Glucobay faatonuga mo le faʻaoga, faʻatusatusaga, iloiloga

Glucobai o se faʻafoe tulaga ese o le tulaga o aso taʻitasi o le glycemia. E galue o se lapataiga: e le aveesea le suka mai le toto, e pei o isi vailaʻau faufau, ae taofia ai lona ulu atu i totonu o vaa o latou gastrointestinal tract. O lenei vailaʻau e sili atu le taugata ma le aoga tele nai lo le metformin poʻo le glibenclamide, e masani ona mafua ai faʻafitauli nutesite.

O le tele o endocrinologists e mafaufau i le Glucobai o se fualaau faasaina. O loʻo faʻamaonia pe a iai se faʻasaina o le maʻisuka mo le tagofia o isi vailaʻau poʻo faʻatasi ai ma i latou e faʻaleleia atili ai le aafiaga o le hypoglycemic. Glucobai e lauiloa foi i liʻo o loʻo manaʻo e aveesea le mamafa o se auala e faʻaitiitia ai le kalori o meaʻai.

Faʻafefea Glucobay

O le gaioiga malosi a Glucobay o le mea e tupu. I le tootoo laitiiti, o le acarbose e avea ma tagata tauva i sikoa, lea e sau ma meaai. E faʻatuai, pe faʻafeiloaʻi ai, alpha-glucosidases - enzymes faapitoa e talepeina ai gaʻo i le monosaccharides. Faʻafetai i lenei gaioiga, o le faʻafefe o le kulukose i totonu o le toto ua tolopoina, ma o le oso malosi i le glycemia pe a uma ona 'ai e puipuia mai le maʻisuka. A maeʻa ona ave pepa, o le tasi o vaega o le kulukose e gasegase i le tuai, o le isi e alu ese mai le tino e le faʻaaogaina.

O le gasegase i le tino e toetoe lava a le gauai, ae ua faʻafefiloi i totonu o le vaega o meaʻai. E sili atu ma le afa o le acarbose ua faʻateleina i feces, o lea e mafai ona faʻamatalaina mo le nephropathy ma le toilalo o le ate. E tusa ma le tasi vaetolu o metabolites o lenei mea e ulufale atu i le urine.

Faatonuga mo le faʻaaogaina le faʻaaogaina o le Glucobay ma le metformin, sauniuniga sulfonylurea, insulin. E le mafai e le fualaau ona mafua ai le hypoglycemia, ae afai ole sili atu ole fualaau ole hypoglycemic agents e sili atu nai lo le manaomia mo na mea, e mafai ona paʻu le suka i lalo ole masani.

O ai ua faʻamatalaina le vailaʻau

Glucobay fualaau faasaina ua faatonuina:

  1. Ina ia totogi mo le maʻisuka ituaiga 2 i le taimi e tasi e pei o le faasaʻoina o meaʻai. E le mafai e le vailaʻau ona suia atoa le taumafataga maualalo mo le maʻisuka, talu ai o lenei mea e manaʻomia ai le tele o vailaau, ma le faateleina o tui, o le mamafa o aʻafiaga o Glucobay e faʻapupula foʻi.
  2. Ina ia faʻaumatia mea sese i le meaʻai.
  3. I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻatasi ma isi fualaau, pe afai latou te le tuʻuina atu le tulaga maualuga o le glycemia.
  4. I le faaopoopo atu i le metformin, pe afai o maualuga le maualuga o le inisalini ma le sulfonylureas e le o le maʻisuka.
  5. Afai e te manaʻo e faʻaititia le tui o le insulin i le maʻisuka ituaiga 2. E tusa ai ma le maʻisuka, e mafai ona faʻaititia le fua faatatau i le 10-15 iunite i le aso.
  6. Afai e sili atu nai lo le mea e masani ai i le toto. O le inisalini o masini e taofia ai le aveeseina o lipid mai toto toto. O le faʻaitiitia o le suka o le toto, e faʻaitiitia foi e Glucobai le hyperinsulinemia.
  7. Mo se amataga mulimuli o togafitiga insulin. O le maʻisuka matutua e masani ona filifili e tumau i aʻafiaga o fualaau oona ona o le fefe i le inisalini.
  8. I togafitiga muamua o le le mautonu o le gaosiga o le gaʻo: vailaʻau, NTG, maʻi faʻasolosolo. O faatonuga e faailoa mai ai o Glucobai e masani ona faʻaaoga e le 25% le faʻaitiitia le ono mafai ona atiaʻe le maʻisuka. Ae ui i lea, o loʻo i ai le faʻamaoniga e le afaina ai le mafuaʻaga o le le faʻamalosia o fualaau faasaina: faʻamalosia o le inisalini ma le faateleina o le kulukose i le ate, o lea e manaʻo ai fomaʻi e sili atu le lelei metformin mo le puipuia o le maʻisuka.
  9. Pulea le mamafa o le tino. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e tatau i tagata gasegase ona tauivi i taimi uma ma le manuʻa. Glucobay fesoasoani e faatumauina le mamafa masani, ma i nisi tulaga e fesoasoani foi i le gau o le mamafa.

O faʻamatalaga e faʻamaonia ai o le vailaau e sili ona aoga i le maʻisuka ma le maualalo o le anapogi glucose ma le tele o le postline o le glycemia. O suʻesuʻega faʻaletaʻi na faʻaalia ai le faʻaitiitia o le suka: i luga o se manava gaogao e 10%, pe a uma ona 'ai e 25% mo le ono masina o togafitiga ma Glucobay. O le faʻaitiitia o le hemoglobin glycated e oʻo i le 2.5%.

Faatonuga mo le tagofia o fualaau faasaina

O fualaau o Glucobai e inu uma i le taimi lava lea aʻo le i ai meaai, faʻamalu i lalo i se tamai vai, poʻo le kukaina faʻatasi ma le sipuni muamua o meaai. E vaevaeina le fua ole aso i le 3 taimi ma ave faʻatasi ma meaai autu. I isi taimi, e le aoga le fualaau faasaina. Glucobay has 2 options: 50 poo le 100 mg o le acarbose i le 1 papa. O le 50 mg tablet ua inu uma, Glucobai 100 mg faatonuga e mafai ai ona vaevaeina i le afa.

Fai le Filifiliga Algorithm:

Totogi o aso umaO le maʻi sukaPreditebetes
Amata150 mg50 mg i aso taʻitasi
Lautele aupito maualuga300 mg300 mg
Aso maualuga o le aso600 mgE le fautuaina le sili atu o le togi lelei.
Toe tasi le taimi200 mg

Glucobai dosage e faʻateleina pe afai o le amataga e le maua ai le maualuga o le suka. Mo le puipuia o aʻafiaga, ia faʻateleina le aofaʻi o papa maʻala lemu. 1-2 masina e tatau ona fesuiaʻi i le va o le faʻasolosolo. Faatasi ai ma vailaau, o le fua amata e oʻo atu i le sili ona lelei i totonu o le 3 masina. E tusa ai ma iloiloga, o le fuafuaga lava lea e tasi e faʻaaogaina mo le gau o le mamafa mo togafitiga o vailaau.

Le tau o se pusa e 30 pauna o Glucobai 50 mg - tusa ma le 550 rubles., Glucobai 100 mg - 750 rubles. Pe a ave se fualaau, ole togafitiga e tau ma le 2250 ru. i le masina.

O aʻafiaga aʻafiaga e mafai

I taimi aʻoga o suʻesuʻega a Glucobay, o aʻafiaga pito i lalo na maua ma atagia i totonu o faatonuga (faʻatulaga i le faʻaitiitia o le faasologa o taimi):

  1. E masani lava - faʻaleleia le faʻaleleia o le kesi i totonu o le manava.
  2. E masani lava - tiga o le manava e mafua mai i le faʻaleleia o le kesi, manava.
  3. E le masani - o se faʻaopoopoga i le maualuga o enzymes o le ate, pe a ave Glucobay e mafai ona faʻapuupuu ma e mou ese atu na o ia.
  4. E seasea lava, o le le atoatoa o enzymes digestive, nausua, vomiting, fulafula, fusi.

I le taimi o le faʻasalalauga, na maua ai faʻamatalaga i luga o faʻamaʻi o le tino i vaega o fualaau o le Glucobai, faʻalavelave o le manava, faʻamaʻapatitis, thrombocytopenia. O le gasegase e taofia ai le lactase, lea e talafeagai mo le gau o le susu suka, o le mea la pe a ave le fualaau faasaina, o le faapalepale i le susu atoa e mafai ona faateleina.

O le faifai pea ma le ogaoga o aafiaga e le manaomia o le fualaau faasaina e faalagolago i lona fualaau. Pe a oʻo mai aʻafiaga, e le tatau i taimi uma ona tolopoina fualaau faasaina, e masani lava ona faʻaitiitia ai lana metotia.

O le faʻaaogaina o Glucobay e matuā faʻatapulaʻaina ai se itu taua e pei o le faʻailoga. Toeitiiti lava leai se tasi e manumalo i le aloese mai ai, talu ai o le faʻaaogaina o le galuega o fualaau faasaina lava ia e fesoasoani i le faʻaleleia o le kesi. O le faʻamafanafanaga o meaʻai gaʻo e leʻi faʻaaogaina e amata i totonu o le inumaga, lea eoʻo mai ma le faʻamalolo o gaʻo. O le mea lea, o le tele o gaʻo meaʻai o loʻo i ai i meaai, o le a atili malosi le faiga o le faʻamalosi. E mafai ona faaitiitia le pala e ala i le mulimulitaʻia o se taumafa maualalo.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ua ou faanatinati e taʻu atu le tala lelei - ua mafai e le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ona atiaʻe se vailaau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

Mo le maʻisuka, o lenei itu itu e mafai foi ona manatu lelei. Muamua, o Glucobay e avea ma ituaiga o pule, e le faatagaina le talepeina o meaai faatonuina. Lona lua, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka e masani lava ona i ai se uiga masani, ma Glucobai e mafai ai ona e puleaina le nofoa e aunoa ma le faʻaaogaina o le laumei.

Contraindications

Taʻiala faʻasesega mo le aveina o Glucobai - hypersensitivity i le fualaau faasaina, tamaititi, HBV ma le maʻitaga. I faʻamaʻi pipisi, o se suʻesuʻega faaopoopo e manaʻomia ina ia iloa ai le tikeri o le gaʻoina ma le faʻaaogā. O faʻamaʻi pipisi e mafai ona avea ma faʻalavelave i le aveina o Glucobay. I le faaletonu ogaoga ma le GFR Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

Faailoga mo le faʻaaogaina

"Glucobay" - o se fualaau faasaina o le vaega o le hypoglycemic. O loʻo taʻuina atu mo le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo faʻatasi ma se taumafataga maloloina. E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau e faʻaititia ai le suka, e aofia ai le inisalini.

E faʻatagaina e faʻamaonia le fualaau faʻamaʻi i tagata gasegase ma le faʻavaivaia o le kulukose, faapea foi ma tagata i se setete prediabetes.

Faiga faʻapolopolo

O vailaʻau o se taʻaloga lapisi lapotopoto i itu uma e lua. Lanu - paepae, lanu samasama samasama e mafai. I le tasi itu o loo i ai se togitogiga i foliga o se koluse, i le isi - i foliga o fuainumera o fuainumera "50". O pusa e aofia ai le 100 mg o le eletise gaosi e le o togitogia i foliga o se koluse.

Glucobay o se fualaau faasaina ua gaosia e le Siamani Bayer Bayer, o loo i ai se talaaga lelei ma lelei lona lelei o fualaau faasaina. Aemaise lava, o se tau tele e faʻamatalaina e nei mea. O se ato e 30 pauna o le 50 mg o le a tau e tusa ma le 450 ru. Mo le 30 ipu, 100 mg. e tatau ona totogi pe tusa ma le 570 ru.

O le faavae o le fualaau faasaina o le vailaau o le acarbose. E faʻatatau i le tui, e 50 pe 100 mg. O le togafitiga e tupu i le gastrointestinal tract. E faʻagesegeseina ai le gaioiga o nisi o enzymes e aʻafia i le malepe o polysaccharides. O le iʻuga, e sili atu ona lemu le galo o gaʻo, ma, e tusa ai ma lea, o le kulūkose e sili atu lona malosi.

Faatasi ai ma mea laiti: elekene dioxide, magnesium stearate, masini suauu, cellulose microcrystalline. Ona o le le lava o le lactose i mea e aofia ai, o le fualaau faasaina e taliaina mo tagata gasegase e le lava le lactase (sei vagana ai e leai isi faʻasalaga).

Faatonuga mo le faaaogaina

O le vailaʻau e fai ile tautala ao le i 'ai. E tatau ona foloina atoa le laulau ma se vaega itiiti o le vai. Afai ei ai ni faʻafitauli i le foloina, e mafai ona e fafagaina i le muamua taumafa o meaai.

Ole suʻega muamua e filifilia e le fomaʻi taʻitasi mo maʻi taʻitasi. I le tulafono, 150 mg i le aso, e vaevaeina i 3 inumaga. I le lumanaʻi, ua faasolosolo malie lava ona faateleina i le 300 mg. E le itiiti ifo i le 2 masina e tatau ona tupu i le va o le faʻasolosolo mulimuli ane o le faʻasolosolo ina ia mautinoa o le itiiti ifo o le acarbose e le maua ai le togafitiga manaʻomia.

O se mea e manaʻomia mo le aveina o "Glucobay" o se meaʻai. Afai i le taimi lava e tasi o loʻo faʻagasolo le faʻaleleia o le kesi ma le manava, e le mafai ona faʻatupulaʻia le fualaau. I nisi tulaga, e tatau ona faaitiitia.

Talosaga faʻaoga

Tagata gasegase matutua (silia ma le 60 tausaga le matutua), faʻapea foʻi ma gasegase e le o toe faʻaulu, e le manaʻomia le fetuunaiga o fua.

Mo tamaiti ma talavou, o le puleaina o Glucobay ua solia.

E tatau i tagata maʻi o loʻo tagofia le fualaau faasaina ona logoina i le le mafai ona taofia le togafitiga, talu ai ona o se toso malosi e mafai ona faʻafuaseʻi ona oso i le toto suka.

Faʻatasi ma le taumafa Glucobai na o ia, e le mafua ai le hypoglycemia. I le tulaga o se tuufaatasiga faatasi ai ma isi suka gaʻo, e aofia ai le inisalini, o le hypoglycemia e mafai ona atiaʻe, e oʻo atu i se coma. O le taofiofia o sea osofaiga e faia i le faʻaaogaina o se kulūkose solution.

Ole fualaau faasaina e le afaina ai le mafai ona ave taavale ma isi auala faʻapitoa, ma e le faʻaitiitia ai foi le malosi o le gauai.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga ma le lactation ua solia, talu ai e leai se faʻamatalaga mautinoa e uiga i le aafiaga o le acarbose i le fetus. I le tulaga o le manaʻomia vave mo togafitiga ma Glucobaem, e tatau ona faʻagata le lactation.

Faʻaiʻuga

E pei o soo se vailaʻau faʻamalosi, o Glucobay o loʻo i ai le tele o aʻafiaga itu. O nisi oi latou e seasea lava, o isi e tele taimi e masani ai.

Laulau: "Aafiaga le talafeagai"

FaailogaTele taimi e tupu ai
Faʻateleina le faʻasalaga, manava manava.E masani lava
NauseaE seasea
Suiga i le maualuga o enzymes o le ateE matua le masani lava
Rasū i luga o le tino, urticariaE seasea
Faateleina le fulaE matua le masani lava

"Glucobai" e lelei le faapalepale, o aʻafiaga aʻafia ua lipotiina e seasea ma e seasea lava. I le tulaga o le tupu, latou te pasi taitoatasi, o togafitiga faafomaʻi ma togafitiga faaopoopo e le manaʻomia.

Faʻasalaga

O le tele o fualaau ua faatonuina, faapea foi ma le taumafaina e aunoa ma se meaai, e le afaina ai le gastrointestinal tract.

I nisi tulaga, o le 'ai o meaʻai gaʻo-gaʻo ma le gaogao e mafai ona oʻo atu ai i le manava ma le faʻamalolo. I lenei tulaga, o le a talafeagai le aveese o meaai gaʻo mai le taumafataga mo le itiiti ifo i le 5 itula.

O le vailaʻau tutusa i fualaau faʻasaina ma le gaioiga o le Turkish "Alumina". O vailaau faafomai ei ai se eseesega eseese, ae o se aafiaga tutusa lelei:

E tatau ona manatua e naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻamaonia lenei mea poʻo lena vailaʻau. O le suiga mai le tasi fualaau faʻamaʻi i le isi e tatau ona faia i lalo ole vaavaaiga faafomai.

O le maʻisuka ituaiga 2 na maua i le 5 tausaga talu ai. Mo sina taimi, o meaʻai ma aʻoga faaletino na maua ai taunuuga, ou te le manaʻomia inu vailaʻau. I ni nai tausaga talu ai, na tupu le tulaga. Na faatonuina e le fomai Glucobay. Ua faamalieina au i le fualaau faasaina. Faʻaauau pea le lelei o aʻafiaga. E leai ni aʻafiaga i luga ia te aʻu. Ou te manatu o lona tau e matua faʻamaonia.

Glucobay "- e le o laʻu uluai fualaau faasaina i togafitiga o le maʻisuka. Muamua na tofia au ia Siofor, ona fai lea o Glucopika. E leʻi fetaui uma nei: na mafua ai le tele o aʻafiaga, aemaise o le hypoglycemia. "Glucobai" na sili atu ona lelei. Ma o le tau e sili atu ona talafeagai, e ui lava e le laʻititi.

O vailaʻau faʻaonapo nei o loʻo ofoina atu se vailaʻau tele o vailaʻau e fai ma togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2. "Glucobay" o se fualaau faasaina o le augatupulaga aupito lata mai, lea ei ai sona aafiaga lelei, ae e itiiti ni mea e le manaomia, ma e seasea tupu.

Aʻo leʻi amataina lona tofiga, e tatau ona logoina le maʻi i le tatau ona mulimuli i se meaʻai. O le faavae lenei o togafitiga manuia. Po o le a lava le lelei o le fualaau faasaina, e aunoa ma ni meaʻai talafeagai, e le mafai ona maua le faʻamagaloga tumau.

Faailoga mo le tofiga

O fualaau faasaina ua faatonuina e le endocrinologist pe afai oi ai mea nei e maua ai:

  • ituaiga 2 maʻisuka faʻamalosi,
  • sili ona tumu i totonu o le toto ma gaʻo o le lactic acid (lactic acid diabetic coma).

E le gata i lea, i le faʻatasi ai ma taumafa taumafa, o le fualaau faasaina ua faʻaalia mo le maʻisuka ituaiga 1.

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e le taliaina pe afai o le tagata maʻi o loʻo i ai mea nei e maua ai le faʻamaonia:

  • patino le le faapalepale,
  • faʻafitauli tele o le maʻisuka (ketoacidosis o le maʻisuka poʻo le DKA),
  • fesuiaiga le faʻafefeteina o le ate ate (cirrhosis),
  • faigata ma tiga tigaina (dyspepsia) o se natura masani,
  • suiga o le cardiovascular galuega faʻaleleia e tutupu pe a uma ona 'ai (Remoked's syndrome),
  • le vaitau o le faʻataʻitaʻiga ma le susu,
  • faateleina le gaosiga o le kesi i totonu o le manava,
  • faamai pipisi tumau o le membrane mucous o le colon (ulitisrative colitis),
  • faʻasolosolo o totoga o le tino i lalo o le paʻu (paʻu).

Faʻavaeina ma le masini o gaioiga

Acarbose (Igoa Latina Acarbosum) o se fomaʻi vailaʻau e maua ai sina siʻosiʻomaga faigofie o le suka, faigofie faʻafefete i totonu o le vai.

O le vailaau o loʻo faʻapipiʻiina e ala i le gaosia o meaola oona i lalo o le malosi o enzymes. O le meafaitino o le Actinoplanes utahensis.

O le acarbose e faʻaleleia ai le maʻisuka polymeric i le faʻasaina o le tali o le enzyme. O le mea lea, o le maualuga o le faʻavae ma le malosi o le malosi o le suka i totonu o le inumaga ua faʻaitiitia.

E fesoasoani lea i le faʻamautinoa o le maualuga o le kulukose o le toto. O le fualaau faasaina e le faʻagaoioia ai le gaosiga ma le faʻamalositino o le insulin ile horstone ma e le faatagaina ai le faʻaitiitia o le suka i le toto suka. O vailaʻau faʻapitoa e faʻaitiitia le ono mafai ona atiaʻe le maʻi cardiovascular, ma le alualu i luma o le maʻisuka.

E le sili atu i le 35% le faʻaaogaina o le vailaʻau (absorption). O le faʻaogaina o se mea i totonu o le tino e tupu i laasaga: o le absorption muamua e tupu i totonu o le tasi ma le afa itula, tulaga lua (absorption o oloa gaosia) - i le va o le 14 itula i le aso e tasi.

Faatasi ai ma le gasegase o le faaletonu atoatoa o gaioiga (toe gaogao), o le faateleina o le vailaau faasaina e faateleina le lima taimi, i tagata e 60+ - 1.5 taimi.

O le fualaau faasaina ua aveesea mai le tino e ala i le inumaga ma le polokalama urinary. O le vaitau o lenei faagasologa e mafai ona oʻo i le 10-12 itula.

E mafai ona faʻaaogaina le Glucobai e faʻaaoga mo le paʻu mamafa?

O fualaau faʻatele masani e maua i luga o le Acarbose o le fualaau faʻamaina a Glucobay. O lona faʻamalositino aafiaga, faʻamaoniga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina e foliga tutusa ma le Acarbose. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le faatapulaaina i togafitiga o le maʻisuka.

Glyukobay e sili ona lauiloa i tagata taaalo ma tagata o loʻo tauivi ma le mamafa. E mafua ona o le malosi tele o le fualaau faasaina - o le mafai ona taofia le fausia ma le faʻaaogaina o le kulukose. O le mafuaʻaga o le mamafa o le mamafa, e pei o se tulafono, o se aofaiga sili atu o le gaʻo. I le taimi lava e tasi, o gaʻo gaʻo o le punavai autu lea o punaoa malosi a le tino.

Pe a fegalegaleai ma gaioiga o meaʻai, o meaola gaʻo faigofie e vave ona aʻafia e le manava, o gaʻo vailaau faʻamalosi e ala atu i le laasaga o le faʻasologa i mea faigofie. A maeʻa ona faʻaleleia le tino, ona taumafai lea o le tino e faʻaaogaina mea ma tuʻueseese "faʻaagaga". Mo le puipuia o nei faiga, oi latou e mananao e aveesea le mamafa e avea Glucobai o se sui e taofia ai le carbohydrate.

Ata vitio e uiga i fualaau oona gaʻo-faʻamaʻi:

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

I lalo o le faatosinaga o fualaau oona e faʻaaogaina ma le Acarbose, o lona aoga e mafai ona faʻaititia pe faʻaitiitia.

Lisi o le faʻaleleia ma le faʻaitiitia o aafiaga o fualaau faasaina:

sulfonylurea, o vaega taua ia o nisi o fualaau oona (Glycaside, Glidiab, Diabeton, Gliclada ma isi)

glycosides cardiac (digoxin ma analogues)

faʻasalalau sauniuniga (carbon activated, Enterosgel, Polysorb ma isi)

thiazide diuretic fualaau faasaina (hydrochlorothiazide, wherepamide, clopamide

faʻamaʻi ma le fomaʻi (oral) sui

fualaau faasaina e faaosofia ai le gaosiga o le adrenaline

Nicotinic acid preparations (vitamini B3, PP, Niacin, Nicotinamide)

O le tuʻufaʻatasiga faʻatasi o fualaau oona lea e faʻaititia ai le gaioiga o Acarbose e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻega o faʻalavelave ogaoga.

Analogues o fualaau faasaina

O vailaʻau faʻatasi ma le tutusa o aʻafiaga e aofia ai le gasegase o le mea autu autu.

E lua fualaau faasaina e faaaoga e sui ai:

le igoafaʻasalaga pepatagata gaosia
Glucobay50 ma le 100 mg pepa lolomiBAYER PHARMA, AG (Siamani)
Alumina100 mg tablets"Abdi Ibrahim Ilach Sanay ve Tijaret A.Sh." (Turkey)

Manatu o maʻi

Mai suʻesuʻega faʻapitoa, e mafai ona faʻamaonia e aoga lelei Acarbose i le tausiga o le toto maualalo maualalo, ae o lona pulega e masani ona o faatasi ma aʻafiaga le lelei, o lona faʻaaoga e le talafeagai le faʻaitiitia o le mamafa.

Na togafitia le vai e pei ona faatonuina e le fomaʻi ma e tusa lava ma faatonuga. E le gata i lea, ou te aveina le 4 mg o NovoNorm i le taimi o le malologa. Faatasi ai ma le fesoasoani a lua fualaau faasaina, e mafai ona tumau pea le suka o le aoauli. Acarbose "e tineia ai" le aʻafiaga o gaʻo vailaʻau, o aʻu faailoilo e lua itula pe a uma ona 'ai e 6.5-7.5 mmol / L. Muamua, e le itiiti ifo i le 9-10 mmol / L. O togafitiga e aoga tele.

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2. Na fautuaina e le fomai Glucobai. E le mafai e le laulau ona faʻafefiloi le kulūkose i totonu o le gastrointestinal tract, o le mea lea, o le suka "e le oso". I loʻu tulaga, o le vailaʻau faasaina le suka i le pito sili ona maualalo mo le maʻisuka.

Sa ou taumafai ia Glucobai o se auala e faaitiitia ai le mamafa. Aafiaga aʻafiaga. O le manava masani, faʻatasi ai ma vaivaiga. Afai e te le mafatia i le maʻisuka, galo e uiga i lenei vailaʻau ma ave le mamafa ma le fesoasoani o meaai ma gaioiga faaletino.

O vailaʻau o faʻamaumauga. O le tau o fualaau o Glucobai e tusa ma le 560 rubles mo le 30 vaega, ma se vailaau e 100 mg.

Faailoga ma le faʻailoga

E fautuaina ia laumei mo togafitiga o faʻamaʻi masani o le suka i le II ituaiga faʻatasi ma se meaʻai maloloina. O loʻo faʻatulagaina e le fomaʻi o loʻo i ai i le foliga o se sui o le monotherapeutic poʻo le faʻatasi ma isi vailaʻau, e aofia ai le inisalini.

O loʻo faʻapipiʻiina foʻi laulau e avea o se mea puipuia mo le faʻamaʻi o le suka i le ituaiga II i tagata mamaʻi o loʻo i ai se talaʻaga o le faʻapalepale kulukosese. Latou te manaʻomia ona onā e tusa ai ma le faʻatulagaina o fuataga, aʻo le polokalame o togafitiga e aofia ai meaʻai talafeagai ma gaoioiga faaletino.

Glucobai o se vailaau, o le mea lea ua le naʻo ona faailoga mo le faʻaaogaina, ae o faʻamaʻi foi. E faʻatagaina le 'ave fualaau fualaau pe afai o le tagata maʻi o loʻo faʻalauteleina le lagona lelei i le vailaau faʻamaʻi poʻo ona vaega o ausilali.

Contraindications o tulaga nei:

  • Tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.
  • Faʻafitauli faʻapitoa o le gastrointestinal tract.
  • Tulaga faʻapitoa faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le kesi.
  • Tina pepe, susu.
  • Faʻailoga matuia tele.

O le faʻailogaina o loʻo lisiina atu i luga e faʻamaoni, o lona uiga, e matua faasaina le tagofia o fualaau faasaina.

O faʻamaoniga faʻamaonia o le fiva, faʻamaʻi pipisi, manua ma taotoga.

E tatau ona maitauina pe a ave fualaau, o le maualuga o enzymes o le ate e mafai ona faateleina (o lenei tulaga e atiae e aunoa ma ni faailoilo), o le mea lea, i le ono masina muamua poo se tausaga o togafitiga, e tatau ona mataʻituina pea le anotusi o nei enzymes.

E leai ni faʻamatalaga e fesootaʻi atu i le saogalemu o le faʻaaogaina i le taimi o le maitaga ma le susu, o le mea lea, e le fautuaina le fualaau mo le fofogaina ole fofoga.

Tali leaga

O faʻamatalaga e uiga i tagata gasegase e faʻaalia ai o le vailaau faʻasaina i le tele o mataupu e lelei le taliaina, peitaʻi, i nisi o tulaga, e mafai e le tino ona tali atu ma ni faʻafitauli leaga.

I le faʻamatalaga i le meafaigaluega, e mafai ona e maua se lisi atoa o tali le lelei na maua e ala i suʻega faʻapitoa, faʻapea foʻi ma lipoti o maʻi.

I le vaega o le cardiovascular system, o le fula e mafai ona matauina, ae ui i lea, o se itu e seasea tupu. Mai le hematopoietic system - thrombocytopenia (o le taimi ole faʻaaliga e lei faavaeina).

O tali nei e mafai ona atiaʻe:

  • E masani lava - faʻalauteleina le faʻaaogaina o le kesi, faʻalavelaveina o le mea oona, mea tiga i totonu o le manava, taʻavale ma le vomiting.
  • Faateleina le maualuga o le enzymes o le ate (seasea), samasama o le paʻu.
  • Hepatitis (e seasea lava).

Taua: pe a fai o faʻamatalaga le lelei o mea e mataituina pe a uma ona faʻaaogaina le vailaʻau, ona tatau ai loa lea ona logoina le fomaʻi e uiga i lenei mea. O le a ia fetuutuunai le vailaau, pe faatonuina se isi fualaau faasaina ma se aafiaga talitutusa.

Auala e ave ai Glucobay

O le vailaau faasaina "Glucobay" e faanatinati ae le i ai meaai. E mafai ona fufulu le vailaʻau i le vai e aunoa ma le faimamago. Ua faatonuina e le fomai le fualaau o le fualaau faasaina "Glucobay", e fuafua ai le umi o lona pulega ma le tulafono. E le mafai ona e fetuʻunaʻi le aofaʻio lau vailaʻau.

Pharmacodynamics

O le vailaau faʻasaina o le vailaau faʻasaina alpha glucosidase. Acarbose- o le mea taua autu o le vailaʻau e fesoʻotaʻi i pseudotetrasaccharides microbial mafuaʻaga.

O le faiga o gaioiga e faʻavae i luga o le taofiga o le gaioiga alpha glucosidase (o le enzyme o le tootoo laiti) e malepe faila, lea e oʻo atu ai i le faʻatuai o le toto i le gaosiga o gaʻo ma le faʻaitiitia o le faagasologa o le faʻasaʻolotoina ma le faʻaaogaina glucosesynthesized i le faagasologa o le gau o gaʻo. O lona uiga, acarbose tolopo ma faʻaitiitia le faʻasalalau glucose i totonu o le toto. O le iʻuga, o le kulūkose e sili atu ona faapaleniina, ma o lona fesuiaiga i le toto i le aso atoa ua faʻaitiitia.

Pharmacokinetics

O le vailaʻau e laʻititi ma faʻagesegese lemu mai Fale gasegase. E lua mauga e maitauina Cmaxacarbose i totonu o le toto. Muamua ina ua mavae le 1-2 itula ma le lona lua i le tuanai ai o le 16-24 itula. O le bioavisi o le fualaau faasaina e tusa ma le 1-2%. E mafua mai i le intestine (51%) ma fatugaʻo (35%) e masani lava i foliga o metabolites.

Glucobay, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

O le fualaau faasaina e aoga pe a ave loa aʻo lei 'ai ma le muamua taumafa. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻamaʻo uma ia laulaʻau, faʻamamaina i le vai. O le fualaau o fualaau faasaina mo tagata maʻi taitasi o le tagata lava ia. I le averesi mo maʻi maʻisuka 2 ituaiga, o le uluai inumaga o le 50 mg 3 taimi i le aso. O le tagofia o fualaau faasaina ua tuufaatasia ma se meaai faapitoa. Afai e tatau ai, afai e leai se togafiti togafitiga, e mafai ona faʻateleina le fua ile 300 mg i le aso.

Tagata maʻi ma toe le manuia ma le toe faaleleia o metotia e le manaomia. O le faʻaaogaina o le Glucoboy e tatau ona tupu mai i le talaaga o se taumafataga faʻamaonia faʻamaoni. E le mafai ona e faʻamalo le vailaʻau mo oe lava, aua e mafai ona tupu i le faateleina o le kulukose toto. Faatasi ai ma le faateleina o aafiaga leaga mai le inumaga, e tatau ona faaitiitia le fualaau o le fualaau faasaina.

Faʻamatalaga e uiga i Glucobaya

O faʻamatalaga e uiga i fualaau oona i le tele o tagata maʻi e lelei. Ae ui i lea, e le tatau i se tasi ona galo o lona aoga e tele lava ina fuafuaina i le sao saʻo ma le faʻatagaina o le faʻatagaina e le aʻafia ai togafitiga o meaʻai. O le toʻatele o tagata asiasi i le paʻu o le mamafa o faʻaiʻuga fesili fesili: mafai ona ou faʻaaogaina le fualaau oona Glucobay mo le paʻu mamafa? Ave le vailaʻau mo le mamafa o le mamafa e le fautuaina. Faʻaaogā meafaigaluega faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe.

Glucobay price, o fea e faatau ai

Ole tau ole pepa Glucobaya e eseese ile 360 ​​- 420 rubles i le pusa. E mafai ona faʻatau Glucobay i falemaʻi i Moscow ma isi aai e leai ni faʻafitauli.

Aoga: Na faauu o ia mai le School Medical Medical a Sverdlovsk (1968 - 1971) ma se tikeri i Paramedic. Na faauu o ia mai le Donetsk Medical Institute (1975 - 1981) ma se faailoga i le Epidemiologist, Hygienist. Na ia maeʻa aʻoaʻoga pasi i le Central Research Institute of Epidemiology i Moscow (1986 - 1989). Tomai o Tomai - Faʻatonu o Sciences Faʻasaienisi (tikeri na maua i le 1989, puipuiga - Central Research Institute of Epidemiology, Moscow). E tele ni aʻoaʻoga faʻapitoa i epidemiology ma faʻamaʻi pipisi na maeʻa.

Aafiaga: Galue o le ulu o le matagaluega o le faʻamaʻiina ma le faʻamaʻaloga 1981 - 1992 Galue e avea ma ulu o le matagaluega aemaise lava faʻalavelave mataʻutia 1992 - 2010 Aoao atu i le Inisinia Falemai 2010 - 2013

Tuua Lau Faamatalaga