Le fualaau faasaina FARMASULIN - faatonuga, iloiloga, tau ma analogues

Farmasulin o se vailaau faʻasaina ma le faʻaogaina o le hypoglycemic effect. Farmasulin e aofia ai le inisalini, o se mea e pulea le glucose metabolism. I le faaopoopo atu i le faatonutonuina o le metabolism, o le inisalini e afaina foi i le tele o anabolic ma anti-catabolic processes i totonu o masini. O le inisalini e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le glycogen, glycerol, proteins ma mea gaʻo i totonu o musika, ma faʻapupulaina ai foi le faʻaaogaina o mea amino ma faʻaitiitia ai le glycogenolysis, ketogenesis, neoglucogenesis, lipolysis ma le catabolism o protein ma amino acids.

Farmasulin N o se inisalini e aofia ai fualaau faasaina. E aofia ai le inisalini o le tagata e maua mai i le faʻaaogaina o le DNA. O le togafitiga o le togafiti e matauina i le 30 minute i le maea ai o le puleaina o le subcutaneous ma e na o le 5-7 itula. O le maualuga o le plasma concentration e oʻo i totonu o le 1-3 itula i le maea ai o le tui.

Pe a faʻaaogaina le vailaau Faʻasamala H NP, o le maualuga o le plasma concentrations o le mea galue e mataituina i le 2-8 itula. O le togafitiga faʻapitoa e atiina ae i totonu o le 60 minute talu ona tuʻuina atu ma tumau mo le 18 aso.

Pe a faʻaaogaina le vailaʻau o le Farmasulin N 30/70, o le togafitiga faʻasolosolo e atiina ae i totonu o le 30-60 minute ma tumau mo le 14-15 itula, i tagata taitoatasi e oʻo i le aso. O le maualuga o le plasma concentration o le vaega galue e matauina 1-8.5 itula pe a uma le pulega.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

Farmasulin N e faʻaaogaina e togafitia ai tagata mamaʻi i le maʻisuka pe a manaʻomia le inisalini e faʻamautinoa ai le maualuga ole kulukose o le plasma. Farmasulin N e fautuaina e avea o se uluai togafitiga mo le maʻisuka e faalagolago i le insulin, faʻapea foʻi ma fafine e maua i le maʻisuka aʻo maitaga.

Farmasulin H NP ma le Farmasulin H 30/70 e faʻaaogaina mo le togafitiga o gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1, faapea foi ma tagata gasegase o le maʻisuka ituaiga 2, i le tulaga o le le atoatoa o meaʻai ma le tino o le hypoglycemic agents.

Farmasulin N:

O le vailaau faʻasaina ua faʻamoemoeina mo le faʻaogaina o le tino ma le puleaina. E le gata i lea, o le fofo e mafai ona faʻatonuina i totonu o le tino, e ui lava e sili ona lelei le puleaina o le gaʻo ma le vevela. O le fualaau ma le faasologa o le togafitiga o le fualaau oona Vaisulinulin N ua fuafuaina e le fomaʻi, i le amanaia ai o manaʻoga o tagata taitoatasi. I se tulaga faʻafuaseʻi, ua fautuaina le fualaau e fai i le tauau, o le suilapalapa poʻo le susu. I le nofoaga lava e tasi, e fautuaina le inisiua e le silia le 1 taimi i le masina. Pe a tui, aloese mai le mauaina o le vaifofo i totonu o le vevela vascular. Aua nei sasaina le nofoaga o tui.

O le fofo o le tui i totonu o cartridges ua faʻamoemoeina mo le faʻaaogaina ma le peni uamea ua faailogaina "CE". E mafai ona faʻaaogaina na o se vaifofo manino, le lanu e le o iai ni meaola vaaia. Afai e tatau ona taitaia le tele o sauniuniga o le inisalini, e tatau ona faia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o peni tui. E tusa ai ma le metotia o le molimauina o le kalama, e pei o se tulafono, o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga i faatonuga mo le syringe pen.

Faatasi ai ma le folasia o le fofo i totonu o ipu, e tatau ona faaaoga ia tui, o le faauuga lea e fetaui ma lenei ituaiga insulin. E fautuaina le faʻaogaina o tui o le kamupani lava e tasi ma faʻapipiʻi mo le faʻafoega o le Pharmasulin N, aua o le faʻaaogaina o isi tui e mafai ona taʻitaʻia ai le le saʻo. E na o se vaifofo manino, le lanu e le o iai ni meaola vaaia e mafai ona faatagaina. O le tui e tatau ona faia i lalo o tuutuuga faʻapitoa. O se fofo o le vevela o le potu ua fautuaina. Ina ia toso le vaifofo i totonu o le suauu, e tatau ona e muamua tosoina le ea i totonu o le suauu i le faailoga e fetaui ma le fua o le inisalini, ia tuu le tola i totonu o le fagu ma le ea. A maeʻa lena, ona feliuliuaʻi lea o le fagu ma faʻamaopoopo le aofaʻiga o le fofo. Afai e manaʻomia le taʻaʻaloina o insulini eseese, e faʻaaogaina se tui ma se nila eseese mo mea taʻitasi.

Farmasulin H NP ma le Farmasulin H 30/70:

Farmasulin N 30/70 - o se fofo o mea fofo o fofo Farmasulin N ma Farmasulin H NP, lea e mafai ai ona e ulu atu i le tele o insulin e aunoa ma le sauniuni o le inisalini.

Farmasulin H NP ma le Farmasulin H 30/70 o loʻo faʻatinoina i se auala faʻapitoa i le usitaia o tulafono faʻapitoa. O se inisiua e faia i luga o le tauau, papaʻi, ogavae poʻo le manava, ae ui i lea, e tatau ona manatuaina i le lava nofoaga e tasi e tatau ona faia e le sili atu ma le tasi le taimi i le masina. Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le fofo i le taimi o le tui. E mafai ona faʻaaogaina naʻo se fofo lea e leai se vaʻai poʻo se mea e maua i luga o puipui o le voli. Aʻo leʻi faia le pulega, lulu le fagu i totonu o alofilima seia oʻo ina faʻatūina le faʻamalologa. E faʻasaina le luluina o le fagu, aua e mafai ona oʻo atu ai i le fausiaina o fulufulu ma faigata i le seti o le fua saʻo. Faʻaaogā faʻauʻu faʻatasi ma se faauuga talafeagai mo le tui ole inisalini. O le va o le vaʻaina o le fualaau faʻatau ma le taumafaina o meaai e le tatau ona sili atu i le 45-60 minute mo le fomaʻi o le Farmasulin H NP ma le sili atu ma le 30 minute mo le faʻamalosi o le Farmasulin H 30/70.

I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Vaisulinia, e tatau ona mulimulitaia se taumafa.

Ina ia fuafuaina le fualaau, o le maualuga o le glycemia ma le glucosuria i le aso ma le maualuga o le anapogi glycemia e tatau ona amanaia.

Ina ia seti le taofiga i le suauu, e tatau ona e muamua tosoina le ea i totonu o le suauu i le faailoga e fuafua ai le fualaau manaomia, ona tuu lea o le fala i totonu o le vial ma le ea. I le isi, liliu le fagu i lalo ma ao mai le aofaʻiga manaʻomia o le taofiga.

E tatau ona faʻaaogaina le Pharmasulin e ala i le uuina o le paʻu ile laupepa i le va o tamatamailima ma faʻaofi le nila ile maualuga o le 45 tikeri. Ina ia taofia le tafe mai o le inisalini pe a uma ona faʻafoe le taofiga, e tatau ona pipiʻi le nofoaga o inisiua. E faʻasaina le fufuluina o le iniseti o inisalini.

Soo se suiga, e aofia ai le faʻamalolo, ituaiga ma le ituaiga insulin, e manaʻomia le vaavaaiga a se fomaʻi.

Mea leaga na tutupu:

I le vaitau o le togafitiga ma Pharmasulin, o le mea e masani ona le masani ai o le hypoglycemia, lea e ono mafua ai le leiloa o le mafaufau ma le oti. O le tele o taimi, o le hypoglycemia o le taunuuga lea o le faaseʻeina o meaai, puleaina o le maualuga o le inisalini poʻo le tele o le atuatuvale, faʻapea foi le inuina o le ava malosi. Ina ia aloese mai le atinaʻeina o le hypoglycemia, e tatau ona mulimulitaia le taumafa fautuaina ma ia tatau ona faʻatonutonu lelei le vailaʻau e tusa ai ma fautuaga a le fomaʻi.

E le gata i lea, ae o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Vaisulinia, o le atinaʻeina o le inisalini ma le atrophy poʻo le hypertrophy o le gaʻo o loʻo maua i lalo o le iniseti i le nofoaga o loʻo tui. E mafai foi ona atiaʻe le toe faʻaleleia o le gasegase, e aofia ai mea faʻapitoa i le ituaiga o vaʻaiaiga, bronchospasm, soona inu ma urticaria.

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o ni manaʻoga e le manaʻomia, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi, e pei o nisi atonu e manaʻomia le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma togafitiga faapitoa.

Contraindications:

Farmasulin e le o faʻasinoina i tagata gasegase ma le lauiloa o le hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

E faʻasaina le alo o le alosamulin mo le faʻaaogaina o le hypoglycemia.

O tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka umi, ole neuropathy o le maʻisuka, faʻapea foi ma gasegase e maua peta-blockers, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina Pharmasulin ma le faʻaeteete, talu ai i ia tulaga, o le faʻaaogaina o le hypoglycemia e mafai ona laʻititi pe suia.

E tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi e uiga i le fualaau o le vailaau faʻasaina i le tulaga o le atinaʻeina o togafitiga, fatuga, pituitary ma le thyroid gland, faapea foʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻamaʻi, e pei ona i ai i lenei tulaga, e mafai ona manaʻomia le fetuunaiga o le inisalini.

I le faʻataʻitaʻiga o tamaiti, mo mafuaʻaga faʻalesoifua maloloina, e mafai ona faʻaaogaina le fualaau faasaina Pharmasulin mai le taimi o le fanau mai.

E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a ave se masini e le saogalemu ma faʻaaogaina se taavale i le vaitau o togafitiga ma Pharmasulin.

A o maitaga:

E mafai ona faʻaaogaina le alomatalaʻau i fafine maʻitaga, ae ui i lea, e tatau ona manatua i le taimi o le maʻitaga, e tatau ona taulai faapitoa i le filifilia o se inumaga o le inisalini, talu mai lea vaitau e mafai ona sui le inisalini. E fautuaina e te faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi pe afai oe maʻitaga poʻo le fuafuaina o se maʻitaga. Glucose o le plalasma ao maitaga e tatau ona mataituina lelei.

Fesootaiga ma isi fualaau faasaina:

Ole aoga o le fualaau faasaina Vaasasini e mafai ona faaitiitia pe a tuufaatasi ma fomaʻi tuusaʻo, fualaau oona, glucocorticosteroid drugs, beta2-adonergic agonists, heparin, sauniuni i le lithium, togafitiga, hydantoin, ma viepileptic drugs.

E i ai le faaitiitia o le inisalini manaoga ma le tuufaatasi o fualaau faasaina Pharmasulin faatasi ai ma sui o le antidiabetic oral, salicylate, monoamine oxidase inhibitors, inhibitors o le sulfonamide, angiotensin-converting inhibitors enzym, beta-adrenergic receptor blockers, alcohol ethyl, octorotide, tetraflamide, tetrafiloferfam, tetrofibrefrom, tetrofibrefrom, tetrofibrefrom, tetrofibrefrom, tetrofibre ma le phenylbutazone.

Faʻasalaga

O le faʻaaogaina o vailaau maualuga o le vailaau faʻamalosisisi e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o le hypoglycemia matautia. O le atinaʻeina o se masalosalo e mafai foi ona mafua mai i suiga i meaʻai ma gaioiga faaletino, ae o le manaʻomia mo le inisalini e mafai ona faʻaitiitia ma o le a oʻo lava i tulaga masani o le insulin. Faatasi ai ma le maualuga o le inisalini i tagata mamaʻi, o le atinaʻeina o le soona sosolo, o le atuatuvale, le iloa o le iloa.

I le tulaga o le maualuga, o le faʻafofoga tautala o vaifofo o le kulukose (lauti suamalie poo le suka) o loʻo faʻaalia. I se tulaga sili atu ona ogaoga o le maualuga, o le puleaina o le puleaina o le 40% o le kulukose pe faʻaaogaina ile intramuscular 1 mg o glucagon ua faʻaalia. Afai o nei fuataga e le aoga i le afaina tele, mannitol poʻo glucocorticosteroids e faʻafoeina e puipuia ai le atinaʻe o le cerebral edema.

Tulaga o le teuina:

Farmasulin o loʻo teuina mo le silia ma le 2 tausaga i potu ma le vevela ile 2 i le 8 ° C.

A maeʻa ona e faʻaaoga le vaifofo mai se vili poʻo se fagu, e teuina le vailaau faasaina Pharmasulin i le vevela o le potu, puipuia mai le la susulu.

O le ola o le fualaau faasaina pe a uma le faʻaaogaina e 28 aso.

Afai ei ai le vavao (mo le fofo) poʻo le pala i le ituaiga o laumei (mo le faʻamalolo), e faʻasaina le faʻaaogaina o le vailaʻau.

1 ml o le fofo o Farmasulin N:

Inisalini o le manava o le tino (faia e le DNA recombinant technology) - 100 IU,

1 ml o le Susuga a Pharmasulin H NP e aofia ai:

Inisalini o le manava o le tino (faia e le DNA recombinant technology) - 100 IU,

1 ml o le taofiga o le Farmasulin H 30/70 e aofia ai:

Inisalini o le manava o le tino (faia e le DNA recombinant technology) - 100 IU,

Sauniuniga o se faʻatatauga tutusa:

Inutral nm (InutralHM) SPP Inutral (InutralSPP) Iletin ii masani (Iletin II Faʻaauau) Iletin i taimi masani (Iletln I masani) Homorap 100 (Notogar 100)

E leʻi mauaina le faʻamatalaga e te manaʻomia?
E oʻo lava i faʻamatalaga atoatoa mo le fualaau faasaina "farmasulin" e mafai ona maua iinei:

Tomai pele!

Afai ei ai sou poto masani i le faʻamaoniaina o lenei vailaʻau i au gasegase - fefaasoaaʻi le iuga (tuu se faʻamatalaga)! Pe na fesoasoani lenei vailaau i le tagata gasegase, pe o iai ni aʻafiaga e tupu i le taimi o togafitiga? O lou tomai o le a fiafia i lau paaga ma gasegase.

Le au pele!

Afai o lenei vailaau ua faatonuina mo oe ma ua e faia se togafitiga, taʻu mai pe aoga (pe na fesoasoani), pe na i ai aʻafiaga, mea e te fiafia / le fiafia i ai. E afe ma afe tagata o loo vaavaai mo iloiloga i le initaneti o vailaau eseese. Ae na o ni nai tagata e tuua i latou. Afai e te le tuʻuina atu manatu faaalia i lenei autu - o le a leai se mea e toe faitauina.

Faʻataʻitaʻiga

Farmasulin e aofia ai le inisalini ole tagata.

O le inisalini e faʻalauteleina ai le faʻaogaina o le glycogen (polysaccharide, o le autu o le kulukose i totonu o sela o maso ma le ate) ma faʻalavelave ai lona malepelepe, faʻateleina le faʻasologa o gaʻo susu ma protein i maso, ma faʻaleleia le adsorption intracellular o mea amino. E taofia ai le gaosia o le kulukose i le ate. Faaitiitia le malepe o gaʻo ma pulu. O lenei faiga o le gaioiga o le inisalini e mafua ai ona paʻu i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le togafitiga faʻaleleia e atiaʻe pe a uma le 0.5-1 itula pe a uma le tuiina o le SC ma mulimuli atu 15-20 itula. O le maualuga o le toto e maua i totonu o le 1-8 itula i le maea ai o le tui. O le umi o le gaioiga e faʻalagolago i le ituaiga o vailaau faʻasaina ma le nofoaga o tui.

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ituaiga 2 maʻisuka ma le le atoatoa o le suka-lowering oral agents
  • ituaiga uma o le maʻisuka e faigata i faʻamaʻi ogaoga o se alualu i luma ma e le mafai ona faʻataʻitaʻiina (gangrene, lupe paʻu, retinopathy, le atoatoa le cardiovascular)
  • ketoacidosis, setete ma le comic state
  • taotoga i gasegase e maua i le maʻisuka
  • maʻitaga i le maʻisuka
  • e le faigofie i le sulfonylureas.

Tosiga ma le Pulega

O le fuataga ua filifilia taitoatasi e faavae i le maualuga o le suka. E le gata i lea, e tofu le tagata maʻi ma toleniga a le tagata lava ia i tekonolosi tui ma tulafono mo le faʻaaogaina o le inisalini.

Ua faʻatulagaina se fuataga a le tagata lava ia e fuafua i le averesi o le inisalini ole 0.5-1 IU / kg i tagata matutua ma le 0.7 IU / kg i tamaiti.

E le gata i lea, pe a faatulaga le fualaau, e taʻitaʻia i latou i le maualuga o le glycemia. Afai e sili atu i le 9 mmol / l, ona tuʻuina atu lea o mea nei ole 0.45-0.9 mmol / l ole a manaomia ile IU ole insulin.

Aʻo tuʻuina, o le maualuga o le glycosuria ma le glycemia i aso taʻitasi, faapea foi ma le anapogi glycemia, e amanaʻiaina.

E mafai ona faʻatonutonu le vailaʻau s / c ma / in. Nofoaga o faʻamuamua: tauau, thivae, manava poʻo le papa. Aloese mai le taofia o le taofiga i totonu o se ipu toto. Aua nei sasaina le nofoaga o tui. I se tasi nofoaga, e le sili atu ma le tasi i le masina le fautuaina o le tui, e puipuia ai le atinaʻe o lipodystrophy.

O le insulin e tatau ona faʻaaoga i peni tui. Le faʻaaogaina o le inisalini i ipu, e na o le tui faapitoa ile inisalini e mafai ona faʻaogaina. O ituaiga eseese o tui e tatau ona faʻaaoga mo ituaiga inisalini eseese.

O le fofo ile inisalini e tatau ona i ai le vevela vevela

O le taimi i le va o se taumafataga ma se tui e le tatau ona sili atu i le 30-60 minute.

I le vaitau o togafitiga ma le formasulin, ua fautuaina e mulimuli i se meaai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Masima

insulin 100 IU / ml:

isi vaega: m-cresol, glycerol, hydrochloric acid 10% fofo poo sodium hydroxide 10% fofo (e oo i le pH 7.0-7.8), vai mo le tui.

Farmasulin H NP:

inisalini o le tagata 100 IU / ml,

O isi mea e aofia ai: m-cresol, glycerol, phenol, protamine sulfate, oxide zinc, sodium phosphate dibasic, hydrochloric acid 10% vaifofo poo sodium hydroxide 10% fofo (seia oo i le pH 6.9-7.5), vai mo tui.

Farmasulin H 30/70:

inisalini o le tagata 100 IU / ml,

O isi mea e aofia ai: m-cresol, glycerol, phenol, protamine sulfate, oxide zinc, sodium phosphate dibasic, hydrochloric acid 10% vaifofo poo sodium hydroxide 10% fofo (seia oo i le pH 6.9-7.5), vai mo tui.

Togafitiga o tagata gasegase e manaomia le inisalini e fai ma auala e faatumauina ai le maualuga o le kulukose o le toto.

Tosiga ma le pulega

Farmasulin N. Doses ma le taimi o le pulega e fuafuaina e le fomaʻi, i le amanaʻiaina o manaʻoga o tagata taʻitoʻatasi.

Farmasulin N o loʻo faʻatonutonuina s / c poʻo iv. Farmasulin N e mafai ona faʻatautaia e le iniseti tui, e ui lava e le fautuaina lenei metotia o le pulega.

O tui tui e faia i le tauau, ogavae, papa poʻo le manava. Injections e faia i nofoaga eseese o le tino ina ia faia le inisiua i le nofoaga e tasi e sili atu ma le tasi le taimi i le masina.O le faʻaofiina o se nila i totonu o se ipu toto e tatau ona aloese. A maeʻa le puleaina o fualaau faasaina, e le mafai ona solo le nofoaga o inisiua. O se auiliiliga auiliili e tatau ona tuuina atu i le tagata maʻi e uiga i le tui tui.

Taʻiala mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Cartridges O se vaifofo mo le tuiina i le 3 ml cartridges e tatau ona faʻaaogaina i se peni suauu lea e faʻaalia ai le faailoga CE, e tusa ai ma fautuaga a le gaosini suauu.
Sauniuniga o se fualaau. O le vailaʻau o le Farmasulin N i cartridges e le manaʻomia ai le faʻamalolo, e tatau ona faʻaaoga pe afai o le fofo e manino, le lanu, e le o iai ni meaola vaaia ma e foliga mai o le vai.
Ina ia mafai ona totogi le kalama i totonu o le suauʻu, faʻapipiʻi le nila ma faʻaaoga le inisalini, faʻafesoʻotaʻi faatonuga a le kamupanī mo le suauu tui mo le puleaina o le inisalini.
E le o mamanuina cartridges e faʻafefiloi ai insulin. I le isi itu, e tatau ona faʻaaogaina peni vilivaʻa mo Farmasulin N ma Farmasulin N NP e faʻafoe ai le fualaau manaomia o fualaau taʻitasi.

E le mafai ona toe faʻaaogaina ia kata pepa.

Palu. E tatau ona e mautinoa o loʻo faʻaaogaina se suauu, o le faauuga lea e fetaui lelei ma le faʻatonuga o le insulin ua faatonuina. O se suauu o le ituaiga ma le ituaiga e tatau ona faʻaaogaina. Le maitauina pe a faʻaaogaina se tui tui e mafai ona taʻitaʻia ai le le talafeagai o le inisalini.

Aʻo leʻi aoina mai le inisalini mai le fagu, e tatau ona siaki le manino o le fofo. I le faʻaalia mai o laumei, faʻafefe o le vaifofo, faʻafefe poʻo le faʻaalia o se faʻapipiʻi o mea i le tioata o le fagu, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e faʻasaina!

O le inisalini e aoina mai le fagu e ala i le tosoina i se atigipusa o le tuilaʻau le faʻamalosiina o se meaʻai na fufulu muamua i le ava malosi. O le inisalini tui e tatau ona i ai i le vevela vevela.

O le ea ua tosoina i le suauu i le faailoga e fetaui ma le fua o le inisalini, ona tuʻuina atu lea o le ea i totonu o le vial.

O le syringe ma le vial ua feliu i luga ina ia feliuliuaʻi i lalo le fagu ma ua aoina le fua o le insulin.

Aveese le nila mai le fagu. O le syringe ua faʻamalolo mai le ea ma ua saʻo le siakiina o le insulin.
Pe a taitaia se tui, e tatau ona mataʻituina tulafono faʻavae o tulafonopsis. Ina ia aloese mai ni faʻalavelave faʻapipiʻi, e le mafai ona e faʻaogaina pea se tui tui.

Mo le faʻaofiina o le fua ole fualaau o fualaau taʻitasi e tatau ai ona faʻaogaina tui eseese mo Farmasulin N ma Farmasulin N NP.

Ulufale i le inumaga ole inisalini pei ona faatonuina e lau fomaʻi.

Farmasulin N NP ma Farmasulin N 30/70. O mea e maua mai ma le taimi o le faʻatonuga e faʻamoemoeina e le fomaʻi, i le amanaʻiaina o manaʻoga taʻitasi o maʻi taʻitasi.

Farmasulin N NP ma le Farmasulin H 30/70 o loʻo faʻatonutonuina sc. Farmasulin N NP ma Farmasulin H 30/70 e le mafai ona ulufale i totonu. Farmasulin N NP ma le Farmasulin H 30/70 e mafai foi ona ulufale i / m, e ui lava e le fautuaina lenei metotia.

O tui tui e faia i luga o le tauau, ogavae, totoa poʻo le manava. Injections e faia i nofoaga eseese o le tino ina ia le sili atu ma le 1 le taimi i le masina le tuiina i le nofoaga e tasi. O le faʻaofiina o se nila i totonu o se ipu toto e tatau ona aloese. A maeʻa le puleaina o fualaau faasaina, e le mafai ona solo le nofoaga o inisiua. O se auiliiliga auiliili e tatau ona tuuina atu i le tagata maʻi e uiga i le tui tui.

Taʻiala mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le taofiga mo le tui i totonu o le 3 ml cartridges e tatau ona faʻaaogaina ma se peni-injector o loʻo i ai le faailogaina o le EC e tusa ai ma fautuaga a le kamupanī penisini.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona toe faʻaleleia le fomaʻi Malisasulin N NP ma le Farmasulin H 30/70 e ala i le faataavaleina o le keli i le va o alofilima 10 ma liliu 180 ° 10 taimi seia oʻo i le faʻamalologa e maua mai ai le gasegase poʻo le lanu paʻu. Afai e le maua e le vai le foliga manaomia, ona toe fai lea o le taʻaloga seia oʻo ina faʻafefiloi uma mea o le kalama. Cartridges o loʻo i ai se pulu tioata e faʻafefe faʻafefiloi. Aua nei luluina le kesi, aua o lenei mea e mafai ona oo atu ai i le foam formation ma o le a faalavelave i fua saʻo saʻo. Ia siakiina e le aunoa ia foliga o mea o loʻo i totonu o le kalama ma e le faʻaaogaina pe afai o le faʻamalologa e aofia ai ni paʻu pe afai o faʻamalosi paʻu e pipii i le pito i lalo poʻo puipui o le kalama, ma faʻafiafia le tioata.

Ina ia mafai ona uta le pusa penisini i totonu o le peni tui, faʻapipiʻi le nila ma tui inisalini, faʻafesoʻotaʻi faatonuga a le kamupanī o le injector pene mo le puleaina o le inisalini.
E le o faʻatalanoaina cartridges ma isi insulin.
E le mafai ona toe faʻaaogaina ia kata pepa.

E talafeagai le siakiina e le aunoa o foliga o mea o le vilia ma aua neʻi faʻaaogaina le vailaau faʻamalosi pe afai, pe a uma le luluina, o le faʻamalologa e aofia ai ni meaʻai pe afai o le lanu paʻepaʻe e pipii i le pito i lalo poʻo puipui o le fagu, o le aʻafiaga o se mamanu mamanu.

Faaaoga se tuila, o le faauuga lea e fetaui ma le fualaau ole inisalini e faʻaaogaina. E tatau ona faʻaaoga se suauu o le ituaiga ma le ituaiga. O le le mautonu pe a faʻaaogaina se tuilaʻi e mafai ona oʻo atu ai i le le talafeagai o le inisalini.

I le taimi lava lea aʻo leʻi tuiina, o le vailaau o le tuiina o le inisalini e lalagaina i le va o alofilima, ina ia avea lona vavave i totonu o le vial ma le lanu. E le mafai ona e luluina le fagu, aua e mafai ona taʻitaʻia ai le fulufula, lea o le a faʻalavelave ai le fua saʻo ole fua.

O le inisalini e aoina mai le fagu e ala i le tosoina i se atigipusa o le tuilaʻau le faʻamalosiina o se meaʻai na fufulu muamua i le ava malosi. O le vevela o le inisalini ua tui e tatau ona iai le vevela.

O le ea ua tosoina i le suauu i se tau e fetaui ma le fua o le inisalini, ona tuʻuina atu lea o le ea i le vial.

O le syringe ma le vial ua feliu i luga ina ia feliuliuaʻi i lalo le fagu ma ua aoina le fua o le insulin.

Ua aveese le nila mai le fagu. O le syringe ua faʻamalolo mai le ea ma ua saʻo le siakiina o le insulin.

I le taimi o le tui, e tatau ona usitaʻia tulafono o le telepsis. Ina ia puipuia ni faʻalavelave faʻafuaseʻi-inflammatory, e le tatau ona faʻaaogaina se suauu e mafai ona faʻaaoga.

Ulufale i le inumaga ole inisalini pei ona faatonuina e lau fomaʻi.
O injections e faia i vaega eseese o le tino ina ia le sili atu i le 1 taimi i le masina le tuiina i le nofoaga e tasi.

Faʻaiʻuga

O le hypoglycemia o le pito sili ona taatele o le togafitiga o le inisalini i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.
O le malosi o le hypoglycemia e mafai ona mafua ai le leai o se malamalama, i nisi tulaga i le oti. O faʻamatalaga i le taimi o le hypoglycemia e le o maua, talu ai o lenei maʻi e fesootaʻi ma le fua o le inisalini ma isi mea (mo se faʻataʻitaʻiga, meaai a le tagata maʻi ma le maualuga o le tino).

Faʻaalia i le lotoifale o allergies e mafai ona tupu i foliga o suiga i le nofoaga o inisiua, lanu mumu o le paʻu, fulafula, tosoina. E masani lava ona tumau mai nai aso i ni nai vaiaso. I nisi tulaga, o lenei tulaga e le fesootaʻi ma le inisalini, ae faʻatasi ai ma isi mea, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafefe i le tuufaatasiga o le faʻamamaina o le paʻu poʻo le leai o se poto masani i inisiua.

Ole mea e masani ai ole allergy e ono iai se itu ogaoga ma o se ituaiga o allergy ile inisalini, e aofia ai se vevela i luga o le tino, faaletonu o le manava, vevela, faaitiitia le toto, faateleina le fatu, ma faateleina le pala. O mataupu ogaoga o allergies lautele e lamatia ai le ola. I nisi o tulaga tulaga ese o faʻamaʻi ogaoga i Pharmasulin, e tatau ona tatau loa ona faia ni mea talafeagai. Atonu e iai se manaʻoga mo le inisalini e sui ai poʻo le faʻaaogaina o togafitiga.

Lipodystrophy e ono tupu i le nofoaga o tui.

O mataupu o le edema na lipotia mai i le togafitiga o le inisalini, aemaise lava ma le faʻaitiitia o le gataifale, lea na faʻaleleia ina ua maeʻa le togafitiga o le inisalini.

Faʻafefea ona faʻatau Farmasulin i YOD.ua?

E te manaʻomia le vailaau faasaina Pharmasulin? Faʻailoga saʻo iinei! Faʻamatalaga o soʻo se vailaau faʻasaina ile YOD.ua: e mafai ona e suʻeina le vailaʻau poʻo le poloaiga e tuʻuina atu i le fale talavai o lau 'aʻai i le tau o loʻo faʻaalia i le upega tafaʻilagi. O le a faʻatali le faʻatonuga mo oe i le fale talavai, lea o le a e maua ai se faʻamatalaga i le faiga o le SMS (o le avanoa e tuʻuina atu ai auaunaga e tatau ona faʻamaonia i totonu o vailaau faʻataʻitaʻi).

I luga o le YOD.ua o loʻo i ai pea faʻamatalaga e uiga i le maua o le vailaʻau i totonu o le tele o aai tele o Ukraine: Kiev, Dnieper, Zaporozhye, Lviv, Odessa, Kharkov ma isi megacities. O le i ai i soʻo se tasi oi latou, e mafai lava ona e faigofie ma faigofie ona faia ni vailaau i luga o le upega tafaʻilagi a le YOD.ua, ma, i se taimi talafeagai, alu i latou i le fale talavai poʻo le tuʻuina atu o le poloaiga.

Faʻalogo: ia faʻatonu ma maua togafitiga o fualaau oona, o le ae manaʻomia se fomaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga