Phytolax paʻu malolo

I le tulaga o le le atoatoa i le intestinal microflora, o lona uiga o le faatumauina o le stool, o se faafitauli e aliali mai e masani ai le toatele. O le mafuaʻaga o le faʻailoga o le solia lea o le gaioiga o le inisinia, lea e fesoʻotaʻi ma le mamafa o le lagona, le paleni o meaai, e mafua ai le vevesi ma le inu o le tino.

O taunuuga o nei faafitauli e masani ona faʻafefe ai le tino.

O le fofo i lenei faafitauli o le Fitolaks bar, lea e aofia ai mea e aoga mo le tino, e aofia ai fiber ma meaʻai (e tele sona aafiaga, e fesoasoani i le malosi).

O le mauaina o se tofo fiafia, Fitolax o le a aioi atu e oo lava i tamaiti, ma o lona maualalo o le kalori mea e fesoasoani i le paʻu o le mamafa.

Ma le isi, o le a fesoasoani i mataupu nei:

  1. E aoga tele i le tetee atu i le malosi, ma o le mea lea o le fesoasoani muamua mo i latou oe filifili e alu i se meaʻai poʻo le faʻamamaina o le tino.
  2. O se faʻalavelave sili ona lelei e aʻafia ai le afaina. E fautuaina e faʻaaoga i le taeao ma le afiafi.
  3. Low calorie ma le nofo maʻaina e fesoasoani i le fiaai.
  4. I le faʻaopoopoga i le aoga o le inumaga, o le vailaʻau e aoga mo le paʻu ma le lauulu.

O lenei fualaau faasaina o le mea mulimuli lea i se faasologa o fualaau o le Phytolax. Faʻatauina i luga o se faʻavae faavaega, o le faʻaopoopoga ua maua ni iloiloga sili ona lelei i tagata faʻatau. Talu ai ona o le faʻatau e faʻatau e aunoa ma se faʻasologa ma se fomaʻi, i le tele o faʻasalalauga, e fautuaina e le au faʻatau mo le togafitiga a le tagata lava ia i iloiloga, ae sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina.

Fualaau Phytolax manumalo i papa ma lona sooga. E mafai ona e lafoina i totonu o se taga, ma pe a tatau ai, ave ma ai - i le taimi e tasi, e te le tau manaʻomia le suʻe vai, e pei o le mea e fai i laʻau.

E tatau ona maitauina o le tau o le faʻaopoopoga e leai se aoga, ma e tusa ma le 100 rubles.

O le tuufaatasiga o mea e masani ona galue malosi

O lenei faʻaopoopoga e aofia ai naʻo mea masani o fualaau toto.

Faʻaopoopoga e tele ituaiga, e aofia ai vaega eseese.

O le mea muamua e aofia ai: paʻu fasi apricot. Hoods mai le senna, plantain, dill. O le faʻaleleia o se laupepa faʻasalalau Fitolaks company "Evalar".

O le mea lona lua: suamalie elemene. Hoods mai le senna, fennel, lili vai. Suafa suavai mai Fitolaks e avea o se vailaau fesoasoani.

Lona tolu: fatugala o le wheni ua faʻalauteleina. Prunes Laʻau o saito. Beetroot paʻu. Laʻau o plantain. Aveesea o le tao. Bar o fualaau o se ausilali.

Vaega lona fa: vaomago, laʻau mumu o le keke uliuli, vaega o apricot ua mamago, fatu o fatu, fugalaau chamomile. Eva tea Fitolaks o se tagata fiafia.

Faʻavae lona lima: sukalati uliuli 60%, sene extract, sukalati maʻoti Fitolaks.

Faʻaopoopoga o meaʻai (BAA) O le Phytolax e le o iai ni vailaʻau poʻo ni mea faʻapipiʻi (preservatives). I lona autu, o se mea maualuga e fautuaina mo le atonic ma le vaʻaia o le spastic, le faʻavauvau i totonu o le manava, fesoasoani ai ina ia gaogao, aʻo faʻaumatia le le fiafia. O le kulumu ma le meaʻai e aofia ai i le tuufaatasiga e fesoasoani e faʻamaonia le faʻalaumalieina ma o faʻafitauli faʻapitoa.

O nei faʻaopoopoga meaʻai e faʻaaogaina e avea o se faʻasolosolo mo le galala ma isi faʻamaʻi o le faʻasaʻo.

Fautuaga mo le faaaogaina

Afai ei ai se tulaga e te momotu ai le nofoa, ona oʻo loa lea i le taimi e mafaufau ai e uiga i le tulaga o le inumaga ma faʻatau se pa a le kamupani Evalar. Faatonuga mo le faʻaogaina ma ia e faigofie tele ma e leai ni tapulaa, e aofia ai le matua, ae e le fautuaina e fomaʻi ia tamaiti i lalo o le 12 tausaga. O faʻamaoniga e aofia ai le le onosai i le vaega ole oloa - a leai, e mafai ona e 'ai ma le saogalemu.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona faʻatulagaina:

  • Tagata e sili atu i le 12 tausaga e manaʻomia le 2-3 faʻataga i le aso,
  • e tatau ona e faʻatau mo le vaiaso,
  • pe afai e tatau ai, e mafai ona faʻaauau pe faʻaauau ona toe faʻafeiloaʻi.

Afai e maua le pancreatitis i le taimi o le maitaga, e tatau ona e aloese mai le faʻaopoopoga o meaʻai, o le aʻafiaga o lea mea e mafai ona faatupuina le leo uterine. Aʻo fai susu, e lelei foʻi le lafoaʻi o faʻamau.

E ui o laupepa a Fitolax ua uma ona lauiloa, o le mauaina o "tulaga lelei" i iloiloga i luga o le tele o fonotaga, ua maua ai nei tulaga taua, aua o se oloa fou lenei i luga o le maketi. Ae peitai, afai e tuua e se tasi se toe iloiloga e uiga ia te ia, o lona 99% o mataupu e lelei.

Pe a faatusatusa i laupepa, e le o se mea e sili ona malosi le taofi, ae e sili atu le faigofie ona faaaoga ma aoga, talu ai e leai se mea e manaʻomia mo se vaega lua o togafitiga.

O le toʻatele o tagata, pe a uma ona latou faitauina ia faatonuga ma le tuufaatasiga o meaʻai, o le a mafaufau pe faʻatau pe leai, aua e sili atu le taugofie le faʻatau o vaega ma fai se pa i le fale. E mafai lava. O le faʻatau mai o le plantain, apricots ua mamago, plums mago ma le fiber, e mafai ona e faia se salati. Po o le lauti uliuli, senna, chamomile ma plantain, faʻasusu i vai inu, o le a avea ma lauti e aoga mo le tino.

O le le lelei o nei suʻega e faapea e na o le fale lava e mafai ai, ma o faʻamau o loʻo taoto i totonu o le ato o le a sau i taimi uma e laveaʻi pe a tulaʻi faafitauli i le taimi e leʻi mafaufauina.

Le faʻaaogaina o meaʻai mo le mamafa o le mamafa ma le faʻamamaina o le tino

Afai o le tagata gasegase e maualalo le pancreatitis ma ua filifili e aveesea le mamafa, o le mea muamua, taua tele, laasaga i luga o lenei ala o le a avea ma tulaga masani o le metabolism ma le faamautuina o le microflora intestinal. O auala i lenei mea e ese. E mafai ona e faʻatau fualaʻau, fualaau aina ma isi mea e mautinoa e aoga ma o le a manuia ai le tino. Ae mo faʻamanuiaga lelei, e sili atu le faʻaaogaina o le fesoasoani a le Fitolax. O se auala lelei tele e leiloa ai le mamafa, ma i le faʻatasi ai ma se taumafataga o le a aumaia ai iuga sili ona lelei.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faamamaina o le Phytolax o se sui aoga mo suālati koko. I foliga vaaia, e toetoe lava a tutusa ma cholati peleina e le toatele, ae nai lo le afaina, o le a na o le aumaia ai o faamanuiaga i le tino. Ma afai e le faʻafefe le paluga, e itiiti ma e le afaina, ae na o le tofo i le faʻatumu.

Afai e te fuafua e faʻapipiʻi le 'olo i isi vailaʻau, e tatau ona e manatua o loʻo i ai se mea muamua ma le faʻaleagaina o meatotino, ma o le mea lea e te le manaʻomia ai le faʻaaogaina o isi mea faʻafefe. E sili atu le faʻatau o le fibralax poʻo le uati o le gastrointestinal mai le kamupani a le kamupanī o Fitolax - o le a fesoasoani e ausia le maualuga o le aafiaga mai togafitiga.

E tusa ai ma le tuufaatasiga, o le fesoasoani a le Fitolax o loʻo i ai se faʻavevesi, prebiotic, ma le volumetric aafiaga. O le mea lea, o le a talafeagai e le faʻaopoopoina i isi vailaʻau faʻamalosi. Aʻo leʻi faʻaogaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O le togafitiga a le tagata lava ia, e oo lava i vailaau e saogalemu mo le tino, e ono lamatia ai le ola maloloina.

O le a faʻamatalaina e tagata tomai e uiga i auala o togafitiga o pancreatitis i le vitio i lenei tusiga.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O lea la, o le pusa Fitolax e aofia ai vaega nei:

  • Prunes, lea o loʻo faʻaalia e se aafiaga sili.
  • Pipi ma tipi tapuni i se paʻu paʻu.
  • Laʻau faʻamalosi o le saito lea e faʻamalosia ai le manava ma e faʻateleina ma feces naturally.
  • Whey protein.
  • Se vaega o le dill, lea o loʻo faʻaalia e se aafiaga tele.
  • Plantain fatu e aofia ai fiva maloloina.

I le faʻaopoopoga i le pa, o loʻo maua foi Fitolax i isi ituaiga, e aofia ai:

  • Laupepa faʻaaogaina o loʻo i ai ni vaega mai le kulumu, plantain ma le senna, faʻapea foʻi ma apricots mago.
  • Siva suamalie e aofia ai mea mai fatu fennel, senna ma le fuamati.
  • Piatox tea, lea e aofia ai fugalaau chamomile, fatu pi, lau senna, apricot mago ma le lauti uliuli.
  • O le sukalati lauliuli o loʻo i ai se siʻosiʻomaga o le senna, lea o loʻo faʻaalia i se aafiaga tele.

O lea la, faaopoopo atu i le pa, e mafai ona e filifilia le lauti, sipuni poʻo le tanu. O le oloa o loʻo i ai naʻo mea e puipuia ai le saogalemu. E leai ni faʻasao poʻo ni vailaʻau, e faʻamaonia ai fualaau faasaina mo tagata matutua ma tamaiti. E mafai ona faʻaaogaina uma mo togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai.

E taua foi le faailoaina o le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le plantain ma le dill, o loo i ai ni mea e tetee atu ai ma le leaga. O le paʻu e fesoasoani i le toe faʻaleleia o le gaioiga masani o le faʻaoʻoina o le manava, faʻamalo le faiga o mea leaga i le manava ma faʻavae le gasologa lelei o le faʻaogaina o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O paolo Phytolax e fautuaina i mataupu nei:

  • A oʻo mai faafitauli ma le tuai o le faʻalapotopotoga o le manava. Afai e toesea le ogaumu mo aso e lua, ua uma ona mafai ona iloa maʻi ma faʻaauau togafitiga.
  • Le faʻaleleia o le gaioiga o le gastrointestinal tract.
  • Faʻatasi ma le intestinal atony.
  • Faatasi ai ma le malosi o se natura masani.
  • Mo le puipuia mai o mea e le mafai ona maua.

E fautuaina e faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa aʻo leʻi filifilia soʻo se vaifofo mo le faʻamalosi.

Contraindications

Aua le faʻaaogaina le pa Fitolax i mataupu nei:

  • I le i ai o ni faʻamaʻi i le tino i vaega taʻitasi o le pa. O le mea lea, e tatau ona e faitauina ma le faaeteete le tuufaatasiga e aloese mai ai i le paʻu.
  • Faʻasalaga o le Bowel. O lenei faʻailoga e faʻaaoga i toetoe lava o laxative uma. O le mea lea, e tatau ona faʻavae le mafuaʻaga o le faʻamalosi ina ia mafai ai ona filifilia se auala aoga o togafitiga.
  • O maʻi tigaina o le manava e pei o le mai ma le colitis.
  • I le taimi o le maʻitaga ma le susu.

Faiga o vailaʻau

Phytolax - o se fua o fualaau aina e fautuaina tele mo le toe faʻaleleia o le gaioiga masani. I le taimi lava e tasi, o le sauniuniga masani e iai foi nisi o isi faʻalelei ma foliga. O vaega taua o le paʻu e afaina ai le mucosa gastric, ma mafua ai ona latou faʻamalo meaai. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le fiva, lea e le o loli, e oso i totonu o le manava ma faʻaitiitia ai le faʻasaina i totonu o le ogaoga.

E leai ni tapulaa ma ni faʻasalaga. I lenei tulaga, e fautuaina e le au atamamai le faʻaaogaina o le pusa i le mavae ai o le 12 tausaga, ona o aʻafiaga a le tino i vaega taʻitasi o le vailaau faʻasaina e mafai ona tupu. Afai e leai se faʻailoga, ona mafai lea ona e tuʻuina atu i tamaiti, ae amata i nai tootoo, ina ia iloa ai aʻafiaga i le taimi.

Mo le tele o aafiaga, tatou te usitaia fautuaga nei:

  • O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona faʻaauau ma faʻaleleia ina ia mafai ai ona toe faʻaleleia le tulaga masani.
  • I le gasologa o le aso, e faʻatagaina e le sili atu i le tolu Phytolax faʻamau.
  • O le togafitiga e le tatau ona sili atu ma le tasi le vaiaso.
  • Mo se lelei sili atu, e fautuaina oe e inuina se ipu vai aʻo leʻi faʻaaogaina le pa.
  • E mafai ona e faʻapuupuu se taimi malolo ma toe fai togafitiga mo le faʻavaivai masani.

O le taunuuga lelei muamua e mataituina 8 itula talu ona 'ai le pa. Afai a maeʻa aso e lua, e le toe faʻaleleia le faʻaleagaina masani o le faʻaleagaina, e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa o le a filifilia se isi togafiti aoga mo le malosi.

O paʻu ei ai le tau maualalo, lea e avea ai i latou ma ala taugofie ma le saogalemu e togafitia ma taofia ai le mautinoa.

Laxatives - faʻapefea ona aoga?

O lea la, e tele ituaiga o laxatives. O la latou filifiliga e faalagolago i le episodic poʻo le masani ona faʻavaivaia, pe oe mafatia mai le maʻi faʻalavelave, tausaga, poʻo isi mea. O le ituaiga muamua o laxatives (i le auala, o loʻo i ai i le nofoaga lona lua i faʻatau i le lalolagi) o vailaʻau faʻasaina ma aʻafiaga. E mafua mai i vailaʻau faʻapitoa, latou te faʻafefe ai le faʻaleleia o le intestinal. O le iʻuga, ua faʻaaogaina le peristalsis (faʻapitoa, o faʻalavelave e fesoʻotai ma le alualu i luma o meaʻai e ala i le gastrointestinal tract, o le faafitauli autu lea e mafua ai le maota) ma le faʻaleagaina.

O nei tupe e mafai ona fuafuaina e le tuufaatasiga: senna, rhubarb, kafiol, suauu castor, buckthorn, seʻe. O le a foliga mai o mea e masani ona totoina, e le o le "kemisi," o le filifiliga sili lea. I se isi itu, o nei vailaau e le tatau ona ave e aunoa ma se taotoga a le fomaʻi ma sili atu ma le 10 aso: latou te faʻaosoosoina se "gutu lemu" ma e mafai foi ona avea ma vaisu. Ae ui i lea, o se "lelei" lenei mo se talosaga se tasi.

O ituaiga o le ituaiga lona lua e taʻua o le osmotic. E aofia ai mea e mafai ona taofia ai le vai, e pei o le sodium sulfate, masnesium salts (magnesia), polyethylene glycol. O loʻo galue i totonu o le vavalalata i tafatafa o lona lumanaʻi, o nei vailaʻau e fesoasoani e teu ai le vai. O le mea lea, o fecesa e faamaluluina, faateleina le maualuga ma tuu le mamafa i luga o le puipui o le intestinal, gaogao e tupu. O ia sooupu e sili atu le malie. O fualaau lelei ia mo fualaau taumafa. E le o ni mea e fai ma vaisu, ae ao le i ulufale atu, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi. E le gata i lea, latou te aveesea suavai ma masini eletise ua soloia i totonu, o lea e tatau ona togafitia ma le faaeteete tagata e iai fatu faamai.

O faʻamuamua ua faʻatonuina i le toetoe o tagata uma. O tupe nei o loʻo taʻua o se tasi o mea sili ona saogalemu. Latou te galulue ma le fesoasoani o siama aoga. Faateleina le microflora, toe faʻaleleia galuega masani ile manava. O le mea e masani ai, o fualaau o loʻo faʻamatala mai e le fomaʻi, aua e lelei mo le faʻaaogaina o mafuaʻaga o le tumau ma togafitiga umi. E talafeagai foi mo le aveesea o toxins mai le tino. O le afaina mai ia i latou e fai si mea itiiti: o le faʻasalaga pe a uma ona faia e mafai.

O le isi ituaiga o le tele, poʻo le faʻaaoga. E masani lava o lenei fiber, lea e toetoe lava a le faʻapalaina, ae e iai ni mea e faʻafefe ai vai. Ave, mo se faʻataʻitaʻiga, se aofaiga faapitoa o fatu o le flax, inu i se aofaiga tele o le vai ... Ua i ai i totonu o le manava, o le fualaau oona e pisapisao, olo i ona puipui, lea e tau atu i le iuga. O se auala e le afaina tele, ae e tatau ona e manatua e mafai e le gaioiga ona toso i luga: faʻatali mai le 8 itula i le 3 aso.

Ma le mea mulimuli, o tagata le fiafia. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, selu o le penisini poʻo le almond oil, moligao ma le glycerin. Latou te gaoioi vave, faamaluluina feeseeseaiga. O le mea autu e le o le faʻamaloloina ma e le mafua ai le manava ma le faʻamalolo mulimuli ane.

Laina "Fitolaks" mai le "Evalar"

O lenei oloa e sili ona lauiloa i Rusia. O le faasologa e aofia ai: maʻa, pata, lauti ma le lax bar "Fitolaks". O faʻamatalaga fautuaina nei mea faʻapitoa e faʻamaonia e faʻamaonia ai togafitiga aoga. Laʻau faʻaleleia poʻo le toe faʻaaogaina Fitolax o se sui o le anti-constipation. O le mea moni, o le tuufaatasiga e faʻamaonia ai o le vailaʻau o se mea e le fiafia. E aofia ai le apricot, senna, dill, plantain, ma le fructose. O loʻo faʻapea mai le kamupanī, o lenei mea faʻaopopo o loʻo i ai antispasmodic, carminative, faʻapitoa o le sorption, e maua ai se galuega e aveese ai. Fautuaina mo tagata matutua ma tamaiti mai le 12 tausaga (senna ua solia i tamaiti laiti). Aumai le 2 papa i le taimi e momoe ai ma maua le iuga i le taeao. O le taunuʻuga e faʻatulagaina ile lua vaiaso o le faʻatagaina.E ui o lenei mea o se mea e sili ona lelei ma o se faʻaopoopoga meaʻai, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi pe afai e te fuafua e faʻaauau togafitiga. O le faʻamatalaga e uiga ia te ia, i le isi itu, finau o le mea faigaluega o se galuega e sili ona lelei, i le isi itu, latou te fautuaina le faʻaitiitia o le fualaau, talu ai o le aʻafiaga atonu e sili atu.

Ae o le concentrate Fitolax e sili atu ona leaga. I le faaopoopo atu i kasasi, e aofia ai fennel ma buckthorn. Faʻafetai i lona manaia lelei, e faigofie ona maua: e mafai ona faʻaopopoina se faʻalaʻau vai i soʻo se meainu. Ave se sipuniti o le vailaʻau faʻamaʻi i le selau maila mililita o le vai i le po. I le taeao o le a foia le faafitauli. E pei o le vaifofo muamua, o Fitolaks ua pa'ū o se fualaau faasaina. Faʻasino atu ia te ia pe afai ei ai se tulaga o le solia o le nofoa.

Tea "Fitolaks" e mafai ona ave faʻatasi ma se faʻagasologa o le faʻailoga i le afiafi mo le 1 ipu. E aofia ai lanu uliuli, fugalaau fugalaau ma vaega tutusa e pei o Fitolaks papa. E mafai ona aofia ai i lau mea taumafa sea laʻau vaivai. Manatua o le kosi e le tatau ona sili atu i le lua vaiaso. Ma le mea mulimuli, o le Fitolax pa. O faʻamatalaga e uiga i ai e masani lava ona lelei, ae e aoga le filifilia o se mea suamalie? Seʻio tatou faʻataʻitaʻiina.

Faʻalēlōlōina o faʻataʻavalevale

O lenei oloa ua maeʻa le laina Fitolax o Evalar. I le auala, ua faʻamautuina lelei o ia o se gaosiga o mea masani faʻalaʻau masani. O le toʻatele oi latou e le manaʻomia se taimi o le fomaʻi, ma e mafai ona e faʻatau i se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga, ae tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O le mea lava lea e tasi o le Fitolaks bar: iloiloga o le tele o tagata faʻatau e fautuaina atu mo le togafitiga a le tagata lava ia. O le oloa e mafai ona faʻaaoga e avea o se faʻaopoopoga i le masani masani ma le faʻaogaina o le faʻamalosi: e lelei (e tusa ma le 300 kcal i le 100 kalama). Ole lapisi o le tasi paʻu o le 50 kalama, o le afa e maua ai le gaʻo, ole laʻititi nai lo le tolu o gaʻo. O le tau o ia mea aoga aoga e eseese mai le 60 i le 100 rubles - e fuafua i le itulagi.

Faʻatulagaina o Mea

"Fitolaks" o se pa, o lona tuufaatasiga e mafai ai ona faʻailoaina e le gata i le vaega o mea faʻafefe, o loʻo i ai uma le faʻatumu o vaega ma prebiotic. Ona o le a le mea faʻapitoa o le faʻamalosiina o se pusi fualaau aina? E aofia ai le tele o meaʻai tatou te iloa e uiga i le taulimaina o le malosi.

  • Muamua o le mea sili. O se mea e sili ona lauiloa mo faʻatoʻa le ogaoga, ma mo se mafuaʻaga lelei. O fualaau suamalie o laʻau e fesoasoani e le gata ina faʻamamaina ai le nofoa, ae ia faamama ai foi le tino.
  • O le filo foi e maua ai meaai, e aofia ai le saito. I se isi auala, o lenei vailaau e taʻua o le fiber. E le o faʻafefe, e pei o se pulumu. E ui i lea, o le a na o le aoga o siama oona, aua o le a faʻaosofia ai a latou galuega. E le gata i lea, o le fiva e fesoasoani e tau i toxins, lea i le tino ma le tumutumu e matua tele lava.
  • O le vaega e sosoo ai o le kulupu, lea e fesoasoani foi i le faʻaipoipoina e aunoa ma le faaaogaina o fualaau.
  • Plantain fatu coat coat has anti-inflammatory, aafiaga le lelei. Latou te fesoasoani e faʻalauteleina le tele o mea faitino o le iniseti ma faamaluluina.
  • O meatotino o le dill e aofia ai le laxative ma le carminative, o le a fesoasoani foi i le faaleleia o le metabolism. O le mea lea, ia mautinoa o fualaau o meaʻai pe a faʻatau Fitolaks (bar).
  • O le tuufaatasiga ua faaopoopoina foi e le inulin - o se mea muamua e galue faatasi ma le lactobacilli ma maua ai le fesoasoani tele i le vaega o meaʻai.
  • E iai foʻi meaʻai e pei o le maltodextrin poʻo le faʻamalosia o le poronila, mea e faʻafiafia ai meaola, togafiti masani.

Ua fai mai le kamupanī e le faʻaaogaina lanu lanu po o mea lelei. O le mea lea, oe alolofa i le natura e tatau ona filifili le pa Fitolax. Faʻamatalaga ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, o le a tatou mafaufau atili.

Faʻafefea ma le taimi e faʻaaoga ai?

Afai e te vaʻai i se faʻaogaina o nofoa faʻalavelave ma manaʻo i se gaoioiga vaivai, ona faʻalogo lea i le Fitolaks (bar). O faatonuga mo le faʻaaoga e faigofie: faʻaaogaina le 1-2 'aisa, sili i le afiafi, ao faagasolo le vaiaso. O lea ituaiga auala o le a fesoasoani e faʻafaigofie le galuega o le inumaga atoa. E leʻi maua le faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o Fitolaks (bars)? Fai mai le aʻoaʻoga e mafai ona e faʻalauteleina le faʻafeiloaʻi pe toe fai pe a mavae sina taimi. E leai se kasasini (senna) e maua ai le oloa, o lea o le a le avea ma vaisu ma o le a le faʻaleagaina ai le tino.

Fale faʻataʻavalevale Laxative. Faʻamatalaga

O lenei oloa o se mea fou ma o lea e le i mauaina ai se lauiloa e pei, mo se faataitaiga, Fitolaks in tablets. O le mea lea, e iai ni nai iloiloga i lenei oloa. Latou te tusia o le gaioiga e le malosi ma vave e pei o isi faʻaopoopoga i le faasologa. Ae ui i lea, e sili atu le sogasoga ma e masani lava e le manaʻomia ai le faʻaaogaina faifai pea, pei o papa. E faigofie ona ave faʻatasi ma oe, e mafai ona e faʻaaogaina i le taimi o se taumafataga mo se nofoa vaivai i le taeao. A faaopoopo atu o le leai o senna.

O le paʻu o loʻo i ai se meaʻai suamalie lelei, e ufiufi i le susulu, o lea o se mea sili lea e suitulaga i le meaai masani, pe afai o oe i luga o se meaai poʻo le faʻamamāina o le tino. O lea afai e te manaʻo e maua vave se taunuʻuga ma le faʻalavelave faʻapitoa ma e te le sauniuni e tuʻuina se tupe faʻaalu mo pa, liliu i se mea sili ona taua.

Laxative ... i le fale?

A uma ona e faitauina le tuufaatasiga o le Fitolax faasologa o tapenapenaga, atonu e te mafaufau pe tatau ona sili atu le totogi pe a fai o mea e masani ona masani ai ma masani ona maua. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e aoina mai le tea mai le lauti uliuli, se tamai pine o le senna, chamomile, kulimi mago ma le plantain, faapea foi ma le apricot ua mamago. Ae faʻapefea le tutusa o le salati sala? E iloa uma e tagata le faʻapipiʻi o laʻau ma pipi. Ae peitai, o le tofo o le a avea ma tagata sili atu piquanti pe afai e te faaopoopoina le apricot, sina fiva (e mafai ona e faatauina i le fale talavai). O le tino o le a na o le faafetai lava.

Bar "Fitolaks" mo le gau o le mamafa

E mafai ona e faʻaaogaina le paʻu tusa lava pe e manaʻomia ona faʻamamā le tino. E mafua lenei mea i vaega e pei o filo o meaʻai, beets ma dill. O le mea lea, faʻaaoga ma le lototoa le oloa ina ia le maua ai le mamafa. Mo tagata o loʻo tauivi ma le mamafa tele, o se faiga sili lea ona lelei mo le faʻapipiʻiina o le nofoa i le faasologa, aemaise lava talu mai le mauaina e le Fitolax le sili atu le lelei o iloiloga mo i latou o loʻo galo le mamafa.

O le a le mea e faʻapipiʻi ai se paʻu?

E pei ona matou iloa, o le Fitolaks paʻu e faʻafefeteina ai le ita, o le pala, ma le susulu. O le mea lea, aua le faaopoopo i ai i se mea sili atu ona malosi. Ae o le kamupanī, ina ia mafai ai ona maua se malosi tele, faufautua e ave Firalax ma le Gastrointentinal tea, faapea foi ma Evanzyme, e fesoasoani ai.

Faaiuga

I le tau faasaga i se faafitauli faʻapitoa, taumafai le pa o le Fitolax. O faʻamatalaga e faʻamaonia ai e faʻaaogaina le mafuaʻaga o le le mautonu. Ma mo le leiloa o le mamafa, o se togafiti maloloina lea. Ae peitai, ia manatua o le tagofiaina o le tagata lava ia e mafai ona oo atu ai i ni taunuuga le lelei, ole mautinoa ia feutagai ma se fomaʻi pe afai o le faafitauli e matua ogaoga ma e le mafai ona faia i se tulaga tutoatasi. Ia soifua maloloina!

O le a le mea e fesoasoani i le aveina o pusa Fitolax ma le auala e faʻaoga saʻo ai?

O le faʻamavaeina e mafua mai i mafuaaga eseese, ae o le mea sili lava o se galuega faʻalavelave o le gastrointestinal tract. O le toʻatele o tagata e taumafa i meaʻai sese, ola ai i taimi uma o le atuatuvale, 'ai meaʻai e fesoasoani i le faaputuputu o toxins i totonu o le manava.

O le kamupani "Evalar" e maua ai se fesoasoani faaopoopo "Fitolaks". E fesoasoani i le vave aveeseina o feeseeseaʻiga, faʻaleleia le motumotu o le intestinal.

O le faʻaopoopoga e faia i luga o le faavae o vaega masani: fualaau aina, filo o meaʻai, vailaʻau faʻamaʻi o vailaau faʻamaʻi.

O fualaau o le natura moni "Fitolaks" e faaosofia ai le gaioiga o le manava, faʻaleleia le faʻamalositino o le intestinal. O le mea autu e mataituina i le po. I le taeao, o gasegase o le a maua le aoga talafeagai o le taliaina.

O lenei faiga e lelei ona iloa e le tino, aua e foliga tutusa ma le rhythms masani. O meaʻai faʻapitoa e maua ai le manaia lelei. O le faʻaopoopoga e gaosia i ituaiga eseese, lea e faʻafaigofie ai le faʻaaogaina i aso taitasi ma masani ai. O le tuufaatasiga e aofia ai mea nei:

  • paʻu mamago apricot ua mamago,
  • laʻau
  • vaovao
  • fua o fua.

O mea taʻitasi e maua ai ona lava mea aoga:

  • Apricots I ni nai seneturi talu ai, o fua na faʻaaogaina e avea o se mea masani ma e le afaina. O fua e aofia ai le filo aoga, lea e faʻamaopoopo ai le gaioiga o le gastrointestinal tract. I totonu o tagata, o le faanatura masani o puipui o le inumaga ua faaleleia, ma o le pala o oloa ua vave ona aluese. O le acids o loʻo maua i le pulupulu e fesoasoani e faʻasalalau le faʻaogaina o le tino. E le afaina ai le faapaleni o le elemene faalenatura i le manava. Apricots o le a fesoa- soani i le tiga matuia poʻo le masani ai,

Apricot: tasi o vaega o le tuufaatasiga

  • Senna Extract O le laau e aofia ai antraglycosides, lea e fesoasoani i le faʻatupulaia o le gaioiga o le atigipusa tele. E tusa lava pe faʻaaoga umi, e le afaina tele e senna le tino ma le gastrointestinal tract. O le faʻamamaina o loʻo faʻagasolo malie lava, o lea e le feagai ai tagata ma le le toʻa i le taimi o le ave,
  • Plantain. O lenei mea o se punavai e le mafaamatalaina o filo masani ma aoga, lea ei ai lona aafiaga tele i le tino o le tagata,
  • O fua o le dill. Latou te fesoasoani e faʻaitiitia le faʻavauvau ma le tiga i le gastrointestinal tract. O le meaʻai o le a faʻaitiitia ai le faʻavauvau ma le mamafa i totonu o le manava, lea e masani ona tupu pe a 'ai ni meaʻai gaʻo poʻo maualuga-kalori.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O faatonuga mo le fualaau faasaina "Fitolaks" na faailoa mai e fesoasoani e faamalosia ai le gaioiga masani o le inumaga. I totonu o le kolone, o fecess e faamaluluina, lea e fesoasoani e gaogao le inumaga. O fualaau faasaina "Fitolaks" ua faatonuina i tagata gasegase oe ua maua i le pipili. A maeʻa ona sauniuni sauniuniga a Fitolaks, ona amata lea ona galue vaega autu pe a mavae le 7-8 itula ma faʻavaivaia le manava.

O le faʻalapotopotoga faʻapitoa ua i ai sona aʻafiaga o le ola, o le mea lea, e lelei ona aʻafia ai ma le faʻamalosi. A maeʻa le uluai talosaga, o le galuega masani o le iniseti e faaosofia.

I tagata gasegase, faʻaleleia le peristalsis, e mataʻituina spasmolytic ma le carminative aʻafiaga.

I laau o loʻo i ai i le tuufaatasiga, ei ai vaega faapitoa, a oʻo ina faʻavae i totonu o le gastrointestinal tract, amata ona faʻamalosia ai le faʻamaʻi o le mucosal.

Fitolaks e faʻasolosolo le faʻaogaina o le meaʻai

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le fualaau faasaina "Fitolaks" e faʻaaogaina e togafitia ai le faʻamalosi tele pe a maʻi le tagata maʻi i le atony o le gastrointestinal tract - faʻaitiitia le peristalsis ma le le iloa o le leo. Pe a faia le konekarate o le intestinal, latou te saofagā i le tuleia ma le siitia o le nofoa i le pito i lalo.

Afai e faʻalavelave tagata maʻi, o le a feagai le tagata ma faʻalavelave tigaina, lea e masani ona avea ma taimi masani. O le iʻuga, e aliali mai le afaina, lea e maua mai i le gaioiga o le afi. Faatasi ai ma se faʻaogaina o le tino, o le microflora o le gastrointestinal tract e faʻasolosolo lelei, o le mea lea e faʻateleina ai le faʻaosoosoina o le peristalsis.

Faʻaiʻuga

O le faʻaopoopoga o loʻo tuʻuina atu i nisi o tulaga e mafai ona tupu ai le faʻafefe o le maʻi poʻo le manava i pancreatitis. A maeʻa ona ulufale i totonu o le gastrointestinal tract, e amata ona fefaʻasoaaʻi faʻamatalaga masani ma le faʻaogaina o le tino, ma o loʻo i ai se mea e ono tupu i le uiga o allergies.

O faʻamatalaga faʻapitoa o faʻamaʻi pe a tago i le fualaau faasaina "Fitolaks" e aofia ai:

  • mumu o le paʻu, vevela tele,
  • urticaria, isi gaioiga o le paʻu,
  • puupuu le manava
  • mumu, mata le fiafia, faateleina le lapataiga.

O mea mamafa e pei o le Quumeke edema, osofaiga o le maʻama, ma le faʻalavelave anaphylactic, e leʻi matauina aʻo aveina Fitolax faʻaopoopoga. I le tele o tulaga, o se allergy i Fitolaks e aliali mai o ia lava i le ituaiga paʻu o le paʻu.

E mafai ona tupu le paʻu.

Metotia ma metotia

O faʻamatalaga muamua ina ua maeʻa le faʻaaogaina o le Fitolax faaopoopo ua maeʻa ona tausia i le maeʻa ai o le 9 itula. E tatau ona faia i le afiafi i meaai. Afai e le faatonuina e le fomaʻi se togafitiga taʻitasi, o le togafitiga fautuaina o le 2-4 fua faʻamalosi i le talosaga.

Ina ia ausia le lelei sili ona aoga, ua fautuaina ina ia faʻaumatia. Afai e faatauina e se tagata Fitolaks i le ituaiga o lauti, latou te inuina e pei o se vaiinu masani. Ina ia kuka ai, e tatau ona e faʻafefe se ato se tasi i totonu o se ipu vai inu.

I falemaʻi latou te faʻatau atu ia Phytolax e avea o se faʻamaumauga vai. Ina ia togafitia le tui, e tatau ona e tago i se sipuniti o le fualaau faasaina. O le oloa e muai faʻafefe i le afa o le ipu vai inu.

Fitolaks bars mo le iniseti e mafai ona 'aina i le aso atoa. Laʻu fautuaina - e le silia ma le lua fasi pepa. O le umi o le togafitiga mo le togafitiga o le tumau le tumau ma le afaina o le afaina o le 14-15 aso.

E tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi aʻo lei aveina le Fitolaks. O le a fesoasoani le faʻamalamalamaga i foliga o vailaau faʻasaina, ae o le metotia ma le auala o le pulega e tatau ona faʻatonuina e le fomaʻi.

Liʻo faʻamamafa "Fitolaks"

Vasega Faʻataʻitaʻi

Faʻafesoʻotaʻi lelei fomai i le gaioiga a le Fitolax supplementary diet. E saogalemu atoatoa mo le soifua maloloina o tagata. O le lelei lelei e mafai ona mataʻituina i le faʻaaoga masani ma le tausisia o le suʻega.

E tatau ona gauai faapitoa atu i fautuaga a fomaʻi. E matua faʻasaina le faʻapipiʻiina e le tagata lava ia le fua o le faʻaopoopoga. Afai e manaʻomia, e mafai ona talanoaina lenei fesili ma le fomaʻi. Afai e faʻaaogaina e se tagata le fualaau faasaina "Fitolaks" mo le gau o le mamafa, e mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tausi maʻi.

Afai e tutoatasi le tagata maʻi i le suʻega, ona mafai ai lea ona afaina lona lava soifua maloloina. O le tali a le tino e le mafaamatalaina. O se lelei lelei e matauina pe a matauina le metotia. I le faʻaleagaina o le faʻaopoopoga, o loʻo i ai se avanoa e faʻalavelaveina ai le manava, o le faʻalavelave faʻafitauli o le soifua maloloina.

Faʻasalaga

I vailaau faʻasoifua, o faʻamaumauga o le televave faʻatasi ma Fitolaks fualaau faasaina ua faamaumauina. Na maua e tagata maʻi le manava, tiga i le manava ma le gaogao, o se lagona o le fulafula.

Ina ia faʻamalo ese faʻamalologa le lelei, e faʻaaogaina le taele. E le gata i lea, latou te fautuaina le inu tele o le suavai ma ave le gasegase.

Fegalegaleaiga

Faʻaopoʻopo meaʻai "Fitolaks" mo le gaogao e fegalegaleai lelei ma isi fualaau. E le fautuaina e fomaʻi le tele o vailaʻau faʻatasi ma Fitolax i le taimi lava e tasi, faʻapea foʻi ma le 'aiina o meaʻai e leai se aoga.

E tele ni analogues faʻamaonia o Fitolax faaopoopo lea ei ai se faʻavae tutusa o le gaioiga. E aofia i latou i le vailaʻau, o lea ao leʻi faʻaaogaina e taua tele le faitau i faatonuga ma faʻatalanoa se fomaʻi.

  1. Defenorm. O lenei fualaau faasaina ua faailoa mai mo tagata mamai o loo i ai le mausali faifaipea o eseese etiologies. O le vailaau faʻatagaina e faʻatagaina e teineitiiti maʻitaga, pe a iai ni faʻamatalaga faapitoa mo lenei mea. A maeʻa le talosaga muamua, e faʻamalulu le ogaumu ma amata ona faʻasaʻo vave mai le manava. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata gasegase oe ua maua le afaina, o loo i ai ni vaalele i le anus po o le diverticulosis o le kolo. "Defenorm" e fesoasoani i le faʻamaoniaina o le excretion o feces i le maʻi o le bowel ma le ulcerative colitis.
  2. Norglax. O se vailaau lea e faʻamalolo ai faʻamalologa le lelei i le faʻasologa masani. Tofi i tagata gasegase e sauniuni mo suʻesuʻega a le intestine.O vaega uma ua faʻamalosia e le suia.
  3. Normase. E fautuaina le fualaau mo le faʻaaogaina i le masaniga masani i tamaiti laiti, teineitiiti maʻitaga, tagata matutua. O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina: o le alualu i luma o le encephalopathy hepatic, ua faatonuina mo le puipuia o le dysbiosis.
  4. "Lactulose." O le fualaau faasaina e aoga i le le mautonu masani. E faʻamalosia ai le faʻamalositino i le manava ma faʻateleina le faʻanatinati vave o feces. Faʻailoga mo le faʻaaogaina: faʻaleagaina o le gaʻoina o meaʻai, faʻaaogaina o metotia i meaʻai.

Aʻo leʻi faʻaaogaina nei vailaau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. Naʻo ia o le a mafai ona ia suʻesuʻeina uiga taʻitoʻatasi o le tino, filifili se vailaau mo le faʻaaoga atili. O mea uma o loʻo taua i luga, o loʻo i ai se aafiaga leaga, ua i ai le faʻasaina mo le faʻaaogaina.

"Ua uma ona ou faamaeaina se vasega faalevaiaso ma vaai muamua i taunuuga. A maeʻa ona tago i le manava e leai se faʻafitauli poʻo se faʻaletonu. O le aʻafiaga o le faʻaopoopoga e matua agamalu lava, e leai se taotoga. "

"E masani lava ona ou mafatia mai le maitauina ao ou talavou, ae na filifili ou matua e aua le popole ma talitonu o le a ou le toe i ai. Ae ina ua ou matua, na amata ona tupu soo le lotovaivai. Ua ou tetee i le faatauina o fualaau faasaina. Ae o le faaopoopoga na tosina mai ai aʻu i lona tuufaatasiga ma gaoioiga agamalu. "

"Na ou inuina le kosi mo le taʻavale. Na ou feagai ma se tulaga le lelei - le mautonu ma le mimiti o le gasegase. Na fautua mai e loʻu fomai le faaopoopo, o le na fai mai o ia lava ia e faaaoga Fitolax i taimi uma e tetee ai i le faamalosi. Na tonu ia te au e faataitai, faatau mai ni pusa tioata ma amata le vasega. E matua aoga lava, ma o le a le mea lelei, ma saogalemu. "

E toatele tagata e fia iloa e uiga i pepa Fitolaks, mea latou te fesoasoani mai ma auala e saʻo ai. Ua faatonuina i latou e fesoasoani e taulimaina le malosi. E le fautuaina le fualaau mo tina tausi maʻi ao faagasolo le lactation ma le fafagaina o se pepe fou. E le faʻaaogaina le faʻaopoopoga mo le leiloa o le mamafa poʻo le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa.

Phytolax bar price reviews

I lenei tusiga, e mafai ona e faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Phytolax. Tuuina atu manatu mai tagata asiasi i le nofoaga - o tagata e faaaogaina lenei vailaau, faapea foi manatu o fomai faapitoa i le faaaogaina o Fitolax i la latou faatinoga.

O se talosaga tele o le faʻaopopoina atili lea o au iloiloga e uiga i le fualaau faasaina: o le vailaau na fesoasoani pe leʻi fesoasoani e aveesea le faʻamaʻi, o a faʻafitauli ma aʻafiaga na matauina, atonu e le o faʻamatalaina e le gaosi oloa i le faʻamatalaga. Phytolax o loʻo faʻalogo i le i ai o faʻalautelega faʻatulagaina.

Faʻaoga mo le togafitiga o le faʻamalosi, o le gaogao o le intestinal ma le faateleina o le peristalsis, gau o le mamafa i tagata matutua, tamaiti, faʻapea foʻi ma le taimi o le maitaga ma le lactation. Le tuufaatasiga o fualaau faasaina.

Fitolaks o se faʻaopoopoga o meaʻai e masani ona galue malosi (faʻaopoopoga meaʻai) e faʻavae i fua. O le tuufaatasiga o fualaau aina ma laau aina i le tasi papa maa e maua ai le fesoasoani masani ile intestine.

Phytolax e faaosofia ai le gaioiga masani o le intestine ona o le: faateleina o le peristalsis, faaleleia atili le faagaioiga o le intestinal, antispasmodic ma le carminative action, properties sorption.

O le gaioiga a le Fitolax laititi vaivai e tupu i le po atoa. A maeʻa le afiafi, o le a maua i le taeao. O lenei faiga o le pulega e fetaui lelei ma o gatasi ma mea masani o le tino.

Apolot paʻu + Senna extract + Plantain extract + Dill extract + excipients (Phytolax Evalar tablets chewable).

Vailaau faʻasaina o le suamalie + Senna i fafo + Fennel extract + Buckthorn extract + excipients (Phytolax concentrate vai).

Prunes + Whey protein concentrates + Fipa o le paʻu + Paʻu o le beetroot + Paʻu o le faʻalava kulupulu Plantain + Faʻafefeteina meaʻai + tagata faʻatoʻa (Phytolax fruit fruit bar).

Senna lafoaʻi + Black tea (leaf tea fermented) + Apikot fasi fasi suka + Chamomile fuga + Fuga fatu + meaʻai (Fitolaks Evalar tea).

Teu sukalati 60% Teu + Senna Extract + Tagata oona (Phytolax Chocolate).

  • tulafono faatonutonu ma le faʻamautuina o le nofoa i le tulaga o faʻalavelave faʻafitauli,
  • faafitauli i le faagasologa o le motusia o le intestinal,
  • tui i atony,
  • masaniga tumau
  • lagona masani.

Laʻau faʻamalositino Fitolaks Evalar.

Phytolax suavai (o nisi taimi e taʻua sese o se vaifofo poʻo se vai).

Tea (i taga mama poʻo sachets).

Faatonuga mo le faaaogaina ma le metotia o le faʻaaoga

Tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 14 tausaga le matutua latou te aveina 2 papamaa i le afiafi faatasi ai ma taumafataga. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaopoopoina se fualaau e tasi ile 4 vaega. O le umi o le faʻatagaina e 2 vaiaso. Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faia le vasega.

1 tīpun (5 ml) faʻamaʻi i le 100 ml o le vai i le vevela o le potu, e faʻaalu e tagata matutua 1 taimi i le afiafi i le afiafi faatasi ai ma taumafataga. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaleleia le taligalu i le 4 teaseti i le aso. O le umi o le faʻatagaina e 10 aso. Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faʻafeiloaʻi.

E ave e tagata matutua 1-2 laisa i le aso. Ole taimi o le taliaina e 7 aso. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaauau le faʻafeiloaʻiga pe faaluaina foi.

1 taga faamama (faʻasao mai le afifiina o tagata taitoatasi) sasaʻa 1 ipu vai inu (200 ml), faʻasolosolo 5-10 minute, tagata matutua e ave le 1 ipu i le aso ma taumafataga. Ua faatagaina e faateleina le meaʻai i le 2 tioata i le aso. Ole umi o le faʻatagaina e oʻo ile 2 vaiaso. Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faʻafeiloaʻi.

Tagata matutua 1 bar o sukalati i aso taitasi.

  • togafitia o le intestinal,
  • allergy poo le le faapalepale i vaega o Fitolax,
  • uliterative nonspecific colitis,
  • maʻitaga o maitaga
  • lactation.

Tina ma le lactation

O le faʻaaogaina o fualaau o Fitolax i le taimi o maitaga ma aʻo faia le susu pepe ua solia (e le lava le tele o faʻamaumauga mo le faʻaaogaina i lenei vaega ole gasegase).

E leai ni faʻamaumauga mo lenei tausaga o tagata gasegase.

Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina le fefaʻatauaʻiga i se fomaʻi.

E taua le aua le sili atu i le metotia fautuaina i faatonuga.

Resins i le tuufaatasiga o Fitolax e galue malosi i luga o le manava, e taua e le o se mea umi lenei aafiaga, talu ai e ese mai ai le atinaʻeina o mea faʻaleagaina ma le faʻalavelave o le ate.

E leʻo taʻua le faʻaaogaina o oloa Fitolax mo le mamafa o le mamafa ma le mamafa o le mamafa. O le aʻafiaga o le faʻaaoga e faʻamoemoeina e le o toe umi (i luga o le taimi e faʻaaogaina ai oloa).

O fegalegaleaiga faʻamalositino ma isi vailaʻau e le o faʻamatalaina.

E le tatau ona faʻaopoopoina le faʻaaogaina o laxatives, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o oloa ma se aafiaga le lelei i oloa o le Fitolax series.

Analogues o fualaau faasaina Phytolax

Faʻatusatusaga o le gaosiga o le mea galue:

  • Phytolax suavai vai,
  • Phytolax fualaau aina,
  • Tea tea Phytolax,
  • Fitolaks kokolati.

Analogs i le vaega o falemaʻi (laxatives):

E malie? Leai. E fesoasoani? E faatatau i. Faʻamatalaga ma faʻasagaga o le pa, faʻamalosaga masani, fautuaga i auala e faʻateʻa ese ai le malosi (PHOTOS + COMPOSITION + CALORIES)

I aso nei, o taimi uma lava e tigaina mai le faʻamalosi. E toatele e amata ona fefefe ma taumafai e foia le tulaga i le tasi-taimi - ave se mea e sili ona lelei, ona "nofo i lalo" luga. Ua ou tetee i na tupe, ao ou alu atu i lenei tagata faalilolilo.

Ina ia mafai ona foia le faafitauli, muamua e tatau ona e 'aina le mea tonu (e sili atu fautuaga i le faaiuga o le iloiloga), ae e le o taimi uma e te maua ai le taimi mo lenei mea. Evagelia Phytolax bar o se filifiliga lelei mo se meaʻai vave ma le lelei o le galo. I le ala, o loʻo i ai foi papa o Fitolaks. Ma o lenei - o sina mea itiiti.

O le pusa e faʻatau atu i falemaʻi i se tau tutotonu. E sili atu i le 50 g.

E maualalo le faʻaogaina o kalori ona o le faʻaaogaina o suauu. Ou te fiafia foi i le tele o polotini. Mo le tasi le pa na o le 140 kcal.

O le pa lava ia e laʻitiiti, ae mamafa. O loʻo faʻafeinuina i se papa mafiafia o le susulu, lea na mafua ai ona aliali mai se papala (e ui lava na teuina e tusa ai ma tulafono ma faʻauʻuina aso uma mea uma.

Na ou faamalieina loʻu fia iloa. O le a ou le toe faatauina mai.

Ma o nisi nei o fautuaga mo le puipuia ma le faʻaumatia o le faʻamalosi.

  • Inu le tele o vai.
  • Faatapulaaina lau taumafa e pei o le malolo, ulaula meaʻai, sausage, meaʻai talafeagai, meaʻai, faʻamalosi meaai (e pei o le araisa, rimoni), fulu (30 g / aso), cheese cheese, meat fat, chocolate, nuts, and flour products (sili atu faʻaaogaina atoa).
  • O aso uma, 'ai: lala (30-40 kalama), faʻamamaina i le suavai, fualaau mamago (apricots sili ona mamago - e sili atu ona fiber), sili atu fualaau aina ma fualaʻau.
  • O le tagata lava ia, i le taeao, o se pulou o le kāpuni paneta vevela malosi i luga o se manava gaogao e fesoasoani tele ia te aʻu. O isi e inu se sipuni sipuni o le suāuʻu manogi.
  • O nisi e faʻamautu le ava malosi ma gaʻo inu.
  • Alu solo! Alu i totonu mo taʻaloga.
  • Faatapulaa le atuatuvale, malolo, malolo.
  • Afai e le mafai ona e alu i le faletaele mo le umi atu nai lo le 3 aso, fai Mikrolaks microclyster (e te le masani ai) pe inu vai (e le na o bisacodyl, ou te aioi atu ia te oe!)

Afai ei ai ni au fesili - fesili! O le a ou fiafia e fesoasoani i tagata o loʻo i ai se faafitauli faigata.

O le a se isi mea e mafai ona e faʻataʻitaʻiina mai faʻamau paʻu?

E le fautuaina mai e le MAGALI mea faaopoopo ole taumafa Evalar Fitolaks Fruit bar

Faʻaleagaga le aoga e aunoa ma le tiga, faʻavave ma le poloka. Iloiloina o le tuufaatasiga. Talia ma maloloina.

o le mea na tupu na ou manaomia ai se maʻi, mo se tasi fua. O le filifiliga na pa'ū i luga o le fale Fitolaks. O le tuufaatasiga e masani ma aoga, o lona uiga o le a le maua nei tiga o le manava inosia. O le mea taua na mafua ai le le lava o Senna. I le mamafa, "sukalati" e tusa ma le 50 kalama - mamafa.

Ua toe iloilo e Phytolax

O le phytolax o se mea e masani ona galue malosi i meaola e faavae i luga o le pulp dried o apricots, flax ma le senna, fatuainina lau ma dill. Phytolax e faaosofia ai le manaʻoga. O tagata e maua fua e aofia ai le suka, fua masani, cellulose, aerosil.

O mea e maua ai le taumafa o mea taumafa e maua ai se aafiaga lelei, mo se faataitaiga, o senna e maua ai se aafiaga tele, e faaosofia ai le mauaina o le atigipusa tele, o le pill o loo i ai se aafiaga o le antispasmodic, o le apricot e taofia ai le leiloa o le potassium, lea e mafua mai i le vaivai o le manava, o le Psyllium o loo i ai le tetee-inflammatory, aafiaga antispasmodic.

O le phytolax o se fualaau suamalie-o le papaa ua teuteuina e faigofie ona ave, talu ai e leai se mea e tatau ai ona inu i le vai.

Otootoga faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻasaʻo, faʻatasi

E fautuaina mo tagata o loʻo mafatia mai le Constipation ma le atony, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o galuega o le manava.

E le tatau ona faʻaaogaina i le taimi o maitaga, i le vaitau o loʻo susu ai se fafine, ma mo tagata e maua ai le gasegase i vaega o loʻo faia ai le fesoasoani faaopoopo.

Metotia o le talosaga (metotia)

Mo tamaiti mai le 14 tausaga ma tagata matutua e fautuaina le faʻaaogaina o meaʻai i le afiafi, 2 paluga faʻatasi ma se taumafataga. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaleleia le mauaina i vaega e 4.

O le gaioiga o le fualaau faasaina e tupu i le aluga o le po, o le a maua le taunuʻuga pe a uma le 9-10 itula. O lenei faiga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faigofie, aua e fetaui lelei ma le natura natura masani a le tagata.

O le umi o le pilini e tatau ona 2 vaiaso. Masalo o le toe faia o le kosi.

A faʻaaogaina le fualaau faasaina Fitolax i mea e seasea tupu, o meaʻai, manava manava ma le atinaʻeina o meaʻai, o lona uiga, o le gaosiga o le gas i le manava, e mafai ona tupu.

E leʻi i ai ni mataupu pe a tupu mai le tele o lenei taumafa.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fesoasoani a le Fitolax, matou te fautua atu e faʻatalanoa se fomaʻi. E tatau ona manatua e le o se vailaau faʻalaʻau meaʻai. Faʻaopoopoga - ua na o se faʻaopoopoga i meaʻai e te faia, lea e fesoasoani e faaleleia atili ai lou tino ma ia maloloina. O le mea lea, afai e leaga lau soifua maloloina, e tatau loa ona e talanoa i se fomaʻi.

O loʻo maua le fesoasoani faaopoopo o le phytolax i le ituaiga o sipuni poʻo i le ituaiga o mea maʻaleʻale. E mafai foi ona e fetaui ma Fitolaks i le ituaiga o le meainu, lea e mafai, pe afai e manao ai, e mafai ona faaopoopo i au mea e sili ona e fiafia i ai, faapea foi ma le lauti.

Fautuaga / iloiloga a fomaʻi: o loʻo iai a matou vaega tele o faʻatalatalanoaga i luga o la matou upega tafaʻilagi, lea e faʻatalanoaina faʻapitoa e le fomaʻi Fitolax e fomaʻi ma fomaʻi - vaai

  • Evalar, Rusia
  • Faʻafiafiaga ola: seia oʻo i le 01.11.2020
  • Evalar, Rusia

Phytolax - pe faapefea ona fai se laxative: tuufaatasiga ma le aoga o fualaau faasaina, analogues ma le tau, iloiloga o fualaau faasaina

Mo faʻafitauli i faʻalaiga o le manava, faʻafitauli o le motumotu o le intestinal, o fomaʻi e fautuaina le ti, concentrate, faʻamau poʻo pepa Fitolaks.

O nei tupe e aʻafia i mea faʻapitoa e aʻafia ai le ola maloloina (BAA), lea e faʻatele ai ma saogalemu ai. Aoao mai faatonuga mo le faʻaaoga e uiga i meatotino o fualaau faasaina, auala o le pulega.

Manatua o fualaau e le aoga - e lamatia mo le soifua maloloina.

Phytolax O mea faʻaleleia faʻaleleia faʻaleleia o se meaʻai tele o meaʻai lea e faʻamalolo ai le faʻamalosi ma isi faʻafitauli o le manava. O le aoga o le gaioiga e mafua ona o le i ai i le tuufaatasiga o vaega taua o fatu laau - apricots, senna, plantain. O le faʻaaogaina o ituaiga eseese o le faʻamalologa o lona uiga o le a fesoasoani e faʻateleina ai le faagasologa o le faʻalauteleina o le manava.

E fa ni faʻalauiloaina o le tuʻuina atu o meaʻai faaopoopo, eseese i le tuufaatasiga ma le faʻamoemoega. O latou uiga:

Laumei faʻamaloTeaLiʻo le suavaiItū
FaʻamatalagaLatafiafia lauulu enaena enaena e tusa ma le 0.5 g, suamalie, manogi o laau ma fuaTea ma le faʻaogaina o mea e gaosiaSuavai faʻapitoaGlazed Bar
FaʻavaeApolot paʻu, meaʻai o le dill, sene extract, togafiti masani o fualaʻau, fructose, croscarmellose sodium, cellulose microcrystalline, stearate calcium, silicon dioxide, extractainiteTotoga o fualaau o le natura, lau senna, fasi apricot mago mama, fugalaau chamomile, laula lauPaʻu o le Plum, fennel, senna ma buckthorn extracts, plantain leavesLaʻau, togafiti masani o fualaʻau, fila o le saito, meaʻai o le paluga, paʻu uʻamea paʻu, mea totino o fatu, mea e faʻafefiloi ai meaola, paʻu o le suka
FaʻapipiʻiPaʻu mo le 20 po o le 40 pi.Pauna o 20 taga mama (2.1 g)Pulu o le 50 poo le 100 mlTasi le pa 50 g, i totonu o se ato 12 pcs.

Fale faʻamaloilo

O vailaau e le o se vailaau, o se meaʻai faʻalauteleina ma se faʻalauteleina o mea. Faʻataʻitaʻiga faʻaleaganuʻu o le laina Fitolax o loʻo i ai mea nei:

  • vaivai
  • faamalosia le tino
  • i ai le aʻafiaga o le ita,
  • faateleina le pule faitalia o gland o le gastrointestinal tract,
  • faamatuu atu le manava
  • tolopo le potassium, calcium,
  • mimiti le feces,
  • faʻaleleia le motumotu
  • faʻaosofia ai le faʻaleleia o talipupuni,
  • saturate le tino ma vitamini, minerale,
  • faʻamaonia le masani o gaioiga o le manava.

O ia aafiaga e maua i le aofia ai o le phytocomponents i le tuufaatasiga, o ia mea uma ei ai ni mea totino. Vaega faʻamalosi o le le faʻatau fualaau faasaina:

Apricots - mauʻoa i vitamini, acid ascorbic, minerale, fiber, faʻamalosia, aʻafiaga. O le fualaau aina e aofia ai le tele o le potassium, lea e puipuia ai lona le atoatoa. Ona o le anotusi o le pectin ma le polysaccharides i totonu o le manava, ua fausia ai hydrocolloids, lea e faʻapupulaina ai le faʻaaogaina o vaega eletise.

Senna poʻo Alexandria leaf - fesoasoani i le atony o le atigilima tele, faʻavae. O loʻo i ai i le vailaʻau aʻafiaga ma antraglycosides e faʻaolaina ai le faʻaaogaina o masini reservestive receptors.

Plantain - o se antispasmodic, anti-inflammatory ma le laxative laau, teu lemu le mucosa gastrointestinal.O le mea autu e gaosia ai le aucubin glycoside.

Uma - faʻalauteleina le pulefaʻatonuina o laufanua oona, o loʻo i ai se aʻafiaga, ma le faʻaleagaina.

Laupepa e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamalosi

Mo le tupulaga e sili atu i le 14 tausaga ma tagata matutua, o fualaau o Chewable Phytolax ua fuafuaina. Faʻataʻitaʻi fomaʻi e ave i latou i le lua afiafi i le afiafi faatasi ai ma taumafataga. A maeʻa ona fufulu pepa, e tatau ona e inu vai. O le aafiaga leaga e tupu pe a mavae le 8-12 itula. I le faʻasolosolo faifaipea, e mafai ona faʻalauteleina le fualaau i ni meaʻai se fa. O le vasega o le taliaina e 14 aso, pe afai e tatau ai, toe fai.

Liʻo le suavai

Aʻo leʻi faʻaaogaina le concentrated liquid Fitolax, lulu le fagu i le mea lelei lelei e aveese ai soʻo se mea e mafai ona maua. Ua solo le vai i le aofaiga o le tasi sipuni i le afa o vai vai. E sili ona lelei le inu i le paluga i le taimi o le 'aiga o le afiafi poʻo le meaai mulimuli ao lei moe. Afai e manaʻomia, o le a faʻaleleia le atunuʻu i ni sipuni se fa. O le togafitiga e fitu aso.

Fitolaks lauti

E masani ona faʻaaoga e tamaitai le lauti Fitolax mo le mamafa o le gau e avea o se mea faigaluega tutoatasi poʻo le tuʻufaʻatasia i mea taumafa, faʻasaina o meaʻai ma taʻaloga. E tasi le taga mama e sasaa mai i se ipu vai inu, faʻafesoʻotaʻi mo le 5-10 minute. E tatau i tagata matutua ona ave se ipu / aso i le taimi o taumafataga, e mafai ona e faʻaleleia le fualaau ile lua tioata. O le vasega o le faʻatagaina e oʻo atu i le lua vaiaso, pe a manaʻomia, toe fai.

Phytolax pa

O le pusa Fitolax e sili atu le manaia o lona tofo nai lo isi fualaau oona i le laina. E mafai e tagata matutua ona 'ai 1-2 pc / aso mo le silia ma le fitu aso sosoo. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaauau le vasega pe a uma le faʻatagaga a le fomaʻi, pe faʻafia ona toe fai. I le faʻaopopo atu i le tele o aafiaga, o faʻamau e iai mea taua o mea taumafa.

Faatonuga faapitoa

O le Phytolax e faatatau i mea faʻaaogā faʻasolosolo ma e aofia ai na o ni mea masani, o lona uiga, o le meafaigaluega e le o se vailaau ma e le tatau ona faʻaaogaina e avea o se togafitiga tutoʻatasi.

O faʻamaʻi lelei e aofia ai le inisini muamua, lea e fesoasoani i le faʻafaigofieina o le microflora o le intestinal ma puipuia ai le faʻaaogaina i se auala masani. O tagata mamaʻi ma le falu o le le faapalepale e tatau ona faʻaaogaina meaʻai faʻatasi ma le faʻaeteete.

O le faaumiumi o aafiaga o resins i le tuufaatasiga o fualaau faasaina e mafai ona oo atu ai i le vevesi, gaioiga o le ate ma le metabolism.

Phytolax ao maitaga

I le taimi o le fananau mai, ua faʻasaina Phytolax, talu ai o loʻo aofia ai le tele o vaega o le vailaʻau e iai mea e afaina ai. O le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega e mafai ona mafua ai le faʻaleagaina o le fausiaina o tama. O le phytolax i le taimi o le fafagaina e le fautuaina, ona o ona vaega e ulu i le susu o susu, e ono afaina ai le tino vaivai o le pepe fou.

O le laina atoa o Fitolax e faʻasaina mo le faaaogaina e tamaiti ma tamaiti i lalo o le 14 tausaga. O lea faʻasa e fesoʻotaʻi ma le i ai o le senna i totonu o le tusi. E mafua ai se aafiaga malosi tele ma e mafai ona oʻo atu ai i le tui o le intestinal, ogaoga tiga e oʻo lava i tagata matutua, i tamaiti o le aʻafiaga e mafai ona sili atu ona matauina. Aʻo le i faia ni meaʻai faʻapitoa, talanoa ma fomaʻi.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E le fautuaina e fomaʻi le tuʻufaʻatasia o le Phytolax ma isi vailaʻau faʻamalosi, aemaise lava e faʻavae i luga o le extract senna.

O lenei mea e mafua ai le faaleleia atili o le lelei ma e mafai ona iu i le atinaʻeina o tiga ogaoga i totonu o le manava.

I lalo o le faʻasalaga ma le faʻapipiʻiina o tupe ma isi mea faʻaaogā faʻasolosolo - ia le itiiti ifo i le lua itula e tatau ona faʻafefe i le va oa latou tui. E le mafai ona tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o mea taumafa faaopoopo i le ava malosi.

Phytolax tau

E mafai ona e faʻatau Fitolaks e ala ile falemaʻi poo luga ole initaneti. O le tau o se faʻaoga faʻapitoa e faʻaaogāina e faʻalagolago i foliga o le faʻasaʻolotoina, le tele o le afifiina. Tau faʻatatau mo tupe:

Eseese mea taumafaInitaneti tau i rublesFaʻailoga tau faʻatau toga i rubles
Pusa 40 pi.294310
Pusa 20 pcs.192210
Manatu 100 ml367390
Tea, taga mama, 20 pcs.184199
Paʻu 50 g, 12 pcs.9601000
Bar 50 g, 1 pc.109115

O meaʻai le lelei, o se olaga le talafeagai, faafitauli tau le siosiomaga ... O nei mea uma, e pei ona tatou iloa mai le faasalalauga, ua paʻu le paʻu ma ua ufiufi i se vevela, o le uiga - pau, malosi - e faʻaumatia ...

O nei mea taua, e pei foi o le mamafa o lagona, o faafitauli i vailaau, ma le le lava o le faamamaina o le tino e oo atu ai i se faafitauli faigata e pei o le mausali. E mafua ai le tele o le faʻavauvau ma afaina ai le tino.

O se mea lelei i le taimi nei, e le tatau ona tatou tuʻuina se vailaau faʻamalosi pe inu vai inu, aua o loʻo i ai i le taimi nei le lelei ma le saogalemu o lona uiga o le fesoasoani e taulimaina lenei ituaiga o solia o le gastrointestinal tract.

Ioe, tatou te manaʻomia se mea faigaluega e sili ona le faʻamalosi ma e iai se mea e mafai ona vaʻaia. O le mea lea, i le tele o faʻasalalauga faʻalauiloa ma vailaʻau, o loʻo matou sailia le mea lelei.

Ma, masalo, e le aoga, aua o le toʻatele oi latou e faʻavae i mataupu faavae o fegalegaleaiga ma le tino. O lenei tusiga o le a talanoaina ai se tasi o auala sili ona lauiloa ma faigofie e faʻasaʻolotoina ai le faʻamalosi - o le pusa fualaau aina a Fitolax.

O faʻamatalaga e uiga i lenei oloa e ese lava. O le mea lea, muamua matou te iloa le mea lilo a Fitolax o le kamupani Evalar.

Fitolaks: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, mea tutusa

O le Phytolax o se meaʻai faaopoopo. E i ai sona aafiaga leaga ma ua faʻamoemoe e faʻamamā le tino. O lona faʻataʻitaʻiga ua faʻamatalaina i ona fua ma fualaau faʻalaʻau. Faʻaopoopoga e maua mai e Kamupani Rusia Evalar.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga

O le tea e gaosia i le pepa o taga mama e 20 fasi vaega i le pusa. E manaia le tofo ma le manogi. I le avea ma vaega taua, e aofia ai:

  • laʻau o senna (kasasi),
  • chamomile fugalaau
  • mago apricot
  • fualaau aina
  • laʻau tila
  • mea manogi masani "Strawberry".

Lau lapisi faʻamafanafana ma le manaia lelei ma le manogi. O le aʻafiaga o ia mea o loʻo faʻamatalaina i vaega nei e aofia ai i lona fatuga:

  • apilupo paʻu
  • cassia poo senna aveese,
  • fualaau suamalie, lea e faʻaaogaina e avea o se mea suamalie,
  • selesele o le plantain
  • MCC ma croscaramellose, o vaega ia o le laulau e avea ma se ave taavale,
  • toso
  • amorphous silica ma vailaʻau o le calcium stearate o vailaau e taofiofia ai pe faʻamalolo,
  • togafiti masani o fualaʻau.

O le pusa fualaau aina o loʻo i ai le vaega lenei:

  • paʻu
  • suauu suauu ma le dextrinmaltose ua faaopoopo i le pa e avea ma tagata e taofiofi,
  • fualaau faisua glycerin, ua faʻaofiina i totonu o le tuufaatasiga e pei o se uila,
  • faʻamaʻi mea manogi,
  • E 202 faʻaopoopoga e avea o se mea e puipuia ai,
  • fiva saito
  • inulin
  • uʻamea o le fasi anufe ma 'ulu i luga o le pupuni o le plantain,
  • O le 330 e faʻaaogaina e avea ma pule faʻatonutonu eletise,
  • whet protein concentrate,
  • toso
  • paleni
  • mea manogi lelei "Strawberry",
  • vai mama
  • trichlorogalactosaccharose, lea e faʻaaogaina i pa e pei o se mea suamalie.

O se faʻamoemoe o se vai e maua ai le manaia lelei ma le sogisogi o loʻo aofia ai vaega nei:

  • suamalie elemene
  • fualaau suamalie
  • o le kasisini, fennel, buckthorn.

O kekekeke sukalati e 60% koko ma senna extract.

Pharmacological group

O le aʻafiaga o le faʻaopoopoga o mea taumafa o loʻo faʻamatalaina e ona vaega o loʻo iai.

Apricots e aofia ai vitamini, micro ma macro elemene, fiber diet, (fiber), ei ai le faʻamalosia lautele ma le aʻafiaga. E i ai le tele o le potassium, lea e puipuia ai lona toesea, e faʻavevesiina e le faʻamalosi o le intestinal.

Senna, kasasia po o le laʻau Alesania o loʻo faʻaaogaina e fai ma laxative mo le atony o le kolone, o le masani masani. O le aʻafiaga o le laau o loʻo faʻamatalaina e ona vailaʻau oona, lea, o le faʻapalapalaina i totonu o le vaega o meaʻai, e faʻamalosia ai le gaserointestinal mucosa receptors, ma mafua ai le faateleina o peristalsis.

Plantain e iai sona aʻafiaga leaga, e faʻafefe ai maso maso o le gastrointestinal tract, ma faʻasaʻo ai le faʻaogaina o le faʻaogaina.

E i ai le aʻafiaga o le antillisodic ma le carminative, e faʻateleina ai le pulefaʻatasia o mea e ola ai.

Mo le maʻitaga ma le lactating

Tea, mea maʻaleʻale, sukalati ma le mafaufau e le tatau ona faia e fafine o loʻo fanauina se pepe ma fafagaina.

O le fualaau aina fua e le faʻasaina mo tamaitai i le tulaga ma le susu. Ae afai na te leʻi aveina aʻo lei maitaga ma lactation ma e le iloa pe o le a faʻaosofia ai se faʻaopoopoga o le allergy, ona lelei lea ona aloese mai lona faʻaaogaina. O le mea moni o le i ai o se faʻafitauli faʻafuaseʻi, e tatau ona e faʻaaoga tui antihistamines, lea e mafai ona afaina ai le tamaititi poo le tamaititi.

Tulaga o le teuina

Faʻaopoopoga e tatau ona teuina i le vevela e oo i le 25 tikeri. O lona ola ola e 3 tausaga, mulimuli ane e le mafai ona faʻaaoga se faʻaopoopoga meaʻai.

E mafai ona e faʻatau ni meaʻai e le gata i le fale talavai, ae faʻapea foi i faleoloa faapitoa, e le manaʻomia se faʻasalaga, ae e le tatau ona ave e aunoa ma le feutagai ma se fomaʻi, talu ai o faigata i le fale e mafai ona faʻavevesiina e faamaʻi matautia lea e mafai ona iloa e se fomaʻi ma faʻamaonia togafitiga talafeagai i se taimi talafeagai.

I le faaopoopo atu i le fesoasoani a le Fitolax, o loʻo i ai le tele o ana mea tutusa:

  1. Senade. O fualaau faasaina ua gaosia i foliga o laupepa mo le puleaina ole fofoga. I le avea ai o se mea malosi, latou te aofia ai le vaovao vao. O se vailaʻau faʻasaina o fualaau toto, lea ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina i tagata mamaʻi e sili atu i le 6 tausaga pe a fai ei ai le malosi o le tino, e mafua mai i le le mautonu ma le faʻalavelave o maʻi o le kolone. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faatonuina e faatonutonu ai le ogaumu i le afaina ai, o le mumū o le solo, maso. A maeʻa le faʻafofoga tautala, e mataʻituina le aafiaga pe a mavae le 8-10 itula, o lea e fautuaina ai e inu le vailaau i le po. O le suʻega e filifilia e faalagolago i le tausaga ole maʻi. Mo tamaiti 6-12 tausaga le matua, o le vailaʻau ua faatonuina ½ laulau 1 taimi i le aso (afai e leai se aoga, e mafai ona faateleina le fua i le 1-2 papa). Mo tagata gasegase e sili atu i le 12 tausaga le matutua, o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻamatalaina i se aso o le 1 papa. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻalauteleina i aso uma ia 2-3 papa. A filifilia se metotia, e tatau ona faasolosolo malie le faateleina i le ½ laulau. Afai e ave le maualuga o le dosage mo aso e 3 e leai se fale, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O le Senade e le mafai ona ave faʻatasi ma le vaʻaia o le vavave, tiga o le manava o le mea e le masani ai, o le faʻalavelave o le intestinal, o le vevela, o le vevela o le vevela ma le paʻu o le manava, o le toto mai le gasegase tino ma le gastrointestinal tract, le vai masima vai masima. Faʻasalaga, e tatau ona inu i laumei i maʻi o le ate, i le taimi o le maitaga ma le lactation, pe a uma le taotoga o le tino.
  2. Bisacodyl. O fualaau faasaina ua gaosia i le tulaga o laupepa mo le fofogaina o fofoga tautala ma mafaufauga tuusao. E mafai ona ave ni atigi pipi mo tamaiti e sili atu i le 6 tausaga le matua, e mafai ona tuʻuina moligao i le loloto mo tamaiti e sili atu i le 2 tausaga. O fualaau faasaina e tutusa lava faailoga mo le faaaogaina ma Senade. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina sauniuni mo taotoga, suʻesuʻega leitio ma meafaigaluega. O Bisacodyl o loʻo faʻafeagai ma le Senate.

Inu nai lo le faʻaopoopoga o mea taumafa O le fitolax tutusa e mafai ona faia pe a maeʻa ona feutagai ma fomaʻi, talu ai o ia vailaau taʻitasi ua i ai ona lava faʻasalaga ma mafai ona faʻaosoosoina ai le tele o gaioiga e le manaʻomia.

O le tau o Fitolax e tusa ma le 256 rubles. O tau e amata mai i le 39 i le 960 ru.

Tuua Lau Faamatalaga