Solcoseryl - faatonuga mo le faʻaaoga

Mataʻaiga mata O le Solcoseryl e faʻaaoga i togafitiga o togafitiga e togafitia ai le tele o leona o le mata ma le gutu. E galue e ala i le faʻagasoloina o metabolic processes e tutupu i totonu o siama. Toe faʻafoʻi le faʻaleleia o le metabolism, faʻaleleia le vave faʻafouina o mea ua faaleagaina, e taofia ai le faia o sikisa. Lelei mo le tele o vailaau faʻasaina po o mea faʻaleagaina. O loʻo faʻamatalaina i le taimi o le faʻasalalauga mo le vave faʻafouina ma le toe faʻaleleia o tomai faʻapitoa.

O le sauniuniga o loʻo i ai se mea malosi - o le dialysate faʻamaonia, lea e faʻamalosia ai le loloto o le ulu atu i totonu o siama ma le faʻamautuina o le metabolism. O laʻau e tuʻuina atu i foliga o se gel; pe a totoina, e tufatufa lelei i luga o le membrane mucous, ma maua ai se faʻalagolago lelei.

Fualaau mo mata E maua vave le malosi o le Solcoseryl, e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le tino, e amata ona faʻasalalau le okesene. E leai se afaina ma aʻafiaga aʻafia. Ua faatonuina mo le faamaloloina o manua o se uiga ese.

O le vailaʻau e fesoasoani e faʻamalolo ai manua mai ia iona e pei o:

  • mu
  • aafiaga faʻainisinia o mea mai fafo (faʻafesoʻotaʻi ma le uʻamea ma fafie laupapa, oneone, tioata, ma isi),
  • mata o le tino
  • keratoconjunctivitis.

Le fualaau faasaina Solcoseryl

E tusa ai ma le faʻavasegaina o vailaʻau, o le vailaʻau o Solcoseryl e aofia i totonu o le kulupu o fualaau faʻasaina e faʻaleleia ai le gaioiga ma faʻamalosia ai le faʻafouina o mea. E maua i le tele o fomu - mo le pito i fafo, o le tausiga o matua ma le faʻafofoga tautala. O fua eseese e faʻaaogaina mo togafitiga o faʻamaʻi, ua faatonuina e le fomaʻi e faalagolago i le maʻi o le maʻi.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

E ono ituaiga o faʻamalolo o Solcoserla i le aofaʻiga: jelini, suauu, gel, faʻafofo mo le faʻaogaina o le intramuscular ma le vevela, faʻavauvau mo le fofogaina o fofoga, alofilima mo le togafitiga o nifo nifo. O le auiliiliga o fualaau taitasi:

O le faʻaogaina o le dialysate o le deproteinized mai le toto toto o le tamai povi

Laʻau Solcoseryl (suauu)

Paʻu petrolatum, cholesterol, methyl ma le prophyl parahydroxybenzoate, vai, leylyl alcohol

Lapoʻa gaʻo lanu paʻepaʻe samasama, sina manogi manogi o le suāuʻu ma le suauu

20 g i paipa alumini ma pusa pepa ma faatonuga

Sodium carmellose, vai, propylene glycol, methyl ma le prophy parahydroxybenzoate, calcium lactate pentahydrate

Eseese, le lanu, manino, pala, ma sina manogi masani

Faʻatatau vaifofo

Suavai mo tui

Yellow velay

2 poʻo le 5 ml i le tioata pouliuli ampoules, paʻu

Carmellose sodium, sorbitol crystallized, benzalkonium chloride, vai mo le iniseti, disodium edetate dihydrate

Le lanu pe samasama, tafe

5 g i paipa alumini

Pauna o le 20

Nifo mo le togafitiga o mucous membranes

O fuga maʻaleʻale malulu e faia ai se ata tifaga

Faʻataʻitaʻiga

O le solcoseryl o se vaega o le hemodialysate o loo aofia ai le tele o mea mole elemene mole mamafa o le masini siaki ma le toto toto o susu susu ma le mamafa o le mamafa o le 5000 D, o nei meatotino o loo na o se vaega na suʻesuʻeina e metotia ma fualaau faasaina.

I suʻesuʻega in vitro , faʻapea foi i taimi o suʻesuʻega faʻapitoa ma suʻesuʻega, na maua ai Solcoserla:

- faʻatupulaʻia le toe faʻafouina ma le toe faʻaleleia o faagasologa,

- e fesoasoani i le faʻatoagaina o faiga faʻataʻapeʻavei faʻamaʻi ma le phosphorylation oxidative,

- faʻateleina le faʻaaogā o le okesene in vitro ma faʻamalosia ai le felauaiga o le kulukose i sela i lalo o le hypoxia ma siama faʻasolosolo,

- faʻateleina le faʻasologa o le collagen ( in vitro ),

- faʻaolaina le faʻaolaina o le masini ma le femalagaaʻi ( in vitro ).

E leai ni fusi e pei o le Solcoseryl gel e avea ma vaega fesoasoani, lea e faigofie ai ona fufuluina. E faʻamalosia le faʻavaeina o le mea e teu ai meaola ma le faʻaumatiaina o mea faʻalelei.

Talu mai le faʻaalia mai o le faʻamaʻaina fou ma le faʻamagoina o le manua, ua fautuaina e faʻaaoga le suauu Solcoseryl o loʻo iai fusi e avea ma vaega fesoasoani ma fausia se ata puipui i luga o le manua.

Pharmacokinetics

O le faʻatinoina o suʻesuʻega e uiga i le faʻaaogaina, tufatufaina ma le faʻamalosi o le fualaau faʻatau e faʻaaogaina ai metotia o vailaʻau mo togafitiga e le mafai, ona o le vaega galue o le vailaʻau (faʻaaogaina o fualaau oona) ei ai aʻafiaga o vailaau faʻasolosolo faʻamalosi o meaola ninii ma mea eseese faʻapitoa.

Faailoga Solcoseryl ®

Solcoseryl injection.

Fontaine laasaga III - IV faʻamaʻi faʻamaʻi o gaioiga lautele i tagata mamaʻi ma le faʻasaina / le faʻatagaina i isi vailaʻau,

gasegase masani ole gaʻo, faʻatasi ai ma faʻafitauli o le gaʻo (Ulcera cruris), i mataupu o la latou laasaga faifai pea,

faʻafitauli o le gasegase o le cerebral ma le toto (faʻasalaga ma le afaina o le tino, afaina o le fatu).

Solcoseryl gel, suauu.

Faʻaleagaina laitiiti (abrasions, maunu, tipi).

Burns 1 ma le 2 tikeri (lanu, vevela vevela).

Faigata e faʻamalolo ai manua (e aofia ai maʻi o le gaʻo ma le malosi o le tino).

Contraindications

Solcoseryl injection.

Le faʻamausalīina o le gasegase i le toto o le paʻu toto,

talu ai o le tui a Solcoseryl e aofia ai derivatives o le parahydroxybenzoic (E216 ma le E218) e faʻaaogaina e puipuia ai, faʻapea ma le aofaiga o le benzoic acid free (E210), e le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau pe a iai se tali atu i nei vaega,

o faʻamatalaga saogalemu mo le faʻaaogaina o le tui a Solcoseryl i tamaiti e le maua, o le mea lea, e le tatau ona faʻasalalau le vailaʻau i tamaiti i lalo o le 18 tausaga,

E le tatau ona faʻafefiloi le solcoseryl ma isi vailaʻau, vagana ai ole solution ole sodium isotonium ma le 5% glucose solution.

Solcoseryl gel, suauu.

Vaʻaia o se tasi o vaega o le vailaʻau.

Ma le faʻaeteete - faʻatasi ai ma se faʻamuamua i faʻafitauli o le maʻi.

Tina ma le lactation

E ui lava i le le lava o faʻamatalaga i luga o le aʻatogenic effect o Solcoseryl, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina ma le lapataiga i le taimi o le maitaga. E leai ni faʻamatalaga i luga o le saogalemu o le faʻaaogaina o le Solcoseryl i le taimi o le lactation. Afai e manaʻomia lou faʻaaogaina o fualaau faasaina, e fautuaina e taofi le susu.

Faʻaiʻuga

Solcoseryl injection.

I se tulaga e le masani ai, o aʻafiaga e ono tupu (urticaria, hyperemia ma le edema i le nofoaga o tui, fiva). I lenei tulaga, e tatau ona taofi le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma faʻamaonia togafitiga faʻapitoa.

Solcoseryl gel, suauu.

I se tulaga e le masani ai, i luga o le saite o le talosaga a Solcoserla, o aʻafiaga o le maʻi e mafai ona tupu i le ituaiga o urticaria, pito i lalo. I lenei tulaga, e tatau ona e taofi le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma faafesootai se fomai.

I luga o le saite o le talosaga a Solcoserla gel, e ono tupu ai se lagona mumu puupuu. Afai e le umi le mu, o le faʻaaogaina o le Solcoserla gel e tatau ona lafoai.

Fegalegaleaiga

O le tui o Solcoseryl e le tatau ona fefiloi ma isi vailaʻau, aemaise lava i le phytoextracts.

O le vailaʻau faʻamalosi o le Solcoseryl i le tulaga o se fofo mo le tuiina faʻatasi ma ituaiga matuaeral ua faavaeina:

toso Ginkgo biloba,

E avea ma fofo mo le faʻaitiitia o le tui o Solcoseryl, naʻo le solution ole sodium chloride ma le 5% glucose e tatau ona faʻaaogaina.

O le fegalegaleaiga a Solcoserla ma isi fualaau oona e lei faavaeina.

Tosiga ma le pulega

Solcoseryl Injection:i / totonu poʻo i / m.

I le togafitiga o faʻamaʻi faʻasolosolo faʻapitoa o faʻasologa i le laʻasaga III - IV e tusa ai ma Fontaine - iv 20 ml i aso uma. Masalo o le faʻalavelave tele i le isotonic sodium chloride solution poʻo le 5% glucose solution. O le umi o le togafitiga e oʻo atu i le 4 vaiaso ma ua fuafuaina e le ata o le maʻi.

I le togafitiga o le le atoatoa o le vevela, faʻatasi ai ma faʻalavelave faʻapitoa (Ulcera cruris) - iv 10 ml 3 taimi i le vaiaso. O le umi o le togafitiga e le sili atu i le 4 vaiaso ma ua fuafuaina e le falemai o le maʻi. O se isi fuataga taua e faʻamoemoe e puipuia ai le ita o le palate ita o le faʻaaogaina lea o se fusi faʻapipiʻi e faʻaaoga ai se fusi faʻalanu.

I le i ai o faʻafitauli o le gaʻo i totonu o le lotoifale, o togafitiga faʻatasi ma le Solcoseryl jelly, ma solcoseryl o loʻo fautuaina.

I le togafitiga o faʻasologa o meaʻai ma le afaina i le ogaoga ma le ogaoga o foliga o se auala autu - i totonu o le 10 poo le 20 ml, i le faasologa, aso taitasi mo le 10 aso. A maeʻa le auala autu - i / m poʻo le / i le 2 ml mo le 30 aso.

Faʻasalaga o le faiʻai (faiva matuia o le faiʻai) - iv 1000 mg i aso taitasi mo le 5 aso.

Afai e le mafai e le puleaina o fualaau faasaina, e mafai ona pulea le fualaau faasaina IM, e masani lava 2 ml i le aso i se pepa e le i faia.

Faʻatasi ai / i le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina, e tatau ona faʻatinoina lemu, talu ai o se vaifofo faʻasalalau.

Solcoseryl gel, suauu:i le lotoifale.

Faʻaoga tuusao i le manua pe'ā uma le fufuluina muamua o le manua e faʻaaoga ai se vaifofo faʻamaʻi.

Aʻo leʻi togafitia le maʻi pipili, faʻapea foʻi i mataupu o le pipisi o le manuʻa, o le togafitiga muamua e manaʻomia.

Solcoserlal gel e faʻaaogaina i manuʻa fou, manuʻa ma le faʻamaligiina susu, ulia ma le susunuina o meaola - o se mea manifinifi ile anuʻa faʻamamaina 2-3 taimi i le aso. O vaega e iai le epithelization ua amata ona fautuaina e faʻatasi ma Solcoseryl. Faʻaauau pea le faʻaaogaina o le Solcoseryl gel seia oʻo ina faʻapipiʻi le tino o le tino i luga o le paʻu o le tino ma faʻamaʻa le manua.

O le suauu Solcoseryl e faʻaaoga muamua mo le togafitia o manua (e le faʻamama).

O le suauʻu Solcoseryl e faʻaaogaina i se fasi mea lamolemole i se manua faʻamamaina 1-2 taimi i le aso, e mafai ona faʻaaoga i lalo o laei. O le faagasologa o togafitiga faʻatasi ai ma le suauu Solcoseryl e faʻaauauina pea seia maeʻa ona faʻamaʻaloina le manua, o lona faʻataʻitaʻiga ma le faʻavaeina o le siʻosiʻamea faʻagata.

Mo le togafitiga o manuaga ogaoga o le pusa i le paʻu ma le masini mūmū, o le faʻaogaina tutusa o ituaiga matua matua o Solcoseryl ua fautuaina.

Faatonuga faapitoa

Solcoseryl (gel, suauu) e le tatau ona faʻaaogaina i se manua afaina, talu ai e leʻo aofia ai vaega o vailaʻau.

O le faʻaaogaina o Solcoserla, e pei o isi vailaʻau uma, e le manaʻomia ao gaʻo ma maitaga ma e mafai lava pe afai e matua manaʻomia ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

I le tulaga o le tiga, mumu o le paʻu latalata i le nofoaga o le talosaga a Solcoserla, faasee mai le manua, fiva, e tatau loa ona e faafesootai se fomaʻi.

Afai o le faʻamālōlōina o le vaega ua aʻafia i totonu o le 2-3 vaiaso e le o matauina ma le faʻaogaina o Solcoseryl, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi.

Faʻaiʻuga

I le taimi lava e uma ai le faʻapipiʻiina, e ono tupu sina lagona mu. O le a le toe i ai se uiga le aoga pe a mavae se taimi puupuu, o lea e leai ni fuafuaga e tatau ona faia e aveese ai.

I tagata e iai le vailaau oona i vaega, o le atinaʻeina o se faʻafitauli o le maʻi na matauina, lea na o mai faatasi ma:

  • sasaa
  • ogaoga mumu
  • fula o le laumata
  • vave
  • lapataiga lelei.

Ina ia aua le mafua ai ni tali le lelei, e tatau ona e faitauina ma le faaeteete le faamatalaga ma le tuufaatasiga o le fualaau faasaina, faapea foi le feutagai ma se fomai ao lei faaaogaina ia mataua.

Rash - Faʻataʻitaʻiga Tomai Faʻapitoa

Tau ma mea tutusa

O le tau o le fualaau faasaina e 280 rubles.

E tele meafaigāluega e tutusa i le tuufaatasiga poʻo faʻamaoniga mo le faʻaaogaina. O analogues faapena e aofia ai:

Aʻo le i suia le uluai kopi ma se faʻasologa, talanoa i se fomaʻi.

O se numera tele o iloiloga e uiga i lenei meafaigaluega e lelei. O le vailaau faasaina ua fesoasoani tele i le feagai ai ma manuʻa matuia ma le faaleagaina o le pene. E masani lava, o faʻafefe e fesoasoani i le vave faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai mata.

Faatasi ai ma iloiloga le lelei, na faaalia ai o vaega na aofia ai i le tuufaatasiga e mafai ona mafua ai se osofaiga o le tino ma se lagona mu laitiiti i le taimi lava e uma ai le faapipii. Ina ia puipuia nei taunuuga le lelei, e fautuaina e te faitauina ma le totoa ia faatonuga mo le faʻaoga ma faʻalogo i fautuaga a fomaʻi. E le tatau ona e faia ni filifiliga tutoatasi e uiga i metotia ma togafitiga.

Toe faʻaleleia o se faʻalavelave faʻalavelave lea e le mafai ona faia e aunoa ma le faatonuina o vailaau o vaega eseese. Afai e fesoʻotaʻi faʻamaʻi ma le faʻalavelave faʻalavelave, o le faʻaitiitia o le gasegase o metabolic, o sauniuniga a Solcoseryl, o loʻo maua i ituaiga eseese o fualaau, o le a fesoasoani i le toe faʻaleleia. O i latou uma e faigofie mo le faʻaaogaina i nisi faʻamaʻi: mo se faʻataʻitaʻiga, ua faatonuina le Solcoseryl gel mo faʻamaʻi o mata ma mea mama, fofo mo manua faʻamalolo, faʻavaveina o le gasegase.

Le tuufaatasiga ma aafiaga o fualaau faasaina

E tusa lava po o le a le mea e fai, pe o Solcoseryl gel poʻo se vaifofo, o le mea e gaosia ma gaosia (pe atonu e tele) e aofia ai i le tuufaatasiga. O le mea autu e gaosia ai le mea e maua mai le toto o tamaʻi povi, poʻo le dialysate, lea e faʻamamaina mai le protein, e le aofia ai ni faʻataʻitaʻiga o mea e aʻafia ai.

O fualaau faasaina o loʻo i ai iʻuga lelei o togafitiga faʻapitoa:

O le suauu ma le Solcoserlala e toe faʻafoʻisia ai le faʻamaloloina o le mucous membrane o le mata pe a mavae ni manuaga o le natura eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma ni mumu, manuʻa, ma isi).

O loʻo maua le vailaʻau i ituaiga nei:

  • susu pepa o fualaau: gel (10% ma le 20%), suauu (5%), paʻu nifo,
  • vai faʻatumu vai: vaifofo i ampoules,
  • mausali faʻamalosi: faʻafefe, papa.

Gel Solcoseryl e leai sona lanu, e laga i le fausaga, o le manogi o le aano o aano o manu. Avanoa i totonu o le 20 g Mata tioata O le solcoseryl o se mea e tafe, le lanu pe i ai foi se tamai lanu samasama. O loʻo i ai se manogi matagi, e pei o se gel faigofie.

O le kulimi e ese mai le faavae o le gel, lea e masani ona masani ai Vaseline. O ia o le na te tuuina mai se manogi manogi. Talu ai ona o le suauu o le penisini, o le suauʻu o loʻo i ai se vailaʻau eleelea, mafiafia. Avanoa i totonu o paipa o le 20 g.

O le vaifofo e faʻaaogaina e pei o se iniseti o se lanu samasama ma manino lea e manogi e pei o le fala o manu. Faʻaauau - vai e leai ni vai mo tui. Faʻaavanoa i ampoules o le tioata pogisa o le 2 volume ma le 5 ml. O le fofo o loʻo fuafua mo le faʻaofiina i totonu o maso, faʻapea foʻi ma totonu o le toto.

E iai le manogi o le beige ma le manogi manogi e maua i totonu o masini ma se gafatia e le sili atu ma le 5 g. O pusa (poʻo taʻavale) e maua i doses eseese mai le 0.04 i le 0.2 g.

Ocular Solcoseryl e sili atu ona aoga i le mucous membrane o mata ma le faʻaaogaina o masini e le gata i le pene, ae faʻapea foi i le paʻu faʻalogo. O fautuaga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai o le siʻiina o meaola pe a uma galuega i lalo o le faʻamalosi o le vailaau faʻasaina ua vave faʻamaonia.

E le gata i lea, o Solcoserl ophtalmic o foliga mai o mataua ua faatonuina mo le afaina o mata o mata o ituaiga eseese (e lua viral, fungal, ma siama), pe a maeʻa mumu, taotoga muamua o taotoga, e aofia ai togafitiga o pepa, glaucoma, ma isi.

O mata o le solcoseryl e aoga i le tuufaatasiga ma isi sui ole pathologies ole mata:

  • uila o meaola eseese,
  • keratoconjunctivitis.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina pe a fai ni tioata faʻafeiloaʻi, lea eo mai faatasi ma le mago ma le faʻavevesi o le mucosa mata. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, ua faʻamaonia ai le suauu o le Solcoseryl ophthalmic.

O fualaau faasaina ua masani ona faaaoga i le cosmetology. E faʻapefea ona tatau ona ou faʻaaogaina Solcoseryl mai mataʻitusi o loʻo siomia ai mata? E fautuaina e faʻaopoopo i se vailaʻau manaia poʻo se masini.

O mea taua o le solkyeryl mask:

  • tau maualalo
  • aoga - o le taunuʻuga e vave iloa vave i le maeʻa ai o le talosaga,
  • maualalo maualalo o aʻafiaga, ma, o le mea lea, saogalemu.

Masks e lelei lelei ma fulufulu mata. O le lavelave e mama, e foliga foliga laʻitiiti. Faailoga o le vaivai vaivai. O se suauu po o se gel e mafai ona faʻaaogaina na o ia lava ae le o se mea teuteu talafeagai, ae le sili atu ma le 2 taimi i le 10 aso.

O le lelei o le gel i luga o le suauu o le vave faʻavaveina lea e aunoa ma le tuʻuina atu o ni mea manaia.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le oloa, e tatau ona e suesue i faatonuga mo le faʻaaogaina o le Solcoseryl gel, talu ai, e ui lava i mea lelei ma le avanoa, o le vailaʻau e iai ona aʻafia ma aʻafiaga.

O le gel Solcoseryl eye, faapea foi ma isi ituaiga o fualaau oona, e le o ni mea taumafa taumafa, ae o vailaau, o le mafuaaga lea e tatau ai ona e pipii atu i le metotia fautuaina e lau fomaʻi.

Ma le faʻaeteete tele, o vailaau faʻasolo i se ituaiga o vaifofo ma fualaau e tatau ona faʻaaogaina i faʻamaʻi nei:

  • hyperkalemia (sili atu le pomaia i totonu o le toto), faʻapea foʻi ma le tagofia o vailaʻau o loʻo i ai le pāmiola,
  • toe le manuia
  • faʻalavelave i le galuega a le fatu muso,
  • pulupuna edema,
  • mea laiti pe leai foi.

O le suauu poo le Solcoserla gel, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e tatau ona faʻaaoga e pei ona taʻua i lalo:

  1. Ia saunia ni solo ma faʻamalo, ma fufulu ou lima.
  2. Faʻaaogā se 'ie e le afaina e afifi ai le laumalie maualalo i lou tamatamailima.
  3. Faʻasaʻu sina gel i totonu o le pusa o le conjunctival, tufatufaina atu mai le tulimanu pito i fafo o le mata i totonu.
  4. Kuni le mata mo ni nai minute, ma faʻatali seia oʻo ina tufatufaina le oloa i luga o le mucous membrane.

Afai e tatau ona e faʻaaogaina Solcoseryl mo mata, o faatonuga mo lo latou faʻaaogaina o le a faapenei:

  1. E talafeagai le saunia o le solcoserla kulimi ma fufulu mama, fufulu lelei ou lima.
  2. Toe faʻaali lou ulu i tua.
  3. I le fausiaina o le soʻotaga o le soʻotaga, faʻapipiʻi 1-3 gogo o Solcoseryl i totonu. E le fautuaina e totoina le silia ma le tolu mataʻu, talu ai o loʻo faʻaumatia pea i le taimi e tapuni ai le laumata.
  4. Kuni ou mata, pe a maeʻa ni nai minute, o le a amata ona gauaʻi ma faʻaaogaina vailaʻau faʻamaʻi.
  5. I le aso, e fautuaina e faʻaleleia le pa'ū i le 4 taimi ma faʻaauau le togafitiga seia oʻo ina mou atu faailoga o maʻi.
  6. Afai o isi mataua mata e faʻasolosolo faʻatasi ma lamala, ona tatau loa lea ona totoina ia Solcosyl 10-15 minute pe a maeʻa.

E pei lava o soʻo se vailaau, matala mata, faʻapea foi ma le suauʻu Solcoseryl mo mata, maua ai a latou faʻailoga ma aʻafiaga. Ole vai vailaʻau e le fautuaina mo le faʻaaoga i mataupu nei:

  • hypersensitivity poʻo le faʻamaonia atoatoa i se vaega e tasi o se vaega o le vailaʻau,
  • maʻitaga ma lactation,
  • le vaitau o le pepe fou ma le pepe.

E faʻatagaina le faʻaogaina o kulimi mata, gel ma faʻaleleia i le taimi o le maʻitaga i le lotoifale, o lona uiga, e aʻafia ai i latou i luga o le mucous membrane o mata.

I faatonuga mo le faʻaaogaina o le Solcoserla, o mea leaga na tutupu e ono tupu mai i se maʻi o loʻo lisiina, e aofia ai: allergy i foliga o le mumu, sasaina, lacrimation.

O le masani lautele e seasea lava ona tupu ma e aliali mai i le tino o foliga o le allergy lautele, suiga i lagona o le tofo. I le nofoaga o inisiua, e ono tupu ai le fulafula, faapea foi le faateleina o le vevela o le tino.

Aʻo leʻi amataina le vailaʻau, e tusa lava pe a maeʻa le tofiaina o se fomaʻi, e tatau ona suʻesuʻe le faʻamatalaga mo lea fualaau. Afai o se tasi o itu i luga o mata mata o Solcoseryl ua faʻaalia, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaogaina, e tatau ona teena le faʻaaoga atili. Afai o loʻo tumau pea faʻamaoniga, faʻafesoʻotai se fomai o le a fautuaina togafitiga.

O fualaau faasaina e leai ni analogues. Ae ui i lea, o loʻo i ai vailaʻau e tutusa ma le faʻatulagaga ma le malosi. Faatasi ai ma i latou, o le sili ona tautaua o: Actovegin, Tykveol, suauu rosehip, Aloe, ma isi.

E tusa lava pe e te fuafua e faʻaaoga Solcoserla mai mataʻomaʻo faataamilo i mata o mata mo mea teuteu, e manaʻomia pea le fautuaga a le fomaʻi. E na o se tagata poto faapitoa ei ai le aia tatau e filifili ai i le sui o le fualaau faasaina, ma ia amanaʻiaina le tele o mea - mai uiga patino o le tino i le mea e sili ona lelei i le tau.

O le fualaau faasaina e avanoa saoloto mai le fale talavai e aunoa ma se taotoga ma ei ai se tau maualalo. O le gel po o le kulimi o loʻo teuina i totonu o le pusaaisa mo le silia ma le masina talu ona tatala le pulu.

O le sauniuniga o le ophthalmic preparation solcoseryl o loʻo faʻatau atu i le foliga o se gel po o se suauʻu ma faʻaaoga i mataupu le manaʻoga o le saoasaoa ma le faaosofia o le faʻamalosia o mata i le maeʻa ai manuʻa poʻo faʻamaʻi.

O le fualaau faasaina e aoga mo soʻo se mea e faaleagaina i le paʻu o le conjunctival ma le cornone.

Solcoseryl gel - fualaau faʻataʻitaʻi fomaʻi togafitiga faʻafouinalea faatonuina mo soʻo se faʻafitauli o le tino e mafua mai faaleagaina le pito i fafo o le mata.

Faʻalogo lelei! I le tuufaatasiga o sea gel po o suauu e leai ni auupega ma ni puipuiga e mafai ona i ai se aafiaga le lelei ma le faataumaoia i mea amino, vailaau glycolipids ma isi vaega aoga.

O le mea lea o le lelei o le fualaau faasaina e sili atu le maualuga nai lo analogues, o uluai meafaitino gaosia mo le gaosia e le o maua ai le faagasologa maeʻaeʻa ma le faamamaina.

Fualaau faia i luga o le faavae o le tamai povi, o le mea e aofia ai allergens i le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e latalata i le zero.

O le vailaʻau e aʻafia i le faʻalapotopotoga o meaola e faʻamalosi ai le biogenic ma faʻamalosia le faʻatoaagaina o gaioiga faʻafouina i totonu o masini o mata, e faaopoopo atu i ai, o mea faʻaauau e faʻaolaina ai le gaosiga o le okesene i totonu o masini, lea e faʻateleina ai le faʻafeiloaʻiga o meaʻai i mata o mata.

O le gel poo le suauu solcoseryl e faʻaaoga tuusao i vaega ua faaleagaina o le mata, pe a maeʻa ona ufiufi e le fausaga le pene ma se lanu eleelea ma e le gata ina puipuia mai mea mai fafo, ae aʻafia foi i totonu o masini, faʻaleleia faiga i totonu o siama.

Manaomia ia iloa! O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e amata pe a ma le afa itula pe a maeʻa le puleaina o fualaau faasaina, pe a mavae le tolu itula e sosoo ai, o le gaioiga o le fualaau faasaina ua faaitiitia.

O le gaioiga o le fualaau faasaina e mafua mai i le gaosiga galue - dialysate, lea e fesoasoani i le faʻaaogaina o le metabolism ma faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le intracellular utilization.

O se taunuuga, o le punaoa malosi o sela, pe a faʻaalia i le fualaau faasaina, e faʻaleleia.

O le tino e vave ona ufiufi le pito o le corn due to the presence of sodium carmellose, lea e fesoasoani i le fausia o se papa puipui.

Mai i lenei palapala, o meaʻai e faʻaaogā ai sela sela seʻia oʻo ina faʻamavaeina lenei pusa.

Mo faamoemoega o mea taulima, solcoseryl e faʻaaoga. i le foliga o se gel ma le suauu.

Mo se faʻamatalaga! O le gel o loʻo maua i le 5-alumini alumini, o lona maualuga e 5 kalama. O le tuufaatasiga o sea gel e aofia ai:

O le vaega autu o le suauu o se dialysate foi, o vaega faaopoopo e:

  • vai mo le tui
  • propyl parahydroxybenzoate,
  • petrolatum paʻepaʻe,
  • cholerol
  • methyl parahydroxybenzoate,
  • faʻatela alcohol.

Solcoseryl Eye Gel faamoemoe mo le faaaogaina i fafo.

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le gel tanumia e fa i le aso tasi le pa'ū i le pusa conjunctival sac.

Afai e maua le faʻamaʻi i se tulaga ogaoga, i le maliliega ma le fomaʻi, e mafai ona faia le faʻamalosia i le itula ile aso muamua.

O le fualaau faasaina ua fautuaina ina ia faʻaaogaina e le gata mo togafitiga, ae faʻapea foʻi ma auala e faafaigofie ai fetuunaiga i

I nei tulaga, o le faʻaaogaina o le gel e faia aʻo leʻi tuʻuina atu faʻamatalaga faʻamatalaga ma pe a uma ona aveese.

O le suauʻu e faʻafa ona faʻafa i le aso i le aofaiga o le tasi le 1 cm le umi mo mata uma.

E faʻaaogaina le gel poo le kulimi seia oʻo ina faʻaaogaina atoa ia faʻaʻailoga o le faʻamaʻi, ma i tulaga taʻitasi, o le umi ole togafitiga e fuafuaina taʻitasi e le fomaʻi.

I le ophthalmology, solcoseryl e faʻaaogaina mo faʻamatalaga nei:

  • soʻo se faʻaleagaina masini i fusi o le kine,
  • radiation, vailaau ma vevela vevela,
  • gataifale,
  • conjunctivitis,
  • gaioiga o le tino,
  • palasitika uila,
  • keratitis.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faatonuina pe a uma le taotoga i luga o okeni o le faaaliga ina ia faatelevaveina le faagasologa o le faamalologa.

Ia manatua! O faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o sea gel e aofia ai tagata taitoatasi le le faʻalogo i vaega o le fualaau faasaina, o le matutua o tagata gasegase e oo atu i le tasi le tausaga, faapea foi ma le vaitaimi o le maitaga.

I le aʻafiaga o aʻafiaga, o le mea e tupu ai le gel e mafai ona tupu, ae i le tulaga lona lua e leai se mafuaaga e faalēaogāina ai le fualaau faasaina, talu ai o lenei faailoga e mou atu i ni nai minute.

E tatau ona teuina le oloa i le vevela o le potu ma puipui mai le susulu o le la.

E mafai ona teuina se faʻamau faʻamauina mo le tolu tausaga mai le aso o le gaosiga, e tatau ona faʻaaoga le meafaigaluega tatala i totonu o le isi masina.

O le gel o le Solcoseryl e tele ni analogues:

  1. Actovegin.
    Faʻailogaina o metabolic process in tissues, o se fualaau faasaina e faʻaleleia ai le toe faʻafouina o meatotino o sela i taimi o togafitiga.
    E pei o le solcoseryl, o lenei oloa e maua mai foi e ala i le gaosia o le toto o tamai povi.
  2. Kornergel.
    O le vailaʻau o le dexpanthenol e faʻaaogaina e fai ma faavae o le sooupu.
    E le gata i lea, o vitamini e talafeagai mo le masani ai o le gaioiga o totoga o le faʻaaliga o loʻo aofia i le tuufaatasiga o fualaau faasaina.
    O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i mata mucous o mata, faatelevaveina le faagasologa o le faamalologa ma le toe faaleleia o mea.
    I le faaopoopo atu i ai, o le sooupu e iai sona aʻafiaga faʻaleagaina.
    Pe a faʻaaogaina i totoga o le faʻaaliga, o se gel e fai ai se atigi pupuʻu mata, lea e maua ai le fesoʻotaʻiga sili ona umi o le gaioiga galue malosi ma le mucosa.
    Ole fualaau faasaina e le mafai ona ulu atu ile toto masani ma masini malulu o mata.

I falemaʻi a Rusia, o le tau o le vailaʻau e mafai ona ave i luga 270-300 rubles. I nisi o vailaau faʻamaʻi (aemaise i le laumua), o le tau o le gel e mafai ona oʻo i le 350 ruble.

E pei foi o isi

o loʻo aofia ai le puipuiga o le chloride benzalkonium, o lenei gel e le mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le muamua aveeseina o tioata faʻafeiloaʻi, talu ai o lenei vailaʻau e faʻaleagaina ai mea e faʻaaogaina ai tioata.

Fualaau e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma isi tagata fai togafitiga, ae i le taimi lava e tasi, o le fegalegaleaiga o vailaau eseese e le o aofia ai, e ui lava e leai ni suesuega eseese i lenei vaega.

A maeʻa le faʻaofiina o le gel i nisi o gasegase o loʻo i ai se faʻaitiitia o le manino o le faʻaaliga mo sina taimi puupuu.

O le mea lea, i le isi 15-20 minute i le faʻaaogaina o le oloa, e sili atu ona lelei le aloese mai galuega ma gaioiga e manaʻomia ai le faʻatupulaʻia o le faʻatupulaia o le vaʻaia ma le vaʻaia (e aofia ai taavale afi ma faʻalavelave faʻalavelave).

"O le taumafanafana talu ai, sa ou tilotilo atu i oneone i le matafaga, ma i le gasologa o le aso na mafai ai ona ou ataata mata ina ia ia ua maasiasi ma fulafula.

I se auala lelei, e tatau ona faʻaumatia loa le tino mai fafo, ae talu mai le tele o le taimi na pasia i le va o le oneone i le mata ma le asiasiga i le fomai o tagata, tagata tomai faapitoa fautuaina e faʻaaoga le solcoserla gel ma a maeʻa aso e lua e le o ese ai faailoga, toe faʻafesoʻotaʻi ia te ia.

Sa fesoasoani le vailaʻau: o le tigaina, susunuina ma le tiga i le mata mata na mou atu le taeao na sosoo aima o le oneone oneone e mafai ona tumau i luga o le konetivava na foliga mai na tupu mai na o latou. "

Igor Karpov, Elista.

"Na ou faalogo o le mea lenei Gel e lelei mo soʻo se manuaae ou te leʻi manatu o le a aoga ia te au se vailaau faafomai.

Sa ou galue o se tagata e faafeiloaia mo le tele o tausaga, ma i tausaga talu ai nei sa amata ona ou popole conjunctivitise tupu moni lava i tausaga uma.

Faʻafesoʻotaʻi e fomaʻi lenei ma tau o le galuega: latou te fai mai o se faʻamaʻi o se mea ua leva ma e mafua mai i soliga i totonu ole puipuiga ole mata.

Le faʻaaogaina o faʻamaoniga ma taofia ai le faʻateleina o nei faiga le lelei, o aʻu fautuaina le faʻamalosia o le solcoserla gel i le faʻamaoniga muamua o se soliga.

E mafai ona ou fai atu lena mea o vailaau faʻapitoa e fesoasoani e faʻasaʻo ai le ita ma tigama le conjunctivitis ua vave ona pasi vave ma e le o tiga tele. "

Kirill Gromov, 45 tausaga.

O lenei vitio o loʻo tuʻuina mai ai se faʻamatalaga auiliili o le vailaʻau solcoseryl:

Solcoseryl e le o faʻamoemoe mo le faʻamaʻiina o ia lava ma ua faʻasaʻolotoina i falemaʻi tau faʻamaumauga mai le fomaʻi auai.

O le faʻaaogaina o se vailaau faʻasaina e aunoa ma le faʻatalanoa muamua ma se tagata fomaʻi maʻi atonu e le afaina ai le tagata maʻi, peitaʻi, atonu e le aumaia ai se mea aoga, o le mea lea e talafeagai le faʻaaogaina o na fualaau e tusa ai ma le taimi e togafitia ai e se fomaʻi.

Solcoseryl o se fualaau faasaina ua mamanuina e faʻaagasolo ai metabolic process in tissues of the organ of vision. O lenei vailaʻau e faʻatagaina ai oe e faʻavavevave ma faʻamalosia le faagasologa e fesootaʻi ma le toe faʻaleleia o gaʻo mata mataʻutia (conjunctiva, cornone).

Sorcoseryl o se faʻamalosia o metabolic process in tissues. O lona autu autu o se dialysate ua faʻamaonia e maua mai i laumei susu. O le togafitiga o lenei fualaau faasaina o le:

  • faʻamaonia le faʻaogaina o metabolism faʻataʻitaʻi,
  • faaosofia le toe faʻafouina o le tino,
  • faʻalauteleina le toe faʻaleleia o gaioiga i totonu o masini o mata e ala i le faʻaleleia o le gataifale,
  • puipuia le hypoxia i totonu o sel,
  • faatelevaveina le faamaloloina o maʻi ua afaina,
  • faaitiitia le ono mafai ona felafoaʻi maʻila i luga o le conjunctiva po o le cornone.

O le mea lea, e mafai ona faʻaleleia ai le tetee atu o fusi o le okeni o le faʻaaliga i le matelaina o le okesene ma faʻaleleia le faʻaogaina o le intracellular. O le iʻuga, o le metabolism ua faatelevaveina ma o le malosi o punaoa o lela na faateleina.

Ona o le tutusa o lona gel, o le oloa e sili ona lelei mea faʻapipiʻi ma o loʻo ufiufi ai le pupuʻu mo se taimi umi, e mafua ai le faʻamalosia vave o le vaega ua afaina.

O se sui i le foliga o se gel mata ua gaosia, lea ei ai se tulaga tutusa ma le lanu. O loʻo i ai se vailaau faʻasaina i totonu o masini, o lona maualuga e 5 g. O le gaioiga malosi i totonu o le tino o le dialysate toto o susu susu, ma o isi mea faaopoopo o le benzalkonium chloride, sodium carmellose, disodium edetate dihydrate, sorbitol, vai.

Ua faatonuina le fualaau mo:

  • manuʻa o le conjunctiva ma le corn (e aofia ai le afaina),
  • ogaumu e ese mai le amataga (vailaʻau, UV, vevela, ma isi),
  • keratitis
  • siama o le tino ma le dystroph,
  • "Mumu" keratoconjunctivitis,
  • xerosis o le pene ma le lagophthalmus.

O le gel foi e faʻaaogaina pe a uma ona faia ni mata ina ia faʻamalolo vave ai sikula. E mafai foi ona faʻataʻitaʻiina mo vave fetuunaiga i tioata.

O le fomaʻi o loʻo faʻamatalaina le fua o lenei vailaʻau mo tagata taʻitasi maʻi taitoatasi. Ae e masani ona latou faʻaaoga le gel i le pau muamua 3-4 taimi i le aso. O le togafitiga e tumau seia maeʻa togafitiga.

Afai e faigata tele le maʻi, ona tatau loa lea ona faʻaaoga ia talosaga i itula uma. Pe a faʻafetaui i tioata, e faʻatino le faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi tuʻuina atu tioata ma pe a uma ona aveese.

Aua nei faʻaaoga lenei gel:

  • tagata e iai le vailaʻau ile vaega ole vailaʻau,
  • maʻitaga maʻitaga
  • tamaiti ei lalo ifo o le 1 tausaga.

O le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega e mafua ai aʻafiaga. E mafai ona tupu ni faʻalogona o le faʻalogo ma se lagona mumū itiiti o le okeni o le faʻaaliga, ae ui i lea e le o se mafuaaga e faʻagata ai le faʻaaogaina o le gel. O le vaʻai mamao e mafai foʻi ona paʻu faʻapuupuu.

E leʻi i ai ni mataupu e fesoʻotaʻi ma le faʻasolosolo o lenei vailaʻau. Ae peitai, e le fautuaina e faaaoga i luga aʻe o le metotia na faʻamatala e le fomaʻi. E tatau foi ona faʻaaoga le solcoseryl pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

O le Sorcoseryl e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma le tele o vailaʻau faʻapitoa. Ae e taua le matauina o se malologa i le va o faʻatonuga. A maeʻa ona faʻaaogaina se isi mea faʻapitoa, e mafai ona faʻaaogaina le gel mata pe a uma le 15-20 minute. Ae e tatau ona e nofouta e mafai e metabolites gel i le lotoifale ona faʻaititia le aoga o fualaau faʻatau e pei o Idoxuridine ma Acyclovir.

O lenei gel e le tatau ona faʻaaogaina ao ofuina ni tioata, talu ai o loʻo i ai le chloride benzalkonium, lea e mafai ona faʻaleagaina tioata. Talu ai e mafai ona faʻaitiitia le faʻaaliga pe a faʻaaoga lenei fualaau faasaina, e fautuaina le aveina o se taavale poʻo le galue i auala e manaʻomia ai le faʻalogo atili, 15-20 minute pe a uma ona faʻaaoga Solcoseryl.

E le mafai ona e faʻaaogaina le gel mo le maʻitaga, lapating women and children, talu ai e leai ni faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga o fualaau faasaina i le tino o nei vaega o tagata. O le umi o le faʻaaogaina o Solcoseryl e le tatau ona silia ma le 8-11 aso.

Arkady, 43 tausaga

"O laʻu galuega e fesootaʻi ma fafie, ma o le taimi lava e tasi na lavea ai loʻu mata i se pu. Sa mulumulu ona mata i le vai mafana, ae leai se mea na fesoasoani, o se fasi laau na tumau pea i le nofoaga. Sa ou alu sao i le fomai. Na ia fai mai na faaleagaina laʻu paʻu. Na ave e le fomai se tino mai fafo ma togafitiga faatonuina. Solcoseryl gel sa i laʻu lisi. Ou te faitauina ia faatonuga, o loʻo taʻu mai ai le mea e faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o masini ma vailaʻau i le pene. Na fesoasoani le fualaau. E uiga i vaivaiga, e mafai ona ou maitauina o le gel e le taugofie. "

Victoria, 27 tausaga

"Na fesoasoani le gel ia te au e masani ai i tioata. Ou te faitau i luga o le tele o faʻasalalauga ma nofoaga e le faigofie ona faʻafetaui i mata tioata. E mafai ona le lelei ma tiga. Ae o mea uma lava na alu lemu, e leʻi i ai se tiga pe a ou tuʻuina tioata, aua o le taimi muamua na ou faʻaaoga ai Solcoseryl gel. "

O vailaau nei atonu e tutusa ma lenei gel:

Sui le oloa ma se mea talitutusa naʻo luga o le fautuaga a se fomaʻi. O le faia o oe lava ia e le fautuaina.

O le tau o lenei vailaʻau i falemaʻi a Rusia e eseese mai le 260 i le 280 rubles.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o le vailaau faʻasaina ua fuafua e faalagolago i le faafitauli e tusa ai ma faʻamatalaga nei:

  • suauu ma le siloti: manuʻa o le pullenti, abrasions, faʻasalaga, tipi, vevela ma vevela vevela o laasaga 1 ma le 2, o le malulu, o le faʻamaʻaloina o manua, maʻi o le gaʻo, taʻavale,
  • tali: vailaau faʻasolosolo, vaʻaia faʻasolosolo faʻasolosolo faʻamaʻi, le atoatoa gasegase tumau, faʻasolosolo faʻamaʻi poʻo le afaina o le galala, afaina o le faiʻai o le fatu,
  • gel ophthalmic: masini ma masini mumu o le kiona, conjunctiva, faamaloloina o maʻila i le maea ai o taotoga, ulia, keratitis, dystrophy, xerosis, keratoconjunctivitis mago, faapuupuuina o le taimi mo fetuunaiga i tioata,
  • fomai nifo: stomatitis, gingivitis, gingivostomatitis, faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi pe a mavae ni manua o le manua, togafitiga faʻapitoa o le mucosa,
  • tiloni: togafitiga o gasegase malosi, mumu, ulu manuʻa, tafe, fatu fatuga.

Tosiga ma le pulega

Faʻalagolago i le pepa faʻatulagaina ma e tusa ai ma faʻamaoniga o faatonuga, o Solcoseryl e faʻaaogaina i luga pe faʻaaogaina i totonu. Galu e faʻaaogaina e togafitia ai manuʻa fou i le fufuluina o le malulu, tagi, ma le faʻavalea. O le kulimi e faʻaaogaina i le togafitia o manua malogo. E tatau ona faʻaaogaina Solcoseryl i le foliga o se gel mata i le pusa o le conjunctival, o le fofo o loʻo faʻafoe matua. O loʻo faʻaaogaina le paʻu o le alofilima i se mea manifinifi e aunoa ma le paʻu i totonu o le meaʻai, e mafai ona faʻaaogaina se laʻei vailaʻau i luga.

Oona Solcoseryl

Mo togafitiga o manua, e faʻaaogaina ai le suauu Solcoseryl, lea e faʻaaogaina i se mea manifinifi e oʻo ile lua taimi i le aso. O le manua e masani lava ona faʻamaʻaina ma se vaifofo pipisi. O le kulimi e mafai ona faʻaaogaina i lalo o laei, faʻapipiʻi faʻatasi ma ituaiga o fualaau o togafitiga i le togafitiga o le faʻaleagaina o gaʻo ogaoga i le paʻu ma masini mūmū. O le togafitiga, e tusa ai ma faʻatonuga, e faʻaauauina seia oʻo ina faʻamalolo tino uma le maʻi, o le manua epithelializes, ma le faʻavaeina o le tino o le tino.

E mafai e tamaitai ona faʻaaogaina le suauʻu Solcoseryl mo faʻamalositino - faʻaaoga i foliga ae le o le kulimi pe faʻafefiloi ma le Dimexidum o se masini. E tusa ai ma iloiloga, o le vailaʻau o loʻo iai mea nei:

  • smorinkhes wrinkles
  • faia le paʻu tautau, vevesi, matte ma supple,
  • e tusa lava pe faigata
  • faaitiitia le faaalia o le matua, aveese le vaivai.

Solcoseryl injections

E tusa ai ma faatonuga, o le vailaau oona e faʻaaogaina i le vavalalata, faʻamamaina i le 250 ml o le suka poʻo le 5% kulukose poʻo le dextrose. Afai e faʻaalia le faʻatonuina o le intramuscular po o le vevela, o le a faʻaititia i se fua faatatau 1: 1. Faʻalagolago i le ituaiga o faʻamaʻi:

  • ma faʻamaʻi pipisi o gaʻo o le gaʻo - i totonu o le 20 ml o le vaifofo i aso taʻitasi mo le masina,
  • i le le atoatoa o le vevela ma gaʻo puaʻa - faʻamalosi 10 ml tolu taimi i le vaiaso mo le fa vaiaso,
  • ma le manua o le mafaufau - ma le faʻamalosi 10-20 ml i aso taitasi mo le 10 aso, pe a uma le 2 ml i le intramuscularly i se vasega e oʻo atu i le 30 aso,
  • afai e le mafai ona faia le puleaina o le vaifofo, o le a faia i luga o le toto i le 2 ml / aso.

Gel Solcoseryl

E tusa ai ma faʻatonuga, o le fomaʻi o le gel e faʻapipiʻiina i le pusa o le conjunctival seia oʻo i le fa taimi / aso seʻia maeʻa atoa le faailoga. O mataupu ogaoga e faatagaina ai le faʻaaogaina o le vailaʻau i le tasi / itula. Pe a faʻapipiʻi le gel ma isi mata o mata, e faʻaaoga mulimuli, e le muamua i le 15 minute pe a uma le pata. Ina ia fetaui lelei i le tioata, e faʻaaogaina le oloa ao leʻi tuʻuina atu ma pe a uma ona aveese ia tioata. A faʻapipiʻi, aua nei e paʻi atu i le pipeti ma ou lima.

E tusa ai ma faʻatonuga, o le foliga gel o le Solcoseryl jelly o loʻo faʻaaogaina i se mea manifinifi i luga o manuʻa fou ma le faʻamaligiina o susu, i luga o le mai i le tagi. O le sauniuniga e faʻaaoga i se manua faʻamamaina e oʻo atu i le tolu taimi / aso. Afai ua amata le epithelisisation, faʻafefete nofoaga faʻamago ma le suauu. O le laʻasaga o le faʻaaogaina o le siloni e tumau pea seia oʻo i le faʻaalia o le faʻalauteleina o le tino i luga o le nofoaga ua afaina, solo masini.

Faʻaauauina le amataina o le togafitiga faʻatasi ai ma faʻamatalaga faamatua pe avea foi o se meafaigaluega faaopoopo i le togafitiga o fualaau oona e faʻaaogaina i luga, faʻaaoga le taʻavale. E tusa ai ma faatonuga, e tatau ona inu alcohol i le 0.1 g i le aso e ala i se vasega ua fuafuaina e le fomai. E sili atu le inu pe a uma ona 'ai, inu tele vai mama (e uiga ile tioata). O se suiga i le metotia ua faatonuina e le fomai.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le vaega autu o sauniuniga a Solcoseryl o tamai toto totovi faatasi ai ma o latou eletise o mea e maualalo le mamafa o le mamafa, o le mamafa o le molimasi e le sili atu i le 5,000 daltons.

I le taimi nei, o ona meatotino e na o se vaega e suʻesuʻeina. O suʻesuʻega i le in vitro, faʻatasi ai ma suʻesuʻega faʻapitoa ma suʻesuʻega faʻapitoa, na faʻaalia ai le aveesea o le toto o le tamai povi:

  • faʻaleleia le toe faʻaleleia ma / poʻo le tausiga fomaʻi faʻasaina ma faʻagasologa o phosphorylation faʻamalolo, ma maua ai foi le toe faʻaleleia o suauu e le lava le maua o meaʻai, malosi malosi phosphates,
  • in vitro faʻaleleia le faʻaaogaina o le okesene ma faʻaauau le faʻaaogaina o le kulukose i le mafatia mai hypoxia ma gasegase masini ma tino mama,
  • fesoasoani i le faaleleia faʻafouina ma toe faʻaleleia auala i totonu o mea ua faaleagaina ua le mafai ona lava ni meaai paleni,
  • faʻalavelaveina le atinaʻe pe faʻaititia le matuia lua le faʻaleagaina ma suiga faʻaleagai faʻalavelave faʻalavelave faʻaleagaina ma suauʻu,
  • i totonu o ata in vitro faʻagaoioia le faʻalauteleina o le collagen,
  • ei ai sona aafiaga faʻaosofia faʻateleina o le cell (toe gaosia) ma a latou le femalagaaiga (mamanu in vitro).

O le mea lea, e puipui e Solcoseryl ni masini i se tulaga o le matelaina o le okesene ma le le atoatoa o le paleni o meaʻai, e faatelevaveina ai le faagasologa o lo latou toe faaleleia ma le faamalologa.

O le Solcoseryl Ophthalmic Gel o se foliga o le tino na fausia faapitoa e togafitia ai le faaleagaina. macornea thrombi.

O le tutusa o le gel-tutusa o le oloa e mautinoa ai le tufatufaina atu kene, ma lelei mea tuʻufaʻatasiga faʻatagaina e tumau ai i luga mo se vaitaimi umi. O le faʻaaogaina o gel mata e faʻavaveina ai le toe faʻafoʻisia o mea ua faaleagaina ma puipuia ai lo latou lavelave.

O le fua faatatau ma le tele o le gaioiga, tufatufaina atu, faapea foi ma le fua faatatau ma le auala o le excretion o le mea galue mai le tino o le tagata maʻi e le mafai ona fuafuaina i le faaaogaina o metotia o le pharmacokinetic masani, talu mai polotini fualaʻau totoina e leai se toto E iai aʻafiaga o vailaau mo togafitiga faʻasolosolo o loʻo iai uiga o kulupu 'eseʻese ma vailaʻau ma vailaʻau eseese eseese.

I le faagasologa o le suesueina o fualaau o le pharmacokinetic o le Solcoseryl solution i manu, na maua ai e faapea, pe a uma ona tui le tui, o le aafiaga o le fualaau faasaina e atiina ae i totonu o le afa itula. O le aafiaga e tumau mo le tolu itula i le maea ai o le faʻafoega o fofo.

Aisea o le suauu ma le sogi Solcoseryl?

O le faʻaogaina o le suauʻu ma le tila e fautuaina mo nai manuʻa laiti (mo se faʻataʻitaʻiga faʻataunuʻuina poʻo le vavaeina), suauʻu, mumu I ma le II tikeri (vevela poʻo le sola), faʻamaʻi faʻamalolo (eg. afaina o le paʻu o le paʻu o le oioio leaga poʻo moe).

Fofo mo le tui: faatonuga mo le faʻaaoga

I mataupu pe a faatagaina e le tagata maʻi, ua fautuaina le fualaau faasaina e faaaoga i le faiga o se vaifofo mo le tui i le mamafa o le le itiiti ifo ma le 50:50 s saline poʻo glucose solution.

Solcoseryl i ampoules ua faʻamoemoe mo le faʻagasolo malie o le puleaina i foliga o iv injections po o infusions. Afai e le mafai ona faia le pule, o le a faatagaina e tui le vailaʻau i totonu o le maso.

Talu ai ona o le fualaau faasaina i lona mamanu lelei o se vaifofo o le hypertonic, e tatau ona taitaia lemu.

Mo iv infusion, o le vailaʻau e tatau ona faʻamalo muamua i le 0.25 L 0.9% NaCl solution poʻo 5% o le kulukose. O le fofo o Solcoseryl o loʻo faʻaaogaina i se tulaga vavalalata. O le fua faatatau o le pulega e faalagolago ile tulaga o le patient's blood disease.

Tagata maʻi ma togafiti faʻapitoa o le faʻalavelave tupu o le tikeri lona tolu poo le fa e tusa ai ma le faʻavasegaina o Fontaine o loʻo faʻaalia ai le faʻatagaina i aso taitasi i le vein o le 0.85 g (poʻo le 20 ml o le vaifofo e leʻi faʻaaoga) a Solcoseryl.

O le umi o le faʻaaogaina, e fai ma tulafono, e oʻo atu i le fa vaiaso ma e faalagolago i le tulaga o le falemaʻi.

Tagata maʻi ma gasegase masani ole gaʻo, lea o loʻo tuʻuina mai ma le faʻavaeina o togafitiga faʻamalosi afaina toto, o le puleaina o le 0.425 g (po o le 10 ml o le vaifofo e leʻi faʻaaogaina) a Solcoseryl e faʻaalia tolu taimi i le vaiaso.

O le umi o le vasega o togafitiga e le tatau ona sili atu i le fa vaiaso (ua fuafuaina e faalagolago i le natura o le maʻi o le maʻi).

E taofia ai le tupu fomaʻi oona, o le togafitiga e faaopoopoina e ala i le faʻaaogaina o se fusi faʻamalosi e faʻaaoga ai se fusi faʻalanu. Afai e maua paʻu o gaʻo paʻu togafitiga e faia e ala i le tuufaatasia o injections po o le afaina o le solcoser solution ma le kulimi, ona sosoo ai lea ma le suauu.

Tagata gasegase o loʻo i ai siamapoʻoafaina o le tino i le ogaoga poʻo le ogaoga foi, o le faʻaaogaina o le 0.425 poʻo le 0.85 g o Solcoseryl (10 poo le 20 ml o le vaifofo e le faʻaaogaina) o loʻo faʻatulagaina e avea ma auala autu. O le umi o le vasega autu e 10 aso.

O isi togafitiga e aofia ai le faʻaaogaina o le 85 mg (poʻo le 2ml o le vaifofo e leʻi faʻaaoga) a Solcoseryl mo le masina e tasi.

I ni faiga ogaoga faiʻai o le faiʻai O le faʻaaogaina o le 1000 mg o Solcoseryl (faʻatusatusa i le 23-24 ml o le vaifofo e leʻi faʻaaogaina) mo le 5 aso o loʻo faʻatulagaina.

I totonu o le intramuscularly, o le vailaʻau e faʻatonutonuina e aunoa ma le faʻaleagaina i se fualaau o le 2 ml / aso.

Leli ma le suauu Solcoseryl: faatonuga mo le faʻaaogaina

O le suāuʻu ma le suauu e faʻamoemoe e faʻaaoga saʻo i le manua. Aʻo leʻi faʻaaogaina nei fualaau, o le manua e muamua faʻamamaina e faʻaaogaina ai se vaifofo vailaʻau.

Tagata maʻi ma afaina totofaʻapea foʻi i le mataupu afaina o manuʻaAʻo leʻi togafitiga, e manaʻomia se togafitiga muamua.

Faaaogaina o le tila ma le suauu mai, fugalaaufaʻapea foʻi togafitiga paʻu o le paʻu ma manuʻa, e taua le manatuaina e na o ofu mama e tatau ona faʻaaogaina e togafitia ai nofoaga ua faaleagaina.

O le gel ua fuafuaina mo le faʻaaogaina fou (e aofia ai le susu)manuʻa ma sola. E faʻaaogaina le sooupu i se mea manifinifi i luga o se manua na faʻamalolo muamua i le lua pe tolu taimi i le aso.

Mo le togafitiga o nofoaga ma le epithelization ua amataina, o le faʻaaogaina o le suauʻu e faʻaalia. O le faʻaaogaina o le siloni e fautuaina seia oʻo ina amata ona gaosia se mea e gaosia ai le tino i luga o le paʻu o le paʻu na afaina ma o le manua e amata ona solo.

O le suauʻu e faʻaaoga muamua mo togafitiga malogo (e aunoa ma le susu) manuʻa. E faʻaaogā le meafaigaluega i se mea manifinifi i se nofoaga na faʻamamaina muamua muamua pe faalua i le aso. Afai e tatau ai, o le itu ua togafitia e ufiufi i se fusi.

O le togafitiga ma le vailaau oona i lenei ituaiga o mea e faʻaauau pea seia oʻo ina faʻamalolo le manua ma faʻamalolo atoatoa i ni mea e gaosia.

Tagata maʻi ma ogaoga faʻaleaga manu i le paʻu ma masini mūmū, ua fautuaina e faʻapipiʻi le kulimi ma le suauʻu i le ituaiga o Solcoseryl.

O le poto masani i le kulimi ma le suauu mo tamaiti e tapulaa.

O le fualaau faasaina e leai ni ituaiga o faʻasalagaga e avea o ni mea faʻapitoa. Ae ui i lea, i se togafitiga faigata chronic colitis (mumū o le kolone) microclysters i le jelly Solcoseryl e masani ona faʻataʻitaʻiina.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, o le jelini o loʻo i totonu o le paʻu (20 g) uma e faʻaopoopoina i le 30 ml o le vai mafanafana ma i le maeʻa ai o se faʻasalaga, lea e faia e faamamainumagafaia i aso taitasi mo le 10 aso.

Soliveryl eye gel: faatonuga mo le faʻaaoga

Vagana ua faʻaalia e le fomaʻi, o le mata o le mata e totoina i totonu faʻasologa faʻatasi tasi le faʻa tolu pe fa fa i le aso. E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i aso uma seia maeʻa togafitiga.

I mataupu e sili ona faigata, e mafai ona faʻaaogaina le suāuʻu mata i le itula. Afai o le tagata gasegase e faʻapupula mata mata ma le gel Solcoseryl i le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻaaoga le gel pe a ma le afa itula pe a uma le pa'ū.

I taimi o suiga e faafesootai ai mata tioata, ua totoina le fualaau faasaina faʻasologa faʻatasi vave ona tuʻuina atu tioata ma vave loa ona uma ona aveese.

Solcoseryl i le cosmetology: mo foliga, lima, lima vavae ma mulivae, mo le paʻu i mata

I vailaau, o sauniuniga a Solcoseryl e faʻaaogaina e faʻavave ai le faʻamālōlōina o le paʻu o le pala, aʻo iai i totonu o le fale o loʻo faʻaaogaina e fai ma fofo mo siama, faʻalaʻo, ma maunu.E faʻaaogaina e faamaluluina ai le paʻu, faʻatuputeleina le tauvaga, faʻaleleia atili le faʻaogaina ma faʻamalo faʻasologa o siama.

O le suauu i le cosmetology e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea faigaluega tutoʻatasi (e faʻaaoga i le itu i nofoaga faʻafitauli, i le foliga o se masini pe a tasi i le vaiaso ao le i momoe ma lua i le tolu i le vaiaso i luga o le paʻu o mata), ma faʻatasi ai ma isi auala, aemaise lava, Dimexide. Mafaufau i se metotia o le faʻaaogaina o fualaau oona.

Mo foliga Dimexide ma Solcoseryl o loʻo faʻaaogaina e pei ona taua i lalo: e faʻaaogaina se fofo i tagata faʻamalosi muamua na faʻamamaina (e mafai foi ona faia le faʻaaogaina o le fasimoli, masima ma suauu), o le fofo e faʻaaoga i foliga, neck ma decollete Dimexidum i le vai, saunia i se fua faatatau o le 1:10 (ia faʻamamafa 5 ml (teaspoon) Dimexidum i le 50 ml o le vai), seia oʻo i le taimi e maua ai le taimi e sola ai, e faʻaaogaina le suauʻu Solcoseryl ma se papa mafiafia.

Afai e faʻaaogaina le gel i le cosmetology, ona tatau loa lea ona faʻavelaina le masikulu ile vai malulu (e mafai foi ona maua i le vai masani e ala i le pala). O le matapule i luga o foliga o loʻo totoe mo le tusa o le afa itula poʻo le itula, ona fufulu ese ai lea o le hypoallergenic cream ma faʻaaoga i le paʻu.

E tusa ai ma fafine na faʻataʻitaʻiina le fua o le mask lenei, o le suauu Solcoseryl e sili atu ona lelei mo foliga nai lo le gel (pe'ā uma ona faʻaaogaina, e le mafai ona e fufuluina, ia aveese le solo o totoe). E le gata i lea, e le fautuaina se masini ma se gel e sili atu ma le tasi i le masina.

Faʻaaogaina e avea o se fofo mo mimigi ile mata, o Solcoseryl o le suauʻu ua faʻavaeina e avea o se vailaau sili ona lelei. Faʻaaogaina e pei o se kulimi masani, pe a maeʻa le vaiaso e mafai ona e iloa ua faʻaititia le numera o maanuminumi ma le maanuminumi, o le paʻu ua faʻamama ma faʻalelei, ma o lona lanu ua sili atu ona lelei ma maloloina.

Dimexide ma Solcoseryl mo mimigi e le itiiti ifo, ae atonu, e sili atu ona aoga. E mafua lenei mea i le mafai Dimexidum faʻaleleia atili le faʻavaveina o le gaioiga malosi o vailaʻau i totonu o le tino. A maeʻa ona faʻaogaina nei oloa i le tuufaatasiga, o le le mautonu ma le le atoatoa o le paʻu e mou, ma o le aafiaga o le mask e tutusa ma le aafiaga Botox.

O le gel ma le suauu e mafai foi ona faʻaaoga e faʻamaluluina ai le paʻu o le paʻu i luga o taualuga ma mulivae. E sili le faʻaaogaina i vaega o faafitauli aʻo leʻi moe.

Analogues a Solcoseryl

Analogues a Solcoseryl: Aekol, Acerbin, Bepanten, Shostakovsky pulu, Vundehil, Depanthol, Feagaiga, Pantecrem, Pantexol Yadran, Panthenol, Pantestin, Hepiderm Plus, EchinacinMadaus.

Faʻamatalaga e uiga ia Solcoseryl

Toeitiiti lava o iloiloga uma na tuʻuina i luga o faʻamatalaga e uiga i injections, gel gel, jelly ma le suauʻu Solcoseryl e lelei. Ole laʻititi ole iloiloga le lelei e mafua ona o le mea moni e faʻamalosia le fualaau faasaina afaina o le tinoe fesoʻotaʻi ma le faʻaaloalo i lona vaega taua.

O faʻamatalaga e uiga i le solcoserlal gel ma le faʻamalosiga o le suauʻu e mafai ai ona tatou faʻamaonia o nei vailaʻau e lelei le taulimaina e le gata i nai mea laiti laiti ma mumu laiti, ae fesoasoani foi e fofo faamaʻi faʻamalolo ma faʻamaʻi.

O le fuainumera o le fualaau faasaina i luga o nofoaga e fefaasoaaʻi ai tagata i a latou faʻamaoniga o fualaau oona e 4.8 i le 5-fuainumera.

O le aoga o le suauu i le cosmetology e talisapaia foi. O faʻamatalaga e uiga i le suauʻu a Solcoseryl mo foliga e taʻu mai ai o lenei mea moni o se meafaigaluega taua mo i latou e mananao e faʻaumatia vave ni maunu, paʻu, ma faʻaleleia atili le lanu ma le leo.

Gel ma wrinkles e le itiiti ifo le aoga, ae ui i lea, ua talitonu tagata cosmetologists e le mafai ona faʻaaoga soo i masks (sili atu - tasi i le masina). O le kulimi e mafai ona faʻaaoga e avea o se kulimi masani.

O le aoga o Solcoserla e faasaga i le maanuminumi o le a faateleina pe a tuufaatasi ma le Dimexide, lea e mafua mai i le gafatia o le mea mulimuli e faaleleia atili ai le sao o le mea galue i totonu o le paʻu.

Le tau o le fualaau faasaina i Rusia

O le tau o injections a Solcoserla i falemaʻi a Rusia e eseese mai le 400 i le 1300 rubles (faʻalagolago i le maualuga o ampoules ma a latou numera i le afifi). O le tau o Solcoserla gel (lea e mafai ona faʻaaogaina e pei o se gulusulu) o le 180-200 ruulu. O le tau o gel mata e 290-325 rubles. E maua faʻamatalaga tau faʻatau pill pill i luga ole talosaga.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

  • (i / v) ma le intramuscular (i / m) pulega: suavai mai sina lanu samasama i le lanu samasama i lanu, manino, ma se manogi vaivai o le aano o aano o manu (2 ml i le tioata tioata ampoules, i faaputuga o paʻu o le 5 iunite, i Papa o pepa pepa 1 po o 5 afifi),
  • gel mo le faʻaaogaina fafo: foliga tutusa, toetoe lava a le minoi, mea manino o le faʻateleina o le manogi, faatasi ai ma se manogi vaivai o le aano o aano o manu fasi (20 g i totonu o masini alumini, 1 masini i totonu o se pusa pepa),
  • suauu mo le faʻaaogaina fafo: o se toniga, o le manogi mai le paʻepaʻe i le paʻepaʻe samasama i le lanu, ia i ai le manogi vaivai o le suauu ma le aano o aano o manu (20 g i le aluminiumini, i totonu o se atigi pusa pepa 1),
  • gel ophthalmic: e le lanu pe laʻititi le samasama, sina opalescent, mea ola, e leai se aoga pe i ai foi sina manogi itiiti (5 g taʻitasi i le aluminiumini, 1 le ipu i totonu o se atigipusa).

I le 1 ml o fofo e aofia ai:

  • vailaʻau faʻasolosolo mai le toto o tamaʻi susu susu (i le tulaga o mea matutu) - 42.5 mg,
  • vaega fesoasoani: vai mo tui.

1 g o le gel mo le faaaogaina i fafo e aofia ai:

  • vailaʻau faʻasolosolo mai le toto o tamaʻi susu susu (i le tulaga o mea vevela) - 4.15 mg,
  • vaega o ausilali: propyl parahydroxybenzoate, methyl parahydroxybenzoate, carmelisi sodium, lactate lactate pentahydrate, propylene glycol, vai mo le tuiina.

1 g o suauu mo le faaaogaina i fafo e aofia ai:

  • na faʻaaogaina le dialysate mai le toto o tamaʻi susu susu (i le tulaga o mea matutu) - 2.07 mg,
  • vaega o ausilali: propyl parahydroxybenzoate, methyl parahydroxybenzoate, petrolatum paʻu, cholesterol, leylyl alcohol, vai mo le tuiina.

1 g gel mata:

  • ma le dialysate mai le toto o tamaʻi susu susu (i le tulaga o mea vevela) - 8.3 mg,
  • vaega o fesoasoani: sorbitol 70% (crystallized), benzalkonium chloride, disodium edetate dihydrate, masima suauu, vai mo le tuiina.

Fofo mo le vevesi ma le intramuscular administration

  • afaina o le gasegase lautele (vevesi poʻo le vevela): Fontaine III - IV vaega o faʻasologa o gasegase i tua o le tino, gasegase masani o gasegase ma faʻalavelave o gaʻo,
  • le mautonu o le gasegase ma le gasegase: afaina o le hemorrhagic, stroke o le ischemic, manua o le fatu.

Gel / suauu mo le faaaogaina i fafo

  • luga o le microtrauma (maoaʻe, abrasions, tipi),
  • fugalaau
  • mu 1, 2 tikeri (sola, vevela),
  • faigata ona faʻamalolo manuʻa (gaogao, maʻi papa).

E fautuaina le solkyeryl gel e faʻaaogaina i le uluai laasaga o le togafitiga i luga o manuʻa fou ua afaina, manuʻa ma le susu, otaota ma le tagi.

O le suauu Solcoseryl e masani lava ona faʻaaogaina mo le togafitia o manuʻa mamago (e le o susu).

Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau mo faʻasologa o tui o siama o tupuaga eseese, e tatau ona aveese vevela mai le manua mai manuʻa.

Gel mata

  • gasegase masini o le conjunctiva ma le mata o le mata (vaʻa, vevela),
  • taotoga i luga o le pene ma le conjunctiva (keratoplasty, faʻataʻapeʻapeʻaveina, gaioiga o antiglaucoma) - faʻavavevaveina o le faʻamalolo o faagasologa o scars i le taimi o le faʻasologa,
  • uluaʻi leratitis o le pene o viral, bacterial, fungal etiology (e aofia ai le neuroparalytic), i le epithelialization stage - faʻalavelave faʻaaogaina i vailaau faʻasaina ma anti-vailaʻau, vailaau faʻamaʻi,
  • uʻu o le tino: vevela, vailaʻau (gaʻo ma le magalis), faʻamalolo (ultraviolet, x-ray ma isi faʻamalositiga),
  • uila o meaola eseese o tupuaga eseese, e aofia ai le manaia o le keratopathy,
  • mago keratoconjunctivitis,
  • xerophthalmia o le cornea ona o lagophthalmos.

I le amataga o le ofuina o tioata faʻafesoʻotaʻi ma le mama, o le Solcoseryl ophthalmic gel e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le taimi faʻafetaui ma faʻaleleia le faapalepale tioata.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti, matauina tulaga nei:

  • fofo: i se nofoaga puipuia mai le malamalama, i le vevela e oo atu i le 25 ° C,
  • gel / suauu: i le vevela e oo atu i le 30 ° C,
  • gel ophthalmic: i le vevela o le 15-25 ° C, mai le taimi e tatalaina ai le pu, o le gel e talafeagai mo le faʻaaogaina mo le masina.

O le soifua maloloina o le 5 tausaga.

Solcoseryl: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Soliveryl gel ophthalmic gel gel 5 g 1 pc.

Solcoeryl nifo faʻapipiʻi pasi mo le faʻaaoga i le nifo 5 g 1 pc.

Solcoseryl (gel) gel mo le faaaogaina i fafo 20 g 1 pc.

SALCOSERIL 10% 20g gel

Suauu Solcoseryl mo le faaaogaina i fafo 20 g 1 pc.

SOLKOSERIL 5% 20g suauu

Solcoseryl gel 20 g

Solcoserla gel 10% 20g n1

Suauu Solcoseryl 20 g

SOLKOSERIL DENTAL 5% 5g paʻu

SOLKOSERIL 5ml 5 pcs. fofo fofo

Solcoeryl dent pipita dentist. 5g

Solcoserla gel 4.15mg / g 20g

Solcoseryl (mo le iniseti) 42.5 mg / ml vaifofo mo pulega faʻapitoa ma le intramuscular 5 ml 5 pcs.

Solcoseryl tui 5 ml 5 amp

Solcoseryl solution d / inject 5ml Nu. 5

Solcoseryl solution d / in. 42.5 mg / ml 5ml n5

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

O le tele o fafine e mafai ona sili atu le fiafia mai le mafaufauina o latou tino matagofie i le faʻata nai lo le feusuaʻi. O le mea lea, tamaitai, taumafai mo le lotogatasi.

E miliona miliona siama ua fananau mai, e ola ma feoti i totonu o o tatou gutu. E na o le maualuga lava e mafai ona vaaia, ae afai latou te potopoto faatasi, o le a latou fetaui lelei i se kofe masani.

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

E mafai e a tatou fatuga ona fufulu tolu lita o le toto i le minute e tasi.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

E tusa lava pe le o le fatu o se tagata, e mafai lava ona ola pea mo se taimi umi, e pei ona faaali mai e le faifaiva Norwegian Jan Revsdal ia i matou. O lana "afi" na taofi mo le 4 itula talu ona leiloloa le faifaiva ma moe i le kiona.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

O le tamaititi e 74 tausaga le matua o Ausetalia o James Harrison na avea o se toto na foaʻiina atu e tusa ma le 1,000 taimi. E i ai sona toto e seasea ona tupu, o le mea lea e fesoasoani ai i mea e puipuia ai pepe faatoa fananau mai ma se maʻi mama. O le mea lea, na faasaoina e Ausetalia e tusa ma le lua miliona tamaiti.

O le maʻi sili ona leaga o le maʻi lea o Kuru. Na o sui o le ituaiga Mua i Niu Guinea o loʻo maʻi ia te ia. O le maʻi na maliu i le talie. E talitonuina o le mafuaaga o le faʻamaʻi o le 'ai lea i le faiʻai o le tagata.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

O le mamafa o le faiʻai o le tagata e tusa ma le 2% o le mamafa o le tino, ae na te faʻaumatia pe a ma le 20% o le okesene ulufale atu i le toto. O lenei mea moni e mafua ai le faiʻai o le tagata i mea leaga e mafua mai i le leai o se okesene.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19.Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

E mafai e tagata uma ona feagai ma se mea na tupu ai se nifo. Atonu o se faiga masani lea e faia e fomaʻi, poʻo se taunuuga o se manuʻa. I totonu ma.

Pepa o le faʻasalaga, igoa ma le tuufaatasiga o Solcoseryl

I le taimi nei, ua maua Solcoseryl i tulaga nei:

  • Gel mo le faʻaaogaina fafo,
  • Uu manogi mo le faaaogaina i fafo,
  • Gel mata
  • Tali mo tui
  • Pipi faʻapipiʻi.

O le ophthalmic gel e masani lava ona faatatau i ai o le "Solcoseryl ophthalmic," ma aveeseina ai le faailoga o le pepa. Ae ui i lea, o le igoa e saʻo, lea e mafai ai ona malamalama tonu i mea o loʻo talanoa i ai tagata maʻi, ma fomaʻi, ma fomaʻi. Fofo mo le tui e masani ona taʻua o injections poo ampoules o Solcoseryl. O le mea faʻapipiʻi nifo e taʻua o "Solcoseryl Dental", "Solcoseryl Paste" poʻo le "Solcoseryl Adhesive".

O le tuufaatasiga o ituaiga uma o fua o le Solcoseryl e avea o se elemene galue e aofia ai ma le dialysate mai le toto o tamaʻi susu susu faʻasalalau faʻasolosolo ma le soifua maloloina. Ina ia maua mai i povi susu o loʻo fafagaina e le susu, sa faia ai se toto sampling. E le gata i lea, o le toto atoa na dialyzed, o lona uiga, o vaega lapopoa uma na vaevaeina i ni vaega laiti. Ina ua uma lena, na latou faia le faiga o le deproteinization - o le aveeseina o molelatini lapopoa o le polotini e leʻi vaevaeina i ni vaega laiti aʻo gasegase. O le taunuʻuga o se mea faʻapitoa o le laʻititi i masini ma mea tetele o loʻo i ai le malosi e faʻamalosia ai le metabolism i soʻo se meaola, ae le o iai ni mea e mafai ona alu i ai (fuatini tetele).

O lenei dialysate toto o susu susu e laugatasia e tusa ai ma mea o loʻo i ai i nisi ituaiga o mea, o le mea lea, oi latou uma lava, e ui lava e maua mai i meaola eseese, e aofia ai le aofaʻi tutusa o vaega faʻamalosi ma tutusa le malosi o le togafiti.

O vailaʻau eseese o Solcoseryl o loʻo i ai le aofaiga o loʻo i ai le gaioiga gaosi:

  • Gel - 10%
  • Uu manogi - 5%,
  • Gel mata - 20,
  • Fofo mo le tui - 42.5 mg i le 1 ml,
  • Pipi faʻapipiʻi - 5%.

O loʻo faʻapipiʻi foi le paʻu o le alofilima i le 10 mg e avea o se eletise malosi polydocanol - mea faʻapitoa i le analgesic (analgesic).

Suauu Solcoseryl ma le gel - faatonuga mo le faʻaaogaina

E faʻaaoga uma le kulimi ma le Solcoseryl e togafitia ai manua o loʻo i luga o le paʻu, ina ia faʻavaveina ai lo latou faʻamalologa. Ae peitai, ona o le natura o lona tuufaatasiga, o le gel ma le suauu e faaaoga i vaega eseese o le faamalologa o le manua lava e tasi poo le ese foi o le natura o manuʻa manua.

O le mea lea, o le Solcoserne gel e le o iai ni gaʻo, o le mea lea e matua faigofie lava ona fufulu ese ma fesoasoani i le fausiaina o granulations (o le uluai laasaga o le faʻamalologa) faatasi ai ma le faʻamago e tasi o le lafoaia susu (exudate). O lona uiga, o le gel e faʻaaogaina e togafitia ai manua ma le faʻaaogaina o meaʻai.

O le suauʻu Solcoseryl o loʻo i ai gaʻo i lona fatuga, lea e fai ai se ata puipui i luga o le manua. O le mea lea, e fautuaina e faʻaaogaina le suauu mo le togafitia o manua malogo e aunoa ma ni mea e le mafai ona faʻamalolo pe maeʻa maeʻa ile palapala ma fua o meaʻai.

Talu ai ona o soʻo se manuʻa fou o le a muamua ona susu ma le iai o le faʻamaʻaloga, ma a maeʻa sina taimi e magoto ai, ona oʻo lea i le amataga o togafitiga ua fautuaina e faʻaaoga le Solcoseryl gel, ma pe a uma le mago ma taofi le pulelasi a le exudate, sui i le faʻaaogaina o suauu.

O le solkyeryl gel e tatau ona faʻaaogaina i se manua na faʻamamaina talu ai nei, lea e aveesea uma mai ai meaola, tulei, vevela, ma isi.E le mafai ona e faʻaaogaina le gel i se palapala palapala, talu ai e le o iai ni vaega o antimicrobial ma o le a le mafai ona taofia le amataina o le faʻamaʻi pipisi. O le mafuaʻaga lea, ao leʻi faʻaaogaina le gel, e tatau ona fufulu ma togafitia le manuʻa i se vaifofo antisepic, mo se faataitaiga, hydrogen peroxide, chlorhexidine, ma isi. Afai ei ai le tulei i le manua, ona tatau lea o le aveeseina o taotoga o siama ua pisia, ma e na o le taimi lava e mafai ona faʻaaogaina ai le Solcoserla gel.

O le gel e faʻaaogaina i manuʻa faʻatasi ai ma se vai e mafai ona faʻaaogaina poʻo le tagi i se mea lamolemole 2 i le 3 taimi i le aso. E le faʻaaogaina le fusi i luga o le gel, ma tuʻu ai le manua i fafo. O le gel e faʻaaogaina seia oʻo ina le toe susu le manua ma faʻagogogo le gaogao o loʻo vaaia i luga o le mata (le mafolafola ile pito i lalo ole manua, e faʻaalia ai le amataga o le faʻamalologa). O nofoaga manua lea na amata ai le togafitiga amata i le suauu. O isi vaega e le o amataina ai le amataina o le epithelization e tatau ona faʻafefiloi ma le gel. O le mea lea, e mafai ona faʻaaoga uma le gel ma le suauʻu i luga o le manua lava e tasi, ae i vaega eseese.

E masani lava, o manua susu e amata ona faʻamafaʻatasi. A maeʻa le 1 - 2 aso, o le epitheli fou faatoa gaosia i pito o le manua ua faʻamamaina i le suauu, ma o le vaega tutotonu o le manua o loʻo faaauau pea ona togafitia i le gel. A o faateleina le tele o epithelization, o le nofoaga e togafitia i le suauu, i le faasologa, e avea ma lapoa, ma le maualalo. Aʻo faʻamago le manua atoa, e na o le suauu e gaosia ai.

O le suauʻu Solcoseryl e faʻaaogaina i manua malogo ma se fasi manifinifi 1 - 2 taimi i le aso. Aʻo leʻi faʻaaogaina le suauu, e tatau foi ona faʻamamaina le manua ma togafitia i se vaifofo faʻafoʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, hydrogen peroxyide poʻo le chlorhexidine, ma isi. E mafai ona faʻaaoga se fusi faʻalanu mai se fusi faʻamalosi i luga ole suauu. O le suauu e mafai ona faʻaaogaina i le faamalologa atoatoa o le manua poʻo le fausiaina o se ilala umi.

Afai o le togafitiga o maʻi pipili ogaoga i luga o le paʻu ma masini mūmū e manaʻomia, ona fautuaina lea o le Solcoserlal gel ma le suauu e faʻaaogaina ma le inuina o le fofo.

Afai, pe a faʻaaogaina le gel poʻo le suauu, o le Solcoserlala, tiga ma le lafoaʻi e aliali mai i le manua, o le paʻu i tafatafa ane o le lanu mumu, ma le vevela o le tino, e faʻaalia ai se faʻamaʻi. I lenei tulaga, e tatau loa ona vave faʻaaoga le Solcoseryl ma talanoa i se fomaʻi. Afai, e le tusa ai ma le talaaga o le faʻaaogaina o Solcoseryl, o le manua e le faʻamalolo i totonu o le 2 i le 3 vaiaso, ona tatau lea ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o gel Solcoseryl

O le gel e tatau ona faʻafefiloi i totonu o le pusa o le conjunctival se tasi mataʻasi 3-4 taimi i le aso, seia oʻo ina mou ese atu uiga le lelei o le maʻi. Afai e ogaoga le tulaga ma e le lelei le taliaina o faailoga, ona mafai lea ona totoina le solcoseryl gel i mata i itula uma.

Afai e faʻaopopo i le gel Solcoseryl eye, soʻo se mataua e faʻaaogaina, ona tatau lea ona totoina. E le gata i lea, o le Solcoserla gel e masani ona faʻaaoga mulimuli i mata, pe a uma isi vailaʻau. O lona uiga, muamua, e faʻapipiʻi mata i mata, ma le itiiti ifo i le 15 minute mulimuli ane, Solcoseryl gel. O se vaitaimi o le itiiti ifo ma le 15 minute i le va o le faʻaleleia o mataua ma le gel e tatau ona matauina e aunoa ma le toilalo. E le gata i lea, aua nei suia le faasologa o le faaaogaina o fualaau faasaina i le mata, o lona uiga, muamua paʻu le gel, ona faapau ai lea.

Ina ia mafai ai ona faʻavavevave fetuunaiga i tioata faʻafesoʻotaʻi ma faʻaleleia lo latou faapalepale, e tatau ona faʻapipiʻi le gel vave i le taimi lava aʻo leʻi faʻapipiʻi masini ma vave loa ona maeʻa.

Pe a faʻapipiʻi le gel, e tatau ona e uuina le pito o le paso-pipette o le fagu i se mamao e 1 - 2 cm mai le mata o le mata, ina ia aua nei lavea faʻafuaseʻi le conjunctiva, eyelids poʻo mata. Afai o le pito o le pipette e paʻi i mata o mata, mata ma laumei, e tatau ona e lafoai lenei pusa i le gel ma tatala se mea fou.A maeʻa ona faʻaaogaina le gel i mata, tapuni ma le faaeteete le tao.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le gel i mata, e tatau ona fufuluina ou lima i le fasimoli ina ia le faʻafuaseʻi faʻapena mai faʻamaʻi pathogenic poʻo aʻafiaga faʻapitoa i luga o le conjunctiva lea e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o se faʻalavelave pipisi ma le faʻaleagaina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le tui Solcoseryl

Solcoseryl solution ua faʻatau atu i ampoules ua maeʻa sauni mo le faʻaaogaina. O le vaifofo e mafai ona faʻatonuina i totonu o le va o le tino poʻo le mafaufau.

E mafai ona faʻataunuʻuina le faʻaaogaina o le jet (o se vaifofo e tui mai se faʻamalama i totonu o se vein ma se tuila) poʻo se pulu (pata). Mo le oona vevela (kululu) o Solcoseryl, o le numera manaʻomia o ampoules e faʻavaivai i le 250 ml o le fofo o faʻasolo (vaifofo o le physiological, 5% solution) ma faʻatautaia i le fua ole 20 to 40 drops i le minute. I totonu o le tasi aso, e le mafai ona e ulu atu i le sili atu i le 200 - 250 ml o le fofo Solcoseryl.

O le tui malosi o Solcoseryl e faia e se suauʻu masani, o le nila o loʻo tuʻuina i totonu o se vela. Mo sea folasaga, ua ave le fuainumera manaomia o Solcoseryl ampoules, ma o se vaifofo o nei mea ua fefiloi ma le saline i le ratio 1: 1. O sea fofo sauniuni o Solcoserlala o loo pulea lemu, ma le itiiti ifo i le 1 i le 2 minute.

Mo le puleaina o le tino o Solcoseryl, o le aofaiga manaomia o le fofo o le a faamuamua foi i le saline i le fua faatatau o le 1: 1. Ona faʻasolosolo malie lea o le maso o le maso. Mo le iniseti toto, e le sili atu i le 5 ml o solcoseryl solution e le faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina. Afai e talafeagai le folasia o le sili atu i le 5 ml o le vaifofo, ona faia lea o ni injections se lua i vaega eseese o le tino.

O le metotia o le Solcoser solution ma le umi o togafitiga e fuafuaina e le ituaiga o faʻamaʻi ma le fua o le atinaʻe o suiga lelei.

O le mea lea, mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o faʻamaʻi ma veins (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaofuina le endarteritis, ma isi mea), o Solcoseryl o loʻo faʻaaogaina i totonu o le 20 ml o le vaifofo e le faʻafefeteina i aso uma mo le 2 i le 4 vaiaso. E taofia le fofo pe a maeʻa le faʻaleleia lelei o le soifua manuia ma le tulaga.

Mo le togafitiga o le le atoatoa o le vevela ma le maʻi pipili, o Solcoseryl o loʻo faʻaaogaina i totonu o le 10 ml o fofo e le faʻaaogaina 3 taimi i le vaiaso. O le umi o togafitiga e 1 i le 4 vaiaso ma e fuafuaina taʻitasi i tulaga taʻitasi, e faʻatatau i le fua o le faaleleia. I le faagasologa o le togafitiga ma Solcoseryl, ina ia mafai ai ona faʻaleleia lona aoga, e fautuaina e faʻaaoga se fusi faʻasaga mai fusi e fai i le pito i tua ina ia mafai ai ona taofia le edema. E fautuaina foi e faaopoopo atu i le folasia o le fofo i le lubricate o le gaʻo o le gaʻo i le gel poo le suauu Solcoseryl, lea o le a faatelevaveina ai lo latou faamalologa.

I faʻamaʻi, o Solcoseryl e faʻaaogaina i totonu o le 10 ml poʻo le 20ml o le vaifofo le faʻaaogaina i aso uma mo aso e 10. Ona faʻagasolo atu lea i le folasaga o le 2 ml o vaifofo e leʻi faʻaaogaina pe faʻapitoa i totonu o le aso mo le masina e tasi.

I se manua ogaoga o le faiʻai, o le 100 ml o vaifofo e le faʻaaogaina o loʻo faʻafofoina i totonu o aso taitasi mo le 5 aso.

I le tulaga o le faʻaleagaina o le faiʻai i le faiʻai ma faʻaleagaina, faʻapea foʻi faʻamaʻi pipisi poʻo faʻamaʻi pipisi o le faiʻai, o le Solcoseryl e tui faʻamalosi i aso taitasi ma le 10 - 20ml o le vaifofo le faʻaaogaina mo aso e 10. Ona faʻagasolo atu lea i le folasaga o le 2 ml o vaifofo e leʻi faʻaaogaina pe faʻapitoa i totonu o le aso mo le masina e tasi.

Mo mumu, 10 i le 20 ml o solcoseryl solution e le faʻaaogaina o loʻo faʻafofoina i se auala vavalalata i aso uma. I ogaoga ogaoga o le mu, e mafai ona e faʻaititia le aofaʻi o Solcoseryl solution i le 50 ml i le aso. O le umi o le taimi e faʻaaoga ai e fuafua faʻalagolago i le tulaga o le manua.

Mo manua umi ma le faʻamaloloina, 6-10 ml o vaifofo e le faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i aso uma mo le 2-6 vaiaso.

I tulaga uma lava, o le pulea malosi o Solcoseryl e sili ona lelei i le pulega o le intramuscular. O le mea lea, o le fofo o le intramuscular e naʻo mataupu lava e le mafai ai ona faia se inumaga malosi. E mafua lenei mea ona o le malosi o le faʻaleagaina o meatotino o le vaifofo, lea e le lelei le taliaina e le pulega faʻapitoa.

Afai, e le tusa ai ma le talaaga o le faʻaogaina o le solcoseryl solution, o se tagata e atiina ae ni faʻafitauli o le maʻi, ona tatau ai loa lea ona e faʻaaoga le fualaau faasaina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o nifo faʻapipiʻi Solcoseryl

Aʻo leʻi faʻaaogaina le paʻu, e tatau ona faʻamamago le membrane mucous o le vaʻaia o le gutu ma se laumei poʻo se gau. Ma, pe a ma le 5 mm le paʻu o loʻo sasaa mai i le paʻu ma se mea manifinifi, e aunoa ma le afaina, e faʻaaogaina i le vaega ua afaina o le mucosa. Ma, faatasi ai ma se tamatamailima po o se sipuni o le cotton, sina susulu i luga o le paʻu o le mea faapipii i le vai mama.

O le paʻu e faʻaaogaina i le mucous membrane 3-5 taimi i le aso pe a maeʻa taumafa ma aʻo lei alu i le moega. O le umi o togafitiga e faalagolago i le saoasaoa o le toe faʻaleleia ma le faʻamālōlōina o faʻafitauli. E fautuaina e faʻaaoga le paʻu seia maeʻa faʻamalolo le membrane mucous.

Afai ole togafiti palapeti e togafitia mo nifo, ona tatau loa lea ona faʻaaoga le paʻu i le malogo, muamua le fufuluina ile fola, lea e faʻafesoʻotaʻi ma le mucous membrane o le gutu. Ona faʻafefeteina lea o le paʻu i le vai, ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi le vavalo i totonu o le vaʻa tautala.

E le tatau ona faʻaofiina le paʻu o le nifo i totonu o le manua na faia pe a uma ona toso le nifo, faʻapea foi ma le vavalalata o le ape o le nifo (apicotomy) pe afai o le pito o le manua e tuʻuina.

O le Solcoserlati paste e le aofia ai vaega o antimicrobial, o le mea lea, faatasi ai ma le atinaʻeina o se afaina o le mucosa, e talafeagai le togafitia o vaega ua afaina i vailaau faʻamaʻi, vailaʻau faʻamaʻi ma fualaau faʻasaina.

E mafai ona faʻaaogaina le pasene Solcoseryl i tagata matutua ma tamaiti.

Solcoseryl i le taimi o le maʻitaga ma le susu

O le fofo, gel mata, ma le suauu ma le gel mo le faaaogaina i fafo, e tatau ona faaaoga Solcoseryl i le taimi o maitaga ma le faʻaeteete, na o le faʻamaoniga ma lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. I le faʻamuamua, i le silia ma le tele o tausaga o le faʻaaogaina o Solcoserla, e le o se mea e tasi na faia i le fetal malformations poʻo lona aʻafiaga i le maitaga na tusia, ae ui i lea, o fualaau e le fautuaina mo le faʻaaoga i le taimi o le fananau mai ona o le leai o ni suʻesuʻega faʻapitoa.

O nifo e faʻafefiloi ai le nifo e aunoa ma se faʻalavelave mo le faʻaaoga i le taimi o le maitaga, ae o suesuega faʻapitoa i lona saogalemu e le o faʻatautaia foi. O le mea lea, o fomai nifo e fautuaina oe e aloese mai le faʻaaogaina o le paʻu i le taimi o le maitaga.

I le vaitau o le susu, o faʻatagaga uma o Solcoseryl e faʻasaina mo le faʻaaogaina.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

O ituaiga uma o Solcoseryl seʻi vagana ai le gel mata e le afaina ai le mafai gafatia e pulea ai auala, e aofia ai le taavale.

Ophthalmic gel i le 20 i le 30 minute talu ona maeʻa le faʻaaogaina e mafai ona faʻaosofia le vaʻaia, o le mea lea, i le vaitau lenei, e tatau ona aloese mai gaoioiga eseese e fesoʻotaʻi ma le puleaina o auala. O le taimi atoa, o le gel ophthalmic e le afaina ai foi le mafai gafatia e pulea ai auala.

Solcoseryl mo foliga (mo fulufulu, i le cosmetology)

O le suauʻu Solcoseryl o loʻo faʻaaogaina lautele i le cosmetology ma polokalame o le tausiga o le paʻu o le tino o se vaega o le mask pe nai lo se kulimi.O lenei mea e mafua mai i le mea moni o Solcoseryl o loʻo faʻapipiʻiina paʻu paʻu i le okesene, faʻamalosia le metabolism, faʻamalosi membranes, faʻateleina le faʻamalosia o le collagen, faʻamaonia le tafe toto ma lagolagoina le tuʻuina atu o fausaga faʻapitoa i le tele o mea e manaʻomia. O se taunuuga, o le suauʻu e iai le tele o aʻafiaga lelei i luga o le paʻu o foliga, e pei o:

  • Faʻafefe eseʻese mafiafia ma faʻaitiitia le loloto ma le faʻalauiloa o mea tetele,
  • E faʻamalosi le paʻu, faʻapipiʻi
  • Faia se siosiomaga lamolemole, maloloina ma le aafiaga o le susulu i totonu,
  • Tuʻuina le veveve ma le pala
  • Faʻaitiitia faailoga o le matua ma le vaivai o le paʻu.

O le aafiaga lautele o Solcoserla i luga o le paʻu o foliga e mafai ona faʻailoaina i se upu se tasi - aloaʻia le soifua matua. O aʻafiaga lisi e maua toetoe o taimi uma lava pe a uma le talosaga e tasi a Solcoseryl mo le paʻu, e ui i lea, e mafai ona faʻaaogaina le suauʻu 2 i le 3 taimi i le vaiaso, pe a manaʻomia.

O le kulimi e mafai ona faʻaaogaina ae le o le kulimi, faʻaaogaina i se mea manifinifi e pei o se paʻu foliga muamua i le afiafi, aʻo le i momoe ma aunoa ma le fufuluina seia oʻo i le taeao. E mafai foi ona faʻaogaina le suauu i le vaega o loʻo siomia ai mata ma gutu. I le suāuu, e tatau ona e alu e moe, ma i le taeao faʻamamā ou foliga i le malulu poʻo sina vai mafanafana e aunoa ma se fasimoli poʻo isi auala mo le fufuluina. O le suauu e le tatau ona faʻaaogaina masani 3 taimi i le vaiaso.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona e faʻaaoga Solcoseryl i totonu o le maso, lea e faʻafefeteina ai mafiafia sulu. Ina ia saunia le masini, e tatau ona e faʻafefiloi se sipuni se lua o le suauʻu Solcoseryl ma se suauʻu suauʻu o vitamini A ma E. Ole faʻapalaga maeʻa e faʻaaogaina i le paʻu ma se anufe malulu, tuʻu mo le 30 minute, ona aveʻesea lea ma se ie mago, faʻafeiloaʻi i luga ole laina ole massage. Ina ia maua se faʻamaoniga aloaia o le toe faʻafouina ma le suluina o mimita, e fautuaina e fai lenei masimata faalua i le vaiaso mo le masina e tasi. O le vasega lona lua e mafai ona faia i le 2 masina.

Dimexide ma Solcoseryl

Ina ia faʻaleleia le aʻafiaga o le soifua matua o Solcoseryl, faʻapena foi mo se faʻalauiloa iloga o le tauvaga ma le paʻu o le paʻu, o loʻo faʻaopoopoina se vaifofo Dimexide i le suauu. O le Dimexide lava ia e faʻaleleia ai le faagasologa o le toe faʻaleleia ma le toe faʻafouina i vaega uma o le paʻu, faʻateleina le tuputupu ae o toto fou toto, faʻaleleia le toto ma le faʻaleleia o sela.

Ae ui i lea, o le tulaga ese o le vaifofo o le Dimexidum o loo taoto i le mea moni e mafai ona ulu loloto loloto i totonu o masini ma ia aumaia ai isi mea gaoioi ia i latou. O lona uiga, faafetai i le Dimexidum, o le gauaiina o vaega o le suauu Solcoseryl i totonu o le loloto o le palapala pepelo o le paʻu i luga o le apa basal ua mautinoa. O lenei mea e mafai ai e oe ona galue i luga o le paʻu mai totonu, faʻamalosia le faagasologa o le toe faʻaleleia, faʻalauteleina o le collagen, metabolism ma le okesene, lea e maua ai le toe faʻafouina, faʻafefe solo, faʻalauteleina le leo ma foliga mai o le susulu ma le fiafia.

O le Dimexide ma Solcoseryl mo le faʻamalosi, faʻalelei ma faʻalelei le paʻu o le tino matua e faʻaogaina i le foliga o se masini e faʻaaogaina i vaiaso taʻitasi pe tasi i vaiaso uma. Ina ia saunia le masini, faʻaalu le Dimexide ma vai inu i le fua faatatau o le 1:10. O lona uiga, 10 sipuni tele o le vai e ave i luga o se sipuni sipuni o le Dimexidum. Faʻatasi ai ma le Dimexidum ua faʻamamaina, e faʻamamaina ai le cotton pad poʻo le tampon ma faʻapipiʻi lelei foliga i luga o laina lafoaʻi. Ma, seia maeʻa le fofo, faʻaaogaina le suauʻu Solcoseryl i luga o le paʻu i luga o luga o le paʻu ma se 'ie mafiafia. O le masikulu o loʻo totoe i luga o foliga mo le 30 i le 40 minute, ma faʻafefete i taimi uma i le vai ma puipuia ai le magoina o le pito i luga o le suauu. Ona aveeseina lelei lea o le ufiufi ma se paʻu susu, ma mulimuli ane e leʻi fufulu mata.

Afai o le paʻu o le paʻu, ma le tele o suluʻumi, ona fautuaina lea o le Mask Solcoseryl + Dimexide e faʻaaoga i le vaiaso. Afai ei ai ni maanuminumi laiti i luga o le paʻu, ona tatau loa lea ona faia le masini pe a tasi i vaiaso uma.
Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le vailaʻau oona Dimexidum

Solcoseryl - analogues

Solcoseryl i le maketi tau falemaʻi e leai ni synonyms o loʻo i ai le mea taua e tasi. Solcoseryl Injection e leai ni sauniuniga tutusa o le a aofia ai se isi gaioiga malosi, ae na iai foʻi aʻafiaga faʻapitoa. Mo faʻamoemoega taʻitasi, e mafai ona e filifilia se faʻasologa o Solcoseryl solution, lea ei ai soʻo se togafiti togafitiga talafeagai i lenei tulaga. Ae o vailaau faʻatasi ma le seti lava o togafitiga faʻapitoa ona o le solcoseryl solution e le o iai i luga o le maketi.

Ae ui i lea, o le gel, o le suauʻu, gel mata ma le nifo o loʻo i ai ni analog sauniuniga e tutusa o latou faʻafitauli, ae aofia ai isi mea aoga.

O vailaʻau nei e tutusa lelei ma le gel ma le suauu mo le faʻaaogaina fafo o Solcoseryl:

  • O le vailaʻau o le Actovegin, o le suauʻu ma le kulimi,
  • Auina atu o le suauu,
  • O le suauu Vulnuzan,
  • Desoxinate fofo mo le faaaogaina i fafo,
  • Kamadol extract mo le faʻaaogaina i fafo ma fafo,
  • Methyluracil Ogama,
  • Pyolysin uu manogi,
  • Relencourt granules mo le faaaogaina i fafo,
  • Sueina o le Suauu,
  • Toe fufulu suauu manogi,
  • Stizamet suauu
  • Turmanidze o suauu.

O vailaau nei o mea ia e pei o le Solcoseryl ophthalmic gel:
  • Adgelon e faʻafefe,
  • Glekomen solution,
  • Keracol paula,
  • Cornegel gel,
  • Lafoaʻi Lacrisifi
  • Taula ile tau ma fofo,
  • Tau drops ma ata tifaga,
  • E faʻavaivai Emoxipin,
  • Etadex-MEZ ua pa'ū,
  • E pa'ū Etaden.

O vailaau nei o mea ia e faʻaaogaina o le alo o le solcoseryl paste:
  • Galu o le Suavai
  • Dicloran Denta Gel,
  • Dologel ST gel,
  • Feliga faʻavalea,
  • OKI solution
  • Polokalame faʻaola,
  • Salvin tali
  • Stomatophyte suavai suavai,
  • Tantum Verde solution,
  • Tali e sefuluflex
  • Holisal gel.

Tuua Lau Faamatalaga