O le a le mea e sili atu lona tolu pe Actovegin?

Faʻapisinisi avanoa Trental 400: e umi se aafiaga (e lava le ave tasi o le papa i le afa aso). Pentoxifylline e leai sona aʻafiaga.

Synonyms o Cavinton - Bravinton, Vinpocetine (Vinpocetine) ma isi (generics). Na faia e Cavinton i Hungary. Cavinton (o le vailaʻau muamua) e faʻafefea ai toto o le mafaufau, faʻaleleia le tuʻuina atu o le okesene i le faiʻai, ma faʻamalosia le faʻaogaina o le kulukose.

Cavinton e faʻaaogaina mo faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma faalavelave faʻafuaseʻi o cerebrovascular, toto maualuga, faʻalogologo leiloloa, ophtalmology, etc.

E mafai ona e mauaina faʻamatalaga e faapea o Cavinton o loʻo avea ma se fesoasoani faʻalautele i le Iunaite Setete. I atunuu o Europa i Sasaʻe e faʻaaogaina. Faʻaaogaina le fualaau mai le alkaloid o le meaʻai Periwinkle laitiiti. Leai se tulaga o le inuina o fualaau faasaina ua faamaumauina.

E masani ona faʻatonuina togafitiga faʻapitoa mo tagata gasegase (35 - 50 tausaga ma le matua), tagata matutua, o loʻo i ai le tele o faʻamaʻi pipisi, o loʻo ofoina atu, e fai ma tulafono, togafiti togafitiga. E leai se togafitiga e lelei.

O togafitiga faasao o endarteritis e aofia ai, e aofia ai le taumafa tele o fualaau:

o fualaau ia e maualalo ai le cholesterol o le toto (atherosclerosis o se papa e taʻitaʻi atu i maualuga maualuga o le mea e taʻua o le cholesterol leaga), ma mea e maua mai i le nicotinic ma isi vailaʻau. Faʻaaogaina i togafitiga (lavelave) ma togafitiga faʻafesoʻotaʻi Trental ma Actovegin.
Masina masina o togafitiga: Trental lua i le faatolu i le aso mo le 400 mg o le vailaʻau. Faitau e uiga i le metotia ma metotia o le faaaogaina o Actovegin iinei.
E mafai foi ona e masani i togafitiga o endarteritis Actovegin ma Mexidol.

O loʻo i ai se faʻamatalaga lautele atu o togafitiga maualalo i vailaau - HINC. O le le lava o le tafe toto i vae (ma faatasi ai ma le solia o le paleni o meaʻai o vae o vae) e mafai ona tupu mo ni mafuaaga: Atherosclerosis ("paʻu" i luga o puipui o toto toto), endarteritis (fulafula ma spasm o vaʻa o vae), faʻasalaga o le iliac ma le abdominal arteries, thrombosis (o loʻo faʻaumatia), diaiopic angiopathy, tulaga i le maea o manua o le tino (malulu ma pallor o le paʻu o vae, ma isi. .). E le gata i lea, i le luasefulu pasene o mataupu, e mafai ona tulaʻi mai se suʻesuʻega taua.

A.M. Zudin et al. Saienisi o le gasegase o fualaau faasaina i le gasegase. Actovegin. O le faʻataʻitaʻiga e aofia ai le fasefulu-lua tagata mamaʻi e ono sefulu lima i le valusefulu-lua tausaga.. O tagata mamaʻi e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma maʻi faʻapitoa.: DM, (i le tasi vae tolu o tagata maʻi), faamaʻi pipisi o le fatu (75%), maualuga maualuga (70%), ma isi. FAASINO tagata maʻi na mauaina le Actovegin monotherapy (sefululima aiaiga o le luasefulu pasene solution o le Actovegin i le isotonic sodium chloride solution). I le faaiuga o le mea na tupu, o togafitiga uma na togafitia i le oral treatment ma Actovegin. Tolu-valu tagata na auai i le suʻesuʻega suʻesuʻega na fai mai ua sili atu le lelei.

Actovegin (faʻaleleia le faʻaaogaina o le kulūkose ma le faʻaaoga) ua faʻaaoga lelei i togafitiga mo le tele o tausaga ogaoga o le ischemia pito i lalo. O lenei faʻamaʻi tuga e mafua mai i le tele o vaega o le atinaʻe (mai le vavalalata faʻasolosolo) ma e mafai ona muta i le gangrene pe afai e te le amata togafitiga i taimi ma lafoai masani leaga.

Polofesa E.I. Chukanova et al. (Rusia State Medical University, Moscow) i le tusiga e uiga i togafitiga faʻamaʻi faʻamaʻi(DE) tuʻuina atu faʻamaumauga mai le tele o tausaga o le matauina o taunuuga o se faʻatalanoaga faʻatalanoa. O le suʻesuʻega e aofia ai le lima selau sefulu ono tagata gasegase. I le faʻaopoopoga i togafitiga masani mo le DE, o le tasi vae tolu o tagata gasegase na maua togafitiga i le pepa Cavinton (30 mg i le aso), o le tolu-i le pepa laupepa Trental (400 mg i le aso) ma le isi vae tolu o tagata gasegase na mauaina Actovegin papa e ono i le aso.
O le togafitiga e lua masina. I le gasologa o le tausaga, o vaega taʻitasi o tagata gasegase sa faia se togafitiga o togafitiga faʻataʻitaʻiina faatolu. Sa faia suʻesuʻega mo le tolu tausaga.

O taunuʻuga nei:

I vaega uma e tolu o suʻega faʻamaʻi faʻamaʻi ma le DE, o le faʻamautinoaina o le maʻi o le maʻi i le taimi o le togafitiga o Actovegin e faʻafeagai ma le talaaga o le togafitiga (masani) e itiiti lava.

E aofia ai foʻi i togafitiga faʻapitoa o le encephalopathy e le faʻamalosia ai fualaau faasaina pei o Instenon ma Cortexin.

Mo le togafitiga o le encephalopathy, toto maualuga, ma isi .. i le togafitiga faʻapitoa, o Malidol o loʻo faʻaaoga lelei ma Trental ma Cavinton.

I luga o la matou saite ua uma ona matou tusia faʻafitauli faigata o le maʻisuka.
I le taimi nei, o le a matou iloiloina le mataupu o le faʻalagolago faʻatasi o Actovegin ma Trental i mataupu o tulaga faigata ma maʻisuka vae i ia tagata.
E mafai uma ona faʻaaogaina fualaau faʻamaʻi i togafitiga o faʻalavelave ogaoga o le maʻisuka vae.

I le vaega lona lua, e onosefulu-iva tagata sa masani ona matauina (tagata fomaʻi) i se falemaʻi i le itumalo Saratov, lea na faia ai se taotoga mo ni faʻalavelave ogaoga o le maʻi suka. O vaega uma o gasegase na maua se togafitiga e tolu aso (i le falemaʻi i le aso) i le gasologa o le tausaga.

O le a le togafitiga na maua e nei maʻisuka?

E mafai ona e faitau atili e uiga i le faʻaaogaina o le Actovegin i togafitiga faʻapitoa o tagata gasegase e maua i le maʻisuka iinei.

E masani ona fesili mai le au faitau Ua faatagaina Cavinton i le togafitiga o le maʻisuka. Cavinton e aofia ai le sorbitol, o le mea lea, pe a faʻaaoga Cavinton, o se siaki faifai pea o le kulukose i le toto o lenei vaega o tagata gasegase e manaʻomia.

E mafai foi ona e faitauina faʻamatalaga oa matou au faitau e uiga ia Actovegin ma le tau o fualaau faasaina, matamata se ata vitio o Acto vegin.
I le tulaga o le polyneuropathy, vae o le maʻisuka, o se sauniuniga e pei o le antioxyidant Mekisidol ua faia Rusia e faʻaaogaina foʻi i togafitiga faʻapitoa. O iinei e mafai ona e aoao atili e uiga i le faʻaaogaina o le Mekisidol i togafitiga o lenei faʻalavelave faigata o le maʻisuka.

Faʻavae ma le faʻamoemoe o Actovegin

O le Actovegin e faʻavae i luga o le porotini ma e aofia ai pepeti masani, faigofie digestible, taʻavale. Avanoa i le ituaiga o laupepa, ampoules, fusion solution, gel. O le vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai, faʻaitiitia ai taunuuga:

  • faʻamaʻi o meaʻai,
  • maʻisuka malosi
  • veinsese varicose o vae,
  • ma suiga i vavae o le faiʻai, muso o le fatu,
  • ma le maitaga faigata ma le taufaʻamataʻu o le faʻanoanoa, faʻavave le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o le ovum,
  • ma le loloto o le faaleagaina o le paʻu o le paʻu (mu, abrasions, liʻo faʻamaʻi o le epithelium, ma isi).

I se tulaga lautele, o le fusi o le talosaga e tele ma ua faʻamaonia i tagata mai le 20 i le 70 tausaga le matua mo togafitiga faʻapitoa, puipuiga o aʻafiaga o se faʻamaʻi poʻo le le atoatoa, faʻapea foʻi ma le puipuia o nei faʻamaʻi ma faafitauli.

Le tuufaatasiga ma le faamoemoe o le Trental

Trent tutusa o Actovegin, ae sili atu taugata (mai le 400 rubles). 1 afifi o loʻo aofia ai - 60 pusa, poʻo le 20 ampoules, poo le 60 capsules. Trental e aofia ai pentoxifylline (100 mg), dioxide, talc, lactose, magnesium stearate.

Faʻamatala se vailaau mo:

  • gasegase le atoatoa, veins varicose,
  • ogaoga o le osteochondrosis,
  • fulu
  • gangrene, mumu, maʻila,
  • faʻafitauli o le faʻamalositino, ma isi.

O le sili ona aoga o le inisiua mo le togafitiga o veins varicose, o mea gaʻo.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

  • O se mea tāua o le tau o fualaau oona - Actovegin e sili atu le taugofie nai lo Trental, ae sili atu le malosi o le mea mulimuli,
  • Trental o loʻo faʻapipii faʻasolosolo ma galue malosi, mafai ona faʻamālōlōina tino afaina, okeni, faʻaoga. O vailaau leaga e mafai ona faʻaitiitia ai taunuuga o faʻamaʻi, puipuia ai lo latou tutupu atili, ae ui i lea, e le mafai e le vailaau ona faʻamalolo atoatoa le faʻamaʻi ma faʻaumatia le faʻavauvau mo se taimi umi,
  • O se miti tele o Actovegin o le faʻaaoga lea i aso uma. E tatau ona ave 3 taimi i le aofaʻi o kapula e lua, o Trental e faʻaaogaina i le itiiti ifo o le aofaiga ile 24 itula.

E uiga i le faʻaleleia o meaola

Trental ma Actovegin o loʻo faia mo faʻamaʻi e aafia ai le tino vascular ma le tino, i le i ai o le osteochondrosis o le tagata maʻi, e faʻaleleia ai le toto i le tulaga o le faʻalavelave o le nasu, fafagaina o le ponaivi ma le cartilage ma vitamini, meaola. O faʻamaʻi e tuʻuina atu i le tagata maʻi 2 taimi i le aso, poʻo le maliliega faʻatasi ma le fomaʻi. E le mafai ona maua se taimi atofaina e faʻatulagaina ai ni laʻau, ae e tatau ona e ave fualaau oona pe faʻaaoga se gel.

E faavae i luga o le mea moni e mafai ona totoina fualaau faʻatele, ona faʻatautaia ai lea o Trental ma Actovegin mea uma. O le analogue o nei vailaʻau e lua o le aminophylline, lea e mafai ona faʻaaoga i le taimi lava e tasi ma togafitiga faʻatalanoaina.

I le faʻatusatusaina o sauniuniga a Trental ma Actovegin, ua lava lea e taumafai uma ai i le gaioiga ma filifili po o fea vailaʻau e sili atu le lelei ma e le mafua ai le faʻalagona ao aveina.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/actovegin__35582
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

O faʻamaʻi e faʻaaoga ai fualaau faasaina

Actovegin ma Trental o vailaau sili ona lelei mo le tetee atu i faamaʻi cardiovascular, e mafai ona faʻaaogaina i le taimi e tasi. O lenei mea o le a le afaina ai aʻafiaga, ae naʻo le faʻaleleia o mea aoga o vailaʻau.

p, blockquote 11,0,0,0,0 ->

O le togafitiga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma faʻatasi. O nisi taimi, mo faʻamaʻi eseese, o le tasi po o le isi fualaau faasaina e faʻaaoga. E faʻalagolago i le aafiaga e manaʻo le fomai e ausia. Ae, i le avea ai o se tulafono, o nei vailaʻau e na o le faʻalagolago le tasi i le isi.

p, poloka 12,0,0,0,0 ->

Afai e fesoʻotaʻi faʻamaʻi totoʻa ma le maʻisuka, ona avea lea o Actovegin ma fualaau o filifiliga. E atoatoa lava lona faʻaalia i le togafitiga o le faʻasalaga faʻapitoa. E taua tele i le taimi o le maʻi suka.

p, blockquote 13,0,0,0,0 ->

O lenei tulaga e mafai ona faigofie ona puipuia pe afai e te faia togafitiga faʻasolosolo i lenei vailaau faʻalua i le tausaga, aʻo alu i le falemaʻi i lalo o le vaavaaiga a fomaʻi agavaa.

p, blockquote 14,0,0,0,0 ->

O le maʻisuka e mafua ai le macro ma le microangiopathy. O lenei mea e mafua ai le fausia o ni atherosclerotic plate. E mafai ona latou punitia le vaa atoa pe o se vaega. I lenei tulaga, e popole tagata maʻi e uiga i tiga ogaoga i pito i lalo, ogaoga matuia ma le mumu o le paʻu.

p, blockquote 15,0,0,0,0 ->

O le solia o le vevela, tiga ma le faʻalogoina o le viia o le a talanoa i le faʻaopoopoga o le polyneuropathy. O le Actovegin ei ai le lelei tele o le neuroprotective, lea e talafeagai lelei iinei.

p, blockquote 16,1,0,0,0 ->

E masani lava, o Trental e faʻaaogaina e faʻatoʻilaloina ai fausaga o manu. O lenei mea e faʻamaonia e le malosi o le vasodilating, lea e faʻaitiitia ai le mamafa i le liʻo lautele o le toto.

p, poloka poloka 17,0,0,0,0,0 ->

O tagata gasegase e faitio i tiga matuitui i vae, fulafula, afaina veins luga i le pito i lalo. E mafai faigofie e Pentoxifyline ona aveese nei faailoga. Ae ui i lea, o lenei fualaau faasaina ei ai lona aafiaga faatupulaia, o lea o le a leai lava se aafiaga mai se tasi o le fualaau. E tatau ona faia se togafitiga faʻapitoa i togafitiga faʻapitoa. Talu ai ona o ona mea aniani, o le a faaitiitia ai le ono lamatia ai le toto. Ona o lenei mea, e sili ona lelei mo le togafitiga o le thrombophlebitis ma le vevela loloto ma le vevela.

O faʻamaʻi e fautuaina ai e faia faʻatasi faʻasologa faʻamaʻi ma nei vailaʻau:

p, blockquote 19,0,0,0,0 ->

  • veʻa vevela o gaʻo o le vae pito i lalo,
  • diabetic polyangioneutropathy,
  • taʻavale
  • O le maʻi o Raynaud poʻo le angioneuropathy,
  • ogo ma susu susu,

O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ua fautuaina foi mo le faʻamaonia o le gasegase masani o le gasegase o le toto.

Metotia o le talosaga, fua

E tatau ona e faʻaeteete faʻapitoa ia Actovegin ma Trental. Aua e te mafaufau ia te oe lava. E mafai ona taʻitaʻia iʻuga le lelei. E lua ni mea e maua ai - taʻavale ma ampoules ma le vai.

p, blockquote 21,0,0,0,0 ->

I togafitiga faʻamaʻi, o le fualaau oona i le ituaiga o ampoules e sili atu ona sili atu. I le taimi o le vaʻaia o le auala o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e vave ona gaoioi ma galue tuusao i le nofoaga ua afaina.

p, blockquote 22,0,0,0,0 ->

Actovegin o loʻo avanoa i nisi o lomiga. O loʻo i ai faʻamalama o voluma eseese. O le mea sili ona itiiti e 2 mililiters, e lua sefulu lima oi latou i totonu o se afifi. E tasi le mililita e aofia ai le 40 miligrams o mea matutu. E iai foi avanoa mo le faatauina mai o ampoules o le 5 ma le 10 mililiters. I totonu o le afifi o ia ituaiga ampoules e lima vaega.

p, blockquote 23,0,0,0,0 ->

O pusa lapoa e faigofie mo le tele o tui. E sili atu le faigofie i tagata faʻapitoa faʻapitoa e faʻatulagaina le metotia ma toe faʻatumu le kuluga. O le vailaau faʻamaʻi e faʻafefe i le lua selau mililiters o le saline. E tui i totonu o le potu poʻo le ogatotonu. O le fua faatatau o le pulega e le tatau ona sili atu ma le 60 pata i le minute.

p, blockquote 24,0,0,1,0 ->

O le faalagolago e faalagolago i le leona. I le taimi o le paʻu, e 10 mililiters ua faʻatonuina i luga o le vai e sili atu i le fa vaiaso. Uu i le aso. Mo le togafitiga o le angiopathy, ua faatonuina e fomaʻi i totonu o le 20-50 milliliters, lea e tatau ona faʻavaivai i le 400 ml o le sodium chloride. Ulufale i aso taʻitasi mo le masina. O le maʻi o le vevela vae e manaʻomia na o le 10 mililita i le aso, mo le vaiaso, mo le puipuia o maʻi pipili.

p, blockquote 25,0,0,0,0 ->

Trental o loʻo maua i na o ampoules o le 5 milliliters, i totonu o se afifi o 5 fasi vaega. O le mea moni, o le filifiliga o taimi ole pulega ma le fuataga e faalagolago i le fomaʻi. I le avea ai o se tulafono, e faʻatautaia matua, e faʻavave ai le lelei o aafiaga. E mafai ona faʻatasi ma le saline poʻo le Ringer lactate ma le 5% kulukose.

O le faalagolago e faalagolago i le tulaga o le maʻi. I le avea ai o se tulafono, e le silia le 600 mg. Fufulu i le 500 milliliters o fofo. O le folasaga e tatau ona tuai. 100 milligrams o mea malogo e faʻatonutonuina ile 60 minute. Ona o le tele o faalavelave, o Pentoxifyline e mafai ona tafe mo le 24 itula.

p, blockquote 27,0,0,0,0 ->

E tatau ona manatuaina o le maualuga o fualaau o aso taitasi e le tatau ona sili atu i le 1200 mg. O le faʻatusatusaina o lenei mea e faigofie tele, ave le 0.6 mg i le kilokalama i le itula. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata e mamafa le 70 kg e tatau ona maua le 1000 mg i le aso.

Analogs, aʻafiaga o le itu ma le faʻailoga

E i ai ni nai faʻailoga. O le mea aupito sili ona taua o le faʻalavelave faʻalavelave i lenei fualaau faasaina. E taatele i tagata uma, e aunoa ma se faʻasesega. A o leʻi faia lena mea, o le tagata maʻi e leʻi iloa e uiga ia te ia, ae na ia atiina ae i le taimi o le afaina, e tatau ona taofi vave le pulega.

p, blockquote 29,0,0,0,0 ->

Mo Actovegin, o se faʻalavelave faʻaleagaina o le pulmonary ma le cerebral edema, o le fatu fatu, oliguria. Faʻaaoga ma le faʻaeteete pe afai ei ai le masalosalo o le maualuga o le tino. Leai se faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia se gasologa masani o lenei fualaau faasaina. O aʻafiaga e mafai ona aofia ai le dysbacteriosis, siama o le dermatitis, urticaria, vomiting, manava, manava, tachycardia, tiga i totonu o le loto. O se analogue o le Livian, Pantestin. O le tau e tusa ma le 800-1000 rubles.

p, blockquote 30,0,0,0,0 ->

Trental ua solia i maʻi ma le toto na amata, i le gasegase o le myocardial, ma le diathesis hemorrhagic. Faatasi ai ma mea le lelei, tachycardia, arrhythmia, urticaria, cholestasis, nausea, flatulence ua iloga. Analogs: Latren, Agapurin. O le tau masani e mai le 300 i le 500 rubles.

p, blockquote 31,0,0,0,0 ->

E uiga i fualaau faasaina Trental ma ona analogues o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

p, blockquote 32,0,0,0,0 -> p, poloka poloka 33,0,0,0,1 ->

Mekisidol poʻo Actovegin - o le mea e sili atu

Mekisidol o se tupulaga fou o antioxidants. O le fualaau faʻasaina e faʻaleleia ai le gaioiga o le faiʻai o le faiʻai, o le toto i le faiʻai, e puipuia malu ai siama mai i aʻafiaga o mea faʻamaʻi matautia e mafua mai ona o le le talafeagai o le metabolism.

Mekisidol ei ai aʻafiaga nei:

  • Nootropic - faʻaagaoioia le mafaufauga ma faʻaleleia le tulaga lelei o le mafaufau,
  • O le faʻamaʻi faʻamalolo - faʻamautuina le cholesterol toto,
  • Faʻailoga ma le faʻamalosi
  • Antihypoxic, faʻateʻaina le matelaina o le okesene o masini, faʻapipiʻiina i le okesene.

E le pei o le Mexicoidol, Actovegin e leai sona aʻafiaga, faʻafouina ma le antihypoxic. Mekisidol ma Actovegin ua faʻaaogaina e togafitia ai faʻafitauli o le neurology.

Ona o le mea moni o le mexidol e faʻaleleia faiga faʻavae faʻapitoa e mafua mai i lona lactose, o le vailaʻau e faʻaititia ai le gafatia o le tagata i tulaga faigata. O lenei vailaau e faʻaaogaina faʻapitoa i le mafaufau e togafitia ai le faʻamaloloina o le ava ma ia faʻamalieina tulaga e fesootaʻi ma le tupuga o popolega i totonu. E le faʻaaogaina le tulafono i lenei mataupu.

O le a le eseesega i le va o solcoseryl ma actovegin

E faigata ona tali le fesili e sili atu ona lelei - solcoseryl poo actovegin, aua o nei fualaau oona e tutusa. O vailaʻau faʻataʻitaʻi e toe teuteuina ai masini e ala i le faʻapipiʻiina i le okesene. O le gaioiga malosi o vailaau faʻasaina o loʻo aʻoaʻoina mai le toto o le tamai povi, lea e faʻasaʻoloto mai le polotini.

O fomaʻi i le falemaʻi o Yusupov e faʻatonuina nei vailaʻau pe afai o loʻo maua nei faʻamatalaga nei:

  • Faʻalavelave faʻaleagaina o le cerebrovascular,
  • Ua afaina le Ischemic
  • Laʻau faʻasolo o le paʻu,
  • Faʻafitauli o le gasegase i le maʻisuka ituaiga 2,
  • Vaʻa vevela
  • Paʻu o le tino, gaʻo pipisi,
  • Suafa o le paʻu o tupuaga eseese.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le puipuia o le radiation manuʻa i tagata maʻi o le kanesa o loo feagai ma togafitiga o le radiation. O le a le vailaʻau e faʻamaonia, solcoseryl poʻo le actovegin, e filifili le fomaʻi faatasi ma le maʻi.

O fea e sili atu - Actovegin poʻo Cavinton

Actovegin ma cavinton ei ai vaega eseese o loʻo galue ma se faiga o gaioiga. O le gaioiga malosi a Actovegin o se mea masani mai le toto o tamai povi, faʻamamaina mai le polotini. O le vailaau faʻasaina e faʻaleleia ai faiga faʻasolosolo, faʻamalosia le faʻaaogāina o le okesene ma le kulukose e sene. O le gasegase autu autu o le cavinton o le vailaʻau vailaʻau o le vinpocetine, lea e fesoasoani i le faateleina o le toto ma saturate le faiai ma mea uma e tatau ai ona o le malologa o le puipui vascular.

O faatonuga aloaia e le o aofia ai faʻamatalaga e uiga i le fetaui o Actovegin ma Cavinton. E masani lava e le faʻaaoga fualaau uma i le taimi e tasi. O le faaiuga e faʻaoga Cavinton ma Actovegin i le taimi lava e tasi e faia e fomaʻi i le Yusupov Hospital i le tuufaatasiga i luma o faʻamatalaga taʻitasi. O le tau o fualaau faasaina e ese. O le tau o Actovegin e ese mai i le 600 i le 1600 ru, e mafai ona faatauina Cavinton i le fale talavai i le tau e 290-690 rubles.

Tali i fesili onosaʻi

Actovegin poʻo le cortexin - o le fea e sili atu? O vailaʻau uma e lua e faia mai mea masani. O le faiga o le gaioiga o le cortexin e le ese mai aafiaga o le pharmacological o actovegin. Cortexin e aofia ai le glycine e avea o se mea faaopoopo. O lenei mea o le amino acid lea e faʻaleleia ai le gaioiga o le cerebral cortex ma faʻaleleia le aʻafiaga o le cortexin.

O le a se mea e sili atu ona lelei mo le faʻaogaina o togafitiga faʻapipiʻi o le cerebral - cerebrolysin poʻo le actovegin? O le elemene autu autu o Actovegin o se toto toto mai le povi na faʻamamaina mai faʻamalosi. Cerebrolysin o loʻo i ai se faʻalavelave o peptides e mafua mai le faiʻai o le puaa. O vailaʻau uma e masani, ei ai foi lona aʻafiaga tutusa ma e faʻaaogaina pe afai ei ai a latou faʻamatalaga tutusa. Cerebrolysin e naʻo le tui ma e faʻaaoga e toe faʻafoʻi ai le tino i le tulaga o le faʻaleagaina o le paʻu ma le tino.

Trental poʻo Actovegin - o fea e sili? Actovegin ma le trental o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o vaʻaia ma gataifale. Actovegin o se sauniuniga masani. O le elemene autu autu o le trental o le pentoxifyline. Trental e faʻaaogaina uma mo le tausiga faʻafuaseʻi ma mo togafitiga fuafuaina. O aʻafiaga o le gaioiga e le tupu vave pe a uma le faʻamautuina o fualaau faasaina.

Afai ei ai pea sau fesili, o le a sili atu - Actovegin poʻo ona faʻalogo, valaʻau. Fai se taimi atofaina i se taimi talafeagai mo oe. O fomaʻi i le falemaʻi o Yusupov o le a fesoasoani ia te oe e filifilia le fualaau aupito sili ona aoga, fualaau ma auala o le pulega.

Trental Feature

O le gaioiga malosi i le vailaʻau o le pentoxifylline. O lenei vailaau e faʻaititia ai le maualuga o le calcium i le telefoni feaveaʻi, faʻamaonia le AMP ma faʻapupula le maualuga o le ATP i le toto mumu. O le vailaau faʻasaina ua taʻua o antihypoxic gaoioiga, lea e faʻamatalaina e ala i le faʻalauteleina o fausaga faʻamaʻi. O se taunuuga, ua i ai le faateleina o le leo o muso respiratory ma le vasini vascular in the lungs, lea e mafua ai le okesene o le toto.

E le gata i lea, o le vailaau faasaina o loo i ai mea nei:

  • faʻasolosolo le toto, faʻaitiitia le viscosity o le platelets i le toto,
  • faʻaitiitia ai le ono mafai ona suia suiga o le toto i siama mumu mumu,
  • faateleina le mafaʻi ma le voluma minute o le toto faʻafefeteina, e aunoa ma le faʻaaogaina o se aafiaga i le taimi o feteenaʻiga o musika o le fatu,
  • ei ai sona aoga aoga i luga o le bioactivity o le tino atoa o le tino,
  • aveese le tiga ma le faʻamalosia o tulaga ma le vevela o toto toto.

Talu ai ona o nei vailaʻau mo togafitiga, ua maua ai e le vailaʻau le talosaga i togafitiga ma le puipuia o le tele o pathologies. O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau:

  • afaina o le ischemic
  • puipuiga o maʻi o le microcirculation i viral forms of neuroinfections and cerebral ischémia,
  • faʻalavelave i le toto e mafua mai i le edema pulmonary,
  • encephalopathy
  • atherosclerotic brain damage,
  • Ouro neuropathy
  • suiga o le patho i le ogatotonu e mafua mai i faʻafitauli faʻapitoa i le itu o le taliga i totonu,
  • gasegase vaivai e mafua mai i vashosisis,
  • fulu
  • togafitiga o le tafe toto i vae.

O vailaʻau faʻapitoa e faia ile fomaʻi poʻo le faʻafofoga tautala. 1 papalama e aofia ai le 100 mg o le eletise galue, o se fofo mo le faʻafefeteina - 100 mg i le 1 ampoule.

O le maitauina autu i le ave o fualaau faasaina:

  • porphyrin maʻi
  • faʻamaʻi pipisi o togafitiga o le fatugalemu o le tino ma le fatu,
  • tasi le le faapalepale o le pentoxifylline ma mea e afaina mai le tuufaatasiga o fualaau faasaina,
  • gestation
  • mamafa o le toto,
  • le afaina o le tino maliu,
  • lactation.

O le faʻalavelave autu i le aveina o Trental o le porphyrin maʻi.

Faʻasolosolo i le maʻi o le maʻi, faʻalogo, ma le taimi o le toe faʻaleleia o le tino pe a uma le taotoga, o le vailaau faʻasoifua maloloina e faʻataʻitaʻi lelei.

Uiga o le Actovegin

O le togafitiga faafomai o le fualaau faasaina e faavae i luga o le gasegase ma le antihypoxic o le gaioiga galue - aveese mai le toto o le tamai povi. O lenei elemene e maua mai e faʻaaogaina ai le microparticle filtration ma le tekonolosi.

O fualaau o loʻo i ai mea nei:

  • faaleleia atili le femalagaiga o le okesene i le telefoni feaveaʻi o le fatugalemu o le tino, fatuga o le fatu ma le tino,
  • faʻaleleia le gaosiga o gaʻo i le faʻaititia o lactate levels,
  • Faʻasalalau le tulaga o le gataifale cytoplasmic during the hypoxia,
  • faateleina le maualuga o macroergs.

O le tele o togafitiga faafomaʻi o le vailaʻau o le Actovegin ua mafai ai ona faʻaaogaina mo le tele o faʻamaʻi. O faʻamaoniga autu mo le aveina o vailaʻau:

  • thrombosis
  • afaina o le tino o le tino pe a maeʻa le faʻailoga o le cerebral ma le afaina o le faiʻai,
  • le atoatoa o le toto i le CNS fibers i maʻi o le koluma,
  • faʻamalolo umi o faʻamalolo o mu, maʻi ma manuʻa i le tulaga o faʻalavelave o le cardiovascular and endocrin system,
  • vevela o le paʻu, paʻu mucous ma totoga.

O nisi taimi o le vailaʻau e faʻamaonia mo le solia o le gaioiga o le maʻitaga. O le fualaau faasaina ua faia i le tulaga o se vaifofo o tui, gel, suauu poo ni meaʻai.

O le vailaʻau e fetaui lelei lava ma isi vailaʻau faʻasolosolo ma vailaʻau faʻasolosolo, ae e le fautuaina e faʻafefiloi i totonu o se tasi o fualaau.

O faʻamaoniga i le faʻaogaina o vailaʻau:

  • tasi le le faapalepale i mea mai le tuufaatasiga o fualaau faasaina,
  • tulaga le mafaatusalia o le faaletonu o le fatu,
  • faafitauli i le aveesea o le ola,
  • fulafula o le mama.

Faʻaeteete e tatau ona faʻaaogaina vailaʻau faʻatasi ma le sili atu o le sodium ma le chlorine, faʻapea foi ma le maʻisuka.

O le Actovegin e faʻaaogaina mo le thrombosis ma le faʻamaʻi pipisi o le tino o le tino pe a maeʻa le faʻasaina o le cerebral ma le manua o le gaʻo.

Faʻasaga i tua o togafitiga, faʻamaʻi faʻaleagaga ma le faatumauina o le ola e mafai i nisi taimi ona tupu.

E mafai ona suia le Trental Actovegin?

Actovegin ma vailaʻau Trental e mafai ona sui i le isi i le i ai o faʻamaʻi faʻaalia i se tagata maʻi i se mea e tasi. Ae ui i lea, e naʻo le fomaʻi e tatau ona faia lenei mea.

Afai o le tagata maʻi ua i ai le faʻailoga mo le aveina o Trental, ona sosoo ai lea ma le Actovegin, Mildronate, Mexidol ma isi vailaau faʻatau e faʻaosofia ai toto totoga o loʻo faʻatulagaina atili.

O le fea e sili atu - Trental poʻo Actovegin?

O le aoga o fualaau o Trental o lona faʻamaonia e faʻamaonia e le tele o faʻataʻitaʻiga. O le pharmacokinetic ma le pharmacodynamic properties o lenei sooupu ua uma ona suʻesuʻeina i se tulaga atoatoa e mafai ai, lea e mafai ai ona filifili saʻo le faʻatulagaina o fuataga faʻatatau i le faʻamaoniga.

E le o aofia i togafitiga masani le taliaina o togafitiga i le tele o atunuʻu atiaʻe. I le taimi lava e tasi, o nisi fomaʻi o loʻo maitauina lelei lona aafiaga i le faʻaumatiaina o le hypoxia ma le microcirculation process. O pusa ma vaifofo o lenei vailaau ua manatu e sili atu le saogalemu, o le mea lea, e mafai ona faaaoga mo ni maʻi tuga o le toto, o le susu ma le gaioiga.

Patient Reviews

Alena Mishina, 43 tausaga, St. Petersburg

E i ai saʻu galuega le mautonu. I lenei itu, sa ou maua talu ai nei le tiga o le ita ma le vevela. Na togafitia e le fomaʻi le osteochondrosis o le tino ma faatonuina Trental. Ae ui i lea, sa i ai loʻu tali atu i lenei fualaau faasaina. O se taunuuga, na faatonuina e le fomai Actovegin ma Mildronate mo le pulega o vasega. A maeʻa togafitiga, o le a mou atu faailoga pe a mavae le 6-9 masina. O se tasi o faʻasoasoaga o le pe a tuiina, o le a faʻaitiitia le toto o le maʻi maʻi ma le totogia.

Galina Vasilyeva, 32 tausaga, Perm

Ina ua i ai sau TBI, na faatonuina e le fomai Actovegin. Na inisiua mo le 3-4 masina. O aʻafiaga lelei o togafitiga ua matauina i totonu o le 2-3 aso i le maea ai o le amataga o le pulega. O le tau e fetaui lelei lava ia te au.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Trental ma Actovegin

Egor Timoshenko, neurosurgeon, 33 tausaga, Vladimir

O fualaau uma e lua e matua aoga. Ae ui i lea, o le Actovegin ua sili atu le saogalemu, o lea e mafai ona faʻaaogaina mo le lactation ma le maitaga.

Olga Semenovna, neurologist, 51 tausaga, Saratov

E maitauina e tagata maʻi le tau taugofie ma faʻalauiloa togafitiga faafomai.

Mafuaaga ma faʻaaliga o osteochondrosis

Osteochondrosis e tupu mo le tele o mafuaʻaga, ma e leʻi mafai e tagata tomai faapitoa ona faʻamautuina po o fea oi latou e maua le amataga o togafitiga. I le taimi nei, latou te iloa le tele o mea e masani ona matauina i le siama o le maʻi:

  • Faʻalavelave faʻapitoa, faʻatoʻilaloina o faʻamaʻi pipisi o le maskloskeletal system
  • O faʻamaʻi pipisi e mafua ai ona suia le ponaivi
  • Faʻaleaga manuʻa
  • Faʻalavelave masani faʻafuaseʻi
  • Galuega faʻamaonia
  • Le saʻo le taimi
  • Le lava o faamalositino, leai se faamalositino.

I le faaopoopo atu i nei mea taua, o aʻafiaga i fafo e mafai ona aʻafia ai le amataina o le maʻi. O le tulaga ese o le osteochondrosis o le uluaʻi laʻasaga e masani lava e le lagona e ia lava, ma o le mea lea e le masalomia e le tagata maʻi le faʻamaʻi, ma faʻatalanoa se fomaʻi ma foliga o faʻalavelave masani. E mafai ona e faʻamasinoina togafitiga e ala i faailoga nei:

  • Tigā masani
  • Paʻa i tua, faʻaloaloa atu i le ua poʻo lalo ifo
  • Tele vaivaiga
  • Taimi faʻatapulaʻa
  • Lulu Mumu, fula i luga o le nofoaga o le liona.

O faʻaaliga o le osteochondrosis e faʻalagolago i le localization o faiga faʻaleaga, o le tulaga o le faʻamaʻi, ma maʻi o maʻi. O le mea lea, e taua tele le iloa o le maʻi i le taimi ma amata togafitiga e taofi lona alualu i luma.

Aisea ma o afea e faatonuina ai Actovegin

O le fualaau faasaina e masani lava ona faatonuina i le togafitiga o le osteochondrosis, aua o loo i ai le gafatia e vave aveese le tiga ma faaleleia le tulaga o le faiʻai, aveese le ulu o le ulu, leva.

O le togafiti o le togafitiga o Actovegin ua ausia ona o lona tino gaioiga - o le deproteinized hemoderivative e maua mai i le toto o tamai mamoe. O le vailaau o loʻo faʻaalia ai mea e tetee ai, e tele ni mea taua i le taimi e tasi: metabolic, neuroprotective, microcirculatory. O le fualaau faasaina e faʻaleleia ai le faʻaleleia ma le faʻaaogaina o le okesene, ei ai sona aoga aoga i le faʻapipiʻiina ma le faʻaaogāina o le kulukose, lea e aʻafia ai le malosi o le eletise o siama ma faʻaitiitia ai le fausia o le lactate.

E le gata i lea, o Actovegin e aʻafia ai le faʻatinoina o le ofisa tutotonu ma le NS. Faʻaleleia le totoina o le toto e maua e ala i le faateleina o le saoasaoa o le tafe toto i capillaries e ala i le faʻamalosia o arterioles, sphincters capillary.

E tele suʻesuʻega ua faaalia ai o le aafiaga o le faaaogaina o le Actovegin e foliga mai i le afa itula, ae o le maualuga o le togafitiga o le tino pe a uma le iniseti pe a uma le 3 itula, pe a uma ona ave ia laumei e faʻaalia o ia lava i le 2-6 itula.

Metotia faʻaaoga Actovegin

Ole vailaʻau e maua i le tele o fualaau o vailaʻau - vaifofo mo tui, laʻau, mea manogi, gel, lea e mafai ai ona faʻaaoga le Actovegin mo le osteochondrosis ma tulaga eseese o le malosi.

I le averesi, o le umi ole togafitiga e tusa ma le 10 aso, ae i mataupu faigata e mafai ona faalauteleina.

I le gaioiga laititi, o le fualaau faasaina ua faatonuina e ala i le tui ina ia vave ona aveesea le malosi o le mumū. Faʻalagolago i le lavelave o le osteochondrosis, e mafai e le fomaʻi ona faʻatonu se pulega / m poʻo le iv. Afai e faʻaaoga le Actovegin mo le taimi muamua, e fautuaina e fai se suega o le allergy muamua e siaki ai le mafai ona gafatia o le fualaau faasaina e le tino.

I le amataga o togafitiga, e faaaoga ai le 10 i le 20ml, lea e faʻatulagaina i aso taitasi, pe a maeʻa le taimi umi - 5 ml i aso uma poʻo le taimi i aso uma. Mo le puipuia o le tachycardia ma le oso maualuga o le toto, o le fofo o loo faafoeina i se tulaga maualalo.

Pe a faatonuina ia infusions mo le togafitiga o le osteochondrosis, o le vailaau e palu faatasi ma le 200-300 ml o le isotonic sodium chloride solution poo le 5% glucose solution. O le fua faatatau fautuaina o le pulega e 2 ml i le minute.Mo otaota, e faʻaaogaina i aso uma le 200 i le 400 mg. O le faʻatinoga e faʻatinoina i le aso.

Mo ituaiga o le osteochondrosis, Actovegin ua fautuaina ina ia tautalagia. O pusa mai osteochondrosis ua onā uma i le tolu taimi i le aso, i le averesi, 1-2 fasi vaega.

Aafiaga ma faʻaleagaina

Actovegin o se tasi o na fualaau e le masani ai o loʻo i ai le itiiti ifo o faʻamaʻiloga ma aʻafiaga o le itu, ma e lelei foi ma isi vailaʻau.

O le fualaau faasaina e masani ona toleniina, ae ui i lea, e pei o soo se fofo, e mafai ona afaina ai itu:

  • Mea e oso ai tagata taʻitoʻatasi, urticaria, faʻalavelave
  • Lanu mumu
  • E seasea, tiga matuitui.

O tagata maʻi o loʻo i ai mea nei e tatau ona aloese mai le tagofia o fualaau faasaina e faʻaleleia le toto i le osteochondrosis:

  • Maualuga maualuga o lagona o le tagata lava ia i vaega
  • Faʻasalaga o le fatu fatu
  • O le edema pulmonary
  • Tamaiti ma talavou (oʻo atu i le 18 tausaga)
  • Faʻaleagaina o le Renal (faʻaitiitia mea e tutupu i le urine, le faʻaaogaina o le urine i le vevela).

Tuua Lau Faamatalaga