O le a le tele o Orsoten: tau i falemaʻi e faʻalagolago i foliga o le vailaʻau

Taʻu Fefaʻatauaiga: Orsoten

O le igoa faavaomalo o le fualaau faasaina: Orlistat

Faiga o foliga: capsules

Mea gaosi: lisi igoa

Pharmacotherapeutic group: o fualaau faasaina mo le togafitiga o le oona tele o se tagata e taofia le lipine gastrointestinal.

Pharmacodynamics:

O se tasi o le inhibitor of lipstones, which has a long-effect effect, operates a effect in the health of the stomach and intestinal lipids, ma o le a le gaoioi ai le enzyme ua galo ai lona gafatia e talepe ai gaʻo meaʻai, lea e oo mai i le ituaiga o triglycerides, free fatty acids ma monoglycerides, talu ai e le o aʻafia ai faʻamaʻi faʻasolosolo, o le faʻaogaina o kalori i le tino e faaitiitia, lea e tau atu i le sn O le gaioiga o le fualaau oona o loʻo faia e aunoa ma le faʻaaogāina i totonu o le tino, o le gaioioiga a le lisi e mafua ai le faateleina o le gaʻo i totonu o feces i le 24-48 itula ina ua maeʻa le tagofia o fualaau faasaina, pe a uma le faʻamalolo, 72 itula

Faailoga mo le faʻaaogaina:

O togafitiga uumi mo tagata gasegase i le gaʻo ma le numera o le tino (BMI) ≥ 30 kilokalama / m2, poo gasegase e sili atu le mamafa (BMI ≥ 28 kg / m2), e aofia ai e iai faʻamatalaga faʻalavelave e fesootaʻi ma le oona, faʻatasi ai ma se mea e maualalo le maualalo-calorie, e mafai ona faʻasoa i le faʻamaʻi faʻatasi ma fualaau faʻasaina ma / poʻo se meaai maualalo-calorie mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e mamafa pe mamafa.

Contraindications:

O le maʻi maʻi malabsorption taimi, cholestasis, maʻitaga, lactation (susu), tamaiti e le i lalo ifo o le 18 tausaga le matua (le aoga ma le saogalemu e leʻo suesueina), hypersensitivity i le lisi poʻo isi vaega o le vailaʻau.

Faʻamatalaga ma pulega:

Ole suʻega fautuaina e 120 mg, faʻapipiʻi le paluga i le vai, ave faʻamatalaga vave i luma ole taumafataga taitasi, ile taimi o taumafataga pe leai foi ile 1 itula pe a uma le taumafataga, pe a fai e leʻa le taumafataga pe afai e le maua le gaʻo le taumafataga, ona mafai loa lea ona suʻe le lisi misi, togi o le lisi ile sili atu i le 120 mg 3 taimi / aso e le faʻaleleia ai ona togafitiga, o le umi o le togafitiga e le sili atu i le 2 tausaga, e le manaʻomia le faʻaleleia o fualaau mo tagata matutua poʻo gasegase e maua ai le ate po o le fatu fatu, saogalemu ma le aoga o le faʻaaogaina o le lisi i le togafitiga o tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua e leʻi faavaeina.

Faʻafitauli:

O mea leaga na mafua mai i le gastrointestinal tract ma na mafua ona o le faateleina o le gaʻo i le feces, e masani lava o gaioiga leaga na matauina e agamalu ma le tumau, o foliga vaaia o nei gaioiga sa matauina i le amataga o togafitiga i le taimi muamua o le 3 masina (ae le sili atu ma le tasi le mataupu) O le faʻaaoga umi o le lisi e faʻaitiitia ai le aofaʻi o aʻafiaga mai le faʻaogaina o meaʻai: faʻamalosi, faʻatasi ai ma le faʻasaʻo ese mai le faʻasaʻo, faʻamalosi e faʻatoʻilalo, suauu / gaʻo faʻaoʻo, gaʻo o le vevela ma le le toʻa i le manava, e matua taua tele le faʻasolosolo, le feʻaveaʻi, le afaina o nifo ma le paʻu, O le faʻasologa o le maʻisuka, maʻi o le gasegase o le maʻisuka, ma le maʻisaga, o le gasegase o le maʻisuka, o le hepatitis, atonu i se tulaga ogaoga, maualuga le maualuga o le gasegase o le gasegase ma le phosphatase alkaline, mai le fatugalemu o le tino; edema lagi, bronchospasm, anaphylaxis, seāseā ona maua - mageso bullous isi: fulū-e pei o auga, vaivai, o siama o le tamaitusi respiratory luga, siama tamaitusi urinary, dysmenorrhea.

Fesootaiga ma isi fualaau faasaina:

O maʻi e maua i le warfarin poʻo isi mea e maua mai i le gaosigalaʻau ma le lisi, o le faʻaititia o le maualuga o le gathrombin, o le faateleina o le INR e mafai ona mataʻituina, e mafua ai suiga i pito sili ona taua, fegalegaleaiga ma le amitriptyline, biguanides, digoxin, fibrates, fluoxetine, losartan, phenytoin, contraceptives oral, e aofia ai le faʻagasolo lemu), sibutramine, furosemide, captopril, atenolol, glibenclamide poʻo le ethanol e le o matauina, faateleina le bioavailability ma le lipid-lowering effet O le mea lea e tatau ai ona faʻaitiitia le fua o le oral hypoglycemic agents, o togafitiga ma le lisi o igoa e mafai ona faʻalavelaveina ai le faʻaaogaina o vitamini gaʻo (A, D, E, K). Afai e fautuaina le televitamins, ona tatau loa lea ona ave i le sili atu i le 2 itula pe a uma ona ave le lisi poo le taimi e moe ai, aʻo ave le lisi ma le cyclosporine, o le faaitiitia o le maualuga o le cyclosporine i le plasma o toto na matauina, o lea e fautuaina ai le tele o taimi e iloa ai le maualuga o le maualuga o le cyclosporine i le plasma toto, i tagata mamai o loʻo talia amio amioletonu, o le mataʻituina o falemaʻi ma le mataituina o le ECG e tatau ona sili atu ona faʻatinoina ma le faʻaeteete, talu ai O mataupu o le faaitiitia i le maualuga o le amiodarone i le plasma toto ua faamatalaina.

Aso faʻauma: 2 tausaga

Tuutuuga o le tufatufaina atu mai falemaʻi: e ala i togafitiga

Foafoa: KRKA-RUS, Rusia.

Faiga faʻapolopolo

O le vailaau oona o loo fesiligia o loʻo maua i foliga o capita uani, ua ufiufi i se atigi paleni. Pills e lua-tone, papaʻe ma samasama. O isi lanu lanu o le ofutalaloa e mafai ona mafai.

Malamalama lanumoana lanumoana ma paʻu manu. O le tasi capsule o fualaau faasaina e aofia ai le 120 mg o le lisi, faapea foi ma sina vaega itiiti o mea e le masani ai e tusa ai ma o latou aafiaga i le tino.

Orsoten Diet Pills 120 mg

Lafoaia le faʻatagaina o tupe Orsotin Slim. E iloga i se faʻaititia o fua ma se saogalemu tele mo le soifua maloloina. O le tasi laulau o lenei vailaʻau e aofia ai le afa o le aofaiga o mea galue - naʻo le 60 miligrams.

Orsoten e naʻo le tautala faʻaalia, e masani ona tasi le capsule i le taimi. E leai se sili atu i le tolu fualaau e tatau ona ave i le aso. O le mea lea, o le fua o le fualaau oona mo tagata matutua e le sili atu ma le 360 ​​mg. E sili atu ona le fautuaina.

O le siʻitia i le fua o le Orsoten e taʻitaʻia ai le atinaʻe o aʻafiaga e le manaʻomia.

Faiga faʻapipiʻi vailaʻau


O le afifiina o Orsoten o se pepa pepa pepa o loʻo i ai pusa pepa - tolu, ono pe sefulu lua fasi vaega.

E tasi le pulufana e aofia ai le fitu pusa o fualaau faasaina.

E le o avanoa le isi aumaga a le kamupanī. Faatasi ai ma se tikeri maualuga o le tulaga e ono tupu, o isi ituaiga o fualaau faasaina ua maua i luga o le faatauina atu e sese.

I le pito i luga taumatau o le atigipusa o le igoa o le oloa ma o le faailoga "Orsoten" o se faailoga pateni. I le pito i lalo o le pito i luma o le numera o capsules o fualaau faasaina o loʻo i totonu o le afifi, faʻapea foʻi ma le logo a le kamupanī.

I le pito i tua o le afifi o se siaki palota oloa, faʻapea foi ma faʻamatalaga i mea o loʻo aofia ai, fautuaga mo le teuina ma le taliaina e pei lava ona faʻatonuina e se fomaʻi, vailaau. O le itu pito i tua o loʻo i ai faʻamatalaga atoa e uiga i le gaosiga, e aofia ai le igoa, tuatusi, numera faafesootai ma numera o pemita.

O le ola o le fualaau faasaina e oʻo atu i le tolu tausaga, i le noatia ma le fai fuafua i le faiga o le vevela.

Le igoa o le fualaau faasaina, o le vailaau o le mea galue i le tasi capsule, faʻapea foi ma faʻamatalaga e uiga i le foliga o le tui ma o le igoa o le kamupani o loʻo tuʻuina atu Orsoten o loʻo lolomiina i luga o le malulu. E le gata i lea, o nei faʻamaumauga uma o loʻo i luga o sela e teuina ai le piliki. O lea ua toetoe a le mafai ona fenumiai le amataga o le Orsoten blister i se isi vailaau.

Faʻatau


O le gaosiga o lenei vailaʻau e faʻatinoina e le falemaʻi falemaʻi Krka.

O se kamupani tele faavaomalo lenei, o le autu faapitoa lea o le faʻasaʻolotoina o fualaau faʻataʻitaʻi e sili ona taugofie ma faʻamaonia.

Na faaali mai le kamupani i le 1954 ma o aso nei ua tuuina atu ana oloa i le fitu sefulu atunuu i le salafa o le lalolagi. E sili atu ma le tolusefulu sui o sui o le kamupani. O le Rusia Federation foi ei ai le fale gaosi a le kamupani.

Orsoten o se mea e sili ona lelei e suitulaga mo taugata tele a Siamani ma Austrian.

Krka e le gata ina maua ai fualaau faasaina. O le tuʻufaʻatasiga a le kamupani e aofia ai vailaʻau ma vailaʻau faʻamaʻi. O se vaega taua o oloa o fualaau oona e faʻaaogaina e faʻamaonia ai le mamafa, mamafa ma le metabolism.

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...


I le Rusia, o lenei vailaʻau e tele lava ina maua i totonu o vailaau o vailaʻau mo le tele o aai. E le o se mea e ofo ai, aua o Rusia o se tasi o tolu sili atu o maketi o le Krka Corporation, lona lua i Slovenia ma Polani.

O le tau o le afifiina e amata mai le 750 ru.

Mo lenei tau, faleoloa o fualaau faasaina ua ofoina atu Orsoten ma se vailaau e 120 mg, o loo i ai ni paleni e tolu o le fitu capsules. Ae ui i lea, talu ai o le laʻasaga o le tagofia o fualaau faasaina e le itiiti ifo ma le tasi le masina, o le a sili atu ona talafeagai le faʻatau o se pusa lapoa o fualaau faasaina.

O le mea lea, o se ato o le 42 capsules o le a tau e tusa ma le 1377 rubles. Ma o le faatauina mai o le "sili ona tele" o le tamaoaiga "12 paʻu masani o le 2492 rubles. Avanoa o le soifuaga o Orsoten i lalo o tuutuuga talafeagai e lua tausaga mo se pusa faʻataʻaloga masani ma le tolu tausaga mo le faʻapipiʻi palasitika, o le faʻatau o le tele o fuataga o le a lavea ia le itiiti ifo ma le tolu rubles i le pusa.

E matua taugofie lava se fualaau faasaina e mafai ona faʻamaonia!

O faʻamatalaga o tagata gasegase e pei ona faatonuina ai Orsoten o le tele o mea lelei. O se tulaga lelei tele ma le saoasaoa o le fualaau oona i luga o le tino ua lauiloa.

I le tulaga lautele, o iloiloga o le talosaga na vaevaeina e pei ona taua i lalo:

  • 55% o tagata gasegase e talanoa e uiga i le gau o le mamafa i le masina muamua o le ave o fualaau faasaina,
  • 25% o loʻo taʻu mai ai e leʻi suia le mamafa pe faʻalauteleina,
  • 20% le toe taofia o Orsoten ona o aʻafiaga o le itu poʻo isi mafuaʻaga seia oʻo mai le iuga.

E le gata i lea, o se vaega o iloiloga o loʻo faʻamaonia ai le maua vave o se tupe maua pe a maeʻa le ave o le fofo. O le iʻuga, o le mamafa o le tino na sili atu nai lo le 5-6%.

O taunuʻuga aupito sili ona lelei na maua e i latou na tagofia le fualaau faasaina i le taimi lava e tasi ma le faʻamautuina o meaʻai, faʻapea foʻi ma le masani o faʻamalositino masani. I lenei tulaga, e sili atu i le 80% o tagata gasegase na faʻaitiitia le mamafa i le taimi muamua, ma i le 75% oi latou na faʻamautuina le mamafa e tusa lava pe maeʻa le toesea o Orsoten.

O le matua le lelei le faʻaalia o le gaioiga o le vailaʻau e mafai ona amanaʻia o le tuʻuina atu o le gaʻo mai le aus. I le taimi lava e tasi, o nisi o tagata gasegase e fai mai e le mafai ona pulea lenei faiga.

O le itu lona lua o aʻafiaga o le tupuga o se maʻi tiga. E i ai foʻi tulaga o le hypoglycemia ma le faʻaitiitia o le faʻamaʻi, e mafua ai ona aʻafia i faʻamaʻi pipisi, aemaise lava faʻamaʻi pipisi o le manava ma le faʻamaʻi.

O le TV e faʻaalia ai "Soifua Maloloina!" Faatasi ai ma Elena Malysheva i le auala e aveesea ai le mamafa e aunoa ma le faaleagaina o le tino:

O le mea lea, e talafeagai le tusia o se faaiuga - Orsoten o se sui sili ona aoga, o lona faatinoga e faavae i luga o le malosi e faaitiitia ai le malosi o le absorption o gaʻo i le inumaga.

Ae peitai, e taua le manatuaina - e le gata o meaʻai gaʻo, ae o le faʻaogaina maualuga foi o le gaʻo o meaʻai gaʻo e taʻitaʻi atu ai i le mamafa ma le tele o meaʻai. Orsoten e le afaina ai le suamalie o suga e le tino ma le faagasologa masani o le tuufaatasiga ma le faaputuputu o gaʻo mai le sili atu o masini gaʻo ua ave i meaai ma mea inu suamalie.

Totogi mo insene i falemaʻi i Moscow

capsules120 mg21 pcs.≈ 776 suʻe.
120 mg42 pcs.≈ 1341 paʻu.
120 mg84 pcs.≈ 2448 tala.


Faʻamatalaga a fomaʻi e uiga i le leai o se mea

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Faʻasolo totoʻa, faʻaititia le gaʻo gaʻo. E talafeagai mo le masani ona faʻaaogaina i tagata gasegase o loʻo faʻateleina le kcal, ma "manaʻomia" (mo se faʻataʻitaʻiga, aso malolo). E i ai se faʻailoga i le tofiga. O le tofiaina o tamaiti e mafai ona fai.

E iai aʻafiaga mai le gastrointestinal tract, e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o vitamini gaʻo.

Tofiga pe a maeʻa ona feutagai ma se fomaʻi.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

E faʻaaogaina i le togafitiga o le oona ma le mamafa tele e faaopoopo atu i togafitiga faʻamalosi o le 'aiina o amioga, faʻamalositino ma gaioiga faaletino, o le tuufaatasiga e maua ai le sili ona lelei.

O aʻafiaga o loʻo i ai, e le faʻaaogaina i le tamaitiiti, e taua le lapataiga e uiga i aʻafiaga aʻafiaga e aʻafia ai ma le faʻaaogaina o vitamini gaʻo.

Faailoga 2.9 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O lenei fualaau faasaina o se mana malosi o le lipot gastrointestinal, i se isi faaupuga, ona o le mea moni e le o afaina le triglycerides, o le aofai o kalorie e ulu atu i le tino ua faaitiitia, ma o se tagata ua leiloa le mamafa. E tatau ona maitauina o le fualaau faasaina e le talafeagai mo tagata gasegase uma. E ui i lea, e matua taua tele mo tagata gasegase e masani ona togafitia ma taumafa meaai maualuga-kalori, aemaise i le taimi muamua o le paʻu o le mamafa, pe a faigata tele i se tagata maʻi ona fesuiai i se ituaiga ituaiga taumafa fou! Aua nei galo e mulimuli i fautuaga a lau fomaʻi, ona uma loa lea o mea uma!

Faailoga 2.9 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

I mea uma, o se fualaau lelei.

E masani lava ona i ai se itu i le tulaga o le gaogao (lelei mo tagata o loʻo mafatia i le taʻavale), o laʻau vaivai i luga o laei e lauiloa, lea e manaʻomia ai le faʻaaogaina o pads (mo tamaitai, mo alii, o lenei itu e matua faigata lava ona faʻafefe), o le tau o le fualaau faasaina e maualuga tele.

Faailoga 2.5 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

"Orsoten" e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o vitamini e mafai ona suauu A, D, E, K. Afai e 'ai le tagata maʻi i se aofaiga taua, ona oʻo lea i le taimi e ave ai le fualaau faasaina e masani ona tupu aʻafiaga.

E leai ni fualaau mo le mamafa o le mamafa. Orsoten e le foia lenei faafitauli. Faʻasaga i tua o le fualaau faasaina, e ono i ai se faʻaititia o le manava, naʻo le taimi lava e ave ai le fualaau faasaina.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O se fualaau lelei, i le noatia i tulafono o le taliaina.

O se faʻamaoniga lelei i le paʻu o le mamafa, faʻatasi ma le tausisia o tulafono o le lelei o mea taumafa ma le faʻalauteleina o le pulega afi. Maua i se tau. E masani ona faʻatau, toetoe lava o falemaʻi. O aʻafiaga e itiiti, pe afai e le faʻaleagaina meaʻai gaʻo.

Suʻega a tagata mamaʻi e uiga i le orsotene

Sa faigata tele ia te aʻu ona amata le taua ma le mamafa tele. Sa i ai le tele o taumafaiga ma ua toilalo uma. O nisi taimi latou te tausia ai se taumafataga mo le vaiaso, ae ina ua maeʻa ona latou le iloa ai lea o le taunuuga ma malepe. Ae sa ou maua pea se ala e alu ese ai. O le fofo a Europa "Orsoten" na fesoasoani ia te aʻu, ina ua mavae le amataga o le meaʻai sa amata ona ou matauina o le mamafa na amata ona vave alu. I luga o le fautuaga a se fomaʻi, sa faaauau pea ona ia faaaogaina lenei fualaau faasaina. Ole fualaau faasaina e le taugofie, ae faʻamaonia atoatoa lona tau. Na ou faalogo mai i au uo e le fetaui mo tagata uma, ae ou te manatu e taua tele, ae ui i lea, taumafai e amata ona ave mo tagata uma oe mananao e ausia le taunuuga i se taimi vave e mafai ai. Ou te fautuaina!

Faʻaliliuina i le atoatoa, saili i taimi uma mo togafitiga lelei, taumafai ma e leʻi faʻafefe i ai! O le taunuuga e pagatia: 10 kilokalama i le masina na totoe e aunoa ma se faigata tele. E le taugofie, ae e tauamiotonuina lona aafiaga. Sa ou faʻaaogaina mo le tausaga, ou te fiafia na ou mauaina lenei vailaʻau faapitoa. Ma e leai ni aʻafiaga, e pei o le mimiti poʻo le paʻu paʻu. 100% loʻu fualaau faasaina!

O le manao e faamalie loʻu fiaai lelei e le o ese mai ia te au; ou te faatagaina aʻu lava e 'ai lelei i le ono tausaga ae le faatapulaaina le tele o meaai i taimi uma. I le aluga o taimi, na amata ona ia maitauina na ia maua le mamafa, na liliu mai au uo ia te aʻu ia te oe, na ou iloa ai e aoga le taofi. Ae ui i lea, o le tapulaa i meaai paleni e lei aoga, sa ita, ae sa faaauau pea le tauiviga. Na alu o ia e vaai se fomaʻi, na fautuaina aʻu e Orsoten, ma folafola mai o le faaitiitia o vaega e toetoe lava a le manaomia, ma o le taunuuga o le a maofa. Na amata ona ou aveina, ina ua maeʻa le vaiaso, o le fua na faaalia ai le mamafa o le mamafa, togafitiga faifaipea, o le tausisia o le faatonuina, o le a le pine ae agai atu le faailo i le masani. O lenei ou te faʻaaoga mea ou te fiafia ai, ma ou te le maua kilokalama.

Na ave le "Orsoten", e fiafia tele i lenei fualaau mo le togafitiga o le oona ma le mamafa o le mamafa. O le faafitauli i le mamafa o taimi uma lava, ae i luga o le fautuaga a le endocrinologist na filifili e taumafai, ma o le fualaau faasaina na foliga mai ua matua aoga lava. Na ia fetuunai ana meaʻai ma ave Orsoten. O ia o loʻu faaola, - na leiloa 15 kg. I le taimi o aso malolo, e te 'ave se tasi piliki ma faʻagalo e uiga i isi pauna. O le fualaau faasaina o se pomu ma, sili atu ona taua, e saogalemu, aua e le o totofia i le toto.

Orsoten, atoa ma se kalapu o le tino, na faatonuina ia te aʻu e loʻu finocrinologist. E tele loʻu maʻisuka + 2 mamafa. Lalo pito i lalo: o le le mautonu na i ai muamua, ma i aso o le faʻaleagaina o meaʻai gaʻo. Mai ia Iulai 2018 i le taimi nei, e 18 kilokalama na paʻu, e ui i le mea moni na mafai ona latou o atu i le malosi ma le vaitaele e le sili atu ma le 1-2 taimi i le vaiaso. O lea la, afai e talafeagai le fualaau faasaina mo oe, ona i ai lea o se aafiaga mai ai.

Na ave le "Orsoten" 2 masina ma le faʻamoemoe o le naiva o le "mea taulaitu" mo le mamafa o le mamafa. I le taimi lava e tasi, sa ou taumafai e tausisia le meaai, aua aʻafiaga aʻafia e aofia ai le faʻavalavaina, ogaoga o le manava ma afā, ma le le pulea lelei o le gaʻo. I le faaopoopo atu i aʻafiaga, e oʻo lava i luga o meaʻai mamago, e leai ni auga. -1kg mo le 2 masina e le o le iuga (ona mamafa lea o le mamafa i le 97 kg, 32 tausaga). E tasi le masina talu le maeʻa o le meaʻai, o le mamafa na faʻatupulaia e le 3 kilokalama ma le taumafa masani. Ou te le fautuaina e faia na o oe, e aunoa ma le faatonuina ma le siakiina o se fomai, e sili atu le na o le 'ai saʻo. O le tau mo le kosi e maualuga (inu 2-3 masina e malamalama ai pe a iai se aʻafiaga).

O laʻu iloiloga atonu o le a foliga mai e sili atu ona faamemelo ia te oe, ae ou te matua fiafia lava i lenei fualaau faasaina. Na amata ona ou aveina Orsoten ina ua mavae le fanau mai o laʻu tama lona lua. Sili atu, i le tausaga mulimuli ane, pe a uma ona ou taofia le susu. Ou te le iloa pe mafai ona faaaoga lenei vailaʻau e avea o se lacting one, ae ou te leʻi lamatia, ma na amata ona ou aveina pe a maeʻa ona ou toina atoa le pepe mai le susu. O le fualaau faasaina e matua aoga lava. Na fesoasoani ia te au ina ia ou foliga mo se vaiaso, e leai se faailoga o gaʻo tele. O nisi na faapea mai o nei vailaʻau e mafai ona i ai aʻafiaga, ae ou te leʻi matauina, o le leai o se mamafa e leai ni faafitauli ma afaina i le soifua maloloina.

Ina ua uma le taotoga, sa amata loa ona ou maua le mamafa, ma vave ona ou alu i le fomaʻi ma lenei faafitauli. Na ia ofoina mai ia te aʻu i le ono masina le mamafa o le mamafa o le physiological weight on the Orsotene fat blocker. Talu ai ou te masani lava, e ono masina na foliga mai ia te aʻu umi, ae sa musuia aʻu ina ua ou vaai i le taunuuga. O se taunuuga, 13 kilokalama na alu i le taimi lea e aunoa ma ni meaai, mea uma e pei ona ia fai mai ai.

O le mamafa o le mamafa o le mamafa o lo tatou aiga, ma afai ei ai se mea e fai muamua, e matua faigata lava ona taulimaina. Ua faʻaolaina aʻu e Ortosen, ou te inu i lea taimi ma lea taimi sei oʻo ina oʻo i loʻu maualuga - 65 kilokalama.

Ou te faʻatau pea se tamai pusa o Orsoten mo se vaiaso mo aso malolo, ina ia aua le gaʻo. Buffets i aso malolo ma aiga e maualuga tele i kalolo, ae o Orsoten e laveaʻiina au mai le gaʻo tele. Na o le poloka lava. I ni nai tausaga ua mavae, sa ou nofo ai i luga mo se tausaga ma foliga mai ai.

Na tatau ona ou foliga ina ua uma le fanauina, ae e te maua moni se taimi mo taaloga ma lau pepe? A aunoa ma ni popolega e le tatau ai i le "Orsoten" na ave ai le 8 kilokalama i le 5 masina. O le a fai mai se tasi mo se taimi umi, ae o le toe foi vave mai o le mamafa i mea masani o le paʻu o le mamafa o le soifua maloloina. O nei nai masina na lava mo aʻu e faʻaleleia ai le metabolism, faatoa ou faʻaaogaina e 'ai saʻo.

Oi, teineiti, aua le taumafai Reduxine. O se mea mataʻu lenei, e le o se fofo. Na ou pau atu i se lagona faanoanoa mai ia te ia na ou fefe ai mo loʻu tulaga patino. Na toetoe lava a ou moe, ou te lei manao i se mea. Ona feanu lea o ia, taofi le ave, na ave aʻu e le fomai i Orsoten. Se mataupu e matua ese lava! O le lagona e lamolemole, pei o taimi uma, o le mamafa foi e alu lemu. I le lautele, ou te fautuaina tagata uma.

Sa ou taumafai e inu Xenical i le taimi e tasi, e ese le manaia. Ia, sa ou manatu o le tau o le a tauamiotonuina e ala i le lelei, ae leai. Mai ia te ia na ou matuai vaivai lava. Na fautuaina au e le fomaʻi e sui ia Orsoten, ma na fesoasoani ia te au e sili atu ona mamafa loʻu mamafa. A aunoa ma ni aʻafiaga.

Fai mai Fans o le HLS e na o le taaloga e fesoasoani e aveesea le mamafa, ae e mautinoa lava e le o laʻu. Alu i le faletaalo, sosolo i luga o nei masini, i luga o se taʻavale ... lelei, e le mafai! E faigofie ia te aʻu. Na ou filifilia Orsotin Slim mo au lava ia. Sa la fautuaina o ia i le fale talavai. Sa ou nofo i luga mo le masina lona lua, o le gaioiga e laiti lava, 3 kilokalama, ae o latou!

I le taimi o le taliaina o "Orsoten" na foliga mai ai ae ou te lei malamalama lelei i le tele o le gaʻo. Sa tatau ona ou faasaʻoina, ma ou te lei salamo i ai. O le dumped 11 kilokalama e leʻi toe foi mai. A uma mea uma, na ou susu mai le tino mai calori sili atu. Ou te faafetai i laʻu fomaʻi ma le gaosiga "Orsoten": o se vailaʻau lelei, aoga ma sili atu le tau nai lo analog: "Xenical" ma "Lisi".

E le pei o vailaʻau o loʻo galue i luga o le mafaufau, o Orsoten e naʻo le afaina o gaʻo - e poloka ai. Ou te lei taumafai lava i le Reduxine, na mafua ai le atuatuvale i laʻu uo teine, ma o le mamafa na toetoe lava a le faaitiitia. "Orsoten" na filifilia mo au ona e le mafai ona ou tausia se taumafa malosi - o le tino e le gafatia. 1.5 - 2 kilokalama i le masina e tuu ai au i luga o "Orsotene", ou te faaauau pea ona inu.

Le mea na ou le taumafai e aveesea le mamafa! Ma o le gaioiga faaletino e tumau (na o se lagona o le vaivai), ma o meaai e ese lava (e lelei e leai se manava mai ia i latou), ma le vaileʻa (o se mea lelei lenei, e ui lava e le o le mamafa loʻu mamafa mai le aau). "Orsoten" na fesoasoani e aveese mea mai le eleele, o lea ua itiiti ifo le 2 kilokalama. O le taunuuga e faʻamalosia, leai ni aʻafiaga na matauina.

Sa ou tago i lenei fualaau mo sina taimi. O suiga i le paʻu mamafa o loʻo manino. E masani ona i ai se itu i le solia o le gastrointestinal tract. Na matua faʻaitiitia le manaʻo. Na fai mai loʻu supavaisa o Orsoten e faaitiitia le ave o vitamini, lea e lelei. Mo le 2 masina o meaʻai lelei, faʻatasi ma le faʻaaogaina o Orsoten, na leiloa 7 kilokalama., O le mea lea ou te manatu o se taunuuga sili ona lelei. Mo tagata o loʻo mulimulitai i le fuainumera, o lenei vailaʻau e talafeagai e faʻaaogaina aʻo 'ai meaʻai gaʻo.

E masani ona ou mataʻituina loʻu mamafa ma meaʻai. Ae i se tasi taimi faigata mo au, na ou maua ai le mamafa faaopoopo. Sa le mafai ona ou aumaia aʻu lava e leiloa ai le mamafa, o lea na ou filifili ai e teu i fualaau e faaoso ai au lava ia. Sa fautuaina e le faleoloa lenei vailaʻau ia te aʻu. Ae, e pei ona i ai, mulimuli ane, mo le gau o le mamafa, e le aoga uma, ae o le a fesoasoani e le toe maua le mamafa atili. E manaʻomia lou suʻeina o nei fualaau aina pe a 'aina le gaʻo, ona latou saogalemu lea e aveese le gaʻo i se auala masani, lea e fesoasoani ai i lenei gaʻo e le tatau ona teuina i itu ma le manava. Ae o le gaʻo ua i ai i nei vaega o le tino, latou te le alu i soo se mea. A e ai meaʻai e maualalo le gaʻo, e te le manaʻomia ona ave. E le faʻaitiitia le manaʻoga. Sa ou faʻaaluina vaiaso e tolu, o le aʻafiaga e leai se mea. O lenei ua uma ona paʻu le mamafa, amata ona 'ai saʻo, ou te' ave na o fualaau aina nei pe a ou 'aina se mea gaʻo i le taimi o aso malolo, ina ia le maua le mamafa.

O se vailaau sili ona lelei mo le gau, ma fomai e faamaonia, tauivi ma isi pauna, na ou talitonu mai oʻu lava aafiaga. Na le mafai ona ia taulimaina le mamafa o le mamafa, "Orsoten" na fetaui lelei ma lenei galuega. Ou te fiafia i le taunuuga.

Ina ua uma ona ou aveina, sa ou matauina suiga talafeagai i volumes ma i lavalava, ma i fafo na amata ona iloagofie, ao ou inuina le afa, na ou aveina le 42 papa. Ou te manatu o taunuuga o le a faafiafiaina ai au. I le taimi lava e tasi ou te taumafai e fai cardio i aso uma, pe afai e mafai, ma faʻapulaʻa aʻu lava i selu. I lenei laasaga, ou te fia fai atu o le fualaau faasaina e aoga. Faʻalua uma numera numera i luga o le fua!

Na taʻu mai e le fomai ia te aʻu, e na o le pau lava le ala o Europa e mafai ona talitonuina, o le mea lea mo le aveesea o le mamafa o le Europa Orsoten na fautuaina au. Ae o taunuuga e lelei, ua maeʻa le lima. O lea ou te fiafia.

Ou te inu Orsoten. Faʻafesoʻotaʻi e fomaʻi le fualaau faʻasaina a Europa - o lea e mafai ai ona e saogalemu ma le saogalemu le mamafa e aunoa ma le fefe i le totoina o se ate po o le faʻamaʻaina o lou manava. Ma o le mamafa, i tafatafa o le ala, e alu ese lava!

Na taumafai Orsoten i le taimi o aso malolo o le Tausaga Fou, sa teuina e lona uso. Ona lavea saʻo mai lea o aʻu! O lenei ua ou mafaufau e inu se ala, o lea na ou aveina ai le afifi mo se vasega faataitai.

Sa tuua o ia e aunoa ma se galuega ma mai le nonofo pea i le fale na maua ai nisi pauna. Sa tonu ia te au e aveesea le mamafa, ae o meaai na le fesoasoani. Na ou faitau e uiga ia Orsoten i luga o le Initaneti, sa ou manatu o se meaola togafiti, ae le mafai, o lenei vailaau e le fesoasoani ia te au. Sa ou inuina uma le afifi e pei ona tusia i faatonuga, toe iloilo laʻu meaai ma alu i totonu mo taaloga, ae o le mamafa na toetoe lava a leai, e 96, ma na avea ma 94 i le masina mulimuli ane, ae le o le taunuuga lea na ou faamoemoeina. E leʻi i ai ni oʻu aʻafiaga mai nei kapoti, ae leai se aoga lelei pe a.

Na ou pau mo lenei maunu i le sailiga o se ata matagofie ma matagofie. Talu ai ou te le mulimuli i se meaai ma e pei o le 'ai o meaai lelei ma faamalieina, sa ou filifili ai o lenei auala o le le maua o le mamafa o le a fetaui lelei ia te au. Na ou faitau muamua e uiga i le fualaau faasaina, na ou iloa ai e eseese lava iloiloga: e lelei, ae tele foi mea le lelei. O le tau maualalo na faia se vaega, na ou filifili loa e fai se avanoa. Na iloa lelei le capsules, e pei ona fautuaina, ae leai se mea faapitoa na tupu. Laei vavalo na faʻaalia ma o nisi taimi o le manava o le manava. O le fiaʻai e pei ona sa i ai ma tumau ai, e ui sa ou taumafai e 'ai sina mea itiiti nai lo le mea masani. Tumau ma au ma loʻu mamafa.

Sa ou faatauina lenei vailaʻau i le faʻamoemoe o le 'ai ma faʻaitiitia le mamafa. O le tau e taugofie tele - o tau e tusa ma le lua afe rubles, o le fualaau faasaina e tasi le capsule i le aso. Na te leʻi fetaui lelei ia te aʻu, masalo o le mafuaaga o loʻu mamafa e le maualuga - 67 kg. E mafai foi ona ia toto se ate "lelei", ou te le fautuaina le tagofia o lenei fualaau faasaina!

O le mamafa o le mamafa i loʻu tulaga o se faafitauli ogaoga i le soifua maloloina ma le olaga patino. Na pau mea uma, na ou le fia ola lava. Maʻi i le maʻisuka, o le mea lea e lelei ai, na o le tuputupu ae lautele. Sa ou taumafai i ituaiga uma o meaai, faatasi ai ma oʻu gasegase e toaitiiti i latou, ma e leai se tasi oi latou na aumaia ni aafiaga faapitoa. O vailaau mo mea e leiloa o le mamafa ua matua faʻasaina mai ia te au, e leai se mea na totoe na o le gaʻo. Ma i le taimi mulimuli, na fautuaina au e le endocrinologist Orsoten. I le masina na ou leiloa 2 kilokalama, e le tele, ae leai se tapulaa i le olioli, ma ou faaauau pea lemu ae e mautinoa lava le leai o se mamafa. E mafai e se tasi ona fai mai ou te le matauina soʻo se itu aʻafiaga.

Short description

Orsoten (gaioiga galue - lisi o igoa) o se vailaau mo togafitiga o le oona. I aso nei, o le taatele o le oona e maua ai mafuaaga e iloa ai pe a le o le tulaga o se faʻamaʻi, ona avea lea o se tasi o faafitauli ogaoga o tausiga faʻalesoifua maloloina faʻaonaponei. O le mea lea, e tusa ai ma le Global Database of Body Mass Index ua tuuina i le WHO website, o le mamafa i atunuu atiaʻe ua aafia i le 23% (Japan) i le 67% (Amerika). O le tino tele o le tino e faateleina ai le lamatiaga o le atiina ae o maʻi cardiovascular ma le maʻisuka, o nisi ia o mafuaʻaga autu o le olaga faitino. Aʻo tuʻuina atu i luga, o togafitiga lelei o le meaʻai e tatau lava ona i ai i le taulai atu o le cardiologists, endocrinologists ma fomaʻi o isi mea faʻapitoa. Gaoioiga e taulai i le faatea ese o gaʻo fausuala, e afaina ai le tele o faʻafitauli o le gasegase e fesootaʻi ma le gaʻo. E tusa lava pe itiiti ifo le mamafa o le mamafa o le 5-10% e maua mai faatasi ma se faʻaitiitia manino o le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi. Mafaufau i le mea moni e faapea o mafuaʻaga autu o le iniseti o le tele o le kalori o meaʻai faatasi ma le le atoatoa o le tino, o togafitiga e tatau ona faʻavae i luga o le fausiaina o se meaai ma le gaʻo "avega" o le sili atu i le 25-30% Ina ia faʻaleleia le lelei o ia togafitiga, o loʻo faʻaaogaina le 'pharmacologist' fesoasoani, o le tasi lea o le vailaʻau o Orsoten. O se mana malosi o lipine gastric ma pancreatic o le gaioiga umi, taofia le faagasologa o le lipid breakdown and absorption by about 30%. I le taimi lava e tasi, o le assene e faʻaitiitia ai le aofaʻi o gaʻo gaʻo maualalo ma monoglycerides i le moli o le intestinal, lea e aʻafia ai le faʻaitiitia o le solubility ma le absorption o le cholesterol ma le faʻaitiitia o lona faʻasalaga i le plasma toto. O se tasi o mea lelei o le orsotene o lona filifilia maualuga mo enzymes i totonu o le gastrointestinal tract ma faʻamaeʻa le "solitū" e tusa ai ma proteins, carbohydrates ma phospholipids.

O le fualaau oona e naʻo totonu lava o le gastrointestinal tract, e aunoa ma se faʻaoga masani. O taunuʻuga o le tele o suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai e le gata o lona malosi e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino, ae faʻapea foi le toe faʻafoʻiina o le maualuga o le toto i luga o le tino. Na faaalia ai o le faʻaaogaina o le 12 masina faʻatasi ma le faʻasaʻoina o le olaga (faʻamaloloina o mea e fai ai meaʻai, gaioiga faaletino) faʻamautinoa le faʻaitiitia o le mamafa o le tino i le 5% pe sili atu i le 35-65% o tagata mamaʻi ma e 10% pe sili atu ile 29- 39% o tagata gasegase. O le vailaau mai le Slovenian pharmaceutical company "Krka" o se tuufaatasiga o le uluai xenical mai ("F. Hoffman La Roche Ltd." (Suitiselani). Sa faatusatusa e saienitisi Rusia mai le Federal State Institution "Endocrinological Research Center" (Moscow) le lelei e faatatau i le faaitiitia o le mamafa o le tino o fualaau faasaina. xenical ma orsotene: O taunuʻuga o le suʻesuʻega na faʻaalia ai le fetaui lelei o vailaau faʻasaina, o latou tutusa tutusa i tagata gasegase, ma le tutusa o latou talaaga saogalemu. I lenei suʻesuʻega, o le togafitiga ma le orsotene na faatagaina ai le toatele (e tusa ma le 52%) o tagata gasegase e maua ai se paʻu o le mamafa o le tino i le sili atu i le 5% i le maeʻa ai o le 3 masina o le pharmacotherapy.The o le faʻaaogaina o le tino gaʻo i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma orsotene e sili ona aʻafia ai tulaga lamatia mo cardio -vela fatu ma le maʻisuka ma faʻaleleia le lelei o le ola o tagata gasegase.

Orsoten o loʻo maua i capsules. E tusa ai ma fautuaga lautele, o le tasi fualaau o le vailaʻau e 120 mg. E ave le Orsoten ao leʻi 'aʻai (o lona uiga o se taumafataga mautu, ae le o ni meaʻai mama), i le taimi poo totonu ole itula e tasi pe a uma. Ua faʻamaluluina le pusa i se vai ua lava. Afai e te fuafuaina se meaʻai "vela," ona mafai lea ona e faʻafefe le inseten o le meaʻai. O fualaau o le vailaʻau e sili atu i le 120 mg 3 taimi i le aso e le faʻaleleia ai lona aoga.

Pharmacology

O se tasi o le inhibitor o lipine gastrointestinal with a long-lasting effect. O loʻo i ai se aafiaga faʻaleagaina i le lumenese o le manava ma le tootoo laiti, o loʻo faia ai se vailaʻau tuʻufaʻatasia ma le vailaau faʻamalosi o gasegase gastric ma le intestinal. O le le faʻaaogaina i lenei auala, ua le mafai ai e le enzyme ona gasegase gaʻo meaʻai i foliga o triglycerides i gaʻo gaʻo faʻaogaina fua ma monoglycerides.Talu ai ona e le o aʻafia i le faʻasolosolo, e leai se mea e faʻaaoga ai calories i le tino, e mafua ai ona faʻaitiitia le mamafa o le tino.

O le togafitiga o le fualaau faasaina e faia e aunoa ma le gauai i totonu o le taamilosaga masani. O le gaioioiga o le lisi o igoa e mafua ai le faateleina o le gaʻo i totonu o feces i le 24-48 itula i le maeʻa ai o le fualaau faasaina. A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le gaʻo i totonu o feces e masani lava ona toe foi i lona tulaga muamua pe a uma le 48-72 itula.

Pharmacokinetics

E maualalo le faʻaaogaina o le lisi. 8 itula i le maeʻaina o se vailaau togafitiga, o le le suia o le lisi i le plasma o le toto e le o fuafuaina (faʻamasinoga e itiiti ifo i le 5 ng / ml). E leai ni faʻailoga o le faʻamaʻi, lea e faʻamaonia ai le maualalo o le fualaau oona.

In vitro, o le lisi o igoa e sili atu i le 99% faʻamalosi i pulu plasma (tele lipoproteins ma albumin). I se vaega itiiti, o le lisi e mafai ona ulu i totonu o sela mumu.

Orlistat o loʻo faʻaaogaina i le puipui o le intestinal faatasi ai ma le fausiaina o vailaau faʻasolosolo e le o faʻamalosia le tino: M1 (faʻafanoina o lectone e fa) ma M3 (M1 faʻatasi ma le N-formylleucine pipisi).

O le auala autu o le faʻamaʻiina o le faʻamaʻiina lea e ala i le inumaga - e tusa ma le 97% o le fualaau o le fualaau faasaina, lea e 83% - e le suia.

Faʻasalaga masani o fatugaʻo o mea uma e faʻatulagaina ma le lisi, e itiiti ifo nai lo le 2% o le avega. O le taimi mo le faʻamamaina atoatoa o le 3-5 aso. Orlistat ma metabolites atonu e faʻasalaina i le talo.

Faʻasalaga

E le o faamatalaina ni mataupu o le le mautonu.

Faailoga: o le aveina o se tasi o fualaau o le 800 mg poʻo le tele o doses e oʻo atu i le 400 mg 3 taimi / aso mo aso e 15 e le o faʻatasi ma ni aʻafiaga matuia. E le gata i lea, o se fualaau o le 240 mg 3 taimi / aso, na tuuina atu i tagata gasegase i le 6 masina, e leʻi mafua ai se faateleina o le faateleina o mea leaga.

Togafitiga: i le tulaga o le sologa lelei o le lisi, e fautuaina e matau le maʻi mo le 24 itula.

Fegalegaleaiga

I tagata gasegase e maua warfarin poʻo isi mea e faʻaogaina ai le tino ma le lisi, o le faʻaitiitia o le eletrombin, e mafai ona mataituina le maualuga o le INR, ma e mafua ai ona suia suiga i le pito i lalo.

O fegalegaleaiga ma le amitriptyline, biguanides, digoxin, fibrates, fluoxetine, losartan, phenytoin, fomaʻi o le tautala, phentermine, nifedipine (e aofia ai le tuai ona tatala), sibutramine, furosemide, captopril, atenolom, ethenolol, matauina.

E faʻaleleia le aʻafiaga o le bioavailability ma le ola maloloina o le pravastatin, ma faʻalauteleina ai lona faʻasalaga i plasma e 30%.

O le paʻu o le paʻu e mafai ona faʻaleleia ai le metabolism i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, o se taunuuga lea e tatau ai ona faʻaititia le fua o le oral hypoglycemic agents.

O le togafitiga o Orlistat e mafai ona faʻalavelaveina ai le faʻaaogaina o vitamini gaʻo gaʻo (A, D, E, K). Afai e fautuaina le televitamins, ona tatau lea ona ave muamua muamua atu i le 2 itula pe a uma ona ave le lisi poʻo le taimi e momoe ai.

Faʻatasi ai ma le faʻatulagaga tutusa o le lisi o igoa ma le cyclosporine, o le faʻaititia o le maualuga o le cyclosporin i le plasma toto, o le mea lea, ua fautuaina e sili atu ona fuafuaina le maualuga o le faʻatonuga o le cyclosporin i le plasma toto.

I tagata gasegase e maua amioga amioletonu, o le mataʻituina ma le mataituina o le ECG e tatau ona faia ma le faʻaeteete, aua O mataupu o le faaitiitia i le maualuga o le amiodarone i le plasma toto ua faamatalaina.

Faʻaiʻuga

O gaioiga matuia na tele lava ina matauina mai le gastrointestinal tract ma na mafua ona o le faateleina o le gaʻo i le feces. O le masani lava o mea leaga e mataʻituina e agavaʻa ma maua ai se uiga le tumau. O foliga vaaia o nei gaioiga na matauina i le amataga o togafitiga i le taimi muamua o le 3 masina (ae le sili atu ma le tasi le mataupu). I le faʻaaogaina umi o le lisi, o le numera o mataupu o aʻafiaga e faʻaitiitia ai.

Mai le faʻaogaina o meaʻai: faʻamalosi, faʻatasi ma le faʻasaʻo mai le faʻasaʻo, faʻamalosi e faʻatoʻilaloina, gaʻo faʻamamaina / faʻamamaina, faʻamamaina mai le faʻasaʻo, vavae mama, sulu vaivai, faʻalavelave o gaʻo i le feces (steatorrhea), tiga / le toʻa i totonu o le manava, o le faʻamalosia o nifo ma gaogao, e seasea ona maua ai le maʻi, gasegase faamaʻi, faʻamaʻi pipisi, ogaoga tele, faʻateleina le gaioiga o le gasegase o le gasegase ma le alkaline phosphatase.

Metabolism: hypoglycemia i gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Mai le itu o le togafiti autu: maʻi tiga, lagona o le popole.

Tali atu i le Allergic: e seasea lava - vevela, vevela, urticaria, angioedema, bronchospasm, anaphylaxis.

Mai le paʻu: e seasea ona tupu - o se mea mataʻutia.

Isi: maʻi-pei o le maʻi, gasegase, maʻi maualuga o le respiratory tract, siama o le urinary tract, dysmenorrhea.

  • togafitiga umi o togafitiga gasegase ma le numera o le tino (BMI) ≥30 kg / m 2, poʻo gasegase e sili atu le mamafa (BMI ≥28 kg / m 2), e aʻafia ai i ai aʻafiaga lamatia e fesoʻotai ma le oona, faʻatasi ma se mea e maualalo le maualalo-calorie meaai.

Orsoten ® e mafai ona faʻatulagaina faʻatasi ma vailaʻau faʻamalolo ma / poʻo se meaai maualalo-calorie mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 oe ua mamafa pe mamafa.

Contraindications

  • maʻi faʻasolosolo maʻi,
  • cholestasis
  • maʻitaga
  • lactation (fafagaina),
  • tamaiti ma tagata talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua (le aoga ma le saogalemu e leʻi suʻesuʻeina),
  • hypersensitivity i le lisi poʻo isi vaega o le vailaʻau.

Tina ma le lactation

E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega tuusaʻo, o le tauatofiaga ma le inumaga na le mafai ona matauina pe a fai e le auai. E leai ni faʻamatalaga faʻamatalaga i le faʻaaogaina o le igoa i le taimi o le maitaga, o le mea lea, e le tatau ona faʻamautuina le vailaʻau i lenei vaitau.

Talu ai e leai ni faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina i le taimi o le lactation, e le tatau ona faʻamaonia le lisi ile laumei.

Faatonuga faapitoa

Orlistat e aoga mo le faʻaauau ona pulea le mamafa o le tino (faʻaitiitia le mamafa o le tino, tausia i se tulaga talafeagai ma puipuia ai le toe maua o le mamafa). Togafitiga ma le lisi o igoa e taʻitaʻia ai i le faʻaleleia atili o le faʻaalia o mea lamatia ma faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le oona (e aofia ai le hypercholesterolemia, le atoatoa o le glucose toleniga, hyperinsulinemia, toto maualuga, ituaiga 2 o le maʻisuka), ma le faʻaitiitia o le gaʻo visceral.

O le mamafa o le gau i le taimi o togafitiga ma le lisi o igoa e mafai ona o mai faatasi ma le faʻaleleia o le tau mo le gaʻo gaʻo i le gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, lea e mafai ona faʻaititia ai le fualaau o fualaau oona hypoglycemic.

Ina ia mautinoa le lelei o meaʻai mo tagata gasegase, e fautuaina le faia o sauniuniga mo le televitamin.

E tatau i tagata maʻi ona mulimuli i taʻiala tau taumafa. E tatau ona latou mauaina se paleni paleni, lauititi-calorie meaai e aofia ai le silia ma le 30% kalori i le ituaiga o gaʻo. E tatau ona vaevaeina le gaʻo i aso taʻitasi i taumafa autu e tolu.

O le ono tulai mai o mea leaga mai le gastrointestinal tract e mafai ona faateleina pe afai o le a le o le igoa e maua ai le meaai maloloina i gaʻo (e fai ma faataitaiga, 2000 kcal / day,> 30% o le aoga o calorie i aso taitasi e oo mai i le ituaiga o gaʻo, e tusa ma le 67 g gaʻo). E tatau i tagata maʻi ona iloa o le tele lava o lo latou mulimulitaia o meaai (faʻapitoa e faʻatatau i le tele o le gaʻo), o le a le mafai ona latou atinaʻe ni mea leaga. O le maualalo o mea taumafa taumafa e faʻaitiitia ai le ono gasegase o gasegase gasegase ma e fesoasoani i tagata e pulea ma faatonutonu ai le gaʻo.

Afai a maeʻa le 12 vaiaso o togafitiga, e leai se faʻaitiitia o le mamafa o le tino e le itiiti ifo ma le 5%, e tatau ona faʻagata le lisi.

Tuua Lau Faamatalaga