Glucometer e faʻasolosolo fefaʻatauaiga ma isi mea talafeagai

O le maʻisuka ua amata ona laʻititi: pe ana fai e sili atu ona maua i maʻi o le vaega 50+, o le taimi nei o loʻo i ai le lamatiaga o tagata i le 40 tausaga. O mataupu o le siama o le maʻisuka i tamaiti ua sili atu ona masani ai. O le mea moni, o loʻo faaauau pea ona galulue tagata saienitisi i lenei autu, talu mai lava i aso nei, i le seneturi 21, o loʻo i ai pea lava avanoa i le mataupu o le maʻisuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sooupu ma le masini e mafua ai le faʻamaʻi e le o iloa.

Ae o maʻi faʻaonaponei, e ui lava o le maʻi e lei maeʻa ona suʻesuʻeina, o loʻo i ai se avanoa sili atu e mafai ai ona puipuia le faʻamaʻi, i se isi itu, faʻamalosi. Ae maise lava, o mea e faʻaaogaina ai - o mea laiti eletise eletise e avea ma mea faigaluega mo le vave fuaina o le toto kulukose - fesoasoani e fai lenei mea.

Glucometer lancets ma fautuaga mo le filifiliaina

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Glucometers e taua o masini eletise e fuaina ai le suka o le toto. O le gaioiga a le toʻatele oi latou e faʻavae i luga o se puno o le tamatamailima o le tagata maʻi, faʻamaoniga toto, o lona faʻaaogaina i le suʻega o le suʻega ma le auiliiliga atili. Mo le faia o se faʻamaʻi, faʻavave mo se glucometer (i se isi faaupuga, nila) e faʻaaogaina.

Lancets ua manatu o se tasi o mea masani masani e faatauina mai e le maʻisuka. O lo latou faʻaaogaina e lelei, saogalemu ma toetoe lava a leai se tiga, o le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi uma ituaiga faʻamaʻi e faʻaitiitia i le tele o taimi. O loʻo suʻesuʻeina e le tusiga pe o le a le glucose meter mita, o latou ituaiga, pe fia taimi e mafai ai ona e faʻaaogaina masini ma uiga o filifiliga.

Vaʻaia masani masani

E manaʻomia faʻavaomalo uma mo mita uma o le kulukose toto. Pau lava le masini lea e le o fetuutuunai ai le laupepa o lenei vaega o le Accu Chek Softlix. O lenei masini e taugata tele, o lona faʻaoga e le masani ai.

O se faʻalaʻau masani masani e faʻaleagaina ai le paʻu i le taimi o le faʻalavelave. Ua tuʻuina le masini i totonu o le au, o se vaega o le glucometer. E mafai e le au gaosiga ona faʻaogagofie lenei ituaiga o punuku e ala i le faaopoopoina o se galuega e pulea ai le loloto o le faʻaleagaina. E talafeagai lenei mea pe a fua i fua o le suka mo tamaiti laiti.

Lancets Automatic

O le taʻavale atomatasi o se mea faʻapipiʻi ma ni nila e sui ai. E te le manaʻomia se peni e faʻaaoga. O ia lava na te ave se mataua o le toto, e taua le tuʻuina i le tamatamailima ma taomi le ulu. O le uʻamea ua faʻapipiʻiina ma se nila manifinifi lea e mafua ai ona le iloa le pupu, e leai se tiga. E le mafai ona faʻaaogaina le nila se tasi. A maeʻa ona faʻaaogaina, e aveʻesea ma lafoaʻi (e mafai ona tuʻuina i totonu o se pusa faʻapitoa mo mea faʻamaonia mataʻutia).

O le vaʻavaʻavale afi o se faʻataʻitaʻiga o glucometers e faʻaaoga ai le laumei aunoa. O lana faʻataʻitaʻiga e iai le puipuiga faʻapitoa, lea e faʻaalia ai i le mea moni e amata ona galue le tagata na o le ulu i le tulaga o fesoʻotaʻiga ma le paʻu.

O faʻamalositino faʻapitoa e talafeagai mo maʻi maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, talu ai o nei tagata gasegase e fuaina le suka i le tele o taimi i le aso.

Tamaiti ole nila

O se isi vaega e leʻi maua lautele le faʻaaogaina. E mafua ona o le maualuga o tau o sui. O faʻailoga a tamaiti ei ai ni faʻailoga pito sili ona taua e maua ai le saʻo ma le leai se toto o le aoina o toto. A maeʻa le faʻagasologa, e le afaina le sitepu puncture. O tagata e faʻaaogaina le fiafia e faʻaaoga lancets lautele mo tamaiti nai lo lenei vaega o nila.

E faʻafia ona sui?

O tagata gaosiga ma endocrinologists e faamamafaina le manaʻomia ona faʻaoga tasi ia tui taitasi. E mafua ona o le nila e faʻamaonia ao lei faʻaoga. A maeʻa ona aʻafia ma aʻafia, o le a faʻauʻuina i luga o meaola ninii.

Ole ituaiga autū e sili atu ona faʻalagolago i lenei tulaga, talu ai ona latou suia naʻo latou, ma puipuia ai le toe faʻaaogaina. E manaʻomia e le tagata ona suia na o le apalai faʻapitoa, ae peitai ina ia mafai ai ona teu se tupe, e sili atu i tagata gasegase le faʻaaogaina o le masini se tasi seʻia oʻo ina amata ona vevela. E tatau ona manatua o lenei mea e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le atinaʻeina o le inflammatory and infectious processes ma faʻasolosolo mulimuli ane i luga ma maualuga.

Tau ma Tausiga

O le tau o tagata taʻavale e faalagolago i le tele o mea moni:

  • kamupani gaosi oloa (mea ua faia e Siamani e sili ona taugofie),
  • numera o lancets per pack,
  • ituaiga masini (masini e tosoina le tau o se poloaiga o le maualuga maualuga nai lo ata masani),
  • oloa lelei ma faʻafouina,
  • o le tulafono o vailaau mo togafitiga lea o loʻo faʻataunuʻuina ai (faʻamalositisi i aso nei e sili atu le tau nai lo falemaʻi 24 itula).

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tau i se va o le 200-700 ruʻu se atigi pusa e 200, e tutusa lava le 'au "masini otometi" i le faʻatau 1400-1800 rupu.

O le faʻaogaina o le masini pipisi e tatau ona amanaia mea nei:

  • faʻaaoga tasi-taimi (e tatau ona e taumafai e tausisia lenei parakalafa),
  • e tusa ai ma tulaga e teuina ai, e tatau ona i ai i le potu vevela e aunoa ma ni suiga tetele,
  • o nila e le tatau ona faʻaalia i le vai, vaʻa, susulu malamalama,
  • ua maeʻa le lafoaia o laupepa e faasaina.

Glucometer Contour TS

O lenei masini ua 10 tausaga le matua, na faʻasaolotoina le tagata suʻesuʻe i se fale gaosi Iapani i luga o le atinaʻeina o le Bayer medical brand. O nei oloa lelei i se tau maualalo.

O a ni uiga o le Contour TC mita:

  • E faavae i luga o le galuega o mita eletise e faʻatautaia ai faʻamatalaga i ni nai sekone,
  • Faʻatino se suʻesuʻega e aunoa ma le amanaia o le i ai o le maltose ma le galactose i totonu o le toto - e oʻo lava i se maualuga maualuga o nei mea i totonu o le toto e le aʻafia ai le faʻamaoni o taunuuga,
  • O le masini e faʻaalia ai faʻamatalaga faʻamaonia e oo lava i le hematocrit i le 70%,
  • E tofu le tagata suʻesuʻe ma pule lelei i le fale suesue, siakiina mo le saʻo, o lea e le mafai e le tagata faatau ona masalomia le saʻo o le mita.

O le seti atoa o lenei masini e aofia ai le masini lava ia, sosoʻo, faʻasologa, tusi tusi, pepa faʻamaonia ma 10 vailaau faʻamaonia.

Lancets Contour TS o ni nila e faʻaofiina i totonu o le puncture, ma latou faʻatagaina oe e maua le fua saʻo o le toto mo le suʻesuʻega.

O le a le mea e tu ai se taavale

O le faʻaaogaina o le masini o se meafaigaluega e faʻaaoga ai nilala e mafai ona aveeseina e mafai ona suia. E le manaʻomia le 'au, e le tatau ona faʻalavelaveina nei masini e lua: o le pupuʻu ma le faʻataʻitinoina o loʻo i ai le eseesega o mamanu.

O le filifiliga lona lua o se masini e moni lava e alu ai se mataua o le toto, e tatau lava ona e faapipiʻi i le tamatamailima ma kiliki i luga o le ulu laitiiti. O le uila e i ai se nila manifinifi, lea e mafua ai ona le iloa le pupu, o le a fai mai se tasi, e leai se tiga. E le faʻaaogaina le nila se tasi - e tatau ona lafoai uma lancets faʻaaogaina. E tusa lava po o le a le kamupani o loʻo i ai lau laupepa, e tatau ona e lafoaia pe a uma ona faʻaaogaina.

E moni, o loʻo i ai se tamai teuteuga. Ioe, e tusa ai ma faʻatonuga, o suiga uma lava o suiga, ae i le faʻatinoga, e le masani ona faʻaaogaina e le au faʻaogaina ni nila se tasi. O le manatu o le tau o le tau, o lo latou avanoa, le le mafai ona faʻatau se mea fou i le taimi, ma isi. Afai e faʻaaogaina e se tasi le mita, ona mafai lea ona faʻaaoga le tele o le tele o taimi, e ui lava, e moni, e le manaʻomia.

O le a le fomai e fai mai e uiga i le fesuiaiga o le suiga o le lane:

  • Aʻo lei faʻaaoga muamua, o le nila e matua leai se aoga, ae pe a uma ona faʻaalia, ua tupu se faʻalavelave, o le laulau vavae e totoina i meaola leaga,
  • Lancets o se masini otometi e sili atu ona atoatoa ma faatuatuaina, talu ai ua suia i latou lava, e le faatagaina le toe faʻaaoga,
  • Afai o le maʻisuka e faʻaaogaina ni nila ni nai taimi seʻia oʻo ina le manava, e masani lava ona faʻalavelaveina - o le avanoa e atiina ae ai faʻalavelave pipisi ma le faʻaogaina o aʻafiaga ma faʻalavelave matuia.

O le manatu lautele o fomaʻi e pei ona taua i lalo: i nisi tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le lava laupepa, faatasi ai ma se lapataiga. Ae faʻatasi ai ma le gaʻo toto poʻo faʻamaʻi pipisi, e tatau ona suia le nila pe a maeʻa taimi taʻitasi.

Lancets mo le glucometer Contour TC

O fea laupepa e fetaui mo le Totogi o le Toa? O nei mea nei o nilala moli. O le lelei o nei nila o lo latou malosi ma le tausisia atoatoa o tulafono saogalemu. O nei nila e faia i fomaʻi faʻapitoa faʻapitoa, e leai ni faʻamaʻi, ma e puipuia i latou e se pulou faʻapitoa.

Uiga o Lancets Microlight:

  • O suʻelaʻau taʻitasi e faia i le faʻamalosi o le laser, e mafua ai le maua o le puncture i sina tiga,
  • O le mafiafia o le nila e le sili atu ile 0.36 mm.

O le Microllet set of lancets e aofia ai ni silalalalalalala 200 ua faʻaaogaina, lea e fautuaina e sui ao leʻi faia fua taitasi. O le nila mo le Taavale o le Kolupe Masalo e le tatau ona tuai, faʻatauina mo se taimi umi, ma teuina i tulaga le talafeagai.

O le tau o lalaga mo le kulukose mita Contour TS e mai le 600-900 rubles mo le 200 fasi pepa i le pusa.

Faʻasalalauga lautele poʻo faʻaaoga

O lalaga faʻavaomalo e fetaui lelei mo soo se glucometer.

E masani lava, e tofu lava le auiliiliga ma ana lava mea, ae e le tupu lenei mea i faʻatauga lautele - o le a latou fetaui lelei i masini uma (sei vagana ai Softlix Roche).

O faʻamalositino faʻafuaseʻi ei ai se faʻalanualaina o le nila manifinifi, aua o le punch, o le mea moni, e le mafaamatalaina. A uma ona faʻaaogaina naʻo se ituaiga vae, e leai ni lino paʻu. O se masini lomitusi faigofie i luga o le ulu o sea masini ua lava lea e ave ai le toto, e le manaomia se peni mo lenei, lea, ioe, e faigofie.

Ma o loʻo i ai foi se isi vaega o lancets, lea e taʻua o tamaiti. O iinei, e fausia ai nila faʻapitoa i totonu, i le maamaa e mafai, ina ia le lagona ai e le tama se tiga. A maeʻa lenei faʻatinoga, e le afaina le 'upega tafaʻilagi, o le faʻagasologa e matua vaivai lava ma e itiiti le faʻaleagaina.

E faʻapefea ona faʻaogaina le auʻiliʻiliga i le faʻaaogaina o le mita o le TS i luga o le mita?

Faia vave lau suʻega ile fale mama, mago ma mafanafana.

Ave se fagu fou mo se sikuea sikuea.

E le gata i lea, o mea uma e faʻataʻitaʻiina:

  • O le tagata oti na te faʻaalia le loloto o le manaʻoga, ona faʻaaoga lea o le masini i le paʻu o le tamailima. A maeʻa lena, ona e tuʻi lea o le pataki button, ma o le pa'ū ifo o le toto i luga o le paʻu.
  • Ia mautinoa e aveese le inumaga muamua ile cotton pad - e tele le tele o le va o le vai e leai se aoga mo lenei suʻesuʻega.
  • I totonu o le matata o le suʻega, seti se faʻamaumauga fou. Faatali mo le faailo leo e taʻu mai ai le saunia o le masini mo suʻesuʻega.
  • Aumai se lua matāua o le toto i le fasimea, faʻatali seia oʻo ina faʻafefe le vai ola i le aofaiga o loʻo manaʻomia i totonu o le nofoaga faʻaali.
  • A maeʻa ni nai sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau. Aveese le fasipepa ma faʻaaoga. O le taunuʻuga e mafai ona faʻamaumauina i le pepa o fuataga.

Taofi le afifi i ni laupepa, pei o le mita lava ia, ma le siakiina o fasi pepa, e le mafai e tamaiti ona maua. E faigofie lava ona i ai se pusa e tasi o loʻo i ai le masini lava ia ma mea uma e tatau ai, faʻapea foi ma se fua tusi.

Lancet User Reviews

I faʻasalalauga faʻavae, e tele le faʻamatalaga e uiga i mea faʻafitauli e tulaʻi mai i le faʻaogaina o ni kesi, faʻapea foʻi ma mea e fesoʻotai i ai. O loʻo i ai foi manatu, fautuaga ma togafiti, fesili ma faatonuga.

Lancets mo le vailaʻau o le vaʻaia o le vaʻavaʻalo - o mea nei o pepe Microlet, modern, sharp, minimally painful. Ua faatauina atu i totonu o se afifi o le 200 fasi vaega, ua lava mo se taimi umi. E le fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o se lapoʻa i ni nai taimi, ae i nisi tulaga e mafai - o le mea autu o le tagata maloloina (e leai se faʻamaʻi o le paʻu ma faʻamaʻi pipisi), ma e na o ia lava le faʻaaogaina o le masini.

Glucometers e taua o masini eletise e fuaina ai le suka o le toto. O le gaioiga a le toʻatele oi latou e faʻavae i luga o se puno o le tamatamailima o le tagata maʻi, faʻamaoniga toto, o lona faʻaaogaina i le suʻega o le suʻega ma le auiliiliga atili. Mo le faia o se faʻamaʻi, faʻavave mo se glucometer (i se isi faaupuga, nila) e faʻaaogaina.

Lancets ua manatu o se tasi o mea masani masani e faatauina mai e le maʻisuka. O lo latou faʻaaogaina e lelei, saogalemu ma toetoe lava a leai se tiga, o le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi uma ituaiga faʻamaʻi e faʻaitiitia i le tele o taimi. O loʻo suʻesuʻeina e le tusiga pe o le a le glucose meter mita, o latou ituaiga, pe fia taimi e mafai ai ona e faʻaaogaina masini ma uiga o filifiliga.

Apalai lautele mo se glucometer

E manaʻomia faʻavaomalo uma mo mita uma o le kulukose toto. Pau lava le masini lea e le o fetuutuunai ai le laupepa o lenei vaega o le Accu Chek Softlix. O lenei masini e taugata tele, o lona faʻaoga e le masani ai.

O se faʻalaʻau masani masani e faʻaleagaina ai le paʻu i le taimi o le faʻalavelave. Ua tuʻuina le masini i totonu o le au, o se vaega o le glucometer. E mafai e le au gaosiga ona faʻaogagofie lenei ituaiga o punuku e ala i le faaopoopoina o se galuega e pulea ai le loloto o le faʻaleagaina. E talafeagai lenei mea pe a fua i fua o le suka mo tamaiti laiti.

Taua! O nilala ua faʻapipiʻiina i pulou puipuia, lea e mautinoa ai le saogalemu ma le faʻamaoni.

Faʻailoga e aunoa ma se lavelave

O le taʻavale atomatasi o se mea faʻapipiʻi ma ni nila e sui ai. E te le manaʻomia se peni e faʻaaoga. O ia lava na te ave se mataua o le toto, e taua le tuʻuina i le tamatamailima ma taomi le ulu. O le uʻamea ua faʻapipiʻiina ma se nila manifinifi lea e mafua ai ona le iloa le pupu, e leai se tiga. E le mafai ona faʻaaogaina le nila se tasi. A maeʻa ona faʻaaogaina, e aveʻesea ma lafoaʻi (e mafai ona tuʻuina i totonu o se pusa faʻapitoa mo mea faʻamaonia mataʻutia).

O le vaʻavaʻavale afi o se faʻataʻitaʻiga o glucometers e faʻaaoga ai le laumei aunoa. O lana faʻataʻitaʻiga e iai le puipuiga faʻapitoa, lea e faʻaalia ai i le mea moni e amata ona galue le tagata na o le ulu i le tulaga o fesoʻotaʻiga ma le paʻu.

O faʻamalositino faʻapitoa e talafeagai mo maʻi maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, talu ai o nei tagata gasegase e fuaina le suka i le tele o taimi i le aso.

E faʻafia ona e manaʻomia le suia o le lalaga?

O tagata gaosiga ma endocrinologists e faamamafaina le manaʻomia ona faʻaoga tasi ia tui taitasi. E mafua ona o le nila e faʻamaonia ao lei faʻaoga. A maeʻa ona aʻafia ma aʻafia, o le a faʻauʻuina i luga o meaola ninii.

Ole ituaiga autū e sili atu ona faʻalagolago i lenei tulaga, talu ai ona latou suia naʻo latou, ma puipuia ai le toe faʻaaogaina. E manaʻomia e le tagata ona suia na o le apalai faʻapitoa, ae peitai ina ia mafai ai ona teu se tupe, e sili atu i tagata gasegase le faʻaaogaina o le masini se tasi seʻia oʻo ina amata ona vevela. E tatau ona manatua o lenei mea e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le atinaʻeina o le inflammatory and infectious processes ma faʻasolosolo mulimuli ane i luga ma maualuga.

Taua! O tagata tomai faapitoa ua oʻo mai i se manatu masani e faapea i nisi tulaga e mafai ona faʻaaogaina le tasi lekone i le aso, ae ui i lea, o le i ai o le toto, o faʻamaʻi pipisi e avea o se faʻamaoniga manino mo le suia o le nila pe a maeʻa taualumaga taʻitasi.

Faaaoga

O le faʻaogaina o le masini pipisi e tatau ona amanaia mea nei:

  • faʻaaoga tasi-taimi (e tatau ona e taumafai e tausisia lenei parakalafa),
  • e tusa ai ma tulaga e teuina ai, e tatau ona i ai i le potu vevela e aunoa ma ni suiga tetele,
  • o nila e le tatau ona faʻaalia i le vai, vaʻa, susulu malamalama,
  • ua maeʻa le lafoaia o laupepa e faasaina.

Taua! O le tausisia o tulafono e puipuia ai le tupu o mea sese i le fuaina o le kulukose i totonu o le toto.

Lauiloa Lancet Models i se Vaʻai

O loʻo i ai se numera o taʻavale ua maua le lauiloa i tagata e gafa ma le maʻisuka.

O le Microllet lancets ua fuafua mo le glucometer Contour Plus. O lo latou lelei e faʻavae i luga o le maualuga ma le saogalemu. O ni nila e faia i le silasila o le fomai, e leai ni mea faʻapitoa, faʻapipiʻiina se pulou faapitoa. O le Microllet lancets e manatu i le lautele. E mafai ona faʻaaogaina i soʻo se masini mo le faʻamaʻi ma le samasama toto.

Medlans Plus

Laʻau faʻafuaseʻi-le faʻapitoa, lelei mo mita toto kulukose e le manaʻomia ai se toto tele mo le siamaina. Mama loloto - 1.5 mm. Ina ia faia se faʻataʻitaʻiga o le meafaitino, ua lava lava le faʻapipiʻiina o Medlans Plus i punipures o le paʻu. O le tagata e tu i fafo e faʻapitoa ona faʻaalia.

E tatau ona gauai atu i le mea moni e faʻapea o le 'aufailautusi o lenei kamupani e eseese la latou lanu. E faia lenei mea i le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o toto totoʻa o volumes eseese, e taulai atu i le ituaiga o paʻu. Faatasi ai ma le fesoa- soaniga o Medles Puila, e mafai ona pupuʻu taligalu ma mulivae mo le aoina o meaola ola.

E tele ituaiga o siʻitaga mai lenei kamupani o loʻo faʻaaoga i nisi masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fetaui lelei Accu Chek Multiklix tele mo le Accu Chek Perform glucometer, o le Accu Chek FastKliks aigu mo le Accu Chek Mobile, ma ua mamanuina le Accu Chek Softclix mo masini o le igoa tutusa.

Taua! O faʻamaʻi uma lava o loʻo ufiufiina le silicone, faʻamaʻi, ma faʻamalo le nofoaga o le toto sampling e aunoa ma ni aʻafiaga ogaoga.

Toeitiiti o autoscarifiers uma ua faʻapipiʻiina ia nila. Latou te maua le pito sili ona itiiti o le diamita, e masani ona faʻaaogaina mo le samplingina toto i tamaiti laiti. Lancets e lautele, gaosimea - Siamani. O le nila e fai ma foliga o le tao, o se faasatauroga, e faia i le mea e sili ona lelei le gaosiga.

Saina aisa, o loʻo tuʻuina atu i foliga o 6 ata eseese, eseese mai le tasi i le isi e ala i le loloto o le pupuʻu ma le mafiafia o le nila. O togi taʻitasi e iai se pulou puipui e puipuia ai le gaogao o le masini.

O le faʻataʻitaʻiga e fetaui ma penisini e sili ona tuai, ae e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma na mea. O le pito i fafo o le laulau o loʻo faʻatusalia mai e se paʻu o mea eletise. O le nila o loʻo faia i le silasila o le fomai, o le oneone i le umi atoa. Faʻalapotopotoga - Polani. E talafeagai mo le toto kullukose atoa sei vagana ai Accu Check Softclix.

Fuafuaina e galulue ma tasi Touch devices (One Touch Select, Van Touch Ultra). Faʻalapotopotoga - Amerika. Ona o le mea moni e faapea, o ni nila e faʻavaomalo, e mafai ona faʻaaogaina i isi masini sikola (Microlight, Satellite Plus, Satellite Express).

I le taimi nei, o laumei ua manatu o masini sili ona taliaina. Latou te fesoasoani i le fuafuaina o fua o le kulukose toto, ma, e tusa ai ma lea mea, ia sili atu ona aoga togafitiga o le maʻi. O le mea e filifilia ai masini e faʻaaogaina o se filifiliga a le tagata lava ia.

Lancets o se tasi o mea e masani ona faʻaaogaina e le maʻisuka e pulea ai le glycemia ma le glucometer.

O lo latou faʻaaoga e manatu lelei, e toetoe lava a leai se leaga ma saogalemu, talu ai o loʻo tuʻuina mai ma se faʻafitauli itiiti o faʻamaʻi.

O le faʻaaogaina o nila e eseese i le foliga, lapopoa, o le paolo ma e faʻaaoga e tusa ai ma le kamupanī faapitoa. O loʻo faʻamoemoe mo le faʻaaogaina e tasi, o lea e tatau ai i tagata ona malamalama i le auala e faʻaoga ai, faʻapea foʻi le masini e sili ona faigofie ona faʻaaogaina.

Ituaiga o laupepa mo le glucometer

E faʻaaogaina nila o le tamatamai lima e pulea ai le glycemia. O suʻega e faia i le fale poʻo le fale suesue e faʻaaoga ai se glucometer. O lenei metotia o le mataʻituina o le kulukose maualuga e manatu e sili ona faigofie ma sili ona leai se tiga.

O le masini faʻapipiʻi masini e aofia ai se masini faapitoa mo le tui, lea e mafai ai ona maua le toto saʻo mo le suʻesuʻega. E manaʻomia ni nila e manaʻomia e suʻe ai le meafaitino, lea e faʻapipiʻiina i le peni.

  1. Manulagi masani. E fetaui mo le toetoe lava o tagata atamamai uma. O nisi o glucometers ua faʻapipiʻiina i ni faʻalavelave faʻapitoa, lea e aʻafia ai le faʻaogaina o na o nila faʻapitoa. O ia ituaiga masini e nofofua ma e le auai i le vaega o le paketi, e lauiloa i le faitau aofaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, Accu Chek Softclix lancets). O le masini mo le mauaina o le toto e mafai ona faʻafetaui e ala i le faʻatulagaina o le loloto o le vavave talafeagai mo le matua o le maʻi (mai le 1 i le 5 laasaga i le fua o le pule faʻatonutonu). Aʻo faʻagasolo, e filifili e tagata taʻitoʻatasi le filifiliga talafeagai mo ia lava.
  2. Faʻamasinoga faʻafuaseʻi. O le lelei o nei oloa o le faʻaaogaina o nila pito sili ona lelei, lea e faʻaaogaina ai le puncture ma le le faʻaleagaina. O le manoa o le tui tamatamailima e mafai ai e le faʻapipiʻi o lancets sui. O le toto e tupu mai i le patipatiina o le amataga o le oloa. E tele glucometers e faatagaina le faʻaaogaina o nila faʻapitoa, o se vaega tāua pe a filifilia se masini mo le maʻisuka ituaiga 1. Mo se faʻataʻitaʻiga, o gaioiga o le Contour TS e faatoa faʻaaogaina i le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le paʻu, ma faʻaitiitia ai le aʻafiaga o faʻamaʻi.
  3. Lancets mo tamaiti. Latou te paʻu i se isi vaega. O latou tau e maualuga atu nai lo oloa masani. O masini ua faʻapipiʻiina i se manulele mataʻutia ma manifinifi, o lona uiga o le toto sampling e vave ma leai se mea e leai se aoga, lea e taua mo tagata gasegase.

O le a le tele o taimi e suia ai taʻavale?

O tagata e le iloa pe fia taimi e mafai ona e faʻaaogaina ai se laʻau e tatau ona manatua o lea ituaiga mea e faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina ma e tatau ona suia pe a maeʻa le suʻega. O lenei tulafono e faʻaaogaina i ituaiga uma o nila ma o loʻo faʻaalia i faatonuga mo kiliva o meaola eseese.

Mafuaaga aisea e le mafai ai ona toe faʻaaogaina nila:

  1. O le manaʻomia mo se suiga faifaipea e fesoʻotaʻi ma se maualuga maualuga o le faʻamaʻi i le tulaga o le faʻaaogaina faifai pea, aua a maeʻa le faʻamaʻiina, faʻaleagaina mea faʻapitoa ole meaʻai e mafai ona ulu i totonu o le tootoo ma ulu i totonu o le toto.
  2. O le faʻaaogaina o nila ua faʻapipiʻi mo punctures ua faʻapipiʻiina ma se puipuiga faʻapitoa, lea e le mafai ai ona faʻaaogaina. O ia mea taumafa e manatu e sili ona faatuatuaina.
  3. O le masani ona faʻaaogaina e taʻitaʻia ai le nila, o le toe faia pea o le faʻamaʻi toto o le a oʻo i le tiga ma e ono afaina tele ai le paʻu.
  4. O le i ai o le toto i luga o le uila pe a uma le suʻega e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o microorganisms, lea, e faaopoopo atu i le lamatiaga o siama, e mafai ona faʻasese le fua o fua.

Faʻaaogā le faʻaaogaina o mea taumafa e faʻatagaina i na o mataupu pe a fuafua e mataʻituina le maualuga o le glycemia i le tele o taimi ile aso e tasi.

Tau masani ma tulafono faʻavae

O le tau o se afifi e faalagolago i le tele o mea:

  • le numera o nila e ulufale i ai,
  • tagata gaosi oloa
  • uiga lelei
  • mauaina o isi mea faaopoopo.

O manaoga masani e taua o oloa taugofie, lea e faamatalaina ai lo latou lauiloa tele. O loʻo faʻatau atu i soʻo se fale talavai ma toetoe o faleoloa faapitoa. O le tau o se mea maualalo maualalo e ese mai i le 400 i le 500 ruulu, o nisi taimi e maualuga atu. O le maualuga o tau mo mea taumafa uma o loʻo avanoa i le falemaʻi faʻapitoa.

O le mita mo le mita e tele lava ina aofia ai ma le masini, o le mea lea pe a faʻatau mai nila, o le mea e ave i ai le faamuamua e masani lava ona tuʻuina i mea e mafai ona faʻaaogaina.

  1. A maeʻa fua taʻitasi, e taua le suia o le nila i le mita. O fomaʻi ma gaosi oloa o sapalai e le fautuaina le faʻaaogaina o se oloa faʻaaoga. Afai e le maua e le tagata gasegase le avanoa e suitulaga ai ia te ia, ona fai lea ole suega faifai pea, e tatau ona faia e le tagata lava ia le togi e tasi le nila. E mafua mai lenei mea i le mea moni e faapea o ia mea taumafa o auala taʻitasi o le pulea lelei.
  2. E tatau lava ona teu oloa pipi i nofoaga matutu ma pouliuli. I totonu o le potu o loʻo i ai le pusa o fuataga, ua fautuaina ia e tausia se tulaga sili ona lelei o le susu.
  3. A maeʻa faʻataʻitaʻiga, e tatau ona lafoaʻi le faʻalaʻilaina o le faʻala.
  4. O lima o le tagata maʻi e tatau ona mulumulu ma fufulu muamua aʻo leʻi faia fua.

Suʻega algorithm e Accu-Chek Softclix:

  1. Aveese le pulou puipui le tipuni o le nila mai le au.
  2. Faʻapipiʻi le uʻamea i le auala atoa seia oʻo ina tupu se kiliki uiga.
  3. Ave ese le pulou mai le fagu.
  4. Sui le pupuni puipui mai le tino, ia mautinoa o le paleni i luga o le masini e fetaui lelei ma le ogatotonu o le ata tipi o loʻo i luga o le nofoaga ogatotonu ole aveeseina o le nila.
  5. Filifili le loloto loloto ma toe faaleleia.
  6. Faʻapipiʻi le peni i luga o le paʻu, faʻafesoʻomi luga le pa o le mea faʻapipiʻi i le afaina.
  7. Ave ese le pulou mai le meafaigaluega ina ia mafai ai ona faigofie ona aveese ma faʻaaogaina le nilala.

Vitio vitio i le faʻaaogaina o se peni pipili:

O le tulaga lelei o le autu autu lea e taulai i ai i le faagasologa o le pulea lelei. Soʻo se uiga le faʻaeteete i fuataga e faʻateleina ai le aʻafiaga o faʻamaʻi ma le tupu mai o faʻafitauli. O le sao o le iuga e faalagolago i fetuunaiga na faia i le taumafataga ma fualaau o fualaau ua ave.

Manoa faʻatusa

O faʻataʻitaʻiga autu o loʻo manaʻomia i le maketi o taʻavale o mamanu nei:

  1. Lancets Microlight. O oloa ua gaosia faapitoa mo le faʻaaogaina o le mita TC mita. O le au e faia i le silasila faafomai, o lona uiga o le saogalemu ma le saogalemu i le faʻaaogaina. O oloa e leai se faafetai i faafetai i pusa puipuia. Ole apalai mo lenei masini e lautele, o lea e talafeagai mo le Satellite Express mita, Aychek ma isi tala faʻatatau o tupe.
  2. Medlant faaopoopo. O oloa e lelei tele mo suʻega ma tagata atamamai faʻaonapōnei o loʻo galulue ma sina toto. O le loloto o le osofaiga, lea ua saunia mo le masini, e 1.5 mm. E maua le toto e ala i le faʻapipiʻiina o le masini i luga o le paʻu i luga o le tamatamailima, ma o le aofia ai i le gaioiga e tupu faʻafuasei lava. Lancets ua gaosia i lalo o lenei ituaiga e eseese i le lanu lanu, lea e mafai ai ona filifili le maualuga mo lou paʻu o le paʻu. Mo le auʻiliʻili, e matua talafeagai lava soʻo se vaega o le tino.
  3. Accu Chek. O oloa o loʻo gaosia e se kamupanī Rusia ma e talafeagai mo ituaiga masini eseese. O ituaiga uma o lalaga e togafitia i le silicone, lea e faamautinoa ai le le atoatoa ma le saogalemu.
  4. IME-DC. O lenei ituaiga o faʻatulagaga o loʻo i ai i le toetoe o autafa uma. O nei lanu o le pito i lalo o le aofaʻi e mafai ona tuʻuina atu, lea e faigofie mo le faia o suʻega glycemic i pepe. O oloa e faia i Siamani. E i ai a latou foliga e pei o le tao, o se faʻavae faʻavae, ma o le mea autu o le gaosiga o mea faʻapitoa o le faʻamalosi umi o le tino.
  5. Polokalame. O oloa o se kamupani Saina e gaosia i foliga o ni ata eseese se 6, e eseese i le mafiafia ma le loloto o le poloka. O tulaga mataʻutia i le taimi o le auʻiliʻiliga e faʻamautinoa e le pupuni faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o nilala taʻitasi.
  6. Taula. Lancets e mafai ona faʻaaogaina e le gata i masini eseese, ae faapena foi i le autasi. Ua tapunia le nila ile pito i fafo ma se kapili eletise, na faia i le silasila uamea faapitoa e se kamupani Polani. O le faʻataʻitaʻiga e le fetaui ma Accu Chek Softclix.
  7. Tasi le paʻi. O lenei kamupani o loʻo atiina ae se nila mo le mita o le Touch Touch Select. O i latou o se vaega o mea taumafa lautele, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina i isi peni e mamanu ai le paʻu o le paʻu (faʻataʻitaʻiga, Satellite Plus, Mikrolet, Satellite Express).

E taua le malamalama o le fua i le fale e tatau ona faia ma le gauai faʻapitoa, usitaia o fautuaga uma ma tiute. O nei tulafono e faʻaaoga i ituaiga uma o glucometers ma mea e manaʻomia mo suʻesuʻega.

O taunuʻuga na maua e mafai ai ona matou malamalama i suiga i le maualuga o le glycemia, e faʻamalamalama ai mafuaʻaga na mafua ai ona faʻaitiitia le faʻamatalaga mai le masani. A le o lena, o mea sese e mafai ona faʻasese ai le faailo ma tuʻuina atu faʻamaonia le saʻo lea e mafai ona faʻamalosi ai togafitiga o le maʻi.

Faamauina i luga o le taulaga

E tuʻuina atu ia te oe le lelei i luga o tagata asiasi masani:

  • Tauvaga ma tau taua
  • Fesootaiga ma tagata kalapu, faatalanoaga
  • Tala o le Maʻisuka I vaiaso uma
  • Fono ma talanoaga avanoa
  • Faʻamatala ma talatalanoaga

O le resitalaina e vave tele, e le itiiti ifo ma le minute le umi, ae o le a le aoga tele!

Faamatalaga kuki Afai e faʻaauau pea ona e faʻaaoga lenei 'upega tafaʻilagi, matou te manatu ua e talia le faʻaaogaina o kuki.
A leai, faamolemole tuu le nofoaga.

O a glucometers e talafeagai Lancets mo

O faʻamalosi o masini komepiuta e matua fetaui lelei ma le Contour TS, Contour Plus, ma le Contour Plus One devices, lea e faʻapipiʻiina ai le masini tui e tutusa le igoa. Fai mai le faatonuga e tatau ona faʻaaoga e le tagata e toatasi le tagata e tu i luga - a le o lea o loʻo i ai se tulaga lamatia o faʻamaʻi pipisi.

E faʻapefea ona maua se suʻe toto pe a manua manua?

E tupu e le mafai ona maua se faʻataʻitaʻiga o le biomaterial. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e manua le tamatamailima pe o le paʻu e matua vevesi lava. I lenei tulaga, e mafai ona e faia se pupu i totonu o le alofilima o lou lima, e le aofia ai le paʻu ma manulele, faapea foi ma le vaega i luga o le tapulima. Afai o se mataua o le toto e salalau solo i luga o le alofilima o lou lima, e matua suavaia, pe ua faʻafefiloi ma se mea, e le mafai ona faʻaaogaina mo suʻega.

E i ai tulaga e tatau ona ave ai le toto mo le suʻesuʻega mai le tamatamailima (ae le mai le alofilima, mo se faataitaiga):

afai e te manaʻo e iloa le kulukose o le toto,

afai ole maʻi e leʻo faʻaalia faailoga o le paʻu i le suka ma e leai se lagona faʻalogo i le hypoglycemia,

afai ei ai masalosaloga e uiga i le faʻamaoni o le auʻiliʻiliga o le faʻataʻitaʻiga na maua mai i le alofilima o lou lima,

ae e te leʻi tietie.

O le ae maua ni faʻamatalaga sili atu e uiga i le auiliiliga o le biomaterial mai isi nofoaga, ma mafaufau i uiga o lou tino, i le feutagaiga ma lau fomaʻi.

Lancets O le fua o le tui o le tamatamai lima Numera 200 o le fofo aupito sili lea mo le leai o se paʻu paʻu i le fale. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai vave ona e maua se toto faataitai e iloa ai le kulukose toto i le maʻisuka. I aso nei, o lenei faʻamaʻi ua sili atu ona taatele. E faʻaosofia ai le gasegase i le gaioiga o le endocrin system. Glucose, e le o gaosia i le malosi, e taofia i le toto ma mafua ai le inupia. Afai e le o le malosi e pulea ai le kulukose, o le a faigata le togafitiga. I le fale, e mafai ona e faia lenei mea i se glucometer. O lenei masini e fesoasoani e puipuia ai osofaiga o le maʻisuka ma faʻamaoniga o le hyperglycemia (toto maualuga o le kulukose):

malogo ma le le mautonu i le gutu,

manaʻomia pea le vai

faanatinati pe faanenefu vaaiga

vaivai le tumau, vaivai,

faʻaauau pea

masani faʻafitauli e faigata ona togafitia,

mamafa tele o le leiloa, le faʻamaloloina o mea e afaina ma manuʻa,

masani ona manava, neurosis.

I tane ma fafine, e tutusa tutusa tulaga o le suka toto, i tamaiti e 0.6 mmol maualalo ifo nai lo le tauleʻaleʻa. O le suauu e tatau ona mausali masani. Mo tagata gasegase e iai le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, o se taumafa maualalo-carbohydrate.

O le toto maualuga atonu e le gata ona o le maʻisuka. O mafuaʻaga sili ona taatele o le faʻalavelave matuia, le lelei o le pituitary poʻo le matala, faʻamaʻi, ma fualaau.O nei mea e aofia ai corticosteroid, antidepressants, beta-blockers, togafiti (diuretics).

E le mafai ona e filifilia e oe lava ia le toto suka. E masani lava e le lagona e tagata le eseesega o fua o le suka mai le 4 i le 13 mmol / L. E oʻo lava i le glucose e sili atu i le lua i le tolu taimi, e mafai e tagata maʻi ona lagona le lelei, ae ui i lea o loʻo i ai se atinaʻe malosi o le maʻisuka.

E faapefea ona filifili se glucometer mo le maʻisuka?

Mataʻituina o lou kulukose toto mo le maʻisuka o se faʻagasologa o le olaga atoa. E na o le pau lea o le ala e puipuia ai se osofaiga, ae le o le maua o ni faafitauli ma ausia ai taui lelei. E lua ituaiga o maʻisuka: maʻisuka ituaiga 1 - inisalini e faalagolago i le maʻisuka ma ituaiga 2 - maʻisuka-e faalagolago i le maʻisuka.

O le tele o glucometers e talafeagai mo le maʻisuka ituaiga 2. E talafeagai mo le faʻaaogaina o le fale ma fesoasoani e fuafua le cholesterol toto ma triglycerides. O nei faailo e tatau ona mataituina mo tagata e maua i le gasegase gasegase (obese), atherosclerosis, ma maʻi cardiovascular.

O se faʻataʻitaʻiga o se maualuga o le glucometa mo le mataʻituina o tafaoga faʻasolosolo i luga o le gaosiga o le Accutrend Plus (Accutrend Plus). O le mea sili ona faaletonu o le tau maualuga lea, ae o le maʻisuka ituaiga 1, e le talafeagai le fuaina masani o toto, o le mea lea e faʻaaogaina ai fasipepa.

I le tulaga o le maʻisuka e faʻalagolago i le insulin, e masani lava e tatau ona siaki le suka - a itiiti ifo ma le 4-5 taimi i le aso, ma faʻateleina ma taui leaga - e sili atu i taimi uma. Aʻo le i filifilia se glucometer, e fautuaina e fuafua le taʻi masina o le faʻaaogaina o sikola faʻataʻitaʻiga ma a latou tau, ona o le itu tau tamaoaiga o le mauaina o se vaega taua.

Faʻalogo! Afai e mafai ona maua ni suʻega faʻasolosolo ma faʻamalosi e aunoa ma le inisalini, ia mautinoa ia siaki ma lau fomaʻi mea o loʻo tuuina atu i le glucometers ma pe o le a le tele.

Itū'āiga 1 Mate Masi

Mo le filifiliga saʻo o se kenelelei lelei, e manaʻomia e le tagata o loʻo ola le insulin ona filifili ile seti talafeagai o uiga o le masini, faʻapea foi ma lona taua.

Taʻiala taua o glucometers:

  • Photometric poʻo gluceters eletene? O lo latou saʻo e tutusa lava (sili atu e uiga i le siakiina o le saʻo o glucometers), ae o masini e maua ai le metotia o fuataga e sili atu ona faigofie, e le manaʻomia le toto mo le auiliiliga, ma o le taunuuga o le a le siaki e mata, iloilo le lanu o le vaega o le suʻega.
  • Galuega leo. Mo tagata e le lelei le vaai, ma o le maʻisuka e aʻafia ai le leaga o mea vaaia, o lenei auala o le faasilasilaina o suega o taunuuga e sili ona lelei, ma o nisi taimi naʻo le filifiliga.
  • Le tele o mea mo suʻesuʻega. O lenei faailoga e sili ona taua mo tamaiti ma tagata matutua, o le pito maualalo o le puncture mo le pa'ū ifo o le toto e oo atu i le 0.6 μl e itiiti le tiga ma le faʻamalolo pe'ā maeʻa le faʻaaogaina o le meafaitino.
  • Taimi o fua. Fuaina i sekone, o masini faʻaonaponei e mafai ona maua fua saʻo i luga o le 5-10 sekone.
  • Faʻasaoina o le talafaasolopito i le manatua, fuainumera. O se tulaga sili ona faigofie mo tagata o loʻo tausia se tusi o le pulea e le tagata o ia lava.
  • O le fuaina o le maualuga o le ketone o se mea aoga mo le vave iloa o le ketoacidosis (DKA).
  • Faailoga e uiga i meaai. O le tuʻuina atu o faʻamatalaga e mafai ai ona e tausia saʻo fuainumera i itu e lua: kulūkose muamua aʻo leʻi maeʻa.
  • Faʻataʻitaʻiga o suʻega. E mafai ona seti ma le lima tulafono tulafono, suia, faʻaaogaina i se vaʻa faapitoa, ma o loʻo i ai glucometers e aunoa ma se faʻasologa.
  • Le tele o fasi siaki, o latou afifi ma le maeʻa aso.
  • Tusi faamaonia mo le masini.

Glucometers mo tagata matutua

O mita glucose toto ma le bioanalysers o toto e matua manaʻomia tele i tagata matutua, e faʻatau e matua, tama matua ma tinamatua o loʻo mafatia i le maʻisuka.

E le oi ai se faʻataʻitaʻiga o le glucometer, e tofu lava ma ona lava lelei ma faʻafitauli.

A filifilia se masini e faʻaaogaina e se tagata matua, o loʻo taʻitaʻia i latou i uiga nei:

  • Faʻaaogaina.
  • Tausiga, saʻo saʻo.
  • Totogi.

O le a sili atu ona talafeagai mo se tagata matua le faʻaaogaina o se masini ma se lapoa lapoa, lapoa faʻataʻitaʻiga ma se numera pito i lalo o le faʻaogaina o meafaigaluega.

Tagata matutua, ma e oʻo lava i le le lelei o le soifua maloloina, e sili atu le faʻaaogaina o kalu e aunoa ma ni tulafono laiti - o le a leai ni faafitauli i le manatuaina o le faʻasologa faʻasologa poʻo le sailia o se pu.

O uiga taua e mafai ona aofia ai le tau o mea taumafa, faapea foi ma lo latou faʻaogaina i le falemaʻi fesoʻotaʻiga. E tatau ona maua i taimi uma ia vaega o suʻega, o le mea lea, o le sili atu ona lauiloa i le faʻataʻitaʻiga, o le faigofie ona maua "mea e tatau ai" i totonu o falemaʻi lata ane poʻo faleoloa faapitoa.

E tele ni galuega tauave o glucometers e ono le aoga i tagata matutua: o se aofaiga tele o manatuaga masini, o le naunautaiga vave o taunuuga o fua, o le mafai ona fesootai i se komepiuta patino, ma isi.

Mo tagata matutua, o faʻataʻitaʻiga o glucometene saʻo e talafeagai:

  • VanTouch Filifili Faʻamasi (Filifili Faʻatasi): leai se faʻamaonia, faiga faʻataʻitaʻiga faigofie, vave maualuga le fuaina. Tau 900 r.
  • VanTouch Filifili (OneTouch Select): se numera tasi o pepa o faʻataʻitaʻiga e mafai ona sui, o faʻamatalaga o meaai e tuʻuina mai, faʻatonutonu lelei. Tau - 1000 r.
  • Accu-Chek Mobile (Accu-Chek Mobile): e leai se numera, o se mea e sili ona faigofie mo se puʻupuʻu tamatamailima, se kaseti faʻataʻitaʻi ma 50 fasi, le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se PC. O le tau o le pusa e tusa ma le 4.5,000 rubles.
  • Contour TS (Contour TS): leai se faʻamaumauga, o le ola o le vaega o suʻega e ono masina. Tau mai le 700 rub.

O nei pusa o mea lelei ma maualuga na faʻaalia i latou lava i le faʻatinoga, maua le tele o tali lelei, e faʻatuatuaina ma faigofie ona faʻaogaina, ma o le saʻo o latou fuataga na ausia tulaga faʻatulagaina.

Glucometer mo se tamaititi

A fua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto o se tamaititi, e taua tele le faia o lenei faʻatonuga e le afaina pe a mafai ai. O le mea lea, o le faitalia autu mo le filifilia o se masini o le loloto lea o le pipisi o tamatamailima.

Accu-Chek Multclix ua avea o se tasi o peni sili ona lelei mo tamaiti, ae ua faatauina atu ese mai le laina Accu-Chek o masini.

O le tau o glucometers e ese mai i le 700 i le 3000 rubles ma le maualuga, o le tau e faalagolago i le kamupanī ma se seti o galuega tauave.

O le tau o tagata e sili atu i le toto-toto analyzers, lea e fuaina ai ni faailoga i le taimi e tasi, o se faasologa o le maualuga maualuga.

I se faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi faʻatasi ma se sikola 10 suega o le glucometer ma sekone, ma le peni mo le toso o loʻo faʻatau atu. E sili le vave ona maua se sapalai o sapalai, i tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona i ai pea.

E tāua tele le faʻataunuʻu o le kulūkose i totonu o le toto ma se glucometer ma faʻaalia saʻo le suka o le toto. O nisi taimi atonu o le mita e sese ma faʻaalia le tele o taunuuga. Saili mafuaaga o mea sese →

O le kulūkose o le toto e mafai ona vave ma tonu le fuafuaina e faʻaaoga ai se glucometer feaveaʻi, o se masini faafomai faʻaonapōnei mo le faʻaaogaina o le fale. Iloilo ituaiga uma →

LifeScan ua lauiloa i le maketi o le mita o le kulukose toto mo le silia ma le 20 tausaga. Laua Taʻatasi Taʻi i le Ultra O mita faigofie o le kulukose o le toto e tatau ona mafaufauina o se tasi o mea pito sili ona lelei e tafao faamasani.

Laititi faʻasolosolo, faigofie o le taʻavale, avanoa faigofie, faigofie o le faʻatinoga, lelei ma le saoasaoa, o mea taua ia o nei masini. Iloiloga atoa →

A fua le fua o le suka toto, e taua le vave suʻeina o se suʻega, maua saʻo saʻoga e faitau lelei, ma ave se toto faataitai pe a mafua ai le le mautonu ma tiga, aemaise pe a sau i le maʻisuka. O Omron Optium O Omega glucometer ua ausia lelei nei meatotino. Fua o le Vaega →

O le One Touch Ultra Smart glucometer o se masini multifunctional, lea, e ala i le seti o filifiliga, e tutusa ma PDA atoa (pocket computer).

Ole mafaufauga ole volumetric ma avanoa sili ile polokalame e mafai ai ona e pulea e le gata o kulukose, ae o isi foi faailo: toto o le toto, toto toto, ma isi. Model Overview →

I aso nei o loʻo ofoina mai e le maketi le tele o vailaʻau. Mo se maʻisuka, e taua le filifilia o se mea talafeagai, faʻalagolago ma faʻatusatusa, aemaise lava mo le masani ona faʻaaogaina.

O se tasi oi latou o le Van Tach Select Simple glucometer, lea o loʻo iai nisi o mea matagofie. Tele i lenei →

Glucometer o se masini feaveaʻi e mafai ai ona e pulea le maualuga o le kulukose o le toto i le fale ma e le manaʻomia ni tomai faapitoa ma malamalama.

Talu ai nei, o le atunuʻu i totonu o le atunuʻu o loʻo gaosia ni masini e tauva ma tagata mai fafo. Faitau atili →

Tuua Lau Faamatalaga