, e fautuaina e mulimuli i se meaʻai. O le fualaau faasaina ua i ai i le ituaiga o meaʻai.

Faʻamatalaga:

  • Faatasi ai ma le faʻatagaina i taimi uma, faiga faʻasolosolo faʻasalalau e faʻamaonia
  • Polokalame faʻafeiloaʻi
  • Avanoa e aunoa ma se faʻamaumauga.

Cons:

  • E mafai ona faʻaosoina le ita
  • E leʻi faʻamatalaina mo nephrolithiasis
  • E le fautuaina ina ia faʻaaogaina i le taimi e tasi ma le sodium levothyroxine.

Le tuufaatasiga o le vailaau faasaina

Ina ia iloa le tatau ona e ave se vailaau faapitoa mo le gau o le mamafa, e tatau ona e iloa le mea o loo i ai. E mafai ona maua i le lua fulufulu ma le lua: capsules ma tablets. E iai a latou masini tutusa o gaioiga ma e mafai ona e filifili nisi filifiliga sili atu mo le mauaina pe faʻaaogaina i le taimi e tasi. O le tuufaatasiga o le Redulu i itu uma e faigofie, ae eseese tele.

O le Met form, pei o le laina Reduxin-Goldline, e iai le sibutramine i lona tuufaatasiga. I totonu o le tasi capsule, o lona anotusi e oʻo i se fua o le 15 mg. O lenei vailaau, lea o vailaau e fesoasoani e aveesea ai le mamafa, e maua ai se lagona o le maofa mo se taimi umi, e le mafai ai e se tagata ona fafagaina. Redulu, o laulaʻau o loʻo i ai se lanu malie i fafo ma le paʻu paʻu i totonu, o loʻo maua i pepa pepa o fasipepa e 30. O le atigi na faia i luga o le faavae o le gelatin, o lea e faʻamavae lelei ai pe a uma ona faʻafefiloi.

E le gata ina ave le mumu e le gata ina ia le maua ai le mamafa, ae faapea foi ina ia mafai ai ona tetee atu i le maʻisuka, lea e masani ona afua mai i le oona. Togafitiga e iai se vailaʻau e taʻua o metformin. E tatau ona faia ma le faʻaeteete, faʻamaoni mulimuli i faatonuga. O le fualaau faasaina Reduxin, o ona pusa e aofia ai le 850 mg o le metformin, ua faatauina i falemaʻi i faaputuga o le 10 po o le 60 vaega. Afai o nisi mafuaaga e filifili ai e amata ona e ave oe lava, ia manatua o le fua ole aso o le vailaʻau e le tatau ona sili atu i le 2550 mg.

Faatonuina Reduxin Met

Soo se vailaau e tatau ona faia e tusa ai ma se polokalame faapitoa, ina ia aoga ma e le afaina ai le tino. Faatonuga Reduxine Mili e taʻu mai ai muamua e tatau ona e inu i lenei vaifofo 1 capsule ma 1 le papa i aso taitasi i le taimi, fufulu ile vai. E le gata i lea, e talafeagai le tauaveina o le pulea o le mamafa ma afai, pe a mavae le 2 vaiaso, e i ai vaivaiga vaivai pe leai foi, ona mafai ai lea ona tupu se lua o le lua.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Sibutramine mo le gau o le mamafa o se mea e pei o se panacea, aua e na o le taofia ai o le gasegase, faaitiitia ai le manaʻo. Ae ui i lea, o faʻamatalaga mo le faʻaogaina o le Reduxine Met ua na o vaega muamua o le oona, pe a latou aafia moni lava le tulaga. E le gata i lea, afai e sili atu le mamafa o le tino, lea e mafai ona faatoilaloina i mea taumafa, e faʻatasi ma le maʻisuka, ona e manaʻomia ai lea o le Met. Faʻatasi ai ma lenei faʻamaʻi, Reduiline e tatau ona faʻaaogaina i na o pepa laulau.

Le faiga o le gaioiga a Reduxin

E tolu ituaiga o fiaai ma na o le tasi oi latou e moni i le vaalele faaletino. I le iloaina o lea lava manaʻoga sese sese, o le tino ua suia i se tulaga atuatuvale, pe afai e le mafai ona faamalieina manaoga masani. O le faiga o le gaioiga a Reduxin o le Met, i le avea ai o se ituaiga o inhibitors, e aafia i le tuufaatasiga o le serotonin, lea e mafua ai se lagona o le olioli. E fesoasoani lenei mea i vaega autu e sili atu ona lelei le galue: sibutramine, lea e taofia ai le manaʻo, po o le metformin, lea e faʻaitiitia ai le suka o le toto ma suia ai le maualuga o le kulukose.

Faʻafefea ona ave Reduxine

O le a le faʻaalia o lenei mea poʻo lena vailaʻau i totonu o se tino faapitoa e le o iloa. E i ai se tulaga lamatia o le maua o ni mea le lelei. Afai e saʻo le ave Redulu, ona mafai lea ona alofia aʻafiaga ile itu. Aua e te amata i ni atopaʻu tetele, faʻasaʻo oe lava i le 1 capsule ma le 1 papa i aso taitasi. Ina ia le aʻafia i faʻafitauli i le vaega o meaʻai, o le numera o iunite o le oloa e le tatau ona sili atu i le 3 fasi vaega ma e tatau ona e faʻaaogaina i le gasologa o le aso, matauina taimi. E taua le manatua o le Redulu ma le ava malosi e le fetaui. O lea faʻasigaga e mafai ona mafua ai le vevela ogaoga ma faʻafitauli uma.

Faʻaiʻuga

O se vailaʻau faʻamaʻi e aofia ai ia mea matuia e mafai ona maua ai faʻamaoniga e le masani ai mo faafitauli o loʻo faʻaaogaina ai. E tatau ona faatonuina e se fomaʻi se talavai mo le Reduluin. Ua ia te ia le tiute e faʻamatalaina mea o loʻo faʻatali mai ia te oe ona o se faʻalavelave. Faatasi ai ma aʻafiaga o le Redulu o:

  • lactic acidosis,
  • solia o le tofo,
  • mimiti
  • le atinaʻe o faʻafitauli paʻu,
  • suiga i galuega ole,
  • tigā
  • faʻalavelaveina o le cardiovascular system: faʻateleina le toto toto, tachycardia,
  • soona inu tele
  • tiga o le manava
  • gaogao
  • ma le le atoatoa o le mafaufau: faʻaaliga popole, o le tupu o mafaufauga suicidal,
  • vailaau toto.

Taumafa o le Reduluin Tau

E sili atu le faʻatau o vailaʻau i falemaʻi, ae mafai ona e faʻatonuina mai le tusi faʻatau ma faʻatau i luga o le initaneti. Ae ui i lea, i le tulaga lona lua, sui, mo se faataitaiga, o le a sili atu ona faigata le afaina o oloa afifiina. E le taugata le mea faigaluega, ae e le o lona uiga e tatau ona e mafaufau loloto ma aloese mai le feutagaʻi ma se fomaʻi. O le tau o le Reduxin Met e eseese mai ituaiga o vailaau ma lona afifiina:

Tau i rubles

Sibutramine 10 mg capsules + 158.5 mg cellulose ma 850 mg tablets

30 capsules ma 60 papa

Sibutramine 15 mg capsules + 153.5 mg cellulose ma 850 mg tablets

30 capsules ma 60 papa

Vitio: o le a le Redulu

Ekaterina, 29 tausaga le matua ua ou fiafia i le paʻu mamafa mo le 5 tausaga talu ai. Na ou maua le mamafa pe a uma ona ou fanauina se tama teine. E le gata i lea, o se tuinanau tuinanau na sau mai se mea, o le mea lea, o meaʻai e mautinoa lava e le o aʻu. Na ou alu i se tagata paleni meaʻai ma le fomai, ina ua uma ona faia suesuega, ua faatonuina Reduxin ia te au. O loʻo ou alu i le masina lona lua, o le mamafa o loʻo alu lemu, na amata ona ou manaʻo e itiiti.

Tatyana, e 37 tausaga le matua O le aoga sili o le Redulu mo au: tau maualalo ma maua i falemaʻi. I lalo o le vaavaaiga a se fomai, ua ou inu i lenei vailaau mo le toeitiiti atoa le tausaga i le taimi nei, faatasi ai ma ni malologa puupuu. Ua avea le fualaau mo aʻu ma sui mo meaʻai: nofo i lalo i le laulau fiafia, ou te 'ai pei lava o se tagata masani e lava lona' ai. Ou te fuafua e faʻaauau seʻia ou vaʻaia le mea sili i le faʻata.

Iulia, 33 tausaga I le taimi na taʻu mai ai e se uo ia te au se auala e leiloa ai le mamafa e aunoa ma le tele o taumafaiga. Na foliga mai o Reduxin.I le suesueina o faatonuga i luga o le Initoneti, ou te leʻi muai iloaina mea leaga uma o loʻo faatalitali mo aʻu. Sa mafai ona ou faatauina se vailaau e aunoa ma se taotoga e aunoa ma se faafitauli. Ina ua mavae se vaiaso o le aveina, na amata ona ou lagonaina le tiga o le manava, o le malosi o le fatu ma le afu. O lenei meafaigaluega e tatau ona lafoaia.

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

Ole fua ole laʻau fautuaina ole 1 le papa e aofia ai le 850 mg o le metformin ma le 1 capsule e aofia ai le 10 mg o le sibutramine. O pusa ma capsules e tatau ona ave i le taeao i le taimi e tasi, e aunoa ma le inu ma inu tele vai (1 ipu vai) faatasi ai ma se taumafataga.

E tatau ona e mataituina suiga o suiga i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma le malosi o le gau o le mamafa. Afai a maeʻa le tasi poʻo le lua vaiaso ole maualuga ole maualuga ole maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e tatau ona faateleina le fua ole metformin i le 2 papa.

O le fua masani o le tausiga o le metformin e 1700 mg i le aso. Ole fua maualuga o le metformin i aso taʻitasi o le 2550 mg. O le faʻaitiitia o aʻafiaga mai le gastrointestinal tract, o le fua o le metformin i aso taitasi e mafai ona vaevaeina i le 2 inumaga. Mo se faataitaiga, ave 1 le papa i le taeao ma le 1 papa i le afiafi.

Afai i totonu o le 4 vaiaso mai le amataga o togafitiga, o le faaitiitia o le mamafa o le tino o le 2 kilokalama e lei ausia, ona faateleina lea o le dose o le sibutramine i le 15 mg / aso. Togafitiga ma le fualaau faasaina e le tatau ona sili atu i le 3 masina i tagata gasegase e le tali lelei i togafitiga, ioe. lea i totonu o le 3 masina o togafitiga e le mafai ona ausia se paʻu o le mamafa o le tino o le 5% mai le faʻamau muamua. E le tatau ona faʻaauau togafitiga pe afai, faatasi ai ma nisi togafitiga pe a maeʻa le faʻaititia o le mamafa o le tino, o le maʻi e faʻaopopoina le 3 kilokalama pe sili atu i le mamafa o le tino. O le umi o togafitiga e le tatau ona sili atu i le 1 le tausaga, talu ai e leai se faʻamatalaga i luga o le aoga ma le saogalemu e faatatau i se vaitaimi umi atu o le aveina o le sibutramine.

O togafitiga e tatau ona faia faatasi ma se taumafataga ma faamalositino i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi ma le poto masani i le togafitia o meaʻai.

Faʻataʻitaʻiga

O fualaau faasaina e aofia ai vailaʻau eseese e lua i totonu o le tasi afifi: o se sui o le hypoglycemic mo le puleaina o se vaega o biguanides i se pepa lapopoa metformin - metformin, ma se fualaau mo le togafitiga o le oona i totonu o se pepa o fualaau e aofia ai le sibutramine ma le microcrystalline cellulose.

Metformin o se vailaʻau o le hypoglycemic oral from group biguanide, e faʻaitiitia ai le hyperglycemia, e aunoa ma le taʻitaʻia i le atinaʻe o le hypoglycemia. E le pei o le sulfonylurea, e le faʻamalosia ai le manava o le inisalini ma e le mafua ai se aafiaga o le hypoglycem i tagata soifua maloloina. Faateleina le lagona o le taliaina o le toto i le inisalini ma le faʻaaogaina o le kulukose e sela. E taofia ai le gluconeogenesis i le ate. Tuai le mimitiina o gaʻo i totonu o le manava. Metformin e faʻamalosia le faʻaogaina o le glycogen e ala ile galue i glycogen synthase. Faʻateleina le gafatia o femalagaiga o ituaiga uma o tagata gaosi pusa glucose transporters. E i ai foi sona aoga aoga i le lipid metabolism: o le maualalo o le cholesterol, lipoproteins ma le triglycerides.

A oi ai le metformin, o le tino o le maʻi e tumau pea le falemaʻi pe faʻaititia foi le faʻalelei.

O le Sibutramine o se meaola ma e galue malosi i le vivo ona o metabolites (primaries ma secondary amines) e taofia ai le toe faʻaleleia o monoamines (serotonin, norepinephrine ma le dopamine). Fesoasoani e faʻaleleia lagona o le atoatoa ma faʻaitiitia le manaʻomia mo meaai, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le gaosiga o le vevela. E ala i le faʻamalosia faʻafuasei o le peta2-adrenergic receptors, o le sibutramine e galue i luga o mea lanu enaena. O le faʻaitiitia o le mamafa o le tino e faʻatasi ma le faʻaopoopoga o le faʻamasinoga i le toto o le maualuga lipoproteins maualuga (HDL) ma le faʻaitiitia o le aofaiga o triglycerides. aofaiga o cholesterol, lipoproteins le maualalo (LDL) ma le uric acid. Sibutramine ma ona metabolites e le afaina ai le faasaolotoina o monoamines, aua le taofia le monoamine oxidase (MAO): e le o iai se laumua mo le tele o tagata e maua mai le neurotransmitters, e aofia ai le serotonin, adrenergic, dopamine, muscarinic, histamine, benzodiazepine ma le glutamate NMDA receptors.

O le microcrystalline cellulose o se mea e mafua ai ona maua, o loʻo i ai ni mea faʻatauvaʻa ma se faʻamamafa faʻapitoa. E fusifusia ma faʻateʻa ese ai meaola ninii eseese, oloa o la latou gaioiga taua, toxins o le tino ma le natura natura, allergens, xenobiotics, faapea foi ma le tele o nisi o mea tau gataifale ma metabolites e nafa ma le atinaʻeina o vailaʻau oona.

O le faʻaaogaina o le metformin ma le sibutramine ma le microcrystalline cellulose e faʻapupulaina ai le malosi gasegase o le tuufaatasiga e faʻaaogaina i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma le maʻisuka ituaiga 2.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

O le mumu o le mumu o se vailaʻau malosi e fesoasoani e faʻamaeʻa ai le tino, faʻaitiitia le kulukose o le toto, ma taofiofia ai le manaʻo. O se vailaau faʻasaina e le o faʻamoemoe mo le faʻaogaina e aunoa ma le feutagai muamua ma se fomaʻi. Talu ai o le toatele o tagata e mananao e aveesea le mamafa, o le faiga o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau faʻamalosi e maualuga. O faʻamatalaga lata mai o Reduxin Met e faʻaalia ai e faʻaitiitia ai le lagona o le fiaaai, ae mafua ai foi le tele o aʻafiaga, e le talafeagai mo tagata uma. E le o se togafitiga sili ona taugofie. O le tau o le Reduluin Meli e tusa ma le 2000 rubles i le pusa. E i ai le tele o sui o vaega eseese tau, tutusa i le tuufaatasiga poʻo le faʻamaoniga. Ae naʻo se fomaʻi e mafai ona filifilia po o fea vailaʻau e tatau ona ave. Faʻafeiloaʻiga o le Redulu E aofia ai Glucofage, Metformin, Metonu, Siofor i le tuufaatasiga, ma Bisogamma, Glyurenorm, Glimeperid, Maninil, ma isi.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

Ua tuʻuina atu i le au faʻatau le lanu mumu e pei o se seti o laupepa ma le paʻu o vailaʻau. O papa maa papaʻe e aofia ai le 850 milligrams o le metformin hydrochloride (gaosiga galue), tioata o le microfibril cellulose, calscarmellose sodium, polyvinylpyrrolidone, masima magnesium o le vailaʻau vaʻa ma vai mama. Pepa lanu moana po o le lanumoana ma mea paʻu paʻepaʻe e aofia ai le 10/15 milligrams o le sibutramine hydrochloride monohydrate, 158.5 / 153.5 miligrams o le microcristalline cellulose (mea e gaosia ai), o le suka gala (stereic acid), o vali, gelatin, paʻu paʻepa (tino) . E tatau ona manatua o le sibutramine o loʻo lisiina i totonu o Lisi o mea faʻaaogaina e faʻaaoga i le iloiloina o le faʻaaogaina o le Art. 234 o le Code Criminal Code o le Rusia Federation, lea na faavaeina ai le faasalaga mo le faatauina atu o mea malolosi. O le tau o le Reduxin Met e faalagolago i le tele o papa / capsules ma le mea o loʻo galue malosi ai. E lua laupepa ma capsules e tuu i totonu o le 10 vaega. i folas ma PVC paʻu, lea o loʻo teuina i totonu o se pusa kata o 20/60 pusa ma 10/30 capsules, i le faasologa. E mafai ona e faʻatau Reduxin Met e ala i le tuʻuina atu o se faʻamaumauga mai se fomaʻi. E mafai ona e suʻeina le maua o le Reduxin Met i Moscow, e faʻamalamalama ai lona tau ma le avanoa e momoli atu ai, e ala i luga o le upega tafaʻilagi po o le telefoni.

Faatonuga faapitoa

I le le atoatoa, o le afa-ola e faateleina, lea e ono mafua ai le cumulation i le tino o metformin poo aʻafiaga e mafua ai. O le mea lea, e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o se faʻalavelave e seasea, ae sili atu ona matautia - lactic coma, lea e mafai ona oʻo atu ai i le oti e aunoa ma se tausiga faafomai talafeagai. O le faʻaavanoaina o le atinaʻeina o sea ituaiga o faʻatele ua faateleina i tagata e maua i le maʻisuka gaʻo, o le faaputuputuina o tino o le ketone, o le fia maua o le ava malosi, fiaai mo se taimi umi, o le hypoxia matautia. O le faaletonu o le ate ma le faʻaalia o le faʻasalaga, tiga, colic, jaundice o le paʻu ma mucous membranes ma se tasi o le sibutramine, o le aofaʻiga o oloa gaosi o lona gaosiga (M1 ma le M2) i le toto o le kuata e sili atu nai lo i latou e leai ni faʻafitauli o le ate. O lenei tulaga e mafai foi ona tupu ai le siama lactic. O le avanoa e atiaʻe le lactacidemia e tatau ona mafaufauina pe afai o le tagata maʻi na faafuasei ona maso o ia, ma tiga i le tumutumu pito i luga o le le iloagofie o le localization, fatuburnburn, se lagona o le atoatoa o le manava, ma isi. O faʻamatalaga masani o le lactic acidosis o le tino puupuu o le manava, tiga i totonu o le manava, o se pa'ū o le vevela o le tino ma le coma i le pito. I suʻesuʻega a le laboratory, o le lactic acidosis ua faʻaalia o se paʻu i le pH o le 5 mmol / l, o le eseesega i le va o fua faʻatatau o cation ma anions, o le fua o lactic and pyruvic acids. I faʻamatalaga muamua o se faʻafitauli o le paleni o le acid-base, e tatau ona e taofi le ave o vailaʻau ma logo loa le fomaʻi. O faʻalavelave faʻapitoa e mafai ona faia naʻo le lua aso talu ona taofi le faʻaaogaina o le Reduxine Met. O le toe foʻi atu i le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina pe a uma le taotoga e faʻatagaina pe a maeʻa aso e lua ma le sao atoatoa o gaioiga. Talu ai ona o le gaioiga o gaʻo ma le faʻaaogaina o le metformin e fesoʻotai vavalalata, e manaʻomia suʻesuʻega suʻesuʻe suʻesuʻe ile suʻesuʻega muamua ma le taimi o togafitiga faʻapitoa i tagata ei ai fatugaʻo maloloina, i le ono masina poʻo le tolu masina oe matutua poʻo tagata gasegase i CC i le pito i lalo ole masani faʻatagaina. O le faʻaaogaina o le Reduxin Met ma fualaau oona e maua ai le toto maualuga, togafitiga poʻo le mea e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga faafomaʻi ma le faʻaeteete tele. O le lapataiga lava e tasi e manaʻomia pe a faʻapipiʻiina i le inisalini poʻo soʻo se fualaau oona. O se meaai e maualalo le kalori ma se meaʻai i aso taʻitasi o meaʻai gaʻo e tatau ona matauina i le gasologa o le taimi e ave ai fualaau. O le siakiina o suʻesuʻega o le tulaga glycem of patients with diabetes e tatau ona faʻatinoina. O le afi mumu ua faatonuina pe a le mafai ona ausia le gau o le mamafa e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalositisi, ma isi fua i le tolu masina na fesoasoani e faʻaititia le mamafa o le tino e itiiti ifo i le 5 kilokalama. Ole togafitiga ole gaʻo e tatau ona faʻatinoina e se fomaʻi o loʻo i ai le poto masani i lenei mea. I le faaopoopo atu i le ave o vailaau o loʻo aofia i totonu o le pusa, e tatau ona suia amioga masani, taʻitaʻia se olaga ola, lea o le a mafai ai ona e faʻasaoina iuga i le faaiuga o togafitiga faafomaʻi. A leai, oe manaʻomia le toe togafitiga ma se fomaʻi. I le faagasologa o le faʻaaogaina o Reduxin Met, e taua tele le mataʻituina o le maualuga o le mamafa ma le fatu: tasi taimi i vaiaso uma i le tolu masina muamua, ona tasi lea i le masina. Afai e lua asiasiga i se fomaʻi i le laina, o le fatu e sili atu i le malologa e sili atu nai lo le tutusa ma le 10 i le minute poʻo faʻamaoniga o le toto toto i le 10 mm Hg, ua taofia lenei vailaʻau. Afai oi latou o loʻo gasegase le maualuga o le toto maualuga o loʻo faʻaaogaina fualaau faasaina, o le mamafa e tumau i le maualuga o le> 145/90 mmHg, e tatau ona mataituina le tele o taimi nai lo le faʻamautuina mo isi tagata gasegase. I lenei tulaga, o faʻailoga faifai pea faalua ona sili atu i lenei tulaga o le faavae lea mo le taofiga o togafitiga. I tagata gasegase i le CHF, o le Reduxin Met e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le matelaina o le okesene ma le toilalo, o le mea lea, o le mataʻituina lelei o le fatu ma fatugaʻo e faʻamalosia mo i latou. Afai e te maʻi moe apnea, e tatau ona e matua faaeteete i le mataʻituina o lou toto. E ui lava e le i faʻamaoniaina o le faia o le tobutramine e mafai ona mafua ai le faateleina o le mamafa i totonu o le gaʻo pulmonary ma le faateleina o le vascular vascular resistance, o lenei vaega o loo i ai se tulaga lamatia, o le mea lea, pe a asiasi atu i se fomaʻi, e taua le taʻuina atu ia te ia e uiga i maʻi manava, tiga i totonu o le fatafata ma le fula o vae . Afai e misia se tasi o vailaau, o le isi e faia e tusa ai ma le fuafuaga. Ave le fua o le misia i le taimi e tasi e pei o le isi. O le togafitiga e le mafai ona sili atu i le tasi le tausaga. O le faʻaaogaina o le sibutramine ma isi fualaau e taofia ai le toe faʻaleleia o le serotonin e faʻateleina ai le gasegase. Afai o le tagata gasegase e faigofie ile atinaʻeina poʻo ole vailaʻau e aʻafia ai le toto toto, e tatau ona ave ma le faʻaeteete le Reduxine Met. Afai ei ai se talaʻaga o le faʻalagolago i vailaau faʻasaina, e le o faʻamatalaina le sibutramine. Taliaina o lenei vailaʻau e tagata gasegase ma vailaau e mafai ona faʻatagaina pe afai ei ai ni mea e manaʻomia muamua mo le atinaʻe o le maʻisuka e le o le insulin-toto: tausaga 30 kg / m. sq., maʻisuka ona o le maitaga i le gasegase, le lava o le inisalini i le tino o aiga o le uluaʻi tikeri o le aiga, o le maualuga o le triacylglycerides, o le le lava o le sao o le "lelei" cholesterol, toto maualuga. E mafai e le Reduluin Metotia ona faʻaleagaina le malosi e ave ai se taavale poʻo isi auala, faʻatino ai ni mea e lamatia ai le ola, faʻalavelave le lelei ma vave le faia o faʻaiuga.

Faʻasalaga

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le Reduxin Met, o le maualuga o le metformin ma le sibutramine e faʻaalia ai ia lava i auala eseese. Metformin, i se metotia e silia ma le fa taimi i aso taitasi, e mafai ona mafua ai le atinaʻe o lactic coma. Pe a oʻo mai faailoga muaʻi o se faʻalavelave maualuga, e taofi le vailaʻau, o le tagata maʻi e faʻamalosi ile falemaʻi, o le maualuga o le lactic acid ua fuafuaina i le falemaʻi, lea, faatasi ai ma le metformin, ua faʻamaʻiina e le hemodialysis. Togafitiga mo faʻamaoniga ua faʻamatalaina. O le maualuga o le sibutramine e fesootaʻi ma le faateleina o le mamafa, o le fatu e sili atu i le 90 lu. i le min., foliga vaaia o se ulu tiga, lagona o le liua o mea e siomia ai poʻo lou lava tino. E tatau ona logoina lenei mea i le fomaʻi. E leai ni faʻamaʻi, o faʻamanuiaga o se faʻalauteleina o le soifua maloloina i le aofaʻi o le urine ua faʻaaogaina e le tino poʻo le faʻataʻitaʻiga o faʻamaʻiloga e leʻi faʻamaonia. E le mafai ona faʻaitiitia le gastric lava ma le faʻavavega o meaʻai. Ina ia faʻataʻitaʻia le faʻaalia o le faʻalavelave, e tatau ona e faia ni tuutuuga mo le manava e aunoa ma se totogi, pulea le galuega a le fatu ma toto toto, ma togafitia ia faailoga. Beta-blockers ua faatonuina i tagata mamai ma le maualuga o le toto maualuga ma le faateleina o le fatu fatu (HR) o le sili atu ma le 90 i minute taitasi. Afai e te faʻaaogaina se fualaau tele o le vailaau ma le faʻaaliga o faʻamaʻo tutusa, ua faalēaogāina le Reduxine Met.

Redulu poʻo Redulu Met: o le a le eseesega?

O nei atinaʻe uma ua fuafuaina e togafitia tulaga eseese o le mea oona, pe a le maua e le isi auala e faʻafefe ai paʻu faaopoopo. O se tasi lenei o vailaʻau sili ona mamana o lona gaioiga e faʻamoemoe i le susunuina o le gaʻo o le tino. O le faʻatagaina o ituaiga uma o Reduxine o se faʻamaumauga tuʻufaʻatasia.

E ui lava i le mea moni o vailaau e toetoe lava tutusa igoa, o le tuufaatasiga o mea galue e ese. O le afi mumu e aofia ai vaega e lua o le sibutramine ma le metformin, ae o le Reduxin masani e aofia ai na o le sibutramine. O vailaʻau e lua o mea e le o iai, e faʻaitiitia ai le manaʻoga o le tino mo meaʻai, saofaga i le faʻavaveina o le susunuina o gaʻo ma aveese mea oona mai le tino.

Metformin, o se vaega o le Reduxin Met, faʻaleleia le lelei o le sibutramine ma faʻalautele ai falemaʻi o le vailaʻau. O le vailaʻau e fesoasoani e aveesea le cholesterol sili atu mai le tino, faʻaititia ai le maualuga o le suka.

E tele tagata gasegase o loʻo mafaufau: Reduxin poʻo Reduxin Met, o le fea e sili atu ona lelei? O le vailaau mulimuli e sili atu ona lelei, e ui lava e tau tele atu.O le faagasologa o le gaʻo gaʻo e faasaga i tua o lona faʻaoga e sili atu le sao. Sibutramine faʻatasi ma le metformin ua faʻatagaina mo le faʻaaoga i le maʻisuka ituaiga 2.

"Lulu Mumu," o le tuʻufaʻatasia

O fualaau faasaina e aofia ai vailaʻau eseese e lua i totonu o le pusa e tasi. O le kitini e aofia ai le 850 mg papa ma 10 mg + 158.5 mg capsules. I totonu o se atigipusa pepa, 20 pe 60 pauna o metformin, e 10 pe 30 capsules o sibutramine e teuina.

O pepa maʻalaʻau o loʻo i ai se faʻalelei umi, o foliga faʻafefe i itu uma e lua, vaevaeina e le notch. E maua le mumu uila i totonu o le 10-fusi pepa. Faʻatupeina i pepa pepa pepa o le 2 po o le 6 paʻu. O le mea autu o le metformin hydrochloride. Isi vaega:

  • Cellulose (microcrystalline),
  • Povidone
  • Magnesium stearate,
  • Suavai suamalie
  • Croscarmellose sodium.


O loʻo faʻapipiʻi capsules i paʻu o le 10 pcs. ma le 1 po o le 3 i totonu o se tasi pusa. I totonu o sauniuniga faʻasalaga e aofia ai le paʻepaʻe paʻepaʻe po o le samasama, o le atigi 'ie lanu uliuli. O le oloa e aofia ai mea taua e lua: 10 mg o le sibutramine hydrochloride monohydrate ma le 158.5 mg o le cellulose microcrystalline. O vaega faʻamaopoopo i le tuufaatasiga o naʻo le magnesium stearate.

I le taimi nei, o le fualaau faasaina "Reduxin Met", 15 mg. O le tuufaatasiga e aofia ai le 5 mg sili atu sibutramine ma le itiiti ifo o le cellulose.

Sibutramine

O se vailaau e faʻateleina le vave vave o se lagona o le atoatoa ma faʻaitiitia le manaʻo o le tino mo meaʻai faaopoopo. O le iʻuga o le faʻaaogaina o le sibutramine, o le gau o le mamafa o le gau. Faʻatasi ai ma lenei mea, o loʻo faʻaititia le faʻaleleia o mea totino o le toto: faʻaitiitia le cholesterol, sili atu le uric acid.

Microcrystalline cellulose

O fualaau faasaina e aofia ai le tele o filo o meaʻai ma ei ai sona aafiaga tele i le tino. Muamua lava, o se gasegase lelei lea e fesoasoani e aveese mea e pala, mea oona, meaʻai mai le tino, faʻapea foʻi ma metabolites eseese lea e faʻaosofia ai le tupuga mai o le faʻasoesa. E le gata i lea, o le cellulose e fesoasoani e faʻamalosia ai le tino puipuia o le tino, faʻamaonia le cholesterol, faʻaleleia togafitiga faʻasolosolo ma metabolic.

Ona o lenei tuufaatasiga o vailaʻau, o le Reduxin Met i aso nei o se tasi o auala sili ona aoga e fesoasoani ai i le taua e sili atu i kilokalama. E mafai ona faʻaaoga e tusa ai ma tagata gasegase; ua faʻamautuina se faʻamatalaga o le maʻisuka ituaiga 2.

Sibutramine ua faʻamaonia mo taumafa (meaai) oona i tagata gasegase e sili atu i le 30 kg / m². I le i ai o nisi faʻamaʻi faʻamaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, maʻi o le maʻisuka poʻo le lipid metabolic disorders, ua fautuaina le Reduxine Met mo le faʻaaogaina ma le BMI e 27 kilokalama / mita pe sili atu.

"Faʻafeiloaʻi Mumu" 10, 15 mg faatonuga mo le faʻaaogaina

O capsules ma fuamoa e faʻaogaina faʻaalia. Latou te inupia i le taimi lava e tasi o le taeao ma meaai, ao inu tele vai. O le laʻititi pito i lalo o le 1 le papa maʻa o le metformin (0.85 g) ma le 1 capsule o sibutramine (10 mg).

Afai o le kulukose o le toto e sili atu i le masani, ona tatau ai lea ona mataʻituina suiga i lona faʻatupulaia i vaiaso muamua o le faʻatagaina. Afai e le ausia ia tulaga masani mo le 14 aso, ona faʻaopopoina lea o le dose o le metformin i le 2 papa. E mafai ona faʻaitiitia le mamafa o tali le lelei mai le gastrointestinal system pe afai e vaevaeina le fua ole aso ile lua vaega tutusa.

O le pulea o le mamafa o loʻo faia pe a mavae le 30 aso. Afai o le taimi nei e leʻo faʻamautu le gau, pe le sili atu i le 2 kilokalama, ona faʻasaina le Redulu, 15 mg. Afai mo se aoga i totonu o le 3 masina o le mamafa o le tagata maʻi e leʻi faʻaititia e le 5 pe sili atu pasene o le muamua, ona faʻamalolo lea o le togafitiga ona o lona le atoatoa. E faalēaogāina foi togafitiga pe afai, e ese mai i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le faateleina o le 3 kilokalama poʻo le sili atu e tupu.

O le tulafono o le faaitiitia, faapea foi le metformin, e tatau ona faatonuina e se fomaʻi. O le togafitiga masani e le silia le 1 le tausaga. O le suʻeina o se vailaau e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se taumafataga faapitoa ma o gaioiga faaletino e mafai ai i aso taitasi.

Faʻapitoa

O se taunuuga o le aveina o metformin, o le tulaga lamatia o se tulaga lamatia e pei o le lactic acidosis ua matua faateleina. O se tulaga ogaoga lenei e atiina ae ona o le faatumu o le vaega galue, lea e oʻo atu ai i le oti. Ae o le acidosis lactic o loʻo maua i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2, e le lava le galuega.

Afai o le taotoga ua fuafua, e tatau ona faalēaogāina le taliaina o le Reduxine i le lua aso ao leʻi faʻamalosiina ma e mafai ona toe amataina e leʻi muamua atu i le lua aso pe a fai e masani ona galue le masini masani. Ole tausiga faapitoa e tatau ona faia pe a faatonuina le sibutramine i tagata matutua ma le faaletonu o le galuega.

I le amataga o le tele o tausaga ma masina o le aveina o Reduxine Met, e tatau i siama ona mataʻituina le mamafa ma le fua o le fatu. Afai e faalua ona faʻaalia se faʻaopoopoga i se tasi poʻo le faʻailoga lona lua ma le faalua o le lua vaiaso, e tatau ona faʻagata le togafitiga.

Tuua Lau Faamatalaga