Le aʻafiaga o le fualaau faasaina Sparex ma le pancreatitis

O Sparex o se myotropic antispasmodic, o loʻo i ai se aafiaga faʻamalosi i muso mumu o le gastrointestinal tract, e fesoasoani e faʻamalo spasma e aunoa ma le afaina o le motumotu atoa.

Faiga o foliga - gelatin capsules, latou te aofia ai le faʻafefiloi o paʻu ma pulu. O le tasi capsule e aofia ai le eletise gaosi i se metotia e 200 mg - mebeverine hydrochloride + isi vaega - hypromellose, diokide, povidone, magnesium stearate.

E tasi le pusa o vailaʻau e mafai ona aofia ai le 10, 30 poʻo le 60 capsules. O pusa e teu i paʻu, ma le mea mulimuli i totonu o ato pepa. I totonu o le afifi ua tuʻuina atu ai faatonuga mo le faʻaaogaina o Sparex ma se faʻamatalaga auiliili o fualaau.

E mafai ona e faʻatau togafitiga i se fale talavai. O le tau o capsules umi-gaioiga o le 300-400 rubles (mo le 30 vaega), e fuafua i le kamupanī. E manaʻomia le faʻatau o se fomaʻi.

Faamatalaga lautele o le fualaau faasaina Sparex

Sparex o se antispasmodic, ei ai lona aafiaga tuusao i maso mumu o le gastrointestinal tract (o lona uiga o le aafiaga i luga o le atigilima tele). E le solia e le vailaʻau le atoatoa o le peristalsis, e le faʻaalia ai se mea faʻapitoa. Aveina o laumei ile vaega pe poloka atoa foi spasms.

E le maua le vailaʻau faʻasaina i le plasma toto. Tesea mai le tino e ala i metabolites: sili atu ma urine, se vaega itiiti i le talo. O le auupega o loʻo faʻaalia e se fale uumi, lea e le maua ai se aofaʻiga taua o fualaau faasaina.

Tofi i tamaiti e sili atu i le 12 tausaga le matutua mo le togafitiga o le le atoatoa o le gaioiga o le gastrointestinal tract, lea e faʻaalia i ogaoga tiga i totonu o le manava.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • Manuia o le gasegase o ituaiga eseese, e aofia ai pe a fai o patho o le mafuaaga.
  • O le maʻi tigaina o le bowel.
  • Vaʻaia ma le biliary colic.

E le fautuaina mo le faʻaaogaina ma le gasegase poo le mauaina o lagona lelei i fualaau faasaina atoa poo vaega foi o fualaau faasaina, ao gaso ma maitoto.

Aua le faʻamaonia i tamaiti e leʻi oʻo i le 12 tausaga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

I le iloaina o le a le mea e fesoasoani i ai vailaau, sei tatou iloa pe faapefea ona ave? E tatau ona faʻaaoga le vailaʻau faʻalua i le aso, o le vailaau e tasi le pulou o le umi faaumiumi.

O le faʻataʻitaʻiga e faia i le 20-30 minute ao lei faia le taumafataga. Inu le tele o vai. I le taimi o togafitiga togafitiga, e tatau ona mataʻituina le inu ava. E mafai ona e inu faʻatasi ma le pancreatitis e masani lava pei ona faatonuina e se fomaʻi.

O le meafaigaluega e mafai ona fesoasoani e aveesea le colic, faʻaleleia le gaioiga o le gastrointestinal tract, ae le afaina ai le motumotu o le maʻi. O se fuataga masani o le 400 mg o le gaioiga gaosi i le aso, o le umi o le togafitiga e fuafuaina taitoatasi.

E le o maua faʻamaumauga faʻamaonia faʻamaonia. Ae ui i lea, o iloiloga a fomaʻi e le o fautuaina le inuina o le ava i le taimi o togafitiga, talu ai e ono i ai se faaitiitia o le taunuuga.

Aʻo lei oʻo i le fesili "iloiloga o tau ma analogues", matou te maitauina o laulau e le fautuaina e ave i le taimi o le maitaga. Afai e faʻamaonia capsules mo le lactation, ona tatau lea ona lafoaʻi le susu.

I le taimi o togafitiga, e aʻafia ai aʻafiaga i itu:

  1. Tesea.
  2. Ootia.
  3. Faʻasolosolo le tumau poʻo le manava.
  4. Urticaria.
  5. Sogi o mata.
  6. Angioneurotic edema.

Ole faʻasologa o mea ole tino e faʻaalia e ala i le faʻaleagaina ole gaioiga ole tino.

E leai se vaifofo ia Sparex, o le mea lea, o le tagata maʻi e mulumulu ma le manava, e fautuaina togafitiga faʻasolosolo ina ia faʻaumatia faʻamatalaga faʻalavelave.

Faʻamatalaga ma analogues

O faʻamatalaga e uiga i vailaau faʻasaina e fefiloi, ae le tele. E mafai e le tasi ona nofofua i ni manatu sili ona lelei e matauina ai se vave vave ma lelei le taunuʻuga, faʻapea foʻi ma ni manatu le lelei mai tagata e leʻi lagona le togafitiga.

O le tau o le fualaau faasaina e matua laitiiti lava pe afai e faatonuina mo se taimi puupuu. Ae ui i lea, o le faatauina faifaipea e taʻitaʻia ai le mea moni e faʻapea o tagata o loʻo suʻe ni togafitiga taugofie ma se mea faapena.

O mea maualalo maualalo e aofia ai: Niaspam, Mebsin, Meverin - papa maʻalogoa i le fausaga o le fale o loʻo i ai le mea taua. Analogs mo le togafitiga o Trimedat, Trigan ma Neobutin.

Faʻamatala puupuu o analogues:

  • Trimedate o se antispasmodic o le vaega o le myotropic, e saofagā i le faʻatonutonuina o le motility digestive. E ave i le tautala, solo i lalo i le vai, e le mafai ona faʻatau. E oʻo i le 600 mg o loʻo faʻatulagaina i le aso. O le tau o le 100-125 rubles.
  • E fesoasoani le Niaspam e faʻamalolo ai spasms gastrointestinal, e faʻaaogaina o se vaega o le togafitiga faʻapitoa o le pancreatitis reactive, biliary colic. E fautuaina le lapataiga i le taimi o le maitaga ma le susu. E fia capsule e ave i le aso? O le fualaau e 400 mg, vaevaeina i ni talosaga se lua. I se isi faaupuga, o se pi i le taeao ma le lua i le afiafi. O le togafitiga e eseese mai le 2 i le 4 vaiaso.
  • Meverin o loʻo i ai le vaega taua o le mebeverine hydrochloride. E fautuaina mo pathoces o le ate, pancreas, iniseti. Aua le faatonuina i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. Ave 200 mg i le aso (1 capsule) afa itula ao lei faia se taumafataga.
  • O le mafuaʻaga e maua ai le faʻaoʻo, faʻafefe-inflammatory, antispasmodic ma antipyretic. Ave se papa maa e tolu i le aso. O faʻamatalaga e uiga i tagata gasegase e faailoa mai e vave ona faʻaumatia le tiga.

I le taimi masani, ava malosi ma isi pathoces, Sparex e tatau ona faatonuina e se fomaʻi. O le fualaau e faalagolago i uiga. E le fautuaina e suitulaga i ni ana lava mea e tasi. O le lelei o le vailaau faʻasaina e aofia ai se vave vave, i se tau maualalo, se tupu e le masani ai o ni mea le lelei.

O le aʻafiaga o antispasmodics i luga o le tino o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Totogi mo mea faʻapitoa i falemaʻi i Moscow

faaumiumi gaioiga gaioiga200 mg30 pcs≈ 360 rubles
200 mg60 pcs.≈ 581.5 i.


Fomaʻi iloilo e uiga i le toesea

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

I maʻi e maua i gasegase gasegase, e vave vave ona aveese e Sparex mea sili ona le lelei - o nei mea e le mautonu ma tiga, lea e mafua ai le le toʻa i le olaga i aso faisoo. E aoga mo le toomaga o le tiga i le biliary dyskinesia, faapea foi i le tuufaatasiga tuufaatasi ma le UDCA fualaau faasaina mo cholelithiasis.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O loʻo i ai se faʻavavega vave o le antispasmodic ma mo se taimi umi e faʻaitiitia lagona le lelei ma le tiga e fesootaʻi ma faafitauli o le gastrointestinal, aemaise lava i ona vaega maualalo. O le mea la lea, o le aoga o le intestinal ma le biliary colic, o lea la, o se tasi o fualaau o filifiliga mo togafitiga o nei tulaga. Ma e na o le 2 taimi i le aso e tatau ona faia, ona o le faasaolotoina umi o le mea galue, lea, i loʻu manatu, e tatau foi ona gauai faapitoa.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Se fualaau lelei o le vaega filifilia o le antispasmodic. E faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa ma tutoatasi mo togafitiga ma le aveesea o tiga i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. Galuega vave mo le 15 minute. Faʻaalu 2 taimi i le aso i luga o se manava gaogao, 20 minute ao leʻi oʻo i taumafataga, e oo atu i le 10-14 aso mo le tiga, ona - pe a manaʻomia. Leai se itu aʻafiaga na maitauina. Taugofie le tau.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le vailaʻau e aʻafia i le vaega o vailaʻau o le filifilia o le myotropic action (o le mea galue malosi o le mebeverine hydrochloride). I le faaitiitia o le leo o musele malie o le manava, manava, pelelele ma le papacreatic duct, e le faaitiitia ai le leo i lalo o le tulaga masani. E mafai ona e taʻua lana gaioiga "normotonic." O loʻo faʻaalia i le togafitiga o le maʻi o le manava, o le hepatic colic, o gallstone ma nisi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. Tau maualalo e faʻatusatusa i nisi o analogues.

I a latou faiga ma e tusa ai ma iloiloga o tagata gasegase, e le o maitauina.

Le filifiliga sili mo le fua o le faʻatinoga-tau aogā. Tagata e gaosi oloa i totonu o le atunuu, e ui lava mai mea e masani ai Europa.

Suʻega o togafitiga Sparex

"Sparex" sosola ese. I le vaitaimi o le faigata, sa itiiti sona fesoasoani e fesoasoani ai ia te au. O lenei ou te inu i aso uma, aua sa i ai se taotoga, e leai ni osofaiga. A aunoa ma Sparex, o tiga ma bloating sa i ai pea i taimi uma, e le o le tulaga lea i lenei taimi. Ma ioe, o le tiga i lou gutu na mou atu foi. O nisi taimi e mafaufau ai tagata i le lafoaia o le taotoga, aʻo ia aumaia ia te au le toomaga. Ou te le matamata i se pa puipui i le fale.

I le togafitiga o le tiga i le pancreatitis, sa fesoasoani ia te au le laina Rusia o Duspatalin, le fualaau faasaina Sparex. Faʻamālōlōina ma le manaia tiga i totonu o le sefulu minute talu ona maeʻa le talosaga. I le taimi muamua, ina ua ou mafatia i le tiga i le pancreatitis masani, na ou inu i le vasega Duspatalin, ae o lenei ua ou fiafia ia Sparex, talu ai e foliga mai ia te aʻu saogalemu, e mafai ona faaaoga e tamaiti mai le 12 tausaga, faaopoopo atu i le vasega o le faafitauli e alu ese mo se taimi umi. Ou te lei matauina ni mea le lelei o le tino.

Na ou maua se mea faaopoopo faaopoopo i le taimi o le taumalulu ma e tatau ona ou mulimuli i se taumafataga faatasi ai ma gaoioiga faaletino, e pei ona tusia e laʻu tusitala, i le afiafi, ina ua uma ona inu lefir, lea na avea ma vaega o laʻu meaai, gasegase ma le afaina, na ou tamoe i le fale talavai. O iina sa ou faatauina ai Sparex, lea na fautua mai ia te au e se fomai tipitipi. Ina ua mavae le 10 minute, sa leai lava se tiga, o lea na ou matua fiafia lava ma faaauau ai laʻu meaai ma le faaaogaina soo o Sparex, ao ou faitauina e le mafua ai ni uiga le lelei ma e mafai ona umi se taimi.

Sparex na faatonuina e se tagata gastroenterologist pe a iloa se maʻi gasegase gall. O le gaioiga e talitutusa ma le "Drotaverinum", faʻasaʻo le spasm ma faʻafesoʻotaʻi le gastrointestinal tract, lea e tatau mo loʻu maʻi. O le pulu e samasama, lapoa, mo le 1 dose 1 capsule. I osofaʻiga ou te inu ai se tasi papa maa, e sau pe a ma le 15-20 minute. E pei ona faatonuina e se fomaʻi, ia faʻaoga 3 taimi i le aso pe a uma taumafa. E leʻi i ai ni aʻafiaga itu, i le isi itu, na amata ona ou lagona le sili atu. O le faʻamatalaga o loʻo faamatalaina ai le aʻafiaga o le vailaʻau e avea o se faʻaleleia lautele ile vaega o meaʻai. Ou te inu i taimi taʻitasi pe a faʻaalia le maʻi. O le taimi nei o lenei mea faigaluega o taimi uma lava i laʻu vailaau vailaʻau ma e oʻo foʻi i laʻu ato!

O lenei fualaau faasaina na fautuaina mai ia te aʻu e se fomai tipitipi e tutusa ma se tasi, sili atu ona lauiloa, ae sili atu ona taugata. Talu ai ona e leai sau filifiliga i lena taimi - e mafai ona ou onosaia tiga ogaoga i le taimi o le faigata o le pancreatitis, pe ave se analogue - na ou faatauina mai. Ae na le aoga le faʻaaluina o tupe. Na fesoasoani le fualaau faasaina, ua leai se tiga, ae i le taimi lava lea e amata ai le gasegase ogaoga, o le manava ma le fiavalea. Muamua, e taua i le setete lautele o le soifua maloloina, ae o vailaau i le tulaga ua le toe ave. O le aso na sosoo ai o mea uma na alu ese. O lenei la o le faʻatautaia atoa o loʻo i totonu o le vailaau vailaʻau. Toa leaga.

Na ou tago i lenei fualaau faasaina i le taimi o le tigaina o le maʻi o le manava ma le duodenum. Talu mai le colin intestinal during the exacerbation ua matua iloga lava, o lenei fofo na avea ma oʻu faaolataga. O le tiga na mou atu i le aso muamua, ma o le aafiaga na tumau ai togafitiga mulimuli ane. Ou te aveina foi Sparex i taimi o le faamai ma i uluai faailoga o le gastritis ina ia aloese mai le toe foi mai o le maʻi. E faigata ona puʻeina le lelei o Sparex i le taimi o togafitiga o fualaau oona, na "leiloloa," e pei ona i ai, ae i togafitiga mulimuli ane o loo faaalia pea ia lava.

"Sparex" e faʻamalieina atoatoa le tiga i le taimi o le faʻalavelave tele o le maʻi gallstone. Pau lava le faafitauli i le faʻatagaina o le tigaina i le faaiuga o le vasega. O le gastroenterologist o loʻo faʻamatalaina lenei mea ma le faʻalauteleina o le lagona lelei i mebeverine, ae mo au, o le faaopoopo mai le sili atu nai lo se mea itiiti. Ou te ave foi se capsule i le taimi o le aso malolo "zazhora" e le aofia ai le televave.

Pharmacology

O se antispasmodic o le myotropic action, ei ai lona aafiaga tuusaʻo i muso mumu o le gastrointestinal tract (e masani lava o le manoa lapoa). Faʻaitiitia le spasm e aunoa ma le aʻafiaina o le motile masani o le intestinal motility. Faʻatagaina le phosphodiesterase. Na te faʻaleleia le maualuga o le adenosine monodiphosphoric acids. E leai sona aʻafiaga faʻapitoa.

Pharmacokinetics

Pe a faʻaalia i le tautala, e maua ai le hydrolysis ma e le maua i plasma. E faʻafefiloi i le ate i le vailaʻau veratric ma le ava malosi. E mafua ona o fatugaʻo i foliga o metabolites, i ni mea laiti i talo. Mebeverin capsules ei ai le meatotino o le faʻasaologa umi. E tusa lava pe a maeʻa ona toe faʻafoʻiina, e leai se aofaʻiga taua e matauina.

Faiga faʻapolopolo

Capsules of action lengths are gelatin malosi, numera Numera 1, samasama, o mea o loʻo i totonu o kapula o se faʻafefiloi o granules ma le paʻu paʻepaʻe pe toetoe lava a paepae, e faʻatagaina laula.

1 pulou.
mebeverin hydrochloride200 mg

Tagata faʻatau: colloidal silicon dioxide (aerosil) - 5 mg, hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose) - 38 mg, povidone K90 - 5 mg, magnesium stearate - 2 mg.

O le tuufaatasiga o le gelatin matala: pusa: titanium dioxide - 1.378 mg, gelatin - 44.522 mg, quinoline lanu samasama - 0.308 mg, lanu samasama lanu samasama - 0.003 mg, cap: dioxide - 0.689 mg, gelatin - 28.686 mg, quinoline colored yellow - 0.199 mg, lanu samasama lanu samasama - 0.002 mg,

10 pi. - pusa tioata (1) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - pepa faʻaola (3) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - afifi paʻu (6) - pepa o pepa pepa.
15 pcs. - afifi paʻu (2) - pepa o pepa pepa.
15 pcs. - pepa faʻaipoipo (4) - teuina o pepa pepa.

Totonu, tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 12 tausaga, 1 capsule (200 mg) 2 taimi / aso 20 minute aʻo leʻi 'ai (taeao ma afiafi). Fufulu atoa i le vai.

Faʻaiʻuga

Tigā, ulu, maʻi manava, faʻaoʻo.

Tali atu i le Allergic: urticaria, Quincke's edema, fulafula o foliga ma le le fia tupu.

  • vaʻaia o le mea oona (e aofia ai le mafuaʻaga o se faʻamaʻi faʻamaʻi),
  • tootoo o le intestinal
  • biliary colic
  • afaina o le manava.

I tamaiti e silia ma le 12 tausaga:

  • gasegase galue o le gastrointestinal tract, faatasi ai ma le tiga o le tino.

Pancreatic pancreatitis pills

O le pancreatitis o le pancreas e maua mai i foliga masani ma le masani ma taʻitaʻia ai i taimi uma le solia o le faʻaogaina masani. O mafuaʻaga taatele o faʻamaʻi o le faʻaaogaina o le ava malosi, le lelei o mea taumafa ma le i ai o le gallstone faamaʻi. E tatau ona ave laulau e pei lava ona faatonuina e le fomaʻi.

E le o tagata uma e iloa po o fea o fualaau e sili ona lelei mo le mumū o le pancreas. Pe a iloa le pancreatitis, o vailaʻau nei e masani ona faʻataʻitaʻiina:

  • vailaʻau faʻasolo i le enzyme (Panzinorm, Festal, Creon),
  • antispasmodics (Drotaverinum, Spazmalgon, No-shpa),
  • suauu eletise eletise eleʻele (Omez, Omeprazole, Rabeprazole, Nexium, Famotidine),
  • vailaʻau
  • faʻataʻitaʻiga (Gastal, Rennie, Rutacid, Vikair),
  • analgesics (Aspirin, Baralgin, Analgin),
  • NSAIDs (Ketorol, Meloxicam, Nalgesin, Celebrex).

I le i ai o pancreatitis, e masani lava ona faʻaaogaina meaʻai. O lenei vaega e aofia ai Tserukal, Motilium, Domperidon, Trimedat. O le filifiliga o vailaau e faʻalagolago i le ituaiga o le mumū (ogaoga poʻo le faʻasolosolo). I totonu o le pancreatitis, o loʻo faʻaaogaina muamua le au mai le NSAID. I tulaga ogaoga, aʻo puipuia le tiga, e mafai ona faʻataʻitaʻiina talakalame o le nakoti.

Le faʻaaogaina o sui soʻo

O le pancreatite o aso e mafai ona togafitia i sauniuniga o le enzyme. O loʻo maua i le pepa laupepa.O le Panzinorm 10000 o vailaau faʻapitoa ua faʻamaonia lelei lava. O lenei togafitiga e totogi ai le le lava o le galuega o le pancreatic ona o le mumū. O le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai le tele o enzymes (lipase, amylase, protease), lea e fesoasoani i le gaosia o meaai.

Panzinorm e sili ona aoga mo le faʻafefe (o le solia o le faʻaleagaina o meaʻai). O lenei vailaʻau e tatau ona faʻaaogaina i fafo atu o le vaitau o le faʻavavevaveina o le faʻamaʻi. Panzinorm e le o faʻaaogaina mo le pancreatitis. O le vailaau e faʻasaina i tamaiti ei lalo ifo o le 3 tausaga le matua, faatasi ai ma le cystic fibrosis laiti, i le taimi umi o pancreatitis ma le le gauai i le fualaau faasaina.

E le fautuaina e ave Panzinorm i le maitaga. O aʻafiaga le talafeagai e masani ona mafua ona o le tele o fualaau oona. O Penisital, Mezim ma Creona e masani ona faʻaaogaina. O tapenaga o le Enzyme e mafai ona faʻamaonia ai le galuega a le okeni mumū ma faʻaitiitia le tiga.

Paina Faʻasaʻo Polokalama

O le tiga o le faailoga taatele lea o pancreatitis. O vailaau nei o le a fesoasoani e faʻaaogaina:

Tele faʻaaogaina antispasmodics. O lenei vaega e aofia ai No-shpa, Nikoshpan, Drotaverin, Papaverin, Duspatalin, Dycetel. O le sili ona aoga o faʻamatalaga o le myotropic action (Sparex, Dietetel, Duspatalin). O le Dietetel ei ai sona aafiaga taua i luga o okeni o le gastrointestinal tract. E afaina ai le faagasologa o ions calcium e ulufale atu i sela, lea e tau atu i le malologa musika.

O le aoga o lenei vailaau e le afaina ai le gaioiga o le fatu. O le Ditetel ua solia i le tulaga o le lactase, le galactose o le le faapalepale ma le faateleina o le lagona o se tagata i lenei vailaau. O NSAID i le ituaiga o laupepa e le masani ona faʻaaogaina.

E afua ona o lo latou aafiaga le lelei i le manava ma le fatu. O le faʻaaoga umi o NSAID e mafai ona mafua ai le gastritis ma le maʻi fatu. Mai lenei vaega o vailaʻau, faʻaaogaina Diclofenac ma Ketorol. O le aspirin faigofie po o le talatalanoa o le a fesoasoani e faʻaitiitia le tiga o le tiga.

Le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga ma soʻo se mea faʻapitoa

Togafitiga o pancreatitis e masani ona aofia ai le faʻaaogaina o papa maʻa.

E faʻaaogaina e puipuia le mucosa duodenal. O le afaina o le pancreas e faʻaleagaina ai le faʻaogaina o bicarbonates, lea e puipuia ai le membrane mucous o le manava ma le inumaga mai mea oona. O fualaau faasaina e pei o Rennie, Gastal, Vikair, Rutatsid ua faatonuina. Vicair o se fomaʻi faʻatasi.

E faʻamamaʻa ai le maso masima ma faʻafefe ai le vailaʻau. Faʻatasi ai ma laʻau, o loʻo faʻaaogaina i foliga o gels mo le faʻafofoga tautala e faʻaaoga (Fosfalugel, Almagel). Faatasi ai ma se tuufaatasiga o pancreatitis ma le gastritis ma le maualuga maualuga, o le H2 histcepters blockers and proton pump inhibitors e masani ona faatonuina. E aofia ai Famotidine, Omeprazole, Pantoprazole, Nexium, Pariet.

I le pancreatitis, o fualaau oona ua faatonuina ia amanaia le matua o le maʻi ma le malosi o le maʻi. O nisi taimi o faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma vailaʻau. O nei mea ua faatonuina ina ia puipuia ai faʻalavelave faʻalavelave. Faʻalautele televise masini e faʻaaoga.

2 O le a le mea e fesoasoani ia Sparex

Mo tagata matutua, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo ia soliga:

  • biliary / intestinal colic,
  • faʻaaliga o pancreatitis,
  • togafitiga o le biliary tract,
  • vaʻaia o maso masele o le manava (e aofia ai i latou e faʻavevesi ona o mea faʻaleagaina),
  • afaina o le manava.

Mo talavou, o vailaau ua faatonuina mo le le atoatoa o le gastrointestinal tract, lea eo mai faatasi ma le tiga i totonu o le manava.

3 Gaioiga faʻataʻitaʻi

O fualaau faasaina e faatatau i antispasmodics ma ei ai sona aafiaga tele, e aafia ai maso masele o le inumaga. E faʻamavaeina ni vavave e aunoa ma le aʻafiaina o le motumotu. E le gata i lea, o le vailaau faasaina e taofia ai le gaosia o le phosphodieserase ma faatulaga ai le maualuga o le adenosine monodiphosphoric acid (cyclic). Pharmacodynamics o le fualaau faasaina e le o aafia ai aafiaga faʻapitoa.

A maeʻa ona tago i le vailaʻau, ona pasi lea o le vai e aunoa ma le ulu atu i le plasma. E maua i le ate le mea na maua i le ate. I lenei tulaga, o le ava malosi ma le vera acid ua faia. O fatugaʻo e nafa ma le tosoina o le vailaʻau mai le tino. O fualaau o le vailaau faʻamaina e faʻaalia i le faʻamalolo umi. I le taimi lava e tasi, o le kumalu e toetoe lava a toesea i le faagasologa o le aveina o vailaʻau.

O fualaau faasaina e faatatau i antispasmodics ma ei ai sona aafiaga tele, e aafia ai maso masele o le inumaga.

4 O le tuufaatasiga ma le faʻavaeina o Sparex

O le faʻasalaga o le vailaʻau o capsules ma le umi faaumiumi aafiaga. I totonu oi latou o paʻu paʻepaʻe ma pama.

1 piliki o loʻo i ai le 200 mg o le mebeverine hydrochloride (mea faʻaaogaina). Isi elemene e aofia ai:

  • Aerosil
  • hypelloli,
  • magnesium stearate,
  • povidone K90.

Folasaga faʻafeiloaʻi Sparex Form yellow - capsules faʻatasi ma se faʻagasologa umi.

O le gelatin capsule e aofia ai:

  • titanium dioxyide
  • gelatin
  • lanu samasama ("goto" ma le quinoline).

E tasi le pusa e mafai ona aofia ai 60, 30 po o 10 granul. O pusa taʻitasi e tuʻuina mai ma faʻasalalauga mo le faʻaaogaina.

Isi auala ma metotia o togafitiga

O le fulafula o le pancreatic e masani ona faʻaalia i le nausea ma le vomiting. Ina ia mafai ona faʻaitiitia nei faailoga, e fautuaina e ave faʻataʻitaʻi. Latou te faʻatonutonuina le faʻamalosivale o le faʻaogaina o le tino. O se sui iloga o lenei vaega o fualaau faasaina o le Motupeum. O lenei mea o se sui sooupu o galuega autu. O le faavae o le vailaʻau o le vailaʻau o le vailaʻau.

I le gasologa o le pancreatitis, e faʻaaogaina ai le inhibitors protease. O le tasi piliki e togafitia ma puipuia se osofaiga lona lua e le o taimi uma lava. O togafitiga togafitiga e aofia ai meaʻai maloloina, teena o le ava ma le sikaleti. I le vevela tele o le gland, o togafitiga e faia i se falemai.

Afai e manaʻomia, faʻapipiʻiina le tino. I le popofou o le aso, e manaʻomia ai le faʻatagaina atoa o meaʻai. Afai o le pancreatitis ua atiaʻe e faasaga i le talaaga o le maʻi gallstone, e manaʻomia le aveeseina o maʻa.

Pills i lenei tulaga e le aoga. O le mea lea, o le faavae mo togafitiga o pancreatitis o le faʻaaogaina o sauniuniga o le enzyme, painkillers and diet.

E mafai ona faʻaleagaina e le tagata ia te ia lava le maʻi ma e oʻo atu ai i ni aʻafiaga ogaoga e oʻo i le siama o le gland.

Le aʻafiaga o le fualaau faasaina Sparex ma le pancreatitis

O le fualaau faasaina Sparex ua lelei ona faavaeina o ia o se antispasmodic, lea e fesoasoani i le inumaga ma le gastric colic, faamai o le biliary tract ma isi pathoces. Tau taugata i falemaʻi a Rusia, o le umi o le faʻaalia ma le fetaui o fuataga o loʻo faia ai nei capsules e sili ona taatele i totonu o le faitau aofaʻi.

2O le a fesoasoani ia Sparex

Mo tagata matutua, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo ia soliga:

  • biliary / intestinal colic,
  • faʻaaliga o pancreatitis,
  • togafitiga o le biliary tract,
  • vaʻaia o maso masele o le manava (e aofia ai i latou e faʻavevesi ona o mea faʻaleagaina),
  • afaina o le manava.

Mo talavou, o vailaau ua faatonuina mo le le atoatoa o le gastrointestinal tract, lea eo mai faatasi ma le tiga i totonu o le manava.

3 Gaioiga faʻataʻitaʻi

O fualaau faasaina e faatatau i antispasmodics ma ei ai sona aafiaga tele, e aafia ai maso masele o le inumaga. E faʻamavaeina ni vavave e aunoa ma le aʻafiaina o le motumotu.

E le gata i lea, o le vailaau faasaina e taofia ai le gaosia o le phosphodieserase ma faatulaga ai le maualuga o le adenosine monodiphosphoric acid (cyclic).

Pharmacodynamics o le fualaau faasaina e le o aafia ai aafiaga faʻapitoa.

A maeʻa ona tago i le vailaʻau, ona pasi lea o le vai e aunoa ma le ulu atu i le plasma. E maua i le ate le mea na maua i le ate. I lenei tulaga, o le ava malosi ma le vera acid ua faia. O fatugaʻo e nafa ma le tosoina o le vailaʻau mai le tino. O fualaau o le vailaau faʻamaina e faʻaalia i le faʻamalolo umi. I le taimi lava e tasi, o le kumalu e toetoe lava a toesea i le faagasologa o le aveina o vailaʻau.

O fualaau faasaina e faatatau i antispasmodics ma ei ai sona aafiaga tele, e aafia ai maso masele o le inumaga.

4 Faʻavae ma le tuʻuina atu o Sparex

O le faʻasalaga o le vailaʻau o capsules ma le umi faaumiumi aafiaga. I totonu oi latou o paʻu paʻepaʻe ma pama.

1 piliki o loʻo i ai le 200 mg o le mebeverine hydrochloride (mea faʻaaogaina). Isi elemene e aofia ai:

  • Aerosil
  • hypelloli,
  • magnesium stearate,
  • povidone K90.

Folasaga faʻafeiloaʻi Sparex Form yellow - capsules faʻatasi ma se faʻagasologa umi.

O le gelatin capsule e aofia ai:

  • titanium dioxyide
  • gelatin
  • lanu samasama ("goto" ma le quinoline).

E tasi le pusa e mafai ona aofia ai 60, 30 po o 10 granul. O pusa taʻitasi e tuʻuina mai ma faʻasalalauga mo le faʻaaogaina.

Tina ma le lactation

O se fualaau faasaina i le vaitaimi o le gaioiga ua naʻo totonu lava o mataupu e maua ai le manuia i le tino o le tino e sili atu le lamatiaga mo le atinaʻeina o le tamaititi e leʻi fanau mai. I le lactation, o le inuina o fualaau e le manaomia, aua o mea mai lona tuufaatasiga e mafai ona ulu atu i susu susu.

Sparex i le vaitau o le fanauina o se tamaititi ua faʻamaonia pe afai o sili atu i le tino o le tina e sili atu i le lamatiaga mo le atinaʻe o le tamaititi e leʻi fanau mai.

10 O le ava malosi

E le manaʻomia le tuʻufaʻatasiga o vailaʻau i le ava malosi. E mafua lenei mea i le malosi o le ethanol e faʻaititia ai le vailaʻau o le vailaau mo togafitiga o le vailaʻau faʻamalosi o le vailaʻau. E le gata i lea, o nei meainu e maua ai se avega mamafa i fatugaʻo ma le ate.

E le manaʻomia le tuʻufaʻatasiga o vailaʻau i le ava malosi.

11 Faʻalavelave

Pe a faʻaaogaina se vailaau i luga o nifo, e mafai ona tupu se mea maualuga, lea e faʻaalia i le faateleina o le gasegase o le tino.

O le vailaʻau e leai se vaifofo, o le mea lea e manaʻomia ai e le tagata manua ona faʻamamā vave le iniseti, aveese le toega o elemene mai le tino. A maeʻa lenei mea, ua faʻamatalaina o ia i togafitiga faʻapitoa i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Ole tau o fualaau faasaina i falemaʻi i Rusia e amata ile 390 rubles. mo le 1 poloka 30 fualaau.

Faatonuga mo le faaaogaina Sparex

O vailaʻau faʻamaonia, o se vailaʻau oona o le gaioiga masani, ei ai lona aafiaga tuusao i maso masi o le vaega o meaʻai, tuusao o le atigilima tele. Ona o le leai o le vevela o vaega o loʻo galue malosi, o Sparex e itiiti lava lona faʻamaʻiina o togafitiga faafomaʻi, aʻafiaga, ma o le aʻafiaga o feusuaiga faʻasao e maualalo foi.

Aso faʻauma

E oo i le 24 masina. E faʻasaina le ave o vailaʻau ua uma ona maeʻa le ola.

I le le i ai o se aoga lelei mai le tagofia o le vailaau faʻasaina pe afai ei ai faʻamaoniga i lona faʻaogaina, e mafai ona e filifilia fualaau faʻatau fua, mo se faataitaiga:

  1. Trimedat. O se faʻamatalaga lelei o le myotropic action, lea e puleaina ai le motumotu o le intestinal ma faʻaleleia ai le faʻatinoga o le faʻaogaina o le tino.
  2. Duspatalin. Faʻaaogaina le taugata. E tutusa lona aafiaga. E le o se mea e le masani ai ma e naʻo le toe faia o le pulega.
  3. Trigan. E i ai sona aafiaga faʻamalosi. Faʻasolosolo, e tui i le IM 20 mg tasi. O le fuataga ua filifilia taitoatasi.
  4. Trimspa. O fualaau o le Antispasmodic e mafai ona ave mai le 12 tausaga. O le fua faatatau o aso taitasi e 200 mg i le tolu aso i le aso aʻo leʻi 'ai.
  5. Niaspam. Taumafa taugofie ma lelei. E mafai ona e faʻaaogaina mai le 12 tausaga.
  6. Neobutin. O nei laʻau e faʻatagaina e inu i tagata mai le 3 tausaga. O vailaʻau e filifilia taitoatasi ma le fomaʻi. O le fua faatatau mo tagata matutua mai le 100 i le 200 3 taimi i aso uma, mo tamaiti - 50 mg 2-3 taimi i le aso.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le vaega malosi o le fualaau faasaina i luga o maso masele o le atigilima tele, vave faʻafefeteina le toto, ae le afaina ai le motumotu. E fautuaina le Mebeverin mo maʻi faʻapitoa o le gastrointestinal tract, e avea o se vailaau tutoatasi po o se vailaau faʻasaina. Anticholinergic aafiaga e matua leai lava, o mea lelei lelei e mataituina 15 minute i le maeʻa ai o se fualaau e tasi.

Faatasi ai ma le faʻafofogaina o le togafitiga o le Sparex, o le vaega o loʻo galue malosi e ono aʻafia i le hydrolysis, o lea e le maua ai i le plasma. Metabeverin i totonu o le ate ua faʻafefeteina, o le faagasologa o le faʻavaeina o le ava malosi ma le vailaʻau verarica e tupu. O le gasegase o le metabolites e faʻateleina e fatugaʻo ma le urine, i se laʻititi laʻititi - faatasi ai ma le talo. O loʻo faʻaalia mai le tino o le meatotino o le faʻasaʻolotoga umi, o le mea lea, e ui lava i le faʻasolosolo o le togafitiga faʻasolosolo, e le o iai le aofaʻi o aʻa.

Faailoga mo le faʻaaogaina o Sparex

Lagolagosua-faʻasaoina otaota e fautuaina mo tagata matutua ma tamaiti mai le 12 tausaga ma le matutua, faʻamautinoa mo mafuaʻaga faafomaʻi. Sparex talafeagai mo le faʻaaoga i totonu o mataupu faʻapitoa:

  • biliary ma le intestinal colic,
  • vaʻaia o le mea oona,
  • colon syndrome syndrome.
  • mimitiina, faʻatasi ai ma le tiga paʻu o le paʻu paroxysmal.

Tosiga ma le pulega

O fualaʻau e faʻamoemoe mo le faʻafofoga tautala, aʻo manaomia se tasi o mea e inu ai i le 30-30 minute ao lei faia se taumafataga, faʻamaʻa i le tele o vai. O le togafitiga fautuaina mo tagata mamaʻi 12 tausaga le matua ma le matutua e 1 le laulau i le taeao ma le afiafi. O le umi ole togafitiga ole togafitiga e fuafuaina taitoatasi, fetuunai e le fomaʻi.

Faatonuga faapitoa

Talu mai le sauniuniga faafomaʻi Sparex e leai sona aafiaga i le fatugalemu o le tino, ao faagasolo le vaitau o le togafitiga e le tatau ai ona tuulafoaia le avetaavale, ae le o le auai i le mafaufau ma galuega e fesootaʻi ma le faateleina o le gauai atu. Tamaiti lalo ifo o le 12 tausaga le matutua ua matua faasaina le tuuina atu o se vailaʻau.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O se vailaʻau e mafai ona faʻapipiʻiina lelei i se faʻalavelave faʻapitoa ma sui o isi vaega o vailaʻau faʻasoifua maloloina pe faʻaaogaina eseese (faʻapitoa). I le tulaga muamua, ua mafai ona faʻatutuina e le tele o suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga: ua le atoatoa le fegalegaleaiga o fualaau faasaina. E lipotia lenei mea i faʻamatalaga auiliili mo le faʻaoga.

Contraindications

Ona o le leai o se faʻateleina o le vevela o vaega o loʻo galue malosi, o le togafitiga a Sparex e aofia ai le itiiti ifo o faʻamaʻi faʻamaʻi. O togafitiga faafomaʻi e faʻaaoga i le matutua o tamaiti i lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, o le faʻaleleia o le tino maʻi i vaega faʻapitoa (mebeverin poʻo isi mea e faʻaaoga ai nei kapula).

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

O le vailaʻau e faʻatau atu i se fale talavai, tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga. Soifua maloloina - 2 tausaga, ona maeʻa ai lea o le vailaau e tatau ona lafoaʻi. Teu Sparex i se mea matutu, malulu, pouliuli i le vevela e le silia ma le 25 tikeri. Ia mautinoa ia mautinoa o tamaiti laiti o le a le mauaina ia vailaau faʻalauiloa ma o le a latou le faʻaaogaina e aunoa ma le faʻauluina.

Analogs o Sparex

Afai o le togafitiga o le Sparex mo le tino e vaivai pe le atoa foi, o le fomaʻi e faʻaalia muamua se sui. O faʻatusatusaga lelei o fualaau ia:

  1. Trimedat. O le myisropic antispasmodic e faʻamautuina ai le mimiti o le vaega o meaʻai, e fesoasoani i le gaioiga o le gaʻo. E sili ona aoga mo le colic intestinal. E tatau ona e inu faalua i le aso mo 1-2 laulau, inu tele vai.
  2. Trigan. O se antispasmodic lenei ma se faʻalogiga o le analgesic, lea e faʻaaogaina ai faʻamatalaga antispasmodic, e faʻatonuina i le intramuscularly 20 mg i le taimi. O le faʻasolosolo e faʻaleleia taitoatasi.
  3. Trimspa. O pusa e maua ai le aafiaga antispasmodic e mafai ona ave i tagata mai 12 tausaga ma luga atu.O le suʻega i aso uma e 200 mg 3 taimi i le aso ao leʻi 'aʻai. Faʻaaogā uma fualaau aina, aua nei faʻatau.
  4. Neobutin. O ia laulau e mafai ona tuʻuina atu i tamaiti mai le 3 tausaga le matutua ma sili atu, faʻafetaui taʻitasi le vailaʻau faʻatasi ma le fomaʻi. O tagata matutua e faʻataʻitaʻiina le 1-00-200 mg faʻatolu i le aso; o tamaiti ua faatonuina 50 mg ma le numera tutusa o auala.

10 Fesootaiga o le ava

E le manaʻomia le tuʻufaʻatasiga o vailaʻau i le ava malosi. E mafua lenei mea i le malosi o le ethanol e faʻaititia ai le vailaʻau o le vailaau mo togafitiga o le vailaʻau faʻamalosi o le vailaʻau. E le gata i lea, o nei meainu e maua ai se avega mamafa i fatugaʻo ma le ate.

E le manaʻomia le tuʻufaʻatasiga o vailaʻau i le ava malosi.

11 Faʻalavelave

Pe a faʻaaogaina se vailaau i luga o nifo, e mafai ona tupu se mea maualuga, lea e faʻaalia i le faateleina o le gasegase o le tino.

O le vailaʻau e leai se vaifofo, o le mea lea e manaʻomia ai e le tagata manua ona faʻamamā vave le iniseti, aveese le toega o elemene mai le tino. A maeʻa lenei mea, ua faʻamatalaina o ia i togafitiga faʻapitoa i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

14 Analogs

I le le i ai o se aoga lelei mai le tagofia o le vailaau faʻasaina pe afai ei ai faʻamaoniga i lona faʻaogaina, e mafai ona e filifilia fualaau faʻatau fua, mo se faataitaiga:

  1. Trimedat. O se faʻamatalaga lelei o le myotropic action, lea e puleaina ai le motumotu o le intestinal ma faʻaleleia ai le faʻatinoga o le faʻaogaina o le tino.
  2. Duspatalin. Faʻaaogaina le taugata. E tutusa lona aafiaga. E le o se mea e le masani ai ma e naʻo le toe faia o le pulega.
  3. Trigan. E i ai sona aafiaga faʻamalosi. Faʻasolosolo, e tui i le IM 20 mg tasi. O le fuataga ua filifilia taitoatasi.
  4. Trimspa. O fualaau o le Antispasmodic e mafai ona ave mai le 12 tausaga. O le fua faatatau o aso taitasi e 200 mg i le tolu aso i le aso aʻo leʻi 'ai.
  5. Niaspam. Taumafa taugofie ma lelei. E mafai ona e faʻaaogaina mai le 12 tausaga.
  6. Neobutin. O nei laʻau e faʻatagaina e inu i tagata mai le 3 tausaga. O vailaʻau e filifilia taitoatasi ma le fomaʻi. O le fua faatatau mo tagata matutua mai le 100 i le 200 3 taimi i aso uma, mo tamaiti - 50 mg 2-3 taimi i le aso.

15 Faʻaaliga i fomai ma tagata gasegase

Petr Gordeev, 47 tausaga, Bryansk

I aso ua mavae, e masani ona malaga i atunuu. I le taimi lea, na ia 'ai i ni vave vave poʻo se meaʻai vave i luga o' auala o le auala. O se taunuuga, na ou feagai ma le solia o le manaʻoga. Sa i ai tiga ma gase i le manava, e tatau ona ou alu i le falemaʻi. Na faatonuina e le fomaʻi nei fualaau ma fuafua ai a latou tulafono. Ina ua mavae le 2 vaiaso, na amata ona mou atu le tiga, ma ua uma ona mou atu. O taimi uma lava ou te ave ai nei fualaau ia te au i luga o le auala, ma taumafai e 'ai meaai masani (ou te kukaina ia lava pe alu i le potuʻai).

Tatyana Karpova (gastroenterologist), 42 tausaga, Moscow

Se isi mea lelei i No-spe. Laititi ma le faʻaaogaina na faia ai lenei vailaʻau faʻapitoa e le gata i maʻi, ae faʻapea foi i fomaʻi. O aʻafiaga laiti e le mafai ona na o le fiafia, ma o le lelei o le aafiaga ina ua ave i latou ma le faalēaogaina o mea laiti na mafua ai ona ou faʻaaogaina nei pulou.

Andrey Koromyslov, 52 tausaga, Voronezh

Ou te faafetai i laʻu fomaʻi aoga mo le faatonuina o lenei vailaau pe a ou mafatia i le tiga ogaoga o le manava. Talu ai na amata ona ou faʻaaogaina, ua le toe i ai se faʻafitauli. Faatasi ai ma lenei talaaga, na tulai loʻu lagona ma le olioli i le olaga.

15 Toe iloilo a fomaʻi ma tagata gasegase

Petr Gordeev, 47 tausaga, Bryansk

I aso ua mavae, e masani ona malaga i atunuu. I le taimi lea, na ia 'ai i ni vave vave poʻo se meaʻai vave i luga o' auala o le auala. O se taunuuga, na ou feagai ma le solia o le manaʻoga.

Sa i ai tiga ma gase i le manava, e tatau ona ou alu i le falemaʻi. Na faatonuina e le fomaʻi nei fualaau ma fuafua ai a latou tulafono. Ina ua mavae le 2 vaiaso, na amata ona mou atu le tiga, ma ua uma ona mou atu.

O taimi uma lava ou te ave ai nei fualaau ia te au i luga o le auala, ma taumafai e 'ai meaai masani (ou te kukaina ia lava pe alu i le potuʻai).

Tatyana Karpova (gastroenterologist), 42 tausaga, Moscow

Se isi mea lelei i No-spe. Laititi ma le faʻaaogaina na faia ai lenei vailaʻau faʻapitoa e le gata i maʻi, ae faʻapea foi i fomaʻi. O aʻafiaga laiti e le mafai ona na o le fiafia, ma o le lelei o le aafiaga ina ua ave i latou ma le faalēaogaina o mea laiti na mafua ai ona ou faʻaaogaina nei pulou.

Andrey Koromyslov, 52 tausaga, Voronezh

Ou te faafetai i laʻu fomaʻi aoga mo le faatonuina o lenei vailaau pe a ou mafatia i le tiga ogaoga o le manava. Talu ai na amata ona ou faʻaaogaina, ua le toe i ai se faʻafitauli. Faatasi ai ma lenei talaaga, na tulai loʻu lagona ma le olioli i le olaga.

Sparex - o le a le mea o loʻo faʻatulagaina ma le auala e ave ai vailaʻau, vailaʻau, faʻasalaga ma iloiloga

Faʻasolosolo i maso mumu o le mea o loʻo i ai meaʻai, ma e le na o fomaʻi e faatonuina ai vailaʻau e faʻaumatia ai na uiga le lelei. E sili ona aoga o antispasmodics o gaoioiga myotropic, lea e aofia ai fualaau Sparex.

O le faʻatauina o lenei vailaʻau i totonu o se fale talavai e le faigata, ae o le vailaʻau a le tagata lava ia e matua faʻasaina.

O le faatonuga e le tatau ona avea ma taʻiala i togafitiga fou o le a faʻatonutonuina, o le mea muamua e tatau ona e faia o le faʻafesoʻotaʻi lea o se tagata tomai faapitoa.

O vailaʻau faʻamaonia, o se vailaʻau oona o le gaioiga masani, ei ai lona aafiaga tuusao i maso masi o le vaega o meaʻai, tuusao o le atigilima tele. Ona o le leai o le vevela o vaega o loʻo galue malosi, o Sparex e itiiti lava lona faʻamaʻiina o togafitiga faafomaʻi, aʻafiaga, ma o le aʻafiaga o feusuaiga faʻasao e maualalo foi.

Sparex vailaau faʻapitoa e maua ile pepa o mea faaumiumi gaioiga samasama. I totonu o le vaeluaga o pulou taʻitasi o loʻo aofia ai le faʻafefiloi o paluga ma le paʻu o se paʻepaʻe sinasina pe toetoe lava paʻepaʻe. E le o aofia ai le i ai o ni laau laiti. E tasi le afifi o le vailaʻau e aofia ai le 10, 30 poo le 60 capsules. O le vailaʻau vailaʻau o pepa maʻalaʻau o loʻo aofia ai vaega faʻapitoa:

Le igoa o le mea galueManatu mo le 1 papalama, mg
mebeverin hydrochloride200
silikoni dioxide colloidal (aerosil)5
magnesium stearate2
hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose)38
povidone K905

O le gelatin capsule o maʻalaʻau e mausali ma o loʻo i ai vailaʻau o vailaʻau nei:

Igoa o le vaega i le gelatin atigiManatu mo le 1 papalama, mg
titanium dioxyide1,38
quinoline lanu samasama0,308
gelatin44,52
lanu samasama lanu samasama0,003

Tau Sparex

O le tau o lenei vailaʻau e eseese lava i le va o le 320-400 rubles i le pusa o 30 capsules. E mafai ona e faʻatau togafitiga i falemaʻi i Moscou poʻo le faʻatonuina e ala i se falemaʻi i luga o le initaneti. I le tulaga mulimuli, o le a sili atu ona taugofie. Sample Sparex fuataga tetele (30 pusa) o loʻo tuʻuina atu i lalo:

Igoa o le fale talavaiTau, rubles
Sona371
ZdravCity370
Pharmacy IFC365
ElixirPharm380
Europharm385

E manaʻomia e le Sparex le faʻafofoga tautala mo aʻu i taimi uma lava, pe a oʻo i le tiga ma le ita tele, popole ma le faʻamalosi. Ou te ave se piliki ma o le a sili atu ona faigofie, o le tiga e alu pea. Sa ou suesue i le tele o iloiloga i luga o le fonotaga; o le toatele o tamaitai oe "togafitia" le tiga o le manao i lenei auala e malilie faatasi ma aʻu.

Faʻafeiloaʻi Spareksa fesoasoani i le intestinal colic, faʻafuaseʻi ona aveesea le vaʻa ma le tiga. Sa ou faatauina le fualaau faasaina e tusa ai ma iloiloga a aʻu uo. O vailaʻau e taugofie, e faʻatau atu i falemaʻi uma. Ou te teuina pea i totonu o laʻu fale falemaʻi falemaʻi, aua e le o se mea e masani ai i loʻu tulaga faafitauli o le nutimomoia. Ae ou te le sili atu i le 2 pauna i le aso - e matautia.

Aʻo amata le manava o le manava o le manava, o se vailaʻau faʻatuatuaina lea e mafai ona faatauina faʻatau i le fale talavai. E masani lava ona i ai i laʻu fale falemaʻi falemaʻi, i le tulaga lava. Afai e te inuina 1 le papa, e alu le tiga pe a uma le 20 minute ma e le toe foi mai mo le tele o itula. O se faʻalavelave le le faʻamaloloina le vailaʻau, ae na o sina taimi e aveese ai ni mea le lelei.

O le faʻamatalaga o loʻo i totonu o le tusitusiga e mo naʻo le taʻiala. O mea o le tusiga e le valaau mo togafitiga tutoʻatasi. E naʻo se fomaʻi agavaa e mafai ona faia se faʻamautinoaga ma tuʻuina atu fautuaga mo togafitiga faʻavae i luga o uiga patino o se tagata maʻi faapitoa.

Antispasmodic Sparex

O se vailaʻau o le myotropic action, e i ai sona aafiaga tuusaʻo i musika mumu o le gastrointestinal tract. Soʻo se faʻamaʻi o le gastrointestinal tract i aso nei e mafai ona maua i tagata uma lava i luga o le fogaeleele. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea o le siosiomaga, faapea foi ma meaʻai, ua paʻu i nisi taimi pe a faatusatusa i tausaga talu ai.

Faʻatasi ai ma le taimi nei o le olaga, e faʻamalosi ai se tagata i meaʻai i luga o le alu ma 'ai meaʻai e leʻi maeʻa, lea e aʻafia ai le setete o le soifua maloloina. O nei mea uma o loʻo i ai se aʻafiaga leaga i luga o le vaega o meaʻai, lea e oʻo atu ai i le atinaʻeina o le tele o faʻamaʻi.

O se taunuuga, e alu se tagata i le falemai mo nisi togafitiga. A maeʻa le suʻega, e faatonuina e le fomaʻi le faʻaaogaina o fualaau, mo se faʻataʻitaʻiga, le fualaau faasaina Sparex.

E mafai ona e maua iloiloga o tagata i le pito o le tusiga.

1. Faatonuga mo le faaaogaina

Sparex e faʻaleagaina le spasm e aunoa ma le aʻafiaina o le motile masani o le intestinal motility.

O le faʻatonuga o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga, faʻamaoniga, auala e faʻaaogaina ai, togafitiga o lenei vailaau i le taimi o maitaga, taimi, faʻapitoa foi tulaga o le teuina, ituaiga o faʻamalolo, fegalegaleaiga ma isi vailaau, mea tutusa, aʻafiaga.

E le gata i lea, o le tusi lesona e aofia ai iloiloga o tagata. E tatau ona e faamasani ia oe i nei faamatalaga. E tatau ona faia lenei mea ina ia alofia ai le le lelei o taunuuga i le lumanaʻi.

2. O aʻafiaga

I le taimi o le pulega o le fualaau faasaina Sparex, e ono oʻo mai aʻafiaga, lea e masani ona faʻaalia i:

  • Sparex e le mafai ona onā i le le faapalepale i le tuufaatasiga o capsules ma porphyria.
  • Naua ma vomiting,
  • Tigā, atuatuvale (o lenei tulaga e mafai i nisi taimi ona tupu i se tulaga ogaoga),
  • Vaʻaia
  • Faʻailoga poʻo le manava,
  • Paʻu i le ulu
  • angioedema o foliga,
  • Quincke le edema,
  • Soʻo se faʻamatalaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le sosolo.

O le a le mea e tatau ona faia pe a tulaʻi i luga?

Afai e te fetaiai ma se faʻalavelave, ona tatau lea ona e ave le vailaʻau, ona faʻataʻitaʻiina ai lea o le togafitiga, e fuafua i le faʻaaogaina o faʻamaoniga o loʻo iai.

O le televave o loʻo faʻaalia mai e ala i le sologa lelei o le tino tutotonu. Mo togafitiga, e tatau ona fufulu le manava ma faʻataʻitaʻi togafitiga symptomatic.

Toto

A o maitaga, e le faatagaina lenei vailaʻau. Afai e fuafua le teine ​​e maʻitaga, e le faatagaina foi le inu vailaʻau. O se fua tutusa e mafua mai i le mea moni o soʻo se vailaau e aʻafia ai le aʻafia o le tino.

Afai ei ai se manaʻoga mo togafitiga, ona tatau loa lea ona faʻagata le auala masani o le fafagaina o le pepe.

Faʻamatalaga e uiga i Sparex

I le taimi nei, o faʻamatalaga e uiga i lenei fualaau faasaina e itiiti ma e le afaina. E matua lelei lava ni iloiloga e maitauina ai le vave ma le aoga o gaioiga, faʻapea foʻi ma le faʻafeagai faʻafeagai o aʻafiaga o fualaau faasaina.

Afai e te manatu i le gaioiga malosi o le fualaau faasaina - mebeverin, i le tulaga lea, o le iloiloga o lona aoga e masani ona i ai, i se tasi o auala, se faʻamatalaga lelei. O le toʻatele o tagata gasegase e faʻamalieina i ana gaioiga ma e leʻi matauina soʻo se itu.

4. Talosaga ola

O tamaiti laiti ma fagafao e le tatau ona maua le vailaʻau. E tatau ona teuina le vailaau i le vevela e le tatau ona sili atu nai lo le 25 ° C. O le nofoaga filifilia e tatau ona pogisa ma malulu. I le noatia ma le fai fuafua i aiaiga, e mafai ona teuina le oloa mo le 2 tausaga. A maeʻa le aso e muta ai, e tatau ona lafoaʻia le oloa. O le faʻaaogaina atili o Sparex e matua faʻasaina.

E tatau ona manatua i le mafaufau afai e leai ni uiga e foliga mai e leʻi i ai muamua, ona tatau lea ona faamutaina le fualaau faasaina.

5. Tau

O le tau o le fualaau faasaina Sparex e tatau ona faamanino i falemaʻi o lau taulaga. O faatonuga e aumai ai se tau talafeagai. O le tau e faʻavae i le numera o capsules i totonu o le afifi, faʻapea foʻi mai le atunuu o gaosiga.

O le tau i Rusia ma Iukureini e matua ese lava.

Tau i Moscow ma Moscow:

Mo le afifiina o Sparex, i le averesi, e tatau ona e totogiina 336 rubles.

Tau i Ukraine:

Packaging Sparex i le tau faʻatau 160 hryvnia.

Analogs atonu e itiiti le aoga. O le mea lea e tatau ai i se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga poʻo se fomaʻi togafitiga ona tagofia le filifilia o se sui.

Ole fualaau faasaina e le tele ni analogoga tutusa. Faatasi ai ma nei: Trigan, Neobutin, Trimedat, Dutan, faapea foi Trimspa. O le vailaau faʻasaina e tutusa lelei (tasi o vaega tutusa tutusa). Faatasi ai ma i latou, i falemaʻi e mafai ona e ofoina atu ia Mebsin, Duspatalin, Niaspam, Mebeverin, ma Meverin.

I le taimi nei, e le tele ni iloiloga e uiga i lenei vailaʻau, ma e le mafai ona maua se faʻamatalaga manino. I luga o le Initaneti e mafai ona e maua uma ni iloiloga lelei lea e matau ai e tagata gasegase maualuga le fualaau faasaina, ma le leaga.

Afai tatou te amanaʻiaina le mea aoga - mebeverin, ona i lea tulaga, o lona iloiloga, o se tulafono, e maua ai se faʻamatalaga lelei. O le tele o tagata ua faamalieina i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e leai ni o latou aʻafiaga.

Faatasi ai ma le gasegase, e maitauina e tagata le maualuga o le tau o fualaau faasaina, faapea foi ma aʻafiaga, ia i nisi o gasegase na faaalia i se tulaga matuia, lea na faaleagaina ai a latou lagona o le fualaau oona Sparex.

  1. E le mafai ona maua lenei vailaʻau i falemaʻi e aunoa ma le tuʻuina atu o se faʻamaumauga mai se fomaʻi,
  2. E le gata i lea, e aoga foi le mafaufau e faapea a o ave lenei fualaau faasaina, e tatau ona lafoaʻi le avetaavale.

Afai e le aoga lenei mea, ona i luga o auala e tatau ona e faʻapitoa e mafai ma e le o le tietie i le maualuga televave. Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau i le fomaʻi ona faʻaesea le i ai o se tumutumu maʻi. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o le vailaau faʻamalo e faʻavaivaia ai faailoga, lea e faʻagesegese ai le faagasologa o le faia o le faʻamaonia saʻo.

Sparex o se fualaau lelei tele lea e faʻaaoga ai faʻamaoniga o le maʻi ile taimi puupuu.

Tuua Lau Faamatalaga