Dalargin: analogues i laupepa ma ampoules, faatonuga, iloiloga

O le vailaʻau o se vailaʻau faʻasaina. E poloka poloka puipuigaolysis ma fesoasoani i le faamalologa paʻu peptic o le manava ma duodenum. O vailaau faʻasolosolo e faʻaaogaina, o le a faʻaitiitia ai le malosi o le sua oona. O le gaioiga malosi e taofiofia ai le pulelasi a le pancreas, e tali atu ai i fualaau mai fafo.

I le tulaga o faʻamaʻi o le pancreatic, e faaitiitia hyperfermentemiainhibits faʻasoasoa puipuiapancreas enzymes, faʻatapulaʻaina ma suitulaga foso ma le tino atoa necrosis.

O le vailaʻau e iai foi nisi faʻamaoniaaʻafiaga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faʻaaogaina i le tulaga o faʻatupulaia maʻi gastric ma le duodenal, pancreatitis, pancreatic necrosis, faʻapea foʻi ma se vaega o togafitiga ava malosi ma faʻamalosia faʻamaʻi o pito pito i lalo.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

  • O le vaifofo mo mea inu (i / v) ma le intramuscular (i / m) o se vai e le lanu lanu, e ono i ai le manogi o le acetic acid (1 ml i ampoules, i totonu o se pusa paʻu o 5 ampoules, i totonu o se pusa palota o 1 po o 2 pusa),
  • Lyophilisate mo le sauniuniga o se fofo mo mea e le afaina ma intramuscular administration - o se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe po o se masini o se fausaga paʻu, o le i ai o le manogi o le acetic acid e mafai ona faatagaina (5 ampoules i totonu o se pusa momotu, i se pepa pepa pepa 2 pusa).

Gaosiga galue - dalargin:

  • 1 ml o fofo - 1 mg,
  • 1 molipi o le lyophili - 1 mg.

Tagata e maua le tali: acetic acid, sodium chloride, vai mo le tui.

Pharmacodynamics

Dalargin o se hexapeptide synthetic ma le tutusa o leucine enkephalin. E aʻafia ai tagata inhibitors proteolysis ma faʻamautinoa le faʻamaloloina o maʻi o le manava ma le maʻi leʻo. Tyrosyl-D-alanyl-glycyl-phenylalanyl-leucyl-arginine diacetate o loʻo faʻamatalaina e ala i le faʻatusatusaina o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga. E fesoasoani foi i le faʻaitiitia o le malosi o le suasusu gaʻo ma faʻalavelave ai le puleaina fafo o le pancreas, lea e faʻaalia ai o ia o se tali atu i le tele o fuamoa (meaʻai, secretin, ma isi). O le faʻataʻitaʻiga, lea na auai ai tagata mamaʻi i le maʻi o le pancreatic, faʻamaonia o le Dalargin e faʻaitiitia ai le hyperfermentemia, faʻatapulaaina fofo faʻamalosi ma faʻaleleia ai le toe faʻaleleia o meaola uma io latou tulaga, ma faʻaititia ai foi le gaosia o enzymes proteolytic e le pancreas. E le gata i lea, o le vailaau faʻasaina ei ai sona aafiaga vaivai.

Faatonuga mo le faʻaogaina o Tala: ala ma metotia

O le gau i le ituaiga o se fofo ma le lyophilisate o loo faia i / i poo le / m.

Mo le faʻaaogaina o le lyophili, o mea o loʻo i totonu o le ampoule e tatau ona solo i le 1 ml o le 0.9% sodium chloride solution i le taimi lava lea ao le i faia le pulega.

Totoina o fualaau faasaina i le togafitiga o ni gasegase eseese o le faamaʻi:

  • O le ulutala o le duodenum ma le manava: o se fua e tasi o le 1-2 mg, i aso uma - e le sili atu ma le 5 mg, aofaʻiga atoa - mai le 30 i le 50 mg. O le taimi o togafitiga e amata ile 21 i le 28 aso,
  • Pancreatitis: iv 2 mg, 5 mg 1 poʻo le 2 taimi i le aso, mo 4-6 aso,
  • Pancreatic necrosis: 5 mg 3 i le 4 taimi i le aso e faʻatonutonu ai iv, matauina o vaeluaga o vaʻaiga i le va o taualumaga. O le vaitaimi o togafitiga e 2-6 aso.

Le tau o Dalargin i falemaʻi

I le averesi, o le tau o le Dalargin i le ituaiga o vaifofo mo le puleaina o mea inu ma le intramuscular e 1,050-1,220 rubles (mo se afifi e aofia ai le 10 ampoules). E mafai ona e faʻatau se faʻamalosi mo le sauniuniga o se fofo mo le puleaina ma le faʻaaogaina o intramuscular pe tusa o le 434-956 rubles (10 ampoules o loʻo aofia i totonu o le pusa).

Dalargin: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Dalargin 1 mg / ml le vaifofo mo le inumaga ma le intramuscular administration o le 1 ml 10 pcs.

DALARGIN 1 mg / ml 1 ml 10 pcs. fofo mo pulega le lelei ma le intramuscular

DALARGIN 1mg 10 pcs. faʻamaʻapeʻapeʻa mo sauniuniga fofo

Dalargin 1ml N10

Dalargin 1 mg lyophilisate mo le sauniuniga o se vaifofo mo le puleaina o le tino ma le intramuscular 10 pcs.

Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford nisi o suʻesuʻega, lea na latou oʻo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona leaga le gataifale i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona paʻu i lona tino. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

O le avefeʻau lautele o paaga e itiiti ifo nai lo le saʻo.

O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

O le maʻi sili ona leaga o le maʻi lea o Kuru. Na o sui o le ituaiga Mua i Niu Guinea o loʻo maʻi ia te ia. O le maʻi na maliu i le talie. E talitonuina o le mafuaaga o le faʻamaʻi o le 'ai lea i le faiʻai o le tagata.

O tagata e masani ona fai le 'aiga o le taeao o le tele lava o le mea e le mafai ona maua.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o fafine o loʻo inu i le tele o ipuinu po o le uaina i le vaiaso ua i ai se faʻafitauli maualuga e ono maua ai le kanesa o le susu.

Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

I le taimi o le seneezing, o le tino ua maeʻa ona galue. E oo lava i le fatu ua taofi.

I le taimi o taotoga, o lo tatou faiʻai e faʻaalu se aofaiga o le malosi e tutusa ma se moli malamalama e 10-watt. O lea la o le ata o se matauila i luga aʻe o lou ulu i le taimi na aliali mai ai se manatu manaia e le mamao ese mai le mea moni.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

O le galu muamua o le fugalaau o loʻo oʻo mai i le iʻuga, ae o laau fugalaau o le a suia e mutia mai le amataga o Iuni, lea o le a faʻalavelave ai i ē na mafatia.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le fualaau faasaina "Dalargin" (o analogues, faatonuga mo le faaaogaina o loo faailoa atu i lenei tusiga) e maua i ni mea se lua: i le foliga o se paʻu ma se vaifofo mo tui.

O le paʻu po o le lyophili e paʻepaʻe ma e iai sina manogi o le acetic acid. E maua i ampoules, 1 mg taʻitasi. E tuʻu ato i totonu o se pusa kata. O se pusa e tasi o loʻo i ai ni ampoules e lima ma faatonuga mo le faʻaaogaina.

Ae o vaifofo mo le inisiua ua faatauina atu ua saunia. E foliga mai o se vai manino e leai se lanu ma se manogi faapitoa. O le fofo o le tui, e pei lava o le paʻu, e gaosia i ampoules o le tasi milliliter.

O fagu taitasi o loʻo i totonu o le fale ua filifilia, ma tuʻuina i totonu o se pusa pepa.

Pharmacology

O fualaau faasaina "Dalargin" (o analogues, faatonuga mo le faaaogaina o loo faamatalaina auiliili i lenei tusiga) e mafai ona faatatau i fualaau faasaina. O tagata faʻapitoa na faʻaaoga lenei mea faigaluega i le vaega o hexapeptide synthetic.

O mea gaosia o le fualaau faasaina e mafai ona taofia le malosi o le malosi o le suauu o le chlorhydrate i luga o le mucous membrane o le duodenum ma le manava. Faʻafetai i le faʻaaogaina masani, o vaega o loʻo faaleagaina o nei totoga o le a amata ona toe maua, ma maʻi maʻi.

Ole fualaau faasaina e le gata ina taofia ai le malosi tele o le eletise o le hydrochloric, ae e fesoasoani foi e taofia le tumau le malosi o le manava o le pancreas. Afai e afaina le totoga o totoga, o lona uiga o le fualaau oona o le a fesoasoani i le aveeseina o le mumū ma le sui o nisi o nofoaga ua oti ma ni mea fou maloloina.

Pe a faʻaaoga

O le vailaʻau "Dalargin" (o le a talanoaina i lalo) o loʻo faʻatulaga e fomaʻi i ia tulaga:

  • o le i ai o le maʻi faʻasolosolo faʻasolosolo faʻatasi ma le mumu tele o le mumū,
  • faiga faʻapipiʻi i le pancreas ma le pancreatitis,
  • se ituaiga o pancreatic necrosis.

E i ai ni faʻailoga?

Aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ma Dalargin, o loʻo tutusa foi lona tutusa, e le o se faʻasalaga, e tatau ona e mafaufau i taimi uma i faʻamaoniga ma tapulaa talafeagai. O le mafuaʻaga lea e sili atu ona lamatia ai le soifua maloloina o le tagata lava ia.

Faʻalogo lelei i ia faʻailoga:

  • hypersensitivity i vaega o loʻo faia ai fualaau faasaina,
  • e le mafai ona faʻaaogaina vailaau mo tamaiti ei lalo ifo o le sefulu tausaga le matua,
  • faʻaaogaina i le i ai o faʻamaoniga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vaʻaia e le aofia ai,
  • fiva, faʻapea foʻi ma le iai o soʻo se faʻamaʻi pipisi.

Faatonuga mo le faaaogaina

O fualaau o togafitiga (iloiloga, faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i lenei tusiga) e mafai ona naʻo luga ole fautuaga a lau fomaʻi aoga. O le fuataga ua fuafuaina e fuafua i uiga patino o le tagata, faapea foi i luga o le gasegase o le faamaʻi.

Afai e popole le tagata maʻi e uiga i se faʻamaʻi e pei o le maʻi ulutala poʻo le manava, ona faʻasolo mai lea e le fomaʻi le faʻaaogaina o injections faalua i le aso. I lenei tulaga, o injections e mafai ona faʻataʻitaʻiina, e le gata i le vavalalata ma le intramuscularly. O le vailaʻau sili ona lelei o le tasi pe lua faʻamalama i le aso.

Afai na faatonuina oe e le fomaʻi i se pulega le lelei, ona e manaʻomia lea e faʻatau lenei fualaau i le paʻu pepa. E faʻamaʻiina i le metotia o le sodium chloride solution. I lenei tulaga, e tatau ona faʻatino lemu le fualaau faasaina. E masani lava, o le fua faatatau o le aso e tasi le tui.

Mo se vaifofo atoatoa mo le maʻi pipili, e masani lava e tasi le masina e lava. Ae o laʻasaga taʻitasi o le tagata lava ia, o le mea lea o le a maua ai e le fomaʻi se tulaga faʻapitoa e patino lava i lau mataupu.

I le i ai o le necrosis ma le pancreatitis, e mafai e le fomai ona faateleina le fua ma le umi o le faagasologa o togafitiga. Ae, toe foʻi, aua nei galo o tulaga taʻitasi e naʻo le tagata lava ia.

O le vaifofo e tatau ona faʻaaoga vave pe a uma sauniuniga. I le taimi lava e tasi, ia mautinoa o le paʻu ua uma ona faʻamaʻapeina lelei i totonu o le vai ma e leai se meaʻai ile sosoʻo.

Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina "Dalargin" (faatonuga mo le faaaogaina, iloiloga, tala tutusa o loo faamatalaina auiliili i lenei tusiga) e masani lava ona onosaia e tagata gasegase, o lea e le tupu soo ai aafiaga i le itu.

I se tulaga e seasea tupu, o tagata e faaaogaina lenei vailaau e mafai ona aʻafia i aʻafiaga e pei o le vevela, gaioiga, faʻamaʻi, vaivaiga, ma le faʻaitiitia o le toto.

"Talavai": analogues i papa ma ampoules

Afai o nisi mafuaaga e le mafai ai ona e tago i le fualaau faasaina "Dalargin", ona mafai loa lea e le fomai ona maua se sui aoga mo oe. Faʻalogo lelei i na vailaʻau, lea e masani ona fautuaina e tagata tomai faapitoa:

  • "Gastro-Norm" - sili mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, e aofia ai maʻi o le mai. O loʻo i ai se aafiaga sili ona lelei i le taimi o le faʻalavelaveina o faʻamaʻi.
  • Aumai le "Nexium" ei ai lona aafiaga faapena. O le tele lava o taimi, ua faatonuina mo le togafitiga o maʻi suka e mafua mai i fualaau e le o ni mea e faʻaaogaina ai le 'anti-inflammatory.
  • Laau licorice o se togafitiga lelei ma faafoeina. E mafai ona faʻaaogaina e avea o se togafitiga o le adjuvant. O lenei vailaʻau e aʻafia ai e le gata i faʻamaʻi o le tino, ae faʻapea foi faʻamaʻi o le paʻu ma le manava.
  • DeNol faʻatasi lelei ma lana misiona. I le faʻaopoopoga i maʻi pipisi, o le a fesoasoani i le foia o faʻafitauli e pei o le manava o le manava ma le manava.
  • Na maua e le tala faʻatusa lona lauiloa ona o le tele o aafiaga. O le a fesoasoani i togafitiga o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. Ae e le mamao lena mea. O le fualaau faasaina e feteenai malosi e faasaga i le mu, o le malulu, gaioiga o le inflammatory i le tino. Ua fautuaina e fomaʻi i le i ai o faʻamaʻi pipisi.

Faʻasalaga

O le "Dalargin" (o analogues i ampoules o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga) e le mafua ai ni faʻafofoga faapitoa i le tulaga o le faʻalavelave. Ae peitai, ina ia aloese mai aʻafiaga o loʻo lisiina i luga, e sili atu ona lelei le aua nei suia le metotia oe.

Fomaʻi fautuaina e faʻaaoga lenei meafaigaluega i le taimi e tasi o vailaʻau faʻatasi ai ma se mea e teu ai. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e sili atu ona faigofie le taofia o le faʻateleina o le elekene o le hydrochloric acid, faʻapea foʻi ma enzymes gastric.

Faʻamatalaga taua

O le fualaau faasaina "Dalargin", o lona tutusa e tutusa lona aafiaga, o le a sili atu lona lelei pe afai e te mulimuli i se meaai i le gasologa o togafitiga ma lafoaia foi mausa leaga.

Aua le inuina mea inu inu caffeinated, aua o le a latou faʻaosofia lou maʻi. O le mea lava lea e tasi mo le ava malosi.

Lavea tulafono

O lenei vailaʻau e naʻo le falemaʻi e mafai ona faʻatau pe afai o loʻo iai sau faʻamaumauga mai se fomaʻi. A aunoa ma lea, o le a le faʻatau atu ia te oe vailaʻau.

Fafaga faʻamaʻi i se mea pogisa, malulu, mamao ese mai tamaiti. O le vaifofo ua sili ona lelei e teuina i totonu o le pusaaisa. O le vevela mo le teuina o le paʻu e le sili atu i le luasefulu tikeri Celsius.

O le ola o le fualaau faasaina o le tolu tausaga mai le aso o le gaosiga. Faamolemole ia matau o lalo o tulaga le talafeagai, o lenei vaitaimi ua matua faaititia. O le tasi vaega o fualaau faasaina i le averesi o le a tauia ai oe 900 ruʻu.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

O le fualaau faasaina "Dalargin", o lona tutusa o loo faamatalaina i lenei tusiga, o se fualaau lelei tele mo togafitiga o faamaʻi o le masini vai. E masani lava, o gasegase e iloa suiga lelei pe a maeʻa le vaiaso o le faʻaoga. Ae peitai, ina ia ausia le maualuga o le faamalologa, e tatau ona togafitia mo le itiiti ifo i le masina.

E tusa ai ma iloiloga o maʻi, o le vailaʻau e faigofie lava ona faʻamaonia. O lagona e le masani ai, e le o se mea e tupu ai, faapea foi isi aafiaga. O nisi tagata gasegase e faitio i le nausea. I lenei tulaga, e mafai e le fomai ona faaitiitia le metotia.

E le o tagata uma e faʻaaogaina lenei vailaʻau e fiafia i lona tau. O le mea moni, mo le atoaga o togafitiga, e le lava le tasi pusa, ma o le tau e tusa ma le 900 rubles.

O fomaʻi e fautuaina lenei meafaigaluega i o latou gasegase, ona latou te mautinoa i lona aoga. O le vailaau faʻasolosolo e maua ai se lelei lelei, e faʻamalolo ai le mumū ma faʻaitiitia ai le tiga. O tagata na tuʻuina atu masani leaga i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma lenei fualaau faasaina na matauina le lelei o taunuuga e sili atu le vave nai lo i latou na tago i kofe ma ava malosi.

E le mafai e tagata popoto ona fautuaina ia lava fualaau. Muamua, e tatau ona e faia se suʻega atoa, ma saili le mafuaaga o au maʻi. E na o le maeʻa lava, e mafai ona faʻataʻitaʻiina fualaau. Taulima lau soifua maloloina ma tiute uma, ona e fiafia, maloloina ma fiafia.

Faʻamatalaga e uiga i Dalargin

Faʻamatalaga e uiga i Dalargin at pancreatitis, ava malosima isi faʻamaʻi e sili ona lelei. O maʻi e matauina le aoga o lenei fualaau faasaina. Ae ui i lea, o loʻo i ai lipoti o teteega mataga. I ia tulaga, e tatau ona sui le vailaau i mea tutusa.

Fale faʻamaloilo

O le vailaʻau o Dalargin e aʻafia i le vaega ole vailaʻau faʻasaina ma o se synthetic hexapeptide.I lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina, o le osofaiga o le eleʻele o le hydrochloric i luga o le mucous membrane o le manava ma le duodenum ua taofia, o le mea galue malosi o le vailaʻau e faaosofia ai le toe faaleleia o vaega ua faaleagaina o le mucous membrane ma le vave faamalolo o maʻi mama.

O le Dalargin o loʻo i ai se mea faʻapitoa ma e faʻaitiitia ai le gaioiga o le gaosiga o le gaosiga o le hydrochloric, i se faaopoopoga, o le fualaau faasaina e taofia ai le malosi o le malosi o le pancreas e tali atu ai i fualaau oona (meaai, fualaau faasaina, enzymes).

I faiga le lelei o le pancreas, o le fualaau faasaina e faʻaleleia ai le toe faʻafoʻisia o vaega ua faaleagaina o le gland ma le sui o foconi faʻamaʻi ma le tino atoa.

I lalo o le faatosinaga o fualaau faasaina i tagata gasegase, o le toto o le toto o le a faaititia laitiiti, lea e tatau ona amanaia pe a faatonuina le Talavai i tagata mamaʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaʻau faʻasaina Dalargin i soʻo se ituaiga o faʻamalagaga ua faʻamaonia i le tagata maʻi e tusa ai ma faʻamatalaga nei:

  • Faʻavavevaveina o le faʻaleagaina o le faagasologa i le maʻi masani o le manava poʻo le duodenum,
  • O le mumū tele o le pancreas poʻo le faʻavavevaveina o le pancreatitis,
  • Pancreatic necrosis i se foliga lapopoa.

Contraindications

E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai faʻamaʻi o le manava ma le gaʻo e pei ona faatonuina e se fomaʻi. Aʻo leʻi amataina le togafitiga, e tatau ona e faitauina ma le totoa ia faatonuga ua tuʻuina atu, talu ai o loʻo i ai i le fualaau faasaina ni tapulaa ma faʻasalaga:

  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau,
  • Tautoga ogaoga ogaoga,
  • Tausaga o le maʻitaga
  • Tamaiti ei lalo o le 14 tausaga
  • Maʻi faʻamaʻi i se foliga tele, fiva.

Metotia o le faaaogaina ma fualaau o fualaau faasaina

Ole fua ole aso o fualaau faasaina ma le umi o le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, e fuafua i le tulaga lautele o le maʻi, le malosi o le togafitiga ma uiga o le tino.

E tusa ai ma faʻamatalaga, o tagata matutua matutua e maua i le maʻi o le duodenum ma le manava o loʻo faʻamatalaina le vailaʻau faʻamalosi poʻo le le mafaufauina 1-2 taimi i le aso. Mo le puleaina o le intramuscular, o ampoules ma se vaifofo ua saunia-o le faʻaaogaina - 1 ml 2 taimi i le taeao i le taeao ma le afiafi.

Mo le puleaina o le tino, o se fofo o le iniseti ua saunia mai le lypesaisi e ala i le faamamaina o le paʻu i le 5-10 ml o le metotia o le sodium chloride solution. O le dalargin ua tosina lemu i se taimi e tasi i le aso. O le umi o togafitiga ma le vailaʻau e tusa ma le 1 masina.

I le pancreatitis poʻo le atinaʻeina o le necrosis o nofoaga o gland, o le fualaau o aso taʻitasi o le vailaau faʻasaina ma le umi o le togafitiga e faʻamautuina e le fomaʻi taʻitoʻatasi mo le tagata maʻi taitoatasi.

O lenei vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina e pei o le monotherapy pe faʻapipiʻi faʻatasi ma mea faʻapitoa i totonu. O se fofo mo le puleaina o le tino e tatau ona saunia vave aʻo le i tuiina ia lava. E taua le faamautinoa o le a solo lelei le paʻu ma e leai ni suspenuga i le tui.

Faaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga ma le susu

Ole fualaau oona Dalargin i soʻo se ituaiga o mea e fai e le o faʻamaonia mo le togafitiga o fafine maʻitaga ona o le leai o se faʻamatalaga mautinoa e uiga i le saogalemu o le aʻafiaga o fualaau faʻasaina i le tuputupu aʻe o tama ma le maʻitaga. Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le maʻi maʻi o le tina i le lumanaʻi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata gastroenterologist ina ia mafai ai ona filifilia se vailaʻau oona.

O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i le taimi o le lactation e le manaʻomia, talu ai i vailaʻau e leai ni faʻamatalaga i luga o le gafatia o vaega taua o Dalargin e ulu atu i susu susu. Afai e tatau ai, o se togafitiga o fualaau oona i le taimi o le susu, e fautuaina le lactation ina ia faʻavevesi.

Faatonuga faapitoa

Ina ia mafai ona maualuga le fualaau faasaina, e fautuaina le tagata maʻi e mulimuli i se taumafataga faapitoa i taimi o togafitiga ma lafoai amioga leaga. Teu meaʻai ma caffeine e mafai ona faʻafefeina ai le tuʻuina atu o le suka o le chlorhydric, lea o le a taʻitaʻia ai le alualu i luma o le maʻi o le peptic.

I le taimi o togafitiga ma Dalargin, e le fautuaina e inuina le ava, aua o lenei mea e mafua ai le alualu i luma o maʻi ma le faatupuina o tiga ogaoga i le manava.

E le faʻaaogaina le vailaʻau i togafitiga o tamaititi ona o le le lava o se faʻamatalaga mautinoa e uiga i le saogalemu o le aʻafiaga o le vailaʻau i le tino o le tamaititi.

Teuina ma le tufatufaina o tuutuuga

O le vailaʻau faʻasaina Dalargin o loʻo tuʻuina atu i falemaʻi e ala i togafitiga. O le vailaʻau e tatau ona teu i se nofoaga pogisa e mafai ona maua e tamaiti i le vevela e le sili atu ma le 8 tikeri mo le fofo ua maeʻa ae le sili atu ma le 20 tikeri mo le lypesa. O le ola o le fualaau faasaina, i le noatia i le teuina lelei, e 3 tausaga mai le aso o le gaosiga. A maeʻa lenei vaitau, e lafoaia le vailaʻau.

O le tau o le fualaau faasaina Dalargin i falemaʻi i Moscow o le 890 rubles i le pusa.

1. Vaega o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau faʻamaʻi

O le Dalargin na fuafuaina ina ia faʻaitiitia ai le tulaga o tagata mamai o loʻo mafatia i maʻi o le manava ma ulualiʻi duodenal, pancreatitis, necrosis pancreatic.

O le mea autu e maua e ala i le taofia o le puleaina o le pancreas ma le manava. O le mea lea, o le gaosia o sua e itiiti le afaina ai le ogatotonu.

Faʻataʻitaʻiga o le Faʻatauga

O le auala e faʻaaogaina ai lenei vailaau e faigofie. E faʻatonuina pe faʻapipiʻiina. O le a le auala e faʻaaoga ai, e tatau i le fomaʻi ona logoina.

Lyophilisate na faʻaumatia muamua i le sodium chloride, lea eo mai ma se foliga tutusa o le dalargin. E tatau ona faʻatonuina le fomaʻi e se fomaʻi. I le tulaga lautele, o le aofaiga o fualaau faasaina e faalagolago i le faamai ma le tulaga o le tagata.

O tulafono faavae autu e pei ona taʻua i lalo:

  • I le togafitiga o maʻi maʻi duodenal o le fualaau e mai le 1 i le 5 mg i le aso. O le togafitiga e sili atu i le 21 ma le sili atu i le 28 aso.
  • O le pancreatitis e manaʻomia ai le faʻateleina o le faʻaoga. Muamua, e 2 mg o le dalargin o loʻo faʻatonutonuina i se auala vavalalata. Ona, mo le 4 po o le 6 aso, e faatonuina ai e le fomaʻi injections o le intramuscular i le 5 mg 1 poʻo le 2 taimi i le aso.
  • Pancreatic necrosis - O le faʻalavelave aupito sili lea ona leaga i le va o solitulafono na faia. O le faʻamaualuga o le vailaʻau i togafitiga o lenei faʻamaʻi o le maualuga lea. Ua faatonuina e le fomaʻi e faatautaia le 5 mg o le fualaau faasaina i le intramuscularly 3 po o le 4 taimi i le aso. I lenei tulaga, e taua le faia o le injections pe a maeʻa le taimi tutusa.

Faiga o vailaʻau faʻatasi ma isi fualaau

I le taimi o togafitiga ma Dalargin, e lelei tele le lafoaia o le faʻaaogaina o isi fualaau oona, aua e mafai ona afaina ai le aoga o togafitiga. O le faʻaaogaina o se vailaʻau faʻasolo, o vaega o vailaʻau o vailaʻau faʻapitoa e mafai ona faʻaleleia pe faʻaititia ai mea tau togafitiga.

E sili atu le fesili saʻo i le gastroenterologist e uiga i le talafeagai o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i togafitiga o Dalargin.

2. O aʻafiaga o lenei vailaʻau

O vailaau faʻainisinia e faia i luga o le faavae o mea masani ma gaosia. O lea ituaiga tuufaatasiga e tele lava ina mafua ai ni uiga le lelei i nisi tagata. E le masani ona mafua ai le faʻaleagaina o faʻafitauliae ui i lea, latou te faia i nisi tulaga. I tagata gasegase ua faatonuina togafitiga i lenei fualaau faasaina, o tulaga le lelei e mulimuli mai e masani ona matauina:

  • faʻailoga faʻamaonia,
  • paʻu o le paʻu,
  • taʻavale
  • afaina fua o le tino.

Le mafai ona faʻaaogaina tupe i le taimi o le maʻitaga

E matua faʻasaina le faʻaaogaina o lenei fualaau ao ave se tamaititi. O lenei mea e mafai ona afaina ai le fausiaina o le fomaʻi ma faʻapogai ai faʻafitauli tau atinae. E tatau foi ona faʻaaoga faʻamalo ma le faʻaeteete pe a fai le susu. O le saogalemu o ia ituaiga togafitiga mo se tausisoifua pepe e lei faavaeina. E tatau i le fomaʻi ona filifili se analog o lenei vailaau poʻo le faʻamalo mo sina taimi le togafitiga.

3. Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Mo ituaiga eseese o Dalargin, o tulaga e teu ai e le tutusa.

Faʻapipiʻi saunia i ampoules e manaʻomia ona teuina i se nofoaga malulu mafiafia. O le ea vevela e tatau ona mai le 4 i le 8 tikeri. O lenei mea e mafai ai e le vailaau faʻasaina ona faʻasaoina ona fale faʻasolosolo umi.

O le ola mai le aso o le gaosiga e 3 tausaga.

Lyophilisate e tatau foi ona teuina i se mea pogisa ina ia le pau i luga le malamalama o le la. O le uila Ultraviolet e faaleagaina ai le fausaga o le paʻu. O le ea vevela e le tatau ona sili atu nai lo le 20 tikeri. O le ola ola o vailaau e 3 tausaga. E le gata i lea, o le fualaau oona e le aoga ma e mafai ona afaina ai tagata mamaʻi.

4. O le tau o vailaau faafomai i Rusia ma Ukraine

I Rusia, o le tau masani e 600 rubles. I falemaʻi faʻainitaneti e mafai ona e mauaina lenei vailaʻau mo le tau o le 570 ru.

Le tau o le fualaau faasaina i falemaʻi i Ukrainian e tutusa ma le 170 hryvnia. Afai e te faia se poloaiga i le taimi muamua e ala i le Initaneti, ona mafai lea ona e filifilia lenei vailaau i le tau maualalo. E tutusa foʻi le tau ma le tālā.

Vitio i luga o le autu: Faʻailoga pancreatin

5. Uiga agavaa o lenei fualaau faasaina

E i ai taimi pe a leai se mafuaaga e le mafai ai e se tagata ona faʻaaogaina le Dalargin. E tupu lenei mea pe a le maua e le falemaʻi lenei vailaʻau, pe o le gasegase e le gauai i se tasi poʻo le sili atu o vaega o loʻo faia ai le fualaau faasaina. I lenei tulaga, e malolo le fomaʻi i tala faatatau o lenei sauniuniga faʻamalositino.

O vailaʻau nei o loʻo aofia i totonu o le lisi o analogues Dalargin:

Ae ui i lea, o le tagata maʻi e tatau ona matua faʻaeteete i ana tala tutusa. Eseese fualaau e afaina ai le tulaga o le tino. E tofu i latou uma ma aʻafiaga, lea e naʻo le fomai e iloa.

6. Iloiloga o tagata gasegase ua togafitia i lenei vailaau

O le taugata e seasea tupu ona mafua ai ni mea e ono afaina ai poo ni faafitauli mai le cardiovascular system. O lenei mea e molimauina e le tele o iloiloga lelei. O maʻi na togafitia i lenei vailaʻau faʻamaonia o le mea autu o le faʻaogaina.

Aua e te faalavelave i togafitiga. A le o lena, e le fesoasoani le fualaau faasaina, ae o le tulaga e na o le mamafa.

O nisi tagata ua i ai ni nai manava manava. ina ua mavae ni nai injections. Faʻatalanoaga ma se fomaʻi na faʻaalia ai e le talafeagai le Dalargin mo i latou o se togafitiga. I le taimi lava e tasi, na faalavelaveina e le fomaʻi le ave o lenei vailaau ma faatonuina ai se laina sili ona lelei.

O le mea lautele, o iloiloga o Dalargin o loʻo faʻaalia ai lona maualuga ma le saogalemu. E le gata i lea, e mafai ona e faitauina faʻamatalaga auiliili e uiga i lenei fualaau faasaina i le faaiuga o le tusiga.

Aʻo ave le Dalargin, e tatau i se tagata ona mulimuli i nei tulafono:

  • Filifiliga ma le tuʻuina atu o fualaau faasaina e faia e le fomaʻi.
  • O le Dalargin e aʻafia i le kulupu o fualaau faʻasaina, e faʻaitiitia ai le pulefaʻatasia o le gaioiga gastric.
  • Ina ia aloese mai le maualuga ma aua le faaitiitia le aoga o fualaau faasaina, o vailaau ua faatonuina e le fomai e tatau ona mataituina lelei.
  • Afai e maua ni aʻafiaga leaga o fualaau faasaina, e tatau i le tagata gasegase ona vave faafesootai se fomai.
  • E tatau ona teu oloa i totonu o se nofoaga malulu ma le malulu lea e le mafai ona maua e tamaiti.

Faʻataʻitaʻiga

  • E fesoasoani le togafitiga e taofia ai le faʻamamaina o suamalie o meaʻai, ma faʻateleina le faʻamaloloina o gasegase gastrointestinal ma faʻaitiitia le toto maualuga.
  • O se kulimi (synthetic protein molecule) (hexapeptide), o le meaʻai lea e fesoasoani e taofia le pipisi o le enzymatic (proteolysis) ma le faʻafouina (faʻamalologa) o maʻi pipili na faia i luga o le puipui o le manava ma duodenum. O le faʻaaogaina masani o le vailaau faʻamalosi e faʻaolaina ai le faʻaitiitia o le malosi o le suasusu oona, ona o se faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le vai.
  • O le gaioiga pancreatic o enzymes lea e tupu ona o se taunuuga o le gaioiga o mea taumafa o loʻo taofia i le fesoasoani a lenei fualaau faasaina. E tusa ai ma taunuuga o suʻesuʻega suʻesuʻega, na maua ai e le fualaau faasaina le alo o le necrosis (necrosis) o le pancreas, ma faʻamautinoaina foi o latou sui i le tino maloloina atoatoa. O le mea lea, o le fualaau faasaina e aoga i le faaleagaina o le okeni.
  • O lenei vailaʻau e faʻamatalaina foi i se mea e faʻapitoa ona faʻamaonia, e mafua ai ona faʻaaogaina le vailaau e togafitia ai tagata mamaʻi e maua i le toto maualuga.

Tau i falemaʻi

O le tau o Dalargin mo le 1 package e mai le 945 rubles.

O le faʻamatalaga o loʻo i luga o lenei itulau o se faʻamaumauga faigofie o le faʻasalalauga aloaia o le faʻamatalaga fualaau faasaina. O loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se taʻiala mo le faʻamalositino. Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa ma faamasani oe lava i faatonuga ua faamaonia e le kamupanī.

Tuua Lau Faamatalaga