Le fualaau faasaina Phosphoncial: faatonuga mo le faʻaaogaina

fofo mo le puleaina o le tino.

1 ampoule e aofia ai:

mea galue malosi: phospholipids (Lipoid C 100 *) - 266.00 mg, e tusa ai ma le phosphatidylcholine - 250.00 mg,

tagata faʻapitoa: Gasoline ava malosi - 45.00 mg, acid deoxycholic - 126.50 mg, sodium hydroxide - 13.40 mg, sodium chloride - 12.00, riboflavin - e le sili atu i le 0.50 mg, vai mo le tui - e oo atu i le 5 ml.

* Lipoid C 100 e le sili atu i le 0.25% a-tocopherol ma e le sili atu i le 0.2% ethanol.

Tali manino mai le lanu samasama ma se manogi lelei.

Fale faʻamaloilo

O phospholipids o loʻo i totonu o sauniuniga e talitutusa lava i la latou vailaʻau vailaʻau i phospholipids, ma e sili mamao atu i latou i le mea o loʻo maua i le polyunsaturated (acids). O nei elemene malolosi-eletise o loʻo aofia i totonu o le fausaga o siama siaki ma faʻafaigofie ai le toe faʻaleleia o tisipai o le ate. Phospholipids e aʻafia ai le gasegase o le lipidroteins faʻamalosi e ala i le faatonutonuina o le metabolism o le lipoproteins, o se taunuuga o nei gaʻo le mautonu ma cholesterol ua liua i ni fomu talafeagai mo le felauaiga. aemaise lava ona o le faateleina o le gafatia o le lipoproteins maualuga (HDL) e faapipii ai le cholesterol, ma ua faamoemoe mo le toe faapaleni. I le taimi o le faʻamalositino o phospholipids e ala i le biliary tract, ua faʻaitiitia le numera lithogenic ma faʻaleleia le talo.

Pharmacokinetics

O le pipii tele i le lipoproteins maualuga, o le phosphatidylcholine e ulufale, aemaise lava, i totonu o le ate.

O le afa o le soifuaga o le holip component o le 66 itula lea, mo le gaʻo faʻamamaina o gaʻo - 32 itula.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le Phosphoncial e maua i foliga o capsules: le tele No. 0, gelatinous, palenu moli, o mea o loʻo i totonu o kapula o se lanu lanu samasama-lanu enaena ma se manogi faapitoa, faatasi ai ma le malosi o le mamafa, o laau taʻitasi e pipii faʻatasi i totonu o se pusa tele (10 pcs. afifi i totonu o se atigipusa pepa, 15 pcs. i pusa momoe, 2 po o 4 pusa i totonu o se atigipusa pusa).

1 capsule aofia ai:

  • mea aoga: C100 lipoid (phospholipids) - 200 mg (tutusa i le phosphatidylcholine i le 188 mg), silymar - 70 mg (tutusa ma le silibinin i le 50 mg),
  • vaega faaopoopo: povidone (collide 90F), colloidal silicon dioxide (malae vaalele 300), magnesium stearate, calcium phosphate dihydrate, dihahydrate trehalose,
  • ulutala capsule: dioxide, gelatin, vali, lanu samasama.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faʻaleagaina o le ate, o le hepatitis sili ma le tumau, o le cirrhosis, o le hepatic coma ma le prcoma. togafitiga muamua ma mulimuli ane mo togafitiga o taotoga i le itumalo o le hepatobiliary, faaleagaina o le ate i mea tiga, gasegase o le maʻitaga, psoriasis (e pei o le fomaʻi), maʻi o le radiation.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le taimi o le susu

I le taimi o le maitaga, ona o le i ai o le ava benzyl i le sauniuni, lea e mafai ona ulu i le pa puipui (o le faʻaaogaina o fualaau oona ei ai le alcohol benzyl i pepe faatoa fananau mai poo tamaiti ua leva ona fananau mai na aʻafia ai i latou i le atinaʻeina o maʻi tuga o le dyspnea) i mataupu pe a sili atu le manuia o le tina i le mea e ono lamatia ai le tamaititi.

E le fautuaina e faʻaaoga i le taimi o le tausiga o le susu ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le saogalemu o le fualaau faasaina.

Faatonuga faapitoa

Faaaoga naʻo le tali manino! Lapataiga: o le vaifofo e aofia ai le ava malosi. Mo naʻo le faʻaaogaina o mea faʻafefe. Tamaiti. O le fualaau e faʻaaogaina e togafitia ai tamaiti e sili atu i le 12 tausaga.

Aafiaga i le mafai ona ave taavale mamasini

Faʻasologa o Taimi

Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

Le sosaiete faaletulafono o lona suafa ua tuʻuina atu le lesitalatusi faamaonia

Bacter LLC, Rusia. 107014, Moscow, st. Babaevskaya, d.6.

Faʻamatalaga e uiga i faʻalāpotopotoga e mafai ona faʻatonuina tagi i luga o le lelei o le vailaʻau

CJSC Canonfarm Production, Rusia.

141100, Moscow Region, Shchelkovo, ul. Zarechnaya, d.105.

Faʻatau

Federal State Budgetary Institution "Russian Cardiology Research and Production Complex" o le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Russian Federation, (FGBU "RKNPK" o le Matagaluega o le Soifua Maloloina o Rusia), Rusia.

121550, Moscow, st. 3rd Cherepkovskaya, itu. 15 A, itulau 24, itulau 25, itulau 48 - Faʻaaliga faʻapitoa o sauniuniga faʻapitoa.

LLC "Grotex", Rusia.

195279, St. Petersburg, Industrialny pr., Fale 71, fale 2, tusi A.

Pharmacodynamics

Phosphoncial o se faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le ate ma le talo. O le fualaau faasaina e toe fua mai ai aafiaga o mea tau vailaʻau o mea aoga - flavolignans o Milk Thistle (i le tulaga o silibinin) ma phospholipids.

O le faʻataʻitaʻiga o le faʻamalolo o le tino e faʻaalia e pei ona taua i lalo:

  • faaosofia ai le gaosia o polotini,
  • faatulaga le metabolism o phospholipids, proteins ma lipids,
  • fesoasoani e faʻaleleia le tulaga o le ate ma faʻaleleia lona faʻatinoina o le faʻamamaina,
  • auai i le faagasologa o le faatoaagaina mai ma le puipuia o faiga o le enzyme faalagolago i le phospholipid,
  • fesoasoani i le faʻasaoina o le hepatocytes ma fesoasoani e toe faʻaleleia o latou fale ua faaleagaina,
  • e taofia ai le fausia o mea fesootai i totonu o le ate,
  • faʻaalia ai le faʻamalosiaga i le i ai o cholestasis.

Contraindications

O se faʻalavelave i le aveina o le gaosiolosi o le i ai o le hypersensitivity i soʻo se vaega.

Ona o le tulaga tutusa o le estrogen-pei o le silymar, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻamaʻi tele i faʻafitauli faʻaleagamoni e pei o le prostcin carcinoma, carcinoma uterine, ovary, breast, fiberroid uterine, utometriosis.

E le fautuaina e faʻaaoga le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma le lactation.

Faatonuga mo le faaaogaina Phosphoncial: metotia ma metotia

O le Phosphonial e faʻaigoaina faʻatasi ma meaai. E tatau ona foloina uma totoa ma solo i lalo i le tele o vai.

Fautuaina le metotia e tusa ai ma faʻamatalaga:

  • o le ate o le hepatitis o le vailaʻau e le o viral, o le ate cirrhosis: 2-3 taimi i le aso, 2 capsules, vasega - ia le itiiti ifo i le 3 masina, pe afai e tatau ai, e mafai e le fomaʻi ona faʻateleina le umi o le vasega pe faʻatonu se lua,
  • hepatitis o le vailaʻau vailaʻau (aemaise o le hepatitis B ma le C): 2-3 taimi i le aso, 2 capsules muamua poʻo le taimi o taumafataga, vasega - e oo atu i le 12 masina,
  • o le matua (faʻatasi ma le faʻaleagaina o le ate, HELLP syndrome, faʻamalolo): 2-3 taimi i le aso, 2-3 capsules, vasega - mai le 10 i le 30 aso,
  • psoriasis (o se vaega o le togafitiga): 3 taimi i le aso, 1-2 capsules, vasega - mai le 14 i le 40 aso,
  • fualaau faasaina, onā: 2-3 taimi i le aso, 2 capsules, vasega - 30-40 aso,
  • gasegase galue o le ate, lipid metabolism disorders: 3 taimi i le aso mo 1-2 capsule, o le umi o le ulufale e fuafuaina e le fomai,
  • o le gasegase masani, e aofia ai le tatau ona galue i mea matautia, faʻaaoga umi fualaau, ava (mo le puipuiga): 2-3 taimi i le aso mo le 1 capsule, o le umi o le faʻaaoga e mafai ona ese mai le 1 i le 3 masina.

E tatau ona faʻapitoa Phosphonial i luga o le fautuaga a le fomaʻi.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Talu ai ona o silymar e mafai ona faʻaaogaina se aʻafiaga i le faiga o cytochrome P450, ona faʻaaogaina lea o le Phosphoncial i fualaau faasaina e pei o le ketoconazole, diazepam, vinblastine, alprazolam, lovastine, o le faateleina o le plasma concentrations o mulimuli i totonu o le toto e mafai ona matauina.

O analog o le Phosphoncial o: Essliver, Eslidin, Essodes phospholipids, Livenziale, Essential N, Antraliv, Essalial malosi, Livolife Fort, Faʻalupega malosi, Resalyut Pro, Lipoid PPL 400.

Faʻamatalaga o le Phosphonial

O faʻamatalaga e uiga i le Phosphonial e sili atu ona lelei. O tagata maʻi e maua le hepatoprotector, ia maitauina lona aoga tele, tuufaatasiga o le natura, lisi itiiti o le faʻasaʻoina mo lona faʻaaogaina ma se tupu e le masani ai o ni uiga leaga. O le fualaau faasaina e toe faʻafoʻi ai le ate, faʻaleleia le faʻamaʻi. E tusa ai ma iloiloga, ina ua uma ona faia se togafitiga, o le tele o gasegase ua faaleleia atili o latou tulaga, e aofia ai le vaivai, ma le malosi i le epigastrium.

O le le lelei o le fualaau faasaina e aofia ai le manaʻomia mo se umi umi o togafitiga ma se faʻaaoga i aso taitasi e oʻo atu i le 6 capsules. I nisi tulaga, o le le faamalieina e faamatalaina i le tau maualuga o le fualaau faasaina, aemaise lava i le atoaga o togafitiga.

Faʻaaliga i fomai e uiga i le phosphonium

Faʻasologa 3.8 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Faʻateleina sea ituaiga (phospholipids + susu vao) i le vavalalata o aʻafiaga. O le bioavailability of milk thistle flavonoids in combination with phospholipids e 4 taimi maualuga atu nai lo le silymarin faaopoopo. Ma e na o le tasi le vailaʻau faʻatasi ma lenei faʻatasi i le maketi. Matagofie lelei ma le tau taugofie. Faʻaaliga vave o le aʻafiaga (pe a mavae le 2 vaiaso mai le amataga o le pulega o loʻo i ai se pa'ū o le AST, ALT), e seasea lava i le faʻamaʻi.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Hepatoprotector i se tau talafeagai ma ni mea lelei. Ou te faatonuina mo le hepatitis ma le steatosis, ae maise lava le ava malosi. O suʻega faʻamaʻi ma lipids e alu i lalo i le faaiuga o le vaiaso lona lua o le faʻaaogaina, ma e taua tele mo le faʻalogo mausali i togafitiga. O se tagata faʻamaʻi pipisi, e lelei i faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi o le hepatitis, faʻamaʻi ma le tele o isi faʻamaʻi. O se mea tele faaopoopo o le tau maualalo ma i le taimi lava lea e aoga ai le fualaau faasaina.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

"Faʻapitoa" o se vailaau faʻasaina ma gaioiga faʻamaʻi. E aoga tele i le puleaina o tagata gasegase ma le maʻi o le ate ma le hepatobiliary system, ma le hepatitis, le faʻamalolo, le gaʻo susu. Ou te faaaogaina ma vaisu (ava malosi, fualaau faasaina, oona).

O aʻafiaga i le ituaiga o gaioiga, faʻamaʻi o le maʻi (urticaria) e mafai.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le fualaau lelei sili ona lelei ma le faʻaaogaina o le gase o le ate o loʻo faʻaleleia lelei, ma, faafetai i le tuufaatasiga o fatuga ma le tupu aʻe o mea leaga, o le vailaʻau o le filifiliga mo le atefesa.

Fautuaina mo le hepatitis viral, o le hepatitis o le isi etiology e pei ona faatonuina e se fomaʻi.

Faʻamatalaga o tagata maʻi e uiga i le phosphonium

I le tausaga talu ai, na ou filifili ai e ave ia te aʻu ma aveesea le mamafa. Sa ia lesitala i luga o le Initaneti i totonu o se kulupu mo le paʻu o le mamafa, lea na faʻapipiʻi ai taaloga ma meaai, suʻega a tagata mo le faʻamamāina o le tino ma se uiga lelei. Ae ou te lei mauaina, e foliga mai o le meaai e le mo au. Na amata faafitauli faafitauli, sa tatau ona ou vaai i se fomaʻi. Na fautuaina e le "Fosfoncial" vasega lua i le tausaga e avea o se faʻasologa o le ate. Na faʻamaonia e le fomaʻi atonu o le a amata ona faʻafitauli ona o se taumafataga tele, ae e mafua mai ona o le faʻapipiʻiina o mea e faʻalavelave ai: o meaʻai, o gaioiga faaletino ma taumafa. O lenei ou te fefe i aʻoaʻoga i luga o le initaneti. Ae i le ala, na leiloa 10 kilokalama, e ui o lea ua tatau nei ona ou toe malosi. Ma o le fualaau faasaina na fesoasoani.

Ou te inuina fualaau faasaina mo le ate i lea taimi ma lea taimi e fesootai ma le faamaʻi psoriasis. O vasega mulimuli e lua o le fualaau faasaina "Phosphoncial", na ave ma le meaai 1-2 capsules 3 taimi i le aso mo le masina. O le mea moni, e le o se panacea lenei mo loʻu maʻi, ae faʻatasi ai ma le suauu, e vave faʻateleina ai le faʻagasologa o le faʻaitiitia o pusa. A maeʻa le vasega, ou te lagona le soifua maloloina ma le itiiti ifo o faafitauli i le manava ma le faʻamaʻaloga o nisi o meaʻai.

O lenei fualaau faasaina na faatonuina i loʻu toalua ao i ai o ia i le falemai. Ona ia tago lea i le tele o fualaau faasaina, o lea na ia tausia ai le ate. Ona fautuaina lea o ia e lana fomaʻi e inuina lenei fualaau faasaina i lea tausaga i le tausaga mo le maʻi o le ate, talu ai o lana tane o se tagata e fiafia i pia. O lenei matou te inu faatasi nei pusa, e pei ona fautuaina. Sa ou filifili foi e tausi loʻu totoga o le faamaloloina o loʻu lava tino, ae ou te fiafia i le pateta falai. Ou te le manatu a ou 'ai ai, e faʻafetai mai loʻu ate. Ae pe a ou ave fualaau, ona oʻo mai lea i totonu o le 2 i le 3 masina talu ona ave au, o le oona i loʻu gutu ua mou ese atu, faaletonu i loʻu itu taumatau. E i ai le ituaiga malamalama i totonu o le tino atoa.

A e tele ni vailaʻau e te manaʻomia pe a manaʻomia, faatasi ai ma o latou aʻafiaga, e amata ona e mafaufau i le tulaga o lou ate. Ina ua uma ona faitauina le tele o iloiloga ma fautuaga, sa ou nofo i le "Fosfoncial". O lenei fualaau faasaina e sili atu ona taugata nai lo analogues o loo i ai i le fale talavai, ae e itiiti ifo le faʻamaʻi ma aʻafiaga. Na ia faia e tusa ai ma faatonuga, ae ui i lea, i se tulaga maualalo ifo, sa ou le lagonaina ni taunuuga e le manaomia. O le mea lea o lenei vailaʻau e talafeagai lelei e lagolago ai lou tino aʻo e tago i vailaʻau, aemaise lava pe a tele ni mea e te aveina.

Masalo ua uma ona ou taumafai ituaiga uma o fualaau faasaina e lagolago ai le ate. Na oʻo lava i aʻu i le mea sili. Telefoni - faʻaaogaina atoatoa, mai le poto masani - e tutusa lava ma isi. O le tau e maualalo ifo nai lo le fatu, lea e sili atu le numera tasi i le latou ituaiga. Ae e sili atu le maualuga nai lo le tau o se uila pe faʻaaoga, e ui lava e leai se ese mai ia latou. E le gata i lea, o le kapula e laiti, e tatau ona e inu i ni aofaiga tele ina ia mafai ai ona ausia le tulaga manaomia, ma o lenei foi o se tau faaopoopo e sili atu i le iuga mulimuli. I loʻu manatu, o le tagata faatau o se tasi lea o mea tutusa o le fatu ma le sili atu ona leaga, e oʻo lava i le paketiina i le taimi lava e tasi.

Short description

Phosphoncial - o vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi tuʻufaʻatasia e faʻavae i mea masani na faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi o le ate ma le biliary tract. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le phospholipids ma le flavolids (flavolignans) o le susu vaitui. O le gase o le galuega e le o se mea taua io tatou aso. O le faʻamaʻi o le faʻamaʻi o le tino e mafua mai i le tele o itu: mai se tulaga le lelei o le siosiomaga i vaisu leaga o loʻo i totonu o nisi oi tatou. O mea ogaoga lamatia e manatu i ai e le talafeagai le taumafa, faʻamauaina o le ava, maʻi o le ate faʻalaʻo, faʻamaʻi faʻamaʻi. I ni nai tausaga talu ai, na faia ai se suesuega i Rusia e iloilo ai le tulaga o le ate i le soifua maloloina (e pei ona latou mafaufau muamua i ai) tagata. O le taunuuga e le mafaatusalia: 56% o tagata suesue sa i ai ni faʻamaʻi o le ate e, e ui lava i lea, e tutusa le faiga o lo latou atinaʻe: i lalo o le aʻafiaga o aʻafiaga le lelei, o le faʻaaogaina o vaega sili ona taua o le hepatocytes - phospholipids e faʻasaoina ai le permeability of membranes - na faʻalavelaveina. O le taunuuga o lenei mea o se faʻafitauli ole gasegase ile maualuga o le tino ma, mulimuli ane, lona maliu. O se potu oti, i le isi itu, ua sui i le tino o le tino o le tino. Afai e le taofia lenei faagasologa i le taimi, ona oʻo loa lea i le taimi, o le ate o le ate o le a faʻavaivaia ma o le a tupu aʻe ai cirrhosis. I le itu lea, o faailoga e pei o le tiga i le manava, oona oona i le gutu, taotoga, le fia ai, o le dyspepsia pe a uma ona taumafa meaai gaʻo, faapea foi ma le paʻu ma le neurologic symptoms e manaomia vave togafitiga faafomaʻi e toe faʻaleleia ai le fausaga o ate ma le faʻamamaina o le tino mai toxins.O lenei faafitauli ua foia ma le fesoasoani a le hepatoprotectors, o se tasi o ia mea o se mea fou o le maketi o le falemaʻi Rusia - o le fualaau faasaina.

O le tulaga ese o lenei fualaau faasaina o loo i ai i le mea moni e faapea, i totonu o falemaʻi a le fale, e leai ni fofesa, e aofia ai i totonu o la latou tuufaatasiga se seti atoatoa o mea gaosi e aofia i totonu o le masini.

E pei ona taʻua muamua, o le mea faʻapitoa o se tuufaatasiga o phospholipids e manaʻomia ma le susu o le vailaʻau flavonoids. O le muamua e ulu atu i totonu o le ate ma faʻatasi ai ma le toe faʻafouina o membranes hepatocyte ua faʻasalaina ma faʻamaonia ai lo latou gafatia. O se taunuuga, ua toe faʻaleleia uiga o le ate, o le metabolism o protein ma gaʻo e faʻaleleia. I le faʻaaogaina o le faʻaleagaga o aʻafiaga saoloto, e mafai ona taofia faʻataʻitaʻiga fou faʻaleagaina i le ate. O fualaau o le vaovao flavonoids (matua silymarin) e faʻaaogaina ai le faʻapipiʻi o proteins ma phospholipids i totonu o sela, lea e fesoasoani foi i le faʻamautinoaina o siama siaki ma fesoasoani e toe faʻafoʻisia le hepatocytes. E le gata i lea, o le silymarin e puipuia le ate mai le faaleagaina i le tele o mea oona ma fualaau faasao saoloto, e faaosofia ai le motauli o le gallbladder, e taofia ai le malolo o le talo, faaleleia lona tulaga lelei. O le faʻaleleia lelei ma le mafaufau lelei o le gaosiga o le tino e maua ai se faʻamalologa o le faʻasalaga, e mafai ai ona faʻaitiitia le tulaga masani o tagata mamaʻi ma faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi i le vave e mafai ai, faʻaitiitia pe faʻamalo faʻamaʻi faʻamaʻi, ma faʻaleleia atili ai mea faʻasolosolo. O le toe faʻafouina o le hepatocytes e faʻalavelaveina ai le faagasologa o lo latou suia faifaipea ma se mea e fesoʻotai ai, lea e afaina ai uiga o le ate. Faatasi ai ma le telefoni, o le tagata gasegase e maua le puipuiga mautu o lona "natura masani" mai mea leaga.

Pharmacology

Tuufaatasia o fualaau faasaina mo togafitiga o faʻamaʻi o le ate ma le piliati.

Toe faʻafoʻiina le falemaʻi ma le faʻamalositino o aʻafiaga o loʻo aofia ai - o "mea taua" phospholipids ma le aofaʻi o flavolignans (e tusa ai ma le silibinin) o le vaovao susu.

O le faʻamalosia o le gasegase o le lipids, proteins ma le phospholipids: e faʻaolaina ai le faʻalauiloaina o le protein, faʻamalosia le faʻamalosia ma le puipuia o le enzyme faʻalagolago i le phospholipid, faʻaleleia le tulaga galue o le ate ma lona faʻatonuga o le detoxification, fesoasoani e faʻasaoina ma toe faʻaleleia le fausaga o hepatocytes, e faʻalavelave ai le fausia o mea fesootai i le ate.

E i ai sona aʻafiaga i cholestasis.

Faʻaiʻuga

Nausea, gastralgia, faʻafitauli o le maʻi.

I le avea ai o se vaega o togafitiga faigata:

  • hepatitis (faʻalavelave ma le gasegase o tupuaga eseese),
  • gaʻo gaʻo o ituaiga genesis (maʻi o le maʻisuka, maʻi tumau),
  • faʻamaʻi o le hepatitis, faʻamaʻi pipisi,
  • cirrhosis o le ate
  • gasegase peta
  • matua
  • faʻamaʻi pipisi
  • psoriasis (pei o adjuvant togafitiga),
  • mea oona, vailaʻau oona, gaʻo le galue i isi maʻi faʻasolo,
  • lipid metabolism disorders.

Faʻavaeina ma le masini o gaioiga

E masani lava ona taʻu atu e le Hepatologists mea taua e maua i le phospholipids i tagata maʻi. O nei fualaau oona e maua ai le maualuga o fua faatatau lelei. E faʻaaogaina le EFL e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa o maʻi o le ate ma le gall vess.

Phosphoncial o se tagata e le taugofie ile hepatoprotector. E vave ona iai ni vaega taua, e taua o le C100 lipoid (o le paluga o phospholipids) ma le silymar. O le tuufaatasiga o capsules e aofia ai foi vaega o ausilali e le oi ai ni galuega faʻa-vailaau faʻamalosi - dioxide titino, calcium phosphate dihydrate, ma isi.

Manatua o le silymar o se vailaʻau lea e maua mai le vaega o le susu vaitui. O lenei laau ua leva ona faʻaaogaina e avea o se sui o le choleretic ma le hepatoprotective.

Mafaufau i le togafitiga o le fualaau faasaina:

  1. Lipoid C100 (o le faʻafefiloi o phospholipids talafeagai). O lenei mea e faʻafoʻisia ai le faʻamaoni o siama faʻalanu o le ate, tumau ai i le tulaga masani o le ate, faʻamalosia le galuega o enzymes o le membrane. E le gata i lea, o le C100 lipoid e faʻamalosia ai le polotini ma le lipid metabolism. E tusa ai ma fomaʻi, pe a faʻaaogaina capsules o le Phosphoncial, o le faʻaogaina o le talo ma le cholesterol ua faʻaitiitia, o le maualuga o le cholesterol leaga i le toto ua faʻaititia, o le ono mafai ona faʻaitiitia le gasegase o le faʻamaʻi. O le vaega malosi o loʻo faʻamaonia ai foʻi le kemikolo-mea faʻapitoa o le talo ma faʻaitiitia ai lona manava, faʻaleleia le faʻamalosia o le ate, faʻaitiitia ai le manaʻo o le ate mo le malosi, ma faʻamavae ai pusa o le cholesterol. Ua maua foi suʻesuʻega faafomaʻi e faapea o le C100 Lipoid ei ai lona aafiaga lelei i mea e sili ona manaia o le toto, e faʻamaonia ai lona maualuga ma faʻaitiitia le viscosity.
  2. Silymar. O le fualaau suamalie e sili ona aoga mo le faiga o le hepatobiliary. O le vaega o loʻo i ai le antioxidant ma le faʻamalosia o le aafiaga. Silymar e puipuia ai le le lelei o aʻafiaga saoloto, faasaʻo le protein ma le lipid metabolism, e faaosofia ai le tuufaatasiga o enzymes o le ate, e taofia ai le fausia o mea fesootai ma le atinae o fibrosis. O loʻo i ai le faʻamaoniga e faapea o le vaovao o le vaovao ei ai sona faʻafeoloolo, e faʻaitiitia ai le manava o le talo, faʻasalalau le ala o le talo i totonu o alalaupapa, ma puipuia ai le atinaʻeina o le biliakone dyskinesia ma cholecystitis faʻanatinati.

E leai ni faʻamatalaga i le pharmacokinetics o le fualaau faasaina ile faatonuga. E tusa ai ma tagata atamamai, Lipoid С100 ma le silymar e le ulu atu i le pa puipui, o le mea lea, o nisi taimi o le Phosphoncial o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi o le hepatobilia i fafine maʻitaga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Phosphonial e tele faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. Muamua lava, o lenei EFL o le vailaʻau o le filifiliga mo le hepatitis. E le gata i lea, o le vailaau e tutusa le aoga i viral, vailaʻau, ava malosi ma e oʻo lava i le hepatitis.

E mafai foi ona faʻamaonia le televave o le cholecystitis, o le gaʻo gaʻo, fualaau faʻamaina po o le inupia, mea inu, gestosis, faʻamaʻi faʻamaʻi, psoriasis, atherosclerosis, gase function function in pathologies of organs, fox failure.

E mafai ona e ave le hepatoprotector mo faamoemoega puipuia. E le afaina le faia o togafitiga togafitiga mo tagata oeo loʻo ave vailaau, vailaʻau faʻamaʻi, NSAID, pusa fuamoa o le fananau mai o hormonal, cytostatics ma soʻo se isi vailaʻau faʻamaʻi o le hepatotoxic mo se taimi umi.

O capsules e tatau ona ave ma 'ai, inu tele vai. Aua le faʻafefete ma faʻafefe capsules. O le faʻatulagaina o fuataga e pei ona taʻua i lalo:

  • I le togafitiga o le hepatitis, o le dose e 2-3 capsu i le aso. E fautuaina e ave le vailaau mo le 3 masina. Afai e maua e le tagata le hepatitis, ona sili atu lea i le 3 masina.
  • I le cirrhosis, inu 2-3 capsules i le aso mo le 3-6 masina.
  • Mo faamoemoega puipuia, faʻapea foʻi ma le inu o le ate, cholecystitis, faʻamaʻiina o maʻi, atherosclerosis, psoriasis, toilalo o le ate, galuega leve o le ate, lesefesoʻo mama, e lava le ave 1-2 pulou i le aso mo ni nai masina.
  • Faʻatasi ma le gestosis ma le faʻaleaga o le ate, inu 3 capsules 2 taimi i le aso mo 1-2 masina.

E mafai ona tuʻuina faʻamalosi faʻatasi faʻatasi ma vailaʻau faʻasa, vailaʻau ma isi faʻamaʻiloga.

Faʻamatalaga ma analogues o le Phosphoncial

O le toatele o tagata gasegase na latou talisapaia le fualaau faasaina i lalo o le igoa Phosphoncial. E tusa ai ma tagata, o vailaʻau e faʻamamaina atoa ai le ate, aveesea le faʻamaʻiina o le talo, fesoasoani e faʻaleleia atili le soifua manuia lautele, faʻaitiitia le mamafa i totonu o le vaega tele ma le gaioiga.

E le maua ni iloiloga le lelei, ae seasea lava. E tuʻuina i latou e tagata na latou tago i le vailaʻau e le tusa ai ma faatonuga, pe leʻi mulimuli i le taumafataga i taimi o togafitiga.

Fomaʻi latou te tuʻuina atu ni faʻamatalaga lelei e uiga i Phosphonial. E tusa ai ma le hepatologists, o lenei EFL, e tusa lava pe taugofie, e leai se mea e itiiti ifo i ona meatotino i le mea taua ma isi fualaau faasaina. O se aoga taua o oloa faʻaleleia i totonu o le atunuʻu o le tuufaatasiga tuufaatasia.

  • Essentiale N. E maua i foliga o ampoules. O le tau o vailaʻau e 1000 rubles i le pusa. O le vaega taua o mea taua ia o le phospholipids o soya. O le vailaʻau e faʻaaogaina i le togafitiga o le steatohepatitis, cirrhosis, hepatitis, faʻamaʻi pipisi, psoriasis, toxicosis i le maitaga.
  • Karsil Forte. O se fualaau lelei e suitulaga mo le Phosphoncial. O le tau e 400 rubles. O lenei vailaau e mafai ona ave e se tamaititi ua silia ma le 12 tausaga. O le elemene aoga o Karsila Forte o le susu vavalaʻau. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le faʻaleagaina o le ate, o le hepatitis tumau, o le lesegase maualuga, o le faamasefesa mama, o le cholecystitis e le o se galuega.
  • Kalastena. Faʻafeiloaʻi togafitiga homeopathic. I le avea o se vaega o le vaega o le suasusu vaovao, celandine, vailaʻau faʻamaʻi, sodium sulfate, fualaʻau. O le tau e 300 rubles. Galsten e maua i foliga o mataʻu mo le faʻafofoga tautala. O se fofo ile homeopathic ua faʻamatalaina i tagata o loʻo mafatia i pancreatitis, o le hepatitis, cirrhosis, cholecystitis.

A faʻaaogaina le faʻaleleia o le hepatoprotectors i luga, e manaomia le tagata maʻi e mulimuli i se meaʻai ae aua le inu ava malosi. O le sili atu o vailaʻau faʻamalosi ma gaʻo, faʻapea foʻi ma le taumafaina o le 'ava malosi ua mafua ona o le leai o se faʻamalositino i le se.

Phosphonciale, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

O fualaau aina e ave i ai meaʻai, faʻamamaina i le tele o vai.

At hepatitis 2 capsules 2-3 taimi i le aso mo le 3 masina. Togafitiga atonu e umi pe toe fai.

At vailaʻau vailaʻau o le metotia ma le tulafono e tutusa, ae o le togafitiga e oʻo atu i le 12 masina.

At cirrhosis o le ate o le metotia e tutusa, o le togafitiga e 3 masina pe sili atu foi.

At psoriasis - 1 capsule 3 taimi i le aso mo le oʻo i le 1.5 masina.

At gestosis ma le faʻaleaga o le ate, 3 capsules 2 taimi i le aso mo se masina.

Faʻatau i vailaʻau ma mea oona 2 capsules 2 taimi i le aso mo le tasi masina.

I totonu faamoemoega puipuia - 1 capsule 2 taimi i le aso mo le 1-3 masina.

Aso faʻauma

Livenziale, Antraliv, Rezalyut Pro, Livolife Forte, Taua N, Faʻailoa, Lipoid PPL 400, E faʻamalosi Esslial, Brentsiale malosi.

Metotia o le talosaga

Capsules Phosphoncial fai faʻatalanoa, foloina atoa, inu tele vai.
Hepatitis o eseese etiologies: 2 pulou. 2-3 taimi i le aso ma meaai. O le togafitiga e le itiiti ifo i le 3 masina, pe a tatau ai, o le togafitiga e mafai ona faʻaauau pe toe fai.
Faʻatasi ma le hepatitis viral (aemaise lava i le hepatitis B ma le C) ave 2 pulou. 2-3 taimi i le aso ao lei oʻo i le taimi o taumafataga, o le togafitiga e mafai ona faʻalauteleina i le 12 masina.
Psoriasis: 1-2 pulou. 3 taimi i le aso, o le togafitiga e 14-40 aso.
Preeclampsia (faʻamuamua ma le faʻaleagaina o le ate, faʻamaʻi, HELLP syndrome): 2-3 pulou. 2-3 taimi i le aso. O le togafitiga e 10-30 aso.
Cirrhosis o le ate: 2 pulou. 2-3 taimi i le aso, o le faagasologa o togafitiga e le itiiti ifo i le 3 masina (fuafua i le mamafa o le faagasologa).
Faʻatau, vailaʻau oona: 2 pulou. 2-3 taimi i le aso, o le togafitiga e oʻo atu i le 30-40 aso.
Mo faamoemoega faʻasolosolo (mo se faʻataʻitaʻiga, tagata o loʻo auai i galuega matautia e fesootaʻi ma le lamatiaga o le tuʻuina atu o faʻamalosi faʻamalosi): e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i le 1 capsule. 2-3 taimi i le aso mo le 1-3 masina.

Faʻasalaga

Faʻatoʻilaloina o faʻamaumauga faʻamaʻi Phosphoncial leai.
I le tulaga o le faʻalavelave faʻaaogaina o se fua tele o le vailaau faʻamalosi, o loʻo fautuaina e faʻaleagaina ma faia se sauniuniga faʻapiopio (mo se faʻataʻitaʻiga, carbon activated). I le tulaga o le atinaʻeina o mea leaga e tutupu i le talaaga o le maualuga o fualaau faasaina, ua togafitia togafitiga e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o faʻamaoniga e le manaʻomia.

Tuua Lau Faamatalaga