O le fua mo lenei keke falala na lomia i lea tausaga ma lea tausaga i le nusipepa a Amerika o le New York Times, ae i le tasi taimi o le faatonu o nusipepa, ua vaivai i le fua lava lea e tasi na talosagaina e Amerika, na latou lolomiina le keke pulu mo le taimi mulimuli, ma tuu atu i faletua e tipiesea i fafo, lalagaina ma tautau i luga o le pusaaisa. O se faʻamatalaga lenei e uiga i lenei paʻu manogi.

E matua faigofie lava, ae i le taimi lava e tasi o le manogi suamalie ma manogi suamalie e fai ai le keke keke ma plums - plum tart. Le mama atoatoa mo le vaitau o fualaau aina fou.

Ua faigata tele ona faateʻia se tasi i le paipu apu. Ae le gata i apu, o loʻo i ai pea le tele o fualaau aina ma fualaʻau lea e mafai ai ona e taoina se pai pai. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma pulu. Paluga, faamaluluina i le taimi o le taoina, amata ona faʻamalolo saʻo le suavai, lea e maua ai le paluga o se mea e le masani ai ma se manogi matagofie!

I le vaitau, e tatau ona faʻaoga le taimi i le vaʻa. :) O le asō ua i ai la tatou lauti mo lauti - charlotte ma pauna. Le manogi, manaia, malie.

E matua suamalie, keke keke manogi mai le paluga paluga. O se paʻu pulu vave e lelei mo le inu o lauti.

E te fiafia i fualaau aina? Ona avea lea o lenei paʻu paʻu mo oe.

O le faʻaaogaina o le pai ma le pauna e faigofie ona saunia, aua o le fua e manaʻomia ai mea sili ona taugofie ma se taimi itiiti mo le kukaina o le paluga.

Maofa fiafia, manogi paʻu manogi o le a fiafia i ē pele ia te oe, ma o le a talisapaia oe e le talimalo i lona faigofie i le sauniuni ma le tuufaatasiga o mea aoga!

O le paʻu manogi o meaʻai na faia mai Breton vavalalata pasese.

Ua oʻo i le taimi e kuka ai se mea manogi lelei, paʻu manogi. O keke e faia mai pastry trust ma tumu i popo fou.

I le taumafanafana, e matua faigofie lava le fiafia i le aiga ma meaʻai matagofie ma suamalie i fua. O le keke e le mafaatusalia ma faigofie ona saunia, lea e taua. O ponesia latou te tuʻuina atu keke keke o se mea manaia ma le fiafia.

O le paluga o le Plum - keke o fualaau aina mai le pasefika pupuu ma se vaega o meringue, o se tagatanuu muamua o Peretania.

O le a mautinoa lava e te fiafia i le paipa paʻu i totonu o le kulimi kirimigi ma o le a taua tele mo le taumafataga o le taeao po o le afiafi. Lafoaʻi fasi keke koko, pulu manogi ma kulimi kirimigi o le a faʻapogai ai se sami fiafia!

I le vaitau, e tatau ona faʻaoga le taimi i le vaʻa. Ua oʻo i le taimi e kuka ai se mea manogi lelei, paʻu manogi.

O fualaau suamalie e matua manaia ma lauiloa. E tele suʻega mo le tele o ituaiga o fualaau aina suamalie. Matou te ofoina atu ia te oe se fua mo se mea faigofie lava e sauniuni ai ma sili atu le lelei o paipu pulu.

Autumn version o le kuka - o pulu fou.

O se paila ma le siʻi kulimi ma plums o le a foliga matagofie i lau laulau. Pulu manogi lelei ma le paluga i luga o le kirimigi oona. O meaʻai manaia.

E faigofie tele le faia o se puʻupuʻu tele i pulu fou. Naʻo le 40 minute, "moa" - ma ua maeʻa! O meaʻai suamalie, suamalie ma le manogi.

O le fua mo se pusa faigofie ma apu ma plums! O le keke taumafa o le taumafanafana ma le suamalie o le lama e matua manaia ma manogi.

I le fua mo le manai tetele ma plums, o mea uma lava e maua ai se taunuuga sili ona lelei - o se laʻau matagofie o le paʻu, matagofie o le paluga ma le vavao o afa o paʻu, sina pululemele ma le suka ma le kinamoni.

O le fua mo meaʻai i le fale, mea manogi ma manogi manogi. O le faia o se pai ma pagakeke e faigofie tele, ae e matua tele lava. O le paluga i le pai e tutusa lelei ma le pupuu, ae e sili atu le malie.

O le taoina o le pai ma le pears ma plums o se fiafiaga moni lava! E faigofie ma vave! Ma e sui ai se keke manaia, susulu ma se vaega o fua. O le fua aupito sili lea ona vave ma sili ona faigofie. Afai e te le manao e kuka i le taumafanafana, o na fua na e manaʻomia se taimi itiiti e fesoasoani tele.

O keke keke a le Plum ma le sukalati ua tele naua sukalati ma fua tele. O le faʻafefiloi o paluga suamalie ma sukalati ma pulu manogi o le a le tuua ai oe e le fiafia.

Se fualaau suamalie ma faigofie.

Vailaʻau pupuʻu faigofie i fua, vine ma nati. Cook meaʻai matagofie, togafiti i latou e pele ia te oe ma uo ma fualaau aina ma fualaau aina. Fiafia i lau pati tea!

A e manaʻomia le vave saunia o ni meaʻai mo lauti, mafaufau i lenei keke. O le paipa o le Plum ua saunia i luga o le faavae o le paluga o paluga, o le afifi lea e masani ona taoto faatasi ma fale i totonu o le pusaaisa faasao.

Matou te ofoina atu ia te oe se fua faigofie mo le "lafoai" o vailaau paʻu. O la matou taulaga o meaʻai o se keke pipi pipiʻu ma fasi keke. O se keke ma plums i fafo o le a faʻaali i le melutu i le gutu, ma o le 'eleʻele e maua ai se gaosiga gastronomic tulaga ese.

O lou aiga ma au uo o le a fiafia i le keke matagofie ma le manaia ma fatu laau ma pulu. Palu falaoa vafe, paluga suamalie suamalie ma mea manogi suamalie - o lenei tuufaatasiga e le galo ai le keke.

E i ai la matou fualaau palu. Matou te taoina se keke suamalie ma pagakeke mo le lauti, o le fua ma le ata e taugata tele e faamalamalama ai mea uma ma faigofie ai le sauniuniga.

E faigofie ona saunia, ae sili atu le manaia ma le manaia o paipa i le fale ma pulu, i le mayonnaise. O se filifiliga sili mo lauti i totonu o le aiga.

Pelu mai le paluga paluga paluga, faatasi ai ma plums ma crocanton - alaga i caramel, e talafeagai mo le aso malolo. O lenei keke falaoa ma le tumu o popo e foliga manaia, ma o lona tofo matagofie e mautinoa lava e le mafai ona galo.

Sa i ai aʻu pagakeke ma se manao e taoina se mea! A maeʻa ona toe iloiloina ni nai suʻega, e le mafai ona ou maua se mea talafeagai. Ma o lea, na sau o ia ma ia lava.

Ua tumu le keke falaoa i le sipisi ua tumu ma teuteu i paʻu.

O le a ou taʻua lenei fua "Fua mo le uluai aafiaga", aua e tuufaatasia ai le faigofie, saoasaoa ma le TASTE! E mafai e lenei keke ona teuteu se laulau.

O le keke e kuka i pulu fou ma almonds, ma o le cardamom e aumai ai le keke paluga se mea manaia.

Mumu faʻatasi ma pears ma plums - o se keke faigofie ma suamalie fualaau suamalie e faia mai i le pusa o le popo ma le oatmeal e taofi i luga o fualaau suamalie fua.

O lenei paipu pulu, o le mea moni, e matua vaivai lava, suamalie ma manogi!

Se fua faigofie mo se keke keke ma plums. Pulu mafiafia ma popo - lelei mo le taumafa mafanafana! E vevela i le taumafanafana ma e leai se manaʻoga faapitoa e gasegase i vine laiti, ma le saunia o se pulu e le ave oe i se minute e tasi.

Matou te ofoina se keke keke mai le pasela pupuu. Ua saunia faigofie, o le mea pito i maualalo o mea, o le tofo o se mea sili ona lelei.

O le taoina o se paʻu manogi ma pulu fou o se avanoa sili lea e faʻaaoga ai fualaau palu. E faigofie ona fai le paʻu paʻu, aua e le tele se taimi e faʻapipiʻi ai le paluga. Matou te faia le paluga mo le pai ma paʻu fou i le margarine ma le kirimi kirimoni.

O laʻu tane "mai i le muamua muamua" na taʻua lenei pai pielotlotte. Ae, o le faamasinoina i le saoasaoa o le 'ai o le pai ma le tele o taimi o poloaiga mo lana sauniuniga, e fiafia o ia ia te ia. ma e le gata ia te ia =)) Ioe, ou te fautuaina o le faia o se pai e faigofie, ma e tofo foi i ai.

Mo e fiafia i keke o fualaau 'aina, tatou te ofoina atu ia te oe e saunia se meaʻai suamalie. O le paluga paluga pulu pipi o loʻo faʻapipiʻiina i le Genegar Summer margarine. O le keke e vaivai, sina susu.

Tatala faʻasalalauina pasry paʻu ua tumu i currants, gooseberries ma plums.

E te manaʻo i se meaʻai manogi caramel plum pie mo le lauti? Ma faʻamolemole :)

E te iloa o le a le Pavarian sili pai? Ua taʻua lea - Zwetschgendatschi mit Streuseln (fugalaau o le mit mit Stroiseln). Igoa matagofie, a ea? Ma i lo matou manatu, o le a na o se paipu paʻu ma fusi.

Afai e te le iloa le mea e tatau ona tao mai i pagamu, matou te ofoina atu se fua mo se keke pupuu puupuu ma pauna, lea e matua faigata ma e le o galue. O le pupuu puupuu keke ma plums e le soona suamalie, e fetaui lelei, ma o fatu e maua ai le isi piquancy.

O le paipa o le Plum o se fua mo se taumafanafana matua "malogo".

Toa suamalie, o se meaalofa sili mo se pele :)

E mafai ona tunu fasi keke-tart ma plums ma apu mo se afiafi o le tea i le aiga.

O le fua o le saito atoa "Faʻamataʻu Matagofie" ma pagakeke mo i latou o loʻo vaavaai i taimi uma lo latou mamafa. O ponesia e maua ai le fiafia tele i le taoina, e ese mai le teuteuina o le paluga.

← Muamua | Le isi →

Tatala faʻasalalauina pasry paʻu ua tumu i currants, gooseberries ma plums.

Mo se pati o le lauti po o aso malolo, ia saunia se paʻu paʻu. O le fua mo se ituaiga pai i le tulaga sili ona faigofie, o se keke pupuu e faʻapipiʻi ai fualaʻau. Ae o paila manogi ma le paʻu e mafai ona saunia ma le fefete, ma keke, ma le puff - i lou tofo.

← Muamua | Le isi →

O aia uma i mea e maua i luga o le upega tafaʻilagi www.RussianFood.com e puipuia e tusa ai ma tulafono talafeagai. Mo soʻo se faʻaaogaina o mea mai le 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia se hyperlink i le www.RussianFood.com.

O le pulega o le nofoaga e le tali atu i le taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau kuka, auala mo a latou sauniuniga, meaʻai ma isi fautuaga, o le maua o punaoa o loʻo tuʻuina i ai hyperlinks, ma mo mea e aofia ai faʻasalalauga. E le mafai e le pulega o le nofoaga ona faʻasoa manatu o le tusitala o tusiga na lafoina i le site www.RussianFood.com



O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina kuki e tuʻuina atu ia te oe le auaunaga sili ona lelei O le nofo i luga o le 'upega tafaʻilagi, e te malilie i le faigamalo a le' upega tafailagi mo le gaosia o faʻamatalaga patino. OU AGAI

Meaʻai suamalie, faigofie faʻasolosolo - ata faʻatau, kuka i lea laasaga ma lea laasaga

Paʻu lelei atoatoa mo le afiafi o le afiafi pe avea foi o se meaʻai faigofie i le taeao. Afai e manaʻomia, e mafai ona fufuluina le paʻu i luga o luga pe teuteuina i le kulimi sasaʻa. Afai e te faia se kulimi kulimi ma faʻaoga i le pito i luga o le fua, o le keke o le a avea ma keke matagofie.

Faiaʻoga faʻatau

Na matou tipiina paʻu taʻitasi i le afa. Matou te aveeseina se ponaivi. Otioti afa taitasi i ni fasi manifinifi.

E sili atu ona saunia le pepa falaoa ao lei faia le paluga. Na matou tipi ese le sikuea lea e tapuni ai le foliga (iinei - o le diameter e 27 cm). Lubini le pepa ma le pata i le tasi itu.

Matou te tuʻuina le pepa i totonu o se mea tao tao ('ulu i le pito i luga). Falafola paʻu fasi pulu i totonu o le pito i lalo.

O laʻau e tuʻuina i totonu o se pesini e faigofie mo le sasaina. E tatau ona loloto ina ia le palasi le masini. Paʻu i se mea faʻafefiloi, faʻaopoopo malie le suka.

Liligi le falaoamata i ni vaega laiti ma se sipuni. Tipi ma le faaeteete ina ia le nofo le fofo.

Matou tufatufa atu ina ia mafai e le vaega ona ufiufi taʻitasi taʻoto mai luga.

Pipi 40 minute ile 180 ° C. Aua e te muai fagu le ogaumu.

Tuu le keke ia toeitiiti atoa lava.

Laʻau popo paʻu

O le paluga keke paluga o le faigofie lea, e talafeagai mo i latou e ave a latou laasaga muamua i le kuka. Afai ei ai se popolega e le tulai mai le keke, ona e manaʻomia lea e faʻaopoopo se suauu laitiiti. Ma taumafai e tao se keke e tusa ai ma le fua o loʻo i lalo.

Le paluga:

  • Butter - 125 gr. (afa afa).
  • Granulated sugar (poʻo le paʻu) - 150 gr.
  • Fuamoa - 2 pi.
  • Vanillin - 1 itu.
  • Flour - 200 gr.
  • Lemon zest - 1 tsp.
  • Masima, tao tao - ¼ tsp ia mea taitasi.

Vailaʻau faʻatoʻa:

  • Suga - 2 tbsp. l
  • Plums - 300 gr.
  • Paʻu pine - 1 tsp.

Tekinolosi:

  1. Tuu le suauu e faamaluluina. Pe a mālūlū, e paʻu i se mea faʻafefiloi ma le suka, o le masini o le a liu suamalie.
  2. Faʻaopopo le vevela ma fuamoa ao faʻaauau pea ona sasa.
  3. Fufulu le falaoamata e tumu i le ea. Susunu falaoa ma masima i totonu. Fesoʻotaʻi mea uma.
  4. Lubricate le mea na saunia (silicone poʻo le uamea). Lafoaʻi le paluga, faʻalanu.
  5. Otioti pauna ma aveese fatu. Faʻamau le pulupulu i luga o le faavae.
  6. Fafasi i le suka ma le kinamona. Pipi mo le afa itula ile 180 ° C.

Faʻamalie sina mea, auauna atu i le susu po o le lauti suamalie!

Pasefika pastry plum shortcrust

I le taumafanafana, e matua faigofie lava ona faʻafiafiaina le aiga i meaʻai, aemaise lava pe a mafai ona e tuʻuina pulu mai lau lava togalaau i le pai. Ma oi latou na faʻatau i le maketi e leai se leaga. O loʻo i lalo se fua mo se keke e faʻavae i luga o le pastry's pastry ma le faʻatumu - lanu lanumoana lauiloa.

Le paluga:

  • Paluga muamua, saito - 2 tbsp.
  • Suga - ½ tbsp.
  • Fuamoa - 2 pi.
  • Pulu (poʻo le tao margarine) - 150 gr.
  • Starch - 3 tsp.

Faatumu:

  • Blue Plum Plums - 700 g
  • Suga - ½ tbsp.
  • Paina o le eleele - ½ tsp.

Tekinolosi:

  1. Fufulu le suauʻu. Paʻu i se mea faʻafefiloi poʻo se vavae ma fuamoa, suka (masani). Liligi le falaoamata, kuka le paluga.
  2. E mafai ona faʻamamaina i totonu o le pusaaisa e ala i le afifiina i le pipiʻi o le ata ina ia aua le mago.
  3. Saunia pulu - fufulu, vavae, aveese fatu.
  4. Vaevae se fasi paluga, fai se mea manifinifi, ma faʻaaoga ni meaʻai faapitoa mo le kuka e tipi ese ai fuainumera. Faʻatasi faʻatasi ma le paluga, faʻafefiloi lelei.
  5. Tino i fafo e fai ai se liʻo. O lona lautele e tatau ona sili atu nai lo le lautele o le ipu tao tao ina ia faia ai ni itu. A le o lena, o le suamalie o le paʻu o le a oso i totonu o le mumu ma mu.
  6. E le manaʻomia le suāuʻu i le suauʻu, na o sina mea e faʻafefeteina i le falaoamata. Faʻamau le meaʻai, faʻasusu solo i le malo.
  7. Faʻamau matagofie laʻau, ma faʻaseʻe i lalo. Uʻu fualaau suamalie ma le suka ma le kinamoni. Faʻamau ia ata na tipi ese mai le paluga i luga. Afai e te gaʻoina i le isumu, ona maeʻa loa lea ona fai ma mea e susulu ma susulu.
  8. Fufulu le ogaumu. 'Ai i le 200 ° C mo le afa itula.

O le keke e manaia, ae e le malie, o lea e tatau ai ona e faatali seia maeʻa atoa, e ui lava ona o mea matagofie o le a matua faigata lava ona faia!

Yeast plum pie

O le lototele e le gata ina ave ai le aai, ae saunia foi le falaoa falaoa. E taua le mulimuli i tekinolosi ma kuka ma le fiafia, ona maeʻa lea o mea uma.

Le paluga:

  • Laʻau - 2 tbsp.
  • Suga - 1 tbsp. l
  • Milu - ½ tbsp.
  • New fefete - 15 gr.
  • Pulu (pata) - 2 tbsp. l
  • Egg - 1 pc.
  • Suamalie

Faatumu:

  • Plums - 500 gr.
  • Suga - 2 tbsp. l

Kuka:

  1. Yeast faʻamamaluina i le 1 tbsp. l vai, sasaa masima ma masima i totonu o le susu (mafanafana).
  2. Faaopopo le fefete ua faʻafefete, ona sasaina lea i totonu o le fuamoa, faaopoopo le falaoamata. Fufulu le pata, faʻafefiloi i le paluga.
  3. Faʻaauau pea le piʻopiʻo seia oʻo ina ola le paluga. Alu e alu mo le 2 itula. Faʻatau ni nai taimi.
  4. Saunia le moa, tuʻu le paluga e faʻafefiloi ma fetaui lelei.
  5. Le faʻamamaina o pulu mai maʻa. Faʻamau i luga o se pai, fufuluina i le suka. Auina atu i le ogaumu.
  6. E vave televave - afa itula, ae e le tatau ona faatagaina faʻataʻitaʻiga, a leai o le a toe foia.

O sea ituaiga meaʻai e matua manogi ma vaivai, faʻafefete i lou gutu!

E faʻapefea ona fai ni paʻu pulu mai le paluga o meaʻai

Talu ai nei, e toalaiti tagata e kukaina a latou meaʻai, e tele naua mealilo ma foliga o sauniuniga. E sili atu le faigofie le ave o le oloa gaosia i le supermarket, ma e mafai ona e suʻeina palama e pei o le faʻatumu.

Meaʻai

  • Loto sauniuni - 400 gr.
  • Plums - 270-300 gr.
  • Sugar - 100 gr. (pe a suamalie palamu, ona itiiti ifo lea).
  • Manua - 3 tbsp. l

Tekinolosi:

E lua filifiliga mo le faia o se pai mai se paluga paluga. O le mea muamua e na o le sasaa ese o le paluga i totonu o se apa, tufatufa atu i se pepa, ma taoto paʻu, vele ma fufuluina i le suka, luga.

O le filifiliga lona lua e sili atu ona manaia. Mo ia: toe solo le paluga i se faʻavae, tuʻu i luga o tao tao. Fafasi i le malo. I le ogatotonu, faʻapipiʻi se fasi laumei (peʻe ma fufuluina i le suka). Otioti pito o le paluga i itu uma e lua ma fasi paʻu ma taofi le "pigtail". Faʻavao pito i lalo. Tuu le tao.

E leai se tasi na te manatua o le paluga na faʻatau i le faleoloa, aua o le a fiafia tagata uma i le matagofie o le paipu paʻu!

Curt Plum Cake

Pies po o pai ma pauna - o le mea masani, o le faia o se mea suamalie suamalie o le a fesoasoani i se kulimi malu ma le suamalie e faavae i luga o le siʻi kuka.

Le paluga:

  • Ulumatua le falaoamata o le saito - 200-220 gr.
  • Sugar - 60 gr.
  • Palu faʻamalosi (poʻo le soda ma lemoni) - 1 tsp.
  • Baking margarine - 125 gr. (o le suauu e lelei).
  • Suamalie
  • Fuamoa - 1 pc.

Faatumu:

  • Sugar - 100 gr.
  • Fuamoa - 3 pcs.
  • Cottage cheese - 250 gr.
  • Salu kulimi - 150 gr.
  • Manua - 3 tbsp. l

Tekinolosi:

  1. Salu le falaoamata, masima, faʻafefiloi ma le uʻamea paʻu poo le susu. Fufulu le pata ma tipi i fasi pepa. Lisi i totonu o le falaoamata seia oʻo ina maua mai ni paluga.
  2. Faʻamuʻu ese le fuamoa ma le suka, faaopoopo le paluga i le falaoamata, toso.Faʻapuupuu le paluga e manaʻomia le manava aʻo leʻi faia le tao, a itiiti ifo mo le afa itula.
  3. I lenei taimi, e mafai ona e faia le faʻatumuga. E vaeluaina elemene i le afa. Aveese le fatu, tuʻu le suka i plums (afa o fualaau aina) nai lo le tuʻuina o se fasi kulino i le afa lona lua.
  4. Aveese le paluga mai le pusaaisa, ia vavae ese se mea itiiti. Tufatufa le tele o le pepa (e aunoa ma le lubricating i se mea). Toe tuʻu le pusaaisa mo le 15 minute.
  5. Ua oo i le taimi e tuu faatasi ai le pai. Tuu pamu ma le suka i luga o le paluga i le pa, ma e tatau ona i ai se mamao i le va oi latou. Ufiufi le afa i paʻu ma nati ina ia toe vaʻaia ai le paʻu.
  6. Mo le faʻatumu, sufulu le kosi falaoamata, faʻafefiloi ma le suka, kulimi oona, sima, yolks. Faʻamama faʻaipoʻa eseese ma faʻafefiloi i totonu o le kulimi paʻu. O lenei kulimi e faʻatumu ai va i le va o pauna.
  7. Lili ese le paluga totoe, tipi i ni fasipepa, fai se uaea i luga o le pai.
  8. Ova taimi - 50 minute, vevela - 180 ° C. Faʻatalata i le pito o le tao tao faʻatasi ma se pepa pepa.

Faʻaliliu le keke i se mea itiiti, ia vaʻaia ma le faʻaeteete mai le ogaumu, ia e galue i luga o se ipu manaia ma susu susu!

Plum Jellied Recake Recipe

O le paʻu paʻu oona, ae afai e te saunia se suamalie malie, ona le faʻalogoina lea o le suka.

Le paluga:

  • Palu falaoamata - 2 tbsp.
  • Suga - 1 tbsp. l
  • Pulu (pata, margarine e mafai ona suia e teu ai) - 150 gr.
  • Hoimi kulimi - ½ tbsp.
  • Laʻau faʻamalosi - 1 tsp.

Faatumu:

  • Plums - 700 gr.

Faatumu:

  • Fuamoa - 2 pi.
  • Fuʻu kulimi suamalie - 1.5 tbsp.
  • Sugar - 200 gr.
  • Laʻau - 2 tbsp. l
  • Vanillin.

Kuka:

  1. Amata i le tosoina o pastry (past butter should be melted). Poto e tipi ponaivi e aveese.
  2. Uʻu mea uma mo le sasaa, amata i le suka ma fuamoa, sasaa le falaoamata mulimuli.
  3. Tino i fafo, taoto i se mamanu, faia ni punctures ma se vavae poʻo se nifo. Pipi mo le 10 minute.
  4. O le faasologa o alavai, lea e tatau ona faataatia ile luga ma le paʻu i lalo. Faʻasalalau le faʻatumu i luga o le pito o le pai.
  5. Auina i le ogaumu, taofi le taimi - isi 30 minute i le 180 ° C.

Vaa ma le tumu - o le ae liki ou tamatamai lima!

New York Times American Plum Pie

O loʻo i ai se tala faʻasolopito e faapea o le fua mo lenei ipu na lomia taʻitasi mo le 12 tausaga i le New York Times, i le fiafia o faletua ma le mataʻu o le faatonu sili. O le mea lea, o le paile e i ai se igoa ese.

Le paluga:

  • Suga - ¾ st.
  • Margarine - 125 gr.
  • Fuga (ola mama) - 1 tbsp.
  • Fuamoa - 2 pi.
  • Laʻau faʻamalosi - 1 tsp. (ua faʻamalieina i le suamalie, faʻamaina i le citric acid poo le vineta).
  • Suamalie

Faatumu:

  • Pulu lapoa, vasega "Prunes" poʻo "Hungarian" - 12 pcs.
  • Suga - 2-3 tbsp. l
  • Paʻu pine - 1 tsp.

Kuka:

  1. Vili le paluga e tusa ai ma tekinolosi masani, tuʻu le ogaumu i se mafanafana. Tuʻu vavae, leai fatu e manaʻomia.
  2. I luga o se vevela vevela o loʻo ufiufi i le tao tao poo le kuka, tuʻu le laulau paluga. E manaia le tuʻuina o paʻu paʻu i luga. Lamu lemu i paʻu mama i le suka ma le paina.
  3. Suga, fefiloi ma le suamalie, i le faagasologa o le taoina o le a liua i le caramel, ma o paga e maua ai se lanu matagofie.

E tatau ona e fai atu "faafetai" i le tagata lototoa o se nusipepa a Amerika mo le lolomiina o le fua ma le aiga aiga mo se suega!

Fua o le pulu tiogo pipi

Afai e lelei le vaʻalele, e le mafai ona faʻaaogaina mea uma, ona mafai ai lea ona faʻamaʻalo nisi o na mea, ma saoloto mai fatu. O lenei sauniuniga e lelei tele i le taumalulu, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se pai.

Faifeʻau vavalalata:

  • Pulu poʻo le margarine lelei - 120 gr.
  • Suga - ½ tbsp.
  • Flour - 180 gr.
  • Chicken yolks - 2 pcs.

Faatumu:

  • Pulu manogi - 200 gr.
  • Fualaau tipi (vine, vine) - 100 gr.
  • Milk - 100 gr.
  • Fuamoa - 2 pi.
  • Sugar - 50 gr.
  • Vanillin.

Kuka:

  1. Tipiʻu le paluga paluga, muamua musumusu le pata ma le suka, faaopoopo i ai kulumu, falaoamata. Refrigerate mo le 20 minute. Ua lava lenei taimi e saunia ai le faʻatumu.
  2. Ufiufi le fomu i le foila, fufuluina i le suka, tuu plums ma ni vine. Sook mo le 10 minute i le 180 ° C, malulu, aua le tapeina le ogaumu.
  3. Lili le paluga, tuʻu i se mamanu ma itu, tao tao mo le 15 minute.
  4. A o faagasolo lea taimi, sasa le suasusu, fuamoa, suka i totonu o pulu. Tuu pulu ma vine i luga o le paluga, sasaa i totonu o le susu-fuamoa maso.
  5. O le tu i totonu o le oven mo le isi 15 minute, ioe, afai o ia te oe le malosi ma le onosai o le aiga, oe ua leva ona saofafai i le laulau ma faatalitali i se vavega o le plum!

E faʻapefea ona faia le plum jam pie

O le seleselega lelei o plums e taʻitaʻia ai le mea moni e iai taimi e faʻaputuina ai i totonu o fale le tele o faʻamau o le siamu, e manogi, ae o sina mea manogi. E lelei tele pei o se mea e tumu ai pies, lelei mo le pisi vavalalata.

Le paluga:

  • Flour - 500 gr.
  • Margarine - 1 poloka.
  • Fuamoa - 2 pi.
  • Suga - 1 tbsp.
  • Soda i le vinika poo le lemon - ½ tsp. (pe tao le paʻu - 1 tsp).

Faatumu:

  • Paʻu o le Plum - 1-1.5 tbsp.

Kuka:

  1. Fufulu le pata i le vevela o le potu, faʻafefe ma le suka seia oʻo i le paʻepaʻe. I le faʻaaogaina o se mea kulupu, faʻaauau pea ona sasaina i fuamoa, soda ma le falaoamata.
  2. I le faaiuga, e tatau ona faʻafefiloi le paluga ma ou lima, faaopoopo le falaoamata. O le paluga e tatau ona faʻaogaina ma tuʻu i tua o lima.
  3. Vavaeese se fasi mea laiti, lafo i le pusaaisa, o mea uma - i totonu o le pusaaisa.
  4. A maeʻa le 20 minute, ia vili se fasi pepa lapoa i totonu o se laulau, tuʻu i totonu o se meaola. Faʻasalalau le paʻu paʻu i totonu lava.
  5. Aveese le fasi mea laʻititi mai le pusaaisa, faʻafefiloi i luga o le keke faʻatasi ma se pusa fasi. Pipi mo le 30 minute i le 190 ° C.

Plum cake - o se faamanatu lelei o le taumafanafana!

Kuka

I le faʻaaogaina o se mea kulupu, liliu le fuamoa ma le suka i totonu o se paʻepaʻe sinasina. Faʻaauau pea ona fusi, faaopoopo le kulimi kulimi. Faʻafefiloi le falaoamata ma taofi le paʻu ma faʻalauiloa le faʻafefiloi i totonu o le kulimi kulimi, faʻafefiloi lelei ma se sipuni po o se vaʻa.

Liligi le paluga i totonu o se ipu falaoa ua ufiufi. Otioti pauna i vaega e fa ma aveese fatu. Tuu fua i luga o le paluga.

Pipi mo le 45 minute ile 180 ° C. Fafasi le keke maeʻa ma le suka suka.

Tuua Lau Faamatalaga