O le a le sili atu o pepa o Actovegin poʻo injections?

O le faʻailoga, o le mafuaʻaga mo le fale puipui o le fomaʻi, o le taufaʻamataʻu o le gasegase o le po ma le faʻamautinoaga o le au gaosi oloa e le tatau ona i ai ni faʻamasinoga. O nei mea uma e faʻaaogaina i se isi vailaau faʻasaina, lea o loʻo i ai i taʻitaʻi i faʻatau i Rusia - Actovegin. I lana koluma "O a latou mea e togafitia ai i matou", Indicator.Ru malamalama pe o lenei vailaau e galue ma faamalamalama pe aisea ua faasaina ai i Amerika ma Kanata.

O le auiliiliga o le falemaʻi faatau vailaau e faʻaalia ai i le taimi aupito sili ona malulu o le tausaga, o le mea e faamuamua e aʻafia i vailaau mo le influenza ma isi maʻi mama faʻalaʻi, e pei o Ingavirin, lea na matou talanoa i ai i le tusiga muamua o le tusi. Ia Mati ma Aperila, e tusa ai ma le DSM Group, o se vailaʻau eseese atoatoa, Actovegin, lea e mafua ai le 0.76-0.77% o le aofaʻiga o faʻatau i nei masina, e oʻo mai ile laina muamua.

O lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo le togafitiga o maʻi vailaau ma gasegase o le mafaufau, o le gasegase o le tino ma o latou taunuuga (maʻi o le gaʻo), mumu ma manuʻa, faafitauli o le kanesa ma tulaga o le tuputupu ae o le fetal i fafine maʻitaga. O loʻo gaosia e le kamupani a Sotex, o loʻo umia e le Kamupani Protek, lea o le a avea ma Takeda Pharmaceutical, o se tasi o le 15 kamupani sili ona togafitiga i le lalolagi. I luga o le upega tafaʻilagi o le resitala a le setete o vailaau, o le vailaau e tuʻuina atu i le tele o ituaiga: ointments, gels, fofo mo le tuiina ma le faʻafefeteina, ma e oʻo lava i granula (i le vaega o "vailaʻau faʻasaina").

Generics: pepelo po o le faaolataga?

O le Actovegin na tulaʻi mai o se mea lautele (o se vailaau faʻatau e faʻatau atu i lalo o se igoa igoa e ese mai le uluai igoa pateni o le kamupani o loʻo faʻatupulaia - lata ane Indicator.Ru) isi vailaʻau - Solcoseryl, na gaosia talu mai le 1996 e le Swiss company Solco. O se pateni mo soʻo se vailaau e muta le taimi, ma e mafai e le isi kamupani ona amata ona faia i lalo o lona lava igoa, ma o le a sili atu ona taugofie le faʻatau atu, aua o le a le toe kopiina le ituaiga. O mea taugata ma taugata taugofie ua avea ma se faaolataga moni mo atunuu o le lalolagi lona tolu, o lea o la latou gaosiga ua lagolagoina e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi.

O le le lelei o le tino o le leai lea o ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa (e ese mai i le igoa), o eseesega i le tulaga o le aoga ma isi mea faʻaletonu, pe a faatusatusa i le fualaau muamua, ona o aʻafiaga e aʻafia ai. Faatasi ai ma nei faaletonu, o le tau o togafitiga e mafai ona eseese tele, ma e oo lava i tagata tomai faapitoa o WHO e iloa o sea suiga e sili atu nai lo le leai.

O le uluai faʻamaʻi Solcoseryl lava na paʻu i totonu ole lua suʻesuʻega fualaau faasaina o le Cochrane Library, lea e aoina ai faʻamaoniga o le aoga o tekinolosi ma fualaau faʻasaina. O se tasi oi latou e togafitia le togafitiga o le vaevae vae vae i tagata e maua i le selesa le anemia e faaaoga ai ituaiga ono o sooga ua faʻaaogaina i fafo (laei mo manua, uʻu) ma i totonu, e aofia ai ma le le fiafia. I le faaopoopo atu ia Solcoseryl, o le lisi o fualaau faasaina na aofia ai le vailaʻau o le L-carnitine, isoxuprin, butyrate arginine, pepides RGD ma vailaau faʻasaʻi i le lotoifale. O le iloiloga na aloaia ai le aoga o mea uma na lisiina mo le togafitiga o le vaevae vae vae i lalo o le anemia selesa ona o le laʻititi laitiiti ma le ono mafai ona sui.

O le isi toe iloiloga o loʻo aʻafia ai faʻafitauli i le tuputupu ae o le fetal ao maitaga. Fai mai le au tusitala e faapea "e itiiti lava se faamaoniga" o Solcoseryl, galactose, glucose, poo carnitine e faʻaaogaina e tina maʻitaga fesoasoani e foia lenei faafitauli i soo se auala. O le tali i le fesili pe sili atu le lelei o se kopi nai lo le uluai kopi, e foliga mai, e le manino. I le taimi lea, e mafai e se tasi ona taofi le faitau atili, ae o le a tatou le faʻaituau. Ae faʻapefea pe afai o le le atoatoa ma le eseesega mai Solcoseryl e sili atu ona aoga?

Mai le a, mai le a?

O le vaega malosi o le vailaau oona o le totogia o le toto o le tamai povi, o lona uiga, o le toto e leai ni protein ma isi mea tetele, sili atu ma le 5 kilokalama, vaega. E tusa ai ma faatonuga, o lenei paluga o vailaʻau e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le ATP (adenosine triphosphoric acid - o se vailaʻau lea e teu ai le masini) i totonu o "laau eletise", mitochondria, ma faʻaosofia ai le faʻaaogaina o le okesene i sela. O le fea o mea o loʻo faʻaaogaina i lenei auala o se mea e leʻo ai, ae ua manatu o nei mea o le inositol phosphorigophotosisite.

O vaega o le gaosiga o le Actovegin o loʻo faʻamatalaina i le getactovegin.com (tusa lava pe o loʻo i ai i fualaau faasaina po o le au faʻatau, e le manino e leai se faʻamaoniga o lenei mea), pe a fai e fai mai) o le faamamaina o le tele-stage ma faʻamaʻi e faʻamaonia ai ma faʻamaonia le fualaau faasaina. O le tusiga lava e tasi, e taʻua ai le tele o pepa faasaienisi, e faamaonia ai le lelei o le fualaau faasaina ma le mea moni e mafai ona galue e pei o le inisalini. Ae ui i lea, o le tele o faʻamatalaga e taʻitaʻia ai suʻesuʻega o le gaioiga o fualaau faasaina i totonu o se aganuu o selu fesoʻotaʻiga: fat (adipocytes) poʻo "fibblast" (fibroblasts) kio po o manoa. O lenei laasaga o le suʻega e taua tele, ae e le mafai e fomaʻi ona faʻatapulaaina na o ia.

Vaʻaiga i luga o le upega tafaʻilagi a Takeda i le Igilisi, tatou te le maua se igoa o Actovegin i le lisi o fualaau faasaina na faʻatau e le kamupani. I luga o le upega tafaʻilagi a le Rusia o le kamupani a Takeda Rusia - CIS, o loʻo iai i luga o le lisi o vailaʻau faʻatau e faʻatau atu e ala i faʻasalalauga. Ae ui i lea, o se sootaga i le nofoaga o le fualaau faasaina lava ia actovegin.ru e toe taitai atu ai i matou i le portail http://nevrologia.info, ma le tusitusi e ala i le tusi k agai atu i se nofoaga lea na filifili le "pule e nana le itulau" (http://www.aktovegin.ru). Sei o tatou vaʻai po o le a le 'au suʻesuʻega faasaienisi mai tagata iloga o faʻasaienisi o loʻo taʻu mai ia i tatou.

Lisiina (e le) lisiina

E tele suʻesuʻega i le aoga o Actovegin: o se suʻesuʻega i luga o tusitala faʻasaienisi PubMed e tuʻuina atu le tusa ma le 133 mataupu, na lomia mai le 1977 i le 2016. Faatasi ai ma le 19 - iloiloga. O se iloiloga o le lomiga a le British Journal of Sports Medicine (o le aafiaga o le 6.724) ua faaiuina ai e na o molimau faatapulaa na maua i le aoga o le tui a le Actovegin e tetee ai i manuʻa.

O se iloiloga mai le tusi talaaga o le Mamis Obesity & Metabolism (aʻafiaga 6.198), iloiloga o aafiaga o vailaau eseese i le neuropathy o le maʻisuka (o le le mautonu o le tino ona o le faaleagaina o tamai vaa ma le toto le mama i fiva), ua faaiu ai o fualaau faasaina e aofia i le tolu ( le mulimuli) vaega o suesuega a le falemai, leai, e aofia ai Actovegin, ua faamaonia e le FDA (Food and Drug Administration, Food and Drug Administration) ma le Komisi Faufautua a Europa ona o aafiaga e ono fesiligia ivnosti.

O le mea lautele, o le tele o suʻesuʻega e lolomiina i le gagana Siamani, poʻo le gagana Rusia, poʻo isi lava api talaaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi tusiga o loʻo faʻamatalaina o le faaaogaina o Actovegin e fesoasoani i le leai o se okesene i totonu o le fetus e oʻo lava ina oʻo mai i le Georgian Medical News. Na sau o ia i le 2006, o le a le taimi o le aafiaga o le mekasini e 0.07. O le faataitaiga na matua laitiiti, ma e 36 tamaitai, o le folasaga o Actovegin, glucose ma le vailaʻau C na fesoasoani i le 24.

O le isi suʻesuʻega e faʻamatalaina ai le aʻafiaga o le fualaau faʻamaʻi i luga o tagata mamai o le maʻisuka foot syndrome, na lomia i le Rusia i le tusi talaaga Effective Pharmacotherapy, na faia i se faataitaiga o le 500 tagata - tagata gasegase o le Vidnovsky District Clinical Hospital. O le galuega o loʻo faaalia ai o le kulupu e faʻaaoga ai le Actovegin e sili atu le vave o le edema ma o le vevela o le nofoaga na afaina ua faʻaitiitia. Ae ui i lea, i lenei tulaga, e leʻi faʻaogaina e le fomaʻi le auala faalua, pe a le iloa e le tagata gasegase ma le saienitisi poo ai o loʻo mauaina le vailaau ma o ia o se placebo seia oʻo i le iuga o suʻega.

I se tulaga faapea, e mafai e le fomaʻi ona fuafua ma le faamoemoeina ia vailaau i tagata ei ai se mea e sili atu ona lelei, o le a suia ai le iuga (tusi i puipui o le itu taua o le api talaaga e 0.142). O se vaega o suʻesuʻega, pe o tausaga ua tuanai (na faʻataunuʻuina mai le faaiuga o le fitu sefulu tausaga i le vaitau o le 1990), poʻo isi mafuaaga, e faigata ona maua i le atoaga, e ui lava e masani ona taʻua i latou, lenei suʻesuʻega).

I le taimi nei, o Takeda Pharmaceutical o loʻo taʻutaʻua se suʻesuʻega tele, lua-tauaso, suʻesuʻega i le placebo e uiga i le aoga o Actovegin, lea na faʻapipiʻiina ai se faʻataʻitaʻiga o le 500 o gasegase ina ua maeʻa le osofaia o le fatu (mai le falemai i Rusia, Belarus, Kazakhstan), ae na o lana fuafuaga ma le mamanu na lomia.

O suʻesuʻega a le Actovegin o loʻo i luga o le lisi o suʻesuʻega a le Cochrane, ae tasi lava le toe iloiloga. E tusa ai ma lenei iloiloga, e faavae i luga o faʻamaumauga mai i le iva o mataupu faʻapitoa, e aofia ai le 697 tagata mamaʻi, ma le mumunia o tisipesa o le tendon Achilles, e iloiloina foi le Actovegin, faatasi ai ma isi metotia o togafitiga. Fai mai le au tusitala e faapea o lenei vailaau e "folafola," ae o le ogaoga o le tulaga o maʻi na togafitia ai i latou o se feeseeseaiga, ma o le faataitaiga e laitiiti. Ae i le isi itu o lenei iloiloga, na lolomiina i le 2001, ua faailogaina ONDRAWN ("toe manatua") i le 2011. O le a le mafuaaga o lenei filifiliga?

Faʻaleagaina, Falepuipui ma Mad Cow Disease

I le 2000, o Actovegin sa i le ogatotonu o se faʻailoga taʻaloga. O tagata auai i le taavaletoso a le Tour de France, e aofia ai Lance Armstrong, lona manumalo fitu tausaga (USADA v. Armstrong, Reasoned decision, vaega IV B 3.e (pp. 42-45) (USADA 10), na tuuaia i le faaaogaina faatasi ma isi fualaau faasaina Oketopa 2012)). E ui lava i le mea moni e faigata ona iloa foliga o lenei fualaau faasaina i totonu o le toto (o lo tatou lava toto e tutusa uma lava mea tutusa), o lomiga lolomi o le vailaau na maua na mafua ai le tau. Ae ui i lea, talu ai ona o nisi suʻesuʻega ua faʻaalia (e ui lava ina le lolomiina i luga o le tusitala o le International Journal of Sports Medicine), o lenei vailaʻau e le fesoasoani i tagata taʻaalo e faʻaleleia a latou gaioiga.

Ae o le faʻaaogaina o se togafitiga faʻapitoa e tagata taaalo na le iʻu iina. O se mataupu e ono foliga mai o le tau o anaphylactic i se tagata o le cyclist ina ua uma ona taumafai se togafiti e togafitia lona manua ma Actovegin, ae mulimuli ane na foliga mai o le faateia na foliga mai o se mea e ono tupu, o lona uiga ona o le toto, e foliga mai e le fesootai ma lenei fofo.

I le masina o Iulai 2011, na faalauiloa mai ai e le FDA le faasalaina o le Toronto e 51 tausaga o Anthony Galea, o le na galulue faatasi ma tagata taaalo (o le taimi lenei, lakapi ma le pasiketipolo) ma faatonuina ai fualaau faasaina: Actovegin ma le homone tupu. Faatasi ai ma isi mea, na galue le fomai e aunoa ma se faatagaga faapitoa mai se fomaʻi maʻi. Mo lenei, na faasalaina o ia i le tolu tausaga i le falepuipui, o se sala tupe e 250,000 tala ma le faoa faamalosi o meatotino i le aofaiga e 275 afe tala.

O le faʻasalalauga faʻasalalau lava lea e tasi e faʻamaonia ai e le o faʻamaoniaina fualaau faasaina mo soʻo se tagata. " O le mafuaʻaga mo lenei faʻasaina o le faʻalavelave lautele lea o faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi e aʻafia ai le faʻaogaina o mamanu. I povi, o le encephalopathy o le ulaula (o le maʻi gasegase), ma o le tagata e taʻua o le Creutzfeldt-Jakob faamaʻi. O le mafuaʻaga o faʻamaʻi o le prion o se fualaʻau e le saʻo, o loʻo "afaina" isi proteins ma lona foliga, lea e oʻo atu ai i le faʻaleagaina o le tino o le tino. O le soifuaga i mataupu maualalo e pe tusa ma le 85%, aʻo le malosi faaletino e le mafai ona toe ola.

O le amataina o le lomiga fou na tusia i se taimi lata mai, i le 2009. Ina ia puipuia tagata mai faʻamaʻi fou, sa faʻatagaina le faʻatagaina o le gaosiga, faʻaulufaleina mai ma faʻamatalaga o vailaʻau faʻatasi ma vaega o meaola manu i totonu o Amerika ma Kanata e mafai ai ona faʻaliliuina le porotini o le prion. O le tuputupu aʻe o le hormone e mafua mai i le pituitary gland ma meaola o manu o loʻo i luga o lenei lisi.

Ae ui i lea, o lenei faʻasaina ma faʻasalaga faʻapitoa mai a latou oloa i le leai o se faʻamaoniga le mafaamatalaina o le aoga e le faʻalavelave ai le tufatufa atu o vailaʻau i totonu o atunuu CIS.

"I Rusia, e le talafeagai le tulafono, o lona toesea e le mafai ona avea ma se faafitauli mo i matou," o Nycomed Rusia-CIS peresitene o Josten Davidsen, i se faatalatalanoaga ma Kommersant e uiga i le fausiaina o fale fou o kamupani i le vaega o Yaroslavl. "Aisea tatou te le faia ai?" Aua tatou te le lagona le manaomia ona faia lenei mea. Matou te iloa o le fualaau faasaina e manaomia e fomai Rusia, latou te fautuaina atu i tagata gasegase. O se itu taua lenei, talu ai o fomaʻi i Rusia e matua le mautonu ma tausisia tulaga lauiloa ma lelei togafitiga. I le isi itu, o tagata faʻapisinisi e faʻamaoni ia Actovegin. E le gata i lea, e le tele naua fualaau oona i aso nei. "

Fautuaga a le Indicator.Ru: faʻaaoga le faʻaeteete

Aotele faʻapuupuu mea uma na maua. Afai o le fualaau muamua e taʻua o le maaleale, ona itiiti lea o le avanoa e maua ai le faamaoniga o le aoga. E talitonu le au gaosiga o le mea autu o le maua lea o le manaoga, ma latou te taʻutinoina e le talafeagai le suʻega o fualaau faasaina e tusa ai ma tulaga uma o faʻamatalaga faʻamaonia aʻo leʻi amataina lana faʻatau. O le "sili ona matagofie" ma le ausia o taiala faʻavae e leʻi maeʻa, na o lana fuafuaga ua lolomiina. O le upega tafaʻilagi a le kamupani i le gagana Peretania e faʻamaonia ai Actovegin, atonu e mafua mai i le mea moni ua faʻasaina le vailaʻau i Kanata ma le Iunaite Setete, o lona uiga e le o toe faʻatulagaina e le au gaosi lenei tagata. O vailaʻau faʻasaina e aofia ai meaola o manu e faʻasaina i le tele o atunuu ona o le lamatiaga o le tuʻuina atu o faʻamaʻi o le prion.

O le faaiuga a le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Malo Rusia Numera 15 "I le fuainumera o Tesema 15, 2000, na amata ai i le aso 15 o Tesema, 2000, ona faalauiloa ai le faasaina o le faaulufale mai i Rusia o" aano, aano o manu ma isi oloa e fasia ai manu mai Peretania, Potukale, Suitiselani, le faaulufale mai o nei oloa mai matagaluega e iva o Falani ma ono itumalo o le Malo o Aialani. " Ua fautuaina foi e aloese mai le faaulufaleina mai o fualaau faasaina mai le pituitary gland i nei itulagi. Ae ui i lea, e le pei o pepa tali tutusa e faaaoga i le Malo o Belarus ma Iukureini, e le o aofia ai i le lisi o punaoa o vailaau ma meaola manu i lona tuufaatasiga, o le mea lea, o le taimi nei o le faaulufale mai o Actovegin, na gaosia i Suitiselani, ua faatagaina ai Rusia.

O atunuu o Europa i Sasae ma le CIS e leʻi pa'ū i totonu o le vaega o lamatiaga, o lona uiga e mafai ona maua fualaau faʻasaina ma vaega matautia i lo latou teritori. Ae o le pepa lava lea e tasi e faaalia ai mo nei atunuu, o tagata faapitoa o le WHO e le faigofie ona latou maua faamatalaga, o le mea lea matou te le iloa ai le maualuga o le ono ono maua le faʻamaʻi.

O le mea lea, o le tiutetauave mo lenei filifiliga ma mo latou lava soifua maloloina e taoto atoa lava i le tagata faatau. Atonu e aoga le fualaau faasaina, ma o le tele o suʻega lelei e maua i tala faʻasolopito faasaienitisi e tumau pea, ma o se suʻesuʻega fuafuaina tele o le a faʻamaonia ai i latou. Ae peitai, o lenei mea moni e le aveesea ai le ono mafai ona faasalalauina mai faʻamaʻi o le prion, o le mea lea e lelei ai le aloese mai ia togafitiga, a itiiti mai seia oʻo ina faʻaogaina le polokalame o le mataʻituina o le saogalemu mo ia vaega.

E le mafai ona faʻatusatusa a matou fautuaga ma le tofiaina o se fomaʻi. Ae e te leʻi amataina lenei vailaʻau, ia mautinoa e faʻatalanoa se tagata poto faapitoa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Actovegin ua faia i luga o le faavae o le deproteinized hemoderivative mai le toto o tamai mamoe. E pei ona uma ona maitauina, o le a faʻaolaina ai faiga faʻava-o-tino i le telefoni feaveaʻi, lea e mautinoa ai le sili atu o le okesene i le tino ma faʻaleleia le toto. I luga o fata o fale o falemaʻi e mafai ona e iloa ai suauu, gel, papa ma mea inisiua.

O le meafaigaluega e tatau ona faatonuina e na o se fomaʻi. Ae o le gel ma le suauʻu, o le a latou fesoasoani i le faʻaogaina o faigamalaga i luga o le paʻu, mumu ma le malosi o le malosi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faailoa mai ai pepa o Actovegin ua faʻamaonia mo tulaga faʻaleagaina o:

  • taʻavale
  • sosoʻo totoga i totonu o le faiʻai,
  • TBI,
  • teteʻe
  • maʻisuka polyneuropathy,
  • vascular disorders
  • faagasologa o ulcerative o se ituaiga o meaola,
  • angiopathy.

Mo le faʻaaogaina o le inisetiga o Actovegin, e tutusa lava faʻamatalaga e tasi. O le filifiliga o le ituaiga faʻamalolo o le fualaau faasaina o le a faʻalagolago i le ogaoga o le tulaga maʻi.

Fautuaga mo le tagofia o fualaau faasaina

O le iniseti e faʻaaogaina mo iniseti o le vevesi ma le intramuscular, e mafai foi ona avea ma selaʻau.

I le amataga o togafitiga togafitiga, o le fualaau maualuga e maualuga, o le a oʻo i le taimi e laʻititi. E oʻo i le faaiuga o togafitiga, e mafai ona suia sui o le Actovegin ma laʻau. I le tele o mataupu, o le togafitiga e 30-45 aso.

Ae o le laupepa pepa o le fualaau faasaina, e tatau ona faia i le tautala. E masani ona fautuaina e fomaʻi o latou tagata gasegase e inu i le 1-2 pusa i le aso. A maeʻa ona maua le toomaga, e faʻaititia le fua ole aso.

A o laʻitiiti, e mafai ona ave le vailaʻau pe afai e oʻo atu le matua i le tolu tausaga, o le aso ole aso e 1 le papa.

Contraindications ma aʻafiaga leaga

E pei o vailaʻau uma o Actovegin ei ai le tele o faʻailoga, e aofia ai

  • oligouria,
  • pulupuna edema,
  • Anuria
  • loto vaivai
  • tasi le le faapalepale,
  • maʻitaga i le uluaʻi masina.

Aʻo aʻafiaga o le itu, o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e mafua ai:

  • fomaʻi i le ituaiga o urticaria,
  • hyperhidrosis
  • faateleina i le vevela o le tino,
  • foliga vaaia o le vevela
  • lapataiga
  • hypremia o le sclera.

O le a le mea e tatau ona sili atu - injections poo fualaau?

E leai se tali mulimuli i le fesili pe o le a le eseesega i le va o injections ma tablets o Actovegin ma pe o le a le mea e sili ona lelei e faʻaaoga, faatasi ai ma lenei tulaga poo le tulaga maʻi. O mea uma o le a faʻalagolago i le ituaiga o faʻamaʻi, le mamafa o lona ala, tausaga ma uiga taʻitasi o le maʻi.

Matou te tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le atuatuvale o le popole, o le filifiliga sili ona lelei togafitiga o le a avea ma fualaau o fualaau faasaina, aua o loʻo i ai le malosi e faʻapipiʻi ai i le tino. Afai o loʻo gasegase le tagata maʻi i le maʻisuka, e sili atu ona lelei le tuʻuina atu o le fiafia i inisiua, aua o lenei auala o le a gauai vave ai le mea galue i le tino ma salalau atu ai.

Afai e manaʻomia, Actovegin e mafai ona suia i ni faʻamaumauga tutusa:

  • Cortexin,
  • Vero-Trimetazidine,
  • Cerebrolysin
  • Curantil-25,
  • Solcoseryl.

Ae mo le faʻamalama, e tatau ona manatuaina o se mea tutusa e aʻafia ai e maua i solkseril. O le tau o le a faʻalagolago i le atunuu o gaosia o vailaʻau.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/actovegin__35582
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Faʻaaliga faʻamaloilo

O vaega o le tali o le Actovegin e faʻapitoa i le tino, o lea e le mafai ai ona suʻesuʻeina a latou falemaʻi o le falemaʻi pe a uma ona faʻafefiloi. O fualaau e galue malosi e ala i le faʻaleleia o le malosi ole metabolism. E faatelevaveina ai le faʻaaogaina o le okesene ma faʻapupulaina ai le tetee i le matelaina o le okesene i totonu o masini o le tino o le tagata.

E pei ona taʻua muamua, faʻaaoga togafitiga o le pharmacokinetic, e le mafai ona suʻesuʻeina uiga o le pharmacokinetic (absorption, distribution, excretion) o vaega taua o le vailaʻau o le Actovegin, talu ai e naʻo vaega o le physiological e masani ona i ai i totonu o le tino.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai se mafuaaga e faʻaitiitia ai le faʻaititia o le vailaau faʻasaina o fualaau faʻasaina i tagata gasegase i le gasegase o le gaioiga o le gaioiga ma le faʻamalositino o mea e pala.

I le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamaonia, ua iloa ai o Actovegin i le ituaiga o injections e vave ona oʻo i totonu o le tino o le tino ma tufatufaina atu le tino galue i le tino atoa, lea e faʻamaonia ai lona vave vave.

Molimau e faʻavae togafitiga

E tele tala i luga o le upega tafaʻilagi i luga o le autu e leai se faʻamaoniga tuusao o le aʻafiaga o le iniseti o Actovegin ma o lea e leai se aoga e faʻaaoga ai. O faʻamaoniga uma lava e faʻatatau i lenei mea e faʻavae i luga o vaega uma lava e tasi o le physiological lea e tele atu le tele o fomaʻi.

Ae, o loʻo i ai se paranesi o vailaau e fai ma faʻamaoniga faʻapitoa, lea i le faʻatinoga mo se vaitaimi patino e faamaonia ai le aoga o se vailaʻau faapitoa.

O lenei mea na tupu i le Actovegin, lea sa i luga o le maketi tau falemaʻi mo le sili atu ma le 30 tausaga ma toe iloilo ai e matua lelei lava mai le gasegase ma mai tagata tomai faapitoa, o lona uiga e leai se mafuaaga e mafaufau ai i lenei fualaau faasaina e leai se aoga.

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina

Faʻailoga mo le faʻaaogaina o Actovegin i le faiga o injections:

  • afaina o le tino (e aofia ai le tuifaʻaiga o le ischemic, hypoxia, manua o le faiʻai),
  • maʻisuka malosi
  • solia o le toto ma le metabolism,
  • veinsose veinsose,
  • solia o le tino vascular.

O le vailaʻau e faʻamaonia foi mo le faʻamaloloina vave o manua ma le mu o eseesega tikeri.

Actovegin i ampoules e leai se faʻailogaina i lona faʻaaogaina, ae e le fautuaina e tuʻuina atu ni iniseti pe a fai o le tagata maʻi e faʻafefe i se tasi o vaega o lenei vailaʻau.

Faatonuga mo le faaaogaina

Faʻaaogaina faʻaaogaina o le Actovegin i se auala faʻapitoa poʻo le intramuscularly (faʻalagolago i le tikeri ma le ituaiga o faʻamaʻi). At o le fualaau faasaina ua faatonuina i se matāua po o se vaitafe, ma ao lei faia lana pulega, ua soloia le vailaau i se vaifofo o le sodium chloride mo le vave faataapeina pe a ulu atu i le tino. I lenei tulaga, e le tatau ona sili atu i le 20 miligrams le fua o aso taitasi.

Ae mo le puleaina o le tino, i lenei tulaga, muamua lava, e tatau ona filifili le fua manaomia. I le amataga, latou te faia mai le 5 i le 10 milligrams i le tuʻituʻi ma, pe a manaʻomia, e faateleina le 5 milligrams i vaiaso uma. O le iniseti e faia i se tulaga e aunoa ma se togafitiga faaopoopo ma le sodium chloride.

O nei fualaau oona e masani ona faʻaaogaina i le taimi o togafitiga faʻapitoa, e aofia ai le togafitiga o faʻamaʻi neuralic.

Faʻasalaga ma aʻafiaga i itu

O le mea e lelei ai, afai o le fua fautuaina o le fualaau faasaina ua sili atu, e le o se mea sese e lamatia ai le maʻi, talu ai e le mafai ona afaina ai le tino ma vaega o le tino o loo i Actovegin.

E pei ona faʻaalia, o le vailaʻau e lelei ona taliaina e tagata gasegase ma e le afaina ai aʻafiaga. Peitai, e ui lava i lea, i se tulaga e seasea tupu, e mafai ona tulai mai ni tali anaphylactic ma mea e aʻafia ai ma le faʻatasi o le tagata lava ia. E le gata i lea, o aafiaga i lalo nei e tulai mai i le taimi e ave ai Actovegin:

  • sina lanu mumu o le paʻu po o se vevela i luga o le tino,
  • aoao malaise
  • tafa ma gagging
  • tiga o le loto ma le leai o se malamalama,
  • solia o le gastrointestinal tract,
  • tiga faʻatasi
  • puupuu le mānava, o nisi taimi e luluina ona o le malosi i le vaalele,
  • faateleina le sosolo,
  • tulaga o le vai i totonu o le tino,
  • ona o le malosi o le ea vaʻavaʻa, o le tagata maʻi atonu o loʻo i ai ni faafitauli e faʻafefe ai vai, meaʻai ma fulufulu,
  • sili atu le fiafia ma le fiafia.

Faatonuga faapitoa mo le faʻaoga

E leʻi tuʻuina mai e le kamupanī ni faʻamatalaga e uiga i faʻasalaga faaopoopo e aʻafia i le ave o fualaau. Ae, o le tele o tagata gasegase e matauina o le maʻisuka, e tatau i le tagata maʻi ona ave le vailaʻau i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, aʻo ia taofia vai i totonu o le tino, lea e aʻafia ai le tino ma le maʻisuka.

Fomaʻi Toe Iloilo

O le mea autu a Actovegin o le faʻaleleia lea o le felauaiga o le okesene i totonu o le toto felafoaʻi. Faʻafetai i vaega masani o loʻo faia ai lenei vailaʻau, o lona faʻamalositiga faʻaleleia le faʻaleleia o le gasegase i totonu o sela o vavaega o le tino o le tagata ona o le taumafaina, faʻaputuina, felauaiga ma le faʻamalolo o le okesene ma le kulukose.

O fualaau e faʻaleleia ai le toto e tuʻuina ai sela, faʻateleina le toe faʻaleleia o mea ua faaleagaina, ma fesoasoani i le tino e faʻaaogaina mea taua ma elemene.

Ulufale atu Actovegin i le tagata maʻi:

  1. Fesoʻotaʻiga - 5 ml i le aso, o le togafitiga - 20 inisiua.
  2. Faʻasalaga: i le iniseti o le jet - 10 ml i le aso, poʻo le tuʻuina o le fualaʻau - ua faʻaitiitia le vailaʻau i le 200 ml o le saline physiological poʻo le 5% glucose solution. O le fua faatatau o le pulega e le sili atu i le 2 ml i le minute.

O le vailaʻau o le Actovegin mo infusion infusion e faʻalagolago i foliga o le togafitiga, faʻatasi ai ma:

  • afaina o le ischemic i vaiaso taitasi, e oʻo atu i le 50ml / aso e faʻatonuina, ona oʻo atu lea i totonu o le lua vaiaso - e oʻo atu ile 20ml / aso,
  • cerebrovascular disorders - lua vaiaso ile 10-20 ml / aso,
  • faigata ona faʻamalo le faʻaleagaina o le saʻo o le paʻu - 10-20 ml i isi aso uma.

Manatu ole maʻi

O galuega galue i le galuega e lagona ai e ia lava, aemaise lava pe ae tatalaina lau pisinisi laiti ma e masani ona i ai i se tulaga o le atuatuvale, lea, ioe, e aafia ai lou soifua maloloina.

Ina ua mavae nai vaiaso popole, sa amata ona ou matauina se malaise masani, popole tele ma susunuina i totonu o le iʻu. Ou te le i faalagolago i lenei mea, aua sa ou manatu ua na o le faaloaloa atu, ae o aso uma e sili atu le leaga ma ou alu i le fomai.

Na ia mauaina au i le televise intercostal e fesootaʻi ma le mafatiaga. I le avea ai o se togafitiga, na ia taʻuina mai ia te aʻu le fualaau faasaina o Actovegin i le tulaga o injections, ma i totonu o le vaiaso sa ou lagona le sili atu ona lelei.

Nikita Milev, 30 tausaga

Talu mai loʻu laʻitiiti, o laʻu faafitauli ogaoga o le faʻaletonu vaivai, lea e masani ona aafia ai loʻu ola maloloina ma o aʻu o se tama maʻi. I le 19 o oʻu tausaga, na faʻamaʻavaleina au i se maʻi e pei o le nepetgia neuralgia - o se faʻamaʻi e aafia ai le eria i mata o mata.

Na vave ona ou alu i le fomaʻi, ma na ia faatonuina aʻu i se aoga o le tino o Actovegin ma ina ua mavae le 2 vaiaso, na amata ona tautevateva le faamai, ma ina ua uma le masina na ou matua aveesea uma lava. I le auala, o le vailaau faasaina e faaleleia atili ai le puipuiga.

Anastasia Shpanina, 20 tausaga

Fautuaga Patient

Elemene o togafitiga faafomaʻi a Actovegin e ono mafua ai se faʻafefe i se tagata. E tele gasegase e fautuaina, pe a aliali mai foliga o le allergy, taofi le togafitiga i fualaau faasaina i laasaga, ina ia le faʻaleagaina ai le tulaga.

I le avea ai o se tulafono, pe a mavae le pasia o le maʻi, ona filifilia ai lea e le fomaʻi se vaifofo fou pe a leai ni allergens eseese.

Faʻamatalaga ma faʻasalaga o le poto masani

E tusa ai ma le faʻamatalaga lelei o le fualaau faasaina, e tatau ona iloga mea nei:

  • maualuga maualuga
  • nai aʻafiaga itu
  • i le togafitiga o faʻafitauli o le tino, o le fofo faʻapitoa o loʻo i ai se aʻafiaga malosi ma le malosi,
  • lautele o talosaga.

Faʻasagaga: o loʻo i ai faʻamaoniga, e aofia ai le faʻafefe o le maʻi.

O le tuufaatasiga o Actovegin i laupepa ma inisiua

O le faavae o le fualaau faasaina o le Actovegin o se vaega taua mai le toto o le tamai povi, lea e malosi tele lona malosi.

O lona anotusi i fofo mo le inisiua e faalagolago i le tele o le moli:

  • 80 mg o le concentrate i ampoules ma le 2 ml o fofo,
  • 200 mg o le mafaufau - mo le 5 ml ampoules,
  • 400 mg - i ampoules o le 10 ml.

I le avea ai o se ausilali, o le vai mo le tui e faʻaaoga.

O le gaioiga malosi o le pepa papaa o le Actovegin granule, o lona uiga. aveeseina mai le toto o tamai povi, faaopoopoina i le microcrystalline cellulose ma le povidone K-90. E le gata i lea, o le laulau o le a aofia ai le talc ma le magnesium stearate e avea ma mea fesoasoani.

O le vaifofo ma le intramuscular, o le vevesi poʻo le tafe o le pulega e vave tele ma ulu atu i totonu o le toto.

O le faʻapipiʻi puipuia o laupepa mai le suia o latou meatotino ma le faafaigofieina o pulega e aofia ai le glycol wax, diethyl phthalate, talc, dioxide, sucrose, acacia gum, povidone K-30, phthalate hypromelilose, macrogol ma le quinoline lanu samasama.

Eseesega i le ituaiga o fualaau faasaina

O faʻamatalaga mo le aveina o Actovegin i laupepa poʻo se foliga o se vaifofo, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaogaina, e toetoe tutusa. O le eseesega tele i le va o fualaau o fualaau, o le fofo, pe a faʻapipiʻiina i le intramuscularly, faʻamalosi poʻo le pala, e vave oʻo atu i totonu o le toto, ma maua ai le tino ma se fua tele o le mea galue.

O pills e ulu atu i le toto naʻo le taimi o le taumafa i totonu o le manava, o lona uiga. ao le i pasia lenei pasi i totonu o le vaega o meaʻai. O lona uiga o se tuai ona tuʻuina atu o le vailaau faʻasaina i le toto ma faʻasalaga ile vaega ole faiga masani o le fiafia.

Tuua Lau Faamatalaga