Pelo o le karite Fala ma pulou

O le tu ma aga masani o le uluaʻi vasega ua leva ona mauaʻa i la tatou masani masani, ma e tele faletua e maua le 'aiga o le aoauli e aunoa ma le sua. O se fofo sili ona lelei i le eseesega o le taumafataga e mafai ona avea ma sefe o le mushroom, lea e faaopoopo ai ni noodles, araisa po o le karite mamafa. O loʻo i ai i le vaega mulimuli le tele o mea taua.

Vaega o le kuka

E leai se mea e tatau ona kuka ai le aano o aano o manu, aua e mafai ona tofo i le tofo o le ipu. E sili ona lelei le filifilia o le veletla boletus poʻo le boletus (i le tausaga atoa e faʻatau atu ai i luga o le maketi), vave ona muamua. Latou te taoto mo le 4-6 itula, ona kuka lea e pei o se susu masani. Ona avea lea o le sua ma mea e sili ona lelei. Afai e leai se auala e suʻe ai, e mafai ona e ave le paʻepaʻe fou po o le pulu.

Faʻasusu le susu i luga o musika poʻo moa anufe e le fautuaina, talu ai e leai se mea e totoe e totoe. Afai e leai sau isi filifiliga, ia faaopoopo i ai se puberi cube ma se mushroom poʻo se mea manogi manogi (pe afai e te le tetee i mea manogi). O le pine karite e tatau foi ona muai sasaa i le vai mo le 3-4 itula, o lea e lelei ai le amata ona kuka i le itiiti ifo i le afa aso ao le i faia le taumafataga o le afiafi. E mafai ona e kukaina muamua, ona e tatau ona falu i aniani.

E faʻafefea ona kuka le kuka i le mushroom ma le pelesa - o fualaau faʻataʻitaʻi ma ata

Afai e te manaʻo e fai se meaʻai, e lelei tele le faʻaaogaina o ituaiga o puʻupuʻu. O meaʻai mamago e fetaui lelei mo le suka, paʻepaʻe papaʻe, boletus po o hafeleti e aoga mo le tuʻuina o le sua o se mea totino ma le manogi, ma o musika fofo poʻo ni anufe anufe o le a faʻaopoopo le siʻomaga. E mafai ona e faia ni mea le mautonu, mo se faataitaiga, laʻau Saina po o le shiitake, nigela, ma puaa. E le gata i lea, o le a e manaʻomia fualaʻau: aniani, kāloti, pateta.

Ou suamalie ua kuka i le karite

O lenei fuataga o le vaifofo faigofie lea e manaʻomia ai se tau itiiti. O le a e manaʻomia:

  • moa maso malolo - 2-3 lima,
  • karuti
  • riki
  • pateta - 2 pcs.,
  • moa fualaʻau - 3 sipuni,
  • penina penina - 1 ipu.

O puʻu ma karite e tatau ona faʻagasolo muamua mo le 4-5 itula. Ona amata lea ona kuka. Faia lenei mea:

  1. Salu le grits.
  2. Tuu le suamalie o le mushroom i luga o le afi, pe a uma ona 'otiʻoti maso masima i ni vaega laiti.
  3. Uʻu pateta, tipi i totonu o ni nai pusa. A oʻo mai le susunu, faʻapipii ia pateta iina.
  4. Tipi le kāloti ma tapuni aʻi aniani. Fuga, faʻapipiʻi karite uamea i le mea e tasi. Faʻaauau pea seʻia oʻo ina faʻalanuina le kuka.
  5. A maeʻa le 10-15 minute, tuʻu le fuga.
  6. Aumai i se mea toe vevela, taofi sina mea itiiti i lalo o le tapuni ma tautua.

Suauu Musususu Faʻafefe

O tagata e puʻeina faʻatautaia o mushroom o loʻo aoina i latou lava e masani ona puleaina a latou lava atinaʻe mo le taumalulu. Mo le sauniuniga o se taumafataga manaia taualoa i le taumalulu po o le tautoulu, soo se ituaiga o meaola e talafeagai lelei, e foliga mai e manaia e pei o ni anufe meli. O le a e manaʻomia:

  • tioata tioisa - 800 g,
  • pateta - 3-4 pcs.,
  • karuti
  • riki
  • penisina palesi - 1 ipu tioata,
  • Lavrushka
  • pepa uliuli, masima.

Faʻasusu le gaʻo i luga o masini tioata e sili atu le faigata nai lo musika ua mamago, o lea e taua ai le faʻaopoopoina o se vaitau faʻapitoa poʻo le bouillon cube. Afai oe teteʻe i mea manogi, faʻasaga oe lava i le pepa uliuli. Faia lenei mea:

  1. Faʻasamaʻi masologa ma, a aunoa ma le faʻafefe o le vai, faʻatumu se pusa atoa. Aumai i se mea vevela. Faʻaopopo le laʻau ma le pepa.
  2. Otioti pateta i ni vaega laiti, tuu i lalo i totonu o le apa.
  3. Faʻapipiʻi kāloti ma aniani, fulu. Faaopopo se ipu tioata muai kuka.
  4. A mavae le 15 minute, tuu le fuga. Toe faʻafefeteina, uu i lalo o le tapuni mo le 10 minute.

E faʻafefea ona kuka mai 'anufe anufe

Afai e te le iloa pe faʻafefea ona kuka le kuka i le mushroom ma le pale tile, amata ona kuka i fualaau faigofie. O anufe anufe e faigofie ona faʻatau i totonu o soʻo se faleoloa, ma o le ipu o le a sili atu le malamalama. O le a e manaʻomia:

  • anufe anufe - 1.5 kg,
  • pateta - 2-3 pcs.,
  • karuti
  • riki
  • moa tua
  • penina penina - 1 ipu.

O anufe anufe o le anufe e matua faʻaitiitia i le gaʻo i le taimi o le kuka, ae leai se tofo faʻalauiloa. O le mea lea, e sili atu le kukaina o se ipu i totonu o le moa moa pe faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o mea manogi faʻapitoa. Faia lenei mea:

  1. Tuu le moa i tua ma le aano o manu o loʻo totoe i totonu o se fagu, faʻatumu i vai. A amata ona faʻafefete le susu, aveese le pulu, faaopoopo le masima, pepa ma le bay bay, faʻaitiitia le vevela ma tuʻu i lalo ole tapuni mo se itula.
  2. Aveese le moa ma aveese fasi fasi aano mai le selu.
  3. Otioti pateta i totonu o poloka, tuu i lalo i totonu o le susu.
  4. Faʻasalaina faʻasalaga anufe anufe ma fagaina seia maeʻa le vai.
  5. I totonu o se mea e ese ai le falai, fulu kātiti ma aniani, ma faʻaopopo i ai penisina palu.
  6. Tuu ni anufe anufe, falai, fasi moa moa i totonu o se pani. Aumai i se faʻalavelave, tuʻu sina minute i lalo o le tapuni.

Auala e kuka ai soupasi tila ma puʻamu i se fai kuka taofi

Afai ei ai sau kuka e sili ona lelei pe a fai le kuka i totonu o lau umukuka (mo se faʻataʻitaʻiga, Redmond, Philips, Panasonic poʻo le Palemene), e mafai ona e kukaina vave se mea suamalie. Vaʻa sau mai sou o le kulimi suamalie mai le karite tila, lea e aofia ai nai kalori. O le ae manaʻomia mea nei:

  • musipolo i lou tofo - 1 kg,
  • riki
  • kāloti
  • penisina palesi - 1 ipu tioata,

O masimoli suauu, moa anufe po o paʻepaʻe e maua ai se tofo lelei, ae afai e te faʻaoga musipolo po o musika anufe, o le a manaomia nisi mea manogi. E tatau ona e kuka faapenei:

  1. Faʻasolo muamua le karite.
  2. Tipi le pulou i ni vaega laiti.
  3. Grate le kāloti. Tipi lelei le aniani. Tuu i totonu o se kuka taofi lemu, faaopoopo le suauu suauu ma liliu i luga le fugalaau.
  4. Faaopopo le puʻupuʻu ma le gaʻo, faʻatumu i vai. Faaopopo le masima ma mea manogi. Alu i luga o le faʻailoga mo le 40 minute.

Suauu puʻu ma karite ma pipi

O le uluai fua mo le mushroom soup ma le karite o se vaega e manatuaina ai le piko. Ae peitai, o lenei ipu e mafai ona saunia e le masani ai ina ia mautinoa e faʻafiafia le aiga ma malo. O le a e manaʻomia:

  • karite - 1 tioata,
  • piʻo - 4-5 pcs.,
  • musika - 1 kg,
  • pateta - 3-4 pcs.,
  • karuti
  • riki
  • tamato tomati - 2 tbsp. sipuni
  • lafumanu i le ponaivi - 500 g,
  • faga laʻau.

O le falaovi povi e sili ona lelei mo le piko, ae e mafai ona e faʻaaoga le moa poʻo le puaa. Cook pei o lenei:

  1. Faʻasusu muamua le karite, ona kuka ai lea.
  2. Liligi le paluga i luga o ponaivi ma vai, aumai i se vevela. Aveese le afu, faaitiitia le vevela, masima ma tuu i lalo o le tapuni.
  3. Otioti pateta i ni vaega laiti, tuu i lalo i totonu o le apa.
  4. Faʻapipiʻi kāloti ma aniani, fulu. Ona faʻaopopo lea o le kululiki pickles ma le pateta (pe faʻafefe tomato fou).
  5. ◊Oti le pulou i totonu o fasi pepa ma falai i se isi lauulu.
  6. Tuu fasi fualaʻau i totonu o se apa, faaopoopo le karite. Tuu le faʻafela. Auauna atu ma le kirimi kiripulu, lea o le a maua ai se tofo matagofie.

Vitio vitio: auala e kuka ai soupasi ma karite ma musika

Suauu puʻu ma le pale tila o le a avea ma fofo sili ona lelei mo soʻo se taumafataga, ona e mafai ona e kukaina mai oloa faʻatau. O se mushroom masani, e pei o le pata ma le mushroom, o le a faaopoopo i ai le manaia lelei o le vaomatua i le ipu, ma o le lapopoa lapopoa po o anufe anufe o le a faaopoopoina ai le voluma (e tatau ona faʻasaina muamua). O mea faʻaopoopo e fesoasoani i le faia o se taumafataga tulaga ese i taimi uma.

O mea aoga

Penina karite - 0.5 kapu

Galu anufe - 300-400 g

Potato - 3 pcs. (faitalia)

Onion - 1 ulu

Kāreti - 0.5-1 fasi pepa

Tomato sauce - 1-2 tbsp. sipuni (filifiliga)

Olive olive - mo le faʻavelaina

  • 91 kcal
  • 45 minute
  • 45 minute

Laasaga ma lea laasaga ma se ata

O sea soupuni ma pulo ma palele o nisi o taimi e fai mai o se sou mai le laʻititi. O nisi e manatua le taumafanafana i le nuʻu. E mafai ona fou, mamago pe malulu puʻamu, e masani lava o papaʻe, boletus, boletus, boletus. Mai le fouga fou, e mafai foi ona e kukaina se mea faapena, ae o loo maua mai i musika vavao e sili atu ona lelei ma e taua i le tofo.

Suauu moa ma le karite e talafeagai mo se lisi o meaʻai. Fola e faaopoopo atu i vaega o le mashroom soup e pei o se oona - o se sipuni o kirimi kirimigi, ma mo se laumei, o se saumati sina tōmati e talafeagai. Ou te fia alu faatasi ma se tautua ma na o sina sipuni o mea manogi, o lona uiga fuālaʻau fuālaʻau e leʻi faʻamaonia.

Saunia mea o loʻo i luga o le lisi:

E tatau ona fufuluina ma fago le Barley mo le afa itula i le vai malulu, ona kuka ai lea seia oʻo ile afa kuka ma fufulu.

E tatau ona vaʻavaʻai ma 'otiʻoti ni silotilo fou i fasi pepa. E tatau ona susunuina e faamaluluina.
O 'afaʻalisa e tilotilo i fasi pepa ua na o le lafoina i totonu o le vai vevela.

Togi le pulou i totonu o le vai inu ma le karite ua maeʻa.

O le isi taimi e te kuka ai, faʻaopopo i ai le pateta e pei ona manaʻo ai.

Tipi ia aniani ma kāloti lelei ma salu i totonu o le suauʻu fuālaʻau, sina masima.

I le faaiuga o le moomooga, faaopoopo sina saumato sina tamato pe a manaʻomia, ae e le o se mea e manaʻomia, ae o se mataupu o le tofo patino pe mo ni manusisi eseese.

Faʻaopopo fualaau faisua i le faaiuga o le kuka ma kuka uma fua faʻatatau i luga o le vevela vevela mo le lima lima minute poʻo seʻia oʻo i le tikeri manaʻomia o le palanila tila.

Fua Faʻatatau:

- Faʻaeteete i le filifilia o pulou. E fautuaina e faʻatau musika i faleoloa faapitoa. Aʻo leʻi filifilia ni pulou, suesue i aiaiga masani mo le filifilia o meaʻai suamalie ma faʻafeiloaʻi, pe faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa.

- - O se meaʻai maloloina lelei lenei, ia faʻavelaina le tele o taimi mo tamaiti. O le Barley e sili ona aoga i le vaitaimi o le faʻavaeina ma e fesoasoani i le atinaʻeina o le tuputupu ae o le tino.

- Afai e te taofi le sua mo sina taimi, o le a faʻaauau pea ona faʻafefiloi le karite i le vai, o lea afai e te faia mo le lumanaʻi, faʻaopopo sina vai poʻo se susu pe a vevela.

Meaʻai "Suʻu ma musika ma karite":

Muamua, sauni le karite pela. Liligi le cereal i le vai malulu, aumai i se vevela, faʻafefe le vai, faʻamama le cereal. Toe foʻi i tua, toe sasaa vai, faʻapipiʻi. Faaitiitia le afi i se mea maualalo ma kuka i luga o le vevela seia oʻo i le afa kuka. O Barley e faʻasalalau ma e le o se vaʻaia.

Fufuluina pulou ma tipi i papatusi lapopoa.

Fufuluina ma faʻafefete fualaau faisua. Tipi ia aniani ma kāloti i ni tamai kopa, tapuni le lauloni i se naifi.

Uu le suauu manogi i totonu o se pani, salalau le aniani ma falai i luga ole vevela vevela seia oʻo i le auro.

Faʻaopopo le kāloti ma le kalaka. Faafefiloi ma māmā le vela.

Faaopopo le pulou i le pani ma luga o le lapoa lapoa! fulu le afi, faʻavevesi, seia oʻo ina suia le lanu o le pulou.

I le pamu, ua amata ona tatou vevela le susu. E faʻafeuʻamuʻi 'anufe ma fualaau faisua, faʻaopoopo i le susu. Aumai i se mea vevela. Faʻaopopo le karite mamafa, masima ma le pepa e tofo ai.

Kuki seivagana ua kuka le keli.

Faaopopo greens i se minute ae leʻi sauni le supa

Ma liligi i totonu o le kulimi. Tuu atu ia vela ma tape.

Talia, fiafia le fatu ua saunia!


Le fiafia tele i tagata uma!

Faʻasoa i le Kuki i le VK kulupu ma maua ni suʻega se sefulu i aso uma!

Auai i la matou vaega i le Odnoklassniki ma maua ni suʻega fou i aso uma!

Fetufaai le fua i au uo:

E pei oa tatou fua?
Faʻamasinoga BB e faʻaofi:
Talosaga BB i faʻalapotopotoga
Lisi HTML e faʻaofi:
Lisi HTML na faʻaaogaina i luga o blogs pei o LiveJournal
O le a foliga foliga?

Faʻamatalaga ma iloiloga

Aperila 11, 2016 marfutak # (faila)

Aperila 23, 2016 Z Olga # (fua o le tusitala)

Tesema 29, 2015 Angel_lip #

Tesema 30, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 31, 2015 liyatana #

Oketopa 31, 2015 Z Olga # (fua o le tusitala)

Oketopa 24, 2015 Z Olga # (fua o le tusitala)

Oketopa 24, 2015 Vicentina #

Oketopa 24, 2015 Z Olga # (fua o le tusitala)

Oketopa 23, 2015 limon5287 #

Oketopa 24, 2015 Z Olga # (fua o le tusitala)

Oketopa 24, 2015 limon5287 #

Oketopa 24, 2015 Z Olga # (fua o le tusitala)

Oketopa 22, 2015 Just Dunya #

Oketopa 23, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 22, 2015 maraki84 #

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 22, 2015 tomi_tn #

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 22, 2015 Gourmet1410 #

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 22, 2015 yasa1975 #

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 22, 2015 veronika1910 #

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 22, 2015 Aigul4ik #

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 22, 2015 Irina Tadzhibova #

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 22, 2015 Elenochka26 #

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 21, 2015 Feya60 #

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 22, 2015 Feya60 #

Oketopa 21, 2015 Irushenka #

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Oketopa 21, 2015 AkulinA2012 #

Oketopa 22, 2015 Z Olga # (tusitala o le fua)

Leu suamalie i pelesara karite ma pulou

O se filifiliga sili mo le olaola, ae faafetai tele i le palesi karite ma pulou ma le kuka o le sua.

Meaʻai

  • Penina karite - 0.5 kapu
  • Musika (musika) - 500 kalama.
  • Potato - 3 pcs.
  • kāloti - 2 pi.
  • Onion - 1 pc.
  • Titi, pepa, laume
  • Gagana e tofo ai
  • Leu suauʻu

Kuka:

Susunu le falaoamata muamua ma fufulu. Otioti pateta i totonu o ni tamai pusa, tuu i totonu o le vai inu. Tipi le aniani, tapuni le kāloti, tipi le puʻupuʻu i totonu o fusi, falai i le suāuʻu ma le faʻafefete. Auina atu i le pan, faʻaopopo le falesa palesi, masima, pepa. Faʻaopopo greens 5 minute aʻo leʻi kuka.

Pulu faga o karite ma pi ma pulou

O se isi kopi o se sua suamalie suamalie, faatasi ai ma pi ma pi. O le ipu e matua faamalieloto.

Meaʻai

  • Pipi laiti - 3 sipuni
  • Peʻa samasama - 2 sipuni
  • Peʻa lanumeamata - 2 sipuni tele
  • Barley - 6 sipuni
  • Onions, kāloti, pateta - 1 taʻitasi
  • Umi anufe - 3 punetini
  • Faamasima, mea manogi, meaʻai e tofo ai.

Kuka:

O puʻamu, pi ma pi e tatau ona susu i le po. Faʻamama le vai. Sogi barley mo 3-4 itula, sui vai i nisi o taimi ma fufulu lelei le cereal. I le 2 lita o le vai, faaopoopo i ai pi, pi ma cereals, aumai i se vevela ma faʻalanu seia faʻavela. Ona faaopoopo ai lea o le fufuluina o pateta, musolo, aniani ma kapisi tapatalati, masima, mea manogi, otaota i le sua. Kuki seia agavaivai.

Pulu faga o le karite i se fai kuka taofi

E mafai ona faʻavelaina se kuka faigofie ma vave fualaʻau tilotilo e faʻaaogā ai se kuka kuka. I le taimi lava e tasi, o le tofo o ipu o le a le mafatia lava.

Meaʻai

  • ½ kilokale karite
  • 450 kalama o musika
  • 2 pi o kāloti ma aniani
  • 5 pateta
  • 2 l o le vai
  • Titi, pepa, pi ma le pasili, suauu palu

Kuka:

Liligi le cereal i le vai inu, liligi le suauu manogi i totonu o le pesini o multicolo, tuu le sisi ma le kapeti i le afa mama. Fuga mo le 10 minute, faʻaopoopo musika, faʻaauauina le polokalame mo le isi 5 minute. Tuu pateta ma paluga i ni poloka, faaopoopo le masima, pepa ma laau. Filifili le polokalame o "soup" ma faatalitali mo lona faamaeaina.

Pulu fagu faigofie i totonu o se kuka taofi

O lenei fua e faʻaaoga ai mea tutusa. E pei ona i ai muamua. O le eseesega tele lava o le le ulaina e le faia i le amataga. Omoni ma kāloti ua faʻavavevave, ma faʻataoto i le pusa multicolo i le taimi e tasi ma isi vaega o mea. Ma le isi, o le "soup" mode e filifilia ma a maeʻa le ½ itula ua saunia le ipu.

Fautuaga! O le sou i totonu o se kuki faifaimalie e foliga mai e sili atu ona lelei, pe afai e te filifilia le polokalama "Baking"

Pelo o karite Pearl

O vaomatua vaomatua fou e sili ona lelei mo lenei fua. Faatasi ai ma i latou, o le sua o le a matua mauoa ma manogi.

Meaʻai

  • 500 kalama o musika
  • Half o se ipu tiola o le karite
  • 1 lapisi tele
  • 1 lapisi tele
  • 1 lapisi tele.
  • Faamasima, mea manogi e tofo ai.

Kuka:

Susu pelesa paisa seia toetoe a sauni. O pulou e tatau ona tipiina i ni vaega laiti tutusa, gaʻo tipi, tipi koko i le auala lava e tasi e pei o anufe. Tuu fualaau faisua i totonu o se pani, faaopoopo se sipuni sipuni o le suauu manogi, ma tuu i le ogaumu mo le afa itula. I le taimi nei, o le pateta e tipi i ni fasi, ma tuʻu i totonu o ipu. Lisi fualaau faisua ma le karite tila ua faaopoopoina i le fua faatatau o le 1 sipunipuni o le cereal tipi i le 1 tamai ipu. Ma le isi, e sasaa le ulo i le vai inu ma auina atu ile ogaumu mo le 40 minute.

Pulu faga o karite ma puʻamu ma meaʻai

O le igoa lona lua o lenei mea suamalie o le '' oa 'o le karite falaoa, ona e tunu mai ituaiga e lua o aano o manu ma ituaiga e tolu o pulo.

Meaʻai Taua:

  • Lafumanu i luga o ponaivi - 200 kalama
  • Paluga o moa - 250 grams
  • Laʻau vaomatua o ituaiga e tolu - 250 kalama
  • Potatoes, aniani, kāloti - 2 taʻitasi
  • Penina karite - 1.2 ipu
  • Faamasima, pepa e tofo ai
  • Pulu mo le falai

Kuka:

Pepa o karite e tatau ona faʻamaluluina mo le 2-3 itula, ona fufuluina lea i ni nai taimi. Matou te tuu le lafumanu i luga o ponaivi e tao ai, faaopoopo le 1 sipuni ma mea manogi. A maeʻa le 2 itula, faʻapipiʻi grits i le susu ma faʻaauau le kuka. I le taimi nei, ia saunia le moa moa ma ia faia ni meaʻai mai ai. Fufuluina masima, maeʻa mo le tele o teas, ona fufulu lea ma toe fufulu. A maeʻa lenei mea, pulou, faʻapea foi aniani gaʻo ma kālati, e falai i le pata, palu pateta. A toetoe lava a sauni le cereal, faaopoopo le masima, mea manogi, pateta ma salu i le supa, ona avea lea o aano o manu, ma aumai i le sauniuni ile vevela vevela.

Fautuaga! E fautuaina le taofi o meaʻai i totonu o le pusaaisa aʻo leʻi kuka.

Filifili i pulou ma karite

O se taumafataga sili ona faamalieloto o le a fesoasoani faapitoa ia i latou e anapopogi pe le 'ai foi i aano o manu. Loto manaia e lelei atoatoa mo le taumalulu-taumalulu.

Meaʻai

  • Nato hamu - 25 kalama
  • Potato - 2-3 fasi vaega
  • Penina kili - ½ ipu
  • Titi, o afu, taimi e tofo ai.

Kuka:

Sasaa le vai tafe i luga o pulou ma alu i le po. O le karina Penina e sasaa ai le vai malulu mo le 2 itula, e suia ai le vai i lea taimi ma lea taimi. Faʻasaʻu le vai mai le pulou, faʻafiufi le afi. Faʻaopopo i ai se pulou totoa i totonu iina. A uma le suavai, faʻaopoopo le cereal i le sou. A toetoe lava a sauni le cereal, faʻamamaina le pateta, masima, mea manogi ma afu i le sua. A uma le 15 minute, ona sauni lea o le ipu.

Pulu penisini Farani

O lenei ipu na faʻaalia i Provence, lea na leva ona fiafia i sou sola. I le taimi muamua, sa masani lava ona saunia e tagata matitiva mativa - i luga o le vai ae le o le susu, ma le lapisi nai lo pateta e le o iloa i Europa. Lalo o se faʻamatalaga faʻaonapo nei o lenei ipu.

Meaʻai

  • Meaʻai (aano po o fualaau faisua) - 3 lita
  • Potato - 3 fasi vaega
  • Pīni lanu meamata, kapisi gaosi, seleni seleni - 1 tioata taʻitasi
  • Musika - 150 kalama
  • Penina karite - 1 le tioata
  • Tisua kulimi - 1 sipuni
  • Milu - ½ ipu
  • Soya sauce - 2 sipuni
  • Nati vine - 1 sipuni
  • Areto - 4-6 fasi pepa
  • Suauu falai
  • Titi, pepa, mea manogi.

Kuka:

E seleseleina poloka o le Potatoes i ni fasi vaega laiti, ma e tipiina fatu pi i fasi uumi tutusa. O le fagalaʻau o Pearl o loʻo faʻamaluluina, ona fufulu lea i ni nai taimi. O ulu ma fualaʻau tuʻuina i totonu o se ipu e kuka ai le kuka, o le sua e aumai i se vevela ma kuka i luga o le vevela mo le 15 minute. Ona faaitiitia lea o le afi, masima ma mea manogi e faaopoopoina, ma le paluga ipu mo le isi 15-20 minute, seia oʻo ina sauni le karite. O le areto e faʻafefiloi ma le pata. Uʻu le sisi ma falai i totonu o le oven mo le 10-15 minute, seia oo ina lanu auro.

O le kuka ua saunia e fefiloi ma le soya sau, Dijon mustard ma susu. Auauna atu i falaoa falai.

Pelo o le karite Fala ma pulou

O se ituaiga lelei o le kuka mo tamaiti e lelei, maloloina, lelei ma faigofie tele.

Meaʻai

  • Musika - 250 grams
  • Potato - 3 pcs.
  • Barley 1/2 ipu
  • Salu kulimi - 2 pcs.
  • Onions, kāloti - 1 pc.

Kuka:

E tipi puʻupuʻu i ni mea faʻasalalau ma taofi. E seleseleina poloka o le Potatoes. I le taimi lea, o le sipuni ua lelei le gaioiga, o le kelotila ona faʻafefiloi, ona faʻaaogaina lea o fualaʻau. Ua kukaina le suka. O le paʻu ua kuka e toetoe lava a oʻo i le kuka, pateta, musipolo, sisi ma fualaau faisua ua faaopoopo i ai. O le sua e faʻamalieina, faʻapipiʻi le pepa, e kuka le tanoa seʻia faʻamalūlūina, ona faʻasaina lea i se mea e faʻaleleia.

Penina ma le mushroom soup ma le pato

O sea soupili e foliga mai e matua mauoa lava, e sili lava ona kuka i le taimi malulu. O se uiga iloga o lenei sua o le latou le tuʻuina pateta.

Meaʻai

  • ½ leketi anufe
  • 3-4 masimoli mago
  • ½ kilokale karite
  • 2 ala o seleni
  • 2 sipuni tele le sua o le lemoni
  • Titi, pepa, faisua laʻau e tofo ai.

Kuka:

Kuki le pato i fasi pepa mo ni minute se 20, aveese le fulu. Faʻaopopo ni puʻupuʻu muamua, fufulu paʻu uamea lelei, seleni seleni, mea manogi ma le sua o le tipolo i le suka. Aumai le supa i se mea vevela ma tuu i totonu o se ogaumu ua muaʻi faʻamumu, lea e kuka ai se kuka seia kuka.

Palu manu a Pearl

O lenei meaʻai suamalie ma suamalie e tatau ona kukaina mai le pipi malu. O le tamaʻi solofanua i luga o le ponaivi e sili ona lelei.

Meaʻai

  • Musika - 210 kalama
  • Suauu - 45 kene
  • Onion - 1 pc.
  • Tomato - 50 kalama
  • Suavai - 5 tioata
  • Peʻa - 200 grams
  • Barley - ¼ cup
  • Potato - 2 pcs.
  • seleri - 1 le fulu
  • Greens, mea manogi, masima e tofo ai.

Kuka:

E fufuluina fualaau faisua, vela ma tipi i ni fasipepa tutusa. Tipi le pulou ma fufulu lelei. Fufuluina le aano o manu ma tipi i fasi pepa. Faʻamama maeʻaeʻa faʻatoʻaga. Fuga sasisi i pulou i le suauu, faaopoopo aano o manufasi, kāloti ma seleni i le mea e tasi. A uma le pasi, sasaa le sua i le vai, aumai i se vevela. Faʻaopopo le karite pela, kuka seia toeitiiti lava faia. Ona faaopoopo lea o le fufuluina o pateta, masima, mea manogi, otaota i le kuka ma kuka seia faamalulu.

Swabian soup

O lenei vaega o le sou o loʻo faʻaalia i le faʻaaogaina o sina tamaʻi pasi laitiiti, lea e ofi atu ma le fiafia faʻatasi ma le paʻu tila.

Meaʻai

  • Pork - 500 kalama
  • Laʻau fagu barley - ½ cup
  • Musika - 250 grams
  • Laititi pasta pasi - 2 sipuni
  • Potato - 2 pcs.
  • Onions, kāloti, seleri - 1 pc.
  • Pipi Tomato - 1 sipuni

Kuka:

Titi, pepa uliuli, pepa mumu, laulaau laʻau - ia tofo.

Tipi le aano i ni vaega, falai, ona kuka, aveese le afu. Oti le aniani, kāloti ma seleni i totonu o ni fasipepa. Pasene toetoe lava a maeʻa. Salu le pulou, ona fuga lea i le pati tamato. Penina falesa e fafaga vai mo le 2 itula. Faʻaauau ona fufulu.

Aʻo kuka le aano o le aano, faaopoopo ni pateta ma le karite, pe a maeʻa le 8 minute - fualaau faisua ma moa, pasta, masima, mea manogi. Kuki seia agavaivai.

Pulu falaoa suamalie ma le kefir ma musigoo

O le fua muamua e faapitoa le talafeagai i le vevela o le taumafanafana - o se soupasi e faigofie ona saunia ma e le mamafa ai le manava.

Meaʻai

  • Fusi fou fou - 400 kalama
  • Barley - ½ cup
  • 1 lita o le kefir
  • 0.5 lita o vai
  • 0.2 lita kulimi
  • Gill greens, masima, pepa.

Kuka:

E kukaina masimasi ma palu paʻu seia tunu i totonu o se isi pesini, ona faʻamaluluina lea. Faamasima, mea manogi, fufulu falala, kefir, greens gill ua faaopoopo i le masusu masi. A o le i auauna atu, e faaopoopo le kulimi i se vaega.

Sikotisi sasikisi penisini

O lenei fua e iloga i le faʻaaogaina o le mamoe - o le meaai e sili ona fiafia i ai o le maualuga. Ina ia saunia o le a e manaʻomia:

Meaʻai

  • 30 kalama o le mamoe
  • 250 g o musika
  • tolu o le ipu tioata o le karite
  • 1 lapisi lanu meamata
  • 1 koko
  • 1 seleri
  • pata mo le falai
  • masima, mea manogi, meaʻai e tofo ai.

Kuka:

I totonu o se pa uʻamea, fuga mamoe faʻasusu ma aniani, faʻasala i ni vaega, seia oʻo ina vaivai. I le 2 lita o le vai matou te tuʻuina le aano ma aniani, ma kuka mo le 30 minute i luga o le vevela vevela, masima. Faʻafefete le cereal e fufulu ni nai taimi ma faaopoopo i le supa. Otioti le kāloti ma seleni i fasi pepa, faaopoopo i le sou. A maeʻa le 15 minute, faʻapipiʻi puʻamu ma mea manogi, kuka seia faʻamalulu. Aʻo leʻi aveeseina le pamu mai le vevela, faʻaopopo ni laʻau matala.

Fautuaga! O le Tamai Mamoe e tatau ona tuʻu i le vai malulu mo le 1-1.5 itula aʻo leʻi kukaina

Penisini o le beet beetot

O le beroro ma pulou ma le pale tila e le itiiti ifo le lelei. E le gata i lea, o le kukaina e le faigata tele.

Meaʻai

  • Chick - 300 grams
  • Pearl barley - 100 grams
  • Beets - 0.5 kilokalama
  • Musika - 150 kalama
  • Onion-1pc
  • Kāreti - 1 pc.
  • Bulgarian pepa - 1 pc.
  • Pipi Tomato - 1 sipuni
  • Lemon wai - 2 sipuni
  • Greens, masima, pepa - ia tofo

Kuka:

Grate beets, liligi i luga o le sua o le tipolo ma faʻapipiʻi seia faʻavela. Palu moa, faʻapipiʻi le falesa mata. Salu le pulou, ona vevela lea. Pasia o gisa, pepa ma kāloti ma le pati tamato. Faʻafesoʻota mea uma ma kuka i le vevela vevela mo le 10-15 minute.

Tuua Lau Faamatalaga