O le a se mea sili atu "Tantum Verde" poʻo "Miramistin": faʻatusatusaga ma eseesega o tupe

O maʻi poʻo le faʻamaʻi tiga o se mea taatele. E fautuaina e fomaʻi e le tumau, ae faʻaaogaina lenei faailoga ile taimi talafeagai. O vailaau eseese e iai mo togafitiga, ae o fomaʻi e masani ona faatonuina Miramistin poʻo Tantum Verde. Faʻatau nei fualaau faʻatau i se tau e taugofie le filifili o le falemaʻi "Aua le Faanoanoa!". Ae ao leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e malamalama i le mea e sili ona lelei e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o se mea e le lelei, ma le aoga o nei vailaʻau.

E faapefea ona galue vaega o fomaʻi

O nei vailaau e sili ona lauiloa i le togafitiga o le faai. Miramistin ma se vailaʻau faapena o loʻo i ai aafiaga nei:

1. Faʻaaogaina le mea na afaina ai.

2. E iai a latou aafiaga e tetee ai.

3. E i ai aʻafiaga o aʻafiaga.

4. O vaega o fualaau oona e ulu atu i totonu o le siama ma faʻaleagaina ai siama.

5. Taofi le tuputupu ae ma le atinaʻe o meaola ninii.

O nei vailaʻau vailaʻau ua faʻamaonia lelei mo le tonsillitis, faʻamaʻi o le tino, ma vailaau viral.

O vailaʻau faʻaaogaina e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa pe a maeʻa fautuaga a le fomaʻi togafitiga.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

E ui lava i le mea moni e faapea o vailaau ua faatonuina mo le togafitiga o faamaʻi tutusa, e le tutusa. Afai e faʻaalia se maʻi pipisi o le faai, ona mafai loa lea e le fomaʻi ona fautuaina le faʻaogaina tutusa o nei mea.

O vailaau faafomai e talitutusa lava ma faailoga mo le faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma aʻafiaga patino i le nofoaga ua afaina. O togafitiga faafomaʻi ua i ai se aʻafiaga faʻapitoa. E i ai foi le tutusa i aʻafiaga (o le mu o le mucous membrane ua faʻaalia). O nei fomaʻi e lua e mafai ona faʻaaoga i le taimi o maitaga ma le susu.

O le eseesega i vaega o togafitiga e pei ona taʻua i lalo:

• faʻailoga o le tuʻuina atu o vailaʻau,

• alaleo o le faʻaaogaina i vaega eseese o togafitiga,

• le mataupu faavae o le faʻaalia i le nofoaga ua afaina.

A faʻaaogaina nei vailaʻau, o le mea muamua e fautuaina e feutagai ma se tagata poto faapitoa.

Faatusatusaga o Tau

O nei mea e lua o loʻo i ai le tau maualalo i totonu o falemaʻi a le atunuu:

1. Miramistin (tali o 150 mililiters) - 86 UAH.

• aerosol - 148 UAH,

• tali - 145 UAH,

• papaa - 109 UAH.

O fua faʻatatau o tau o loʻo faʻatatauina, ma mo nisi eria latou te le fetaui ma le moni.

Ina ia malamalama po o le fea o nei fualaau oona e sili ona lelei, e tatau ona faia sina faʻatusatusaga itiiti:

1. O le fualaau muamua e maua i le na o se tali.

2. O le uluai tuufaatasiga ei ai lona tau maualalo.

3. O vailaʻau faʻasaina uma o aʻafiaga faʻapitoa.

4. O vailaʻau uma e saogalemu mo le faʻaaogaina i totonu.

5. E iai foʻi faʻaalia tutusa ma aʻafiaga.

Tantum Verde e sili ona lelei le faʻaaogaina i le silasila i le faʻaogaina o ituaiga eseese o le faʻamalolo, ae e tatau ona malamalama o nei oloa e lua e le tutusa, ma e tatau ona filifilia e tusa ai ma fautuaga a le fomaʻi.

Mo tamaiti, o fualaau faʻamalosi e lua ua faʻamaonia pe a uma le tolu tausaga le matutua ma luga o le fautuaga a se fomaʻi.

O faʻasoasili faʻamatalaga faʻamaʻi e maua i le m.redkie-bolezni.com mo na o aoga tau aʻoaʻoga. E le tatau ona faʻaaogaina mo togafitiga poʻo togafitiga. Afai ei ai ni au fesili e uiga i lau maʻi faʻapitoa, ona tatau loa lea ona e sailia le fautuaga a na o polofesa tomai faapitoa ma agavaa.

m.redkie-bolezni.com o se 'upega tafaʻilagi e leai ni tupe mama ma faʻamapulaʻaina punaoa. O le mea lea, e le mafai ona matou faʻamautinoa o faʻamatalaga uma i luga o le m.redkie-bolezni.com o le a matua atoatoa lelei ma saʻo. O le faʻamatalaga o loʻo i luga o lenei 'upega tafaʻilagi e le tatau ona faʻaaogaina e suitulaga i fautuaga faʻapitoa tau soifua maloloina.

E le gata i lea, ona o le tele o faʻamaʻi e le maua, o faʻamatalaga e uiga i nisi o faaletonu ma tuutuuga e mafai ona tuʻuina atu na o se faʻamatalaga puupuu. Mo nisi auiliiliga, faʻamatalaga ma faʻamatalaga lata mai, faamolemole faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi poʻo le fomaʻi.

Uiga o le vailaʻau Tantum Verde

O lenei meafaigaluega o loʻo i ai se faʻaaogaina o le anti-inflammatory, antiseptic, faʻalogiga. O le vaega malosi o le benzidamineaʻafia ai le paʻu o le cell ma faʻaleagaina fale faʻapitoa ile microbial, aʻo aʻafia ai le fua faatatau o latou atinaʻe.

O le malosi faʻapitoa e tupu mo le tusa ma le itula ma le afa.

O loʻo faʻamatalaina i le i ai o faʻafitauli faʻapitoa nei:

  • Vailaau faʻamaʻi o le ooto tautala.
  • Sui Candidias stomatitis.
  • O faʻamaʻi pipisi o le ENT.
  • Faʻaleaga tele i le tino.
  • Flammation o le gland salivary hyoid.
  • Manua i le auvae ma foliga.

E maua i le ituaiga o vaifofo mo le fufuluina o le gutu, sulu, pusa moli. A uma ona faʻaaoga, e mafai ona e maua se lagona o le matutu, tingling, numbness. Afai e aliali mai se vave, ona tatau lea ona faamuta le vailaʻau, aua o le mea lea e faailoa mai ai se mea e afaina ai.

O uiga o fualaau faasaina Miramistin

O loʻo aofia ai le mea e tasi o loʻo aʻafia ai e aafia ai le atigi pito i fafo o microhoganic microhoganics, microbes, lea e oʻo atu ai i lo latou faʻaumatia atoatoa. I le faaopoopo atu i aafiaga o le antibacterial, o le toe faʻafouina o le tino e faʻaolaina, o manua o loʻo i ai nei i le nofoaga ua afaina, ua faʻamalosia, ua faʻamalosia faʻamaʻi puipuiga, ma ua aveʻesea le faʻaogaina o le tino.

O lenei meafaigaluega e afaina ai mea nei:

  • Staphylococci, streptococci, pneumococci.
  • Klebsiella.
  • E. coli.
  • Togi faʻamaʻi.
  • O aʻafiaga mafuaʻaga o faʻamaʻi pipisi mai feusuaiga - chlamydia, ureaplasma, syphilis.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e:

  1. O faamai pipisi ma le afaina o le manava o le tino - mumu o le taliga, mucous membrane o le larynx, pharynx, tonsils palatin.
  2. Faʻamatalaga inflammatory o gums ma le gutu - stomatitis, periodontitis.
  3. Puipuiga o faʻafitauli pe a uma galuega ma gaioiga o nifo.
  4. Togafitiga o manua, mumu, malosi o le tino, mea faʻavelala ma isi vaega o le paʻu.
  5. Faʻagasolo faʻamalama i le tino maskloskeletal ma mucous membranes.
  6. Puipuiga o faʻamaʻi pipisi mai feusuaʻiga e ala i feusuaiga lē puipuia.
  7. Faʻailogaina o le faʻailoga tamaʻitaʻi, manuʻa faʻaleagaina.
  8. Urethra mumū.
  9. Manipisi o le vailaʻau o le oral mouth, nifo o le nifo.

E maua i le ituaiga o vaifofo ma suauu. A maeʻa le faʻaaogaina, e ono tupu sina lagona mu, lea e mou atu pe a mavae ni nai sekone.

E le fautuaina mo le faʻaaogaina i le tulaga o le le faapalepale taitoatasi, faʻapea foʻi ma tamaiti ei lalo o le tolu tausaga. O fafine maʻitaga ma lapatai e tatau ona faʻaaoga ma le lapataiga.

O le a le uiga tutusa

I le faaopoopo atu i faʻamatalaga lautele mo le faʻaaogaina, o oloa e tutusa. le auiliiliga o le gaioiga: o le i ai o meatotino faʻapitoa, faʻafitauli aʻafia - o le faʻafuaseʻi o se lagona mu, saogalemu i le taimi o le maitaga, susu ma tamaiti i lalo o le tolu tausaga.

Faatusatusaga, eseesega, mea ma po o ai e sili atu

O le eseesega i le va o nei vailaʻau e lua o loʻo faʻaalia i totonu faiga faʻaauau, fomu gaosia, fusi o le talosaga i itu tau fomaʻi eseese. O togafitiga uma e lua ei ai o latou lava lelei, lea e fuafua ai le filifiliga sili ona lelei mo lenei mea poʻo lena fofo mo eseesega faʻamaoniga.

Tantum Verde e le o toaaga mai i aʻafiaga faʻapitoa, ae o loʻo i ai se faʻamatalaga e tetee i le inflammatory ma le analgesic, faʻaititia ai le fiva, fula. O loʻo faʻamatalaina mo ogaoga tiga i totonu o se vevela vevela, viral infections. O ituaiga uma e tolu o le faʻatagaina o vailaau faʻasaina e faigofie i le togafitiga o le oral vevela ma faamai o le faai. O le vaega malosi e mafai ona ulu i totonu o le loloto o le vaega mumū o le mucosa.

O Miramistin o loʻo i ai le eria tele o gaoioiga ma faʻateleina gaoioiga e faasaga i microbes. E faʻaaogaina i le tele o vaega o togafitiga faafomaʻi, o lea e avea ai o se mea masani o se pusa fesoasoani muamua. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e faʻaleleia atili ai le gaioiga o isi vailaʻau e faʻasaga i le maunu ma siama. Ua fautuaina le Miramistin e togafitia le tino i siama siama ma microbacterial, e aofia ai faʻamaʻi pipisi feusuaʻiga. E galue i luga o le mafuaaga o le liona i luga, e aunoa ma le gauai i totonu o le paʻu, faʻasaina le taua o gaoioiga o faʻamaʻi pipisi i le vaega faʻaaoga.

Vailaʻau i le fesili aua le faʻaaogaina se fesuiaiga, talu ai ona e eseese a latou togafitiga, ae e mafai ona ave i le taimi e pei ona fautuaina mai e se fomaʻi. O le faia o oe lava ia e le taliaina, a le o lea e mafai ona e faʻaosofia le foliga mai o ni itu e le lelei ona o le faaluaina o aafiaga ile tasi siama.

O le faʻaaogaina o le ea, fofo, papafa o se metotia o galuega faʻalotoifale i luga o le mea na aʻafia ai. Mo le sili ona lelei o le faʻamaloloina o togafitiga, e le gata i tagata matutua ma tamaiti, e manaʻomia togafitiga faʻapitoa, o se polokalama faʻapitoa lea o loʻo i ai se fomai faʻapitoa.

Miramistin ma le Tantum Verde o se vaega o togafitiga. Afai a maeʻa ona latou faʻaaogaina faʻamaoniga e le toe tolopoina mo le silia ma le vaiaso, poʻo le malosi atili, ona tatau lea ona e alu loa i le falemaʻi.

Miramistin

Miramistin o se vaifofo faʻafofo. E le o se vailaau faʻamaʻi. E faʻaaogaina le meafaigaluega e le gata mo togafitiga o malulu, ae faʻapea foʻi i le taotoga, dermatology, fomaʻi, vailaʻau ma togafiti. O Miramistin e fetaui lelei ma se tele o siama eseese. I le avea ai ma mea galue, o le benzyldimethyl ammonium chloride monohydrate e faʻaaoga.

O le Miramistin e matua leai lava se inumaga, o lea e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le fefe e ala i fafine maʻitaga ma tamaiti mai aso muamua o le olaga.

Mo pepe e oʻo atu i le tausaga le matua, e sili atu le aua le faʻamalolo le vailaʻau i le faai, aua e mafai ona mafua ai se spasm. O le mea autu lava o le oloa o loʻo i totonu o le gutu, ona sosoo ai lea ma le fulufulu, o le a pa'ū i totonu o le faai. O le mea lea, ua lava mo le pepe e faʻailoa ile moli ile laulaufaiva poʻo le alafau.

Na o mea le lelei o Miramistin o le tau, lea e tusa ma le 320 rupu mo le 150 ml fagu. Afai e taugata tele mo oe, e mafai ona e filifilia se tasi o analogues e le taugata: o le hexoral, chimal, chlorgeidine.

Tantum Verde

Tantum Verde o se vailaʻau e le o le steroid lea o loʻo iai aʻafiaga e aʻafia ai ma faʻamaʻi. Na maua e ia le lautele o talosaga i otolaryngology ma fomai nifo.

E tusa ai ma faatonuga, ua faʻataunuʻuina mo tagata matutua ma tamaiti mai le 4 tausaga.

A faʻaaoga Tantum Verde, e mafai ona tutupu aʻafiaga:

  • allergies (sosogi, vevela i luga o le paʻu),
  • susu ma le larynx poʻo se lagona mu
  • moe moe po o le le lava le moe.

O le tagofia o fualaau faasaina ua solia i le vaega lenei o tagata gasegase:

  • lea o loʻo i ai se faʻalogona i vaega o le vailaʻau,
  • tamaiti ei lalo o le 3 tausaga.

O le tau o le 30 ml Tantum Verde bottle is 295 rubles.

Suʻega faʻatusatusa

I le iloiloina e le iloiloga, o nisi e talitonu o Miramistin e tutusa ma Tanutm Verde ma e latou te fesuiaʻi, ae e le o lea. E tofu i latou ma ona lava uiga ma e sili ona lelei i se mataupu faapitoa. Miramistin e sili atu nai lo Tantum Verde ona o lona lautele e lautele, ma e toetoe lava a leai ni aʻafiaga. Ae o le vailaʻau lona lua e le na o le faʻamaʻi-inflammatory, ae o se faʻalogiga foi o le tino.

Afai tatou te talanoa pe o le fea e sili atu - Miramistin poo Tantum Verde mo tamaiti, i le taimi muamua (e oʻo i le 4-6 tausaga) o le fofo muamua e talafeagai. Ma o fanau matutua e mafai ona tofia i Tantum Verde. O lenei vailaau faʻamalositino e le gata faʻaleagaina, ae e mafai ona loloto lona loloto i totonu o le mucosa ma oʻo atu ai i nofoaga mumū.

Ina ia manumalo i le siosiomaga o le siama, o se antiseptic e sili atu ona lelei - Miramistin, i le i ai o le felafolafoaʻi laupapa - Tantum Verde.

O le aveina o Miramistin ma le Tantum Verde i le taimi lava e tasi e aunoa ma se faʻasologa o le fomaʻi e le fautuaina, aemaise lava mo tamaiti. A leai, o le faʻamagoina o le mucosa ma le foliga mai o isi faʻafitauli leaga e mafai.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/miramistin__38124
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

E faapefea ona galue fualaau?

E maua le Miramistin e avea o se vai e le lanu mo le faʻaaogaina pito i luga. O le fofo o loʻo tuʻuina i totonu o fagu paʻu o voluma eseese. E aofia ai pasi mo le faigofie ona pulumu.

O vailaau faʻasoifua maloloina ei ai aʻafiaga nei i le tino:

  • faaleagaina faʻamaʻi faʻaleagaina, e aofia ai i latou e puipuia i vailaau faʻamaʻi,
  • faʻataʻitaʻiina ma faʻamaʻi pipisi,
  • gaioiga faasaga i faʻamaʻi
  • faʻaosofia le puipuiga o le lotoifale i le nofoaga o tui,
  • faatelevaveina le faagasologa o le faamaloloina o le eleele ua faaleagaina.

O le Miramistin e masani ona faʻaaogaina i otolaryngology, fomai nifo, gynnecology, ma taotoga.

O le meafaigaluega "Tantum Verde" ua faia i le tulaga o se vaifofo, pamu ma papa. O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le benzidamine hydrochloride. O pepa faʻasalalauga taʻitasi e iai se eseesega o mea aoga.

Faʻafetai i le faʻaaogaina o fualaau, e mafai ona vave faʻafeiloaʻi ma faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi. E tupu lenei mea ona o le gaoioiga lenei:

  • faʻaleagaina luga
  • tauivi ma faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi,
  • aveese le afaina,
  • o loʻo i ai meatotino faʻapitoa.

I le tele o tulaga, o Tantum Verde ua faʻaaogaina e togafitia ai le faʻaogaina o le inflammatory i le oral mouth and larynx.

O le a le eseesega?

Malamalama pe faapefea ona ese Tantum mai Miramistin o le a fesoasoani i le auiliiliga o le faiga o gaioiga a latou taʻitoʻatasi. O fualaau oona ei ai ni mea gaosi eseese, lea, pe a faʻaalia i le mucous membrane, faʻaalia le pisapisao le afaina ma afaina ai microbes i auala eseese. O le gaioiga malosi o Miramistin o le ammonium chloride monohydrate, lea ei ai sona aafiaga faʻafefe o le antisepic, o lona uiga, o le mafai ona taofiofia le taua o le galuega ma le salalau o meaola faʻamaʻi i le nofoaga o lona talosaga.

Tantum ei ai se vailaʻau e iai le antimicrobial, aʻafiaga-inflammatory - benzidamine hydrochloride. E le pei o Miramistin, o lenei vaega aoga ona o le faalauiloaina o le tino e mafai ona ulu atu i totonu o le mucous membrane i totonu o le mumū o le tino, ma e iai foi lona aafiaga faalogona. Tantum Verde ma Miramistin ua i ai le malosi e faʻamamatia uma siama ma nisi ituaiga o siʻi, o le eseesega o loʻo i ai i le i ai o se aafiaga antiviral i le mea mulimuli. Mo lenei mafuaaga, o le tele o le faʻaaogaina o le Miarmistin e lautele, ma e aofia ai faʻataʻavale, ma aʻafiaga e fesootaʻi ma le HIV.

Tantum Verde o loʻo avanoa i foliga nei:

  • taofiofi,
  • felafolafoaʻi ma se pamu tuʻa,
  • lozenges.

I le faaopoopo atu i se pulumu ma se fua faatatau o le 0.15 g o le gaioiga malosi mo le 100 g fofo, o loo i ai se filifiliga "Malolosi" - o se vailaʻau faʻamaʻi faʻaluaina o le mea galue (0.30 g). Ona o le maualuga maualuga o le benzidamine, e ono mafai ona faaitiitia le taimi o le faʻaaogaina, o le malosi o le analgesic e sili atu ona mausalī ma faʻaalia ai ia lava i se taimi pupuu.

Miramistin e lua ituaiga - o se tali ma le maualuga o le 0.01% ma le suauu. O le fofo e mafai ona faʻaaogaina uma i le tulaga o se moli (i totonu o pusa 100, 150, 200 ml ma se pusa mo le faʻavaivai), ma mo le fufulu (500 ml fagu).I le faaopoopoga i le faʻaogaina i le oral mouth, ua faʻaaogaina le fualaau mo togafitiga faʻapitoa:

  • mu ma manuʻa
  • mea moe ma le faʻamaʻapeʻa,
  • vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi (e aofia ai le meli-prophylaxis),
  • afaina toto
  • faʻasologa mulimuli.

Miramistin ona o aʻafiaga i totonu o le lotoifale (o le gaioiga galue e le o aʻafia) e mafai ona faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation. O le gaioiga malosi a Tantum pe a uma ona faʻaaogaina e maua i le toto. O lona aofaiga e laʻititi tele mo le atinaʻega o le faʻaogaina o le tino, ae ui i lea, e le fautuaina le faʻaaogaina aʻo gaʻo ma le lactation. O le mea lea, e mafai ona filifili po o fea e sili atu - Tantum Verde poʻo Miramistin, e faʻavae i luga o le i ai o faʻasalaga taʻitasi ma le mafuaaga o le faʻamaʻi (siama, siama).

O le a le mea e filifili mo tamaiti?

Faʻailoga o le tonsillitis, pharyngitis, tonsillitis i se tamaititi (mumu, fula o le faai, uiga o le tiga), Miramistin poʻo Tantum Verde e masani ona faʻataʻitaʻiina e fomaʻi. E faʻaaoga uma vailaʻau e togafitia ai tamaiti mai le 3 tausaga. I nisi o mataupu faʻapitoa, e pei ona faʻataʻitaʻiina e le tamaititi, o lo latou faaaogaina e mafai ona oʻo atu i le 3 tausaga le matua ma le fuaina o fuataga a le tagata lava ia ma le filifiliga o le auala e faʻaaoga ai. O le fufuluina o vailaʻau i le aerosol i le amataga o le matua e le fautuaina ona o le maualuga o le faʻalauiloaina o le bronchospasm, edema faʻamalosi. O se tamaititi mai le 3 i le 14 tausaga le matua e mafai ona faʻaaogaina isi vailaau faʻamalosi (paluga, moli), o le suʻega ua faia e amanaʻia ai le mamafa i le tusa ai ma faatonuga.

Filifili po o le fea e sili atu ona talafeagai: Tantum Verde poʻo Miramistin mo se tamaititi, e tatau ona amanaʻia faʻamaoniga o le faʻamaʻi ma faʻasagaga o loʻo i ai nei. Faʻatasi ai ma se faʻalogona o le tiga, e taua le filifilia o Tantum Verde, lea e aofia ai se mea faʻapitoa i lona faiga o gaioiga. Afai o le tamaititi ua i ai se allergy poo le le faapalepale tali o acetylsalicylic acid poo isi NSAIDs (Nurofen, Ibuprofen), ua fautuaina e filifili Miramistin, talu ai o Tantum Verde, o se sui o fualaau e le o le steroidal anti-inflammatory drugs, e mafai ona mafua ai se tali tutusa o le hypersensitivity. O le mea lautele, o Miramistin e itiiti ifo le faʻamaʻi ma aʻafiaga, ma o le aoga o Tantum e aʻafia ai le mumū ma le pipisi e sili atu ona maualuga ona o le mafai gaioiga o le vaega galue i le faʻafeiloaʻiga ma le faʻafefe, ma o le mea lea e umi atu le faʻalavelave.

E mafai ona ou faʻaogaina faʻatasi?

O le faʻaaogaina o togafitiga o fualaau faʻamaʻi e oʻo atu ai i le oti o meaola faʻaleagaina o se ituaiga o fusi - streptococcal, staphillococcal flora, monocultures bacteria ma mafutaga. Mo lenei mafuaʻaga, e seasea lava ona faʻatulagaina a latou faʻasoaga faʻatasi ma atonu e fautuaina i se fugalaau e le o taʻua, e naʻo lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. O le puleaina o le Miramistin ma le Tantum Verde e mafai ona taʻitaʻia ai le mucosa ma le faʻaalia o isi itu e le lelei. Afai e tatau ai, o le a togafitia saʻo e le fomaʻi poʻo le fomaʻi le fua talafeagai o vailaʻau taʻitasi mo le lelei o le sooga faʻatasi.

O le faʻaaogaina o pulumu, rinses ma pepa maʻalaʻau faʻatasi ma aʻafiaga e le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina o aʻafiaga, o se auala o faʻalauiloa i le lotoifale i le taulaʻi o le faʻamaʻi. Mo le faʻamamaʻalia lelei o le faʻaleagaina o togafitiga i le tino matua ma le tamaititi, o togafitiga faʻapitoa e talafeagai, o le fomaʻi o loʻo auai i sauniuniga a le tagata lava ia. O le tofiga o Miramistin poʻo Tantum Verde i lenei mataupu ua na o se vaega o togafitiga. Afai, faatasi ai ma le pulea e le tagata lava ia o se tasi o nei vailaau, o faailo o le faamaʻi e sili atu i le 7 aso pe faʻalauteleina, e tatau ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa.

Tantum Verde o se vailaʻau ua gaosia e se kamupani faʻapitoa faʻapitoa a le Italia, o lona tau e tusa ma le tasi ma le afa taimi sili atu le maualuga nai lo le tau o le fualaau faʻasaina Miramistin.

Lisi o analogues taugofie ma le tau

Miramistin lava ia 0.01% mo le faʻatau i se tau e 170 i le 250 rudders i le fagu 100ml. Ae o le tele lava o taimi, e sau tagata asiasi i le fale talavai ma ole atu mo ni mea e le masani ai i le fualaau faasaina, ae e taugofie. O lenei lisi e pei o lenei:

  • Chlorhexidine 0.05% totogi 15 rudders i le 100 ml.
  • Hexoral 0.1% o le a tau 30 ruuga i le 200 ml.
  • Rotorua tau 32 rubles.
  • 2% o le chlorophyllipt o le suauu o le a tau i le 140 rubles i le 20 ml.
  • Furacilin 0.02% - 70 ruuga mo le 200 ml.
  • O le Protorgol e faʻaititia le 2% - o le tau e 90 rubles.
  • Aeroselamine - 90 ruulu i le 30 ml.

O nei fualaau oona e sili atu ona taugofie nai lo Miramistin. Isi analogues tu i le laina tutusa mo le tau poʻo le sili atu foi, mo se faʻataʻitaʻiga, e aofia ai:

  • Dekasan.
  • Octinisept.
  • Dioxidine.
  • Malavali.
  • Lizobakt.
  • Tantum Verde.

Chlorhexidine o le muamua lea e lisi. O ia o le o loʻo i ai se tulaga maualuga, talu ai e sefulu taimi taugofie nai lo Miramistin.

Miromistin poʻo Lizobakt?

Lizobakt e na o le togafitiga o nifo ma ni otootoga o faʻamaʻi, naʻo avanoa i laulau. E pei o Miramistin o se vailaʻau faʻapitoa. O sauniuniga e le tutusa i le tuufaatasiga, ae e tutusa lelei. O laulau e masani ona faʻaaogaina i fafo atu o le fale, ae o le fale e avea ma Miramistin e sili ona fiafia i ai.

Lizobakt Numera 30 ua faatauina atu ile tau e tusa ma le 120 rubles. Ae peitaʻi, e tatau ona faʻatusatusa le mea moni e faapea o ato e 30 fua mo le togafitia o se tagata maʻi matua o le a tumau mo le 5 aso, aʻo fufulu le aso ile Miramistin e tusa ma le 30 ml, lea e faʻauʻu ai le fagu i le 3 aso. O lenei mea e taʻu mai ai o le tau o fualaau oona e tutusa lava.

Lizobact contraindications - e oʻo atu i le 3 tausaga ma lapatose inlerance. Pe a resitaraina laupepa o le Lizobact, e mafai ona tupu ni faʻafitauli o le maʻi. E mafai e le Miramistin ona faʻaʻupuʻu le mucosa o le tautala.

Analogs o fualaau faasaina mo tamaiti

O le mea e leaga ai, i aso nei i le faʻataʻitaʻiga a le fanau, e le tele naua fualaau oona o le a ese i se tau sili atu le taugofie nai lo Miramistin. I le avea ai o se tulafono, o fualaau lava ia e tasi mo tagata matutua o ni taugofie taugofie mo togafitiga o totoga ENT. O meafaigaluega faʻamaonia tuai na:

  • Chlorophyllipt i le suauu - 140 rubles.
  • Chlorhexidine 0.05% totogi 15 rubles i le 100 ml.
  • Hexoral 0.1% i le tau o le 30 ruuga mo le 200 ml.
  • Farani 30 ml i le foliga o se aerosol - 90 rubles.
  • O le Lugol i le foliga o se sulu o le a tau e ono ru.

E le gata i lea, o le fualaʻau masani o Malavit e maua ai iʻuga lelei. Ae e taugata tele - 200 rubles i le fagu o le 30 ml. E faʻaaogaina e togafitia ai tamaiti pe a mavae le 5 tausaga.

O uiga lelei o fualaau faasaina o lona le tele o galuega. E mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai le oropharynx, faʻapea foʻi ma isi faʻaleagaga:

Malavit fights viruses, anesthetizes, ua i ai se aafiaga antibacterial ma le antifungal. E manaia lelei le fugalaau i togafitiga faʻatasi ma togafitiga faʻapitoa o le vailaʻau vailaʻau. O le meafaigaluega e faʻaaoga uma mo togafitiga ma mo le puipuia.

Faatasi ai ma le lelei o Malavit o lona aoga. Faaaoga naʻo le 5-10 pa'ū mo le 100 ml o le vaiua lava lea mo le sauniuniga o le fofo. O le vai ua maeʻa ua faʻaaoga e faʻamama ai le gutu ma fufulu le isu. E mafai foi ona faʻafefe solo i tamaiti ei lalo o le 5 tausaga. O le fofo ua saunia e tusa ai ma le fua faatatau: pa'ū i le tausaga o le olaga ma le 100 ml o le vai.

E le tatau ona toe tuleia i luga le faʻamaʻavale ona e sili atu le taugata nai lo Miramistin. O le fualaau faasaina ua faia Rusia ma o loo i ai ni tau i luga pe afai e te faatauina i falemaʻi i luga o le initaneti.

O le mea lea, ina ua uma ona iloiloina mea lelei uma o le Malavit, e mafai ona tatou manatu o lona tau e le sili atu le taugata nai lo Miramistin, ona o le tau o le fualaau faasaina e maualalo ona o lona tamaoaiga. E mafai ai ona faʻaaogaina mo se taimi umi atu.

Tuua Lau Faamatalaga