Flemoklav Solutab - faatonuga aloaia mo le faʻaoga

Flemoklav Solutab 875 + 125 mg - o fualaau faasaina mai le vaega o penicillins ma le tele o ituaiga o gaioiga. O sauniuniga tuʻufaʻatasiga o le soona mimiti ma le vailaʻau clavulanic, o le beta-lactamase inhibitor.

E tasi le api e aofia ai:

  • Gaosi eletise: e leai se mea e maua mai le suamalie (e tutusa ma le mea oona) - 1019.8 mg (875.0 mg), vailaʻau paluka (e tutusa ma le vailaʻau clavulanic) - 148.9 mg (125 mg).
  • Tagata faʻatau: faʻamalauina cellulose - 30.4 mg, cellulose microcrystalline - 125.9 mg, crospovidone - 64.0 mg, vanillin - 1.0 mg, faʻavalava tangerine - 9.0 mg, lemon flavor - 11.0 mg, saccharin - 13.0 mg; magnesium stearate - 6.0 mg.

Tufatufaina

E tusa ma le 25% o le acid clavulanic ma le 18% o le plasma amoxicillin e fesootaʻi ma pulu plasma. O le tele o le tufatufaina atu o le meaʻai e 0.3 - 0.4 l / kg ma o le tele o le tufatufa o le acid clavulanic o le 0.2 l / kg.

A maeʻa le faʻaleagaina o le puleaina, oona ma le vailaʻau clavulanic o loʻo maua i le vevela o le gallis, o le manava o le manava, paʻu, gaʻo ma musika, i totonu o synovial ma sua o le peritoneal, faʻapea foi ile talo. O le mimiti e maua i susu susu.

O le vanimonimo ma le vailaʻau clavulanic e sopoʻia le pa puipui o le placental.

Biotransformation

O le vailaau oona e faʻasalaga faʻatasi ma le urine i le tino le malosi o le penicilloid acid, i le aofaiga o le 10-25% o le fua muamua. O le vailaʻau Clavulanic o loʻo faʻafefiloi i le ate ma fatuga (faʻafei i urine ma feces), faʻapea foi i le foliga o le carbon dioxide i le ea.

O le afa o le ola o le mea oona ma le vailaʻau o le clavulanic mai le toto i tagata mamaʻi e iai le masaniga masani o le tino e tusa ma le 1 itula (0.9-1.2 itula), i maʻi e maua ai le kiliata creatinine i totonu o le 10-30 ml / min e 6 itula, ma i le tulaga o le auria e eseese i le va o le 10 ma le 15 itula. O le vailaau faʻasaina ua faʻamalosi i le taimi o le maʻi.

E tusa ma le 60-70% o le mimiti ma le 40-65% o le vailaʻau clavulanic e faʻateleina e le suia i le urine i le ono 6 itula.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le tuufaatasiga o mea tiga ma le vailaʻau clavulanic ua faailoa mai mo le togafitia o siama siama i nofoaga nei e mafua mai i meaola ninii e ono maaleale i le tuufaatasiga o le mea oona i le vailaʻau clavulanic:

  • Faʻailoga o le tino respiratory i luga (aofia ai faʻamaʻi pipisi), e pei o le tonsillitis faifaipea, sinusitis, faʻataʻi tuʻa, masani ona mafua mai i Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, Moraxella catarrhalis, ma Streptococcus pyogenes.
  • Falemaʻi o le gasegase maualalo, e pei o faʻateleina o le bronchitis masani, pneumonia pulapula, ma le bronchopneumonia, e mafua mai i le Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, ma le Moraxella catarrhalis.
  • O siama gasegase, e pei o le cystitis, urethritis, pyelonephritis, siama gasegase fafine, e mafua ona o ituaiga o le aiga Enterobacteriaceae (Escherichia coli), Staphylococcus saprophyticus ma ituaiga ituaiga o Enterococcus, faapea foi le gonorrhea na mafua mai i le Neisseria gonorrhoeae.
  • Iniseti o le paʻu ma masini mūmū, e masani lava ona mafua mai i Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes, ma ituaiga o le ituaiga o Bacteroides.
  • Iniseti o ponaivi ma sooga, mo se faʻataʻitaʻiga, osteomyelitis, e masani lava ona mafua mai i Staphylococcus aureus, pe a manaʻomia, faʻalautele le togafitiga e mafai.
  • Odonogenic faʻamaʻi pipisi, mo se faʻataʻitaʻiga, ole taimi, le odontogenic maxillary sinusitis, abscess absententes ma le salalau o le cellulitis.
  • O isi gasegase fefiloi (e pei o le faapaʻu pepe, sepsis o le faifeʻau, vavalaʻau intra-abdominal) o se vaega o le togafitiga.

O faʻamaʻi pipisi e mafua mai i meaola ninii e maaleale i mea e le mafai ona togafitiina e mafai ona togafitia ma Flemoklav Solutab®, talu ai o le amoxicillin o se tasi o mea aoga. O Flemoklav Solutab® o loʻo faʻaalia foi mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi e mafua mai i meaola ninii e ono aʻafia i le mimiti, pei o microorganisms o loʻo faia ai le beta-lactamase, e aʻafia i le tuʻufaʻatasiga o le amoxicillin ma le acid clavulanic.

O le lagona o siama i le tuufaatasiga o le meaʻai e pei o le clavulanic e eseese e fuafua i le itulagi ma le tele o taimi. Afai e mafai, e tatau ona amanaia faʻamaumauga i le lotoifale. Afai e tatau ai, e tatau ona aoina mai ma faʻavasegaina faʻataʻitaʻiga o meaola ninii mo le gasegase o le bacteriological.

Contraindications

O le fualaau faasaina e faatoa mafai ona ave pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi ma suʻe suʻega. O le faʻaaogaina tutoʻatasi o fualaau o fualaau faʻasaina e aunoa ma se suʻesuʻega e mafai ona afaina ai le ata o le faʻamaʻi ma faigata ai ona faia se faʻamaonia saʻo.

Flemoklav Solutab 875 + 125 mg tablets o loʻo i ai faʻamaʻiloga nei mo le faʻaaoga:

  • O le gasegase o le gasegase, vailaʻau clavulanic, isi vaega o fualaau faasaina, beta-lactam antibiotic (eg penicillins, cephalosporins) i totonu o le gasegase,
  • Vaega muamua o le jaundice poʻo le faʻaaogaina o le ate i le faʻaaogaina o se tuufaatasiga o le meaʻai e pei o le clavulanic i le talafaasolopito
  • tamaiti ei lalo o le 12 tausaga poʻo le mamafa o le tino e itiiti ifo i le 40 kilokalama,
  • le faʻaaogaina o le tino (tapulaa creatinine ≤ 30 ml / min).

Faʻasalaga tele, o le fualaau faasaina i mataupu nei:

  • O le le atoatoa o le ate,
  • faamai o le gastrointestinal tract (e aofia ai le talafaasolopito o le colitis e fesootai ma le faaaogaina o penisillins),
  • faʻasologa masani o le faʻailoga.

Tosiga ma le pulega

Ina ia puipuia faʻamaʻi vailaʻau, Flemoklav Solutab® faʻataʻitaʻiina i le amataga o se taumafataga. O le papaa ua foloina atoa, fufulu i lalo i se ipu vai, poo le faataapeapeina i le afa ipu vai (a itiiti ifo i le 30 ml), faʻamalosi lelei aʻo leʻi faʻaaogaina.

Mo le faʻafofoga tautala.

O le faʻatulagaina o le faʻatulagaga e faʻatulagaina taʻitasi e faalagolago i le matua, mamafa o le tino, galuega o fatuga o le maʻi, faʻapea foʻi ma le ogaoga o le faʻamaʻi.

E le tatau ona faʻaauau togafitiga mo le silia ma le 14 aso e aunoa ma se toe iloiloga o le tulaga o le falemaʻi.

Afai e tatau ai, e mafai ona faia se togafitiga ole laasaga (faʻamuamua togafitiga o le fualaau faʻasaina ma le suiga mulimuli i le faʻafofoga tautala).

Faʻasalaga le toe galue

O pusa 875 + 125 mg e tatau ona faʻaaogaina na o tagata e maua ai le faʻamaonia o le creatinine i le sili atu ma le 30 ml / min, aʻo le fetuʻunaʻiina o le suʻega e le manaʻomia.

I le tele o tulaga, pe afai e mafai, ole togafitiga ole matua e tatau ona sili atu. I tagata gasegase e leai se aoga, e mafai ona tupu mai ni faʻavevesi.

Toto

I suʻesuʻega o le faʻatinoina o meaʻai i meaola, o le fofoga tautala ma le matua o le mea oona + vailaʻau o le clavulanic e le mafua ai ni aʻafiagenic aafiaga.

I se suʻesuʻega se tasi i fafine na vaʻaia vave le faʻataʻitaʻiga, na maua ai e mafai ona fesoʻotaʻi le togafitiga faʻasolosolo faʻasolosolo ma se faʻalavelave maualuga o le aʻafia o enterocolitis i pepe faatoa fananau mai. E pei o vailaʻau uma, e le fautuaina le Flemoklav Solutab® mo le faʻaaogaina i le taimi o le maitaga, seivagana ua sili atu le lamatiaga o le tina i le tamaititi nai lo le tulaga lamatia o le fetus.

Vaʻaiga o le susu

Flemoklav Solutab e mafai ona faʻaaoga i le taimi o le susu. Faʻasalaga o le mafai ona faʻalauiloaina, manava, poʻo tagata o le tino o le mucous membranes e fesootaʻi ma le faʻasalaga o le tele o mea aoga o lenei vailaʻau i le susu o susu, e leai se isi faʻaleagaga na matauina i tamaiti tausi susu. I le tulaga o ni aʻafiaga leaga i tamaiti e fafagaina susu, e tatau ona faamutaina le fafagaina o susu.

Faʻaiʻuga

I le taimi e ave ai fualaau a Flemoklav Solutab i tagata mamaʻi e maua ai le vailaau faʻasaina, o aʻafiaga e mafai ona tupu:

  • mai totoga o le hemopoietic - thrombocytosis, leukopenia, anemia, thrombocytopenia, agranulocytosis, o le faateleina i le taimi o le prothrombin,
  • mai le fualaau oona - tiga o le manava, afu, pulufana, vomiting, manava manava, enterocolitis, pseudomembranous colitis, fofoa lautele, tui o le intestinal, atinaʻeina o le ate,
  • mai le faʻalavelave o le tino - faʻalavelave faʻaleagaina, paʻuʻesega, faʻavavevave, faʻavevesi, faʻavauvau o le mafaufau, faʻalavelave moe, osofaʻiga,
  • mai i le urinary system - mumū o le vevela, faʻamaʻi tiga, vavalalata interfitialis, mumū ma le sasaina i totonu o le fafine i totonu o fafine,
  • afaina o le paʻu, paʻu o le paʻu, faʻalēfua, urticaria, dermatitis, faʻamaʻi faʻamaʻi, afaina anaphylactic, maʻi faʻamaʻi,
  • atinaʻe o supupfection.

Afai e atiaʻe se tasi poʻo le sili atu aʻafiaga itu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi mo se fautuaga; atonu o le ae taofi togafitiga ma le fualaau faasaina.

Faʻasalaga

O faʻamaoniga mai le gastrointestinal tract ma faʻalavelave i le paleni vai-electrolyte e mafai ona matauina. Ua faʻamatalaina le tele o le crystalluria, i nisi o tulaga e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le le atoatoa (silasila i le vaega "Faatonuga Faapitoa ma Puipuiga").

E mafai ona tupu ni feeseeseaiga i tagata gasegase e le atoatoa le aoga, faapea foi ma i latou e maua mai i luga o fualaau faasaina (tagai i le vaega "Ofo ma le Pulega" - Tagata maʻi e le atoatoa le aoga, "Aafiaga").

O aʻafiaga mai le gastrointestinal tract o togafitiga faʻapitoa, ma taulai faapitoa i le faʻamautuina o le paleni vai-electrolyte. E mafai ona aveʻesea le vailaʻau mai le toto ma le hemodialysis.

O taunuʻuga o se suʻesuʻega faʻatinoina sa faia ma le 51 tamaiti i se nofoaga oona e faʻamaonia ai, o le faʻafoega o le meaʻai i se fualaau o le itiiti ifo i le 250 mg / kg e leʻi oʻo atu ai i ni vailaʻau faʻapitoa ma e le manaʻomia ai le gaosiga.

Le fegalegaleaiga o fualaau faasaina ma isi fualaau faasaina

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le fualaau faasaina ma le Acetylsalicylic acid poo le Indomethacin, o le umi o le taimi o tumau ai AmoXillin i le toto ma le faateleina o le talo, lea e faateleina ai le lamatiaga o aafiaga i itu.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻapitoa o papalama Flemoklav, solutab, faʻamaʻi, laxatives poʻo aminoglycosides, ua faʻaitiitia ai le mimiti o Amoxicillin i le tino, ma o le a le maua ai le malosi o le togafitiga o le vailaau.

O le tapenapenaga o le aspope acid, i se isi itu, e faateleina ai le avemalie o Amozyillin i le tino.

Faatasi ai ma le faʻatulagaina faʻapitoa o pepa Flemoklav ma Allopurinol, o le aʻafiaga o le paʻu o le paʻu e faateleina.

Faatasi ai ma le fegalegaleaiga o le fualaau faasaina Flemoklav Solutab ma mea e le masani ai, o le maʻi ua maualuga lona lamatia o le toto.

I nisi tulaga, i lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina, o le aoga o fomaʻi faʻamataʻu tautala, o le mea lea, o fafine e sili ona fiafia i lenei ituaiga puipuiga mai le maitaga e le manaomia e tatau ona faaeteete ma faʻaaoga faʻamalosi i le taimi o togafitiga.

Faatonuga faapitoa

O tagata mamaʻi e ono afaina i fualaau oona ao leʻi faʻaaogaina le flemoklav solutab, e tatau ona faia se suʻega faʻalogo, aua o le penisillins e tele taimi e mafua ai ona oʻo atu i mea faʻavevesi ogaoga. Faatasi ai ma le atinaʻeina o faailoilo o anaphylaxis poo angioedema, ua vave ona faamuta le vailaʻau ma talanoa i fomai.

E le mafai ona e faʻasalaina le togafitiga faʻatasi ma le vailaʻau i le taimi lava e aliali mai ai muamua le faʻaleleia i le tulaga. E taua tele le inuina o le vasega na faatonuina e le fomai e oo i le iuga. Faʻalavelaveina o togafitiga aʻo lumanaʻi le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o teteega o meaola ninii i Amoxicillin ma le fesuiaiga o le maʻi i se tulaga masani o le vasega. E le fautuaina e ave le laupepa umi nai lo le taimi faatonuina (le sili atu i le 2 vaiaso), talu ai i lenei tulaga o le lamatiaga o le atinaʻeina o le supupfection ma le faʻamalosia o faʻamaoniga uma o le faʻamaʻi. I le leai o se togafitiga o le fualaau faasaina i totonu o le 3-5 aso mai le amataga o togafitiga, e manaomia vave e le tagata maʻi se fomaʻi e faamanino le siama ma faasaʻo togafitiga ua faatonuina.

Afai e maua pea le manava manava ao faia le fualaau faasaina ma tipiina tiga o le abdomina, e tatau ona taofi vave togafitiga ma e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi, lea e ono oʻo atu ai i le pseudomembranous colitis.

O maʻi e maua i maʻi faʻamaʻi tumau e tatau ona matua faʻaeteete pe a faʻaaoga Flemoklav Solutab, talu ai ona o le aʻafiaga o se vailaau faʻasaʻi, o le tulaga lautele ma le faʻaogaina o le okeni e mafai ona faʻatetele.

I le taimi o togafitiga faʻamalositino, e tatau ona faʻatino le faʻaeteete pe a ave se taavale poʻo se masini e manaʻomia ai se tali vave. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea i le taimi o togafitiga, e mafai ai e tagata gasegase ona faʻafuaseʻi ona feeseeseaʻi.

7 papa i totonu o se pulufana, 2 pipi faatasi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa pepa.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

Analogs o le fualaau faasaina Flemoklav Solutab 875 + 125 e ala i gaioiga faʻafomaʻi:

  • Paʻu maa ma le paʻu mo le faʻamalologa
  • Amoxiclav
  • Amoxicill
  • Flemoxin

I falemaʻi i Moscou, o le tau o Flemoklav Solutab 875 + 125 mg tablets o le 390 rubles. (14 pcs).

Faiga o foliga:

E tasi le api e aofia ai:

Mea aoga: e sili atu le suamalie (lea e tutusa ma le mea e sili ona maualuga) - 1019.8 mg (875.0 mg), vailaʻau o le potassium (clavulanate) (e tutusa ma le acid clavulanic) -148.9 mg (125 mg).

Tagata faʻatau: otaota faʻasalalaʻau - 30.4 mg, cellulose microcrystalline - 125.9 mg, crospovidone - 64.0 mg, vanillin - 1.0 mg, faʻavalava tangerine - 9.0 mg, lemon flavor - 11.0 mg, saccharin - 13, 0 mg, magnesium stearate - 6.0 mg.

Lafoaʻi pepa o pepa lautele mai le papae i le samasama, e aunoa ma ni aʻafiaga, faailogaina i le "425" ma le vaega faʻataʻitaʻi o le logo a le kamupani. Brown avanoa nofoaga e faatagaina.

Faʻasologa o foliga

Lapalai otaota 875 mg + 125 mg

E tasi le api e aofia ai

mea gaosi: O le mea e sili ona leaga i le foliga o le ulavavale

- 875 mg, vailaʻau clavulanic i le tulaga o le potassium clavulanate - 125 mg.

tagata faʻapitoa: cellulose dispersible, cellulose microcrystalline, crospovidone, vanillin, meaʻai o le mandarin, lemonmon flavoring, saccharin, magnesium stearate.

Lafoaʻi pepa mai le papae i le samasama, lautele, faailogaina "GBR 425" ma le vaega faʻataʻitaʻi o le logo a le kamupani. Brown avanoa nofoaga e faatagaina

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

O le le atoatoa o le bioavailability of acidic acid / clavulanic e 70%. O le toʻesea e tutoatasi mai le taumafaina o mea taumafa. A maeʻa se tasi o fualaau o le Flemoklav Solutab II i se fualaau o le 875 + 125 mg, o le maualuga o le maualuga o le mimiti i le plasma toto e faia pe a uma le 1 le itula, ma e 12 μg / ml. O le faʻamausalina o le kulimi siama e tusa ma le 17-20%. O le ulavavale e sopoia le puipui o le placental ma pasi i le susu susu i ni nai aofaiga.

O le faʻatagaga atoa mo le lua mea galue malosi e 25 l / h.

E tusa ma le 25% o le acid clavulanic ma le 18% o le plasma amoxicillin e fesootaʻi ma pulu plasma. O le tele o le tufatufaina atu o le meaʻai e 0.3 - 0.4 l / kg ma o le tele o le tufatufa o le acid clavulanic o le 0.2 l / kg.

A maeʻa le faʻaleagaina o le puleaina, oona ma le vailaʻau clavulanic o loʻo maua i le vevela o le gallis, o le manava o le manava, paʻu, gaʻo ma musika, i totonu o synovial ma sua o le peritoneal, faʻapea foi ile talo. O le mimiti e maua i susu susu.

O le vanimonimo ma le vailaʻau clavulanic e sopoʻia le pa puipui o le placental.

O le vailaau oona e faʻasalaga faʻatasi ma le urine i le tino le malosi o le penicilloid acid, i le aofaiga o le 10-25% o le fua muamua. O le vailaʻau Clavulanic o loʻo faʻafefiloi i le ate ma fatuga (faʻafei i urine ma feces), faʻapea foi i le foliga o le carbon dioxide i le ea.

O le afa o le ola o le mea oona ma le vailaʻau o le clavulanic mai le toto i tagata mamaʻi e tusa ma le 1 itula (0.9-1.2 itula), i tagata mamaʻi e faʻamaonia le creatinine i totonu o le 10-30 ml / minute o le 6 itula, ma i le mataupu o le auria e eseese i le va o le 10 ma le 15 itula. O le vailaau faʻasaina ua faʻamalosi i le taimi o le maʻi.

E tusa ma le 60-70% o le mimiti ma le 40-65% o le vailaʻau clavulanic e faʻateleina e le suia i le urine i le ono 6 itula.

Pharmacodynamics

Flemoklav Solutab® - o se vailaʻau faʻasaʻi lautele, o se tuufaatasiga tuʻufaʻatasiga o le mea oona ma le acidic clavulanic - o se inhibitor beta-lactamase. E galue malosi, e taofiofi ai le faʻapipiʻi o le puipui siama. E gaoioi e tetee atu i mea e gaosia ai le fatu ma le gaioiga (e aʻafia ai aʻafiaga e maua ai beta-lactamases). O le vailaʻau clavulanic lea o se vaega o le vailaʻau faʻasaʻo le ituaiga II, III, IV ma le V o le beta-lactamase, e le gaoioi i le ituaiga I beta-lactamases produced Enterobacter spp., Pseudomonas aeruginosa, Serratia spp., Acinetobacter spp. O le vailaʻau Clavulanic e iai lona maualuga maualuga o le tropism mo penicillinases, e mafua ai ona fausia ai se fale mausali ma le enzyme, lea e puipuia ai le faʻaleagaina o le enzymatic o le mea leaga i lalo o le faatosinaga o beta-lactamases ma faʻalauteleina ai ona ala o gaioiga.

Flemoklav Solutab® E malosi e faasaga i:

Aʻo siama faʻamaʻi vaʻaia: Streptococcus pyogenes, Streptococcus viridans, Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus (e aofia ai sisi e maua ai beta-lactamases), Staphylococcus epidermidis (e aofia ai sisi e maua ai beta-lactamases), Enterococcus faecalis, Corynebacterium spp., Bacillus anthracis, Listeria monocytogenes,Gardnerellavaginalis

Ole siama-gram-positive siama: Clostridium spp., Peptococcus spp., Peptostreptococcus spp.

Paʻu siama faʻamaʻi siama: Escherichia coli, Klebsiella spp., Proteus mirabilis, Proteus vulgaris, Yersinia enterocolitica, Salmonella spp., Shigella spp., Haemophilus influenzae, Haemophilus duсreyi, Neisseria gonorrhoeae (e aʻafia ai ma faʻalavelave o siama maualalo o loʻo maua ai beta-lactamases), Neisseria meningitidis, Bordetella pertussis, Gardnerella vaginalis, Brucella spp., Branhamella catarrhalis, Pasteurella multocida, Campylobacter jejuni, Vibrio Cholerae, Moraxella catarrhalis, Helicobacter pylori.

Siama ole siama ole siama: Bacteroides spp.e aofia ai Bacteroides fragilis,Fusobacteriumspp (e aofia ai sisi e maua ai beta-lactamases).

Tosiga ma le pulega

Ina ia puipuia faʻamaʻi vailaʻau, Flemoklav Solutab® faʻataʻitaʻiina i le amataga o se taumafataga. O le papaa ua foloina atoa, fufulu i lalo i se ipu vai, poo le faataapeapeina i le afa ipu vai (a itiiti ifo i le 30 ml), faʻamalosi lelei aʻo leʻi faʻaaogaina.

O le umi o togafitiga e faʻalagolago i le matuia o le faʻamaʻi ma e le tatau ona sili atu i le 14 aso e aunoa ma se manaʻoga faapitoa.

Tagata matutua ma tamaiti ≥ 40 kg Flemoklav Solyutab® i se metotia

875 mg / 125 mg ua faatonuina 2 taimi i le aso.

I faʻamaʻi pipisi o le alamaʻi maualalo poʻo le faʻamaʻi faʻamaʻi, o le fualaau oona e mafai ona faʻatupulaʻia i le 3 taimi i le aso.

E toʻatasi le toʻotoʻo e faia i vaitaimi masani, e sili ile 12 itula.

Mai le 25 mg / 3.6 mg / kg / aso i le 45 mg / 6.4 mg / kg / aso e faalua i le aso.

Mo faʻamaʻi o le tino maualalo o le manava o le tino poʻo le otitis media, e mafai ona faʻateleina le fualaau i le 70 mg / 10 mg / kg / aso, 2 taimi i le aso.

At gasegase e le atoatoa le aoga faʻamalositino o le vailaʻau clavulanic ma e le oona e ala i fatugaʻo ua faʻagesegese. Flemoklav Solutab® i se fualaau o le 875 mg / 125 mg e mafai ona faʻaaogaina i na o le fua o le filtration glomerular> 30 ml / min.

At tagata gasegase o loʻo i ai le galuega o le ate Flemoklav Solyutab® e tatau ona tofia ma le faʻaeteete. O le gaioiga e tatau ona mataʻituina pea.

Tuua Lau Faamatalaga