Beaver Spray mo maʻi suka

O le suavai laʻau i le maʻisuka, lea na amataina i Rusia i lalo o Prince Alexander Nevsky, ua manatu o se vailaau masani lelei.

O le Beaver tincture ua faʻaaogaina i togafitiga ma le puipuia o le atinaʻeina o le tele o pathomasin tagata e fesootaʻi ma le cardiovascular, popole ma le faʻaogaina o masini. I le faʻaopoopoga, e faʻaaogaina i le tau faasaga i faʻamaʻi paʻu ma paʻu pipili.

O le aafiaga o le faamalologa ma se vaitafe vavalalata oo tatou tamamatua ma tama o tamamatua ua avea ma faavae mo lona faaaogaina i vailaau faaleaganuu. Ua faailoa mai e suesuega faasaienisi o loo tuufaatasia ai vailaau faasaina, ma o lea ua tetee ai le tele o faamai, aemaise lava o le maʻisuka.

O mea faʻamalolo o le vaitafe laʻau

O se vaalele (po o le castoreum) o se mea faalilolilo lea e natia mai i le vaeluaga o manu e faailoga ai le teritori. O se manogi lanu enaena e manogi musk ma tar.

I fafine ma tane, i lalo o le siʻusiʻu, o loʻo i ai se okeni ua tuʻufaʻatasia, o loʻo i ai le foliga o se pi e oʻo atu i le 200 g. O le tele o saienitisi o finau e le saʻo le igoa "uʻamea". O le tino lea e nafa ma le tele o faagasologa i le tino o le manu.

O a ni uiga faʻamalosia o loʻo i ai i le vaitafe? Ina ia faia lenei mea, mafaufau i le vailaʻau kemikali. E tamaoaiga i ia mea:

  1. O mea taua ma suauu, o le mea lilo lea e faʻaaoga i mea manogi.
  2. Fale maʻa ma le castorine, lea pe a faʻamaʻapeʻa i le ava malosi, fai ni fofo colloidal faʻaaoga i le tele o vailaʻau.
  3. Salicylic ma benzoic acid, o vaega autu ia.
  4. Enzymes o le tuufaatasiga o le polotini.
  5. Macronutrients, lea e aofia ai le calcium, potassium, sodium ma isi.
  6. Faʻasologa o elemene, o le maualuga pito i luga o le uʻamea, kopa, zinc, manganese, alumini.
  7. O le tele o micronutrients - titanium, nickel ma le silikoni.

Afai e ave e se tagata se vaitafe vaʻaia, o le a afaina ai lona tino e pei ona taua i lalo:

  • faaleleia atili toto,
  • faamalosia le puipui o toto toto
  • fesoasoani i le fulafula o tino,
  • faamautu le toto toto
  • faʻaali tino faʻasaʻo
  • faateleina le puipuiga
  • fesoasoani e toe faʻafoʻi pe'ā uma le taotoga
  • o le a faʻaleleia ai le faʻatinoina o le tino ma le mafaufau.

E le gata i lea, e fesoʻotaʻi tuusaʻo le vaitafe o le uila ma le maʻisuka. Faʻataʻatia le faʻaaogaina o le faalilolilo faalilolilo e ave mo faʻafitauli eseese o le endocrin system. O lona faaaogaina e aoga uma i le fesuiaʻiga o le maualuga o le suka ma i ni tulaga ogaoga o le faamaʻi.

E le gata i lea, e fesoasoani le vaalele e faʻamalosi le metabolism. Talu ai ona o le maʻisuka ituaiga 1 o le insulin-faalagolago, o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa e mafai ona faaopoopo atu e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino.

I le ituaiga lona lua o le maʻisuka, o lenei mea faalilolilo e iai lona aafiaga o le tino, i nisi taimi e aunoa ma le faʻaaogaina o le suka suka.

Le faʻaaogaina o le vaitafe taʻavale i le togafitiga o le maʻisuka ma le tele o isi faʻamaʻi

O togafitiga faʻamaloloina faʻapitoa sa masani lava ona galulue faatasi ma fomaʻi ma tagata faʻamalolo o aso anamua ma le taimi talu ai nei.

Ma o le taimi nei, o togafitiga faʻapitoa e togafitia ai le togafitiga o le tele o faʻamaʻi ma fualaau faasaina e faavae i mea masani.

E tele na leiloa i le gasologa o le taimi ma suiga i le fuga ma le fauna. O nisi o togafitiga faa-tagata e mafai ona ofoofogia i le fuafuaga o le soifua maloloina o loo avanoa mo tagata i aso nei.

O le suavai Beaver poʻo le musika beaver musk o se vailaʻau mamana, faʻamaonia e fomaʻi faʻapitoa, ma se vailaau malosi mo le tele o faʻamaʻi. E oʻo lava i le vaitafe o loʻo maua ai le faʻaaogaina i le maʻisuka.

O le vaitafe o le suavai o se mea taua o le lanu uliuli ma le gaosiga o le suauʻu, e gaosia e le uila. O lo oi ai lona igoa faasaienisi - castoreum.

O galuega a gland o le teuina o meaʻai i taimi o le fiaʻai, manua, poʻo maʻi. O le i ai o le tele o vailaau faʻamaʻi i le meaʻai o le laʻau fesoasoani e fesoasoani i le saturate o mea o loʻo i totonu o glands ma le tele o mea aoga.

O le aveeseina o nei paʻu e lua e le mafai e aunoa ma le fasia o le manu, o le mea lea o oloa a kamupani o loo faatauina atu fualaau faasaina e faavae i luga o le fale ma fai mai o le a maua mai le vailaau mai meaola ola, e le fesootai i le suavai.

Ina ia mafai ona maua ni mea lelei e sili ona lelei, e tatau i tagata faifaatoaga ona tausisia le tekonolosi o le seleselega. O matagi na vave ona aveeseina mai i le vave lava ona mate o manu ma faʻamalofia ai mea ese mai fafo e sili ona taua.

Latou te taofia faʻamaʻi masani ma vailaʻau faʻapitoa i la latou tuufaatasiga ma e le faʻaitiitia i le taimi o le faʻagogo.

O le iron uʻamea o le sili ona mama o le fagogo matutu. E le gata i lea, e mafai ona nutililiiina le mea e faʻaaogaina ma faʻaaogaina e avea o se faʻasologa i vodka.

Mo se masina, e faʻapotoina le vai i se mea pogisa ma malulu ma faʻafuaseʻi ona gatete. faʻaaliga-tagata-1

O fualaau oona mai le beaver musk e aofia ai le tele o vaega o loʻo faʻaaogaina i vailaʻau masani:

  • salicylic and cinnamicids,
  • benzyl alcohol
  • utaina
  • tele vailaʻau faʻatele ma sili atu.

Ona o le mea moni e faapea, o vaega o faʻalavelave faʻalavelave faʻapitoa ua faʻapipiʻiina i le tele o meaola, latou te faʻamalolo ma faʻaleleia meatotino.

O le taliaina o se vailaʻau e togafitia mai laufanua e fautuaina mo le faateleina o le mamafa ma le vaivai o le vaivai, faatasi ai ma le faʻailoga ma le faʻalauteleina o setete.

A o le i faia le mea fou o Viagra, o le vaitafe o le taʻavale o se aphrodisiac masani o le natura masani mo alii ma tamaitai.

E faʻaaogaina e toe faʻafoʻi ai le malosi, faʻaleleia atili le soifua maloloina ma faʻateleina le malosi. Le faʻamalosia o le metabolism, o galuega e faʻasaoina ai le talavou ma le matagofie, o se faaupuga teuteu faʻamaonia - o nei mea uma o loʻo i totonu o le lautele o le maota. ogaoga maʻi.

O le faʻalavelave faʻaleagaina o le musika i luga o se tagata o se togafitiga faʻaleleia lelei mo se auala o le laser ma le chemotherapy.

O lona aafiaga immunomodulatory e atagia i totonu o le tino atoa, faʻaleleia lana gaioiga, faʻateleina le malosi e tetee atu ai i mea leaga ma faʻafetaui pe a uma ona gasegase.

O le lautele o le vaitafe o le uila e faalautele atu i nisi o vaega autu o faamaʻi:

  1. faamai o le cardiovascular system: o le stroke, fatu fatu, veins varicose, ischemia, maualuga o le toto, thrombosis, palpitations o le fatu, leions sclerotic o le gaʻo ma isi,
  2. tiga o le endocrine: aemaise le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. E taua le taua o le vaitafe o le taʻavale ua faʻamaonia le lelei tele i le maʻisuka ituaiga 2, aua e mafua ai le gau o le mamafa. I le maʻisuka ituaiga 1, e mafai ona faʻaaoga e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino,
  3. afaina o gasegase gastrointestinal: hepatitis, gastritis, enterocolitis, cholecystitis, pancreatitis ma isi,
  4. faʻamaʻi faʻamaʻi i tane: adenoma, prostatitis, le atoatoa, maʻi o le urethritis, infertility, vave ejaculation,
  5. faʻamaʻi ma faʻaogaina o le faʻaogaina o le faiga o meaʻai i fafine: ovarian ovarian ma uterine cyst, tumutumu, fibroids, faʻavasegaina faʻavalea,
  6. eseese gasegase fatugao: psoriasis, pyelonephritis, cystitis, urolithiasis,
  7. faamai o le bronchopulmonary systeme pei o le tuberculosis, bronchitis, pneumonia, pisa, silicosis, Beck sarcoidosis ma emphysema,
  8. faʻamaʻi o le maskotakeletal system: eseesega o aʻafiaga, manuʻa, pulupulu ma isi manua, faʻamaʻi, arthrosis, osteoporosis, ma isi.

Ole togavala ma le le mautonu i totonu o le faʻalavelave o loʻo faʻamamaina e ala i se togafitiga faʻatasi ma se vaitafe vaʻaia. I nisi tulaga, o le fualaau faasaina e mafua ai se faʻaleleia atili i le faʻalogo ma le faʻaaliga pe a faʻaaoga i fafo

Togafitiga ma se vaitafe vavalalata e manaʻomia ai se taʻitoʻatasi taʻitasi i tulaga taʻitasi. O le fuataga ma le umi o le pulega o loʻo fuafua e fuafua i le maualuga ma le mamafa o le tagata.

Beaver Musk Tincture

O le manogi patino ma le tofo o le oloa e mafai ona natia e ala i le fufuluina i le chicory poʻo le kofe. O le fua faatatau masani e aofia ai le tolu sipuni o le afaina, e tufatufaina faatolu i le aso.

Pe a ave le fualaau mo faamoemoega faʻasolosolo, e tasi le sipuni i le taeao ma le afiafi ua lava. O se togafitiga o le afiafi e tatau ona tupu pe a ma le tolu itula ao le i momoe ina ia aloese mai faigata i le moe.

O le tulaga autu mo le faʻaaoga saʻo o se vaitafe vaʻavaʻavaʻa o le usitai mausali i metotia ma taimi ole pulega.

E toetoe lava a leai se faʻasalaga e faʻaaoga ai, talu ai o le vailaau faʻasaʻo e atoatoa lona natura ma ua matua gauai uma lava i le tino.

E naʻo le tuusaʻo lava e mafai ona avea ma faʻamaʻi i le vaega o le vailaʻau. Ina ia iloa ia mea, e tatau ona e mataʻituina lelei le tulaga o le tino ma le manuia atoa. Tamaiti, maʻitaga ma lactating tamaitai e tatau ona faʻaaogaina fualaau faasaina ma le faʻaeteete.

O le le talitonu i metotia ma vailaau o isi vailaʻau ua mafua ai ona le maua le tele o fua aoga aoga o aso anamua. Ae oi latou, o lona aoga e masani lava ona manino, o le a le galo lava ma leiloloa e faavavau. O lea la, e fesoasoani le vaitafe e fesoasoani i le maʻisuka ma isi maʻi? E uiga i le togafitia o le maʻisuka ma se vaitafe vavao, o le iloiloga e tele lava ina lelei. faʻasalalauga-faʻapotopotoga-2

Ua fausia e tagata se manatu mautu ma le taʻutaʻua o le auala sili ona aoga o faʻamalologa a tagata, lea e aofia ai le vaitafe taʻavale:

E pei ona matou fai mai, o le tagata vaalele e fesoasoani i le maʻisuka, prostatitis, toto maualuga ma le tele o isi faʻamaʻi. Ma pe faapefea ona ave vailaʻau, vaʻai i le vitio:

Beaver Spray mo maʻi suka - Malosiaga Faʻaleleia o le Faʻamaʻi

I Rusia, na faʻaaogaina ai se vaitafe taʻavale e togafitia ai le tele o maʻi i lalo o Alexander Nevsky. Ma o le asō o lenei fofo o le homeopathic ua leai sona aoga. O le ava malosi e faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le fatu, vaʻa toto, totoga o meaʻai, tino faʻalavelave. O se vailaau lelei mo faʻamaʻi paʻu ma e oʻo lava i le oncology.

O le suavai o le suavai i le maʻisuka o se vailaau taua lea e faʻaitiitia ai aʻafiaga o faʻafitauli o le maʻisuka: mai vailaʻau varicose mo faafitauli ma pito i lalo i le faʻamaʻi o le cerebrovascular ma le ischemia.

Castoreum, e pei ona taʻua e fomaʻi o le tootoo, o le mealilo lea o totoga o le manufeʻai lea e auai i le faailogaina o latou teritori. O le pulupulu lanu enaena ma le manogi o musk ma tar ua tumu i mea e pei o le oneone susu. O se okeni e tutusa lelei le tino i itu uma e lua, o loʻo i lalo o le siʻusiʻu. E tele tagata latou te taʻua lenei okeni e tusa ma le 200 g glands, ae le gata ina faalilolilo ai le vai, ae auai foi i le tele o auala taua mo le manu.

Ina ia malamalama i le aoga o le vaitafe e maua i le maʻisuka, e tatau ona suʻesuʻe le tuufaatasiga o meaola o le vailaʻau. O vailaau faʻasaina e sili atu i le limasefulu mea faʻapitoa o mea e ola i le biologically active - alcohols, phenols, o aromato, ma:

  • Salicylic and benzoicids - o vaega autu,
  • O mea taua o le suauʻu ma resini - oa latou mea e faʻaaogaina e faʻaaogaina e le mea manogi,
  • Beaver camel ma le castorine - o se vaifofo o le vai inu ava malosi e faaaoga i le tele o vailaau,
  • Enzymes o mea ia o le palatini,
  • Minerale - i le tulaga o le potassium, sodium, calcium, zinc, copper, iron, aluminium, manganese, titanium, nickel ma le silikoni.

Faʻalagolago i le maota o le 'aiʻona o le suavai, faʻapea foʻi ma le taimi o sailiga ma le taumafataga a le tagata laʻau, o le faʻapipiʻi o le tele o oloa e ono eseese. O vailaau umi e iai se faʻalavelave faʻapitoa i le tino:

  • Faaleleia le toto - capillary ma lautele,
  • Faateleina le gaoioi o puipui lapoa,
  • Faʻamalofa le fetogi o vae,
  • Faʻateleina le mamafa o le toto
  • E i ai ona aafiaga antibacterial ma anti-inflammatory,
  • Faʻaalosia le faʻaogaina o le tino,
  • Faʻafaigofie le fetuunaiga i le taimi o le faʻasologa,
  • Faʻateleina le faiʻai ma le muscle.

O nei aafiaga uma e mafai ai ona togafitia se faʻalapotopotoga tele o faʻamaʻi o le natura mumusu ma le degenerative, pathologies cardiovascular. E le o le saogalemu o le tausia e homeopaths ma le le atoatoa ma le prostatitis. E ui i le malosi e faʻafefe ai le toto, o le fualaau faasaina e le faʻateleina le toto. Ma faʻatasi ai ma le maualuga o le toto, e oʻo lava i le itu faʻafeagai o loʻo mataituina: o le toto maualuga e faʻamaopoopo. O le Castoreum na faʻaalia lelei lava i veins varicose, lea e aʻafia ai le tele o le maʻisuka.

E maitauina le aoga o mea laiti i le gasegase o le cerebrovascular (CIC). Faʻaleleia o le tulaga o loʻo faʻaalia i le faʻavasegaina o le vailaʻau o le ischemic: ua toe faʻaleleia toto toto, e faʻaitiitia le faʻamaʻi mai maʻi. O le televave vave o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatulagaina mo le NMC, o le maualuga o lona aoga.

E faʻaleleia le fualaau faʻasaina ma le gaosiga o le gaʻo, lea e mafai ai i nisi tulaga ona pulea le maʻisuka i ituaiga lona lua e tusa lava pe leai ni suka. I le tulaga muamua, ua faʻaaogaina le vaitafe o le laʻau e avea ma faʻaopoopoga malosi e lagolago ai le malosi, o le vailaʻau e le o se mea e suitulaga i le inisalini.

O le ava malosi (70 °) e mafai ona faʻatau i se fale talavai pe saunia i le fale. E mafai ona maua i le maʻisuka poʻo le puipuia - faatasi ai ma le tele o meaʻai, o le aʻafiaga o le maʻisuka. Ina ia saunia se vailaau faafomai, e tatau ona e faatauina le 100 g o le suavai suamalie i le paʻu ma sasaa i le ava malosi po o vodka (0.5 l). Ia faʻamalosi le vailaʻau i totonu o se fagu ipu mo le itiiti ifo i le tolu aso, ae o se faʻamalologa faʻapitoa, aemaise lava pe a faʻaaoga vodka, e matauina i ni taʻavale matutua mo le masina. O aso uma lava, e tatau ona lūlūina le afaina. O le faʻamoemoega maeʻa e tatau ona faʻamalosi i le vodka, ma taulai atu i le lanu o le faʻafefeteina: e tatau ona lanu enaena, e pei o le cognac.

Latou te faʻatau atu le tino atoa i luga o le Initaneti i se foliga malogo, ae sili ona lelei le faʻatau mai o meafaitino mai tagata tulimanu ma se igoa faʻamaonia ma teuina i totonu o se pusaaisa i nisi o palasitika. Faatasi ai ma le teu lelei, o le mea faigaluega e tumau ai ona meatotino mo le tolu tausaga. O le paʻu uliuli, mago mama e leai ni mea faʻamalolo.

Ina ia maua le tinomi, e mafai ona tipi i ni fasipepa ma sasaa le 100 g o meaʻai i totonu o se fagu vodka poo se ava malosi. Ina ia saunia le paʻu, e mafai ona e tipiina i luga o se mea faʻapipiʻi poʻo se mea e teu ai le kofe.

O le mea moni, o le meafaitino o loʻo i ai se manogi manogi, o lea e sili atu ai le faia o vailaau i fafo i totonu o ni mea na fuafuaina faapitoa ma isi masini umukuka, talu ai e le faigofie le fufuluina o se naifi poʻo le grater mai musk.

Ave se fagavai e tafe ai i le fua o le tasi mataua i le 5 kilokalama o le mamafa. I le averesi, 20-40 pa'ū e maua (afa-sipuni pe tumu) i le taimi. E mafai ona e inuina i le faʻatulagaga tuʻufaʻatasia le afa itula ao lei 'ai poʻo faʻafefe ia tofo i le vai, tuu i le lauti.

Mo le puipuia, e lava le ave o le sipuniti se lua o le vailaau i aso uma, ao lei faia le taeao. E mafai ona faʻaititia le faʻamalosi o le upusii. I itula o le taeao (mai le 9 i le 11), o le gaoioiga o le pancreas e maualuga, o lea ia fautuaina e aua le tolopo le vailaʻau i se isi taimi.

Ave le castoreum ma le apple cider vinegar ma le vai i vaega tutusa, toe, i le taeao. Inu tasi le sipuni taitasi. O le togafitiga e tasi le masina. Ona e manaʻomia lea e malolo mo le 3 masina ma toe fai pe a manaʻomia.

I le togafitiga o veins varicose, o le maʻisuka e faʻaaogaina le faʻasolosolo tutusa: mo le faʻaogaina totonu ma fafo. Faʻatasi ai ma masini mūmālō, fai le vai i totonu o le faʻafitauli. O le iʻuga (o le faʻaitiitia o le vevela vevela, le mou atu o le edema) e matauina pe a uma le 2-4 vaiaso.

Mo vaʻaia, tuʻimomomo, e mafai ona e faʻaaogaina se puʻupuʻu faʻatasi ai ma le faʻafefe o le vaitafe. Mo lenei mea, o le tincture ua faʻafefeteina i le vai i se fua faatatau o le 1: 1 ma faʻafefiloi i totonu o se fusi gau poʻo isi mea. E faʻaaogaina se fusi i manua ma ufiufi i le afifi palasitika. Taofi le pusa mo le tele o itula, e mafai ona e alu i le po.

Faʻaopopo se mataua o le faʻafefete e faʻasaʻo mea e teu ai: faʻafefete le moligao i totonu o le vai vai taele, pe a uma ona tuʻuina le castoreum, sasaa i se mea mama ma lelei.

Na maitauina e sili atu le sao o le pu i le paʻu, lea e ave i le aofaiga o le 1 g i le fualaau. E ui lava faʻatasi ma se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka, e le manaʻomia se vave aʻafia.

Togafitiga o soʻo se faʻamaʻi faʻavaivai ma togafitiga o le homeopathic e manaʻomia le 3-4 masina, ma e le o se faʻalavelave le vaitafe. Ae o uluaʻi iuga o togafitiga ua matauina i le vaiaso lona tolu po o le fa o le faʻaaogaina masani o le potu malolo.

O le suavai taʻavale i le maʻisuka, ua faʻaaogaina e avea o se sui o le hypoglycemic lea e faʻafaigofieina ai le pancreas, ma fesoasoani foi e aveesea le mamafa ma faʻamaonia le metabolism.

O se mea moni faʻasolopito e faʻamaonia ai le aoga moni o le vaitafe o le uila i le maʻisuka o le faʻamatalaga i luga o le taunuuga o togafitiga o le "suka suka" o le Mao Zedong sili.

O faʻamaʻi faʻasolo i le togafitiga o le maʻisuka e fautuaina ai le ave o se vaitafe e taʻavale faatasi ma le talo. Faʻafanua o le uila:

  • Faʻateleina le vaevaeina o gaʻo,
  • Faʻamālōlō le manava o toxins
  • Faʻaitiitia faʻamaʻi maʻisuka
  • Faʻaitiitia le faʻaogaina o le "leaga" cholesterol.

O togafitiga faʻatasi ma lua fualaau e talafeagai mo le maʻisuka ma le ituaiga faʻamaʻi lona lua. E tatau ona usitaia se togafitiga faapitoa e pei ona masani ai:

  1. I le aso muamua, e naʻo se vaʻavaʻa vaʻaia e ave,
  2. I le lona 2 - naʻo le uila na fai,
  3. I le 3 ma le 4 - toe na o se vaitafe o le tagata faiva,
  4. I le aso 5 ma le 6, naʻo le na o le talotalo o loʻo faʻaumatia,
  5. O le 7, 8th ma le 9 aso e faʻamoemoeina mo togafitiga faʻatasi ai ma se vaitafe vaʻaia.

Mulimuli ane, o le vasega o loʻo faʻaauau pea i le itu i tua. O fualaau oona i totonu o le faʻalavelave e faʻaleleia atili ai le lelei o le isi, faʻateleina le lagona lelei o sela i lo latou inisalini ma le faatinoga o le pancreas.

E leai ni faʻamaumauga i luga o se suʻesuʻega ogaoga o le gafatia o le siʻosiʻomaga ma taunuʻuga o lona aafiaga i tagata. E talitonuina e le tatau ona tuʻuina atu i le vailaʻau le faʻamalositino faʻapitoa i le faleopathic e tatau ona tuʻuina atu ai aʻafiaga o le tino ma e faʻamalosia e le tino i le 100%.

I aso nei, o le tele o faʻamalositisi faʻapitoa e maua ai e le gata o loʻo i luga o le vaitafe, ae o aʻafiaga o meaʻai e masani ona aʻafia i luga o meaola. I lenei tulaga, o faatonuga e mafai foi ona taʻu mai ai le faʻamaonia:

  • O le tagata taʻitoʻatasi i le faʻaaogaina o mea aoga o le fua,
  • HIV
  • BAA Kastorkin - tamaiti ei lalo o le 12 tausaga ma maʻitaga,
  • Ava malosi - le faapalepale i vaega autu o le fualaau faasaina, tamaiti ma fafine maʻitaga, faafitauli o totoga totoga ma vailaau oona, faʻamaʻi pipisi mai feusuaiga.

O aʻafiaga - tiga o le ulu, popole popole, le mautonu - tutupu mai i luga o le fualaau faasaina.

I faʻasalalauga masani ma i le faʻamatalaga i le vitio o loʻo i ai le tele o iloiloga o sui o le "faʻamaʻi manuia" e uiga i le latou poto masani i le togafitia o le faʻasologa.

E toatele tagata e uaʻi atu i le lelei o vailaau o loʻo ofoina atu i le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o lea latou te mananaʻo ai e fai le mea e maua mai ai pe o le paʻu lava ia. O le manatu lautele i luga o taunuuga e lelei:

  • Tincture e faaitiitia ai le faatinoga o le mita,
  • O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai faʻaalia o faʻamaoniga autu o le maʻisuka - fiainu, moe, leai se malosi, tuʻinanau le pulea, paʻu o le paʻu,
  • O le vailaʻau e fesoasoani e faʻasaʻo ai le gataifale lipid ma aveesea le LDL sili atu,
  • O le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo faʻaaoga lelei le mamafa ma le faʻasologa.

O nisi e faʻavaivaia faʻamaoniga o se osofaʻiga faʻatasi ma le telefoni, o isi e aveesea faʻamaoniga o vaivaiga tau feusuaʻiga, ae o le autu autu o le faʻamalosia o le puipuiga ma le toe faʻafouina o le malosi.

E tatau ona maitau o le taunuuga o togafitiga e aliali mai i le 3-5 vaiaso. A maeʻa le atoaga o le vasega, e toʻatele e matauina se faʻaitiitia o le faʻalagolago i mea e maua ai le suka. I le taimi lava e tasi, o le malosi atoatoa o le kulukose e maua ai le tino ma le malosi, ma o gasegase e matauina le malosi o le malosi ma lagona.

E leai se meaʻai o se meaola mo se maʻi i le olaga atoa e pei o le maʻisuka, ma o le vaitafe o le laʻau e le o se panacea foi. Ole aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafai ona maua i lalo o tulaga uma o le puleaina o le maʻisuka: taumafa maualalo-gaosiolosi, gaioiga faʻapitoa, suʻesuʻega faafomaʻi masani ma le tutoatasi tutotonu o mea taua.

Iet beaver (castoreum) ei ai se mea tulagaese.

E leai ni mea faʻapitoa poʻo ni mea faʻale-natura ei ai se vaega o vaega.

I totonu o le fauna atoa, o vailaau oona o loʻo faʻateleina i le urine, ma i totonu o le uʻamea, o nei mea o loʻo tumau ma faʻaputuina i totonu o le tino.

O nei meaola, faʻafetai i mea faʻapitoa, tosina atu i tagata taitoatasi o le isi itupa, ma faʻaaoga foi i taimi o taumafa, maʻi ma mo togafitiga o manuʻa. Ma mo tagata, e aoga tele i mea eseese o mea gaosi ma elemene o elemene. E faʻaaogaina mo faʻamaʻi eseese, e faatatau foi i le maʻisuka.

E manatu tagata pe a fai o se vaitafe, o lona uiga o le mimilo. E le o lea. O le vaitafe o le suavai o se masini faalilolilo i totonu, o se paipa paipa, o le mamafa o le 250-300 g, o le foliga o le pear ma ua vaevaeina e se septum. E i ai le tutusa o le tutusa (e pei o le oneone susu) ma se manogi faapitoa. O le tane e 3 paʻu o vaʻaiga, o le fafine - 2.

  • o vaega autu o le p-ethiphenol, boreol,
  • benzoic ma mea salicylicids,
  • benzyl alcohol
  • acetophenone
  • fomaʻi
  • o suauʻu ma resini taua,
  • fagu kamela,
  • taʻutaʻua
  • potassium, calcium, sodium,
  • apamemea, zinc, aluminium, manganese, uʻamea,
  • titanium, nickel, silikoni.

Tusi mai a matou au faitau

O loʻo maʻi loʻu tinamatua i le maʻisuka mo se taimi umi (ituaiga 2), ae talu ai nei o faʻafitauli na oʻo i luga o ona vae ma totoga o totonu.

Na ou maua se mea na tupu i luga o le Initaneti na faasaoina moni ai loʻu olaga. Sa faigata ia te au ona ou vaai atu i le mafatia, ma o le manogi manogi i totonu o le potu na mafua ai ona ou le fiafia.

I le faagasologa o togafitiga, o le tina matua na suia ai lona lagona. Fai mai o ia, e le toe afaina ona vae ma e leʻi alualu i luma le maʻi o le tino maliu; o le vaiaso a sau o le a matou oi le ofisa o le fomaʻi. Lasa le sootaga i le tusiga

O loʻo iai mea nei:

  • faatulaga le toto toto,
  • faaleleia atili toto,
  • e puipuia ai le puipuiga
  • faamama le fulafula i foliga ma vae,
  • faaleleia le malosi o le puipui vascular,
  • faʻamalosia le le atoatoa o le tino ma le mafaufau,
  • faʻalauteleina le tetee o le tino i vailaʻau faʻamaʻi ma siama.

I le maʻisuka ituaiga 1, e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le metabolism o gaʻo ma vavao faʻamaʻi pipisi i le toto suka. I le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka, o le vaitafe o loʻo i ai le faʻaoga o le hypoglycemic tuusaʻo, ma o loʻo taofiofi ai e tagata gasegase o le suka. Ma oʻo lava ina faʻaumatia atoa le maʻisuka.

I le faʻaopoopoga, o le vailaʻau vavave e faʻamalosi ai puipui o le tino. E fesoasoani i le totogiina o le le lava o le macro-ma micronutrients, faʻasalalau le metabolism ma taofi ai le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga. O le vaitafe e tafe mai ai le viscosity o le toto, e faʻaitiitia ai le lamatia o le thrombosis ma faʻaleleia le toto i le maʻisuka.

E faʻaaoga le televave o le vaitafe i le tele o ituaiga:

  • ava malosi po o se siʻosiʻomaga,
  • uu
  • pepa faʻatulagaina
  • uʻamea atoa
  • faʻasolosolo saʻo ma vaʻaia.

E faʻaaogaina mo le faʻaaogäina o le tautala, pe a fai o le ava malosi. O fafo - i le tulaga o suauʻu ma meaʻai. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e faʻaaogaina i totonu e pei o le faʻasolosolo o le ava malosi. O loʻo faʻaaogaina se vaitafe vaʻaia mo togafitiga faʻapitoa ma togafitiga faʻasolosolo.Afai e te fesili i le fomaʻi mo fautuaga pe a filifilia se fualaau, o le a sili atu le lelei.

E faʻapefea ona tumau le suka i le 2019

Ina ia faʻamalosia le tino ma puipuia faʻamaʻi, ave le 20-30 pa'ū 1 le taimi i le aso. Mo togafitiga, faʻalagolago i le mamafa, 40-100 faʻafefea 2-3 taimi i le aso. O le vaitafe e tafe mai le manogi e le manaia ma e ono afaina ai. I aso anamua, na faʻaumatia i le meli. O le taimi nei latou te fautuaina le inu i le kofe: faʻapipiʻi le kofe i lou gutu, faʻaopopo i ai le dose tatau o le castoreum ma ave le 1 sipeti tele, o le tofo e pei o le kofe ma le cognac.

Afai e le mafai e se tagata ona faʻaaoga i lenei pepa, ona mafai lea ona fai i le pepa, ma e mafai ona e faia ni capsules oe lava poʻo le faʻatau mai o mea na saunia. Muamua le faʻaleleia o aafiaga pe a uma le 3-4 vaiaso, atonu muamua.

O le ava malosi ua saunia e pei ona taua i lalo:

  1. tapunia lelei le uʻamea (sili atu le kuka, o le a sili ona lelei)
  2. sasaa le vodka poo le 70% ava malosi i le fua o le 50 kalama o le suavai suamalie i le 450 ml o le vai oona,
  3. latou tuʻuina atu mo le 3-5 aso i se nofoaga pogisa i le vevela o +10 - +20 tikeri,
  4. sasaa le 300-600 ml i le vodka poo le ava malosi,
  5. o le lanu e le tatau ona lanu enaena, ae pei o le pulu,
  6. fefiloi ma le apple cider vinegar ma le vai i tutusa tutusa,
  7. ave le 1 sipuni i le taeao 30 minute aʻo leʻi 'ai,
  8. faaaoga i totonu o le 1 masina
  9. ina ua mavae le ono masina, e mafai ona toe faia le vasega.

O loʻo i ai tagata mamaʻi o loʻo faʻamaʻi i le ava malosi, pe latou te le manaʻo e ave se vaitafe taʻavale i lenei pepa. Ona tatau ai lea ona faʻapalapalaina le paʻu mamago i le paʻu, tuʻu i luga o le areto (e le sili atu nai lo se ulutala faʻatusa) ma faʻaaogaina i lenei pepa.

O aʻafiaga e masani ona tupu ona o se fua le talafeagai o le vailaau, ioe. ona o le sologa lelei. O le mea lea, ao leʻi amataina le vasega, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa. O le filifilia o le fualaau ole laʻau, pei o soo se fualaau, e faia taʻitasi. E faʻalagolago i le setete o totoga o loʻo i totonu, o le gaioiga o le manava o le tino, cardiovascular, genitourinary ma faʻalogo, i luga o le matua, kenera ma le mamafa o le tino.

Afai e amata ona faʻaaogaina e le tagata maʻi se vaitafe vaʻavaʻa na o ia, ona tatau ai lea ona mataʻituina suiga i le tino, aemaise lava i aso muamua o le faʻaaogaina. Iloilo le tulaga lautele o le tino ma fua le suka o le toto. I tulaga o ni masalosalo masalo, talanoa i se fomaʻi.

O aʻafiaga i le tulaga o le faʻasalaga:

Talu ai o lenei mea o se mea masani o le natura masani, o meaola uma e gaosia i le vailaau oona e mafai ona iloa lelei, e leai se faʻamavaega tutoatasi. E mafai ona i ai ni mea e afaina ai le maʻi ma le le faʻatauvaʻaina ma mea e gaosia ai le galu. E tatau ona faʻaeteete i fafine maitaga ma tamaiti ei lalo o le 14 tausaga.

E tatau i tagata uma ona iloa o le togafitiga e le tupu vave. O faailoga muamua o le faaleleia e aliali i totonu o le 3-4 vaiaso muamua.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

O le vaitafe o le uila e na o le pau lea o le natura o loʻo i ai le tele o vaega faapitoa i lona fatuga. Latou te faʻafefe aʻafia ai totoga uma ma tino o le tino, e aunoa ma le afaina o aʻafiaga.

I le faʻaaogaina o se vaitafe taʻavale i le maʻisuka, e mafai ona ausia mea nei:

  • le faʻamautuina o le kulukose o le toto
  • o le leiloloa o uiga o le maʻisuka,
  • faaitiitia i le cholesterol toto,
  • paleni mamafa
  • faamalolosia puipui o toto toto.

E taua le manatuaina o le aveina o se vaitafe vaivai i le maʻisuka e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, aua nei sili atu i le fuainumera ua faamaotiina.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Alexander Myasnikov ia Tesema 2018 na tuuina mai ai se faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

O le natura e maua ai e tagata le faʻamaloloina o togafitiga, o se tasi o ia mea e lelei musk. Le faʻaaogaina o le vaitafe laʻau i le maʻisuka ei ai ni iloiloga lelei i togafitiga.O lenei mea natura e gaosia e le gaogao o se tootoo vai ma e avea o se pati o meaʻai. O lenei lanu enaena ma se manogi faapitoa e taua foi o le fale. O lenei mea e sili atu lona taua nai lo se vailaʻau e mafai ona faʻaititia le puipuiga o le tele o taimi.

O le toʻatele, a uma ona faitau le igoa, mafaufau o lenei mea o le urine. Leai, o nei mea e le o ni aʻafiaga. Castoreum o se tagata e masani ona masani ai, o le mea lea e mafai ai e tagata e felafolafoai faʻamatalaga i le tasi ma le isi, o se faaputuga o mea e ola ai meaola e tatau ona ola i le taumalulu. I le taumalulu, latou te fafaga naʻo luga o paʻu lolo. Afai e te suʻeina se tagata laʻau ma faʻatusatusa ona lau o le taumalulu ma le tautotogo, ona oʻo lea i le taimi muamua ua matua atoatoa, ma i le tautotogo ua leai. O se puipuiga ma le faʻafouina o le tino o le toʻiva. I luga o le siaki, o le faaleagaina o le tino o le uila e avea o se lubricant togafitiga.

  • O se aofaiga tele o le salicylic acid, lea e na o galuega e ofoofogia.
  • Faʻamatalaga elemene: apamemea ma manganese, uʻamea ma le zinc, alumini.
  • Macronutrients: sodium ma calcium, potassium ma magnesium, phosphorus.
  • Malosiaga o meaola faʻamaʻi ma tuʻuina le gutu. O nei vaega e le mafai ona suauu i le vai, ae o le ava malosi e mafai ai ona fesootaʻi atoatoa i le vai. O le mea lea, o le ava malosi e lauiloa.
  • Malosiaga faʻapitoa o le porotini o le natura lea e faia ai gaioiga o meaola.
  • E silia ma le 50 mea, e aofia ai le tuʻuina atu, acetophenone, ava benzyl, musk.

O le taumafataga o le meaʻai e aofia ai le sili atu ma le 150 ituaiga o vailaʻau togafitiga. I Rusia, ua leva ona faaaoga le castoreum i togafitiga o faamaʻi. O le muamua taʻua o meatotino faʻamalolo e toe foʻi atu i le taimi o Prince Alexander Nevsky. Beaver musk o se fesoasoani tele i isi vailaʻau. O lenei oloa e mafai ona faʻatauina i le fale talavai i le tulaga o le inu o le ava po o le paʻu. E tatau ona faʻaaoga i le fua faatatau o le: 1 le pa'ū i le 5 kilokalama o le mamafa o le tagata.

O le faʻamalologa o le faʻamalolo e mafai ona saunia tutoatasi. Mo le 100 g o le paʻu faaopoopo le 0.5 l vodka poo le 70% ava malosi. Faʻasalaga mo le 3-4 vaiaso i se nofoaga pogisa.

Muamua e tatau ona e faʻafefe le tincture i le vai i se fua faatatau o le 1: 1. E tatau ona e inu i le taeao ao leʻi 'ai. Afai o le mamafa o le tagata e sili atu i le 80 kilokalama, ona mafai lea ona e inu 1 tbsp. O le taimi aupito sili e faʻatatau mai le 09.00 i le 11:00. O le togafitiga e 1-2 masina ma se malologa o le 14 aso. Afai e le mafai ona e faʻaaogaina mea inu ava, ona mafai lea ona e suia le paʻu i le fua faatatau o le 1 g mo le 5 kilokalama o le mamafa o le tino.

O le a le mea e maua ai le vailaʻau:

  • Lelei lelei le faʻaleleia o polokalama.
  • Talosaga pito i luga, i le amataga o le faʻamaʻi, ma i ni faʻalavelave faʻalavelave.
  • Aafiaga lelei i luga o le metabolism.

E tatau ona amata ona faʻaaoga ma le tasi mataua o le tincture, ma faʻatupulaʻia malie le fua. O isi vailaau e fautuaina ai le inu o le malo i le vai ma le paluga o le apple cider. O vaega uma e fefiloi tutusa. Inu 1 lep i le taeao ao leʻi oʻo i taumafataga. Mo faʻamoemoega faʻasolosolo faalua i le aso, mo faamoemoega tau soifua maloloina - tolu taimi i le aso, 1-1.5 tsp. O se tulaga tulaga ese lenei, immuno-regenerative, toe faʻafouina ma togafitiga.

I le fesili E fesoasoani le vaitafe laʻau i le maʻisuka, e mafai ona matou taʻua se mea moni o le tala faasolopito e faʻamaonia ai le aoga aoga o le musk musika. Na ave e le taitai Saina o Mao Zedong se taavale vaalele mo togafitiga o le suka ma ola ai e 83 ona tausaga, lea e faailoa ai le lelei o le fualaau faasaina.

O le taua o le oloa o le, e le pei o le ginseng, e le faateleina ai le toto. A amata loa e le tagata ona faʻaaogaina le musk musika, e faʻamalolo ese ai faʻamaʻi i le taimi e tasi. E aoga foi mo le le atoatoa o le vaitamini, vaivaiga lautele, faʻalavelave, faʻavaivai.

Ole fualaau faasaina e leai ni tapulaa faapitoa, e na o le faateleina o le faatinoga ma le malosi, faaleleia ma toe faafouina foliga vaaia. O le itu o le faateleina o le malosi ma le lagona, o le mea lea e le fautuaina ai tagata e ogaoga fatu faamai.


  1. Bliss Michael The Discovery of Insulin. 1982, 304 itu.(Michael Bliss Discovery o le inisalini, o le tusi e leʻi faaliliuina i le Rusia).

  2. Faʻataʻitaʻia e Camacho P., Gariba H., Sizmora G. Faʻailoga faʻamaoniga o molimau, GEOTAR-Media - M., 2014. - 640 p.

  3. T. Rumyantseva "Maʻisuka: Talanoaga ma le Endocrinologist", St. Petersburg, "Nevsky Prospect", 2003

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia i le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

O le a le mea e tafe ai

E manatu tagata pe a fai o se vaitafe, o lona uiga o le mimilo. E le o lea. O le vaitafe o le suavai o se masini faalilolilo i totonu, o se paipa paipa, o le mamafa o le 250-300 g, o le foliga o le pear ma ua vaevaeina e se septum. E i ai le tutusa o le tutusa (e pei o le oneone susu) ma se manogi faapitoa. O le tane e 3 paʻu o vaʻaiga, o le fafine - 2.

Faʻatulagaina o vailaʻau:

  • o vaega autu o le p-ethiphenol, boreol,
  • benzoic ma mea salicylicids,
  • benzyl alcohol
  • acetophenone
  • fomaʻi
  • o suauʻu ma resini taua,
  • fagu kamela,
  • taʻutaʻua
  • potassium, calcium, sodium,
  • apamemea, zinc, aluminium, manganese, uʻamea,
  • titanium, nickel, silikoni.

Faaaoga mo le maʻisuka

O loʻo iai mea nei:

  • faatulaga le toto toto,
  • faaleleia atili toto,
  • e puipuia ai le puipuiga
  • faamama le fulafula i foliga ma vae,
  • faaleleia le malosi o le puipui vascular,
  • faʻamalosia le le atoatoa o le tino ma le mafaufau,
  • faʻalauteleina le tetee o le tino i vailaʻau faʻamaʻi ma siama.

I le maʻisuka ituaiga 1, e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le metabolism o gaʻo ma vavao faʻamaʻi pipisi i le toto suka. I le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka, o le vaitafe o loʻo i ai le faʻaoga o le hypoglycemic tuusaʻo, ma o loʻo taofiofi ai e tagata gasegase o le suka. Ma oʻo lava ina faʻaumatia atoa le maʻisuka.

I le faʻaopoopoga, o le vailaʻau vavave e faʻamalosi ai puipui o le tino. E fesoasoani i le totogiina o le le lava o le macro-ma micronutrients, faʻasalalau le metabolism ma taofi ai le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga. O le vaitafe e tafe mai ai le viscosity o le toto, e faʻaitiitia ai le lamatia o le thrombosis ma faʻaleleia le toto i le maʻisuka.

Faatonuga mo le faaaogaina

E faʻaaoga le televave o le vaitafe i le tele o ituaiga:

  • ava malosi po o se siʻosiʻomaga,
  • uu
  • pepa faʻatulagaina
  • uʻamea atoa
  • faʻasolosolo saʻo ma vaʻaia.

E faʻaaogaina mo le faʻaaogäina o le tautala, pe a fai o le ava malosi. O fafo - i le tulaga o suauʻu ma meaʻai. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e faʻaaogaina i totonu e pei o le faʻasolosolo o le ava malosi. O loʻo faʻaaogaina se vaitafe vaʻaia mo togafitiga faʻapitoa ma togafitiga faʻasolosolo. Afai e te fesili i le fomaʻi mo fautuaga pe a filifilia se fualaau, o le a sili atu le lelei.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

Ina ia faʻamalosia le tino ma puipuia faʻamaʻi, ave le 20-30 pa'ū 1 le taimi i le aso. Mo togafitiga, faʻalagolago i le mamafa, 40-100 faʻafefea 2-3 taimi i le aso. O le vaitafe e tafe mai le manogi e le manaia ma e ono afaina ai. I aso anamua, na faʻaumatia i le meli. O le taimi nei latou te fautuaina le inu i le kofe: faʻapipiʻi le kofe i lou gutu, faʻaopopo i ai le dose tatau o le castoreum ma ave le 1 sipeti tele, o le tofo e pei o le kofe ma le cognac.

Afai e le mafai e se tagata ona faʻaaoga i lenei pepa, ona mafai lea ona fai i le pepa, ma e mafai ona e faia ni capsules oe lava poʻo le faʻatau mai o mea na saunia. Muamua le faʻaleleia o aafiaga pe a uma le 3-4 vaiaso, atonu muamua.

O le ava malosi ua saunia e pei ona taua i lalo:

  1. tapunia lelei le uʻamea (sili atu le kuka, o le a sili ona lelei)
  2. sasaa le vodka poo le 70% ava malosi i le fua o le 50 kalama o le suavai suamalie i le 450 ml o le vai oona,
  3. latou tuʻuina atu mo le 3-5 aso i se nofoaga pogisa i le vevela o +10 - +20 tikeri,
  4. sasaa le 300-600 ml i le vodka poo le ava malosi,
  5. o le lanu e le tatau ona lanu enaena, ae pei o le pulu,
  6. fefiloi ma le apple cider vinegar ma le vai i tutusa tutusa,
  7. ave le 1 sipuni i le taeao 30 minute aʻo leʻi 'ai,
  8. faaaoga i totonu o le 1 masina
  9. ina ua mavae le ono masina, e mafai ona toe faia le vasega.

O loʻo i ai tagata mamaʻi o loʻo faʻamaʻi i le ava malosi, pe latou te le manaʻo e ave se vaitafe taʻavale i lenei pepa. Ona tatau ai lea ona faʻapalapalaina le paʻu mamago i le paʻu, tuʻu i luga o le areto (e le sili atu nai lo se ulutala faʻatusa) ma faʻaaogaina i lenei pepa.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e masani ona tupu ona o se fua le talafeagai o le vailaau, ioe. ona o le sologa lelei. O le mea lea, ao leʻi amataina le vasega, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa. O le filifilia o le fualaau ole laʻau, pei o soo se fualaau, e faia taʻitasi. E faʻalagolago i le setete o totoga o loʻo i totonu, o le gaioiga o le manava o le tino, cardiovascular, genitourinary ma faʻalogo, i luga o le matua, kenera ma le mamafa o le tino.

Afai e amata ona faʻaaogaina e le tagata maʻi se vaitafe vaʻavaʻa na o ia, ona tatau ai lea ona mataʻituina suiga i le tino, aemaise lava i aso muamua o le faʻaaogaina. Iloilo le tulaga lautele o le tino ma fua le suka o le toto. I tulaga o ni masalosalo masalo, talanoa i se fomaʻi.

O aʻafiaga i le tulaga o le faʻasalaga:

Contraindications

Talu ai o lenei mea o se mea masani o le natura masani, o meaola uma e gaosia i le vailaau oona e mafai ona iloa lelei, e leai se faʻamavaega tutoatasi. E mafai ona i ai ni mea e afaina ai le maʻi ma le le faʻatauvaʻaina ma mea e gaosia ai le galu. E tatau ona faʻaeteete i fafine maitaga ma tamaiti ei lalo o le 14 tausaga.

E tatau i tagata uma ona iloa o le togafitiga e le tupu vave. O faailoga muamua o le faaleleia e aliali i totonu o le 3-4 vaiaso muamua.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

O le vaitafe o le uila e na o le pau lea o le natura o loʻo i ai le tele o vaega faapitoa i lona fatuga. Latou te faʻafefe aʻafia ai totoga uma ma tino o le tino, e aunoa ma le afaina o aʻafiaga.

I le faʻaaogaina o se vaitafe taʻavale i le maʻisuka, e mafai ona ausia mea nei:

  • le faʻamautuina o le kulukose o le toto
  • o le leiloloa o uiga o le maʻisuka,
  • faaitiitia i le cholesterol toto,
  • paleni mamafa
  • faamalolosia puipui o toto toto.

E taua le manatuaina o le aveina o se vaitafe vaivai i le maʻisuka e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, aua nei sili atu i le fuainumera ua faamaotiina.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

O le a le mea musika

O le toʻatele, a uma ona faitau le igoa, mafaufau o lenei mea o le urine. Leai, o nei mea e le o ni aʻafiaga.

Castoreum o se tagata e masani ona masani ai, o le mea lea e mafai ai e tagata e felafolafoai faʻamatalaga i le tasi ma le isi, o se faaputuga o mea e ola ai meaola e tatau ona ola i le taumalulu. I le taumalulu, latou te fafaga naʻo luga o paʻu lolo.

Afai e te suʻeina se tagata laʻau ma faʻatusatusa ona lau o le taumalulu ma le tautotogo, ona oʻo lea i le taimi muamua ua matua atoatoa, ma i le tautotogo ua leai. O se puipuiga ma le faʻafouina o le tino o le toʻiva.

I luga o le siaki, o le faaleagaina o le tino o le uila e avea o se lubricant togafitiga.

  • O se aofaiga tele o le salicylic acid, lea e na o galuega e ofoofogia.
  • Faʻamatalaga elemene: apamemea ma manganese, uʻamea ma le zinc, alumini.
  • Macronutrients: sodium ma calcium, potassium ma magnesium, phosphorus.
  • Malosiaga o meaola faʻamaʻi ma tuʻuina le gutu. O nei vaega e le mafai ona suauu i le vai, ae o le ava malosi e mafai ai ona fesootaʻi atoatoa i le vai. O le mea lea, o le ava malosi e lauiloa.
  • Malosiaga faʻapitoa o le porotini o le natura lea e faia ai gaioiga o meaola.
  • E silia ma le 50 mea, e aofia ai le tuʻuina atu, acetophenone, ava benzyl, musk.

O le vaitafe o le uila e pei o se paʻu paipa e pei o le manu e maua ai lenei manu toothy. I le tumutumu pito i luga ua ufitia i se atigi eleelea, ma o totonu ua tumu i se mea e pei o le oneone susu ma se manogi faapitoa.

I foliga vaaia, o le laʻau o le laʻau e pei o le oneone susu ma o le tuufaatasiga o se vailaʻau o meaola manu. O lenei mea faalilolilo e gaosia e tagata taʻavale ma o loʻo faia i totonu o vaʻalo faalilolilo, e masani lava ona i ai ma ona fesoasoani i faʻataʻitaʻiga o manu feʻai.

O le faʻaaogaina o lenei mealilo e masani lava ona tupu i le taimi o le tafaoga a le au, ona o le taimi lea o loo i ai ni fuainumera tele i manu.

Mo le faʻaaogaina o le vaitafe o le suavai i voluma tetele, e tatau ona suesue i le tele o tufatufaina o meaʻai ma suesue le tekinolosi saʻo mo le seleseleina o meafaitino mataʻutia, talu ai i mataupu pe a oti manu i tulaga faʻalavelave, o le lelei o mea faalilolilo ua gaosia e matua leaga.

Tulaga sili ona lelei o mea na maua mai i le taimi lava lea na maliu ai le tagata. A maeʻa lena mea, e maua mai i luga o le tino le fagafalautusi faalilolilo ma fufulu le gaʻo i le vave e mafai ai.

O loʻo iai le maualuga o meaola faʻamaʻi ma vailaau faʻamaʻi, o le mea lea, e leai se mea e mafai ona teuina mo le taimi umi.

O le mea e maua mai e faʻaaogaina (faʻamago) ma e faʻaaoga mulimuli ane mo le gaosia o vailaʻau (tin, powder). Beavers e fafaga fua i meaʻai, ma o le tali tonu lea i le fesili: o le a le faʻaaogaina o le vaitafe o le uila ma oa faʻamaʻi e mafai ona fofoina?

O faʻamalologa o le vailaʻau o le beaver i le maʻisuka

E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau mo pathoces o ituaiga eseese. E mafua ai lenei mea i ia galuega faamalolo e pei:

  • Tuʻuina o le suka toto
  • Faʻaleleia atili o metabolic processes,
  • Le faʻamalosia o le toto ma le toto totoʻa,
  • Faateleina le tele o masini vascular ma elasticity,
  • Tulaga masani o le toto maualuga
  • Faaitiitia o le fula o le pito,
  • Paʻu mamafa
  • Faʻaleleia le faiga o endocrine,
  • O le aiaiga o le antibacterial action,
  • Le faʻamalosia o puipuiga a le tino ma le foia o siama,
  • Faʻamalosia o le faia o faiʻai.

Ole vaitafe ole laʻau mo le maʻisuka e sili ona talisapaia ona o lona mafai ona pulea le kulukose o le toto ma le metabolism gaʻo. O lenei mea e avea ai ma togafitiga lelei mo le maʻisuka ituaiga 2. I le uluaʻi ituaiga o inisalini, o loʻo tuʻuina atu ile malo e faʻamalosia ai le tino puipuia.

I le masani ai ona faʻaaoga vailaʻau e faʻavae i luga ole vaitafe, e mafai foi e se tasi ona faʻamoemoe o ni taunuuga lelei e pei o:

  • Faʻaleleia tulaga lautele. E faʻaleleia lagona o le maʻi ma e lagona e ia le malosi o le malosi,
  • Faʻamālōlōina faʻamalolo o manua, maʻi o le tino, suauʻu, vailaʻau o le herpes,
  • Faʻaleleia o le faʻalavelave. E mafua lenei mea ona o le faʻaleleia o le faʻasalalauga o manaʻoga o le nasu,
  • Faateleina le hemoglobin i le toto,
  • Siitia le tulaga o le paʻu.
A faʻaaogāina se vaitafe o loʻo taʻavale, e faʻaleleia lagona o le tagata maʻi ma e lagona e ia le malosi o le malosi

O le faʻaaogaina o le faletala i togafitiga faafomaʻi e faʻaititia ai le manaʻomia mo le faʻaaogaina o le tele o vailaʻau. O lona tulaga le mautinoa o le mea moni e le o se sao i le faateleina o le toto maualuga o le maʻi, ma e leai foi ni aʻafiaga.

E faʻafefea ona kuka ma ave se vaitafe taʻavale mo le maʻisuka

O le faʻaaogaina o se vaalele e mafai ona mafai i ituaiga eseese. O le tele o taimi, e faʻaaogaina e faia ai se faʻamalologa malosi o le ava malosi, ae e mafai ona e faʻaaoga le oloa i lona mamanu mamā. E i ai le tuuaiga e sili atu le saoasaoa o le tincture, ae i se tulaga lautele, e le aoga le faʻamoemoeina o taunuuga i ni nai aso, e ono tele ni aso poʻo ni vaiaso foi e ono alu ai.

O le faʻaauau o le vaitafe o loʻo i luga o le ava malosi, o lea e le tatau ona faʻaaogaina e tagata o loʻo mafatia i le ava malosi, maʻitaga ma lactating women, children. Ua saunia faigofie lava:

  • 100 kalama o le eletise eletise ua sasaaina ma le afa lita o le ava malosi. O le vodka masani e ono talafeagai mo lenei faʻamoemoe,
  • O le fofo e tatau ona iai i se nofoaga pogisa ma malulu mo le itiiti ifo ma le 3 aso. Ae sili atu le tu i 3-4 vaiaso,
  • Teu fale e sili ona lelei i totonu o se koneteina tioata. Lulu i aso uma
  • O le tinite tinese ua matua faʻalauteleina, o lea e tatau ai ona faʻaumatia i vodka. E faia lenei mea seia oʻo ina ia maua se lanu enaena lanu enaena, e pei o le paʻu.

E mafai ona avea lenei siaki e avea o se mea e puipuia ai. I lenei tulaga, ua lava le inu 1 sipuni i taeao uma 30 minute aʻo leʻi 'ai. O le taeao e leʻi filifilia i se avanoa, aua o le vaitaimi mai le 9 i le 11 itula o le maualuga o le faatinoga o le pancreas e matauina. O le mea lea, o le le tausia o vaitau taimi e mafai ona aafia ai le aoga o le castoreum.

E mafai ona faʻaaogaina se vaitafe laʻau i le maʻisuka i lona mama. E mafai ona faʻatau le paʻu ua maeʻa i le fale talavai pe fai oe lava ia i luma o le fale malogo. Mo le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se mea e gaosi ai le kofe masani. I lona toesea, e tusa lava pe lelei le togiina lelei.

E faʻaaogaina le paʻu, e tutusa ma le tincture, i ni nai minute ao leʻi faia se taumafataga 1 taimi i le aso. E le gata i lea, o lona tui e 1 gram i le 5 kilokalama o le mamafa o le tino o le tagata maʻi. O le meafaigaluega e mafai ona 'aina ma se fasi falaoa poʻo le faʻamamaina ile suavai.

Malosiaga mai se vaitafe vavao mo le maʻisuka e faʻaaogaina i ni nai minute ao lei faia se taumafataga 1 taimi i le aso

E tatau ona manatuaina i le faagasologa o le faia o le paʻu, e mafai e le uila vaʻaia ona tuʻuina se manogi malosi, o lea e sili ai le faʻaaogaina o ipu mo le mea e le o le alofa.

Lafoaʻi moligao

O lenei metotia e talafeagai pe a faʻatonuina le tagata maʻi i le faʻaaogaina o moligao. I lenei tulaga, e mafai loa ona e faʻaleleia le latou faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o se vaitafe taʻavale. Ina ia faia lenei mea, moli muamua le moligao. E faia lenei mea i totonu o se vai taele. O le Castoreum i le paʻu o le tino e faʻapipiʻi i le mea e faʻafefeteina, lea e sasaa atu ai i totonu o se mea mama ma faʻamalieina seia oʻo ina sauni mo le faʻaaogaina.

Le faʻaaogaina o le vaitafe vavao mo togafitiga o le maʻisuka i vailaʻau Saina

Sa faʻapitoa le soifua maloloina o Saina ona o togafitiga mo le tele o tausaga. Aʻo le vaitafe o loʻo taʻavale i le maʻisuka, e fautuaina e le faamalolo i le itu i sasae le faʻaaogaina faatasi ma le talo.

O le taloina o le isi oloa gaosi lea e maua ai galuega aoga e pei o:

  • Faʻatupulaia le malepelepe o gaʻo,
  • Faʻaleleia le tulaga lautele o le tino,
  • Aveesea toxini faaputuputu,
  • Faʻaitiitia le cholesterol.

O se togafitiga faʻapitoa faʻatasi ma se vaitafe e taʻavale ai ma o loʻo i ai le talo e sili ona talafeagai mo le maʻisuka ituaiga 2. Faatasi ai ma le masani ai ona faʻaaoga tupe, e mafai ona e faʻamoemoe le soloʻesea o faʻamaʻi tiga i ni nai aso. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tausisi i se togafitiga faapitoa:

  • 1 aso - castoreum,
  • 2 aso - uʻamea,
  • 3 ma le 4 aso - castoreum,
  • 5 ma le 6 aso - ufiufi le talo,
  • 7, 8 ma le 9 aso - castoreum.

Mai le aso 10, o le faasologa o le faia o fualaau faasaina e amata. O suʻega saʻo e sili ona talanoa ma lau 'auʻaunaga soifua maloloina.

O se vaega o lenei togafitiga, o le suavai taʻavale ma faʻamalosia le talo e faʻamalosia ai le tasi ma le isi. O nei mea uma e afaina ai le galuega a le pancreas, lea e maua ai le inisalini.

Isi faʻaoga

E masani ona fefiloi se vaitafe laʻau i le vai poo le paluga o le apple cider i le ratio 1: 1. E mafai foi ona faʻaaoga i se auala i fafo. I le tulaga o velen ua faʻasalaina, momomo, manuʻa, e mafai ona e faia se pusi e faʻatatau i lenei mea masani. Ina ia faia lenei mea, o le ava malosi mai le castoreum ua faʻaitiitia i le vai i tutusa tutusa. O se fasi gau poʻo se fusi e faʻavaivai i le mea e maua ai le suavai ma faʻaaogaina i le vaega o le faafitauli. O le afifi ua afifi i le pito i luga o le ata tifaga ma tuua mo ni nai itula, ma o le mea sili i mea uma, i le po atoa.

Pros and Cons of Castoreum

O le mea lautele, o le aotelega, e mafai ona finau e faapea o le vavalaʻau o se mea lelei lelei lea e tatau ona aofia ai i togafitiga faafomaʻi. E masani lava ona leai ni faaletonu, ma e itiiti naua aʻafiaga e mafai ona faʻaaoga e le fanau.

Tagata mamai e maua i le maʻisuka e faʻaaoga ai se vaitafe vaʻaia, ia maitauina mea moni nei:

  • O faʻataʻitaʻiga o le Glucometer ua faʻaleleia,
  • O faʻamaʻi leaga e matua faʻaitiitia, e aofia ai: vaivaiga, moe, fia inu, malogo ma fulu i luga o le paʻu,
  • Paʻu mamafa.

I le tele o tulaga, o se aafiaga lelei 4-5 vaiaso talu ona amata le fualaau faasaina. I le taimi nei, ua maitauina e le au gasegase le faaitiitia o le faalagolago i luga o fualaau aina.

Ae e taua le malamalama o le vaitafe o le uila, e pei lava o isi togafitiga masani faafomaʻi, e le mafai ona faʻaaogaina o se togafitiga autu. E naʻo le tasi o vaega o le togafitiga faʻapitoa. Ma o taunuuga lelei lava e mafai ona faʻamoemoeina pe afai e tausisia uma tulafono: filifili saʻo saʻo, vailaau, tuʻuina atu masani leaga, ma le tausia o se olaga ola maloloina.

Vaitafe o Beaver o se faaputuga o mea gaosi

O se mana uigaese mamana o meaola e mafua mai i glands o rodentsl rodents e mafai ona fesoasoani i le tino atoa o tagata. O le vaitafe o le taʻavale o le a fesoasoani foi i le togafitiga o le maʻisuka i tagata mafatia e feagai ma se maʻi o le endocrine, lea e le talafeagai ai le inisalini i sela.

Vasega o togafitiga

O lenei faʻamaʻi lava ia o se faʻaletonu o totoga e nafa ma le gaosia o le insulin. Faʻafeiloaʻi i faʻamaʻi o le endocrin system. O nisi taimi e fai ai le tulaga o le soliga o fegalegaleaiga ma suauu faatauaina, o le fea tulaga o mafuaʻaga o le maʻi i le telefoni feaveaʻi ma e matua faigata lava ona togafitia. Togafitiga ma togafitiga faa-tagata mo le maʻisuka o lenei tulaga faapitoa e le mafai.

O faʻalauiloa mai fafo o le maʻi o galala, faʻamalolo vave o manuʻa, faʻalavelave ma gasegase i vae. Ua saʻo le mauaina i se suʻega toto. I tagata gasegase, o le maualuga o le suka i le taimi, o lenei faagasologa e mafai ona siaki i le faʻaaogaina vave o le suʻega.

O metotia faʻaleaganuʻu o le togafitia o le maʻisuka ma le fesoasoani a le ogatotonu o manu ua leva ona lauiloa. O le faʻamaoniga o le mea moni o le tele o mea faʻamalolo faʻamalolo e faʻamauina i le totonugalemu o Rusia ma Siberia, toe faʻamaonia ai le tele o le natura i le lotoifale.

O aʻafiaga o sea solitulafono ua iloa i vailaau o aʻafiaga itu:

  • vaivaiga
  • fiainu
  • fiaaai
  • faʻaoga faifaipea, ma isi.

O le mea moni, o le metabolic process uma i totonu o le tino ua faʻalavelaveina, ma ua paʻu ai. O se tagata e vaivai ma lagona le faaitiitia o le malosi.

O le faʻaaogaina o se vaitafe laʻau i le maʻisuka malosi o le a fesoasoani i le tino e toe maua ai lona malosi ma faʻaitiitia ai le manaʻomia mo le faʻaaoga lelei o vailaʻau.

I le faʻaopoopoga, o le vailaau mai le tino o se faʻafefeteina o le a faia mo le gasegase o le gaosiga o elemene taua, ma o le a, i le itu, o le a toe faʻafoʻiina le masani ai le metabolism.

O le gaioiga o gaioiga galue e fesoasoani i le faʻamautuina o le toto. O le faaputuga o mea gaosi e afaina ai le malosi o le malosiaga, ma o le suavai laʻau e faʻaaogaina e le gata mo faʻafitauli uma o le endocrin, ae mo le tele o isi faaletonu o mamanu ma okeni. Ma o le faʻaleleia atili o malosiaga o le a maua ai le malosi o le malosi ma le malosi.

Faamaumauga a Beaver Jet

O le tala faasolopito o le faʻamaoniga moni o le gaioiga o le fofo o le faʻaaogaina e le Mao Zedong sili mo le mauaina o le soifua maloloina i le maʻisuka. O se tasi na fanaina se osofaiga i lenei nofoaga, o se tasi na toe faaleleia faafitauli i feusuaiga ma ausia le toe faafouina, ma sa faaaoga e le saina sili ia meatotino o se tuufaatasiga tulaga ese o le tuufaatasiga o lenei togafitiga ma le le fiafia.

Togafitiga taunuuga

  1. Faʻaaogaina o le aʻafiaga o le togafitiga o soʻo se faaletonu o le endocrin i le va o le uila ma le maʻisuka, e aofia ai, e mafai ona maua ni taunuuga lelei i le toe faʻafoisia o le galuega a le tagata atoa.
  2. O lona faʻaaogaina e talafeagai, e le gata i le tulaga o le le maua o le inisalini, ole tulaga faʻamalosia lea e fesuisuiaʻi ai le maualuga o le hormone, ma ogaoga masani (e le o le tala o le fesuiaiga o togafitiga).
  3. O le vaitafe laʻau i le maʻisuka ua i ai se aafiaga lelei i le gaioiga o le gaʻo i togafitiga masani.

O le Brown o se mea e maua mai ai mea, ia maua i le tino o le tagata, faʻaititia le faʻaitiitia o le puipuiga ona o le glucose le mama i totonu o le toto. O le iʻuga, o le vailaʻau vavave mai le maʻisuka e maua ai tulaga i totonu o le tino ina ia maua ai le malosi ma le malosi.

O le mea masani e faʻaaogaina mo togafitiga autu i le amataina o faʻamaoniga ma avea o se fesoasoani sili i metotia faʻale-aganuʻu o le foia o togafitiga i se auala faigata. O le vaitafe e taʻavale mai le maʻisuka e maualalo ai le toto suka. O se taunuuga manuia o le a faʻaaogaina le ituaiga lona lua o faʻamaʻi, lea o le a mafai ai ona fatuina ni tulaga o le le maua o le hormone.

E le gata i lea, o le vavalaʻau mo le maʻisuka o se faʻasolosolo e puipuia ai faʻafitauli mai se togafitiga o loʻo i ai nei ma i mataupu pe a iai se faʻalavelave i le amataina o le maʻi, pe i ai ni mea e ono aʻafia ai e mafua ai le amataina o le maʻi. E le gata i lea, o ana meatotino e fesoasoani i le faʻamaopoopoina o le mamafa o le tino ma le faʻaitiitia ma le faʻateleina o le mamafa.

Lelei togafitiga

  • Faʻatonu tagata taʻitoʻatasi i le auala e ave ai se vaitafe vaʻaia i le maʻisuka, e tatau ona faʻatatau i uiga o le faʻafitauli o le maʻi ma le mamafa o le tagata. O le tuufaatasiga e amata mai i le lua i le tolu masina.
  • O le faʻatusatusaga e tuʻuina atu e tusa ai ma le fuainumera o faʻataʻitaʻiga a se tagata matua: 1 le matāua o le tinomi mo le ava mo 5 kilokalama o le mamafa o le tagata.
  • O le uila o le tagata mai le maʻisuka, ua ave e le gata i le foliga o se tincture, ae faapena foi i le tulaga o le eleele i se tulaga o le paʻu, tutusa foi le 1 g.

E talitonuina o le tele o le sosolo o le tino e sili atu ona saoasaoa, ae o le aafiaga i lenei tulaga e le manaomia ai le uila-o le vave ona faia, o le tincture poo le paʻu e talafeagai.

Puipuiga

  • Soʻo se faʻamaʻi e mafai ona puipuia e ala i le faʻaaogaina o se vaitafe e taʻavale ai ma le maʻisuka, o se tasi oi latou. Mo le mafuaʻaga lenei, o le faʻaaogaina o loʻo faʻataunuʻuina ma se puipuiga mo le 1 tsp. i aso uma i le taeao, 10-15 minute aʻo leʻi 'ai.

Aisea e mafua ai le puipuia ma le togafitia i se vaalele o le gaioiga i le maʻisuka na faia i le taeao atoa?

Talu ai ona o lenei tulaga, o le faafitauli o le itu o le pancreas ma le taimi aupito sili ona lelei mo le suʻega o le vaitau o le taeao: mai le 09:00 i le 11:00.

Le faʻaaogaina o se vaitafe laʻau vaʻaia e solia ai galuega faʻaletolosi o le hormone

O le fesoasoani i le tino e faʻafeiloaʻia le faʻaogaina o mea faʻavevesi i foliga o siama, siama ma soʻo se isi microorganisms, o le mea faigaluega o se fesoasoani i le galuega a le tino atoa. O le mea moni, faatasi ai ma lenei maʻi le lelei, o malosiaga puipuia e faʻavaivaia i taimi uma, ma e leai lava se mea e ave ai, talu ai ua i ai le tino i se tulaga o le atuatuvale ona o le le lava o le malosi.

I le taimi lava e tasi, o le le lava o le inisalini e solia ai le mataupu faavae o le tino o le tagata ona o se galuega faʻalavelave faʻaleagaina, lea na te faatinoina. O gaioiga faʻava-o-tino uma e taʻitaʻia ai suiga i vaʻa ma okeni e solia, ma i mea uma. O lea la, o le popole tele o le tino ua faia.

Ina ia fesoasoani e alu ese atu mai ia tulaga faigata, o le tuufaatasiga o gaioiga malosi e faʻaaogaina, faʻapitoa, o le togavao o le suavai e togafitia ai le maʻisuka ma lona fesoasoani o le a maua ai se taunuuga lelei.

Le faʻaaogaina o mea laiti ma le taunuʻuga:

  • faaleleia atili o mea,
  • toto toto
  • popolega.

E taua tele le setete o le faigamalaga, talu ai o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga i le va o le mea autu ma le faʻalavelave faʻapitoa, aemaise lava i le ituaiga faʻalavelave mamafa.

E faʻafefea ona aʻafia le tino i le faʻaaogaina o le tino.

Suiga e tupu i le toto. O le vaalele o le tagata maʻi i le maʻisuka e aʻafia ai le toto toto, ioe, e le vave, ae a maeʻa. O le iʻuga, o le a faʻaitiitia le faanatinati, pe a maeʻa ona faʻagasolo le faagasologa o gaioiga i totonu o masini.

E le o se fofo.

E mafai ona faʻatau sau vaʻavaʻai i nuʻu uma o Rusia:
Alushta, Bakhchisaray, Belgorod, Veliky, Novgorod, Voronezh, Evpatoria, Kazan, Kaliningrad, Kerch, Krasnodar, Kursk, Lipetsk, Moscow, Oryol, Saki, St. Petersburg, Saratov, Sevastopol, Simferopol, Sochi, Sudak, Tambov, Tula , Theodosius, Yalta.

Tuʻuina le talo mo le maʻisuka

Faatasi ai ma togafiti o togafitiga o le maʻisuka i togafitiga faʻasalalau, o le ua uma ona taʻuina atu o le maʻisuka ua maua le fesoasoani e leʻi faʻamoemoeina. Talu ai nei lava, sa maua ai e saienitisi mai Harvard i le talo se vaega e aoga i le togafitiga o le ituaiga muamua. E oʻo mai i le taimi nei, e le mafai ona faʻapipiʻi le vailaʻau, ae e mafai ona e faʻatau i taimi uma le vailaau talafeagai mai le au faʻatau.

Afai e mafai, e fautuaina e ave uma se faʻalavelave masani o togafitiga masani. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi vailaʻau e lua i le taimi e tasi: o le uʻamea o le bele bearle ma se vaitafe, pe musk o le musk deer ma le vaitafe o le uila. O le tuufaatasiga o vaega uma e tolu o le a le afaina, o le mea autu o le ave lea i le sao sao ma e tusa ai ma se polokalame a le tagata lava ia na atiae e se tagata poto faapitoa ma tomai faapitoa.

E i ai foi se faiga lauiloa i le Iunaite Setete ma le lalolagi atoa e Dr. Freydon Batmanghelidzh, lea, faatasi ai ma isi mea, e aofia ai le tau faasaga i le syndrome o le hyperglycemia tumau. O le tusitala o le metotia na finauina ma le mautinoa o le tele o faafitauli o le soifua maloloina (e aofia ai le maʻisuka) e mafua mai i le le lava o vai i le tino o le tagata

Ina ia faʻaitiitia lenei faafitauli ma toe maua mai mai le tele o faʻamaʻi, ia lava le 30 minute ao lei faia se taumafataga ma a maeʻa le 1.5-2 itula i le maea ai o taumafataga, inu 1-2 ipu tioata vai ma masima tele. Lava le masima o le telē o se ulu faʻatusa.

O le "elixir o le soifua maloloina" e fautuaina ina ia faia i le taeao pe a uma ona ala i luga ae leʻi vave moe. I le aotelega, e manaʻomia e le tagata le itiiti ifo i le 30 ml o le vai i le kilokalama o le mamafa o le tino i le aso.

Ma i le taumafanafana e sili atu.

Afai e te le mafatia i le maualuga maualuga o suka, e le o lona uiga ua puipuia atoatoa oe mai le atinaʻeina o le maʻi. Puipuia o le maʻisuka ma togafitiga faʻasalalau o se auala faigofie ma le saogalemu e faʻafeiloai ai le faʻaogaina o le faʻamaʻi ua maeʻa faʻapipiʻi poʻo le puipuia foʻi.

I le taimi lava e tasi, o vailaau masani e leai se aʻafiaga i isi faiga o le tino pe a faʻatusatusa i vailaʻau faʻasaina ma inisiua.

E mafai ona e faʻatau togafitiga faʻataʻitaʻi mo le togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka i luga o la tatou faleoloa i le initaneti. Castoreum, musk deer musk, root ginseng, uʻu bear ma le tele o isi mea ua uma ona saunia faapitoa mo oe. O le mea lea, ia mautinoa e asiasi i la matou faʻamaumauga ma tausi lou soifua maloloina i le asō.

Tincture e faʻaaogaina totonu ma faʻaaoga i fafo. O le fua faʻatatau e faʻafefeteina i le vai ma inu i luga o se manava gaogao i le afa itula aʻo leʻi faia le aiga i le tolu taimi i le aso, mo se vasega e 2-3 masina.

Afai e te le fiafia i le manogi ma le tofo, e mafai ona e inu sina sife, vai poo le lauti. O le uʻamea vevela e faʻaalu tasi i le aso i le taeao ao leʻi oʻo i taumafataga, ma o lona fuataga o le telē o se ulu faʻatusa.

O le paʻu o le a tuʻuina i totonu o se fasi falaoa pe fufulu i le kofe. E tusa lava pe maua i le maʻisuka, e mafai ona e faʻafefiloi i le tutusa vaega o le tinote tinotisi, apple cider vinegar ma le vai mama.

Ave se tasi sipuni o lenei paluga i le taeao mo le 1 masina.

8 495 125 02 04

(o le tau o oloa i le ofisa o Moscow atonu e ese mai si mea na faʻaalia mai i le saite)

8 924 722 07 72

Valaau le lua numera mulimuli mai le 2 i le taeao i le 17 Moscow

692527 Primorsky Territory,

Moscou: nofoaga metro station Riga, 75 Prospect Mira St., bldg 1, 2 fola, 3 ofisa

Castoreum o se mea taua tele ma se togafitiga masani mo lenei maʻi. E le gata i lea, o le auala e faʻaaogaina ai se vaitafe taʻavale ua iloa talu mai aso anamua. O o tatou augatuaa na faʻaaogaina foi ia mea faʻamalolo o musk e faʻaumatia ai maʻi.

O le toʻatele o tagata e talitonu o le vaitafe vaʻaia o se vai, ona o lona igoa patino. O le mea moni, o le okeni ua taʻua o le paipaʻau o le pa.

O loʻo ufiufi i se atigi, o loʻo i fafo le foliga o le pa, i lalo o le atigi o loʻo i ai mea e tutusa lelei ma le oneone susu.O le vaitafe laʻau e iai le manogi mataʻutia, ma e matua aoga lava: o loʻo aofia ai le tele o minerale, vitamini, ma elemene.

E mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai soʻo se faʻamaʻi - ma o le maʻisuka e leai se faʻalavelave.

O le togafitiga o le maʻisuka ma le vavalaʻau o se mea moni mai a tatou faiga masani. E le gata i lea, a maeʻa togafitiga faʻatasi ai ma togafiti a tagata, o le toʻatele o tatou tagata gasegase e le toe inu pia. E taua le matauina o ituaiga nei e tuʻuina atu i latou i togafitiga:

  • Ituaiga 2 maʻisuka
  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • Inisalini faalagolago.

O lo o matou punouai i le aveeseina o vailaau, faapea foi ma sauniuniga, i le tagata lava ia. Mo avanoa, naʻo ato lapoa e faʻaaogaina, ma o le fua tuai ma fuataga e faʻaaloalogia. O aso uma tatou te faaleleia ai lo tatou malamalama. E oo lava i fomaʻi - o tagata e sili ona le talitonu i le itu o togafitiga faafomaʻi - matau tulaga maualuga ma o mai ia i tatou e faatau ni meaʻai mo togafitiga ma puipuiga.

O le suavai laʻau i le maʻisuka, lea na amataina i Rusia i lalo o Prince Alexander Nevsky, ua manatu o se vailaau masani lelei.

O le Beaver tincture ua faʻaaogaina i togafitiga ma le puipuia o le atinaʻeina o le tele o pathomasin tagata e fesootaʻi ma le cardiovascular, popole ma le faʻaogaina o masini. I le faʻaopoopoga, e faʻaaogaina i le tau faasaga i faʻamaʻi paʻu ma paʻu pipili.

O le aafiaga o le faamalologa ma se vaitafe vavalalata oo tatou tamamatua ma tama o tamamatua ua avea ma faavae mo lona faaaogaina i vailaau faaleaganuu. Ua faailoa mai e suesuega faasaienisi o loo tuufaatasia ai vailaau faasaina, ma o lea ua tetee ai le tele o faamai, aemaise lava o le maʻisuka.

O ai e le tatau ona faʻaaoga?

I le avea ai o se tulafono, o le maʻisuka e iai faʻamaoniga iloga e mafai ona faʻaalia ai se faʻamaʻi:

  • O le tagata maʻi e faʻasauāina i taimi uma i le fia inu, inu vai e le aumaia ai le toomaga.
  • Vaivai. Malosiaga e tuua ai se tagata, e tusa lava pe leai se malosi faaletino.
  • Lagonaina o le fiaaai ina ua uma se taumafataga lata mai.
  • Paʻa mamafa. O le tagata gasegase e mafai ona "faʻamago saʻo i ona luma," pe atonu foi o loʻo ia te ia le gaʻo.
  • Faʻavaʻa vave, ma isi.

O se tagata ua i ai le toilalo i faiga faʻavave. O le faʻaleleia o se vaitafe vaʻaia o le a fesoasoani i le tino e maua ai le malosi ma faʻaitiitia ai le manaʻomia mo vailaʻau. I le faʻaopoopoga, o le castorum o le a fesoasoani e toe faʻaleleia mea taua taua i le tino ma faʻamaonia le metabolism.

O le maʻisuka lona lua o le maʻisuka, e sili ona lelei le vaalele o le uʻamea, e mafai ona maualalo le maualuga o le suka e tusa lava pe leai se vailaʻau. Faʻatasi ma le ituaiga 1, ua faʻamatalaina o se faʻaopoopoga ina ia faʻamalosia le puipuiga o le tino.

O le tele lava o taimi, e faʻaaogaina ai se vaalele e faʻaaogaina e avea o se mea faʻamalosi malosi.

E mafai ona faʻaaogaina se vaitafe vaʻaia uma mo togafitiga ma puipuia. O le tele lava o meaʻai e faia i le ava malosi e faʻaaogaina, ae faʻaaoga foi le eleele o le eleele i le paʻu. O le aofaʻiga o loʻo manaʻomia e faʻatatau i le mamafa o le maʻi ma le faʻafitauli o le maʻi. Ua fuafua i se fua faatatau o le 1: 5 1 mataua o le tincture poʻo le 1 gr. 5 kilokalama paʻu. mamafa. I le avea ai ma tulafono, o togafitiga e manaʻomia ile 1-3 masina.

I le avea ai ma se siama, 1 lepp o loʻo faʻaaogaina. gaioiga ao leʻi faia taumafataga o le taeao.

O le Beaver castoreum e iloga ona o ona mea aoga ona o meaʻai ma mea taumafa a nei manu, lea e aofia ai le sili atu ma le 150 faʻasalaga o togavao. E mafai ona maua mai i totonu o le falemaʻi le faʻasolosolo o le ava po o le oloa e maua i le falemaʻi ma faʻaaoga i le fuafuaina: 2 pata i le 10 kilokalama o le mamafa o le maʻi.

O le sauniuniga a le tagata lava ia o le tincture, i lona maota autu o se vaitafe laʻau, mo le maʻisuka, o le faʻaaogaina o tupe

  1. Ave le 200 grams o le eletise,
  2. Faʻaopopo se lita o vodka poo le ava malosi (70%),
  3. Matou te tuu i se nofoaga pogisa mo le masina,
  4. Faʻasaga le tincture i le vai aʻo leʻi faʻaaogaina le 1: 1,
  5. Inu i se vailaau faʻasolosolo ao lei 'ai mai le 9 i le 11 i le taeao,
  6. O tagata mamaʻi e sili atu ma le 80 kilokalama ua faatagaina e inu 15 kalama,
  7. Inu se vasega o 1-2 masina ma se malologa o le 10-14 aso,

Afai e tumau pea le masalosalo: pe o fesoasoani le vaitafe laʻau i le maʻisuka, tuʻu ese. Ioe, e na ona fesoasoani lava!

HYPERTENSION PO O LE HYPOTONYMY: ia faʻasolosolo le mamafa, o le fualaau faasaina e ave i le aofaiga o le 5 - 6 mati i aso uma, mo se vaitaimi o le masina e tasi,

NISI MA LE FAʻAMATALAGA I LE CARDIOVASCULAR (migraine, paralysis): o le ulufale i totonu o le 1 masina. I le taimi lava e tasi, i le aso muamua, ave le 1 mataua o le musk, faʻaopoopoina i aso uma le numera o mataʻu e le tasi. A maeʻa aso e 15, o le numera o mataua e faʻaititia e le tasi. O le mea lea, i le aso 30, e tasi le mataua ua toe ave,

FAʻAALIGA, PULMONARY DISASASES (ARVI, sinusitis, flu): ua lava e ave se ituaiga inhalation - tatala se atigipusa ma le tincture ma ave sina manava manaia i lou isu ma lou gutu,

Manua faʻafesoʻotaʻi: mulumulu ma musk fufulu i le vai (ae le o le ava malosi). O rinsins i aso uma e 5-6 taimi i le aso, seia oʻo ina faʻamamā ma faʻamalolo le manua,

FEMALE MAMAʻI FAʻAMASI (afaina, uila, mumu o gland): ave se sipuni se tolu i le aso mo le tolusefulu aso. Ona faʻaititia lea o le fualaau ile 5-6 pala ile aso. Togafitiga e tumau 2 i le 3 masina,

FAʻAALIGA, FAʻAALIGA: ia faʻamalosia faʻamaoniga pe a uma le chemotherapy ma ia puipuia le tupu aʻe o sela o le kanesa, e tatau ona matua faʻamalosia lelei le taʻavale e tusa ai ma le faʻatulagaga mo le aso. I le 100 ml o le vai, ua faʻaitiitia le faʻafefeteina mo le faʻatonuina o le itula. Ono itula - tolu mataʻu, valu itula - fitu fuga, itula e sefulu - iva togi, ona oʻo uma lea i le lua itula (tali mulimuli 21-00) 15 faʻafefe,

HEMATOMATAS, BLUDS, EARS, NOKING VARICOSIS OF THE MORE EXTREMITIES: fufulu le nofoaga o le maʻi, ona faʻauʻuina lea o le mea faʻapipiʻi ma le massage gaoioiga e aunoa ma le mamafa, ia faʻaopopo seisi teaspoon 3 taimi i le aso i le itula aʻo leʻi 'aʻai, e aunoa ma le faoa po o le inu,

FAʻAALIGA, FOLAFOLAGA: faatasi ai ma le faʻaogaina o totonu o le siʻosiʻomaga i le aofaiga o le sipuniti i le aso, o moligaʻo na faia muamua ma le faʻaopoopoga o se vavalaʻau e tuʻuina i le po, o le aʻoga e le itiiti ifo ma le 10 aso,

TUSI: faʻasaʻo le 2 teaseti o le inu o le ava i totonu o se ipu vai, faʻaaogaina se vaifofo o le tampon ma ulufale i le vaʻa, pe a leai se faʻafitauli, e mafai ona e alu i le po, e tasi le talosaga e lava, ma pepa faʻaopoopo - 5-6 doses, e aofia ai le inu o le sipuni i le aso o le tincture i totonu

FUA MAUA MAUAINA O VALEGA: faaopoopo se sipuniti o le tincture i lauti poʻo kofe, inu inu mafanafana, faʻaaoga lela, toto maualuga e inu ai vine poʻo togalaau faʻalaʻau.

PROSTATE ADENOMAS: Mo le prostate adenoma (muamua), inu tasi sipuni 3-4 taimi i le aso i luga o se manava gaogao. O se sui faaopoopo mo lenei maʻi o le gaʻo tele. Faaaoga i le po 1 le taimi i le vaega o le faafitauli. Taimi aʻoga - 6 masina.

ENDOMETRIOSIS: Inu musk i le 1 sipuni 3-4 taimi i le aso i luga o se manava gaogao. Pe a maeʻa le masina, e mafai ona faʻaititia le togi i le 5-6 togi e aunoa ma se malologa i le va o vasega.

FAʻAALIGA FAʻAALIGA: I le togafitiga o faʻamaʻi totoʻa, faʻaaogaina le laʻau o le laʻau 1 le lua faalua i le aso - aso muamua, 2 faʻafefe faalua i le aso - aso lona lua, 15 pata - sefululima, 16 aso - 14 drops, 17 aso - 13 lālā, 30- 1 aso - 1 faalua faalua i le aso. Toe fai le masina lona lua.

TULAGA FAATINO: I le tulaga o le le atoatoa, e fautuaina e ave se vaitafe suavai 1 teaspoon 3 taimi i le aso. E fautuaina le faia o se auʻiliʻiliga i luga o le maualuga o le testosterone ao lei amataina le musk.

A oʻo le maualuga o le homone i le masani, ave se malologa mo 2-3 masina. Ona ave lea o le gasegase i le isi 12 masina i le 5-6 o pa'ū i le aso e faʻasaga ai le system endocrine.

Manua pipii e fufulu ma musk ua faʻafefeteina i le vai, e fuafua i le mamafa, 5-6 taimi i le aso.

TULAGA O LE SLEEPING: Lubricate with musk (faʻaitiitia i le vai i le ratio 1: 1) le tele o itula i le taimi o le itula. Ona faʻaaogaina lea o se mea manifinifi o le suʻaver fat.

Afai e matala le manua, ona lubili lea i musk i autafa o le manua ma le vaega o loʻo aʻafia ai le faafitauli (ma o le manua lava ia e mafai ona togafitia i se vaifofo o musk ua faʻamamaina i le vai 1: 3). E mafai ona faʻaaogaina le gaʻo oona e tatala ai manua.

O le faagasologa o le toe faʻaleleia o tino ma le faʻamalologa o le a vave tele. E mafai foʻi ona e faʻaaoga i totonu e faʻatele ai le faʻamaʻi ma oʻo lava i le vave toe faʻaleleia.

Faʻatasi i le vaiaso, e mafai ona e faʻaaogaina le vaega o le faafitauli ma pia oti.

FAʻAMATALAGA FAʻAMATALAGA, PEPA: (o le le faʻaleagaina o le tino) faʻasolosolo lelei ma le suavai faʻapitoa mo le 12 masina. I le tulaga o se siama poʻo se faʻalavelave faʻafefiloi, ua tuufaatasia musk ma isi fualaau.

Faʻasalalauga o se vaitafe vavalalata i lenei tulaga e sili atu nai lo le 5-6 faʻafefe 2 taimi i le aso. I le prostatitis e masani ai (e le o afaina ai le mafaufau), o le fuataga o fuataga e fuafuaina i le fua faatatau o le 1 fagu (500 ml) i le masina.

Peʻa uma masina taʻitasi, 1 masina malolo.

PSORIASIS: O le musk e mafai ona faia i le tulaga o se vaifofo e ala i le lafoina o le oloa i se ipu vai. E tatau ona e inu 30-35 pa'ū i aso uma. O le togafitiga e 40 aso. I le avea ai o se mea e puipuia ai ma faʻafefete ai, 15-20 drops i le aso e lava. Faatasi ai ma psoriasis, e tatau ona lubricate ia nofoaga ua faaleagaina ma se mea faʻapitoa i le po ma afifi i se solo.

RADICULITIS, OSTEHONDROSIS, VARICOSE FAʻAALIAINA O VEINS. Aʻo lei tapunia, e tatau ona e vaʻaia lenei vaega o le maʻi, ona faʻaaogaina lea o se vaitafe laʻau ma afifi i se solo.

NAIL MUSHROOM, SKIN: Aʻo lei tapunia, o lenei vaega ole faʻamaʻi e tatau ona fufulu, ona faʻaaoga lea o se taʻavale vaʻai ma afifi i se ie. I totonu, ave 30-35 pa'ū 30 minute aʻo leʻi faalua i le aso.

O le togafitiga e 30 aso. 30 aso malolo ma le faʻaiʻuga mulimuli o le 30 aso.

FUAFUAGA, FAʻAMALUINA O EARS, FAʻAMATALAGA: 5 laʻau o se vaʻa e faʻafefiloi ma le 10 pata mata vai. Tatala faalua i le aso. O le togafitiga e 7-10 aso.

TUBERCULOSIS: Lua itula ao le i faia taumafataga taitasi, ia inu i le 20 pata o le tincture. A maeʻa le itula, "jam" le tincture ma se sipuni pesima o le gaʻo.

HERPES, SEPSIS: O le vaitafe laʻau e ave 1 le vaiaso i le aso mo le 15 matū.

SUGAR DIABEDES: Faʻatasi le kulimi o le musk processretion ma le paluga apple cider ma le vai i vaega tutusa. O le ulufale i totonu o le masina e tasi. O le meafaigaluega i le taeao e tasi le sipuni,

INSUFFICITY KIDNEY: I le tulaga o le le atoatoa, o le suʻega ua filifilia taitoatasi e faʻalagolago i le mamafa. Amata i le 2-3 toʻotoʻo 2 taimi i le aso. Ona mafai lea ona e oʻo i le 15 pata ma taofi iina. O le kosi e oʻo lava i se toe malosi atoatoa.

Hepatitis ma le gastrointestinal tract: o le polokalame e aofia ai vailaʻau faʻasaina: 1) faʻasolosolo vai, 2) ufiufi talo, 3) suauʻu maa, 4) oti oti. Mush beaver ua onā i le vai poʻo le lauti 3 taimi i le aso, 5-6 lau.

O le taloina o le talo e ave le mataua ma le mataua i luga o se "mauga" maualuga, e amata mai i le 1 le lua 2 taimi i le aso mo aso e 15 ona sosoo ai lea ma le faʻaitiitia o le "mauga". T

e i le aso 30, 1 le faalua faalua i le aso. E na o le lua vasega, 2 masina ma le 5 aso malolo i le va o vasega.

E inu le suāuu maa i le vai. 1 ml o le concentrate ua faʻaitiitia i le 1.

5-2 lita o le suavai poo le 1 gram o le suauu paʻu i le 2-3 lita o le vai. Mo le hepatitis C, o lenei polokalame e faʻaaoga 2 taimi i le ono masina, ona toe faʻaleleia ai lea o isi vasega lua.

TUSI A SMOKER: Inu se sipuni i le taeao, i le afiafi i luga o se manava gaogao 30 minute aʻo leʻi fafagaina faalua i le aso. O le togafitiga seia maeʻa toe faʻaleleia.

O lenei meafaitino e tele igoa eseese: castroleum, beaver musk, vaitafe vevela, vaitafe e tafe. O mea faapena, na gaosia mai e le failautusi a le tagata lalaga, o loʻo faʻaalia i se lanu enaena ma se manogi manogi. Ua leva ona faʻaaogaina e tagata ma e masani ona maua i fomu nei:

  1. O le faʻafeusuaiga ua faia i luga o le faavae o le ava po o vodka,
  2. Malosiaga, faʻaaoga e saunia ai ni meaʻai,
  3. Mea faʻanatura
  4. O le suauu e seasea lava saunia, ma le mauaina o ni mea faigata faigata,
  5. O candla e mafai ona saunia i latou lava.

O le tele o taimi, o lenei mea faʻaaoga e faʻaaogaina mo le neurosis, maʻi fatu, ulu o le tino, ma le pancreatitis.O Beaver musk raw materials ei ai nisi o mea aoga:

  • O aafiaga e le afaina ai pe a faʻaalia i mumu, manua, purulling skin disease, faatasi ai ma psoriasis, e fesoasoani i le faatea ese o le maʻi o le pulupulu i se taimi puupuu,
  • O le aʻafiaga o le tino, o le gasegase o le tino, o le gasegase, prostatitis, sinusitis, tuberculosis, etc. E le gata i lea, o le musk e faʻamaonia ai le puipuiga o le tino, lea ei ai sona aoga aoga i le tulaga lautele o le tino,
  • O se mea masani e faapea o le tincture po o le paʻu o le paʻu e fesoasoani e foia ai le vaivai o tane ma e masani ona faʻaaogaina mo le prostate adenoma, ua faamaonia ai o le tincture e mafai ona faateleina le testosterone, lea ei ai se aafiaga lelei i le faateleina o le malosi i alii,
  • O le toe faʻafouina o meaola o le paʻu o le paʻu e faʻaalia i le tuufaatasiga o se vaifofo vai, lea e afaina ai le gaioiga o le toto, e masani ona faʻaaogaina, o vaʻa vevela e faʻamalosia, faʻapipiʻi totoga tuai,
  • O le antispasmodic meatotino e faʻaalia pe a faʻaaoga le mea na tupu i taimi o mea faʻapitoa faʻatasi ma le gout,
  • O mea faʻamafanafana e faʻailoaina i le mea moni e faapea, o le faʻaogaina o le vaitafe e faʻataunuʻu ai lagona faʻalagona o tagata. O lenei vaifofo e maua ai le malosi, e aunoa ma le mafua ai o le moe ma le vaivai. Tincture o lenei vailaau o se mea masani e le mafua ai aʻafiaga leaga.

O le faʻaogaina o mea faʻataʻavalevaʻa e maua ai se faʻamalologa i le fatu o le fatu, arrhythmias. O le a le mea e faʻamalolo ai le muskland:

  • angina pectoris
  • fatu fatu
  • atherosclerosis
  • faʻatasi ai ma le maualuga poʻo le faʻamalosi,
  • ma le maʻisuka
  • toe faʻaleleia mai le paʻi, fatu faʻapitoa poʻo le maʻi pipili,
  • gastrointestinal tract
  • mai le le malamalama
  • suauu toto
  • suauu masani
  • mo le gau o le mamafa
  • masukoskeletal system.

Pe a ma le lua vaiaso talu ona uma le talosaga, e matauina e se tagata se numera o aafiaga lelei: o le faaitiitia o le fulafula, o le mou ese atu o lagona tiga, ma le aveesea o faiga le lelei.

O fualaau pine i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 ma togafitiga faʻaleaganuʻu i le fale ua manatu o se tasi o meaʻai e sili ona aoga. E tele mafuaaga mo lenei mea. O fualaau o le Cedar e aofia ai vitamini o le 5 vaega, o gaʻo gaʻo ma elemene o loʻo maua.

Mo i latou o loʻo mafatia i le maualuga maualuga o le toto suka, viamine - vitamin B e sili ona taua. O le vaega lea e nafa ma le malepelepe lelei o gaʻo i le tino o le tagata.

I se tino maloloina, o le fua o aso taʻitasi o le siama e gata i le 2 mg, ma o le tagata maʻi insulin e faalagolago tele i lenei mea, talu ai e tele mea e manaʻomia e ia. Togafitiga o le maʻisuka faatasi ai ma togafitiga faa-aganuu, aemaise lava, pine pine, e mafai ai ona e lava le siama e faatulaga ai lou toto toto.

O le suauu suauu e aoga foi i le maʻisuka. O loʻo aofia ai se vaega tutusa o vaega ma ni fatu atoa, ae mafai ona teuina le umi ma sili atu ona faigofie ona faʻaaoga.

E tele foi isi fualaau aoga aoga ma aoga mo le maʻisuka. Ina ia aua le nonofo i mea taitasi, tatou te faatapulaaina i tatou lava i se lisi o mea taua togafitiga masani mo togafitiga faa-tagata i mataupu o faaletonu o le gaosiga o le inisalini:

  • O le suauu manogi ma le palasi, pala,
  • Tipi le sua o le lemoni ma se manava gaogao,
  • O fualaau ma le sua o le pulupulu o fatu fatu,
  • 50% vai alfalfa faʻasusu vai,
  • Faʻafefeteina o le meaʻai a le keke
  • Buds o le birch ma le lilac, faʻavae i totonu o le vai vevela,
  • Ata teuteu o launi pi,
  • Totoina o togalaʻau, falaoamata, falala ma le pa,
  • O le suasusu suamalie i le susu
  • Buckwheat falaoamata po o le paʻu ma le kefir,
  • Garlic ma le sipuni o le sipuni i luga o pia.

O nei suʻega uma i le tasi tikeri po o le isi e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le sugar sugar content ma faʻaitiitia ai ona oso oso faafuaseʻi.Ae ui i lea, i le togafitiga o le maʻisuka faafomai ma togafitiga faa-tagata, meaai, meaai paleni ma se soifua maloloina lelei e tatau ona faaaloalogia i soo se mataupu.

Fua o fuainumera 1. E tatau ona ave le 1 kalama o le paʻu mumu ma faʻaalu 3 taimi i le aso. E fautuaina e inuina se vai inu kofe,

Fua le fuainumera 2. O vavao sauniuni ua paʻu i le paʻu pe vaevaeina i ni fasi vaega, e tusa ma le 1 gram ia mea taitasi, ona faʻaaogaina lea i le auala lava e pei o le fua muamua. O le lelei o lenei fua, o le ae vaʻaia le natura masani o le vaitafe o le uila,

Fua o le fuainumera 3. Sasaa 400 mililiters o le 70% o le ava i totonu o le 100 kalama o le faʻagogo pe mamago. Kuni le ipu tioata mau ma alu mo le 10 aso i se nofoaga pogisa ma mago. E le gata i lea, o lenei fua e mafai ai e oe ona faʻaoga vodka, ae e tatau ona e faateleina le volume i le 500 milliliters,

Fua fua fua 4. O le faia o moligao, ufiufi musk ma faʻafefiloi i le paʻu e leʻi faʻafefeteina, faʻalūlūina ma fai ni moligao, o lenei fua e talafeagai mo se fafine o loʻo mafatia i faʻamaʻi fafine,

Tau fua fua 5. Ina ia saunia le suāuʻu, faʻafeusua pe tusa ma le 200 kalama o le uʻamea po o le paʻu manu, faʻaopoopo le 100 kalama o le paʻu o le paʻu i le gaʻo ua gaʻo, taofi le faʻafefiloi o le kuluga mo le 10 minute i totonu o se vai vai, ona faʻamalieina lea o le faʻafefiloi ma faʻaaoga i nofoaga o le faʻasalalau o nofoaga tiga. E mafai ona e faʻaaogaina le suāuʻu faʻatasi i le aso, i ni vaega laiti.

Ae ui i lea, o nisi faʻasolega e tatau ona amanaʻia, e le mafai ona faʻaaogaina le vaitafe o le uila mo tamaiti, fafine maʻitaga, tagata ma le hepatitis, ava malosi. E manaʻomia lou faʻalelei lelei o le faʻagasologa o auala e faia ai ni gaioiga, mea manogi ma moligaʻo.

Vaitafe o Beaver: iloiloga a fomaʻi

O le vaitafe o le vaʻaia o se mea faʻanofo ile mea e gaosia i totonu, se elemene manogi o meaola manu.

O vaega autū o le uila vaʻavaʻai o loʻo faʻaogaina o masini faafomaʻi e pei o:

  1. methylphenylketone,
  2. benzyl alcohol,
  3. benzoic carbon dioxide
  4. n-ethylphenol,
  5. o-kasesol,
  6. ether.

Alcoholic extract (tincture) o se vaitafe laʻau o se mea manogi, e masani ona faʻaaoga i le mea manogi. E mafai ona faʻaaogaina e avea o vailaʻau faʻasaina ma faʻamalolōina i vailaau mo togafitiga.

Aisea e tatau ai?

O le vaalele a le uʻamea e masani ona mafaufauina o se vailaau mai tino mama uma lava. O le mea moni, e le o se fualaau faasaina. O lenei mea e faʻaleleia ai le mana o le tino, faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, ma le tino, tino, faʻaaoga malosiaga e tau ai faʻamaʻi eseese.

Polysorb mo le maʻisuka ituaiga 2 iloilo ma.

86 tagata asiasi manatu e aoga tele lenei tusiga. 86 palota i le aofaiga atoa.

Tuuina atu ia te ia se fagu o le Beaver Jet Water Extract. Afai oe maua i le maʻisuka, ona e lagona lea o se tali mai soo se fomaʻi poʻo.

O le suauu e lafoina i totonu o se nofoaga tiga, ma faʻaaoga lelei. Manua, manuʻa ma tuʻimomomoia, fulafula ma malulu, faʻamaʻi pipisi ma le gaogao, ma e oʻo lava i faʻasolosolo faʻafitauli o mafaufau - o se lisi le atoatoa lea o mea e fesoasoani i ai le alalafaga.

Ae i tulaga taʻitasi, o le togafitiga e toʻatasi ma e mafai ona faʻaauau i le gasologa o le tausaga, faatasi ai ma ni malologa pupuu i le va o vasega o le tagofia o fualaau faasaina. Ma o lenei mea e le o taʻua ai ni faiga faigata mo le manatu o se tagata faigofie e pei o le faʻavasegaina o le lipid composition o le toto ma le faʻaleleia o le taamilosaga, e puipuia ai le fausia o ni atherosclerotic plate i totonu o vaa.

I aso nei, o le siʻosiʻomaga mai se vaʻa vavave e mafai ona faigofie ona faʻatauina, ae peitaʻi, ina ia mautinoa lona lelei, e sili atu le faʻamoemoe i luga o se oloa gaosia pe faʻaaoga fua.

O matou tagata atamamai e tatau ona aoga i le suʻesuʻega o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa ma faʻamalologa o le vaitafe, e aofia ai le mafai ona faʻaaogaina i le oncology. O le jet leva e ave i fafo ma inward i foliga o suauu, solo, paʻu, ma masani ai lava.

E mafai ona e vevela le paʻu, ae i laʻititi laʻitiiti (e tusa ma le tele o se ulu faʻatusa).O le faʻaaogaina o se vaitafe laʻau i le maʻisuka o loʻo i ai se aafiaga lelei i le faʻaogaina o le kulukose i le toto o le maʻisuka.

O nei oloa e talafeagai ma aoga mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ma le soifua maloloina, aua o le faagasologa o le metabolism e avea ai i latou o ni meaola suamalie lelei, ae le o le taua mai ia i latou ua tatou maua le tele o vitamini, minerale ma fiber.

Togafitiga o Cancer. O le maʻi suka.

Faʻafitauli Ma o isi. Vaitafe o le vaitafe, tatou te faia ai le tinotu, e tusa uma lava ma le taotoga mai se vaitafe vavao.

- Umi. O le fuafuaga lava e tasi e faʻaaogaina mo le faʻamaina o mata ma taliga.

I le faaopoopo atu i ai, e tatau ona amanaʻia le faʻapalepale faʻapalepale o le vailaʻau ma isi vaega o le tincture. I Rusia, o fale faʻamalolo o se vaitafe e taʻavale ai ua lauiloa mo se taimi umi lava.

Togafitiga e faia faʻatasi pe faalua i le aso seʻia oʻo ina mou atu le tiga. E leai ni faʻamaʻi faapitoa mo le togafitiga ma se vaitafe e taʻavale ai, ae, e pei lava o se isi vaifofo, e tatau ona mulimuli mulimuli i le fua, lea e fuafua e faalagolago i le maualuga ma le mamafa o le tagata, le ituaiga o le maʻi.

E leʻo malamalama lelei le faʻaogaina o meaola ma le gataifale ole laʻau, ae o loʻo i lalo le galuega faasaienisi i lenei itu. E tatau ona maitauina o le faʻamalosia o se vai mamago mamago e vave tele nai lo le susu.

E tasi le fua mo le auala e saunia ai se siʻosiʻomaga mai le vaitafe e taʻavale ai: o le uamea mago ua sasaa mai i le vodka maualuga poʻo le ava malosi ua faʻaitiitia i le 45-50 °, i le fua 100% o le jet i le 500 ml o le suavai, e faʻaaogaina le itiiti ifo mai le 100 g o se mea gaʻo maua mai le 0 , 8 i le 1.2 l lodod.

Mo se faʻataʻitaʻiga, na e 'ai se mea mai meaʻai masani, o le pi po o se kukama - o le sugar tatau o le a ulufale i totonu o le toto i ni vaega laiti, e le pei o le suka e maua mai le sukalati, lea o le ai totonu o lou toto toetoe lava i le taimi lava lena.

O le vailaʻau faʻasolosolo o le vaitafe o le uila e ono fesuisuiaʻi, e faʻalagolago i le fale o le fale, vaitau, ma isi.

Tuua Lau Faamatalaga