O le a se mea sili atu mo le leiloa o le mamafa - Siofor poʻo Glukofazh?

O Siofor ua manatu o le fualaau sili ona lauiloa i le lalolagi o se faʻasolosolo ma togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le vailaau e masani lava ona aofia ai le metformin, lea e fesoasoani i le toe faʻafouina o le insulin, ma puipuia ai le faʻamalosia o le inisalini. E le gata i lea, o Siofor fesoasoani e faʻaitiitia le toto cholesterol ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi cardiovascular. Ae o lona manuia e leai se masalosalo o se paʻu faasolosolo malie ma lelei.

Talosaga

O le suʻesuʻega autu mo le faʻaaogaina o le Siofor o le maʻisuka ituaiga 2 o lona maʻisuka, o lona puipuiga ma togafitiga. O le tele o taimi, e tatau ona faia pe afai o le taumafa ma le gaioiga faʻale-tino e leʻi aumaia ai ni taunuuga aoga.

Siofor papaa e tatau ona avea uma na o le fualaau faasaina ma i le tuufaatasiga o togafitiga. O le tele lava o fualaau oona e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto (masini e maua ai le suka, injections insulin).

Ave le fualaau faasaina i taumafataga pe a uma foi meaai. E mafai ona e faʻatupulaia le fualaau, ae tatau ona faia lemu ma i le maeʻa ai ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa.

Contraindications


E i ai faʻamaʻi faapitoa ma tulaga e faʻasaina ai le faaaogaina o Siofor.

  1. Tusa 1 ole maʻisuka (sei vagana ai le i ai o le gaʻo, lea e togafitia i lenei vailaʻau).
  2. Le lava le inisalini e maua mai i le pancreas (e mafai ona tupu i le ituaiga lona lua).
  3. Coma ma ketoacidotic coma.
  4. Micro ma le macroalbuminemia ma le uria (o le anotusi o le albumin ma globulin e puipuia i le ova ma le toto).
  5. O faʻamaʻi o le ate ma le le lava o lona faʻatonuina o le tino.
  6. Galuega le lava o le fatu ma toto toto.
  7. Faʻafitauli o le respiratory.
  8. Faʻaitiitia le hemoglobin i le toto.
  9. Faʻalavelave faʻalavelave ma manuʻa.
  10. Faʻateleina le taumafa ava malosi.
  11. Tupulaga ma le lactation period.
  12. Tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.
  13. Tagata taʻitoʻatasi faʻalepale i mea o vailaʻau.
  14. Aveina o tui faʻamataʻu, e pei o le lamatiaga o se maʻitaga e le i fuafuaina na faʻatupulaia.
  15. Tagata matutua i le 60 o tagata o loʻo pisi i le galue malosi.

Siofor mo le gau o le mamafa

Ole fualaau faasaina Siofor e le o se vailaau fofo o lona sini autū o le leiloa o le mamafa. Ae ui i lea, o le tele o iloiloga ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faʻamaonia ai o lenei vailaau e sili ona lelei mo le gau. O pills e faʻaitiitia ai le manava ma fesoasoani e faʻateleina le metabolism. E fesoasoani lenei mea e aveesea ai le tele o kilokalama o le mamafa mamafa.

Ae ui i lea, o le aʻafiaga e na o le vaitaimi o le tagofia o fualaau faasaina. A maeʻa ona faʻaaogaina, o le mamafa e vave ona faʻafoʻi ona o le tino.

Ae ui i lea, ei ai tulaga lelei o Siofor i luga o isi vailaʻau. E i ai se numera itiiti o aʻafiaga i itu. E naʻo le pisa i totonu o le manava, manava manava ma sina palatini e mafai. O le tau e maualalo ifo nai lo nisi o analogues, lea e mafua ai lenei fualaau faasaina mo le tele.

O le aveina o Siofor papa ma le le mulimulitaʻia o se taumafataga maualalo-gaosi o lona uiga o le le aveesea o le mamafa mai le eleele. O le faʻaaogaina o paʻu faaopoopo e mafai ona mafai pe afai e te mulimuli i se taumafataga ma le i ai o le gaioiga faaletino. O le aveina o le tele o le fualaau faasaina e mafai ona taitai atu ai i se tulaga lactic acidotic, lea e afaina. O le mea lea, i le faʻamoemoe o le alu ese vave o le mamafa, e sili atu ona lelei le momoʻe nai lo le faateleina o le fua fautuaina.

Siofor mo le maʻisuka ituaiga 2

O tulafono faavae mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2 e aofia ai le i ai o se soifua soifua maloloina. Tuuina atu i le setete o le faitau aofai o tagata, o le puipuiga e mafai ona aofia ai se suiga i le tulaga lelei o meaai ma le faateleina o gaoioiga faaletino. Ae ui i lea, na o ni nai faʻaaloalo i lenei tulafono. Mo le tele lava, e tatau ona ave Siofor o se tagata adjuvant mo le gau o le mamafa. Ae ui i lea, e le mafai e le vailaau ona fesoasoani ia te oe e ausia iuga e manao i ai e aunoa ma ni meaai ma gaoioiga faaletino.

Glucofage e mafai ona avea o se faʻatusalia o Siofor mo le maʻisuka ituaiga 2. I se isi itu, e sili atu, ae o loʻo i ai foʻi itu le lelei.

O le mea sili e aoga ai, o le Glucofage umi e umi lona aafiaga, o lona uiga, o le metformin ua faʻamalolo mai le vailaʻau i totonu o le 10 itula. A o Siofor i le afa itula ua le toe galue. Ae ui i lea, o loʻo i ai foi le glucophage e le o se taimi faaumiumi.

Aisea e sili atu ai le lelei o le Glucophage nai lo Siofor?

  1. Mo Siofor, o loʻo i ai se metotia ma e sili atu le faʻaalu i le tele o taimi i le aso. Pepa o glucophage e naʻo le tasi i le aso ona ave.
  2. O aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e itiiti ifo, e mafua ona o le itiiti ifo o le faʻatagaina.
  3. E leai ni suiga faʻafuaseʻi i le faʻamasinoga o le kulukose i totonu o le toto, aemaise i le taeao ma le po.
  4. E ui i le laʻititi, e le o lalo ifo o Siofor i le faʻaitiitia o le kulukose.

E pei lava o fualaau Siofor, o le kullufafa ua faatonuina mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le leiloa o le mamafa o se itu manaia lelei.

O le a le aafiaga o le leiloa o le mamafa?

  1. O le lipid metabolism ua le mautonu i le tino ua toe faʻaleleia.
  2. O le gaʻo e tele lava ina paʻu i totonu o le tino, o lona uiga latou te le gauai ma liua i le gaʻo.
  3. E faʻamaopoopoina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma faʻaititia ai le aofai o le cholesterol.
  4. Faʻaitiitia le manaʻo ona o le faʻaitiitia o le faʻalialia o le inisalini.

Siofor papa

Faatasi ai ma fualaau faasaina ua amataina i totonu o le soifua maloloina o tagata o loo mafatia i le maʻisuka ituaiga 2, o le sili ona malosi ona faatonuina o Siofor. E faʻaaogaina uma mo le togafitiga o se maʻi faʻamaʻi ma mo le puipuiga, talu ai e suia le tikeri o le tetee atu i le inisalini, o le mafuaaga autu o le oso i le suka ma, e taua, le mamafa o le mamafa. O lenei mea moni ua avea ma mafuaaga autu e mafai ai e le fomai ona fautuaina Siofor mo le gau o le mamafa i lona tagata maʻi. O loʻo maua i le tulaga o laupepa ma eseesega eseese o le mea galue.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e aʻafia ai:

  • cardiovascular system
  • faailoilo o faʻamaʻi,
  • cholesterol.

O le Siofor fualaau faasaina mo le gau o le mamafa o loo tauaveina ai nisi "ponesi" sili atu ona taua, ae le o le faitauina o le malosi e pulea ai le suka o le toto:

  • Faʻaitiitia le manaʻo, lea e fesoasoani i le tausisia o se taumafa poʻo se mea faigofie o le taumafataga.
  • Faʻaaliga i hormones (o fafine e faigata ona aveesea le mamafa ona o faafitauli o le system endocrine).

Siofor - fatuina

Ina ia malamalama atoatoa i le taua o lenei vailaʻau e tusa ai ma le gau o le mamafa, o le suʻesuʻega o faatonuga e tatau ona amata i se lisi o mea o loʻo iai. O le tuufaatasiga o Siofor e tatalaina ai se mea e pei o le metformin - o se sui o le vaega tele, lea ei ai lona aafiaga o le hypoglycemic i le tino. I.e. o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia ai le maualuga o le suka, ma o se aoga taua o le metformin o le leai o se pa i fatugaʻo. E le o se mea e le masani ai i lenei vaega o le Siofor, ma i totonu o "ponesi" mai lona faaaogaina, o le faaitiitia o le TSH ua faailoaina.

I le faaopoopo atu i le metformin, o Siofor o loʻo aofia ai elemene fesoasoani (e aofia ai fusi faʻavae):

  • hypelloli
  • povidone
  • magnesium stearate,
  • macrogol
  • titanium dioxyide.

Siofor - faatonuga mo le faʻaaogaina

Ua e mafaufau e uiga i le le maua o le mamafa e ala i le faaitiitia o taimi o fesuisuiaʻi i le inisalini, poo oe o taulai e puipuia le maʻisuka, e tatau ona e iloa po o ai ua fautuaina e faaaoga Siofor, pe faapefea ona fai ma pe faapefea ona filifili se metotia. O faatonuga aloaia a Siofor e fai mai naʻo le maʻisuka (type II) e mafai ona manatu na o le pau lea o le faʻaaliga mo le faʻaaogaina, aʻo nei papaa ua taʻua o le "toe mulimuli", na faʻaaogaina i le leai o se taunuuga mai le taumafataga ma le faʻatinoina o le tino.

Siofor 500 mo le mamafa o le mamafa

O le metotia o le metformin e mafai ona maua mo Siofor (e tusa ai ma le tuʻuina atu o falemaʻi Rusia) e 500 mg. O le faʻaaogaina o sea papalama e faatagaina e tusa lava pe i tamaiti, ma tagata o loʻo mafaufau i le filifiliga o le leiloa o le mamafa ma Siofor, e fautuaina e faia lenei filifiliga. I le maʻisuka, e fautuaina e fomai ni filifiliga se 2 mo le faaaogaina o fualaau faasaina:

  • e pei o le monotherapy - 500 mg 2 taimi i le aso,
  • faʻatasi ma le inisalini (pe'ā faʻatuatuaina) - faʻatupulaʻia mai le 500 mg i le 2000 mg i le aso, ioe. mai i le 1 i le 4 faʻasalaga.

Afai tatou te talanoa pe faapefea ona ave le Siofor 500 mo le mamafa o le mamafa, ona fautuaina lea e nofo i luga o le filifiliga monotherapy ua fuafuaina e faatonuga aloaia: inu 1 pusa o le Siofor 500 pusa mo le masina. i le aso. Faia lenei mea i meaʻai pe a uma ona ave, aua o le faʻaaogaina o le metformin e mafua mai i le faʻaogaina o le gastrointestinal. Ole laʻititi ole metotia a Siofor i le faagasologa ole leiloa o le mamafa e aafia ma le agavaʻa, ae o ni faʻafitauli matuia e seasea. Faatasi ai ma le faapalepale lelei, o le faʻatonuga e mafai ai ona faʻatupulaia le fualaau i le 2 pusa o Siofor.

Siofor 850

O lenei filifiliga o fuataga, e tusa ai ma faatonuga aloaia, e sili ona lelei mo le maʻisuka, ae o se tagata soifua maloloina e mafai ona iloa o se "mamafa", o lea ia amata ai i le afa siketi. Siofor 850 mo le gau o le mamafa o loʻo faʻaaogaina itiiti ifo nai lo Siofor 500, ae o fautuaga lautele ma aiaiga o faatonuga mai le kamupanī e tutusa:

  • O le aofaiga ole maualuga ole aso ole 3,000 mg o le metformin, e tusa lava pe vave faʻavave le mamafa, e faʻasaina le sili atu.
  • O le ala o le leiloa o le mamafa i lenei vailaau e tasi le masina pe itiiti foi.
  • A maeʻa le 2 vaiaso, e mafai ona e amata ave le vailaʻau i maualuga maualuga - 2 pusa o le 850 mg i le aso.

Siofor 1000

O le sili ona malosi o lenei vailaʻau faufautua o loʻo ofoina e kamupani vailaau mo togafitiga o Siofor 1000. Faʻataʻitaʻi e fomaʻi le faʻaaogaina o fualaau faasaina i lenei vailaau mo le mamafa o le mamafa o le mea e le talafeagai, talu ai ua i ai nei se aafiaga ogaoga i le tino. E mafai ona sili atu le mafatia o fatuga, ona o le metformin e le o atoatoa le saogalemu, ma o le aafiaga ile maualuga ole kulukose e matua manino lava. Ae e te leʻi mafaufauina le auala e ave ai le Siofor 1000 mo le gau o le mamafa, pasi se suʻe suʻe, aua fuataga, e tusa ai ma faatonuga, ua filifilia e tusa ai ma lea.

O nai vaega o le faaaogaina o lenei vailaʻau:

  • O le fua muamua mo le gau o le mamafa o le 1/4 papa. I ni nai aso e mafai ona e aveina le afa piliki, ma i le faaiuga o le vaiaso, afai e leai ni aʻafiaga leaga, ou te sogi oe.
  • E fautuaina e ave faʻamalosi tino faigofie mai le taumafa mo le umi o lenei vailaʻau. na te poloka a latou osofaʻiga. Mai iloiloga e mafai ona e vaʻaia o le faʻaaogaina o lenei piliki ma kuki po o sitaili e mafua ai ona oʻo i le ogaoga o meaʻai.

Siofor ao maitaga

O tina faʻamoemoe o lo o faʻaitiitia le mamafa i lenei vailaʻau e le manaʻomia. Fomaʻi Rusia na tapunia atoa Siofor i le taimi o maitaga, faʻamatalaina o latou tulaga i le mea moni o le numera o suʻesuʻega i le soifua maloloina o tamaiti na fananau mai i fafine sa masani ona faia lenei vailaʻau e le lava mo se palota mautinoa mo pe teteʻe. Afai ei ai ni masalosaloga e uiga i le saogalemu o le vailaau faasaina, e sili atu le lelei o le tina o loʻo faatalitali mai ile lafoaʻi o le pusa oona, aua e tele auala e faʻaalu ai le mamafa (laʻititi) mo le taimi ole faʻatali mo le pepe.

Siofor - analogues

O fomai e naʻo le 2 fualaau oona e sui atoatoa i le togafitiga o le maʻisuka ma le suka e tusa ai ma le parakalafa o le mea galue ma aiaiga lautele o le faatonuga:

O faʻamaumauga taʻitasi o Siofor e matua tutusa lava ma lenei vailaʻau i lona vaega autū. E mafai foi ona maua i le mea lava lea e tasi - mai le 500 i le 1000 mg, o le mea lea e le suia le mataupu faavae o le faʻaaogaina, o le faatonuga e toe faʻataʻateleina le tusi i le tusi o le faatonuga ia Siofor. Pau lava le eseesega o le tuufaatasiga o le atigi ma le mea moni e faapea o fomai e fautuaina Glucofage e inu aʻo leʻi 'ai, ae le o le. E tusa ai ma le auala e ave ai Metformin mo le mamafa o le mamafa, o mea uma e tutusa ma faatonuga mo le fualaau faasaina Glyukofazh.

Siofor - faʻailogaina ma aʻafiaga itu

O le saogalemu o lenei vailaau e matua vavalalata - mai i iloiloga e mafai ona e iloa e mafai e le tino ona tali vave atu i metformin i aso muamua o le pulega. O a aʻafiaga o Siofor? Ae o le vomiting ma le manava, o lona uiga malulu digestive, ae atonu o le a leai se malamalamaaga, ma i mataupu o le ogaoga o le sologa - o se coma. Afai i le taimi o le mamafa o le gau i lenei vailaʻau, e te leʻi ave faʻamalosi tino faigofie mai au meaʻai, o le a faʻaosoosoina ai se mea e faʻafefe ai.

O ni nai taofi mai faʻasalaga aloaia:

  • Pe a tago i lenei fualaau faasaina, o meaai i aso taitasi e tatau ona "mamafa" sili atu i le 1000 kalori.
  • O le umi o gaioiga faaletino, aemaise vaomalo, e faasaina.
  • E faasaina le inuina o le ava malosi ma fualaau oona ei ai iodine.

O faʻamaoniga i lenei vailaʻau, o fomaʻi e taʻua ai le maʻisuka ituaiga I (e mafai ona faʻaaogaina e ala i le faʻamalositino, faʻatasi ma le insulin), faʻamaʻi fatugaʻo, maʻi o le ate. O le oncology o se mafuaʻaga foi lea mo le taofiofia o le mamafa o le mamafa ma Siofor. E tusa ai ma faʻamatalaga aloaia, e le tatau ona e tago i lenei fualaau i taimi o faʻamaʻi pipisi ma i le togafitiga o le ava malosi. O le tuufaatasiga o fualaau oona ei ai le ethanol e manaʻomia e puipuia ai.

Tau Siofor

O le tau o lenei vailaau i Moscow e mai i le 300 i le 350 ruuga, ua fuafuaina e le metformin. I le laulau, o le tau o Siofor mo le 60 papalama e faʻaalia e aunoa ma le faʻapipiʻiina (pe a fai e tuʻuina atu e le faleoloa po o le fale talavai) mo le mama o faʻatusatusaga. O le ata lenei:

Igoa

Tau

Siofor500

Siofor850

Siofor1000

Vitio: Maʻisuka ma Slimming Siofor

Ou te lei iloa se eseesega ogaoga i le va o Siafor1000 ma Siafor500, na ou inuina uma ia filifiliga. E tasi le papa, o le vasega e lua vaiaso. E ui lava e laʻititi le fua, e ui lava maualuga le atunuʻu, ae na o le tasi lava le aafiaga - o se aʻoaʻoga matautia o le malosi! A e taumafai e 'ai kuki, faʻapena ona amata, aua o vailaʻau vailaʻau faʻamalosi. E aafia ai laʻu tama i le auala lava e tasi, ae ua ou agasala i loʻu tino.

Siafor500 o se sui o meaʻai fualaauʻai e 24/7! E taua le taumafai e 'ai se mea e ese mai i fualaau faisua / fualaau aina (e faasee ai foi le falaoʻo, ae mo nisi mafuaaga e leai se susu), o le a vave lava ona tatalaina le "manaia" o aʻafiaga - manava le manava, afaina ai, tiga i totonu o le manava. I le gasologa o le vaiaso o nei "mea tutupu", na ou le toe maua ai le masaniga o le leiloa o le mamafa ma meaai ma puipuia ai le leiloa o le mamafa, ma leiloa 4 kilokalama i le masina.

E le afaina aʻu i le maʻisuka, sa ou tautevateva ia Siofor i se faalavelave faafuasei, faatauina (lelei, taugofie), inu i le masina. Ou te leʻi matauina se isi faʻaopoopoga i le paʻu o le mamafa, ma ou te manatu o le a leiloloa le 2.5 kilokalama i meaʻai paleni, lea na manaʻomia e faatonuga mo vailaʻau. Ae o le lisi o aʻafiaga o aʻafiaga e tele, e oʻo lava i vitamini e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma se vailaʻau.

Na ou inuina Siofor850 mo le 3 vaiaso tonu lava, i le faʻaaogaina o le fautuaga a se uo o loʻo leiloloa le mamafa ia te ia. Na amata le le fiafia o le iniseti, e ui lava na ave le piliki pe a uma se taumafataga fiafia. Na ou iloa e sili atu le ave o le inumaga pe a uma ona fuaina le maualuga o le suka, ma ia aua nei ave faʻamalosi mai faatonuga. Na pasi le suʻega, na amata ona ou inuina le afa-laulau - na sili atu ona lelei.

Siofor ma Glyukofazh - tala auiliili - http://diabet-med.com/siofor/. I le vitio o aso nei, o le a tatou talanoaina le vailaʻau Siofor ma le Glucofage. E ave mo togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2, faapea foi ma le paʻu o le mamafa. Siofor o le ituaiga sili ona lauiloa o le maʻisuka i le lalolagi. E na o le pau lea o le fualaau ua faamaonia mo le puipuia o le maʻisuka. O le kelikaloga e tutusa ma Siofor. E i ai foi meaʻai umi e taua o le Glucofage Long. E sili atu le taugata, ae sili atu ona lelei nai lo Siofor masani. Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le maʻisuka ituaiga Siofor 2, ma e le gata o togafitiga, ae faʻapea foi le puipuiga. E faaopoopo i le togafitia o le maʻisuka, e fesoasoani Siofor e aveesea le mamafa e le tele o kilokalama. O fualaau fualaau taumafa nei. E ave selau o afe o fafine e ave i latou, aua latou te faʻamalosia le paʻu o le mamafa ma i le taimi e tasi saogalemu, leai ni aʻafiaga ogaoga.Siofor e le tatau ona ave pe afai oe maua le maʻisuka ituaiga 1, ogaoga ogaoga, ate, poʻo le toilalo fatu. A oe tago i nei fualaau aina, e le tatau ona inu ava malosi. Aua le ave Siofor poʻo le kululu i le taimi o le maʻitaga. O Siofor e le afaina ai aʻafiaga o aʻafiaga, ae e masani lava ona tupu mai i luga o meaʻai. O tagata maʻi e faitio i le afaina, tiga o le manava, gaʻo, manava manava, leisa ma se tofo i le gutu. A maeʻa sina taimi, ona sui lea o le tino. A maeʻa lenei mea, o le a faʻavaivai pe faʻaaoga atoa lava ia faailoga. Faʻafefea ona aloese mai aʻafiaga? Ina ia faia lenei mea, ave Siofor i meaai, faatasi ai ma meaai. Ma faʻateleina lana suʻega faifaipea. Ole maualuga ole fua ole Siofor e 2-3 grams i le aso, e masani lava ile 2.5 kalama. Ae e tatau ona e amata ave ma le 500 pe 850 mg i le aso, ona faasolosolo malie lea ona faateleina le fualaau. E aoga foi le taumafai Glucophage Long. Latou te mafua ai faʻamaʻi faʻamaʻi ile lua taimi e itiiti ifo nai lo Siofor masani. Glucophage O le umi foi e talitonuina le maualalo o le suka i le maʻisuka ituaiga 2. O fualaau o Siofor poʻo le kullucofa e na o le fesoasoani lava e faʻaitiitia ai le toto toto ma toese ai ni nai pauna faaopoopo. Ae afai e te faʻaaogaina faʻatasi ma se meaʻai maualalo-carbohydrate, o lona uiga o le a fiafia oe i le mea moni. E faigofie ona e le maua le mamafa pe a le fia lagona le fia 'ai, mulimuli ane o le a tumau pea le mamafa masani mo se taimi umi. Mo le maʻisuka ituaiga 2, mulimuli i le polokalame o togafitiga faʻamatalaina i le http://diabet-med.com/. Matou te aʻoaʻoina oe ia tausia le toto toto e aunoa ma le matelaina, faʻamalositino mamafa ma le inisalini.

O le a le aʻafiaga o fualaau faasaina?

O le masani masani o le siofor o le vailaʻau faasaina. O le mea moni, o se vailaʻau tutusa lea, aua o tulaga uma e lua o metamorphine e avea o se mea galue. E faʻafetai i lenei mea lea e faʻaititia ai le ate o le tagata i le gaosiga o le kulukose, lea e amata ona faʻateleina le malosi e maso.

O le aafiaga autu o le Siofor 1000 (glucophage) e mafai ona ausia, lea e sili atu ona lelei e faia e pei ona faatonuina e fomai, ua faailoa mai i gaoioiga nei:

  • faaitiitia le fiaai
  • toe foʻi mai i le tino,
  • toto faaitiitia le cholesterol toto,
  • manaʻoga mo meaʻai suamalie ua faʻaititia.

Tofia Togi

E tatau ona ave le fualaau faʻatau ma taumafataga, o loʻo taʻu mai e le faatonuga. E sili le feutagai ma lau fomaʻi e uiga i se fua saʻo. Ae ui i lea, aua nei galo mo se minute e faapea o se vailaau faasaina e pei o le glucophage (Siofor 1000 po o isi ituaiga) ei ai sona aafiaga taua i le malosiaga malosi o le malosi.

Faʻataʻitaʻiina e fomaʻi i ia tulaga pe a le faʻamaonia togafitiga faʻamalositino e fesootaʻi ma gaoioiga faʻaletino e le maua ai ni iuga. Afai o le tagata gasegase e sili atu le mamafa o le mamafa o le tino, e ono le saogalemu le tagofia o le metamorphine mo ia.

Faatasi ai ma le faʻailogaina i le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina Siofor 850 mo le paʻu o le mamafa ua taua foi:

  • afaina po o le ate
  • faʻamaʻi pipisi
  • maʻitaga ma lactation,
  • fatu fatu
  • tasi le le faapalepale i le vaega,
  • e le fautuaina le aveina o le glucophage i tamaiti ma tagata matutua, faapea foi i latou e galulue faatasi ma le mamafa o galuega faaletino.

Faaaoga le faʻaeteete pe a ave

O lenei, tatou talanoa e uiga i aʻafiaga o le siofor mo le gau o le mamafa e mafai ona ausia. E iai fualaau oona - 500, 850 ma le 1000, lea e fesootaʻi ma le faʻaogaina o le mea galue malosi. O le tele o tagata gasegase na aafia i se paʻu mamafa o le 4 i le 12 kilokalama ua uma ona faia i le masina o togafitiga.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o le a taʻu mai ai ia i matou le ala e maua ai se faʻaitiitia o le tino. Ia saunia e mafai e le glucophage o fualaau faasaina ona faaosofia ai ni aʻafiaga le lelei, e pei o le gaioiga ma le le manava, colic i totonu o le manava, gasegase lautele, ma le fiva.

E pei ona e iloa, o faʻatonuga mo le faʻaaogaina e na o se vaega faapitoa o tagata gasegase. O le toatele oi tatou e na o le taufetuli i ona mata, ma le faamoemoe mo taunuuga vave.

E masani lava, i le taimi muamua, o le Siofor 500 ua faatonuina mo le leiloa o le mamafa, e pei o le sili ona faamaoni i le tino o loʻo i ai nei.

O le tele o tagata afeleti ma le au faitotoʻa e tatau ona muamua iloa le lamatiaga o se vailaau e taʻua o le glucophage. I le faitau i luga o se faʻaitiitia o faleoloa gaʻo, na latou matua faaleagaina ai o latou lava fatu.

E mafua ona o le metamorphine, o se vaega o le vailaʻau o le vailaʻau faʻasaina, e le aumaia ai manaʻoga e manaʻomia pe afai e faʻaaoga i vailaau togafitiga. Ina ia mafai e le fualaau faasaina ona mafua ai le faaleagaina tele o lou tino, o le a manaomia ona e aveina i ni mea faateʻia. O lenei mea e mafai ona afaina ai fatugaʻo, aemaise lava i le tuʻufaʻatasiga ma le malosi malosi faaletino. I nisi o tulaga, e tusa lava pe o se mea na afaina ai, na tusia i latou ia e le mafai e le faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaʻau ona faʻamaonia lona matuia.

O le matafaioi o le mea galue ma lona mauaina

I le Scientific world, metmorphine, o se vaega o le Siofor 500 mo le paʻu o le mamafa, na toe faamatalaina i tua i le 20 o le seneturi talu ai. O vailaau faafomai na tatau ona faaalia le fiafia ia te ia, ma i taimi eseese na taua ai e uiga i ana antiviral ma analgesic meatotino. O le igoa glucophage, poʻo le glucophage, na amata ona faʻaaogaina i le tolu sefulu tausaga mulimuli ane, ina ua iloa ai o le vailaʻau na mafai ona gauai i le kulukose o loʻo i totonu o le tino.

O le tele o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na faʻamalieina lona faamanuiaina i le togafitiga o le maʻisuka. Talu mai lena taimi, ua avea Siofor 1000 ma vailaau faʻasaʻo ma le puipuia o le maʻisuka ma ua faʻaolaina le tele o tagata soifua i le taimi lea.

I le taimi nei, ua lisiina Siofor 1000 e avea ma fualaau sili ona taua e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi. E faʻatagaina ai oe e faʻaititia le faʻafefe o le suka i le toto o le tagata. O le mea lea, a aunoa ma le tatau tatau o le kulukose, e le mafai ona faatumulia ia sela i le maualuga o le malosiaga. O se taunuuga, o le tagata maʻi e tele meaʻai e maua ai le gaʻo ma e vave ona maua le mamafa o le tino.

O iinei, o le siofor mo le gau o le mamafa, faatasi ai ma se masini metmorphine o le 1000 pe itiiti ifo foi i tulaga masani, e mafai ona fesoasoani ia i tatou. E faʻaleleia atili ai le lagona o tagata faʻalogo ma e toetoe lava a faʻaaogaina atoa le aafiaga o le inisalini i luga o le faʻaputuina o gaʻo oona.

E faapefea ona tupu le gau?

Mo le ate, o le glucophage poʻo le siofor 1000 e faʻaitiitia ai le fausia o glycogen ma glucose. E faaititia le maualuga o le suka i le toto ona o le faʻafouina o le faʻafouina o le eletise paleni, ma o le taunuuga o lea ua le toe maua ai e le tagata maʻi se lagona o le fiaaai.

Ole faʻaitiitia o le fuaina o le gaʻoina o gaʻo. E ui i le mea moni e faapea o le siofor o se ituaiga o 1000 pe itiiti ifo foi le faʻaleleia o le mamafa o meaʻai gaʻo, latou te tafe atu i totonu o maso, i mea o loʻo gauai ai. Mo lenei mafuaaga, na amata ai ona fiafia le fualaau faasaina mai le tino.

O faatonuga mo lona faʻaaogaina e faʻaalia ai o le faʻaaogaina masani, e mafai ona faʻaitiitia ai lou manaʻo, ma o le a mafua ai ona faʻaitiitia le taumafa o mea taumafa. O le faʻaoʻoina o le kulukose i le toto e faʻaitiitia le malosi, ona paʻu ai lea o le mamafa o le tino. I le auala, i totonu o le tele o pamu mo fua o le paʻu mamafa Siofor 1000, e ui i lea, na lauiloa o se tasi o mea sili ona saogalemu. Mo le maʻisuka, afai e maua le maʻi i se taimi tatau, e mafai ona aloese mai inisua o le inisalini.

O mafuaʻaga mo le manaʻoga mo fualaau

I totonu o fualaau uma o loo i ai le metamorphine, o le glucophage ma le sio mo le 1000 lea ua manatu e sili ona lauiloa i atunuu o Rusia. O le mafuaʻaga o lenei mea ua taʻua o lo latou gafatia e mafai ona tuʻufaʻatasia ma lelei.

O loʻo i ai foi se glucophage umi ua faʻatauina. O le mea moni, e sili atu lona tau nai lo lona masani masani. E toʻatele tagata e faʻaaoga le Siofor 1000 faʻatasi ma isi vailaʻau e maualalo ai le insulin poʻo le suka.

Mo i latou uma e fiafia i le fesili "Siofor mo le gau o le mamafa", tatou te gauai atu i le mea moni o le aafiaga o le gau o le mamafa o loʻo tausia mo le vaitaimi o le pulega. Afai e te le toe mafaufau i ou uiga faaalia i meaʻai, meaai ma taʻaloga, ona toe vave foi mai lea o tupe teu. O le mea lea, ao le i amataina ile mauaina o le gasegase, maua se auiliiliga auiliili o le endocrinologist poo lau fomaʻi aoga. Afai e manaʻomia, ia tuʻuina atu suʻesuʻega talafeagai e iloa ai le faʻamaonia.

Faʻafefea ona ausia taunuʻuga lelei?

Faʻaaoga le glucophage poʻo le Siofor 1000 e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se taumafataga. E sili pe afai o lau taumafa mo lenei vaitau o le maualalo-kalori. Muamua lava, faʻatapulaʻa lau meaʻai gaʻo. I tulaga uma lava, aua le sili atu i le metotia fautuaina i le tuliloaina o se faʻavavega vave ma le moni.

I se tulaga maualalo, o loʻo i ai se faʻafitauli o faʻalavelave i le gaioiga o le faʻaogaina o le tino. E le tatau i tamaitai ona faʻagaloina o le Siofor 1000 (glucophage) e faʻateleina ai le ono mafai ona tupu se maitaga e lei fuafuaina.

Afai e foliga mai ia te oe pe a maeʻa ona e tago i le fualaau faasaina, o le mamafa o lou mamafa i le le lava o le saoasaoa, o le a taua ia te oe manatu nei:

  • amata galue i se mea e sili atu ona maualalo i le gaosiga,
  • faamalositino, a itiiti ifo amata amata le siitia atili,
  • Pe a faatusatusa i isi fualaau fualaau aina, o le Siofor 1000 e sili atu lona malosi.
  • aua nei sili atu i le fualaau ua faatonuina ia te oe, poo le mea ua fautuaina e le talosaga talosaga.

Faatonuga mo le fualaau faasaina Siofor (metformin)

O lenei tusiga e aofia ai se "faʻafefiloi" o faatonuga aloaia mo Siofor, faʻamatalaga mai faʻasalalauga faʻapitoa ma iloiloga o tagata gasegase o loʻo faʻaaogaina fualaau faasaina. Afai o loʻo e suʻe ni faatonuga mo Siofor, o le ae maua faʻamatalaga talafeagai uma ma i matou. Matou te faʻamoemoe na mafai ona matou tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i nei laupepa talafeagai i le pepa e sili ona talafeagai mo oe.

Siofor, Glucofage ma a latou analogues

Faʻailoa igoa
Siofor
Glucopeli
Vaevae
Glyformin
Malu
Metformin Richter
Metospanin
Novoformin
Formethine
Formin Pliva
Sofamet
Langerine
Metformin teva
Nova Met
Metformin Canon
Glocophage umi
Methadiene
Diaformin OD
Metformin MV-Teva

Glucophage o se fualaau muamua. O loʻo tuʻuina atu e se kamupani na fatuina le metformin e fai ma vailaau mo le maʻisuka ituaiga 2. O Siofor o se faʻatusalia a le kamupani Siamani o Menarini-Berlin Chemie. O nei tusi sili ona lauiloa i le metformin i atunuu o Rusia ma i Europa. E taugofie ma maua lelei le faʻatinoga. Glucophage umi - o se vailaau umi. E afua ai ona le maua le maʻi ile lua taimi e itiiti ifo nai lo le metformin masani. O le kelikafaʻi umi e talitonuina foi le maualuga o le suka i le maʻisuka. Ae o lenei vailaʻau e sili atu le taugata. O isi metotisi otaota o loʻo lisi atu i luga i le laulau e seasea faʻaaogaina. E le lava faamatalaga i luga o le aoga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Tusa 2 le maʻisuka (e le o le insulin-e faalagolago), mo togafitiga ma puipuiga. Aemaise lava i le tuufaatasiga ma le oona, pe afai o le togafitiga o meaʻai ma le aʻoga faaletino e aunoa ma fualaau oona e le aoga.

Mo le togafitiga o le maʻisuka, e mafai ona faʻaaogaina Siofor e avea ma monotherapy (naʻo le vailaʻau), faʻapea foʻi ma le tuʻufaʻatasia ma isi suālaʻau poʻo le insulin.

Siofor mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2

O le auala sili e puipuia ai le maʻisuka ituaiga 2 o le sui i se olaga ola maloloina. Aemaise lava, o le faateleina o le tino ma le suiga o le faiga o meaai. O le mea e leaga ai, o le tele o tagata gasegase o le olaga i aso faisoo e le mulimuli i fautuaga mo suiga o latou olaga.

O le mea lea, o le fesili na matua faanatinatiina i le atiaeina o se fuafuaga mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2 e faaaoga ai fualaau faasaina. Amata i le 2007, o fautuaga aloaia a le American Diabetes Association e uiga i le faʻaaogaina o Siofor mo le puipuia o le maʻisuka na aliali mai.

O se suʻesuʻega na tumau ai i le 3 tausaga na faʻaalia ai o le faʻaaogaina o Siofor poʻo le Uluulu e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻisuka e 31%. Mo le faʻatusatusaga: afai e te fesuiaʻi i se olaga ola maloloina, o le a faʻaititia le 58%.

O le faʻaaogaina o pepa metformin mo le puipuiga e fautuaina i na o tagata gasegase e maualuga le lamatia o le maʻisuka. O lenei vaega e aofia ai tagata ei lalo ifo o le 60 tausaga ma le tele o mea e maua ai le tasi poʻo le sili atu foi o mea nei e aʻafia ai:

  • maualuga hemoglobin glycated - luga aʻe o le 6%:
  • ogaoga maualuga
  • tulaga maualalo o le "lelei" cholesterol (maualuga maualuga) i totonu o le toto,
  • maualuga le toto triglycerides,
  • sa i ai le maʻisuka ituaiga 2 i aiga vavalalata.
  • tino o le numera sili atu nai lo le tutusa ma le 35.

I ia ituaiga o gasegase, o le tofiga o Siofor mo le puipuia o le maʻisuka i se fua o le 250-850 mg 2 taimi i le aso e mafai ona talanoaina. I aso nei, Siofor poʻo lona ituaiga Glucophage e na o le pau lea o fualaau faasaina lea e manatu o se auala e puipuia ai le maʻisuka.

Faatonuga faapitoa

E manaʻomia ona e mataʻituina le ate ma le fatu fatuga aʻo leʻi faʻatulagaina fuamoa metformin ma faʻaopopo i le 6 masina. E tatau foi ona e siakiina le maualuga o le lactate i le toto 2 taimi i le tausaga pe sili atu foi.

I le togafiti o le maʻisuka, o se tuufaatasiga o le siofor ma le sulfonylurea o meaʻai e maualuga le lamatia o le hypoglycemia. O le mea lea, o le mataʻituina lelei o le kulūkose o le toto e manaʻomia i le tele o taimi i le aso.

Ona o le lamatiaga o le hypoglycemia, e le fautuaina tagata maʻi o loʻo faʻaaogaina le gaogao poʻo le glucophage e auai i gaoioiga e manaʻomia ai le faʻatonuina ma le vave vave o le gaioiga o le psychomotor.

Faʻaiʻuga

10-25% o tagata maʻi o loʻo ave Siofor i faitioga o aʻafiaga o aʻafiaga mai le digestive system, aemaise i le amataga o togafitiga. O lenei mea o se "metallic" tofo i le gutu, o le le lava o le manaʻo, manava manaia, afaina ma le kesi, tiga o le manava, gaselase ma e oo lava i le vomia.

Ina ia faaitiitia le taimi ma le malosi o nei itu, e tatau ona e ave le siofor i le taimi pe a maeʻa se taumafataga, ma faateleina le fualaau o le fualaau faasaina. O aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e le o se mafuaaga e faalēaogā ai togafitiga ma siofor. Aua a mavae sina taimi, e masani lava ona latou o ese, e tusa lava pe tutusa le fua.

Faʻasologa o le gasegase ole tino: e seasea lava (faatasi ma le maualuga o le fualaau faasaina, i le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi, lea e faʻaaogaina ai Siofor, faʻamalosi), faʻamalosia le lactic acid. O lenei mea e manaʻomia ai le faʻamalolo vave o fualaau.

Mai le hematopoietic system: i nisi tulaga - melamblastia anemia. Faatasi ai ma togafitiga faaumiumi ma le siofor, o le atinaʻeina o le B12 hypovitaminosis e mafai (faʻaaogaina le absorption). E seasea ona i ai ni mea e afaina ai - o se paʻu paʻu.

Mai le faiga o endocrine: hypoglycemia (ma le maualuga o le fualaau faasaina).

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le maualuga o le concentration o le metformin (o le gaioiga malosi lea o le siofor) i le plasma toto e oʻo mai pe a ma le 2.5 itula. Afai e te tago i fualaau aina i meaʻai, o le a faʻagesegese ona faʻaitiitia ma le faʻaitiitia. O le maualuga maualuga o le metformin i le plasma, e oo lava i le maualuga o fuataga, e le sili atu i le 4 μg / ml.

Fai mai le faatonuga o lona bioavailability atoatoa i tagata maʻi maloloina e tusa ma le 50-60%. O le fualaau faasaina e le o fusifusia i masini plasma. O le gaioiga malosi o loʻo faʻaaogaina i totonu o le mimiti atoa (100%) e le suia. O le mafuaaga lea e le o faʻamaonia ai le fualaau mo tagata gasegase e le itiiti ifo nai lo le 60 ml / min.

O le lafoaʻi o le metformin e sili atu i le 400 ml / min. E sili atu nai lo le fua o le filtration. O lona uiga o le siofor ua faʻaumatia mai le tino e le gata i le faamamaina o le tino, ae e ala foi i le gaioiga galue i totonu o le totoa tupales.

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le afa-ola e tusa ma le 6.5 itula.I le le atoatoa, o le fua o le excretion of siofor ua faaitiitia i le faaitiitia i le faaitiitia o le kiliaina o le creatinine. O le mea lea, o le afa-ola ua faaumiumi ma o le maualuga o le metformin i le plasma toto e tulai mai.

E ave e Siofor le calcium ma le magnesium mai le tino?

O le faʻaaogaina o Siofor e faʻaleaga atili ai le magnesium, calcium, zinc ma le kopa i totonu o le tino? Na filifili le au popoto Roma e saili. O a latou suesuega e aofia ai le 30 tagata e 30-60 tausaga oe na maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma e le i togafitia muamua. Na faatonuina i latou uma Siofor 500 mg 2 taimi i le aso. Naʻo Siofor na faʻamatala mai i le maʻalaʻau e faʻataʻitaʻi ai lona aafiaga. Faʻamautinoa e fomaʻi o oloa na 'ai e tagata taʻitasi e 320 mg o le magnesium i le aso. E le o faʻasalaina le masnesium-B6 i soʻo se tasi.

O se vaega o tagata soifua maloloina, e aunoa ma le maʻisuka, na faia foi. Sa latou faia foi ia lava suʻega e faʻatusatusa ai a latou taunuʻuga ma i latou o le maʻisuka.
O tagata maʻi o le maʻisuka ituaiga 2 oe na i ai le le atoatoa, o le gasegase, mafaufauga, maʻitaga, gasegase faaumiumi, poo le na aveina fualaau oona e le faatagaina e auai i le suesuega.

O le maualuga o le magnesium i le toto o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e maualalo, faʻatusatusa i tagata soifua maloloina. Ole gau o le magnesium i le tino o se tasi o mafuaʻaga o le maʻisuka. Afai ua amata ona maua le maʻisuka, o fatugaʻo e aveesea le maualuga o le suka i le mimi, ma ona o lenei mea, o le leai o le magnesium o loo faateleina pea. Faatasi ai ma tagata gasegase na atiaeina ni faʻafitauli, o loʻo i ai se faʻaletonu sili atu o le magnesium nai lo i latou e maua i le maʻisuka e aunoa ma ni faʻafitauli. Ole masnesium o se vaega o le sili atu ma le 300 enzymes lea e faatonutonuina ai le metabolism o protein, gaʻo ma gaʻo. Ua faʻamaonia ai le leai o le magnesium e faʻaleleia ai le faʻamalosia o le inisalini i tagata gasegase e maua i le maʻi gasegase poʻo le maʻisuka. Ma o le faʻaopopoina o le magnesium, e tusa lava pe itiiti, ae e faʻapupulaina pea le lagona o sela i le inisalini. E ui lava o le auala pito sili ona taua e togafitia ai le inisalini o se mea e maualalo i le gaosiga o meaʻai, o mea uma lava e pito i tua i le lautele.

Zinc o se tasi lea o elemene sili ona taua i le tino o le tagata. E manaʻomia mo le sili atu i le 300 auala eseese i siama - gaoioiga o le enzyme, faʻasologa o protein, faʻamaonia. E manaʻomia le zinc mo le faʻatinoina o le tino puipuia o le tino, tausia le paleni o meaola paleni, faʻaseseina faʻasalalauga saoloto, faʻaitiitia le soifua matua ma puipuia le kanesa.

O le kupa foi o se elemene taua, o se vaega o le tele o enzymes. Ae ui i lea, o lala uʻamea o loʻo aafia i le gaosia o meaola o le okesene faʻasao faʻaalia (faʻamalolo saoloto), o le mea lea, o latou o ni faʻamaʻi. O le faaletonu ma le sili atu o le paʻu i totonu o le tino e mafua ai faʻamaʻi eseese. E le gata i lea, o le sili atu e taatele. O le maʻisuka ituaiga 2 o se maʻi gasegase tumau lea e maua ai le tele o radical free, lea e mafua ai le faʻamalosia o le faʻamaʻi e faaleagaina ai sela ma vaʻa toto. O faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai o le tino o le maʻisuka e masani ona mamafa i le 'apamemea.

E tele fualaau eseese ua faatonuina mo le maʻisuka ituaiga 2. Le metotia sili ona lauiloa o le metformin, lea o loʻo faʻatau atu i lalo o igoa Siofor ma Glucofage. Ua faʻamaonia e le maua ai le maua o se tupe mama, ae e fesoasoani e aveesea le mamafa, faaleleia le cholesterol toto, ma nei mea uma e aunoa ma ni aʻafiaga leaga. O le Siofor poʻo le glucophage lautele e fautuaina ina ia faʻatalanoaina vave, i le taimi lava e maua ai le maʻi i le maʻisuka ituaiga 2 poʻo le maʻi gasegase.

Na filifili fomaʻi Roma e tali fesili nei:

  • O le a le masani masani o minerale ma elemene o loʻo i le tino o gasegase faatoa maua i le maʻisuka ituaiga 2? Maualuga, maualalo pe masani?
  • E faapefea ona aafia le magnesium, calcium, zinc ma le kopa i totonu o le tino i le aveina o metformin?

Ina ia faia lenei mea, latou te fuaina ia latou tagata maʻi suka:

  • le maualuga o le magnesium, calcium, zinc ma le kopa i le plasma toto,
  • o mea o loʻo i ai le magnesium, calcium, zinc ma le kopa i totonu o le 24-itula o le taumafataga o le urine,
  • erythrocyte magnesium (!),
  • ma le "lelei" ma le "leaga" cholesterol, triglycerides, anapogi toto toto, hemoglobin glycbin HbA1C.

O le maʻisuka ituaiga 2 na maua i le toto ma le faʻamalositino:

  • i le amataga o le suʻesuʻega,
  • ona toe fai lea - pe a mavae le 3 masina o le ave metformin.

I le amataga o le suʻesuʻega

I le amataga o le suʻesuʻega

Matou te iloa i tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka o mea e maua i le magnesium ma le sinimina i le toto ua faʻaititia, faʻatusatusa i tagata soifua maloloina. E tele naua tusiga i le gagana Peretania e faʻamaonia ai le vaivai o le magnesium ma le zinc o se tasi o mafuaʻaga o le maʻisuka ituaiga 2. O le siliva ole paʻu e tutusa. Mo au faʻamatalaga, afai e te valiina i totonu o laupepa poʻo capsules, e faʻapipiʻi le tino i le sinimina ma i le taimi lava e tasi e faʻasolo atu ai le siliva paʻu mai ia. E toaitiiti tagata latou te iloa o mea faaopoopo o le zinc e maua ai se aafiaga faalua. Ae e te le manaʻomia le ave faʻamalosi ina ia leai se paʻu kiona. Auai i vasega 2-4 taimi i le tausaga.

O le auiliiliga o suʻesuʻega na faaalia ai o le aveina o metformin e le faateleina ai le le atoatoa o elemene ma minerale i totonu o le tino. Talu ai ona o le excretion o le magnesium, zinc, copper ma le calcium i le iniseti i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e leʻi faateleina pe a mavae le 3 masina. Faʻasaga i togafitiga ma togafitiga Siofor, o le maʻisuka na faʻapupulaina le masnesium i totonu o le tino. O tusitala o le uiga suʻesuʻe lenei i le gaioiga a Siofor. Ua ou talitonu o fualaau o le maʻisuka e leai se mea e faia i ai, ae na o le au suesue na auai i meaʻai maloloina ao vaai atu fomai.

Sa sili atu le paʻu i le toto o le maʻisuka nai lo tagata soifua maloloina, ae o le eseʻesega ma le kulupu e pulea e le o se tulaga taua tele. Peitai, na matauina e fomaʻi Roma o le sili atu o le kopa i totonu o le toto plasma, o le sili atu foi o le maʻisuka. Manatua o le suʻesuʻega e aofia ai le 30 gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2. Ina ua maeʻa le 3 masina o togafitiga, na latou filifili ai e tuua le 22 oi latou i luga o Siofor, ma le 8 isi laupepa sa faaopoopo - o le sulfonylurea. Talu ai ona o Siofor e leʻi faaitiitia o latou suka. O i latou na faaauau pea ona togafitia ma Siofor e 103.85 ± 12.43 mg / dl o le kopa i le plasma toto, ma oi latou na faatonuina le mea e maua ai sulfonylurea o le 127.22 ± 22.64 mg / dl.

  • O le aveina o Siofor i le 1000 mg i le aso e le faateleina ai le excretion o le calcium, magnesium, zinc ma le kopa mai le tino.
  • O le sili atu o le magnesium i totonu o le toto, o le sili atu lea o faitauga kulukose.
  • O le tele o le magnesium i le toto mumu, o le sili atu lea o le gaioiga o le suka ma le hemoglobin glyc.
  • O le sili atu o le kopa, o le leaga o le gaioiga o le suka, hemoglobin glyc, cholesterol ma triglycerides.
  • O le maualuga o le maualuga o le hemoglobin glycated, o le tele o le zinc o loʻo faʻateleina i le urine.
  • Ole maualuga o le calcium i le toto e le eseese i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma tagata maloloina.

Ou te tosina atu lou mafaufau i le mea moni o le suʻeina o le toto mo le plasma magnesium e le faʻatuatuaina, e le o faʻaalia ai se faaletonu o lenei minerale. Ia mautinoa ia fai se auʻiliʻiliga o le masnesium i totonu o toto mumu toto. Afai e le mafai, ma e te lagona le le maua o le magnesium i le tino, ona ave lea o pama magnesium ma le vitamini B6. E saogalemu sei vagana ua iai sou faʻamaʻi tuga. I le taimi lava e tasi, o le calcium e leai sona aʻafiaga i le maʻisuka. O le aveina o pama magnesium ma vitamini B6 ma kapise sinasina e tele taimi e sili atu ona taua nai lo le calcium.

Faʻataʻitaʻiga

Siofor - maʻa mo le faʻaitiitia o le toto mai le kulupu teteleuanide. O fualaau faasaina e maua ai se faaitiitia i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i luga o se manava gaogao ma pe a uma se taumafataga. E le afaina ai le hypoglycemia, aua e le faʻaosofia ai le faʻamalosia o le inisalini. O le gaioiga o le metformin atonu e faʻavae i faiga nei:

  • o le taofiofia o le tele o le kulukose i le ate e ala i le taofiofia o le gluconeogenesis ma le glycogenolysis, o lona uiga, siofor e faalavelaveina le tuufaatasia o le kulukose mai amino acids ma isi "mea gaosia", ma puipuia foi lona aveeseina mai faleoloa glycogen,
  • faaleleia o le kulūsese i totonu o le gaʻo ma le faʻaaogaina iina e ala i le faʻaitiitia o le inisalini o faʻamalosi, o lona uiga, o le tino o le tino e sili atu ona nofouta i le gaioiga o le inisalini, ma o le mea lea e sili atu ona lelei le "goto" glucose,
  • faʻagesegese le faʻafefe o le kulukose i totonu o le inumaga.

E tusa lava po o le a le aafiaga i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, siofor ma lona gaosiga o le gaosia o le lipid metabolism, e maua ai le maualalo o le toto, e faateleina ai le mea o le "lelei" cholesterol (maualuga) ma faaitiitia le maualuga o le "leaga" low cholesterol in the blood.

O le mole mole metformin e faigofie lava ona faʻaogaina i totonu o le lipid bilayer o siama faʻamau. Siofor e aʻafia ai foliga o le tino, e aofia ai:

  • taofiofia o le mitochondrial respiratory chain,
  • o se faʻaopoopoga i le gaoioiga a le tyrosine kinase o le inisalini receptor,
  • faaosofiaina o le felauaiga o le suauu glucose GLUT-4 i le membrane plasma,
  • faʻafouina o le protein protein activated AMP-activated.

O le gaioiga o le tino o le suauʻu faʻalagolago i le gafatia o vaega o le porotini e alu saoloto ai i le lipid bilayer. O le faateleina o le suamalie o le membrane o se uiga taatele o le maʻisuka, lea e ono mafua ai faʻafitauli o le maʻi.

Ua faaalia i suʻesuʻega e faapea o le metformin e faʻapupulaina ai le suavai o plasma membranes o sela tagata. O le taua tele o le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o mitochondrial membranes.

Siofor ma Glucofage faʻalauteleina le lagona o le insulin i le tele lava o siama musika o le skeletal, ma i se mea e itiiti ifo - mea faʻapipiʻi. Faatonuga aloaia e faapea o le fualaau faasaina e faaitiitia ai le absorption o le kulukose i totonu o le iniseti e 12%. E faitau miliona tagata gasegase ua latou iloa o lenei vailaʻau e faʻaitiitia ai le manaʻo. E tusa ai ma le tulaga o le ave o fualaau, o le toto e le mafiafia tele, o le tulaga e ono tulai mai ai le afaina o pupuni toto e faaitiitia.

Glucophage poʻo Siofor: o le a le mea e te filifilia?

Ole umi o le kilifafa o se metformin fou. E ese mai le siofor i lona i ai e umi se aafiaga. O vailaʻau mai le papalama e le o vave ona aʻafia, ae faasolosolo malie. I le Siofor masani, 90% o le metformin ua faʻamalolo mai le laulau i totonu o le 30 minute, ma i le glucophage umi - faasolosolo, i luga o le 10 itula.

Afai o le tagata gasegase e le mafai ona galo, ae o le glucophage umi, ona oʻo atu ai lea i le maualuga o le metformin i le plasma toto e sili atu legese.

Le lelei o le glucophage umi nai lo le "masani" siofor:

  • e lava le na o le faʻaalu i le aso,
  • o aʻafiaga aʻafia mai le gastrointestinal tract ma le fua tutusa o le metformin e atiae 2 taimi itiiti ifo
  • sili atu le pulea o le suka i le po ma le taeao i luga o se manava gaogao
  • o le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le toto o kulukose o le toto e le sili atu le leaga nai lo o le "masani" siophore.

O le a le mea e filifili - siofor poʻo le glucophage umi? Tali: afai e te le taliaina le siofor e mafua mai i le fulafula, afaina poʻo le manava, taumafai le glucophage. Afai e lelei mea uma ma le Siofor, faʻaauau pea ona ave, aua o pusa tioata umi e sili atu ona taugata. O le maʻisuka togafitiga guru E talitonu le Dr. Bernstein o le glucophage e sili atu le aoga nai lo metformin vitio vave. Ae faitau fiaselau afe o gasegase ua talitonu o le masani masani e galue malosi. O le mea lea, o le totogiina o le faʻaopoopoga mo le glucophage e talafeagai, ae na o le faʻaitiitia o le le fiafia.

Fua o Siofor papa

O le fualaau o le fualaau faasaina e setiina i taimi taʻitasi taʻitasi, e fuafua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma pe faʻafefea ona faʻafefea e le tagata maʻi togafitiga. O le tele o gasegase ua faamuta le Siofor togafitiga ona o le vevela, manava manava, ma le tiga o le manava. E masani lava o nei aʻafiaga e aʻafia ai na o le filifiliga le talafeagai.

O le auala sili e ave ai Siofor o loʻo faʻatupulaʻia malie le fua. E tatau ona e amata i se fua maualalo - e le silia le 0.5-1 g i le aso. O 1-2 fualaau o fualaau faasaina o le 500 mg poo le tasi laulau o le Siofor 850. Afai e leai ni aʻafiaga mai le gastrointestinal tract, ona maeʻa lea o le 4-7 aso e mafai ona e faʻaleleia le fualaau mai le 500 i le 1000 mg pe mai le 850 mg i le 1700 mg i le aso, o lona uiga. ma le tasi laulau i le aso i le lua.

Afai i lenei laasaga ei ai aʻafiaga mai le gastrointestinal tract, ona tatau lea ona e "toe faafoi" le fualaau i le tasi muamua, ma toe taumafai mulimuli ane e faateleina. Mai faatonuga mo Siofor, e mafai ona e iloa o lona tootoo aoga e 2 taimi i le aso, 1000 mg i le tasi. Ae masani lava e lava le ave 850 mg 2 taimi i le aso. Mo tagata gasegase o le tino tele, o le togi sili ona lelei atonu e 2500 mg / aso.

Ole fua maualuga ole aso ole Siofor 500 ile 3 g (6 papa), Siofor 850 e 2.55 g (3 papa). O le fua faatatau masani o Siofor® 1000 o le 2 g (2 pusa). O le maualuga ole aso ole aso ole 3 g (3 papa).

O fuatini Metformin i soʻo se metotia e tatau ona ave ma 'ai, e aunoa ma le mumu, ma le tele o vai. Afai o le fualaau ua faatonuina i aso taitasi e sili atu i le 1 le papa, vaevaeina i le 2-3 pusa. Afai na e misia le pulu, e le tatau ona e totogiina mo lenei mea e ala i le ave o isi fualaau i le isi taimi.

O le a le umi e ave ai Siofor - ua fuafuaina e le fomaʻi.

Faʻasalaga

Faatasi ai ma le maualuga o Siofor, e mafai ona atiaʻe le lactate acidosis. O ona faailoga: o vaivaiga ogaoga, faaletonu o le manava, moe, gase, vomiting, manava manava, tiga o le manava, ogaoga malulu, faʻaitiitia le toto maualuga, faʻataʻitaʻiga bradyarrhythmia.

E ono iai ni faitioga o le tiga o le muso, le mautonu ma le leai o se malamalama, vave le manava. O togafitiga o le lactic acidosis o se faailoga. O se faʻalavelave faʻalavelave lea e mafai ona oʻo atu ai i le oti. Ae afai e te le sili atu i le fualaau oona ma faatasi ai ma fatugaʻo o mea uma e lelei ia oe, ona oʻo mai ai lea o lona avanoa e leai se mea.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O lenei fualaau faasaina ei ai se meatotino tulagaese. O se avanoa lenei e tuʻufaʻatasia ai i se isi auala e faʻaititia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le Siofor e mafai ona faʻasoa faʻatasi ma soʻo se isi lava ituaiga o suka o le maʻisuka poo le inisalini.

Siofor e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma vailaʻau nei:

  • failautusi (sulfonylurea o meaola, meglitinides),
  • thiazolinediones (glitazones),
  • fualaau faʻatau (faʻamalo / agonists o le GLP-1, DPP-4 inhibitors),
  • fualaau faasaina e faaititia ai le absorption o gaʻo (acarbose),
  • inisalini ma ona analogues.

E iai vaega o vailaʻau e mafai ona faʻaleleia ai le aʻafiaga o le metformin i le faʻaitiitia o le suka o le toto, pe'ā faʻaaogaina i le taimi e tasi. O nei mea e maua mai i le sulfonylurea, acarbose, inisalini, NSAID, inhibitors MAO, oxytetracycline, inhibitors ACE, mea faʻapipiʻi, cyclophosphamide, beta-blockers.

O faatonuga mo Siofor e fai mai o isi vaega o vailaʻau e mafai ona faʻavaivaia ona aʻafiaga i le faʻaitiitia o le suka suka pe'ā e faʻaaogaina fualaau faʻasaina i le taimi lava e tasi. O GCS ia, fomaʻi faʻamataʻu, epinephrine, sympathomimetics, glucagon, hormones thyroid, phenothiazine o mea faʻaleagaina, o mea e maua ai le acidic nicotinic.

E mafai e Siofor ona faʻavaivaia le aʻafiaga o mea e le faʻaogaina. Cimetidine faʻaitiitia le faʻaitiitia o le metformin, lea e faʻateleina ai le lamatiaga o le alotosic acid.

Aua e inu ava malosi aoe aveina Siofor! Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa ma le ethanol (ava malosi), o le lamatiaga o le faatupuina o se faalavelave faigata - faateleina le lactic acidosis.

Furosemide e faʻateleina le maualuga o le concentration o le metformin i le plasma toto. I lenei tulaga, o le metformin e faʻaitiitia le maualuga o le maualuga o le furosemide i le plasma toto ma le afa o le ola.

O le Nifedipine e faʻapupulaina ai le absorption ma le maualuga o le maualuga o le metformin i le plasma toto, e faʻatuai lona manava.

O fualaau faasaina (amiloride, digoxin, morphine, procainamide, quinidine, quinine, ranitidine, triamteren, vancomycin), o loo natia i totonu o tubules, tauva mo masini feaveai o taavale. O le mea lea, faatasi ai ma le faaumiumi o togafitiga, e mafai ona latou faateleina le maualuga o le metformin i le plasma toto.

I totonu o le tusiga, matou te talanoaina auiliili mataupu nei:

  • Siofor mo le gau o le mamafa,
  • Metformin papa mo le puipuia ma togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2,
  • O a ni tulaga e fautuaina e ave lenei vailaʻau mo le maʻisuka ituaiga 1,
  • E faʻapefea ona filifili se atunuʻu ina ia leai se mea e faʻafefe ai.

Mo le maʻisuka ituaiga 2, aua le faʻagata oe i le aveina o Siofor ma isi fualaau, ae mulimuli i le polokalame o le maʻisuka ituaiga 2. O le vave maliu vave mai le fatu fatu poʻo le taʻavale o le afa lea o le faʻalavelave. Ma o le avea o se tagata maʻi faʻapotoʻoto ona o le maʻisuka faafitauli o se mea e matua matau ai. Aoao mai ia i matou le auala e pulea ai le maʻisuka e aunoa ma ni meaai "fiaaai," faʻavaivaia aʻoaʻoga faaletino ma i le 90-95% o mataupu e aunoa ma le inisalini.

Afai ei ai ni au fesili e uiga i vailaʻau Siofor (Glucofage), ona mafai lea ona fesiligia i latou i faʻamatalaga, e vave lava tali vave a le pulega.

O le a le mea ua faatonuina e le vailaʻau?

O Siofor ua fuafua e faʻaititia le maualuga ole kulukose o le toto muamua pe a maeʻa foi taumafa. O le fualaau faasaina e le faʻaosofia ai le faʻaitiitia o le suka i le suka, ona o le faʻamalositino o le pancreas ma le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e le o faʻaagaoioia. O le vailaʻau o Siofor ua faʻamaonia mo le maʻisuka mo le maʻisuka 2 tikeri mo tagata matutua ma tamaiti pe a mavae le 10 tausaga. O se sui faufautua e faʻamaonia foi i tagata e sili atu le mamafa o le tino pe afai e le aoga le togafitiga faaletino ma le soifua maloloina. O Siofor o loʻo i ai se isi ituaiga o faʻamalagaga o le 500, 850 po o le 100 mg, ma o le vailaʻau faʻaaogaina i le monotherapy ma faʻatasi ai ma isi vailaʻau.

E mafai ona ou ave fualaau mo le gau o le mamafa

Siofor mo le gau o le mamafa o loʻo faia e tagata ua iloa le aʻafiaga o le fualaau faasaina. I le iloiloina e ala i iloiloga, mo le masina, o nisi e leiloa le 10 kilokalama o le mamafa o le mamafa e aunoa ma le faʻaaogaina o meaai mama ma le faʻavaivaia o taʻaloga i le falemaalo. Aʻo faʻailoa mai fualaau fuamini, o se tagata na te faʻaalu sina calories, ma totoe le gaʻo. O tagata na faʻaaogaina nei fualaau oona e fai mai o le naunau i mea uma suamalie, falaoamata, mou atu, ma sili atu ona tosina i fualaau aina ma fualaʻau.

Faʻatinoga o gaioiga

O Siofor e masani ona faʻaaogaina i le oona ona o le faatosinaga o fualaau faasaina i luga o metabolic processes o le tino. A uma mea uma, ona o le le lava o le inisalini, e le mafai e le glucose ona ulu i totonu o sela na o ia, ona o le maualuga o le suka. Ma afai e le taofi le taumafa o gaʻo, o loʻo i ai se manaʻoga faanatinati mo la latou gaioiga, ma o le tino ua amata ona faia ni mea faʻapipiʻi. E lua faʻasaina le gaosiga o le inisalini, ma o se taunuuga, o se tagata e atiina ae le gaʻo.

O le aafiaga o le pharmacological o Siofor e faapea o lona mea gaosi Metformin e pulea ai le faagasologa o le gaosiga o le gaosiolosi, faateleina le lagona lelei o ona atigipusa, faatelegese le fua faatatau o le absorption o gaʻo aʻi. O le gaioiga o le susunuina o gaʻo e faia e ala i le faateleina o le tele o gaʻo maualalo gaʻo ma faʻalauteleina le faʻamasinoga o le glycerol i le plasma toto, lea e ulu ai le tino maso e faʻaaoga ai le gaʻo o le tino.

Auala e ave ai le Siofor 500/850/1000 mo le gau o le mamafa

I pusa taʻitasi a Siofor o loʻo i ai se faʻatonuga lea o le tuufaatasiga o fualaau faasaina, o le polokalame o lona faʻaogaina, le umi o le pulega (pe o le a le umi e fai ai), o le aso ole aso ma le togafitiga e faʻaalia. Ia manatua o lenei mea o se vailaʻau malosi, ma ae e te leʻi inuina ona o le mamafa o lau paʻu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e aloese mai aafiaga leaga o le soifua maloloina.

E ave laulau e aunoa ma le mumu, fufulu i le tele o vai. O le vailaau ua faatonuina e le fomaʻi, e faavae i luga o le siama, le maualuga o le oona ma le faapalepale i le fualaau faasaina. I le taimi muamua, ua faatonuina le Siofor 500 mo le gau o le mamafa (o le ae iloa ai le auala e ave ma toe iloilo ai i latou ua le maua le mamafa mai lau fomaʻi). O le laʻititi laʻititi e 1 le papa i aso taitasi, ma o le sili ona tele - 6 fasi vaega, lea e vaevaeina i ni atopaʻu. Ua aveese le vailaau mai le tino ma le urine pe a uma le 6-7 itula.

Pusa Siofor 850 ma fualaau Siofor 1000, e tusa ai ma le faʻamatalaga, o loʻo ave, e amata mai le 1 le aso i le aso, faʻalautele le alualu i luma o le dose i le 3 vaega i le po pe a uma le 'aiga o le afiafi. I le togafitiga o le manava o le manava (gaʻo i luga o le manava), o le faateleina o le tui e mafai. O le a le umi e mafai ona ou tago ai i le fualaau faasaina, e na o se fomaʻi e fai mai. A aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi, e le mafai ona e faʻateleina le fua.

Ava malosi

Siofor togafitiga e aoga mo le leiloa o le mamafa, ae le talafeagai mo tagata o loʻo mafatia i le 'ava malosi. E i ai le manatu o le faʻaaogaina o le ava malosi e le o faʻasalaina e pei o se hypoglycemic, ae e le saʻo lenei mea. O le ava malosi e le o se faʻamatalaga faafomaʻi mo togafitiga o soʻo se faʻamaʻi. I se isi itu, ua fautuaina e fomaʻi le lafoaia o le taumafa ava malosi mo i latou e mananao e aveesea le mamafa, aua, e faaopoopo atu i le faʻaaogaina ma le faʻaalu, pe a fai le ava malosi, o loʻo i ai se manaʻoga mo meaai, e seasea maualalo le kalori.

Ae mo le fegalegaleaiga o le ava malosi ma Siofor poʻo Siofor umi, o taunuuga atonu e le mafai ona faʻafitia. A faʻaogaina faʻatasi, o le ava malosi e mafai ona puipuia le gaosiga o le kulukose ma mafua ai se tulaga ogaoga, e oʻo atu ile maʻi maʻi. Afai e te manaʻo e aveesea le mamafa ma Siofor, ae i le taimi lava e tasi e te mafaufau ai i le tele o le ava malosi e inu ai, ona tatau lea ona e teena le tasi manaoga poʻo le isi. O le saogalemu e sili atu le taua nai lo faafitauli i se fuainumera.

Analogues o fualaau faasaina

E ui lava o le toʻatele o Siofor e faʻamauina o se meafaigaluega sili ona lelei mo le faʻaitiitia o le mamafa i fualaau, ae le mafai e tagata uma ona faʻaaogaina vailaʻau. O loʻo i ai se avanoa e aveesea ai le mamafa ma le fesoasoani a na vailaau e pei o:

O nei analogues i galuega faʻamalositino e tutusa ma Siofor, ae o loʻo i ai eseesega. Gliformin ma le Formetin o se mea lelei sili lea ona lelei, ona e tutusa le aafiaga i le tino pe a le maua le mamafa.

Siofor, glucophage poo metformin - o le a le mea sili ma o le a le eseesega?

Metformin ma Glucofage ua faʻaaogaina mo le Siofor. Afai e te le mauaina se tasi oi latou i le fale talavai, lagona le saoloto e suitulaga i le isi. O le leai o se tasi o nei fualaau oona e faʻamatalaina naʻo mea sese i le taumafa, meaʻai ma fuataga, ma le manaʻomia mo se faʻatasi ma isi vailaʻau o le a faʻaopoopoina ai le gaioiga o vailaʻau faʻasaina.

E fia le Siofor 500/850/1000 i falemaʻi?

E fuafua i le nofoaga o le aai, o le tau o Siofor i falemaʻi o le a eseese. I le avea ai o se tulafono, o le tele o le nofoia i tulaga o le faitau aofaʻi, o le maualuga o le tau. O le mea lea, i Moscow, o le tau o lenei fualaau faasaina o le a sili ona maualuga, ma afai e te sailia Siofor i luga o se fale talatala i luga o le initoneti, ona i ai lea o le avanoa e faia ai se tau faataugofie. O le a le tele o le tau e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o togafitiga o le paʻu o le mamafa?

  • Tau Siofor 500 mg - 250-500 rubles.
  • Tau Siofor 850 mg - 350-400 rubles.
  • Tau Siofor 1000 mg - 450-500 rubles.

Aisea e faatusatusa ai vailaau?

Glucophage ma Siofor e lua fualaau oona lea e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai le manumanu i tagata. I le taimi muamua, o nei vailaʻau na faʻaaogaina naʻo le togafitia o le maʻisuka ituaiga 2, ae talu ai nei, o nei vailaau faʻasaina ua faʻaaogaina lautele e togafitia ai meaʻai. O le mea moni, o le tuufaatasiga o nei fualaau faasaina e aofia ai vaega faapitoa e mafai ona taofia ai le manao, o lea o le faaaogaina o nei fualaau faasaina e mafai ona aoga tele i le togafitia o meaʻai.

I tulaga o le tuufaatasiga ma mea tau togafitiga, o nei fualaau faasaina e tutusa lava le tasi i le isi. Ae ui i lea, e iai ni eseesega i le va oi latou, o lea e leai se mea e ofo ai i le mea moni o nei fualaau oona e faʻatusatusa i taimi uma. I lalo ifo o le a tatou mafaufau ai i le togafitiga o fualaau oona taitasi, ma o le a tatou iloa po o fea o nei fualaau oona e sili ona aoga.

O le a le Siofor?

O Siofor o se vailaau o le tele o ituaiga o gaioiga. O le tele o taimi e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. Ole vailaʻau e le fofoina atoatoa le faʻamaʻi, ae na o sina taimi e toe faʻafoʻisia ai le lagona o sela, o lea e tatau ai i se tagata e maua i le maʻisuka ona ave Siofor i lona olaga atoa. A faʻaaogaina, o le mea autu autu o le a faʻasaoina toetoe lava vave, ma o le mea ua taʻua o le faaumiumi o aʻafiaga ua toesea.

E le gata i lea, o vailaʻau e mafai ona faʻaaoga e togafitia ai isi faʻafitauli. O suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai o le umi o le faʻaaogaina o Siofor e aveesea ai le cholesterol lamatia mai le tino, o le mea lea e mafai ona faʻaogaina ai lenei vailaʻau e togafitia ai faʻamaʻi fatu e foliga mai i le tala o le faateleina o le faʻamasinoga o le cholesterol. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaoga fualaau mo le paʻu mamafa.

I totonu o le tino, o le matelaina o le faʻatinoga o le tino e faʻatatau tonu lava i le maualuga o le kulukose. Afai e tele naua, o le a maua e le tagata se lagona le mautonu o le fiaaai. I le taimi lava e tasi, ua faatulagaina le gaosiga o le carbohydrate i le tino i se auala o le taimi o se taumafataga e lagona e le tagata le fiaai mo se taimi uumi, lea e masani ona oo atu ai i le tagofiaina o meaai. Ona o le togafiti, o le tino e sili atu le tele o calories, lea o le a liua i le gaʻo, lea o le a mafua ai ona maua le mamafa. I le tulaga o le faʻatagaina, o le maualuga o le sukesi e faʻaitiitia le faʻaitiitia, lea e mafua ai ona lagona le le mautonu. Ona o lenei mea, o le a faigofie ai i se tagata ona puleaina mea taumafa, ma le aofaiga atoa o meaai e faaitiitia. Faʻaitiitia o le kalori meaʻai o meaʻai e mafua ai le faateleina o le gasegase ma le susunuina o gaʻo gaʻo, lea e oʻo atu ai i le paʻu mamafa.

Siofor o loʻo maua i le pepa laupepa. O le metotia ma le metotia o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faalagolago i le tele o vaega, ae ui i lea, o le tele o taimi latou te inu ai lenei vailaʻau mo le 1-2 papaʻe 3 taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. O sea ituaiga auala e manaʻomia ina ia faʻaitiitia ai le manava ao le i oʻo i le taimi muamua. I le taimi lava e tasi, o Siofor e masani ona faʻamatalaina faʻatasi ma isi vailaʻau faʻasaina, talu ai o Siofor faʻatasi lelei ma le tele o mea.

E leai ni aʻafiaga o le vailaʻau pe afai e te mulimulitai i tulafono o le puleaina, ae i le tulaga o le faʻalavelave, o faʻafitauli e pei o le nausea, vomiting, totogo, maʻi tiga, tiga i le manava ma isi. I le tulaga o le maualuga, e tatau ona e faanatinati le toe tago i le fualaau faasaina ma faafesootai se fomaʻi mo se fautuaga (i le tulaga o le aona tele, e mafai ona e valaʻau i se falemaʻi). E iai foi faʻamaʻi e tatau ona inu ai

  • Luʻu ma le fatu fatu
  • I lalo o le 16 tausaga
  • Eseesega faʻafitauli lea o le gaosiga o le inisalini e atoatoa poʻo se vaega o le tino (mo se faʻataʻitaʻiga, ituaiga 1 maʻisuka),
  • Tina ma le lactation
  • Le mautonu le faʻamaʻi ma / poʻo le maualalo o le hemoglobin i le toto,
  • Alcoholism
  • Loto o le fatu.


O le mea autu autu

Ua uma ona ma matauina o fualaau faasaina uma e faavae i luga o se mea tutusa tutusa. O le metformin.

Faafetai i le metformin, o mea nei e tutupu i le tino o le tagata:

  1. le faʻaitiitia o le toto i le inisalini
  2. o le faʻaitiitia o le kulutose o le kulukose e faʻaititia
  3. i totonu o siama glucose gasegase faaleleia.

Metformin, na o le faʻaleleia o le taliina o sela, e le faʻamalosia ai le gaosia o lona lava inisalini. O se taunuuga, o suiga lelei e tutupu i le tino o le maʻisuka. Faʻaleleia le metabolism o Carbohydrate.

O le metotia, o le umi o le gaioiga o fualaau faʻasaina ua fuafuaina e le fomaʻi aoga. O lea la, o le faavae o le fualaau faasaina e mafai ona avea ma mea aoga ma se gaioiga faaumiumi. O le aʻafiaga o le faʻaititia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ao faʻaaogaina e umi se taimi.

Glucophage Peʻa fai umi

I lenei tulaga, o le upu "Uumi" o le ai ai i le igoa o sauniuniga. E fai ma faʻataʻitaʻiga: o le vailaʻau o le Glucophage Long e faʻasaʻo ai le metabolism, e oʻo lava i le maualuga o le bilirubin i le toto. O lea ituaiga vailaau oona o le a manaomia e na o le faatasi i le aso ona faia.

O le filifiliga o fualaau faasaina mo le maʻisuka o se mataupu ogaoga. O le faʻatinoga o le gaioiga faʻatasi ma le mea e tasi o loʻo galue malosi o le a tutusa. Ae i le taimi lava lea tatou te feagai ai ma vailaau eseese e lua - Glucophage ma Siofor.

O nisi taimi e le taʻua ai e le fomaʻi se vailaʻau faʻamalosi, na o le tuuina atu o se lisi o fualaau faasaina. E tatau i le maʻisuka ona filifili le vaifofo tatau mai ia lava. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e malamalama lelei i le eseesega i le va o nei fualaau.

Aafiaga ma faʻaleagaina

O aʻafiaga o Siofor e itiiti, e aofia ai:

  • manava manava
  • itiiti le le mautonu i foliga o le pisa i totonu o le manava,
  • fufulu (faʻalelei).

O se faasologa uumi o faamai, tulaga e le fautuaina ai Siofor, ua faamamafaina. E aofia ai:

  1. ituaiga 1 o le maʻisuka (i le i ai o le oona, o le vailaʻau faʻatagaina),
  2. ketoacidotic coma, coma,
  3. o mea o loʻo i totonu o le toto ma le urine o protein o globulins, albumin,
  4. afaina o le ate, le leai o se mea e faʻamama ai le tino,
  5. le lava galuega o le loto, toto toto,
  6. maualalo le hemoglobin i le toto,
  7. taotoga taotoga, manuʻa,
  8. maʻitaga, lactation,
  9. faʻalavelave faʻafuaseʻi
  10. ava malosi
  11. tausaga e 18 tausaga
  12. leai se inisalini, lea e maua mai e le pancreas (e mafai ona tupu i le maʻisuka ituaiga 2),
  13. le faʻaaogaina o faʻamatalaga o waha, talu ai o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e faʻapupulaina ai le lamatiaga o se maitaga le manaomia,
  14. tasi le le faapalepale i vaega o le fualaau faasaina.

E le manaʻomia le faʻaaogaina o lenei vailaʻau mo tagata pe a uma le 60 tausaga pe a latou punouai i galuega mamafa faaletino.

O aʻafiaga pe a faʻaaoga Glucofage e tupu foi. E aofia ai:

  • dyspepsia
  • tiga o le ulu
  • afaina
  • fiva
  • manava manava
  • vaivaiga, vaivai.

O le tele lava o taimi, o nei aʻafiaga e tupu mai i le talaaga o le maualuga o le fualaau faasaina. Mai le gastrointestinal tract, o mea e le manaʻomia e mafai ona tupu pe afai e le mulimuli le tagata maʻi i se taumafa maualalo.

E iai foi le tele o faʻailoga e faʻaaogaina ai le glucophage e matua le manaʻomia. E aofia ai:

  1. ituaiga 1 maʻisuka
  2. maʻitaga, lactation,
  3. taimi toe faʻaleleia pe a uma le taotoga, manua,
  4. faamai o le cardiovascular system,
  5. o le ava malosi,
  6. faʻamaʻi fatu
  7. tasi le le faapalepale i le fualaau faasaina.

Glucopeli poʻo Siofor

O le taunuuga o togafitiga mo le maʻisuka o le ituaiga lona lua e faʻalagolago lava i uiga o le tino maʻi.

O le lisi o aʻafiaga i le Glucofage e fai si umi. Masalo ona o lenei mafuaaga, o le tele o le maʻisuka filifilia le masani Siofor.

Ae o le vaega mulimuli o loʻo faʻaalia i se numera tele o faʻasolega, o lea ua faamalosia ai tagata gasegase e ave Glucofage.

Ae mo le vaega mulimuli, e sili le filifilia o fualaau faasaina ma se igoa o iai le upu "Long". E masani lava ona na o le faatasi i le aso ona faatonuina, o lea e le afaina ai le setete o le gastrointestinal tract.

O le a le Glucopka?

O le keluʻi faʻafefiloi o se metotia lea e faʻaaogaina metformin lea e faʻaaogaina foi e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. O lenei vailaʻau e mafai foi ona faʻaaoga e togafitia ai nisi faʻafitauli, mo se faʻataʻitaʻiga, ia togafiti le meaʻai. O le uiga iloga autu o Glucophage o le mea moni o le tuufaatasiga o lenei vailaau faasaina e aofia ai le tele o meaola. Ona o lenei mea, o le mea ua taʻua o le faaumiumi o le aafiaga e maua - pe a uma le pulega, e le o vave ona tatala le metformin (e pei o le mataupu Siofor tutusa), ae faasolosolo malie lava mo se vaitaimi o le 10-12 itula.

O le mea lea, o le kulupu e mafai ona onā tele i taimi uma. O le kelikafaʻi e tele lava ina faʻataʻitaʻiina mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, ae o lenei vailaʻau e mafai foi ona faʻaaogaina e togafitia ai le oona. O suʻesuʻega e faʻaalia ai e ala i le fesoasoani a Glucofage, e mafai foi ona e leiloa e tusa ma le 1-3 kilokalama i le vaiaso. Talu ai o le Glucofage e umi lona aafiaga, e mafai ona e inuina 1 le laulau 2 taimi i le aso, e tusa lava po o le a le taimi o le taumafataga. Ae peitai, e tatau ona e inuina le vailaau i le 12 itula, talu ai o le umi faaumiumi o le aafiaga e mou atu i le taimi, o le mea lea, i le tulaga o le solia o tulafono mo le aveina o se tagata, o le faateleina o le suka e mafai ona faateleina, lea o le a taitai atu ai i le faateleina o le manao.

A leai, o Glucofage e talitutusa lava ma isi metotia e faʻatau i metformin. Ina ia togafiti le meaʻai, e manaʻomia ona e le gata ina inu Glucofage, ae tausisia foi se soifua maloloina lelei, talu ai o le aoga o togafitiga o le a maualalo tele. E leai ni aʻafiaga o le glucopifa pe a fai e mulimulitaʻia tulafono ole vailaʻau ma lelei ma isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le suka. Ae ui i lea, o lenei vailaʻau e faʻasalaina i mataupu nei:

  • Ituaiga 1 maʻisuka ma isi faʻamaʻi uma o loʻo i ai le solia o le inisalini faʻasologa,
  • Faʻi ma le ate
  • O faamai o le tino cardiovascular,
  • Alcoholism
  • Tina ma le lactation
  • Tausaga i le 16 tausaga.

O fea vailaʻau e sili atu?

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o vailaʻau e foliga tutusa lava i le tasi ma le isi i le tuufaatasiga ma i le togafitiga o le tino. E faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2, ae ona o le mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le toto suka, o nei vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina e avea o ni mea e sili ona manaia, lea e mafai ona aoga i le togafitia o le meaʻai. Le aoga o fualaau faasaina e tutusa lava - faatasi ai ma la latou fesoasoani e mafai ona e leiloa 1-3 kilokalama i le vaiaso, pe afai e te 'ai saʻo, faamalositino ma e leai ni masani leaga. O vailaʻau uma lava e tutusa tutusa le faʻasaina, aʻafiaga, ma le fesoʻotaʻi ma isi vailaʻau.

Ae ui i lea, i le faʻatinoga, o fomaʻi e masani ona filifilia Glucophage. Ma o le mafuaaga lenei:

  • Pe a togafitia le meaʻai, e taua tele le faʻaitiitia o le manaʻo o se tagata, ona o le toʻatele o tagata e taofi le le 'ai o mea taumafa taumafa ona latou te maua pea le fiaaai pe a uma ona' ai meaai.
  • Ina ia faʻafefeteina manaʻoga, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina vailaʻau i le maualalo o le suka, aua e mafai ona faʻafefe ai le lagona o le fiaai, lea e mafai ai e se tagata ona pulea ana meaʻai.
  • E taua le malamalama o le glucophage ona o isi mea e iai se faaumiumi o le aafiaga, ma o le manava o le a faʻaitiitia i le 10-12 itula talu ona ave le vailaʻau.
  • O Siofor ua faʻaaogaina lenei avanoa, lea e faʻaitiitia ai le manava i le taimi lava e maeʻa ai le puleaina, ma a maeʻa le 20-30 minute o le a le toe i ai le aʻafiaga o le taofiofia o le manaʻo.
  • O le mea lea, e sili atu le faigofie mo se tagata ona inu Glucofage 2 taimi i le aso, e tusa lava po o le a le taimi e 'ai ai, nai lo le inu Siofor mo ni nai taimi aʻo leʻi' aʻai.
  • O le mafuaʻaga lea o le Glyukofazh i luga o le averesi ua faʻateleina ona faʻateleina ona faatonuina nai lo Siofor. Ae ui i lea, e tatau ona malamalama o Siofor o se vailaʻau sili lea mo le taofiofia o le fiaʻai - e le o se mea talafeagai le inu, ae afai e te mulimulitai i tulafono o le pulega, o le togafiti o le togafitiga o le a tutusa lava.

Siofor poʻo le Kopilo - o a mea e mafaufau i ai fomaʻi ma tagata gasegase?

Sei o tatou saili nei pe o a tagata masani masani ma e iai fomaʻi ua mafaufau e uiga i le faʻaaogaina o Siofor ma Glucofage.

Anton Verbitsky, tagata paleni

"Afai e 'ai tele se tagata, ona faʻasolosolo ona alu lea i se meaai, ona faigata ai lea ia te ia. I le taimi lava lea, o le a faigata ia te ia, e tusa lava pe i ai i meaʻai e fautuaina ai se vaitaimi o suiga, pe a mafai e se tagata ona 'ai meaai e masani ai ia te ia. O le faafitauli autu e le o le tele o mea taumafa (pe a uma, i le tele o tulaga, e matua le faigata tele ona faia se fuafuaga o meaʻai), ae i le faafitauli o le maualuga o meaʻai, talu ai e faigata tele i se tagata ona lava le taumafa meaai. O le mea e lelei ai, i aso nei e tele fualaau oona e taofia ai le manaʻo. E masani ona ou faatonuina Glucophage i aʻu tagata gasegase, talu ai e aoga mo le 12 itula, o lea e lava ai mo se tagata ona 'aina le tasi laulau i le taeao ma le tasi papa i le afiafi e taulima ai lona manaʻo. Ae peitai, i le tulaga o le matuia matautia, e mafai ona ou faatonuina se vaiinu faaopoopo o le 1 papalama o Siofor, lea e le o se aafiaga faaumiumi, ae o le a faaitiitia vave ai le maualuga o le suka i le tino, lea o le a mafai ai e se tagata ua i ai le ogaoga o le gafatia e taulimaina ai o latou manaoga. "

Antonina Petrova, litaea

"I le 70 ou tausaga, na amata ona ou iai ni faafitauli i le suka o le toto. Ona o le maualuga o le suka, sa sili atu foi loʻu mamafa. Na muai faatonuina e le fomai ia Siofor, ina ia ou inu 1 papalama i luma o taumafataga taitasi. Mo le 2 vaiaso na ou leiloa ai e tusa ma le 5 kilokalama i se mea. Ae ui i lea, sa ou le fiafia tele i le inu i lenei vailaau aʻo lei faia le taumafataga - ma na ou taʻu atu i le fomaʻi. O le fomai, mafaufau, na faatonuina aʻu i se fualaau faasaina ua taua o le Glucofage nai lo Siofor. Na ou inuina foi mo le 2 vaiaso i le taeao pe a uma le ala ma i le afiafi ao lei faia le taumafataga o le afiafi. Ma i le taimi lea ua ou leiloa 5 kilokalama. E foliga mai ia te au o le togafitiga o nei fualaau faasaina e tutusa, ae o le Glucophage e sili atu ona faigofie ona inu. "

Peter Alekseev, faigaluega

"Ina ua uma ona ou siitia atu i se isi aoga, sa faaitiitia laʻu gaioiga faaletino. Ona o lenei mea, na amata ona ou foliga mai o le mamafa tele. I le taimi muamua sa ou taumafai e fetuunai le meaai mo aʻu, ae leai se mea lelei na maua. Ona ou alu loa lea i se tagata fai meaʻai. Na ia faia aʻu se fuafuaga o mea taumafa, lea e mafai ai ona ou le maua le mamafa pe a ma le 8-9 kg i le masina. Ae ui i lea, o meaʻai meaʻai e matua ogaoga na le mafai ona ou nofo i luga o lenei meaai mo se taimi umi. Ina ua iloa e le fomai ua ou taofia le meaai, na ia faatonuina mai le Glucofage ia te au ina ia ou vaivai ai. Ma e te iloa, na fesoasoani. O le inuina o lenei vailaau e matua faigofie lava, ma o lona aafiaga e na o le 1-2 itula pe a uma le pulega. Faafetai tele i le fomai. "

Faaiuga

E tauaofai. Glucophage ma Siofor e tutusa lelei le fatuga, o lea o nei fualaau oona ua toetoe lava a tutusa le malosi. Ae ui i lea, o le Glucophage e umi lona aafiaga, ae o Siofor ua le maua lenei aafiaga, o le mea lea o le Glucophage o loʻo faʻatulagaina i le tele o taimi. E tatau ona malamalama o isi itu uma o nei fualaau oona e talitutusa lava. Latou te taofia lelei le manava, o lea ua faʻaaogaina foi e togafitia ai le mamafa o le mamafa.

Faatasi ai ma le fesoasoani o papa, e mafai ona e leiloa 1-3 kilokalama i le vaiaso pe afai e te mulimulitaʻia tulafono faʻavae. O nei fualaau oona e lelei tele, ae ui i lea, o le a solia i nisi faʻamaʻi ma i le taimi o le maitaga.

Le manatu o tagata fai meaʻai e uiga i le lelei o le fualaau faasaina

O manatu o tagata tomai faapitoa i mea tau tomai faapitoa e faatatau i le faaaogaina o Siofor mo le leiloa o le mamafa ma ana analogues na vaevaeina i ni vaega se lua. O nisi e finau o le a vave lava ona maua ni meaʻai talafeagai, ma o vailaʻau e tatau ona faʻaaogaina i na o tulaga ogaoga o le gaʻo. O isi e le teteʻe i le faʻaaogaina o vailaʻau faufautua e avea o se tagata e matelaina le manava, ae na o le maea ai o auʻiliʻiliga auiliili o aga masani.

Leʻa le mamafa ma taunuʻuga

Iloiloga Nu. 1

I le tolu tausaga ua mavae, na ou matua lelei lava ma e le mafai lava ona ou vaai i ata o lena taimi. Sa ou faitau i iloiloga i luga o le Initaneti, ma taumafai e inu Siofor 500. I le taimi muamua sa ou le fiafia i le tali a le tino: na sau le nao, ae o le aso tolu na pasi ai. Na leiloa 12 kilokalama i luga o le vasega atoa.

Iloiloga Nu. 2

Sa faatonuina Siofor e faʻaitiitia le kulukose o le toto, ona o loʻu maʻisuka. Ou te leʻiloa pe o le a le fualaau faasaina ma pe faʻapefea ona galue, ae o le a loʻu mea na faateʻia ai ina ua amata lemu le mamafa o le mamafa ma ua mautinoa lava le faʻaitiitia. Na leiloa 5 kilokalama i le masina "

Toe Iloiloga Nu. 3

Ina ua uma ona ou ulaula, sa sili atu loʻu lelei, o lea na ou filifili ai e aveesea le mamafa male fesoasoani a Siofor. O le mea moni, sa ou i ai pea i le maualalo o le kalori meaai mo le ono masina, o lea o le taunuuga e leʻi leva ona oʻo mai - e itiiti ifo i le 10 kilokalama "

Siofor poʻo Metformin

O vailaau uma e lua e aofia ai se tasi o mea aoga. O le fea mea e sili atu e maua i le maʻi. Ma le isi, o Siofor ei ai se lisi umi o le faʻasaʻo.

Metformin o loʻo i ai se lisi puupuu o faʻasolega:

  • faʻamaʻi o le mama, pusa o le manava,
  • faʻamaʻi o le ate, fatugaʻo,
  • faʻaleagaina o le myocardial
  • solia o le gaosiga o le carbohydrate mafua ona o le le lava o le inisalini,
  • tausaga e oo atu i le 15 tausaga
  • gangrene
  • ogaoga faʻamaʻi
  • fiva
  • mea oona
  • faateia.

Vitio faʻatalanoa

O se aotelega o sauniuniga a Siofor ma Glucofage i le vitio:

Ina ia aua nei faia se mea sese i le filifilia o fualaau faasaina mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, e aoga le suesueina ma le totoa o le contraindication, aafiaga i itu. O le leo faʻavae e tatau ona aʻafia i le fomaʻi. Ae afai e fautuaina e le fomai filifili, ia e manatu mamafa i ai.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Tuua Lau Faamatalaga