Asicia Test Strips

I le i ai o soʻo se laasaga o le maʻisuka, e tatau i le tagata maʻi ona mataʻituina le maualuga o le suka i aso uma. Ona o le maua o fua eseese fua mo le faʻatau atu, e mafai ai e le maʻisuka ona faia se suʻesuʻega i le fale e aunoa ma le asiasi i se falemaʻi.

I le taimi nei, o le maketi mo oloa faafomai e tele, o lea e mafai ai e tagata taʻitasi ona filifilia se meafaigaluega mo le fuaina o le kulukose, e taulai atu i uiga o le tino. O se kamupani lauiloa mo le gaosia o oloa faafomai, e aofia ai oloa mo le maʻisuka, o Bayer.

I luga o fata o falemaʻi falemaʻi e mafai ona e mauaina ni laina autu se lua mai glucometers mai lenei gaosiga - Kontur ma Ascensia maʻi suka. O loʻo faʻaaogaina le tagata e filifili le mea sili ona talafeagai mo le puleaina o le suka i taimi uma e uiga ma le tau.

O le fea mita e filifili


O mea sili ona lauiloa mo le fuaina o le toto mai le Bayer o le Ascensia Elite, AscensiaEntrust ma Contour TC glucometer. Ina ia malamalama po o le a le mea sili e lelei, e aoga le suʻeina oa latou auiliiliga auiliili.

O masini Ascensia e fuaina le kulukose toto mo le 30 sekone. Glucometer Ascensia Tetaʻatasi e mafai ona manatuaina naʻo le 10 suʻesuʻega mulimuli, o le vevela o loʻo galue e mafai mai i le 18 i le 38 tikeri. O le tau o sea masini e tusa ma le 1000 rubles. O le masini fua o le filifiliga aupito sili lea i tulaga o galuega, fausia le lelei ma le tau.

O le fuataga lona lua o lenei laina e iai se manatuaga mo suʻega e 20. E mafai ona faagaoioia le tagata suʻesuʻe i le vevela o le 10 i le 40 tikeri. O le masini e faigofie ona faʻaogaina, e leai se kuluma, e fesuisuiai i luga i le faiga faʻapitoa, pe a uma ona tuʻuina pe aveese se fasi siaki. O le tau o sea glucometer e eseese mai 2000 rubles.

  • E faʻatusatusa i analogs, e mafai e le Contour TS ona tuʻuina atu iuga o le suʻesuʻega i le 8 sekone.
  • E i ai i le masini se manatuaga mo suʻesuʻega e 250, e le manaʻomia e le tagata suʻesuʻe ona faʻapipiʻiina, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta patino ma faʻasalalau faʻamaumauga teuina.
  • Faʻaaogā le masini i le vevela mai le 5 i le 45 tikeri.
  • O lea ituaiga masini e sili atu nai lo le 1000 rubles.

Le lelei ma le le lelei o tagata auiliilia


O tamaʻi glucometeta uma e tolu e mamafatu ma faʻatusatusa i le telē. Aemaise lava, o le mamafa o Elites e na o le 50 g, o le konekarate o le taavale e 56.7 g, ma o le Atotasi e 64 g. O le fuataga o masini e iloga i se lapisi tele ma se lautele lautele faaaliga, o lea e sili ai mo tagata matutua ma tagata le atoatoa le vaai.

Mo suʻega taʻitasi, o se faʻaitiitiga o le taimi faʻatali mo le mauaina o faʻamatalaga e mafai ona faʻailoaina o se avanoa lelei, o le tele o le manatua e mafai ai e oe ona teuina faʻamaumauga aupito lata mai ma faʻaogaina ia maua ai se faʻatusatusaga o le tulaga o le maʻi. O le leai o se faʻaoga ma le leai o ni kulupu o se filifiliga talafeagai mo tamaiti ma tagata matutua.

  1. O le mea sili ona taugata o le Ascension Elite, o suʻega faʻataʻitaʻiga e sili atu ona taugata. Ae o le sese o le mita e maualuga tele.
  2. Le fuataga o le TC Circuit TC ua fuliina e le glucose plasma, ae le o le toto toto, lea e tatau ona amanaia pe a filifilia se masini. Talu ai o faʻamatalaga na maua mai le plasma e maualuga le maualuga, o taunuuga o le suʻesuʻega e tatau ona toe faʻaleleia e maua ai fua faʻatatau.
  3. O le 'auʻaunaga faʻapitoa e sili ona faigata i tulaga o le aofaʻi o meaola ola; mo le auʻiliʻiliga, e tatau ona maua le 3 μl o le toto. Mo le glucometer Elite, 2 μl lava, ma le TC Circuit analyzes i 0.6 μl o le toto.

Suia le mita


Talu ai o fuataga o fuataga o le AscensiaEntrast laina e pei o ni faʻataʻitaʻiga, o aso nei e matua faigata lava ona maua i luga o le faʻatau atu, ma e faigatā foʻi i tagata maʻisuka ona maua ni suʻega ma ni faʻataʻitaʻiga mo i latou.

I lenei tulaga, ua ofoina atu e le kamupani se saolotoga e faafesuiai ai ata tuai ua le toe faaauauina mo le fou ma le faaleleia o masini a le kamupani lava e tasi. Ae maise lava, o le maʻisuka ua valaʻaulia e aumai le masini ma le tupe maua e maua ai le maualuga o le kulukose mita Contour TC. O faufautua o le a fesoa- soani ia te oe e iloa auala e faaaoga ai se masini faʻaonaponei ma tali uma au fesili.

E faapefea ona fuafua le suka o le toto? Aʻo leʻi faia se suʻega suka i le faʻaaogaina o se masini faʻaonaponei, e tatau ona fufuluina ma maeʻaeʻa ou lima i se solo. I luga o le pito i lalo o le taulaʻi, ua filifilia le loloto o le loloto, pe a uma ona lolomiina le pito i luga o le nofoaga o puncture ma ua faapipii le patipati lanumoana.

  • A maeʻa ni nai sekone, ona uu malie lea o se lima i luga o le tamailima ma le lima ina ia maua ai se mataua o le toto, e le mafai ona ufiufi ma tui le tamailima.
  • E tatau ona faia suʻega i le taimi lava e amata ai le pa'ū o le toto ma se voluma e 0.6 μl.
  • Ua faia le masini ina ia mafai ai ona faasaga ile pito i lalo poʻo le tagata maʻi. A maeʻa ona maua le toto talafeagai, o le vaega samples o le fasimea o loʻo faʻaaogaina i le matāua e tusi ai le meaola. O le taʻaloga e faia i lenei tulaga seia oʻo ina maua se faailo.

A maeʻa le faailo, e amata le amata, ma a maeʻa le 8 sekone o le a mafai ona iloa iuga o le suʻesuʻega i le faʻaaliga. O le faʻamaumauga ua maua e otometi lava ona teu i le mafaufau o le masini ma le aso ma le taimi ole suʻega.

Aoao e uiga i le Bayer glucometers i auiliiliga atili i le vitio i lenei tusiga.

Vaega:

  • fasi pepa o le "Biosensor" ituaiga,
  • naʻo le 2 μl toto e faʻaaogaina,
  • otometi le taliaina o le toto (capillary),
  • ia siaki taʻitasi i le afifiina o tagata taʻitasi, lea e faʻateleina ai le ola ola.

Falemaʻi pe a iai oloa:
Pharmacy i luga o le auala 40 tausaga o Victory, 33/1
Pharmacy i luga o le auala Atarbekova, 9
Pharmacy i luga o le auala North, 305
Pharmacy i luga o le auala Kommunarov, 71
Pharmacy i luga o le auala Vishnyakova, 126
Pharmacy i luga o le auala Sadokaia, 2
Pharmacy i luga o le auala Kommunarov, 69

* Mo faʻamatalaga saʻo e uiga i le maua o oloa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi
i telefoni faʻaalia i le itulau Faʻamatalaga

Tuua Lau Faamatalaga