O afea ma le auala e ave ai Galvus, o le Diabetes Drug

Galvus o se vailaau mo le maʻisuka, o lona gaioiga o vildagliptin, mai le vaega o le DPP-4 inhibitors. Galvus pama fualaau ua uma ona faamauina i Rusia talu mai le 2009. E maua mai e Novartis Pharma (Switzerland).

Galvus tablets mo le maʻisuka mai le vaega o inhibitors o le DPP-4 - o le vailaʻau galue Vildagliptin

Galvus ua faamauina mo togafitiga o gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2. E mafai ona faʻaaogaina e na o le pau lea o vailaʻau, ma o lona aafiaga o le a faʻalagolago ai i aafiaga o taumafa ma faamalositino. O fualaau o le maʻisuka Galvus e mafai foi ona faʻaaogaina e aofia ai:

  • metformin (siofor, glucophage),
  • sulfonylurea meaola (leai se mea e faia ai!),
  • thiazolindione,
  • inisalini

Galvus fualaau

Le fuataga masani o Galvus e pei o le monotherapy pe faatasi foi ma le metformin, thiazolinediones poo inisalini - 2 taimi i le aso, 50 mg, taeao ma le afiafi, e tusa lava po o le a le meaʻai. Afai e faatonuina le maʻi ole fua ole 1 papalama ile 50 mg i le aso, ona tatau loa lea ile taeao.

Vildagliptin - o le gaioiga malosi o fualaau faasaina mo le maʻisuka Galvus - ua faʻamalieina e fatugaʻo, ae i le tulaga o le gasegase gasegase. O le mea lea, i le amataga o le le atoatoa, e le manaomia le suia o le fualaau faasaina.

Afai ei ai ni soliga ogaoga o le ate (ALT poo AST enzymes 2.5 taimi sili atu nai lo le tapulaa pito i luga o le masani), ona tatau loa lea ona faʻamaonia Galvus ma le faʻaeteete. Afai e atiaʻe e le tagata maʻi le jaundice poʻo isi faitioga o le ate, o le vildagliptin treatment should be stopped immediately.

Mo tagata maʻisuka ua taʻi 65 tausaga ma matutua atu - e le suia le fua o Galvus pe afai e leai se togafiti faʻamaʻi. E leai ni faʻamatalaga i le faʻaaogaina o lenei maʻisuka i tamaiti ma tamaiti i lalo o le 18 tausaga. O le mea lea, e le fautuaina e faʻatonuina i tagata o lenei vaitausaga.

Suga-faaitiitia le aafiaga o vildagliptin

O le faʻaitiitia o le suka o le vildagliptin na suesueina i se vaega o 354 tagata gasegase. Na foliga mai o le monotherapy i totonu o le 24 vaiaso na mafua ai le paʻu tele i le kulukose o toto i na gasegase na le togafitia muamua le maʻisuka ituaiga 2. O latou faasinomaga hemoglobin glycated na faaitiitia e 0.4-0.8%, ma i le vaega placebo - e 0.1%.

O le isi suʻesuʻega e faʻatusatusa ai aafiaga o vildagliptin ma metformin, o le maʻisuka sili ona lauiloa o le maʻisuka (siofor, glucophage). O lenei suʻesuʻega sa aʻafia ai foi tagata mamaʻi na maua talu ai nei lava i le maʻisuka ituaiga 2, ma e lei togafitia muamua.

E foliga mai o le fiafia i le tele o faailoga o le faatinoga e le maualalo i metformin. I le mavae ai o le 52 vaiaso (1 tausaga o togafitiga) i maʻi na maua, o le maualuga o le hemoglobin glycated na faʻaititia i le tusa ma le 1.0%. I le vaega metformin, na faʻaititia e le 1.4%. Ina ua mavae le 2 tausaga, na tumau lava le numera.

I le mavae ai o le 52 vaiaso o le aveina o maa, na foliga mai o le malosi o le mamafa o le tino i gasegase o vildagliptin ma le metformin e toetoe lava tutusa.

Galvus e sili atu ona toleniina e gasegase nai lo metformin (Siofor). O aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e atiina ae le tele o taimi. O le mea lea, ua faʻatagaina aloaʻia e le Falemeli algorithms i le taimi nei le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ai ona e amata togafitiga faʻamalosi, faatasi ai ma le metformin.

Galvus Met: vildagliptin + metformin

Galvus Met o se tuufaatasiga o vailaau o loo i ai le 1 papatini o le vildagliptin i se fua faatatau o le 50 mg ma le metformin i doses o le 500, 850 po o le 1000 mg. Faamauina i Rusia ia Mati 2009. E fautuaina e faatonu i tagata gasegase 1 papafa 2 taimi i le aso.

Galvus Met o se fomaʻi tuʻufaʻatasiga mo le maʻisuka ituaiga 2. E aofia ai vildagliptin ma metformin. Lua mea galue malosi i le tasi laulau - faigofie e faaaoga ma aoga.

O le tuufaatasiga o le vildagliptin ma le metformin ua manatu e talafeagai mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata gasegase e le o aveina metformin na o ia. Ona lelei:

  • o le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le toto o le kulukose o le maualuga, faʻatusatusa i le monotherapy ma soʻo se fualaau,
  • o le galuega toe totoe o suauu beta i le gaosiga o le inisalini ua teuina,
  • mamafa o le tino i tagata mamaʻi e le faateleina,
  • o le lamatiaga o le hypoglycemia, e aofia ai le ogaoga, e le faateleina,
  • o le taimi ole aafiaga ole metformin mai le gastrointestinal tract - e tumau pea i le tulaga e tasi, e le faateleina.

Ua faʻamaonia e suʻesuʻega o le aveina o Galvus Met e aoga tele e pei o le aveina o ni meaʻai se lua ma metformin ma vildagliptin. Ae afai e manaʻomia ona e na o le tasi le papa maa, ona sili atu lea ona faigofie ma togafitia le togafitiga. Talu ai e le taumate e galo pe faʻafememeaʻi le tagata gasegase.

Faia se suʻesuʻega - faʻatusatusa le togafitiga o le maʻisuka ma Galvus Met faatasi ai ma se isi faiga masani: metformin + sulfonylureas. Sulfonylureas na faatonuina i tagata na maua i le maʻisuka na maua Metformin na o ia e le lava.

O le suʻesuʻega e tele-tele. E sili atu ma le 1300 tagata mamaʻi i vaega e lua sa auai i totonu. Umi - 1 le tausaga. E foliga mai i tagata mamaʻi na ave le vildagliptin (50 mg 2 taimi i le aso) ma le metformin, na faʻaititia ai le maualuga o le kulukose o le toto ma i latou na ave le glimepiride (6 mg 1 le taimi i le aso).

E leʻi iai se eseesega tele i taunuʻuga mo le faʻaitiitia o le suka o le toto. I le taimi lava e tasi, o le gasegase i le Galvus Met drug group na iloa le hypoglycemia 10 taimi e itiiti ifo nai lo le togafitiga o le glimepiride ma le metformin. E leʻi i ai ni tulaga ogaoga o le hypoglycemia i maʻi na aveina Galvus Met mo le tausaga atoa.

Faʻafefea ona Faʻaaogaina Pills o Galvus i le Inisalini

Galvus o le maʻisuka muamua o le maʻisuka mai le vaega o le DPP-4 inhibitors, lea na faamauina mo le faʻaaogaina faʻatasi ma le inisalini. I le avea ai o se tulafono, ua faatonuina pe afai e le mafai ona pulea lelei le maʻisuka ituaiga 2 ma togafitiga o le basal, o lona uiga, "insulin" umi.

O se suesuega i le 2007 sa iloiloina ai le aoga ma le saogalemu o le faaopoopo o le galvus (50 mg 2 taimi i le aso) faasaga i le placebo. Sa auai tagata maʻi oe na nonofo pea i le maualuga o le hemoglobin glycated (7.5-11%) e faasaga i le iniseti o le "averesi" inisalini ma le Hagedorn protramine (neutral protramine) (NPH) i se fua o le sili atu i le 30 iunite / aso.

E toʻa 144 tagata mamaʻi na maua le gasegase faatasi ai ma le inisalini o le inisalini, e 152 gasegase na maua i le maʻisuka ituaiga 2 na maua le placebo i tua atu o inisua o inisalini. I le vaega o vildagliptin, o le maualuga o le maualuga o le hemoglobin glycated ua faʻaitiitia le 0.5%. I le placebo, e 0.2%. I tagata gasegase ua sili atu ma le 65 tausaga, ua sili atu le lelei o faailoilo - o se faaitiitiga o le 0.7% i tua atu o le mamafa ma le 0.1% ona o le avea o se nofoagabobo.

Ina ua maeʻa ona faaopoopo le tui i le inisalini, o le lamatiaga o le hypoglycemia na mafua ona faaitiitia, pe a faatusatusa i le togafiti o le maʻisuka, naʻo le inisiua o le "NPH-insulin". I le vildagliptin vaega, o le aofaiga atoa o vaega o le hypoglycemia e 113, i le placebo group - 185. E le gata i lea, e le o se mataupu e tasi o le hypoglycemia matautia na matauina i le taimi o togafitiga ma vildagliptin. E 6 ituaiga o vaega i le nofoaga placebo.

Faʻavae ma meatotino o papa

O loʻo i lalo mea o loʻo i totonu o le maʻa vaega:

  • o le autu autu o vildagliptin,
  • vaega o ausilali - cellulose, lactose, sodium carboxymethyl starch, magnesium stearate.

O vailaau faʻapitoa o loʻo i lalo meatotino:

  • faʻaleleia gaioiga faʻamalosi,
  • mafua ai le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini ona o le faʻaleleia atili o galuega o suauʻu pancreatic ua faaleagaina,
  • faʻaitiitia le tele o lipids leaga i le toto.

Aafiaga i le tino

O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le tino o le tagata maʻi. I se tulaga e le masani ai, o loʻo aʻafia ai aʻafiaga ogaoga. O le vailaʻau e faʻatagaina ai oe e faʻafaigofie le suka o le toto ona o lona tulaga uiga ese ma ona meatotino. E faʻaleleia ai le gaioiga o le pancreas ma enzymes ia e aʻafia ai i le faʻaaogaina o le kulukose.

O le fualaau faasaina e faaleleia ai le tulaga o le maʻi ma o lenei aafiaga e tumau pea mo se taimi umi. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e 24 itula.

O le tosoina o le vailaʻau e masani lava ona tupu faatasi ma le fesoasoani a fatugaʻo, e masani lava ona faʻaogaina i totonu o le vaega o meaʻai.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

O le fualaau faasaina "Galvus" ua faailoaina mo le maʻisuka ituaiga 2. O le fualaau faasaina ua faatonuina e ave le tasi laulau i taeao uma, poo le tasi laupepa faalua i le aso (taeao ma le afiafi). E leai se eseesega i le faʻaaogaina o fualaau faasaina aʻo leʻi 'aʻai poʻo le maeʻa. O le faʻaogaina o le "Galvus" e tatau ona filifilia tutoʻatasi, ia amanaʻia le vaitaimi o le aoga ma le gafatia.

Faaaoga le fualaau faasaina, ao inu se pulu ma ia lava vai. Ole fua o le fualaau faasaina e le tatau ona sili atu i le 100 mg i le aso.

O le fualaau faasaina "Galvus" e faaaogaina e avea ma:

  • monotherapy, faʻafefiloi ma mea taumafa ae le malosi, ae masani faʻaletino faaletino (ie, naʻo le "Galvus" + taumafa + meaʻai),
  • muamua togafitiga o le maʻisuka faatasi ai ma le fua o le fua o le fualaʻau fualaau o le Metformin, pe afai e le maua ai ni fua lelei o taumafa ma faamalositino (ie, Galvus "+ Metformin + diet + sports),
  • togafitiga faʻapitoa faʻatasi ai ma le suka poʻo le inisalini e maua ai le suka, pe afai o mea taumafa, faʻamalositino ma togafitiga faʻatasi ma Metformin / inisalini e le fesoasoani (ie "Galvus" + Metformin poʻo le sulfonylurea, poʻo le thiazolidinedione,
  • togafitiga tuufaatasi: sulfonylurea o meaʻai + Metformin + "Galvus" + meaʻai o meaai + aʻoga faaletino, pe afai o togafitiga faapena, ae a leai "Galvus" e le o galue,
  • togafitiga tuufaatasi: Metformin + inisalini + Galvus, pe a fai muamua togafitiga faapena, ae aunoa ma Galvus, na le maua ai le faamoemoe na faamoemoeina.

O le maʻisuka latou te faʻaaogaina lenei fualaau faasaina i se tulaga:

  • monotherapy - 50 mg / aso (i le taeao) poo le 100 mg / aso (pe tusa ma le 50 mg i le taeao ma le afiafi),
  • Metformin + "Galvus" - 50 mg 1 poʻo le 2 taimi i le aso,
  • sulfonylurea o meaola + "Galvus" - 50 mg / aso (1 taimi i le aso, i le taeao),
  • thiazolidinedione / insulin (o se tasi o le lisi) + "Galvus" - 50 mg 1 poʻo le 2 taimi i le aso,
  • sulfonylurea o meaola + Metformin + Galvus - 100 mg / aso (e 2 taimi i le aso, 50 mg, taeao ma le afiafi),
  • Metformin + inisalini + "Galvus" - 50 mg 1 poʻo le 2 taimi i le aso.

Pe a ave le "Galvus" ma sauniuniga sulfonylurea, o le fua o le mulimuli e tatau ona faʻaitiitiae puipuia ai le atinaʻe o le hypoglycemia!

I le tulaga lelei, pe a ave le faʻamaʻi faʻalua i le aso, e tatau ona e inuina se isi pill i le 12 itula pe a uma le aso muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le 8 i le taeao na latou ave le 1 papa (50 mg) ma i le 8 i le afiafi na latou ave ai le 1 papa (50 mg). O se taunuuga, e 100 mg o le vailaʻau na ave i aso taitasi.

O se fualaau o le 50 mg e ave i le taimi, e le vaevaeina i ni atopa se lua.

Afai e le maua mai se fua lelei o lenei fua, e ui lava i le togafitiga faʻapitoa, ona tatau ai lea ona faʻaopopo nisi vailaau faʻasolo atu i ai, ae e le mafai ona faʻaopopo le fua o "Galvus" i luga o le 100 mg / aso!

O le maʻisuka o loʻo mafatia mai ituaiga malū o faʻamaʻi pipisi o le parenchymal (o lona uiga, gaʻo poʻo le ate) e tele lava ina faʻaaogaina se vailaau e 50 mg. Tagata e iai ni faʻafitauli ogaoga (e tusa lava pe i ai ni a latou maʻi masani o fatugaʻo po o le ate), Galvus, o se tulafono, e le o faʻamaonia.

I tagata matutua (mai le 60 tausaga pe sili atu), o le fua o lenei fualaau faasaina e tutusa ma talavou. Ae ui lava i lea, o le tele o taimi, o tagata matutua ua faatonuina e ave 50 mg i le aso.

I soo se tulaga, o le fualaau faasaina "Galvus" e tatau ona faaaogaina i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

O le maʻisuka talavou 2, o lona uiga. tamaiti ma tupulaga talavou i lalo o le matua o le toʻatele o tagata e le tatau ona latou tagofia lenei fualaau faasaina, talu ai e le i tofotofoina i lenei vaitausaga o tagata i taimi o suʻega faʻapitoa.

O fafine o loʻo maua se fomaʻi e le fautuaina e faʻaaoga lenei fualaau. Nai lo lena, e mafai ona ia faʻaaogaina fualaau oona (e pei o le inisalini).

Ae ui i lea, o aafiaga faaletagata lava ia a fomai ua faaalia ai e leai se aafiaga leaga i le atinaeina o le maitaga i se fua faatatau o le 50 mg i le aso, ae sili atu le lelei le aloese mai le faaaogaina o lenei fualaau pe afai e mafai. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le "Galvus" e tina faʻamoemoe o loʻo mafai pea, ae na o feutagaiga a tagata tomai faapitoa.

E fautuaina foi e taofi le tagofia o fualaau faasaina i le taimi o le susu, talu ai e leai se tasi na te iloa pe o le mea o loʻo gaosia i totonu o le susu pe leai foi.

Faʻailoga talafeagai

E pei o isi vailaʻau, o loʻo i ai lona faʻailogaina. Ae, e tusa lava pe aliali mai ni mea e le manaʻomia, e le tumau ma e mou atu pe a mavae sina taimi, o le suiga mai lenei vailaʻau i soʻo se isi e le o saunia.

O faʻamaoniga mo lenei vailaau faʻatau fua e pei o:

  1. O mea taua faʻaleagaga i le gaioiga o fatugaʻo, ate ma / poʻo le fatu.
  2. Metosolic acidosis, ketoacidosis o le diabetic, faʻamaʻi lactic acid, coma diabetic.
  3. Ituaiga 1 maʻisuka.
  4. Tina ma le susu.
  5. Tausaga a tamaiti.
  6. Alu i se tasi poʻo le sili atu vaega o le vailaʻau.
  7. Galactose inisiua.
  8. Lactase le lava.
  9. Le gasegase le lelei ma le faʻaaogaina o le glucose-galactose.
  10. Le faʻateleina o le taua o enzymes o le hepatic (ALT ma le AST) i totonu o le toto.

Faʻasalaga, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau oona "Galvus" mo tagata atonu o loʻo i ai le faʻamalosia o pancreatitis.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e masani ona tupu ma le maualuga o fualaau:

  • vaomalo, maʻi tiga,
  • gatete
  • tagi
  • taoto, vili,
  • afaina o le gastroesophage,
  • manava, manava, afaina,
  • hypoglycemia,
  • hyperhidrosis
  • faaitiitia galuega ma le vaivai,
  • i le itu o le edema,
  • tupe mama.

O le fualaau faasaina "Galvus" ua faailoaina mo le maʻisuka ituaiga 2. O le meafaigaluega o loʻo faʻaalia i le faʻaaogaina ma le metotia. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le tino, faʻamaonia le maualuga o le suka i totonu o le tino. O le meafaigaluega e iai aʻafiaga o le itu ma faʻasalaga, o lea e tatau ai i nisi tagata ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete.

Talosaga

Galvus o se vailaʻau e faʻamaonia le tulaga o suka i totonu o le tino. E na o le gutu e fai. O lenei vailaʻau e faʻaleleia ai lagona o le tino i le kulukose, lea e fesoasoani i le inisalini e tu i fafo.

Vildagliptin o se vailaʻau o loʻo iai i le vailaʻau. E fesoasoani tele i le faatumauina o suauu peta pancreatic masani.

Afai e le maua e le tagata le maʻisuka, ona le aoga lea o le vailaʻau i le faʻasaʻoina o le inisalini ma e le suia le maualuga o le kulukose i totonu o le tino.

Galvus e mafai ona mafua ai le maualalo o le maualuga o le lipids i totonu o le tino totoga. O lenei aafiaga e le pulea e suiga i le gaioiga o sela o meaola.

Galvus atonu o le a faʻaitiitia ai le gaioiga o le manava. O lenei gaioiga e le fesootaʻi ma le faʻaaogaina o vildagliptin.

Galvus Met o se isi ituaiga o vailaʻau. I le faaopoopo atu i le vildagliptin, o loʻo i ai le metformin malosi.

O faʻamaoniga autu mo le tagofia o fualaau mo le maʻisuka ituaiga 2:

  • Mo le monotherapy, faʻafefiloi ma meaʻai ma le faʻatinoina faaletino.
  • Tagata maʻi na muamua faʻaaogaina fualaau faasaina ei ai metformin i lona atoaga.
  • Mo le monotherapy, faʻatasi ma le metformin. E faʻaaogaina pe afai o gaioiga faaletino ma meaʻai e leʻi aumaia ai le manaʻoga.
  • I le avea o se faʻaopoopoga i togafitiga insulin.
  • Le aoga o togafitiga faʻatasi. I nisi tulaga, ua faatagaina e ave faʻatasi le inisalini, metformin ma vildagliptin.

Vildagliptin, pe afai e ave i luga o se manava gaogao, e vave ona gauai e le tino. Pe a 'ai, e faʻaitiitia le fua o le absorption. Vildagliptin, i totonu o le tino, liliu atu i ni metabolites, a maeʻa ona tuua ai le vai urinary.

Galvus meth faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai o le kenera ma le mamafa o le tino o se tagata e le afaina ai mea tau vailaau o vildagliptin.O suʻesuʻega e mafai ona faʻamaonia le aʻafiaga o le vildagliptin i tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua e leʻi faʻatautaia.

Metformin, o loʻo iai i Galvus Met, faʻaititia le fua faatatau o le fualaau oona mo le 'ai. O le vailaau e faigata ona fegalegaleai ma le plasma toto. Metformin e mafai ona ulu i totonu o sela mūmū mūmū, o le a faʻapupulaina le faʻateleina o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau. O le meaola e toetoe lava a vavaeeseina uma e fatugaʻo, e aunoa ma le suia o foliga. E leʻi faia ni talo ma ni metabolites.

E leʻi faia ni suʻesuʻega e faʻaalia ai le aafiaga o Galvus i le tino o se fafine maʻitaga. E le fautuaina e ave le fualaau faasaina i le vaitau lenei (suia i togafitiga o le inisalini).

Faatonuga mo le faaaogaina

Galvus e naʻo le gutu e fai. O le taimi e faʻaaogā ai taumafa e le manaʻomia. E le toe fufulu, ma fufulu i lalo le vai.

Pe a faʻaaogaina fualaau faasaina, e tatau ona totogi le gauai faʻapitoa i faʻatalanoaga faʻasaina:

  • Vildagliptin ma metformin. Pe a ave mea uma i vailaʻau talafeagai, e leai se isi faʻamatalaga e iloa. Vildagliptin toetoe lava e le fegalegaleai ma isi fualaau. Le faʻaaogaina ma inhibitors. O le aʻafiaga o le vildagliptin i luga o le tino ma isi fualaau faasaina ua faatonuina mo le maʻisuka ituaiga II e le i faavaeina. E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete.
  • Metformin. Afai e ave faʻatasi ma le Nifedipine, ona faʻaopopoina lea o le fua o le absorption o le metformin. Metformin e leai sona aoga i meatotino a Nifedipine. Glibenclamide, faatasi ai ma le vailaau, e tatau ona faia ma le faaeteete: o le aafiaga e ono fesuisuiai.

Galvus e tatau ona vaʻaia ma le faʻaeteete i fualaau faasaina lea e aʻafia ai galuega tau fatu.

O le faaaogaina o Galvus ma chlorpromazine e le fautuaina. Ona o lenei mea, o le maualuga o le puleaina o le insulin e faaitiitia. E manaʻomia le fetuunaiga o mea.

E faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina e iai le ethanol ma Galvus. O lenei mea e faʻapupula ai le avanoa o le lactic acidosis. E tatau foi ona aloese mai le inu o le ava malosi.

Contraindications

O Galvus e tele naua ni faʻasalaga ogaoga:

  • Faʻasalaga le toe faʻaaogaina o le tino, toe faʻalavelave.
  • O faʻamaʻi ma tulaga e mafai ona mafua ai le toe faʻaaogaina o le tino. Faatasi ai ma nei mea, o le faamalolo, fiva, faʻamaʻi pipisi, ma le maualalo o le okesene i totonu o le tino e tu ese.
  • Maʻi fatu, faʻaleagaina o le myocardial.
  • Faʻafitauli o le tino faʻaleleia.
  • Fofo ole gaʻo.
  • Faʻaleleia poʻo le faʻasolosolo taimi o le paleni o le acid-base. I lenei tulaga, o le togafitiga o le inisalini e faʻaaoga.
  • E le faʻaaogaina le vailaʻau i le 2 aso ao leʻi faia taotoga poʻo suʻega. E le gata i lea, aua le muamua muamua atu i le 2 aso i le maea ai o taualumaga.
  • Ituaiga 1 maʻisuka.
  • Taofia faifai pea o le ava ma le faalagolago i ai. Faʻailoga o le Hangover Syndrome.
  • Taumafai o se meaʻai maualalo. O le tapulaa laʻititi mo le tagofia o fualaau faasaina e 1000 kalori i aso uma.
  • Vaʻaia o soʻo se vailaʻau o loʻo iai i totonu o le vailaʻau. E mafai ona suia i le inisalini, ae na o le maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

E leai ni faʻamatalaga i le tagofia o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga ma le lactation. Faʻaaogaina vailaʻau faʻasaina. O le lamatiaga o le atiaeina o se faaletonu i le tamaititi e lei fanau mai e mafai ona faateleina. Faʻafouina le fualaau faʻasaina ile togafitiga o le inisalini e fautuaina.

O vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i tamaiti i lalo o le matua. E leʻi faia suʻesuʻega i lenei vaega o tagata.

E tatau ona faʻaaogaina le vailaau faʻamaʻi ma le faʻaeteete tele i tagata e silia i le 60 tausaga. E manaʻomia le vaavaaia ma le faʻaeteete togafitiga faafomai.

O meaola o Galvus ua faʻasinoina taʻitoʻatasi mo tagata maʻi taʻitasi. E faʻalagolago i le faapalepale o le tino ma isi fualaau oona faʻaaoga mo le monotherapy.

O le vailaau o fualaau faasaina mo le monotherapy ma le inisalini e mai i le 0.05 i le 0.1 g o mea galue malosi i aso taitasi. Afai e maʻi le maʻi i se maʻi ogaoga o le maʻisuka, e fautuaina e amata ona ave le fualaau faʻasaina i le 0.1 g.

A faʻatasi ma Galvus e lua isi sauniuniga lata ane e faʻaaogaina, ona amata lea o le metotia i le 0.1 g i aso uma. O se fua faatatau o le 0.05 g e tatau ona ave i le taimi. Afai o le fualaau e 0.1 g, ona tatau lea ona tafola ile 2 tootoo: taeao ma afiafi.

Faatasi ai ma le monotherapy, faatasi ai ma sauniuniga o sulfonylurea, o le metotia manaomia o le 0.05 g i aso taitasi. E le fautuaina e ave nisi: e faavae i suʻesuʻega o suʻesuʻega, na maua ai o dosages o le 0.05 g ma le 0.1 g e le eseese i le aoga. Afai e le ausia le togafitiga ole togafitiga manaomia, ona faatagaina lea o se vailaau 0.1 g ma isi vailaʻau e maualalo ai le toto suka.

Afai ei ai ni faafitauli laiti i le tagata gasegase i le gaioiga, ona le tatau ai lea ona fai le fetuunaiga. E tatau ona faʻaitiitia le fualaau faasaina i le 0.05 g i mataupu pe a iai faafitauli ogaoga o le fatu.

Sei o tatou agai i luma i le iloiloina o fualaau mo fualaau faasaina Galvus Met.

E filifilia tagata taʻitoʻatasi mo suʻega. E le faatagaina le sili atu i le maualuga o aso masani o le mea galue malosi - 0.1 g.

Afai o le togafitiga faʻatasi ai ma Galvus masani e leʻi aumaia ai le mea na manaʻomia, ona amata loa lea o le fua i le 0.05 g / 0.5 g. O vildagliptin ma metformin nei. E mafai ona faʻatuputeleina mea e faʻavae i luga o le iloiloga o le aoga o togafitiga. Afai o le metformin e le maua ai ni taunuuga taua i togafitiga, ona ave lea o Galvus Met i gaioiga nei: 0.05 g / 0.5 g, 0.05 g / 0.85 g po o le 0.05 g / 1 g. E tatau ona vaevaeina i le 2 taimi.

O le fua muamua mo tagata mamaʻi ua uma ona togafitia ma metformin ma vildagliptin e faʻalagolago i uiga patino o le togafitiga. O mea nei e mafai ona avea ma atopaʻu nei: 0.05 g / 0.5 g, 0.05 g / 0.85 g po o le 0.05 g / 1 g Afai ole togafitiga ma togafitiga o meaʻai ma le faʻamautuina o le olaga e lei maua ai ni taunuuga, o lona uiga e tatau ona amata ile 0.05 g / 0.5 g, ave ile 1 taimi. E faasolosolo, e tatau ona faateleina le fua faatatau i le 0.05 g / 1 g.

I tagata matutua, o le faaitiitia o le galuega o fatugao e masani ona matauina. I ia tulaga, e tatau ona e ave le laʻititi pito i lalo o le fualaau faasaina, lea o le a mafai ona pulea le maualuga o le suka. E talafeagai le faia pea o suʻega e faʻaalia ai le tulaga oi ai nei o fatugaʻo.

  • Galvus tablets o le 0.05 g o le gaosiga galue e mafai ona faatauina mo le 814 rubles.
  • Galvus Met, o le tau e tusa ma le 1,500 rubles mo le 30 fuamalie ma mea eseese o metformin ma vildagliptin. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e sili atu i le 50 mg / 1000 mg le tau e 1506 rubles.

O vailaau uma e lua o fualaau faasaina.

Mafaufau i fualaau oona e suitulaga ia Galvus:

  • Arfezetin. Faʻaaogaina o se togafitiga mo le maʻisuka. Mo se togafitiga atoatoa e le fetaui. Toeititi leai ni aʻafiaga, e mafai ona faʻaaoga mo le monotherapy. E maualalo le tau - 69 rubles. Faʻatau e aunoa ma se faʻamaumauga.
  • Victoza. Se fualaau taugata ma aoga. E aofia ai le liraglutide i lona fatuga. Maua i le ituaiga o tui. Tau - 9500 tusi.
  • Glibenclamide. Faʻaauau le faʻamalolo o le inisalini. O loʻo aofia ai le mea galue malosi glibenclamide i lona tuufaatasiga. E mafai ona faʻatau sau faʻamatalaga mo 101 ruʻu.
  • Glibomet. Fesoasoani e faʻamaonia le maualuga o le toto ma le insulin. 20 pusa o fualaau faasaina e mafai ona faatauina mo 345 rubles.
  • Glidiab. O le gaioiga malosi o le faʻapipiʻi. Faateleina le lagona o le tino i le inisalini. Faʻailoa i le tau taugofie ma lelei. E mafai ona faatauina le vailaʻau mo 128 rubles. - 60 pusa.
  • Gliformin. O le gaioiga malosi o le metformin. E i ai nai aʻafiaga itu. Tau - 126 rubles mo le 60 papa.
  • Glucopeli. E aofia ai metformin hydrochloride. E le faʻaosofia ai le gaosiga o le inisalini. E mafai ona faʻatauina mo le 127 rubles.
  • Galvus. Faʻaleleia togafitiga faʻapitoa. E faigata ona maua i falemaʻi faʻapitoa a Rusia, ma aemaise lava St. Petersburg.
  • Glucophage Long. E tutusa lava ma le mea muamua. Pau lava le eseesega o le tuai ona tuʻuina atu o mea. Tau - 279 lau.
  • Maʻisuka. Faʻaititia le aofaʻi o le suka i totonu o le tino toto. Faʻaaogaina mo le le atoatoa o le faʻamautuina o meaʻai. O le tau mo le 30 pauna e 296 rubles.
  • Maninil. E aofia ai glibenclamide. E mafai ona faʻaaogaina o se vaega o le monotherapy. O le tau e 118 rubles. mo palama 120.
  • Metformin. E faʻateleina ai le faagasologa o le faʻaaogaina o le glycogen. Faʻaleleia le gaosiga o le kulukose. Faʻatau e ala i le faʻaulu. Tau - 103 rubles. mo le 60 pusa.
  • Siofor. E aofia ai le metformin. Faʻaititia le gaosiga o le kulukose, faʻateleina le puleaina o le insulin. E mafai ona faʻaaoga mo le monotherapy. O le tau masani e 244 rubles.
  • Formin. Faʻaititia le gluconeogenesis ma faʻalauteleina le lagona o le tino ile inisalini. E le sao i le gaosia o le inisalini. E mafai ona faʻatau mo le 85 rubles.
  • Januvius. O loʻo i ai le sitagliptin malosi. E mafai ona faʻaaogaina o se vaega o le monotherapy. Maua mo 1594 rubles.

O latou nei o tala sili ona lauiloa a Galvus ma Galvus Met. O le suiga faʻapitoa mai le tasi vailaʻau i le isi e le faatagaina. Faʻatalanoa ma se tagata poto faapitoa e manaʻomia.

Faʻasalaga

O le televave o le vildagliptin e tupu pe a oʻo i le fua o le atunuʻu i le 0.4 g. I lenei tulaga, o loʻo matauina mea nei:

  • Paʻa i totonu o maso.
  • Febrile tulaga.
  • Fuʻa.

Togafitiga e aofia ai le tuʻuina atoa o le vailaʻau mo sina taimi. E masani ona le faʻaaogaina le gase. E le gata i lea, o togafitiga atonu o se faailoga.

E sili atu i le 50 g o le vailaau le gaosiga o le metformin. I lenei tulaga, o le hypoglycemia ma le lactic acidosis e mafai ona matauina. O faʻapogai autu:

  • Tatala
  • Laititi maualalo.
  • Paʻa i le manava.

I ia tulaga, e tatau ona lafoai le fualaau faasaina. Mo togafitiga, faʻaaogaina le toto.

Manatunatu i iloiloga o tagata e tuua e uiga i Galvus poʻo Galvus Met:

Ole tala a Galvus o se avanoa lelei lea e pulea ai le suka. O tagata e faʻaaogaina fualaau faasaina e iloa ai lona lelei.

Faʻaiʻuga

I le tulaga lautele, o le gasegase o se fualaau saogalemu tele. Suesuega e faamaonia ai o le togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2 ma lenei vailaau e le faateleina ai le lamatiaga o le maʻi cardiovascular, faafitauli o le ate, poʻo le le atoatoa o le tino. O le ave vildagliptin (o le gaioiga malosi i totonu o mea papago) e le faateleina ai le mamafa o le tino.

Pe a faatusatusa i le masani o le toto glucose lowering agents, faapea foi ma le placebo, e le faateleina le lamatiaga o le pancreatitis. O le tele o ona aafiaga i le itu e agamalu ma le tumau. E leʻi matauina:

  • gaioiga o le ate (e aofia ai le hepatitis),
  • angioedema.

O le aʻafiaga o nei aʻafiaga mai le 1/1000 i le 1/10 000 tagata mamaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga