Leovit Natural sweetener Stevia

Ina ua uma ona ou taumafai ia Isomalto jams (pele, fuālaau, moli ma le apricot), sa mafai ona ou faitau tele e uiga i le mea e le masani ai ma le sili ona taua, e le sili ona manogi, lea ei ai se natura masani - Stevia. O le mea moni, sa ou fiafia i le mafai ona teena le suka, ae le o le afaina o le tagata fiafia i laulaau, faaitiitia o le kalori mea o ipu ma faaititia ai le aofai o kalori ua aina. E le gata i lea, na ou fuafua e nofo i luga o se taumafataga faʻamaʻai ma le mafaufau e mafai e Stevia ona fesoasoani ia te aʻu e aua le malepe i le faagasologa o le leiloa o le mamafa.

E iloa e tagata uma le afaina o suamalie suamalie - o le faaseseina o le tino ma se suamalie suamalie o nisi taimi e le gata i aʻafiaga o aʻafiaga, ae faʻapea foi i faʻamaʻi tuga e pei o le maʻisuka, faʻamaʻi o le tino ma le tele o meaʻai. O le kopi sili ona manaia ua afaina i taunuuga matautia.

Stevia, i lenei tulaga, e tulaga ese i lona saogalemu, e tusa lava pe faʻaaogaina e le aunoa, i le noatia ma le fai fuafua i tapulaa o fua.

O le mea moni, e oʻo lava i le stevia e le atoatoa, o le mea sili ona le lelei o se tofo patino, o se mea vevela ma se umi umi, ae e le masani ai mo ituaiga uma o suamalie suamalie ei ai stevia. Na mafai ona ou taumafai e faia ni mea faapena e lua o mea gaosiga: Milford ma Leovit ma o lenei e mafai ona ou fai atu e eseese, e pei o le lagi ma le lalolagi.

Numera o laupepa i le paʻu: 150 pcs

Pauna o laulau i pusa: 37.5 kalama

Pauna o le tasi papalama: 0.25 kalama

BJU, TUPE MAUA

Calories i le 100 g: 272 kcal

Faʻafiafia ile kalori o le 1 papalama: 0.7 kcal

FUAFUAGA

Leovit mautinoa mautinoa le auala e tosina ai manatu i ana oloa. Ma e le o se mea e uiga i le fetuunaʻi o fetu, ae le o le tusi malie "O lo o matou toesea le mamafa i le vaiaso", ae i luga o se fua. E mafai ona ou fai atu ma le mautinoa o lenei faailoga e afaina mai gigantomania - o lapisi uma lava e tetele ma faatosina mai i latou lava i le mea muamua. O Leovit's stevia na ou faatauina muamua, mulimuli ane na ou filifili e vaavaai mo mea e masani ai, ma le faamoemoe e maua se mea sili atu ona lelei, ona ou tau atu lea ia Milford, na leiloa i se fale nofo toatasi. I le taimi muamua, o le pusa e faʻamaufaʻailogaina i ni palama manino i itu uma e lua.

O le afifiina ma le stevia, ou te manatu, e matua le mafaamatalaina tele, e ui lava pe a e tilotilo i totonu, e iloagofie e le tele naua mea i ai - o se fagu palasima e sili atu ma le 50% o le avanoa.

O le fagu e faia i paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe umi, e pei o se fagu o vitamini. Tapunia e le tapuni faʻapipiʻi. I le faaopoopo atu i fasi pepa i luga o le atigipusa, o le faletupe ua i ai le puipuiga faaopoopo i le itu o le tapuni, lea e faigofie lava ona aveeseina aʻo lei tatalaina.

E leai ni faitioga e uiga i le afifiina i tulaga o le lelei, ae mai le manatu o le vave, ei ai laʻu fesili - aisea e fai ai se fagu telē, e le itiiti ifo nai lo se atigipusa tele, pe afai o le papa i totonu e le o se kuata o le voluma?

Masalo mo tagata fiafia i maracas, o lenei mamanu o le a foliga mai e atoatoa, ae ou te le fiafia i le tosoina o fualaau, e oo lava i totonu o se fagu na amata. E le gata i lea, e tele se avanoa e maua ai pe afai e te ave lenei sahzam faʻatasi ma oe, ma o le mea lea na na o le nonoina mai o se fagu mai le Faʻamasinoga ua leva ona uma.

FAAMATALAGA

E pei o Milford, Stevia mai Leovit e le gata o Stevia. E ui lava, o le tuufaatasiga e le o se taimi umi:

Glucose, Stevia sweetener (Stevia leaf extract), L-Leucine, stabilizer (carboxymethyl cellulose).

Ou te manatu e taua tele le suʻeina o le tuufaatasiga i auiliiliga ina ia mafai ai ona e faʻatusatusa pe o le fea o mea suamalie: Milford ma Leovit e manumalo i lenei fuaitau:

Glucose o se vailaʻau e mafai ona taʻua o se meaola mo le tino o le tagata. O le mea moni, o le tele o manaʻoga malosi e faʻamalamalama tonu i ona tau. E tatau ona i ai i totonu o le toto i taimi uma. Ae e tatau ona matauina o lona sili atu, faapea foi ma lona leai, e matautia. I le taimi o le fiaai, e 'ai e le tino mea o loʻo fausiaina mai. I lenei tulaga, ua liua siama musika i le kulukose. E mafai ona matuā lamatia tele.

E pei lava o lena - o le kulukose e mautinoa lava e manaʻomia mo le tino, na o le kulukose i lona mamā mamā e faʻaseseina mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka. O le mea moni, o le aofaiga o le kulukose i le 1 papa maʻa e tusa ma le 0.25 kalama e le tele tele, ae o le maʻisuka e tatau ona faʻaeteete i nei papa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le suamalie Milford, o loʻo i ai le lactose i le tuufaatasiga ae le o le kulukose, lea e maualalo le faasinoupu o le inisalini. Ae peitaʻi, e ui i lea, o le kamupani gaosi oloa e tusia, mo le maʻisuka, e mafai ona maua lenei suamalie.

Stevia - o le heroine o la tatou faʻamanatuga - o se mea saogalemu ma le natura. O lenei mea suamalie ua na o le toʻatasi lea e manatu e leai se aoga (ma e aoga tele) mo le taumafaina, talu ai e le mafua ai ona oso le insulin i totonu o le toto ma e leai ni aʻafiaga i le taimi o le matauina o le fua faatatau i le aso.

O Stevia o se vao vavalalata, ma, e faʻaoga faigofie ai, o se tamai togavao ma faʻamau faʻamau ma lau. O Stevia ei ai se manaia manaia masani ma ni mea e faʻamalolo ai. E le gata i lea, e toetoe lava leai ni calories, o lea pe a 'ai le stevia i meaʻai, e le maua e se tagata le mamafa. Ma o le stevia ei ai sona foliga tulaga ese, e faʻaitiitia ai le suka o le toto, e faʻaitiitia ai le pala o le nifo ma le faʻaogaina o gaioiga i totonu o le vavagana o waha. Ona o le mea moni o le mutia ei ai lona suamalie, e taʻua o le mutia meli. O le Stevia leaves e 15 taimi sili atu le suamalie nai lo le sucrose. O lenei mea e mafai ona faʻamatalaina i le mea moni e iai a latou mea taua, o loʻo matou talanoa e uiga i le diterpene glycosides. O le suamalie malie e sau malie, ae e umi se taimi. O le tino o le tagata e le faʻamavaeina mea o loʻo ulu atu i le pito i tua, e le faigofie ona i ai ni enzymes talafeagai mo lenei mea. Ona o le a, i le tele o aofaiga, e leʻo suia e le suia mai le tino o le tagata. O le mea moni, afai e te faʻatusatusa i le tele o isi suka o loʻo faʻaaogaina i luga o le maketi, o lenei vailaʻau e sili atu ona maualalo, o lea ua faatagaina ai e faʻaaogaina e tagata ei ai faʻamaʻi i le isi ituaiga o suka suka. E le gata i lea, o le faamasinoina e suʻesuʻega sa faia i le 2002, na maua ai le fesoasoani o le stevia e maua ai le toto maualuga o le suka, ina ia le tupu ai se maʻi e pei o le maʻisuka.

E aliali mai o Stevia i nei papaa o loʻo i ai na o se suamalie lea e faʻaititia ai le kalori i totonu ole kulukose.

Faatasi ai ma mea taua o le amino, o le lecine e sili atu ona taua i le tagata e fausia le tino. Ona o lona fausaga, o se malosiaga mamana o le malosi mo maso. Leucine puipuia o tatou siama ma maso, puipuia i latou mai le pala ma le matua. E faʻaleleia ai le faʻafouina o musika ma le ponaivi o meaola pe a uma ona faʻaleagaina, e aofia ai le faʻamautinoaina o le paleni oona ma faʻaitiitia ai le suka o le toto. Leucine e faʻamalosia ma toe faʻaleleia le polokalama puipuia, auai i le hematopoiesis ma e manaʻomia mo le faʻasologa o le hemoglobin, o le ate masani ma le faʻamalosia o le gaosia o hormones. E tatau ona maitauina o lenei amino acid taua e i ai se aafiaga lelei i luga o le fatugalemu o le tino, aua e iai sona aafiaga faʻaosofia. Leucine e taofia ai serotonin sili ma ona aʻafiaga. Ma e mafai foi e leucine ona susunuina gaʻo, lea e taua mo tagata ua mamafa tele.

Tagata taʻavale o loʻo faʻamalama leucine e mafua ai ona paʻu le gaʻo. Ma e matua tauamiotonuina lava. O faʻamatalaga mai se suesuega o meaola na faia i le University of Columbia ua fautua mai ai o le lecine e le gata ina faʻamalosia ai le tuputupu ae o musika, ae faʻaleleia foi le gaʻo o le gaʻo.

I le gaosiga o mea taumafa, o le faʻaopoopoga E466 e faʻaaogaina e pei o se mafiafia ma le faʻamautuina, ma i isi faʻalapotopotoga o loʻo faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi. E leai ni faʻamatalaga i aʻafiaga leaga o lenei mea i luga o le tino, ma o lea e manatu ai e saogalemu.

O le mea lea, o lenei suka e sili atu ona maua mo tagata o loʻo toesea le mamafa ma taʻitaʻia se olaga ola malosi: ole laʻititi ole glucose ma leucine e faʻaaogaina i lenei suālaʻau o le a fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻavae o le muscle ao leiloloa le mamafa, e ui e le faʻamavaeina e le kamupanī lona faʻaaogaina mo le maʻisuka. I tulaga o le tuufaatasiga, o lenei suamalie e le afaina ai le tino.

DESCRIPTION OF TABLETS

O fualaau, pe a faatusatusa ia Milford, e matua maoae lava, e ui lava, i le mea moni, e le tele tele - itiiti ifo nai lo le Aspirin poo le Citramon. I le isi itu, o loʻo i ai se igoa i se pepa, e leai se mea e tufatufa ai, e ui lava ou te manaʻo ia avea ma le avanoa e vaevaeina ai le laulau i le afa ona o le mea moni e masani ona i ai lau laupepa e lua.

O lo latou lapopoa e ono aʻafia ai le solubility. Ae o loʻo latou faʻagasolo lemu atu nai lo Milford, o le a mou ese atu i se ipu e faʻatau ai. E manaʻomia Leovit ina ia faʻamafanafanaina i totonu o se ipu malamalama mo le 20-30 sekone, pe a fai e te tuʻu i le pito i lalo, ona umi loa lea o le faʻaumatia.

I luga tofo Ou te leʻi faʻataʻitaʻiina fualaau, na o le faaopoopo i le lauti poʻo le kofe. O le tofo e naʻo le mataʻutia. O le mea tonu lenei ou te manatu faatauvaa ia Leovita mo. Afai a maeʻa Milford e toetoe a ou le lagonaina le tofo o le stevia, ona avea ai lea o se ipu ma Leovit ma se tofo matautia i loʻu gutu mo ni nai itula. E naʻo le faoa faamalosi, ma e le o meaʻai uma e faʻaumatia le tofo. Ioe, ioe, e manaia le lagona o le suamalie i lou gutu, ae pe a oʻo i le tofo o le stevia e sili atu ona lelei i lenei suamalie, o se mea leaga le saʻo e oʻo i le gaioiga. E le mafai ona ou iloagofie lenei tofo, e mautinoa lava o le oona, lea e tele e alu, ae le o le oona.

O le suamalie o le tasi papafa e faatusatusa i le tasi o le suka (

4 gr). E masani ona ou tuʻu ni papa maʻa se lua i luga o le ipu 300 ml ma mo aʻu o lenei suamalie e sili atu ona tele, ou te lagona e lua laupepa vanvitavita e tutusa ma tolu suga suka, o lea e mafai ai ona ou fuafuaina le suamalie o le Stevia Leovita tablets 30-50 pasene maualuga atu nai lo Milford

E tusa ai ma lenei mea, o le faʻaaogaina o Leovit e itiiti ifo nai lo Milford, talu mai nisi taimi pe a ou inuina se inu i se voluma e pe tusa ma le 200-250 ml, ou te faaopoopoina na o le tasi le papa.

TOTAL

Sa ou masalosalo mo se taimi umi lava pe a ou mafaufau po o le a le togi e tuuina atu lenei sahzam. I le tasi itu, o le malosi malosi o le stevia ma le tele o itula o le nofoaafi na uunaia ai au e tuu se faailoga e le sili atu nai lo le lua, i le isi itu, o le tofo o le stevia i le stevia tablets ua faamoemoeina. I se faaopoopoga, o se mea lelei lelei e le afaina i le tino, e le mafai ai ona manatu faatauvaa i le togi. Na ou vaʻaia mo se taimi umi i le va o le 3 ma le 4, ae, o le iloa e ui lava i le lelei, ae ou te le manaʻo e faʻaaogaina lenei Stevia, ma na ou faatauina mai na o le mea lenei - ona o le suamalie, ae le o le touseuse, aua Na ou tuu na o le 3 papa ma fautua mai la latou pepa, lea na ou faia ai se faatusatusaga i laʻu iloiloga - "Stevia" Milford.

Ae, i le faaiuga, na fesoasoani tele Stevia ia te au, faafetai ia te ia na mafai ai ona ou ausia se taunuuga lelei i le foliga o sina mea itiiti atu i le 6 kilokalama na paʻu i le 3 vaiaso, lea ou te manatu o se taunuuga lelei ona o loʻu le mamafa tele. E mafai ona e suʻeina auiliiliga o au meaʻai i totonu o LENEI TAIMI.

Tuʻu atu i ou sulugatiti ma lou ola maloloina lelei, ma ou te faʻamoemoe e vaʻai oe i isi aʻu iloiloga

Faʻaauau pea oe, Inc

Tuua Lau Faamatalaga