Le faʻaaogaina o feusuaiga: afai o lau paga o le maʻisuka

O le olaga masani e mafai ona tumu ma malamalama i le maʻisuka. E tele mafuaaga mo le toilalo i le moega ma e le aoga i taimi uma le fesoʻotaʻi atu i le faʻamaʻi. O mea uma lava e uiga i le faiga faʻafeusuaiga - i alii e sili atu ona atiae nai lo tamaitai. Ae o faafitauli i totonu o le olaga e iai, e mafai ona mafua mai i le popole ma le fesuiaiga o lagona i le lotolotoi o "maʻi suka".

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

Toma

I tane, o le gasegase masani tau feusuaʻiga i le maʻisuka e mafai ona vaivai, faʻaititia le galuega erectile (elasticity) o le penis i luga o le manava, ma se mea faʻataunuʻu. Ae, e tusa ai ma fuainumera o le soifua maloloina, o le pasene o ia faaletonu i le maʻisuka tane e laiti: e na o le 8 mai le 100 tagata e iai ni faafitauli tau feusuaʻiga, ae e oʻo lava i nei valu, na o le afa o le siama e fesoʻotaʻi tuusaʻo ma le maʻi. O le tele o taimi, o le faʻaitiitia o le feusuaʻiga e faʻalagolago i tulaga o le mafaufau, ma i se auala faigofie - i luga o le fautuaga a le auto. O se tamaloa e maua i le maʻisuka e iloa o se faʻamaʻi e mafai ona oʻo atu ai i le vaivai. O le faasolosolo faasolosolo pea o lenei faamatalaga i lona ulu, e fesoasoani i le mafaufau ma le mafaufau i sea atinae o mea na tutupu, polokalama lava ia e le manuia ai. Ma o iinei o le matafaioi a se tamaitai e pei o se paaga tau feusuaiga e taua tele: o le lagona na faaalia i le uluaʻi feusuaiga o le a maua ai lou lotogatasi, ma o se upu le faʻaeteete e mafai ona faʻaleagaina ai le tulaga.

O tane e maua i le maʻisuka e sili atu ona vaivai i le mafaufau: e tusa ai ma fuainumera, o le pasene o tagata mamaʻi i le maʻisuka e 33%, lea e maualuga atu nai lo le masani (8-10% o le faitau aofai o le toʻatele o tagata ua faateleina le faʻalavelave i le atuatuvale). O nisi taimi e le tumau le "mafanafana" i se mafutaga e mafai ona mafua mai i vailaʻau, o se itu o aʻafiaga o fualaau. O se faʻalagolago ma le faʻamaoni ma le paaga o le a fesoasoani ia te oe e saogalemu ai i le taimi nei.

O le maʻisuka

O fafine e maua i le maʻisuka e mafai ona aʻafia ai lagona le lelei o le mafanafana mama ona o le toto o le kulukose. O se taunuuga, o tiga i taimi o feusuaiga e tau atu i le mafanafana, ma e oo lava i le fefe i feusuaiga. Afai e le tumau mo nisi mafuaaga e le mafai ona ausia le paleni o le kulukose i totonu o le toto, o gel ma kulimi eseese e faʻaaogaina e tusa ai ma le faʻasologa o le fomaʻi. O tamaitai e tele lava ina popole io latou foliga vaaia, aemaise lava ma le faʻaeteete e taumafai e nana, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻasologa o inisua o inisalini. O le fefe i le hypoglycemia e mafai foi ona faalavelave i le vavalalata. O nisi taimi e le mafaamatalaina e le faʻamaonia e se tagata ia te ia lava. Ae fai mai fomaʻi: o le feusuaiga ma le maʻisuka e taua e pei o le inisalini, ma o nei mea le lelei uma e mafai ona faʻamavae pe leai atoa.

O le isi faafitauli e fesootaʻi ma le maʻisuka o se maʻi faʻaleagaina lea i le nofoaga o meaʻai e mafua mai i le siama Candida albicans, e mafua ai le paʻepaʻe papaʻe, susunuina ma le vevela. Ae o le au faʻasalalauga i aso nei e vave ona togafitia i togafitiga, e ui lava, talu ai e faʻafeusuaʻi i feusuaiga, e tatau ona faia faʻatasi se taʻaloga togafitiga ma paaga.

O le a le fautuaga a fomaʻi e maua ai le lelei o feusuaiga?

- Faʻateleina alofa! Mo se fafine o feagai ma se vaʻa vevela ma se tamaloa, o nisi taimi e le mautinoa le malosi o lona alii, o le amataga e sili atu ona taua nai lo se isi lava taimi!

- Faʻateleina le faʻaosoosoina o lau tamaʻitaʻi! O mafaufauga erotic, mea tau feusuaʻiga, manogi, ata tifaga matutua e mafai ona faia se vavega ma foia ai faailoga muamua o le le mautonu ma le le atoatoa.

- E manaʻomia le faʻamaoni! Lagona le saoloto e talanoa ma le faautauta ia autu o sootaga vavalalata, musuia se paaga!

- O le ava malosi i nai atigi fua e aoga ... O nisi taimi e itiiti le uaina e mafai ona faʻasaʻolotoina ma faʻamalolo ai tulaga le mautonu o le masalosalo o le tagata lava ia, ae o le maʻisuka e manaʻomia le pulea o le maualuga o le suka, lea, e ese ai, e mafai ona vavalalata le paaga.

Tausia se paleni tatau!

- Faʻaaloalo faʻafuaseʻi. O le mea e leaga ai, mo le maʻisuka, o le feusuaiga e masani lava o se mea fuafuaina. Ae e masani lava ona aoga le suiga e le gata o le nofoaga, ae o le taimi foi o feusuaiga, ma o lea la o le aveesea o le nofoaafi, atonu o nisi e le o taimi uma e fiafia ai i le maʻisuka i aso ua mavae.

Ma ia mautinoa: o se olaga feusuaʻi ma se maʻisuka e mafai ona matua matagofie lava, e faʻalagolago lava ia te oe!

Seʻi tatou faʻaumatia le tala faʻasolopito e faapea o tagata uma lava o ni mea i totonu o le moega! E le o mea uma. E oo lava ia i latou oe mafaufau ia i latou lava! O lenei mea e mafai ona ou fai atu patino. O nisi fuaitau fua - pepe, pusi! Ma o se faʻalogona tele na te ataina le mafaufau i totonu o le vitio: o le a ia faʻaali lona ulu e pei o lena, ona pei lena. Ma i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se lauga faapea e tatau ona ou matua faafetai mo le faʻaalia mai o le HIS i loʻu moega. Ma o iina 99% o le loto-manatu - o mea uma!

E saʻo! Ae peitai, na ou feiloai i ia, ae peitai, e 10 minute na lava e faia ai se suesuega.

O loʻu uso o loʻo i ai le tane maʻi suka. Na maua le maʻi ina ua mavae ona maliliu ona matua. Sa i ai la latou mafutaga lelei, e le o se mea e sili ona fiafia ai i tausuaga e uiga i le tina o le tina leaga po o le tina o le toalua. Matou te le faʻamaonia uma auiliiliga o matou olaga patino - o le mea lea o loʻu olaga patino, ae afai oi ai i le tele, matou te faʻasoa atu. O lea iinei. E leai se mea na suia io latou olaga. E le togafiti o ia o se tagata maʻi, ae na te le manatu ia te ia lava i lena auala. "O oʻu foliga." Na ia taʻua lena mea. Ona o lenei mea, ua ia teena ai suti poo meainu. Ae o mea uma lava e pei o muamua. I loʻu manatu, o le manatu o loʻo i totonu o se tagata, ae le o le maʻisuka. Pe ua ou sese?

O aʻu o le maʻisuka ma le poto masani (14 tausaga). E leaga mea uma i feusuaiga.

O le maʻisuka ua sefululima tausaga le matua, ma o le feusuaiga o mea uma lava ua faatulagaina lelei. O le mea autu o le taimi o le gaioiga o le maualuga o le suka o le toto e le faʻavaivaia. O lea, ia i ai se meaai muamua 😉

maʻisuka talu mai le 1982)) feusuaʻiga mataʻutia, e le fefe i le upu

O le tama o le maʻi suka, mea leaga uma i feusuaiga, taʻu mai po o ai e fesili mo se fautuaga, fesoasoani. Ma e mafai ona suia se mea?

Uo, o se alii talavou o le maʻisuka, ou te alofa tele ia te ia, ae mo le lua masina ua le mafai ona uma i luga o le moega. Ua ou manatu ua ou sese, ae na tonu ia te au e faitau tala, taʻu mai pe faapefea ona fesoasoani ia te ia? A maeʻa, o le leai o se faʻataʻitaʻiga e mafai ona oʻo atu ai i le le faʻaleleia. Fai mai o ia pe a lelei

Candida? E maua uma e teineiti le maʻisuka?

E le o igoa, alofa)) ma le feusuaiga i le a le uiga e leaga, o iai se teine, tumau?

Aafiaga 11 tausaga retrograde ejaculation Ou te fia avea ma tama e fautua mai ia ituaiga o poto masani.

E Mafai Ona Iʻu Se Feusuaʻiga ma le Maʻisuka?

O feusuaiga o le manaoga faaletino o le tino, lea eo mai faatasi ma le faʻasaʻolotoina o hormones. Soʻo se tagata na faʻatūina, e tusa lava poʻo le a le i ai poʻo le leai o se faʻamaʻi, e tatau ona i ai le vavalalata. E taua tele lenei mea mo tamaitai, o le mafutaga vavalalata masani ma se paaga tumau o se leo lelei o maso vavave ma lagolagoina le microflora i totonu. Mo paʻaga e toʻalua o loʻo maua i le maʻisuka, o le vavalalata o se fesoasoani faʻalagona. I le taimi o le mauaina o le fiafia, o le a le toe i ai le lagona lagona ma ua tafe le toto i totoga o le cardiovascular system.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻai, tulaga paʻu ma le lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

Feusuaiga i feusuaiga i alii ma tamaitai

Ua talitonu fomaʻi e sili atu faʻafitauli o tagata i a latou feusuaʻiga nai lo tamaitai. Ae e le mafai ona e vavaeeseina le feusuaiga mai lou olaga. E mafai ona fesoasoani i le maʻisuka ma faʻaleleia le lelei o togafitiga.

I tagata e maua i le maʻisuka, e mafai ona e vaʻaia le atinaʻeina o le neuropathy. O se faʻalavelave lea e mafua ai le faaleagaina o fiva nasu. O lenei gaioiga e faʻalautele atu i gaioiga male tane. O le tafia o le toto e sili atu ona mamafa, ma o se fausaga e le maualalo. I le taimi lava e tasi, o le vailaʻau e le o se mea sili ona manaia, o le manaʻoga feusuaʻiga ua faʻaitiitia. O feusuaiga e le aumaia ai le faamalieina atoatoa.

I fafine maʻisuka, o faʻafitauli e foliga mai e afaina ai le tino. Masalo o le atinaʻeina o faʻamaʻi faʻamaʻi e aafia ai le vaʻa poʻo le atinaʻeina o le mumū. A oʻo i le vaginitis, o le feusuaiga e le fiafia e auai. I le taimi o feusuaiga, e lagona e se fafine le tiga. E masani lava ona faʻatasi ma le faʻamamaina poʻo le susunuina o lagona.

O faʻafitauli o le maʻisuka e mafai ona amata ai le cystitis masani. E faʻamalololōina i lea taimi ma lea taimi, ae na faʻateleina. Ona o nei mea ofoofogia, e mafai e se fafine ona tali atu ma le le lelei i le faaosoosoina o le tagata. E afaina ai le neuropathy ona o le maʻisuka. A o faigata pea ona faigata, o le a le toe gaogao atoa. Mo lenei mafuaaga, o le feusuaiga e mafai ona le fiafia ma o le manao e fai o le a mou atu.

O le tele o maʻisuka e maua i le toto maualuga. O lenei mea e mafai ona aafia ai le manaʻo o le tagata maʻi ina ia faia se feusuaiga ma o le a faʻaosoosoina le faʻaosooso. O fafine ma alii e maua i le maʻisuka e mafai ona le fiafia i le isi itupa. O le soifua maloloina lautele ua faasolosolo ina leaga, ua amata ona le toe faʻaaogaina. Ole maualuga o le suka suka o le a fesoasoani i lenei.

E mafai ona e matauina se faʻaitiitia o le fiafia i le olaga feusuai, o loʻo faʻafaigofieina e ala i togafitiga o le maʻisuka. O tagata maʻi ua faatonuina fualaau faasaina e maualalo ai le toto. Ma e aafia ai le lelei o le fausiaina ma faʻaititia ai le malosi. Afai o nei mea faʻafuaseʻi na amata ona aliali, e tatau ona asiasi i se fomaʻi ma mafai ona suia le vailaʻau. I lenei tulaga, e tatau ona toe iloilo le puleaina o le depressants, pe a faʻaaogaina e le maʻi.

O le a se mea e ono i ai i le ala?

O nisi taimi i se mafutaga mafana ma le maʻisuka e le lelei uma. O se faʻalavelave i se mafutaga atoatoa:

  • toilalo ua tuanai i le vafealoai vavalalata e taofia ai le malologa,
  • maualalo le taua o le tagata lava ia, popolevale,
  • le naunau e faaali atu le gauai i le paaga,
  • maualalo aʻoaʻoga tau feusuaiga.
Toe foʻi i le laulau o mea

O aoga o le olaga mafanafana mo le maʻisuka

Mo se ulugalii, o feusuaiga o se auala lea e latalata atu ai le tasi i le isi. I lenei tulaga, o le feusuaʻi e avea ma ituaiga simulator e faʻapotopotoina le pisinisi ma le fiafia. O gaioiga faʻaletino e faʻaleleia ai maso uma o le tino, faʻavave le toto toto. Faʻasaga i tua o le faʻamaʻi, ua matauina se lagona atuatuvale, ma o le mafutaga vavalalata o le a lelei ona taulimaina.

O le feusuaiga e tatau ona masani, mo le tele o tausaga, o le ulugalii o le a faia se fati o le ola. 2-3 taimi i le vaiaso - o se aofaʻiga o taimi e faatumauina ai le musika ma le soifua maloloina masani. Aua le faʻasauā, aua o le vavalalata e le o se panacea. Ae e taua i tamaitai ona latou iloa e mafua ona o le faʻaaogaina o le hypoglycemic, ua faʻamaʻa faʻalua ai calorie faʻalua. O le mea lea, o feusuaiga o se kilika lelei cardio.

Lapataiga

Ioe, aua nei galo o loo i ai le tele o tulaga lamatia o le a feagai ma se tagata maʻi e maua i le maʻisuka. E i ai se mea e pei o le hypoglycemia, e pei ona taʻua muamua, ona o le maualuga o le suka, o le tele o le malosi o loʻo faʻaaoga. E i ai faʻamaumauga faʻamaumauga pe a oʻo i luga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 pe a mavae le feusuaʻi vavalalata poʻo le paʻu i totonu o se paʻu loloto. O lenei mea na mafua mai i le mea moni e faapea o le tino i le taimi o feusuaiga na faʻaalu le malosiaga, lea e le mafai ona totogiina.

Ona o le faʻateleina o le mago ma le faʻasalaga i totonu o le tino, o fafine ua aʻafia i le tafia ma le gaogao. I tagata, o le maʻisuka e taʻitaʻia ai i le vave o le maʻi, ua leiloloa lagona. O le ulugalii e feagai ma faigata o le leai o se tosinaga, o lenei mafua ona o le le maua o toto toto. Afai e faia se feusuaiga, e tatau ona e mataala ma teu se vailaʻau e lata ane o le a toe faʻafoʻi le tino. E taua le maitauina o fualaau o loʻo faaalia i le maʻisuka ei ai le tele o aʻafiaga, aemaise lava, o le faʻaitiitia o le malosi. Afai e tulaʻi mai faafitauli, faʻafesoʻotai se fomaʻi ma suia le mea galue.

Puipuiga o faʻafitauli ona o feusuaiga

Ina ia aloese mai faʻalavelave pe a uma le vavalalata i se tagata e maua i le maʻisuka, e tatau ona e mulimulitai i le tele o fautuaga:

O nei fautuaga o le a fesoasoani ia te oe e ola ai i le olaga atoa, ma mafaufau i uiga taʻitasi. Faʻatau i fautuaga lelei, e mafai ma e tatau ona e alofa. Mo ulugalii, o le filifiliga o fesoasoani mai se fomaʻi poto faapitoa e mafai - se sexologist. O le a fesoasoani ia te oe e faʻavasegaina ou lagona, fausia sootaga faʻalagolago ma talanoa i faafitauli oi ai nei. I le maʻisuka, o le faʻateleina o le faʻasalaga ma le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina e le manaʻomia.

E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

Le aʻafiaga o feusuaiga i le maʻisuka

Ua fai mai tagata popoto o feusuaiga mo le maʻisuka e lelei. I le taimi o feusuaiga, e maʻi le tagata maʻi i le tino. O lona malosi e pei o se lesona i luga o se simulator, lea e fesoasoani i le faaleleia o le cardiovascular system. O le mea lea, o le lafoaia o feusuaiga pe a uma ona maua le maʻisuka e le talafeagai.

Ae e tele tapulaʻa mo le maʻisuka. O lenei mea e faatatau i le tele o feusuaiga. E mafai ona faʻaititia le maualuga o le suka i le toto. Afai e tupu lenei tulaga, e tatau ona e taofi le osofaʻiga ma 'ai se mea suamalie.

Afai o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka ei ai faafitauli i feusuaiga, e tatau ona e taʻu atu i lau fomaʻi lenei mea. E tatau foi ona e faia pe a maeʻa le feusuaʻiga, e amata ona lagona e le tagata maʻi le leaga.

O se fale ua vaivai ua faʻaalia ai le atinaʻe o faʻamaʻi fatu poʻo le cholesterol ua faateleina pe a maʻi le maʻi mai le maualuga. O lenei mea o le a aʻafia ai i feusuaiga. O le mea lea, e tatau ona togafitia le aʻa. O le faʻaitiitia o faʻafitauli o le maʻisuka o le a fesoasoani i le faʻasaʻoina o le ola feusuaʻi, ma o le a manaʻomia le feusuaiga.

Fai mai fomaʻi e masani lava ona liliu tagata ona o le faaleagaina o erectile. I le taimi o le suʻega, e mafai ona e mauaina le maualuga maualuga o le toto suka ma iloa ai le maʻisuka. Afai ua uma ona iloa e le tagata maʻi lona maʻi ma le faaletonu o feusuaiga ua tupu, ona o se taunuuga o lenei mea, atonu o le a aliali mai o loo i ai le tele o palesla cholesterol i maʻa. I se tulaga ese, e tatau ona e suʻesuʻeina le faʻalavelave faʻalavelave.

E talitonu tagata popoto e mafai ona faʻafitauli le faʻafeusuaiga i maualuga maualuga o kulukose. O le mea lea, e tatau ona faia ni fuafuaga ia o le a saofagā i lona faʻatulagaina.

E faʻapefea ona e amio pe ai ai ni faʻafitauli i feusuaiga?

Muamua, aua e te matamuli ma talanoa i se fomaʻi mo soo se soliga. Afai e te manaʻomia se faʻatalatalanoaga ma se fomaʻi, e tatau ona e asiasi ia te ia ma lau paaga feusuaiga. O lea ituaiga o fafo o le a fesoasoani e le gata ina fausia ai se olaga feusuai, ae ia avea foi ma mea sili ona manaia.

Afai e te masalomia se gasegase, e tatau ona e faia se feutagaiga ma e tatau ona e faia se togafitiga faapitoa. E manaʻomia foʻi lau fautuaga mai se fomaʻi e togafitia le maʻisuka. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e pasia uma suʻega e faʻalavelave ai le toe faʻafouina o le maʻi. Tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona mulimuli i tulafono o le ola mama. Taumafai e aloese mai le taʻele i vai palapala palapala. Mo se fafine, e mafai e lenei mea ona lamatia ai le atinaʻeina o le vevela.

O le faʻaitiitia o le tului i gaoioiga tau feusuaʻiga e mafai ona tutupu ona o le atinaʻeina o le atuatuvale. O lenei mea e fesoasoani i le atiina ae o le maʻisuka ma fualaau. O le tagata gasegase atonu e faʻalagolago ile injections o le inisalini ma e faʻavaivaia ai o ia. Ae leai se mea e leaga ai togafitiga saʻo, o le a mafai ona ia taitaia se olaga masani, ma o le a le mafai ona mateina e tagata o loʻo siomia o ia le mea na tupu.

E faʻapefea ona amio le maʻisuka?

Mo se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka e aua le lagona e pei o se tagata maualalo ma taitaia se olaga masani, e tatau ona mulimuli i fautuaga a le fomaʻi. O le a latou fesoasoani e faʻamaonia le ola feusuaʻi.

  • A oʻo mai muamua le soliga o amioga feusuaʻiga, saili le fesoasoani mai se tagata poto faapitoa,
  • Faʻaauau le mataʻituina o lou suka toto i taimi uma. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻatau se glucometer pe faia ni suʻega ile falemaʻi,
  • Faia se cardiogram ma siaki atoa le galuega a le loto,
  • Faʻateleina le cholesterol toto,
  • E mafai e tamaitai ona faia se togafitiga faapitoa o togafitiga e maua ai soʻo se faʻamaʻi, aemaise lava pe afai e fesootaʻi ma le vaega o le tino, o le mea lea e tumu ai le feusuaiga,
  • Afai e maʻi le maʻi mai le atuatuvale, e tatau ona e sailia le fesoasoani a se fomaʻi.

Leai se mea e tatau ona e lafoaia feusuaiga pe afai ua maua oe i le maʻisuka. O tagata e iai lenei faʻamautinoaga e le eseese mai isi tagata uma ma mafai ona ola i se olaga atoatoa i ona faʻaaliga uma.

Tuua Lau Faamatalaga