Faatonuga mo le siaki o le glucometer td 4227

  • 1 Faʻamatalaga lautele e uiga i le faʻaofuofu o le Keliipu Clover
  • 2 Faataʻitaʻi TD 4227
  • 3 Faataʻitaʻi TD 4209
  • 4 "Clover Check" SKS-05 ma SKS-03

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

O tagata e maua i le maʻisuka e manaʻomia se faʻasalaga i aso taʻitasi, faʻamaonia o le toto suka. O le Clover Check meter e maua i le maketi o le maʻisuka. Faʻatauina i latou e le Taiwan Taiwan company TaiDok. O se laina lelei lenei ma taugofie. O suiga ua faamatalaina i se taimi puupuu o le faagasologa o taimi ma le tuuina atu o se faaiuga saʻo, o le mafai ona teuina i le 500 fuataga i le mafaufau.

Faʻamatalaga lautele e uiga i le faʻaofuofu o le Keliipu Clover

O le tele o vaega o TaiDoc masini ei ai se tino faʻatusatusa. O laʻititi laʻitiiti e mafai ona togiina i totonu o le taga o se peleue poʻo le taga lima. O iunite taʻitasi ua faʻapipiʻiina i se tulaga feaveaʻi. O mea taua ia, aua e manaʻomia le mita i taimi uma. O le taʻiala o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga, vagana ai le 4227, ua fausia i luga o le auala eletise e fuafua ai le maualuga o le suka i le toto. O le manatu o le glucose e gaosia ma se polotini faapitoa ma o le okesene e faʻamalolo i le taimi o fegalegaleaiga. Oxygen o se tasi o sootaga ile filifili eletise. Ona faia loa lea e le vaega vaevaega faʻatatau tatau ma maua ai le iuga. O sea ituaiga fuafuaga e maua ai se mea sese ma le saʻo atoatoa o le iuga. O le malosiaga o le batini mo lenei masini o se tasi o le mea laʻititi (e masani ona taʻua o le "papalama").

O faʻamatalaga auiliiliga mo tagata faʻaoga e tatau ona aofia ai i masini taʻitasi. Ua maua faaeletonika i le galuega a le otometi i luga ma le mamao, lea e laveaiina ai le malosiaga o le pikiapu. O se mea faatauvaa lenei ua amanaia - pe a suia sui, e leai se mea e tatau ona e ulufale ai i se numera i taimi taitasi. E taua tele lenei mea mo tagata matutua, tamaiti, ma le matuia tele o le maʻi o le maʻi. TayDok glucometers ei ai le tomai e faʻapipiʻi ai faʻamatalaga (maualuga o le suka ma le aso).

Toe foʻi i le laulau o mea

Faʻamatalaga ma uiga o faʻataʻitaʻiga o glucometers Clover Check

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le siakiina faifai pea o fesuiaiga i le suka o le toto o se tulaga taua mo le pulea atoa o le maʻisuka ma isi faamaʻi. E tele suʻesuʻega e faʻamaonia ai o le tausisia o tulaga taua i totonu o tapulaa masani e faʻaitiitia ai le ono aʻafiaga o le maʻisuka e 60%. O taunuʻuga o le auʻiliʻiliga i le glucometer o le a fesoasoani i fomaʻi ma gasegase e atiaʻe se togafitiga sili ona lelei ina ia mafai ai e le maʻisuka ona faigofie ona pulea lona tulaga. O le talaaga faʻapitoa e faalagolago i se tulaga patino i le taimi o fua o le kulukose, o le mea lea e taua tele mo tagata uma e lamatia ai le maua o se glucometer talafeagai ma sao.

O le laina faʻamaoni ma le aoga Clever Chek glucometers o le Taiwanese kamupani TaiDoc, e iloa i Russia e pei o Clover Check, e taua. O le fuataga o le masini ma le tele o faʻamatalaga ma mea taugata e faigofie ona puleaina, e mafai ona faʻamatalaga i luga o faʻataʻitaʻiga i se leo leo i le Rusia, lapatai e uiga i aʻafiaga o tino o le ketone, faʻapipiʻi aunoa pe a lafoina se siaki siaki ma faʻafuaseʻi ona alu ese pe a maeʻa le 3 minute o le le gaioiga, faʻasalaga o le iuga plasma, o le fuataga o le 1.1-33.3 mmol / L.

Tulaga lautele

E faʻafeiloaʻi uma e le siakiina mea e manaʻomia i aso nei. Latou te laʻititi, e mafai ai ona ave ma faʻaaogaina i soʻo se tulaga. E le gata i lea, o se faʻavaa e faʻapipiʻi i mita taʻitasi, ma faigofie ai ona ave.

Taua! O le fua o le kulukose o mea uma e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le kullu glucometer e faʻavae i le metotia eletise.

O fua faʻatatau o loʻo mulimuli mai. I le tino, glucose e gaosia ma se polotini faapitoa. O se taunuuga, o le okesene ua faʻasaʻolotoina. O lenei mea e tapunia ai le eletise eletise.

O le malosi o le taimi nei e fuafua ai le tele o le kulukose i totonu o le toto. O le mafutaga i le va o le kulukose ma le taimi nei e saʻo lelei. O metotia i lenei metotia e ono mafai ona faʻaumatia ai le sese i faitauga.

I le faʻapipiʻi o glucometers, o le siakiina o siaki tasi se faʻaogaina le auala photometric e fua ai le suka o le toto. E faʻavae i luga o le eseesega o le saoasaoa o vaega o le malamalama e ui atu i mea eseese.

Glucose o se gaioiga malosi ma ei ai lana lava faʻasagaga o le malamalama. O le malamalama i se tulaga patino e afaina ai le faʻaaliga o le masini masima mita. O iina, o loʻo faʻasalalau le faʻamatalaga ma ua tuʻuina atu le fuataga.

O se isi avanoa i le atamai atamai o le glucometer o le gafatia e teuina uma fua i le mafaufau o le masini ma se faailoga, mo se faataitaiga, le aso ma le taimi o le fua. Ae peitai, e faalagolago i le ata, o le mana manatua o le masini e mafai ona suia.

O le malosiaga mo le siakiina o le siakiina o se batini masani e taua o se "papa". E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo i ai se gaioiga tutoatasi e faʻaaoga ma faʻaaoga ai le malosi, lea e faʻaaogaina ai le masini faigofie ma teu ai le malosi.

O le faʻapitoa iloga, aemaise lava mo tagata matutua, o ia fasi pepa e tuʻuina atu i le pu, o lona uiga e le tatau ona e ulufale i le faatulagaga i taimi uma.

Ole siaki ile siaki ole tele o mea lelei, o le autu ole:

  • laiti ma le faʻatusatusa,
  • faaooina atu ua maeʻa ma se tapuni mo le felauaiga o le masini,
  • o le mauaina o le mana mai le tasi tamai paʻu,
  • le faʻaaogaina o metotia metotia i le maualuga saʻo,
  • pe a sui le pepa faʻataʻitaʻiga e leai se manaʻoga e ulufale i se tulafono faapitoa,
  • o le i ai o le malosiaga faʻapitoa i luga ma le mamao.

Glucometer clover check td 4227

O lenei mita o le a faigofie mo i latou oe, talu ai ona o gasegase, ua le atoatoa pe ua leai foi se vaaiga vavalalata. O loʻo i ai se faʻatinoga o le logoina o le leo o fua o fua. O faʻamatalaga i luga o le aofaʻi o suka e faʻaalia e le gata i luga o le faʻaaliga o le masini, ae faʻapea foʻi ona tautalagia.

O le manatuaina o le mita ua mamanuina mo 300 fua. Mo i latou e mananao e tausia suʻega o le suka i le tele o tausaga, o loʻo i ai le avanoa e faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga i le komepiuta e ala ile infrared.

O lenei faʻataʻitaʻiga o le a aʻafia e oʻo lava i tamaiti. Pe a ave le toto mo le auiliiliga, ole a talosaga le masini e malolo, pe afai oe galo e faʻaofi se fasimea, e faamanatu atu ia oe. Faʻalagolago i fua o fua, e foliga mai o se ataata ataata po o se foliga fiafia i luga o le lau.

Glucometer clover check td 4209

O se vaega o lenei faʻataʻitaʻiga o se faʻaaliga manino lea e mafai ai e oe ona fuaina e oo lava i le pogisa, faapea foi ma le malosi o le tamaoaiga. E tasi le pati e lava mo le tusa ma le afe fua. Ua mamanuina le mafaufau mo le 450 iʻuga. E mafai ona e faʻafeiloaia i latou i se komepiuta e ala i le pusa. Ae peitai, e le o saunia le uaea mo lenei mea i totonu o le pusa.

O lenei masini e laʻititi i le tele. E fetaui lelei i lou lima ma faafaigofie ai ona fua le suka i soo se mea, pe i le fale, i luga o le alu poʻo le galuega. O faʻamatalaga uma i luga o le faʻaaliga e faʻaalia i ni numera telē, e le masalomia le talisapaia e tagata matutua.

O le ata td 4209 o loʻo faʻaalia i le maualuga o le fua saʻo. Mo le auiliiliga, 2 μl o le toto ua lava, a maeʻa le 10 sekone, o le fua o le taunuuga e aliali i luga o le mata.

Glucometer SKS 03

O lenei faʻataʻitaʻiga o le mita e faʻatusatusa i le td 4209. E lua eseesega taua i le va oi latou. Muamua, o maʻa o lenei faʻataʻitaʻiga mulimuli mo le tusa ma le 500 fuataga, ma o lenei mea e faʻaalia ai se faʻaaogaina tele o le masini. Lona lua, i luga o le SKS 03 faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻatonuina o le faʻasalalauga ina ia faia ai se auʻiliʻiliga i taimi talafeagai.

O le mea faigaluega e manaʻomia pe a ma le 5 sekone e fua ma faʻatautaia ai faʻamaumauga. O lenei faʻataʻitaʻiga ei ai le gafatia e faʻafeiloaʻi faʻamatalaga i se komepiuta Ae ui i lea, e le aofia ai le uaea mo lenei mea.

Glucometer SKS 05

O lenei faʻataʻitaʻiga o le mita i ona uiga faʻatulagaina e talitutusa lava ma le faʻataʻitaʻiga muamua. O le eseesega autu i le va o SKS 05 o le manatuaina lea o le masini, na fuafuaina mo na o le 150 mea na tusia.

E ui i lea, e ui lava i le itiiti o le mafaufau i totonu, e iloa e le masini le taimi na faia ai suʻega, aʻo leʻi 'aʻai poʻo mulimuli.

O faʻamaumauga uma e tuʻuina atu i le komepiuta e faʻaogaina ai le USB cable. E le o aofia ai ma le masini, ae o le sailia o le mea sao o le a le o se faafitauli ogaoga. O le saoasaoa o le faʻaalia o iuga pe'ā maeʻa le samasama toto pe a ma le 5 sekone.

O faʻataʻitaʻiga uma o le faʻapipiʻi siaki o glucometers e toetoe lava o foliga tutusa ma nisi o tuusaunoaga. O metotia metotia e faʻaaoga e maua ai faʻamatalaga e uiga i le maualuga o le suka e tutusa foʻi. E faigofie lava ona faʻaogaina masini. E oʻo lava i se tamaititi poʻo se tagata matua e faigofie lava ona ia faʻaaogaina.

Faataʻitaʻi TD 4227

O sea ituaiga faʻataʻitaʻiga o le masini e mafai ona faʻaalia le iuga o le auʻiliʻiliga e le gata i luga o le lau, ae ia faia foi ma le fesoasoani o le leo.

O lenei masini e taua foi o le tautala. I le faaopoopo atu i le mea moni o le masini e faʻaalia le iuga i luga o le faʻaaliga, e faʻalogo foi i le iuga. O lea la, o se tagata, mulimuli i faatonuga, e fuafua le maualuga o le kulukose, ma fai mai TD 4227 uma laasaga. E faigofie lenei mea mo tagata ua matutua ma e le gata, ona o le maʻisuka e masani ona mafatia mai le faaletonu vaaia. O le taʻiala o le faʻaogaina o le photometric TD 4227 glucometer TD 4227. O le metotia e faʻavae i luga o le eseese gafatia o le malamalama e tui ai mea lanu lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le kulukose o se mea malosi ma e pipisi ai se fasi siaki. Le maualuga o le fefaasoaaʻi o le malamalama e faapea o le masini e maua ai suiga. E maua e le masini suiga ma faʻafegaiga i le fua fua. O le faʻataʻitaʻiga e manaia i le i ai o faʻataʻitaʻiga o emoticons ile faʻaaliga. O loʻo i ai i le masini le gafatia e tepalai ai fuataga lata mai 300, ma o le i ai o se atigi infrared ua faʻaaoga e fesiitai ai faʻamatalaga i se komepiuta.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faataʻitaʻi TD 4209

O lenei iunite o loʻo i ai le malosi e faʻaalia ai le tau aofaʻi mo se vaitaimi.

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻaaliga manino ma le maualuga, lea e mafai ai e oe ona faʻamafanafana fua fua i le po. E tasi le pati e mafai ona maua ai le 1000 fuataga. E mafai e le mafaufau ona faʻaaogaina suʻesuʻega e 450. I le faʻaaogaina o le pusa Faʻasalalau, o le iuga e faʻaogaina. I le fesuiaiga, ua saunia se uaea mo le fesootai atu i se eletise eletise. O le masini e iai mea lelei nei:

O numera tele i luga o le lau ma lona malamalama lelei o le lelei lea o le masini, lea e mafai ai faʻataʻitaʻiga i le po.

  • o le taunuuga ua saunia i le maeʻa ai o le 10 sekone,
  • mataitusi lapoa ma manino ma numera i luga o le lau,
  • 2 μl o le toto ua lava lea e amata ai le suʻesuʻega,
  • maualuga maualuga o taunuuga.

Toe foʻi i le laulau o mea

Clover Check SKS-05 ma SKS-03

O uiga o le faʻataʻitaʻiga e talitutusa ma isi, ae o loʻo i ai ata o loʻo tuʻuina atu i le laulau:

Taimi
Suiga
Clover Check SKS-05Clover Check SKS-03
ManatuaE oo atu i le 150 fua faatatau lata maiE oʻo atu i le 450 faʻamaumauga
Galuega faaopoopoE mafai ona e faia ni faʻamatalaga aʻo leʻi maeʻa ona e 'aiFaʻatulagaina i se uati faʻamalo

O le pamu i nei faʻataʻitaʻiga e lava mo le 500 fuataga. O taunuʻuga o le suʻesuʻega o le a saunia i le 5 sekone. O loʻo mafai foi ona tuʻuina atu le tomai e fesiitai ai faʻamatalaga i se komepiuta. Tulaga maualuga o fuataga, faʻapea foʻi ma isi faʻataʻitaʻiga uma. O le tau o nei glucometers e pei o SKS e sili atu le taugofie.

Iloiloga o kiliva o le gaosiga a Rusia

O le maʻi suka o se tulaga faʻaleagaina lea e manaʻomia ai le siakiina masani o le maualuga o le suka. E tupu lenei mea e ala i suʻesuʻega falesuesue ma le mataʻituina oe lava. I le fale, e faʻaaogaina masini feaveaʻi faʻapitoa - tagata e faʻapipiʻi vave ma faʻamaonia ai taunuʻuga. Glucometers o le gaosiga a Rusia o ni matatau agavaa o le faʻaaogaina o analogues.

Taiala galue

O glucometers uma e gaosia i Rusia e tutusa lava le mataupu faavae o le taotoga. O le seti o masini e aofia ai se "peni" faʻapitoa ma ni laupepa. Faatasi ai ma lana fesoasoani, ua faia ai se pupuʻu i luga o le tamatamaʻilima ina ia oʻo mai se pa'ū ifo. O lenei mataua e faʻaaogaina i le vaega o le suʻega mai le pito i lalo pe a faʻauluina i le vailaau faʻamalosi.

E i ai foi se masini e le manaʻomia ai le faʻamaʻi ma le faʻaaogaina o fasi siaki. O lenei masini feaveaʻi ua taʻua o le Omelon A-1. O le a tatou mafaufau i le mataupu faavae o lana gaioiga pe a maeʻa siklucometers.

E vaevaeina glucometers i ni ituaiga, e fuafua i foliga o le masini. O ituaiga nei e iloga:

  • eletise
  • photometric
  • Romanovsky.

O le elemene e tuʻuina atu e pei ona taua i lalo: o le suʻega o togafitiga e togafitia i se vailaau faʻamalosi. I le taimi o le toto ma mea e gaosia, o fua e fuaina i le suia o faailo o le eletise eletise.

Photometric fuafuaina le maualuga o le kulukose e ala i le suia o le lanu o le fasimea. Romanovsky masini e le taatele ma e le o avanoa mo le faʻatau. O lona taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga o se suʻesuʻega faʻasalalau o le paʻu ma le faʻatagaina o le suka.

Failautusi a le kamupani Elta

O lenei kamupani e ofoina atu se tele o auiliiliga mo le maʻisuka. O masini e faigofie ona faʻaaoga, ae i le taimi e tasi e faʻalagolago. O loʻo i ai le tele o glucometers na gaosia e le kamupani ua sili ona lauiloa:

Satelite o le tagata suʻesuʻe muamua lea ei ai tulaga lelei tutusa ma tagata mai fafo. E aʻafia i le kulupu o le eletise eletise. Ona uiga faʻapitoa:

  • fesuiaiga i le kulūkose mai le 1.8 i le 35 mmol / l,
  • o le 40 mea mulimuli e tumau i le mafaufau o le masini,
  • o le masini e galue mai le tasi le faamau,
  • 10 fasi pepa na gaosia e siama vailaʻau o se vaega.

E le faʻaaogaina le glucometer i mataupu o le fuafuaina o faailoilo i le toto vevela, pe afai o le toto e teuina i totonu o se koneteina aʻo lei faia se suʻega, i le i ai o le tino o le kuluma poʻo faʻamaʻi pipisi i tagata gasegase, pe a uma ona ave le vitamini C i se aofaiga o le 1 g pe sili atu.

O le Satellite Express o se mita sili atu ona maualuga. E aofia ai le 25 suʻega, ma o loʻo faʻaalia i luga o le mata pe a maeʻa le 7 sekone. E faʻaleleia foi le manatua o le auiliiliga: e oʻo atu i le 60 o fua mulimuli o loʻo tumau pea i totonu.

O faʻamaumauga o le Satellite Express e maualalo ifo (mai le 0.6 mmol / l). E le gata i lea, o le masini e faigofie i le faia o se pa'ū o le toto i luga o le fasi pepa e le manaʻomia ona faʻafefiloi, ua lava lea e faʻaaoga ai i se tulaga.

Satellite Plus ei ai faʻamatalaga faʻapitoa nei:

  • maualuga le kulukose i le 20 sekone,
  • 25 fasipepa o se vaega,
  • faʻataʻotoga e faʻaalia i luga o le toto atoa,
  • mana manatuaina o 60 faailoga,
  • e mafai ona maua - 0.6-35 mmol / l,
  • 4 μl o le toto mo suʻesuʻega.

Mo le luasefulu tausaga, na fesoasoani Diaconte i le faafaigofieina o le olaga mo tagata e maua i le maʻisuka. Talu mai le 2010, o le gaosiga o suʻelaʻau ma faʻataʻitaʻiga na amata i Rusia, ma ina ua mavae le isi 2 tausaga, na resitaraina e le kamupani se pamu insulin mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1.

Glucometer "Diacon" ei ai faʻamaoniga saʻo ma le itiiti ifo o le mafai ona sese (e oʻo atu i le 3%), lea e tuʻuina i le maualuga o suʻesuʻega a le fale suʻesuʻe. O le masini ua faʻapipiʻiina i le 10 fasi pepa, se silatila otometi, se mea, se puʻupuʻu ma se fofo faʻafoe. E na o le 0.7 μl o le toto e manaʻomia mo le auiliiliga. O le 250 mea mulimuli na faʻaaogaina ma le malosi e fuafua ai le aofaʻi o tau mo se vaitaimi faapitoa o loʻo teuina i le mafaufau o le tagata suʻesuʻe.

Clover check

O le glucometer o le kamupani Rusia Osiris-S ei ai uiga nei:

  • fetuʻunaʻi faʻalelei foliga,
  • sailiiliga auʻiliʻili i le mavae o le 5 sekone,
  • o taunuuga o le 450 fuataga mulimuli na faia o loʻo faʻamaumau i le mafaufau i le faʻapipiʻiina o le numera ma le taimi,
  • fuaina o fuainumera,
  • 2 μl o le toto mo le auiliiliga,
  • o le tele o faailoga o le 1.1-33.3 mmol / L.

O le mita ei ai se keea faapitoa lea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi le masini i se komepiuta poʻo se komepiuta. Maofa tele i le faʻafeiloaʻiga, lea e aofia ai:

  • 60 fasipepa
  • pulea fofo
  • 10 pulou ma pulou e faʻamalosi ai,
  • tui.

E sili atu le avanoa o le tagata suʻesuʻe ile mafai ona ia filifilia se nofoaga o le poloka (tamatamailima, lima, lima, tauau, vaevae vae). E le gata i lea, o loʻo i ai "faʻataʻitaʻiga" faʻataʻitaʻiga o faʻamaoniga e tutusa ma le faʻaalia o numera i luga o le lau. E taua tele lenei mea mo tagata gasegase maualalo le tulaga o le vaʻai.

O loʻo faʻatusalia mai e se glucometer-tonometa poʻo se tagata e le o faʻalavelave osofaʻi. O le masini e aofia ai se iunite ma se laulau ma se faʻaaliga, lea e alu ese ai le pipili e faʻafesoʻotaʻi ai ma se paʻu mo le mamafa. O lenei ituaiga o tagata auiliili e faʻamaonia i le mea moni e fua i kulūkose maualuga e le o toto toto, ae o vaʻa ma maso maso.

O le taʻiala o le faʻaogaina o le meafaigaluega o loʻo mulimuli mai. O le maualuga ole glucose e aafia ai le setete o vaa. O le mea lea, a maeʻa le fuaina o le toto, pulusal rate ma vascular tone, e suʻesuʻe e le glucometer le aofaʻi o faʻamau uma i taimi atofaina, ma faʻaalia le numera o faʻamaonia i luga o le mata.

"Setema A-1" ua faʻaalia mo le faʻaaoga e tagata ei ai ni faʻafitauli i le i ai o le maʻisuka (retinopathy, neuropathy). Ina ia maua le sao saʻo, e tatau ona faia le fuataga i le taeao ao leʻi oʻo atu pe a maeʻa taumafa. A o lei faia le mamafa, e taua le nofo filemu mo le 5-10 minute e faʻamautu ai.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le "Omelon A-1":

  • laina o mea sese - 3-5 mm Hg,
  • laina o le fatu - 30-180 i le minute,
  • gaosiga o le suka - 2-18 mmol / l,
  • na o faailoga o le mea mulimuli e tumau pea i le mafaufau,
  • tau - e oʻo atu i le 9,000 rubles.

Faʻataʻitaʻiga o tulafono faʻataʻitaʻi ma tagata auʻiliʻili

O loʻo i ai le tele o tulafono ma fautuaga, o le tausisia lea e saogalemu ai le faʻaleleia o le toto, ma o le auiliiliga e saʻo lelei.

  1. Fufulu lima aʻo leʻi faʻaaoga le mita ma faʻagogo.
  2. Faʻamamaʻi le nofoaga o le a ave ai le toto (tamatamailima, luma, ma isi).
  3. Iloilo aso e muta ai le aoga, leai se mea e faaleagaina i le afifiina o le vaega o le suʻega.
  4. Tuu le tasi itu i le mita mita.
  5. E tatau ona i ai se faʻamaonia i luga o le suʻe suʻega e fetaui ma le tasi i luga o le atigipusa ma fasi pepa. Afai o le match e 100%, ona mafai lea ona e amata le suʻega. O nisi mita o le kulukose toto e leai se galuega e iloa ai le code.
  6. Toga lima i le ava. I le faʻaaogaina o se uila, fai se pupuʻu ina ia oʻo mai se mataʻu o le toto.
  7. Le tuʻuina o le toto i luga o se laina i lena sone lea e matauina ai le nofoaga na gaosia e fomaʻi.
  8. Faatali mo le tele o le taimi manaomia (mo masini taʻitasi e eseese ma o loʻo faʻaalia i luga o le afifi). O le a faʻaalia i luga o le lau.
  9. Faamaumauga o faamaumauga i lau api o talaaga patino o lou maʻisuka.

O fea le auiliiliga e filifili?

Pe a filifilia se glucometer, e tatau ona totogi le taulaʻi i faʻamatalaga faʻapitoa a le tagata ma le i ai o galuega nei:

  • faigofie - faigofie faʻatagaga e mafai ai e oe ona faʻaaoga le masini e tusa lava pe matutua ma tagata e le atoʻatoa le malosi,
  • saʻo - o le mea sese i faʻamatalaga e tatau ona laʻititi, ma e mafai ona e faʻamalamalamaina nei uiga, e tusa ai ma iloiloga a tagata faʻatau,
  • manatua - faasaoina o iuga ma le mafai ona matamata ia i latou o se tasi lea o galuega e sailia,
  • le tele o mea e manaʻomia - o le itiiti ifo o le toto e manaʻomia mo suʻesuʻega, o le itiiti ifo o le faʻafitauli e oʻo mai i lenei mataupu,
  • fua - o le suʻega e tatau ona fetaui lelei i totonu o se ato ina ia faigofie ona feaveaia,
  • ituaiga o le faamai - o le tele o fuataga e faalagolago i le ituaiga o maʻisuka, ma o le mea lea o le tomai faapitoa,
  • faʻamaoniga - o au suʻesuela o tau taugata, o lea e taua ai e tofu i latou uma ma se faʻamaoniga umi o le taimi.

Consumer Reviews

Talu ai o masini eletise mai fafo e maualuga le faʻatupeina o masini, i le tele o tulaga e filifilia e le faitau aofaʻi glucometers Rusia. O se faʻaopoopoga faʻaopoopo o le maua lea o sikola faʻataʻitaʻiga ma masini mo le tuiina o se tamatamailima, aua e faʻaaogaina muamua, o lona uiga e manaʻomia lou faʻaauau ona faʻapalaina o meaʻai.

Fesoʻotaʻi satelite, faʻamasinoina e iloiloga, e iai ni laupepa tele ma ata faʻavasega ata, lea e taua mo tagata matutua ma i latou e maualalo le vaʻaia. Ae tusa ai ma lenei mea, o laupele e le o lelei tele e matauina i totonu o le pusa, lea e mafua ai le le mautonu ao faagasolo le gaioiga o le paʻu.

O le tele o tagata faʻatau e finau faapea o le tau o au suʻesuega ma masini e manaʻomia mo se faʻamautinoaga atoa e tatau ona maualalo, talu ai o tagata maʻi e tatau ona tofotofoina i le tele o taimi i le aso, aemaise lava mo le maʻisuka ituaiga 1.

O le filifiliga o se glucometer e manaʻomia ai se taʻitoʻatasi. E taua tele i tagata e gaosi oloa i totonu o le fale, faia ni faʻataʻitaʻiga lelei, ia amanaʻia ia vaivaiga o mea ua tuanai, ma, i le maea ai ona faʻaaogaina mea leaga uma, faʻafeiloaʻi atu i le vaega o tulaga lelei.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Faamatalaga o mea

O le Clever Chek glucometer mai le kamupani Taiwanese TaiDoc e ausia uma tulaga moomia o aso nei. Ona o lona fua faʻatusatusa 80x59x21 mm ma le mamafa 48.5 g, e faigofie ona ave le masini faʻatasi ma oe i totonu o lau taga po o le ato tupe, e pei foi ona ave i se malaga. Mo le lelei o le teuina ma le feaveaia, ua maua ai se tapulaa maualuga, pe afai, i le faaopoopo i le mita, o loʻo i ai uma mea taumafa.

O masini uma o lenei fuataga e fua ai le maualuga o le toto suka i le auala eletise. Glucometers e mafai ona teuina mea fou i le mafaufau ma le aso ma le taimi o le fua. I nisi o faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia, e mafai e le tagata gasegase ona faia se faʻamatalaga e uiga i le auʻiliʻiliga muamua ma le maeʻa ona 'ai.

I le avea ai ma se maa, o loʻo faʻaaogaina se maa faʻamaupae "papa". O le masini e tuulafoaiina lava pe a faʻapipiʻi se siakiina ma taofi galue pe a mavae ni nai minute o le le toaga, o lenei mea e mafai ai e oe ona teu le mana ma faʻalautele le faatinoga o le masini.

  • O se faʻapitoa faapitoa o le suʻega o le leai lea o se mea e tatau ai ona fai se faʻailoga, talu ai o le suʻega o suʻega ei ai se pu faapitoa.
  • O le masini e faigofie foi i fua faʻatusatusa ma sina mamafa.
  • Mo le lelei o le teuina ma le felauaiga, e sau le masini ma se tulaga talafeagai.
  • O le eletise e tuʻuina atu e se tasi tamaititi laʻititi, lea e faigofie ona faʻatau i le faleoloa.
  • I le taimi o le auʻiliʻiliga, e faʻaaogaina ai se auala faʻamaonia saʻo.
  • Afai e sui le fasi siaki ma se mea fou, e te le manaʻomia le ulufale i se faʻailoga faapitoa, lea e faigofie tele mo tamaiti ma tagata matutua.
  • O le masini e mafai ona otometi lava ona faʻaauau ma maeʻa peʻa maeʻaeʻa suʻesuʻega.

E fautuaina e le kamupani nisi o eseesega o lenei faataitaiga ma le tele o galuega, o lea e mafai ai e le maʻisuka ona filifili le mea sili ona talafeagai mo uiga. E mafai ona e faʻatau se masini i soo se faleoloa poʻo faleoloa faapitoa, i le averesi, o lona tau o le 1,500 rubles.

O le pusa faʻapitoa e aofia ai laupepa e 10 ma pepa faʻataʻitaʻi mo le mita, se peniscercer, se faʻataʻitaʻiga, se mea e faʻaogaina ai, se puʻo, se faʻavaa ma se tusi lesona.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le suʻega, e tatau ona e suesue i le tusi lesona.

Faʻafefea ona siaki le saʻo ole masini

Ua fautuaina e le kamupanī le siakiina o le saʻo o le mita:

  • Pe a faʻatau se masini fou i se fale talavai,
  • Pe a suia suʻega faʻataʻitaʻi ma se pusa fou,
  • Afai o lou soifua maloloina e le fetaui ma fua o fua,
  • Soʻo se 2-3 vaiaso - mo le puipuia,
  • Afai o le iunite ua paʻu pe teuina i se siosiomaga le talafeagai.

O lenei vaifofo o loʻo i ai le lauiloa o le kulukose lea e faʻafesoʻotaʻi ma fasipepa. Faʻataunuʻu ma le faʻaofuofu o clover Check glucometers o loʻo tuʻuina atu ma pulea vai e lua, o lenei mea e mafai ai ona iloilo le faʻatinoga o le masini i vaega eseese o fuataga. E tatau ona faʻatusatusa lau faʻasalalauga ma le faʻamatalaga o lo o lolomiina i luga o le taga fagu. Afai o taumafaiga sosoo e tolu e taʻitaʻia ai i le taunuuga lava e tasi, lea e ogatasi ma tapulaa o le masani, ona sauni loa lea o le masini mo le taotoga.

Ina ia suʻeina le siaki ole Clover Siaki o glucometers, na o le Taidoc vai e iai se ola masani e tatau ona faʻaaoga. E tatau ona teu i totonu o le vevela o le potu.

E faʻapefea ona suʻe masini clover Check?

  1. Faʻapipiʻi se fasi siaki. Faʻamau le laupepa e ala i le liliu i le pito i luma o le masini ina ia i totonu uma vaega faʻafesoʻotaʻi. E fesuisuiaʻi le masini ma otometi se faailoga. O le abbreviation SNK o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga, ua suia i le ata o le code code. Faatusatusa le numera i luga o le fagu ma luga o le faʻaaliga - e tatau ona fetaui ia faʻamatalaga. A maeʻa le pa'ū i le lau, kiliki le ki autu e ulufale ai i le CTL mode. I lenei faʻatusa, o le faitauga e le o teuina i le mafaufau.
  2. Faaaogaina o le fofo. Aʻo leʻi amataina le fagu, lulu le malosi, faʻasaʻu sina vai inu e pulea ai le pipette ma solo le tipitofi ina ia sili atu le saʻo. Faaigoa le aso na tatalaina ai le afifi. O le fofo e mafai ona faʻaaogaina e sili atu i le 30 aso pe a maeʻa le fua muamua. Teuina i le vevela o le potu. Faaaoga le lua lona lua i luga o lou tamatamailima ma vave ona tuʻuina atu i le fasi pepa. Mai le pu faʻafefe, e vave ona ulu atu i totonu o se auala vaapiapi. O le taimi lava e oʻo atu ai le pa'ū i le faamalama e faʻamaonia ai le sao saʻo o le vai, o le masini e amataina ai le faʻatuputupulaʻia.
  3. Totoina o faamatalaga. A maeʻa ni nai sekone, o le iuga e aliali i luga o le lau. E tatau ona faʻatusatusa ia faitauga i luga o le lau ma faʻamatalaga o lo o lolomi i luga o le pine o le fagu. O le fuainumera i luga o le faʻaaliga e tatau ona pau i totonu o nei laina o mea sese.

Afai o le mita e faʻatautaia masani, o le vevela o le potu e talafeagai (10-40 tikeri) ma ua faia le fuataga e tusa ai ma faatonuga, ona le tatau lea ona e faʻaaogaina sea mita.

Faataʻitaʻi td 4227

O se vaega tāua o lenei masini o le faʻatonuina lea o le leo o le faʻatinoina o taunuuga. Faʻatasi ma faʻafitauli o le faʻaaliga (o se tasi o faʻafitauli masani o le maʻisuka o le retinopathy, lea e mafua ai le leaga o le galuega vaaia), e leai se isi auala i sea glucometer.

Pe a tuʻuina se fasipepa, vave ona amata fesoʻotaʻi le masini: e ofoina atu e malolo, faʻamanatu le taimi o le talosaga toto, lapatai pe afai e le faʻapipiʻi saʻo le fasipepa, faʻafiafia ma emoticons. O nei faʻaaliga e masani ona manatuaina e le aufaʻatau i iloiloga o le ata.

O le manatuaina o sea glucometer e maua ai le 300 fuaitau, afai e le lava lenei aofaiga mo le gaioiga, e mafai ona e kopiina faʻamaumauga i se komepiuta e faʻaaoga ai le pusa infrared.

E faʻapefea ona siaki lau suka

Aʻo leʻi amataina le taʻaloga, e tatau ona suʻesuʻe i faatonuga mai le gaosiga, aua o le polokalame algorithm e faalagolago i uiga o le ata. I le tulaga aoao, o le toto e mafai ona siaki e se ituaiga algorithm.

  1. Tuʻu sauni. Aveese le pulou pito i luga, tuu i ai se fasi uila fou tapunia e tusa ma le mea e alu i ai. Faatasi ai ma se taavale solofanua, faʻasaʻo le nila i le aveesea o le pito. Sui le pupuni.
  2. Televise fetuunaiga. Filifili le loloto o le tui e faalagolago i uiga o lou paʻu. O le masini e 5 laasaga: 1-2 - mo le paʻu ma le paʻu o le pepe, 3 - mo le paʻu lanu vavalalata, 4-5 - mo le paʻu o le paʻu ma le faʻapitoa.
  3. Totogiina o le faʻaoso. Afai e toe toso mai i tua le pu, o le a mulimuli mai le kiliki. Afai e le tupu lenei mea, ona tuʻu loa lea o le 'au.
  4. Faʻaaogaina o vailaʻau. Fufuluina le nofoaga o le sampling toto i le vevela ma le fasimoli ma faʻagogo i se lauulu lauulu poʻo se mea masani.
  5. Le filifiliga o le vaʻa poloka. O le toto mo le auʻiliʻili e manaʻomia tele, o lona uiga o le pito i luga o le tamatamailima e fetaui lelei. Ina ia faʻaitiitia le faʻavauvau, aloese mai manua, e tatau ona suia le faʻapipiʻi i taimi uma.
  6. Paʻu o le paʻu. Faʻasalaga faʻasalaga le maʻa ma faʻafesoʻotai le pa puipui o le pa puipui. Afai e le o mai se mataua o le toto, e mafai ona e masimalie maso lou lima. E le mafai ona aʻafia le nofoaga faʻasaʻo i le malosi poʻo le faʻafefe o se mataua, talu ai ona o le oʻo i le pa'ū o le vaeluaga o le vai e faʻaseseina ai iuga.
  7. Faʻamau faʻamalositino faʻamamafola E faʻapipiʻi se fasi pepa i totonu o le slot faapitoa i le itu e faʻaogaina ai le vaega o suʻega. I luga o le lau, o le faailo o le a faʻaalia ai le vevela o le potu, o le faʻamaʻotoga o le SNK ma le ata o le laasaga o le a faʻaalia. Faatali seʻi oʻo mai le pa'ū.
  8. Nofoaga o le biomaterial. Tuu le toto na maua (e tusa ma le lua microliters) lelei. A uma ona faʻatumu, ona toe liliu lea o le tau. Afai i totonu o le 3 minute e te leʻi maua se taimi e sauniuni ai le biomaterial, e tape le masini. Ina ia faia le suʻega, aveese le fasi pepa ma toe faʻaofi.
  9. Faagasologaina o le iuga. A maeʻa le 5-7 sekone, ona oʻo mai lea o numera i le faʻaaliga. O faʻamaumauga o loʻo teu i le mafaufauga o le masini.
  10. Le maeʻa o le taualumaga. Faʻaeteete, ina ia aua nei afaina le sooga, aveese le fasi pepa mai le mita. E fesuiaʻi aunoa. Ave ese le pulou mai le tagata e tosoina ma aveese ma le faaeteete le uila. Kuni le pulou. Lafoaia mea taumafa faʻaaogaina.

Mo le totoina o le toto, e sili atu le faʻaaogaina o le lua paʻu, ma muamua e tatau ona solo i se paʻu lima.

Faʻamatalaga a tagata faʻatau

Oleg Morozov, 49 tausaga, Moscow "I luga o le 15 tausaga o loʻu maʻi suka na ou tofotofoina ai le sili atu ma le tasi le mita ia te au lava - mai le muamua Van Tach taugata ma taugata i le taugofie ma le taugofie o le siaki. O lenei o le aoina o loʻo faaopoopoina i se mea matagofie Clover Check TD-4227A. Taiwanaese tagata atiaeina lelei galuega lelei: o le tele o le maʻisuka latou te faitio i le le lelei o mata ma gaosi oloa ua maeʻa manuia lenei vaega o maketi. O le fesili autu i luga o le fonotaga: atamai togafiti td 4227 glucometer - e fia? O le a ou faamalieina loʻu fia iloa: o le tau e taugata tele - e tusa ma le 1000 rubles. Vaevaega - mai 690 rupu. mo 100 pcs., lancets - mai 130 rubles.

O le seti atoa o le masini e lelei: faʻaopopo i le mita ma le penitala faʻatasi ma fasi pepa (e 25 o latou, ae le 10, e pei ona masani ai), o le seti e aofia ai le 2 maa, se faʻavaa, se faʻafoega faʻafoe, se paso mo le aoina mai o le toto mai isi vili, 25 aisa, tui. Faatonuga mo le masini ua maeʻa seti:

  • Faamatalaga o le masini lava ia,
  • Tulafono o puno
  • Tulafono mo le suʻega o le masini ma se faʻafoega o le puleaina,
  • Faatonuga mo le galulue faatasi ma le mita,
  • Taʻotoga o le taʻavale
  • Suʻega a le tagata lava ia
  • Tusi resitala o le tusi saisai.

O le faʻatumuina o le pepa faʻataonia, o le a toe maua ai se isi atigilima poʻo le 100 o laupepa o se meaalofa. Latou te folafola atu se mea e ofo ai mo lona aso fanau. Ma o le tusi saisai o le masini e le faatapulaaina! O le tausia o le tagata faʻatau e faʻaalia i mea uma mai se leo leo atoa i se seti o emoticons o latou foliga foliga eseese e fuafua i luga o le faitauga o le mita e oʻo atu i le faʻamaumauga KETONE ma taunuʻu taufaʻatau. Afai e te faʻaopopo i le mamanu se mea e maua ai le vevela i totonu, e manaʻomia mo le saogalemu o le faʻaogaina o le eletise, o se masini faʻaonaponei faʻaonaponei o le a naʻo le atoatoa. "

Filifiliga ma faʻamatalaga

CloverChek glucometers o oloa faʻa-Rusia. O iunite taʻitasi i le faasologa e fetaui ma manaʻoga faʻaonapo nei. Fuataga i faʻataʻitaʻiga uma e faia i le faʻaaogaina o le auala eletise. O le kamupanī gaosimea e taulai atu i tekonolosi faʻaonaponei ma teu ai mea taumafa.

O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻaaliga tioata tioata, o se mea lelei e faia i le palasitika lanumoana. I fafo atu, o le masini e foliga tutusa ma se ata o se paʻu telefoni feaveaʻi.

Tasi le pule o loʻo i lalo o le lau, o le isi i totonu o le vaega o le pusa. O le vaega o le suʻega o loʻo i luga o le pito i luga.

Faʻaogaina e le 2 tamatamailima. O la latou auaunaga taua o le soifuaga e 1000 suʻesuʻega. O le lomiga talu ai o le Clover Check glucose mita TD-4227 e eseese lava i le leai o se galuega leo.

Seti atoa o le fuataga:

  • meafaigaluega
  • tusi lesona
  • fasi siaki
  • lancets
  • mea faapipii,
  • pulea fofo.

O le toto o le suāuʻu e faʻamoemoeina e le toto toto atoa. E mafai e le tagata faʻaoga ona ave le toto mo le suʻega mai isi vaega o le tino.

  • fuataga: 9.5 - 4.5 - 2.3 cm,
  • mamafa e 76 kalama
  • o le toto manaomia o le 0.7 μl,
  • taimi suʻesuʻe - 7 sekone.

O le TD 4209 o se isi sui o le Clover Check line. O lona uiga iloga o lona laitiiti tele. E fetaui lelei le masini i le alofilima o lou lima. O le seti atoatoa o le fuataga fua tutusa e tutusa ma le ata muamua. I lenei faʻataʻitaʻiga, ua faaopoopoina ai se pulou eletonika.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

  • fuataga: 8-5.9-2.1 cm,
  • o le toto manaomia o le 0.7 μl,
  • taimi o taualumaga - 7 sekone.

Fonotaga Faʻatino

O galuega a le CloverCheck mita e faalagolago i le faʻataʻitaʻiga. O masini taʻitasi ua i ai se mea e fausiaina, faʻatusatusaina o fuainumera, faailoga ao leʻi oʻo i le 'aʻai.

O le mea autu o Clover Check TD-4227A o le lagolago tautala o le faiga o suʻega. Faʻafetai i lenei faʻatinoga, o tagata ei ai faʻafitauli faaletonu e mafai ona faia fua tutusa.

O le faʻaaliga leo o loʻo faʻatinoina i vaega nei o fuataga:

  • folasaga o se faʻamaufaʻailoga,
  • oomiina le ki autu
  • fuafuaga o le puleaina o le vevela,
  • ina ua uma ona saunia le masini mo le auiliiliga,
  • faamaeaina o le taualumaga ma le faasilasilaga o le taunuuga,
  • ma iʻuga e le oi ai i le vāega - 1.1 - 33.3 mmol / l,
  • aveese le lipine siaki.

Ua maeʻa le mamanu mo le 450 fuataga. E maua e le tagata faʻapitoa le avanoa e iloa ai le tau aogā mo le 3 masina mulimuli. O taunuʻuga o le masina talu ai ua faʻatulagaina i vaiaso taitasi - 7, 14, 21, 28 aso, mo le taimi muamua mo na o masina - 60 ma le 90 aso. O se faailoilo o fua o fua ua faʻapipiʻiina i le masini. Afai o le sugar sugar content e maualuga pe maualalo, o le ataata fiafia e aliali i luga o le lau. Faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, o se ataata fiafia e faʻaalia.

O le mita e liliu faʻafuaseʻi pe a e faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga i totonu o le taulaga. O le faʻalavelave e tupu pe a mavae le 3 minute o le le toaga. E le manaʻomia le faʻamaoniaina o le masini - ua i ai se code i le mafaufau. E iai foʻi se fesoʻotaʻiga ma se PC.

Clover Siaki TD 4209 e faigofie tele ona faʻaoga - o le suʻesuʻega e faia i laasaga e tolu. Faʻaaogaina o se masini faaeletonika, ua fesuiaʻi le masini. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina CloverChek sikola faʻasaʻo masani.

O loʻo i ai se mafaufauga mo le 450 fuataga. E faʻapea foi i isi faʻataʻitaʻiga o le fuaina o le tau faʻatauaina ua faia. E fesuiaʻi pe a tuʻuina se lipine faʻataʻitaʻi i totonu o le taulaga. Liliu ese i le 3 minute o le pasi. E tasi le pati e faʻaaogaina, faatasi ai ma se olaga talafeagai e oʻo atu i le 1000 fuataga.

Vitio e uiga i le setiina o le mita:

SKS-05 ma SKS-03

CloverCheck SCS faʻaaoga auala nei:

  • lautele - i soo se taimi o le aso,
  • AS - taumafa taumafa e 8 pe sili atu itula ua mavae,
  • MS - 2 itula talu ona 'ai,
  • QC - faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai se fofo faʻafoe.

O le CloverCheck SKS 05 fale o le glucometer 150 e maua ai le manatua. Model SKS 03 - 450 iʻuga. E iai foi i totonu 4 faamanatu. Faʻaaogaina o USB e mafai ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga ma le komepiuta. A oʻo i le 13.3 mmol / ma le sili atu, o le faʻataʻitaʻiga o le ketone e faʻaalia i luga o le mata - o le "?" Sign. E mafai e le tagata faʻaaoga ona vaʻai i le aofaʻiga o lona aoga mo le 3 masina i le vaitau mo le 7, 14, 21, 28, 60, 90 aso. O faailoga muamua aʻo leʻi maeʻa foʻi taumafa e manatuaina.

Mo fua i nei glucometers, e faʻaaoga ai se auala eletise o fua. E faʻapipiʻi le masini. O loʻo i ai se faiga faʻapitoa mo le otometi e suʻe ai lipine faʻataʻitaʻiga. Leai se fesuiaiga e manaʻomia.

Faasologa o Meafaigaluega

Aʻo faʻaaogaina, e mafai ona tupu faʻalavelave ona o mafuaʻaga nei:

  • e laʻititi le pulu
  • e le o faʻapipiʻiina le faʻamaumauga i le pito / itu sese
  • ua faaleagaina pe le lelei le masini,
  • ua faaleagaina le afaina
  • toto mulimuli ane nai lo le faʻatinoina o le masini faʻapitoa aʻo leʻi tapunia
  • le lava le toto.

Faatonuga mo le faaaogaina

Fautuaga mo le Kleverchek sikoa o le lalolagi atoa ma le suega a Kleverchek SKS:

  1. Mātauina tulafono e teu ai: aloese mai le la, faʻafefe.
  2. Teu oloa i uluai fatuga - faʻafeiloaʻi i isi koneteina e le fautuaina.
  3. A maeʻa ona aveese le 'au suʻesuʻe, ia vave tapuni le fagu i se tapuni.
  4. Teuina faʻalupega tatala o suʻega faʻataʻitaʻi mo le 3 masina.
  5. Aua le gauai atu i le mamafa o masini.

Tausia o meafaigaluega siaki CloverCheck e tusa ai ma faatonuga a le kamupanī:

  1. Faʻaaogā se 'ie mago ua faʻamamaina i le vai / se ie faʻamamā e faʻamamā.
  2. Aua nei fufuluina le masini i le vai.
  3. I le taimi o femalagaaiga, e faʻaaoga ai se ato puipui.
  4. E le teuina i le la ma i se nofoaga susu.

E faʻapefea ona faʻaaogaina le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga:

  1. Faʻaofi se lipine faʻamau i totonu o le fesoʻotaʻi - o se mataʻutia ma o le a faʻaalia se kiliva i luga o le lau.
  2. Faatusatusa le numera o le fasipepa ma le numera i luga ole pu.
  3. Faaaoga se lua mataua o le vaifofo i le tamailima.
  4. Faaaoga se matāua i le vaega faʻafefe o le faʻamau.
  5. Faatali mo taunuʻuga ma faʻatusatusa i le tau o loʻo faʻaalia i luga o le paipa i le fofo faʻafoe.

E faʻapefea ona maua le suʻesuʻega:

  1. Faʻaofi le pito i luma o le siaki faʻamau faʻatasi ma fasi pepa paʻu i totonu o le potu seia maeʻa.
  2. Faatusatusa le numera o le laina i luga o le paipa ma le iuga i luga o le lau.
  3. Faia se faʻamaʻi e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga masani.
  4. Fai se toto faataitai pe'ā uma ona faʻaalia se matāua i luga o le lau.
  5. Faatali mo taunuuga.

Tau mo le mita ma mea taumafa

Vaega o Suʻega Kleverchek le aofaʻi Nu 50 - 650 rubles

Faʻavavega faʻavaomalo Nu. 100 - 390 rubles

Siaki siaki TD 4209 - 1300 rubles

Siaki siaki TD-4227A - 1600 rubles

Siaki siaki TD-4227 - 1500 rubles,

Siaki siaki SKS-05 ma siaki siaki SKS-03 - e tusa ma le 1300 rubles.

Manatu faʻatau

O le Clover Check na faʻaalia ai ona malosi na faʻaaoga e tagata faʻapitoa ia latou iloiloga. O faʻamatalaga lelei e taʻu mai ai le tau maualalo o mea taumafa, o le gaioiga o le masini, o le fua o le toto ma le manatua tele. O nisi tagata e le fiafia i latou e matauina o le mita e le o lelei ona galue.

Clover Siaki loʻu tama na faʻatauina au ona o le masini tuai na gau. I le taimi muamua, na ia tali atu ia te ia ma le masalosalo ma le le talitonuina, ao lumanai lena, ina ua uma, na faaulufale mai. Ona ou tausaafia saʻo lava lea i ai ona o le tele o lona lapoa ma le lapoa lapoa ma le numera tele lava. E manaʻomia foi se paʻu itiiti o le toto - o lenei mea e matua faigofie lava. Ou te fiafia i le talanoa mataala. Ma o tamaiti i le taimi o le auiliiliga e matua malie lava.

Antonina Stanislavovna, 59 tausaga, Perm

Faʻaaogaina tausaga e lua Clover Siaki TD-4209. E foliga mai o mea uma na lelei, o le tele e talafeagai, faigofie o le faʻaoga ma le faʻatinoga. Talu ai nei, o le E-6 sese ua masani ona faia. Ou te aveeseina le fasi pepa, toe tuu i ai - ona masani ai lea. Ma o le tele o taimi. Ua faʻamaonia muamua.

Veronika Voloshina, 34 tausaga, Moscow

Sa ou faatauina se masini ma se tautalaga tautala mo loʻu tama. E laʻititi lona vaʻai ma e tau le mafai ona iloa le eseesega i le tele o numera i luga o le faʻaaliga. O le filifiliga o masini e iai se galuega faapena e laiti. Ou te fia fai atu ou te leʻi faanoanoa i le faʻatau. Fai mai tama o le masini e aunoa ma ni faafitauli, e galue e aunoa ma se faalavelave. I le auala, o le tau o faʻataʻitaʻiga e taugofie.

Petrov Alexander, 40 tausaga, Samara

CloverChek glucometers - o le tau sili ona aoga mo tupe. Latou te galulue i luga o le elekene mataupu faavae o le fuaina, lea e mautinoa ai le saʻo maualuga o le suʻesuʻega. O loʻo i ai se mafaufauga tele ma le faʻatusatusaina o fua faʻatatau mo le tolu masina. Na manumalo o ia i le tele o iloiloga lelei, ae o loʻo i ai foi tali le lelei.

Tuua Lau Faamatalaga