Amaryl M - o se vailaau lelei e fesoasoani e maualalo le suka o le toto

I le tau faasaga i le maʻisuka o le German German likeliula Amaril. O lona mafuaʻaga autu o le faʻaitiitia o le toto toto i tulaga talafeagai. Ua fautuaina e fomai Amaril mo tagata gasegase ua maua i le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka e faaaoga ai se suʻega suʻesuʻe. Ina ia ausia le sili atu aoga mai togafitiga, e tatau ona e ave le vailaau, ia matua gauai atu i vailaau ua faatonuina e le fomai ma e le umi atu nai lo le taimi ua atofaina. A le o lea, o le tagata gasegase ua taufaʻaʻuina i aʻafiaga e aʻafia ai ma faʻalavelave ai le faʻafitauli o le maʻi.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

Faailoga ma le faʻailoga

Amaryl tablets ua maua la latou talosaga i le togafitiga o na o le tasi le maʻi - ituaiga II o le maʻisuka poʻo le mea e taʻua o le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka. Ole ituaiga o maʻisuka e le mafai ona togafitia i le inisalini, ma o le tuufaatasiga o fualaau oona ua sili ona lelei fua o le Amaril M na faia. E le fautuaina le faʻaaogaina o se vailaau e maualalo ai le suka mo tagata e le lava le faʻaaloalo i ona vaega, faʻapea foi ma i latou ua maua i faʻamaʻi tuga o gaʻo ma le ate, lactase deficiency ma le malabsorption (le lelei o le inu) o le glucose - galactose. Amaryl ua solia i le maʻisuka ituaiga 1 ma lona faʻalavelaveina - ketoacidosis o le maʻisuka (sili atu o tino o le ketone i totonu o le toto). E leai se vailaʻau e faʻamaonia mo le togafitia o le maʻisuka i fafine i tulaga, tausisoifua tina poʻo tamaʻi gasegase.

Faʻapefea ona faʻaaoga ma fualaau?

E fautuaina e ave Amaril mo le maʻisuka pe a maeʻa se feutagaiga ma se fomaʻi agavaa, o le, o le faavae o le toto o le kulukose, o le a faatonuina ai se saogalemu ma aoga lelei le togafiti. "Amaryl" ua faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2 e pei o le monotherapy ma le taimi lava e tasi ma isi fualaau. O le mea masani, e amata le kosi i nai tootoo, ma faasolosolo malie ona faʻatupulaia i aso masani - 4 mg. I tulaga ogaoga, o le a mafai ona faʻaleleia i le 8 mg i le aso.

Faʻaseʻese le fualaau o le fualaau faʻasaina pe a maeʻa le fuaina o le toto suka.

I le taimi o togafitiga o le maʻisuka, e tatau i le tagata gasegase ona fuaina le kulūkose i le toto, ma i lona amataga muamua, vave ona fetuunai le fua o Amaril. Ave fualaau i le taeao ao leʻi faia muamua le taumafataga pe saʻo ile taimi o le taumafataga. Aua le faʻasamaʻi le paʻu, 'aina uma, ma inu i taimi uma i le afa afa vai.

Faʻaiʻuga

Pe a faʻaaoga fualaau Amili, o le a le tupu mea leaga e tutupu:

  • faaitiitia i le suka, suauu toto paepae, granulocytes, platelets i totonu o le toto,
  • gagging
  • faatamaia o sela mūmū mūmū po o le faʻaitiitia o le toto toto,
  • le atoatoa o ituaiga uma o sela i totonu o le toto,
  • tiga ma le le toʻa i le manava,
  • afaina o le tino
  • ata gaioiga
  • faateleina le gaioiga o enzymes o le ate,
  • gaioiga o le ate.
Toe foʻi i le laulau o mea

Failautusi

Afai e le mafai ona faʻaaoga sauniuniga mo togafitiga a Amaril mo le togafitiga o le maʻisuka, e fautuaina e fomaʻi fualaau e tutusa lelei ma le mea galue ma le vaega o vailaʻau. O le mea lea, o se tasi o analogues o loʻo mulimuli mai e mafai ona suitulaga ai Amaryl i le suka:

  • E tele analogues o Amaril, o le tasi oi latou o Glemaz.

Faatonuga faapitoa

O le aveina o le "Amaryl" e faʻavasegaina ai le maualuga o le suka toto, e tatau ona mataʻituina le maualuga o le kulukose, le gaioiga o gaʻo ma le ate, ma ia mataʻituina le tuufaatasiga o le toto ina ia taofia ai le faʻaitiitia o le numera o platelets, hemoglobin ma le toto mumu. E taua le matauina o le aoga o le vailaau faasaina e mafai ona faaitiitia pe afai o le tagata maʻi e feagai ma taimi faigata ma ogaoga ogaoga ma e mafua ona o le tatalaina o se aofaiga tele o le adrenaline i totonu o le toto.

E mafai ona faʻamalosia pe faʻavaivaia le gaioiga a Amaril, pe a faʻaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau. O le mea lea, e tatau ona logoina le fomaʻi e uiga i vailaʻau na ave ina ia faʻaititia e le fomaʻi le fua o le autu poʻo filifili isi vailaʻau e masani ona fegalegaleai ma Amaril. I le taimi o togafitiga o le maʻisuka, e tatau lava ona faʻamalo atoa le ava malosi, talu ai ona o le ava malosi i lona tuufaatasiga e faʻaititia ai le aoga o le vailaʻau o le hypoglycemic. O paluga e tatau ona teuina i se nofoaga malulu, puipuia mai le malamalama ma le mafai ona maua i tamaiti laiti. Ina ia mafai ona avea le fualaau o Amaril ma se mea lelei e mafai ona maua i le maʻisuka, e tatau ona e tausisi i meaʻai paleni, ia taitaia se olaga ola ma mulimuli i fautuaga uma a lau fomaʻi.

E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

Pharmacodynamics

Glimepiride fesoasoani e faʻaitiitia le kulūkose toto (e mafua ona o le faʻamalosia o le inisalini na tuʻuina atu e suauu β-valecreatic). O lenei aʻafiaga e faʻavae i luga o le mea moni e faʻapea, o solu-ß-cell-pancreatic e faʻaleleia ai le malosi e tali atu ai i le malosi o le kulukose. Pe a faatusatusa i le glibenclamide, o le maualalo o doses o le glimepiride e mafua ai le maualalo o le tui o le inisalini ma e tutusa lava le paʻu tutusa i le kulukose, lea e faailoa ai le aafiaga o le hypoglycemic acid o le glimepiride (faateleina le lagona o le tino i le inisalini, aafiaga o le insulinomimetic).

Malosiaga o insulin

E pei foi o isi sulfonylurea, o le glimepiride e afaina ai le inisalini e ala i le galue i luga o vailaʻau o le pasefika eletise i luga o silasila β-cell pancreatic.

O le eseesega mai isi sulfipylurea o meaola o le filifili filifilia o le glimepiride ma se polotini ei ai le mamafa mole mole 65 65 kilokalama ma o loo i ai i totonu o membranes o sē β. O lenei aʻafiaga o le glimepiride e mafai ai e oe ona fetuunai le faagasologa o le tapunia / tatalaina o vaʻaia eletise e aʻafia ai ATP. Amaryl e tapunia alalaʻau o le potassium, lea e oʻo atu ai i le vevelaina o sē β, faʻapipiʻiina ai laina eletonika eletise ma faʻafefe atu ai le calcium i totonu o le masini. Faʻateleina le faʻaogaina o le calcium intracellular, faʻamalosi ile inisalini e exocytosis ua faʻaaogaina. I le faatusatusa atu i le glibenclamide, o le glimepiride e sili atu ona vave fusia ma sili atu ma e tatalaina mai noataga ma le polotini tutusa. E ono masalomia, o le maualuga o le fesuiaiga o le glimepiride ma le polotini e faalauiloaina ai le faavasegaina o seta β i le kulukose, ma puipuia foi i latou mai le faaleagaina ma le faalēaogā vave.

Faʻafitauli insulinomimetic

O le aafiaga o le glimepiride e talitutusa lava ma le aafiaga o le inisalini i le faagasologa o le kulukose i le gaioiga lautele ma lona alu ese mai le ate.

O gasegase faʻapipiʻi e gaosia ai le kulukose e ala i felauaiga i siama maso ma adipocytes. Glimepiride e faateleina ai le numera o molekome o loʻo feaveaia le kulukose ma faʻasolosolo le glycosylphosphatidylinositol-faapitoa phospholipase C. O le iʻuga, o le faʻatonuga o le calcium intracellular e faʻaitiitia, lea e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le protein kinase A ma le faʻaosofia o le metabolism glucose. I lalo o le faatosinaga a le glimepiride, o le kulukosesese mai le ate e faʻasaina (ona o le faateleina o le mea e aofia ai le fructose-2,6-bisphosphate inhibiting gluconeogenesis).

Faʻafitauli Antiatherogenic

Glimepiride e faʻasolosolo le mea o loʻo i le lipids, faʻaititia le maualuga o le malondialdehyde i le toto, o se taunuuga o le faʻaitiitia o le perovidation lipid. I suʻesuʻega a manu, na maua ai o le aveina o le glimepiride e faʻaitiitia ai le faʻavaeina o atherosclerotic plate.

Glimepiride e maua ai le faʻaitiitia o le mamafa o le faʻamaʻaloga o le oxidative o le maʻisuka ituaiga 2, faʻapupulaina le maualuga o le alpha-tocopherol faʻamaʻi, faapea foi le gaoioiga o catalase, superoxide dismutase ma glutathione peroxidase.

Aafiaga cardiovascular

O mea e maua mai le sulfonylureas e aʻafia ai le tulaga o le cardiovascular system, e aʻafia ai alalaʻau faʻapitoa eletise ATP. Pe a faatusatusa i isi sulfonylurea, o le glimepiride o loo faamatalaina i se tulaga sili ona maualalo i luga o le cardiovascular system, lea e mafai ona fesootai ma se faagasologa faapitoa o lona fesootaiga ma palatini o gasegase eletise eletise ATP.

O le fua maualalo o fua o tagata ofo fua maloloina o le 0.6 mg. O le aʻafiaga o le glimepiride e mafai ona toe faʻafoʻiina ma faʻalagolago ile toto.

Pe a ave Amarilila, o gaioiga o le physiological i gaoioiga faaletino (faʻaitiitia o le manava o le inisalini) e faʻasaoina.

E leai se faʻatuatuaina o faʻamatalaga i luga o le eseesega o le taimi o le tagofia o fualaau faasaina (pe a ave saʻo i luma o le 'ai poo le 0.5 itula aʻo leʻi' ai). I le maʻisuka, o se pulega e toʻatasi o Amaril e mafai ona lava le puleaina o le tino mo le 1 aso. I se suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga e aofia ai le 16 tagata volenitia o loʻo mafatia i le le atoatoa (faʻamalologa fatufiti mai le 4 i le 79ml / min), na lava le pulea o le tino i le 12 tagata gasegase.

Tuufaatasia togafitiga ma metformin

I le le lava o le puleaina o le gasegase i tagata gasegase e maua ai le maualuga o le fua o le glimepiride, o loo i ai le avanoa o le faʻamalosia faʻatasi ma le metformin ma le glimepiride. I suʻesuʻega e lua, o faʻamalosiga faʻamalositino na faʻaalia ai le tele o le faʻatupulaia o le faʻatonuina o le tino pe a faatusatusa i togafitiga eseese ma nei vailaʻau.

Faiga faʻatasi ma le inisalini

Ona o le le atoatoa o le soifua maloloina i le gasegase e maua ai le maualuga ole fualaau o le glimepiride, o loo i ai le avanoa e maua ai le togafitiga ma le metformin ma le inisalini. I suʻesuʻega e lua, o faʻamalosiga faʻasolosolo na faʻaalia ai se faʻaopoopoga i le pulea o le gataifale tutusa ma le monotherapy o le inisalini. E le gata i lea, o le faʻamalosia o togafitiga e manaʻomia ai le maualalo o le inisalini.

Pharmacokinetics

I mataupu o le faifai pea o le puleaina o le glimepiride i le fua o le 4 mg i le aso, o le taimi e oʻo atu ai i le maualuga o le toto i le toto e tusa ma le 2.5 itula, ma le maualuga o le plasma concentration o le mea galue o le 309 ng / ml. O le maualuga maualuga o le plasma concentration o le glimepiride ma le vaega i lalo o le fualaau o le pharmacokinetic "concentration-time" e faalagolago i le fua o Amaril. I le tautala tautala i le glimepiride, ua faʻamaonia atoatoa ai le ola o meaola. O le faʻamaloloina e le o tele le faʻalagolago i le taumafaina o meaai (sei vagana ai sina faʻaitiitia o le fua o le fua). Glimepiride e laʻititi maualalo le tufatufaga (

8.8 L), lea e tutusa ma le tele o le tufatufaina o albumin. O le mea o loʻo galue malosi e faʻamaonia i se tikeri maualuga o le fusifusia i protein plasma (sili atu i le 99%) ma le maualalo (

48 ml / min). O le faʻamoemoeina e ala i le faʻasolosolo o le serum faʻatasi ai ma le faʻafoega faifaipea o Amaril, o le afa o le afa o le ola mai le 5 i le 8 itula. I le tulaga o tulaga maualuga, o le afa-ola e siʻitia laʻititi.

O le iʻuga o le faʻafofoga tautala e tasi o le glimepiride, o le 58% o le fualaau o loʻo faʻamalosi e fatugaʻo, ma 35% o le tui e ala ile inumaga. I le urine, e le mafai ona iloa le alimiliuli.

I feces and urine, na maua ai ni metabolite e lua i le ate (e masani lava ma le auai o le CYP2C9 isoenzyme), o le tasi o ia o le carboxy, ma o le isi o se gaʻo hydroxy. Ina ua maea le puleaina o le tino, o le afa o le ola o nei metabolites o le 5-6 ma le 3-5 itula, i le faasologa.

O le gaioiga malosi e sopoʻia le puipui o le placental ma ua faʻavaveina i susu o susu.

Aʻo faʻatusatusa le tasi ma le tele o doses o le glimepiride, e leai se eseesega tele i vaega o le pharmacokinetic, ma o lo latou tulaga maualalo na mafai ona matauina i le tele o gasegase. E leai se faʻaopoopoga taua o le mea galue.

I tagata gasegase o vaitausaga eseese ma le itupa, e tutusa uma ia vaega o le pharmacokinetic. I le tulaga o le le atoatoa o le galuega (faatasi ai ma le maualalo o le creatinine), o le faateleina o le kilia o le glimepiride ma le faaitiitia o lona avega masani i le toto toto e mafai. E foliga mai, o lenei mea e mafua ona o se maualuga maualuga o le excretion o le fualaau faasaina ona o le tikeri maualalo o le palatini. O le mea lea, i lenei vaega o tagata gasegase e leai se lamatiaga o le tuufaatasiga o Amaril.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faatonuga, ua faatonuina Amaryl mo le maʻisuka ituaiga 2 (e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka).

O le vailaʻau malosi o le glimepiride e faʻaolaina ai le gaosiga o le inisalini e le pancreas ma lona ulu atu i le toto. Inisalini, i le isi itu, e faaitiitia ai le maualuga o le suka i totonu o le toto. Glimepiride faʻaleleia le metabolism i siama, ma fesoasoani foi e puipuia le faʻatulagaina o ni atherosclerotic plate i puipui o toto toto.

Contraindications

Amaryl ua solia i maʻi nei:

  • Ituaiga o maʻisuka ituaiga (maʻisuka-faalagolago),
  • O le ketoacidosis o le suka (o se faʻalavelave o le maʻisuka ituaiga 1)
  • Maʻi faʻamaʻi fatu ma le ate,
  • O le maʻi suka ma lona muaʻi,
  • Glucose-galactose malabsorption, lactase deficiency, galactose inlepale,
  • Tausaga a tamaiti
  • Faʻasalaga taʻitasi i soʻo se vaega o Amaril,
  • Tina ma le lactation.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le auala o le Amaril: metotia ma metotia

E tusa ai ma faatonuga, e tatau ona tautala tautala Amaryl e aunoa ma le faimamago, i le taimi muamua ao le taimi o le aoauli, inu tele vai (a itiiti ifo ile ½ cup). O le tagofia o vailaau e tatau ona tuʻuina i se taumafataga, pe a fai o se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le maualuga o le toto suka e mafai.

O le tui mo tagata maʻi taitoatasi e filifilia taitoatasi e le fomaʻi, e fuafua i le maualuga o le suka i le toto.

Togafitiga e amata masani lava i se fua maualalo o Amaril - 1 mg i le aso. Faʻalagolago i le tulaga o le tagata gasegase, e mafai e le fomaʻi ona faasolosolo malie (i le tasi i le 1-2 vaiaso) faʻatuputeleina le fua o Amaril, mulimuli i le polokalame: 1-2-3-4-6 mg. O vailaʻau taatele o le 1-4 mg i le aso.

Afai e galo le tagata gasegase e talia le fualaau o aso taitasi, ona le tatau lea ona faateleina le aumaga e sosoo ai. O gaioiga i le tulaga o le solia faʻafuasei o le togafitiga e tatau ona talanoaina muamua ma le fomaʻi.

I le taimi o le faʻaaogaina o Amila, o le puleaina ole suka toto e talafeagai.

Faʻasalaga

I mataupu o le lapisi i luga poʻo le umi o le togafitiga faʻatasi ai ma le maualuga o doses o le glimepiride, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atiaeina o le hypoglycemia matautia ma se aafiaga e lamatia ai le ola.

A e faʻamaonia se mea maualuga, saili vave fesoasoani faafomaʻi. E toetoe o taimi uma, e mafai ona vave taofia le hypoglycemia i le faʻaogaina vave o gaʻo (o le suka, glucose, lauti poʻo le sua suamalie suamalie), o lea e tatau ai i le tagata gasegase ona i ai pea le 4 gaʻo suka (20 g glucose).O tagata suamalie i le togafitiga o le hypoglycemia e le aoga.

O le tagata maʻi e tatau ona i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi seia oʻo ina filifili le fomaʻi e leai se lamatiaga o faʻafitauli. E tatau ona manatua i le mafaufau le mafai ona toe amata le hypoglycemia pe a uma le toe faʻafoʻi o le kulukose i totonu o le toto.

Pe a togafitia se tagata maʻi i le maʻisuka ma fomaʻi eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, i faaiuga o vaiaso pe a ulufale i le falemaʻi ona o se faʻalavelave), e tatau ona ia faʻamatala e uiga i lona faʻamaʻi, faʻapea foi togafitiga muamua.

I nisi tulaga, ole falemaʻi atonu e manaʻomia. O se faʻalavelave iloga ma se faʻalavelave ogaoga (le lava o le mafaufau poʻo nisi faʻafitauli matuia o le neurological) e faatatau i tulaga faʻafomaʻi faʻafuaseʻi ma manaʻomia vave ile falemaʻi ma togafitiga.

Aʻo maʻi le tagata maʻi i se tulaga e le iloa, o le folasisi concentrate (dextrose) o le 20% o loʻo faʻaaogaina i le vavalalata (mo tagata matutua, o le dose o le 40 ml o le vaifofo o loʻo faʻaalia). I tagata matutua, o se isi togafitiga togafitiga e faʻaogaina, o le intramuscular or subcutaneous administration of glucagon (i le fua ile 0.5 i le 1 mg).

Afai e faʻafuaseʻi ona ave le tamaititi a Amaril e tamaiti laiti po o tamaiti, o le fua o le dextrose e faʻaaogaina i le taimi o le hypoglycemia e tatau ona faʻaeteete faʻaeteete pe a mafaufau i le ono ono tupu mai i le hyperglycemia matautia. O le faʻaofiina o le dextrose e tatau ona faia i lalo o le siakiina pea o le kulukose i totonu o le toto.

I le tulaga o se faʻalavelave, o le gaosiga ma le tofiaina o le malala ua faʻaaogaina e mafai ona manaʻomia.

O le vave maua mai o le kulukose o le toto e manaʻomia ai le puleaina o le faʻaogaina o se faʻaitiiti maualalo o le solu solution ina ia taofia le toe faʻafouina o le hypoglycemia. I ia ituaiga o gasegase, e tatau ona mataʻituina le siakiina o le kulukose i le toto mo le 1 aso. I tulaga ogaoga ma se umi faaumiumi o le hypoglycemia, o le tulaga lamatia o le faaitiitia o le kulukose i le maualuga o le hypoglycemic e tumau mo le tele o aso.

Tina ma le lactation

I le taimi o le maitaga, o le faʻaaogaina o Amaril ua solia. Faʻatasi ai ma se maʻitaga fuafuaina poʻo le amataina o le maʻitaga i le taimi o togafitiga faʻamaʻi, e tatau ona siitia atu se fafine i le inisalini togafitiga.

Talu ai ona o le glimepiride ua alu i le susu o susu, o le faʻaaogaina o Amarilini i le susu e solia. I lenei tulaga, o le fesuiaiga i togafitiga o le inisalini poo le faamutaina o le susu pepe ua faailoaina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le Glimepiride e maua i le isoenzyme CYP2C9 o le system cytochrome P4502C9, lea e tatau ona amanaia pe a faʻaaogaina faʻatasi ma tagata faʻamalosi (e pei o le rifampicin) poʻo le iniseti CYP2C9 (e pei o le fluconazole). Pe a faʻapipiʻiina ma fualaau oona nei, e mafai ona atiaʻe le malosi ole faatinoga o le hypoglycemic, ma i nisi tulaga o le atinaʻeina o le hypoglycemia ona o lenei mea: inisalini ma isi vailaʻau o le hypoglycemic for administration, angiotensin-converging inhibitors enzymes, hormones male sex, , pheniramidol, fenfluramine, fluoxetine, fibrates, ifosfamide, guanethidine, inhibitors monoamine oxidase, fluconazole, pentoxifylline (i Aafia i inumaga parenteral ogaoga), p-aminosalicylic acid, azapropazone, phenylbutazone, probenecid, oxyphenbutazone, salicylates, quinolones, clarithromycin, sulfinpyrazone, tetracyclines, sulfonamides, trofosfamide, tritokvalin.

Pe a faʻapipiʻiina ma vailaʻau o loʻo lisiina i lalo, e mafai ona faʻavaivaia le gaʻosese o le toto: acetazolamide, glucocorticosteroids, barbiturates, diuretics, epinephrine, isi vailaʻau o le sympathomimetic, glucagon, acidic nicotinic (high doses), laxatives (in mataupu o le faaumiumi o le faaaogaina), progestogens, estrogens, rifampicin, phenytoin, phenothiazine, hormones o le iodine.

A faʻaoga faʻatasi ma beta-blockers, N poloka2-nitamine responsors, clonidine ma reserpine, faʻavaivaia ma faʻaleleia le aafiaga hypoglycemic o le glimepiride e mafai.

Pe a ave togafitiga alofa (peta-blockers, guanethidine, reserpine ma le clonidine), o faailoga o le faʻamaʻi faʻamaonia ma le hypoglycemia e mafai ona toesea pe faaitiitia.

O le faʻaaogāina o le glimepiride ma le mea e mafai ona faʻalauteleina e mafai ona faʻamalosia pe faʻavaivaia le aafiaga o le mea mulimuli.

I le tulaga o se tasi poo le masani ona faʻaaogaina le ava malosi, o le faʻaaogaina o le hypoglycemic o le glimepiride e mafai ona faʻatele ma faʻaitiitia.

Faʻaaoga i le bile acid accelerants: i le uili o le uili, faʻafesoʻotaʻi le glimepiride, faʻaitiitia lona faʻamalo mai le gastrointestinal tract, ma le faʻaaogaina o le glimepiride 4 itula aʻo lei faʻamaumauina le fegalegaleaiga o le uili uili.

O fualaau o loʻo mulimuli mai o faʻatulagaga faʻavae ia o Amaril: Glemaz, Glymedeks, Meglimid, Diamerid, Glemauno.

Amaril Reviews

Faʻamatalaga e uiga ia Amaril e taʻu mai o le ki i le lelei o le fualaau faasaina o le filifiliga sao lea o le fualaau ma togafitiga. I le taimi lava e tasi, o nisi lipoti o loʻo i ai faʻamatalaga i le amataga o le aveina o Amaril i maʻi, o le maualuga o le suka o le toto na suia tele. E tusa ai ma le au atamamai, e mafai ona togafiti lenei mea i le fetuunaʻi o le fualaau e le fomaʻi (faʻatasi ai ma le faʻamalamalamaina o le fualaau faasaina, o le aʻafiaga o le atiaʻe o faʻafitauli o le faʻamaʻi).

O mea autu o le fualaau faasaina

O le elemene autu autu lea o se vaega o le vailaʻau - glimepiride (igoa Latina - Glimepiride) e aʻafia ai le faʻasaʻoina o le inisalini.

Faʻafetai i lenei vaega, o le vailaau faʻasaina ua i ai sona aafiaga faʻapitoa.

I le faʻasaʻolotoina o le hormone mai peta beta, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le maualuga o le toto suka. O se masini faapena o le gaioiga e fesoʻotaʻi ma se faʻaleleia atili o le faʻalogona o peta peta i le kulukose.

I le faaopoopo atu i le vaega taua, o mea nei e faaopoopo atu i le tuufaatasiga o vailaʻau:

  • povidone
  • lactose monohydrate,
  • indigo carmine
  • magnesium stearate,
  • microcrystalline cellulose.

E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻasalalau ai le gaosia o le hormone pancreatic. E mafua lenei mea i le fegalegaleaiga o le glimepiride ma le metformin ma vaomalo i luga o le membrane cell beta. O le faʻamalosiina o le vaega o loʻo galue malosi i polotini e faʻasalalau ai le gaoioiga o le auala, e pei o le tapunia ma le tatalaina.

Amaryl ei ai sona aafiaga faʻapitoa - e faʻaleleia ai le inisalini e faʻaogaina e maso ma mea faʻapipiʻi. E tupu lenei mea ona o le poloka o laina eletise i totonu o le membrane ma le faateleina o le faʻaogaina o le konisini i totonu o siama. O le faʻateleina o le tino e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini, ae e laʻititi foi ona aafia ai le gaioiga o le fatu ma toto toto.

O le maualuga o le faʻalauteleina o le mea galue malosi e maua i le faʻaaoga soo. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a ave le 4 mg o le glimepiride i le aso, e maua le maualuga maualuga i le 2.5 itula.

Faʻaaoga atoatoa le fualaau faʻatauina e maua pe a fai e tautala faʻalanu. O le taumafaina o meaai e faʻaitiitia ai le faʻagasologa o le faʻamaʻiina o le fualaau faasaina, ae o lenei aafiaga e faʻaleagaina. Excretion o le glimepiride e pasi atu i totonu o fatu ma gaʻo.

Le lisi o faʻamatalaga ma le faʻamaonia mo le taliaina

Amaryl ei ai faʻamatalaga nei mo le faʻaaogaina. O le mea autu o le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. Amene e tauamiotonuina mo tagata mamaʻi e le manaʻomia le inisalini o le inisalini, ma mo i latou o loʻo faʻaalia ile inisalini e faʻaleleia ai lo latou manuia.

I le togafitiga o le maʻisuka, o fualaau Amaryl o loʻo faʻamatalaina faapitoa lava o fualaau autu. Ae o le le lava o le puleaina o le tino (aemaise lava pe afai o le tagata maʻi ua faatonuina le fua o le fualaau faasaina), ua faatonuina le Glimepiride faatasi ma Metformin. O lenei mea e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻamalosi toto. I lenei tulaga, o taunuuga e sili atu ona lelei pe a faatusatusa i latou na ausia i se isi mea e faʻaaogaina ai fualaau.

O le lelei lelei na ausia ona o le faigata o togafitiga e faaaoga ai Glimepiride ma Metformin na mafua ai ona maua le togafitiga o fualaau faasaina Amaryl M. A mo lenei vailaau pe a togafitia togafitiga o le maʻisuka i fualaau faasaina, lea e talafeagai mo tagata mamaʻi.

O fualaau o le suka o le amaila o le fuaina o fualaau faasaina e mafai ona ave i tagata gasegase e manaomia le iniseti masani o le inisalini. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaleleia foi le pulea o meaʻai, ae o le fua o le glimepiride e fautuaina ina ia faʻaitiitia.

E pei lava o soo se vailaʻau, e le mafai ona mafaufauina le saogalemu o le vailaʻau. Ua i ai le ulaula a Amaila, ma o la latou lisi e tele tele.

Muamua lava, e fautuaina ia faʻaeteete i le ave o vailaʻau i le taimi muamua o togafitiga: i le gasologa o lenei vaitau, o loʻo tumau pea le lamatiaga o le paʻu o le kulūkose. Afai e sili atu le taimi e tumau ai le lamatiaga o le hypoglycemia, e fautuaina e suia pe o le togafitiga poo le fua o Amaril. E manaʻomia lou faʻaeteete ma nisi faʻamaʻi, o se olaga le talafeagai, o se mea e le paleni taumafa.

O faʻamaʻi nei (poʻo tuʻutuʻuga o le tino) o faʻamautuga autu i le tofiga o Amaril:

  1. O le maʻi suka poʻo le tuaa.
  2. Ketoacidosis.
  3. Maʻi malosi ma le fatu fatu.
  4. Le faʻalogo poʻo le faʻaaloalo i le autu poʻo isi vaega o le vailaʻau.
  5. E leai se faʻasologa o faʻamaʻi (faʻapalapala lactose, lactase deficiency, etc.).
  6. Toto I le taimi o le fuafuaina o le maʻitaga, e tatau ona suia le tulafono togafitiga. O le tagata maʻi e tuʻuina atu i inisalini injections, e le o faʻamaonia le vailaʻau.
  7. I le taimi o le susu, e faʻaauau pea le togafitiga o le inisalini. Afai mo soʻo se mafuaʻaga e le talafeagai le togafitiga togafitiga, ua fautuaina Amaril i le tagata maʻi, ae fautuaina e taofi le lapataiga.

E le o faʻamaonia se fualaau mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga I. O le faʻamaualuga faʻamaoni o tausaga o tamaiti. E leai ni faʻamatalaga tuʻufaʻatasiga i le puipuia o fualaau faasaina i tamaiti.

O le mea lea, mo le togafitiga o le maʻisuka i tamaiti, o le tele o mea e masani ai le fualaau faasaina e masani ona faatonuina.

O aʻafiaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina

I le avea ma se taunuuga o le ave o Amarilila, o aʻafiaga e ono tupu.

I nisi tulaga, o loʻo i ai se avanoa e le lelei ai gaioiga o totoga eseese ma tino o le tino.

I luga o le vaega o le metabolism, ua mataituina ai gaioiga hypoglycemic. E masani lava ona vave tupu, ae e matua faigata lava ona togafitia.

O nisi o fualaau o le maʻisuka e mafua ai le le mautonu o le tino tutotonu o le tino.

O i latou e ave Amaryl e tutusa o latou faailoga:

  • vavao
  • leai se mafaufau
  • solia o le faamaopoopoga
  • faatelegese le tali
  • moe i le moe
  • fenumiai po o le leiloa o le malamalama
  • tulaga faʻavaivai
  • upu le atoatoa
  • popolevale, atuatuvale, ma isi.

O aʻafiaga o le tagofia o fualaau faasaina e pei o le soliga o le mea o loʻo i ai mea e masani ai. E mafai ona faʻaalia i le tiga i totonu o le manava poʻo le manava, faʻalavelave, manava, vomia, faateleina le fiaaai.

Ona o aʻafiaga o le glimepiride, o se faʻaitiitia o le kulukose, e ono mafai ona aʻafia ai le tulaga o okeni o le vaʻaia, lea e mafua ai le faʻaleagaina o le vaai.

O le vailaʻau e aafia ai faiga faʻavae o le toto, lea e mafai ona faatupuina le lamatiaga o ia suiga e pei o:

  1. Anemia
  2. Thrombocytopenia (o suiga eseese).
  3. Pancytopenia.

O le taatele e masani ona maua ai faʻamaʻi faʻamaʻi:

  • sasaa
  • paʻu paʻu
  • mumu o le paʻu,
  • vasculitis.

I le maeʻa ai o vailaʻau a Amelie, o faʻamaʻi pipisi e masani ona agamalū ma vave pasi vave togafitiga.

Ae e taua tele le amata togafitiga i se taimi talafeagai: o le lamatiaga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o anaphylactic.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E le mafai ona lelei togafitiga e aunoa ma le mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina o Amaril. O le tulafono faavae o le pulega e faapea o le laulau e le tatau ona nutimomoia. Ave le maa Amaril 3 i le atoa, ma le tele o vai e faigofie ai ona foloina.

O le fuataga sili ona lelei o Amaril ua fuafuaina taitoatasi mo le tagata maʻi. O le mea taua autu lea e faʻaaogaina pe a faatonuina le vailaʻau o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le siʻosiʻomaga talafeagai e mafai ona fesoasoani e faʻafaigofieina ai le faʻataʻitaʻiga. I le faaopoopo atu i le kulūkose, i le vaega o faatonuga o le auala e faʻaaoga ai le fualaau faasaina o loʻo taʻu mai ai o le siaki faifai pea o le maualuga o le kulukose, ae e taua foi le hemoglobin glycated.

Atonu ei ai tulaga pe a galo le gasegase e ave fualaʻau Amila i le taimi. I ia tulaga, o le toe faʻaleleia o le aofaʻi o fualaau faasaina e ala i le masalomia o le tui e le fautuaina. E masani lava e tumau pea le tui, o laulau ua misia e le o toe faʻaleleia. E sili atu le talanoa muamua i se fomaʻi e uiga i amioga i tulaga faapena.

I le taimi muamua o le togafitiga, o siama ua faatonuina Amaryl 1 mg i le aso. I le gasologa o taimi, pe a manaʻomia, o le faʻateleina o le fualaau o le vailaʻau i le 1 mg e mafai, muamua i le 6 mg i le aso, ona oʻo atu lea i le 8 mg. Faatasi ai ma le masani ona pulea le faamai, o le maualuga o le metotia e le sili atu i le 4 mg i le aso. O le tele o le sili atu i le 6 mg i le aso e seasea ona maua ai le faʻaleleia atili. Ole fua ole vailaʻau i le 8 mg o loʻo faʻatulagaina i tulaga faʻapitoa.

O le va i le va o faʻalautele taʻitasi i le vailaʻau e fuafuaina i le tulaga o le maʻi ma le lelei o le aofaiga o fualaau na ave, ae le tatau ona itiiti ifo i le 1-2 vaiaso.

E tatau ona ave le fualaau faasaina pe a uma se taumafataga, ona e ono tulai mai le hypoglycemia.

O le vailaʻau tuʻufaʻatasia o Amaryl M e tatau ona ave e tusa ai ma le mataupu faavae lava e tasi. O le vailaau o vailaau faʻasaʻo ua faʻasinoina e le faʻasologa o loʻo tuʻuina atu ile 2 tootoo: taeao ma afiafi, pe ua maeʻa loa ona ave loa. O le tele o taimi, e fautuaina tagata maʻi e ave Amaril 2m + 500 mg.

O le aofaʻi o Amaril mai le maʻisuka i tagata matutua ua gasegase ma le faʻaeteete tele, ma o togafitiga e faia ma le siakiina pea o fatugaʻo.

Faamatalaga faʻamatalaga faʻasaina

Pe a faatonuina Amaril po o Amarilini M, e le tatau i le fomaʻi ona tuuina atu faatonuga i le tatau lelei o le faaaogaina o fualaau faasaina, ae ia lapatai foi e uiga i aʻafiaga e ono tutupu. E tatau ona totogia faapitoa le gasegase o le hypoglycemia, lea e mafai ona tupu pe afai e galo le gasegase e 'ai vave loa ona ave Amaril. Ina ia aloese mai le hypoglycemia, e sili atu le i ai o se suka poʻo se lole.

I le faaopoopo i le maualuga o le suka ma le glucose i le urine, e tatau i le tagata maʻi ona siakiina e le aunoa le gaioiga o gaʻo ma le ate.

O se fesili taatele pe mafai ona ave le ava i le taimi o togafitiga ma Amaril. E taua le manatuaina o le ava malosi e masani ona le taliaina i le taimi o togafitiga o le maʻisuka ma e le mafai ona tuʻu faʻatasi ma le tele o vailaau. O Amaril foi e patino ia i latou. O aʻafiaga o le tagofia o fualaau ma le ava i le taimi e tasi e mafai ona le mautonu. I nisi o tulaga, o le lelei o le fualaau faasaina ua maualuga atu, ma i isi ua matua faaitiitia. O le mea lea, i taimi o togafitiga, e tatau ona e lafoaia le ava malosi ma fualaau faasaina.

Ae o le fegalegaleaiga a Amaril ma isi vailaʻau, o mea uma lava iinei e faʻalagolago foi i le ituaiga o fualaau faasaina. O le suʻeina o fualaau faapitoa e faʻaleleia le aoga o Amaril, o isi - faʻaititia le aoga. O le lisi o na mea uma ma isi fualaau oona e tele lava. O le mea lea, pe a tatau ai, ave nisi vailaʻau, e tatau ona logoina le fomaʻi e uiga i le siama ma le fualaau faʻatau. I lenei tulaga, o le a mafai e le fomai ona filifili se fualaau faasaina lea o le a leai se aafiaga taua i le aoga o Amaril.

Afai ei ai ni aʻafiaga e tutupu, e tatau ona e taofia le ave o vailaau ma faʻatalanoa se fomaʻi.

E naʻo se fomaʻi e mafai ona fautuaina ni analogues talafeagai a Amaril.

Faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina

I le faʻaaogaina o Amaryl mo le maʻisuka ituaiga 2, o iloiloga na maua mai i le tele o tagata gasegase. O lenei mea e faʻamaonia ai le mea moni e faapea, faatasi ai ma le vailaau tatau, o le vailaau faʻamalositino e tau ai le gasegase.

I le faʻaopoopoga i le aoga, o le tele o tagata faʻatau na taʻua le eseese lanu o laumei o se uiga lelei o le vailaʻau - o lenei mea e fesoasoani e le faʻafememeaʻi ai vailaʻau i se eseesega o fua o le glimepiride.

O iloiloga na maua i Amaril e faʻamautuina e le gata o lona aoga, ae faʻapea foi aʻafiaga o loʻo faʻaalia i faatonuga ia Amiliki.

O le tele o taimi, o faʻamaʻi faʻamaʻi e faʻaalia faailoga o le hypoglycemia:

  1. Vaivai.
  2. Tremor.
  3. Teteʻata i le tino atoa.
  4. Tesea
  5. Faateleina le manaʻo.

E masani lava, o se taunuuga o le hypoglycemia i le maʻi suka, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le leiloloa o le mafaufau. O le mea lea, oi latou o loʻo ave Amarilila e tatau ona faʻaaogaina i taimi uma oloa gaʻo (faʻataʻitaʻiga, suti) faatasi ma i latou, ina ia, pe a tatau ai, e vave ona latou faateleina a latou suka ma faʻaleleia lo latou soifua lelei. Peitai, e tusa ai ma fomaʻi, o suiga i le maualuga o le suka e le o se faailoga o le le atoatoa o le fualaau faasaina. Pe a oʻo mai na uiga, ua lava lea e fetuunai ai le fualaau.

O se masani masani mo avetaavale o loʻo faʻamalosia e suʻe suāvai i luga o le tino, o se faʻafitauli matuia pe a ave se taavale. O le itu tutusa tutusa o loo faailoa mai i faatonuga i le lisi o aafiaga e ono tulai mai. O le faaitiitia o le tali atu o loo faamatalaina i le aafiaga o le glimepiride i luga o le tino.

I nisi o tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka matutua, i le iloiloga o Amaril, e toʻatele na lauiloa se isi itu le lelei: e ui lava i le lelei o le suamalie o Amaril, o le maʻisuka togafitiga e taugata tele, aua o le fualaau faasaina e sili atu nai lo nisi o analogues, e aofia ai le Russian gaosiga.

Tau ma mea tutusa o le fualaau faasaina

E mafai ona e faʻatau Amarila i se falemaʻi masani i le fale, ae o loʻo i ai se faʻamaumauga e tasi: e leʻo faʻatau. Mo le tele o isi vailaʻau faʻasaina, e tatau ona e faia se faʻatauga e faʻatau ai Amaryl.

O le isi fesili lauiloa e fiafia tele i le maʻisuka, o le a le tele o le tau a Amaril. O le tau o le fualaau faasaina i lenei tulaga o le a faalagolago i luga o numera o laupepa i totonu o le afifi ma le fua o le fualaau faasaina. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se pusa o fualaau faasaina mo le 30 fua o le papa, e faalagolago i le fualaau, mai le 200 i le 850 ru. I le taimi lava e tasi, o le Amaril 1 mg e tusa ma le 230-280 ruuga, o le faapipiiina o laulaʻau Amaril 2 mg - 450-560 rubles, 3 mg - mo 620-830 rubles. O pele sili ona pele Amail 4 mg 90 pcs. - latou te tau e tusa ma le 870-1080 rubles.

O Amaril M e mafai ona faatauina mo le 570-600 rubles. E taua le mafaufau o le tau e mafai ona e faʻatau ai meli Amala 2mg + 500 mg. E matua faigata lava ona maua se laʻititi maualalo (1 mg + 250), talu ai e le masani ona faʻataʻitaʻiina e fomaʻi, ma e tusa ai ma lea, e itiiti lava le faʻatau atu.

E i ai le tele o fualaau oona e tutusa lelei. O analogues sili ona taatele:

Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani lava ona suia Amaril i le vailaʻau Gliclazide (pln - Gliclazide). E aʻafia foi i le vaega o le sulfanylurea. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai na o le mea galue malosi - gliclazide ma isi vaega. O le vailaau e afaina ai peta beta, faʻaleleia le gaosiga o le inisalini. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e fesoasoani i le edema, pe a faʻaleleia ai le toto toto, e faʻalavelaveina le taliaina o le platelet, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis ma isi faʻalavelave.

O le a le mea e sili atu ona aoga fualaau faʻamaina o le hypoglycemic o le a taʻu atu i le tagata poto i le vitio i lenei tusiga.

Amiliki lau vailaau

O le vailaʻau e maua mai i le falemaʻi ma le vaega o vailaʻau faʻataʻitaʻi o vailaʻau o le hypoglycemic o le tolu tausaga o le sulfonylurea. Amaryl ei ai se mea umi umi. O le tuufaatasiga, faatasi ai ma le aafiaga autu o le gaioioiga ma gaioiga laiti i luga o le cardiovascular system, na mafua ai le faaaoga lautele o fualaau faasaina e tetee ai i le maʻisuka ituaiga 2 ma le le atoatoa o metotherapy metformin.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vailaau faʻasaina ua tuʻuina atu i luga o le maketi i ituaiga eseese e fa o le faʻasaʻolotoina, ia ua fuafua mo le togafitiga o le maʻisuka, e faalagolago i uiga patino o le tagata maʻi:

  1. Amaryl, 1 mg: papa lanu piniki mumu o se pepa laugatasi, o itu uma e lua o loʻo i ai se mea e ono vaeluaina, o le tusi "f"Ma le togitogia o le" NMK ".
  2. Amalil, 2 mg: fualaau lanu meamata o se pepa laugatasi, i itu uma e lua o loʻo i ai se tulaga vaeluaina, o le tusi "f"Ma le togitogia o le" NMM ".
  3. Amaril, 3 mg: papa lanu mumu lanu samasama o papatusi o se pepa laugatasi, i itu uma e lua o loo i ai se mea e ono vaevaeina, o le mataitusi "h" ma le togitogiga "NMN".
  4. Amalil, 4 mg: papa lanumoana lapopoa, mafolafola foliga, i itu uma o loʻo i ai le mea e ono vaeluaina ai, o le mataitusi "h" ma le togitogiga "NMO".

lactose monohydrate, sodium carboxymethyl starch, povidone, microcrystalline cellulose, magnesium stearate, lanu mumu ma le uʻamea samasama, indigo carmine

Tosiga ma le pulega

E ave le amaryl i le taimi o taumafataga pe ao le i ai taumafataga, faʻamago i le vai. I le taimi muamua o le taliaina, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le hypoglycemia, o le mea lea e tatau ai le pulea o le fomaʻi. O le fua o le glimepiride e fuafua i iuga o le fuafuaina o le maualuga o le suka i le urine ma le toto. O le faʻataʻitaʻiga e amata i le tasi papa (1 mg glimepiride) i le aso. E le gata i lea, pe a iloa le le atoatoa o le le pulea, o le a oʻo i le 2 mg pe sili atu. O le vaeluaga i le va o le faateleina o le 1-2 vaiaso. O le maualuga maualuga o le 6 mg i le aso. O le faʻamalosia o le inisalini e faʻataʻitaʻiina e na o se fomaʻi.

Alcohol ma Amaryl

O fualaau faasaina ei ai lona aafiaga tuusaʻo i le suka o le toto. O lenei gaioiga e tuʻuina atu i se faʻasalaga taua i lalo o le malosi o le ava malosi. Ole aʻafiaga o le hypoglycemics e mafai ona faʻatupulaʻia pe faʻaitiitia, ma e matua faigata lava ona faʻamaonia le faʻaalia o le aʻafiaga, lea e mafua ai ona faʻasaina le faʻaaogaina o le ava ao tago i le fualaau.

Amarila analogs

Suia masini e aofia ai vailaau faʻasaina o le sulpanoylurea ma le maʻisuka ituaiga 2. Analogs o lona uiga:

  • Glimepiride - o se vailaʻau faʻatasi ma le igoa e tutusa,
  • Diagninide - o le faʻasaina o le suka e maua i luga o le lipine,
  • NovoNorm - fualaau faasaina ua faaulufale mai, e aofia ai le toe totoina,
  • Glidiab - o se fomaʻi Rusia e faavae i le glimepiride,
  • O le maʻi suka o se fualaau faʻatau mai fafo mo le maʻisuka.

Amiliki po o le maʻisuka - o le mea e sili atu

O vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina mo le maʻisuka ituaiga 2 ma o loʻo maua i le laulau. Latou te faʻavasegaina le gaosiga o le inisalini, faʻalauteleina le lagona o le tino, maualalo le cholesterol ma se faailoga o le taimi mai le 'ai i le faʻasaʻoina o le inisalini. Afai o le tagata maʻi ua faʻavaivaia le toe aoga, o fualaau e faʻaititia ai le maualuga o le porotini i le urine. O le eseesega i le va o vailaau o le tau - O le maʻi suka e taugofie.

Tuua Lau Faamatalaga